ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ"

Transcript

1 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της Κυριακής 20 Νοεµβρίου 2005 Ε ΙΜΒΟΥΡΓΟ (Ηνωµένο Βασίλειο) Edinburgh International Conference Centre (EICC) ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η συνεδρίαση αρχίζει στις 5.10 µ.µ., υπό την προεδρία της κ. Glenys Kinnock, αντιπροέδρου 1. Έγκριση του σχεδίου ηµερήσιας διάταξης (APP/3811/ΠΡΟΕ Ρ.) Λαµβάνουν το λόγο : Deva, Martínez Martínez και οι αντιπρόεδροι Απόφαση: Η ηµερήσια διάταξη εγκρίνεται όπως εµφαίνεται στα παρόντα πρακτικά. 2. Έγκριση των πρακτικών της συνεδρίασης στις Σεπτεµβρίου 2005 (APP/3807/ΠΡΟΕ Ρ.) Λαµβάνουν το λόγο : Dlamini (Σουαζιλάνδη), Gahler, Sithole (Νότιος Αφρική), Bowis και οι αντιπρόεδροι σχετικά µε τη σκοπιµότητα ενσωµάτωσης στα πρακτικά επιστολής που έλαβε η Αφρικανική Ένωση όσον αφορά την κατάσταση στο Ζιµπάµπουε. Απόφαση: Τα πρακτικά εγκρίνονται χωρίς τροποποίηση 3. Ανακοινώσεις των συµπροέδρων Η συµπρόεδρος ανακοινώνει τιε κοινωνικές εκδηλώσεις που προβλέπεται να πραγµατοποιηθούν στο πλαίσιο και στο περιθώριο της 10ης συνόδου ολοµελείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ίσης Εκπροσώπησης. Η συµπρόεδρος υπενθυµίζει ότι, σύµφωνα µε το άρθρο 2, παράγραφος 11, του Κανονισµού, οι συνεδριάσεις του Προεδρείου δεν είναι δηµόσιες και ως εκ τούτου καλεί τα µη εξουσιοδοτηµένα πρόσωπα να εγκαταλείψουν την άιθουσα. PV\577013EL.doc 1/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

2 4. Εξέταση και έγκριση του σχεδίου ηµερήσιας διάταξης και του προγράµµατος εργασίας της 10ης συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ίσης Εκπροσώπησης Λαµβάνουν το λόγο : Gahler, Martínez Martínez, Conteh (Σιέρα Λεόνε), Gomes, Bowis, Dawaleh (Τζιµπουτί) et Hay Webster (συµπρόεδρος) Αποφάσεις: - στην ηµερήσια διάταξη (Πέµπτη πρωί 24 Νοεµβρίου) θα προστεθεί συζήτηση σχετικά µε τη µετανάστευση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (χωρίς ψήφισµα), συµπεριλαµβανόµενης της παρουσίασης δηλώσεως της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΑΚΕ - έχοντας υπόψη τη βαρύτητα του θέµατος, η πρόληψη και η καταπολέµηση της γρίπης των πτηνών στην Αφρική θα εξετασθεί στο πλαίσιο των συζητήσεων µε το Συµβούλιο και την Επιτροπή. 5. Εξέταση του παραδεκτού των προτάσεων ψηφίσµατος επί επειγόντων θεµάτων, σύµφωνα µε το άρθρο 7, παράγραφος 3, του Κανονισµού Λαµβάνουν το λόγο : Bowis και οι συνπρόεδροι Απόφαση: τα πέντε ψηφίσµατα σχετικά µε το υπ' αριθ.1 θέµα (η κατάσταση στη υτική Αφρική) και τα έξι ψηφίσµατα σχετικά µε τι υπ' αριθ.2 θέµα (REACH) κρίνονται παραδεκτά. Η συµπρόεδρος καλεί τους συντάκτες των ψηφισµάτων να εκπονήσουν συµβιβαστικά ψηφίσµατα, σύµφωνα µε το άρθρο 17, παράγραφος 3, του κανονισµού. Η συνεδρίαση συνεχίζεται υπό την προεδρία της κ. Hay Webster, συµπροέδρου 6. Εξουσιοδότηση για τις εκθέσεις που θα εκπονήσουν οι µόνιµες επιτροπές Η συµπρόεδρος κοινοποιεί τις προτάσεις των µονίµων επιτροπών, σύµφωνα µε το άρθρο 8, παράγραφος 2, του Κανονισµού. Απόφαση: παρέχεται εξουσιοδότηση για την εκπόνηση των ακολούθων εκθέσεων : Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων Ο ρόλος της περιφερειακής ολοκλήρωσης στην προαγωγή της ειρήνης και της ασφάλειας, προς έγκριση στην Αυστρία (συνεισηγητές: οι κ. Deng (Σουδάν) και Van Hecke) Ελαφρά και µικρού διαµετρήµατος όπλα, προς έγκριση στα Μπαρµπάντος (συνεισηγητές: η κ. Gomes και ένας βουλευτής ΑΚΕ ο οποίος θα ορισθεί µεταγενέστερα) Επιτροπή Οικονοµικής Ανάπτυξης, Οικονοµικών και Εµπορίου Το πρόβληµα της ενέργειας στις χώρες ΑΚΕ, προς έγκριση στην Αυστρία (συνεισηγητές: η κ. Deerpalsingh (Μαυρίκιος) και ο κ.. Deva) PV\577013EL.doc 2/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

3 Ο αντίκτυπος του τουρισµού στην ανάπτυξη, προς έγκριση στα Μπαρµπάντος (συνεισηγητές: ο κ. Mayer και ένας βουλευτής της Μποτσουάνα, το όνοµα του οποίου θα κοινοποιηθεί µεταγενέστερα) Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και Περιβάλλοντος Η αλιεία και οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές πτυχές της στις αναπτυσσόµενες χώρε, προς έγκριση στην Αυστρία (συνεισηγητές: MM. Fernandes et Sanga (Νήσοι Σολοµώντος) Το νερό στις αναπτυσσόµενες χώρες, προς έγκριση στα Μπαρµπάντος (συνεισηγητές: Η κ. Korhola και ο κ. Tapsoba (Μπουρκίνα Φάσο)) 7. Εργαστήρια Ορισµός των προέδρων και των εισηγητών Η συµπρόεδρος ανακοινώνει το θέµα των εργαστηρίων, καθώς και το όνοµα των προέδρων και εισηγητών. Αποφάσεις: - Επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας όσον αφορά την υγεία, την έρευνα και την ανάπτυξη Πρόεδρος: Ο κ. Bounkoulou (Κονγκό) Εισηγητής : Ο κ. Schroeder - Για την προστασία του περιβάλλοντος: οικολογικός τουρισµός και ανανεώσιµες πηγές ενέργειας: Πρόεδρος: Η κ. Aubert Εισηγητής : Ο κ. Prescod (Μπαρµπάντος) - Αλιεία και επεξεργασία των ψαριών: πολιτική της ΕΕ και ευρωπαϊκά πρότυπα: Πρόεδρος: Ο κ. Leni (Νήσοι Σολοµώντος) Εισηγητής : Ο κ. Jardim Fernandes 8. Αντιπροσωπείες και ενηµερωτικές αποστολές α) Πρακτικά της συνεδρίασης ολοµελείας υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωµένων Εθνών, η οποία πραγµατοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη από τις Σεπτεµβρίου 2005 Συνεισηγητές: Hay Webster (Ιαµαϊκή) και Kinnock, συµπρόεδροι Λαµβάνουν το λόγο : Martínez Martínez, Gomes και οι συµπρόεδροι β) Πρακτικά της αποστολής στη Γουιάνα και τη Τζαµάικα από τις Οκτωβρίου 2005 Συνεισηγητές: Hay Webster (Τζαµάικα), Kinnock, συµπρόεδροι, Gahler, Dawaleh (Τζιµπουτί) και Nabuka (Φίτζι), συµπρόεδροι Λαµβάνουν το λόγο : Dawaleh (Τζιµπουτί), Cavuilati (Φίτζι), Gahler, Thomas (Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες), Prescod PV\577013EL.doc 3/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

4 (Μπαρµπάντος), Vergès, Martens, Lulling, Gomes, Van Hecke, Bowis και οι συµπρόεδροι PV\577013EL.doc 4/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

5 Αποφάσεις: - σύµφωνα µε το άρθρο 2 9 του Κανονισµού, θα κληθεί η Επιτροπή Οικονοµικής Ανάπτυξης, Οικονοµικών και Εµπορίου να εκπονήσει έκθεση παρακολούθησης του θέµατος της ζάχαρης - υπενθυµίζεται επίσης ότι η ζάχαρη αποτελεί µέρος της συζήτησης σχετικά µε τα βασικά προϊόντα στο πλαίσιο της έκθεσης των κ. Deva και Nyassa (Καµερούν) γ) Πρακτικά του ανεπίσηµου Συµβουλίου των Υπουργών Αναπτυξιακής Συνεργασίας που διοργάνωσε η βρετανική προεδρία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Leeds, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2005 Λαµβάνουν το λόγο : οι συµπρόεδροι, οι οποίες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την πρώτη αυτή ευκαιρία, ευχόµενες να µιµηθούν το παράδειγµα αυτό και οι µελλοντικές προεδρίες της ΕΕ. δ) απόφαση σχετικά µε τις µελλοντικές αποστολές Λαµβάνουν το λόγο : Gomes, Martínez Martínez, Kpadé (Τόγκο), Dawaleh (Τζιµπουτί) και η συµπρόεδρος Αποφάσεις: - Με την επιφύλαξη των διαθέσιµων πόρων, προβλέπεται να πραγµατοποιηθεί αποστολή στην Αιθιοπία και την Ερυθραία, καθώς και στη Μαυριτανία και το Τόγκο - Στο µέτρο του δυνατού, θα ορισθεί τρίµηνη προθεσµία µεταξύ της ηµεροµηνίας σύνθεσης της αντιπροσωπείας και της ηµεροµηνίας αποστολής. 9. Ανθρώπινα ικαιώµατα Αντιπρόεδροι αρµόδιοι για τα ανθρώπινα δικαιώµατα: Sithole (Νότιος Αφρική) και Gahler Οι συνεισηγητές παρουσιάζουν έγγραφο παρακολούθησης σχετικά µε τις ατοµικές περιπτώσεις που ανακινεί η έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώµατα, της 14ης Σεπτεµβρίου 2005 Λαµβάνουν το λόγο : Gahler, Sithole (Νότιος Αφρική), Martínez Martínez, Gomes, Bowis και οι συµπρόεδροι. Απόφαση: - οι συνεισηγητές καλούνται να υποβάλουν, για την επόµενη συνεδρίαση του Προεδρείου το Φεβρουάριο 2006, νέα έκθεση η οποία να λαµβάνει υπόψη τη µετανάστευση στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, υπό το πρίσµα των ανθρωπίνων δικαιωµάτων 10. ιάφορα Λαµβάνουν το λόγο : Martens και η συµπρόεδρος PV\577013EL.doc 5/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

6 PV\577013EL.doc 6/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

7 Αποφάσεις: - Οι γραµµατείς καλούνται να µελετήσουν το θέµα της πορτογαλικής διερµηνείας - Θα εγγραφεί σχετικό σηµείο στην ηµερήσια διάταξη της επόµενης συνεδρίασης σχετικά µε την αξιολόγηση των δραστηριοτήτων των κοινοβουλευτικών επιτροπών 11. Ηµεροµηνία και τόπος διεξαγωγής της προσεχούς συνεδρίασης Η επόµενη συνεδρίαση θα πραγµατοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 21 Φεβρουαρίου το απόγευµα Και στις 22 Φεβρουαρίου 2006 το πρωί. Η συνεδρίαση λήγει στις 8.30 µ.µ. PV\577013EL.doc 7/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

8 Présents/Present ANNEXE/ANNEX LISTE DE PRÉSENCE/RECORD OF ATTENDANCE ACP Hay Webster (Jamaica), copresident Prescod (Barbados) Bounkoulou (Congo) Dawaleh (Djibouti) Cavuilati (Fiji) Thomas (Saint-Vincent & the Grenadines) Conteh (Sierra Leone) Sithole (South Africa) Dlamini (Swaziland) Kpadé (Togo) Kiraso (Uganda) EP/PE Kinnock, copresident Bowis Gomes (supp. Carlotti) Van Hecke (supp. Cornillet) Gahler Lulling Martens (supp. Mantovani) Martínez Martínez Mitchell Vergès EGALEMENT PRÉSENTS/ALSO PRESENT: ACP: Goddard (Barbados), Oba-Apounou, Gafosso, Obia, Mudoy, Lekora, Loubota, Louembe, Obambi, Balanda (Congo), Saïd Abdi (Djibouti), Coye (Jamaica), Goodwill (Sierra Leone), Ahmed, Matjila, Labuschagne (South Africa), Zeeman (Swaziland), Klutse, Ati Atcha, Nyawomé (Togo), Kagoro, Mugambe (Uganda) Conseil McDonald, Díez Parra Commission Malin Groupes politiques/political groups: Palassof, Haglund, (PPE-DE) Vallin, Todd, Lepouras (PSE) Melis (ADLE) Tsigereda (Verts/ALE) Bojaré, Ni Chuinn, Barret (UEN) DG Politiques externes Rose, Policy Department Nogaj, Unité Droits de l'homme DG Information Freedman Cosecrétariat ACP / Co-secretariat ACP: Sir John Kaputin,Co- Secretary General Bradley, Senghor, Chilimboyi, Kasasa, Ramanankasina, Gnassounou, Abdool-Carrim Cosecrétariat PE / Co-secretariat EP: Nickel, cosecrétaire général Wood, van Hecken, Bassot, McLauchlan, Herzig, Kiss, Leite, Arp, Atanassova Assistance/Assisted by : Lefèvre, Borbely PV\577013EL.doc 8/8 APP/3841/ΠΡΟΕ Ρ.

MIKTH KOINOBOYΛEYTIKH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ

MIKTH KOINOBOYΛEYTIKH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ MIKTH KOINOBOYΛEYTIKH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της Κυριακής 17 Απριλίου και της Τετάρτης 20 Απριλίου 2005 ΜΠAMAKO (Mαλί) Palais des Congrès ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η συνεδρίαση αρχίζει στις 7.15 µ.µ. υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ Κυριακή 21 Νοεµβρίου και Τετάρτη 24 Νοεµβρίου 2004 Nederlands Congres Centrum Χάγη (Κάτω Χώρες) ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η συνεδρίαση αρχίζει στις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ AΚΕ-Ε.Ε.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ AΚΕ-Ε.Ε. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ AΚΕ-Ε.Ε. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Συνεδρίαση συγκρότησης σε Σώµα Σάββατο 29 Μαρτίου 2003, από τις 4.30 µ.µ. έως τις 6.30 µ.µ. Μέγαρο του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ 26 Ιανουαρίου 2003 ACP-UE/3641-04 7η Σύνοδος ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ (Αιθιοπία) Από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2004 Συνεδριακό Κέντρο των Ηνωµένων Εθνών Αντίς Αµπέµπα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ 10 Μαρτίου 2005 ACP-UE/3448/2005 9η ΣΥΝΟ ΟΣ ΜΠΑΜΑΚΟ (Μάλι) 16 έως 21 Απριλίου 2005 Palais des Congrès ΣΧΕ ΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ 28 Οκτωβρίου 2008 16η Σύνοδος 24 έως 28 Νοεμβρίου 2008 ΠΟΡΤ ΜΟΡΕΣΜΠΥ (Παπουασία - Νέα Γουϊνέα) ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ 1 Οκτωβρίου 2003 ACP-UE/3596/ΑΝΑΘ-05 6η Σύνοδος ΡΩΜΗ (Ιταλία) Από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2003 Auditorium di Roma Viale Pietro de Coubertin, 30

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ

ΜΙΚΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ ΜΙΚΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΕ-ΕΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέµπτης 22 Ιανουαρίου 2004 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η συνεδρίαση αρχίζει στις 9.40 π.µ., υπό την προεδρία

Διαβάστε περισσότερα

19η ΣΥΝΟΔΟΣ. 27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου Τενερίφη (Ισπανία) ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

19η ΣΥΝΟΔΟΣ. 27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου Τενερίφη (Ισπανία) ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ACP-EU JOINT PARLIAMENTARY ASSEMBLY 5 Μαρτίου 2010 19η ΣΥΝΟΔΟΣ 27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2010 Τενερίφη (Ισπανία) ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

29 η ΣΥΝΟΔΟΣ Ιουνίου ΣΟΥΒΑ (Φίτζι) ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

29 η ΣΥΝΟΔΟΣ Ιουνίου ΣΟΥΒΑ (Φίτζι) ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΊΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ 22.04.2015 29 η ΣΥΝΟΔΟΣ 15-17 Ιουνίου 2015 ΣΟΥΒΑ (Φίτζι) ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ACP-UE 2112/16 ACP/21/003/16 1

ACP-UE 2112/16 ACP/21/003/16 1 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΚΕ-ΕΕ ΤΟΥ ΚΟΤΟΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 13 Απριλίου 2016 ACP/21/003/16 ACP-UE 2112/16 ΚΟΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΚΕ-ΕΕ Θέμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ACP_OJ(2014)0317 ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 27η Σύνοδος 17-19 Μαρτίου 2014 Στρασβούργο Ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ARLEM) Άρθρο 1. Σύνθεση

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ARLEM) Άρθρο 1. Σύνθεση Βρυξέλλες, 1η Ιουλίου 2013 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (ARLEM) Άρθρο 1 Σύνθεση Τα μέλη της Ευρωμεσογειακής Περιφερειακής και Τοπικής Συνέλευσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αθήνα, 22 Μαρτίου 2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που υπεβλήθη από τη συµπροεδρία της οµάδας

Διαβάστε περισσότερα

Η 16η σύνοδος διεξήχθη στο Πορτ Μόρεσμπι (Παπούα-Νέα Γουινέα) από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2008.

Η 16η σύνοδος διεξήχθη στο Πορτ Μόρεσμπι (Παπούα-Νέα Γουινέα) από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2008. Περιεχόμενα Σελίδα I. Ανακοινώσεις Κοινοβουλευτική συνέλευση ίσης εκπροσώπησης της συμφωνίας εταιρικής σχέσης που συνήφθη μεταξύ των μελών της ομάδας κρατών Αφρικής, Καραϊβικής και Ειρηνικού αφενός και

Διαβάστε περισσότερα

50. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 20 Απριλίου 1972 51. Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (5) 01 Οκτωβρίου 2003 52. Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και

50. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 20 Απριλίου 1972 51. Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (5) 01 Οκτωβρίου 2003 52. Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Κατάλογος των 193 κρατών-μελών (και των 6 συνδεδεμένων κρατών μελών) της UNESCO και η ημερομηνία κατά την οποία έγιναν μέλη (ή συνδεδεμένα μέλη) του Οργανισμού, έως τον Οκτώβριο του 2007 (σε αλφαβητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1ο. ΕΤΟΣ ΕΚΤΑΣΗ σε τετρ. χλμ. Α. Ε. Π. ΠΛΗΘΥ- ΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΥΚΝ ΙΔΡΥΣΗΣ. ΚΕΦΑΛΗ σε $ κατά.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1ο. ΕΤΟΣ ΕΚΤΑΣΗ σε τετρ. χλμ. Α. Ε. Π. ΠΛΗΘΥ- ΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΥΚΝ ΙΔΡΥΣΗΣ. ΚΕΦΑΛΗ σε $ κατά. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1ο Άγιος Βικέντιος & Γρεναδίνες Καραϊβική Κοινοβ. Δημοκρατία 1979 1979 389 104217 268 0,645 6.016 2010 Άγιος Μαρίνος Ευρώπη Κοινοβ. Δημοκρατία 301 301 61,2 30.324 495 1,662 41.900 2007 Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-6/QUAEST/PV/2006-06 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 6/2006 ΟΙ ΚΟΣΜΗΤΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της 17 ης Μαΐου 2006 στις 15.00 Αίθουσα S 3.4 Κτήριο Louise Weiss (LOW) ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1 ΠΡΟΟΙΜΙΟ Κατά τη συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες στις 8 Νοεμβρίου 2006, οι Πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-7/QUAEST/PV/2012-07 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 07/2012 ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της τακτικής συνεδρίασης που διεξήχθη την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 στις 16.00 Αίθουσα S 3.4 του κτηρίου LOW Στρασβούργο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 12.9.2016 COM(2016) 574 final 2016/0271 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την έγκριση της υπογραφής, εξ ονόματος της Ένωσης, της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ACP-EU/100.510/A/2009 18.9.2009 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με την επίπτωση της χρηματοπιστωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου 09.09.2014 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τη στρατηγική για την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένης

Διαβάστε περισσότερα

Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια

Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια Συνολική διάδοση του υπερβολικού βάρους ενηλίκων & της παχυσαρκίας ανά γεωγραφική περιφέρεια Ευρωπαϊκή ήπειρος Αλβανία 2008-9 Πανεθνικά 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Αρμενία 2005 Πανεθνικά 6016 15-49

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 1.6.2017 COM(2017) 258 final 2017/0104 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την έγκριση της υπογραφής, εξ ονόματος της Ένωσης, της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης του Σαββάτου, 15 Μαρτίου 2014, από τις 15.00 έως τις 18.30 Στρασβούργο,

Διαβάστε περισσότερα

6038 Κ.Δ.Π. 924/2003. Αριθμός 924 Ο ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 105 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ 2003)

6038 Κ.Δ.Π. 924/2003. Αριθμός 924 Ο ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 105 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ 2003) Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3791, 31.12.2003 6038 Κ.Δ.Π. 924/2003 Αριθμός 924 Ο ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 105 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ 2003) Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 9(4) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (εγκρίθηκε στις 3 Απριλίου 2003 και αναθεωρήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2004, 23 Νοεμβρίου 2006, 28 Ιουνίου 2007, 28 Νοεμβρίου 2008, 18 Μαΐου 2011,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Ενωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2154(INI)

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Ενωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2154(INI) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 Επιτροπή Ανάπτυξης 20.10.2014 2014/2154(INI) ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ (2014/2154(INI)) Επιτροπή Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1999 Επιτροπή Αλιείας 2004 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 2002/2001(COS) 2 Απριλίου 2002 ΣΧΕ ΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την έκθεση της Επιτροπής για την παρακολούθηση της εφαρµογής της κοινής αλιευτικής πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Συνεισηγητές: Malement Liahosoa (Μαδαγασκάρη) και David Martin

Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Συνεισηγητές: Malement Liahosoa (Μαδαγασκάρη) και David Martin ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου 19.3.2015 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-7/QUAEST/PV/2012-04 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 04/2012 ΤΟ ΣΩMA TΩN KOΣMHTOΡΩN ΠΡΑΚΤΙΚΑ της τακτικής συνεδρίασης της Πέµπτης, 19 Απριλίου 2012 στις 15.00 Αίθουσα S 3.4 του Κτιρίου LOW Στρασβούργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 21 Ιουνίου 1999 (20.07) (OR. f) 8612/99 LIMITE PV/CONS 30 SOC 202 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

PUBLIC ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 21 Ιουνίου 1999 (20.07) (OR. f) 8612/99 LIMITE PV/CONS 30 SOC 202 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Conseil UE ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 21 Ιουνίου 1999 (20.07) (OR. f) PUBLIC 8612/99 LIMITE PV/CONS 30 SOC 202 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ της 2182ης συνόδου του Συμβουλίου (Εργασίας και Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 28.5.2014 COM(2014) 319 final ANNEXES 1 to 7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ στην Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για να αποφευχθεί η εκτροπή του εμπορίου ορισμένων

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Ιουνίου 2017 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Ιουνίου 2017 (OR. en) Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Ιουνίου 2017 (OR. en) 9489/17 LIMITE PUBLIC PV/CONS 27 RELEX 440 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Θέμα: 3540ή σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Εξωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ. Βρυξέλλες. EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL. της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ. Βρυξέλλες. EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL. της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις PE-7/BUR/PV/2011-03 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις 09-02-2011 Κτήριο Paul-Henri Spaak Αίθουσα 6B001 - - - Βρυξέλλες PV\859029.doc PE457.884/ΠΡΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 (2008/C 58/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 9.10 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ κ. KINNOCK Συμπροέδρου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 (2008/C 58/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 9.10 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ κ. KINNOCK Συμπροέδρου 1.3.2008 C 58/7 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 (2008/C 58/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 9.10 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ κ. KINNOCK Συμπροέδρου 1. Αναπληρωτές Η Συμπρόεδρος ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

DGC 1C EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρυξέλλες, 1 Δεκεμβρίου 2017 (OR. en) 2016/0207 (COD) PE-CONS 54/17

DGC 1C EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρυξέλλες, 1 Δεκεμβρίου 2017 (OR. en) 2016/0207 (COD) PE-CONS 54/17 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Βρυξέλλες, 1 Δεκεμβρίου 2017 (OR. en) 2016/0207 (COD) PE-CONS 54/17 CORLX 492 CFSP/PESC 935 DEVGEN 239 FIN 665 ACP 121 CADREFIN 107 CODUN 41 CIVCOM

Διαβάστε περισσότερα

8987/15 ΘΚ/νικ 1 DG G 3 C

8987/15 ΘΚ/νικ 1 DG G 3 C Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 20 Μαΐου 2015 (OR. en) 8987/15 RECH 143 COMPET 230 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων(1ο Τμήμα) Συμβούλιο αριθ. προηγ. εγγρ.: 8562/15

Διαβάστε περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Η οργάνωση και η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διέπονται από τον Κανονισμό του. Τα πολιτικά όργανα, οι επιτροπές, οι αντιπροσωπείες και οι πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21.3.2018 COM(2018) 168 final 2018/0078 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με την οποία η Επιτροπή εξουσιοδοτείται να εγκρίνει, εξ ονόματος της Ένωσης, το Παγκόσμιο Σύμφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Περιγραφή της κατάστασης της ιακυβερνητικής ιάσκεψης από 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2000 πριν το Ευρωπαϊκό Συµβούλιο της Φέιρα στις 19 και 20 Ιουνίου Elmar

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 Έγγραφο συνόδου 2009 21.5.2008 B6-0241/2008 } B6-0265/2008 } B6-0266/2008 } B6-0267/2008 } B6-0268/2008 } B6-0269/2008 } RC1 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ σύμφωνα με το άρθρο 115,

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 18 Μαΐου 2004 (19.05) (OR. en) 9600/04 LIMITE EDUC 118 SOC 253

PUBLIC ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 18 Μαΐου 2004 (19.05) (OR. en) 9600/04 LIMITE EDUC 118 SOC 253 Conseil UE ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 18 Μαΐου 2004 (19.05) (OR. en) 9600/04 LIMITE PUBLIC EDUC 118 SOC 253 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της : Γενικής Γραµµατείας του Συµβουλίου προς : το Συµβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Έγγραφο συνόδου. σχετικά µε τον τουρισµό και την ανάπτυξη

ΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Έγγραφο συνόδου. σχετικά µε τον τουρισµό και την ανάπτυξη ΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Έγγραφο συνόδου ACP-EU 3871/06/A/τελ. 19.9.2006 ΕΚΘΕΣΗ σχετικά µε τον τουρισµό και την ανάπτυξη Επιτροπή Οικονοµικής Ανάπτυξης, Οικονοµικών και Εµπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en) Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en) 12742/15 LIMITE PUBLIC PV/CONS 50 ECOFIN 748 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 1 Θέμα: 3413η σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

1. Έγκριση της προσωρινής ημερήσιας διάταξης και των σημείων υπό «Διάφορα»

1. Έγκριση της προσωρινής ημερήσιας διάταξης και των σημείων υπό «Διάφορα» ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 21 Σεπτεμβρίου 2010 (22.09) (OR. fr) 13846/1/10 REV 1 OJ/CRP2 32 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Συνεδρίαση: 2333η συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Επιτροπή διοργάνωσε στις 25 Ιανουαρίου του 2012 αυτό το Συνέδριο µε την πρόθεση να ζητήσει τις γνώµες από ένα ευρύ κύκλο δηµόσιων και ιδιωτικών φορέων, τις θέσεις που εξυπηρετούν τη βάση για να συντονιστεί

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC 9334/16 1 DG C LIMITE EL. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 2 Ιουνίου 2016 (OR. en) 9334/16 LIMITE PV/CONS 26 RELEX 424

PUBLIC 9334/16 1 DG C LIMITE EL. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 2 Ιουνίου 2016 (OR. en) 9334/16 LIMITE PV/CONS 26 RELEX 424 Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 2 Ιουνίου 2016 (OR. en) 9334/16 LIMITE PUBLIC PV/CONS 26 RELEX 424 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Θέμα: 3466η σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (2009/C 61/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 8.50 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ της κ. KINNOCK Συμπροέδρου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (2009/C 61/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 8.50 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ της κ. KINNOCK Συμπροέδρου C 61/8 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (2009/C 61/04) (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 8.50 π.μ.) ΠΡΟΕΔΡΙΑ της κ. KINNOCK Συμπροέδρου 1. Αναπληρωτές Η Συμπρόεδρος ανακοινώνει τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑÏΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων AFET(2014)0120_1 OJ\1015203.rtf ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Συνεδρίαση Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, από 15.00 έως 18.30 Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ) 19 Φεβρουαρίου 2003 ΣΧΕ ΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την τροποποίηση του Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των εκλογών του 2014

Σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των εκλογών του 2014 P7_TA(2013)0082 Σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των εκλογών του 2014 Ψήφισµα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 13ης Μαρτίου 2013 σχετικά µε τη σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των εκλογών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 30.9.2011 COM(2011) 598 τελικό 2011/0260 (COD) C7-0305/11 EL Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την τροποποίηση του παραρτήµατος Ι του κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

B8-0377/2015 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία δηλώσεων του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου και της Επιτροπής

B8-0377/2015 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία δηλώσεων του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου και της Επιτροπής ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 Έγγραφο συνόδου 27.4.2015 B8-0377/2015 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ εν συνεχεία δηλώσεων του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου και της Επιτροπής σύµφωνα µε το άρθρο 123 παράγραφος 2 του Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος ανά λεπτό (ευρώ)

Τέλος ανά λεπτό (ευρώ) Αγία Λουκία 0.2477 Αγία Λουκία κινητό 0.2477 Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 0.2477 Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες κινητό 0.2477 Άγιος Μαρίνος 0.0993 Άγιος Μαρίνος κινητό 0.2477 Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

Διαβάστε περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Η οργάνωση και η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διέπονται από τον Κανονισμό του. Τα πολιτικά όργανα, οι επιτροπές, οι αντιπροσωπείες και οι πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1999 2004 Επιτροπή ικαιωµάτων των Γυναικών και Ίσων Ευκαιριών 12 Νοεµβρίου 2002 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 2002/2177 (COS) ΣΧΕ ΙΟ ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής ικαιωµάτων των Γυναικών και Ίσων Ευκαιριών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 Επιτροπή Ανάπτυξης 2009 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 2004/2209(INI) 4.1.2005 ΣΧΕ ΙΟ ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής Ανάπτυξης προς την προσωρινή επιτροπή για τις πολιτικές προκλήσεις και τα δηµοσιονοµικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1999 2004 Επιτροπή ικαιωµάτων των Γυναικών και Ίσων Ευκαιριών 29 Αυγούστου 2002 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 2121/2002 (COS) ΣΧΕ ΙΟ ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής ικαιωµάτων των Γυναικών και Ίσων Ευκαιριών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 26.9.2014 COM(2014) 595 final 2014/0277 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τον καθορισμό ορισμένων άμεσων δημοσιονομικών συνεπειών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΣΤ. Τρίτη 23 Δεκεµβρίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΣΤ. Τρίτη 23 Δεκεµβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΣΤ Τρίτη 23 Δεκεµβρίου 2014 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 4323 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Διεξαγωγή της δεύτερης ονοµαστικής ψηφοφορίας για την

Διαβάστε περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Η οργάνωση και η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διέπονται από τον Κανονισμό του. Τα πολιτικά όργανα, οι επιτροπές, οι αντιπροσωπείες και οι πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου

Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΊΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΊΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Επιτροπή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου 14.9.2015 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τα σαράντα

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρέωση ή απαλλαγή κατοχής θεώρησης για Έλληνες υπηκόους που μεταβαίνουν σε τρίτες χώρες.

Υποχρέωση ή απαλλαγή κατοχής θεώρησης για Έλληνες υπηκόους που μεταβαίνουν σε τρίτες χώρες. Υποχρέωση ή απαλλαγή κατοχής θεώρησης για Έλληνες υπηκόους που μεταβαίνουν σε τρίτες χώρες. Θεωρήσεις Εισόδου (Visas) - Θεωρήσεις για Έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Σημαντική Ενημέρωση: Τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Visa για αλλοδαπούς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα. {googleads left} 1 / 9

Visa για αλλοδαπούς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα. {googleads left} 1 / 9 {googleads left} ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΘΕΩΡΗΣΗ ΗΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΧΗ Θ 1 / 9 ΧΩΡΑ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡ ΑΓΙΑ ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΘΕΩΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Έγγραφο συνόδου. σχετικά µε τον πολιτικό διάλογο ΑΚΕ-ΕΕ (άρθρο 8)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ. Έγγραφο συνόδου. σχετικά µε τον πολιτικό διάλογο ΑΚΕ-ΕΕ (άρθρο 8) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ-ΕΕ Έγγραφο συνόδου ACP-UE/3689/04/B/τελ. 20 Νοεµβρίου 2004 ΕΚΘΕΣΗ σχετικά µε τον πολιτικό διάλογο ΑΚΕ-ΕΕ (άρθρο 8) Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων Συνεισηγητές:

Διαβάστε περισσότερα

8185/11 ΚΣ/γομ 1 DG H 3A

8185/11 ΚΣ/γομ 1 DG H 3A ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 4 Απριλίου 2011 (06.4) (OR. en) 8185/11 JAI 190 JAIEX 26 ENFOPOL 82 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «I/A» της : Προεδρίας προς : την ΕΜΑ αριθ. προηγ. εγγρ.: 6504/2/11 REV 2

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Θέματα Διεθνούς Πολιτικής

Σύγχρονα Θέματα Διεθνούς Πολιτικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Σύγχρονα Θέματα Διεθνούς Πολιτικής Μάθημα 10 ο : Η Αφρική Ιωάννης Παπαγεωργίου, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αφρική. Νομική βάση. Η Συμφωνία του Κοτονού

Αφρική. Νομική βάση. Η Συμφωνία του Κοτονού Αφρική Οι σχέσεις ΕΕ-Αφρικής διέπονται από εν μέρει αλληλεπικαλυπτόμενα πλαίσια πολιτικής. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι η Συμφωνία του Κοτονού (2000) και η Κοινή Στρατηγική Αφρικής-ΕΕ (ΚΣΑΕ/JAES). Αμφότερα

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση που οδηγεί τις εξελίξεις στα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση!

Η έκθεση που οδηγεί τις εξελίξεις στα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση! Η έκθεση που οδηγεί τις εξελίξεις στα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση! 550 εκθέτες 55.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακής επιφάνειας 120.000 επισκέπτες από 55.000 επιχειρήσεις η εξέλιξη σε εκθέτες και εκθεσιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Απαντήσεις από τα κράτη μέλη όσον αφορά την εφαρμογή των συστάσεων της Επιτροπήςσχετικά με τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Απαντήσεις από τα κράτη μέλη όσον αφορά την εφαρμογή των συστάσεων της Επιτροπήςσχετικά με τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 27.3.2014 COM(2014) 196 ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Απαντήσεις από τα κράτη μέλη όσον αφορά την εφαρμογή των συστάσεων της Επιτροπήςσχετικά με τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 16 Μαρτίου 2016 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 16 Μαρτίου 2016 (OR. en) Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 16 Μαρτίου 2016 (OR. en) 6903/16 LIMITE PUBLIC PV/CONS 13 ECOFIN 209 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 1 Θέμα: 3454η σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC. Bρυξέλλες, 14 Δεκεμβρίου 1999 (24.01) (OR. f) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 12142/99 LIMITE PV/CONS 57 SOC 353

PUBLIC. Bρυξέλλες, 14 Δεκεμβρίου 1999 (24.01) (OR. f) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 12142/99 LIMITE PV/CONS 57 SOC 353 Conseil UE ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Bρυξέλλες, 14 Δεκεμβρίου 1999 (24.01) (OR. f) 12142/99 LIMITE PUBLIC PV/CONS 57 SOC 353 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 1 Θέμα : 2208η σύνοδος του Συμβουλίου (Εργασίες και Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της 1885ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο Τμήμα) Βρυξέλλες, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2000 (10:00)

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της 1885ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο Τμήμα) Βρυξέλλες, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2000 (10:00) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Bρυξέλλες, 24 Ιουλίου 2000 (25.07) (OR. fr) 10600/00 LIMITE OJ/CRP2 28 (2ο Τμήμα) ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της 1885ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 17 Μαρτίου Όλα τα Μέλη ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Συμφωνίες Ελεύθερου Εμπορίου. Κυρία/ε,

Λευκωσία, 17 Μαρτίου Όλα τα Μέλη ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Συμφωνίες Ελεύθερου Εμπορίου. Κυρία/ε, Λευκωσία, 17 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη Συμφωνίες Ελεύθερου Εμπορίου Κυρία/ε, Η πρόσβαση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στις αγορές τρίτων χωρών αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο COM(2014) 595 final.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο COM(2014) 595 final. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 29 Σεπτεμβρίου 2014 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2014/0277 (NLE) 13680/14 PROAPP 17 JAI 714 CATS 136 SCHENGEN 29 COMIX 500 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής:

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς Θεώρηση έως 3 μήνες. Χωρίς Θεώρηση έως 3 μήνες. Χωρίς θεώρηση έως 3 μήνες. ΑΓΚΟΛΑ Θεώρηση Θεώρηση Θεώρηση

Χωρίς Θεώρηση έως 3 μήνες. Χωρίς Θεώρηση έως 3 μήνες. Χωρίς θεώρηση έως 3 μήνες. ΑΓΚΟΛΑ Θεώρηση Θεώρηση Θεώρηση Υποχρέωση ή απαλλαγή κατοχής ς για Έλληνες υπηκόους που μεταβαίνουν σε τρίτες χώρες Θεωρήσεις Εισόδου (Visas) - Θεωρήσεις για Έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό Χώρα Κοινό Διαβατήριο Διπλωματικό Διαβατήριο

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 120/1. (Ανακοινώσεις)

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 120/1. (Ανακοινώσεις) 30.4.2004 C 120/1 I (Ανακοινώσεις) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΦΘΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1999 2004 Επιτροπή Περιβάλλοντος, ηµόσιας Υγείας και Πολιτικής των Καταναλωτών 9 Φεβρουαρίου 2001 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ 2000/0211(COD) ***I ΣΧΕ ΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την πρόταση οδηγίας του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 25 Μαρτίου 2011 (31.03) (OR. en) 8068/11 PROCIV 32 JAI 182 ENV 223 FORETS 26 AGRI 237 RECH 69

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 25 Μαρτίου 2011 (31.03) (OR. en) 8068/11 PROCIV 32 JAI 182 ENV 223 FORETS 26 AGRI 237 RECH 69 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 25 Μαρτίου 2011 (31.03) (OR. en) 8068/11 PROCIV 32 JAI 182 ENV 223 FORETS 26 AGRI 237 RECH 69 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «I/A» της: Γενικής Γραμματείας προς: την ΕΜΑ/ το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2009 (OR. en) 6058/09 ACP 35 COAFR 42 PESC 155

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2009 (OR. en) 6058/09 ACP 35 COAFR 42 PESC 155 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2009 (OR. en) 6058/09 ACP 35 COAFR 42 PESC 155 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Θέμα: AΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με την παράταση εφαρμογής των

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4 Οκτωβρίου ΤΕΥΧΟΣ ΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3477 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΠΟΛ. 1144 Προσδιορισμός των ημερομηνιών έναρξης ισχύος και εφαρμογής της Πολυμερούς Συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων 2009 27 Οκτωβρίου 2004 APP 3689/1-78 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ 1-78 Σχέδιο έκθεσης (APP 3689) D. Carmelo Mocong Onguene (Ισηµερινή Γουινέα) και Karin Jöns σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία για συζήτηση (ΙΙ) 3. Σύνοδος του Συμβουλίου (Γενικές Υποθέσεις) στις 18 Ιουλίου 2019: Ημερήσια διάταξη

Σημεία για συζήτηση (ΙΙ) 3. Σύνοδος του Συμβουλίου (Γενικές Υποθέσεις) στις 18 Ιουλίου 2019: Ημερήσια διάταξη Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Ιουλίου 2019 (OR. en) 10824/19 OJ CRP2 25 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο Τμήμα) Κτίριο Europa, Βρυξέλλες 3 και 4 Ιουλίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας. ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2014, από τις έως τις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας. ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2014, από τις έως τις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας CULT_PV(2014)1104_1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2014, από τις 09.30 έως τις 12.30 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η συνεδρίαση αρχίζει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack

PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack Pay Monthly PayMonthly & PayAsYouGo International Call Saver 19% VAT 19% VAT 19% VAT Αγία Λουκία κινητό 0.2635 0.2856 0.2101 Αγία Λουκία σταθερό 0.2635 0.2635

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία για συζήτηση (ΙΙ) 3. Σύνοδος του Συμβουλίου (Γενικές Υποθέσεις) στις 18 Ιουλίου 2019: Ημερήσια διάταξη

Σημεία για συζήτηση (ΙΙ) 3. Σύνοδος του Συμβουλίου (Γενικές Υποθέσεις) στις 18 Ιουλίου 2019: Ημερήσια διάταξη Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 3 Ιουλίου 2019 (OR. en) 10824/2/19 REV 2 OJ CRP2 25 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο Τμήμα) Κτίριο Eurpa, Βρυξέλλες 3 και 4 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος ανά λεπτό (ευρώ)

Τέλος ανά λεπτό (ευρώ) ΑΓΙΑ ΛΟΥΚΙΑ 0.1767 ΑΓΙΑ ΛΟΥΚΙΑ ΚΙΝΗΤΟ 0.2091 ΆΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ 0.1718 ΆΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟ 0.2091 ΆΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 0.0615 ΆΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟ 0.2512 ΆΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ 0.1278 ΆΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

προορισμοί και χρόνοι παραδοσης

προορισμοί και χρόνοι παραδοσης προορισμοί και χρόνοι προορισμοί, χρόνοι παράδοσης και υπηρεσίες μη Αυστρία 1 1 1 3 3 3 3 4 3 3 3 Βέλγιο 1 1 1 3 3 3 3 3-4 3 3 3 Βουλγαρία 1 1 1 3 3 2 3 3 3 Γαλλία 1 1 1 3 3 3 3 3-4 3 3 3 Γερμανία 1 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΞΗ της 1852ης συνεδρίασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (Μέρος 2)

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΞΗ της 1852ης συνεδρίασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (Μέρος 2) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Bρυξέλλες, 8 Νοεµβρίου 1999 (09.11) (OR. en) 12574/99 LIMITE OJ/CRP 39 (Part 2) ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΞΗ της 1852ης συνεδρίασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Λατινική Αμερική και Καραϊβική

Λατινική Αμερική και Καραϊβική Λατινική Αμερική και Καραϊβική Οι σχέσεις της ΕΕ με τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική είναι πολύπλευρες και αναπτύσσονται σε διάφορα επίπεδα. Η ΕΕ αλληλεπιδρά με ολόκληρη την περιοχή μέσω συνόδων κορυφής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2154(INI) Σχέδιο έκθεσης Charles Goerens (PE v01-00)

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2154(INI) Σχέδιο έκθεσης Charles Goerens (PE v01-00) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 19.11.2014 2014/2154(INI) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ 1-46 Σχέδιο έκθεσης Charles Goerens (PE539.818v01-00) σχετικά με τις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Κανονισμός. DV\926146EL.doc 1/22 AP v02-00

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Κανονισμός. DV\926146EL.doc 1/22 AP v02-00 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Κανονισμός DV\926146.doc 1/22 AP100.520v02-00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 Άρθρο 5 Άρθρο 6 Άρθρο 7 Άρθρο 8 Άρθρο 9 Άρθρο 10 Άρθρο 11 Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Λατινική Αμερική και Καραϊβική

Λατινική Αμερική και Καραϊβική Λατινική Αμερική και Καραϊβική Οι σχέσεις της ΕΕ με τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική είναι πολύπλευρες και αναπτύσσονται σε διάφορα επίπεδα. Η ΕΕ αλληλεπιδρά με ολόκληρη την περιοχή μέσω συνόδων κορυφής

Διαβάστε περισσότερα

1. Έγκριση της προσωρινής ημερήσιας διάταξης και του σημείου «Διάφορα»

1. Έγκριση της προσωρινής ημερήσιας διάταξης και του σημείου «Διάφορα» Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 17 Νοεμβρίου 2014 (OR. en) 15624/14 OJ/CRP2 40 COMIX 614 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Θέμα: 2519η συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο τμήμα) Hμερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack

PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ PayAsYouGo & Holiday Prepaid Pack Pay Monthly PayMonthly & PayAsYouGo International Call Saver Με 18% ΦΠΑ Με 18% ΦΠΑ Με 18% ΦΠΑ Αγία Λουκία κινητό 0,2613 0,2832 0,2083 Αγία Λουκία σταθερό 0,2613

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ. Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ. Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 3852 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή Προέδρου της Δηµοκρατίας µε ονοµαστική φανερή

Διαβάστε περισσότερα

11046/19 ΜΜ/μγ 1 GIP.1

11046/19 ΜΜ/μγ 1 GIP.1 Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 8 Ιουλίου 2019 (OR. en) 11046/19 OJ CRP2 26 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (2ο Τμήμα) Κτίριο Justus Lipsius, Βρυξέλλες 10 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα