BDO GREECE What matters to you matters to us

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BDO GREECE What matters to you matters to us"

Transcript

1 BDO GREECE What matters to you matters to us

2 Ο Υ ΣΙΩ ΔΩ Σ ΔΙΑΦ ΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

3 3 Η BDO Greece είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο και ένα ισχυρό πελατολόγιο εταιριών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καταλαμβάνει μια ηγετική θέση σε εθνικό επίπεδο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε ο σύμβουλος επιλογής για πολλούς ομίλους εταιριών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο και θυγατρικές πολυεθνικών επιχειρήσεων. Μας διακρίνει η επιθυμία εγγύτητας με τον πελάτη και αποτελεί δέσμευσή μας προς όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, ότι αυτό που έχει σημασία για εκείνους έχει και για εμάς. Στη BDO Greece, παραμένουμε προσηλωμένοι στο να βοηθούμε τους πελάτες μας παγκοσμίως, να ενημερώνονται για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες οικονομίας και αγοράς, παρέχοντάς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε σταθερή βάση. Ακριβώς για το λόγο αυτό, η ομάδα μας στο σύνολό της, έχει δεσμευτεί να παρέχει συνεχώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οπουδήποτε στον κόσμο και εάν της ζητηθεί.

4 4 ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ BDO; ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟ ΝΕΚΤΗ Μ Α Ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη, τοπική προσέγγιση για κάθε πελάτη. Το υψηλό επίπεδο συμμετοχής διευθυντικών στελεχών και συνεργατών, που γνωρίζουν την επιχείρησή σας. Η ποιότητα υπηρεσιών, που εξασφαλίζονται μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος διαδικασιών πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας σε ολόκληρο το διεθνές δίκτυο της BDO. Το επίπεδο των τεχνικών εργαλείων μας που συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων στην αγορά. Η δυνατότητα χρησιμοποίησης εμπειρογνωμόνων που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων. Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε διεθνείς εταιρίες και κρατικές οντότητες.

5 5 «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να συνδράμουμε τους πελάτες μας να δραστηριοποιούνται σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, παρέχοντάς τους υψηλής ποιότητας συμβουλές και υπηρεσίες σε σταθερή βάση» ΤΟ Ο ΡΑΜ Α ΜΑΣ Το όραμά μας είναι να είμαστε ο ηγέτης παροχής εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να προβλέπουμε τις ανάγκες σας και να είμαστε ευέλικτοι στις αναλύσεις μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παράσχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιθυμούμε να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας μαζί σας, με την ομάδα μας πάντοτε κατάλληλα εξοπλισμένη, ώστε να τηρήσουμε όλες τις υποσχέσεις μας στο ακέραιο.

6 6 ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕ ΓΚΤΙΚΕΣ ΥΠ Η Ρ ΕΣΙΕΣ Η ελεγκτική μας προσέγγιση βασίζεται σε μια εκτενή μεθοδολογία ελέγχου, σύμφωνη με τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα και τη νομοθεσία στην Ελλάδα. Στο Εγχειρίδιο Ελέγχου της BDO καθορίζονται ενδελεχώς οι διαδικασίες που σχετίζονται με την παροχή των υπηρεσιών ελέγχου. Ο σχεδιασμός και η στρατηγική του ελέγχου μας, επικεντρώνεται στον «επιχειρηματικό κίνδυνο» και ως εκ τούτου είναι προσαρμοσμένος σε κάθε έναν από εσάς, ώστε να αντικατοπτρίζει τους ειδικούς επιχειρηματικούς, κανονιστικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους που σας αφορούν. Η προσέγγισή μας υποστηρίζεται από το ολοκληρωμένο λογισμικό εργαλείο Αudit Ρrocess ΤοοΙ (APT) που έχει αναπτύξει η BDO, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να παρέχουμε πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές ελεγκτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Η χρήση αυτής της μεθοδολογίας απ όλες τις εταιρίες - μέλη του δικτύου BDO, με συνέπεια και από κοινού, μας επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση του κινδύνου τόσο των πελατών μας όσο και του δικού μας. Λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούμε μια κοινή μεθοδολογία ελέγχου και κοινές πλατφόρμες λογισμικού σε όλο τον κόσμο, είμαστε συνεπείς και διαφανείς ως προς το έργο μας και τον τρόπο με τον οποίο αυτό διεξάγεται.

7 7 Σε τί διαφέρουμε; Αντιλαμβανόμαστε και εκτιμούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων και ενεργούμε με ευέλικτο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζουμε την ελάχιστη δυνατή λειτουργική διαταραχή κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Η αναλογία ελεγκτικού προσωπικού προς εταίρους είναι χαμηλότερη από αυτή των βασικών ανταγωνιστών μας, με αποτέλεσμα οι εταίροι να έχουν περισσότερο χρόνο για να συμμετέχουν ενεργά στη διεξαγωγή του ελέγχου. Μπορούμε να συνεργαστούμε με τη Διοίκηση στο σχεδιασμό κατάλληλων διαδικασιών ελέγχου για την επιχείρηση. Χρησιμοποιούμε εργαλεία χαρτογράφησης κινδύνων για τον εντοπισμό των κρίσιμων επιχειρησιακών διαδικασιών και των συναφών κινδύνων, που βοηθούν τη Διοίκηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σχετικά με την Εταιρική Διακυβέρνηση. Δουλεύουμε παράλληλα με την τεχνική ομάδα μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την έγκαιρη επίλυση τυχόν θεμάτων. Έλεγχοι Έλεγχοι εταιρικών οικονομικών καταστάσεων (ΕΛΠ / ΔΠΧΑ). Έλεγχοι ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων (ΕΛΠ / ΔΠΧΑ). Έλεγχοι ή επισκοπήσεις πληροφοριακών πακέτων για σκοπούς ενοποίησης. Ετήσιοι έλεγχοι συμμόρφωσης για σκοπούς reporting. Οικονομικοί έλεγχοι για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Έκθεση φορολογικής συμμόρφωσης Από τη χρήση 2011 και μετά, η φορολογική νομοθεσία ορίζει ότι οι εταιρίες που ελέγχονται υποχρεωτικά από Νόμιμους Ελεγκτές υπόκεινται και σε φορολογικό έλεγχο από αυτούς. Οι εξειδικευμένοι φοροτέχνες μας, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε επιμέρους αντικειμένου φορολογίας του νόμου που ορίζει το πλαίσιο διενέργειας του φορολογικού ελέγχου.

8 8 Η ΔΙΑΦ ΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ν Α Ο ΙΚΟ ΔΟ Μ Η ΣΟ ΥΜ Ε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

9 9 «Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας, εστιάζοντας στην παροχή πρακτικών και εφαρμόσιμων λύσεων» ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ειδικοί έλεγχοι Έλεγχοι και εκθέσεις Ενημερωτικών Δελτίων Ανεξάρτητες εκθέσεις αξιολόγησης Προσυμφωνημένες διαδικασίες Υπηρεσίες επισκόπησης Εκθέσεις ειδικού σκοπού Έλεγχοι ειδικών αντικειμένων Διαχειριστικοί έλεγχοι Έρευνες για απάτη Επιθεώρηση συστημάτων Διερεύνηση και ανάλυση αρχείων Αξιολόγηση πολύπλοκων συναλλαγών και γεγονότων Προετοιμασία εκθέσεων εμπειρογνώμονα Εταιρική διακυβέρνηση Πρόταση στρατηγικής για την εταιρική διακυβέρνηση Σύσταση επιτροπών ελέγχου Στρατηγικός σχεδιασμός Διαδικασίες βέλτιστης πρακτικής Διαχείριση κινδύνου Προσδιορισμός απειλών για την επιχείρησή σας Ιεράρχηση των κινδύνων, σύμφωνα με τους στόχους σας Πρόταση στρατηγικής για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων Χαρτογράφηση των κινδύνων Τακτική παρακολούθηση των κινδύνων Εσωτερικός έλεγχος Ίδρυση ή αναδιοργάνωση Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές και θεσμικές απαιτήσεις και τα Διεθνή Πρότυπα Εσωτερικού Ελέγχου Σχεδιασμός και εφαρμογή του πλάνου Εσωτερικού Ελέγχου, με εξέταση των δικλίδων ασφαλείας Ανασκόπηση και αξιολόγηση των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου Εκπαίδευση στη σύνταξη εκθέσεων εσωτερικών ελεγκτών Θεωρητική κατάρτιση και εκπαίδευση εσωτερικών ελεγκτών

10 10 Φ ΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές, στρατηγικές λύσεις, που στοχεύουν όχι μόνο στη βελτιστοποίηση της φορολογικής θέσης του φορολογούμενου και τον προσδιορισμό καινοτόμων ιδεών φορολογικού σχεδιασμού, αλλά και στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων φορολογικής συμμόρφωσης. Οι φορολογικές μας υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τις πιο απλές, επιμέρους υπηρεσίες φορολογικής συμμόρφωσης έως την κατάρτιση σύνθετων project φορολογικού σχεδιασμού. Συμβουλευτική επί φορολογικών θεμάτων και φορολογικός σχεδιασμός Όλες οι εταιρίες χρειάζονται εξειδικευμένες επαγγελματικές συμβουλές προκειμένου να διαχειρίζονται σωστά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Η ομάδα μας σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος, ΦΠΑ, ακίνητης περιουσίας και λοιπών φόρων, αλλά και σε ειδικά θέματα όπως δασμοί, τέλη χαρτοσήμου και φόροι κεφαλαίου. Διεθνείς συναλλαγές Μέσω του δικτύου της BDO, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των διεθνών τους στόχων και να εφαρμόσουμε φορολογικές λύσεις διεθνούς εμβέλειας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται και θέματα συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας. Τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών Η τεκμηρίωση της αρχής των ίσων αποστάσεων για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ συνδεδεμένων επιχειρήσεων, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, έχει καταστεί ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα στον τομέα της διεθνούς φορολογίας. Ολοένα και περισσότερες φορολογικές αρχές, σε διάφορες χώρες, ζητούν από τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε αυτές και πραγματοποιούν συναλλαγές με συνδεδεμένες εταιρίες, να προβαίνουν σε τεκμηρίωση των ενδοομιλικών τους τιμολογήσεων. Έμμεση φορολογία Όλες οι εμπορικές συναλλαγές έχουν έμμεσες φορολογικές επιπτώσεις. Οι ειδικοί μας, βοηθούν τους πελάτες μας να βρουν λύσεις που αφορούν αυτόν τον πολύπλοκο και ευρύ τομέα.

11 11 ΛΟ ΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠ Η P ΕΣΙ E l Βασικός μας στόχος είναι η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Κανείς δεν μπορεί να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα της δραστηριότητας της επιχείρησης χωρίς την εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου. Στη BDO σας παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης και εποπτείας, που διευκολύνουν τη λογιστική εργασία και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο λογιστικών σφαλμάτων. Υπηρεσίες Λογιστηρίου Οργάνωση και πρώτη εγκατάσταση λογιστηρίων Επίβλεψη λογιστηρίων Αναδιοργάνωση υφιστάμενων λογιστικών συστημάτων Παροχή συστημάτων μηχανογράφησης λογιστηρίου Σύνταξη οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα ΕΛΠ ή τα ΔΠΧΑ Μετατροπή οικονομικών καταστάσεων σε ΕΛΠ ή ΔΠΧΑ Σύνταξη πακέτων πληροφόρησης για σκοπούς ενοποίησης Σύνταξη μηνιαίων εκθέσεων ενημέρωσης της Διοίκησης (Finance / Management Reports) Κοστολόγηση Ταμειακές Ροές Χρηματοοικονομικοί δείκτες Λογιστικές αναλύσεις Ψηφιοποίηση αρχείου φορολογικών και λογιστικών εγγραφών Ειδικές πραγματογνωμοσύνες Γραμματειακή υποστήριξη λογιστηρίου Μισθοδοσία και εργατικά θέματα Διαχείριση αρχείων μισθοδοσίας Πλήρης επεξεργασία μισθοδοσίας και προϋπολογισμός κόστους Προετοιμασία αρχείων πληρωμής μισθοδοσίας και ασφαλιστικών ταμείων Σύνταξη ψηφιακού αρχείου εργαζομένων και συμβάσεων Υποβολή ΑΠΔ, καταστάσεων Επιθεώρησης Εργασίας και εντύπων ΟΑΕΔ Συμβουλευτική σε θέματα εργατικής νομοθεσίας Συμβουλευτική και υποστήριξη σε θέματα Επιθεώρησης Εργασίας Διαχείριση και αξιολόγηση κόστους μισθοδοσίας

12 12 ΣΥ Μ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠ Η Ρ ΕΣΙΕΣ Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τυχόν αδυναμίες και τα δυνατά σημεία και να προτείνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, με απώτερο στόχο τη μεγιστοποίηση της αξίας της επιχείρησης. Τόσο το μέγεθος όσο και η δομή μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις υπάρχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Υπηρεσίες Συμβούλου Συμβουλές σε θέματα διαχείρισης και πληροφοριακών συστημάτων Στρατηγικός σχεδιασμός Εκπόνηση αναλυτικών επιχειρηματικών σχεδίων Ανάλυση αγοράς και μελέτη βιωσιμότητας Αναδιάρθρωση ή / και διαχείριση κόστους Ανάλυση εναλλακτικής αξιοποίησης παγίων περιουσιακών στοιχείων / Επενδυτική διαχείριση παγίων Επιλογή brand και διαπραγμάτευση για franchise Χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση, άντληση επενδυτικών και δανειακών κεφαλαίων και αξιοποίηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων Αποσχίσεις κλάδων επιχειρήσεων Corporate Finance Due diligence Αξιολογήσεις / αποτιμήσεις επιχειρήσεων και άυλων περιουσιακών στοιχείων με χρήση πολυπαραμετρικών χρηματοοικονομικών μοντέλων Υποστήριξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης σε εξαγορές και πωλήσεις Συγχωνεύσεις εταιριών Σχεδιασμός και υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων προϋπολογισμού και απολογισμού Αναδιοργάνωση επιχειρήσεων Αναδιάρθρωση επιχειρήσεων Αναδιάρθρωση χρέους Μελέτες σκοπιμότητας Σύνταξη έκθεσης εμπειρογνώμονα για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

13 Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ Υ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Μ ΠΟΡΟΥΜ Ε ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜ Ε ΝΑ ΠΡΟΣΦ ΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 13

14 14 IN FO RM ATIO N T E C H N O L O G Y Το νεοσύστατο τμήμα «Technology Risk and Advisory» έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας συνδράμουμε στην αντιμετώπιση οποιωνδήποτε κινδύνων απορρέουν από τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη αυτοματοποίησης των συστημάτων και λειτουργιών των επιχειρήσεων. Ανάλυση Κινδύνων Πληροφοριών και Πληροφοριακών Συστημάτων (IT Security Risk Assessments) Το «IT Risk Assessment» είναι ένα workshop με σκοπό τον εντοπισμό κινδύνων για την ασφάλεια των Πληροφορικών Συστημάτων που έχουν άμεση και έμμεση επίπτωσή στη λειτουργία της εταιρίας, ακόμη και στη φήμη της. Το «IT Risk Assessment» δομείται γύρω από τις περιοχές του προτύπου ασφάλειας ISO Τυπικά οι περιοχές που περιλαμβάνονται είναι: Διαχείριση της ασφάλειας πληροφορικής Φυσική και περιβαλλοντική ασφάλεια Διαχείριση των περιστατικών ασφαλείας Ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού Διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της πληροφορικής Επιχειρησιακή συνέχεια Έλεγχος πρόσβασης Συμμόρφωση Απόκτηση, ανάπτυξη και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πολιτικών Ασφάλειας Πληροφοριών και Πληροφοριακών Συστημάτων (Policies and Procedures)

15 15 Ανάπτυξη Business Continuity Plan (BCP / DRP) Ως «Business Continuity Plan» περιγράφονται οι διεργασίες και διαδικασίες που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται από μια εταιρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι βασικές λειτουργίες της θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ισχύ, κατά τη διάρκεια και μετά από μια καταστροφή. Δοκιμή διείσδυσης και εξέταση ευπαθειών (Penetration Testing and Vulnerability Assessment) Το «Penetration Testing» είναι η διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να εντοπιστούν τρωτά σημεία στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρίας, με σκοπό την υποκλοπή σημαντικών πληροφοριών ή την εφαρμογή κακόβουλων ενεργειών. Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) Το «PCI DSS» γράφτηκε ως βιομηχανικό πρότυπο για την αύξηση της ασφάλειας γύρω από τα στοιχεία των καρτών πληρωμής, την προστασία του καταναλωτή και τη μείωση της πιθανότητας απάτης με τη χρήση κάρτας. Το πρότυπο είναι δομημένο γύρω από έξι (6) διαφορετικούς στόχους ασφάλειας, ως εξής: Να χτίσει και να διατηρήσει ένα ασφαλές δίκτυο Να προστατέψει κατόχους δεδομένων Να διατηρήσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης ευπαθειών Να επιβάλλει την εφαρμογή αυστηρών μέτρων ελέγχου πρόσβασης Να διατηρήσει μια αυστηρή Πολιτική Ασφάλεια Πληροφοριών Όλοι οι οργανισμοί που αποθηκεύουν, επεξεργάζονται ή μεταδίδουν στοιχεία των καρτών πληρωμής, οφείλουν να συμμορφώνονται με το «PCI DSS». Με τη συνδρομή των εξειδικευμένων στελεχών μας στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων IT, μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε έναν κρίσιμο τομέα της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησής σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

16 16 Ο Λ Ο Κ Λ Η ΡΩ Μ ΕΝ ΕΣ Υ Π Η Ρ ΕΣΙΕΣ ΓΙΑ Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε ΙΑ Αντιμετωπίστε τους κινδύνους και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες Γνωρίζουμε πως ο τουριστικός κλάδος,, ένας από τους σημαντικότερους της Ελληνικής Οικονομίας, δέχεται μεγάλες πιέσεις τόσο από το εθνικό οικονομικό περιβάλλον όσο και από τις διεθνείς συγκυρίες. Σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο, διεθνοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, η BDO μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις απειλές και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μαζί σας, την πλέον κατάλληλη στρατηγική για τη δική σας επιχείρηση. Τα στελέχη μας συμμετέχουν ενεργά, ώστε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σε συνεργασία με εσάς, με ευελιξία και ταχύτητα, καινοτόμες, αλλά ταυτόχρονα πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις, που επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είτε βρίσκεστε στο στάδιο εισόδου στην αγορά, είτε στο στάδιο ανάπτυξης της επιχείρησής σας, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα ύφεσης και χρειάζεστε λειτουργική και χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση, ή εξεύρεση επενδυτών, είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε. Το τμήμα Hotels Advisory συνδυάζει, με μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, πόρους από όλα τα τμήματα της BDO, με σκοπό να σας δώσει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες λύσεις. ^ Εξειδικευμένες ομάδες στην Ελλάδα και το Λονδίνο, που συνδυάζουν την τοπική γνώση με διεθνείς συνέργειες Τα πιο σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης και διοίκησης, και μία σημαντική Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων Ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά δίκτυα επαφών με Διεθνείς Αλυσίδες Ξενοδοχείων, Τουριστικά Πρακτορεία, Tour Operators, Ιδιώτες και Θεσμικούς Επενδυτές και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα Ρεαλιστική και Πρακτική Προσέγγιση

17 17 Στρατηγική Ανάλυση Αγοράς & Μελέτη Βιωσιμότητας Συγχωνεύσεις, Αγορές, Πωλήσεις Ξενοδοχείων Ανάλυση Εναλλακτικής Αξιοποίησης του Παγίου / Αλλαγή Χρήσης Επιλογή Βέλτιστου Διαχειριστή Ξενοδοχείου & Διαπραγμάτευση Επιλογή Brand & Διαπραγμάτευση για Franchise Επενδυτική Διαχείριση Παγίων (Investment & Asset Management) Λειτουργία Βελτιστοποίηση Επιχειρηματικού Μοντέλου Λειτουργική Αναδιάρθρωση & Βελτίωση Κερδοφορίας Στρατηγική Marketing, Καναλιών και Τιμολόγησης Βελτιστοποίηση Εσόδων (Revenue Optimization) Outsourcing Λειτουργικό Due Diligence & Ανεξάρτητη Αξιολόγηση Λειτουργίας (Independent Business Review - IBR) Προσωρινή Διαχείριση (Interim Management) Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Αποτίμηση Ξενοδοχείου Χρηματοοικονομικό Due Diligence & Επισκόπηση Επιχειρηματικού Σχεδίου Εξεύρεση Επενδυτή Χρηματοοικονομική & Φορολογική Αναδιάρθρωση Συμβουλευτικές Υπηρεσίες εξυγίανσης

18 18 Υ Π Η Ρ Ε Σ ΙΕ Σ ΠΡΟ Σ Ν Α Υ Τ ΙΛ ΙΑ Κ ΕΣ ΕΠ ΙΧ ΕΙΡΗ ΣΕΙΣ Η BDO έχει πλέον εισέλθει δυναμικά στον κλάδο της ναυτιλίας, τον κατεξοχήν κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Πέραν των βασικών ελεγκτικών, φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών που ούτως ή άλλως παρέχουμε επί σειρά ετών σε εταιρίες του συγκεκριμένου τομέα, η προσχώρηση νέων στελεχών με μεγάλη σχετική εμπειρία στη BDO, μας έχει επιτρέψει την ανάπτυξη νέων, ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις επιμέρους ανάγκες αυτής της πολύ εξειδικευμένης αγοράς. Συνεπώς στη BDO, εκτός από τις ελεγκτικές υπηρεσίες, τη λογιστική υποστήριξη και την υποστήριξη σε συστήματα MIS, το φορολογικό σχεδιασμό σε διεθνές επίπεδο και τις φορολογικές γνωματεύσεις επί επιχειρηματικών σχεδίων, μπορούμε πλέον να σας συνδράμουμε στην αποτίμηση πλοίων και τη διενέργεια due diligence, σε αναδιαρθρώσεις χρηματοδοτήσεων, στο σχεδιασμό άντλησης νέων κεφαλαίων, καθώς και στη δημιουργία και τήρηση ενός συστήματος αναφοράς (reporting) για λογαριασμό πιστωτικών ιδρυμάτων.

19 19 ΕΤΑΙΡΙΚΗ Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚΗ ΕΥΘ ΥΝΗ Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μεγάλων εταιριών στην Ευρώπη δημοσιεύει τακτικά μη χρηματοοικονομικές πληροφορίες. Η ποιότητα των πληροφοριών που γνωστοποιούνται ποικίλλει, γεγονός που καθιστά δυσχερή την κατανόηση και σύγκριση της χρηματοοικονομικής επίδοσης και θέσης των εταιριών για τους επενδυτές και τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη. Οι εθνικές απαιτήσεις επίσης, είναι σημαντικά διαφορετικές, με συνέπεια να αυξάνεται η έλλειψη σαφήνειας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους επενδυτές που λειτουργούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Οι Ευρωπαίοι νομοθέτες κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η προσέγγιση που υιοθετήθηκε στην ισχύουσα Ευρωπαϊκή Οδηγία, σχετικά με τη δημοσίευση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών, δεν παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν λάβει μέτρα για την αύξηση της συνάφειας, συνέπειας και συγκρισιμότητας των μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών που δημοσιεύονται από εταιρίες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και συμφώνησαν από κοινού την τροποποίηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας, η οποία τέθηκε σε ισχύ την 5η Δεκεμβρίου Τα κράτη μέλη έχουν περιθώριο έως και δύο έτη να ενσωματώσουν τις σχετικές αλλαγές στην εθνική τους νομοθεσία. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Όσον αφορά στη μη χρηματοοικονομική πληροφόρηση, ο νόμιμος ελεγκτής ή ελεγκτικό γραφείο, χρειάζεται να ελέγξει κατά πόσον αυτή έχει συμπεριληφθεί στην έκθεση διαχείρισης ή εναλλακτικά, εάν έχει συνταχθεί χωριστή έκθεση («έλεγχος ύπαρξης»). Τα κράτη μέλη μπορούν, ωστόσο, να απαιτούν τα στοιχεία των μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών να επαληθεύονται από ανεξάρτητο Ορκωτό Ελεγκτή, ο οποίος οφείλει να αναφέρει κατά πόσον, βάσει της γνώσης και της κατανόησης της επιχείρησης και του περιβάλλοντος λειτουργίας της, έχει εντοπίσει ουσιώδεις ανακρίβειες στην έκθεση διαχείρισης, και να δώσει μια ένδειξη της φύσης τυχόν ανακριβειών. Η «Regulatory and Public Policy Team» του Global Office της BDO International, παρακολουθεί στενά και καταγράφει όλες τις εξελίξεις και αλλαγές σχετικά με τη μη χρηματοοικονομική πληροφόρηση, ώστε τα μέλη της να είναι σε θέση να συνδράμουν άμεσα τους πελάτες τους στην προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας και της εθνικής νομοθεσίας.

20 20 ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές σε διάφορους τομείς της οικονομίας και με μια διαπροσωπική προσέγγιση, δουλεύουμε ως αξιόπιστος σύμβουλος για ένα μεγάλο αριθμό πελατών. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας που έχουν οι πελάτες μας με την BDO, διότι αυτό που έχει σημασία για εσάς, έχει σημασία για εμάς. Βιομηχανία Μέταλλα Πλαστικά Χημικά Τρόφιμα Φάρμακα Ιχθυοκαλλιέργειες Κατασκευές Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικές Ασφαλιστικές Εκπαίδευση Μεταφορές Εμπόριο Αυτοκίνηση Ένδυση, υπόδηση Κοσμήματα Τρόφιμα, ποτά Ηλεκτρικές συσκευές Ιατρικά μηχανήματα Καλλυντικά Προϊόντα προσωπικής φροντίδας Media, επικοινωνία & ψυχαγωγία Ηλεκτρονικά Η/Υ - Λογισμικά Τηλεπικοινωνίες Διαφήμιση Τηλεοπτικές παραγωγές Τυχερά παίγνια Τουρισμός Ξενοδοχειακές μονάδες Ταξιδιωτικά γραφεία Spa Φορείς Δημοσίου Νοσοκομεία Ιδρύματα Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΕΚΟ Δημοτικές επιχειρήσεις Ναυτιλία Ακτοπλοϊκές Εμπορικά πλοία Μεταφορές καυσίμων

21 21 Σ Υ Μ Μ ΕΤΕΧΟ Υ Μ Ε Όπως προβλέπεται για τα νόμιμα ελεγκτικά γραφεία, η BDO έχει Αριθμό Μητρώου στην Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) 041 και Αριθμό Μητρώου στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) 173. Προσφάτως εγκρίθηκε η συμμετοχή μας στο Public Accounting Oversight Board (PCAOB), εποπτεύον όργανο των ελεγκτών επιχειρήσεων δημοσίου ενδιαφέροντος στις ΗΠΑ, γεγονός που μας επιτρέπει να διενεργούμε ελέγχους σε εταιρίες εισηγμένες σε χρηματιστήρια των η Πα. Είμαστε επίσης μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η επιθυμία μας να παρέχουμε συνδρομή οπουδήποτε και οποτεδήποτε μας ζητηθεί, μας έχει ωθήσει στην ενεργό συμμετοχή και σε άλλα επιμελητήρια που προωθούν τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις, με βασικότερα το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας. Συμμετέχουμε δε στο Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη «CSR Hellas», ένα μη κερδοσκοπικό επιχειρηματικό σωματείο που σκοπό έχει την προώθηση και ενσωμάτωση της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους μέσα από πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

22 22 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦ ΑΝΟΙ ΠΟΥ Η BDO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Μ ΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜ ΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟ Ν ΙΑ

23 23 Η BDO IN TERNATIO N A L 1 Ηγέτης των εξελίξεων της μεσαίας αγοράς γραφεία σε 154 χώρες και επικράτειες εξειδικευμένο προσωπικό και partners παγκοσμίως US$ 7,30 δις Ο συνολικός τζίρος των εταιριώνμελών της BDO ξεπέρασε τα $ 7,3 δις το 2015 Ημερομηνίες ορόσημα: Εταιρίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να ιδρύσουν το Binder Seidman International Group Υιοθετείται το όνομα Binder Dijker Otte & Co: BDO Δημιουργείται μία παγκόσμια δομή και το ακρωνύμιο «BDO» τοποθετείται μπροστά από το όνομα κάθε τοπικής εταιρίας - μέλους Είμαστε πλέον γνωστοί παγκοσμίως ως «BDO» Καθορίζεται το όραμα του δικτύου: «να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες μας» Καθορίζονται οι στρατηγικές κινήσεις και φιλοδοξίες έως το 2019.

24 BDO Greece Λεωφ. Μεσογείων Αγία Παρασκευή Αθήνα Τηλ: Τηλ: /9 Fax: Η επωνυμία BDO αναφέρεται σε μία ή περισσότερες από τις εταιρίες - μέλη της BDO International Limited, οι οποίες αποτελούν μέρος του διεθνούς δικτύου ανεξάρτητων εταιριών - μελών της BDO. Η παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο του διεθνούς δικτύου ανεξάρτητων εταιριών - μελών της BDO συντονίζεται από την Brussels Worldwide Services BVBA, μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης που έχει συσταθεί στο Βέλγιο, με καταστατική έδρα στις Βρυξέλλες (Boulevard de la Woluwe 60, όπου βρίσκεται το Διεθνές Εκτελεστικό Γραφείο). Καθεμιά από τις BDO International Limited, Brussels Worldwide Services BVBA και τις εταιρίες - μέλη, αποτελεί χωριστή νομική οντότητα και δεν έχει καμία ευθύνη για τις πράξεις ή παραλείψεις άλλης οντότητας. Τίποτε στις συμφωνίες ή τους κανόνες της BDO δεν αποτελεί ή υπονοεί σχέση αντιπροσώπευσης ή συμμετοχής μεταξύ των BDO International Limited, Brussels Worldwide Services BVBA ή / και των εταιριών - μελών. Η BDO Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ, μία ελληνική ανώνυμη εταιρία, είναι μέλος της BDO International Limited, εταιρίας περιορισμένης ευθύνης που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου ανεξάρτητων εταιριών - μελών της BDO. BDO είναι η εμπορική επωνυμία για το δίκτυο της BDO και για καθεμιά από τις εταιρίες - μέλη της. Η BDO Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ είναι το αποκλειστικό μέλος της BDO International στην Ελλάδα.

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

ECOVIS VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

ECOVIS VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ECOVIS VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Smart decisions. Lasting value.

Smart decisions. Lasting value. Smart decisions. Lasting value. Audit / Tax / Advisory / Risk Smart decisions. Lasting value. Η διαδρομή της Crowe SOL Η Crowe SOL, μέλος του δικτύου της Crowe Horwath International, αποτελεί την πιο

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο

Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο Το όραμα της ManXper, έχει πελατοκεντρική αναφορά και διέπεται από το στοχευμένο τρίπτυχο: Πελάτες, Συνεργάτες, Στελέχη. Δημιουργώντας πολύπλευρη προστιθέμενη αξία και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Smart decisions. Lasting value. Φορολογικές Υπηρεσίες Audit / Tax / Advisory / Risk Audit / Tax / Advisory / Risk -. Smart decisions. Lasting value. Το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της CROWE SOL βασισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015 01 Νοεμβρίου 2016 ΚΙΝΗΤΡΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Η BDO GREECE, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Σταθερή επιλογή συνεργασίας με αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξειδικευμένες λύσεις, ολοκληρωμένη υποστήριξη consulting solutions

Διαβάστε περισσότερα

Manxper. Growth Ratios. Sophisticated ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Manxper. Growth Ratios. Sophisticated ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Manxper 1Q Sophisticated Growth Ratios ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ταυτότητα 3 - Στελέχη 4 - Όραμα/Αξίες 5 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Οικονομική Διαχείριση 6 - Λογιστική Παρακολούθηση 8 - Φοροτεχνική Διεκπεραίωση 9 -

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020 ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020 Εισηγητής Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Συνιδρυτής, Γενικός Διευθυντής PK Consulting Group Θεσσαλονίκη Μοναστηρίου 9, 546 29 Tηλ: +30 2310 512 409

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Λογιστικές Υπηρεσίες - Φορολογικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Μισθοδοσίας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Accounting Consulting Tax SERVICES Επιλέγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονοµικών Καταστάσεων µε ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης Κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS COMPANY PROFILE Η εταιρεία B.C. ALTIUS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρώτος συνεργάτης σας στην επιτυχία

Ο πρώτος συνεργάτης σας στην επιτυχία Ο πρώτος συνεργάτης σας στην επιτυχία Η εταιρεία μας Το όνομά μας H Παναγία η Φοβερά Προστασία είναι η θαυματουργή εικόνα που βρίσκεται στο προσαρτημένο παρεκκλήσι του ναού της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονομικών Καταστάσεων με ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMICS. Αποτέλεσμα και Τάξη!

ECONOMICS. Αποτέλεσμα και Τάξη! ECONOMICS Αποτέλεσμα και Τάξη! Η FACT ACTION & OPINION ECONOMICS βάζει κάτω από την ίδια στέγη, παντρεύει, τον εξειδικευμένο φοροτέχνη-λογιστή με τον οικονομολόγο που έχει ειδικές κλαδικές παραστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Λειτουργίας

Βασικές Αρχές Λειτουργίας Βασικές Αρχές Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου 21 Ιανουαρίου 2009 PwC Περιεχόμενα Αρμοδιότητες Επιτροπής Ελέγχου - Παρακολούθηση της διαδικασίας ετοιμασίας των οικονομικών καταστάσεων - Καθήκοντα της ΕΕ αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη 21/03/2018 Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη Δελτίο Τύπου Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές. MARKETING & COMMUNICATIONS DEPARTMENT Generali

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Προς τους Μετόχους της Τράπεζας της Ελλάδος. Έκθεση επί του Ελέγχου επί των Οικονομικών Καταστάσεων

Έκθεση Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Προς τους Μετόχους της Τράπεζας της Ελλάδος. Έκθεση επί του Ελέγχου επί των Οικονομικών Καταστάσεων Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: +30 210 6781 100 Fax: +30 210 6776 221-2 www.deloitte.gr Έκθεση Ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κεφάλαιο 3 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης Πληροφοριακά Συστήματα Ο όρος Πληροφοριακό σύστημα θεωρεί τη χρήση Πληροφορικής από τις επιχειρήσεις Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ VIOHALCO SA/NV 30 Avenue Marnix, 1000 Brussels, Belgium 0534.941.439 RPM (Brussels) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Η βελγική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος Κατάλογος Συντομογραφιών... 20

Πρόλογος Κατάλογος Συντομογραφιών... 20 Ελεγκτική - Εσωτερικός Έλεγχος: Θεωρία και Εφαρμογές 7 Πίνακας Περιεχομένων Πρόλογος... 17 Κατάλογος Συντομογραφιών... 20 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ο - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ... 24 1.1 Εισαγωγικά...24 1.2 Γενικά...24

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται: Σε όλα τα στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων που εφαρμόζουν ή πρόκειται να εφαρμόσουν τα IFRS

Απευθύνεται: Σε όλα τα στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων που εφαρμόζουν ή πρόκειται να εφαρμόσουν τα IFRS Πρόγραμμα 107 Πρακτικό Σεμινάριο για Απόκτηση Διεθνής Πιστοποίησης στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα) - IACAFM - ΚΕΛΕ Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών Τίτλος Σεμιναρίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. που ραστηριοποιούνται στους Τοµείς Μεταποίησης Τουρισµού Εµπορίου & Υπηρεσιών Στο Πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 2013» ΕΣΠΑ - Ενίσχυση ΜΜΕ σε Μεταποίηση, Τουρισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Φ Φ φ ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Φ Φ φ ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Φ Φ φ ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα Τι γνωρίζουμε Στην πλειοψηφία των επιχειρήσεων σημειώνονται τα ακόλουθα ερωτήματα: Θα πληρωθω εγκαιρα από τους πελάτες μου;

Διαβάστε περισσότερα

DPG GROUP OF COMPANIES

DPG GROUP OF COMPANIES DPG GROUP OF COMPANIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 14ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 145 64, ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 123255399000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 5 ης εταιρικής χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 17.6.2017 L 155/1 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/1018 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 29ης Ιουνίου 2016 για τη συμπλήρωση της οδηγίας 2014/65/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο

Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο, 7 η Νοεµβρίου 2016 Απώλεια Εσόδων 1 τρις Ετησίως εκτιµούσε η Επιτροπή το 2012 τις απώλειες σε φορολογικά έσοδα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; Έχεις 4 λόγους και 38 συγκριτικά πλεονεκτήματα! ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΓΕΣΙΑ Θέλω να είμαι μέλος στον κορυφαίο σύνδεσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση Στην Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί πρωταρχικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνή Λογιστικά & Χρηματοοικονομικά Πρότυπα

Διεθνή Λογιστικά & Χρηματοοικονομικά Πρότυπα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Διεθνή Λογιστικά & Χρηματοοικονομικά Πρότυπα Ενότητα # 1:Παρουσίαση ΔΛΠ-ΤΕΙ Μαρία Ροδοσθένους Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

THE STATE OF THE CIO IN GREECE 2018

THE STATE OF THE CIO IN GREECE 2018 Εμείς δεν βλέπουμε ένα απλό σχεδιάγραμμα. Βλέπουμε τον τρόπο να αναπτύξετε το brand σας. Για εμάς έρευνα δεν είναι παράθεση αποτελεσμάτων. Για αυτό και θέλουμε να ερευνούμε σε βάθος, αξιοποιώντας την πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες.

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. 1 2 H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. Aποστολή μας Eίναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Έτους 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Έτους 2017 30 Απριλίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Έτους 2017 Σταθερότητα του Κύκλου Εργασιών στα 1.080 εκ. και Μείωση Ζημιών για τον Όμιλο MIG Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου το 2017 παρέμειναν

Διαβάστε περισσότερα

Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού 151 25 Μαρούσι Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: +30 210 6781 100 Fax: +30 210 6776 221-2 www.deloitte.gr Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τιµής, Μοσχάτο, 5 Σεπτεµβρίου 2018 Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ John Saffrett Α.. 52204177 Το µέλος και νόµιµη εκπρόσωπος Gisele URQUIA Α.. 14DC11175 5 Οι ανωτέρω χρηµατοοικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006 SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 26 31 Μαρτίου 26 -Συνοπτικές ενδιάμεσες, εταιρικές και

Διαβάστε περισσότερα

Αναθεωρημένα υποδείγματα έκθεσης ελεγκτή ως επακόλουθο της δημοσίευσης του Νόμου περί Ελεγκτών 2017

Αναθεωρημένα υποδείγματα έκθεσης ελεγκτή ως επακόλουθο της δημοσίευσης του Νόμου περί Ελεγκτών 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς: Από: 4/2017 (ΤΕ 4_2017) Όλα τα Μέλη του Συνδέσμου Επιτροπή Ελεγκτικών Προτύπων Ημερομηνία: 6 Ιουνίου 2017 Θέμα: Αναθεωρημένα υποδείγματα έκθεσης ελεγκτή ως επακόλουθο της δημοσίευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Έκδοση 1 η Copyright Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα Αιγάλεω, Ιούλιος 2018 Πανεπιστημιούπολη 2 Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 12 2, Αιγάλεω http://www.uniwa.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020

Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020 Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020 Η Ευρωπαϊκή τυποποίηση θα αποτελέσει ουσιαστικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης σε παγκόσμιο επίπεδο, την ανάπτυξη,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) & Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) Δρ. Μαρία Ροδοσθένους

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) & Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) Δρ. Μαρία Ροδοσθένους ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) & Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) Δρ. Μαρία Ροδοσθένους ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ Έννοια λογιστικής τυποποίησης Λογιστική Τυποποίηση είναι

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα και αναθεωρημένα Πρότυπα για Εκθέσεις Ελεγκτή και νέα υποδείγματα έκθεσης ελεγκτή

Νέα και αναθεωρημένα Πρότυπα για Εκθέσεις Ελεγκτή και νέα υποδείγματα έκθεσης ελεγκτή ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς: Από: 1/2017 (ΤΕ 1_2017) Όλα τα Μέλη του Συνδέσμου Επιτροπή Ελεγκτικών Προτύπων Ημερομηνία: 3 Φεβρουαρίου 2017 Θέμα: Νέα και αναθεωρημένα Πρότυπα για Εκθέσεις Ελεγκτή και νέα υποδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Α. Επιτροπές 1. Δημόσιου Τομέα Αποτελεί ένα σχήμα για όλους τους επαγγελματίες λογιστές μέλη του ΣΕΛΚ που εργάζονται στο δημόσιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της πρότασης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της πρότασης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 28.11.2016 COM(2016) 856 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της πρότασης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με πλαίσιο για την ανάκαμψη και την εξυγίανση

Διαβάστε περισσότερα

shaping the world of life sciences life sciences good to know you

shaping the world of life sciences life sciences good to know you shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ. (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: ) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ. (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: ) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΣΗΣ (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 114201152000) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 1 Ιανουαρίου 2015 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 1 Περιεχόμενα ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για την υλοποίηση του κύριου στόχου αναπτύσσονται επιμέρους δράσεις.

Για την υλοποίηση του κύριου στόχου αναπτύσσονται επιμέρους δράσεις. 26 Αυγούστου 2016 Άρθρο Του κ. Πρόδρομου Καλαϊτζή Στελέχους Πολιτικής της COPA-COGECA Πρόγραμμα εργασίας του νέου φορέα εκπροσώπησης των συνεταιρισμών Προκειμένου να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των

Διαβάστε περισσότερα

MPI HELLAS SA. Έκθεση Διαφάνειας έτους 2018

MPI HELLAS SA. Έκθεση Διαφάνειας έτους 2018 Έκθεση Διαφάνειας έτους 2018 Απρίλιος 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ EΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1. Νομική μορφή και πλήρη στοιχεία της MPI HELLAS AE... 3 2. Εταιρική διακυβέρνηση... 4 3. Εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας...

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRIVING TO... SUCCESS Γνωρίστε τα νέα πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών της Analysis Business Cnsulting, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης σας, πάντα με σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για την Αναδιοργάνωση της Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ομίλου Ιούλιος 2018

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για την Αναδιοργάνωση της Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ομίλου Ιούλιος 2018 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για την Αναδιοργάνωση της Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ομίλου Ιούλιος 2018 Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ενέκρινε τα παρακάτω αποτελέσματα του έργου της Αναδιοργάνωσης Επισκόπηση των βασικών

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018 ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018 Φέρνουμε απτές προτάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των πλεονεκτημάτων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Η πρόταση μας Ποιο είναι το σχέδιο μας; Κατά την περυσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ / ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ / ΤΕΧΝΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌΔΟΣΗΣ / ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ GR www.en-come.com ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.ΣΤΟΙΕΙΑ ΕΠΙΕΙΡΗΣΗΣ Επωνυμία επιχείρησης ΒΑΓΕΝΑΣ ΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Εμπορικός τίτλος ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 27 18 2. Ουσιαστικά Θέματα και Ενδιαφερόμενα Μέρη Προσεγγίζουµε και αξιολογούµε υπεύθυνα τα ουσιαστικά θέµατα που αφορούν στην εταιρεία µας και επηρεάζουν άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

MPI HELLAS SA. Έκθεση Διαφάνειας έτους 2017

MPI HELLAS SA. Έκθεση Διαφάνειας έτους 2017 MPI HELLAS SA Έκθεση Διαφάνειας έτους 2017 Απρίλιος 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.3 1. Νομική μορφή και πλήρη στοιχεία της MPI HELLAS AE... 4 2. Εταιρική διακυβέρνηση... 6 3. Εσωτερικό σύστημα διασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Παράρτημα Α.1 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ Προς: ΣΟΕΛ Ημερομηνία: / / Καποδιστρίου 28 106 82, Αθήνα Στοιχεία Αιτούντος: 1. Όνομα: 2. Επώνυμο: 3. Πατρώνυμο: 4.

Διαβάστε περισσότερα

Debt Restructuring. Survive today. Prepare for tomorrow. 15 Οκτωβρίου 2015. 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved

Debt Restructuring. Survive today. Prepare for tomorrow. 15 Οκτωβρίου 2015. 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved Debt Restructuring Survive today. Prepare for tomorrow 15 Οκτωβρίου 2015 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved Αναδιάρθρωση? 2 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved 2 Χρηματοοικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο ανάπτυξης η πώληση περιουσιακών στοιχείων

Εργαλείο ανάπτυξης η πώληση περιουσιακών στοιχείων Δελτίο τύπου Λευκωσία, 27 Μαρτίου 2015 Εργαλείο ανάπτυξης η πώληση περιουσιακών στοιχείων Έρευνα της ΕΥ εξερευνά τους λόγους και τους τρόπους πώλησης των περιουσιακών στοιχείων των εταιρειών σε παγκόσμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018 31 Μαΐου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2018 Σημαντική αύξηση του EBITDA στη MIG Βελτίωση και στον κύκλο εργασιών Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου το Α Τρίμηνο 2018 αυξήθηκαν κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Ενδιάμεσες Οικονομικές Πληροφορίες 30 Ιουνίου 2007 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι συνημμένες Ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 26674 Παράρτημα Α.1 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ Προς: ΣΟΕΛ Ημερομηνία: / / Καποδιστρίου 28 106 82, Αθήνα Στοιχεία Αιτούντος: 1. Όνομα: 2. Επώνυμο: 3. Πατρώνυμο:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» ΤΗΣ «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» ΤΗΣ «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» ΤΗΣ «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» Η εταιρία «ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Έκδοση 2 η Copyright Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα Αιγάλεω, Σεπτέμβριος 2018 http://www.ba.uniwa.gr/ Πανεπιστημιούπολη 2 Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 12 2, Αιγάλεω

Διαβάστε περισσότερα

Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 21837150000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 1 Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού

Διαβάστε περισσότερα

HOTELS Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ξενοδοχεία. Ιανουάριος 2016

HOTELS Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ξενοδοχεία. Ιανουάριος 2016 HOTELS Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ξενοδοχεία Ιανουάριος 2016 BDO GREECE Το όραμα και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα Page 2 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε το πρόγραμμα «Digi - Retail» στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ίδρυση / Αποστολή Η Επιτροπή Ελέγχου συστάθηκε για να διασφαλιστεί ότι η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ («η Εταιρεία»)

Διαβάστε περισσότερα

2.1 Επαγγελματικές υπηρεσίες και πρότυπα εργασίας. Ενότητα 2. Α. Υπηρεσίες Διασφάλισης (assurance) Έννοια επαγγελματικών υπηρεσιών:

2.1 Επαγγελματικές υπηρεσίες και πρότυπα εργασίας. Ενότητα 2. Α. Υπηρεσίες Διασφάλισης (assurance) Έννοια επαγγελματικών υπηρεσιών: Ενότητα 2 Υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές 2.1 Επαγγελματικές υπηρεσίες και πρότυπα εργασίας Έννοια επαγγελματικών υπηρεσιών: κάθε είδους λογιστικο-ελεγκτικές υπηρεσίες, καθώς επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 2002R1606 EL 10.04.2008 001.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1606/2002 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 19ης

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ Στρατηγού Τόμπρα 3 153 42 Αγία Παρασκευή Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 210 60 62 100 Φαξ: +30 210 60 62 111 Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της INTERASCO ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιοποιήσεις σύμφωνα με το Παράρτημα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε με την Απόφαση 9/572/23.12.

Δημοσιοποιήσεις σύμφωνα με το Παράρτημα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε με την Απόφαση 9/572/23.12. Δημοσιοποιήσεις σύμφωνα με το Παράρτημα 1 της Απόφασης 9/459/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως τροποποιήθηκε με την Απόφαση 9/572/23.12.2010 και την Απόφαση 26/606/22.12.2011 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) 403 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 5 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 Ι. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 1. Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Ελεγκτική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Ελεγκτική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Ελεγκτική Ενότητα # 2: Υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Νικόλαος Συκιανάκης Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Οι τίτλοι σταθερού εισοδήματος αφορούν μια μεγάλη μερίδα των επενδυτών, οι οποίοι αποστρέφονται τον υψηλό κίνδυνο που συνεπάγονται οι μετοχικές επενδύσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2 ο. Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση

Κεφάλαιο 2 ο. Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση Κεφάλαιο 2 ο Συστήματα Πληροφοριών στην επιχείρηση Διδακτικοί στόχοι Να αναλυθούν οι ρόλοι των 6 τύπων των συστημάτων πληροφοριών Να περιγραφούν οι τύποι των πληροφοριακών συστημάτων Να αναλυθούν οι σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Κανονιστικές ρυθµίσεις για τον υποχρεωτικό έλεγχο

Νέες Κανονιστικές ρυθµίσεις για τον υποχρεωτικό έλεγχο www.pwc.gr Νέες Κανονιστικές ρυθµίσεις για τον υποχρεωτικό έλεγχο Μάριος Ψάλτης ιευθύνων Σύµβουλος Ελλάδας Ευρωπαϊκές διατάξεις και η Ελληνική νοµοθεσία Η Οδηγία 2014/56/ΕΕ*, η οποία έχει ενσωµατωθεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.;

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία)

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2020 Εισαγωγή Η παρούσα παρουσίαση της στρατηγικής για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός Απολογισμός

Οικονομικός Απολογισμός Οικονομικός Απολογισμός ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση επί των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΗΡ Φορολογικοί Σύμβουλοι STATER Tax Experts Α. Λαζαράκη 33 Γλυφαδα, Τ.Κ 166 75

ΣΤΑΤΗΡ Φορολογικοί Σύμβουλοι STATER Tax Experts Α. Λαζαράκη 33 Γλυφαδα, Τ.Κ 166 75 Υπηρεσίες ΣΤΑΤΗΡ 1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Βιβλία και στοιχεία (παραστατικά)... 2 1.2 Μηνιαίες Λογιστικές Υπηρεσίες... 2 1.3 Έξοδα Επομένων Χρήσεων... 2 1.4 Παγία Στοιχεία... 2 1.5 Εργασίες Τέλους

Διαβάστε περισσότερα

Ready Business Secure Business

Ready Business Secure Business Ready Business Secure Business Κωνσταντίνος Δ. Πανάγος Διευθυντής Εταιρικής Ασφάλειας Διακινδύνευσης Και Συμμόρφωσης Vodafone ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ Απρίλιος 2016 Τι θα συζητήσουμε σήμερα Vodafone : Λίγα λόγια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ): ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ II

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ): ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ): ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ II ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προχώρησε την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα