Ο απαραίτητος εξοπλισμός για μέγιστη απόλαυση. Τα πολυλειτουργικά εξαρτήματα MaxxiMUM.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο απαραίτητος εξοπλισμός για μέγιστη απόλαυση. Τα πολυλειτουργικά εξαρτήματα MaxxiMUM."

Transcript

1 Ο απαραίτητος εξοπλισμός για μέγιστη απόλαυση. Τα πολυλειτουργικά εξαρτήματα MaxxiMUM.

2

3 Σετ εξαρτημάτων VeggieLove MUZ XLVL1 Γευστικά πιάτα λαχανικών στη στιγμή, με τον πολυκόπτη και το δίσκο δύο όψεων για κόψιμο, το δίσκο δύο όψεων για ξύσιμο, το δίσκο για μεσαίο τρίψιμο, το δίσκο για ασιατικά πιάτα λαχανικών και το δίσκο για τρίψιμο πατάτας.

4

5 Σετ εξαρτημάτων PastaPassion MUZ XLPP1 Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με σπεσιαλιτέ χειροποίητων ζυμαρικών, με τα επαγγελματικά εξαρτήματα για λαζάνια και ταλιατέλες, μαζί με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

6

7 Σετ εξαρτημάτων VitalEmotion MUZ XLVE1 Φτιάξτε μόνοι σας αλεύρι με μία απλή κίνηση, με το μύλο αλέσματος. Το πολυμίξερ είναι το ιδανικό εργαλείο για σπιτικές νοστιμιές, όπως τριμμένα καρύδια ή πέστο.

8

9 Επαγγελματικό χτυπητήρι, ζυμωτήρι υψηλών επιδόσεων, αναδευτήρας με σιλικόνη Επαγγελματικό χτυπητήρι: για τέλεια χτυπημένη σαντιγί, μαρέγκα και ζύμη για μπισκότα. Ζυμωτήρι υψηλών επιδόσεων: για βαριές ζύμες, π.χ. ζύμες μαγιάς, ψωμί και ζυμαρικά. Αναδευτήρας με σιλικόνη: για τέλειες μίξεις, ανεξαρτήτως υλικών. Περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε MaxxiMUM.

10

11 Ανοξείδωτο μπολ ανάμειξης MUZ 8ER3 Μέγιστη χωρητικότητα 5,4 l. Στο μπολ μπορείτε να επεξεργαστείτε έως και 3,5 κιλά ζύμης για κέικ.

12

13 Κανάτα ThermoSafe MUZ 8MX2 Χωρητικότητα: 1,75 l Για την ανάμειξη ποτών, την πολτοποίηση φρούτων και λαχανικών, την παρασκευή μαγιονέζας, το θρυμματισμό φρούτων, καρυδιών, πάγου και την πολτοποίηση ζεστών σουπών.

14

15 Πολυμίξερ - Πολυκόπτης MUZ 8MM1 Για το κόψιμο λάχανων, λαχανικών, μήλων και κρεάτων, για το ξύσιμο καρότων, ραπανιών και τυριού, για το τρίψιμο καρυδιών και παγωμένης σοκολάτας. Στο σετ εξαρτημάτων VitalEmotion περιλαμβάνονται επίσης: πολυμίξερ και μύλος αλέσματος με κωνικό μηχανισμό άλεσης από χάλυβα.

16

17 Λεμονοστύφτης MUZ 8ZP1 Για το στύψιμο πορτοκαλιών, λεμονιών και γκρέιπφρουτ.

18

19 Μύλος αλέσματος με κωνικό μηχανισμό άλεσης από χάλυβα MUZ 8GM1 Για όλα τα είδη σιτηρών, εκτός από καλαμπόκι. Επίσης, για ελαιούχους σπόρους, αποξηραμένα μανιτάρια και βότανα. Στο σετ εξαρτημάτων VitalEmotion περιλαμβάνονται επίσης: πολυμίξερ και μύλος αλέσματος με κωνικό μηχανισμό άλεσης από χάλυβα.

20

21 Δίσκος για χοντρό τρίψιμο MUZ 8RS1 Για το τρίψιμο ωμών πατατών, π.χ. για πατατοκεφτέδες ή πατατοπιτάκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον πολυκόπτη MUZ XLVL1.

22

23 Δίσκος για τρίψιμο πατάτας MUZ 8KP1 Για τρίψιμο ωμών πατατών για ομελέτες και κεφτέδες, καθώς και για κόψιμο φρούτων και λαχανικών σε παχιές ροδέλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον πολυκόπτη MUZ XLVL1.

24

25 Κρεατομηχανή με προσαρμογέα MUZ 8FA1 Για τον τεμαχισμό νωπού και μαγειρεμένου κρέατος, π.χ. για ταρτάρ ή ρολό κρέατος, πουλερικών, ψαριών, λαχανικών και τυριών. Προσαρμογέας για τη χρήση της κρεατομηχανής και των επαγγελματικών πρόσθετων εξαρτημάτων για ζυμαρικά.

26

27 Διάτρητοι δίσκοι (3 mm, 6 mm, 8 mm) MUZ 8LS5 Διάτρητος δίσκος για λεπτό τρίψιμο, π.χ. για πατέ και αλοιφές. Διάτρητος δίσκος για χοντρό τρίψιμο, π.χ. για λουκάνικα και μπέικον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

28

29 Παρασκευαστής για λουκάνικα MUZ 8WS2 Για το γέμισμα λουκάνικων όλων των ειδών και για το σχηματισμό κροκετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με προσαρμογέα.

30

31 Πρόσθετα (μεταλλικά) εξαρτήματα για ζυμαρικά MUZ 8NS1 Διάφορα μεταλλικά πρόσθετα εξαρτήματα για ζυμαρικά, όπως πρόσθετο εξάρτημα από ορείχαλκο για τορτελίνι, κ.ά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

32

33 Πολτοποιητής φρούτων MUZ 8FV1 Για την αποχύμωση φρούτων και λαχανικών, π.χ. μαλακών φρούτων και τοματών. Ταυτόχρονα αφαιρεί αυτόματα τη φλούδα και τον πυρήνα, π.χ. από σταφίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

34

35 Πρόσθετο εξάρτημα για μπισκότα MUZ 8SV1 Με μεταλλική φόρμα για 4 διαφορετικά σχήματα μπισκότων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

36

37 Πρόσθετο εξάρτημα για τρίψιμο MUZ 8RV1 Για τρίψιμο καρυδιών, αμυγδάλων, σοκολάτας και ξερού ψωμιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κρεατομηχανή MUZ 8FA1, με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης.

38

39 Επαγγελματικό πρόσθετο εξάρτημα για λαζάνια MUZ 8NV1 Για το σχηματισμό φύλλων λαζανιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον προσαρμογέα γενικής χρήσης MUZ 8AD1. Στο σετ εξαστημάτων PastaPassion περιλαμβάνονται επίσης: επαγγελματικά πρόσθετα εξαρτήματα για λαζάνια και ταλιατέλες.

40 BSH Οικιακές Συσκευές ΑΒΕ 17 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας και Ποταμού 20, Κηφισιά, Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τεχνικών αλλαγών. Copyright by Robert Bosch Hausgeräte GmbH, München. Απαγορεύεται η επανεκτύπωση, ακόμα και αποσπασματικά, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του εκδότη. Επιφυλασσόμαστε αλλαγών και των δυνατοτήτων παράδοσης.

Παγκόσμια καινοτομία: Υπέροχα αποτελέσματα εντελώς αυτόματα χάρη στο Sensor Control.

Παγκόσμια καινοτομία: Υπέροχα αποτελέσματα εντελώς αυτόματα χάρη στο Sensor Control. Παγκόσμια καινοτομία: Υπέροχα αποτελέσματα εντελώς αυτόματα χάρη στο Sensor Control. Kουζινομηχανή Bosch MaxxiMUM: Πανίσχυρη και πολυλειτουργική, για τέλεια σαντιγί και μαρέγκα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

BRUNCH BUFFET 1 ΣΤΟ ΜΠΑΡ

BRUNCH BUFFET 1 ΣΤΟ ΜΠΑΡ Σελίδα 1 από 5 BRUNCH BUFFET 1 Σπιτική λεμονάδα με φύλλα δυόσμου Χυμός πορτοκάλι, Αναψυκτικά κανονικά και light, ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ PASTRIES Αφράτο κέικ σοκολάτας Ποικιλία από κουλουράκια Σπιτική μηλόπιτα Μίνι

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr!

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! «Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! Οι παγωμένες μπύρες και τα παγωτά έκαναν τη δουλειά τους! Ο δείκτης της ζυγαριάς είναι ανεβασμένος.κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 Κοφτό Μακαρονάκι Κιλά 600 2 Κριθαράκι Κιλά 250 3 Ρύζι τύπου Κίτρινο Κιλά 1000 Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 4 Γάλα Φρέσκο Τεμάχιο 1,5 480 6 Γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

145-12_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/19/12 12:32 PM Page 1 συ γνέ τ ςα

145-12_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/19/12 12:32 PM Page 1 συ γνέ τ ςα συ ντα γές ΤΣΟΥΡΕΚΙ Πασχαλινό YΛΙΚΑ Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για Τσουρέκι: 1 κιλό (1 πακέτο) Μαγιά: 90 γρ. νωπή ή 27 γρ. ξηρή (3 φακελάκια) Ζάχαρη: 350 γρ. (1 & 1/2 κούπα) Νερό (χλιαρό): 100 γρ. (2/5 κούπας)

Διαβάστε περισσότερα

» Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου.

» Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου. » Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου. O γλυκαιμικός δείκτης μας δείχνει τον ρυθμό που το σάκχαρο του αίματος αυξάνεται και μειώνεται μετά από την κατανάλωση μίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές για τις κουζινομηχανές Kenwood Chef & Major. Jennie Shapter

Συνταγές για τις κουζινομηχανές Kenwood Chef & Major. Jennie Shapter Συνταγές για τις κουζινομηχανές Kenwood Chef & Major Jennie Shapter Published for Kenwood Ltd. By The Romsey Group 2003 Design: Turquoise Creative Editor: Jennie Shapter Photography: Dave King Food Stylist:

Διαβάστε περισσότερα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα Υπολιπιδαιμική Δίαιτα ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ψωμί ολικής αλέσεως, ζυμαρικά, φρυγανιές, ρύζι Κρουασάν, τσουρέκι, ζαχαρωμένα δημητριακά ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Αποβουτυρωμένο γάλα, άπαχα τυριά, άπαχο γιαούρτι, ασπράδια αυγού,

Διαβάστε περισσότερα

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr Σελίδα 1 από 5 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU 1 «Πανδαισία Χριστουγέννων» με πολύχρωμες πιπεριές, λιαστή τομάτα, ρόδι, flakes παρμεζάνας και vinegraite από μπαλσάμικο και μέλι Σαλάτα «Baby» με τρυφερά baby φύλλα ρόκας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΙΝΟ - Μπορείτε να πιείτε καφέ ή τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη 11:00 με 12:00 ΣΝΑΚ Μπορείτε να συνδυάζετε τις τροφές που βρίσκονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -15% ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ. 65-SMP06. Κοπτής για πορτοκάλια - πατάτες κάθετος

Έκπτωση -15% ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ. 65-SMP06. Κοπτής για πορτοκάλια - πατάτες κάθετος 2 Κόπτης λεμονιών / λάιμ KΩΔ. 05-90279 Κοπτής μήλων κάθετος KΩΔ. 05-90283 Κόβει σε 8 κομμάτια, ανοξείδωτος, πλαστικές λαβές, πόδια με βεντούζες 380x350x580mm, 3kg. Για την προετοιμασία κοκτέηλ, κόβει σε

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή - Η τροφή στην τέχνη. ΣΤ 1 & ΣΤ2 ( σχολικό έτος ) Δασκάλες Ζεληλίδου Καλλιόπη & Ρουσάκη Σουλτάνα

Διατροφή - Η τροφή στην τέχνη. ΣΤ 1 & ΣΤ2 ( σχολικό έτος ) Δασκάλες Ζεληλίδου Καλλιόπη & Ρουσάκη Σουλτάνα Διατροφή - Η τροφή στην τέχνη ΣΤ 1 & ΣΤ2 ( σχολικό έτος 2017-18) Δασκάλες Ζεληλίδου Καλλιόπη & Ρουσάκη Σουλτάνα 1ο πρωινό * 1 κουπάκι γιαούρτι ή 1 ποτήρι γάλα, * 3 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης *

Διαβάστε περισσότερα

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht βραδινό Τρώω µε τον πατέρα µου στις 18 ώρα βραδινό.τρώµε ψωµί µε τυρί και αλλαντικά. δείπνο Παίρνω µε τον πατέρα µου δείπνο στις 18 ώρα. Τρώµε σούπα µε µακαρόνια. κούπα οι κούπες Πίνω νερό από την κούπα.

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλα 5KHB2571 και 5KHB2531

Μοντέλα 5KHB2571 και 5KHB2531 Μοντέλα 5KHB2571 και 5KHB2531 2 Οδηγίες για το μπλέντερ χειρός Περιεχόμενα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 4 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 6 Απόρριψη ηλεκτρικού εξοπλισμού... 6 ΤΜΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ για το μίξερ χειρός

ΟΔΗΓΙΕΣ για το μίξερ χειρός ΟΔΗΓΙΕΣ για το μίξερ χειρός Περιεχόμενα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας...6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις...7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού...7 ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ...8 Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ROYALTY LINE ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ 1900W max RL- PKM1900.7BG. Διαβάστε καλά όλες τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

ROYALTY LINE ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ 1900W max RL- PKM1900.7BG. Διαβάστε καλά όλες τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. ROYALTY LINE ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ 1900W max RL- PKM1900.7BG Διαβάστε καλά όλες τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Δαχτυλίδι 2. Δίσκος λεπτής άλεσης 3. Δίσκος άλεσης μεσαίου μεγέθους 4. Δίσκος

Διαβάστε περισσότερα

HR2621, HR2650 HR2651, HR2652 HR2653, HR2655 HR2656, HR2657. Εγχειρίδιο χρήσης

HR2621, HR2650 HR2651, HR2652 HR2653, HR2655 HR2656, HR2657. Εγχειρίδιο χρήσης HR2621, HR2650 HR2651, HR2652 HR2653, HR2655 HR2656, HR2657 Εγχειρίδιο χρήσης 2 ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ Σημαντικό! 3 Εισαγωγή 6 Γενική περιγραφή 6 Πριν την πρώτη χρήση 8 Προετοιμασία για χρήση 8

Διαβάστε περισσότερα

Model 5KFP0925 W A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM

Model 5KFP0925 W A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM Model 5KFP0925 W10529658A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM Συμβουλές για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 160 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 161 Απόρριψη ηλεκτρικού εξοπλισμού...

Διαβάστε περισσότερα

FUNTZIO Ανεβάζει την απόλαυση στο τετράγωνο! για καινοτομία χωρίς όρια!!!

FUNTZIO Ανεβάζει την απόλαυση στο τετράγωνο! για καινοτομία χωρίς όρια!!! www.navapoint.gr Βρείτε τα σε καταστήματα με αυτό το σήμα «Αγόρασε και μοίρασε Χαμόγελα» Με τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρετε 5% στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα

============================================================================

============================================================================ Γαρνιτούρες- Συνοδευτικά Δημοσιεύθηκε από Hlianna - 15/11/2010 12:02 Γαρνιτούρα για γαλοπούλα ή στην κατσαρόλα μισή κούπα μπασμάτι μισό κιλό κιμά χοιρινό μισή κούπα κρεμμύδια τριμ τα εντόσθια ψιλ/να 1

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμαρικά. Βάρος Kg. Διάρκεια Σε λεπτά. Θέση Φούρνος αερίου. Θέση Ηλεκτρικός φούρνος. Λαζάνια 3,5. Κανελόνια. Ζυμαρικά. στο φούρνο. Αλμυρές ζύμες.

Ζυμαρικά. Βάρος Kg. Διάρκεια Σε λεπτά. Θέση Φούρνος αερίου. Θέση Ηλεκτρικός φούρνος. Λαζάνια 3,5. Κανελόνια. Ζυμαρικά. στο φούρνο. Αλμυρές ζύμες. Μαγειρέψτε εύκολα και αποτελεσματικά με την βοήθεια των συμβουλών που ακολουθούν. Μην σερβίρετε το φαγητό αμέσως μόλις το βγάλετε από το φούρνο, αφήστε το για μερικά λεπτά να ξεκουραστεί πριν το σερβίρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤ 1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤ 1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤ 1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ Πρόκειται για ένα απολαυστικό γλυκό σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων για την Ιταλια. Υλικά:

Διαβάστε περισσότερα

συλλογή Κ Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Σκληρό: 200 γρ. (1 & 1/3 κούπα) Νερό (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Γάλα πλήρες αγελαδινό ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Βούτυρο: 100 γρ. (1/2 κούπα) Αυγό: 5-6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Σε κάθε εστιατόριο συναντάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΤΟΝΕ. Χριστουγεννιάτικο

ΠΑΝΕΤΟΝΕ. Χριστουγεννιάτικο ΠΑΝΕΤΟΝΕ Χριστουγεννιάτικο YΛΙΚΑ: Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για Τσουρέκι: 500 γρ. (μισό πακέτο) Μαγιά: 50 γρ. νωπή ή 18 γρ. ξηρή (2 φακελάκια) Ζάχαρη: 100 γρ. (2/5 κούπας) Γάλα χλιαρό: 150 γρ. (3/5 κούπας) Βούτυρο:

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά κατεψυγµένων προϊόντων της Γερµανίας

Η αγορά κατεψυγµένων προϊόντων της Γερµανίας ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑ ΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 14 εκεµβρίου 2007 Η αγορά κατεψυγµένων προϊόντων της Γερµανίας I. Βασικά µεγέθη της αγοράς Η κατά κεφαλήν

Διαβάστε περισσότερα

PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PASTA BOAT ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΒΟΑΤ Πριν ξεκινήσετε: Πλύνετε το Pasta Boat µε ζεστό σαπουνόνερο. Ξεκινώντας: 1. Αφαιρέστε το ίσκο Ατµού και τοποθετήστε τα ζυµαρικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α.

ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για το μίξερ με βάση

Οδηγίες για το μίξερ με βάση Οδηγίες για το μίξερ με βάση Περιεχόμενα Ασφάλεια μίξερ με βάση Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 τμηματα και χαρακτηριστικα

Διαβάστε περισσότερα

+30 210 9478120 +30 210 9415586 +30 210 9478773 33 +30 210 7237615 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 26, +30 2310 220933,231388 2013-2014 -2014 2013 ΤΑ Α Μ ΤΉ Ρ Α ΕΞ

+30 210 9478120 +30 210 9415586 +30 210 9478773 33 +30 210 7237615 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 26, +30 2310 220933,231388 2013-2014 -2014 2013 ΤΑ Α Μ ΤΉ Ρ Α ΕΞ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 2013-2014 Το Πρωτότυπο Πίνακας περιεχομένων ΑΞΕΣΟΥΆΡ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΟΥ ΜΊΞΕΡ ARTISAN 5 Εξαρτήματα για ψήσιμο και ζύμες 9 Συρμάτινο χτυπητήρι, Γάντζος ζύμης και Αναδευτήρες Εξαρτήματα κρέατος

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο!

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! DELIVERY MENU Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 13:00 MM - 02.30 ΠΜ WIND: 6992 266 942 WHAT S UP: 6982 374

Διαβάστε περισσότερα

Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο. Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ. Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ. Σκορδόψωμο

Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο. Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ. Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ. Σκορδόψωμο Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ Σκορδόψωμο Φρέσκα μανιτάρια ινφέρνο καυτερή κόκκινη σάλτσα Μανιτάρια πλευρώτους σχάρας Μελιτζάνα «Parmigiano»

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος:

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος: ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: Προσπάθησε να τρως 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά τη μέρα. Αν δεν σου αρέσουν στην αρχή, δοκίμασε να τα καταναλώσεις σαν: Μικρά κομματάκια πιπεριάς, μανιταριών

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή Διατροφή. Γιώργος Γρηγορίου

Μεσογειακή Διατροφή. Γιώργος Γρηγορίου Μεσογειακή Διατροφή Γιώργος Γρηγορίου Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών

Διαβάστε περισσότερα

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: 268 NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Θέση κοπής 1 Θέση κοπής 2 Α. Εξαρτήµατα κοπής Πάντοτε να τοποθετείτε το επιθυµητό εξάρτηµα κοπής στη θέση κοπής 1. Η µόνη εξαίρεση είναι όταν κόβετε σε 8 κοµµάτια

Διαβάστε περισσότερα

GR Κουζινομηχανή STM 6350WH / STM 6351GR / STM 6352BL STM 6353OR / STM 6354RD / STM 6355VT STM 6356YL / STM 6357GG / STM 6358RS

GR Κουζινομηχανή STM 6350WH / STM 6351GR / STM 6352BL STM 6353OR / STM 6354RD / STM 6355VT STM 6356YL / STM 6357GG / STM 6358RS STM 6350WH / STM 6351GR / STM 6352BL STM 6353OR / STM 6354RD / STM 6355VT STM 6356YL / STM 6357GG / STM 6358RS GR Κουζινομηχανή - 1 - GR Κουζινομηχανή Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ. Γευστικές Συνταγές με ζυμαρικά ολικής αλέσεως

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ. Γευστικές Συνταγές με ζυμαρικά ολικής αλέσεως ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Γευστικές Συνταγές με ζυμαρικά ολικής αλέσεως ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ Τα Barilla Integrale προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση.

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Dinner Menu Το βραδινό μενού σερβίρετε μετά της 18.00μ.μ Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Από 18.00 έως 20.45 fix menu 2 πιάτων : 16.50 Ορεκτικά Ωμοί μίσχοι

Διαβάστε περισσότερα

Νοστιμιές του καλού καιρού...

Νοστιμιές του καλού καιρού... Νοστιμιές του καλού καιρού... ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2019 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ classic Η μουστάρδα Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Ηλεκτρικών Μικροσυσκευών

Τιμοκατάλογος Ηλεκτρικών Μικροσυσκευών Τιμοκατάλογος Ηλεκτρικών Μικροσυσκευών 2018 04 04 05 05 Καφετιέρα BI1000 Μαύρη 040002501 Καφετιέρα WI1001 Λευκή 040002601 Πολυμίξερ BI200 040000401 Κουζινομηχανή BRI100 040000301 06 06 07 07 Στίφτης BI802

Διαβάστε περισσότερα

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350...

Multi X3... 3 Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast... 4 Ceramic BBQ 4832... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 350... 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 350... 2 Multi X......................... Σαντουιτσιέρα S-627 Green Toast............ 4 Ceramic BBQ 482................... 4 Μίξερ χειρός 2009 Profimix 50............. 5 Μίξερ με βάση 2019B Profimix 50............

Διαβάστε περισσότερα

Η νοστιμιά της άνοιξης

Η νοστιμιά της άνοιξης 2 ΜΑΡ/ ΔΕΥΤΕΡΑ Αρακάς με λαχανικά 1. Καθαρίζετε τον αρακά και τον πλένετε. 2. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και όταν γίνει διάφανο προσθέτετε τον αρακά. Τον σοτάρετε για λίγο. 3. Ρίχνετε στην κατσαρόλα

Διαβάστε περισσότερα

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER SLIMMER ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1η ΗΜΕΡΑ B ΠΡΩΙΝΟ: Καφές ή πράσινο τσάι ή ρόφημα από βότανα. Ένα πορτοκάλι ή δύο μέτρια ακτινίδια ή τρία ξερά δαμάσκηνα. Ένα φλιτζάνι άπαχο φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά) με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ 78441 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 38 ΜΜ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ 1 ώρα απόψυξη Βάρος : 6-7 g 5 δίσκοι * 48 τεμάχια 240 τεμ / κιβ 78442 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 160γρ ΤΕΜ 450 2 ΑΛΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑ 500γρ ΤΕΜ 500 3 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1000γρ ΤΕΜ 500 4 ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 500γρ

Διαβάστε περισσότερα

5KHB3581 W A_EN_Final4.indd 1 1/2/13 11:31 AM

5KHB3581 W A_EN_Final4.indd 1 1/2/13 11:31 AM 5KHB3581 W10529667A_EN_Final4.indd 1 1/2/13 11:31 AM Οδηγίες για το μπλέντερ χειρός Περιεχόμενα Ασφάλεια του μπλέντερ χειρός Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 132 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 133 Απόρριψη χρησιμοποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΖΑΜΑΙΚΑ Jerk Chicken To jerk πάει μπροστά από κάθε τύπο κρέατος στη Τζαμάικα και είναι ο τρόπος που ουσιαστικά μαρινάρουνε το κρέας. Το κοτόπουλο, όμως, φαίνεται πως είναι το αγαπημένο

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 23/12/16 Γεύμα: Σαλάτα χωριάτικη, Σαλάτα μαρούλι και ρόκα με flakes παρμεζάνας και ψιλοκομμένο κοτόπουλο, Ψητές πιπεριές φλωρίνης με λαδόξιδο και μαϊντανό, Σπανακοτυρόπιτα, Σπαγγέτι με πέστο

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες συσκευές που σας λύνουν τα χέρια!

Κορυφαίες συσκευές που σας λύνουν τα χέρια! Προϊόντα για μια ζωή! Δημιουργήστε μοναδικά πιάτα με τις κουζινομηχανές της Kenwood. O απόλυτος βοηθός της κουζίνας! Mε επικέντρωση στην παρασκευή καφέ, Air Treatment και Θέρμανσης προσφέρουν καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Honeymoon & Anniversary. Delfino Blu. Οι επιλογές σας...οι αναμνήσεις σας... οι αξέχαστες μέρες σας!

Honeymoon & Anniversary. Delfino Blu. Οι επιλογές σας...οι αναμνήσεις σας... οι αξέχαστες μέρες σας! Honeymoon & Anniversary by Delfino Blu Οι επιλογές σας...οι αναμνήσεις σας... οι αξέχαστες μέρες σας! Honeymoon & Anniversary Αρχίστε την Νέα σας Ζωή ή ανανεώστε τη φλόγα... στο τέλος του νησιού, όπου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ για το μιξερ με βαση

ΟΔΗΓΙΕΣ για το μιξερ με βαση ΟΔΗΓΙΕΣ για το μιξερ με βαση Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΆΛΕΙΑ μίξερ με βάση Σημαντικα μετρα ασφαλειασ... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ Μ/Μ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (απαιτούνται δείγµα και προδιαγραφές) ΤΕΜΑΧΙΑ 3000 ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ (απαιτούνται δείγµα και προδιαγραφές) ΚΙΛΑ 00 ΤΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

συνταγές της επιτυχίας!

συνταγές της επιτυχίας! Οι συνταγές της επιτυχίας! Οι συνταγές της επιτυχίας! Πανέτοιµοι να υποδεχτούµε το φθινόπωρο στην κουζίνα και να δηµιουργήσουµε γεύσεις µε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, για σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονοµία! Με

Διαβάστε περισσότερα

Τρώει το παιδί σας σωστά;

Τρώει το παιδί σας σωστά; Τρώει το παιδί σας σωστά; Προσφορά σε συνεργασία µε την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd Τα θεμέλια για την υγεία του παιδιού σας αρχίζουν από την καλή διατροφή Η καλή διατροφή δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΑΝΘΟΓΑΛΟ ΦΕΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑ Ο ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΛΟΘΥΚΕΦΤΕ ΕΣ ΧΟΥΜΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΥΟΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους Η υγεία της καρδιάς στη μεγάλη ηλικία Αυτό το δελτίο διατροφικών πληροφοριών προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

737_10_EntypoMyloiKritis:Layout 1 11/16/10 10:43 AM Page 1 Συνταγές Συλλογή Γ

737_10_EntypoMyloiKritis:Layout 1 11/16/10 10:43 AM Page 1 Συνταγές Συλλογή Γ Συνταγές Συλλογή Γ Μπισκοτάκια με Φουντούκι Υλικά Αλεύρι Μύλοι Κρήτης για Όλες τις Χρήσεις: 250 γρ. Ζάχαρη: 150 γρ. Βούτυρο: 100 γρ. (2/5 του πακέτου) Φουντούκια αλεσμένα: 200 γρ. Μπέικιν πάουντερ: 5 γρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ»

«ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» «ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» Για την καλύτερη οργάνωση του αναλυτικού προγράμματος ΜΕΝΟΥ 4 εβδομάδων που δίνεται παρακάτω και προς αποφυγή επαναλήψεως κοινών χαρακτηριστικών αναφορικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Υπάρχουν δυο είδη βασικών γευμάτων που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο. Α) Τα κύρια γεύματα: Είναι τα υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

GR Κουζινομηχανή STM 3770WH / STM 3771GR / STM 3772BL STM 3773OR / STM 3774RD / STM 3775VT STM 3776YL / STM 3777TQ / STM 3778RS

GR Κουζινομηχανή STM 3770WH / STM 3771GR / STM 3772BL STM 3773OR / STM 3774RD / STM 3775VT STM 3776YL / STM 3777TQ / STM 3778RS STM 3770WH / STM 3771GR / STM 3772BL STM 3773OR / STM 3774RD / STM 3775VT STM 3776YL / STM 3777TQ / STM 3778RS GR Κουζινομηχανή - 1 - GR Κουζινομηχανή Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

5KFP1644 W A_01_EN.indd 1 12/12/12 4:58 PM

5KFP1644 W A_01_EN.indd 1 12/12/12 4:58 PM 5KFP644 Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 00 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 0 Απόρριψη ηλεκτρικού εξοπλισμού... 0 τμηματα ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic

DOSF6390X. Λειτουργίες. classic Φούρνος διπλός αερόθερμος, 60 εκ, Inox χωρίς δακτυλιές Αισθητική Classic, Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709214203 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Νόστιμα, απλά και υγιεινά! ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο μας έθεσε ως ένα από τους στόχους του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως Κατάλογος 50/50 Ορεκτικά Ρύζι µε λαχανικά 3.50 Πουρές (Στιγµής) 3.60 Πίτα ηµέρας 4.30 Πατάτες τηγανητές 2.50 Σαγανάκι φούρνου 4.20 Μπουγιουρντί 4.70 Φέτα λαδορίγανη 2.60 Τηγανιά µε λεµόνι 5.90 Λουκάνικο

Διαβάστε περισσότερα

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr ορεκτικά τζατζίκι δροσερή γεύση με στραγγιστό γιαούρτι, αγγουράκι & σκόρδο μελιτζανοσαλάτα παραδοσιακή σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Μετά την επιτυχημένη διάθεση προϊόντων απ ευθείας από τους παραγωγούς ο Δήμος μας συνεχίζει τη συγκεκριμένη δράση με τα παρακάτω προϊόντα: ΚΥΡΙΑΚΗ 2 NOEMBΡIOY

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ, ΤΑ ΑΜΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ Ή ΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ, ΤΑ ΑΜΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ Ή ΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ L 285/146 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 30.10.2015 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ, ΤΑ ΑΜΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ Ή ΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Σημειώσεις 1. Το κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KM 367

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KM 367 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KM 367 Γενικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν θέσετε τη συσκευή σε λειτουργία και κρατήστε τις οδηγίες συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης, της απόδειξης αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ MENU No 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Β έτους OTEK Αναβυσσου 2012 Kostas Athanasopoulos CEC Amuse Bouche (Ταρτάρ Ψαριού και Μπιφτέκι με Μυρωδικά Σαλάτα Mesclun) ΤΑΡΤΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 Μίξερ χειρός AC220-240V 50Hz 350W MAX Γενικές προφυλάξεις ασφαλείας 1. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

Πικάντικη πατατοσαλάτα

Πικάντικη πατατοσαλάτα Πικάντικη πατατοσαλάτα Υλικά 8 λωρίδες μπέικον σε κομματάκια 5 βρασμένες πατάτες σε κομματάκια 1/2 κούπα σέλερι ψιλοκομμένο 1/4 κούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/4 κούπας αγγουράκι

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης/αντίστροφης λειτουργίας (On/0/R) 2. Διακόπτης Ι/ΙΙ 3. Πλήκτρο κλειδώματος 4. Υποδοχή κεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των νομικών προσώπων του

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: Fax: ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: Fax: ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. ιεύθυνση: Αγίου Τίτου 1 Ηράκλειο./ /2013 Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: 2813409185 Fax:2810229207 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI

ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI ΤΟ PORTO PALACE THESSALONIKI Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση έως και 2000 άτομα. Διοργανώνονται συνήθως ομιλίες, επαγγελματικές συνεστιάσεις, ημερίδες, εκθέσεις, γαμήλιες δεξιώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25. ΥΠΟΟΜΑ Α 1 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.960 ΦΠΑ 13% ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΟΜΑ ΑΣ Α1,,.... 1.. ΤΜΗΜΑ Β1.1- ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 Αλάτι Κιλό 25 2 Αλάτι θαλασσινό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 6724/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 6724/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 6724/2014 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135,136 και 139 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012), β) την υπ αριθμ. K4-13977/12-11-12 απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k EL b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q EL Οδηγίες ασφάλειας Προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς 29.06.2006 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, 1974 και

Διαβάστε περισσότερα

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο MENU Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τορτίγια με κοτόπουλο, τραγανό μπέικον & καπνιστό τυρί... 3,00 Μανιτάρια σωτέ με φύλλα δάφνης, γκροτιναρισμένα με γραβιέρα Κρήτης... 3,00 Πατάτα γεμιστή

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Γαμήλιο μπουφέ Deluxe. Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς

Γαμήλιο μπουφέ Deluxe. Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς Γαμήλιο μπουφέ Deluxe Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς Σαλάτα χωριάτικη με σπασμένη φέτα και τραγανά κρουτόνς Σαλάτα από φύλλα άγριας ρόκας, τυρί παρμεζάνα, λιαστές ντομάτες και ντρέσινγκ από παλαιωμένο ξίδι βαλσάμικο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ.Μ. CPV ΜΟΝΑ ΑΣ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΦΠΑ 3% ΣΥΝΟΛΟ Άρτος τύπου Μ χωριάτικο(750 γρ) ψωμάκια για σάντουϊτς(0 γρ) Τεμάχια 5800-7.300 Τεμάχια 5800-8 800 4

Διαβάστε περισσότερα

Καφετιέρες & Βραστήρες

Καφετιέρες & Βραστήρες Καφετιέρες & Βραστήρες 01 Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Είτε ξεκινάτε την ηµέρα σας στο σπίτι, είτε ο πρώτος καφές ή το αγαπηµένο σας αφέψηµα είναι µικρές... «τελετουργίες» που προτιµάτε να απολαµβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Notice Hanovre :hanovre qxp 21/02/08 12:05 Page 1

Notice Hanovre :hanovre qxp 21/02/08 12:05 Page 1 Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp 21/02/08 12:05 Page 1 Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp 21/02/08 12:05 Page 2 I C 2 B C 1 A D F G I1 I2 I3 E J H K Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp

Διαβάστε περισσότερα

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών Πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε μία προς μία τις παρακάτω συστάσεις, να διευκρινίσουμε πως στόχο έχουν την επαρκή κάλυψη τόσο των θρεπτικών όσο και των θερμιδικών αναγκών των παιδιών που βρίσκονται σε ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ VARIO HAND Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ VARIO HAND Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ VARIO HAND Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΒΑΡΙΟ5300 Οδηγίες ασφαλείας Σωστή χρήση - Αυτή η συσκευή είναι σχεδιασµένη για να κόβει, να πολτοποιεί, να αναµιγνύει και να χτυπάει τα φαγητά,

Διαβάστε περισσότερα