Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης"

Transcript

1 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την προστασία του υπολογιστή σας.

2 Η χρήση του παρόντος προϊόντος προϋποθέτει την αποδοχή της συνημμένης Αδείας Τελικού Χρήστη της Panda Security. Panda Security. Το TruPrevent είναι κατοχυρωμένο στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. Τα λογότυπα των Windows Vista και Windows αποτελούν εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το λογότυπο του βραβείου PC Magazine Editors Choice Award αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ziff Davis Publishing Holdings Inc. και χρησιμοποιείται στο πλαίσιο αδείας. Όλες οι λοιπές ονομασίες προϊόντων ενδέχεται να είναι σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους. Η τεχνολογία φίλτρων περιεχομένου που περιλαμβάνεται στο παρόν προϊόν ανήκει στην Cobion. Panda Security, S.L. Gran Vía Don Diego López de Haro, Bilbao. Ισπανία. D.L. BI Panda Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

3 ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Σημαντικό! Εάν έχετε εγκαταστήσει άλλο πρόγραμμα antivirus, βεβαιωθείτε ότι το έχετε απεγκαταστήσει τελείως πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του Panda Internet Security Απλά ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και επιλέξτε Πίνακας Ελέγχου. 2. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Προγράμματα > Προγράμματα και χαρακτηριστικά αν χρησιμοποιείτε Windows Vista). 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να απεγκαταστήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Αφαίρεση (Απεγκατάσταση ή Αλλαγή στα Windows Vista). 4. Ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό απεγκατάστασης.

4 ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διασφαλίσετε την ορθή εγκατάσταση του προϊόντος. Αφού ακολουθήσετε τα βήματα του παρόντος οδηγού, ο υπολογιστής σας θα είναι πλήρως προστατευμένος έναντι ιών και άλλων απειλών. 1. Εισάγετε το CD στη μονάδα CD ή DVD του υπολογιστή σας. Εάν έχετε λάβει το Panda Internet Security 2009 από το Internet, απλώς εκτελέστε το αρχείο και πηγαίνετε στο Βήμα Εμφανίζεται ο οδηγός εγκατάστασης του Panda Internet Security Αν έχετε ενεργοποιήσει στον υπολογιστή σας τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, πηγαίνετε στο Βήμα 3. Αν κάνετε την εγκατάσταση από CD και δεν έχετε ενεργοποιήσει στον υπολογιστή σας τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, η εγκατάσταση δεν θα ξεκινήσει όταν εισάγετε το CD. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 2α. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας (στα Windows Vista, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ο Υπολογιστής). 2β. Κάντε διπλό κλικ στη μονάδα CD ή DVD στην οποία έχετε εισάγει το CD. 2γ. Κάντε κλικ στο Εξερεύνηση. 2δ. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο autorun.exe για να εκκινήσει ο οδηγός εγκατάστασης. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση. 4. Επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί OK. 5. Εμφανίζεται ένα παράθυρο υποδοχής, το οποίο σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία του Panda Internet Security 2009 θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

6 6. Τώρα, θα εμφανιστεί το παράθυρο Άδειας χρήσης. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να αποδεχτείτε τους όρους της άδειας. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Όχι, η διαδικασία εγκατάστασης δεν θα συνεχιστεί. 7. Στην περίπτωση που αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης, θα εμφανιστεί το ακόλουθο παράθυρο: Συνιστάται η επιλογή της Τυπικής εγκατάστασης για την εγκατάσταση των πλέον συνηθισμένων στοιχείων του Panda Internet Security 2009 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον παρόντα οδηγό περιγράφεται η διαδικασία τυπικής εγκατάστασης του Panda Internet Security Εάν διαθέτετε προχωρημένες γνώσεις και επιθυμείτε να επιλέξετε εσείς τις μονάδες προστασίας που θα εγκατασταθούν, απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή Προσαρμοσμένη εγκατάσταση κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Η ελάχιστη εγκατάσταση συνιστάται μόνο για υπολογιστές που διαθέτουν μνήμη RAM μικρότερη από 256MB. Από προεπιλογή, εγκαθίσταται μόνο η κατάλληλη προστασία για τη μνήμη του υπολογιστή σας. 8. Το Panda Internet Security 2009 ελέγχει τη μνήμη ώστε να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα εγκαθίσταται σε περιβάλλον χωρίς ιούς. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

7 Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το Panda Internet Security 2009 αντιγράφει τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση του firewall και των διαφορετικών τύπων προστασίας έναντι κακόβουλου λογισμικού. 9. Μετά την αντιγραφή των αρχείων στον υπολογιστή, εμφανίζεται μια συμφωνία συνεργασίας με το Panda Security. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιτρέψετε την ανώνυμη αποστολή πληροφοριών σχετικά με απειλές που ανιχνεύει το Panda Internet Security 2009 στον υπολογιστή σας, ώστε να συμβάλλετε στην ενημέρωση των πληροφοριών μας σχετικά με τη δράση και τις συνέπειες των ιών παγκοσμίως. Συνιστάται, επίσης, η ενεργοποίηση της αυτόματης αποστολής ύποπτων αντικειμένων που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα εργαστήριά μας θα είναι σε θέση να σας παρέχουν τις κατάλληλες λύσεις το συντομότερο δυνατό. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε. 10. Εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας ενημερώνει ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Συνιστάται η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας τώρα, ώστε να ενεργοποιηθεί η προστασία firewall. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Ναι, θέλω να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή τώρα είναι ενεργοποιημένη, αφαιρέστε το CD από την αντίστοιχη μονάδα δίσκου και κάντε κλικ στο Τέλος. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

8

9 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν ώστε: 1. Να επωφελείστε των καθημερινών αυτόματων ενημερώσεων, όταν οι υπηρεσίες του προϊόντος είναι ενεργές. 2. Να χρησιμοποιείτε την τεχνική υποστήριξη και το SOS Virus, την υπηρεσία που παρέχει άμεση ανταπόκριση σε επιθέσεις από άγνωστους ιούς. Η διαδικασία ενεργοποίησης του Panda Internet Security 2009 του είναι πολύ απλή χάρη στον οδηγό που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα από την αρχή ως το τέλος. Σε αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση σας και τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε κατά την αγορά του προϊόντος. Εάν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μπορείτε να αναφέρετε τον αριθμό πελάτη σας. Έτσι, θα μπορέσετε να επεκτείνετε τη συμφωνηθείσα περίοδο υπηρεσιών. Μετά την εγκατάσταση του Panda Internet Security 2009, θα εμφανιστούν αναδυόμενα μηνύματα, τα οποία θα σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν. Μπορείτε να εκκινήσετε τον οδηγό ενεργοποίησης επιλέγοντας οποιοδήποτε από αυτά τα μηνύματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και από την ενότητα Βοήθεια στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Κάντε κλικ στη επιλογή Ενεργοποίηση προϊόντος στο μενού. Η χρήση του οδηγού είναι πολύ εύκολη. Εισάγετε απλώς τα απαιτούμενα δεδομένα σε κάθε παράθυρο και κάντε κλικ στο Επόμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο οδηγός θα σας ζητήσει να εισάγετε τα απαιτούμενα δεδομένα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης. Τα απαιτούμενα δεδομένα ενδέχεται να είναι διαφορετικά σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικά τα ακόλουθα δεδομένα: 1. Η διεύθυνση σας: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά τη διεύθυνση σας, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες. 2. Κωδικός ενεργοποίησης: Ο κωδικός που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν. Εάν έχετε αγοράσει το προϊόν από κατάστημα, θα βρείτε τον κωδικό αυτό στη συσκευασία του προϊόντος ή στη θήκη του CD. Εάν έχετε αγοράσει το προϊόν μέσω Internet, θα λάβετε τον κωδικό αυτό μέσω μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς.

10 3. Αριθμός πελάτη: Πρέπει να εισάγετε αυτά τα δεδομένα μόνο εάν είστε, ήδη, πελάτης του Panda Security. Έτσι, θα μπορέσετε να επεκτείνετε τη συμφωνηθείσα περίοδο υπηρεσιών. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, στο τελευταίο βήμα του οδηγού θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε (προαιρετικά) ώστε να απολαμβάνετε τα ακόλουθα επιπρόσθετα οφέλη: - Πρόσβαση στην προσωπική περιοχή των πελατών, όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία πελάτη σας. - Λήψη των τελευταίων εκδόσεων του προϊόντος. - Πρακτικές συμβουλές και προγράμματα εκμάθησης. - Ειδικές εκπτώσεις κατά την ανανέωση της άδειας χρήσης του προϊόντος. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣ ΗΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

11 ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ Τώρα, πρέπει να πραγματοποιηθεί μια διαδικασία αυτοδιάγνωσης (ανάλυση της κατάστασης του συστήματος), η οποία σας ενημερώνει για την κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows). 2. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή (με το αριστερό κουμπί του ποντικιού) Έναρξη αυτοδιάγνωσης. Θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη προειδοποίηση, η οποία θα υποδεικνύει την κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας, παρόμοια με την ακόλουθη: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μια ειδοποίηση υψηλού επιπέδου προστασίας υποδεικνύει ότι ο υπολογιστής προστατεύεται επαρκώς. Εάν η προειδοποίηση αυτοδιάγνωσης υποδεικνύει ότι το επίπεδο προστασίας είναι μεσαίο ή χαμηλό, ενδέχεται το πρόγραμμα να μην έχει ακόμα ενημερωθεί. Αν και το Panda Internet Security 2009 ενημερώνεται αυτόματα όταν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο Internet, μπορείτε να το ενημερώνετε εύκολα ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τα εξής βήματα: 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος στη γραμμή εργασιών των Windows (δίπλα από το ρολόι του συστήματος). 2. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση για να ξεκινήσει η διαδικασία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην ξεχνάτε ότι, για την ενημέρωση του προγράμματος, ο υπολογιστή σας πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια εργασία αυτοδιάγνωσης για να ελέγξετε κατά πόσο είναι σωστό το επίπεδο προστασίας.

12 Τώρα, θα διεξαχθεί ένας διεξοδικός έλεγχος του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος στη γραμμή εργασιών (δίπλα από το ρολόι των Windows). Η κύρια οθόνη του Panda Internet Security 2009 θα εμφανιστεί. 2. Επιλέξτε την καρτέλα Έλεγχος. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος ολόκληρου του υπολογιστή μου. Η διαδικασία ελέγχου θα ξεκινήσει. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ελέγχου, ο υπολογιστής σας θα είναι προστατευμένος και χωρίς κακόβουλα λογισμικά, εισβολές ή άλλες απειλές. ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

13 ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Το Panda Internet Security 2009 είναι ένα εργαλείο ασφαλείας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη προστασία στον υπολογιστή σας σε συνδυασμό με πλήθος συμπληρωματικών λειτουργιών. Εάν κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows), θα εμφανιστεί η κύρια οθόνη του προγράμματος. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να δείτε την κατάσταση για καθεμία από τις διαφορετικές λειτουργίες προστασίας. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή για καθεμία από αυτές τις λειτουργίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με καθεμία εξ αυτών, ανατρέξτε στη Βοήθεια (ανατρέξτε στην ενότητα Βοήθεια αυτού του οδηγού). Ενημερώσεις Οι αυτόματες ενημερώσεις του Panda Internet Security 2009 πραγματοποιούνται καθημερινά. Οι ενημερώσεις αυτές περιλαμβάνουν την ανανέωση ενός αρχείου του προγράμματος, του Αρχείου υπογραφής ιών, το οποίο επιτρέπει στο πρόγραμμα να αναγνωρίζει όλους τους γνωστούς ιούς και απειλές και να προστατεύει τον υπολογιστή σας. Μετά την ενεργοποίησή του, το προϊόν θα ενημερώνεται αυτόματα χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε κάτι. Προστασία από γνωστές απειλές: ιοί, δούρειοι ίπποι, spyware... Το Panda Internet Security 2009 ανιχνεύει και εξουδετερώνει κάθε είδος γνωστού κακόβουλου λογισμικού, το οποίο θα μπορούσε να εισβάλλει στον υπολογιστή σας με οποιονδήποτε τρόπο ( , λήψεις από το Internet, κοινή χρήση αρχείων, κ.λπ.). Προστασία από άγνωστες απειλές Χάρη στις καινοτόμες Τεχνολογίες TruPrevent, το Panda Internet Security 2009 ανιχνεύει και αποκλείει ύποπτες απειλές, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί εξ ολοκλήρου. Προστασία firewall Το προσωπικό firewall αποκλείει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Όταν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Internet (ή το αντίστροφο) χωρίς εξουσιοδότηση, το Panda Internet Security 2009 θα σας προειδοποιήσει παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να επιτρέψετε ή όχι την ενέργεια αυτή.

14 Προστασία ταυτότητας Με το Panda Internet Security 2009 ο υπολογιστής σας προστατεύεται από τις συνηθέστερες μορφές απάτης στο Internet: ανακατεύθυνση τηλεφωνικών συνδέσεων προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, μη εξουσιοδοτημένη μετάδοση εμπιστευτικών πληροφοριών και πρόσβαση σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από απατεώνες. Φίλτρο anti-spam Προστατεύει τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητα ή spam. Φιλτράρισμα περιεχομένου Web Χάρη στο φίλτρο πρόσβασης στο Web, ο εποπτεύων του υπολογιστή εμποδίζει άλλους χρήστες του υπολογιστή να επισκέπτονται ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (βία, πορνογραφία, κ.λπ.) στο Internet. Προστασία έναντι τρωτών σημείων Σας προστατεύει από κενά ασφαλείας, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τον υπολογιστή σας εύκολη λεία για κάθε είδους επικίνδυνα λογισμικά και hacker. Τώρα, μπορείτε να επιδιορθώσετε τα τρωτά σημεία που ανιχνεύονται στον υπολογιστή σας απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Αντίγραφα ασφαλείας Τα αντίγραφα ασφαλείας σας επιτρέπουν να προστατεύετε τα αρχεία σας (έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, κ.λπ.) σε περίπτωση κατά λάθος απώλειάς τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας σε εξωτερική μονάδα δίσκου, σε DVD, ακόμα και online. Έτσι, μπορείτε να ανακτάτε αρχεία σας κάθε φορά που αυτό είναι απαραίτητο. Βοήθεια Μπορείτε να βρείτε την επιλογή Βοήθεια στην πάνω δεξιά γωνία της κύριας οθόνης του προϊόντος. Κάντε κλικ στην επιλογή αυτή και η Βοήθεια του Panda IS 2009 θα σας παράσχει εκτεταμένες και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε λειτουργία του προγράμματος. Παγκόσμιες ιστοσελίδες Παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε τοπικούς δικτυακούς τόπους του Panda Security, οι οποίοι περιέχουν πληροφορίες για κάθε χώρα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

15 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω άδειες σε περισσότερους υπολογιστές; Αν το προϊόν σας διαθέτει πολλές άδειες χρήσης, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε όσους υπολογιστές αντιστοιχεί ο αριθμός των αδειών. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Μόλις ενεργοποιηθεί, το Panda Internet Security 2009 μπορεί να ενημερωθεί αυτόματα και έτσι προστατεύει τους υπολογιστές σας από απειλές που εμφανίζονται καθημερινά. Μετά την εγκατάσταση του Panda Internet Security 2009, θα εμφανιστούν αναδυόμενα μηνύματα, τα οποία θα σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν. Μπορείτε να εκκινήσετε τον οδηγό ενεργοποίησης επιλέγοντας οποιοδήποτε από αυτά τα μηνύματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και από το μενού της Βοήθειας στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Κάντε κλικ στη επιλογή Ενεργοποίηση προϊόντος στο μενού. Η χρήση του οδηγού είναι πολύ εύκολη. Εισάγετε απλώς τα απαιτούμενα δεδομένα σε κάθε παράθυρο και κάντε κλικ στο Επόμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, στο τελευταίο βήμα του οδηγού θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε (προαιρετικά) ώστε να απολαμβάνετε τα ακόλουθα επιπρόσθετα οφέλη: - Πρόσβαση στην προσωπική περιοχή των πελατών, όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία πελάτη σας. - Λήψη των τελευταίων εκδόσεων του προϊόντος. - Πρακτικές συμβουλές και προγράμματα εκμάθησης. - Ειδικές εκπτώσεις κατά την ανανέωση της άδειας χρήσης του προϊόντος. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να θυμάστε ότι παρόλο που πρέπει να ενεργοποιήσετε το προϊόν σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά, η προαιρετική εγγραφή γίνεται μόνο μία φορά. Πώς μπορώ να επανεγκαταστήσω το πρόγραμμα αν μορφοποιήσω το σκληρό μου δίσκο ή αλλάξω υπολογιστή; Αν έχετε μορφοποιήσει τον υπολογιστή σας ή αλλάξατε υπολογιστή ή χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το Panda Internet Security 2009 για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να το πράξετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ή να εγγραφείτε ξανά. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το CD εγκατάστασης ή να φορτώσετε την τελευταία έκδοση από το δικτυακό μας τόπο.

16 Πώς μπορώ να επανεγκαταστήσω το πρόγραμμα αν μορφοποιήσω το σκληρό μου δίσκο ή αλλάξω υπολογιστή; Αν έχετε μορφοποιήσει τον υπολογιστή σας ή αλλάξατε υπολογιστή ή χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το Panda Internet Security 2009 για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να το πράξετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ή να εγγραφείτε ξανά. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το CD εγκατάστασης ή να φορτώσετε την τελευταία έκδοση από το δικτυακό μας τόπο. Όσο ισχύει η άδειά σας, μπορείτε να φορτώνετε και να επανεγκαθιστάτε το προϊόν, όσο συχνά θέλετε. - Φορτώστε την τελευταία έκδοση: - Δεν θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας; Μεταβείτε στην υπενθύμιση κωδικού πρόσβασης: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμηθείτε ότι για να φορτώσετε την τελευταία έκδοση των προϊόντων θα πρέπει να έχετε εγγραφεί ως πελάτης του Panda Security. Μόλις βρεθείτε στην περιοχή λήψεων των πελατών, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες: 1. Εισάγετε το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης που παρέχεται και κάντε κλικ στο Enter. 2. Στην ενότητα Λήψεις διαθέσιμες για..., κάντε κλικ στο φάκελο Λογισμικό. 3. Όταν ανοίξετε αυτόν το φάκελο, θα δείτε τα αρχεία που αντιστοιχούν στο προϊόν σας. Κάντε κλικ στο master (πλήρες πρόγραμμα) για το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Έναρξη, Εκτέλεση, πληκτρολογήστε winver και πατήστε OK. Θα δείτε ένα παράθυρο που υποδεικνύει την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος. 4. Αποθηκεύστε το αρχείο στο σκληρό σας δίσκο. Καλύτερα να δημιουργήσετε ένα φάκελο στη μονάδα C: ονομάστε τον Panda για παράδειγμα και φορτώστε το αρχείο σε αυτόν το φάκελο. 5. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο και κάντε διπλό κλικ πάνω του για να αρχίσει η εγκατάσταση. ΣΥΧΝΕΣ ΩΤΗΣΕΙΣ

17 Θα πρέπει να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα πριν να εγκαταστήσω μία νέα έκδοση; Αν έχετε εγκαταστήσει το Panda Internet Security 2009 και θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα έκδοση, δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε την έκδοση που έχετε ήδη. Όταν εγκαθιστάτε μια νέα έκδοση, ο οδηγός εγκατάστασης σας παρέχει τις εξής επιλογές: - Ενημέρωση: Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση χωρίς να χρειάζεται να απεγκαταστήσετε αυτήν που ήδη έχετε. Έτσι, θα τηρηθεί η τρέχουσα διαμόρφωση του προγράμματός σας και δεν θα χρειαστεί να επανενεργοποιήσετε το προϊόν. - Απεγκατάσταση: Αν το προτιμάτε ωστόσο, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα έκδοση πριν να εγκαταστήσετε τη νέα. Αυτό σημαίνει ότι η νέα έκδοση θα εγκατασταθεί από την αρχή και θα χάσετε τις επιλογές διαμόρφωσης που είχατε ήδη ορίσει. Επίσης, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη νέα έκδοση. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα προϊόν διαφορετικό από το Panda Internet Security 2009, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την έκδοση που έχετε ήδη. Έχω ήδη εγκατεστημένο ένα antivirus, μπορώ να εγκαταστήσω το πρόγραμμα; Αν έχετε εγκαταστήσει κάποια άλλη λύση πληροφορικής, είτε από το Panda Security είτε από άλλη εταιρεία, πρέπει να την απεγκαταστήσετε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση του Panda Internet Security Αυτό συμβαίνει γιατί οι αυτόματες προστασίες διαφορετικών λύσεων ασφαλείας μπορεί να συγκρούονται μεταξύ τους. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα έκδοση του Panda Internet Security 2009, δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε την έκδοση που έχετε ήδη εγκατεστημένη. Πότε λήγουν οι υπηρεσίες του προϊόντος; Μόλις ενεργοποιήσετε το προϊόν, μπορείτε να δείτε την ημερομηνία που λήγει στο πλαίσιο Ενημερώσεις στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της άδειάς σας, το Panda Internet Security 2009 θα σας ενημερώνει μέσω αναδυόμενων προειδοποιήσεων, από τις οποίες μπορείτε να ανανεώσετε το προϊόν. Πώς μπορώ να ανανεώσω τις υπηρεσίες προϊόντος; Όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του συμβατικού διαστήματος ισχύος της υπηρεσίας, μπορείτε να την ανανεώσετε απλά από το δικτυακό μας τόπο στο Μπορείτε, επίσης, να το πράξετε μέσω του αντιπροσώπου σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του προϊόντος, θα πρέπει να διευκρινίσετε ότι θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ισχύος της υπηρεσίας στον οδηγό ενεργοποίησης. Θα χρειαστεί να εισάγετε τον αριθμό πελάτη σας στον οδηγό. ΣΥΧΝΕΣ ΩΤΗΣΕΙΣ

18 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Επισκεφθείτε το Online κέντρο υποστήριξής μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες πραγματικού χρόνου σχετικά με το προϊόν: Αν δεν έχετε βρει απάντηση στην ερώτησή σας μέσω του δικτυακού τόπου, οι τεχνικοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν πρέπει να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη Ελλάδος, θα βρείτε τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου στην εξής διεύθυνση:

19 Panda Security IS09GR-GC-01

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Panda Internet Security 2016

Panda Internet Security 2016 Panda Internet Security 2016 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ Panda Antivirus Pro Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 1. Η ενεργοποίηση του προϊόντος είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του. Για την ενεργοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Α. Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων Θα μάθετε: Να θέτετε σε κοινή χρήση ένα αρχείο ή ένα φάκελο του υπολογιστή με τα Windows XP. Να θέτετε σε κοινή χρήση στο δίκτυο μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. 2. Ανοίξτε τον Internet Explorer και πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.learnsoft.gr/agsetup.exe 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ΤΟ ESET NOD32 ANTIVIRUS ΠΑΡΈ ΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΊ Α ΠΡΟΣΤΑΣΊ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Προκειμένου η επικοινωνία του υπολογιστή σας με τον εξυπηρετητή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να είναι ασφαλής (κρυπτογραφημένη), χρειάζεται να κάνετε μια επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...1 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τα Νοήματα. Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Οδηγός Εγκατάστασης. Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου

Μαθαίνω τα Νοήματα. Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Οδηγός Εγκατάστασης. Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου Μαθαίνω τα Νοήματα Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Οδηγός Εγκατάστασης Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου Ανάδοχος: Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου / Ε.Κ. «Αθηνά»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Πρότυπα oscommerce Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Πρότυπα oscommerce Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, το λογότυπο της SMART και όλα τα σλόγκαν της SMART

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης ανοίγοντας τη σελίδα www.learnsoft.gr/agsetup.exe 2. 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL 1 Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα έχει τουλάχιστον 1 GB μνήμη RAM (2GB μνήμη RAM αν χρησιμοποιηθεί σαν λειτουργικό σύστημα τα WindowsVista ή Windows 7).

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Λειτουργίες του Word

Βασικές Λειτουργίες του Word Βασικές Λειτουργίες του Word 2 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Πληκτρολόγηση κειμένου Αποθήκευση, κλείσιμο, άνοιγμα εγγράφου Μη αυτόματη αλλαγή γραμμών/σελίδων Περιήγηση σε ένα έγγραφο Δημιουργία νέου εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα