Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες,"

Transcript

1 Οδηγός Πολιτών

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Η φιλοξενία στην κλινική 05 Επισκεπτήριο 06 Οικονομική κάλυψη νοσηλείας 07 Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο/αίτηση εγγράφων 09 Δικαιώματα νοσηλευόμενων ασθενών 11 Πρωινά και απογευματινά εξωτερικά ιατρεία 12 Επείγοντα περιστατικά 13 Η γνώμη σας μετράει Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου «Αντηρίδα» 15 Μέτρα ασφαλείας / Βιντεοεπιτήρηση 16 Διαθέσιμες υπηρεσίες / Ιστοσελίδα Νοσοκομείου

3 Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν.Παπαγεωργίου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση. Από την πλευρά μας, κατανοώντας την αγωνία σας, θα φροντίσουμε, έτσι ώστε η παραμονή στο Νοσοκομείο μας να αποτελεί σύντομα για σας μια ευχάριστη ανάμνηση. Το Γ.Ν.Παπαγεωργίου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης. Είναι πλήρως ενταγμένο στο Ε.Σ.Υ., εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

4

5 Οδηγός Πολιτών 0203 Η φιλοξενία στην κλινική Κατά την παραμονή σας στον θάλαμο νοσηλείας παρακαλείσθε: Να ενημερώνετε τους αρμόδιους για τα στοιχεία της ταυτότητάς σας (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, ΑΜΚΑ). Να σέβεστε τις ώρες και τους κανόνες επισκεπτηρίου. Να φυλάσσετε τα προσωπικά σας είδη με δική σας ευθύνη σε κλειδωμένο ερμάριο της κλινικής. Να συμβάλλετε στη διασφάλιση της ησυχίας. Να σέβεστε την απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους. Να ενημερώνετε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τυχόν νοσήματα και φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσατε πριν από την εισαγωγή σας στην κλινική. Να παρέχετε απαραιτήτως τα στοιχεία και τις πληροφορίες που ζητούνται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Να φροντίζετε για τη διατήρηση της καθαριότητας όλων των χώρων. Να μη διατηρείτε τρόφιμα και λουλούδια/φυτά εντός των κλινικών. Να αποφεύγετε τη χρήση κινητών τηλεφώνων και τη δυνατή ακρόαση ραδιοφώνων. Να σέβεστε την κατάσταση υγείας των λοιπών ασθενών όταν παρακολουθείτε τηλεόραση (για πληροφορίες σχετικά με τα τηλεχειριστήρια και τις κάρτες τηλεόρασης, απευθυνθείτε στη γραμματεία της κλινικής).

6 Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Να τηρείτε τις προβλεπόμενες ώρες ενημέρωσης συγγενών α βαθμού από τους θεράποντες γιατρούς (δεν επιτρέπεται τηλεφωνική ενημέρωση συγγενών για νοσηλευόμενο ασθενή). Οι ώρες ενημέρωσης διαφοροποιούνται σε κάθε κλινική. Να μη συνεργάζεστε με αποκλειστικές νοσηλεύτριες. Το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου αναλαμβάνει τη φροντίδα των ασθενών για τη γρήγορη και καλή ανάρρωσή τους. Εάν ειδικοί λόγοι επιβάλλουν την παραμονή συγγενικού προσώπου, απαιτείται ειδική έγγραφη άδεια από τον Προϊστάμενο της κλινικής, η οποία έχει 24ωρη ισχύ με δυνατότητα ανανέωσης. Παρακαλείσθε να επιδεικνύετε την έγγραφη άδεια στην πύλη του Νοσοκομείου, προκειμένου να σας επιτραπεί η είσοδος. Να δείχνετε κατανόηση, αν η σειρά σας για προγραμματισμένη εξέταση ή χειρουργική επέμβαση αλλάξει, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο και εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος (π.χ. εμβόλιμο επείγον περιστατικό). Να μη χρησιμοποιείτε τις εξόδους κινδύνου, παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη. Να ενημερώνετε το νοσηλευτικό προσωπικό για τυχόν απομάκρυνσή σας από την κλινική. Να συνεργάζεστε με το προσωπικό, αν σας ζητηθεί να νοσηλευτείτε προσωρινά σε άλλη κλινική. Να καταθέτετε έγκαιρα φιάλες αίματος, προς αποφυγή ακύρωσης της προγραμματισμένης σας χειρουργικής επέμβασης ή νοσηλείας.

7 Οδηγός Πολιτών 0405 Επισκεπτήριο Για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του Νοσοκομείου, της αποφυγής λοιμώξεων και της γρηγορότερης ανάρρωσης των νοσηλευόμενων, το επισκεπτήριο πρέπει να είναι περιορισμένο (το ανώτερο δύο άτομα ανά ασθενή) και κατά τις προβλεπόμενες μέρες και ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή Από 16:00 έως 18:00 Σάββατο, Κυριακή και Αργίες Από 11:00 έως 13:00 και από 16:00 έως 18:00 Η παραμονή επισκεπτών στους θαλάμους θα πρέπει να είναι σύντομη και να αποφεύγεται η παρουσία παιδιών. Η ησυχία πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε Νοσοκομείου. Μέσα στους χώρους του Νοσοκομείου απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα (Ν.3730/ΦΕΚ 262Α/ ). Η στάθμευση αυτοκινήτων ασθενών και συνοδών επιτρέπεται μόνο στους ειδικούς χώρους στάθμευσης για περιορισμένο χρόνο. Η παράνομη στάθμευση δυσχεραίνει την κυκλοφορία άλλων οχημάτων συμπεριλαμβανομένων των ασθενοφόρων. Στους χώρους στάθμευσης ισχύει και εφαρμόζεται ο ΚΟΚ. Απαγορεύεται η στάθμευση σε θέσεις ΑΜΕΑ. Απαγορεύεται η στάθμευση στον χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και σε όλη τη διαδρομή από την Πύλη στο ΤΕΠ, λόγω διέλευσης ασθενοφόρων.

8 Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Οικονομική κάλυψη νοσηλείας Αν είστε ασφαλισμένοι σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο, π.χ. στον ΕΦΚΑ ή σε άλλο, θα πρέπει κατά την εισαγωγή σας στο Νοσοκομείο να καταθέσετε στη Γραμματεία της Κλινικής ή στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών τα απαιτούμενα δικαιολογητικά νοσηλείας (θεωρημένο βιβλιάριο υγείας, ΑΜΚΑ, εισιτήριο νοσηλείας κ.ά.). Τα έξοδα νοσηλείας καλύπτονται οικονομικά από τα ασφαλιστικά ταμεία, εκτός των περιπτώσεων που αιτείσθε να νοσηλευτείτε σε θέση ανώτερη από αυτήν που δικαιολογείται. Στην περίπτωση αυτήν επιβαρύνεστε με τη διαφορά της τιμής της θέσης. Οι ανασφάλιστοι ασθενείς αντιμετωπίζονται ως οι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ με βάση τις διατάξεις του αρ.33 «Υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων» Ν.4368/2016, προσκομίζοντας στη Γραμματεία της Κλινικής ή στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους. Εξαιρούνται οι άλλες κατηγορίες ασθενών της περ. γ της παρ. 2 του ίδιου άρθρου, για τις οποίες απαιτούνται άλλα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για τα οποία επίσης ενημερώνονται από τις Γραμματείες των Κλινικών ή από το Τμήμα Κίνησης Ασθενών. Αμοιβή σε οποιοδήποτε πρόσωπο και για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομη και προσβάλλει τους ίδιους τους εργαζόμενους.

9 Οδηγός Πολιτών 0607 Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη 1.Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο 2.Αίτηση εγγράφων 1.Κατά την έξοδό σας από το Νοσοκομείο, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε εσείς ή ο νόμιμος αντιπρόσωπός σας (γονείς ανηλίκου ή δικαστικός συμπαραστάτης) ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο (πληρεξούσιος δικηγόρος, συγγενής, τρίτο πρόσωπο) αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου. 2.Η κατάθεση της αίτησης για αντίγραφο φακέλου, λοιπά πιστοποιητικά και βεβαιώσεις (όπως βεβαίωση νοσηλείας, ιατρική γνωμάτευση, εισηγητικό φάκελο ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό επίσκεψης επειγόντων, βεβαίωση εξόδων νοσηλείας) γίνεται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, που λειτουργεί στον ισόγειο χώρο του Νοσοκομείου. Επίσης, από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη οι εξωτερικοί ασθενείς ή εξουσιοδοτημένα από εκείνους πρόσωπα παραλαμβάνουν αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, πορίσματα αιμοδυναμικού, παθολογοανατομικού και κυτταρολογικού εργαστηρίου. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγράφων του Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη δίνει τη δυνατότητα να αιτηθείτε έγγραφα διαδικτυακά και να τα λάβετε χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο ( Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα-Παρασκευή, 07:30-15:30 Τηλέφωνο: Fax:

10

11 Οδηγός Πολιτών 0809 Δικαιώματα νοσηλευόμενων ασθενών Στο άρθρο 47 του Ν.2071/1992 αναφέρεται ρητώς ότι κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα: Να ενημερώνεται για την πραγματική κατάσταση της υγείας του και τη σημασία των διαγνωστικών εξετάσεων και των θεραπευτικών αγωγών, στις οποίες θα υποβληθεί. Να ενημερώνονται οι άμεσοι συγγενείς για την πραγματική κατάστασή του, εφόσον δεν υπάρχει αντίθετη γραπτή εντολή από τον ίδιο. Η ενημέρωση γίνεται από τους Διευθυντές των τμημάτων ή μονάδων ή από εξουσιοδοτημένους θεράποντες ιατρούς σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε κλινικής. Να μην υποβάλλεται σε φαρμακευτικές και επεμβατικές κλινικές δοκιμές, χωρίς την προηγούμενη πλήρη ενημέρωσή του, για τους κινδύνους που διατρέχει, τις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους και χωρίς τη συγκατάθεσή του. Να τυγχάνει πάντα από όλο το προσωπικό ευγενικής συμπεριφοράς, σεβασμού, διακριτικότητας και κατανόησης, λόγω της κατάστασής του. Να παρακολουθείται στη διάρκεια της νοσηλείας του από κατάλληλα ειδικευμένο προσωπικό, ικανό να αντιληφθεί και να φροντίσει όλες τις νοσηλευτικές του ανάγκες. Να νοσηλεύεται σε κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του.

12 Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Να υποβάλλεται στην πρέπουσα θεραπευτική αγωγή, έστω και με επέμβαση της δικαστικής αρχής, αν ο ίδιος δεν είναι σε θέση να αποφασίσει, σε περίπτωση που οι συγγενείς για λόγους θρησκευτικούς ή άλλους αρνούνται. Να τηρείται το απόρρητο όλων των πληροφοριών που περιέχει ο ιατρικός φάκελός του, καθώς και εκείνων που συγκεντρώθηκαν προφορικά με οποιονδήποτε τρόπο. Να ενημερώνεται για κάθε περίπτωση συμμετοχής του σε ερευνητικό πρόγραμμα. Ο άρρωστος έχει δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε έρευνα. Σε περίπτωση που επιθυμεί να συμμετάσχει σε έρευνα θεραπευτική ή μη, πρέπει να ενημερωθεί κατάλληλα για τον σκοπό και τους κινδύνους που ενδεχομένως διατρέχει. Η συγκατάθεση λαμβάνεται γραπτά και ενυπόγραφα από άτομο εκτός της ερευνητικής ομάδας. Ο άρρωστος έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει τη συμμετοχή του στην έρευνα, κάθε στιγμή που το κρίνει σκόπιμο, έστω και αν έχει δώσει γραπτή συγκατάθεση. Να παρουσιάζει ή να καταθέτει διαμαρτυρίες και ενστάσεις και να λαμβάνει πλήρη γνώση των επ αυτών ενεργειών και αποτελεσμάτων. Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, της 27ης Απριλίου 2016.

13 Οδηγός Πολιτών 1011 Πρωινά και απογευματινά εξωτερικά ιατρεία Ο προγραμματισμός των πρωινών εξωτερικών ιατρείων και των απογευματινών εξωτερικών ιατρείων (άρθρο 9, παρ.3, Ν.2889/2001) γίνεται καλώντας (08:00-20:00) (08:30-15:30, αστική χρέωση) Εναλλακτικά, ο προγραμματισμός ραντεβού γίνεται και διαδικτυακά στη διεύθυνση Στο Νοσοκομείο μας πραγματοποιούνται εργαστηριακές εξετάσεις και το απόγευμα. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο (08:00-20:00), στο τηλέφωνο (08:30-15:30 αστική χρέωση) ή διαδικτυακά στη διεύθυνση (αστική χρέωση) 8:30-15:00 Δευτέρα - Παρασκευή όλο το 24ωρο :00-20:00 Δευτέρα - Παρασκευή χρέωση 1,029 ευρώ από σταθερό, 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο (για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών)

14 Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Επείγοντα περιστατικά Το Νοσοκομείο εφημερεύει για την εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών σύμφωνα με το πρόγραμμα εφημερίας των Νοσοκομείων Θεσσαλονίκης (Ν.2889/2001). Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) εξυπηρετεί μόνο τα επείγοντα περιστατικά. Ασθενείς που δεν έχουν επείγον πρόβλημα, δεν πρέπει να προσέρχονται στο ΤΕΠ. Η προτεραιότητα εξυπηρέτησης στο ΤΕΠ καθορίζεται βάσει σοβαρότητας του προβλήματος του ασθενή (TRIAGE) κι όχι βάσει σειράς προσέλευσης. Αν χρειάζεστε πιστοποιητικό επίσκεψης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και αιτηθείτε το αντίστοιχο έγγραφο ηλεκτρονικά (εκτιμώμενος χρόνος διεκπεραίωσης: 3 εργάσιμες ημέρες). Αν χρειάζεστε αναρρωτική άδεια, βεβαιωθείτε ότι παραλάβατε από τον γιατρό που σας εξέτασε στα επείγοντα το «Έντυπο χορήγησης αναρρωτική άδειας», πριν αποχωρήσετε από το Νοσοκομείο. Αν χρειάζεστε ηλεκτρονική συνταγογράφηση, επικοινωνήστε με την αντίστοιχη κλινική. Η εφαρμογή golive ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τους ασθενείς για τους χρόνους αναμονής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ανά ειδικότητα.οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να έχουν από οποιοδήποτε σημείο την πραγματική εικόνα για τις αναμονές του ΤΕΠ στις ημέρες γενικής εφημερίας του Νοσοκομείου. Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε και από τη διαδικτυακή πλατφόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση

15 Οδηγός Πολιτών 1213 Η γνώμη σας μετράει Μη διστάσετε να επισημάνετε στα ειδικά χρωματιστά έντυπα του Νοσοκομείου μας τυχόν υποδείξεις, προτάσεις, παράπονα, αλλά και θετικά σημεία της εμπειρίας σας. Η συλλογή των ανώνυμων ή ενυπόγραφων ερωτηματολογίων από τα ειδικά κυτία που θα βρείτε στους χώρους του Νοσοκομείου πραγματοποιείται συστηματικά και τα ερωτηματολόγια τυγχάνουν επεξεργασίας. Η Γενική Διεύθυνση και αρμόδια επιτροπή του Νοσοκομείου ενημερώνονται και παρακολουθούν τα προκύπτοντα ζητήματα. Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου «Αντηρίδα» Στο ισόγειο του Νοσοκομείου λειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα». Πρόκειται για μια ομάδα οργανωμένων εθελοντών που σκοπό έχει να στηρίζει (αντηρίδα=στήριγμα) με κάθε δυνατό τρόπο τις λειτουργίες και τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου βοηθώντας ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους. Το γραφείο της Αντηρίδας λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες (08:00-16:00). Τηλ.επικοινωνίας: Ιστοσελίδα:

16

17 Οδηγός Πολιτών 1415 Μέτρα ασφαλείας Το προσωπικό ασφαλείας ελέγχει την πρόσβαση αυτοκινήτων στους χώρους του Νοσοκομείου και παρακολουθεί την κίνηση επισκεπτών στους νοσηλευτικούς ορόφους σε ώρες εκτός επισκεπτηρίου. Τα κύρια κινητά μηχανήματα βιοϊατρικής τεχνολογίας εντοπίζονται και ιχνηλατούνται με χρήση RFID tags (ραδιοεντοπισμός). Βιντεοεπιτήρηση Οι χώροι του Νοσοκομείου επιτηρούνται από κλειστό κύκλωμα για λογαριασμό του Γ.Ν.Παπαγεωργίου με σκοπό την προστασία προσώπων και αγαθών. Για περισσότερες πληροφορίες και την άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης (άρθρο 12, Ν.2472/1997), επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου.

18 Διαθέσιμες υπηρεσίες Επίπεδο 0 Κυλικείο Κομμωτήριο Εμπορικό Κατάστημα Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Ιερός Ναός (Αγίου Γεωργίου & 20 Αναργύρων) Χώρος βρεφικής φροντίδας & θηλασμού Υπηρεσία Απολεσθέντων (lost & found) Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη (Think Tank) για τους ασθενείς και τους πολίτες Ενημερωτικά σημεία-info kiosk Επίπεδο -1 Εστιατόριο Βιβλιοθήκη για φοιτητές και εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ιστοσελίδα Νοσοκομείου Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Γ.Ν.Παπαγεωργίου και ενημερωθείτε για τη δομή του Νοσοκομείου, τους κανόνες λειτουργίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις επιστημονικές και λοιπές φιλοξενούμενες εκδηλώσεις, το περιοδικό ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ, τους ετήσιους απολογισμούς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

19 Η πληροφορία που περιγράφεται στο παρόν ενημερωτικό δελτίο ενδέχεται να τροποποιηθεί με απόφαση της Διοίκησης ή έκδοση νεότερων νομοθετημάτων.

20 Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ: F: E: Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» «Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» Προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να έχετε πάντοτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας και το βιβλιάριο υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 27 Μαρτίου 2016 Ζητούµενα Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. - Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ.) Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων Διαδραστικό Εργαστήριο Οργάνωση Ομάδων o Παρουσίαση Προβλημάτων o Επεξεργασία και παρουσίαση προτεινόμενων λύσεων o Επεξήγηση σχεδιαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους γονείς

Πληροφορίες για τους γονείς Πληροφορίες για τους γονείς Νοσοκομείο παίδων "Η Αγια Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου 115 27 Γουδή Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο : 213-2013000 e-mail : info@paidon-agiasofia.gr Αγαπητοί Γονείς Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών Χρήσιμος Οδηγός Πληροφοριών Διαδικασία Εισαγωγής στο Μαιευτήριο Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική!

Διαβάστε περισσότερα

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης.

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Γ.Ε.: Γ32/ 978/31-5-2007 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ο οποίος θέτει υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα παρακάτω: Λόγω των κοινωνικών και εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Kλινικές Mελέτες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1Τι είναι οι κλινικές μελέτες είναι σημαντικές; > Μη διστάσετε να ρωτήσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε και άλλη γιατί πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ασθένεια και stress Ο φόβος της πιθανής ασθένειας και η αγωνία για την επιβίωση Ο φόβος της απώλειας του ελέγχου ζωτικών λειτουργιών Ο φόβος της καταστροφής

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο.

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο. Εισαγωγή Το ενηµερωτικό αυτό βιβλιάριο θα είναι χρήσιµο σ εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε την θεραπεία σας ως εσωτερικός ασθενής. Περιλαµβάνει πληροφορίες,

Διαβάστε περισσότερα

Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ».

Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ». Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ». Με την υπ αριθμ. Α3α/οικ.4121/19-1-2017 εγκύκλιο (ΑΔΑ: ΧΟΥ345ΥΤΟ-ΝΓΥ) του Υπουργείου Υγείας, καθορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Γ.Ν ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Γ.Ν ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Γ.Ν ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Με αφορμή την πάροδο 4μηνου από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διοικήτριας σας καταθέτω τα παρακάτω πεπραγμένα : Α. Με αποφάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών ΑΗΦΥ - Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας Σύμφωνα με άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Νέες Υπηρεσίες Αποζημιώσεων»

Θέμα: «Νέες Υπηρεσίες Αποζημιώσεων» ΑΠΟ: Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής Υποδιεύθυνση Ζημιών Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων ΑΡ.ΠΡΩΤ.1303 ΠΡΟΣ: Επιθεωρήσεις και λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Υποκαταστήματα και Περιφερειακούς

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ο ΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η Υ.Π.Ε ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ο ΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ευτέρα Παρασκευή 09:00πµ 4:30µµ Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2645360287

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα και ασθενείς. Ζιάμος Χρήστος. Ιατρός Νευρολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Προσωπικά δεδομένα και ασθενείς. Ζιάμος Χρήστος. Ιατρός Νευρολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης Προσωπικά δεδομένα και ασθενείς Ζιάμος Χρήστος Ιατρός Νευρολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΖΙΑΜΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Τι εννοούμε με τον όρο

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/15-07-2016 ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. ΣΧΕΤ.: 1.Το άρθρο 33 του Ν. 4368/2016 (ΦΕΚ 21/Α/16). 2. Το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ...2 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...3 3. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...5 4. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ...8 5. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΕΥΝΑ...10 6. ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΙΝΩΝ...12

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις / Απαντήσεις*

Ερωτήσεις / Απαντήσεις* Ερωτήσεις / Απαντήσεις* * Οι αναφερόµενες απαντήσεις είναι για κατανόηση των όρων του ασφαλιστηρίου και σε καµία περίπτωση δεν τους υποκαθιστούν Ερώτηση 1 Πως λειτουργεί το ανώτατο όριο της νοσοκομειακής

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας

Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας Σε κάθε νοσοκομείο της χώρας οργανώνεται και λειτουργεί Αυτοτελές «Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας» υπαγόμενο απευθείας στον Αναπληρωτή Διοικητή του οποίου η λειτουργία διέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι Δ Ρ Υ Μ Α " ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Α ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Κάθε κατασκηνωτής

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό:

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό: Άρθρο 1 Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε στο ΓΠΝ «Γ. Παπανικολάου» με το άρθρο 1 της υπ αριθμ Α3β/οικ 4407

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ Πα.ΓΝΗ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ Πα.ΓΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Υ.ΠΕ.) ΚΡΗΤΗΣ Πα.Γ.Ν.Η Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Ψαχνά, 28/7/2016 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ. Ψαχνά, 28/7/2016 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ , 227 ΜΕΛΕΤΗ «Παροχή υπηρεσιών ενός (1) Ιατρού Παιδιάτρου, για τον Παιδικό Σταθμό Ψαχνών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 3.000,00 ( Κ.Α 15-6117.001) CPV : 85121291-9 (Παιδιατρικές Υπηρεσίες) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Γ.Ν.Θ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 2 Περιεχόμενα... 2 Περιεχόμενα... 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ... 4 ΠΡΟΣΒΑΣΗ... 4 Ώρες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

«Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε..

«Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.. «Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.. - executive 2017» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α «Δρομοκαϊτειο» Ιερά Οδός 343, 12461 Χαϊδάρι Γραφείο Διοικ. Διευθυντή Τηλ. 2132046101 Αρ. Πρωτ: 14730/796570 Ημερομηνία 26/11/2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΧΑΝΙΑ Μάρτιος 2018 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. : Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ 3 Αναπτυγμένες Κλίνες: 559 συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. ζ) Ομώνυμο εργαστήριο της κλινικής που περιλαμβάνει εργαστήριο ισοτόπων

Άρθρο 1. ζ) Ομώνυμο εργαστήριο της κλινικής που περιλαμβάνει εργαστήριο ισοτόπων Εσωτερικός κανονισμός της Β Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής και Ειδικής Νοσολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Άρθρο 1 Γνωστικό Αντικείμενο 1. Η Β Προπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015

Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015 Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015 Εισαγωγή Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ) είναι ΔΕΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων και των ΥΠΕ. Το Υπουργείο Υγείας, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διοικητών και αναπληρωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Εισαγωγή Η προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα διασφάλισης του επιπέδου φροντίδας για την υγεία των πολιτών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»

Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Γραφεiο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών /ριων Υπηρεσιών Υγείας Γ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ : ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚ. ΚΟΥΖΟΥΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ..

Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κοινωνική Υπηρεσία ΠΑΓΝΗ Είστε ασθενής; Έχετε ΚΑΙ δικαιώματα ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ....από τη νομοθεσία στην πράξη ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003 Σαν μια ήσυχη θάλασσα σε τοπίο γαλήνης

Διαβάστε περισσότερα

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 23/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Υ4δ/Γ.Π.οικ.161698 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Δ' Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ. 16-17 & 18-19 Καλώς ήρθατε! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου.

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ (CPV 79713000-5) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>.

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΜΟΣ 10/09/2018 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΠ:16 ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣ: Κοινοβουλευτική ομάδα 1.ΣΥΡΙΖΑ 2.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3.ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 4.ΚΚΕ 5.ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 6.ΠΟΤΑΜΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ 3 η Υ Γ Ε Ι Ο Ν Ο Μ Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ Οδηγός Πολιτών Στόχος του Νοσοκομείου είναι η πλήρης εφαρμογή της διακήρυξης για Υγεία ισότιμη

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοβουλευτική Ομάδα

Κοινοβουλευτική Ομάδα Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592097 e -mail: ko@vouli.kke.gr, http://www.kke.gr Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας

Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας /ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ.Ε.: Γ32/1300/26.9.2006 Για την εύρυθµη και αποτελεσµατική λειτουργία των Υπηρεσιών Υγείας του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 1. Εξαιρέσεις ασθενών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Η κλινική ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ είναι παθολογική χρόνιων παθήσεων συνεπώς δεν γίνονται δεκτοί ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Η υγεία είναι το υπέρτατο Αγαθό! Για την προστασία αυτού του αγαθού, η Altius Insurance δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr ΑΘΗΝΑ, 25/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Τελική έκδοση,

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Τελική έκδοση, ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Τελική έκδοση, 09.11.2005 1. Εισαγωγή και πεδίο εφαρµογής των κατευθυντήριων γραµµών Η οµάδα υψηλού επιπέδου για τις υπηρεσίες υγείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Του σωματείου εργαζομένων με την επωνυμία Σύλλογος Επιστημονικού και Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ )

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) A) ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. O Eργολάβος υποχρεούται στην παροχή υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ 1. Του σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου», που εδρεύει στο Βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Συνηγορίας & Διεκδίκησης Δικαιωµάτων Ασθενών µε Kαρκίνο. Γνώρισε τα ικαιώµατά σου

Πρόγραµµα Συνηγορίας & Διεκδίκησης Δικαιωµάτων Ασθενών µε Kαρκίνο. Γνώρισε τα ικαιώµατά σου Πρόγραµµα Συνηγορίας & Διεκδίκησης Δικαιωµάτων Ασθενών µε Kαρκίνο Γνώρισε τα ικαιώµατά σου Γνωρίζεις τα δικαιώµατα σου ως ασθενής; Γνωρίζοντας τα δικαιώµατά σου µπορείς να τα διεκδικήσεις. Απαίτησε να

Διαβάστε περισσότερα

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ -327845 (3/7) 06/02/2015 13:29:55 +02C ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Μ Σ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αποζημίωσης

Διαδικασία Αποζημίωσης Διαδικασία Αποζημίωσης Η αποζημίωση γίνεται είτε απευθείας από την Εταιρεία στον πάροχο περίθαλψης, είτε απολογιστικά με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Συμβαλλόμενου Για την καταβολή της αποζημίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Τριανταφυλλίδη Αθηνά. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Τριανταφυλλίδη Αθηνά. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Τριανταφυλλίδη Αθηνά Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θεμέλιο και επίκεντρο του συστήματος υγείας της χώρας. Αποτέλεσε κυβερνητική προτεραιότητα, αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ-YΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ-YΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ελπιζώ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ-YΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ * Εσωτερικό έντυπο Σύμφωνα με το άρθρο 2 του καταστατικού του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83)

Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Yγειονοµική περίθαλψη των φοιτητών (Π.. 327/83) Άρθρο 1 - Ποιοι δικαιούνται υγειονοµική περίθαλψη α. Υγειονοµική περίθαλψη, ιατροφαρµακευτική και νοσοκοµειακή, δικαιούνται οι προπτυχιακοί και µεταπτυχιακοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΠ. Κτενίδου Βαλασία Φαφούτη Παναγιώτα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΠ. Κτενίδου Βαλασία Φαφούτη Παναγιώτα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΠ Κτενίδου Βαλασία Φαφούτη Παναγιώτα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΠ ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Μελέτη των βασικών αξόνων που διέπουν την καλή Οργάνωση και Λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων

Διαβάστε περισσότερα

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ.

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ. Νεογνολογικό Τμήμα Μέλη ΔΕΠ Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου Λέκτωρ Ζ. Ηλιοδρομίτη Προϊσταμένη Μαία Σ. Παλιάτσιου upadate swfobject.embedswf('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

ANAΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ AΠΟΠΑΜΑ ΣΟΤ ΑΡΙΘ. 5/ (θ. 6) ΠΡΑΚΣΙΚΟΤ ΣΟΤ Δ.. ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟΤ ΓΕΝΙΚΟΤ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ANAΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ AΠΟΠΑΜΑ ΣΟΤ ΑΡΙΘ. 5/ (θ. 6) ΠΡΑΚΣΙΚΟΤ ΣΟΤ Δ.. ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟΤ ΓΕΝΙΚΟΤ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ANAΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ AΠΟΠΑΜΑ ΣΟΤ ΑΡΙΘ. 5/14-2-2019 (θ. 6) ΠΡΑΚΣΙΚΟΤ ΣΟΤ Δ.. ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟΤ ΓΕΝΙΚΟΤ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΜΑ 6: ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΣΟΤ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΟΤ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ 1. Ποιες υπηρεσίες φροντίδας υγείας καλύπτονται από το ΓεΣΥ; Από 01/06/2019: Φροντίδα υγείας από προσωπικούς ιατρούς Φροντίδα υγείας από ειδικούς ιατρούς

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Οι ασφαλισμένοι του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.για ιατρική εξέταση, συνταγογράφηση και αναγραφή εξετάσεων μπορούν να εξυπηρετούνται:

Ι. Οι ασφαλισμένοι του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.για ιατρική εξέταση, συνταγογράφηση και αναγραφή εξετάσεων μπορούν να εξυπηρετούνται: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39 Τ. Κ: 151 23 ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ. 210 6871719

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018.

Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018. Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018. Περιεχόμενα. Ιούνιος Δεκέμβριος 2016: 3 κυρίαρχα προβλήματα Συνεργασίες και συνεργίες με φορείς. Εφαρμογή 3 βασικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σύνθεση προσωπικού 2. Περιγραφή εργασιακού αντικειμένου 3. Προϋποθέσεις α. Γενικές προϋποθέσεις β. Ειδικές Προϋποθέσεις -Πιστοποίηση Υγείας -Ενδυμασία

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Έκδοση 1.0 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Στα πλαίσια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Εταιρεία «MEDIPRIME ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Αθήνα, 10-2-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ»

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ» ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ» Α. Ενημερωτικό φυλλάδιο Σκοπός Τι περιλαμβάνει η μελέτη; Το ερευνητικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει τη συλλογή κλινικών πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα