Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας"

Transcript

1 Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας

2

3 Με ποια επιχειρήματα το κάνει; Πως ενισχύονται οι θετικές αναφορές και πώς να αναστρέφονται οι αρνητικές; Πως μπορεί κανείς να διαχειρίζεται και να αξιολογεί τον τεράστιο όγκο πληροφορίας που διακινείται στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να είναι αξιοποιήσιμα; Πως βελτιώνεται η εμπειρία των πελατών απέναντι στο Brand και την επιχείρησή; Με το Social CRM η επιχείρηση μπορεί να διαχειρίζεται ολοκληρωμένα την επικοινωνία της με τους social-πελάτες της. Διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο τις συζητήσεις, τις απόψεις, το βαθμό επιρροής, τις προτάσεις και υποδείξεις τους, τις αξιολογεί και προσφέρει τα εργαλεία για την στοχευμένη διαδραστική επικοινωνία, τη θετική ενασχόληση των σημαντικών social πελατών με την εταιρεία και το brand, σύμφωνα με την εταιρική στρατηγική, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντικές δυνατότητες ταυτοποίησης των social πελατών, ενσωματώνοντάς τους στο CRM της επιχείρησης διευρύνοντάς το, δημιουργώντας μεγαλύτερο βάθος και τεκμηριωμένη αντίληψη της σχέσης των social πελατών με την επιχείρηση. Social Media, Social-πελάτης, Social CRM Τα social media έχουν τη δυναμική της κοινωνίας και της αγοράς μέσα από ένα διαφορετικό κανάλι επικοινωνίας. Ένα κανάλι που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των ανθρώπων που το απαρτίζουν αλλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας που επιτρέπει και επιβάλλει την ταυτόχρονη και αμφίδρομη επικοινωνία. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι άλλο ένα sales point για την επιχείρηση στο οποίο οφείλει να δηλώνει ουσιαστική παρουσία στους πελατειακούς της στόχους με τους όρους επικοινωνίας και προσέγγισης που απαιτεί το κάθε μέσο και οι χρήστες του. Ο social πελάτης ανταλλάσει γνώμες, εμπειρίες, ρωτά, επηρεάζει, επηρεάζεται, από φίλους, γνωστούς και τα groups που εμπιστεύεται, διαμορφώνει απόψεις, προσδοκά και κάνει επιλογές. Πως ελέγχεται η φήμη ενός Brand; Πως διατηρείται ακέραιη η εικόνα του Brand; Πως ενισχύεται το awareness του Brand και της εταιρείας; Ποιος επηρεάζει τους social πελάτες μου θετικά και ποιος αρνητικά απέναντι στο Brand ή την εταιρεία;

4 Αυθεντική & στοχευμένη επικοινωνία στα social media χωρίς να «μοιράζεστε» τα δεδομένα σας Social Media Eντός ή Eκτός της Επιχείρησης; Η διαχείριση των social media με ίδια μέσα εντός της επιχείρησης ή μέσω εξειδικευμένης εταιρείας είναι από τις πρώτες αποφάσεις που λαμβάνει η επιχείρηση στην επιλογή της να συμμετέχει ενεργά στο σύγχρονο social κανάλι. Τα social media και η επικοινωνία με τον social-πελάτη είναι κομμάτι της δραστηριότητας marketing του οργανισμού και αντανακλά την εταιρική στρατηγική ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Παράλληλα, τα social media που χειρίζεται η επιχείρηση μπορεί να είναι πολλά και πολλαπλά ανά brand, αντίστοιχα οι fans & followers πολυάριθμοι, με αποτέλεσμα η διαχείριση και παρακολούθηση να είναι δύσκολη. Οι τεχνικές, η τεχνολογία και η εξειδίκευση που προσφέρει μια εταιρεία διαχείρισης social media μπορεί να λύσει τους προβληματισμούς και την πολυπλοκότητα διαχείρισης «εύκολα». Πόσο σωστές είναι οι απαντήσεις που δίνονται στα θέματα που αφορούν στην επιχείρηση και στα προϊόντα της; Μπορεί κάποιος εκτός της επιχείρησης να επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με τους fans για όλα τα ζητήματα που αφορούν την επιχείρηση και το κάθε brand, καλύτερα από τα στελέχη της ίδιας; Τι γνωρίζει τελικά η επιχείρηση για τους fans της, ποιοι είναι αυτοί, πως μπορεί να αξιοποιήσει αυτή τη γνώση; Η τεχνολογία του Social CRM παρέχει την ευκολία και τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά η επιχείρηση με τους social-πελάτες της με αυθεντικότητα, σύμφωνα με την εταιρική κουλτούρα, γνώση και τόνο, παρέχοντας τις σωστές απαντήσεις, τεχνικές, εμπορικές, πρακτικές, positioning κ.ο.κ. στους social-πελάτες δημιουργώντας ένα οικείο και φιλικό κλίμα. Η κυριότητα της εξειδίκευσης, της γνώσης, της εταιρικής φήμης και η αξία του brand ανήκει στην επιχείρηση και η επικοινωνία στα social media πρέπει να διέπεται από την εταιρική κουλτούρα και την πλήρη αντίληψη της αγοράς που δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Η ακρίβεια και η γνησιότητα των απαντήσεων αναγνωρίζεται από την 1-1 σχέση που ορίζουν τα social media με τον social-πελάτη και προσδίδουν σημαντική διαφοροποίηση στις πωλήσεις, στη φήμη, στην αποδοχή και στην καλλιέργεια των αμφίδρομων σχέσεων.

5 Το Entersoft Social CRM είναι πολύ περισσότερο από social media monitoring, είναι η προέκταση του CRM. «Ακούστε» τα Σχόλια που έχουν Αξία, Χωρίς «Θόρυβο» Πολύ Περισσότερο από Social Media Monitoring Το Entersoft Social CRM είναι πολύ περισσότερο από social media monitoring. Είναι αξιολόγηση των συζητήσεων των fans και της επιρροής που ασκούν. Είναι η γνώση & ταυτοποίηση του socialπελάτη μέσα από τα πολλαπλά social media, τα διαφορετικά accounts, με τους πελάτες της επιχείρησης και τα κοινωνικά τους προφίλ, προσφέροντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσεγγίσει το κοινό της ολοκληρωμένα, στοχευμένα και πολύπλευρα. Είναι business rules και ροές εργασιών για την κατάλληλη διοχέτευση της πληροφορίας ώστε να αξιολογηθεί σωστά, να απαντηθεί από το κατάλληλο τμήμα της επιχείρησης, στο ύφος και το concept του οργανισμού, άμεσα, ορθά και σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την εμπειρία του social-πελάτη κάθε φορά με μοναδικό τρόπο. Αλλά και να προωθηθεί μια ιδέα στο κατάλληλο στέλεχος στην επιχείρηση χωρίς να χαθεί στην πορεία, να εξαλειφθεί ένα παράπονο άμεσα και σωστά, να προωθηθεί ένα σχόλιο στο τμήμα service. Είναι ενοποίηση με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησης για την πλήρη αξιοποίηση των πολύτιμων socialπελατειακών δεδομένων, τον συνδυασμό τους με το CRM, την άντληση και μετάδοση πληροφορίας από τη Βάση Γνώσης στο κοινό της. Είναι αναφορές και αναλύσεις για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ενεργειών. Η αξιολόγηση της σημαντικότητας και η προτεραιοποίηση της δραστηριότητας των social-πελατών ορίζεται από το Entersoft Social CRM. Αυτόματα και στοχευμένα ενημερώνονται τα κατάλληλα στελέχη, είτε συνολικά για όλα τα social media, είτε εστιασμένα για συγκεκριμένο μέσο. Αυτοματοποιημένες ροές εργασιών ενισχύουν την ικανότητα του οργανισμού να «ακούει» τα σχόλια που έχουν αξία για την επιχείρηση, απαλείφοντας τον αποπροσανατολιστικό «θόρυβο» ώστε τα κατάλληλα στελέχη να απαντούν στοχευμένα, εγκαίρως και να εγείρουν τη συμμετοχή των social-πελατών. Το Entersoft Social CRM επιτρέπει στους χρήστες του να ταξινομούν και να αξιολογούν τα σχόλια των social-πελατών, να αντιλαμβάνονται την προσέγγιση τους, να τους κατατάσσουν σε σημαντικότητα με σύστημα βαθμολογίας και να εντοπίζουν τους socialπελάτες που ασκούν επιρροή στο κοινό της επιχείρησης.

6 Ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης για όλα τα social media & άμεση πρόσβαση στο online περιεχόμενο Δημιουργείστε το δικό σας «λεξικό» Το Entersoft Social CRM, έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί τις συζητήσεις και τα σχόλια των social-πελατών εντός πλαισίου και με συγκεκριμένες λέξεις που είναι σημαντικές για την επιχείρηση, για παράδειγμα ονόματα ανταγωνιστικών brands. Η δυναμική ανατροφοδότηση του «λεξικού» και η εύκολη αναθεώρησή του, προσδίδει στο σύστημα πρόσθετες ποιοτικές διαστάσεις στοχευμένου moderation και αποτελεσματικής αλληλεπίδρασης. Οργανώστε τα Κανάλια Κοινωνικής Δικτύωσης Το Entersoft Social CRM, παρέχει ευκολία και ευελιξία στην δημιουργία, οργάνωση και διαχείριση διαφορετικών και πολλαπλών λογαριασμών στα δημοφιλέστερα social media, Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest κ.ά., σε μία ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης. O κάθε social media λογαριασμός (ανά brand, τμήμα, κατάστημα, εταιρεία ή χώρα) οργανώνεται σύμφωνα με την στρατηγική της επιχείρησης. Σε κάθε λογαριασμό ορίζονται οι ομάδες εργασιών, τα επίπεδα πρόσβασης και ασφάλειας, οι διαδικασίες εγκρίσεων που απαιτούνται ώστε να δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις στους socialπελάτες από το κατάλληλο στέλεχος, επιτυγχάνοντας ένα δυναμικό customer experience. Δημιουργούνται Ρόλοι Εργασιών μέσα από τους οποίους οι χρήστες έχουν συγκεκριμένο επίπεδο πρόσβασης και επικοινωνίας με τους social-πελάτες διασφαλίζοντας την επικοινωνία σύμφωνα με την εταιρική επιλογή. Ο κάθε Ρόλος μπορεί να διαμορφώνει το δικό του user interface διευκολύνοντας την ολοκλήρωση των καθημερινών social-εργασιών του, λαμβάνει τα posts που τον αφορούν σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα αλλά και έκτακτα, φιλτράροντας τα δεδομένα παράγει περιεχόμενο με νόημα ώστε να διοχετεύεται εύκολα, στοχευμένη πληροφόρηση στα θέματα συζήτησης στο ύφος και στον τόνο που απαιτεί το κάθε μέσο.

7 Ο χρόνος που αφιερώνεται στα social media είναι ανεξάρτητος από την αποτελεσματική αλληλεπίδραση Δημιουργία & Διαχείριση Περιεχομένου Η άντληση περιεχομένου και η δημιουργία νέου διευκολύνεται από την αξιοποίηση της Βάσης Γνώσης του οργανισμού, κατατάσσεται και χαρακτηρίζεται ανάλογα με τη θεματολογία ώστε να είναι αξιόπιστη και άμεσα αξιοποιήσιμη. Η προγραμματισμένη ή μη δημοσίευση ενημερώσεων, η δημιουργία εκδηλώσεων, η δημοσίευση φωτογραφιών, συνδέσμων, video, άλμπουμ κ.ο.κ. γίνεται σε πολλές γλώσσες και με δυνατότητες ορθογραφικού ελέγχου μέσα από ένα απλό και ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης. Αλληλεπιδράστε Αποτελεσματικά Πολλαπλοί social media λογαριασμοί, διαφορετικά target groups και ανάγκες, σχόλια με μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία, που χρήζουν απαντήσεις από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, δυσχεραίνουν τη διαχείριση και τη δημιουργία θετικής αλληλεπίδρασης. Τα εργαλεία του Entersoft Social CRM φιλτράρουν τα posts, προσδιορίζοντας τα σημαντικά για να εστιάσει ο οργανισμός. Επιλέγοντας το μέσο, το λογαριασμό, το page, τα χαρακτηριστικά των σχολίων, ακόμα και συγκεκριμένων social-πελατών και δρομολογώντας αυτόματα τις social-εργασίες στον κατάλληλο Ρόλο μέσα στην επιχείρηση, η διαχείριση των social media αποκτά νόημα, γίνεται απλούστερη και ενισχύεται η στοχευμένη επικοινωνία. Ο χρήστης αντλεί πληροφορίες και θέματα προς αλληλεπίδραση από τη Βάση Γνώσης του συστήματος ανάλογα με τον Ρόλο του. Χρονοπρογραμματίζει posts, επιλέγει που, πότε και σε ποιους θα τα στείλει, ολοκληρώνονται αυτόματα οι εγκρίσεις και οι έλεγχοι που έχουν οριστεί, ενώ μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία του και από το smartphone ή το Tablet οποιαδήποτε στιγμή. Το λογισμικό επιτρέπει στην επιχείρηση να εμπλακεί με το socialκοινό της στο ύφος του κάθε μέσου, με ενιαία εικόνα, να αντλήσει και να αξιοποιήσει πολύτιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τις τάσεις της αγοράς και των καταναλωτών της.

8 Διαχειριστείτε τις social media καμπάνιες με Entersoft Social CRM συνδέστε τους socialπελάτες με το site, το e-shop, τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας Προωθήστε το e-shop σας μέσα από τα social media και το Entersoft Social CRM Αναρτήστε δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, videos, χαρακτηριστικά για τα είδη, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις καμπάνιες σας απευθείας από το σύστημα, χωρίς διπλοκαταχωρίσεις, οδηγείστε τους social-πελάτες σας απευθείας στο e-shop, εγείρετε πωλήσεις, οριοθετείστε τα Conversions, αναλύστε και αξιολογήστε τα αποτελέσματα. Ενσωματώστε το Social κοινό σας στο CRM Οι επιχειρήσεις στα social media «ακούν» και «συζητούν» με το κοινό τους σε πραγματικό χρόνο. Βρίσκονται εκεί που «συχνάζουν» οι πελάτες τους, αφουγκράζονται επιθυμίες, παρατηρήσεις, ιδέες και παράπονα. Διαφορετικοί social-πελάτες ασκούν διαφορετική επιρροή. Ποιοι επηρεάζουν θετικά και ποιοι αρνητικά; Πως μπορεί η επιχείρηση να τους αξιολογήσει; Το Entersoft Social CRM διαθέτει σύστημα εσωτερικής βαθμολόγησης των social-πελατών, ώστε να παρακολουθεί στενά αυτούς που την ενδιαφέρουν, να επιβραβεύει τους loyal πελάτες, να ενισχύει θετικές επιρροές και να διαχειρίζεται ευέλικτα τις αρνητικές. Οι διαθέσιμες πληροφορίες του προφίλ των social-πελατών συλλέγονται αυτόματα και ενσωματώνονται στο σύστημα. Το Entersoft Social CRM ενοποιείται με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη αξιοποίηση της πληροφορίας. Ισχυρά εργαλεία συνδυαστικής ταυτοποίησης social-πελατών, ενισχύουν πολλαπλασιαστικά τη βέλτιστη προσέγγισή τους, παράλληλα με τις δυνατότητες που προσφέρει το υπάρχον CRM. Η αξιοποίηση των διαθέσιμων εργαλείων μαζί με ενέργειες marketing, καμπάνιες, newsletters, loyalty κάρτες, applications, εκδηλώσεις, mobile coupons, διευκολύνουν περαιτέρω την ταυτοποίηση.

9 Entersoft Social CRM πολύτιμο εργαλείο για τα τμήματα Marketing, Πωλήσεων και Customer Service Διεύρυνση της Εξυπηρέτησης Πελατών Τα social media είναι άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας για τα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και service. Ισχυρό εργαλείο Marketing To Entersoft Social CRM μετατρέπει τη μαζικότητα που χαρακτηρίζει τα social media σε ένα σημαντικό εργαλείο Marketing. Η ενσωμάτωση των social-πελατών στο CRM της επιχείρησης επιτρέπει τη λεπτομερή τμηματοποίηση της αγοράς με περισσότερα κριτήρια, όπως τον βαθμό συμμετοχής και αλληλεπίδρασης στα social media, τη θετική ή αρνητική συνεισφορά τους στο Brand ή την επιχείρηση και πολλά ακόμα. Ενισχύει την ικανότητα της επιχείρησης να κατανοήσει σε βάθος τους πελάτες της, να προβλέψει τις ανάγκες και τις τάσεις, να φροντίσει τους δυνητικούς της πελάτες, να δρομολογήσει τις ευκαιρίες πώλησης, να εντοπίσει τους πιστούς πελάτες και να τους επιβραβεύσει. Ο συνδυασμός του Entersoft Social CRM με τις δυνατότητες Marketing Automation ενός CRM συστήματος, δημιουργούν έναν ισχυρό εργαλείο για την άντληση γνώσης των τάσεων και προσδοκιών, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση στοχευμένων προωθητικών και marketing ενεργειών. To Entersoft Social CRM ταξινομεί αυτόματα τα σχόλια που αφορούν θέματα εξυπηρέτησης πελατών, τα προτεραιοποιεί και τα διοχετεύει στον κατάλληλο Ρόλο στην επιχείρηση για να απαντηθούν εγκαίρως και με ακρίβεια, είτε άμεσα με ένα post ή link που οδηγεί στο e-shop ή το site της επιχείρησης ή μέσω τηλεφώνου, κ.ο.κ. για τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις. Η ταυτοποίηση του social-πελάτη και η ολοκλήρωση του Entersoft Social CRM με το CRM ή και το Service Management λογισμικό της επιχείρησης, παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον οργανισμό να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά και στις περιπτώσεις που διέπονται από συμβόλαια υποστήριξης (SLA s). Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ταχύτητα και την ακρίβεια που σας προσφέρει η τεχνολογία.

10 Μετρήστε & Αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα των social media ενεργειών σας Επίτευξη Επιχειρηματικών Στόχων Τα social media προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση, την πιστότητα και τη γνώμη των social-πελατών απέναντι στα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και την ίδια την επιχείρηση. Εγείρετε το ενδιαφέρον σε πολλαπλά κανάλια Το Content Management System (CMS) που διαθέτει το Entersoft Social CRM επιτρέπει στην επιχείρηση να επιτύχει εύκολα, άμεση και στοχευμένη αλληλεπίδραση με τους πελατειακούς της στόχους, σύμφωνα με την εταιρική στρατηγική σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας. Το CMS υποστηρίζει μια ανεξάρτητη και πλήρως ενοποιήσιμη βάση δεδομένων που αφορά στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που διαθέτει η επιχείρηση, περιλαμβάνει όλες οι σχετικές τους πληροφορίες, όπως φωτογραφίες, videos, σύνδεσμοι YouTube, τεχνικά χαρακτηριστικά, ιδιότητες, εγχειρίδια, φυλλάδια κ.ά. Η διάδοση αυτών των πληροφοριών γίνεται πολύ απλά, άμεσα, με ακρίβεια και ολοκληρωμένα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας του οργανισμού τόσο ενδοεταιρικά προς τα στελέχη του όσο και προς το εξωτερικό του περιβάλλον, εταιρικό κοινό, πελάτες, καταναλωτές, social-πελάτες, κ.ο.κ. To Entersoft Social CRM διαθέτει πλούσια πληροφόρηση για τη συνολική δραστηριότητα της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα, ανά μέσο, ανά συζήτηση ακόμα και ανά socialπελάτη για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αναλύσεις δεδομένων, dashboards και γραφήματα, δείκτες αποτελεσματικότητας, conversion rates, virality και πολλά ακόμα, παρέχουν σημαντικά στοιχεία για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, την αποτελεσματικότητα περιεχομένου, την ενίσχυση των πωλήσεων, της πιστότητας, της αναγνωρισιμότητας, της επισκεψιμότητας στο e-shop, ενώ προσφέρουν σημαντική πληροφόρηση για τις τάσεις που διαγράφονται στις επιλογές των social-πελατών, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η αξιοποίηση του Content Management System (CMS) ενισχύει σημαντικά τις ενέργειες προώθησης προϊόντων και brand awareness, διοχετεύοντας ακέραιες πληροφορίες στην mobile συσκευή του πωλητή ή του merchandizer, στο e-shop και στο m-commerce, έως το Facebook ή το twitter.

11

12 ES MKG Entersoft A.E. Αθήνα: Θεσσαλονίκη: Σόφια: Βουκουρέστι: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου Αντ. Τρίτση 21 Mladost 4 block 459, 43 Polona Str. 6 th floor, GR Καλλιθέα T: F: info@entersoft.gr GR Πυλαία T: F: info@entersoft.gr 1 st floor, BG1715 Sofia T: F: info@entersoft.bg RO Bucharest T: F: info@entersoft.ro /Entersoft /#!/Entersoft_sa /company/entersoft /EntersoftSoftware /EntersoftRomania /#!/EntersoftRo

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση

Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Ταχύτερη & Αποτελεσματικότερη Επίλυση Entersoft Mobile Service ολοκληρώνει τη λειτουργία του Entersoft Service Management Entersoft Service Management Το Entersoft Service Management καλύπτει όλο το φάσμα

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing

Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing Αποδοτικότερες Πωλήσεις Αποτελεσματικό Field Marketing Entersoft Mobile SFA αυτοματοποιεί τις διαδικασίες πωλήσεων & field marketing με τεχνολογίες αιχμής σε smartphones και tablets Ευελιξία και Αποδοτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management

CRM. Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης. Customer Relationship Management CRM Σηµειώσεις για το σεµινάριο Αθανάσιος Ν. Σταµούλης Customer Relationship Management Το Customer Relationship Management ή Marketing είναι µια συνολική πελατοκεντρική προσέγγιση που επιτρέπει τον εντοπισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο

Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο Entersoft Service Management Φιλικό, Αποτελεσµατικό, Αξιόπιστο Entersoft Service Management, µια πρωτοποριακή εφαρµογή Διαχείρισης Επαγγελµατικών Υπηρεσιών Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας Η παροχή ποιοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.20 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.18 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638)

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) «Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) Επιβλέπων Καθηγητής: Γιαννάς Πρόδρομος ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 2014 Παρουσία τριών ελληνικών εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.30 Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.28 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001 F:+30.210.9575.053 info@entersoft.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι SOCIAL CRM Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι Όξυνση ανταγωνισµού Ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις Πληθώρα επιλογών Νέες επιχειρηµατικές τάσεις Στροφή προς τον πελάτη Word of mouth Κοινωνικά δίκτυα ΟΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Social Media Marketing H bclever σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με Θέμα: Social Media Marketing Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% θα διεξαχθεί στο Μαρούσι Πλάζα στην αίθουσα Auditorium την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς

Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CRM ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» Ονοματεπώνυμο: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Δημήτριος Καρδαράς ΜΑΙΟΣ 2015 Η έννοια και οι βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.14 «Sales Force Automation» και «Field Service» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.12 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION Your Brand + = Your Brand Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη για την παρουσία κάθε εταιρίας που θέλει να θεωρεί τον εαυτό της σύγχρονο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όλο και περισσότερες εταιρίες κατευθύνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe 2 3 Τέσσερις άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας προς το καλύτερο χωρίς αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.26 εφαρμογή «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.24 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001 F:+30.210.9575.053

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά δίκτυα (Web 2.0) και εκπαίδευση

Κοινωνικά δίκτυα (Web 2.0) και εκπαίδευση Κοινωνικά δίκτυα (Web 2.0) και εκπαίδευση Ο εικοστός πρώτος αιώνας θα µπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως τεχνολογικός αιώνας µιας και τα νέα δεδοµένα µαρτυρούν αύξηση της χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή,

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Τσικολάτας Α. (2009) Customer Relationship Management - CRM. Πάτρα

Τσικολάτας Α. (2009) Customer Relationship Management - CRM. Πάτρα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧ/ΕΩΝ Μεταπτυχιακή Εργασία για το Customer Relationship Management Εργασία Μεταπτυχιακών Φοιτητών: Κάρλος

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.10 «Sales Force Automation» και «Field Service» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.8 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

managing customer relationships with real success

managing customer relationships with real success managing customer relationships with real success Powered by Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων Η Απόφαση για Πελατοκεντρική Στρατηγική Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, η υιοθέτηση ισχυρής πελατοκεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 2 η ΕΝΟΤΗΤΑ Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Social media είναι οι ιστοσελίδες οι οποίες έχουν σκοπό να δικτυώσουν τον κόσμο. Με την εγγραφή ενός ατόμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Madame Marigoula (µε καταγωγή απ την Πόλη) Θεία του ιδιοκτήτη του Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Master Chef

Διαβάστε περισσότερα

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ELTRUN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠIΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014 ΠΟΣΟ DIGITAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARKETING ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ; Ενώ οι περισσότερες πρωτοπόρες στον κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Αθήνα, 18 εκεµβρίου 2012 Πριν µια εβδοµάδα: Θεσσαλονίκη, Πενταήµερη η Μαρία Ελπίδα ο Λεωνίδας η Μαρία η Νεφέλη η Ελεάννα Με µία συσκευή µιλούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 1: e Marketing Definition Τί είναι το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔιοΙκηση, ΟργΑνωση και ΠληροφορικΗ για Μικρο-MεσαΙες ΕπιχειρΗσεις 14/5/2014 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Εισαγωγή Κοινωνικά δίκτυα, αναπόσπαστο κομμάτι

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.58 Merchandising XVan Field Service Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.50 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74 Καλλιθέα T:+30.210.9525.001

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.22 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.20 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Παναγιώτης Δρούκας Πρόεδρος ISACA Athens Chapter CISA, CRISC, CGEIT, COBIT 5 (f) 2η Ημερίδα Εσωτερικού Ελέγχου 19 Μαΐου 2016 1 Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό!

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Μια καινοτόμα & μοναδική ιδέα! Το GREEKCOUPONS καλύπτει μια πάγια τακτική όλων των καταναλωτών όπως καλύπτει και ένα ουσιαστικό κενό για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ «Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2017 Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital Footprint in Hospitality Εκπαίδευση, κατάρτιση και υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Η Επαγγελματική Χρήση-Εκμετάλλευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και των Ηλεκτρονικών Μέσων Δικτύων και Επικοινωνιών στον Κλάδο των Ανεξάρτητων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Οχημάτων Ολοκληρωμένο Δίκτυο Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E.

Προγράμματα Κατάρτισης από την ITMC A.E. Ι Τ Μ C Α. Ε. Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν INNOVATION, TECHNOLOGY & MAΝAGEMENT CONSULTANTS «Στόχος μας είναι ο μετασχηματισμός των εταιρικών πελατών μας σε δυναμικούς, αποτελεσματικούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Έννοια του marketing Το μάρκετινγκ (marketing) αποτελεί πια ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ELECTRONIC COMMERCE & SOCIAL MEDIA ΆΝΤΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Πληροφοριακά Συστήματα και Άνθρωποι

Ενότητα 1: Πληροφοριακά Συστήματα και Άνθρωποι Ενότητα 1: Πληροφοριακά Συστήματα και Άνθρωποι Google «Αποστολή της Google είναι να οργανώσει τις παγκοσμίως διαθέσιμες πληροφορίες». Η πρόσβαση στις πληροφορίες έχει μεταμορφώσει τον τρόπο εργασίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Παρουσίαση: Καθ. Βελισσαρίου Ευστάθιος Ορισμός της Επικοινωνίας 2 Επικοινωνία είναι η άμεση ή έμμεση μονόπλευρη ή αμφίπλευρη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ì ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ηλεκτρονικό Εμπόριο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ηλεκτρονικό Εμπόριο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ηλεκτρονικό Εμπόριο Αναπτύσσοντας ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ηλεκτρονικό Εμπόριο Θέματα Προσδιορισμός επιχειρηματικού μοντέλου

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Παρουσίαση του CRM Customer Relationship Management Ιανουάριος 2005 Αντζέντα... Βελτίωση εταιρικής εικόνας Απόκτηση πολύτιμης γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Χρησιμοποιήστε το Yammer ως τον κοινωνικό χώρο εργασίας σας και ξεκινήστε να συνεργάζεστε, να καινοτομείτε και να συμμετέχετε. Κατάλογος υπόθεσης χρήσης του Yammer To Yammer είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Η Διαχρονική Εξέλιξη 2 Σημασία Επικοινωνίας: Αφήγηση Ιστοριών Διαχρονική τάση των ανθρώπων να διηγούνται Ιστορίες. Τα 4 Στοιχεία μιας σύγχρονης Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Influencers. Digital & Social Media Marketing

Influencers. Digital & Social Media Marketing Influencers Digital & Social Media Marketing This is a proprietary & confidential document photo Tolis Aivalis tolis@aival.com, @aivalis Influencer Κάποιος που λόγω πάθους, γνώσης ή εμπειρίας, έχει σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 5. E-commerce & Marketplaces. Τίτλος Συμμετοχής: YODA E-commerce Site, yoda.gr Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Επενδύστε µε ελάχιστο κόστος και χρόνο σε αυτά τα επιχορηγηµένα σεµινάρια και κτίστε µια πρωτοποριακή στρατηγική Ίντερνετ Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24

Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24 Entersoft Mobile Suite Έκδοση 2.24 «Sales Force Automation» - «Field Service» - «Merchandising» Νέα χαρακτηριστικά Επεκτάσεις σε σύγκριση με την έκδοση 2.22 Αθήνα: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, GR176 74

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 Αθήνα, 26/5/2011 Σελίδα 2 από11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 4 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 5 ΓΕΝΙΚΑ... 5 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις..

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Από τον τροχό.. στη «Σοφία» Γιαγκουλλή Γιάγκος Εξυπηρέτηση Πελατών Cyta @yiangos13 Για να απαντήσουμε το ερώτημα το πιο πάνω ερώτημα Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape. Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος

Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape. Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος Email Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος Το παραδοσιακό Marketing επικεντρώνεται στο προϊόν Τονίζει την μοναδική ποιότητα του προϊόντος Μαζικά προωθητικά μηνύματα

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (1 ο Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Σκοπός του Εργαστηρίου Να εισάγει τους φοιτητές στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Διαβάστε περισσότερα

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks

E-COMMERCE 2014. Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας. Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks E-COMMERCE 2014 Προκλήσεις & παράγοντες επιτυχίας Χριστιάνα Κογεβίνα, Greek Geeks ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ INTERNET Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το κοινό του Internet 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Αγοράζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd

Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd Σχετικά με τη Yuboto! Η Yuboto σε αριθμούς Έναρξη 2007 40 εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα