ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB"

Transcript

1

2 ΣΧΕ ΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN LAB Μετά από τις δύο πρώτες διοργανώσεις του 2009 και του 2010, καθώς και την άκρως επιτυχημένη του παρουσία στην έκθεση xenia 2010 αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 2011, το Design Lab επανέρχεται με ανατρεπτική πλέον μορφή στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το διάστημα 6, 7 και 8 Μαΐου Έχοντας κληρονομιά ένα σημαντικό portfolio επισκεπτών (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων), οι οποίοι έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις ενισχύουν ολοένα και περισσότερο το θεσμό, και σε συνεργασία με νέους, εμπνευσμένους και δημιουργικούς συνεργάτες, οι διοργανωτές του Design Lab A&M Consultants, σχεδιάζουν το μεγαλύτερο Design Festival που έχει λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος, αποβλέποντας σε μια μετεξέλιξη του event, η οποία θα αγκαλιάσει το design σε όλες τις δημιουργικές εκφάνσεις του, χωρίς να παραλείπει κάποια.

3 ΠΟΙΟΣ Διοργανωτής του Design Lab, είναι η εταιρεία A&M Consultants, η οποία δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των ειδικών εκδόσεων και της διοργάνωσης εκθέσεων. Στις εκδοτικές της δραστηριότητες, περιλαμβάνονται τα περιοδικά Material, InStore, και Hotelier (προϊόν της στρα - τηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία xenia, Εκθέσεις-Συνέδρια Α.Ε.). Στο χώρο του internet, διαθέτει το portal αλλά και την ειδική σελίδα για το Design Lab Show, Με εφαλτήριο τη μεγάλη τους εμπειρία από τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών, οι διοργανωτές του Design Lab συνεργάζονται φέ - τος με νέες, δραστήριες και δυναμικές ομάδες στον τομέα του επικοινωνιακού σχεδιασμού και στρατηγικής, αλλά και σημαντικές εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα, με στόχο τη διοργάνωση του μεγαλύτερου και πλέον επιτυχημένου Design Festival στην Ελλάδα. ΠΟΥ Το Design Lab 2011 θα λάβει χώρα στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, ένα «βιομηχανικό μουσείο» απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, από τα πιο ενδιαφέροντα στον κόσμο, το οποίο αποτελεί σήμερα ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωση του χώρου σε κέντρο φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλ - λης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα θεόρατα καζά - νια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους «συ νωμοτεί» ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως «εργοστάσιο» προστασίας και παραγωγής της τέχνης. Λειτουργεί από το 1999 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. ΠΟΤΕ Παρασκευή 6 Μαΐου Σάββατο 7 Μαΐου Κυριακή 8 Μαΐου

4 ΜΟΡΦΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ Το Design Lab 2011 αποτελείται από δυο παράλληλους κύκλους ειδικών εκδηλώσεων, οι οποίοι εκτείνονται τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο και θα έχουν την κάτωθι μορφή: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ A. Εσωτερικά των κτηρίων Στο εσωτερικό των κτηρίων (συγκεκριμένα εντός των αιθουσών «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ», «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», «ΝΙ- ΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» και «ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ»), θα λειτουργήσει το εκθεσιακό τμήμα του Design Lab, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επαγγελματίες του χώρου (μέσω πρόσκλησης) καθώς επίσης και οι ιδιώτες επισκέπτες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μπορούν να προ μηθεύονται (έναντι αντιτίμου) την ειδική κάρτα εισό δου. Τα κυριότερα υλικά και υπηρεσίες που φιλοξενούνται στην έκθεση, ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: Υλικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης. Είδη Μπάνιου. Αρχιτεκτονικός και Διακοσμητικός Φωτισμός. Έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά). Έπιπλα Κουζίνας. Υπηρεσίες design (Μελέτη - Σχεδίαση - Διακόσμηση χώρων, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Μελέτη Φωτισμού, Βιομηχανικός Σχεδιασμός κ.ο.κ.). Β. Εξωτερικός χώρος της «Τεχνόπολις» Στο συγκεκριμένο εκθεσιακό τμήμα του Design Lab θα συμμετέχουν εταιρείες οι οποίες, με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους παρέχουν λύσεις εξωτερικού χώρου. Ενδεικτικά, τα κυριότερα εκθέματα του συγκεκριμένου τμήματος θα ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: Αρχιτεκτονικά και Διακοσμητικά Υλικά για Εξωτερικούς Χώρους. Καλύψεις Αιθρίων. Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου. Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων. Συστήματα Σκίασης Θέρμανση - Ψύξη Εξωτερικών Χώρων. Αρχιτεκτονική Κήπων - Φυτά.

5 2. DESIGN FESTIVAL Με ελεύθερη είσοδο, ο εξωτερικός χώρος του Design Lab, πρόκειται να φιλοξενήσει ένα από τα πιο πρωτοποριακά Design Festivals, το οποίο αποσκοπεί στο να δημιουργήσει μία πρωτοφανή και ολοκληρωμένη εμπειρία για τον επισκέπτη, επαγγελματία ή ιδιώτη. Το concept αφορά το στήσιμο ενός ιδιαίτερου design χωριού, το οποίο θα αποτελείται από γειτονιές, κάθε μια από τις οποίες θα αντιπροσωπεύει και μία πτυχή του σύγχρονου design, όπως για παράδειγμα Product Design, Industrial Design, Food Design, Fashion Design. Μέσω ιδιαίτερων παρουσιάσεων και κατασκευών που θα φιλοξενούνται σε κάθε γειτονιά, θα παρουσιάζεται και θα επεξηγείται η μορφή της κάθε πτυχής του design, ενώ θα περιλαμβάνονται και αντιπροσωπευτικά προϊόντα εταιρειών, τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Την εικόνα του χωριού θα συμπληρώνουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών, τα οποία θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο. Τα έργα αυτά, θα απεικονίζουν στοιχεία της φύσης και του αστικού τοπίου φτιαγμένα με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα, σύμφωνα με το σύγχρονο art design. Στην κατηγορία του art design, θα εντάσσεται και ένα ιδιαίτερο Design Museum. Την εμπειρία του Design Festival έρχεται να ολοκληρώσει η παρουσία ενός Design Bazaar, στο οποίο θα πωλούνται χαρακτηριστικά αντικείμενα design, σε πολύ προσιτές τιμές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να προωθήσουν τη δουλειά τους, μέσω του Design Lab.

6 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DESIGN FESTIVAL Είσοδος: Στο χώρο της εισόδου, θα στηθεί μία ιδιαίτερη κατασκευή, ο ξεχωριστός χαρακτήρας της οποίας αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή του διερχόμενου κοινού, αλλά και να μεταφέρει το κλίμα του Design Festival στους επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή. Industrial Design: Στη γειτονιά του Industrial Design θα στηθεί ένα σύγχρονο περίπτερο, στο οποίο αφ ενός θα επεξηγείται η έννοια του Industrial Design, και αφ ετέρου θα παρουσιάζεται ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κατηγορίας αυτής, με τρόπο ώστε να δίνεται ένας ιδιαίτερα διαδραστικός χαρακτήρας στην παρουσίαση. Product Design: Στην ειδική κατασκευή που θα φιλοξενήσει το Product Design, εκτός από την επεξήγηση της έννοιας, θα φιλοξενηθούν και αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της κατηγορίας αυτής του design, τα οποία θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Fashion Design: Στο φουτουριστικό catwalk του Fashion Design, θα παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό Fashion Show, με πρωτότυπα και ξεχωριστά κομμάτια από το χώρο της μόδας. Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των επισκεπτών. Food Design: Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες από το χώρο των τροφίμων αλλά και επαγγελματίες σεφ, ο επισκέπτης θα έρχεται σε επαφή με αυτή την ιδιότυπη μορφή design, ικανοποιώντας βέβαια και την αίσθηση της γεύσης. Design Museum: Περιμετρικά του φουγάρου στην είσοδο της «Τεχνόπολις», θα εκτεθούν 10 μπούστα, διακοσμημένα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία, τα οποία θα αποτελέσουν τα εκθέματα του μουσείου του Design χωριού. Design Bazaar: Σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες, θα στηθεί ένα μοναδικό Bazaar έργων design, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο αναμνηστικό από το Design Festival, σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Lounge: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ξεκουράζονται και να απολαμβάνουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα δημιουργεί το Design Festival, αλλά και να έρχονται σε οπτική επαφή με τα έργα ανεξάρτητων καλλιτεχνών που θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο του Festival.

7 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Το Design Lab θα προβληθεί μέσω ενός ιδιαίτερα μελετημένου διαφημιστικού προγράμματος, εστιάζοντας στις κάτωθι επικοινωνιακές ενέργειες: Ενίσχυση του Word of mouth μέσω: Ανοικτής πρόσκλησης συμμετοχής καλλιτεχνών, στα πλαίσια του Art Design. Design Bazaar. Work Shops κατά την διάρκεια του τριημέρου της διοργάνωσης σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα. Παράλληλων εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, από τις επιχειρήσεις της περιοχής. Χορηγοί επικοινωνίας Έχοντας ήδη σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας στο πλευρό του, όπως τα περιοδικά OzonRaw, Instore, Hotelier, Material, Δομές καθώς και ένα από τα σημαντικότερα web radios, το Off Radio, το Design Lab έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία του στην ευρύτερη αγορά. Σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο πακέτο προνομίων για τους χορηγούς επικοινωνίας, στοχεύει στην άμεση αύξηση αυτών το αμέσως επόμενο διάστημα. Διαδικτυακή προώθηση μέσω: Newsletters. Αξιοποιώντας τη βάση δεδομένων της εταιρείας A&M Consultants (που περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία επαγγελματιών στο χώρο του Design και των ξενοδοχείων) και αξιοποιώντας αντίστοιχα τις βάσεις δεδομένων των συνεργατών μας, αποσκοπούμε στην αποστολή τουλάχιστον newsletters. Social Media. Προώθηση του event μέσω social networks, όπως Facebook και Twitter. Banners. Ανάρτηση banner σχετικού με τη διοργάνωση στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας. Bloggers. Συνεργασία με bloggers με σκοπό την προώθηση του Design Lab. Επικοινωνία με γραφεία τύπου. Σημαντική για τη γνωστοποίηση της διοργάνωσης στην αγορά είναι η επικοινωνία με τα ενεργά μέσα ενημέρωσης. Στόχος μας είναι η επικοινωνία και η γνωστοποίηση της διοργάνωσης σε πάνω από 300 μέσα επικοινωνίας, ηλεκτρονικά, έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά. Έντυπο διαφημιστικό υλικό. Στο έντυπο διαφημιστικό υλικό συμπεριλαμβάνονται οι προσκλήσεις που στοχευμένα θα αποσταλούν στους επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και οι αφίσες εσωτερικού χώρου οι οποίες θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία. Επί - σης, η διανομή flyer από προσεκτικά επιλεγμένα κανάλια διανομής θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της προώθησης.

8 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η κεντρική διοργάνωση του Design Lab για το προηγούμενο έτος, έλαβε χώρα τον Μάιο στην Εγκατάσταση Ξιφασκίας, Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού (πρώην Δυτικός Αερολιμένας), σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, τόσο από πλευράς ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης των επισκεπτών, όσο και σε ότι αφορά τις συμμετοχές επιλεγμένων εταιρειών με εξαιρετικά καινοτόμα υλικά και προϊόντα. Αναλυτικά, το Design Lab 2010 επισκέφθηκαν συνολικά επιχειρήσεις, η οποίες αναλύονται κατά κατηγορία επαγγέλματος ως κάτωθι: Αρχιτέκτονες Interior & Industrial Designers Τεχνικά Γραφεία - Τεχνικές Εταιρείες 494 Επαγγελματίες (εμπόριο/παροχή υπηρεσιών) Φοιτητές Αρχιτεκτονικής- Design 255 Εταιρείες εξωτερικού 46 Ιδιώτες 210 Σύνολο 5.985

9 ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Με αφετηρία τη θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia και μεταβατικό σταθμό την εκδήλωση που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, το Design Lab επαναπροσδιορίζει την εταιρική έκθεση εισάγοντας την ιδέα του εργαστηρίου. Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση δεν είναι ένα συνονθύλευμα από διαφορετικές εταιρίες που παρουσιάζονται κάτω από μια κοινή στέγη, αλλά δομείται αποκλειστικά από προκατασκευασμένα στοιχεία σε μια λογική που όμως διαφοροποιείται σημαντικά από τις δομές που είναι διαθέσιμες σήμερα στις εκθέσεις. Έχει δυναμικό χαρακτήρα και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εταιρικού προφίλ, ενώ λειτουργεί συνθετικά και όχι διασπαστικά στο σύνολο της εκδήλωσης. Άλλωστε, οι χώροι της «Τεχνόπολις» αποτελούν από μόνοι τους ένα ιδιαίτερο σκηνικό, το οποίο πρέπει ο εκθέτης να αξιοποιήσει δημιουργικά, αντί να το υποβαθμίσει. Οι κατασκευές είναι ιδιαίτερα απλές, ώστε να μην υπερισχύουν της εκάστοτε εταιρικής παρουσίας. Το σύστημα απαντά σε όλες τις ανάγκες προβολής των προϊόντων χωρίς να περιορίζεται σε ένα και μόνο μοτίβο που σκοπό έχει μόνο να διαχωρίσει ιδιοκτησίες. Η δημιουργία αυτού του μοτίβου έχει σκοπό να δώσει την δυνατότητα σε κάθε εταιρεία και κάθε προϊόν να παρουσιαστεί διαφορετικά και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες χωρίς να διαταραχθεί το ενιαίο του χώρου. Αυτός ο κανόνας υλοποιείται από μια σειρά διαχωριστικών που αποτελούν και το βασικό δομικό σύστημα. Στοιχεία κυρίως χαμηλά, για να ενισχυθεί η συνέχεια, οργανώνουν τον χώρο και θέτουν το βασικό πλαίσιο στο οποίο θα τοποθετηθούν τα δευτερεύοντα δομικά στοιχεία αλλά και τα προϊόντα. Η χρήση σταθερών κατασκευών χαμηλούς κόστους από όλους τους εκθέτες πέρα από τα πλεονεκτήματα που παρουσιάστηκαν παραπάνω και αφορούν την παρουσίαση, μειώνουν σημαντικά το κόστος κατασκευής των περιπτέρων. Ο χρόνος κατασκευής των περιπτέρων είναι πολύ μικρότερος συγκριτικά με την εκ του μηδενός κατασκευή χώρου. Το ενεργειακό αποτύπωμα ολόκληρου του εγχειρήματος είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με τις παραδοσιακές εκθέσεις. Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, η διοργανώτρια εταιρεία του Design Lab έχει στη διάθεσή της μια σειρά από έπιπλα (διαχωριστικά, βάσεις διαχωριστικών, πάγκους και stands/καβαλέτα) τα οποία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους συμμετέχοντες στο show. Όλα τα έπιπλα είναι προϊόντα βιομηχανικού design (σειρά Αλλότυπος του αρχιτέκτονα και βιομηχανικού σχεδιαστή Γιώργου Χαϊδόπουλου) και ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος της εκδήλωσης. Οι προτεινόμενοι τρόποι συμμετοχής στο Design Lab είναι δυο:

10 Α. Ενοικίαση χώρου. Σ αυτή την περίπτωση, ο εκθέτης ενοικιάζει τετραγωνικά μέτρα χώρου. Τα περίπτερα διαχωρίζονται μεταξύ τους είτε με τους τοίχους των αιθουσών (όπως π.χ. στην Δ6), είτε με τα χαμηλά διαχωριστικά (ύψους 1,22μ.) που διαθέτει η διοργανώτρια εταιρεία. Στις Αίθουσες Δ7 και Δ10 τα περίπτερα θα περιλαμβάνουν και έναν πάγκο της διοργανώτριας (διάσταση 1,83μ.x0,91μ.), καθώς και ένα σκαμπό, τα οποία περιλαμβάνονται στη τιμή τετραγωνικού μέτρου. Για τους εκθέτες που επιθυμούν περισσότερους πάγκους, δίνεται αυτή η δυνατότητα, με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση. Με εξαίρεση την «πλάτη» των παραπάνω χώρων, δεν επιτρέπεται η δημιουργία τοίχων ή χωρισμάτων ύψους μεγαλύτερου του 1,30. Μικρής διαμέτρου stands ή στοιχεία προβολής μπορούν να τοποθετηθούν, μετά από συνεννόηση με τη διοργάνωση. Στόχος του παραπάνω κανόνα είναι να εξασφαλιστεί η ενιαία εικόνα του Design Lab και να μην υπάρχουν οπτικοί αποκλεισμοί εντός του χώρου. Γενικά, δεν επιτρέπονται οι κατασκευές γυψοσανίδας, ενώ για κάθε άλλη κατασκευή θα πρέπει να υπάρξει σχετική έγκριση από την οργανωτική επιτροπή του Design Lab. Β. Ενοικίαση πάγκου. Εντός των Αιθουσών θα δημιουργηθούν ζώνες στις οποίες η συμμετοχή του εκθέτη θα γίνεται αποκλειστικά με χρήση πάγκου που διαθέτει η διοργανώτρια. Σ αυτή την περίπτωση, διατίθεται ένας χώρος minimum διάστασης 6μ 2 (2x3μ.), στον οποίο τοποθετείται ένας πάγκος διάστασης 1,83μ. Χ 0,91μ. και ένα σκαμπό. Οι τελικές θέσεις που θα φιλοξενήσουν τις ζώνες με τους πάγκους θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, αφού ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής των εταιρειών που θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά πάγκο. Στο υπόγειο της Αίθουσας 10 θα χρησιµοποιηθούν αποκλειστικά πάγκοι.

11 ΚΟΣΤΟΣ Το κόστος συμμετοχής διαφοροποιείται ανάλογα με τον χώρο που θα επιλεγεί και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το διαφορετικό κόστος ενοικίασης που ισχύει για κάθε χώρο. Πιο συγκεκριμένα: ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ (Δ6-ΦΟΥΡΝΟΙ) Χρέωση ανά μ 2 : 140,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ (Δ7) Χρέωση ανά μ 2 : 120,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) ισόγειο Χρέωση ανά μ 2 : 150,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) υπόγειο Χρέωση ανά μ 2 : 100,00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ (Δ12) Χρέωση ανά μ 2 : 120,00 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (2η ΑΥΛΗ) Χρέωση ανά μ 2 : 70,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΑΓΚΟΥ (διάσταση 1,83 x 0,91μ.) 900,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΓΚΟΥ 100,00 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ STAND/ ΚΑΒΑΛΕΤΟΥ (διάσταση επιφάνειας προβολής 1,82 x 1,22μ.) Μια πλευρά: 400,00 Δυο πλευρές: 700,00 Παροχές που περιλαμβάνονται στη τιμή: Γενικός Φωτισμός Αίθουσας. Οι εκθέτες πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για επιπρόσθετο, ειδικό φωτισμό στον χώρο του περιπτέρου τους. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της διαχείρισης του χώρου της «Τεχνόπολις». Καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων. Φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων της έκθεσης από εταιρεία security. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης Παρουσίαση στον Κατάλογο Εκθετών. Παροχή προσκλήσεων στους εκθέτες για να προσκαλέσουν πελάτες και συνεργάτες.

12 ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ (Δ6-ΦΟΥΡΝΟΙ) ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ (Δ12)

13 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ (Δ7) ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) ισόγειο ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (Δ10) υπόγειο

14 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΟΨΗ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδέα. Η ανάγκη ΤΟ EVENT

Η ιδέα. Η ανάγκη ΤΟ EVENT ΤΟ EVENT Η ανάγκη Η σταδιακή πτώση (έως συρρίκνωση) των πωλήσεων στον χώρο της αυτοκίνησης, η οποία παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης, είναι μια -οδυνηρή- πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Cyprus ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Design Lab@Cyprus ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Design Lab@Cyprus ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ CONCEPT Το Design Lab είναι ένα σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, μια εντελώς πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία,

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

PARTICIPATING OPTIONS

PARTICIPATING OPTIONS Ι5 >Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ PARTICIPATING OPTIONS Take a Stand to the right section Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του IOO% Hotel Show συνεχίζεται και εξελίσσεται: Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

Η ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ. της xenia Εκθέσεις-Συνέδρια Α.Ε. και της εταιρείας A&M Consultants.

Η ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ. της xenia Εκθέσεις-Συνέδρια Α.Ε. και της εταιρείας A&M Consultants. Η ΑΝΑΓΚΗ Ο κλάδος των κατασκευών και όσων κινούνται γύρω από αυτόν (υλικά, υπηρεσίες, εξοπλισμοί, τεχνολογίες) ανήκει σε αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση και τη συνεπακόλουθη δραματική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Branding

Περιεχόμενα. Branding Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑ OFFICIAL O3 IOO% HOTEL DESIGN AWARDS O4 EVENTS O5 OFFICIAL Σ Τ Ο Χ Ο Σ Μέγιστη προβολή και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Βασικοί Άξονες του Προγράµµατος Το πρόγραµµα athenspotlighted στοχεύει στη προώθηση της Αθήνας προσφέροντας στους επισκέπτες της ένα συνολικό πακέτο εκπτώσεων και προσφορών µε

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω:

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω: Το ATHENS FLYING WEEK είναι μία αεροπορική εκδήλωση παγκοσμίου εμβέλειας, που γίνεται στην πόλη της Αθήνας και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη διοργάνωση αεροπορικών επιδείξεων στην Νότιο-Ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

PARTICIPATING OPTIONS

PARTICIPATING OPTIONS PARTICIPATING OPTIONS ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ @ 100% HOTEL SHOW Στις ειδικά διαµορφωµένες Εκθεσιακές Ενότητες, ο επισκέπτης ξενοδόχος, µπορεί να βρει ανά κατηγορία λύσεις που αφορούν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden 22 February 2018 MY PLANT & GARDEN 22 Φεβρουαρίου, 2018 Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Ενοικιάσεις χώρων. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ενοικιάσεις χώρων. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Ενοικιάσεις χώρων Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων \ Ενοικιάσεις χώρων Νέοι Φούρνοι 379,92m 2 Παλαιοί Φούρνοι 376m 2 Δεξαμενές Καθαρισμού 360,14m 2 Μηχανουργείο 711,70m 2 Αποθήκη 138,30m

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση & Styling Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση & πάρτυ) Περιγραφή: Το επάγγελμα του διακοσμητή εκδηλώσεων συνδέεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2017 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2017 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2017 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός τίτλος σπουδών:

Τελικός τίτλος σπουδών: Επωνυμία προγράμματος: Τελικός τίτλος σπουδών: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΤΥΧΙΟ) Πτυχίο Ο γραφίστας ασχολείται με τη μελέτη, τη διαμόρφωση και γενικότερα την αισθητική επιμέλεια κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 7 έως 9 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019 challenging design paths 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα 19 21 ιουνίου 2019 ινστιτούτο μελέτης και έρευνας της τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΧΟΡΗΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ DOMIKA FURNITEC DECOR & ACCESSORIES KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY www.idanikikatoikia.net ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ 4-6 Μαΐου Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2 Περιεχόµενα 4-6 Μαΐου 2018 διακοπές για όλους 02 όλη η Ελλάδα στο Μαρούσι 03 παράλληλες εκδηλώσεις 05 επισκέπτες 05 πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από:

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από: ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL 2014 ΠΑΡΙΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 1. Εισαγωγή Ο παρών διαγωνισμός σχεδίασης είναι προϊόν της συνεργασίας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ. Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Lab γυρίζει σελίδα!

ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ. Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Lab γυρίζει σελίδα! ESIGN LAB Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις. Με την φιλοσοφία αυτή, το 2015 το Design Lab γυρίζει σελίδα! Μέσα στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα: 31 Μάϊου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της FREI

Η Φιλοσοφία της FREI Η Φιλοσοφία της FREI Αυτό που αποκαλούμε έμπνευση είναι απλά το αποτέλεσμα της σωστής συνεργασίας ενός ολόκληρου κόσμου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πληθώρα δυνατοτήτων και εικόνων, η αφθονία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ Αντώνης Διαμαντής, θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ μέσα από την ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Γενικά για τον ακριβή καθορισμό της οικονομικής έννοιας της

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 20 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προώθηση

Περιεχόμενα. Προώθηση Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα