Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ».

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ»."

Transcript

1 Σρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας Λίστας Φειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙ». Με την υπ αριθμ. Α3α/οικ.4121/ εγκύκλιο (ΑΔΑ: ΧΟΥ345ΥΤΟ-ΝΓΥ) του Υπουργείου Υγείας, καθορίζεται ο νέος τρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας της Λίστας Χειρουργείου των Νοσοκομείων. Η Λίστα Χειρουργείου διακρίνεται σε δύο κατηγορίες, ως εξής: 1. Λίστα Προγραμματισμένων Φειρουργείων: είναι ο κατάλογος στον οποίο απεικονίζεται η σειρά προτεραιότητας των προς εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων ανά κλινική. Ο ασθενής ενημερώνεται για την ένταξή του στη λίστα και τον προγραμματισμό της χειρουργικής επέμβασης στην οποία πρόκειται να υποβληθεί, βάσει ενός Μοναδικού Αριθμού Λίστας (ΜΑΛ) που θα δίνεται από το Νοσοκομείο την ημέρα της εξέτασής του. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων του ασθενή. Η εβδομαδιαία λίστα ελέγχεται από την Επιτροπή Χειρουργείου και το Διοικητή και αναρτάται στην επίσημη Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδος. Με την ανάρτηση της λίστας στο διαδίκτυο ενισχύεται η διαφάνεια και ενημερώνονται άμεσα οι ασθενείς για την αναμονή τους. 2. Λίστα Επειγόντων - Εκτάκτων Φειρουργείων: είναι ο κατάλογος των πραγματοποιηθέντων Επειγόντων Εκτάκτων χειρουργείων που εντάσσονται σε ξεχωριστή λίστα, η οποία ελέγχεται καθημερινά από την Επιτροπή Χειρουργείου και το Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο πίνακας με τα διενεργηθέντα επείγοντα χειρουργεία συντάσσεται και αναρτάται κάθε δεκαπενθήμερο στην επίσημη Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου. Κατηγοριοποίηση Περιστατικών. Με την προσέλευση του ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» και μετά την κλινική εκτίμηση της κατάστασής του, ο θεράπων ιατρός αξιολογεί τη σοβαρότητα της νόσου και κατατάσσει το περιστατικό ως εξής: A. Σακτικό Περιστατικό: ακολουθείται η διαδικασία της Λίστας των Προγραμματισμένων Χειρουργείων και κάθε περιστατικό κατηγοριοποιείται σύμφωνα με τη σοβαρότητα της νόσου σε μια από τις πέντε κατηγορίες της αναφερόμενης εγκυκλίου.

2 Κατηγορία Εκτίμηση περιστατικών Περιστατικά που έχουν γρήγορη εξέλιξη και η καθυστέρηση επηρεάζει το αποτέλεσμα Περιστατικά με δυνητικά γρήγορη εξέλιξη και η καθυστέρηση μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα Περιστατικά με έντονα συμπτώματα ή δυσλειτουργία, χωρίς γρήγορη εξέλιξη Περιστατικά με ήπια/μέτρια συμπτώματα ή δυσλειτουργία, χωρίς γρήγορη εξέλιξη Περιστατικά χωρίς συμπτώματα ή δυσλειτουργία, χωρίς γρήγορη εξέλιξη Εκτιμώμενος χρόνος 1-2 εβδομάδες 3-5 εβδομάδες -12 εβδομάδες μέσα σε 24 εβδομάδες > 24 εβδομάδων Β. Επείγον Έκτακτο Περιστατικό: ακολουθείται η διαδικασία της Λίστας των Επειγόντων - Εκτάκτων Περιστατικών. Διαδικασία Εφαρμογής Λίστας Φειρουργείου. A. Διαδικασία εφαρμογής Λίστας Προγραμματισμένων Φειρουργείων. Εφόσον το περιστατικό δεν θεωρηθεί επείγον ή έκτακτο από το θεράποντα ιατρό, ακολουθείται η εξής διαδικασία: ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΛΙΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΕΝΨΝ ΦΕΙΡΟΤΡΓΕΙΨΝ 1 Προσέλευση ασθενή. Καταχώρηση επίσκεψης ασθενή από τη Γραμματεία Εξωτερικών 2 Ιατρείων, απόκτηση Αριθμού Μητρώου (ΑΜΑ) και εκτύπωση Επίσκεψης. Προσέλευση του ασθενούς στο αντίστοιχο Εξωτερικό Ιατρείο 3 (πρωινό ή απογευματινό) και χαρακτηρισμός του περιστατικού από τον θεράποντα Ιατρό. Εισαγωγή στο Πληροφοριακό Σύστημα από τον θεράποντα ιατρό, αναζήτηση ασθενή βάσει του ΑΜΑ, συμπλήρωση απαραίτητων 4 Ιατρικών στοιχείων (Διάγνωση, Κατηγορία εκτίμησης, κ.λπ.) και δημιουργία Ηλεκτρονικού Ιατρικού Σημειώματος.

3 Ενημέρωση του ασθενή από τον θεράποντα ιατρό για την υποχρεωτική προσέλευσή του στο Σμήμα Κίνησης Ασθενών (ΣΚΑ), στον υπεύθυνο Διοικητικό Υπάλληλο της Λίστας Χειρουργείου, προκειμένου να παραλάβει το Ειδικό Έντυπο Ένταξης του στη Λίστα Χειρουργείου όπου αναγράφεται ο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΙΣΑ (ΜΑΛ) του. Ο ασθενής ή συνοδός του, μετά την επίσκεψη στον θεράποντα ιατρό, προσέρχεται στο ΤΚΑ. Ο υπεύθυνος διοικητικός υπάλληλος της Λίστας Χειρουργείου παραδίδει στον ασθενή το Έντυπο Ένταξής του στη Λίστα Φειρουργείου και τον ενημερώνει ότι, ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές, για τις οποίες θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίησή του, καθώς και ότι οφείλει να ενημερώσει και ο ίδιος σε περίπτωση κωλύματός του. Ο ασθενής ενημερώνεται ότι με τον ΜΑΛ, εντός το πολύ οκτώ (8) ημερών, έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να πληροφορηθεί τόσο την ημερομηνία διεξαγωγής του χειρουργείου του, όσο και τα χειρουργεία που προηγούνται του δικού του, από την επίσημη Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (όπως περιγράφεται κατωτέρω). Κάθε Πέμπτη μεσημέρι ο υπεύθυνος Διοικητικός υπάλληλος του ΤΚΑ συντάσσει τη Λίστα Χειρουργείου διακριτά για κάθε κλινική και την αποστέλλει προς έγκριση, μέσω ηλεκτρονικής ταχυδρομικής θυρίδας, στο Διοικητή. Κάθε Παρασκευή πρωί η Εγκεκριμένη Λίστα παραδίδεται, από τον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο του ΤΚΑ, στην Επιτροπή της Λίστας Χειρουργείου και στην αρμόδια κλινική, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα χειρουργείου. Κάθε Παρασκευή μεσημέρι οριστικοποιείται η Λίστα Χειρουργείου και αποστέλλεται από τον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο του ΤΚΑ, μέσω ηλεκτρονικής ταχυδρομικής θυρίδας, στο Τμήμα Πληροφορικής. Ανάρτηση της Λίστας Χειρουργείου, από το Τμήμα Πληροφορικής, στην επίσημη ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, τηρώντας πλήρες ιστορικό. B. Διαδικασία εφαρμογής Λίστας Επειγόντων και Εκτάκτων Φειρουργείων. Εφόσον το περιστατικό θεωρηθεί επείγον από το θεράποντα ιατρό, ακολουθείται η εξής διαδικασία: ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΛΙΣΑ ΕΠΕΙΓΟΝΣΨΝ ΕΚΣΑΚΣΨΝ ΦΕΙΡΟΤΡΓΕΙΨΝ 1 Προσέλευση ασθενή. Φαρακτηρισμός του περιστατικού από τον εφημερεύοντα ιατρό 2 ως Επείγον. Επικοινωνία του ιατρού με τον εφημερεύοντα αναισθησιολόγο 3 και την υπεύθυνη του Χειρουργείου για την προετοιμασία της χειρουργικής αίθουσας.

4 4 Εύρεση Χειρουργικής Τράπεζας. 5 Διενέργεια χειρουργικής επέμβασης. υμπλήρωση του βιβλίου χειρουργικών πράξεων, που ήδη τηρείται, με τον χαρακτηρισμό «Επείγον». Σε περίπτωση που το περιστατικό είναι έκτακτο εξ αναβολής 7 ακολουθείται η διαδικασία Αναβληθέντων Ακυρωθέντων Φειρουργείων, όπως περιγράφεται κατωτέρω υμπλήρωση Ηλεκτρονικής Κατάστασης, από την Προϊσταμένη του Χειρουργείου, με τα στοιχεία του ασθενή. Καθημερινή Αποστολή το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας, (ή το πρωί της πρώτης εργάσιμης μέρας, αν μεσολαβούν αργίες), από την Προϊσταμένη του Χειρουργείου, της Κατάστασης των διενεργηθέντων Επειγόντων Εκτάκτων χειρουργείων στο Διοικητή και στον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο του ΤΚΑ, μέσω ηλεκτρονικής ταχυδρομικής θυρίδας. Ο υπεύθυνος διοικητικός υπάλληλος του ΤΚΑ καθημερινά συμπληρώνει στο Πληροφοριακό Σύστημα του Νοσοκομείου την λίστα των διενεργηθέντων Επειγόντων Εκτάκτων χειρουργείων και τα κατατάσσει ανά κλινική. Καθημερινή Ηλεκτρονική διαβίβαση της Λίστας των διενεργηθέντων Επειγόντων - Εκτάκτων χειρουργείων, από την Επιτροπή Χειρουργείου, προς ενημέρωση του Διοικητή του Νοσοκομείου. Στο τέλος κάθε δεκαπενθήμερου ή το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας - αν μεσολαβούν αργίες - ο υπεύθυνος διοικητικός υπάλληλος του ΤΚΑ εκτυπώνει αναφορά των διενεργηθέντων ανά κλινική Επειγόντων Εκτάκτων χειρουργείων η οποία περιλαμβάνει α) το είδος του χειρουργείου και β) την ημερομηνία της χειρουργικής επέμβασης. Αποστολή της Λίστας των διενεργηθέντων Επειγόντων Εκτάκτων χειρουργείων του δεκαπενθημέρου, από τον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο του ΤΚΑ, μέσω ηλεκτρονικής θυρίδας στο Τμήμα Πληροφορικής. Ανάρτηση από το Τμήμα Πληροφορικής της Λίστας Επειγόντων Εκτάκτων Χειρουργείων του δεκαπενθημέρου στην επίσημη ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, τηρώντας πλήρες ιστορικό. Γ. Διαδικασία Αναβληθέντων Ακυρωθέντων Φειρουργείων. ΔΙΑΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΣΨΝ ΑΚΤΡΨΘΕΝΣΨΝ ΦΕΙΡΟΤΡΓΕΙΨΝ Σε περίπτωση που μια χειρουργική επέμβαση αναβάλλεται ή ακυρώνεται, ο θεράπων ιατρός συντάσσει ενυπόγραφο τεχνικό σημείωμα όπου αναγράφονται τα στοιχεία του ασθενή (ΑΜΑ, 1 Ονοματεπώνυμο), η ημερομηνία της προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης, το είδος της επέμβασης καθώς και η αιτία της αναβολής ή της ακύρωσης. 2 Παράδοση του τεχνικού σημειώματος από το θεράποντα ιατρό

5 3 7 στην προϊσταμένη του Χειρουργείου. Καταχώρηση στο Πληροφοριακό σύστημα των αναβληθέντων και ακυρωθέντων χειρουργικών επεμβάσεων, από τον θεράποντα ιατρό, στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας. α. Αποστολή το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας, (ή το πρωί της πρώτης εργάσιμης μέρας, αν μεσολαβούν αργίες), από την Προϊσταμένη του Χειρουργείου και μέσω ηλεκτρονικής ταχυδρομικής θυρίδας, της ηλεκτρονικής Κατάστασης των αναβληθέντων ακυρωθέντων χειρουργικών επεμβάσεων στο Διοικητή και στον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο της Λίστας Χειρουργείων του ΤΚΑ, β. Παράδοση των χειρόγραφων τεχνικών σημειωμάτων των ιατρών, όπου αναφέρονται για κάθε ασθενή η αναβολή ή ακύρωση των χειρουργικών επεμβάσεων, από την Προϊσταμένη του Χειρουργείου στον υπεύθυνο διοικητικό υπάλληλο της Λίστας Χειρουργείων του ΤΚΑ. Ο υπεύθυνος διοικητικός υπάλληλος του ΤΚΑ καθημερινά ελέγχει την Κατάσταση των αναβληθέντων ακυρωθέντων χειρουργικών επεμβάσεων. Σε περίπτωση αναβολής ενημερώνει εκ νέου την αντίστοιχη Λίστα των Προγραμματισμένων Χειρουργείων και επανακαθορίζεται ο προγραμματισμός της χειρουργικής επέμβασης. Παρατηρήσεις: Οι ασθενείς που θεωρούν ότι παραβιάζεται η σειρά προτεραιότητας, μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, είτε με τη φυσική τους παρουσία στο γραφείο, είτε μέσω ηλεκτρονικής ταχυδρομικής θυρίδας patient_rights_office@elpis.gr. Στην περίπτωση που οι ιατροί των χειρουργικών κλινικών θεωρήσουν ότι, δεν εξασφαλίζεται η εύλογη συμμετοχή τους στα προγράμματα χειρουργείου, έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν σχετική αναφορά στην Επιτροπή Χειρουργείου και στο Διοικητή. Οι προαναφερόμενες διαδικασίες Κατάρτισης της Λίστας Χειρουργείου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν, τόσο κατά τη διάρκεια της προσαρμοστικής περιόδου όσο και στη συνέχεια, με απώτερο στόχο τη βέλτιστη λειτουργία. Για λόγους διαφάνειας, η οποιαδήποτε αλλαγή στις περιγραφόμενες διαδικασίες θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Χρήστος Βαράκης

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων Διαδραστικό Εργαστήριο Οργάνωση Ομάδων o Παρουσίαση Προβλημάτων o Επεξεργασία και παρουσίαση προτεινόμενων λύσεων o Επεξήγηση σχεδιαστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΙΣΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΙΣΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΙΣΤΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ V.1.0, Μάρτιος 2017 2017. Υποδιεύθυνση Πληροφορικής ΠΑ.Γ.Ν.Η & Λ. Κουμάκης. Η εφαρμογή της Λίστας χειρουργείου

Διαβάστε περισσότερα

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/18

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 15/06/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης.

Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Συµπλήρωση οδηγιών και διευκρινήσεις για την εγκύκλιο 67/07 περί κατάργησης επιτροπών Μαγνητικής Τοµογραφίας και καθιέρωση νέας διαδικασίας έγκρισης. Γ.Ε.: Γ32/ 978/31-5-2007 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ. ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της Υ.Α «Τρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας της Λίστας Χειρουργείου».

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ. ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της Υ.Α «Τρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας της Λίστας Χειρουργείου». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ TMHMA ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τριανταφυλλίδη Αθηνά. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Τριανταφυλλίδη Αθηνά. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Τριανταφυλλίδη Αθηνά Προϊσταμένη Διεύθυνσης Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θεμέλιο και επίκεντρο του συστήματος υγείας της χώρας. Αποτέλεσε κυβερνητική προτεραιότητα, αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας

ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης Πληροφορική Υγείας ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 27 Μαρτίου 2016 Ζητούµενα Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

22.4.O196 TKR (RT) 4 10/11/17 10/01/18

22.4.O196 TKR (RT) 4 10/11/17 10/01/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 05/01/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

21.3.ΟΟ43 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ 21.3.ΟΟ44 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ

21.3.ΟΟ43 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ 21.3.ΟΟ44 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 20/04/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΕΙΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 43441 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4316 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Ειδική πιστοποίηση και ανανέωση πιστοποίησης δύο (2) Ν.Π.Ι.Δ. ως φορέων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2017 ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Συντονιστής Δ/ντής : Ανεζίνης Πλούταρχος, Επίκ. Καθηγητής Ουρολογίας Ιατροί ΕΣΥ : Τζουλάκης Σταύρος,

Διαβάστε περισσότερα

πλήρως σε σύνθετες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις οποιουδήποτε Νοσοκοµείου.

πλήρως σε σύνθετες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις οποιουδήποτε Νοσοκοµείου. Το SDC - InfoHealth είναι ένα νέο πληροφοριακό σύστηµα στο χώρο της Yγείας, το οποίο αναπτύσσεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Νοσοκοµείων. Σχεδιάζεται µε πρότυπο το Γ.Ν. Αθηνών "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ",

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αθήνα, 15 Ιουνίου 2012 Αριθµ. Πρωτ. 27205

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή

Διαβάστε περισσότερα

22.5.ΟΟΟ3 ΟΛΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΔΕ 5 19/12/17 ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ

22.5.ΟΟΟ3 ΟΛΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΔΕ 5 19/12/17 ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 23/02/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" 21.3.ΟΟ23

Διαβάστε περισσότερα

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡ. npqt,..,... ΗΜΕιΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ -327845 (3/7) 06/02/2015 13:29:55 +02C ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ts./\/\t-trhtr\t-i a.r-itvh.jn.fjck ι ia νηογρτεια-υγεγασ: 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓ6Ι0Ν0ΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Μ Σ

Διαβάστε περισσότερα

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ28 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ28 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 7/9/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 23/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Υ4δ/Γ.Π.οικ.161698 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Δ' Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015

Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015 Σύγχρονες Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας ΑΕ Δεκέμβριος 2015 Εισαγωγή Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ) είναι ΔΕΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Σύστηµα ιαχείρισης Πληροφορίας Οδηγός διαδικασιών Έκδοση 1.1 Μάιος 2002

Ηλεκτρονικό Σύστηµα ιαχείρισης Πληροφορίας Οδηγός διαδικασιών Έκδοση 1.1 Μάιος 2002 Ηλεκτρονικό Σύστηµα ιαχείρισης Πληροφορίας Οδηγός διαδικασιών Έκδοση 1.1 Μάιος 2002 1 1. ιαδικασία Ενηµέρωσης ΕΕ από τον Τεχνικό & Επιστηµονικό Σύµβουλο Υπεύθυνος Ενέργειας: Σύµβουλος Τεχνικής και Επιστηµονικής

Διαβάστε περισσότερα

21.3.ΟΟ43 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 27/03/ ΟΟ44 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 27/03/ ΟΟ45 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 21/02/18 27/03/18

21.3.ΟΟ43 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 27/03/ ΟΟ44 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 3 12/02/18 27/03/ ΟΟ45 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 21/02/18 27/03/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 23/03/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ28 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ28 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 21/9/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 4175 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Διαδικασία Πραγματοποίησης Ιατρικού Ελέγχου 2. Προβλεπόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου

Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου Εγχειρίδιο Χρήσης Περιγραφή της Υπηρεσίας e-ραντεβου Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα λειτουργήσει το σύστημα της ΠΦΥ

Πως θα λειτουργήσει το σύστημα της ΠΦΥ Πως θα λειτουργήσει το σύστημα της ΠΦΥ (Ηλ. Συνταγογράφηση, Οικογενειακός Γιατρός, Χρόνια Νοσήματα) Τάσος Τάγαρης Πρόεδρος Δ.Σ. και Δ/νων Σύμβουλος Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. Πως θα λειτουργήσει το σύστημα της ΠΦΥ

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 37/ Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

ιακήρυξη 37/ Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ. ιακήρυξη 37/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/723/168697/Σ.705/16 Απρ 2014/ΑΣ ΥΣ/ ΥΠ/2 ο, την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών για το έργο «Εργασίες συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η ιατρός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

μεγαλύτερος, ανεξάρτητος και αμερόληπτος δικτυακός τόπος υπηρεσιών στον χώρο της υγείας... Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας

μεγαλύτερος, ανεξάρτητος και αμερόληπτος δικτυακός τόπος υπηρεσιών στον χώρο της υγείας... Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας Πάροχος υγείας 1 ο Επίπεδο - Δεδομένα Βάση της αρχιτεκτονικής είναι τα δεδομένα και η δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης σε αυτά. Ο μεγαλύτερος όγκος δεδομένων βρίσκεται στους

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Γ.Ν. - Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 11/06/2018-15/06/2018 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού Εγχειρίδιο χρήσης Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Διαχείριση ραντεβού Διαχείριση Ραντεβού Εγχειρίδια χρήσης - Ιατροί Δημιουργία προγράμματος ραντεβού Προκειμένου να δημιουργήσετε τον προγραμματισμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα, 17-4-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 3625/42655 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Διαβήτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Διαβήτη. Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Στρατηγικού Σχεδιασμού Τμήμα: Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Αναπτυξιακών Έργων Ταχ. Δ/νση: Αποστόλου Παύλου 12, 15123 Μαρούσι Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών 1.Γενικά Οι εισηγητές-μέλη του Μητρώου του Κυρίου Διδακτικού Προσωπικού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. αποτελούν το βασικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικής υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 4/1/19 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

από το άρθρο 29 του ν. 4369/2016 (Α 33), όπως ισχύει. 3. Τις διατάξεις του άρθρου 85 «Κριτήρια επιλογής προϊσταμένων» του ν.

από το άρθρο 29 του ν. 4369/2016 (Α 33), όπως ισχύει. 3. Τις διατάξεις του άρθρου 85 «Κριτήρια επιλογής προϊσταμένων» του ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ ΑΔΑ: Αριθ. ΦΕΚ: 1509/Β/03.05.2017

Διαβάστε περισσότερα

Τήρηση βιβλίου επίσκεψης ασθενών στο εσόδων-εξόδων ή χωριστά. Περιεχόμενο - δεδομένα του βιβλίου επίσκεψης ασθενών

Τήρηση βιβλίου επίσκεψης ασθενών στο εσόδων-εξόδων ή χωριστά. Περιεχόμενο - δεδομένα του βιβλίου επίσκεψης ασθενών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 15η ΒΙΒΛΙΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Α'-Β' Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Καρ. Σερβίας 10 101 84 ΑΘΗΝΑ Ευθ.

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση :

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση : Εσωτερικό Σηµείωµα Από : ιεύθυνση Offer Σελίδες : 1 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : +33 210 726 8810 Email:. Αριθµός επιστολής : Κοινοποίηση : Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018.

Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018. Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου. Δημόσιος Απολογισμός Ιούνιος 2016 Ιούνιος 2018. Περιεχόμενα. Ιούνιος Δεκέμβριος 2016: 3 κυρίαρχα προβλήματα Συνεργασίες και συνεργίες με φορείς. Εφαρμογή 3 βασικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΥΣΧΕΡΟΥΣ Η ΑΔΥΝΑΤΗΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΥΣΧΕΡΟΥΣ Η ΑΔΥΝΑΤΗΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΥΣΧΕΡΟΥΣ Η ΑΔΥΝΑΤΗΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΩΝ Ειρ.Χριστοδούλου,Δ.Μπαμπαλής, Ευγ.Ξενοδοχίδου,Χ.Πωγωνίδης. Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

21.5.ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.5.ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 14/12/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.4.ΟΟ57 ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 12/05/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 28/9/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ / ΣΤΟΧΟΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων και των ΥΠΕ. Το Υπουργείο Υγείας, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διοικητών και αναπληρωτών

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409)

Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409) Δ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (ΙΑΟ 409) Συντονιστής μαθήματος: Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής. Τηλ. 2310999137, e-mail: benos@med.auth.gr Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ - ΛΑΠ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 10/12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ (ΑΡ) - ΠΛΑΣΤΙΚΗ /12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ - ΛΑΠ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 4 10/12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ (ΑΡ) - ΠΛΑΣΤΙΚΗ /12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 8/3/ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ηλεκτρονική Υγεία. Ενότητα: Μηχανοργάνωση Νοσοκομείου

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Ηλεκτρονική Υγεία. Ενότητα: Μηχανοργάνωση Νοσοκομείου Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονική Υγεία Ενότητα: Μηχανοργάνωση Νοσοκομείου Αν. καθηγητής Αγγελίδης Παντελής e-mail: paggelidis@uowm.gr Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Διενέργεια διεξαγωγής κληρώσεων για την ανάδειξη επιτροπών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Διενέργεια διεξαγωγής κληρώσεων για την ανάδειξη επιτροπών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ν. Κηφισιά :19-06-2018 Αριθ.πρωτ.: 10579. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Διενέργεια διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή αίτησης ένταξης σχολικής μονάδας στο Μητρώο Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων (ΚΗΕ)

Υποβολή αίτησης ένταξης σχολικής μονάδας στο Μητρώο Κέντρων Ηλεκτρονικών Εξετάσεων (ΚΗΕ) Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης «Πιλοτικές παρεμβάσεις υποστήριξης πιστοποίησης μαθητών Γ τάξης Γυμνασίου για την απόκτηση ΚΠπ» Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) Υποβολή αίτησης ένταξης

Διαβάστε περισσότερα

10. Tα αριθ. πρωτ. 2730/ και 2730/ έγγραφα του τμήματος Πληροφορικής και του Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας. 11. Το γεγονός ότι από

10. Tα αριθ. πρωτ. 2730/ και 2730/ έγγραφα του τμήματος Πληροφορικής και του Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας. 11. Το γεγονός ότι από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟ Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», Γ.Ν. Κ.Υ. ΛΗΜΝΟΥ Γραφείο Διοικητή Έχοντας υπ όψη: Απόφαση Διοικητή Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή...3 Χρήστες...3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή...3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός...5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:11/1/19 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ.

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ Κιλκίς 29/06/2018 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση λογισµικού των εφαρµογών Μητρώου Ασφαλισµένων-Προσθήκη νέων εφαρµογών.

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση λογισµικού των εφαρµογών Μητρώου Ασφαλισµένων-Προσθήκη νέων εφαρµογών. Βαθµός Ασφαλείας ΕΠΕΙΓΟΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Αθήνα 16/1/2009 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΜΑ Α ΜΗΤΡΩΟΥ Ταχ. /νση: Πατησίων 12 Αριθµ. Πρωτ. Βαθµός Προτεραιότητας Ταχ. Κώδικας: 106 77 Αθήνα 095/6

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ.: Αριθ. 23/17 από 24-5-2012 Πρακτικό Απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

ΣΧΕΤ.: Αριθ. 23/17 από 24-5-2012 Πρακτικό Απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11 Ιουνίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Τ Η Σ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» Αρθρο 1. Εννοιολογικοί Προσδιορισμοί

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» Αρθρο 1. Εννοιολογικοί Προσδιορισμοί ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» Αρθρο 1 Εννοιολογικοί Προσδιορισμοί Για τους σκοπούς του παρόντος νόμου νοούνται ως: α) Εγγραφή: η διαδικασία που συνίσταται στη δήλωση βούλησης

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ.Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ.Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ.Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κων/νου 8 10241 ΑΘΗΝΑ Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Όλες τις Περιφερειακές Δ/νσεις

Προς : Όλες τις Περιφερειακές Δ/νσεις ΕΠΕΙΓΟΝ Πεύκη : 31.07.2015 Αριθμ. πρωτ. : ΔΑ3Β/19/οικ.29908 Προς : Όλες τις Περιφερειακές Δ/νσεις Γενική Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων Δ/νση Ελέγχου και Εκκαθάρισης Ταχ. Δ/νση : Απ. Παύλου 12 Μαρούσι 151

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ (ΑΡ) - ΠΛΑΣΤΙΚΗ 4 17/12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ - ΛΑΠ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 18/01/

ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ (ΑΡ) - ΠΛΑΣΤΙΚΗ 4 17/12/18 ΜΑΡΤΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ - ΛΑΠ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ 3 18/01/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 19/4/2019 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 4 / 6 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Αθήνα, 4 / 6 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 14/06/2018-29778 2Η ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ Α ν / Ο U v f ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 4 / 6 / 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ.Πρωτ. :Γ1α/Γ.Π.οικ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ' Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ.

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 25/09/2017 29/09/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στ. Άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες,

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Οδηγός Πολιτών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Η φιλοξενία στην κλινική 05 Επισκεπτήριο 06 Οικονομική κάλυψη νοσηλείας 07 Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο/αίτηση εγγράφων 09 Δικαιώματα νοσηλευόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας

Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας Υπενθύµιση Εγκυκλίων Οδηγιών Λειτουργικών και Οργανωτικών Θεµάτων Τοµέα Υγείας /ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ.Ε.: Γ32/1300/26.9.2006 Για την εύρυθµη και αποτελεσµατική λειτουργία των Υπηρεσιών Υγείας του

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επιμέλεια Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου Νέα Ιωνία, Ιανουάριος 2018

Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επιμέλεια Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου Νέα Ιωνία, Ιανουάριος 2018 Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επιμέλεια Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου Νέα Ιωνία, Ιανουάριος 2018 Νέα Υπουργική απόφαση 10645/ΓΔ4/23-01-2018 Διευκρινιστική Εγκύκλιος 13963/ΓΔ4/26-01-2018

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων Ακ Έτος 2012-2013

Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων Ακ Έτος 2012-2013 Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Ο Σ Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Σ Σ Υ Ν Τ Α Γ Ο Γ Ρ Α Φ Η Σ Η Σ & Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Σ Χ Ε Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Κ Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν 1 Εισαγωγή Με βάση το αναλυτικό κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. στ. Άρθρου 2)

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. στ. Άρθρου 2) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 02/10/2017 06/10/2017 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας Αθήνα, 23 Αυγούστου 2010 Προς όλους τους Συνεργάτες ΣΕΙΡΑ 2 Εγκύκλιος αριθ. 1159 Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου Ασφαλιστηρίων Υγείας Όπως ήδη γνωρίζετε, το κόστος της νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟN ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟN ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟN ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟN ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟN ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟN ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά με το θέμα, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα :

Αναφορικά με το θέμα, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα : Αθήνα, 29-1-2010 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 2105215294,

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό:

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό: Άρθρο 1 Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε στο ΓΠΝ «Γ. Παπανικολάου» με το άρθρο 1 της υπ αριθμ Α3β/οικ 4407

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής τηλ.: 26410 74194 Ε mail: gbeligia@upatras.gr Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Τμήματος ΔΕΑΠΤ: Γρ. Μπεληγιάννης, Επικ. Καθηγητής ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. στ. Άρθρου 2) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΟΡΘ TKR (ΑΡ) 2 30/04/18 20/06/18

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. στ. Άρθρου 2) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΟΡΘ TKR (ΑΡ) 2 30/04/18 20/06/18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:18/06/ ΕΩΣ 22/06/ ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πίνακας παρ. στ. Άρθρου 2) ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Καταβολή ωροσήµου Χριστουγέννων 2015 σε εργατοτεχνίτες οικοδόµους»

ΘΕΜΑ : «Καταβολή ωροσήµου Χριστουγέννων 2015 σε εργατοτεχνίτες οικοδόµους» Αθήνα 7/12/2015 Αριθµ. Πρωτ. Γ99/1/136 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. /ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Δ/ΝΤΗΣ : Καθηγητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Υπεύθυνοι : Αναπλ. Καθηγητής Δ. Καλύβας (Ισόγειο)

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η φαρμακοποιός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ10Η-07Ι ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: 1247 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ10Η-07Ι ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛ: 1247 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1) ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. 2) Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Θαλασσαιμίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα: Σχετικά με την καταχώρηση των ασθενών στο μητρώο Θαλασσαιμίας. Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Στρατηγικού Σχεδιασμού Τμήμα: Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Αναπτυξιακών Έργων Ταχ. Δ/νση: Αποστόλου Παύλου 12, 15123 Μαρούσι Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ).

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ). Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων του μενού Βιβλίο Υπερωριών-Τροποποίηση Ωραρίου για τις ανάγκες της εγκυκλίου Εγκ. 40090/Δ1.14024/19.7.2018 του Υπ. Εργασίας ως προς το νέο έντυπο Ε8 «Αναγγελία

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες Λειτουργίας

Διαδικασίες Λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-09 «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αρωγής χρηστών του δικτύου ΕΔΕΤ

Υπηρεσία αρωγής χρηστών του δικτύου ΕΔΕΤ Συντάκτης: Γιάννης Μητσός Ανδρέας Πολυράκης Κωδικός: NOC CP 0002 Αρμόδιο Τμήμα: Τεχνική διεύθυνση Κέντρο Αριθμός Αναθεώρησης: R2 Περιεχόμενα 1 Σκοπός... 3 2 Αρωγή Φορέων ΕΔΕΤ Helpdesk... 3 3 Ταξινόμηση

Διαβάστε περισσότερα

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 23/11/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων Οκτώβριος 2017 ΙΝΕ - ΓΣΕΕ www.inegsee.gr info@inegsee.gr Περιεχόμενα 3 4 1. Εισαγωγή 2. Προϋποθέσεις έναρξης πρακτικής άσκησης 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4η Υ.Πε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Γ.Ν. - Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 08/10/2018-12/10/2018 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΘΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗΣ 3 08/08/18 ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ OO ΟΟ /08/18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 18/1/19 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.6.2017 L 148/3 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/980 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 7ης Ιουνίου 2017 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά τα τυποποιημένα έντυπα, τα υποδείγματα και τις διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΧΑΝΙΑ Μάρτιος 2018 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. : Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ 3 Αναπτυγμένες Κλίνες: 559 συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ 1. Του σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου», που εδρεύει στο Βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Ως συν/νος πίνακας ΘΕΜΑ : «Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα 2015 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Ως συν/νος πίνακας ΘΕΜΑ : «Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα 2015 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους» Αθήνα 1/4/2015 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ.Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κων/νου 8

Διαβάστε περισσότερα

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 30/11/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 2/11/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ.: * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87. Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: /1742/ΔΕ-Α

ΠΟΛ.: * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87. Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: /1742/ΔΕ-Α - 99 - * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡ. ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ Α - Β Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: 1119138/1742/ΔΕ-Α ΠΟΛ.: 1315

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλεία στο Εξωτερικό 1. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχει στους δικαιούχους του δαπάνες νοσηλείας στο εξωτερικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα

Νοσηλεία στο Εξωτερικό 1. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχει στους δικαιούχους του δαπάνες νοσηλείας στο εξωτερικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα Νοσηλεία στο Εξωτερικό 1. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχει στους δικαιούχους του δαπάνες νοσηλείας στο εξωτερικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από αιτιολογημένη γνωμάτευση των Ειδικών Υγειονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.ΟΙΚ. ΠΟΛ.1036/22-2-13 (ΑΔΑ: ΒΕΤΩΗ-ΜΘΙ) : Εφαρμογή ορισμένων διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.)

ΥΠ.ΟΙΚ. ΠΟΛ.1036/22-2-13 (ΑΔΑ: ΒΕΤΩΗ-ΜΘΙ) : Εφαρμογή ορισμένων διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) ΥΠ.ΟΙΚ. ΠΟΛ.1036/22-2-13 (ΑΔΑ: ΒΕΤΩΗ-ΜΘΙ) : Εφαρμογή ορισμένων διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) Με αφορμή γραπτά και προφορικά ερωτήματα, σχετικά με την εφαρμογή ορισμένων

Διαβάστε περισσότερα