Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα"

Transcript

1 Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα DO YOU SPEAK FUTURE?

2 Τώρα για την επιχείρησή σας υπάρχει µια νέα δύναµη Τεχνολογία αιχµής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας το Microsoft.NET Framework 4 (συµβατότητα και µε την έκδοση 3.5) και τα εξελιγµένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρµογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει στην επιχείρηση και τους χρήστες απεριόριστες δυνατότητες προσαρµογής και εξατοµίκευσης, πρόσβαση από παντού, αυτοµατοποίηση των διαδικασιών, συνολικό έλεγχο, εικόνα της επιχείρησης από ένα σηµείο, δυνατότητα εύκολης αναβάθµισης, προσθήκη νέων λειτουργιών και διαδικασιών ανάλογα µε τις ανάγκες της επιχείρησης. Θα σας προσφέρει µοναδική εµπειρία χρήσης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης και αύξησης παραγωγικότητας για την επιχείρηση.

3 Τεχνολογία αιχµής Microsoft.NET Framework 4 Για να αναπτύξουµε την τεχνολογία Galaxy στη SingularLogic επιλέξαµε το Microsoft.NET Framework 4 (συµβατότητα και µε την έκδοση 3.5). Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρµα (WPF, WCF, WF, Flowcharts), επιτύχαµε να προσφέρουµε στις επιχειρήσεις σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, ασφαλείς και γρήγορες επικοινωνίες µεταξύ αποµακρυσµένων θέσεων εργασίας και απόλυτη προσαρµογή στις ανάγκες τους. Workflow enabled Ενσωµατώνει όλες τις εταιρικές σας διαδικασίες και τις αυτοµατοποιεί (δηµιουργία εγκριτικών ροών µε φάσεις και εγκριτές, υπενθυµίσεις, ενέργειες που παράγονται αυτόµατα κ.ά.), µε αποτέλεσµα να µην υπάρχουν χαµένοι χρόνοι και να εξαλείφονται τα λάθη. Efficient Remote Access Φροντίσαµε να βελτιστοποιήσουµε τον τρόπο ανταλλαγής δεδοµένων κατά την αποµακρυσµένη πρόσβαση στο σύστηµα, ώστε να εξασφαλίσουµε το µικρότερο δυνατό χρόνο απόκρισης, ανεξάρτητα από το µέσο επικοινωνίας (Leased line ή ADSL broadband) που χρησιµοποιείτε για να συνδέεστε στο Internet. Advanced Security Εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας στην επιχείρηση. Συγκεκριµένα ο έλεγχος πρόσβασης, η ακεραιότητα δεδοµένων, η εµπιστευτικότητα και η διαβάθµιση ασφαλείας για αποµακρυσµένη πρόσβαση είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. 64 bit Για να εκτελείτε τις διάφορες εργασίες της εφαρµογής µε ταχύτητα, φροντίσαµε να αξιοποιήσουµε όλες τις δυνατότητες του υπάρχοντος εξοπλισµού και των λειτουργικών συστηµάτων 32 bit, όπως και των σύγχρονων πολυπύρηνων Η/Υ και των 64 bit λειτουργικών συστηµάτων (Full 64-bit Support). Windows 7 ready Απολαµβάνετε όλες τις δυνατότητες των Windows 7 µέσα από το Galaxy, όπως: widgets, tabbed thumbnails previews, κ.ά. Databases Οι εφαρµογές Galaxy λειτουργούν ούν στις πιο δηµοφιλείς βάσεις δεδοµένων Microsoft SQL Server 2008 R2, αλλά και Oracle 11gR2. Εσείς απλώς διαλέγετε.

4 Μοναδική εµπειρία χρήσης Made for you Εξατοµικευµένο περιβάλλον: Οι εργαζόµενοί σας που χειρίζονται την εφαρµογή πρέπει να δουλεύουν σε περιβάλλον ανάλογο µε το ρόλο τους, τις ανάγκες τους και βεβαίως εύχρηστο και ευχάριστο. Στο Galaxy το περιβάλλον εργασίας προσαρµόζεται για κάθε χρήστη. Έτσι ο χρήστης µπορεί µόνος του: Να σχεδιάσει την επιφάνεια εργασίας του (desktop) επιλέγοντας από τα προτεινόµενα widgets αλλά και να δηµιουργήσει δικά του για επιπλέον πληροφόρηση. Να ορίσει τις πιο συνηθισµένες εργασίες του στην επιλογή favorites-αγαπηµένα ώστε να έχει άµεση πρόσβαση σε αυτές. Να σχεδιάσει τις οθόνες εργασιών της εφαρµογής και τις λίστες εγγραφών (browsers) ανάλογα µε τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τις ευκολίες που ο ίδιος επιθυµεί. Να προσαρµόσει και να δηµιουργήσει πολλαπλές όψεις, σε όλες τις έτοιµες εκτυπώσεις, ανάλογα µε τις ανάγκες πληροφόρησης και απεικόνισης που έχει. Customization tools: Οι εφαρµογές Galaxy προσαρµόζονται πλήρως στις δικές σας ειδικές επιχειρηµατικές διαδικασίες και συνήθειες. Προσφέρουν µοναδική ευελιξία στην επιχείρηση εφόσον δίνουν δυνατότητες: Σχεδιασµού και προσθήκης νέας λειτουργικότητας. Δηµιουργίας νέων διαδικασιών, όπως εγκριτικές ροές µε φάσεις και εγκριτές, υπενθυµίσεις, ενέργειες που παράγονται αυτόµατα κ.τ.λ. Ορισµού νέων αυτόµατα υπολογιζόµενων δεικτών πληροφόρησης. Διαµόρφωσης οθονών. Σχεδιασµού παραµετρικών αναφορών και κύβων (OLAP s).

5 One View Η διοίκηση καλείται να αξιολογήσει την απόδοση της επιχείρησης, να εντοπίσει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους και να πάρει έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις. Το Galaxy σας προσφέρει τη δυνατότητα, µε µια µατιά, να πληροφορηθείτε για την οικονοµική εξέλιξη της επιχείρησης µε την εµφάνιση οικονοµικών µεγεθών που αφορούν την επιχειρηµατική, εµπορική, οικονοµική και παραγωγική δραστηριότητα. Επιπλέον, µπορείτε σε καθηµερινή βάση να ενηµερώνεστε για τους δείκτες ανάπτυξης, αποδοτικότητας και παραγωγικότητας (KPIs) της επιχείρησης. Smart Search Ξεχάστε πλέον την άσκοπη και χρονοβόρα αναζήτηση στο δαίδαλο των menu και των δεδοµένων. Με το έξυπνο εργαλείο ανεύρεσης του Galaxy αποκτάτε δυνατότητα άµεσου και εύκολου εντοπισµού όλων των εργασιών και υποεργασιών του menu, αλλά και των δεδοµένων. Multilingual Το περιβάλλον των εφαρµογών Galaxy είναι πολυγλωσσικό, οπότε επιλέγοντας γλώσσα κατά την εισαγωγή, τα menu αλλά και τα δεδοµένα σας εµφανίζονται σε αυτή. Επιπλέον τα δεδοµένα µπορούν να αποθηκεύονται σε πολλαπλές γλώσσες. Έτσι, λύνεται το θέµα της γλώσσας για τα υποκαταστήµατά σας στο εξωτερικό ή τους ξενόγλωσσους υπαλλήλους σας. Easy Upgrade Όταν η επιχείρησή σας αυξήσει τις επιχειρηµατικές της δραστηριότητες ή επενδύσει σε νέες, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε µηχανογραφικό σύστηµα ή να µεταφέρετε τα δεδοµένα σας. Στο περιβάλλον Galaxy θα µπορέσετε εύκολα να προσθέσετε νέα λειτουργικότητα και να αναβαθµίσετε την εφαρµογή σας χωρίς να απαιτηθεί µεταφορά δεδοµένων και εκ νέου εκπαίδευση.

6 Μοναδικά επιχειρηµατικά οφέλη Business Intelligence Οι εφαρµογές Galaxy, µε το σύστηµα επιχειρηµατικής ευφυΐας που διαθέτουν, σας προσφέρουν έξυπνη οµαδοποίηση και ανάλυση των επιχειρηµατικών δεδοµένων µέσω αναφορών, γραφικών, κύβων, δεικτών επιχειρηµατικής απόδοσης (KPIs). Όλη αυτή την πληροφορία µπορείτε να την επεξεργαστείτε, να την µορφοποιήσετε και να την παρουσιάσετε µε όποιο τρόπο επιθυµείτε. Με αυτόν τον τρόπο, αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο υποστήριξης των επιχειρηµατικών αποφάσεων. Stay connected Η παραγωγικότητα των υπαλλήλων και των στελεχών της επιχείρησής σας αυξάνεται καθώς έχουν πρόσβαση στο σύστηµα από παντού, εντός και εκτός γραφείου, οποιαδήποτε στιγµή, µε οποιαδήποτε συσκευή (Desktop PC, Laptop, Netbook, Smart phone) και µε οποιοδήποτε µέσο επικοινωνίας. Smart alerts Αυτόµατες ειδοποιήσεις (smart alerts), προς το χρήστη και άλλους αποδέκτες, µέσω ή sms για προκαθορισµένα συµβάντα, όπως έγκριση παραγγελιών, χαµηλό στοκ αποθήκης, ολοκλήρωση προγραµµατισµένων εργασιών και ασύγχρονων αναφορών (scheduler) κ.τ.λ. Cloud ready H SingularLogic αξιοποιώντας τα πλεονεκτήµατα της παγκόσµιας τάσης του Cloud Computing, έχει σχεδιάσει τις εφαρµογές Galaxy, ώστε να προσφέρονται και ως υπηρεσία µέσω Internet, µε µηνιαίο µίσθωµα, από το data center της εταιρίας µας. Η επιχείρηση απαλλάσσεται από την αρχική επένδυση για την αγορά λογισµικού και εξοπλισµού (server), όπως και από τον «πονοκέφαλο» της συντήρησης του µηχανογραφικού συστήµατος και της δηµιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδοµένων. Η επιλογή είναι δική σας. Microsoft Office smart integration Οι εφαρµογές Galaxy σας προσφέρουν αµφίδροµη επικοινωνία µε το Microsoft Office. Μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε δεδοµένα, όπως και να χειριστείτε έξυπνες φόρµες του Excel και του Word για την εισαγωγή στοιχείων στις εφαρµογές Galaxy µε ταυτόχρονη πραγµατοποίηση όλων των απαραίτητων ελέγχων. Επίσης για τους χρήστες του CRM µπορούν να δουν τις επαφές τους, τα ραντεβού τους και να αξιοποιήσουν τη λειτουργικότητα του CRM µέσα από το Outlook. Multicompany Διαχείριση πολλαπλών εταιριών στην ίδια βάση που δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης καταχώρισης εγγραφών σε διαφορετικές εταιρίες χωρίς την ανάγκη εξόδου από τη µία και εισόδου στην άλλη. Όλες οι οντότητες (πελάτες, είδη, πωλητές, κ.τ.λ.) δηµιουργούνται µία φορά στη βάση, ενώ ταυτόχρονα µπορούν να κινηθούν από όλες τις εταιρίες και να δώσουν οικονοµικά στοιχεία για κάθε µια. Εξασφαλίζετε ταχύτητα και οικονοµία όγκου δεδοµένων και επιπλέον µπορείτε να έχετε credit control σε πελάτες - προµηθευτές - χρεώστες - πιστωτές σε επίπεδο οµίλου και εταιρίας.

7 Ultimization Η τεχνολογία Galaxy και οι εφαρµογές της θα δώσουν τη δύναµη και τα µέσα στην επιχείρησή σας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του σηµερινού επιχειρηµατικού περιβάλλοντος. Μερικά µόνο από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, όπως το φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον, η προσβασιµότητα χωρίς όρια, η πλαστικότητα, η επιχειρηµατική ευφυΐα και η πλούσια λειτουργικότητα, θα αποτελέσουν µοχλούς ανάπτυξης για την αύξηση της αποδοτικότητας, της παραγωγικότητας και της ευελιξίας, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο µέλλον.

8 Επιλέξτε την εφαρµογή Galaxy που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του µεγέθους, της δραστηριότητας και του προφίλ της επιχείρησής σας. Μιλήστε µε τη SingularLogic ή µε τους εξουσιοδοτηµένους Galaxy αντιπροσώπους της, για να σας προτείνουν την καλύτερη λύση. DO YOU SPEAK FUTURE? Αθήνα: Αλ. Παναγούλη & Σινιόσογλου, Ν. Ιωνία - Αττική, τηλ.: , fax: Θεσσαλονίκη: 5ο χλµ. Θεσσαλονίκης - Θέρµης, , Θεσσαλονίκη, τηλ.: , fax:

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM Το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση, παρακολούθηση, διαχείριση και βελτιστοποίηση των πελατειακών σχέσεων της επιχείρησής σας! Το ANTYXSOFT CRM διατίθεται σε δύο εκδόσεις (Basic και Advanced) ενώ προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Βαγγέλης Γκορίλας Enterprise Solutions Manager Vodafone Ελλάδας Οι επιχειρήσεις χρειάζονται να επιτύχουν σήμερα και να προετοιμαστούν για το αύριο

Διαβάστε περισσότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Cloud ERP Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Για µια «ανοικτή» επιχείρηση Μπροστά στις σηµερινές απαιτήσεις και προκλήσεις Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η Διαχείριση Εργασιών ΔΙ.Α.Π. αποτελεί μία επέκταση της υφιστάμενης Εφαρμογής Διαχείρισης Έργων & Πληρωμών. Η Εφαρμογή Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα τεχνολογία στη µηχανοργάνωση! ΟΚ!!!

Η νέα τεχνολογία στη µηχανοργάνωση! ΟΚ!!! R V IC ES K IT A PP LI C A TI O N & SE Η νέα τεχνολογία στη µηχανοργάνωση! ΟΚ!!! 1 S1 ASK! APPLICATION & SERVICES KIT Για πρώτη φορά, µία ολοκληρωµένη υπηρεσία στο χώρο της µηχανοργάνωσης! Η υπηρεσία S1

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες WinEra ERP Ενισχύστε την επιχείρησή σας! Ολοκληρωμένη Λύση Πλήρης εικόνα των επιχειρηματικών λειτουργιών Αυτοματοποιημένες διαδικασίες για κάθε τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Ανάπτυξη λύσεων από εταιρίες ISV Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Νέο user

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας.

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας. Η Πυξίδα Απασχόλησης είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο portal που απευθύνεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δήμους, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Εταιρίες Εύρεσης Εργασίας, με στόχο τόσο την μηχανογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα η εκπαίδευση έχει τη μηχανογράφηση που της αξίζει!

Τώρα η εκπαίδευση έχει τη μηχανογράφηση που της αξίζει! Τώρα η εκπαίδευση έχει τη μηχανογράφηση που της αξίζει! Βασισμένο στο Soft1ERP Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για εκπαιδευτικούς οργανισμούς www.rdc.gr Έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι! Ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions 1 Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ειδικά συστήματα κρατήσεων για την διεκπεραίωση των επιχειρησιακών αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Εξελιγμένη διαχείριση της πλατφόρμας από τους Χρήστες:

Εξελιγμένη διαχείριση της πλατφόρμας από τους Χρήστες: Η Microsoft εξέδωσε τη νέα έκδοση του Microsoft Dynamics CRM, λίγο πριν τις επόμενες εκδόσεις όπως απεικονίζονται στο παρακάτω Microsoft Dynamics roadmap 2015. Η νέα έκδοση ή διαφορετικά το CRM 2015 έρχεται

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση της Access Κεφάλαιο 2: Βάσεις δεδομένων και δομικά στοιχεία της Access

Εισαγωγή Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση της Access Κεφάλαιο 2: Βάσεις δεδομένων και δομικά στοιχεία της Access ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή...15 Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση της Access 2002...17 Τι είναι το Office XP;...17 Τεχνικές απαιτήσεις του Office XP...17 Πρόσθετα απαιτούμενα για την αξιοποίηση εξειδικευμένων χαρακτηριστικών...18

Διαβάστε περισσότερα

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται:

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται: Μάθημα 10 Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Chapter 10 Knowledge Transfer In The E-world Chapter 13 Knowledge Management Tools and Knowledge Portals Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της παραγωγής «επιβάλουν» στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

Όνοµα Εταιρείας: URL: Entersoft S.A. www.entersoft.gr Τίτλος Case-Study Entersoft Business Suite και Entersoft Profit - ERP δεύτερης γενιάς για µεγάλες, µεσαίες και µικρές επιχειρήσεις βασισµένο εξ ολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400 ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασµών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προµηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ-ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Κάτια Σταθάκη Head of Corporate, VGE & Enterprise Segments 0 Vodafone Ελλάδας Η επιχειρηματική πραγματικότητα σήμερα ένας

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

B.I.S. Reports για τις µεγαλύτερες εφαρµογές ERP. doitsimple. Το 1ο ελληνικό Business Intelligence. εργαλείο αναφορών είναι γεγονός!

B.I.S. Reports για τις µεγαλύτερες εφαρµογές ERP. doitsimple. Το 1ο ελληνικό Business Intelligence. εργαλείο αναφορών είναι γεγονός! B.I.S Busss Igc Sysm Το 1ο ελληνικό Busss Igc εργαλείο αναφορών είναι γεγονός! Μπορείτε πλέον να έχετε OLAP Cub ditsmp Rprs για τις µεγαλύτερες εφαρµογές ERP µέσω του prxss B.I.S Θεσσαλονίκη: Εθνικής Αντιστάσεως

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων

Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων 29 Νοεμβρίου, 2016 Αυτοματοποίηση Ροών Εργασιών & Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Αλληλογραφίας και εγγράφων Version 4.3 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Motivian είναι μία αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Auto Moto Cube

Εισαγωγή στο Auto Moto Cube POWERED BY ACT Εισαγωγή στο Auto Moto Cube 1 Version: 01 Μάιος 2017 Εισαγωγή Εγχειριδίου Pylon-Auto Moto Cube Ο σκοπός της παρούσας σειράς εγχειριδίων για το Auto Moto Cube είναι η εισαγωγή του αναγνώστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail...

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 4 5 6 7 7 7 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της Eerprse Resurce Plag Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της εύρυθµης λειτουργίας. Ως απάντηση σε αυτήν την ανάγκη δηµιουργήσαµε το prxess Car

Διαβάστε περισσότερα

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι Ready Business Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι µια εξαγωγική εταιρία όπου η πλειοψηφία των εργαζοµένων µας είναι συνέχεια εν κινήσει. Μας ήταν λοιπόν απαραίτητο ένα αξιόπιστο

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Το Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου της OPTIONSNET, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για τη διαχείριση όλων των διεργασιών ενός τυπικού πρωτοκόλλου για Δημόσιους και

Διαβάστε περισσότερα

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού ασθενών Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Ενότητες του Asclepius...4 Ημερολόγιο Εργασιών όπως στο Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή H Ikosoft δημιούργησε το για να κάνει την ζωή σας ευκολότερη! το Merlin X2 ήδη βοηθά χιλιάδες σαλόνια παγκόσμια να πετύχουν και να μεγαλώσουν. Δυνατό ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28. 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Visio 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Ενημερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύοντας τον κύκλο ζωής του εγγράφου στο περιβάλλον του γραφείου

Προστατεύοντας τον κύκλο ζωής του εγγράφου στο περιβάλλον του γραφείου Προστατεύοντας τον κύκλο ζωής του εγγράφου στο περιβάλλον του γραφείου Ηλίας Μελισσαρόπουλος, Business Development Manager - Canon Greece Ilias.melissaropoulos@canon.gr CANON & SECURITY Μία από τις κορυφαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Φιλικό user interface Ενσωματωμένες νέες

Διαβάστε περισσότερα

Product Version 1.0 Feature List

Product Version 1.0 Feature List Product Version 1.0 Feature List SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Information Technology for Business

Information Technology for Business Information Technology for Business Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Computer System Hardware Υποδομή του Information Technology Υλικό Υπολογιστών (Hardware) Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

ERP Utility Series. MiniSCAN series

ERP Utility Series. MiniSCAN series ERP Utility Series ERP Utility Series Το MiniSCAN τι διαδικασίες καλύπτει ; Το MiniSCAN είναι μια εφαρμογή λογισμικού τύπου Utility/Add-On που υποστηρίζει μέσω barcode scanning τεχνολογιών διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιάζοντας Εφαρμογές για το Διαδίκτυο

Σχεδιάζοντας Εφαρμογές για το Διαδίκτυο FrontPage 2003 Πρακτικός Οδηγός Χρήσης Το FrontPage είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων που επιτρέπει το σχεδιασμό ιστοσελίδων μέσα από γραφικό περιβάλλον αλλά και την ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται θεωρούνται εµπιστευτικές. Αν

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται θεωρούνται εµπιστευτικές. Αν ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ Ο ΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ-ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται θεωρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες Ανεξάρτητες ενότητες Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές...

Βασικές Ενότητες Ανεξάρτητες ενότητες Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες ενότητες... Entry. Start.. Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 2 2 3 4 5 5 5 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ Αναπτυγµένο µέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο, αποτελεί µια σύγχρονη ολοκληρωµένη λύση µηχανογράφησης, που απευθύνεται στις µικρές και αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές...

Βασικές Ενότητες Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 4 4 5 6 7 7 7 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III

Διαβάστε περισσότερα

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Η Σύμβαση Παροχής Νέων Εκδόσεων & Υποστήριξης περιλαμβάνει την παροχή όλων των νέων

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

CYPDIS BI Platform. ών Υπηρεσιών

CYPDIS BI Platform. ών Υπηρεσιών CYPDIS BI Platform Η επιχειρηματική νοημοσύνη (BI) του συστήματος βασίζεται στην πλατφόρμα Pentaho. Πρόκειται για μια πλατφόρμα λογισμικού που αποτελείται από το πλαίσιο (framework), τα εργαλεία (ΒΙ Components),

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25, Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης των Αδειών του Προσωπικού HRMS 01 Leaves Συνοπτική Παρουσίαση Το

Διαβάστε περισσότερα

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence εφαρμογές, δίνει ένα ηγετικό προβάδισμα σε σύγχρονες

Διαβάστε περισσότερα

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού «Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού Case Study: Ώθηση Α.Ε. Open source και Ελληνικό καινοτομικό λογισμικό στις υπηρεσίες one-stop-shop

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ Το Medicon Pro είναι ένα σύγχρονο εύχρηστο πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τη δημιουργία Ιατρικού Φακέλου. Παρέχει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης ασθενών,

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Back to School Offer!

Back to School Offer! Back to School Αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό σε Ακαδημαϊκές τιμές! Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας!

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου Σελίδα 1 από 40 SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου... 4 1.1. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 4 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL 9 ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες Εφαρμογές... Entry... Start...

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 QMSCERT - cert No.: 120908/1480. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 QMSCERT - cert No.: 120908/1481

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 QMSCERT - cert No.: 120908/1480. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 QMSCERT - cert No.: 120908/1481 Εισαγωγή Το active3 είναι ένα εργαλείο σύγχρονης εταιρικής παρουσίασης, αμφίδρομης επικοινωνίας, δειγματισμού και λήψης παραγγελιών, με δυνατότητες διαχείρισης ομάδων χρηστών και ορισμού δικαιωμάτων πρόσβασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Επιχειρηματικά Οφέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Επιχειρηματικά Οφέλη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Επιχειρηματικά Οφέλη 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ (1) 2 Ένα διοικητικό στέλεχος πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίζει συγκεκριμένα και αναλυτικά τα επιχειρηματικά οφέλη που προκύπτουν στην επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα