ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ"

Transcript

1 ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

2 ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS Η καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΖΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η Alcoa μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο κατασκευής ζαντών αλουμινίου. Στην πραγματικότητα εφηύραμε τη σφυρήλατη ζάντα αλουμινίου το Οι ζάντες μας κατασκευάζονται σε ένα αυτοματοποιημένο εργοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα με μια ειδική διαδικασία σφυρηλάτησης που έχει σχεδιάσει η Alcoa. Το 2016 η Alcoa χωρίστηκε σε 2 εταιρίες : Alcoa και Arconic. Οι ζάντες Alcoa παράγονται από την Arconic Wheel and Transportation Products που είναι τμήμα του ομίλου επιχειρήσεων Arconic. Οι ζάντες μας είναι διαθέσιμες σε ένα μεγάλο εύρος διαστάσεων, από 17.5 /19.5 έως μια μεγάλη ποικιλία των Δηλώνουμε υπερήφανα ότι οι ζάντες μας είναι οι πρώτες ζάντες αλουμινίου που δοκιμάστηκαν και εγκρίθηκαν από όλους τους κατασκευαστές φορτηγών και λεωφορείων της Ευρώπης. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας συγκαταλέγονται σε όλους τους καταλόγους ανταλλακτικών OEM για φορτηγά και λεωφορεία. ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ Οι ζάντες της Alcoa Wheels περνούν με επιτυχία τη δοκιμή LBF, μια απαίτηση στην οποία πάντα επιμένουν οι κατασκευαστές φορτηγών. Η δοκιμή LBF είναι μια δοκιμή διαξονικής καταπόνησης για ζάντες φορτηγών. Κατά τη δοκιμή της ανθεκτικότητας μιας ζάντας, λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές συνθήκες οδήγησης (περιστροφή, κάμψη και λειτουργικές συνθήκες φόρτωσης). Ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Ζαντών (EUWA) δηλώνει ότι οι ζάντες πρέπει να αντέχουν σε φορτία που να αντιστοιχούν σε δοκιμές 1,5 εκατομμυρίου χιλιομέτρων.

3 ΟΙ ARCONIC ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS Η Alcoa Wheels βρίσκεται κυριολεκτικά παντού! Δεν είμαστε μόνο πρωτοπόροι στη βιομηχανία αλουμινίου, αλλά κατέχουμε επίσης ηγετική θέση στην τεχνολογία, τη μηχανολογική σχεδίαση και την κατασκευή ελαφρών μετάλλων. Καινοτομούμε με λύσεις πολλαπλών υλικών που προάγουν τον κόσμο μας. Οι τεχνολογίες μας ενισχύουν τις μεταφορές και βελτιώνουν τόσο τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα όσο και τα βιομηχανικά προϊόντα. Σήμερα, απασχολούμε ανθρώπους και αποτελούμε σταθερή αξία σε 30 χώρες.

4 ΖΑΝΤΕΣ ALCOA WHEELS Τα οφέλη σας, δέσμευσή μας Οι ζάντες Alcoa Wheels κατασκευάζονται σφυρήλατα από ένα ενιαίο μπλοκ αλουμινίου. Με τη βοήθεια μιας πρέσας 8000 τόνων, το μπλοκ σφυρηλατείται σε σχήμα ζάντας. Αφού σφυρηλατηθούν, οι ζάντες υποβάλλονται σε θερμική κατεργασία μεγιστοποιώντας τη συνολική μηχανική αντοχή τους. Κατά τη διαδικασία σφυρηλάτησης της Alcoa Wheels, η ροή των κόκκων αλουμινίου ευθυγραμμίζεται με το σχήμα της ζάντας, ακόμα και στην κρίσιμη περιοχή όπου ο δίσκος συναντά τη στεφάνη. Χάρη σε αυτήν τη διαδικασία, οι ζάντες έχουν αξεπέραστη αντοχή σφυρηλάτησης, αντέχοντας ακόμα και στις πιο δύσκολες δοκιμές. Είμαστε τόσο σίγουροι για την αντοχή και την ποιότητα των ζαντών μας, που προσφέρουμε 5ετή εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα. Οι ζάντες της Alcoa Wheels είναι απαραίτητες. Είναι η απόλυτη επιλογή για το όχημά σας. Σε σύγκριση με τις ζάντες άλλων υλικών (χαλύβδινες - σιδερένιες και κράματος αλουμινίου), οι ζάντες της Alcoa Wheels προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα. Μειωμένο βάρος ΕΩΣ ΚΑΙ 47% ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ Με τη μετάβαση από σιδερένια σε αλουμινένια ζάντα της Alcoa Wheels, έχετε μειωμένο βάρος έως και κατά 47%, ανάλογα με τις διαστάσεις των ζαντών, γεγονός που σας επιτρέπει να: Αυξήσετε το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος Μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα Ενισχύσετε την κερδοφορία σας Διαμόρφωση φορτηγού (αρθρωτό/συμπαγές) Διαστάσεις ζάντας στον εμπρόσθιο άξονα Διαστάσεις ζάντας στον τυπικό κινητήριο άξονα Διαστάσεις ζάντας σε επιπρόσθετους άξονες Αρ. ζαντών Συνολική εξοικονόμηση βάρους (kg) 4x2 - Επιλογή I 2x 22.5x8.25 4x 22.5x x2 - Επιλογή II 2x 22.5x9.00 4x 22.5x x4 2x 22.5x9.00 4x 22.5x9.00 6x 22.5x Ρυμουλκούμενο - Super Single Τύπος ζάντας που χρησιμοποιείται Αρ. ζαντών Συνολική εξοικονόμηση βάρους (kg) Τριαξονικό (9 τόνων) 6x 22.5x11.75 ET Λεωφορείο/Πούλμαν Τύπος ζάντας που χρησιμοποιείται Αρ. ζαντών Συνολική εξοικονόμηση βάρους (kg) 4x2 (Πόλη) 6x 22.5x Ανάλογα με τη διαμόρφωση και τις διαστάσεις, οι ζάντες της Alcoa Wheels εγγυώνται εξοικονόμηση βάρους που φθάνει έως και τα 250 κιλά!

5 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ALCOA WHEELS! Με το σύστημα υπολογισμού ROI που διαθέτουμε, μπορείτε να αναλύσετε πόσο γρήγορα μπορείτε να αποσβέσετε την επένδυσή σας στις ζάντες της Alcoa Wheels. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία και θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα μπορείτε να αποσβέσετε την επένδυσή σας στις ζάντες μας.

6 Απαράμιλλη αντοχή σφυρηλάτησης Μεγαλύτερη αντοχή από το σιδερο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa Wheels έχουν κυριολεκτικά μεγαλύτερη αντοχή από τις σιδερνιες. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Οι ζάντες τοποθετούνται σε μια πρέσα, η οποία συνεχίζει να κλείνει μέχρι η ζάντα παραμορφωθεί κατά 5 εκατοστά. Μια σφυρήλατη ζάντα της Alcoa Wheels μπορεί να αντέξει σε φορτίο κιλών πριν αρχίσει να παραμορφώνεται Η στεφάνη μιας σιδερένιας ζάντας αρχίζει να παραμορφώνεται σε φορτίο μόλις κιλών Οι ζάντες της Alcoa Wheels είναι 5 φορές πιο ισχυρές! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΡΟΥΣΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ JWL Προσομοιώνει ένα όχημα που χτυπά ένα ψηλό κράσπεδο με ταχύτητα 50 χλμ/ώρα. Ένα βάρος 910 κιλών πέφτει πάνω στο συγκρότημα ελαστικού και ζάντας. Οι σιδερένιες ζάντες εμφανίζουν εκτεταμένη παραμόρφωση της στεφάνης και απώλεια αέρα Οι ζάντες κράματος αλουμινίου σπάνε Οι ζάντες της Alcoa Wheels περνούν με επιτυχία και αυτή τη δοκιμή Σιδερένια ζάντα Ζάντα κράματος αλουμινίου Σφυρήλατη ζάντα αλουμινίου Alcoa Wheels Όλα αυτά μεταφράζονται σε λιγότερες διακοπές λειτουργίας των οχημάτων του στόλου σας. Σε λειτουργία, οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Alcoa Wheels διαρκούν συνήθως 20 χρόνια ή και παραπάνω.

7 Συμβολή στην εξοικονόμηση καυσίμου, τη μείωση εκπομπών CO₂ και βελτιωμένη απόδοση ελαστικών ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Η επιλογή σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα. Όχι μόνο για στόλους οχημάτων και κατασκευαστές, αλλά και για πόλεις, δήμους, πολίτες, φορολογούμενους και, το πιο σημαντικό, για το περιβάλλον. Οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Alcoa Wheels τοποθετούνται σε πλήθος υβριδικών λεωφορείων. Οι βασικές παράμετροι μετρώνται συστηματικά και συγκρίνονται με εκείνες των λεωφορείων που διαθέτουν σιδερένιες ζάντες. Σε μια χρονική περίοδο 6-7 μηνών, στα υβριδικά λεωφορεία παρατηρείται εξοικονόμηση καυσίμου σε ποσοστό άνω του 1%. Αυτό σημαίνει περαιτέρω μειώσεις κόστους και συμβολή σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO₂ Οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Alcoa Wheels μειώνουν σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα των επαγγελματικών οχημάτων: Η αντικατάσταση 12 σιδερένιων ζαντών με ζάντες αλουμινίου, επιφέρει μείωση των εκπομπών CO₂ κατά 13,3 μετρικούς τόνους καθ όλη τη διάρκεια ζωής των ζαντών (1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα) Οι ζάντες της Alcoa Wheels διαθέτουν πιστοποίηση Cradle to Cradle CM, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι πρόκειται για προϊόντα ασφαλή και συμβατά με το περιβάλλον ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Οι ζάντες της Alcoa Wheels είναι σφυρηλατημένες και υποβάλλονται σε μηχανική κατεργασία εξολοκλήρου μέσω εργαλειομηχανών CNC. Έχουν βελτιωμένη συμπεριφορά στο δρόμο και επιδεικνύουν καλύτερη φθορά ελαστικών σε σύγκριση με τις πρεσαριστές και συγκολλημένες σιδερένιες ζάντες. Έτσι, υποστηρίζεται και η αντίσταση κύλισης. Και όχι μόνο αυτό! Το αλουμίνιο είναι 3 φορές πιο αγώγιμο από το σίδερο και αποτελεί το υλικό επιλογής για τις ψύκτρες σε φορητούς υπολογιστές και για τα πτερύγια των ψυγείων στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, καθώς βοηθά στην απαγωγή της θερμότητας. Η θερμότητα είναι ο σημαντικότερος εχθρός όσον αφορά τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, την απόδοση των φρένων και τη διάρκεια ζωής στα τακάκια. Alcoa Wheels Σιδερένια Θερμικές εικόνες του αλουμινίου έναντι του σίδηρου σε πανομοιότυπες συνθήκες λειτουργίας, δείχνουν πώς οι ζάντες αλουμινίου της Alcoa Wheels είναι ψυχρότερες έως και κατά 22 C.

8 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΝΤΩΝ DURA-BRIGHT EVO LVL Εκπληκτική εμφάνιση, εύκολη συντήρηση Βασική ζάντα με αστ

9 ALCOA WHEELS ONE BRUSHED ραφτερό φινίρισμα Βασικό φινίρισμα

10 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΝΤΩΝ ALCOA WHEELS Dura-Bright EVO ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ DURA-BRIGHT EV Οι ζάντες της Alcoa Wheels διατίθενται με φινίρισμα Dura-Bright EVO (πατενταρισμένη κατεργασία επιφανειών), διατηρώντας τη γυαλάδα τους για αρκετά χρόνια χωρίς την ανάγκη γυαλίσματος. Η συντήρηση είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στην ενισχυμένη προστασία της ειδικά κατεργασμένης επιφάνειας αλουμινίου. Οι ζάντες Dura-Bright EVO μπορούν να αντέξουν σε χημικά καθαρισμού με ph από 2 έως 12. ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ALCOA WHEELS Διαφανής επίστρωση σκόνης Επίστρωση μετατροπής Αλουμίνιο Διαφανής επίστρωση Μεταβατική ζώνη Αλουμίνιο Το Dura-Bright δεν είναι επίστρωση, αλλά κατεργασία επιφάνειας που διεισδύει στο αλουμίνιο και ενσωματώνεται στη ζάντα. Δεν φθείρεται όπως οι συμβατικές επιστρώσεις (π.χ. ρωγμές, ξεφλούδισμα ή διάβρωση). Η κατεργασία Dura-Bright είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλες τις διαστάσεις ζαντών της Alcoa Wheels. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο φύλλο προδιαγραφών των ζαντών Alcoa Wheels, το οποίο είναι διαθέσιμο προς λήψη στη διαδικτυακή μας τοποθεσία

11 Καθαρισμός ζαντών Dura-Bright Η συντήρηση των ζαντών Dura-Bright της Alcoa Wheels γίνεται πολύ εύκολα. Για ζάντες εκπληκτικής εμφάνισης, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής 6 βήματα: º F (35º C) 95º F (35º C) H 2 O Αφήστε τις ζάντες να κρυώσουν και να φθάσουν σε θερμοκρασία κάτω από 35 C (95 F). Αφαιρέστε τα καλύμματα των μπουλονιών H 2 O Ξεπλύνετε με νερό για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Ρίξτε Dura-Bright Wheel Wash σε έναν κουβά. Δεν χρειάζεται να το αραιώσετε με νερό. Καθαρίστε τη ζάντα H 2 O H 2 O Ξεπλύνετε τη ζάντα. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε βδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες: youtu.be/stbzwdoo5bu

12 LvL ONE ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας LvL ONE της Arconic δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα φινιρίσματος. Η LvL ONE έχει ομαλότερη και πιο γυαλιστερή επιφάνεια από το φινίρισμα Brushed, αλλά απαιτεί την ίδια διαδικασία συντήρησης. Εάν η γυαλισμένη επιφάνεια είναι το ζητούμενο, τότε απαιτείται γυάλισμα. Ωστόσο, η ζάντα έχει εξαιρετική εμφάνιση και διαθέτει τα ίδια πλεονεκτήματα με τα άλλα φινιρίσματα της Alcoa Wheels. Brushed Το Brushed της Alcoa Wheels είναι ένα βασικό φινίρισμα. Οι ζάντες με φινίρισμα Brushed χρησιμοποιούνται ευρέως σε μεγάλους στόλους οχημάτων, όπου γίνεται συχνή εναλλαγή ρυμουλκούμενων. Οι ζάντες Brushed της Alcoa Wheels δεν σκουριάζουν και δεν χρειάζεται να ξαναβαφτούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση: alcoa.com/alcoawheels/europe/en/info_page/wheelcare1.asp

13 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ DURA-FLANGE Επιπλέον προστασία για ακόμα μεγαλύτερη ωφέλιμη διάρκεια ζωής. Οι ζάντες Dura-Flange της Alcoa Wheels έχουν υποβληθεί σε ειδική κατεργασία, χάρη στην οποία δημιουργείται μια προστατευτική κάλυψη που μειώνει τη φθορά της φλάντζας της στεφάνης. Οι ζάντες Dura-Flange είναι οι καταλληλότερες για μεταφορές βαρέων φορτίων που υπάρχει κίνδυνος να μετατοπιστούν, με αποτέλεσμα η στεφάνη του ελαστικού να τρίβεται στη φλάντζα του τροχού. Οι ζάντες έχουν φινίρισμα Brushed και είναι διαθέσιμες στις πιο συνήθεις διαστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το φύλλο προδιαγραφών των ζαντών Alcoa Wheels, το οποίο είναι διαθέσιμο προς λήψη στη διαδικτυακή μας τοποθεσία WORKHORSE Προστασία στα δισκόφρενα και αυξημένο φορτίο τροχού. Οι ζάντες WorkHorse της Alcoa Wheels είναι σχεδιασμένες χωρίς οπές αερισμού, για την προστασία στα δισκόφρενα του κινητήριου/ εμπρόσθιου άξονα από άμμο και χαλίκια. Οι ζάντες WorkHorse είναι κυρίως κατάλληλες για οχήματα εργοταξίου με δισκόφρενα. Οι ζάντες έχουν φινίρισμα Brushed και είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες διαστάσεις: 22.5 x9.00 και 22.5 x11.75, με offset 120 mm.

14 Οι ζάντες της Alcoa Wheels είναι ιδανικές για την επιχείρησή σας Οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Alcoa Wheels διατίθενται για όλα τα επαγγελματικά οχήματα και είναι κατάλληλες για κάθε είδος μέσου μεταφοράς. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι ζάντες Alcoa Wheels ανάλογα με τις δραστηριότητες που υποστηρίζουν. Κατηγορία Κέρδος Εμφάνιση ECO Βάρος Αντοχή Βυτιοφόρο και σασί βυτιοφόρου Κλειστό χύδην φορτίο (Σιλό) Ανοικτό χύδην φορτίο (Ανατρεπόμενο) Φορτηγό ψυγείο Σασί κοντέινερ Εργοταξίου Γενικού φορτίου Υλοτομίας Πούλμαν Λεωφορείο

15 Χρήσιμες συνδέσεις alcoawheelseurope.com alcoa-accessories.com alcoafleet.eu facebook.com/alcoawheelseurope

16 Greek - Edition 1 ARCONIC WHEEL AND TRANSPORTATION PRODUCTS Industrieweg 135 B-3583 Paal, Belgium info.wheels@arconic.com Tel: Fax:

Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa. Στοιχεία & Αριθμοί

Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa. Στοιχεία & Αριθμοί Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Alcoa Στοιχεία & Αριθμοί ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ; Οι ζάντες Alcoa είναι οι πιο ανθεκτικές ζάντες Κάθε ζάντα ξεκινάει ως ένα ενιαίο κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας στη

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος

Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος εξαιρετική αντοχή αυξημένο ωφέλιμο φορτίο προστασία έναντι διάβρωσης φιλικές προς το περιβάλλον Εξαιρετική αντοχή βάρους

Διαβάστε περισσότερα

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa, Ο συνεργάτης σας από το 1948 Κατά τη διάρκεια 125 ετών, η Alcoa έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί, χάρη στην παράδοσή της στην καινοτομία και στη δέσμευσή της

Διαβάστε περισσότερα

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Επεξεργασία Dura-Bright επόμενης γενιάς με ακόμα καλύτερη επιφανειακή προστασία. Τώρα η Alcoa σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα.

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. MADE TO FEEL GOOD. Σίγουρα & Εγγυημένα. Με τα ελαστικά Goodyear OMNITRAC,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 02 03 Φίλτρο Λαδιού 04 05 Φίλτρο Αέρα 06 07 Φίλτρο Καυσίμου 08 09 Ιμάντας Χρονισμού 10 11 Τακάκια Φρένων

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2 Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa Ευρώπη, έκδοση 2 Προϊόντα καθαρισμού ALclean Φιάλη 1 λίτρου GAXALC001EIS Καθαριστικό για ζάντες αλουμινίου. Απομακρύνει τη σκόνη από τα δισκόφρενα.εξαλείφει την οξείδωση και διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX.

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Οδηγήστε περισσότερο με λιγότερα καύσιμα... Έως 10% βελτιωμένη αντίσταση κύλισης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Συγκριτικά τέστ που έγιναν από την Goodyear GICL στη διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες μιας νέας εποχής

Κινητήρες μιας νέας εποχής Κινητήρες μιας νέας εποχής H ABB παρουσιάζει μια νέα γενιά κινητήρων υψηλής απόδοσης βασισμένη στην τεχνολογία σύγχρονης μαγνητικής αντίστασης. Η ΑΒΒ στρέφεται στην τεχνολογία κινητήρων σύγχρονης μαγνητικής

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά ελαστικών KMAX.

Νέα σειρά ελαστικών KMAX. Νέα σειρά ελαστικών KMAX. Οδηγήστε περισσότερο όλο το χρόνο... Έως 5% βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Συγκριτικά τέστ που έγιναν από το Goodyear Innovation Center Luxembourg

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά ακολουθεί την πορεία της περιβαλλοντικής προστασίας και τα ενεργειακά κόστη

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Πηγαίνοντας πιο μακριά Ειδικά κατασκευασμένες για το Ford σας Οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford είναι σχεδιασμένες να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μάρτιος 2006

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μάρτιος 2006 ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μάρτιος 2006 Εισαγωγή Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του οχήματος με το οδόστρωμα, έτσι η αξιοπιστία είναι πρώτο μέλημα του οδηγού. Η συγκράτηση του οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better.

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better. D8175 D8175 Rapid Πολύ Performance Γρήγορο Βερνίκι Clearcoat Faster, Faster, Harder, Harder, Better. Better. Το προϊόν Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα Υποστήριξη Marketing ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Η τεχνολογία της

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Ολικό ύψος Πλάτος πλευρικού

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά είναι περισσότερο από ποτέ περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη ενώ παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV.

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV. Ο κινητήρας με την κωδική ονομασία D3876 θα προσφέρει ιπποδύναμη 520 hp (390 kw), 560 hp (420 kw) και 640 hp (470 kw), ενώ η μέγιστη ροπή που θα παράγεται μεταξύ 930 και 1350 rpm, λέγεται ότι θα καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟΚΑΝΑΛΙΚΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. Novation. Η απόλυτη τεχνολογία για διάφορα περιβάλλοντα

ΜΙΚΡΟΚΑΝΑΛΙΚΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. Novation. Η απόλυτη τεχνολογία για διάφορα περιβάλλοντα ΜΙΚΡΟΚΑΝΑΛΙΚΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Novation microchannel Η απόλυτη τεχνολογία για διάφορα περιβάλλοντα Η Carrier παρουσιάζει μια ακόμα καινοτομία Η Carrier ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες Αξιόπιστα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας Δελτίο Τύπου Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν 650.000χλμ για τους πελάτες μας 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο Van στον κόσμο με εργοστασιακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δοκιμάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Πλάτος πλευρικού πλαισίου 290 Ολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΛΑΣΗ. Το εργαλείο διέλασης περιλαμβάνει : το μεταλλικό θάλαμο, τη μήτρα, το έμβολο και το συμπληρωματικό εξοπλισμό (δακτυλίους συγκράτησης κλπ.).

ΔΙΕΛΑΣΗ. Το εργαλείο διέλασης περιλαμβάνει : το μεταλλικό θάλαμο, τη μήτρα, το έμβολο και το συμπληρωματικό εξοπλισμό (δακτυλίους συγκράτησης κλπ.). ΔΙΕΛΑΣΗ Κατά τη διέλαση (extrusion) το τεμάχιο συμπιέζεται μέσω ενός εμβόλου μέσα σε μεταλλικό θάλαμο, στο άλλο άκρο του οποίου ευρίσκεται κατάλληλα διαμορφωμένη μήτρα, και αναγκάζεται να εξέλθει από το

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Πληροφορίες Πωλητή Όνομα: Autotrader team Ηλεκτρονικό support@autotrader.com.cy Ταχυδρομείο: Όνομα: Autotrader team Τηλέφωνο: 70 000 886 Στοιχεία καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

to edit Master title style

to edit Master title style ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΡΟΖΗ MSc ENVIRONMENTAL DESIGN & ENGINEERING BSc PHYSICS ΚΑΠΕ - ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Α Α1. α - Λάθος β - Σωστό γ - Σωστό δ - Λάθος ε - Σωστό Α γ 2 - β 3 - ε 4 - στ 5 - α ΘΕΜΑ Β Β1.

ΘΕΜΑ Α Α1. α - Λάθος β - Σωστό γ - Σωστό δ - Λάθος ε - Σωστό Α γ 2 - β 3 - ε 4 - στ 5 - α ΘΕΜΑ Β Β1. ΘΕΜΑ Α Α1. α - Λάθος β - Σωστό γ - Σωστό δ - Λάθος ε - Σωστό Α2. 1 - γ 2 - β 3 - ε - στ 5 - α ΘΕΜΑ Β Β1. Β2. Οι βαλβίδες ασφαλείας στην αποθήκη καυσίμου (ρεζερβουάρ) ενός οχήματος χρησιμοποιούνται για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Οι κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο αυτοκίνητο Diesel Blend κυκλοφόρησε

Το πρώτο αυτοκίνητο Diesel Blend κυκλοφόρησε Το πρώτο αυτοκίνητο Diesel Blend κυκλοφόρησε Υγραέριο & Φυσικό Αέριο Το πρώτο πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο με ανάμειξη καυσίμου πετρελαίου - υγραερίου κυκλοφόρησε στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. Το "Σ"

Διαβάστε περισσότερα

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης fischer SDS Plus II Pointer V: Σχεδιασμένο για γρήγορη και ασφαλή διάτρηση Οι ισχυροί σπαστήρες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα.

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. 5 κρίσιμα σημεία για την ασφάλειά σας. 1. Πίεση του αέρα Ελέγχετε την πίεση του αέρα κάθε 14 μέρες, με

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χαρακτηριστικά και προορισμός χρήσης Κύκλος ζωής 13 % % 1 % Αντοχή στη διαρροή Εγκατάσταση σε μηχανοκίνητα σκάφη Off Road Silver inside Χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη επιλογή και συντήρηση των ελαστικών. Τα ελαστικά Ο

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύνοψη Προϊόντων. Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011

Σύνοψη Προϊόντων. Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011 Σύνοψη Προϊόντων Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011 Αναγομωμένα πέλματα Bandag και Bridgestone που κατασκευάζονται αποκλειστικά από το δίκτυο αντιπροσώπων της Bandag Η Bandag είναι

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Παρουσίαση Εταιρίας APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Δυνατότητες Εταιρίας Συνεργείο Οχημάτων Συντήρηση, Επιδιόρθωση Eπιβατικών και Εμπορικών Οχημάτων. Ηλεκτρικό & Ηλεκτρονικό Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

X-MET8000. ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000

X-MET8000. ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000 ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000 ΣΚΡΑΠ Αυξήστε την παραγωγικότητα και τα κέρδη σας Άμεση εκκίνηση: έτοιμο για ανάλυση σε ελάχιστα

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Κύπρος 09/2013 Συνιστώμενα προϊόντα για βέλτιστη απόδοση ΚΑΙ Φορτηγό κ Λεωφορείο Ελαφρύ Φορτηγό Φορτηγό κ Λεωφορείο Ζευγάρι κ Φαρδύ Μονό ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2014 Από πολύ νωρίς το σχήμα των οχημάτων επηρέασε σε μεγάλο βαθμό κατασκευαστές, επιστήμονες και μηχανικούς καθώς συνδέεται άμεσα με την αεροδυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Προσομοίωση μετωπικού φραιζαρίσματος με πεπερασμένα στοιχεία

Προσομοίωση μετωπικού φραιζαρίσματος με πεπερασμένα στοιχεία 1 Προσομοίωση μετωπικού φραιζαρίσματος με πεπερασμένα στοιχεία 2 Μετωπικό φραιζάρισμα: Χρησιμοποιείται κυρίως στις αρχικές φάσεις της κατεργασίας (φάση εκχόνδρισης) Μεγάλη διάμετρο Μεγάλες προώσεις μείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Η Sedna Aire είναι προσφέρει με υπερηφάνεια το σύστημα κλιματισμού SolarCool. Είναι ο συνδυασμός ενός πατενταρισμένου ηλιακού συλλέκτη κενού με ένα διβάθμιο μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Οικογενειακά δένδρα: οργάνωση υλικών και διεργασιών

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Οικογενειακά δένδρα: οργάνωση υλικών και διεργασιών ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Οικογενειακά δένδρα: οργάνωση υλικών και διεργασιών 1 Επιτυχημένο προϊόν: Αποδίδει καλά. Καλή αξία σε σχέση με το κόστος. Προσφέρει ευχαρίστηση στον χρήστη. ΥΛΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ 4 ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΤΕΡ 800m 3 ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Φ120 ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό εργαλείο για βολάν διπλής μάζας Οδηγίες χρήσης

Ειδικό εργαλείο για βολάν διπλής μάζας Οδηγίες χρήσης Ειδικό εργαλείο για βολάν διπλής μάζας Οδηγίες χρήσης Γενικές οδηγίες Στα πλαίσια αλλαγής του συμπλέκτη πρέπει να ελέγχεται οπωσδήποτε το βολάν διπλής μάζας. Ένα φθαρμένο, ελαττωματικό βολάν διπλής μάζας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ

ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ MICRO-V HORIZON Ο καινούργιος Micro-V Horizon Ο πιο εξελιγμένος ιμάντας που φτιάχτηκε ποτέ Οι ιμάντες παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο. Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής. Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ.

Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο. Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής. Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ. Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής και τοποθέτηση κυλινδροκεφαλής Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ. 2 Μπουλόνια κυλινδροκεφαλής - δυναµική σύνδεση για τέλεια στεγανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Καινοτομία συναντά την Αμυντική Βιομηχανία

Η Καινοτομία συναντά την Αμυντική Βιομηχανία Η Καινοτομία συναντά την Αμυντική Βιομηχανία Διημερίδα Καινοτομίας 8 & 9 Μαρτίου 2018 Β ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Από το 1992 η είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στην ρομποτική και τον αυτοματισμό. Μέχρι σήμερα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. 1.1 Ο κόσμος των υλικών

Εισαγωγή. 1.1 Ο κόσμος των υλικών Εισαγωγή 1 1 Εισαγωγή Βατάλης Αργύρης 1.1 Ο κόσμος των υλικών Tα υλικά αποτελούν μέρος της βάσης όλων των τεχνολογικών εξελίξεων. Όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες και το επίπεδο ζωής επηρεάζονται σε μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015 Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015 www.bandag.eu Συνιστώμενα προϊόντα για βέλτιστη απόδοση ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ Κ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΟΡΤΗΓΟ Κ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΦΑΡΔΥ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

SP2000. Art Nr.: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

SP2000. Art Nr.: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης SP2000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.: 014898 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ SP2000 Παρακαλώ κρατήστε αυτές τις οδηγίες σε ασφαλές μέρος και διαβάστε τις πριν από

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα: Παγκόσμια συμφωνία για την κλιματική αλλαγή Αποτελεί σχέδιο δράσης για την διατήρηση της αύξησης της θερμοκρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΧΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΧΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΧΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. www.textar.com ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η επιλογή της σωστής λύσης πέδησης δεν χρειάζεται να είναι μια πρόκληση. Είτε πρόκειται για φορτηγό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΡΜΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2 Κυλινδροκεφαλή Βενζινοκινητήρων ΑΣΚΗΣΗ 2: ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

TUNAP ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. Εσωτερικό Έγγραφο. Τεχνική Πιστοποίηση TÜV Δελτίο Τύπου και Πληροφορίες. Θέμα

TUNAP ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. Εσωτερικό Έγγραφο. Τεχνική Πιστοποίηση TÜV Δελτίο Τύπου και Πληροφορίες. Θέμα TUNAP ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. Εσωτερικό Έγγραφο Θέμα Τεχνική Πιστοποίηση TÜV Δελτίο Τύπου και Πληροφορίες Περιεχόμενα: Σελ. Δελτίο Τύπου 2 Τί είναι η TÜV; 3 Τί είναι Πιστοποιημένο 3 Προϊόν; Πιστοποιημένα Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ 07 ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ www.kormorn-tyrs.com/gr ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ 201 ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ Από την αρχή, τα ελαστικά KOMOAN πάντα βρίσκονταν δίπλα σας. Επιδίωξη μας είναι να σας στηρίζουμε προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ

SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΨΗΛΑ. ΨΗΛΟΤΕΡΑ. SPACCER. ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ SPACCER Το σύστημα ανύψωσης SPACCER επιτρέπει την εύκολη και μεμονωμένη ανύψωση οχημάτων για

Διαβάστε περισσότερα

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές

www.schilling-fn.de Ελληνική Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Ελληνική Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές Γκάμα προϊόντων Γερανογέφυρες αλουμινίου Διάφορα Παρελκόμενα Ειδικές κατασκευές 1 2 Από τη σύνταξη Γεια σας!... από τη σύλληψη

Διαβάστε περισσότερα

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò

ÓùëÞíáò Hyperline FX. Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE. Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò ÓùëÞíáò Hyperline FX Εύκαμπτος σωλήνας με εσωτερικό από λείο PTFE Ëåßï åóùôåñéêü Ðïëý åýêáìðôïò Áíôï Þ óôá çìéêü Áíôï Þ óôéò èåñìïêñáóßåò Υπάρχει ένα θεμελιώσες πρόβλημα στους σωλήνες μεγάλων διαμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία.

Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία. Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία. ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΞΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΙΑ ΚΑΥΣΙΟΥ ΧΙΛΙΟΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΟΣΗ 17,5 19,5 385/55R 385/65R FUELMAX S Το FUELMAX S με τεχνολογία IntelliMax Groove βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό!

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Το TWISTER είναι ένα σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος μαζί, για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να

Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να Πληροφορίες ελαστικών Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να φουσκώνω τα ελαστικά μου; Πώς καταλαβαίνουμε ότι το πέλμα έχει φθαρεί υπερβολικά; Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Χαλύβδινες φλάντζες κυλινδροκεφαλής επιφάνειες εξαρτηµάτων. το συνεργείο

Χαλύβδινες φλάντζες κυλινδροκεφαλής επιφάνειες εξαρτηµάτων. το συνεργείο Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο Χαλύβδινες φλάντζες κυλινδροκεφαλής πολλαπλών Zylinderkopfdichtungen στρώσεων (MLS) και επιφάνειες εξαρτηµάτων Advanced MLS-Technology Leistungsfähigkeit in jeder Lage

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP Oι σωλήνες κενού AP της APRICUS, είναι κατάλληλοι για κατοικίες, αλλά και για επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός αυτών των σωλήνων, είναι αποτέλεσμα 10ετούς μελέτης, εφαρμογής και πειραματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας Εναλλακτική Ενεργειακή ΑΕ μελέτη και εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Αλουμινένιος τριγωνικός Δικτυωτός φορέας για υποψηφιότητα για Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας www.2en.gr info@2en.gr εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της πρότασης. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. της πρότασης. κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.5.2017 COM(2017) 279 final ANNEXES 1 to 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της πρότασης κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την παρακολούθηση και τη δήλωση των εκπομπών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ

Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ Απαντήσεις Πανελλήνιων Εξετάσεων 2017-2018 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΒΑΝΤΣΗΣ Β. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ17 ΘΕΜΑ Α. Α1. Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν, γράφοντας στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια συγκόλλησης ανθρακούχων & χαμηλά κραματωμένων χαλύβων. 03 Ο χάλυβας αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη ομάδα δομικών υλικών. Καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα