2. Πραγματοποιήθηκε ορθομαρμάρωση στο τέλος του κλιμακοστασίου και χαράχθηκε πάνω στο μάρμαρο η επωνυμία και ο λογότυπος της Αδελφότητος.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2. Πραγματοποιήθηκε ορθομαρμάρωση στο τέλος του κλιμακοστασίου και χαράχθηκε πάνω στο μάρμαρο η επωνυμία και ο λογότυπος της Αδελφότητος."

Transcript

1 Ζ. ΧΩΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΗΣ «ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Φ.Α.Α.Θ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ Φ.Α.Α.Θ.»: Οι εκτεταμένες εργασίες οι οποίες υλοποιήθηκαν με στόχο την εκ βάθρων βελτίωση του συγκεκριμένου χώρου, αφορούν στα εξής: 1. Ανακατασκευάστηκε το δάπεδο. 2. Πραγματοποιήθηκε ορθομαρμάρωση στο τέλος του κλιμακοστασίου και χαράχθηκε πάνω στο μάρμαρο η επωνυμία και ο λογότυπος της Αδελφότητος. 3. Τοποθετήθηκε εξώθυρα με προδιαγραφές πυρασφάλειας. 4. Αναρτήθηκαν μαρμάρινες πλάκες επί των οποίων χαράχθηκαν τα ονόματα των Μεγάλων Ευεργετών, των Ευεργετών, των Δωρητών και των Προέδρων της Αδελφότητος, ύστερα από ενδελεχή ιστορική έρευνα. 5. Τοποθετήθηκαν πυροσβεστικές φωλιές. 6. Τοποθετήθηκε θύρα με προδιαγραφές πυρασφάλειας στην αρχή του κλιμακοστασίου που οδηγεί στην ταράτσα. 7. Διαμορφώθηκε ο χώρος του κλιμακοστασίου που οδηγεί στην ταράτσα με κάλυψη των σωληνώσεων με γυψοσανίδες, εγκατάσταση φωτισμού κ.ά. Η. «ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ Φ.Α.Α.Θ.»: Με τη μεταστέγαση των διοικητικών υπηρεσιών της Φ.Α.Α.Θ. σε διαμέρισμα του 4 ου ορόφου, οι χώροι των πρώην γραφείων της Φ.Α.Α.Θ. αποδόθηκαν προς χρήση στο «Κέντρο Ερευνών Φ.Α.Α.Θ.». Στο συγκεκριμένο χώρο δημιουργήθηκαν υποδομές για τη φύλαξη του Ιστορικού Αρχείου, της Φωτοθήκης Ταινιοθήκης και της δισκοθήκης της Φ.Α.Α.Θ., χώροι γραφείων με πέντε (5) θέσεις εργασίας και χώρος υποδοχής (σαλόνι), ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις συνεδριάσεις των Επιτροπών Εργασίας, καθώς και για μικρές συσκέψεις. Για τον εξοπλισμό του Κέντρου Ερευνών χρησιμοποιήθηκαν τα έπιπλα γραφείου που αποκτήθηκαν το 2008 και ορισμένα έπιπλα αντίκες της Φ.Α.Α.Θ., τα οποία συντηρήθηκαν και αναπαλαιώθηκαν. Θ. ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ: Οι εργασίες στην ταράτσα αποτελούν συνέχεια των εκτεταμένων παρεμβάσεων που είχαν δρομολογηθεί και στο μεγαλύτερο βαθμό είχαν ολοκληρωθεί το Οι εργασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια, αφορούν στα εξής: 1. Τοποθετήθηκαν οι καυστήρες αερίου στον ειδικό χώρο που είχε δημιουργηθεί το 2008 στη θέση της παλιάς υδατοδεξαμενής. 2. Τοποθετήθηκαν οι κατανεμητές αερίου στην εσωτερική πλευρά του τοιχίου της ταράτσας επί της οδού Κεραμοπούλου. 3. Τοποθετήθηκαν περιμετρικά της ταράτσας οι σωληνώσεις του αερίου και επικαλύφθηκαν με ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές.

2 4. Δημιουργήθηκε αποθηκευτικός χώρος στο πρώην δώμα του ανελκυστήρα προς αποθήκευση, κατά κύριο λόγο, οικοδομικών υλικών και αντικειμένων μεγάλου όγκου. 5. Τοποθετήθηκαν ειδικές θύρες από σίδηρο στο χώρο των καυστήρων αερίου και στην αποθήκη. 6. Αντικαταστάθηκε το σκέπαστρο του φωταγωγού με ειδική ανοξείδωτη κατασκευή και τοποθετήθηκαν περιμετρικά κιγκλιδώματα για τον επαρκή αερισμό του χώρου και για την παρεμπόδιση πτηνών να εισέρχονται εντός του. 7. Πραγματοποιήθηκε πλήρης υγρομόνωση θερμομόνωση της ταράτσας και των περιμετρικών της τοιχίων. 8. Επί των περιμετρικών τοιχίων τοποθετήθηκαν μάρμαρα. 9. Κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν τρεις μεγάλοι ιστοί από ΙΝΟΧ προς μόνιμη ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας, της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σημαίας της Αδελφότητος. 10. Τοποθετήθηκε ηλεκτρική εγκατάσταση ομαδικής επίγειας δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης. 11. Δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες υποδομές και στη συνέχεια ακολούθησε φύτευση της στέγης με φυτά, θάμνους και λουλούδια της ελληνικής χλωρίδας. Πρέπει να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα προσπάθεια, για δημιουργία «πράσινης στέγης» σε κτίριο ιδιωτικής χρήσης στη Θεσσαλονίκη. Ι. ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ: Οι τεχνικές εργασίες και παρεμβάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν προς πλήρη αποκατάσταση των προσόψεων του Μεγάρου, υλοποιήθηκαν επιδεικνύοντας σεβασμό και λαμβάνοντας υπόψη τα αρχικά σχέδια του αρχιτέκτονα Ξ. Παιονίδη. Οι συγκεκριμένες εργασίες, που εκτελέστηκαν, κατά κύριο λόγο, από την Τεχνική Εταιρεία «Φ. Κουβουκλιώτης», αφορούν στα εξής: 1. Εγκατάσταση ικριωμάτων μέχρι την περάτωση του έργου. 2. Απομάκρυνση των σαθρών επιχρισμάτων. 3. Απομάκρυνση του σκέπαστρου από γυψοσανίδες του ισογείου καταστήματος. 4. Απομάκρυνση όλων των πινακίδων από τις όψεις και των περιττών αντικειμένων από τους εξώστες. 5. Μετακίνηση κάλυψη καλωδιώσεων. 6. Μελέτη και εγκατάσταση φωτισμού όψεων. 7. Αντικατάσταση υδρορροών.

3 8. Κατασκευή χαμηλού τοιχίου στην πρόσοψη της ταράτσας επί της οδού Αγίας Σοφίας. 9. Αντικατάσταση θυρών εξωστών, παραθύρων και παραθυροφύλλων. 10. Κατασκευή και τοποθέτηση γύψινων διακοσμητικών, τα οποία προβλέποντο στα σχέδια του Ξ. Παιονίδη και τα οποία ουδέποτε είχαν υλοποιηθεί. 11. Ανακατασκευή των εξωστών του 1 ου ορόφου επί της οδού Κεραμοπούλου, λόγω επικινδυνότητος. 12. Αντικατάσταση πλακιδίων εξωστών. 13. Τοποθέτηση επιχρισμάτων. 14. Επιχρωματισμός των προσόψεων. 15. Ενίσχυση των κιγκλιδωμάτων των εξωστών και ελαιοχρωματισμός τους. 16. Τοποθέτηση ιστών σημαίας από ΙΝΟΧ στους εξώστες κάθε διαμερίσματος. 17. Τοποθέτηση επιγραφών με μεγαλόσχημα γράμματα στις όψεις της ταράτσας με την επωνυμία και το λογότυπο της Αδελφότητος. 18. Ανακατασκευή της εισόδου της οικοδομής με ορθομαρμάρωση και σύμφωνα με τα σχέδια του Ξ. Παιονίδη (νεοκλασικός ρυθμός). ΙΑ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ: Ο υφιστάμενος, μέχρι το έτος 2008, ανελκυστήρας της οικοδομής, χωρητικότητας 2-3 ατόμων, λειτουργούσε με σύστημα ανέλκυσης σε κλωβό, που είχε τοποθετηθεί σε επαφή με την εξωτερική πλευρά της οικοδομής προς τον ακάλυπτο χώρο. Η εξωτερική επιφάνεια του κλωβού ήταν καλυμμένη με πλάκες αμιάντου και το σκέπαστρο της οροφής με λαμαρίνες. Επιπρόσθετα η εισροή στον κλωβό ομβρίων υδάτων ύστερα από κάθε βροχόπτωση και τα περιστέρια που είχαν φωλιάσει στο εσωτερικό του δημιουργούσαν, συνεχώς, προβλήματα λειτουργίας. Το Δ.Σ. της Αδελφότητος αξιολόγησε ως προτεραιότητα την εκ βάθρων ανακατασκευή του ανελκυστήρα και ύστερα από μελέτες, πραγματοποίησε παρεμβάσεις και τεχνικές εργασίες, που αφορούν στα εξής: 1. Απομακρύνθηκαν οι πλάκες αλουμινίου και οι λαμαρίνες που περιέβαλαν τον κλωβό, με βάση τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε. 2. Ενισχύθηκε ο σιδηρός σκελετός του κλωβού και επεκτάθηκε προς την πλευρά του ακάλυπτου χώρου της οικοδομής. 3. Ανακατασκευάστηκαν οι επιφάνειες του κλωβού με σύγχρονα υλικά. 4. Επεκτάθηκε ο κλωβός μέχρι το υπόγειο της οικοδομής, όπου δημιουργήθηκε φρεάτιο.

4 5. Απομακρύνθηκαν οι σιδηροκατασκευές και ο παλιός μηχανισμός ανέλκυσης από το δώμα του ανελκυστήρα στην ταράτσα και ο χώρος διαμορφώθηκε σε αποθήκη υλικών. 6. Εγκαταστάθηκε υδραυλικό σύστημα ανέλκυσης. 7. Εγκαταστάθηκε καινούριος θάλαμος ανελκυστήρα υψηλής αισθητικής, χωρητικότητας 6-8 ατόμων, με συνεχή μετάδοση ηχητικών μηνυμάτων και μουσικής, με κομβία που εκτός των αριθμών έχουν χαραγμένα σημεία της γραφής «Μπράιγ» προς χρήση από άτομα με προβλήματα όρασης, με τηλεφωνική σύνδεση με τον ΟΤΕ για έκτακτες ανάγκες κ.ά. 8. Εγκαταστάθηκε στο κιγκλίδωμα του κλιμακοστασίου ειδικός μηχανισμός και πλατφόρμα ανελκυστήρα προς χρήση από Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με συνέπεια το Μέγαρο της Αδελφότητος να είναι, σήμερα, το μόνο ιδιωτικό κτίριο στη Θεσσαλονίκη, που διαθέτει ανελκυστήρα για Α.Μ.Ε.Α. Η εγκατάσταση και λειτουργία ανελκυστήρα Α.Μ.Ε.Α. πέρα του ισχυρού συμβολισμού που έχει για την Αδελφότητα, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. στους επαγγελματίες που νοικιάζουν διαμερίσματα του Μεγάρου, καθώς και στα γραφεία και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αδελφότητος. ΙΒ. ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΕ ΑΕΡΙΟ: Το έργο της εγκατάστασης υποδομών θέρμανσης με αέριο σε όλους τους χώρους του Μεγάρου ολοκληρώθηκε, από την Εταιρεία «Θ. Φούκας», τον Οκτώβριο του Έκτοτε, το Μέγαρο θερμαίνεται με φυσικό αέριο με ευρύτερο περιβαλλοντικό όφελος και αξιοσημείωτη εξοικονόμηση πόρων για την Αδελφότητα και τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων του Μεγάρου. Κατά τη διάρκεια του 2010 και του 2011 πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές παρεμβάσεις στις υποδομές θέρμανσης του Μεγάρου. ΙΓ. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Η Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αδελφότητος, η οποία ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων από το νυν Δ.Σ. το 2008, χρησιμοποιήθηκε την περίοδο 1 Ιανουαρίου 31 Δεκεμβρίου 2012 ως εξής: 1. Επτά (7) φορές για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων της Φ.Α.Α.Θ. 2. Μία (1) φορά για τη σύγκληση Γ.Σ. των μελών της Φ.Α.Α.Θ. 5. Πέντε (5) φορές για εκδηλώσεις διαφόρων Φορέων.

5 ΙΔ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ (πίνακας 51): Πίνακας 51. Κατανομή της χρήσης και διάθεσης των χώρων του Μεγάρου της Φ.Α.Α.Θ. επί των οδών Αγίας Σοφίας 38 και Κεραμοπούλου, κατά έκταση εκάστου χώρου σε τ.μ., κατά ενοικιαστή και κατά χρόνο έναρξης και λήξης της σύμβασης μίσθωσης. α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ Τ.Μ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ Ή ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ 1 Υπόγειος χώρος 119,80 Φ.Α.Α.Θ. («Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.») 2 3 Υπόγειος χώρος Ισόγειο κατάστημα 119,80 Εμπορική Τράπεζα 31/11/ /10/ ,80 Εμπορική Τράπεζα 01/11/ /10/ Κυλικείο 23,60 Παπαδοπούλου Νίκη 01/02/ /01/ Ημιόροφος 33,50 Φ.Α.Α.Θ. (Έδρα της «Εταιρείας Φίλων Φ.Α.Α.Θ.») 15/11/ /11/ ου ορόφου 2 ου ορόφου 2 ου ορόφου 3 ου ορόφου 240,00 Εμπορική Τράπεζα 01/01/ /10/ ,00 Τζάικου Ελένη 01/08/ /07/ ,00 Δικηγόροι και συν. 05/05/ /05/ ,00 Δικηγόροι και συν. 05/05/ /05/ ου ορόφου 130,00 Φ.Α.Α.Θ. (Γραφεία Διοίκησης και Δ.Σ.) 11 4 ου ορόφου 110,00 Φ.Α.Α.Θ. (Μουσείο Φ.Α.Α.Θ., Βιβλιοθήκη Φ.Α.Α.Θ.) 12 5 ος όροφος 240,00 Φ.Α.Α.Θ. (Κέντρο Ερευνών, Αρχείο)

6

7 ΙΙ. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤ. ΤΑΤΤΗ 3 ΚΑΙ Φ. ΚΟΥΚΟΥΦΛΗ (έτος ανοικοδόμησης 1960) 1. Ύστερα από τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν το 2009, δεν παρέστη ανάγκη περαιτέρω τεχνικών παρεμβάσεων στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. 2. Τα δύο οροφοδιαμερίσματα της πολυκατοικίας που ανήκουν στην ιδιοκτησία της Αδελφότητος είναι ενοικιασμένα, όπως απεικονίζεται στον πίνακα 52. Πίνακας 52. Κατανομή της χρήσης και διάθεσης διαμερισμάτων της πολυκατοικίας επί των οδών Στ. Τάττη 3 και Φ. Κουκουφλή, ιδιοκτησίας της Φ.Α.Α.Θ., κατά έκταση εκάστου διαμερίσματος σε τ.μ., κατά ενοικιαστή και κατά χρόνο έναρξης και λήξης της σύμβασης μίσθωσης. α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ Τ.Μ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ο ορόφου 4 ου ορόφου 105,29 Καραδήμας Δημήτριος 01/01/ /12/ ,29 Τσούκης Αθανάσιος 01/12/ /11/2015 ΙΙΙ. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 85 ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Φ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 3 (έτος ανοικοδόμησης 1965) 1. Κατά το 2010 πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες επισκευαστικές εργασίες στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υποδομές, στα είδη υγιεινής και στα δάπεδα του διαμερίσματος Γ13, ιδιοκτησίας της Αδελφότητος. 2. Κατά το 2011 πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες επισκευαστικές εργασίες στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υποδομές, στα είδη υγιεινής, στην κουζίνα και το δάπεδο του διαμερίσματος Γ12. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εργασίες ανακαίνισης στα διαμερίσματα Δ14 και Δ15, καθώς και συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών πινάκων σε όλα τα ακίνητα ιδιοκτησίας της Αδελφότητος στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. 3. Το ισόγειο κατάστημα και τα 4 διαμερίσματα της πολυκατοικίας που ανήκουν στην ιδιοκτησία της Αδελφότητος είναι ενοικιασμένα, όπως απεικονίζεται στον πίνακα 53.

8 Πίνακας 53. Κατανομή της χρήσης και διάθεσης των χώρων της πολυκατοικίας επί των οδών Φιλίππου 85 και Υπουργού Φ. Δραγούμη 3, ιδιοκτησίας της Φ.Α.Α.Θ., κατά έκταση εκάστου χώρου σε τ.μ., κατά ενοικιαστή και κατά χρόνο έναρξης και λήξης της σύμβασης μίσθωσης. α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ Τ.Μ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ Ή ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ 1 Ισόγειο κατάστημα 85,49 Τέζιας Σωτήριος 02/04/ /04/ Γ12, 3 ος όροφος Γ13, 3 ος όροφος Δ14, 4 ος όροφος 66,00 Παπαδόπουλος Νικόλαος 01/01/ /12/ ,00 Αθερίδου Φωτεινή 01/09/ /08/ ,00 Τσώζη Κωνσταντίνα 20/04/ /04/ Δ15, 3 ος όροφος 96,00 Μαμούνα Ελένη και Γκιώνη Παρασκευή 01/05/ /04/2014 IV. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ) ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (έτος ανοικοδόμησης 1990) 1. Η εργολαβική κατασκευή της πολυκατοικίας και η συνεχής εναλλαγή των χρηστών των διαμερισμάτων ιδιοκτησίας της Αδελφότητος, συνεισέφεραν στη συσσώρευση πολλών ζημιών και τεχνικών προβλημάτων, που ήδη χρόνιζαν. Το Δ.Σ., κατά την περίοδο , αποφάσισε την υλοποίηση σειράς παρεμβάσεων, που επιγραμματικά αφορούν στα εξής: α. Εκτεταμένες τεχνικές παρεμβάσεις στα μπαλκόνια 18 διαμερισμάτων (αντικατάσταση πλακιδίων, υδρορροών, αρμοί κ.ά.). β. Τοποθέτηση συρόμενων κιγκλιδωμάτων στις πόρτες των μπαλκονιών όλων των διαμερισμάτων.

9 γ. Αποκατάσταση των όψεων της οικοδομής (σοβάδες, ελαιοχρωματισμοί κ.λπ.) και άμεση καταβολή του αντιτίμου, που αναλογεί στην Αδελφότητα, στη Διαχειριστική Επιτροπή. δ. Δημιουργία γραφείου Διαχειριστικής Επιτροπής σε αχρησιμοποίητο αποθηκευτικό χώρο του ισογείου. ε. Εκ βάθρων ανακαίνιση τριών διαμερισμάτων. στ. Κατά περίπτωση αντικατάσταση των επίπλων κουζίνας (πάγκος και ερμάρια κουζίνας από βακελίτη, επιφάνεια πάγκου τύπου Duropal και ανοξείδωτοι νεροχύτες). η. Στο σύνολο των διαμερισμάτων συντήρηση των ηλεκτρολογικών πινάκων και διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες στα διαμερίσματα Α4, Α5, Α12, καθώς και στο κατάστημα επί της οδού Κυριακίδη. 2. Η ενοικίαση χρήση των διαμερισμάτων και των λοιπών χώρων της οικοδομής, που ανήκουν στην ιδιοκτησία της Αδελφότητος, απεικονίζονται στον πίνακα 54. Πίνακας 54. Κατανομή της χρήσης και διάθεσης των χώρων της Φοιτητικής Εστίας της Φ.Α.Α.Θ. επί των οδών Στ. Κυριακίδη, Ναούσης και Αμυνταίου, κατά έκταση εκάστου χώρου σε τ.μ., κατά ενοικιαστή χρήστη και κατά χρόνο έναρξης και λήξης της σύμβασης μίσθωσης - χρήσης. α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ Τ.Μ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ Ή ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ 1 Υπόγειος χώρος 81,86 Φ.Α.Α.Θ. (χρησιμοποιείται ως αποθήκη παγίων της Αδελφότητος) 2 Υπόγειος χώρος 104,40 Αναστασιάδου Δήμητρα 01/05/ /04/ Ισόγειο κατάστημα 107,50 Αναστασιάδου Δήμητρα 01/05/ /04/2013 Προσωρινά κενός (προοπτική 4 Ισόγεια αίθουσα 69,72 αξιοποίησης του χώρου ως «Τράπεζας Τροφίμων και Υλικών για Απόρους»)

10 5 Α1, 26,98 Ζήρδας Ι. Άγγελος (δωρεάν χρήση) 01/06/ /07/ Α2, 37,19 Κιουμουρτζή Παναγιώτα και Χρυσάνθη (δωρεάν χρήση) 01/09/ /08/ Α3, 26,00 Αμβροσιάδης Θεοκλής (δωρεάν χρήση) 11/11/ /07/ Α4, Α5, 33,04 Κατηφόρης Βασίλειος 01/10/ /09/ ,59 Τσουκαλάς Δημήτριος 19/09/ /09/2013 (συνεχίζεται)

11 Πίνακας 54. (συνέχεια) α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ Τ.Μ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ Ή ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ Α6, Α7, Α8, 33,34 Μιχαηλίδης Γεώργιος 01/9/ /08/ ,11 Λύσσαρη Χαρίκλεια 01/11/ /10/ ,11 Προς ενοικίαση 13 Α9, 33,11 Αραμπατζής Δημήτριος (μειωμένο ενοίκιο) 01/01/ /06/ Α10, Α11, Α12, 33,10 Αρμπερώρη Μαρία Άννα 16/09/ /06/ ,59 Σταθοπούλου Ελένη 01/09/ /08/ ,84 Ταστσόγλου Ραφαηλία 16/07/ /12/ Α13, 1ος όροφος 42,80 Νικολόσκι Ηλία (δωρεάν χρήση) 01/10/ /09/ Α14, 1ος όροφος 27,93 Παράσχου Βασίλειος 01/10/ /09/ Α15, 1ος όροφος 39,88 Γκίνη Ελένη (δωρεάν Χρήση) 01/05/ /04/ Β1, 26,98 Ιμάμ Σιακήρ 31/03/ /08/2012

12 2ος όροφος 21 Β2, 2ος όροφος 37,19 Μωχάμεντ Παναγιώτης (δωρεάν χρήση) 01/01/ /03/ Β3, 2ος όροφος 33,04 Αντωνοπούλου Δανάη 01/06/ /05/2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολίχνη, 12/01/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Δ/ΝΣΗ: Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα: Aρχιτ. Σχεδ. & Μελετών Έργων Ταχ. Δ/νση: Θ.Καρυπίδη 2 56533, Πολίχνη Πληροφορίες: Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλ. Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα : Aρχιτ. Σχεδιασμού και Μελετών Έργων Πολίχνη, 31/08/2015 Πληροφορίες : Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλέφωνο : 2313 302-343 Fax : 2313 302-321

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ. ΔΕΛΤΑ Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ -

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ - ΤΙΤΛΟΣ 1 ΑΡΧ-000 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 00 2 ΑΡΧ-001α ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ 1 00,50, 0 3 ΑΡΧ-001β ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ 2 00, 0 4 ΑΡΧ-001γ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗ ΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Σ ΚΑ ΑΑ Λ ΑΤΠ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΙΧΟΙ ΠΛΗΡΩΣΗΣ - ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ Α1 Τοίχοι πλήρωσης εξωτερικοί χαµηλή Χ Χ Χ µεσαία Μ Μ Μ Ν Α1.1 Θέσεις ρωγµών χαµηλή Μ Μ

Διαβάστε περισσότερα

Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. alto court II Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Αποτελείται απο 4 διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων.

Διαβάστε περισσότερα

Βικελαία Βιβλιοθήκη. Έναρξη εργασιών Β Φάσης (τελικής)

Βικελαία Βιβλιοθήκη. Έναρξη εργασιών Β Φάσης (τελικής) ΕΞΟΦΥΛΛΟ 2 Βικελαία Βιβλιοθήκη Έναρξη εργασιών Β Φάσης (τελικής) ΓΕΝΙΚΑ Η λειτουργία της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης χρονολογείται από το 1908 που έγινε δεκτή η δωρεά Βικέλα. Στην αρχή στεγαζόταν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Φ.Α.Α.Θ.

ΔΩΡΕΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΔΩΡΕΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Φ.Α.Α.Θ. Το έργο το οποίο επιτελείται στην Αδελφότητα τα τελευταία τρία χρόνια έχει προσελκύσει, για πρώτη φορά μετά την πάροδο πολλών δεκαετιών, το ενδιαφέρον συμπολιτών μας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή. Καισαριανή

ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή. Καισαριανή Ε Λ Λ Α Σ Α. Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή Καισαριανή Γραφεία Αθήνας: Μετεώρων 21 5ος όροφος, Παγκράτι 116 31 Τηλ.: +30 2107525331, +30 6932656403 Fax : +30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ. Πηγή χρηματοδότησης: ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Πάτρα 29/10/2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ. Πηγή χρηματοδότησης: ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Πάτρα 29/10/2015 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 16.260,16 Φ.Π.Α. (23%) : 3.739,84 Προϋπολογισμός : 20.000,00 (με Φ.Π.Α.) Προθεσμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Στοιχεία οικοπέδων 1.2. Στοιχεία μελέτης 1.3. Αντικείμενο τεχνικής περιγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε Λ Λ Α Σ Α. Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Κονίτσης 12 Γουδί Γραφεία Αθήνας: Μετεώρων 21 5ος όροφος, Παγκράτι 116 31 Τηλ.: +30 2107525331, +30 6932656403 Fax

Διαβάστε περισσότερα

http://parallaximag.gr/thessaloniki/megaro-faath-mpenoume-se-ena-ktirio-stolidi-tisthessalonikis Μέγαρο ΦΑΑΘ: Μπαίνουμε σε ένα κτίριο-στολίδι της Θεσσαλονίκης! Από Κύα Τζήμου - November 15, 2016 Το διατηρητέο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Το έργο Domoplus 5 κτίζεται σε οικόπεδο στην περιοχή Στροβόλου. Η περιοχή θεωρείται ίσως η καλύτερη της Λευκωσίας, με εύκολη πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Υ Γ Ε Ι Α Σ ( Φ Α Υ )

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Υ Γ Ε Ι Α Σ ( Φ Α Υ ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013 Άξονας προτεραιότητας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αρ. πρωτ. 1395/2-5-2017 - Το τεχνικό αντικείμενο αφορά την έκδοση των οικοδομικών αδειών που απαιτούνται για την συντήρηση-ανακαίνιση των υφισταμένων κτιρίων, την ανέγερση νέων σύγχρονων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ Η περιγραφή ελαχίστων εργασιών σχετικά με την επισκευή και ανακαίνιση κτηρίου επί των οδών Μητροπόλεως 84 και Κηρυκείου, στην Αθήνα, αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2018-2019» ΚΑΕ: 30.7331.02 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ 2. ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.330.000,00 ΣΥΜΒΑΣΗ: 633.019,69 ΑΝΑΔΟΧΟΣ: ΤΣΑΤΤΑΛΙΟΣ Μ. ΚΟΣΜΟΣ Θ. Ο.Ε. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το έργο αφορά εργασίες για: 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ. ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ. ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉ : ΚΕΦΑΛΆΡΙ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ιάσων. Το εντυπωσιακό οκταώροφο κτίριο θα αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, υπόγεια, και μεγάλους, άνετους γραφειακούς χώρους.

Ιάσων. Το εντυπωσιακό οκταώροφο κτίριο θα αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, υπόγεια, και μεγάλους, άνετους γραφειακούς χώρους. ΙΑΣΩΝ Λευκωσία Με το νέο της έργο με τον τίτλο «ΙΑΣΩΝ» η Tofarco καθιερώνεται σε μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες της Κύπρου αλλά και τις πιο περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες. Πρόκειται για ένα πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θα γίνουν τρία χέρια σουβάς εσωτερικά και τρία χέρια εξωτερικά.

Θα γίνουν τρία χέρια σουβάς εσωτερικά και τρία χέρια εξωτερικά. 8 η ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 3 ων ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙ (ΑΡ.ΕΓΓΡ. 0/2446, ΑΡ. ΤΕΜΑΧΙΟΥ 1429, Φ/ΣΧ: 30/45 Ε 1, ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ, ΤΣΕΡΙ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Θ2 ΦΑΣΗ (ΤΣΕΡΙ) ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ (Δ.Ε. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ (Δ.Ε. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ (Δ.Ε. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 364.643,41

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Το έργο προβλέπεται να υλοποιηθεί σε συνολικό διάστημα εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Το έργο προβλέπεται να υλοποιηθεί σε συνολικό διάστημα εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 45/2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD Office: Kostaki Pantelides 15, Lentia Court 2, Flat/Office: 102, Nicosia, Strovolos, Nicosia, 2057, Cyprus Tel: (+357) 22 45 39 33 Mob: (+357) 99 61 61 12 Fax : (+357) 22

Διαβάστε περισσότερα

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch ALSTE cheap arch ALSTE cheap arch Simple & Fast Α χ ο : 200 ω 400 Plus Α χ ο & α απ ό : 1.000 Senior Α χ ο & α απ ό Π α α α :8.500 ω 21.600 Luxury Α χ ο & α απ ό Π α α α & π π ό α: 25.500 ω 28.000 Επ ο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» Στο έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΨΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΥΧΑΡΓΩΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΨΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΥΧΑΡΓΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΨΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΥΧΑΡΓΩΣ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ. Το μισθωτέο ακίνητο πρέπει να πληροί τους όρους της Υπουργικής απόφασης Αρ.Πρ. Γ.Π./οικ.

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο «Αναπλάσεων όψεων κτιρίων»

Γραφείο «Αναπλάσεων όψεων κτιρίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Π έ µ π τ η, 1 5 / 0 3 / 2 0 0 7 Η Μ Ο Σ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ Γραφείο «Αναπλάσεων όψεων κτιρίων» Σύµφωνα µε την υπ αριθµ. 53/2006 απόφαση του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ:... ΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:... ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:... (απο...) Με την παρούσα σας δηλώνω οτι το προσφερόμενο για εκμίσθωση ακίνητό μου της εν θέματι προσφοράς,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΔΟΣ: Σορβόλου 24 - Αθήνα [1] ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο κτίριο επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

ΠΡΟΣ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Ναβαρίνο. και Λοχαγού Καποτά. Ναβαρίνο

Ναβαρίνο. και Λοχαγού Καποτά. Ναβαρίνο ΝΑΒΑΡΙΝΟ Λευκωσία Ναβαρίνο και Λοχαγού Καποτά Ναβαρίνο Ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο έργο αναπτύσσει η TOFARCO. Το έργο θα βρίσκεται στη Λευκωσία, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, επί της Οδού Αιόλου κοντά

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14/5/2018 Αρ. πρωτ: 2588/18. ΘΕΜΑ : Αναζήτηση προσφορών Εργασιών Ανακαίνισης. TO Δ.Σ. Της Ιατρικής Παρέμβασης

Αθήνα, 14/5/2018 Αρ. πρωτ: 2588/18. ΘΕΜΑ : Αναζήτηση προσφορών Εργασιών Ανακαίνισης. TO Δ.Σ. Της Ιατρικής Παρέμβασης Ιατρική Παρέμβαση Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μιχαλακοπούλου 99, 11527 Αθήνα Πληροφορίες: Ματσούκα Πηνελόπη Τηλ: 210 7778770 Fax: 210 7778770 Email: mail@medin.gr Αθήνα, 14/5/2018 Αρ. πρωτ: 2588/18

Διαβάστε περισσότερα

A L I C E C O U R T 2 στην Κοσμοπολίτικη Έγκωμη

A L I C E C O U R T 2 στην Κοσμοπολίτικη Έγκωμη LT Felicity Properties Ltd Quality development with style A L I C E C O U R T 2 στην Κοσμοπολίτικη Έγκωμη (Πίσω από την Ιταλική Πρεσβεία, δίπλα από την Αστυνομία Αγίου Δομετίου) www.felicity-properties.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου συνέταξε μελέτη με τίτλο «Συμπληρωματικές εργασίες κτιρίου πλατείας

Διαβάστε περισσότερα

FILOXENOU PLUS. Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου. Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου. G/F Covered Veranda. F/F Covered Veranda

FILOXENOU PLUS. Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου. Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου. G/F Covered Veranda. F/F Covered Veranda FILOXENOU PLUS Οικόπεδο Υπνοδωμάτια Εσωτερικοί Καλυμμένοι Χώροι Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου Διπλός Καλυμμένος Χώρος Στάθμευσης Μηχανοστάσιο Τιμή Plot Bedrooms Internal Area

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Λευκωσία Ναύπλιο Στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου Λευκωσίας, η TOFARCO θα ανεγείρει 4 κατοικίες. Η περιοχή απέχει 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, μόλις 5 λεπτά από τα Λατσιά με τα πολυσύχναστα

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D.

Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D. Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D. Εισαγωγή/θεμελίωση/φέρων οργανισμός Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυτεχνική Σχολή ΤμήμαΠολιτικών Μηχανικών Διάλεξη 1 η /2016 Διαδικασία μελέτης νέου κτιρίου Ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Λευκωσία Ναύπλιο Στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου Λευκωσίας, η TOFARCO θα ανεγείρει 4 κατοικίες. Η περιοχή απέχει 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, μόλις 5 λεπτά από τα Λατσιά με τα πολυσύχναστα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 89-1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. Η πρόσοψη του οικοπέδου βρίσκεται επί της οδού Κρουσόβου, ενώ το οικόπεδο

Διαβάστε περισσότερα

[Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1

[Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 [Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦΑΥ) (Π.Δ. 305/96, άρθρο 3, παράγραφοι 3,7,8,9,10,11)

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Έργο : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2017 Θέση : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ \\\\\\ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Πληροφορίες: κ.σκορδάρης Αναστάσιος,2310 831 912 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΙΟΥΝΙΟΣ 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΙΟΥΝΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΩΝ ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Β ΦΑΣΗ)» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την αγορά προσοδοφόρου ακινήτου στο Λεκανοπέδιο Αθηνών επ ονόματι του Κληροδοτήματος Νικ. Δ.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την αγορά προσοδοφόρου ακινήτου στο Λεκανοπέδιο Αθηνών επ ονόματι του Κληροδοτήματος Νικ. Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Νέα Ιωνία, 17/01/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ Β9 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ :

ΚΤΙΡΙΟ Β9 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΚΤΙΡΙΟ Β9 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΜΑ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΘΕΣΗ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ : ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 19/8/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Στα πλαίσια της ενίσχυσης της ενιαίας εταιρικής φυσιογνωμίας της εταιρίας καθώς και την ενδυνάμωση των πρακτορείων, το

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θήβα ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΩΝ

Θήβα ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΩΝ ΘΗΒΑ Στρόβολος Θήβα Θήβα Η TOFARCO αναπτύσσει το έργο ΘΗΒΑ που αποτελείται από δέκα διαμερίσματα στην καρδιά του παλαιού Στροβόλου στην περιοχή Αγία Μαρίνα. Το έργο σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 Το οικόπεδο 1 είναι 935,12m 2 και αποτελείται από μία πολυκατοικία με υπόγειο, ισόγειο και ένα όροφο. Το σύνολο των διαμερισμάτων της είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ. «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΕΡΓΟ. «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ 31-12-2009 Α/Α ΑΚΙΝΗΤΑ Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ m 2 1. Συνολική έκταση οικοπέδων Πάτρας 142.210,12 Έχει παραχωρηθεί ένα τμήμα 700,00 m 2,για την κατασκευή του κόμβου «ΚΟΥΚΟΥ» με ζημιά του Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ έργο : θέση : ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ομάδα μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 0ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2012 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σοφίας Χλωρού. Έγραψα και υπέγραψα Εν τη Αθήναις τη 1 Νοεμβρίου 1898 Σοφία Ν. Χλωρού. - Αβραμιώτου 10, Αθήνα

Σοφίας Χλωρού. Έγραψα και υπέγραψα Εν τη Αθήναις τη 1 Νοεμβρίου 1898 Σοφία Ν. Χλωρού. - Αβραμιώτου 10, Αθήνα Κληροδότηματα Σοφίας Χλωρού Ακίνητα επί των οδών : - Πατησίων 146 & Χανίων, Αθήνα - Αβραμιώτου 10, Αθήνα Λίγα λόγια για τη δωρήτρια : Σύζυγος Νικολάου Χλωρού Στοιχεία Διαθήκης : διαθήκη 01/11/1998, Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο 2013 Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ)

Σεμινάριο 2013 Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ) Σεμινάριο 2013 Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ) 18 χρόνια εφαρμογής 12 Χρόνια Εφαρμογής 15 Χρόνια Εφαρμογής 12 Χρόνια Εφαρμογής 1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΟΚ 1955 ΓΟΚ 1973 ΓΟΚ 1985 Τροποποίηση ΓΟΚ 1985 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β) 1 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 1.01 Γενικές εσκαφές γαιώδεις κ.μ 3,22 22 70.84 1.02 Γενικές εσκαφές ημιβραχώδεις κ.μ 3,22 0 0 1.03 Γενικές εσκαφές βραχώδεις κ.μ 11,74 0 0 1.04 Εσκαφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, Προστασίας Ταχ. Δ/νση: Κωνσταντινουπόλεως 6, Τ.Κ. 45 445 Ιωάννινα ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.108,70 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 60.6261.002 ΕΤΟΣ : 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

(cost approach) 2/11/07 2

(cost approach) 2/11/07 2 ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑ Μαριάνα Γκόγκου Αρχιτέκτονας µηχανικός Α.Π.Θ. ΕκτιµητήςµέλοςΕΛ.Ι.Ε. & Σ.ΕΚ.Ε. π.χ. ΑΚΙΝΗΤΟ: Βιοµηχανοστάσιοεπιφανείας 1.763,50 µ2 επίγηπέδου 2.800 µ2 επί της οδού xxx του Παραρτήµατος της ΒΙ.ΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή Επιθεώρηση σε κτίριο με αυθαίρετες κατασκευές

Ενεργειακή Επιθεώρηση σε κτίριο με αυθαίρετες κατασκευές Ενεργειακή Επιθεώρηση σε κτίριο με αυθαίρετες κατασκευές 5 η Τεχνική Ημερίδα Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2018 Μαρία Λ. Παύλου Μέλος ΔΣ Π.ΣΥ.Π.ΕΝ.ΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓO: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2013 Β ΦΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Αυτή η οικιστική ανάπτυξη θα ανεργερθεί στην οδό Πανιωνίου, στον Στρόβολο και θα αποτελείται από 6 συνολικά διαμερίσματα, 2 ανά όροφο ένα δύο υπνοδωματίων

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίου ΤΕΕ και πρόταση βελτίωσης ως πιλοτικό ενεργειακό έργο. Δομή ΚΕΝΑΚ του ΤΕΕ- Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας

Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίου ΤΕΕ και πρόταση βελτίωσης ως πιλοτικό ενεργειακό έργο. Δομή ΚΕΝΑΚ του ΤΕΕ- Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίου ΤΕΕ και πρόταση βελτίωσης ως πιλοτικό ενεργειακό έργο Δομή ΚΕΝΑΚ του ΤΕΕ- Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας Ιστορικό κτιρίου Είναι ιδιοκτησία του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας Η

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών

Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών Fotiadis Charalampos Civil Engineer Construction Engineering Development Ενηµερωτικό έντυπο των προς πώληση τριών νέων κατοικιών Έργο: Νέες κατοικίες µε υπόγειο, ισόγειο, Α όροφο, Β όροφο µετά στέγης.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 109/2016

Αριθμός Απόφασης: 109/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό με αριθ. /016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση (1 η ) προϋπολογισμού κληροδοτήματος «Ελ. Ζωγράφου»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8 ης Μεραρχίας 3, Ριζάρειος Πολιτεία Ιωάννινα 45445 Τηλ. 2651054500 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΡΓΟ: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ Α ΟΡΟΦΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Ο σκελετός της κατοικίας θα είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και με αντισεισμικές προδιαγραφές σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. Δ Η Μ Ο Υ & Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ε Σ. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Διονύση Γ. Δήμου (ΑΜ 4356) ΔΝ Δικηγόρου Παρ Αρείω Πάγω

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. Δ Η Μ Ο Υ & Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ε Σ. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Διονύση Γ. Δήμου (ΑΜ 4356) ΔΝ Δικηγόρου Παρ Αρείω Πάγω ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. Δ Η Μ Ο Υ & Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ε Σ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Τσιμισκή 111, Θεσσαλονίκη 546 22, τηλ. 2310 235570, fax: 2310 238199, e-mail: dionisiosdimou@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Διονύση Γ. Δήμου (ΑΜ 4356)

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έτους Διεύθυνση Κατασκευών & Συντηρήσεων

Έκθεση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έτους Διεύθυνση Κατασκευών & Συντηρήσεων Έκθεση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έτους 2017 Διεύθυνση Κατασκευών & Συντηρήσεων Έναρξη προγράμματος : 13-01-2017 Λήξη προγράμματος : 27-11-2017 Από τον Ιανουάριο του 2017 με αποφάσεις του Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ _ Τ.Κ ΤΗΛ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ _ Τ.Κ ΤΗΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ _ Τ.Κ. 152 34 ΤΗΛ.: 2132023980 ΕΡΓΟ: ΕΡΓA ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Πτυχιακή Εργασία: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΒΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2001 Από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου Πτέρυγα δωρητών στην ανατολική πτέρυγα Β ορόφου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕ ΙΩΝ ΤΕΥΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕ ΙΩΝ ΤΕΥΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕ ΙΩΝ ΤΕΥΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΟΝΩΣΕΩΝ (Λ-01) ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΕ ΩΝ (Λ-02) 1 Λ 01.01 2 Λ 01.02 3 Λ 01.03 4 Λ 01.04 5 Λ 01.05 6 Λ 01.06 7 Λ 01.07 8 Λ 01.08

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ Β18 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ :

ΚΤΙΡΙΟ Β18 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΚΤΙΡΙΟ Β18 ΕΡΓΟ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΜΑ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΘΕΣΗ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ : ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Κτιριακό Συγκρότημα. «Άνθεια»

Κτιριακό Συγκρότημα. «Άνθεια» Κτιριακό Συγκρότημα «Άνθεια» Σχέδιο πόλης Τ.Ε.Ι. ΑΝΘΕΙΑ Το κτιριακό συγκρότημα «ΑΝΘΕΙΑ» αναπτύσσεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., που ορίζεται από τις οδούς Παρμενίωνος, Ακρωτηρίου, Σκύρου

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Σχολικών Μονάδων

Κατάσταση Σχολικών Μονάδων Κατάσταση Σχολικών Μονάδων 1. Κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές 1.1 Οι κτηριακές εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας, εκτός από αίθουσες διδασκαλίας και γραφείο Διευθυντή/ντριας, περιλαμβάνουν και: Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

SANS SOUCIS. Ακρόπολη

SANS SOUCIS. Ακρόπολη SANS SOUCIS Ακρόπολη SANS SOUCIS Η οδός Σαν Σουσί (προέκταση της οδού Ιφιγένειας) στην καρδιά της Ακρόπολης θα αποκτήσει σύντομα ένα πραγματικό στολίδι αφού εκεί αναπτύσσει η TOFARCO ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Ο σκελετός της κατοικίας θα είναι από οπλισµένο σκυρόδεµα και µε αντισεισµικές προδιαγραφές σύµφωνα µε τους όρους του Πολιτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝΕΡΓΩΝ Τμήμα Τεχνικών Έργων ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Επεμβάσεις, επισκευές και συμπληρώσεις στις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦAY)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦAY) ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦAY) (Π.Δ. 305/96, άρθρο 3, παράγραφοι 3,7,8,9,10,11) ΤΜΗΜΑ Α ΓΕΝΙΚΑ 1. Είδος του έργου και χρήση αυτού: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΡΑΤΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΙ Σύμφωνα με το εγκεκριμένο κτιριολογικό πρόγραμμα στο κτίριο ΙΙ δεν προβλέπεται κάποια προσθήκη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΙ Σύμφωνα με το εγκεκριμένο κτιριολογικό πρόγραμμα στο κτίριο ΙΙ δεν προβλέπεται κάποια προσθήκη Έργο : ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΥ Διεύθυνση : ΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Χάρης Σαββίδης αρχιτέκτων d.p.l.g. Η Αρχιτεκτονική εντός της Αρχιτεκτονικής. Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Στον σύγχρονο πολεοδομικό ιστό της Αθήνας δημιουργήθηκε τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Επανυποβολή Προϋπολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2011 του κληροδοτήματος Ιωάννου Κ. χατζηϊωάννου ή Χατζάκου.

ΘΕΜΑ : Επανυποβολή Προϋπολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2011 του κληροδοτήματος Ιωάννου Κ. χατζηϊωάννου ή Χατζάκου. ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Πορταριά 01 Σεπτεμβρίου 2011 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΙΩΑΝΝΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ή ΧΑΤΖΑΚΟΥ» Γραμματέας Κληροδοτήματος: κ. Αργυρούλα Καρούτσου Τηλ.: 2428350103 50105 Fax: 2428099772

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΦΡΕΑΤΙΟ min. 700 Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα, 21/1/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & Α.Π. οικ.: 570 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διεύθυνση : Κότσικα 1

Διαβάστε περισσότερα

Χάλκη. Επιπλέον τα ρετιρέ διαθέτουν roof garden, ενώ τα διαμερίσματα στο ισόγειο απολαμβάνουν κήπο αποκλειστικής χρήσης.

Χάλκη. Επιπλέον τα ρετιρέ διαθέτουν roof garden, ενώ τα διαμερίσματα στο ισόγειο απολαμβάνουν κήπο αποκλειστικής χρήσης. ΧΑΛΚΗ Aγλαντζιά Χάλκη Ένα ακόμα εντυπωσιακό οικιστικό έργο υψηλών προδιαγραφών αναπτύσσει η Tofarco. Το έργο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά προνομιούχα, καθαρά οικιστική περιοχή, στη συμβολή των οδών Τριπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ (ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ Κ1) Εμβαδόν Οικοπέδου Επιτρεπόμενα Υπόλοιπα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) NACE Αναθ. 1 (1) 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει: 45000000 νέες κατασκευές, αποκατάσταση και συνήθεις επισκευές 45.1 Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

13. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

13. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 13. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Τα πεπραγμένα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σύρου-Ερμούπολης από 01-09-2014 έως 31-12-2015, βάσει των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από το Διοικητικό της Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4495/2017 ΦΕΚ 167/Α/ Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4495/2017 ΦΕΚ 167/Α/ Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις. ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ Φ.Ε.Κ. Το αρχικό κείμενο με τις διατάξεις όπως ήταν δημοσιευμένες στο Φ.Ε.Κ. οι οποίες έχουν τροποποιηθεί μεταγενέστερα. ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4495/2017 ΦΕΚ 167/Α/3-11-2017 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα