ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 794 πράξης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Τ.Ε.Ι.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 794 πράξης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Τ.Ε.Ι."

Transcript

1 TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Εσταυρωμένος, Τ.Κ , Ηράκλειο Κρήτης Τηλ Fax ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 794 πράξης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Τ.Ε.Ι. Κρήτης Στο Ηράκλειο, σήμερα , ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθε νομίμως σε συνεδρίαση η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της. Παρόντες: Χρήστος Φλώρος, Πρόεδρος Εμμανουήλ Κουδουμάς, Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Αποστολάκης, Μέλος Ιωάννης Δημοτίκαλης, Μέλος (παρέστη με τηλεδιάσκεψη) Βασίλειος Ζαφειρόπουλος, Μέλος Αντώνιος Κωνσταντάρας, Μέλος Κωνσταντίνος Λουλακάκης, Μέλος Εμμανουήλ Μαραβελάκης, Μέλος Ευριδίκη Πατελάρου, Μέλος Ηλίας Ποταμίτης, Μέλος Νικολέτα Ράτσικα, Μέλος Απόντες: Νικόλαος Βιδάκης, Μέλος Ευάγγελος Τσουκάτος, Μέλος Δημήτριος Χρηστάκης, Μέλος Θέμα Α1: Τροποποίηση του άρθρου 16 του Οδηγού Χρηματοδότησης Η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης λαμβάνοντας υπόψη της: Το Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114 τ.α / ) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» Το Ν. 4336/2015 (ΦΕΚ 94 τ.α / ) «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης» (υποπαρ. Δ9) Τον οδηγό Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης Το γεγονός της ύπαρξης ανάγκης αλλαγής των διαδικασιών που αφορούν τις εγκρίσεις των μετακινήσεων σύμφωνα πάντα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο Αποφασίζει τα ακόλουθα: Ι) Εγκρίνει την τροποποίηση του άρθρου 16 του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης «ΑΡΘΡΟ 16 Μετακινήσεις εσωτερικού εξωτερικού Οι μετακινήσεις που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση κάθε έργου πραγματοποιούνται μέσα στα όρια του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του και σύμφωνα με τις διατάξεις του 4485/2017 (άρθρο 65) και του Ν.4336/2015 (υποπαρ. Δ9). Από το πεδίο εφαρμογής του Ν.4336/2015 εξαιρούνται τα έργα που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικά κονδύλια ή ίδιους πόρους. Επιπλέον των νομοθετικών διατάξεων, λαμβάνονται υπόψη τυχόν ειδικοί όροι και διατάξεις που θέτει ο χρηματοδότης. Για κάθε ζήτημα που δεν διευκρινίζεται από τα παραπάνω, αρμόδια να αποφασίσει είναι η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης. Α) Απαιτούμενες ενέργειες ΠΡΙΝ την πραγματοποίηση κάθε μετακίνησης Α1. Έλεγχος από τον ΕΥ του έργου αν η δαπάνη είναι προβλεπόμενη και επιλέξιμη από τον προϋπολογισμό του

2 Α2. Έλεγχος από τον ΕΥ του έργου αν ο μετακινούμενος είναι στην ομάδα έργου Με την έναρξη του έργου ο ΕΥ καταθέτει έντυπο στο οποίο δηλώνονται τα άτομα που συγκροτούν την ομάδα έργου, την οποία εγκρίνει η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης ανεξάρτητα από τη συμβατική σχέση απασχόλησης των μελών της. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα έργου, ο ΕΥ θα πρέπει ΠΡΙΝ την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μετακίνησής του, να καταθέσει νέο επικαιροποιημένο έντυπο συγκρότησης της ομάδας έργου που να συμπεριλαμβάνει το όνομά του. Στο έντυπο της ομάδας έργου καταγράφονται και οι προσκεκλημένοι ομιλητές-ερευνητές. Σχετικό Έντυπο: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ Α3. Έκδοση άδειας απουσίας αρμοδίου Περίπτωση 1: Μόνιμο Προσωπικό ΤΕΙ Κρήτης Για όλες τις κατηγορίες του μόνιμου προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης, απαιτείται άδεια απουσίας από το αρμόδιο όργανο όπως ορίζεται από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος. Ειδικότερα απαιτείται: α. Αίτηση μετακίνησης από τον δικαιούχο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σε εύλογο διάστημα πριν την μετακίνηση: Η άδεια φέρει την κατά νόμο βεβαίωση του αρμόδιου οργάνου για τον έλεγχο του ανώτατου ετήσιου ορίου ημερών εκτός έδρας (σε έργα υπαγόμενα στο Ν. 4336/2015). β. Έκδοση απόφασης άδειας μετακίνησης από το αρμόδιο όργανο. Περίπτωση 2: Μέλη της ομάδας έργου που δεν ανήκουν στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης Για τα μέλη της ομάδας έργου που δεν ανήκουν στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι με Συμβάσεις Εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.), ο Επιστημονικά Υπεύθυνος υπέχει θέση προϊσταμένου και εκδίδει την απαραίτητη άδεια. Σημειώνεται ότι η άδεια του Ε.Υ. είναι επαρκής για την κανονικότητα της δαπάνης όσον αφορά τον ΕΛΚΕ, αλλά δεν εξασφαλίζει τη νομιμότητα της απουσίας του μετακινούμενου από την θέση την οποία ενδεχομένως κατέχει στο δημόσιο τομέα και για την οποία οφείλει να μεριμνά ο ίδιος. Σχετικό Έντυπο: ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥ Α4. Αίτηση έκδοσης απόφασης μετακίνησης από τον ΕΛΚΕ (μόνο σε έργα που υπάγονται στο Ν.4336/2015) Ο Ε.Υ. υποβάλλει στον ΕΛΚΕ αίτηση έκδοσης απόφασης μετακίνησης σε εύλογο διάστημα πριν την προγραμματισμένη μετακίνηση, επισυνάπτοντας την περιγραφόμενη ως άνω στο πεδίο Α3 άδεια. Σχετικό Έντυπο: ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Στη συνέχεια ακολουθεί η έκδοση απόφασης μετακίνησης από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ στα έργα που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικά κονδύλια ή ίδιους πόρους (έργα που δεν υπάγονται στο Ν.4336/2015).

3 Β) Δαπάνες που καλύπτονται: I. Κόστος εισιτηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς (οικονομική θέση). II. Χιλιομετρική αποζημίωση και κόστος διοδίων. III. Ημερήσια αποζημίωση (αφορά σε έξοδα διατροφής και μετακινήσεων στον τόπο προορισμού). IV. Έξοδα διανυκτέρευσης. V. Κόστος συμμετοχής σε συνέδρια (fees). Γ. Συλλογή δικαιολογητικών πριν και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης I. Εισιτήρια II. Κάρτες επιβίβασης III. Απόδειξη πώλησης εισιτηρίων IV. Τιμολόγιο απόδειξη ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου καταλύματος. Αν η τιμολόγηση της διαμονής γίνεται από γραφείο ταξιδιών, τότε απαιτείται και φωτοαντίγραφο του σχετικού αποδεικτικού (voucher ή fax) από το γραφείο προς το ξενοδοχείο. Επιπλέον δικαιολογητικά για παρουσίαση εργασίας σε επιστημονικό συνέδριο εξωτερικού ή εσωτερικού μπορεί να είναι: Έγγραφη αποδοχή της εργασίας (Paper) για παρουσίαση σε συνέδριο Επισύναψη της εργασίας (paper) στην οποία αναφέρεται η πηγή χρηματοδότησης σύμφωνα με τα υποδεικνυόμενα του φορέα χρηματοδότησης Πρόγραμμα του συνεδρίου, όπου έχει συμπεριληφθεί η παρουσίαση της εργασίας και το όνομα του ερευνητή/μετακινούμενου Τιμολόγιο (invoice) πληρωμής του registration fee Βεβαίωση συμμετοχής/παρουσίας στο συνέδριο Επιπλέον δικαιολογητικά για συμμετοχή σε επιστημονικό συνέδριο εξωτερικού ή εσωτερικού, χωρίς παρουσίαση εργασίας: Τιμολόγιο (invoice) πληρωμής του registration fee Βεβαίωση συμμετοχής/παρουσίας στο συνέδριο Επιπλέον δικαιολογητικά για συμμετοχή σε συνάντηση εργασίας: Έγγραφη πρόσκληση ή από τον διοργανωτή της συνάντησης, όπου θα αναφέρονται σαφώς ο χρόνος διεξαγωγής, ο τόπος της συνάντησης, η ημερήσια διάταξη, οι προσκεκλημένοι συμμετέχοντες, αναφορά σχετικά με την κάλυψη μέρους ή του συνόλου των δαπανών από τον διοργανωτή της συνάντησης. Τεκμηρίωση με αναφορά σε συγκεκριμένο ΠΕ του ΤΔΕ για την σκοπιμότητα της μετακίνησης και της συνάντησης Παρουσιολόγιο συνάντησης καθώς και συνοπτική αναφορά ή πρακτικά των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν. Επιπλέον δικαιολογητικά μετακίνησης για εκπαιδευτικούς σκοπούς και για συμμέτοχη σε σεμινάρια, ημερίδες, εκθέσεις και λοιπές διοργανώσεις: Επισύναψη της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του σεμιναρίου κ.λπ. με όλες τις απαραίτητες διαθέσιμες πληροφορίες (επιστημονικός τομέας, χρόνος, τόπος διεξαγωγής, κόστος εγγραφής κ.λπ.) Απόδειξη πληρωμής του registration fee και βεβαίωση συμμετοχής/παρουσίας Σύντομη αποτίμηση για την παρεχόμενη εκπαίδευση και διαδικασίες αξιοποίησής της. *Σημείωση: Οι παραπάνω αναφερόμενες αποδείξεις και τιμολόγια είναι υποχρεωτικό να εκδίδονται στα στοιχεία του Ειδικού Λογαριασμού και στην περίπτωση μετακινούμενων που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

4 Δ. Συλλογή δικαιολογητικών μετά τη μετακίνηση α. Ημερολόγιο κίνησης, Σχετικό Έντυπο: Ο.14 - Ημερολόγιο κίνησης β. Έκθεση πεπραγμένων, στο οποίο θα πρέπει να περιγράφεται αναλυτικά ο σκοπός του ταξιδιού και η σύνδεσή του με τα παραδοτέα του έργου/πακέτα εργασίας, Σχετικό Έντυπο: Ο.16 - Μετακινήσεις - Έκθεση πεπραγμένων Ε) Τελικές ενέργειες για την απόδοση της δαπάνης μετακίνησης Κατάθεση εντολής πληρωμής, συνοδευόμενη από: Άδεια αρμοδίου οργάνου για τα μέλη του ΤΕΙ Κρήτης (περίπτωση Ι, παρ Α3) ή άδεια του ΕΥ για τα μέλη της ομάδας έργου που δεν ανήκουν στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης (περίπτωση ΙΙ, παρ Α3) ) Απόφαση μετακίνησης από τον Πρόεδρο της ΕΕ στα έργα που υπάγονται στο Ν. 4336/2015 (θα επισυνάπτεται από τη ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ) Όλα τα δικαιολογητικά των παραγράφων Γ και Δ Παράρτημα Α Οδηγίες Συμπλήρωσης Ημερολογίου Κίνησης 1. Όταν πρόκειται για μετακίνηση προσώπου που έχει την ιδιότητα του επιτηδευματία, για το ποσό της ημερήσιας ή/και της χιλιομετρικής αποζημίωσης προβλέπεται η προσκόμιση σχετικών αποδείξεων, υπό τις ακόλουθες διευκρινίσεις: α) Για τους μη υπαγόμενους στην παράγραφο 9 του άρθρου 39 του Ν.4387/2016, η προσκόμιση αποδείξεων είναι προαιρετική. Έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν τιμολόγιο για την ημερήσια ή/και χιλιομετρική αποζημίωση. β) Για τους υπαγόμενους στην παράγραφο 9 του άρθρου 39 του Ν.4387/2016, η προσκόμιση αποδείξεων είναι υποχρεωτική. γ) Οι αποδείξεις για την ημερήσια αποζημίωση θα αφορούν αποκλειστικά διατροφή, υπηρεσίες εστίασης και μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς ή ταξί και θα πρέπει να έχουν εκδοθεί στον τόπο και κατά τη διάρκεια της εγκεκριμένης μετακίνησης. Το εύλογο των ειδών ή των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στις αποδείξεις τελούν υπό την κρίση του Επιστημονικά Υπεύθυνου. δ) Οι αποδείξεις για την χιλιομετρική αποζημίωση θα είναι σφραγισμένες αποδείξεις από πρατήρια καυσίμων, που μπορούν να έχουν εκδοθεί και την προηγούμενη ή την επόμενη των ημερών αναχώρησης-επιστροφής. ε) Στον μετακινούμενο θα καταβάλλεται το ακριβές ποσό των αποδείξεων, υπό την προϋπόθεση να μην υπερβαίνει i) τα κατά περίπτωση όρια του παρόντα Οδηγού ή του Ν.4336/2015 ή/και ενδεχόμενους ειδικούς περιορισμούς του χρηματοδότη, ii) το όριο ημερήσιας αποζημίωσης προκειμένου για τις ανά ημέρα εκδιδόμενες αποδείξεις διατροφής-εστίασης-μετακίνησης, iii) το όριο χιλιομετρικής αποζημίωσης όπως προκύπτει με τη χρήση του διαδραστικού εργαλείου στο kmd.ggde.gr. Όρια για τις δαπάνες μετακινήσεων που δεν εμπίπτουν στο Ν.4336/2015 (όταν από τον χρηματοδότη ορίζονται χαμηλότερα όρια, ακολουθούνται αυτά αποκλειστικά) 1. Κάλυψη του κόστους εισιτηρίων οικονομικής θέσης σε μέσα μαζικής μεταφοράς συνεπάγεται economy class για το αεροπλάνο και μέχρι κρεβάτι δίκλινης εσωτερικής καμπίνας για το πλοίο. 2. Η δαπάνη διανυκτέρευσης εντός Ελλάδας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 150 ανά ημέρα (στο όριο αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και το κόστος πρωινού). 3. Η δαπάνη διανυκτέρευσης στο εξωτερικό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 220 ανά ημέρα (στο όριο αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και το κόστος πρωινού). 4. Η χιλιομετρική αποζημίωση ορίζεται σε: α) 0,35 /χλμ. με Ι.Χ. αυτοκίνητο, β) 0,20 /χλμ. με μηχανή. 5. Ημερήσια αποζημίωση δικαιολογείται μόνο για μετακινήσεις εκτός έδρας, δηλ. για μετακινήσεις σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από την έδρα του μετακινούμενου και στη νησιωτική Ελλάδα για απόσταση μεγαλύτερη από 20 ναυτικά μίλια. 6. Η ημερήσια αποζημίωση εντός Ελλάδας (αφορά σε έξοδα διατροφής και μετακινήσεων στον τόπο προορισμού) μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των Η ημερήσια αποζημίωση στο εξωτερικό (αφορά σε έξοδα διατροφής και μετακινήσεων στον τόπο προορισμού) μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των 100. Για τους προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές, μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των 80.

5 8. Για μετακινήσεις άνω των δύο ημερών, η ημερησία αποζημίωση για τις μέρες της αναχώρησης και της επιστροφής καταβάλλεται κατά το ήμισυ. Διευκρινήσεις και περιορισμοί (ακολουθούνται εφόσον δεν ορίζεται διαφορετικά από τον χρηματοδότη) 1. Οι ημέρες που βρίσκεται εκτός έδρας ένα μέλος της ομάδας έργου, για τις ανάγκες εγκεκριμένου έργου που δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του Ν.4336/2015, δεν υπολογίζονται για τη συμπλήρωση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ημερών μετακίνησης εκτός έδρας που τυχόν ισχύει για το επιστημονικό προσωπικό των ΑΕΙ. 2. Ορίζεται ως ανώτατο ποσό ημερήσιας αποζημίωσης που μπορεί να καταβληθεί αυτό που αντιστοιχεί σε δέκα (10) ημέρες το μήνα ανά μετακινούμενο και για όλα τα προγράμματα που συμμετέχει, εκτός από τις περιπτώσεις που μπορεί να ορίζεται διαφορετικά ή να προκύπτει από τους όρους αποδοχής του προγράμματος από την Επιτροπή Ερευνών. Διαφορετικά, η καταβολή αποζημίωσης άνω των δέκα ημερών εγκρίνεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Ερευνών, ύστερα από αιτιολογημένο αίτημα του Ε.Υ. 3. Οι μετακινήσεις θα πρέπει να έχουν ως αφετηρία την έδρα του μετακινούμενου. Για το προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης, η έδρα είναι στις πόλεις λειτουργίας του Ιδρύματος. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται πλήρης αιτιολόγηση. 4. Όταν πρόκειται για προσκεκλημένο ερευνητή ή διακεκριμένο επιστήμονα, τα παραστατικά της μετακίνησης θα πρέπει να συνοδεύονται από πρόσκληση ή σχετική αλληλογραφία, όπου θα αναγράφονται οι ημερομηνίες επίσκεψης και ο σκοπός της επίσκεψης/συνεργασίας. 5. Στη περίπτωση που αποζημιώνεται μόνο διανυκτέρευση και ημερήσια αποζημίωση απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: η φωτοτυπία των εισιτηρίων / καρτών επιβίβασης, το πρωτότυπο τιμολόγιο ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου καταλύματος που έχει εκδοθεί στα στοιχεία του Ε.Λ.Κ.Ε. και μία υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει ότι δεν καταβλήθηκαν ούτε η ημερήσια αποζημίωση ούτε τα έξοδα διανυκτέρευσης για τη συγκεκριμένη μετακίνηση από άλλο φορέα. 6. Στις περιπτώσεις που δεν απαγορεύεται ρητά από τον χρηματοδότη, δικαιολογούνται έξοδα ταξί μόνο από και προς τα αεροδρόμια / λιμάνια / ΚΤΕΛ - ή τα αντίστοιχα έξοδα μετακίνησης με ΙΧ, αν δεν υπερβαίνουν το αντίστοιχο κόστος ταξί. 7. Ενοικίαση αυτοκινήτου καθώς και τα έξοδα μεταφοράς αυτοκινήτου ή μηχανής δεν δικαιολογούνται, εκτός αν υπάρχουν έκτακτες συνθήκες ή το επιβάλλει η φύση του προγράμματος και ύστερα από αιτιολογημένο αίτημα του Ε.Υ. που υποβάλλεται στην Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης πριν την πραγματοποίηση της μετακίνησης (εφόσον η δαπάνη είναι επιλέξιμη σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος). 8. Σε μετακινήσεις στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων, οι οποίες δεν δύνανται να αποδειχθούν με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (π.χ. αποδείξεις διοδίων, τιμολόγια ξενοδοχείων) καλύπτεται η χιλιομετρική αποζημίωση, άλλα η ημερήσια αποζημίωση καταβάλλεται μόνο εφόσον προσκομίζονται παραστατικά αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. απόδειξη βενζίνης) από τον τόπο μετάβασης για κάθε ημέρα παραμονής. 9. Σε περιπτώσεις που το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει μεταφορά αποσκευής, δικαιολογείται το κόστος για μία (1) αποσκευή. Δεν καλύπτεται δαπάνη για δεύτερη αποσκευή ή για βάρος επιπλέον του προβλεπόμενου ορίου. 10. Εντολές προκαταβολής για μετακινήσεις δεν γίνονται αποδεκτές μετά την έναρξη της μετακίνησης. 11. Ο ΕΛΚΕ επιφυλάσσεται να επιστρέψει στο δικαιούχο τα παραστατικά μετακίνησής του, σε χρόνο μεταγενέστερο της παραλαβής τους, εφόσον υπάρχουν προβλήματα νομιμότητας ή επιλεξιμότητας. Επισημαίνεται ότι οι αναγνωριζόμενες δαπάνες σκοπό έχουν να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες για τις δαπάνες μετακίνησης και δεν αποτελούν ενίσχυση των αποδοχών του μετακινούμενου για την εκτέλεση του έργου του. Οι δαπάνες πρέπει να πραγματοποιούνται με τον προσφορότερο και οικονομικότερο τρόπο, και αποδεικνύονται με φορολογικά παραστατικά στοιχεία τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί στα στοιχεία του Ε.Λ.Κ.Ε. ΤΕΙ Κρήτης. ΙΙ) αποφασίζει και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης να υπογράφει στο εξής όλες τις αποφάσεις μετακίνησης εκτός έδρας στο πλαίσιο έργων/προγραμμάτων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 4336/2015 σύμφωνα με το παρακάτω πρότυπο απόφασης μετακίνησης εκτός έδρας

6 Ηράκλειο.. Αρ. πρωτ.. ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (στο πλαίσιο έργων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 4336/2015) Έχοντας υπόψη 1. Τις διατάξεις του Ν. 4336/2015 ((ΦΕΚ 94 τ.α / ) Υποπαράγραφος Δ9 «Δαπάνες Μετακινούμενων εντός και εκτός Επικρατείας», 2. Το Νόμο 4485/ (ΦΕΚ 114/τ.Α / ) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, 3. Τον ισχύοντα Οδηγό Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης ο οποίος εγκρίθηκε στην 723/ συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών και επικυρώθηκε με απόφαση της 118/ Συνεδρίας της Συγκλήτου του ΤΕΙ Κρήτης (ΑΔΑ: ΨΖ4Φ4691Ο3-ΟΞΥ). 4. Τη με αρ. πράξης 176/ απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Κρήτης και τη με αρ. πρωτ. 172/Φ20/ απόφαση Πρύτανη με θέμα «Καθορισμός αναπλήρωσης του Πρύτανη και τομείς ευθύνης και επιμέρους αρμοδιότητες των Αντιπρυτάνεων του ΤΕΙ Κρήτης» (Φ.Ε.Κ. 203/τ.Β / ), 6. Την απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΤΕΙ Κρήτης, Συνεδρίαση., θέμα..«αποφάσεις μετακίνησης εκτός έδρας στο πλαίσιο έργων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 4336/2015», 7. Την απόφαση της Συνεδρίασης... της Επιτροπής Ερευνών (ΑΔΑ...) για την αποδοχή διαχείρισης και έγκριση προϋπολογισμού του έργου με Κ.Α.... και Επιστημονικά Υπεύθυνο/η τον/την Την με αρ. πρωτ.... αίτηση για έγκριση μετακίνησης του/της στο πλαίσιο του έργου με ΚΑ..., που υποβλήθηκε από τον/την Επιστημονικά Υπεύθυνο/η. 9.Την Βεβαίωση που εμπεριέχεται στο σώμα της αίτησης ότι ο αιτών δεν θα υπερβεί με την εκτέλεση της αιτούμενης μετακίνησης το ανώτατο ετήσιο όριο ημερών μετακίνησης εκτός έδρας. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Εκδίδεται η παρούσα απόφαση με την οποία εγκρίνεται η ακόλουθη μετακίνηση στο πλαίσιο του έργου με τίτλο..., ΚΑ..., Κωδικός ΟΠΣ... Μετακινούμενος:... Αιτιολογία:... Ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής:... Ημερομηνίες έναρξης και λήξης εργασιών:... Αριθμός ημερών εκτός έδρας:... Αριθμός διανυκτερεύσεων:...

7 Τόπος αναχώρησης, προορισμού και επιστροφής:... Μέσο μετακίνησης:... Εκτιμώμενο ποσό δαπάνης (μέγιστο):... Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης.. ΙΙΙ) αποφασίζει στο πλαίσιο της παρούσας συνεδρίασης τη συνέχιση της χρήσης των πρότυπων εντύπων που αφορούν α) τη συγκρότηση ή την τροποποίηση της ομάδας έργου και β) την άδεια/έγκρισης μετακίνησης για τα Μέλη που δεν ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης. ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ Προς: Ημερομηνία, Την Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ Σας καταθέτω την ακόλουθη ενδεικτική ομάδα συνεργατών που κρίνονται απαραίτητοι για την υλοποίηση του έργου με τίτλο και Κ.Α Για τα πρόσωπα που καταγράφονται στους πίνακες που ακολουθούν, θα αιτηθώ κατά την διάρκεια υλοποίησης του έργου την σύναψη μίσθωσης έργου ή/και την κάλυψη δαπάνης μετακίνησής τους για τις ανάγκες του έργου. A. Προσωπικό ΤΕΙ Κρήτης 1 Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 3 ΑΦΜ Β. Εξωτερικοί Συνεργάτες και Προσκεκλημένοι 2 Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 3 ΑΦΜ

8 Οι παραπάνω περιγράφονται ως Ομάδα Έργου στην πρόταση που εγκρίθηκε από τον χρηματοδότη Η έγκριση της πρότασης από τον χρηματοδότη δεν απαιτούσε την περιγραφή συγκεκριμένης Ομάδας Έργου ή X Ο/Η Επιστημονικά Υπεύθυνος/η ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 1. Στον πίνακα Α καταγράφεται το προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης (μέλη ΔΕΠ, Δ.Π. μόνιμοι, αορίστου, ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ). 2. Στον πίνακα Β καταγράφεται το πρόσθετο προσωπικό (μέλη ΔΕΠ και δημ. Υπάλληλοι άλλων φορέων, προπτυχιακοί / μεταπτυχιακοί / διδακτορικοί φοιτητές, κ.λ.π.). 3. Στη στήλη «Ιδιότητα/Ειδικότητα» πρέπει να δίδεται η πληροφορία που θα στοιχειοθετεί την σύνθεση της Ομάδας Έργου. «Ιδιότητα» μπορεί να είναι μέλος ΔΕΠ, Διδάκτορας ερευνητής, Υποψήφιος διδάκτορας κλπ. Η «ειδικότητα» αναφέρεται στη γνωστική περιοχή ειδίκευσης του ερευνητή. Για συνεργάτες που δεν εμπίπτουν στο επιστημονικό προσωπικό (άτομα με διδακτορικό, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές και συνεργάτες με εξειδικευμένες γνώσεις), απαιτείται η διαδικασία δημοσιότητας (Πρόσκληση Ενδιαφέροντος). Της διαδικασίας δημοσιότητας εξαιρούνται συνεργάτες ευκαιριακής απασχόλησης, των οποίων το οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης έργου ή εργασίας ορισμένου χρόνου δεν υπερβαίνει ετησίως το ποσό των και φοιτητές ευκαιριακής απασχόλησης, των οποίων το οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης δεν υπερβαίνει ετησίως το ποσό των 960,00. ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΔΕΙΑΣ/ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑ/ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (για τα Μέλη που δεν ανήκουν στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης) Ημερομηνία, Εγκρίνεται η μετακίνηση του/της ως μέλος της ομάδας του έργου με τίτλο και Κ.Α., από έως με αφετηρία

9 και προορισμό, προκειμένου να. Ο/Η παρέχων/ουσα την άδεια/έγκριση ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ε.Υ. : ΙΔΙΟΤΗΤΑ : X Ο/Η Επιστημονικά Υπέθυνος/η Σημ.: Σε περίπτωση που ο/η μετακινούμενος/η έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού, η παρούσα άδεια δεν εξασφαλίζει τη νομιμότητα της απουσίας από το Ίδρυμα, για την οποία οφείλει να μεριμνά ο/η ίδιος/α. ΙV) εγκρίνει το πρότυπο για την άδεια/έγκρισης μετακίνησης (στο πλαίσιο έργων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 4336/2015): Η ΑΙΤΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ν. 4336/2015 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ Ηράκλειο.. Αρ. πρωτ.... ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (στο πλαίσιο έργων που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 4336/2015) ΕΡΓΟ (ΚΑ, τίτλος, κωδικός ΟΠΣ):... Επιστημονικά Υπεύθυνος/η:...

10 Για τις ανάγκες του έργου με ΚΑ... κρίνεται απαραίτητη η κάτωθι μετακίνηση και παρακαλώ για την έκδοση της σχετικής απόφασης. Η αιτούμενη μετακίνηση αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη και προβλέπεται στον προϋπολογισμό του έργου. Στοιχεία μετακινούμενου/ης Ονοματεπώνυμο:... Ιδιότητα:... (π.χ. μέλος ΔΕΠ ΤΕΙ Κρήτης, Καθηγητής Β θμιας Εκπ/σης, ελεύθερος επαγγελματίας, κλπ) Κατηγορία:... (Ι ή ΙΙ, σύμφωνα με το άρθρο 5 της υποπαραγράφου Δ9 του Ν. 4336/2015) Στοιχεία μετακίνησης Αιτιολογία:... Ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής:... Ημερομηνίες έναρξης και λήξης εργασιών:... Αριθμός ημερών εκτός έδρας:... Αριθμός διανυκτερεύσεων:... Τόπος αναχώρησης, προορισμού και επιστροφής:... (σε περίπτωση που ο τόπος επιστροφής διαφέρει από τον τόπο αναχώρησης, επισυνάπτεται αιτιολόγηση) Κατηγορία χώρας:... (Α, Β ή Γ, σύμφωνα με το Παράρτημα 1 του Ν. 4336/2015) Μέσο μετακίνησης:... (καταγράφονται όλα τα ενδεχομένως διαδοχικά μέσα, π.χ. ΙΧ, αεροπλάνο, τρένο, ταξί κλπ.) Εκτιμώμενο ποσό δαπάνης (μέγιστο):... Σε περίπτωση χρήσης ΙΧ ή χρήσης ταξί ή μίσθωσης ΙΧ ή μίσθωσης μεταφορικού μέσου, επιλέγεται και συμπληρώνεται αναλόγως κάποιο από τα ακόλουθα, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις του άρθρου 7 της υποπαραγράφου Δ9 του Ν. 4336/2015. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, ο/η μετακινούμενος/η δύναται να χρησιμοποιήσει, με δική του ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή ζημία, το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητό του με αριθμό κυκλοφορίας..., για τη διαδρομή. Εγκρίνεται η χρήση ταξί ή η μίσθωση ΙΧ ή η μίσθωση μεταφορικού μέσου για τους ακόλουθους λόγους:... Εφόσον πρόκειται για μετακίνηση εκτός έδρας και ο/η μετακινούμενος/η ανήκει στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης, επισυνάπτεται η άδεια/έγκριση του αρμοδίου οργάνου και βεβαιώνεται ως κάτωθι ο έλεγχος του ορίου των επιτρεπόμενων κατ' έτος ημερών εκτός έδρας σύμφωνα με το Ν.4336/2015.

11 Βεβαιώνεται ότι η ως άνω μετακίνηση βρίσκεται εντός του ανωτάτου ορίου των 60 ημερών εκτός έδρας κατ' έτος. Δικαιούμενες ημέρες εκτός έδρας:... Πραγματοποιηθείσες (έως τις αιτούμενες):... Υπόλοιπο:... Ημερομηνία... ΙΔΙΟΤΗΤΑ... ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ... ΥΠΟΓΡΑΦΗ... Εφόσον πρόκειται για μετακίνηση εκτός έδρας και ο/η μετακινούμενος/η δεν ανήκει στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης επισυνάπτεται Υπεύθυνη Δήλωση του/της μετακινούμενου/ης για την τήρηση του ορίου των 60 ημερών εκτός έδρας ετησίως. X Ο/Η Επιστημονικά Υπεύθυνος/η Η παρούσα απόφαση όσον αφορά την τροποποίηση του άρθρου 16 του Οδηγού θα ισχύσει από την έγκριση της από τη Σύγκλητο του ΤΕΙ Κρήτης. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΩΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΓΥΡΩ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΔΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΠΑΤΕΛΑΡΟΥ ΗΛΙΑΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΑΤΣΙΚΑ

Συνεδρίαση της Συγκλήτου ΤΕΙ, αρ. πράξης 183/

Συνεδρίαση της Συγκλήτου ΤΕΙ, αρ. πράξης 183/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση της Συγκλήτου ΤΕΙ, αρ. πράξης 183/03.05.2018 Στο Ηράκλειο σήμερα 3 Μαΐου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uoc.gr ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ Γραμματεία Συγκλήτου Πληροφορίες: Ελευθερία Αλεφαντινού Τηλέφωνο: 28310 77904 Τηλεομοιοτυπία: 28310 77909 E-mail: syglhtos@admin.uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uoc.gr/ Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Σ Γραμματεία Συγκλήτου Πληροφορίες: Ελευθερία Αλεφαντινού Τηλέφωνο: 28310 77904 Τηλεομοιοτυπία:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Τροποποίηση του άρθρου 13 του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης. Ρέθυμνο, Αρ. Γεν. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Τροποποίηση του άρθρου 13 του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης. Ρέθυμνο, Αρ. Γεν. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uoc.gr Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Σ Γραμματεία Συγκλήτου Πληροφορίες: Ελευθερία Αλεφαντινού Τηλέφωνο: 28310 77904 Τηλεομοιοτυπία:

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Μετακινήσεων και Αποζημιώσεων ΕΛΚΕ ΠΔΜ

Πολιτική Μετακινήσεων και Αποζημιώσεων ΕΛΚΕ ΠΔΜ Πολιτική Μετακινήσεων και Αποζημιώσεων ΕΛΚΕ ΠΔΜ Η παρούσα Πολιτική Μετακινήσεων και Αποζημιώσεων (ΠΜΑ) Δεν αντικαθιστά τους κανόνες και τις οδηγίες των προγραμμάτων και των έργων που διαχειρίζεται ο Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών To Ε.Ι.Ε καλύπτει το κόστος των μετακινήσεων του προσωπικού του καθώς και των συνεργατών του εφόσον μετακινούνται κατ εντολή του Ιδρύματος, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454

Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454 Ξάνθη 29.01.2013 Α.Π. 1743 ΠΡΟΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Τηλ.: 2610 367660 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail: odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 2/30.11.2017 Της 97ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 30-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Συγκλήτου Σέρρες 4-5-2018 Αριθμ. πρωτ. 2054 Κοινοποίηση της αριθμ. 54/7/15.2.2018 απόφασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ ΚΜ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Τηλ.: 2610 367660 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail: odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Πάτρα: 01/04/2016 Τηλ. : 2610 367372 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail : odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Ξάνθη, 22/12/2017 Α.Π Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα

Ξάνθη, 22/12/2017 Α.Π Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Ξάνθη, 22/12/2017 Α.Π. 30481 Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα ΘΕΜΑ: Δαπάνες για μετακινήσεις στο πλαίσιο υλοποίησης έργων συμμετοχή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θέμα: Μετακινήσεις Επιμορφωτών για τις ανάγκες των προγραμμάτων με χαρακτηριστικά μεικτού μοντέλου επιμόρφωσης (τύπου IIa)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θέμα: Μετακινήσεις Επιμορφωτών για τις ανάγκες των προγραμμάτων με χαρακτηριστικά μεικτού μοντέλου επιμόρφωσης (τύπου IIa) Πάτρα 31/1/2018 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θέμα: Μετακινήσεις Επιμορφωτών για τις ανάγκες των προγραμμάτων με χαρακτηριστικά μεικτού μοντέλου επιμόρφωσης (τύπου IIa) Πλαίσιο Αποζημιώσεων Μετακίνησης Για τα προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Μαρούσι, 12/12/2014

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 10/10/2013 Αρ. Πρωτ.: 11156 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ξάνθη, 20/1/2016 Α.Π Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα

Ξάνθη, 20/1/2016 Α.Π Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Ξάνθη, 20/1/2016 Α.Π. 1413 Προς 1. Τα Τμήματα του ΔΠΘ 2. Καθηγητές / Λέκτορες του ΔΠΘ Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα ΘΕΜΑ: Δαπάνες για μετακινήσεις στο πλαίσιο υλοποίησης έργων συμμετοχή σε συνέδρια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS)

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Εγχειρίδιο Χρήσης MIS Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη [Επιμορφωτές προγραμμάτων επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS)

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β επιπέδου Τ.Π.Ε.) Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε Πολυτεχνείου Κρήτης

3 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε Πολυτεχνείου Κρήτης 3 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / 24.07.2018 Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε Πολυτεχνείου Κρήτης Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας σχετικά με την πραγματοποίηση πάσης φύσεως δαπανών για την οικονομική διαχείριση των έργων, από

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Βέροια, 26 Απριλίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο Ε Ι Σ Η Γ Η Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 27/07/2010 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 27/07/2010 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ O.T.E. A.E. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 27/07/2010 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ:245/26 ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Προς :Αποδέκτες Στηλών 5, 6, 7, 11,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Ν 4336/2015, ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Δ9, ΦΕΚ 94/Α/ )

ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Ν 4336/2015, ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Δ9, ΦΕΚ 94/Α/ ) ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Ν 4336/2015, ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Δ9, ΦΕΚ 94/Α/14-8-15) ΓΕΝΙΚΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ (άρθρο 5) 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (άρθρο 3) 2 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΜΕΤΑΘΕΣΗ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΜΕΤΑΘΕΣΗ α. εισαγωγικα Με τα άρθρα του Ν 4336/2015 ρυθμίζονται θέματα της εκτός έδρας μετακίνησης των δημοσίων υπαλλήλων. Εξ αιτίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Βέροια, 8 Μαρτίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Οι πιο κάτω ορισμοί είναι εφαρμόσιμοι για σκοπούς της παρούσας εγκυκλίου: Α.1. Πανεπιστημιακό Μέλος (α) Πανεπιστημιακό

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 09/

Απόσπασμα Πρακτικού 09/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αναρτητέο στο Διαδίκτυο Αρ. πρωτ.: 1877/28-2-2014 Απόσπασμα Πρακτικού 09/17-02-2014 Σήμερα, 17 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Διαδικασία Διαχείρισης Κονδυλίων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Ισχύουν από 1.9.2007

Οδηγίες για τη Διαδικασία Διαχείρισης Κονδυλίων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Ισχύουν από 1.9.2007 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Δ/νση : Χρ. Λαδά 6 Πληροφορίες : Ε. Καφεντζή, Μ. Χατζάρα Τηλέφωνο : 210 368 9038, 727 5044

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. Α) ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ Πριν την έναρξη της πρακτικής προηγείται η δημοσιοποίηση της στους

Διαβάστε περισσότερα

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α.

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. - ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. Εισαγωγή Η αλματώδης αύξηση το τελευταίο διάστημα των αιτήσεων για επιστημονικές εκδηλώσεις που επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α)

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) ΘΕΜΑ: Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) Α. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας»

ΘΕΜΑ: «Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας» Αθήνα, 1/4/2016 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 2105215294, 293,

Διαβάστε περισσότερα

(ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 1

(ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 1 ΑΠΟΦΑΣΗ Π864/22-07-2015 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 1 ΘΕΜΑ: «Διαδικασίες για αποζημιώσεις εξόδων μετακίνησης συνεργατών και προσωπικού ΙΤΥΕ στo πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων έργων/ Πράξεων ΕΣΠΑ/ Interreg/

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/ Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας

Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/ Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας Πίνακας περιεχομένων Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/1.4.2016 Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας Αθήνα, 1/4/2016 Αριθμ. Πρωτ. Μ62/67 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια) και Ελένη Νικολάου,

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια) και Ελένη Νικολάου, Πράξεως 0050 Αριθμ. Συν/ση 7η/13.5.2014 ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ I ΤΜΗΜΑ Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια)

Διαβάστε περισσότερα

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΤΩ9Ο-Χ3Η. 1. Ελισαβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος

ΑΔΑ: 4ΑΣΤΩ9Ο-Χ3Η. 1. Ελισαβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ'αριθ. 17/2011 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αρ.απόφ. 188/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση μετακίνησης και εξόδων μετακίνησης υπαλλήλων του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΥ/ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση. Αγάπη Τσίκλη, LDV Project Manager

ΙΚΥ/ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση. Αγάπη Τσίκλη, LDV Project Manager ΙΚΥ/ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση Αγάπη Τσίκλη, LDV Project Manager Για την οικονομική διαχείριση των σχεδίων πρέπει να λαμβάνονται υπόψη: Οδηγός LLP 2012 (LLP Guide 2012) Εθνική Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

TRANSNATIONAL PROGRAMME BALKAN-MEDITERRANEAN PART B

TRANSNATIONAL PROGRAMME BALKAN-MEDITERRANEAN PART B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε. Ε. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ CO-OPERATION PROGRAMME TRANSNATIONAL PROGRAMME BALKAN-MEDITERRANEAN 2014-2020 PART B THESSALONIKI 20-09-2017 1 FIRST LEVEL CONTROL PROGRAMME AND NATIONAL RULES 2 1. ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. Eowyen Crisfield, Crisfield Educational Ιστοσελίδα :

1. Eowyen Crisfield, Crisfield Educational Ιστοσελίδα : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Β4Μ79-ΧΩΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 23/05/2019 Αριθ. Πρωτ. 463/Φ20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αγορίτσα Μπίζιου Υπάλληλος τμήματος ERASMUS/ ΙΚΥ

Αγορίτσα Μπίζιου Υπάλληλος τμήματος ERASMUS/ ΙΚΥ Αγορίτσα Μπίζιου Υπάλληλος τμήματος ERASMUS/ ΙΚΥ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σύνολο αιτήσεων: 30 Αιτηθέν ποσό: 1.310.627,16 Ευρώ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σύνολο αιτήσεων προς υλοποίηση: 23 Συνολικό ποσό εγκεκριμένων αιτήσεων:

Διαβάστε περισσότερα

1.Ερώτηση : Είναι επιλέξιμες οι δαπάνες διαμονής σε Αιrbnb;

1.Ερώτηση : Είναι επιλέξιμες οι δαπάνες διαμονής σε Αιrbnb; ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ-Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020» 1.Ερώτηση : Είναι επιλέξιμες οι δαπάνες διαμονής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Οδηγίες για τη χρηστή οικονομική διαχείριση των δαπανών των μετακινήσεων»

Θέμα : «Οδηγίες για τη χρηστή οικονομική διαχείριση των δαπανών των μετακινήσεων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/Υ & ΔΗΜ/ΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ Ταχ. Δ/νση Ερμού 23-25 Ταχ. Κώδικας 10562 Αθήνα Πληροφορίες Μ. Χαραλαμπάκη Τηλέφωνο 2131624206 Fax 2131624213 E-Mail m.charalampaki1@aade.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη 16-11-2015. Αριθμ. Πρωτ. 3382/16-11-2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη 16-11-2015. Αριθμ. Πρωτ. 3382/16-11-2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σχολικό έτος 2012-2013 Κανονισμός για τους συγγραφείς και τους εικονογράφους Το πρόγραμμα Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛIΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛIΟΣ (ΟΜΜΙΤΤΕΟ ΤΟ EXCELLENCE Ε.Α. ΥΠ. ΑΡ 78/2010. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛIΟΣ ΠΡΟΣ: Πανεπιστημιακή Κοινότητα ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: ΗΜΕΡ.: Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών Αναθεώρηση Εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα

Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα ΕΛΚΕ Πολυτεχνείο Κρήτης ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 [1] Πίνακας περιεχομένων 1. Περιγραφή της μεθοδολογίας υπολογισμού του ωρομισθίου των απασχολούμενων σε ερευνητικά προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Καθορισμός της διαδικασίας ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Απόφαση της ΕΔ του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ 6)

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ 6) Οδηγίες Χρήσης της εφαρμογής https://apps.edeil.ntua.gr/public ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ε.Μ.Π. ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ 6) Έκδοση 1.0 Ημερομηνία 21/6/2019 1.Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα...

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση 3 ου Θέµατος Ανάληψη Υποχρεώσεων Καταβολής Οφειλών προς το δηµόσιο

Εισήγηση 3 ου Θέµατος Ανάληψη Υποχρεώσεων Καταβολής Οφειλών προς το δηµόσιο Εισήγηση 3 ου Θέµατος Ανάληψη Υποχρεώσεων Καταβολής Οφειλών προς το δηµόσιο Με το υπ. αριθ. Πρωτ.. Έγγραφο του Δικηγόρου Βασίλειο Ξεφτέρη που έχει οριστεί εκκαθαριστής της ΕΑΠΑΞ Α.Ε. ΟΤΑ και στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Χανιά, Αρ. Πρωτ.:6196 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 317 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Χανιά, Αρ. Πρωτ.:6196 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 317 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πλατεία Αγ. Τίτου, τέρμα οδού Αγ. Μάρκου, 731 32 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕ279-Ζ9Ξ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΔΑ: ΒΕ279-Ζ9Ξ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 714, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 281-379315 & 379339 Fax 281-37934 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια) και Ελένη Νικολάου,

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια) και Ελένη Νικολάου, Πράξεως 0051 Αριθμ. Συν/ση 7η/13.5.2014 ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ I ΤΜΗΜΑ Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Κλιμακίου, Κωνσταντίνα Ζώη, Σύμβουλο και τα μέλη Ιωάννα Ευθυμιάδου (εισηγήτρια)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ Οδηγίες εξόδων μετακινήσεων σύμφωνα με Ν. 2685/1999, Ν.3833/2010, Αποφ. Υπ. Οικ. 2/33481/0022/27-4-2011 (ΦΕΚ 1069 Β ), όπως ισχύουν και κάθε τροποποίηση αυτών. Α. Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 2810-379315 & 379339 Fax 2810-379340 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 16 Ιουνίου 2015 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 6954 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Τροποποίηση του Οδηγού Σύναψης Μισθώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Verisfield (UK) Ltd. Μεθοδολογικό σημείωμα

Verisfield (UK) Ltd. Μεθοδολογικό σημείωμα Verisfield (UK) Ltd Μεθοδολογικό σημείωμα Δημοσιοποίηση παροχών με βάση το άρθρο 66, παρ. 7 του Νόμου 4316/2014 (ΦΕΚ 270Α/24.12.2014) και τον κώδικα δημοσιοποίησης της EFPIA Οικονομικό έτος 2015 Σύνοψη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 46 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 46 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές» - ΕΔΒΜ 34

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές» - ΕΔΒΜ 34 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές» - ΕΔΒΜ 34 ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Μπορούν οι υποψήφιοι διδάκτορες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 4η Έκδοση (Οκτώβριος 2016) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VΙΙ Διαδικασίες Προμηθειών και Δημοσίων Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΟ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση : Εσταυρωμένος - 71004 Ταχ. Θυρίδα :1939 Πληροφορίες : Μ. Δαμιανάκη Τηλ. : 2810379307 Φαξ : 2810379395

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ Συνοπτικές Οδηγίες Ημερομηνίες Επιλεξιμότητας δαπανών...2 Χρηματοδότηση...2 Δομή Προτάσεων...2

Διαβάστε περισσότερα

ενιαίο Τμήμα στην παρούσα πρόσκληση) 1 Τα τρία νέα Τμήματα που προήλθαν από την κατάτμηση του Τμήματος ΚΔΠΕ θεωρούνται ως ένα

ενιαίο Τμήμα στην παρούσα πρόσκληση) 1 Τα τρία νέα Τμήματα που προήλθαν από την κατάτμηση του Τμήματος ΚΔΠΕ θεωρούνται ως ένα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων Κινητικότητα Προσωπικού με σκοπό τη Διδασκαλία ή τη συνδυασμένη περίοδο Διδασκαλίας και Επιμόρφωσης (STΑ) στο πλαίσιο του Erasmus+ για το 2018/2019 Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ι.Κ.Υ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση Τομεακό πρόγραμμα Leonardo da Vinci

Ι.Κ.Υ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση Τομεακό πρόγραμμα Leonardo da Vinci Ι.Κ.Υ Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση Τομεακό πρόγραμμα Leonardo da Vinci Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2009 1. Δαπάνες προσωπικού (πίν.j3) 2. Δαπάνες ταξιδίων & διαβίωσης (πίν.j4) 3. Δαπάνες εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Η παρούσα προκήρυξη αποτελεί την πρώτη προκήρυξη εσωτερικού προγράμματος χρηματοδότησης της Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης, και απευθύνεται σε μέλη του Επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ : ** ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ : Γ2/13324/ ΥΠΕΠΘ 1 ΦΕΚ 206 Β 1.- ( 5 ) ( 1 ) ***** Η

ΥΠΕΠΘ : ** ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ : Γ2/13324/ ΥΠΕΠΘ 1 ΦΕΚ 206 Β 1.- ( 5 ) ( 1 ) ***** Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑ : Προγραμματισμός, Σχεδιασμός, Έγκριση μετακινήσεων μαθητών και καθηγητών στα πλαίσια οργανωμένων Εκδηλώσεων του Σχολείου ΣΧΕΤ.: Εγκύκλιες Διαταγές

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 528 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 528 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37073 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2013 Οικονομική Διαχείριση Σχεδίου Υποβολή Τελικής Έκθεσης Πεπραγμένων

Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2013 Οικονομική Διαχείριση Σχεδίου Υποβολή Τελικής Έκθεσης Πεπραγμένων ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα «Leonardo da Vinci» Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2013 Οικονομική Διαχείριση Σχεδίου Υποβολή Τελικής Έκθεσης Πεπραγμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 1 Απριλίου 2019 Αρ. Πρωτ: 71052/747

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 1 Απριλίου 2019 Αρ. Πρωτ: 71052/747 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Αριθμός Πρόσκλησης: 21/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 8580 Ημερομηνία: 21/09/2017 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Επιτροπή Ερευνών, Συνεδρία 387/14-12-2012 Σύγκλητος, Συνεδρία 309/20-12-2012

Διαβάστε περισσότερα

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ)

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROSCOLA 2016-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Στην Πάτρα, σήμερα Τρίτη, 25-10-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ.3222/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ.3222/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Όλες οι καταστάσεις πληρωμής έκτακτων αμοιβών των μονίμων καθηγητών αποστέλλονται με πρωτοκολλημένο διαβιβαστικό στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ενημερώνονται όλοι οι συναλλασσόμενοι με τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΛΚΕ στο νέο Θεσμικό Πλαίσιο

Ο ΕΛΚΕ στο νέο Θεσμικό Πλαίσιο Ο ΕΛΚΕ στο νέο Θεσμικό Πλαίσιο Αναπληρωτής Επιστημονικός Υπεύθυνος Προϋπολογισμός Web rescom Προϋπολογισμός - Ανάληψη Υποχρέωσης Υποτροφίες Καπατσούλια Νατάσσα, Κατσουλιέρης Βασίλης, Ρήγκου Ελένη, Φαρδέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ευτέρα 21/7/2014 Αριθµ. Πρωτ.: 8295 Ο Ειδικός Λογαριασµός του Πανεπιστηµίου Κρήτης έχοντας υπόψη: τον Κανονισµό Χρηµατοδοτήσεων Εσωτερικό Κανονισµό Συστήµατος Αξιολόγησης Έρευνας, όπως αυτός εγκρίθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης Στοιχείων για τους Επαγγελματίες Υγείας (Ε.Υ.) και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (Ε.Υ.Φ.)

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης Στοιχείων για τους Επαγγελματίες Υγείας (Ε.Υ.) και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (Ε.Υ.Φ.) Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης Στοιχείων για τους Επαγγελματίες Υγείας (Ε.Υ.) και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (Ε.Υ.Φ.) Εισαγωγή Η παρούσα μεθοδολογία περιγράφει τη διαδικασία και τον τρόπο προετοιμασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών Τμήμα Ερευνητικών Έργων ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών (Α.Π. 8654/18.01.2019) Έκδοση 2.0 28 Ιανουαρίου 2019 (Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 395 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 395 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 6.1. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Επιλέξιμες ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθες δαπάνες για συμμετοχή των δικαιούχων σε εμπορικές εκθέσεις εκτός ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Αριθμός Πρόσκλησης: 10/2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 4891 Ημερομηνία: 03/08/2016 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα