ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB"

Transcript

1

2 ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB Μετά από τις δύο πρώτες διοργανώσεις του 2009 και του 2010, καθώς και την άκρως επιτυχημένη του παρουσία στην έκθεση xenia 2010 αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 2011, το Design Lab επανέρχεται με ανατρεπτική πλέον μορφή στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το διάστημα 6, 7 και 8 Μαΐου Έχοντας κληρονομιά ένα σημαντικό portfolio επισκεπτών (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων), οι οποίοι έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις ενισχύουν ολοένα και περισσότερο το θεσμό, και σε συνεργασία με νέους, εμπνευσμένους και δημιουργικούς συνεργάτες, οι διοργανωτές του Design Lab A&M Consultants, σχεδιάζουν το μεγαλύτερο Design Festival που έχει λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος, αποβλέποντας σε μια μετεξέλιξη του event, η οποία θα αγκαλιάσει το design σε όλες τις δημιουργικές εκφάνσεις του, χωρίς να παραλείπει κάποια.

3 ΠΟΙΟΣ Διοργανωτής του Design Lab, είναι η εταιρεία A&M Consultants, η οποία δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των ειδικών εκδόσεων και της διοργάνωσης εκθέσεων. Στις εκδοτικές της δραστηριότητες, περιλαμβάνονται τα περιοδικά Material, InStore, και Hotelier (προϊόν της στρα - τηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία xenia, Εκθέσεις-Συνέδρια Α.Ε.). Στο χώρο του internet, διαθέτει το portal αλλά και την ειδική σελίδα για το Design Lab Show, Με εφαλτήριο τη μεγάλη τους εμπειρία από τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών, οι διοργανωτές του Design Lab συνεργάζονται φέ - τος με νέες, δραστήριες και δυναμικές ομάδες στον τομέα του επικοινωνιακού σχεδιασμού και στρατηγικής, αλλά και σημαντικές εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα, με στόχο τη διοργάνωση του μεγαλύτερου και πλέον επιτυχημένου Design Festival στην Ελλάδα. ΠΟΥ Το Design Lab 2011 θα λάβει χώρα στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, ένα «βιομηχανικό μουσείο» απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, από τα πιο ενδιαφέροντα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί σήμερα ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωση του χώρου σε κέντρο φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλ - λης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα θεόρατα καζά - νια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους «συ νωμοτεί» ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως «εργοστάσιο» προστασίας και παραγωγής της τέχνης. Λειτουργεί από το 1999 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. ΠΟΤΕ Παρασκευή 6 Μαΐου Σάββατο 7 Μαΐου Κυριακή 8 Μαΐου

4 ΜΟΡΦΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ Το Design Lab 2011 αποτελείται από δυο παράλληλους κύκλους ειδικών εκδηλώσεων, οι οποίοι εκτείνονται τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο και θα έχουν την κάτωθι μορφή: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ A. Εσωτερικά των κτηρίων Στο εσωτερικό των κτηρίων (συγκεκριμένα εντός των αιθουσών «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ», «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», «ΝΙ- ΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» και «ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ»), θα λειτουργήσει το εκθεσιακό τμήμα του Design Lab, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επαγγελματίες του χώρου (μέσω πρόσκλησης) καθώς επίσης και οι ιδιώτες επισκέπτες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μπορούν να προ μηθεύονται (έναντι αντιτίμου) την ειδική κάρτα εισό δου. Τα κυριότερα υλικά και υπηρεσίες που φιλοξενούνται στην έκθεση, ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: Υλικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης. Είδη Μπάνιου. Αρχιτεκτονικός και Διακοσμητικός Φωτισμός. Έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά). Έπιπλα Κουζίνας. Υπηρεσίες design (Μελέτη - Σχεδίαση - Διακόσμηση χώρων, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Μελέτη Φωτισμού, Βιομηχανικός Σχεδιασμός κ.ο.κ.). Β. Εξωτερικός χώρος της «Τεχνόπολις» Στο συγκεκριμένο εκθεσιακό τμήμα του Design Lab θα συμμετέχουν εταιρείες οι οποίες, με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους παρέχουν λύσεις εξωτερικού χώρου. Ενδεικτικά, τα κυριότερα εκθέματα του συγκεκριμένου τμήματος θα ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: Αρχιτεκτονικά και Διακοσμητικά Υλικά για Εξωτερικούς Χώρους. Καλύψεις Αιθρίων. Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου. Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων. Συστήματα Σκίασης Θέρμανση - Ψύξη Εξωτερικών Χώρων. Αρχιτεκτονική Κήπων - Φυτά.

5 2. DESIGN FESTIVAL Με ελεύθερη είσοδο, ο εξωτερικός χώρος του Design Lab, πρόκειται να φιλοξενήσει ένα από τα πιο πρωτοποριακά Design Festivals, το οποίο αποσκοπεί στο να δημιουργήσει μία πρωτοφανή και ολοκληρωμένη εμπειρία για τον επισκέπτη, επαγγελματία ή ιδιώτη. Το concept αφορά το στήσιμο ενός ιδιαίτερου design χωριού, το οποίο θα αποτελείται από γειτονιές, κάθε μια από τις οποίες θα αντιπροσωπεύει και μία πτυχή του σύγχρονου design, όπως για παράδειγμα Product Design, Industrial Design, Food Design, Fashion Design. Μέσω ιδιαίτερων παρουσιάσεων και κατασκευών που θα φιλοξενούνται σε κάθε γειτονιά, θα παρουσιάζεται και θα επεξηγείται η μορφή της κάθε πτυχής του design, ενώ θα περιλαμβάνονται και αντιπροσωπευτικά προϊόντα εταιρειών, τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Την εικόνα του χωριού θα συμπληρώνουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών, τα οποία θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο. Τα έργα αυτά, θα απεικονίζουν στοιχεία της φύσης και του αστικού τοπίου φτιαγμένα με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα, σύμφωνα με το σύγχρονο art design. Στην κατηγορία του art design, θα εντάσσεται και ένα ιδιαίτερο Design Museum. Την εμπειρία του Design Festival έρχεται να ολοκληρώσει η παρουσία ενός Design Bazaar, στο οποίο θα πωλούνται χαρακτηριστικά αντικείμενα design, σε πολύ προσιτές τιμές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να προωθήσουν τη δουλειά τους, μέσω του Design Lab.

6 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DESIGN FESTIVAL Είσοδος: Στο χώρο της εισόδου, θα στηθεί μία ιδιαίτερη κατασκευή, ο ξεχωριστός χαρακτήρας της οποίας αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή του διερχόμενου κοινού, αλλά και να μεταφέρει το κλίμα του Design Festival στους επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή. Industrial Design: Στη γειτονιά του Industrial Design θα στηθεί ένα σύγχρονο περίπτερο, στο οποίο αφ ενός θα επεξηγείται η έννοια του Industrial Design, και αφ ετέρου θα παρουσιάζεται ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κατηγορίας αυτής, με τρόπο ώστε να δίνεται ένας ιδιαίτερα διαδραστικός χαρακτήρας στην παρουσίαση. Product Design: Στην ειδική κατασκευή που θα φιλοξενήσει το Product Design, εκτός από την επεξήγηση της έννοιας, θα φιλοξενηθούν και αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της κατηγορίας αυτής του design, τα οποία θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Fashion Design: Στο φουτουριστικό catwalk του Fashion Design, θα παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό Fashion Show, με πρωτότυπα και ξεχωριστά κομμάτια από το χώρο της μόδας. Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των επισκεπτών. Food Design: Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες από το χώρο των τροφίμων αλλά και επαγγελματίες σεφ, ο επισκέπτης θα έρχεται σε επαφή με αυτή την ιδιότυπη μορφή design, ικανοποιώντας βέβαια και την αίσθηση της γεύσης. Design Museum: Περιμετρικά του φουγάρου στην είσοδο της «Τεχνόπολις», θα εκτεθούν 10 μπούστα, διακοσμημένα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία, τα οποία θα αποτελέσουν τα εκθέματα του μουσείου του Design χωριού. Design Bazaar: Σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες, θα στηθεί ένα μοναδικό Bazaar έργων design, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο αναμνηστικό από το Design Festival, σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Lounge: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ξεκουράζονται και να απολαμβάνουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα δημιουργεί το Design Festival, αλλά και να έρχονται σε οπτική επαφή με τα έργα ανεξάρτητων καλλιτεχνών που θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο του Festival.

7 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Το Design Lab θα προβληθεί μέσω ενός ιδιαίτερα μελετημένου διαφημιστικού προγράμματος, εστιάζοντας στις κάτωθι επικοινωνιακές ενέργειες: Ενίσχυση του Word of mouth μέσω: Ανοικτής πρόσκλησης συμμετοχής καλλιτεχνών, στα πλαίσια του Art Design. Design Bazaar. Work Shops κατά την διάρκεια του τριημέρου της διοργάνωσης σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα. Παράλληλων εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, από τις επιχειρήσεις της περιοχής. Χορηγοί επικοινωνίας Έχοντας ήδη σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας στο πλευρό του, όπως τα περιοδικά OzonRaw, Instore, Hotelier, Material, Δομές καθώς και ένα από τα σημαντικότερα web radios, το Off Radio, το Design Lab έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία του στην ευρύτερη αγορά. Σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο πακέτο προνομίων για τους χορηγούς επικοινωνίας, στοχεύει στην άμεση αύξηση αυτών το αμέσως επόμενο διάστημα. Διαδικτυακή προώθηση μέσω: Newsletters. Αξιοποιώντας τη βάση δεδομένων της εταιρείας A&M Consultants (που περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία επαγγελματιών στο χώρο του Design και των ξενοδοχείων) και αξιοποιώντας αντίστοιχα τις βάσεις δεδομένων των συνεργατών μας, αποσκοπούμε στην αποστολή τουλάχιστον newsletters. Social Media. Προώθηση του event μέσω social networks, όπως Facebook και Twitter. Banners. Ανάρτηση banner σχετικού με τη διοργάνωση στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας. Bloggers. Συνεργασία με bloggers με σκοπό την προώθηση του Design Lab. Επικοινωνία με γραφεία τύπου. Σημαντική για τη γνωστοποίηση της διοργάνωσης στην αγορά είναι η επικοινωνία με τα ενεργά μέσα ενημέρωσης. Στόχος μας είναι η επικοινωνία και η γνωστοποίηση της διοργάνωσης σε πάνω από 300 μέσα επικοινωνίας, ηλεκτρονικά, έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά. Έντυπο διαφημιστικό υλικό. Στο έντυπο διαφημιστικό υλικό συμπεριλαμβάνονται οι προσκλήσεις που στοχευμένα θα αποσταλούν στους επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και οι αφίσες εσωτερικού χώρου οι οποίες θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία. Επί - σης, η διανομή flyer από προσεκτικά επιλεγμένα κανάλια διανομής θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της προώθησης.

8 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η κεντρική διοργάνωση του Design Lab για το προηγούμενο έτος, έλαβε χώρα τον Μάιο στην Εγκατάσταση Ξιφασκίας, Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού (πρώην Δυτικός Αερολιμένας), σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, τόσο από πλευράς ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης των επισκεπτών, όσο και σε ότι αφορά τις συμμετοχές επιλεγμένων εταιρειών με εξαιρετικά καινοτόμα υλικά και προϊόντα. Αναλυτικά, το Design Lab 2010 επισκέφθηκαν συνολικά επιχειρήσεις, η οποίες αναλύονται κατά κατηγορία επαγγέλματος ως κάτωθι: Αρχιτέκτονες Interior & Industrial Designers Τεχνικά Γραφεία - Τεχνικές Εταιρείες 494 Επαγγελματίες (εμπόριο/παροχή υπηρεσιών) Φοιτητές Αρχιτεκτονικής- Design 255 Εταιρείες εξωτερικού 46 Ιδιώτες 210 Σύνολο 5.985

9 ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Με αφετηρία τη θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia και μεταβατικό σταθμό την εκδήλωση που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, το Design Lab επαναπροσδιορίζει την εταιρική έκθεση εισάγοντας την ιδέα του εργαστηρίου. Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση δεν είναι ένα συνονθύλευμα από διαφορετικές εταιρίες που παρουσιάζονται κάτω από μια κοινή στέγη, αλλά δομείται αποκλειστικά από προκατασκευασμένα στοιχεία σε μια λογική που όμως διαφοροποιείται σημαντικά από τις δομές που είναι διαθέσιμες σήμερα στις εκθέσεις. Έχει δυναμικό χαρακτήρα και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εταιρικού προφίλ, ενώ λειτουργεί συνθετικά και όχι διασπαστικά στο σύνολο της εκδήλωσης. Άλλωστε, οι χώροι της «Τεχνόπολις» αποτελούν από μόνοι τους ένα ιδιαίτερο σκηνικό, το οποίο πρέπει ο εκθέτης να αξιοποιήσει δημιουργικά, αντί να το υποβαθμίσει. Οι κατασκευές είναι ιδιαίτερα απλές, ώστε να μην υπερισχύουν της εκάστοτε εταιρικής παρουσίας. Το σύστημα απαντά σε όλες τις ανάγκες προβολής των προϊόντων χωρίς να περιορίζεται σε ένα και μόνο μοτίβο που σκοπό έχει μόνο να διαχωρίσει ιδιοκτησίες. Η δημιουργία αυτού του μοτίβου έχει σκοπό να δώσει την δυνατότητα σε κάθε εταιρεία και κάθε προϊόν να παρουσιαστεί διαφορετικά και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες χωρίς να διαταραχθεί το ενιαίο του χώρου. Αυτός ο κανόνας υλοποιείται από μια σειρά διαχωριστικών που αποτελούν και το βασικό δομικό σύστημα. Στοιχεία κυρίως χαμηλά, για να ενισχυθεί η συνέχεια, οργανώνουν τον χώρο και θέτουν το βασικό πλαίσιο στο οποίο θα τοποθετηθούν τα δευτερεύοντα δομικά στοιχεία αλλά και τα προϊόντα. Η χρήση σταθερών κατασκευών χαμηλούς κόστους από όλους τους εκθέτες πέρα από τα πλεονεκτήματα που παρουσιάστηκαν παραπάνω και αφορούν την παρουσίαση, μειώνουν σημαντικά το κόστος κατασκευής των περιπτέρων. Ο χρόνος κατασκευής των περιπτέρων είναι πολύ μικρότερος συγκριτικά με την εκ του μηδενός κατασκευή χώρου. Το ενεργειακό αποτύπωμα ολόκληρου του εγχειρήματος είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με τις παραδοσιακές εκθέσεις. Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, η διοργανώτρια εταιρεία του Design Lab έχει στη διάθεσή της μια σειρά από έπιπλα (διαχωριστικά, βάσεις διαχωριστικών, πάγκους και stands/καβαλέτα) τα οποία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους συμμετέχοντες στο show. Όλα τα έπιπλα είναι προϊόντα βιομηχανικού design (σειρά Αλλότυπος του αρχιτέκτονα και βιομηχανικού σχεδιαστή Γιώργου Χαϊδόπουλου) και ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος της εκδήλωσης. Οι προτεινόμενοι τρόποι συμμετοχής στο Design Lab είναι δυο:

10 Α. Ενοικίαση χώρου. Σ αυτή την περίπτωση, ο εκθέτης ενοικιάζει τετραγωνικά μέτρα χώρου. Τα περίπτερα διαχωρίζονται μεταξύ τους είτε με τους τοίχους των αιθουσών (όπως π.χ. στην Δ6), είτε με τα χαμηλά διαχωριστικά (ύψους 1,22μ.) που διαθέτει η διοργανώτρια εταιρεία. Στις Αίθουσες Δ7 και Δ10 τα περίπτερα θα περιλαμβάνουν και έναν πάγκο της διοργανώτριας (διάσταση 1,83μ.x0,91μ.), καθώς και ένα σκαμπό, τα οποία περιλαμβάνονται στη τιμή τετραγωνικού μέτρου. Για τους εκθέτες που επιθυμούν περισσότερους πάγκους, δίνεται αυτή η δυνατότητα, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση. Με εξαίρεση την «πλάτη» των παραπάνω χώρων, δεν επιτρέπεται η δημιουργία τοίχων ή χωρισμάτων ύψους μεγαλύτερου του 1,30. Μικρής διαμέτρου stands ή στοιχεία προβολής μπορούν να τοποθετηθούν, μετά από συνεννόηση με τη διοργάνωση. Στόχος του παραπάνω κανόνα είναι να εξασφαλιστεί η ενιαία εικόνα του Design Lab και να μην υπάρχουν οπτικοί αποκλεισμοί εντός του χώρου. Γενικά, δεν επιτρέπονται οι κατασκευές γυψοσανίδας, ενώ για κάθε άλλη κατασκευή θα πρέπει να υπάρξει σχετική έγκριση από την οργανωτική επιτροπή του Design Lab. Β. Ενοικίαση πάγκου. Εντός των Αιθουσών θα δημιουργηθούν ζώνες στις οποίες η συμμετοχή του εκθέτη θα γίνεται αποκλειστικά με χρήση πάγκου που διαθέτει η διοργανώτρια. Σ αυτή την περίπτωση, διατίθεται ένας χώρος minimum διάστασης 6μ 2 (2x3μ.), στον οποίο τοποθετείται ένας πάγκος διάστασης 1,83μ. Χ 0,91μ. και ένα σκαμπό. Οι τελικές θέσεις που θα φιλοξενήσουν τις ζώνες με τους πάγκους θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, αφού ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής των εταιρειών που θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά πάγκο. Στο υπόγειο της Αίθουσας 10 θα χρησιµοποιηθούν αποκλειστικά πάγκοι.

11 ΚΟΣΤΟΣ Το κόστος συμμετοχής διαφοροποιείται ανάλογα με τον χώρο που θα επιλεγεί και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το διαφορετικό κόστος ενοικίασης που ισχύει για κάθε χώρο. Πιο συγκεκριμένα: ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ (Δ6-ΦΟΥΡΝΟΙ) Χρέωση ανά μ 2 : 140,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ (Δ7) Χρέωση ανά μ 2 : 120,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) ισόγειο Χρέωση ανά μ 2 : 150,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) υπόγειο Χρέωση ανά μ 2 : 100,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ (Δ12) Χρέωση ανά μ 2 : 120,00 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (2η ΑΥΛΗ) Χρέωση ανά μ 2 : 70,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΑΓΚΟΥ (διάσταση 1,83 x 0,91μ.) 900,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΓΚΟΥ 100,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ STAND/ ΚΑΒΑΛΕΤΟΥ (διάσταση επιφάνειας προβολής 1,82 x 1,22μ.) Μια πλευρά: 400,00 Δυο πλευρές: 700,00 Παροχές που περιλαμβάνονται στη τιμή: Γενικός Φωτισμός Αίθουσας. Οι εκθέτες πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για επιπρόσθετο, ειδικό φωτισμό στον χώρο του περιπτέρου τους. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της διαχείρισης του χώρου της «Τεχνόπολις». Καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων. Φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων της έκθεσης από εταιρεία security. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης Παρουσίαση στον Κατάλογο Εκθετών. Παροχή προσκλήσεων στους εκθέτες για να προσκαλέσουν πελάτες και συνεργάτες.

12 ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ (Δ6-ΦΟΥΡΝΟΙ) ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ (Δ12)

13 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ (Δ7) ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) ισόγειο ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) υπόγειο

14 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΟΨΗ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Το 100% Hotel Show, στις 2 πρώτες του διοργανώσεις, απέδειξε την ανάγκη για δημιουργία ενός εξειδικευμένου εκθεσιακού event που θα εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ. Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Lab γυρίζει σελίδα!

ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ. Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Lab γυρίζει σελίδα! ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Με την φιλοσοφία αυτή, το 2015 το Design Lab γυρίζει σελίδα! Μέσα στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Ανάπτυξη της αμερικανικής σκληρής ξυλείας στην Ανατολή Τι μέλλει γενέσθαι για τη βιομηχανία ξυλείας στη Ρωσία

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Ανάπτυξη της αμερικανικής σκληρής ξυλείας στην Ανατολή Τι μέλλει γενέσθαι για τη βιομηχανία ξυλείας στη Ρωσία 68 κωδικός 6701 IANOYAΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 www.epipleon.gr ΑΠΟΣΤΟΛΗ H EGGER υποδέχεται τον Τύπο με αφορμή τη Bau ΕΚΘΕΣΕΙΣ Domotex Bau Medwood 2016 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Ανάπτυξη της αμερικανικής σκληρής

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Ρ. Φεραίου 1 Ταχ. Κώδ. : 38001 Τηλ. : 24213 50221 Τηλ/πο : 24210

Διαβάστε περισσότερα

(ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020) Στρατηγική Επικοινωνίας

(ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020) Στρατηγική Επικοινωνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014

TRANSPORT SHOW 2014 SHOW 2014 2014 ΕΚΘΕΣΗ Αθήνα, Νοέμβριος 2013 Αγαπητέ συνεργάτη, Με αίσθημα ευθύνης προς την εταιρεία σας, είμαστε σήμερα σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Ανοιξη του 2014 διοργανώνουμε την ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Hotel Restaurant Cafeteria Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Τουριστικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,6 δισ. ευρώ έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου από τις

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης.

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. FRANCHISE EXPO 2014 Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. Επιλεγµένες επενδυτικές επιλογές : Ενηµέρωση και εκπαίδευση Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας

Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας Ιωάννης Μπρας HND CE, BEng (Hons) SEA, MSc EPM, MTEΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ Περίληψη Το λιμάνι του Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Think Tank Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science Α κύκλος κειμένων THE HELLENIC ALUMNI 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 03

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN 1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Expo Cyprus 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ 13 και 17 Μαΐου 2015.

Η Expo Cyprus 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ 13 και 17 Μαΐου 2015. Λευκωσία 0..0 Προς: Όλα τα μέλη Θέμα: Διεθνής Έκθεση Κύπρου EXPO CYPRUS 0 Κυρίες / Κύριοι, Η Expo Cyprus 0 θα πραγματοποιηθεί φέτος στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία μεταξύ και Μαΐου 0. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016

Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016 Στρατηγική Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τριετία 2014-2015-2016 Με στόχο τον έγκαιρο προγραμματισμό και την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσεων και μετά από πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων

Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διεθνείς τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά 1 1.1 Ο ρόλος του Διαδικτύου και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου 1 1.2 Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ 2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1 Ι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Εισαγωγή στη Διαφήμιση Γιώργος Κοκκίνης Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικότερα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Αναλυτικότερα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακό µουσείο για τη διάχυση του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου του ήµου Χερσονήσου, Αβδού,.Ε. Χερσονήσου ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σε νέους τομείς και αγορές

Σε νέους τομείς και αγορές ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Σε νέους τομείς και αγορές Έντονη δραστηριότητα στην ξενοδοχειακή αγορά της Κρήτης, αλλά και γενικά χαρακτηρίζει την εταιρία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, η οποία τελευταία έχει διευρύνει το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Μαριάνθη Καρατζά

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα μελέτη έγινε για εκπαιδευτικούς σκοπούς και κάποια από τα στοιχεία που περιέχει δεν είναι απόλυτα ακριβή.

Η παρούσα μελέτη έγινε για εκπαιδευτικούς σκοπούς και κάποια από τα στοιχεία που περιέχει δεν είναι απόλυτα ακριβή. Η παρούσα μελέτη έγινε για εκπαιδευτικούς σκοπούς και κάποια από τα στοιχεία που περιέχει δεν είναι απόλυτα ακριβή. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κεφάλαιο 1: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΨΗ... 7 Κεφάλαιο 2:ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ της Πόλης: Εκπόνηση Σχεδίου για το ήμο Ηρακλείου Κρήτης Μ. Χαλκιαδάκη 1, Α. έφνερ 2, Θ. Μεταξάς 3

Μάρκετινγκ της Πόλης: Εκπόνηση Σχεδίου για το ήμο Ηρακλείου Κρήτης Μ. Χαλκιαδάκη 1, Α. έφνερ 2, Θ. Μεταξάς 3 Μάρκετινγκ της Πόλης: Εκπόνηση Σχεδίου για το ήμο Ηρακλείου Κρήτης Μ. Χαλκιαδάκη 1, Α. έφνερ 2, Θ. Μεταξάς 3 1 Αρχιτέκτων Μηχανικός, Απόφοιτος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολεοδομία - Χωροταξία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ /ΝΣΗ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ /ΝΣΗ: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΚΟΥΜΟΥΝ ΟΥΡΟΥ Τ.Κ. 41110 ΛΑΡΙΣΑ Πληρ.Ε. Κατσαρού, Β.Χρόνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ EIΣΑΓΩΓΗ Η επιρροή της διαφήμισης υπήρξε κι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα αισθητή, τόσο σε οικονομικά και επιχειρηματικά πλαίσια, όσο και

Διαβάστε περισσότερα

8 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο M.E.C. EXPO CENTER, ΠΑΙΑΝΙΑ

8 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο M.E.C. EXPO CENTER, ΠΑΙΑΝΙΑ 8 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο 6-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 M.E.C. EXPO CENTER, ΠΑΙΑΝΙΑ DGNB Building Information Modeling Smart cities ΒΙΜ Energy

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε γινόταν στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά, ρώτησα έναν εκθέτη, που ασχολείται (και τώρα) με τα έπιπλα: Γιατί έρχεσαι στην έκθεση; Η απάντηση ομολογώ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET»

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET» Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ &ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ T.E.I. OF EPIRUS SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF COMMUNICATION, INFORMATICS AND MANAGEMENT ΘΕΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα