ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ DC ΣΕ AC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ DC ΣΕ AC"

Transcript

1 ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ DC ΣΕ AC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μετατροπέας Ισχύος και Μετατροπέας/Φορτιστής Ειδικά χαρακτηριστικά μετατροπέα καθαρού ημιτόνου: Ασφάλεια μη ενσωματωμένη. Μέγιστη συνεχής ισχύς εκκίνησης:120% της υπολογισμένης ισχύος συνεχής για 10δευτερολεπτα. Θύρα τηλεχειρισμού. Ανεμιστήρας ψύξης ελεγχόμενου φορτίου και θερμοκρασίας. Ηλεκτρονική προστασία :Υπερφόρτισης,Βραχυκυκλώματος, Ανάστροφης πολικότητας, Υψηλής /Χαμηλής Τάσης Εισόδου, Υπερθέρμανσης. 7 ενδείξεις LED Φως ένδειξης μετατροπέα, Σφάλματος, Ισχύος(Πέντε Επίπεδα). Μονωμένα τερματικά. CE και RoHS πιστοποίηση. Ειδικά Χαρακτηριστικά μετατροπέα τροποποιημένου ημιτόνου: Υψηλής ταχύτητας ρυθμιζόμενος από θερμοκρασία ανεμιστήρας ψύξης. Μετατροπέας υψηλής αποδοτικότητας. Ηλεκτρονική προστασία :Υπερφόρτισης,Βραχυκυκλώματος, Ανάστροφης πολικότητας, Υψηλής /Χαμηλής Τάσης Εισόδου, Υπερθέρμανσης. CE και RoHS πιστοποίηση. Ειδικά Χαρακτηριστικά Μετατροπέα/Ρυθμιστή: DC σε AC μετατροπή ισχύος. 3φασική μπαταρία φόρτισης: Bulk φόρτιση, Absorption φόρτιση, Float φόρτιση Αυτόματη μεταφορά διακόπτη(γραμμή σε μπαταρία) Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον δικό μας Μετατροπέα Ισχύος. Διαβάστε προσεκτικά, καταλάβετε και συμμορφωθείτε με όλες τις οδηγίες πριν τη χρήση.

2 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή Τι είναι ο μετατροπέας Επιλογή της σωστής κυματομορφής Τυπική χρήση μετατροπέα ισχύος Κυρίως περιεχόμενα Μπροστινή όψη Πίσω όψη Πως χρησιμοποιείται ο μετατροπέας Τοποθέτηση του μετατροπέα Τοποθέτηση σε τοίχο του μετατροπέα Σύνδεση Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χαρακτηριστικά προστασίας Πίνακας αντιμετώπισης προβλημάτων Αντιμετώπιση προβλημάτων για μετατροπέα καθαρού ημιτόνου Αντιμετώπιση προβλημάτων για μετατροπέα τροποποιημένου ημιτόνου Προδιαγραφές Συντήρηση Εγγύηση...12 Προσοχή, οι προδιαγραφές λειτουργίας του προϊόντος μπορεί να αλλαχθούν χωρίς ειδοποίηση.

3 1. Εισαγωγή 1.1 Τι είναι ο μετατροπέας; : Ο μετατροπέας (αντιστροφέας) ισχύος είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που μετατρέπει τη χαμηλή τάση DC (Συνεχές Ρεύμα) από μια μπαταρία η άλλη πηγή ισχύος, σε 100V-120V είτε 220V-240V AC(Εναλλασσόμενο Ρεύμα). DC είναι η ισχύς που παράγεται από μια μπαταρία η άλλη πηγή ισχύος, ενώ AC είναι η τυποποιημένη ισχύς που χρειάζεται για να λειτουργήσει ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Ο μετατροπέας (αντιστροφέας) ισχύος κάνει το αντίθετο από ότι ένας ανορθωτής και χρησιμοποιείται σε μέρη και καταστάσεις που η AC ισχύς δεν είναι διαθέσιμη. Ο μετατροπέας/ρυθμιστής μπορεί να παράσχει στον εξοπλισμό σας χρηστική-παρεχόμενη AC ισχύ όταν είναι διαθέσιμη και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος η μονάδα θα αλλάξει ταυτόχρονα σε μια εξωτερική πηγή μπαταρίας για να προμηθεύσει τον συνδεδεμένο εξοπλισμό με τάση και ελεγχόμενης συχνότητας AC ισχύ. 1.2 Επιλογή της σωστής κυματομορφής Η κυματομορφή είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του μετατροπέα. Καθαρού Ημιτόνου: Αν θέλετε να λειτουργήσετε τον εξοπλισμό σας, ακριβώς με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, επιλέγετε μετατροπέα καθαρού ημιτόνου. Με κύμα καθαρού ημιτόνου, τα φορτία κινητήρων ξεκινούν ευκολότερα και λειτουργούν ομαλότερα. Ορισμένος εξοπλισμός λειτουργεί σωστά μόνο με μετατροπέα καθαρού ημιτόνου, όπως οι εκτυπωτές laser, κινητήρες διαφόρων ταχυτήτων και ψηφιακά ρολόγια. Τροποποιημένου Ημιτόνου (τετραγωνικού παλμού): Αν ο εξοπλισμός σας μπορεί να δεχτεί διακυμάνσεις τάσεις, επιλέξτε μετατροπέα τροποποιημένου ημιτόνου. Αυτοί οι μετατροπείς προσφέρουν κινητή ισχύ σε πιο προσιτές τιμές και έρχονται με μεγαλύτερο εύρος μεγέθους, από χειρός μέχρι υψηλών αποδόσεων. 1.3 Τυπική χρήση μετατροπέα ισχύος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα ισχύος στο αυτοκίνητο ή στο σκάφος σε συσκευές όπως laptops, κονσόλες βίντεο παιχνιδιών, μικρή τηλεόραση ή DVD player., a small television or DVD player. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επείγουσες καταστάσεις όπως σε διακοπή ρεύματος. Είναι επίσης χρήσιμες μορφές ενέργειας σε κατασκηνώσεις παραλίες και πάρκα που ο συμβατικός ηλεκτρισμός δεν είναι διαθέσιμος. Οι μετατροπείς ισχύος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μέρη που υπάρχει ασταθής παροχή ισχύος. Ο μετατροπέας συνδέεται με τις μπαταρίες και την κυρίως ηλεκτρική πηγή. Όταν υπάρχει ηλεκτρική παροχή ρεύματος το σύστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να φορτίζει τις μπαταρίες για αποθήκευση ενέργειας και όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος ο μετατροπέας τραβάει DC ρεύμα από τις μπαταρίες και το μετατρέπει σε AC ρεύμα για να τροφοδοτήσει το σπίτι.

4 2. Κυρίως περιεχόμενα 2.1 Μπροστινή όψη Στην μπροστινή όψη φαίνονται ο διακόπτης ON/OFF, AC έξοδος, LED φως ένδειξης, Vent έξοδος. Μετατροπέας καθαρού ημιτόνου χωρίς ρυθμιστή Μετατροπέας τροποποιημένου ημιτόνου χωρίς ρυθμιστή Με ρυθμιστή A. ON/OFF Διακόπτης. Αυτός ο διακόπτης ON/OFF ελέγχει τη λειτουργία του μετατροπέα. B.LED Φως ένδειξης β1. Μετατροπέας καθαρού ημιτόνου Επτά φωτεινές ενδείξεις LED : Power, Fault, Inverter. α)power: Δείχνει τη φόρτιση της μπαταρίας. Πέντε επίπεδα---20%,40%,60%,80%,100%. β) Fault: Όταν αλλάζει σε κόκκινο δείχνει σφάλμα, Πίνακας αντιμετώπισης προβλημάτων. γ) Inverter: Αυτό το φώς ανάβει συνεχόμενα όταν ο συνδεδεμένος εξοπλισμός λαμβάνει από την μπαταρία, αντιστρεφόμενο AC ρεύμα. β2. Μετατροπέας τροποποιημένου ημιτόνου. Δυο φωτεινές ενδείξεις LED : Inverter, Fault. α)inverter:αυτό το φώς ανάβει συνεχόμενα όταν ο συνδεδεμένος εξοπλισμός λαμβάνει από την μπαταρία, αντιστρεφόμενο AC ρεύμα. β)fault: Όταν αλλάζει σε κόκκινο δείχνει σφάλμα, Πίνακας αντιμετώπισης προβλημάτων.

5 β3.με ρυθμιστή Τρεις φωτεινές ενδείξεις LED : Charge, Fault, Inverter. α) Charge: Όταν φορτίζει το φως αναβοσβήνει σταθερά. Όταν η μπαταρία φορτίσει πλήρως το φως θα γίνει σταθερά πράσινο. β) Fault: Όταν αλλάζει σε κόκκινο δείχνει σφάλμα, Πίνακας αντιμετώπισης προβλημάτων. γ) Inverter: Αυτό το φώς ανάβει συνεχόμενα όταν ο συνδεδεμένος εξοπλισμός λαμβάνει από την μπαταρία, αντιστρεφόμενο AC ρεύμα. Γ. AC Έξοδος. Υποδοχές εξόδου διαθέσιμες: Βόρεια Αμερική, Ευρώπη (schuko), Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία κ.α. AC Προαιρετική Έξοδος: Δ. Vent Έξοδος. Για να μειώνει τη θερμοκρασία του μετατροπέα. Ε. Ρυθμιστής (Προαιρετικός) AC είσοδος από μια AC πηγή όπως το δίκτυο ή γεννήτρια επιτρέπεται να παρακάμψει τη μονάδα,να φορτίσει τη μπαταρία/μπαταρίες η να συνδεθεί σε AC φορτία. Στάδιο Στάδιο 1:Bulk Φόρτιση-Σταθερό ρεύμα Στάδιο 2:Absorption Φόρτιση- Σταθερή Τάση Στάδια 3:Float Φόρτιση 3-στάδια φόρτισης: Περιγραφή Το ρεύμα παρέχεται στην μπαταρία με σταθερό ρυθμό όσο η τάση σταδιακά αυξάνεται. Η Τάση παραμένει σταθερή και το ρεύμα μειώνεται όσο η μπαταρία φορτίζεται. Αυτό εξασφαλίζει ολοκληρωμένη φόρτιση. Όταν η μπαταρία φτάσει σε πλήρη φόρτιση, η τάση φόρτισης μειώνεται σε χαμηλότερο επίπεδο. Αυτό το στάδιο συχνά αναφέρεται ως φόρτιση συντήρησης. Αντί να φορτίζει τη μπαταρία, τη διατηρεί φορτισμένη όσο παρέχει ρεύμα στο φορτίο. Ζ. Αυτόματη μεταφορά διακόπτη (γραμμή σε μπαταρίες) Όταν το AC δίκτυο έχει γενική διακοπή ρεύματος η ισχύ μικρότερη από 30% του συνηθισμένου, η μονάδα θα μεταβεί αυτόματα από την ισχύ παροχής στην εφεδρική ισχύ της μπαταρίας. Όταν το δίκτυο AC είναι πάλι κανονικό παρακάμπτεται ο μετατροπέας (αντιστροφέας). Χρόνος αυτόματης μετάβασης 40ms.

6 2.2 Πίσω Όψη Στην πίσω όψη του μετατροπέα φαίνονται ο ανεμιστήρας ψύξης, τα τερματικά DC μπαταρίας,η ασφάλεια και η πύλη τηλεχειρισμού. A. Ανεμιστήρες Ψύξης/ Παράθυρα εξαερισμού Οι ανεμιστήρες λειτουργούν αυτόματα όταν η εσωτερική θερμοκρασία (ξεπεράσει τους 45ºC) του μετατροπέα απαιτεί ψύξη. Πάντα να επιτρέπεται η ελεύθερη ροή αέρα Μην εμποδίζεται ο εξαερισμός. B. DC Τερματικά μπαταρίας Συνδέουν τον μετατροπέα με τις μπαταρίες η άλλες πηγές ισχύος.αρνητικά (-) και θετικά (+) DC τερματικά πρέπει να κρατιούνται απομονωμένα για να προστατεύονται από τυχαία ρεύματα βραχυκύκλωσης. α) Συνδέστε το μαύρο καλώδιο στη μαύρη υποδοχή (-) στην πίσω όψη του μετατροπέα. Συνδέστε την άλλη άκρη του καλωδίου στην αρνητική υποδοχή της μπαταρίας. β) Συνδέστε το κόκκινο καλώδιο στην κόκκινη υποδοχή (+) στην πίσω όψη του μετατροπέα. Συνδέστε την άλλη άκρη στην θετική υποδοχή της μπαταρίας. Εάν συνδέσετε τα καλώδια σε λάθος υποδοχές, θα αντιστραφεί η πολικότητα και θα βλάψετε τον μετατροπέα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Γ.Πύλη τηλεχειρισμού(προαιρετικό). Για τον έλεγχο του μετατροπέα από απόσταση με διακόπτη ελέγχου καλωδίου. Δ.Ασφάλεια (Ενσωματωμένη η μη ανάλογα με το μοντέλο και τις απαιτήσεις σας). Μη ενσωματωμένη ασφάλεια είναι ένας πολύ καλός σχεδιασμός γιατί μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε την ασφάλεια εξωτερικά του μετατροπέα αν αυτή καταστραφεί.

7 3.Πως χρησιμοποιείται ο μετατροπέας 3.1 Τοποθέτηση του μετατροπέα Η τοποθεσία στην οποία θα εγκαταστήσετε τον μετατροπέα πρέπει να είναι: A. Ξηρή: Μην επιτρέπετε σε νερό να στάξει η να καταβρέξει μέσα σε αυτό. B. Δροσερή: Η εξωτερική θερμοκρασία αέρα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 0º C και 40º C και ιδανικά μεταξύ 15º C και 25ºC. Μην τοποθετείτε τον μετατροπέα πάνω η κοντά σε αεραγωγό θέρμανσης η οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό που παράγει θερμότητα μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του δωματίου. Μην τοποθετείτε το μετατροπέα εκτεθειμένο σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία αν αυτό μπορεί να αποφευχθεί. Γ. Ευάερη : Αφήστε τουλάχιστον μια ίντσα γύρω από το μετατροπέα για ροή αέρα. Μην τοποθετείτε αντικείμενα πάνω στο μετατροπέα κατά τη λειτουργία. Εξασφαλείστε ελεύθερη κυκλοφορία αέρα γύρω από τη μονάδα. Ένας ανεμιστήρας είναι χρήσιμος σε περίπτωση που ο μετατροπέας λειτουργεί στο μέγιστο. Δ. Ασφαλής: Μην τοποθετείτε το μετατροπέα στον ίδιο χώρο με τις μπαταρίες και άλλα εύφλεκτα υλικά. E. Σκόνη. Μην τοποθετείτε το μετατροπέα σε περιβάλλον με σκόνη. Η σκόνη μπορεί να εισχωρήσει στη μονάδα όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας ψύξης. Ζ. Κοντά στις μπαταρίες: Αποφύγετε υπέρμετρα μήκη καλωδίων. Μην τοποθετείτε όμως το μετατροπέα ακριβώς δίπλα στις μπαταρίες. 3.2 Τοποθέτηση του μετατροπέα σε τοίχο. Ο μετατροπέας μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια στην κορυφή μιας οριζόντιας επιφάνειας η κάτω από μια οριζόντια επιφάνεια. Ο μετατροπέας μπορεί να τοποθετηθεί σε μια κάθετη επιφάνεια μόνο οριζόντια. 3.3 Σύνδεση. Ακολουθείστε τα παρακάτω εύκολα βήματα 1.Επιλογή παροχής ισχύος.- Πρέπει να δέχεται ισχύ από την αποθηκευμένη ισχύ μπαταρίας ή από αναπτήρα τσιγάρων του αυτοκινήτου. 2.Συνδέστε το μετατροπέα στην παροχή ισχύος. Βάλτε τους διακόπτες σε θέση OFF( συμπεριλαμβανομένων μετατροπέα και συσκευές) α) Λάβετε ισχύ από τις μπαταρίες: Συνδέστε τα DC καλώδια στις DC υποδοχές της μπαταρίας στη πίσω όψη του μετατροπέα.η κόκκινη υποδοχή είναι θετική (+) και η μαύρη υποδοχή είναι η αρνητική (-). β) Λάβετε ισχύ από τον αναπτήρα τσιγάρου του αυτοκινήτου. Εισάγετε το βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου στην υποδοχή αναπτήρα αυτοκινήτου. 3. Συνδέστε το μετατροπέα στις συσκευές. Σιγουρευτείτε ότι η ισχύς του φορτίου είναι μέσα στα όρια της αξιολογημένης ισχύος του μετατροπέα. και η ισχύς εκκίνησης δε θα υπερβεί την ισχύ αιχμής του μετατροπέα. Όταν έχετε συνδεδεμένο το μετατροπέα με τις συσκευές και την παροχή ισχύος, ανοίξτε το μετατροπέα και τις συσκευές. 4. Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Λάθος εγκατάσταση και κακή χρήση του μετατροπέα ίσως έχει ως αποτέλεσμα κίνδυνο για το χρήστη και επικίνδυνες συνθήκες. 1. Μην επιχειρήσετε τη σύνδεση με άλλη πηγή ισχύος, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε AC πηγή ισχύος. 2. Βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζεται το άνοιγμα για τον ανεμιστήρα εξαερισμού και τις τρύπες εξαέρωσης. 3. Αποφύγετε το τράβηγμα των καλωδίων. Πάντα πιάστε τα βύσματα σταθερά όταν αποσυνδέετε από την παροχή ισχύος και όταν αποσυνδέετε τα καλώδια. 4. Για να αποφύγετε ηλεκτρικό κίνδυνο, να αποσυνδέετε το μετατροπέα από την εξωτερική πηγή ισχύος πριν συνδέσετε το AC βύσμα. 5. Για εσωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την έκθεση σε εξωτερική πηγή θέρμανσης, απευθείας έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία, σκόνη, διαβρωτικά χημικά και υγρασία. 6. Είναι φυσιολογικό για τους μετατροπείς να θερμαίνονται κατά τη χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τη συσκευή κατά τη χρήση. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε απευθείας ηλιακή ακτινοβολία η κοντά σε θερμο-ευαίσθητα υλικά. 7. Μην εκθέτετε το μετατροπέα σε αδικαιολόγητο πλήγμα. 8. Μην τοποθετείτε τίποτα πάνω στο μετατροπέα. 9. Πάντα με τα παρεχόμενα καλώδια και τους συνδετήρες. Χρήση καλωδίων, συνδετήρων και παρελκόμενων που δε παρέχονται, συνιστά κακή χρήση και μπορεί να έχει αποτέλεσμα τραυματισμό η ζημιά. 10. Μην επιχειρήσετε επισκευή η αποσυναρμολόγηση. Η μονάδα είναι μη επισκευάσιμη. Η προσπάθεια αποσυναρμολόγησης η επισκευής της μονάδας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ηλεκτρικό κίνδυνο, ακόμα και θάνατο από την έκθεση σε υψηλή τάση.αν παρατηρήσετε προβλήματα με τη μονάδα σταματήστε τη χρήση της και επικοινωνήστε με τεχνικό. 11. Όταν καθαρίζετε το μετατροπέα διακόψτε την ισχύ ( αποσυνδέστε το μετατροπέα). Προσεκτικά καθαρίστε με στεγνό πανί. Μη χρησιμοποιήσετε βρεγμένο ρούχο η καθαριστικό. 12. Αποσυνδέστε όλες τις συνδέσεις AC και DC πριν δουλέψετε με οποιοδήποτε κύκλωμα που έχει σχέση με το μετατροπέα. Κατεβάζοντας απλώς το διακόπτη ON/OFF του μετατροπέα σε θέση off ίσως να μην απομακρύνει εξολοκλήρου την επικίνδυνη τάση. 13. Κρατήστε μακριά τα παιδιά.

8 5. Χαρακτηριστικά προστασίας Ο μετατροπέας είναι εξοπλισμένος με πολυάριθμα χαρακτηριστικά προστασίας για την εξασφάλιση ασφαλής λειτουργίας. Προστασία Χαμηλής Τάσης Εισόδου A: Όταν η τάση της μπαταρίας είναι κάτω από 10.5V±0.5V (για 12V είσοδο μετατροπέα)/21v±0.5v(για 24V είσοδο μετατροπέα)/ 42V±0.5V(για 48V είσοδο μετατροπέα), ένα κουδούνι θα ηχήσει, το οποίο υποδεικνύει ότι η DC ισχύς μειώνεται και οι μπαταρίες χρειάζονται επαναφόρτιση. B: Όταν η τάση εισόδου είναι κάτω από 10V±0.5V(για 12V είσοδο μετατροπέα)/20v±1v(για 24V είσοδο μετατροπέα)/ 40V±1V(για 48V είσοδο μετατροπέα),η AC έξοδος θα διακοπεί αυτόματα, το κουδούνι ηχεί και το φωτάκι ALARM/WARNING ανάβει κόκκινο ταυτόχρονα. Προστασία Υψηλής Τάσης Εισόδου Όταν η τάση εισόδου φτάσει τα 15V±0.5V (για 12V είσοδο μετατροπέα)/30v±1.0v (για 24V είσοδο μετατροπέα), το φωτάκι ALARM/WARNING γίνεται κόκκινο και η AC έξοδος θα διακοπεί αυτόματα. Προστασία Βραχυκυκλώματος Όταν συμβεί βραχυκύκλωμα, η έξοδος θα διακοπεί αυτόματα και το φωτάκι ALARM/WARNING γίνεται κόκκινο. Προστασία υπερφόρτισης. Όταν συμβεί υπερφόρτιση (υψηλό φορτίο), η έξοδος θα διακοπεί αυτόματα και το φωτάκι ALARM/WARNING γίνεται κόκκινο. Προστασία Ανάστροφης Πολικότητας (Ασφάλεια,0.1KW-4KW) Όταν τα τερματικά της μπαταρίας είναι ανάστροφα συνδεδεμένα, θα καεί η ασφάλεια για να προστατεύσει τις συσκευές. Ανάστροφη Πολικότητα / Προστασία σπινθηρισμού (Μετατροπέας καθαρού ημιτόνου 5KW-8KW μοντέλο) Το ρυθμιζόμενο Ρελέ Υψηλού Ρεύματος αντιδρά για να διαπιστώσει αυτή την λειτουργία.. Προστασία Υψηλής Θερμοκρασίας Όταν η θερμοκρασία υπερβεί τους 45ºC, ο εσωτερικός ανεμιστήρας εκκινεί για την ψύξη του μετατροπέα.. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από 30ºC ο εσωτερικό ανεμιστήρας θα σταματήσει αυτόματα. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία υπερβεί τους 70ºC, η AC έξοδος θα διακοπεί αυτόματα, το φωτάκι ALARM/WARNING γίνεται κόκκινο, Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 15 λεπτά. 6. Πίνακας αντιμετώπισης προβλημάτων 6.1 Αντιμετώπιση προβλημάτων για μετατροπέα καθαρού ημιτόνου Σύμπτωμα Πιθανή Αιτία Λύσεις ON/OFF διακόπτης λειτουργεί, το LED δεν ανάβει. το κουδούνι συναγερμού είναι εκτός. Δεν υπάρχει AC Τάση Το κουδούνι συναγερμού ήχησε 1 φορά. Δεν υπάρχει AC τάση. Το κουδούνι συναγερμού ήχησε 2 φορές. Δεν υπάρχει τάση στην DC είσοδο των τερματικών. Η πολικότητα της τάσης εισόδου έχει αναστραφεί και έχει κάψει τις ασφάλειες της DC πλευράς. ( Σημείωση: Η ανάστροφη πολικότητα μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη) 1.Χαλάρωσαν οι συνδέσεις εξόδου AC. 2 Βραχυκύκλωμα της AC καλωδίωσης εξόδου. Η τάση στα DC τερματικά εισόδου έχει πέσει κάτω από 10.5±0.5VDC(12V έκδοση),21±1vdc(24v έκδοση),42±1vdc(48v 1. Ελέγξτε τη συνέχεια του κυκλώματος της εισόδου μπαταρίας. 2. Ελέγξτε ότι η ασφάλεια της μπαταρίας είναι άθικτη. Αντικαταστείτε αν έχει καεί. 3. Ελέγξτε ότι όλες οι συνδέσεις του κυκλώματος εισόδου της μπαταρίας είναι σταθερές. Διορθώστε την πολικότητα των συνδέσεων εισόδου και αντικαταστείτε την ασφάλεια. Αν η μονάδα δε λειτουργεί μετά την αντικατάσταση της ασφάλειας η μονάδα έχει υποστεί μόνιμη βλάβη. Καλέστε την τεχνική υποστήριξη. 1.Σφίξτε τις AC συνδέσεις εξόδου. 2. Ελέγξτε την AC καλωδίωση για βραχυκύκλωμα.. 1.Ελέγξτε ότι οι μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Επαναφορτίστε αν είναι χαμηλή. 2. Ελέγξτε ότι τα καλώδια της μπαταρίας έχουν αρκετά μεγάλη

9 Το κουδούνι συναγερμού ήχησε 3 φορές. Το κουδούνι συναγερμού ήχησε 4 φορές Το κουδούνι συναγερμού ήχησε Το κουδούνι συναγερμού ήχησε απότομα. Το φωτάκι ένδειξης φόρτισης ούτε αναβοσβήνει, ούτε ανάβει ( AC είσοδος μη διαθέσιμη) Δε φορτίζει η μπαταρίας ( AC είσοδος υπάρχει). έκδοση). Η τάση στα DC τερματικά εισόδου έχει πέσει κάτω από 10±0.5VDC(12 έκδοση) 20±1VDC(24V έκδοση) 40±1VDC(48v έκδοση) Μεγαλύτερη DC τάση εισόδου από 15±0.5VDC(12V version), 30±1VDC(24V version), 60±1VDC(48V version) Υπερθέρμανση συστήματος Το φορτίο είναι 120% υψηλότερο από τη διαστασιολογημένη ισχύ. 1.AC ισχύς έχει αφαιρεθεί. 2.Σφάλμα φορτιστή. 1. Οι συνδεδεμένες μπαταρίες έχουν καταστραφεί. 2. Η ασφάλεια μπαταρίας διατομή για να μεταφέρουν το απαιτούμενο ρεύμα στο απαιτούμενο μήκος. Χρησιμοποιείστε καλώδια μεγαλύτερης διατομής αν χρειαστεί. 3. Σφίξτε τις συνδέσεις του κυκλώματος εισόδου της μπαταρίας. 1.Ελέγξτε ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Επαναφορτίστε αν είναι χαμηλή. 2. Ελέγξτε ότι τα καλώδια της μπαταρίας έχουν αρκετά μεγάλη διατομή για να μεταφέρουν το απαιτούμενο ρεύμα στο απαιτούμενο μήκος. Χρησιμοποιείστε καλώδια μεγαλύτερης διατομής αν χρειαστεί. 3. Σφίξτε τις συνδέσεις του κυκλώματος εισόδου της μπαταρίας. 1. Ελέγξτε ότι η τάση DC τερματικών εισόδου είναι μεγαλύτερη από 15V/30V/60V DC. 2. Εξασφαλίστε ότι η μέγιστη τάση φόρτισης του φορτιστή μπαταρίας/ Ensure that the maximum charging voltage of the battery charger /εναλλάκτη / ηλιακού ρυθμιστή φόρτισης είναι κάτω από 15 V/30V/60V DC. 3. Εξασφαλίστε ότι ένα μη διαστασιολογημένος ηλιακός συλλέκτης η ανεμογεννήτρια δε χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας. 1. Ελέγξτε αν ο ανεμιστήρας ψύξης λειτουργεί. Αν όχι, ίσως το σύστημα ψύξης είαι ελαττωματικό. Καλέστε την τεχνική υποστήριξη. 2. Αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί ελέγξτε ότι τα ανοίγματα εξαερισμού δεν έχουν εμποδιστεί. 3. Αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί και τα ανοίγματα δεν έχουν εμποδιστεί ελέγξτε ότι είναι διαθέσιμη επαρκής αναπλήρωση κρύου αέρα. Επίσης ελέγξτε ότι η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μικρότερη από 45º C. 4. Μειώστε το φορτίο για να μειωθεί η επίδραση της θέρμανσης. 5. Μετά που η αιτία της υπερθέρμανσης αφαιρεθεί και η μονάδα ψυχθεί, θα επανέλθει αυτόματα. 1. Αποσυνδέστε το φορτίο 2. Ελαττώστε το φορτίο 3.Ψύξτε τη μονάδα. 1.Επανασυνδέστε την AC ισχύ. 2. Καλέστε την τεχνική υποστήριξη. 1. Ελέγξτε και αλλάξτε τις μπαταρίες. 2. Ελέγξτε και αλλάξτε την ασφάλεια.

10 έχει καεί. 3. Η καλωδίωση της μπαταρίας είναι χαλαρή η έχει αλλοιωθεί. 4. Σφάλμα φορτιστή. 3. Ελέγξτε και σφίξτε η αλλάξτε την καλωδίωση. 4. Καλέστε την τεχνική υποστήριξη 6.2 Αντιμετώπιση προβλημάτων για μετατροπέα τροποποιημένου ημιτόνου. Όταν προσαρμόζετε το μετατροπέα σε ηχητικές συσκευές, μερικές υποδεέστερες ηχητικές συσκευές θα ηχήσουν, επειδή ο παλμός εξόδου του μετατροπέα είναι τροποποιημένου ημιτόνου (τετραγωνικός παλμός). Παρεμβολές ΤV Μπορείτε να λάβετε μειωμένες παρεμβολές με τη χρήση φίλτρου. Σε μερικές περιπτώσεις που οι παρεμβολές ασθενών σημάτων γίνονται προφανείς. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα. Τοποθετείστε το μετατροπέα μακριά από την TV και την κεραία τηλεόρασης. Δοκιμάστε να αλλάξετε τη κατεύθυνση του καλωδίου σήματος της TV και της κεραίας TV και μειώστε την παρεμβολή στο ελάχιστο. Χρησιμοποιείστε καλώδιο κεραίας υψηλής ποιότητας. Πρόβλημα: Απουσία Τάσης Εξόδου Πιθανές αιτίες Λύση Τάση μπαταρίας πολύ χαμηλή Επαναφορτίστε η αλλάξτε τις μπαταρίες Υπερφόρτιση Ελαττώστε το φορτίο Θερμική προστασία μετατροπέα Ψύξτε τον μετατροπέα και τοποθετείστε τον σε μέρος με καλό αερισμό. Μειώστε το φορτίο. Σφάλμα εκκίνησης μετατροπέα Επαναλάβετε την εκκίνηση του μετατροπέα Σύνδεση ανάστροφης πολικότητας και λιωμένη ασφάλεια Αλλάξτε την ασφάλεια με ασφάλεια επαρκούς τιμής. Πρόβλημα: Ο μετατροπέας δεν ανταποκρίνεται Πιθανές αιτίες Λύση Ανεπαρκής σύνδεση ανάμεσα στο Επανασυνδέστε μετατροπέα και τις μπαταρίες Σύνδεση ανάστροφης πολικότητας και λιωμένη ασφάλεια Αλλάξτε την ασφάλεια με ασφάλεια επαρκούς τιμής. Πρόβλημα : Τάση Εξόδου Χαμηλή Πιθανές αιτίες Λύση Τάση εισόδου πολύ χαμηλή Διασφαλίστε ότι η τάση εισόδου είναι μέσα στα αξιολογημένα όρια Υπερφόρτιση Ελαττώστε το φορτίο. Πρόβλημα: Ειδοποίηση Χαμηλής Τάσης Πιθανές αιτίες Λύση Απουσία ισχύος της μπαταρίας Επανασυνδέστε τη μπαταρία Πολύ χαμηλή τάση μπαταρίας η κακή σύνδεση. Επαναφορτίστε τη μπαταρία, ελέγξτε τις συνδέσεις τερματικών η καθαρίστε με στεγνό πανί.

11 7.Προδιαγραφές Προϊόντα Μοντέλο TY-150-M TY-300-M TY-500-M TY-600-M TY-800-M TY-1000-M TY-1200-M Προδιαγραφές Μετατροπέα Τάση Εισόδου 10-15VDC(12έκδοση),20-30VDC(24 έκδοση),40-60vdc(48 έκδοση) Τάση Εξόδου VAC ±10%,220V-240VAC ±10% Συχνότητα 50/60Hz Απόδοση >85% Συνεχής Ισχύς 150W 300W 500W 600W 800W 1000W 1200W Ισχύς διακοπής 300W 600W 1000W 1200W 1600W 2000W 2400W Κυματομορφή Τροποποιημένου Ημιτόνου Χαρακτηριστικά Προστασίας Προειδοποίηση Χαμηλής Μπαταρίας, Χαμηλής Τάσης Εισόδου, Υψηλής Τάσης, Υπερθέρμανσης, Υψηλού Φορτίου, Βραχυκυκλώματος, Ανάστροφης Πολικότητας(Ασφάλεια). Ρεύμα απουσίας φορτίου <0.25A <0.3A <0.3A <0.3A <0.8A <0.8A <0.8A Διαστάσεις(mm) 140*105*55 150*105*55 180*105*55 180*105*55 210*150*70 210*150*70 210*150*70 Βάρος(KGS) Προϊόντα TY-1500-M TY-2000-M TY-2500-M Μοντέλο TY-3000-M TY-4000-M TY-5000-M TY-6000-M Τάση Εισόδου 10-15VDC(12 έκδοση),20-30vdc(24 έκδοση), 40-60VDC(48 έκδοση) 21-30VDC(24 έκδοση), 40-60VDC(48 έκδοση) Τάση Εξόδου VAC ±10%,220V-240VAC ±10% Συχνότητα 50/60Hz Απόδοση >85% Συνεχής Ισχύς 1500W 2000W 2500W 3000W 4000W 5000W 6000W Ισχύς διακοπής 3000W 4000W 5000W 6000W 8000W 10000W 12000W Κυματομορφή Τροποποιημένου Ημιτόνου Χαρακτηριστικά Προστασίας Προειδοποίηση Χαμηλής Μπαταρίας, Χαμηλής Τάσης Εισόδου, Υψηλής Τάσης, Υπερθέρμανσης, Υψηλού Φορτίου, Βραχυκυκλώματος, Ανάστροφης Πολικότητας(Ασφάλεια). Ρεύμα απουσίας φορτίου <0.8A <0.9A <0.9A <0.95A <1.9A <2.0A <2.1A Διαστάσεις(mm) 310*150*70 310*150*70 340*150* *150* *199* *199* *199*146 Βάρος(KGS) Προδιαγραφές Φορτιστή AC Τάση Εισόδου AC 100V-120V, AC 220V-240V. DC Τάση Φόρτισης 12V 24V 48V DC Ρεύμα Φόρτισης 10A 5A 2.5A Σχόλια: 1.Διαστάσεις:Μ*Π*Υ 2.Φορτιστής/USB προαιρετικός.3.ειδική παραγγελία. Προϊόντα Μοντέλο TY-300-S TY-500-S TY-600-S TY-800-S TY-1000-S TY-1500-S TY-2000-S Χαρακτηριστικά Μετατροπέα Τάση Εισόδου 10-15VDC(12 έκδοση),20-30vdc(24 έκδοση),40-60vdc(48 έκδοση) Τάση Εξόδου VAC ±10%,220V-240VAC ±10% Συχνότητα Εξόδου 50/60Hz Απόδοση >90% Συνεχής Ισχύς 300W 500W 600W 800W 1000W 1500W 2000W Μέγιστη Συνεχής Ισχύς Εκκίνησης 360W 600W 720W 960W 1200W 1800W 2400W Ισχύς διακοπής 600W 1000W 1200W 1600W 2000W 3000W 4000W Κυματομορφή εξόδου Καθαρού Ημιτόνου(THD<4%) Χαρακτηριστικά Προστασίας Προειδοποίηση Χαμηλής Μπαταρίας, Χαμηλής Τάσης Εισόδου, Υψηλής Τάσης, Υπερθέρμανσης, Υψηλού Φορτίου, Βραχυκυκλώματος, Ανάστροφης Πολικότητας(Ασφάλεια). Ρεύμα απουσίας φορτίου <0.6A <0.6A <0.8A <0.8A <0.8A <0.8A <0.9A Διαστάσεις(mm) 135*150*53 220*150*70 220*150*70 240*150*70 280*150*70 290*220*88 320*220*88 Βάρος(KGS) Προϊόντα Μοντέλο TY-2500-S TY-3000-S TY-4000-S TY-5000-S TY-6000-S TY-8000-S

12 Τάση Εισόδου 10-15VDC,20-30VDC,40-60V 20-30VDC(24έκδοση),40-60VDC(48 έκδοση) Τάση Εξόδου VAC ±10%,220V-240VAC ±10% Συχνότητα Εξόδου 50/60Hz Απόδοση >90% Συνεχής Ισχύς 2500W 3000w 4000W 5000W 6000W 8000W Μέγιστη Συνεχής Ισχύς Εκκίνησης 3000W 3600W 4800W 6000w 7200W 9600W Ισχύς διακοπής 5000W 6000W 8000W 10000W 12000W 16000W Χαρακτηριστικά Προειδοποίηση Χαμηλής Μπαταρίας /Αυτόματο Κλείσιμο, Υψηλής Τάσης /θερμοκρασίας/φορτίου Αυτόματο Κλέισιμο, Προστασίας Προστασία Ρεύματος Βραχυκύκλωσης Ανάστροφη Πολικότητα(Ασφάλεια) Ανάστροφη Πολικότητα/ (Ρελέ Υψηλού ρεύματος) Κυματομορφή εξόδου Καθαρού Ημιτόνου(THD<4%) Ρεύμα απουσίας φορτίου <0.9A <0.95A <1.5A <1.5A <1.5A <1.5A Διαστάσεις(mm) 410*150*70 410*150*70 360*220* *220* *220* *220*146 Βάρος(KGS) Προδιαγραφές Φορτιστή AC Τάση Εισόδου AC 100V-120V, AC 220V-240V. DC Τάση Φόρτισης 12V 24V 48V DC Ρεύμα Φόρτισης 10A 5A 2.5A Σχόλια: 1.Διαστάσεις:Μ*Π*Υ 2.Φορτιστής/USB προαιρετικός.3.ειδική παραγγελία. Σημείωση: *Οι προδιαγραφές μπορούν να αλλαχθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση για περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων. 8.Συντήρηση Για να διατηρήσετε τη σωστή λειτουργία του μετατροπέα, πολύ μικρή συντήρηση απαιτείται. Πρέπει να καθαρίζετε το εξωτερικό του μετατροπέα περιοδικά με στεγνό πανί για να αποφευχθεί η συσσώρευση σκόνης και ακαθαρσίας. Επιπλέον, χρειάζεται και σύσφιξη των βιδών στα τερματικά της DC εισόδου. 9.Εγγύηση Εγγυόμαστε τη καλή λειτουργία του προϊόντος για την περίοδο ενός χρόνου από την ημερομηνία της αγοράς από τον τελικό χρήστη. Η εγγύηση θεωρείται άκυρη αν στη μονάδα έχει γίνει κακή χρήση, έχει μετατραπεί, η έχει υποστεί τυχαία βλάβη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί με υπαιτιότητα του χρήστη. Αν η περίοδος εγγύησης για το προϊόν λήξει, αν η μονάδα υποστεί βλάβη από κακή χρήση ή κακή εγκατάσταση, ή άλλες συνθήκες της εγγύησης δεν τηρηθούν, η δεν είναι διαθέσιμη απόδειξη ημερομηνίας αγοράς, η μονάδα μπορεί να επισκευασθεί η να αντικατασταθεί μόνο με πάγια χρηματική εντολή.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ Εισαγωγή Για να πάρετε την δυνατή ισχύ του μετατροπέα θα χρειαστεί σωστή εγκατάσταση.παρακαλώ διαβάστε τις οδηγείες πριν την εγκατάσταση και την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Off Line UPS PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Σημαντική προειδοποίηση ασφάλειας (ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να αποτρέψετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας,

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων 1 Πίνακας Περιεχομένων Οδηγίες ασφάλειας...3 Εισαγωγή...4 Σύνδεση φορτίων...4 Κατάσταση Search Mode...4 Πως συνδέεται ο inverter στην μπαταρία...4 Τα καλώδια σύνδεσης...5 Πριν θέσετε σε λειτουργία τον

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 20B ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής αναιρούνται.

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE Εγχειρίδιο χρήσης 1. Σηµειώσεις σχετικά µε την ασφάλεια (Για να είστε ασφαλείς κατά τη χρήση του UPS, παρακαλούµε να σεβαστείτε τα ακόλουθα:) Παρακαλούµε φορτίστε τη

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER ΤΡΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

INVERTER ΤΡΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ INVERTER ΤΡΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ LCD ΟΘΟΝΗ 1)ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Όταν το βοηθητικό πρόγραμμα είναι ενεργοποιημένο, ο μετατροπέας θα φορτίσει την μπαταρία σε αυτή την κατάσταση 2)ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Σε λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας.

MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας. MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας. GR** Έκδοση: 2 της 21.11.2016 Αντικατάσταση έκδοσης: ----------- Χαρακτηριστικά μονάδας τροφοδοτικού: αδιάλειπτη τροφοδοσία DC 13,8V/2A

Διαβάστε περισσότερα

I nverter Κ ΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YK Series ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

I nverter Κ ΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YK Series ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Inverter ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YK Series ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρού ημιτόνου κύμα (THD

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων

Κατάλογος περιεχομένων Κατάλογος περιεχομένων Οδηγίες ασφάλειας...3 Περιγραφή...4 Πως συνδέεται ο inverter στην μπαταρία...4 Τα καλώδια σύνδεσης...5 Μεταφράσεις όρων:...5 Έλεγχος πριν τη λειτουργία...7 Πριν θέσετε σε λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! μόνο είσοδο

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! μόνο είσοδο 1 Οδηγίες ασφάλειας Λανθασμένη χρήση της συσκευής αυτής μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο καταστροφής της ίδιας ή άλλων συσκευών, ακόμα και τραυματισμό ή θάνατο. Προειδοποίηση! Ρεύμα 230V. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Συνοπτικές οδηγίες. Προσοχή στη σωστή πολικότητα:

Οδηγός χρήσης. Συνοπτικές οδηγίες. Προσοχή στη σωστή πολικότητα: Table of Contents Συνοπτικές οδηγίες...3 Προσοχή στη σωστή πολικότητα:...3 Συντήρηση του ρυθμιστή φόρτισης...4 Τεχνικά χαρακτηριστικά...4 Ενδείξεις...5 Πιστοποιήσεις...5 Οδηγός χρήσης Συνοπτικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης Οδηγίες χρήσεις Ο ρυθμιστής φόρτισης MPPT-30 είναι ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής. -Έχει αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης MPPT για να παρακολουθείτε αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν τη χρήση του φορτιστή μπαταρίας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών καλύπτει όλη την σειρά των

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4.

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4. Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες για την ασφάλεια 1 Σύμβολα ασφάλειας 1 Συντήρηση 1 Κατά τη χρήση 2 Γενική περιγραφή 2 Μπροστινός πίνακας 3-4 Προδιαγραφές 4 Γενικά 4-6 Οδηγίες λειτουργίας 6-7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-839 / UHM-852 Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 2 Όροι χρήσης 2 3 Εγκατάσταση 3 4 Σήματα και Έλεγχος 3 5 Υπερφόρτιση και Αυτόματος Τερματισμός 4 6 Χαρακτηριστικά 4-5 7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο αμπεροτσιμπίδα μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Bbc5000 Power Bank. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bbc5000 Power Bank.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bbc5000 Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Capacity Case material Battery type Net weight Product size Input Output Technical Data 5000mah Aluminum

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας)

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα µοντέλα της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BBC6000

Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες χρήσης BBC6000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 6Α, 12V, 120W, max. 80Ah Περίληψη Ο συγκεκριμένος τύπος φορτιστή είναι σχεδιασμένος για φόρτιση μπαταριών 6V και 12V καθώς και πολλαπλάσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ HY-1300 ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής αναιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

GM-392 & GM-393 700VDC 700 Vrms /AC.

GM-392 & GM-393  700VDC 700 Vrms /AC. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ GM-392 & GM-393 ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το πολύµετρο µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

TCB GR 1-9 ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ _V5.1_22/02/2019

TCB GR 1-9 ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ _V5.1_22/02/2019 1-9 TCB 60-90 - 120 ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 72168_V5.1_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης DC UPS SC-313 DC UPS SC-616

Οδηγίες χρήσης DC UPS SC-313 DC UPS SC-616 Οδηγίες χρήσης DC UPS SC-313 DC UPS SC-616 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το DC UPS. Πριν λειτουργήσετε αυτό το UPS, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER141/ER1411 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Καθαρισμός

Διαβάστε περισσότερα

GR 1-8 Energy ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ. C51410_V8.3_22/02/2019

GR 1-8 Energy ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ.   C51410_V8.3_22/02/2019 1-8 Energy 124-126 ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ C51410_V8.3_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90.

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90. Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-90 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014.

Διαβάστε περισσότερα

ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ

ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΝΕΛ. ) ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ www.adamsups.gr ON LINE MS UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΕΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ /2/3kVA ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 0 . ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ UPS

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25

Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25 Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25 Περιεχόμενα: Γενική περιγραφή Συναρμολόγηση.. Λειτουργία Ρυθμίσεις.. Φόρτιση. Φόρτιση ρυθμιζόμενη από την θερμοκρασία Ενδείξεις και χειρισμός Μενού «πληροφορίες»..

Διαβάστε περισσότερα

1000VA, 2000VA, 3000VA,

1000VA, 2000VA, 3000VA, ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TIGRA PLUS ΙΣΧΥΟΣ 1000VA, 2000VA, 3000VA, ON LINE UPS ΔΙΠΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Προσοχή! Κίνδυνος καταστροφής των μπαταριών. Η τεχνητή διακοπή της τροφοδοσίας του UPS κατά την εγκατάσταση απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ Οδηγίες χρήσης - 20.12.09 Διαφορικός θερμοστάτης - Steca TR 0301sc - 1-1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διαφορικός ελεγκτής συγκρίνει διαρκώς τις θερμοκρασίες μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA. Εγχειρίδιο Χρήσης

NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA. Εγχειρίδιο Χρήσης NRG PRO Tower 1KVA - 3KVA Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά της σειράς UPS. Τα UPS NRG PRO αποτελούν μια σειρά έξυπνων UPS, με μονοφασική είσοδο και έξοδο, Υψηλής Συχνότητας Online UPS που

Διαβάστε περισσότερα

MHOUSE PR1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

MHOUSE PR1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ DOORADO - Προϊόντα ασφαλείας για το σπίτι, το κατάστηµα και το πάρκινγκ Τηλ: 210 55 51 680 Φαξ: 21 21 21 9038 ιεύθ: Παπαθανασίου 5, 19600 Μάνδρα Αττικής Internet link: www.doorado.biz E-mail: doorado@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

έγχέιριδιο XS 0.8 πλήρωσ ΦορΤΙΣΜέΝή έτοιμή για ΧρήΣή 8 GR 12V/0.8A ΒΥΣΜΑ ΤροΦοΔοΣΙΑΣ* ΤροΦοΔοΤΙΚο ΚΑΛΩΔΙο ctek comfort connect ΚΑΛΩΔΙο ΦορΤΙΣήΣ

έγχέιριδιο XS 0.8 πλήρωσ ΦορΤΙΣΜέΝή έτοιμή για ΧρήΣή 8 GR 12V/0.8A ΒΥΣΜΑ ΤροΦοΔοΣΙΑΣ* ΤροΦοΔοΤΙΚο ΚΑΛΩΔΙο ctek comfort connect ΚΑΛΩΔΙο ΦορΤΙΣήΣ 12V/0.8A έγχέιριδιο ΣΥγΧΑρήΤήρΙΑ για την αγορά του νέου σας επαγγελματικού φορτιστή μπαταριών εναλλασσόμενης λειτουργίας. Ο φορτιστής αυτός περιλαμβάνεται στο πλαίσιο μιας σειράς επαγγελματικών φορτιστών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: MFT-16218 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ sven-312 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης sven-312 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA LINE-INTERACTIVE INTERACTIVE LCD DISPLAY UPS Uninterruptible Power System GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση CE & TUV Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από τη συναρμολόγηση,εγκατάσταση ή τη λειτουργία του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2

ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2 ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2 MT-3266 ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η αμπεροτσιμπίδα είναι ψηφιακή ό με οθόνη LCD 3 1/2 και τυπική λειτουργία μπαταρίας 9V για τη μέτρηση τάσης συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019 1-8 V1_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθήσετε για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ M266 ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ

ΣΕΙΡΑ M266 ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 6. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Εάν η ένδειξη BAT εμφανιστεί στην οθόνη LCD, αυτό υποδεικνύει ότι η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί. Αφαιρέστε το κάλυμμα μπαταριών από το περίβλημα. Αντικαταστήστε την άδεια

Διαβάστε περισσότερα

DS1500 DS3000 DS5000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Ενότητα 1 Εισαγωγή Ευχαριστουμε για την αγορα σας. Παρακαλω προσεξτε ιδιαιτερα τα παρακατω σημεια πριν χρ4ησιμοποιησετε την

Διαβάστε περισσότερα