Antivirus + Firewall

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Antivirus + Firewall"

Transcript

1 Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

2 Κατάργηση άλλων προγραμμάτων Σημαντικό! Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα antivirus στον υπολογιστή σας, φροντίστε πρώτα για την κατάργησή του, προτού εγκαταστήσετε το Panda Antivirus + Firewall Δύο προϊόντα ασφάλειας στον ίδιο υπολογιστή ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα. Κατάργηση άλλων προγραμμάτων Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και εντοπίστε την επιλογή Πίνακας ελέγχου (συνήθως υπάρχει μέσα στην ενότητα Ρυθμίσεις). 2. Κάντε κλικ στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να αφαιρέσετε και πατήστε Κατάργηση. 4. Ακολουθήστε τα βήματα που περιλαμβάνονται στον οδηγό κατάργησης της εγκατάστασης. Panda Software 2006

3 Κατάργηση άλλων προγραμμάτων

4 Εγκατάσταση Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση. Εφόσον έχετε ακολουθήσει τα βήματα που περιλαμβάνονται στον παρόντα οδηγό, ο υπολογιστής σας θα έχει πλήρη προστασία κατά των ιών και άλλων απειλών. 1. Έναρξη εγκατάστασης: Τοποθετήστε το CD στη μονάδα CD ή DVD του υπολογιστή σας. Εάν έχετε λάβει το Panda Antivirus + Firewall 2007 από το Internet, εκτελέστε το αντίστοιχο αρχείο. Εγκατάσταση 2. Το Panda Antivirus + Firewall 2007 θα εμφανίσει τον οδηγό εγκατάστασης. Εάν ο υπολογιστής σας έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία AutoPlay (Αυτόματη αναπαραγωγή), μεταβείτε στο Βήμα 3. Εάν εκτελείτε την εγκατάσταση από CD και στον υπολογιστή σας δεν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία AutoPlay (Αυτόματη αναπαραγωγή), η εγκατάσταση δεν θα ξεκινήσει όταν τοποθετήσετε το CD στη θήκη. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 2α. Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε διπλό κλικ στο Ο Υπολογιστής μου. 2β. Χρησιμοποιήστε το δεξί (δευτερεύον) κουμπί του ποντικιού για να κάνετε κλικ στη μονάδα CD ή DVD. 2γ. Επιλέξτε Εξερεύνηση και κάντε κλικ μία φορά σε αυτή την επιλογή (με το κύριο/αριστερό κουμπί του ποντικιού). 2δ. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο αυτόματης εκτέλεσης και θα ξεκινήσει ο οδηγός εγκατάστασης. 3. Κάντε κλικ στο κινούμενο εικονίδιο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. 4. Επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

5 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 5. Θα εμφανιστεί μια οθόνη υποδοχής που παρουσιάζει τα συστατικά μέρη του Panda Antivirus + Firewall 2007 που θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο Επόμενο. 6. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί η σύμβαση της άδειας χρήσης. Κάντε κλικ στο Ναι για να αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης. Εάν επιλέξετε Όχι, η διαδικασία εγκατάστασης δεν θα συνεχιστεί. 7. Αφού αποδεχτείτε την άδεια χρήσης, θα δείτε την ακόλουθη οθόνη: Διατηρήστε την επιλογή Τυπική εγκατάσταση για να εγκατασταθούν τα συνήθη συστατικά μέρη του Panda Antivirus + Firewall 2007 και κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν ο υπολογιστής σας δεν καλύπτει τις ελάχιστες προδιαγραφές μνήμης RAM τότε θα πραγματοποιηθεί η μικρότερη δυνατή εγκατάσταση του προγράμματος (Antivirus+Antispyware). Η προστασία έναντι αγνώστων απειλών, καθώς επίσης και το τείχος προστασίας (Firewall) δεν θα εγκατασταθούν. Ο παρών οδηγός εξηγεί μια τυπική εγκατάσταση του Panda Antivirus + Firewall Εάν έχετε πιο εξειδικευμένες γνώσεις και επιθυμείτε να παραμετροποιήσετε τις επιλογές ρυθμίσεων του προγράμματος, μπορείτε να το κάνετε αυτό επιλέγοντας Προσαρμοσμένη εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

6 Εγκατάσταση 8. Το Panda Antivirus + Firewall 2007 θα εκτελέσει τώρα έναν έλεγχο των περιεχομένων της μνήμης για να εξασφαλίσει ότι το πρόγραμμα θα εγκατασταθεί σε περιβάλλον απαλλαγμένο από ιούς. Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο έλεγχος, θα δείτε μια αναφορά του όποιου κακόβουλου λογισμικού ανιχνεύθηκε και των μέτρων που λήφθηκαν για κάθε κακόβουλο κώδικα. Εγκατάσταση Κάντε κλικ στο OK. Το Panda Antivirus + Firewall 2007 θα ξεκινήσει την αντιγραφή των αρχείων που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση της προστασίας κατά του κακόβουλου λογισμικού και του τείχους προστασίας (firewall). 9. Όταν ολοκληρωθεί η αντιγραφή των αρχείων στον υπολογιστή, εμφανίζεται μια συμφωνία συνεργασίας. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιτρέψετε την ανώνυμη αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις απειλές που το Panda Antivirus + Firewall 2007 ανίχνευσε στον υπολογιστή σας, για να μας βοηθήσετε να διατηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες μας σχετικά με τον αντίκτυπο των ιών ανά τον κόσμο. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε.

7 Εγκατάσταση 10. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο σας προσκαλεί να εγγραφείτε online. Εγκατάσταση Παρόλο που είναι απαραίτητο να έχετε εγγραφεί online προκειμένου να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, επί του παρόντος σας συνιστούμε να επιλέξετε Όχι, έχω δηλωθεί ήδη ή θα δηλωθώ αργότερα προκειμένου να διευκολύνετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Να θυμάστε όμως ότι προκειμένου να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες, θα πρέπει να εγγραφείτε αργότερα. Κάντε κλικ στο Επόμενο. 11. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Σας συνιστούμε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας αυτή τη στιγμή προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προστασία μέσω firewall. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Ναι, θέλω να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή τώρα, αφαιρέστε το CD από την αντίστοιχη μονάδα και κάντε κλικ στο Ολοκλήρωση.

8 Εγγραφή online Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το προϊόν για να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που συνοδεύουν το Panda Antivirus + Firewall 2007 (αυτόματες, καθημερινές ενημερώσεις, τεχνική υποστήριξη online, SOS virus, κλπ.). Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα της Panda, θα λάβετε ένα με τα στοιχεία πελάτη (όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και αριθμό πελάτη). Αυτά τα στοιχεία θα σας ταυτοποιούν ως χρήστη-κατόχου άδειας χρήσης λογισμικού Panda. Να θυμάστε πως μόνο μία φορά χρειάζεται να δηλώσετε το προϊόν. Εάν αγοράσατε κάποιο προϊόν με πολλές άδειες, θα χρειαστεί και πάλι μόνο μία δήλωση. Η εγγραφή απαιτείται μόνο : 1. Εάν έχετε αγοράσει το πρόγραμμα antivirus από κάποιο κατάστημα. 2. Εάν έχετε αγοράσει νέο υπολογιστή και το Panda Antivirus + Firewall 2007 συμπεριλαμβανόταν στο λογισμικό που συνόδευε τον υπολογιστή. Εάν ανήκετε σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να εγγραφείτε. Εάν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω και έχετε λάβει το με τα δικά σας στοιχεία πελάτη, μπορείτε τώρα, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ενότητα Διαμόρφωση των ενημερώσεων του παρόντος οδηγού, να διαμορφώσετε το πρόγραμμα έτσι ώστε να ενημερώνεται αυτόματα. Α) Στη γραμμή εργασιών των Windows (δίπλα στο ρολόι), κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του panda. Β) Στο κύριο παράθυρο του Panda Antivirus + Firewall 2007, κάντε κλικ στο ερωτηματικό (στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης) και στη συνέχεια επιλέξτε Online δήλωση. Γ) Θα ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Ακολουθήστε για την εγγραφή σας τα παρακάτω βήματα: 1. Επιλέξτε τη χώρα στην οποία βρίσκεστε και την αντίστοιχη γλώσσα. Κάντε κλικ στο OK. 2. Διευκρινίστε αν θέλετε να ανανεώσετε το προϊόν της Panda. Εάν επιλέξατε Ναι, πατήστε στο Επόμενο για να συνεχίσετε. Εάν επιλέξατε Όχι, διευκρινίστε εάν έχετε δηλώσει κάποιο πρόγραμμα της Panda Software κάποια άλλη στιγμή. Επιλέξτε Ναι ή Όχι και κάντε κλικ στο Επόμενο. Εγγραφή online

9 Εγγραφή online 3. Εάν έχετε δηλώσει κάποιο προϊόν Panda, θα εμφανιστεί μια οθόνη στην οποία πρέπει να καταχωρήσετε τον αριθμό πελάτη που σας είχε δοθεί και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο. Εάν δεν είχατε δηλώσει κάποιο προϊόν Panda στο παρελθόν, θα εμφανιστεί μια οθόνη όπου μπορείτε να δηλώσετε εάν έχετε αγοράσει το Panda Antivirus + Firewall 2007 για εταιρική χρήση. Επιλέξτε Ναι ή Όχι και κάντε κλικ στο Επόμενο. Εγγραφή online 4. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας. Τα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν για να συνεχίσετε. Δύο πεδία είναι ιδιαίτερα σημαντικά: Ηλεκτρονική διεύθυνση: Η Panda Software θα στείλει τα δικά σας στοιχεία πελάτη σε αυτή τη διεύθυνση (αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα ώστε να είναι δυνατή η διαμόρφωση των ενημερώσεων και η πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες). Η διεύθυνση αυτή πρέπει να είναι έγκυρη, διαφορετικά δεν θα λάβετε τις σημαντικές αυτές πληροφορίες. Κωδικός ενεργοποίησης: Θα βρείτε αυτόν τον κωδικό μέσα στη θήκη του προϊόντος ή στο φάκελο του CD. 5. Εμφανίζεται η οθόνη με σημαντικές πληροφορίες. Εκτυπώστε τις ή/και διατηρήστε τα στοιχεία σε ασφαλές μέρος. Σας συνιστούμε να γράψετε εδώ τις εξής πληροφορίες: Όνομα χρήστη: Κωδικός πρόσβασης: Αριθμός πελάτη: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καταγράψτε τα στοιχεία αυτή τη στιγμή προτού κλείσετε την τελευταία οθόνη εγγραφής online. Για κάθε ενδεχόμενο, η Panda Software θα στείλει επίσης αυτές τις πληροφορίες μέσω στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει στη φόρμα. 6. Αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση του Panda Antivirus + Firewall 2007 online στην ιστοσελίδα της Panda Software, σας συνιστούμε να διαμορφώσετε τις αυτόματες ενημερώσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν μπορείτε να εγγραφείτε αυτή τη στιγμή (για παράδειγμα, επειδή δεν έχετε σύνδεση Internet), μην ανησυχείτε μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δηλώσετε το προϊόν το συντομότερο δυνατόν. Δεν είναι εφικτό να σας εγγυηθούμε τη βέλτιστη προστασία εάν το προϊόν δεν έχει δηλωθεί.

10 Διαμόρφωση των ενημερώσεων Το Panda Antivirus + Firewall 2007 ενημερώνεται αυτόματα την πρώτη φορά που ανιχνεύει ανοικτή σύνδεση Internet. Ωστόσο, για την εκτέλεση μελλοντικών καθημερινών ενημερώσεων, και κατ επέκταση, τη διατήρηση βέλτιστου επιπέδου προστασίας κατά του κακόβουλου λογισμικού, θα πρέπει να διαμορφώσετε τις ενημερώσεις. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Μετά την εγκατάσταση του Panda Antivirus + Firewall 2007, ένα εικονίδιο του panda θα εμφανιστεί στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι). Κάντε διπλό κλικ σε αυτό το εικονίδιο. 2. Θα εμφανιστεί το κύριο παράθυρο του Panda Antivirus + Firewall Οι αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή. Εάν δεν είναι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τις ενεργοποιήσετε: α) Κάντε κλικ στο Διαμόρφωση ενημερώσεων. β) Ενεργοποιήστε το πλαίσιο επιλογής Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων. Όταν ολοκληρώσατε τη δήλωση του Panda Antivirus + Firewall 2007 online, η τελευταία οθόνη σας έδωσε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης (ενδέχεται να τα έχετε καταγράψει στον παρόντα οδηγό). Ελέγξτε αυτά τα στοιχεία, και καταχωρήστε τα στο νέο παράθυρο, στην ενότητα Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης. Διαμόρφωση των ενημερώσεων ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το προϊόν σας δεν είναι δηλωμένο, δηλώστε το αυτή τη στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες στην ενότητα Eγγραφή online του παρόντος οδηγού. Εάν δεν σημειώσατε αυτά τα στοιχεία, μην ανησυχείτε. Η Panda Software θα σας τα έχει στείλει μέσω . Όταν βρείτε αυτό το , εκτυπώστε το ή σημειώστε τα στοιχεία και διατηρήστε τα σε ασφαλές μέρος. Ενδέχεται να χρειαστεί να τα ξαναχρησιμοποιήσετε στο μέλλον.

11 Διαμόρφωση των ενημερώσεων ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Έλεγχος λεπτομερειών για να ελέγξετε ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε καταχωρήσει είναι σωστά (χρειάζεστε σύνδεση Internet). Εάν έχετε πρόσφατα δηλώσει το Panda Antivirus + Firewall 2007 online, το πρόγραμμα ενδέχεται να υποδείξει ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά, ακόμη και εάν είναι σωστά. Εάν συμβεί αυτό, περιμένετε μερικά λεπτά και στη συνέχεια ελέγξτε ξανά. Κάντε κλικ στο OK για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Από αυτή τη στιγμή το Panda Antivirus + Firewall 2007 θα ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που αυτό θα είναι απαραίτητο και το πρόγραμμα θα ανιχνεύει ανοικτή σύνδεση στο Internet. Διαμόρφωση των ενημερώσεων

12 Αυτο-διάγνωση και έλεγχος Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσετε μια αυτοδιάγνωση (ανάλυση της κατάστασης του προγράμματος), η οποία θα σας ενημερώσει για την κατάσταση της προστασίας του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι). 2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ (με το κύριο/αριστερό κουμπί του ποντικιού) στην επιλογή Έναρξη αυτο-διάγνωσης. Θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη προειδοποίηση που δηλώνει την κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας, όπως η παρακάτω: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μια ειδοποίηση υψηλού επιπέδου προστασίας υποδεικνύει ότι ο υπολογιστής σας έχει επαρκή προστασία. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό: 1. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows). Θα ανοίξει το κύριο παράθυρο του Panda Antivirus + Firewall Αυτο-διάγνωση και έλεγχος

13 Αυτο-διάγνωση και έλεγχος 2. Επιλέξτε Έλεγχος. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος όλου του υπολογιστή μου. Ο έλεγχος ξεκινά. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ο υπολογιστής σας θα είναι προστατευμένος και απαλλαγμένος από κάθε γνωστό κακόβουλο λογισμικό, καθώς και εισβολές ή άλλες απειλές. Αυτο-διάγνωση και έλεγχος

14 Επισκόπηση Το Panda Antivirus + Firewall 2007 είναι ένα πλήρες εργαλείο ασφαλείας που προσφέρει ενσωματωμένη προστασία για τον υπολογιστή σας με μια γκάμα συμπληρωματικών λειτουργιών. Εάν κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του panda στη γραμμή εργασιών (δίπλα στο ρολόι των Windows), θα δείτε το κύριο παράθυρο του προγράμματος. Εδώ μπορείτε να δείτε την κατάσταση καθεμιάς από τις διαφορετικές λειτουργίες προστασίας. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή καθεμιάς από αυτές τις λειτουργίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές, ανατρέξτε στη Βοήθεια (δείτε την ενότητα Βοήθεια του παρόντος οδηγού). Ενημερώσεις Οι αυτόματες ενημερώσεις στο Panda Antivirus + Firewall 2007 εκτελούνται καθημερινά. Οι ενημερώσεις αυτές περιλαμβάνουν την ανανέωση ενός αρχείου που ανήκει στο πρόγραμμα, του αρχείου υπογραφής εντοπισμού ιών και κακόβουλου λογισμικού, το οποίο επιτρέπει στο πρόγραμμα να αναγνωρίζει όλους τους γνωστούς ιούς και απειλές, και να διατηρεί τον υπολογιστή σας προστατευμένο. Μπορείτε να εκτελέσετε μη αυτόματες ενημερώσεις του προγράμματος, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και να ορίσετε τα χαρακτηριστικά και των δύο τύπων ενημερώσεων. Προστασία έναντι γνωστών απειλών Το Panda Antivirus + Firewall 2007 ανιχνεύει και εξουδετερώνει αυτόματα κάθε τύπο γνωστού κακόβουλου λογισμικού που θα μπορούσε να εισέλθει ή να εξέλθει από τον υπολογιστή σας με οποιονδήποτε τρόπο (μέσω , μεταφοράς αρχείων από το Internet, διαμοιρασμού αρχείων, κλπ.). Προστασία έναντι αγνώστων απειλών Το Panda Antivirus + Firewall 2007, μέσω των πρωτοποριακών τεχνολογιών TruPrevent Technologies, ανιχνεύει και μπλοκάρει τις άγνωστες απειλές προστατεύοντας τον υπολογιστή σας από πιθανώς επικίνδυνες απειλές, τα καταστροφικά χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν καθοριστεί πλήρως ακόμη, αλλά η συμπεριφορά των οποίων είναι ύποπτη. Επισκόπηση

15 Επισκόπηση Προστασία firewall To προσωπικό firewall εμποδίζει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας από το Internet (ή το δίκτυο), ή από τον υπολογιστή σας στο Internet. Όταν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας επιχειρεί πρόσβαση στο Internet (ή το αντίστροφο) χωρίς εξουσιοδότηση, το Panda Antivirus + Firewall 2007 θα σας προειδοποιήσει για αυτό και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτρέψετε ή να απαγορέψετε αυτή την ενέργεια. Έλεγχος επιπέδου προστασίας Internet Το πρόγραμμα θα αξιολογήσει το επίπεδο ασφάλειας του υπολογιστή σας προκειμένου να διασφαλίσει ότι συνδεθήκατε στο Internet με τη βέλτιστη ασφάλεια. Προστασία έναντι απάτης Με το Panda Antivirus + Firewall 2007 έχετε προστασία κατά της πιο κοινής μορφής εξαπάτησης στο Internet: ανακατεύθυνσης των τηλεφωνικών συνδέσεων σε αριθμούς υψηλής χρέωσης, μη εξουσιοδοτημένης μετάδοσης εμπιστευτικών πληροφοριών και πρόσβασης σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από εξαπατητές. Προστασία έναντι τρωτών σημείων Το Panda Antivirus + Firewall 2007 σας προστατεύει κατά των τρωτών σημείων που θα μπορούσαν να καταστήσουν τον υπολογιστή σας εύκολη λεία για κάθε τύπο κακόβουλου λογισμικού και χάκερ. Τώρα μπορείτε να επιδιορθώσετε τα τρωτά σημεία που ανιχνεύονται στον υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντάς σας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Βοήθεια Στην πάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του προγράμματος υπάρχει ένα ερωτηματικό. Κάνοντας κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, στην επιλογή Panda Antivirus + Firewall Help, θα μεταφερθείτε στην εκτεταμένη και αναλυτική βοήθεια για όλες τις δυνατότητες του προγράμματος. Συνήθεις ερωτήσεις (FAQs) Στο αρχείο Βοήθειας του προγράμματος θα βρείτε μια ενότητα με τις ερωτήσεις που τίθενται συχνότερα από άλλους χρήστες και τις απαντήσεις από το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας. Επισκόπηση

16 Επισκόπηση Υπηρεσίες Panda Software Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, θα δείτε τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για εγγεγραμμένους χρήστες. Περιοχή μεταφοράς αρχείων Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή μεταφέρεστε στην περιοχή λήψης λογισμικού στον δικτυακό τόπο της Panda Software όπου μπορείτε να λάβετε την τελευταία έκδοση του Panda Antivirus + Firewall 2007 (για όσο καιρό παραμένουν ενεργές οι υπηρεσίες σας). Ενημερωμένη τεκμηρίωση online (οδηγοί χρήσης) Στην περιοχή λήψης λογισμικού του δικτυακού τόπου της Panda Software ( μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη όλης της τεκμηρίωσης που συνοδεύει το προϊόν. Τεχνική υποστήριξη μέσω Internet Για απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το Panda Antivirus + Firewall 2007, υπάρχει μια ειδική περιοχή τεχνικής υποστήριξης ( Τεχνική υποστήριξη μέσω Εάν στον δικτυακό τόπο δεν έχετε βρει την απάντηση στην ερώτησή σας, οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν. Στείλτε στη διεύθυνση titanium.techsupport.greece@pandasoftware.com, και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με υπεύθυνους τεχνικής υποστήριξης εκτός Ελλάδας, θα βρείτε τη διεύθυνση στη λίστα Panda Worldwide ή στη διεύθυνση Υποδείξεις Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για μας! Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με την Panda Software, την αποστολή ιδεών, σχολίων ή προτάσεων που ενδεχομένως έχετε για τη βελτίωση του Panda Antivirus + Firewall 2007, τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Ενημερωτικά δελτία της Panda Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα σας επιτρέπει να εγγραφείτε ως συνδρομητές σε ενημερωτικά δελτία για την ασφάλεια πληροφορικής. Επιπλέον, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία ενημερωτικών δελτίων Panda, όπου θα βρείτε όλες τις ειδήσεις που έχουν ήδη δημοσιευτεί. Επισκόπηση

17 Επισκόπηση Αποστολή ύποπτων αρχείων στο PandaLabs Εάν κατά τον έλεγχο ανιχνευτούν αρχεία τα οποία θεωρούνται ύποπτα από το πρόγραμμα, ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από κάποιον νέο ιό ή απειλή. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε τα αρχεία σε μας και εμείς θα σας στείλουμε αμέσως κάποια λύση, χωρίς χρέωση, ή μια πιστοποίηση ότι τα αρχεία είναι σε άψογη κατάσταση. Λίστα ανιχνεύσιμων ιών και απειλών Η συγκεκριμένη επιλογή σας επιτρέπει τη λήψη αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με ιούς και άλλες απειλές από το Internet. Περιοχή πληροφοριών για Ιούς στο Web Εάν κάνετε κλικ σε αυτή τη σύνδεση, θα έχετε περισσότερες πληροφορίες και πόρους σε πραγματικό χρόνο που θα σας βοηθήσουν να μείνετε απαλλαγμένοι από ιούς και άλλες απειλές: Global Virus Observatory (Παγκόσμιο Παρατηρητήριο Ιών), Virusometer, εργαλεία επιδιόρθωσης, κλπ. Ανανέωση υπηρεσιών Μετά τη λήξη των υπηρεσιών σας, μπορείτε να τις ανανεώσετε απλά και εύκολα από την ιστοσελίδα μας Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τις υπηρεσίες σας αγοράζοντας το προϊόν από το τοπικό σας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, καθορίστε ότι πρόκειται για ανανέωση στο βήμα 2 της διαδικασίας online εγγραφής. Τοποθεσίες ανά τον κόσμο Αποκτήστε πρόσβαση σε τοπικούς δικτυακούς τόπους της Panda, με πληροφορίες ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε χώρα, στη διεύθυνση: Επισκόπηση

18 Panda Software T07GR-GR-01

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του firmware αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ΤΟ ESET NOD32 ANTIVIRUS ΠΑΡΈ ΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΊ Α ΠΡΟΣΤΑΣΊ

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο παρών οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR

Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Ενημέρωση του Firmware της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής SLR Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του firmware αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W8i. Φορτιστής. USB stick 16GB. Κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. 2. Ανοίξτε τον Internet Explorer και πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.learnsoft.gr/agsetup.exe 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Πρότυπα oscommerce Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Πρότυπα oscommerce Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W10i. Φορτιστής. USB stick 16GB.

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Firmware για Ασύρματα Τηλεχειριστήρια WR-R10

Ενημέρωση του Firmware για Ασύρματα Τηλεχειριστήρια WR-R10 Ενημέρωση του Firmware για Ασύρματα Τηλεχειριστήρια WR-R10 Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα προϊόν Nikon. Ο παρών οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του firmware για ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R10.

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P.

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση διαφέρει σε κάποιες λεπτομέρειες, ανάλογα με το τύπο της βάσης δεδομένων της κάθε χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορος Οδηγός/Συνήθεις ερωτήσεις (FAQ)

Γρήγορος Οδηγός/Συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) Γρήγορος Οδηγός/Συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) 1. Γενικές πληροφορίες Για ποιους λόγους πρέπει να παρακολουθήσω το εκπαιδευτικό Αξίες και εοντολογία της Securitas; Ο καθένας από εμάς στη Securitas, σε καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Online ενημέρωση χαρτών

Online ενημέρωση χαρτών Online ενημέρωση χαρτών Γενικές οδηγίες online ενημέρωσης χαρτών Επειδή τα δεδομένα χαρτών καθίστανται παρωχημένα, πρέπει να ενημερώνονται τακτικά. Για την ενημέρωση στο σύστημα πολυμέσων υπάρχουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner

Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner Οδηγίες χρήσης Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner 1 P a g e Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Τι είναι το FastBanner... 3 2. Χειρισμός του FastBanner... 3 3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το FastBanner... 5 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Windows 7 Windows Vista

Windows 7 Windows Vista ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Κωστακιοί Άρτας, ΑΡΤΑ 47100 - Tηλ.. 26810 50500 - Fax. 2681 76941 e-mail: noc@teiep.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία...

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία... Anti-Virus 2015 2 Περιεχόμενα Anti-Virus 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...5 1.3 Εγκατάσταση και αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα