Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας"

Transcript

1 Διαχειριστείτε τη φήμη σας Γνωρίστε τους social-πελάτες σας

2

3 Με ποια επιχειρήματα το κάνει; Πως ενισχύονται οι θετικές αναφορές και πώς να αναστρέφονται οι αρνητικές; Πως μπορεί κανείς να διαχειρίζεται και να αξιολογεί τον τεράστιο όγκο πληροφορίας που διακινείται στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να είναι αξιοποιήσιμα; Πως βελτιώνεται η εμπειρία των πελατών απέναντι στο Brand και την επιχείρησή; Με το Social CRM η επιχείρηση μπορεί να διαχειρίζεται ολοκληρωμένα την επικοινωνία της με τους social-πελάτες της. Διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο τις συζητήσεις, τις απόψεις, το βαθμό επιρροής, τις προτάσεις και υποδείξεις τους, τις αξιολογεί και προσφέρει τα εργαλεία για την στοχευμένη διαδραστική επικοινωνία, τη θετική ενασχόληση των σημαντικών social πελατών με την εταιρεία και το brand, σύμφωνα με την εταιρική στρατηγική, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντικές δυνατότητες ταυτοποίησης των social πελατών, ενσωματώνοντάς τους στο CRM της επιχείρησης διευρύνοντάς το, δημιουργώντας μεγαλύτερο βάθος και τεκμηριωμένη αντίληψη της σχέσης των social πελατών με την επιχείρηση. Social Media, Social-πελάτης, Social CRM Τα social media έχουν τη δυναμική της κοινωνίας και της αγοράς μέσα από ένα διαφορετικό κανάλι επικοινωνίας. Ένα κανάλι που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των ανθρώπων που το απαρτίζουν αλλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας που επιτρέπει και επιβάλλει την ταυτόχρονη και αμφίδρομη επικοινωνία. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι άλλο ένα sales point για την επιχείρηση στο οποίο οφείλει να δηλώνει ουσιαστική παρουσία στους πελατειακούς της στόχους με τους όρους επικοινωνίας και προσέγγισης που απαιτεί το κάθε μέσο και οι χρήστες του. Ο social πελάτης ανταλλάσει γνώμες, εμπειρίες, ρωτά, επηρεάζει, επηρεάζεται, από φίλους, γνωστούς και τα groups που εμπιστεύεται, διαμορφώνει απόψεις, προσδοκά και κάνει επιλογές. Πως ελέγχεται η φήμη ενός Brand; Πως διατηρείται ακέραιη η εικόνα του Brand; Πως ενισχύεται το awareness του Brand και της εταιρείας; Ποιος επηρεάζει τους social πελάτες μου θετικά και ποιος αρνητικά απέναντι στο Brand ή την εταιρεία;

4 Αυθεντική & στοχευμένη επικοινωνία στα social media χωρίς να «μοιράζεστε» τα δεδομένα σας Social Media Eντός ή Eκτός της Επιχείρησης; Η διαχείριση των social media με ίδια μέσα εντός της επιχείρησης ή μέσω εξειδικευμένης εταιρείας είναι από τις πρώτες αποφάσεις που λαμβάνει η επιχείρηση στην επιλογή της να συμμετέχει ενεργά στο σύγχρονο social κανάλι. Τα social media και η επικοινωνία με τον social-πελάτη είναι κομμάτι της δραστηριότητας marketing του οργανισμού και αντανακλά την εταιρική στρατηγική ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Παράλληλα, τα social media που χειρίζεται η επιχείρηση μπορεί να είναι πολλά και πολλαπλά ανά brand, αντίστοιχα οι fans & followers πολυάριθμοι, με αποτέλεσμα η διαχείριση και παρακολούθηση να είναι δύσκολη. Οι τεχνικές, η τεχνολογία και η εξειδίκευση που προσφέρει μια εταιρεία διαχείρισης social media μπορεί να λύσει τους προβληματισμούς και την πολυπλοκότητα διαχείρισης «εύκολα». Πόσο σωστές είναι οι απαντήσεις που δίνονται στα θέματα που αφορούν στην επιχείρηση και στα προϊόντα της; Μπορεί κάποιος εκτός της επιχείρησης να επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με τους fans για όλα τα ζητήματα που αφορούν την επιχείρηση και το κάθε brand, καλύτερα από τα στελέχη της ίδιας; Τι γνωρίζει τελικά η επιχείρηση για τους fans της, ποιοι είναι αυτοί, πως μπορεί να αξιοποιήσει αυτή τη γνώση; Η τεχνολογία του Social CRM παρέχει την ευκολία και τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά η επιχείρηση με τους social-πελάτες της με αυθεντικότητα, σύμφωνα με την εταιρική κουλτούρα, γνώση και τόνο, παρέχοντας τις σωστές απαντήσεις, τεχνικές, εμπορικές, πρακτικές, positioning κ.ο.κ. στους social-πελάτες δημιουργώντας ένα οικείο και φιλικό κλίμα. Η κυριότητα της εξειδίκευσης, της γνώσης, της εταιρικής φήμης και η αξία του brand ανήκει στην επιχείρηση και η επικοινωνία στα social media πρέπει να διέπεται από την εταιρική κουλτούρα και την πλήρη αντίληψη της αγοράς που δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Η ακρίβεια και η γνησιότητα των απαντήσεων αναγνωρίζεται από την 1-1 σχέση που ορίζουν τα social media με τον social-πελάτη και προσδίδουν σημαντική διαφοροποίηση στις πωλήσεις, στη φήμη, στην αποδοχή και στην καλλιέργεια των αμφίδρομων σχέσεων.

5 Το Entersoft Social CRM είναι πολύ περισσότερο από social media monitoring, είναι η προέκταση του CRM. «Ακούστε» τα Σχόλια που έχουν Αξία, Χωρίς «Θόρυβο» Πολύ Περισσότερο από Social Media Monitoring Το Entersoft Social CRM είναι πολύ περισσότερο από social media monitoring. Είναι αξιολόγηση των συζητήσεων των fans και της επιρροής που ασκούν. Είναι η γνώση & ταυτοποίηση του socialπελάτη μέσα από τα πολλαπλά social media, τα διαφορετικά accounts, με τους πελάτες της επιχείρησης και τα κοινωνικά τους προφίλ, προσφέροντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσεγγίσει το κοινό της ολοκληρωμένα, στοχευμένα και πολύπλευρα. Είναι business rules και ροές εργασιών για την κατάλληλη διοχέτευση της πληροφορίας ώστε να αξιολογηθεί σωστά, να απαντηθεί από το κατάλληλο τμήμα της επιχείρησης, στο ύφος και το concept του οργανισμού, άμεσα, ορθά και σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την εμπειρία του social-πελάτη κάθε φορά με μοναδικό τρόπο. Αλλά και να προωθηθεί μια ιδέα στο κατάλληλο στέλεχος στην επιχείρηση χωρίς να χαθεί στην πορεία, να εξαλειφθεί ένα παράπονο άμεσα και σωστά, να προωθηθεί ένα σχόλιο στο τμήμα service. Είναι ενοποίηση με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησης για την πλήρη αξιοποίηση των πολύτιμων socialπελατειακών δεδομένων, τον συνδυασμό τους με το CRM, την άντληση και μετάδοση πληροφορίας από τη Βάση Γνώσης στο κοινό της. Είναι αναφορές και αναλύσεις για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ενεργειών. Η αξιολόγηση της σημαντικότητας και η προτεραιοποίηση της δραστηριότητας των social-πελατών ορίζεται από το Entersoft Social CRM. Αυτόματα και στοχευμένα ενημερώνονται τα κατάλληλα στελέχη, είτε συνολικά για όλα τα social media, είτε εστιασμένα για συγκεκριμένο μέσο. Αυτοματοποιημένες ροές εργασιών ενισχύουν την ικανότητα του οργανισμού να «ακούει» τα σχόλια που έχουν αξία για την επιχείρηση, απαλείφοντας τον αποπροσανατολιστικό «θόρυβο» ώστε τα κατάλληλα στελέχη να απαντούν στοχευμένα, εγκαίρως και να εγείρουν τη συμμετοχή των social-πελατών. Το Entersoft Social CRM επιτρέπει στους χρήστες του να ταξινομούν και να αξιολογούν τα σχόλια των social-πελατών, να αντιλαμβάνονται την προσέγγιση τους, να τους κατατάσσουν σε σημαντικότητα με σύστημα βαθμολογίας και να εντοπίζουν τους socialπελάτες που ασκούν επιρροή στο κοινό της επιχείρησης.

6 Ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης για όλα τα social media & άμεση πρόσβαση στο online περιεχόμενο Δημιουργείστε το δικό σας «λεξικό» Το Entersoft Social CRM, έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί τις συζητήσεις και τα σχόλια των social-πελατών εντός πλαισίου και με συγκεκριμένες λέξεις που είναι σημαντικές για την επιχείρηση, για παράδειγμα ονόματα ανταγωνιστικών brands. Η δυναμική ανατροφοδότηση του «λεξικού» και η εύκολη αναθεώρησή του, προσδίδει στο σύστημα πρόσθετες ποιοτικές διαστάσεις στοχευμένου moderation και αποτελεσματικής αλληλεπίδρασης. Οργανώστε τα Κανάλια Κοινωνικής Δικτύωσης Το Entersoft Social CRM, παρέχει ευκολία και ευελιξία στην δημιουργία, οργάνωση και διαχείριση διαφορετικών και πολλαπλών λογαριασμών στα δημοφιλέστερα social media, Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest κ.ά., σε μία ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης. O κάθε social media λογαριασμός (ανά brand, τμήμα, κατάστημα, εταιρεία ή χώρα) οργανώνεται σύμφωνα με την στρατηγική της επιχείρησης. Σε κάθε λογαριασμό ορίζονται οι ομάδες εργασιών, τα επίπεδα πρόσβασης και ασφάλειας, οι διαδικασίες εγκρίσεων που απαιτούνται ώστε να δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις στους socialπελάτες από το κατάλληλο στέλεχος, επιτυγχάνοντας ένα δυναμικό customer experience. Δημιουργούνται Ρόλοι Εργασιών μέσα από τους οποίους οι χρήστες έχουν συγκεκριμένο επίπεδο πρόσβασης και επικοινωνίας με τους social-πελάτες διασφαλίζοντας την επικοινωνία σύμφωνα με την εταιρική επιλογή. Ο κάθε Ρόλος μπορεί να διαμορφώνει το δικό του user interface διευκολύνοντας την ολοκλήρωση των καθημερινών social-εργασιών του, λαμβάνει τα posts που τον αφορούν σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα αλλά και έκτακτα, φιλτράροντας τα δεδομένα παράγει περιεχόμενο με νόημα ώστε να διοχετεύεται εύκολα, στοχευμένη πληροφόρηση στα θέματα συζήτησης στο ύφος και στον τόνο που απαιτεί το κάθε μέσο.

7 Ο χρόνος που αφιερώνεται στα social media είναι ανεξάρτητος από την αποτελεσματική αλληλεπίδραση Δημιουργία & Διαχείριση Περιεχομένου Η άντληση περιεχομένου και η δημιουργία νέου διευκολύνεται από την αξιοποίηση της Βάσης Γνώσης του οργανισμού, κατατάσσεται και χαρακτηρίζεται ανάλογα με τη θεματολογία ώστε να είναι αξιόπιστη και άμεσα αξιοποιήσιμη. Η προγραμματισμένη ή μη δημοσίευση ενημερώσεων, η δημιουργία εκδηλώσεων, η δημοσίευση φωτογραφιών, συνδέσμων, video, άλμπουμ κ.ο.κ. γίνεται σε πολλές γλώσσες και με δυνατότητες ορθογραφικού ελέγχου μέσα από ένα απλό και ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης. Αλληλεπιδράστε Αποτελεσματικά Πολλαπλοί social media λογαριασμοί, διαφορετικά target groups και ανάγκες, σχόλια με μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία, που χρήζουν απαντήσεις από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, δυσχεραίνουν τη διαχείριση και τη δημιουργία θετικής αλληλεπίδρασης. Τα εργαλεία του Entersoft Social CRM φιλτράρουν τα posts, προσδιορίζοντας τα σημαντικά για να εστιάσει ο οργανισμός. Επιλέγοντας το μέσο, το λογαριασμό, το page, τα χαρακτηριστικά των σχολίων, ακόμα και συγκεκριμένων social-πελατών και δρομολογώντας αυτόματα τις social-εργασίες στον κατάλληλο Ρόλο μέσα στην επιχείρηση, η διαχείριση των social media αποκτά νόημα, γίνεται απλούστερη και ενισχύεται η στοχευμένη επικοινωνία. Ο χρήστης αντλεί πληροφορίες και θέματα προς αλληλεπίδραση από τη Βάση Γνώσης του συστήματος ανάλογα με τον Ρόλο του. Χρονοπρογραμματίζει posts, επιλέγει που, πότε και σε ποιους θα τα στείλει, ολοκληρώνονται αυτόματα οι εγκρίσεις και οι έλεγχοι που έχουν οριστεί, ενώ μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία του και από το smartphone ή το Tablet οποιαδήποτε στιγμή. Το λογισμικό επιτρέπει στην επιχείρηση να εμπλακεί με το socialκοινό της στο ύφος του κάθε μέσου, με ενιαία εικόνα, να αντλήσει και να αξιοποιήσει πολύτιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τις τάσεις της αγοράς και των καταναλωτών της.

8 Διαχειριστείτε τις social media καμπάνιες με Entersoft Social CRM συνδέστε τους socialπελάτες με το site, το e-shop, τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας Προωθήστε το e-shop σας μέσα από τα social media και το Entersoft Social CRM Αναρτήστε δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, videos, χαρακτηριστικά για τα είδη, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις καμπάνιες σας απευθείας από το σύστημα, χωρίς διπλοκαταχωρίσεις, οδηγείστε τους social-πελάτες σας απευθείας στο e-shop, εγείρετε πωλήσεις, οριοθετείστε τα Conversions, αναλύστε και αξιολογήστε τα αποτελέσματα. Ενσωματώστε το Social κοινό σας στο CRM Οι επιχειρήσεις στα social media «ακούν» και «συζητούν» με το κοινό τους σε πραγματικό χρόνο. Βρίσκονται εκεί που «συχνάζουν» οι πελάτες τους, αφουγκράζονται επιθυμίες, παρατηρήσεις, ιδέες και παράπονα. Διαφορετικοί social-πελάτες ασκούν διαφορετική επιρροή. Ποιοι επηρεάζουν θετικά και ποιοι αρνητικά; Πως μπορεί η επιχείρηση να τους αξιολογήσει; Το Entersoft Social CRM διαθέτει σύστημα εσωτερικής βαθμολόγησης των social-πελατών, ώστε να παρακολουθεί στενά αυτούς που την ενδιαφέρουν, να επιβραβεύει τους loyal πελάτες, να ενισχύει θετικές επιρροές και να διαχειρίζεται ευέλικτα τις αρνητικές. Οι διαθέσιμες πληροφορίες του προφίλ των social-πελατών συλλέγονται αυτόματα και ενσωματώνονται στο σύστημα. Το Entersoft Social CRM ενοποιείται με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη αξιοποίηση της πληροφορίας. Ισχυρά εργαλεία συνδυαστικής ταυτοποίησης social-πελατών, ενισχύουν πολλαπλασιαστικά τη βέλτιστη προσέγγισή τους, παράλληλα με τις δυνατότητες που προσφέρει το υπάρχον CRM. Η αξιοποίηση των διαθέσιμων εργαλείων μαζί με ενέργειες marketing, καμπάνιες, newsletters, loyalty κάρτες, applications, εκδηλώσεις, mobile coupons, διευκολύνουν περαιτέρω την ταυτοποίηση.

9 Entersoft Social CRM πολύτιμο εργαλείο για τα τμήματα Marketing, Πωλήσεων και Customer Service Διεύρυνση της Εξυπηρέτησης Πελατών Τα social media είναι άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας για τα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και service. Ισχυρό εργαλείο Marketing To Entersoft Social CRM μετατρέπει τη μαζικότητα που χαρακτηρίζει τα social media σε ένα σημαντικό εργαλείο Marketing. Η ενσωμάτωση των social-πελατών στο CRM της επιχείρησης επιτρέπει τη λεπτομερή τμηματοποίηση της αγοράς με περισσότερα κριτήρια, όπως τον βαθμό συμμετοχής και αλληλεπίδρασης στα social media, τη θετική ή αρνητική συνεισφορά τους στο Brand ή την επιχείρηση και πολλά ακόμα. Ενισχύει την ικανότητα της επιχείρησης να κατανοήσει σε βάθος τους πελάτες της, να προβλέψει τις ανάγκες και τις τάσεις, να φροντίσει τους δυνητικούς της πελάτες, να δρομολογήσει τις ευκαιρίες πώλησης, να εντοπίσει τους πιστούς πελάτες και να τους επιβραβεύσει. Ο συνδυασμός του Entersoft Social CRM με τις δυνατότητες Marketing Automation ενός CRM συστήματος, δημιουργούν έναν ισχυρό εργαλείο για την άντληση γνώσης των τάσεων και προσδοκιών, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση στοχευμένων προωθητικών και marketing ενεργειών. To Entersoft Social CRM ταξινομεί αυτόματα τα σχόλια που αφορούν θέματα εξυπηρέτησης πελατών, τα προτεραιοποιεί και τα διοχετεύει στον κατάλληλο Ρόλο στην επιχείρηση για να απαντηθούν εγκαίρως και με ακρίβεια, είτε άμεσα με ένα post ή link που οδηγεί στο e-shop ή το site της επιχείρησης ή μέσω τηλεφώνου, κ.ο.κ. για τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις. Η ταυτοποίηση του social-πελάτη και η ολοκλήρωση του Entersoft Social CRM με το CRM ή και το Service Management λογισμικό της επιχείρησης, παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον οργανισμό να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά και στις περιπτώσεις που διέπονται από συμβόλαια υποστήριξης (SLA s). Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ταχύτητα και την ακρίβεια που σας προσφέρει η τεχνολογία.

10 Μετρήστε & Αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα των social media ενεργειών σας Επίτευξη Επιχειρηματικών Στόχων Τα social media προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση, την πιστότητα και τη γνώμη των social-πελατών απέναντι στα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και την ίδια την επιχείρηση. Εγείρετε το ενδιαφέρον σε πολλαπλά κανάλια Το Content Management System (CMS) που διαθέτει το Entersoft Social CRM επιτρέπει στην επιχείρηση να επιτύχει εύκολα, άμεση και στοχευμένη αλληλεπίδραση με τους πελατειακούς της στόχους, σύμφωνα με την εταιρική στρατηγική σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας. Το CMS υποστηρίζει μια ανεξάρτητη και πλήρως ενοποιήσιμη βάση δεδομένων που αφορά στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που διαθέτει η επιχείρηση, περιλαμβάνει όλες οι σχετικές τους πληροφορίες, όπως φωτογραφίες, videos, σύνδεσμοι YouTube, τεχνικά χαρακτηριστικά, ιδιότητες, εγχειρίδια, φυλλάδια κ.ά. Η διάδοση αυτών των πληροφοριών γίνεται πολύ απλά, άμεσα, με ακρίβεια και ολοκληρωμένα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας του οργανισμού τόσο ενδοεταιρικά προς τα στελέχη του όσο και προς το εξωτερικό του περιβάλλον, εταιρικό κοινό, πελάτες, καταναλωτές, social-πελάτες, κ.ο.κ. To Entersoft Social CRM διαθέτει πλούσια πληροφόρηση για τη συνολική δραστηριότητα της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα, ανά μέσο, ανά συζήτηση ακόμα και ανά socialπελάτη για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αναλύσεις δεδομένων, dashboards και γραφήματα, δείκτες αποτελεσματικότητας, conversion rates, virality και πολλά ακόμα, παρέχουν σημαντικά στοιχεία για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, την αποτελεσματικότητα περιεχομένου, την ενίσχυση των πωλήσεων, της πιστότητας, της αναγνωρισιμότητας, της επισκεψιμότητας στο e-shop, ενώ προσφέρουν σημαντική πληροφόρηση για τις τάσεις που διαγράφονται στις επιλογές των social-πελατών, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η αξιοποίηση του Content Management System (CMS) ενισχύει σημαντικά τις ενέργειες προώθησης προϊόντων και brand awareness, διοχετεύοντας ακέραιες πληροφορίες στην mobile συσκευή του πωλητή ή του merchandizer, στο e-shop και στο m-commerce, έως το Facebook ή το twitter.

11

12 ES MKG Entersoft A.E. Αθήνα: Θεσσαλονίκη: Σόφια: Βουκουρέστι: Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου Αντ. Τρίτση 21 Mladost 4 block 459, 43 Polona Str. 6 th floor, GR Καλλιθέα T: F: GR Πυλαία T: F: st floor, BG1715 Sofia T: F: RO Bucharest T: F: /Entersoft /#!/Entersoft_sa /company/entersoft /EntersoftSoftware /EntersoftRomania /#!/EntersoftRo

ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ε ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΘ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ MARKETING ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ. ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικό Περίγραμμα Υπεύθυνος Διαχείρισης Κοινότητας σε Περιβάλλον Υποβοηθούμενης Αυτόνομης Διαβίωσης

Επαγγελματικό Περίγραμμα Υπεύθυνος Διαχείρισης Κοινότητας σε Περιβάλλον Υποβοηθούμενης Αυτόνομης Διαβίωσης Επαγγελματικό Περίγραμμα Υπεύθυνος Διαχείρισης Κοινότητας σε Περιβάλλον Υποβοηθούμενης Αυτόνομης Διαβίωσης Ευρωπαϊκά Περιγράμματα για Επαγγέλματα σε Περιβάλλον Υποβοηθούμενης Αυτόνομης Διαβίωσης 1 Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

(α) Υφιστάμενες Διαδικασίες (ΠΕ7) (β) Υφιστάμενα συστήματα και εφαρμογές (ΠΕ8) (γ) Υφιστάμενες διαδικτυακές ιστοσελίδες και εσωτερικό δίκτυο (ΠΕ9)

(α) Υφιστάμενες Διαδικασίες (ΠΕ7) (β) Υφιστάμενα συστήματα και εφαρμογές (ΠΕ8) (γ) Υφιστάμενες διαδικτυακές ιστοσελίδες και εσωτερικό δίκτυο (ΠΕ9) Με το χέρι Κυρία Αυγή Παπαγεωργίου Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού Λεωφόρος Λεμεσού 19 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 31 Δεκεμβρίου 2012 Our Reference: TP/85019314/ /85019314/Sp Αγαπητή κυρία Παπαγεωργίου Θέμα: Υποβολή Παραδοτέου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής

Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής Οδηγός Καλών Πρακτικών Ηλεκτρονικής Συμμετοχής www.eparticipation.eu Ο παρών οδηγός είναι αποτέλεσμα του χρηματοδοτούμενου έργου Interreg IVC ecitizen II Towards citizen-centered egovernment in European

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής: ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 452. Επιβλέπων: ΤΡΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εισηγητής: ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 452. Επιβλέπων: ΤΡΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ MARKETING :Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΜΑΤΣΑΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επικινδυνότητας σε Έργα Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων

Διαχείριση Επικινδυνότητας σε Έργα Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείριση Επικινδυνότητας σε Έργα Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων Π.Μ.Σ. Τεχνοοικονομική Διοίκηση και Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων Κατεύθυνση Τεχνοοικονομική Διοίκηση Ψηφιακών Συστημάτων ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία στην Απόκτηση των Βασικών Δεξιοτήτων

Καινοτομία στην Απόκτηση των Βασικών Δεξιοτήτων Καινοτομία στην Απόκτηση των Βασικών Δεξιοτήτων Leonardo Partnership Project ΙΣΠΑΝΙΑ ASSOCIATION GRENADINE FOR THE INFORMATION, FORMATION AND DEVELOPMENT OF THE NEW TECHNOLOGIES ΤΟΥΡΚΙΑ TÜRKİYE ÖRGÜN VE

Διαβάστε περισσότερα

D.Tsantes/ G.Damasiotis. Customer Partnership Management

D.Tsantes/ G.Damasiotis. Customer Partnership Management D.Tsantes/ G.Damasiotis Customer Partnership Management Το περιβάλλον και οι ανάγκες που δημιουργούνται H σημασία του Key Accounting Ο ρόλος του Key Account Manager Το προφίλ του K.A.M. Account Plan Βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον 1 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον Εκπαιδευτικό Υλικό Ενότητες Α. Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Τμήμα Εφαρμογών της Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας Πτυχιακή Εργασία Θέμα: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα παραδοσιακά τυριά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση: Αποτίμηση Δεξιοτήτων»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση: Αποτίμηση Δεξιοτήτων» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «Διδακτικής της Τεχνολογίας & Ψηφιακών Συστημάτων» Κατεύθυνση: Ηλεκτρονική Μάθηση Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «ΤΠΕ και Εκπαίδευση:

Διαβάστε περισσότερα

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ market research 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2.0 - ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα και περιπτώσεις εφαρμογής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα και περιπτώσεις εφαρμογής ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 8. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην εκπαίδευση ενηλίκων - Παραδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν Ανάλυση των Μαθησιακών αναγκών των Νέων Επιχειρηµατιών στη Γεωργία (Μελλοντικές ανάγκες σε δεξιότητες) Συγγραφέας: Serifo srl, Maura Striano (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γενικής και Κοινωνικής Παιδαγωγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή. Γκαρέτσα Νίκη, 2004 Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή εργασία Γκαρέτσα Νικολέτα, Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ.

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : Επικοινωνιακή στρατηγική και brand image. ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : κ. ΑΝ ΡΟΝΙΚΙ ΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ : ΓΚΙΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement 2011 Ελλάδα 2011 Πρόλογος 3 1. Σύνοψη Αποτελεσμάτων 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία - Δημογραφική Ανάλυση Δείγματος 3. Ανάλυση Αποτελεσμάτων 8 - Γνώση & Χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Στρατηγική και Πολιτικές για Ταχεία Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ισχυρές Επιχειρήσεις και Αποτελεσματικό Ανθρώπινο Δυναμικό ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ VALUE DELIVERY A.M.S. ΕΠΕ 1 από 8 Δηλώσεις Στρατηγικής και Οράματος Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι επιχειρήσεις, προκειμένου να πετύχουν, θεσπίζουν ένα πλαίσιο στρατηγικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ Μάρτιος 2005 I ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στον

Διαβάστε περισσότερα

... 6...10...16 ...19 ...22 ...23 ...24 ...28

... 6...10...16 ...19 ...22 ...23 ...24 ...28 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΙΙΚΟΙΙΝΩΝΙΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΙΟ TOY E..Π.. «ΙΙΟΙΙΚΗΤΙΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΙΣΗ 2007--2013» CCI: 2007GR05UPO003 ΙΟΥΛΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση

Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση Αστρολάβος, Τεύχος Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση Αντώνιος Π. Κωστάκος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Στερεάς Ελλάδος ankostakos@sch.gr Βασιλική Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura +

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + V Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura+ Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + 1 Η διαδικασία των Βημάτων Εισαγωγή 41 2 Τα Βήματα της Εκστρατείας Procura+ 43 3 Διάρκεια της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα