Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης"

Transcript

1 Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήμα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 8, Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήμα). Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows 8 Στο μενού Έναρξη Όλες οι εφαρμογές Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές: και επιλέγοντας τον τίτλο «Λογαριασμοί Χρηστών» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε «Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται,

2 κατεβάζουμε την μπάρα επιλογής ειδοποίησης σχετικά με τις αλλαγές στον υπολογιστή μας στο τελευταίο επίπεδο «Να μην ειδοποιούμαι ποτέ όταν» και επιλέγουμε ΟΚ. Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό ξεκινάμε την διαδικασία εγκατάστασης των προγραμμάτων μας όπως συνήθως. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows 7. Αν κατά την διαδικασία εγκατάστασης εμφανισθεί το παρακάτω Σφάλμα - Error: δεν έχετε παρά να τρέξετε ως διαχειριστής το Autorun.exe, που βρίσκεται μέσα στο Cd εγκατάστασης, όπως στην παρακάτω εικόνα και να επαναλάβετε την διαδικασία εγκατάστασης από την μάσκα διαθέσιμων προγραμμάτων.

3 Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, ελέγχουμε ότι η «Λειτουργία συμβατότητας» καθώς και το «Επίπεδο δικαιωμάτων» του προγράμματος είναι επιλεγμένα, σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία: Από το εικονίδιο του προγράμματος που έχει εμφανισθεί στην επιφάνεια εργασίας, επιλέγουμε τις "Ίδιότητες" - "Properties"

4 και εν συνεχεία την καρτέλα "Συμβατότητα" - "Compatibility". Με επιλογή στην «Αλλαγή ρυθμίσεων για όλους τους χρήστες» ανοίγουμε την καρτέλα συμβατότητας για όλους τους χρήστες και από την Λειτουργία συμβατότητας επιλέγουμε το «Λειτουργικό σύστημα Windows 7» καθώς και από το επίπεδο δικαιωμάτων την «Εκτέλεση αυτού του προγράμματος με δικαιώματα διαχειριστή». Τα ίδια βήματα ακολουθούμε για κάθε συντόμευση των προγραμμάτων της LHlogismiki, που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας μας. Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows 7 Στο μενού Έναρξη Ρυθμίσεις Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές:

5 και επιλέγοντας τον τίτλο «Λογαριασμοί Χρηστών» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε το «Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται: Κατεβάζουμε την μπάρα επιλογής ειδοποίησης σχετικά με τις αλλαγές στον υπολογιστή μας στο τελευταίο επίπεδο «Να μην ειδοποιούμαι ποτέ» και επιλέγουμε «ΟΚ». Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό συνεχίζουμε στο 2 ο Βήμα του οδηγού. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows 7. Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows Vista Στο μενού Έναρξη Ρυθμίσεις Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές:

6 και επιλέγοντας το «Αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας στα windows» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε το «Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται: Ξετσεκάρουμε την επιλογή «Χρησιμοποιείστε τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC) για την ασφάλεια του υπολογιστή σας» και επιλέγουμε «ΟΚ». Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό προχωράμε στο 2 ο Βήμα του οδηγού. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows Vista. Βήμα 2 ο : Τι πρέπει να εγκαταστήσετε από το CD της LH Λογισμικής: Α. Αν έχετε αγοράσει το «Master for Windows», επιλέγετε να εγκαταστήσετε μόνο το «MASTER» (δε χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση του «FESPA» ή του «ΤEKTON»). Β. Αν έχετε αγοράσει μόνο το «Fespa», επιλέγετε να εγκαταστήσετε το «FESPA» ή το «MASTER» (oι δύο αυτές επιλογές είναι ταυτόσημες και απόλυτα λειτουργικές, όσον αφορά το στατικό μέρος του προγράμματος). Γ. Αν έχετε αγοράσει μόνο το «Τέκτων», επιλέγετε να εγκαταστήσετε το «ΤEKTON» ή το «MASTER» (oι δύο αυτές επιλογές είναι ταυτόσημες και απόλυτα λειτουργικές, όσον αφορά το αρχιτεκτονικό μέρος του προγράμματος). Δ. Αν δεν είστε βέβαιος τι έχετε αγοράσει μπορείτε να επιλέξετε «MASTER» για εγκατάσταση και ανάλογα με το κλειδί (Hasp) να δουλέψει το ανάλογο υποσύστημα. Προσοχή: Πολλαπλές εγκαταστάσεις της ίδιας έκδοσης του προγράμματος (Master, Fespa και Τέκτων) στον ίδιο σταθμό εργασίας (Η/Υ) προκαλούν προβλήματα στον μηχανισμό επίλυσης του Fespa και θα πρέπει να αποφεύγονται.

7 Βήμα 3ο: Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία εγκατάστασης του Master αναλυτικά. 1. Εισάγεται το CD στον Η/Υ σας και σύντομα θα εμφανιστεί το παρακάτω μενού. 2. Επιλέξτε «MASTER 10» και εμφανίζεται το παρακάτω μενού για να παραμετροποιήσετε την εγκατάσταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιλέξτε «Επόμενο» στις διαδοχικές φόρμες μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση του προγράμματος. 3. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί αυτόματα η εγκατάσταση του βοηθητικού προγράμματος Microsoft Visual C++ που απαιτείται για τη λειτουργία του προγράμματός μας. Επιλέξτε «Next» όπως στην παρακάτω εικόνα.

8 4. Τσεκάρετε την επιλογή αποδοχής όρων εγκατάστασης (I have read and accept the licence terms) της Microsoft και «Install» όπως παρουσιάζονται γραφικά στην εικόνα που ακολουθεί. 5. Επιλέξτε «Finish» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος.

9 6. Στη συνέχεια θα αρχίσει αυτόματα η εγκατάσταση του οδηγού του νέου Hasp του προγράμματος. Επιλέξτε την αποδοχή των όρων εγκατάστασης (I accept the licence agreement) και στη συνέχεια επιλέξτε 2 διαδοχικά «Next» όπως και στην παρακάτω εικόνα. 7. Αν έχει γίνει σωστά η διαδικασία θα δείτε την παρακάτω εικόνα που δηλώνει την σωστή εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης του κλειδιού (Hasp). Επιλέξτε «Finish». 8. Το πρόγραμμα έχει πλέον εγκατασταθεί και μπορείτε να διαβάσετε στο αρχείο κειμένου που ανοίγει αυτόματα και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες. 9. Πριν ανοίξετε το πρόγραμμα για πρώτη φορά επιλέξτε να κάνετε μια επανεκκίνηση του Η/Υ σας. Ανάλογη είναι η διαδικασία εγκατάστασης οποιουδήποτε προγράμματος από το CD της εταιρείας μας. Βήμα 4ο: Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία ενεργοποίησης του προγράμματός σας.

10 Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το κλειδί (Hasp) στην ανάλογη θύρα του Η/Υ σας και ανοίξτε το πρόγραμμα από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Την πρώτη φορά που θα ανοίξει στον συγκεκριμένο Η/Υ θα ζητήσει ενεργοποίηση μέσω της παρακάτω εικόνας. Αν έχετε σύνδεση Internet: Αν υπάρχει ενεργή απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο επιλέξτε «Ναι» και το πρόγραμμα θα λάβει αυτόματα κωδικό ενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζεται η επικοινωνία του προγράμματος από κάποιο πρόγραμμα προστασίας. ( Antivirus ή Firewall). Αν δεν έχετε σύνδεση με το Internet: Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο επιλέξτε «Όχι» και καλέστε μας στο τηλέφωνο προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση τηλεφωνικά με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας ( Ωράριο λειτουργίας τμήματος υποστήριξης: 10:30 ως 18:30, Δευτέρα ως Παρασκευή). -Συχνές Ερωτήσεις Εγκατάστασης και Ενεργοποίησης του προγράμματος Ερώτηση: Έχω εγκατεστημένη μια παλαιότερη έκδοση του προγράμματος την οποία θέλω διατηρήσω παράλληλα με την καινούργια στον ίδιο Η/Υ. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Απάντηση: Οι δύο εκδόσεις μπορούν να λειτουργούν παράλληλα σε διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης, έχοντας δύο διαφορετικά κλειδιά στον Η/Υ χωρίς πρόβλημα. Πάντως συνιστούμε αν θέλετε να διατηρήσετε την παλιά έκδοση, να την εγκαταστήσετε σε διαφορετικό Η/Υ καθώς είναι πιο ασφαλής σαν επιλογή γενικά. Ερώτηση: Μετά την εγκατάσταση και την λήψη κωδικών ενεργοποίησης του προγράμματος σε λειτουργικό Windows Vista & 7 εμφανίζεται ένα μήνυμα Aδυναμία εγγραφής στην registry. Χρησιμοποιήστε το regedit. Απάντηση: Αν το λειτουργικό σας σύστημα είναι Windows Vista ή 7 δεν έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία ελέγχου λογαριασμού χρήστη (UAC). Επαναλάβετε το 1 ο Βήμα του οδηγού. Ερώτηση: Το πρόγραμμα ζητάει κωδικούς κάθε φορά που ξεκινάει. Απάντηση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κωδικό διαχειριστή συστήματος για την εγκατάσταση του προγράμματος και τη διαδικασία λήψης των κωδικών. Ερώτηση: Δεν μπορώ να λάβω κωδικούς ενεργοποίησης μέσω διαδικτύου. Απάντηση: Πιθανές αιτίες με σειρά συχνότητας εμφάνισης: 1. Ελέγξτε αν η σύνδεσή σας με το διαδίκτυο είναι ενεργή και δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα προστασίας (Antivirus ή Firewall) που εμποδίζει την επικοινωνία με το κέντρο λήψης κωδικών.

11 2. Ο Η/Υ σας δεν είναι συνδεδεμένος απευθείας στο διαδίκτυο (απευθείας σύνδεση με μόντεμ) αλλά μέσω άλλου Η/Υ (proxy server). Αυτός ο τρόπος δεν υποστηρίζεται και η λήψη κωδικών ενεργοποίησης πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. 3. Έχετε εγκαταστήσει νεότερη χρεώσιμη έκδοση από αυτή που έχετε αγοράσει. Καλέστε στο τμήμα πωλήσεων στο για να την παραγγείλετε ή εγκαταστήστε το παλιό σας πρόγραμμα από το CD που σας έχει δοθεί με την αγορά. Ερώτηση: Τα αρχεία χρήστη (Ανοίγματα ή Αντικείμενα) που έχω δημιουργήσει θα επηρεαστούν από την νέα εγκατάσταση; Απάντηση: Η νέα εγκατάσταση δεν επηρεάζει τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί και φυλαχθεί σαν αρχεία χρήστη στις αντίστοιχες ειδικές θέσεις της βιβλιοθήκης. Ερώτηση: Το νέο πρόγραμμα διαβάζει τα παλιά αρχεία μου; Απάντηση: Η νέα έκδοση είναι συμβατή με όλα τα παλιότερά σας αρχεία, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα και το λειτουργικό που είναι δημιουργημένα.

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...1 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete.

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete. H υπηρεσία VPN προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνδέονται στο Internet από άλλους φορείς (πχ ISP, άλλα ιδρύματα, κτλ) να αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 NETGEAR, Inc. 350 E. Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Ιούλιος 2010 208-10651-01 v1.0 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR και το λογότυπο NETGEAR

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης

Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης SingularLogic Control 4 rel 3.03 SingularLogic Control 1, 2, 3 rel 3.03 SingularLogic Accountant rel 3.03 SingularLogic Λογιστικά rel 3.03 ή µεταγενέστερες εκδόσεις µε MICROSOFT SQL

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης F-Secure Internet Security / Antivirus 2011. 2. Στην Επιλογή Γλώσσας Εγκατάστασης επιλέξτε το «Ελληνικά» και επιλέξετε «Επόµενο».

Οδηγίες Εγκατάστασης F-Secure Internet Security / Antivirus 2011. 2. Στην Επιλογή Γλώσσας Εγκατάστασης επιλέξτε το «Ελληνικά» και επιλέξετε «Επόµενο». Subject : F-Secure Installation Guide and FAQ Product: F-Secure Anti-Virus/Internet Security 2011 Author : Michael Samarinas Last Change : 21/9/2010 Anti Virus Content Security Firewalls Authentication

Διαβάστε περισσότερα

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions MCSS Medical Center Support Systems Setup Instructions Author: Dr. Alexander Patelis Version: 1.5.00 Code: MCSS_IN_003 Αθήνα, Ιούνιος 2010 2006 2010 Dragon Systems MCSS_IN_003 Page 1 / 89 Πίνακας Αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE. Version 19.0

Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE. Version 19.0 Οδηγίες Χρήσης HUNE RF CARD LOCK SOFTWARE Version 19.0 RF 1 Εισαγωγή στην ηλεκτρονική κλειδαριά θυρών με χρήση κάρτας RF Το σύστημα ηλεκτρονικής κλειδαριάς, που απαρτίζεται από την συσκευή ανάγνωσης προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Χαλαρής Αποθήκευσης σελίδα 1 / 31 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Mobile Broadband

Vodafone Mobile Broadband Βήµα Βήµα Εγκατάσταση λογισµικού Vodafone Mobile Broadband έκδοση 10.2 Ιούλιος 2011 Σηµαντική σηµείωση Προσοχή! Οι νεότεροι εξοπλισµοί (USB modem) περιλαµβάνουν την εφαρµογή 10.x (στηνσύντοµηέκδοση- lite

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Α. Εισαγωγή... 3 Τι είναι η εκπαίδευση εξ αποστάσεως και πώς διεξάγεται... 3 Τι είναι η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση - Περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP Οδηγός χρήστη Lenovo Security Solution FP Οι πληροφορίες που παρέχονται θεωρούνται ακριβείς και έγκυρες. Ωστόσο, η Upek, Inc δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ E-LEARNING - 2 -

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ E-LEARNING - 2 - - 2 - ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ E-LEARNING Περιεχόµενα Εγκατάσταση λογισµικού Οθόνη καλωσορίσµατος στην εγκατάσταση...4 Πληροφορίες ιδρύµατος και λογισµικού...5 ηµιουργία συντόµευσης στο µενού έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα.

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Σημαντικό Φροντίστε να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης όταν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για χρήση, επειδή δεν παρέχονται δίσκοι ανάκτησης μαζί με τον υπολογιστή. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Monopoly World Edition

Monopoly World Edition Monopoly World Edition ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σεπτέμβριος 2008 Οδηγίες Χρήσης Προγράμματος Σελίδα 1 από 67 1. Περιεχόμενα 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ... 5 3. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα