ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012"

Transcript

1 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο και περισσότερων συναδέλφων απ όλη την Ελλάδα όσο και από πλευράς οργανωτικής αρτιότητας της όλης διαδικασίας αλλά και ποιότητας των προτεινόµενων θεµάτων. Το µεγάλο ενδιαφέρον των συναδέλφων φροντιστών αποτυπώθηκε για άλλη µια φορά ξεκάθαρα και στο γεγονός της συνεχούς αύξησης του αριθµού συµµετοχών στο θεσµό των Ε.Θ. από 338 συµµετοχές το 2006 φτάσαµε στις 511 συµµετοχές το 2011 (ή 555 εάν υπολογίσουµε και τις συµµετοχές των επιπλέον µονάδων που δήλωσαν οι 511 συµµετέχοντες). Εκφράζοντας την εµπιστοσύνη τους, οι συνάδελφοι φροντιστές αναγνωρίζουν στην πράξη την σηµασία και χρησιµότητα του θεσµού, τον στηρίζουν µε τη συµµετοχή τους και δηµιουργούν τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν την οικονοµική ενδυνάµωση της συλλογικής µας προσπάθειας. Με αυξηµένη την ευθύνη όλων µας για µια περαιτέρω επιτυχηµένη πορεία του θεσµού και θέλοντας φέτος ο πήχης να «ανέβει» ακόµα πιο ψηλά, σηµειώσαµε τις παραλείψεις που µας επισηµάνθηκαν, ενώ παράλληλα καταγράψαµε και επεξεργαστήκαµε τις υποδείξεις που καλοπροαίρετα µας έκαναν συνάδελφοι από όλη την επικράτεια, προσπαθώντας να βελτιώσουµε ακόµα περισσότερο τον θεσµό σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του. Έτσι, ξεκινάµε και πάλι την όλη διαδικασία, αναλαµβάνοντας την ευθύνη για µια ακόµα καλύτερη διοργάνωση, µε στόχο πάντα τα ποιοτικά και σταθµισµένα θέµατα. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουµε πως ήδη έχουν εκδηλώσει αυξηµένο ενδιαφέρον συνάδελφοι για να συµµετάσχουν στην διαδικασία θεµατοδότησης των Ε.Θ. 2012, συµβάλλοντας στην διαδικασία επιλογής, στάθµισης, κρίσης και λύσης των θεµάτων, διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια για αρτιότερη προετοιµασία και υλοποίηση της όλης διαδικασίας. Το.Σ. της ΟΕΦΕ ευχαριστεί προκαταβολικά τους δεκάδες συναδέλφους, που για µία ακόµα χρονιά και µε θυσία του προσωπικού τους χρόνου θα συµµετάσχουν στις επιτροπές και όπως συνηθίζεται θα δηµοσιοποιήσει αναλυτικά τις συµµετοχές στον κόµβο, ως ελάχιστη αναγνώριση της συµβολής τους.

2 Πρόγραµµα Επαναληπτικών Θεµάτων 2012 Το πρόγραµµα διεξαγωγής των Επαναληπτικών Θεµάτων 2012 είναι αναρτηµένο από τον Ιούλιο 2011 στον κόµβο της ΟΕΦΕ ( έτσι ώστε να µπορούν οι συνάδελφοι να ενηµερωθούν εγκαίρως για τις ηµεροµηνίες διεξαγωγής των διαγωνισµάτων και να τα εντάξουν στον ετήσιο προγραµµατισµό δραστηριοτήτων του φροντιστηρίου τους. Στην κατάρτισή του έχει ληφθεί υπόψη η προηγούµενη εµπειρία διοργάνωσης των Ε.Θ., οι παρατηρήσεις που µας έχετε στείλει και (το καθοριστικότερο) η περίοδος του Πάσχα, καθώς η διάρκειά των διακοπών προσφέρεται για την διεξαγωγή των περισσότερων από τα µισά προγραµµατισµένα διαγωνίσµατα. Φέτος θα δοθούν συνολικά 36 µαθήµατα, 18 για τη Γ Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ (Β οµάδα), 7 για τη Β Λυκείου, 5 για την Α Λυκείου και 6 για την 3η τάξη των ΕΠΑ.Λ (Α οµάδα). Καινοτοµία Από πέρυσι τα Ε.Θ. έχουν µπει σε διαδικασία πιστοποίησης µε βάση το πρότυπο ISO Πιστεύουµε ότι στην φετινή διαδικασία θα έχουµε την πιστοποίηση των Ε.Θ. από τον αρµόδιο φορέα πιστοποίησης. Όπως γνωρίζετε στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας η συγκρότηση των επιτροπών θεµάτων και λυτών γίνεται µετά από «ανοικτή» πρόσκληση προς τους φροντιστές. Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να συµπληρώσουν την «αίτηση ενδιαφέροντος για συµµετοχή στις επιτροπές Ε.Θ.» ηλεκτρονικά µέχρι της 27/01/2012, µέσω της ειδικής σελίδας αίτησης, που θα είναι διαθέσιµη στον κόµβο της Οµοσπονδίας ( (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV). ιασπορά θεµατοδότησης Η οργανωτική καινοτοµία που εγκαινιάσαµε τα τρία τελευταία χρόνια πιστεύουµε ότι άνοιξε νέους ορίζοντες στην ιστορία του θεσµού. Οµάδες συναδέλφων από την περιφέρεια ανέλαβαν σηµαντικό ρόλο στην διοργάνωση των Επαναληπτικών Θεµάτων και έτσι, εκτός της Αθήνας που «σήκωνε» τα πρώτα χρόνια το κύριο βάρος της όλης διαδικασίας, η Ο.Ε.Φ.Ε. εµπιστεύθηκε αξιόπιστες οµάδες συναδέλφων φροντιστών, µε κέντρα τη Θεσσαλονίκη από τη Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη και την Πελοπόννησο, που ανέλαβαν σηµαντικό µέρος της διαδικασίας θεµατοδότησης, τονώνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την συµµετοχή συναδέλφων από κάθε περιοχή της επικράτειας στο θεσµό. Πιστεύουµε ότι η όλη διαδικασία εξελίχτηκε πολύ ικανοποιητικά, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή µας και η «διασπορά της θεµατοδότησης» γίνεται πλέον θεσµός, πάντα µε κριτήριο την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου των φροντιστών και την ενίσχυση του κύρους και της αξιοπιστίας του συλλογικού µας οργάνου, της ΟΕΦΕ. Ελπίζουµε και πιστεύουµε ότι η συµµετοχή αυτή θα επεκτείνεται όλο και περισσότερο στα επόµενα χρόνια και θα αποτελέσει την βάση για την δηµιουργία ενός Πανελλαδικού ικτύου από εκπαιδευτικούς φροντιστές, το οποίο θα µπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο δυναµικό που

3 διαθέτουµε ως κλάδος στο σύνολό του και να αναδείξει το εκπαιδευτικό έργο µας µε πολλαπλούς τρόπους και δράσεις, πέραν του θεσµού των Ε.Θ. ικαίωµα συµµετοχής Το.Σ. της ΟΕΦΕ αντιλαµβάνεται τη διαδικασία των Επαναληπτικών Θεµάτων ως µια κορυφαία εκπαιδευτική διαδικασία, που αφ ενός µεν αποτελεί ένα σηµαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα του κλάδου µας, αφ ετέρου δε είναι και η βασική πηγή χρηµατοδότησης των δραστηριοτήτων της Οµοσπονδίας µας. Έτσι απευθύνει προς όλους τους συναδέλφους φροντιστές πρόσκληση καθολικής συµµετοχής, µε στόχο την περαιτέρω αναβάθµιση αυτής της πολλαπλά ωφέλιµης για τον κλάδο εκπαιδευτικής διαδικασίας. ικαίωµα συµµετοχής στα Ε.Θ έχουν: 1. Φροντιστές-µέλη τοπικών συλλόγων, τα οποία είναι ταµειακώς εντάξει. 2. Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών. Η διαδικασία εγγραφής και οι υποχρεώσεις της κάθε κατηγορίας που προαναφέραµε περιγράφεται αναλυτικά στο παράρτηµα που ακολουθεί (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, τµήµα Α). Πειρατική συµµετοχή ηµοσιοποίηση θεµάτων και λύσεων Επειδή το εκπαιδευτικό υλικό της διαδικασίας θεωρείται ιδιαίτερα σηµαντικό, τόσο από εσάς αλλά και από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, τα προηγούµενα χρόνια, είχαµε εκτεταµένη λαθραία χρήση του υλικού τόσο από συναδέλφους (µέλη και µη των συλλόγων), όσο και από καθηγητές ιδιαιτέρων και γκρουπάδικων (δηµόσιους ή µη). Θεωρούµε αναγκαία την εξάλειψη των φαινοµένων της πειρατικής συµµετοχής, η οποία θα πρέπει να διασφαλισθεί από τους ίδιους τους συµµετέχοντες φροντιστές. Πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό πως δεν αποτελεί φιλική εξυπηρέτηση η διανοµή των θεµάτων αλλά επιβράβευση αντισυλλογικών και αντιεπαγγελµατικών λογικών κάποιων, ευτυχώς ελάχιστων, που επιθυµούν να καρπωθούν το αποτέλεσµα της συλλογικής συνεργασίας χωρίς την ελάχιστη προσωπική τους συµβολή. Ζητούµε λοιπόν τη συνεργασία σας στην διαφύλαξη της διαδικασίας και την ακύρωση των όποιων πλεονεκτηµάτων προκύπτουν από τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού για τους ενδεχόµενους πειρατές. Για τον λόγο αυτόν σας καλούµε: 1. Να δηλώσετε έγκαιρα συµµετοχή στα Ε.Θ Σε περίπτωση που διαθέτετε περισσότερες από µια µονάδες, να δηλώσετε τη συµµετοχή τους µε µία µικρή επιπλέον επιβάρυνση, ώστε σε καθεµιά από αυτές να φαίνεται το όνοµα και η περιοχή στην οποία διεξάγεται η διαδικασία.

4 3. Να µη στέλνετε τα θέµατα σε συναδέλφους ή άλλους καθηγητές που σας τα ζητούν και να µη δηµοσιοποιείτε τα θέµατα σε τοπικές εφηµερίδες και στα sites σας µέχρι την ηµεροµηνία κατά την οποία θα αρχίσει η επίσηµη δηµοσιοποίησή τους στον κόµβο της Οµοσπονδίας ( ευτέρα 23 Απριλίου 2012). Η Ο.Ε.Φ.Ε. διατηρεί το δικαίωµα ακύρωσης µιας συµµετοχής εφόσον υπάρξει παραβίαση του όρου αυτού και θα προσπαθήσει να ακυρώσει στην πράξη την εκπαιδευτική αξία της οποιασδήποτε πειρατικής χρήσης των Ε.Θ (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, τµήµα Γ). Συνάδελφοι, Το.Σ. της ΟΕΦΕ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους που θα συµµετάσχουν σε αυτή την τόσο σηµαντική για τον κλάδο, αλλά και για τα φροντιστήριά µας, διαδικασία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ευχαριστούµε εκ των προτέρων για τη γόνιµη συνεργασία σας και την στήριξη σε αυτή την συλλογική προσπάθεια. Τέλος στέλνουµε σε όλους σας τις θερµότερες ευχές µας για ένα δηµιουργικό 2012, που θα φέρει σε όλους µας υγεία, αγάπη και ευηµερία, τόσο στις οικογένειές µας όσο και επαγγελµατικά. Με συναδελφικούς χαιρετισµούς Από το.σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.

5 Στο Παράρτηµα που ακολουθεί θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά µε την οργανωτική, τεχνική και γραµµατειακή υποστήριξη του έργου.

6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Α. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ικαίωµα συµµετοχής στα Ε.Θ έχουν: 1. Φροντιστές - µέλη τοπικών συλλόγων, τα οποία είναι ταµειακώς εντάξει. 2. Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών. Μετά την υποβολή της αίτησης συµµετοχής θα ακολουθεί έλεγχος και επιβεβαίωση της κατηγορίας στην οποία ανήκουν οι ενδιαφερόµενοι συνάδελφοι, από την ΟΕΦΕ και τους κατά τόπους συλλόγους. Οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία (2) θα πρέπει να αποστείλουν την τελευταία ανανέωση της άδειας ίδρυσης του φροντιστηρίου τους στην ΟΕΦΕ στα / φαξ που ακολουθούν: Επικοινωνία µε ΟΕΦΕ info@oefe.gr, τηλ./φαξ: Να επιβεβαιώνετε τηλεφωνικά την παραλαβή όσων στείλατε. Ώρες λειτουργίας γραµµατείας ΟΕΦΕ: ευτέρα έως Παρασκευή : Οι εγγραφές των µονάδων θα γίνουν κατά το διάστηµα : 17 / 01 / 2012 έως 16 / 03 / Κατά το διάστηµα αυτό, τα φροντιστήρια θα µπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στη διαδικασία, µέσω της ειδικής σελίδας εγγραφής, που θα είναι διαθέσιµη στον κόµβο της Οµοσπονδίας ( Αν και εξυπηρετεί όλους η ηλεκτρονική εγγραφή, θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις µέσω φαξ (στο , δείτε τη σχετική φόρµα στο Παράρτηµα ΙIΙ). Με την εγγραφή θα µπορεί (προαιρετικά) να γίνεται και η παραγγελία των τετραδίων/ετικετών, που θα χρησιµοποιηθούν στα διαγωνίσµατα. Για τις τιµές και τη διαδικασία παραλαβής των τετραδίων, δείτε το Παράρτηµα ΙΙ.

7 Το Παράβολο Συµµετοχής και για τις δύο κατηγορίες (Φροντιστές - µέλη τοπικών συλλόγων και Φροντιστές που διατηρούν φροντιστηριακή µονάδα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σύλλογος φροντιστών είναι 140 ευρώ. Σε περίπτωση συµµετοχής, περισσότερων της µιας µονάδων της ίδιας ιδιοκτησίας ή µονάδων που διατηρούν κάποιας µορφής κοινή ιδιοκτησία, στην ίδια ή σε διαφορετική περιοχή, θα υπάρχει µια επιβάρυνση 50 ευρώ για κάθε επιπλέον µονάδα. Οι συνάδελφοι καλούνται να δηλώσουν τον ακριβή αριθµό των µονάδων που θα συµµετάσχουν. Το παράβολο της συµµετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα (λογαριασµός ΟΕΦΕ) και η απόδειξη της κατάθεσης να αποσταλεί µε φαξ, ή ταχυδροµικά στη γραµµατεία της διαδικασίας (Keystone), το αργότερο µέχρι 16/03/12, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Κατάθεση παράβολου συµµετοχής στην Εθνική Τράπεζα: αριθµός λογαριασµού 669/ (λογαριασµός ΟΕΦΕ). IBAN GR Φαξ αποστολής αποδεικτικού καταβολής παράβολου: (Keystone). Ε-mail: info@keystone.gr Τηλ.: , ( Keystone, για επιβεβαίωση παραλαβής όσων στείλατε). Σε όλες τις σελίδες των εκφωνήσεων θα αναγράφεται υποχρεωτικά το όνοµα του φροντιστηρίου και η περιοχή στην οποία λειτουργεί, έτσι ώστε να αποφεύγονται πολλαπλές συµµετοχές µε µια εγγραφή. Για εγγραφές από τον δήµο Αθήνας θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά η συνοικία. Τα έξοδα της διαδικασίας καλύπτονται αποκλειστικά από τις φροντιστηριακές µονάδες, καθώς τα θέµατα, είτε µε τη µορφή της διδαχής είτε µε τη µορφή της άσκησης και της αυτενέργειας, αποτελούν αναπόσπαστο µέρος της εκπαιδευτικής υπηρεσίας, που ενσωµατώνεται ούτως ή άλλως στα καταβαλλόµενα δίδακτρα. Η έγκαιρη εγγραφή των συναδέλφων διευκολύνει όλους µας. Η αίτηση θα πρέπει να συµπληρώνεται πλήρως και να ακολουθείται από την αποστολή του αποδεικτικού της πληρωµής (µε φαξ ή ), ώστε να µπορεί ο ανάδοχος να πιστοποιήσει την εγγραφή. Μετά την εγγραφή (αποστολή φόρµας συµµετοχής) και την αποστολή του αποδεικτικού καταβολής του παράβολου, θα αποσταλούν από τον ανάδοχο ηλεκτρονικά µηνύµατα, σχετικά µε τα επόµενα βήµατα και τον τρόπο συµµετοχής του στη διαδικασία. Επίσης από 1/02/2012 θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα τετράδια και οι αφίσες.

8 Στον κόµβο της οµοσπονδίας θα είναι διαθέσιµη ειδική σελίδα µε τα Επαναληπτικά Θέµατα παλαιότερων ετών (από το 2003), µε το όνοµα της ΟΕΦΕ στο υδατογράφηµα, µε την οποία µπορείτε να συνδέεστε από τις ιστοσελίδες των φροντιστηρίων σας µέσω link, ώστε τα θέµατα να είναι προσβάσιµα για τους µαθητές και τους επισκέπτες των ιστοσελίδων σας. Τα θέµατα του 2012 µε τις απαντήσεις τους θα προστεθούν και θα είναι διαθέσιµα στην ίδια σελίδα, από ευτέρα 23/04/2012 και µετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μετά την καταβολή του παραβόλου, θα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικό µήνυµα από την Keystone για τον τρόπο σύνδεσης της ιστοσελίδας σας µε την παραπάνω σελίδα του κόµβου της Οµοσπονδίας. Εκτός των επαναληπτικών θεµάτων παλαιότερων ετών, µέχρι την Κυριακή 05/02/2012, στην ιστοσελίδα αυτή θα εµφανίζονται οι συµµετοχές φροντιστών στα επαναληπτικά θέµατα Από την ευτέρα 06/02/2012 και µετά θα εµφανίζονται οι συµµετοχές φροντιστών στα επαναληπτικά θέµατα Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται σε εβδοµαδιαία βάση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου των συµµετοχών στα Ε.Θ Β. ΤΕΧΝΙΚΗ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία Keystone, η οποία θα αναλάβει την οργανωτική, τεχνική και γραµµατειακή υποστήριξη του έργου. Η ενηµέρωση των Συλλόγων και των Φροντιστηρίων θα γίνεται από τον κόµβο της Οµοσπονδίας ( και από τον ανάδοχο, µέσω . Η έγκαιρη εγγραφή των συναδέλφων θα δώσει τη δυνατότητα για την πλήρη ενηµέρωσή τους σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. Για τη ενηµέρωση των µαθητών έχει εκδοθεί αφίσα για τα Επαναληπτικά Θέµατα Αφίσες θα αποσταλούν σε όλους τους συναδέλφους που θα συµµετάσχουν, από την Keystone, η οποία και έχει αναλάβει τη χορηγία της παραγωγής και διανοµής της αφίσας (4 αφίσες για κάθε συµµετοχή και 4 αφίσες για κάθε επιπλέον µονάδα που θα δηλωθεί). Σε όσους παραγγείλουν τετράδια, οι αφίσες θα αποσταλούν µαζί µε τα τετράδια. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΣΟΙ Ε ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΕΤΡΑ ΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΦΙΣΩΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ CHECK-BOX ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ). ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΥΛΙΝ ΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/02/2012. Πριν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της διοργάνωσης, θα υπάρχει πλήρης τεχνική & οργανωτική υποστήριξη των Φροντιστηρίων, µέσω ή τηλεφωνικά, από την Keystone:

9 Επικοινωνία µε KEYSTONE: Τηλέφωνα , Φαξ ιεύθυνση Web ιεύθυνση Ώρες λειτουργίας Υακίνθου 15, Αθήνα Εργάσιµες 9 π.µ µ.µ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΑΣΤΗΜΑ 28/2-16/3/2012 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: 9 Π.Μ.- 8 Μ.Μ. Υπεύθυνος Οργάνωσης Υπεύθυνη Γραµµ. Υποστήριξης Υπεύθυνος Οικονοµικών.Σ. Ο.Ε.Φ.Ε Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνα Ντυµένου Τζακόπουλος Απόστολος Τηλ apos2008@otenet.gr Γ. ΘΕΜΑΤΑ - ΜΕΤΑ ΟΣΗ ΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ Οι συµµετέχουσες µονάδες θα µπορούν να παραλαµβάνουν τα θέµατα και τις απαντήσεις από τις 8.00 π.µ. το πρωί της αντίστοιχης ηµεροµηνίας που προβλέπει το πρόγραµµα των Ε.Θ Η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά µέσω Internet, από ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία οι συµµετέχοντες θα έχουν πρόσβαση µέσω του προσωπικού τους κωδικού πρόσβασης. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΜΕ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ). ΚΑΤΑ ΤΗ ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΤΗ ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑ Υ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. Για λόγους προστασίας της όλης διαδικασίας από φαινόµενα πειρατικών συµµετοχών (που ήδη έχουµε αναπτύξει διεξοδικά στην εισαγωγή του παρόντος), οι µονάδες που συµµετέχουν νόµιµα στη διαδικασία θα πρέπει να διεξάγουν τα διαγωνίσµατα στη συγκεκριµένη περίοδο που προβλέπεται από το πρόγραµµα, καθώς θα ακολουθήσει η δηµοσιοποίηση των θεµάτων και των απαντήσεών τους, µέσω ανάρτησής τους στον κόµβο της Οµοσπονδίας, ώστε αυτές να είναι διαθέσιµες σε όλους τους ενδιαφεροµένους. Τα θέµατα και οι απαντήσεις όλων των διαγωνισµάτων θα αναρτηθούν στον κόµβο της Οµοσπονδίας τη ευτέρα 23/04/2012.

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΤΕΤΡΑ ΙΑ/ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Από 6 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιµα τα τετράδια και οι ετικέτες της διαδικασίας µε κόστος: 0,16 για κάθε τετράδιο της φετινής διαδικασίας. Σε περίπτωση προµήθειας ή περισσότερων τετραδίων το κόστος κάθε τετραδίου θα είναι: 0,15. 0,13 για κάθε τετράδιο της περσινής διαδικασίας. Σε περίπτωση προµήθειας ή περισσότερων τετραδίων το κόστος κάθε τετραδίου θα είναι: 0,12 (υπάρχει ένα µικρό στοκ που θα δοθεί µε σειρά προτεραιότητας). 0,015 για κάθε µαύρη αυτοκόλλητη ετικέτα (τύπου πανελλήνιων εξετάσεων). 8Ο κάθε συµµετέχων µπορεί να παραγγείλει τετράδια σε ποσότητες πολλαπλάσιες του 50 και ετικέτες σε πολλαπλάσια του 100. Στο κόστος τετραδίων και ετικετών που θα προκύψει θα προστίθενται τα Έξοδα Αποστολής και ο ΦΠΑ. Η αποστολή των τετραδίων/ετικετών θα µπορεί να γίνει µε 5 τρόπους: α. Μέσω ταχυδροµείου µε αντικαταβολή, µε βάση της επίσηµες τιµές των ΕΛΤΑ. β. Μέσω της εταιρείας κούριερ µε την οποία συνεργάζεται η Keystone, µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων και του κούριερ. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιµη για τα περισσότερα αστικά κέντρα της χώρας. Στην ηλεκτρονική φόρµα συµµετοχής στη διαδικασία και παραγγελίας τετραδίων, αφού έχετε εισάγει τον ταχυδροµικό σας κώδικα µπορείτε να δείτε εάν καλύπτεται η περιοχή σας. γ. Μέσω εταιρείας κούριερ, επιλογής του συµµετέχοντος, µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων/ετικετών και πληρωµή του κούριερ από τον παραλήπτη. Η παράδοση θα γίνεται από τα γραφεία της Keystone, χωρίς επιβάρυνση. Για την περίπτωση αυτήν συνιστούµε να διαπραγµατευτείτε εκ των προτέρων το κόστος µεταφοράς µε την εταιρεία κούριερ µε την οποία συνεργάζεστε. δ. Μέσω µεταφορικής εταιρείας (από Αθήνα), επιλογής του συµµετέχοντος µε προπληρωµή του κόστους των τετραδίων και πληρωµή της µεταφορικής από τον παραλήπτη (για αποστολές τετραδίων τουλάχιστον). Το κόστος παράδοσης στις αποθήκες της µεταφορικής είναι 30 (ανεξαρτήτως ποσότητας). ε. Απευθείας από τον συµµετέχοντα από τα γραφεία της Keystone τοις µετρητοίς, χωρίς επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να ειδοποιείται η εταιρεία από την προηγούµενη εργάσιµη για να ετοιµάζεται το σχετικό τιµολόγιο. Στις περιπτώσεις (β), (γ) & (δ) όπου θα υπάρχει προκαταβολή, αυτή θα πρέπει να γίνεται σε τραπεζικό λογαριασµό της Keystone είτε στην Alpha Τράπεζα: είτε στην Αγροτική Τράπεζα: (Γρ. Κωνσταντόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.). Αντίγραφο της απόδειξης θα πρέπει να αποστέλλεται στο φαξ: και στη συνέχεια θα γίνεται η αποστολή των δεµάτων. Το βάρος του κάθε δέµατος λόγω περιορισµών των ΕΛΤΑ και για λόγους ευκολίας στη συσκευασία και τη µεταφορά θα είναι µέχρι 20 Kg (αντιστοιχεί σε µέχρι 400 τετράδια χωρίς ετικέτες ή 350 τετράδια και 700 αυτοκόλλητες ετικέτες). Η ποσότητα των τετραδίων και ο τρόπος αποστολής/πληρωµής τους θα δηλώνεται από τον συµµετέχοντα µε την αίτησή του. 8 Μπορείτε να δείτε το ακριβές συνολικό κόστος των τετραδίων (συµπεριλαµβανοµένων ΦΠΑ & Εξόδων Αποστολής) για κάθε δυνατό συνδυασµό τετραδίων και ετικετών και τρόπο αποστολής στην ηλεκτρονική φόρµα εγγραφής/παραγγελίας τετραδίων στα Επαναληπτικά Θέµατα 2012, από 17/1/2012, στον κόµβο της Οµοσπονδίας.

11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IΙI: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούµε εγγραφείτε ηλεκτρονικά από τον κόµβο της οµοσπονδίας Εάν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα µπορείτε να εγγραφείτε και µέσω φαξ ( ) συµπληρώνοντας την αίτηση που ακολουθεί. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2012 ΟΝΟΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (*) ΠΕΡΙΟΧΗ (**) (***) 1η ΜΟΝΑ Α 2η ΜΟΝΑ Α Είµαι µέλος Συλλόγου Είµαι φροντιστής σε περιοχή όπου δεν υπάρχει Σύλλογος ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ (*) Γίνεται δεκτό ένα όνοµα/επωνυµία φροντιστηρίου σε κάθε αίτηση. (**) Η περιοχή συµπληρώνεται σύµφωνα µε τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη (Παράρτηµα Ι, Τµήµα Α). Εάν υπάρχουν περισσότερες από µια µονάδες στην ίδια ή άλλη περιοχή, θα πρέπει να δηλωθούν εδώ. (***) Σε κάθε εγγραφή θα αντιστοιχεί ένα . Σε περίπτωση δήλωσης περισσότερων της µιας µονάδων, µπορεί να δηλωθεί (προαιρετικά) και αντίστοιχος αριθµός επιπλέον s. ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Οδός Αριθµός Πόλη ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ταχ. Κώδ. Ώρες Λειτουργίας (για αποστολές & επικοινωνία) ΦΑΞ WEB SITE (*) (*) To web site θα χρησιµοποιηθεί στην παρουσίαση των µονάδων στον κόµβο της ΟΕΦΕ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚ ΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ & ΑΠΟ ΕΙΞΕΩΝ Φορολ. Επωνυµία Επάγγελµα ΑΦΜ ΟΥ ιεύθυνση (αν είναι διαφορετική) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (*) ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (σε πολλαπλάσια του 50) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ (Τύπου Εξετάσεων), σε πολλαπλάσια του 100) ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΤΡΑ ΙΩΝ (Σηµειώστε ένα από τα παρακάτω) (**) Α. ΕΛΤΑ Β. ΚΟΥΡΙΕΡ KEYSTONE Γ. ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε. ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ KEYSTONE Εάν επιλέξετε το Γ ή το, σηµειώστε όνοµα και τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας: (*) Θα πρέπει να σηµειώσετε ξεχωριστά τον αριθµό των τετραδίων και των ετικετών που επιθυµείτε. Η παραγγελία των ετικετών είναι πλέον ανεξάρτητη από την παραγγελία των τετραδίων. (**) Στην περίπτωση (Α) τα τετράδια στέλνονται µε αντικαταβολή. Στην (Β) προπληρώνονται τετράδια & µεταφορικά. Στις (Γ) & ( ) προπληρώνονται τα τετράδια. Οι τιµές επιβαρύνονται µε ΦΠΑ. Για τον υπολογισµό του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας, δείτε την ηλεκτρονική φόρµα εγγραφής. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

12 Καταβολή Παραβόλου Επαναληπτικών Θεµάτων 2012 Στην Εθνική Τράπεζα, αριθµός λογαριασµού: 669/ (ΟΕΦΕ) IBAN GR Καταβολή Προπληρωµής Τετραδίων/Μεταφορικών (εάν επιλέξετε τους τρόπους Β, Γ ή ): Αποστολή απόδειξης (ή αποδείξεων) κατάθεσης (Γράψτε ευκρινώς όνοµα φροντιστηρίου / περιοχή) Στην Alpha Τράπεζα, αρ. λογ: (Γρ. Κωνσταντόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.) Με fax στο ή ταχυδροµικά.

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV. ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Συµπληρώνοντας την παρακάτω φόρµα µπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συµµετοχή σε επιτροπές των Επαναληπτικών Θεµάτων ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ (*): ΟΝΟΜΑ (*): ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ (*): 1. Ιδιοκτήτης ή µέτοχος φροντιστηρίου: 2. Συµµετοχή στο.σ της Ο.Ε.Φ.Ε ή του τοπικού Συλλόγου: 3. Πιστοποιηµένο κατά ΕΛΟΤ 1433 φροντιστήριο ή άλλο πρότυπο: 4. Συγγραφική δράση: Έτη: 5. Χρόνια διδακτικής εµπειρίας στο µάθηµα σε φροντιστήρια: Έτη: 6. Συµµετοχή στις επιτροπές Επαναληπτικών Θεµάτων: Έτη: ΜΑΘΗΜΑΤΑ (**) ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

14 ΧΗΜΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ-ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (ΑΕΠΠ) ΑΟΘ ΑΟ Ε ΕΠΑ.Λ.: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΚΤΥΑ ΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΟΘ ΑΟ Ε ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: ΠΕΡΙΟΧΗ: Ο ΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟ: Πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: Αποστολή Καθαρισµός (*): Τα πεδία που επισηµαίνονται µε αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. (**): Μπορείτε να δηλώσετε µέχρι τρία µαθήµατα. Σηµεία Προσοχής: 1. Όλοι οι Συµµετέχοντες στις Επιτροπές υπογράφουν ήλωση Εχεµύθειας 2. Οι Επιτροπές δεν γνωστοποιούνται.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2013 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2010 Συνάδελφοι, Όπως και τα προηγούµενα χρόνια έτσι και πέρυσι ο θεσµός των Επαναληπτικών Θεµάτων (Ε.Θ.) συνέχισε την ανοδική του πορεία, τόσο από πλευράς συµµετοχής στο θεσµό όλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Αξιότιµοι Συνάδελφοι, τα Επαναληπτικά Θέµατα αναβαθµίζονται, γίνονται πιο ευέλικτα και επεκτείνονται µε υπηρεσίες που ζητήθηκαν τα προηγούµενα χρόνια από τους συναδέλφους, καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2017 Αξιότιµοι Συνάδελφοι, τα Επαναληπτικά Θέµατα απευθύνονται, α π ό άποψη περιεχοµένου, όχι µόνο στα γενικά αλλά και στα εξειδικευµένα (θεµατικά) φροντιστήρια µε πιο οικονοµική χρέωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010 Ο ΗΓΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ 2010 Οι επιτροπές θεµάτων συνέρχονται για την επιλογή θεµάτων πρωτότυπων, ποιοτικών και σταθµισµένων. Τα θέµατα που θα προταθούν από τις επιτροπές αποτελούν την εκπαιδευτική πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο πλαίσιο των ιαγνωστικών Τεστ 2015 θα είναι διαθέσιµα: 4 ύο τεστ για τους µαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Έκδοση 3) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο πλαίσιο των ιαγνωστικών Τεστ 2015 θα είναι διαθέσιµα: 4 ύο τεστ για τους µαθητές που πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Έκδοση 2) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗ 42 ΤΗΛ 2310 311800 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Α Λυκείου

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Α Λυκείου Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Α Λυκείου ΑΛΓΕΒΡΑ : ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ : ΦΥΣΙΚΗ : ΧΗΜΕΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ : ΑΡΧΑΙΑ : 1 ώρες 1 ώρα test Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Ανθρωπιστικών Σπουδών B Λυκείου Διετής Κύκλος Προετοιμασίας Με διττό στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 1 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Γρηγοριάδη, Εύοσμος Θεσσαλονίκης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μαθήματα Γενικής Παιδείας - εβδομαδιαίες ώρες διδασκαλίας... 3 2.

Διαβάστε περισσότερα

11 σεπτεµβρίου 2015. Μαθηματικά 4 ώρες. Αρχαία Ελληνικά 2 ώρες. Νεοελληνική Γλώσσα 2 ώρες. Επαναληπτικά Διαγωνίσματα σχεδόν κάθε εβδομάδα

11 σεπτεµβρίου 2015. Μαθηματικά 4 ώρες. Αρχαία Ελληνικά 2 ώρες. Νεοελληνική Γλώσσα 2 ώρες. Επαναληπτικά Διαγωνίσματα σχεδόν κάθε εβδομάδα 11 σεπτεµβρίου 2015 A Μαθηματικά 4 ώρες Φυσική 2 ώρες A λυκείου Χημεία 2 ώρες Αρχαία Ελληνικά 2 ώρες Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν. τώρα Τσιμισκή 41 και Αλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ: ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ γ φάση) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ: ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ γ φάση) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Γ ΦΑΣΗ : ΙΑΓΝΩΣΤIΚΑ ΤΕΣΤ 5000 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ Αξιότιµοι Συνάδελφοι, Είναι διαπιστωµένη ανάγκη για τις φροντιστηριακές εκπαιδευτικές µονάδες, η ύπαρξη ενός εργαλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η Φ ρ ο ν τ ι σ τ ή ρ ι α μ. ε. 28 ης Οκτωβρίου 9 64003 Κρηνίδες (απέναντι από το κεντρικό πάρκο) 2510 516609 & 622789 email: ilkrin@otenet.gr και στο διαδίκτυο www.gnosiproodos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2017-2018 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Εγγραφή - Πιστοποίηση

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Εγγραφή - Πιστοποίηση ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Εγγραφή - Πιστοποίηση 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγγραφή Πιστοποίηση χρηστών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών... 3 Βήµα 1ο από 2... 4 Βήµα 2ο από 2... 6 Εγγραφή για υποβολή ΑΠ Κοινών Επιχειρήσεων... 7 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο έκδοση v3.0 (07-02-2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ II 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΤΙΚΟ 1997-2010. Οδηγός σπουδών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ. φροντιστήρια 2010-2011 ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΘΕΤΙΚΟ 1997-2010. Οδηγός σπουδών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ. φροντιστήρια 2010-2011 ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΤΙΚΟ φροντιστήρια ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Οδηγός σπουδών 2010-2011 1997-2010 Δηµιουργικά χρόνια, χρόνια ποιοτικής υπεροχής στη Δυτική Θεσσαλονίκη, χρόνια προσωπικής φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

2. Φ.253/142542/Α5 (ΦΕΚ 2995 B / ) Υπουργική Απόφαση.

2. Φ.253/142542/Α5 (ΦΕΚ 2995 B / ) Υπουργική Απόφαση. Υπουργείο Παιδείας Ενημέρωση μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2017-2018 και των αποφοίτων υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2018 σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα σε πανελλαδικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016

Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016 Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016 Χειμερινή προετοιμασία 1 Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΩΡΕΣ/ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ 5 ΙΣΤΟΡΙΑ 2 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΑΤΙΝΙΚΑ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΠ 2 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΠ 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΔΙΩΝ &

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 08-03-2016 Αρ. Πρωτ. 55740/1599 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

A λυκείου. έναρξη: 12 σεπτεµβρίου Είναι πλέον γνωστό ότι το φροντιστήριο µας έχει τις µεγαλύτερες επιτυχίες της Θεσσαλονίκης

A λυκείου. έναρξη: 12 σεπτεµβρίου Είναι πλέον γνωστό ότι το φροντιστήριο µας έχει τις µεγαλύτερες επιτυχίες της Θεσσαλονίκης έναρξη: 12 σεπτεµβρίου 2016 A Μαθηματικά 2 ώρες Φυσική 2 ώρες A λυκείου Χημεία 2 ώρες Αρχαία Ελληνικά 2 ώρες Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν. Τσιμισκή 41 και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΑ Μαθηματικά 3 ώρες/εβδομάδα Φυσική /εβδομάδα Γλώσσα Έκθεση /εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό:

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό: Προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό: 1. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να πληρούν έστω μία (1) από τις προϋποθέσεις που παρατίθενται ανά σχολική τάξη: Γ Γυμνασίου:

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ 2013-2014

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ 2013-2014 Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER Σελίδα 1 από 6 Αξιότιμε/ή συνεργάτη, Σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί (ή συμπληρώνεται σύντομα) ένας χρόνος από την ημερομηνία αγοράς του RTK δέκτη σας και πολύ σύντομα οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΣΧΟΛΕΙΟ. Τα µαθήµατα του κοινού εκπαιδευτικού προγράµµατος (γενικής παιδείας) είναι τα εξής:

TO NEO ΣΧΟΛΕΙΟ. Τα µαθήµατα του κοινού εκπαιδευτικού προγράµµατος (γενικής παιδείας) είναι τα εξής: TO NEO ΣΧΟΛΕΙΟ «3. Στη Γ Τάξη Ηµερήσιου Γενικού Λυκείου εφαρµόζεται πρόγραµµα µαθηµάτων τριάντα τριών (33) ωρών, που περιλαµβάνει µαθήµατα γενικής παιδείας δεκατριών (13) συνολικά διδακτικών ωρών εβδοµαδιαίως

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. _. Α γυμνασίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. _. Α γυμνασίου Α γυμνασίου Να καλύψουμε τυχόν κενά και να εμβαθύνουμε στα δύο βασικά μαθήματα μαθηματικά και γλώσσα. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΑ 4 ώρες 2 ώρες B γυμνασίου Να καλύψουμε τυχόν κενά και να εμβαθύνουμε στα μαθήματα:

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ :

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : 210 72 37 869 neopagkrati@gmail.com www.neo-pagkrati.gr Σελίδα 1 Πρόγραμμα Σπουδών Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Διάρκεια: 5 Εβδομάδες ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 2 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: ΘΕΤΙΚΕΣ &

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνσης, ΑΕΠΠ (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον), Κοινωνιολογία

Κατεύθυνσης, ΑΕΠΠ (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον), Κοινωνιολογία ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2015-2016 και 2016-2017 ΝΟΜΟΣ: 4327/2015 (ΦΕΚ 50/Α, 14/05/2015), τροποποίηση του Ν. 4186/2013 «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ E-LEARNING ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 22-03-2017 Αρ. Πρωτ. οικ. 77794/1510

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Α ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Ποιο το χαρακτηριστικό της τάξης ; ΛΥΚΕΙΟΥ Η Α Λυκείου είναι μια τάξη γενικής παιδείας όπου δίνεται βαρύτητα στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Στην

Διαβάστε περισσότερα

«Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση»,

«Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση», Να διατηρηθεί μέχρι... Βαθμός Ασφαλείας... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γραφείο «Κοινωνία της Πληροφορίας» Ερμού 15, 101 85 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ε. Παπακίτσος Αθήνα : 04-01-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ 2. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 016 017 ΕΙΣΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ; Βρες την ομάδα προσανατολισμού που σου ταιριάζει!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικό Πακέτο Σεµινάριο Παιδιατρικές Λοιµώξεις 2014 15 Φεβρουαρίου 2014 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. Οργάνωση Γ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ & Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιµώξεων Σεµινάριο Παιδιατρικές Λοιµώξεις

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Με δορυφορικό: 28/2/2018 Με άλλη δραστηριότητα: 31/3/2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 3 Χορηγικές δραστηριότητες 4-8 1. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους Οι παραδόσεις γίνονται απο Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00π.μ έως

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Α ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Ποιο το χαρακτηριστικό της τάξης ; ΛΥΚΕΙΟΥ Η Α Λυκείου είναι μια τάξη γενικής παιδείας όπου δίνεται βαρύτητα στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015-16

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015-16 ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015-16 Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου του υπουργείου για το νέο σύστημα εισαγωγής, ισχύουν τα ακόλουθα: Όσον αφορά στη δομή του ωρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο σύστηµα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το νέο σύστηµα Πανελλαδικών Εξετάσεων Το νέο σύστηµα Πανελλαδικών Εξετάσεων Το νέο σύστηµα πρόσβασης των υποψηφίων στην τριτοβάθµια εκπαίδευση, το οποίο θα «εγκαινιάσουν» οι µαθητές που θα φοιτήσουν το Σεπτέµβριο στη Γ Λυκείου, έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΓΕΝΙΚΑ Το πρόγραμμα διδασκαλίας της Γ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου περιλαμβάνει μαθήματα: Γενικής Παιδείας, Μαθήματα Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το Νέο Γενικό Λύκειο

Το Νέο Γενικό Λύκειο Το Νέο Γενικό Λύκειο Μια ανάλυση για τις επιλογές στο Νέο Λύκειο Ιστοσελίδα: users.sch.gr/garipidis E-mail: garipidis@sch.gr Το Νέο Γενικό Λύκειο Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΛΥΚΕΙΟΥ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 10, Τ.Κ. 117 43 ΑΘΗΝΑ Αρμόδιος:

Διαβάστε περισσότερα

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ένας από τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Το Σχολείο μας, επιδιώκοντας να προσφέρει την όσο το δυνατόν πληρέστερη προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών μας στην πορεία τους προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 23/03/2017 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/21357 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail: gantonatos19@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΜΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΤΑΞΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣ- ΣΑ

ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΜΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΤΑΞΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣ- ΣΑ ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, επειδή θεωρούµε πολύ σηµαντική διάσταση της εκπαίδευσης τη µορφωτική της πλευρά, αποφασίσαµε να ασχοληθούµε µε τα νέα βιβλία στο Γυµνάσιο. Πιστεύουµε ότι είναι σηµαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: 1. Περιφερειακούς ιευθυντές Εκπ/σης

ΠΡΟΣ: 1. Περιφερειακούς ιευθυντές Εκπ/σης 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: ----- ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Μαρούσι, 15-9 - 2014 ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Β Αρ.Πρωτ. Βαθµός Προτερ. -----

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου)

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου) 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 25/11/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/110955 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πρέβεζα, 27-01-2016 Αρ. Πρωτ. 7593/315 Ταχ. /νση Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 02/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 231 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Αθήνα, 02/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 231 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 Αθήνα, 02/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 231 Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να διεξαχθούν οι Εξετάσεις Επάρκειας ΕΝΓ και συγκεκριμένα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Προγραμματισμός των πανελλαδικών εξετάσεων 2012

Α. Προγραμματισμός των πανελλαδικών εξετάσεων 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr E-mail: press@minedu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΝΕΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

«ΝΕΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» «ΝΕΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ Διεύθυνση Λειτουργίας Δικτύου «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠO ΤΟ ΕΚΠ. ΕΤΟΣ 2015-2016 Α Λυκείου Τάξη Γενικής Παιδείας Β Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΖΕΥΞΗ. Χ. Ζαχαρόπουλος Α. Ανδριομένου Ο.Ε. Έτος Ίδρυσης: 1999

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΖΕΥΞΗ. Χ. Ζαχαρόπουλος Α. Ανδριομένου Ο.Ε. Έτος Ίδρυσης: 1999 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΖΕΥΞΗ 2104182561 http://sizefksi.blogspot.gr Γ. ΘΕΟΤΟΚΗ 3 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Χ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΝΔΡΙΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας περιεχομένων Εταιρική Ταυτότητα... 2 Βασικά στοιχεία του Φροντιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ----- Ταχ. /νση: Ανδρέα Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Καθηγητής Νευρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Νευρολόγος, Συν/στης Δ/ντης Νευρολογικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1281/2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1281/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 11/05/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2/40073 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail: periousia@rhodes.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Διαχειριστή Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΥΑΛ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΥΑΛ Κ.Α. 62.03.002.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

3. Στο άρθρο 2 του ν.4186/2013 (Α 193) προστίθεται παράγραφος 3Β, ως ακολούθως: «3Β. Το ωρολόγιο πρόγραµµα των Μαθηµάτων Προσανατολισµού της Γ τάξης

3. Στο άρθρο 2 του ν.4186/2013 (Α 193) προστίθεται παράγραφος 3Β, ως ακολούθως: «3Β. Το ωρολόγιο πρόγραµµα των Μαθηµάτων Προσανατολισµού της Γ τάξης ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 1. Η παράγραφος 3 του άρθρου 2 του ν.4186/2013 (Α 193), όπως έχει τροποποιηθεί µε τις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 57 του ν. 4310/14 (Α 258), αντικαθίσταται ως «Η Γ τάξη Ηµερήσιου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου. Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning

Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου. Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning http://etraining-pdxg.enl.uoa.gr/ Πρόγραμμα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών «ΠΡΟΧΩΡΩ» Σεπτέμβριος 2018 Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning Η

Διαβάστε περισσότερα

FAX:

FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Μαρούσι 1-2-2011 ΤΜΗΜΑ Β Αρ.Πρωτ.Βαθµός Προτερ. Φ.251/ 12638 /B6 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ -----

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ιωάννινα:17-2-2015 Αρ. Πρωτ: 3099 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1. Τακτικό Ανοιχτό ιαγωνισµό (Αριθ. Πρωτ. ιαγωνισµού: 3098/17-02-2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Αθήνα, 29/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 553 Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Εξετάσεων Επάρκειας ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να διεξαχθούν οι Εξετάσεις Επάρκειας ΕΝΓ και συγκεκριμένα: ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ημερομηνία Σύνταξης: 13/02/2019 Γενικά Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Οδηγίες Συμμετοχής στην Πρακτική Άσκηση Η Πρακτική Άσκηση μπορεί να εκτελεστεί μία φορά, από την 1-Μαϊου έως 31-Οκτωβρίου κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: 1. Περιφερειακούς ιευθυντές Εκπ/σης. 2. /ντές /νσεων.ε. 3. /ντές ΓΕΛ (δια των /νσεων.ε.)

ΠΡΟΣ: 1. Περιφερειακούς ιευθυντές Εκπ/σης. 2. /ντές /νσεων.ε. 3. /ντές ΓΕΛ (δια των /νσεων.ε.) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Μαρούσι, 6-12 - 2012 ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαθήματα προσανατολισμού Γ'

Τα μαθήματα προσανατολισμού Γ' Τα μαθήματα προσανατολισμού Γ' Κ Κυρίτσης 1ο ΓΕΛ Ν Ηρακλείου 1 Ιουνίου 2015 Κ Κυρίτσης 1ο ΓΕΛ Ν Ηρακλείου Τα μαθήματα του προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Διδάσκονται ώρες Παν Εξέταση Συντ Επιστήμες Αρχαία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 22519 7 Ιουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2088 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. 92096/Δ2 Καθορισμός του τύπου των τίτλων των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων Διαπολιτισμικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ένταξη οφειλετών του Ο.Γ.Α. στο Μητρώο Οφειλετών Κ.Ε.Α.Ο.»

ΘΕΜΑ: «Ένταξη οφειλετών του Ο.Γ.Α. στο Μητρώο Οφειλετών Κ.Ε.Α.Ο.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Βαθμός Ασφαλείας Αθήνα, 8/4/2014 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Διαχειριστή Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. 1/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 13-03-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/2987

Διαβάστε περισσότερα

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας:

SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr. Τι ισχύει για την Ανανέωση Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας: Σεμινάριο Ταχύρρυθμης Φροντιστηριακής Προετοιμασίας για τη Συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και την Ανανέωση Άδειας Εργασίας SECTIME ΜΕΠΕ, Τηλ. 2102005003, www.sectime.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 22535 7 Ιουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2089 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 92094/Δ2 Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα