Το HTC σας Desire Οδηγός γρήγορης έναρξης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το HTC σας Desire Οδηγός γρήγορης έναρξης"

Transcript

1 Το HTC σας Desire Οδηγός γρήγορης έναρξης

2 Οδηγός γρήγορης έναρξης Πριν κάνετε ο,τιδήποτε άλλο, διαβάστε τα παρακάτω Φορτίστε την μπαταρία Η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν έχει φορτιστεί ακόμα. Όσο το τηλέφωνό σας φορτίζεται, είναι σημαντικό να μην αφαιρέσετε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αν το κάνετε, ενδέχεται να υποστεί ζημία το τηλέφωνο. Επίσης, μην επιχειρήσετε να αποσυναρμολογήσετε το τηλέφωνό σας. (Αν το κάνετε, ενδέχεται να ακυρωθεί η εγγύησή σας). Επιλέξτε ένα πρόγραμμα χρέωσης κατόπιν ώριμης σκέψης Το τηλέφωνό σας μπορεί να εξαντλεί μεγάλο εύρος ζώνης Internet εξαιρετικά γρήγορα. Πριν χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, σας συνιστούμε να συζητήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τις τιμές της σύνδεσης δεδομένων. Αν έχετε ένα στάνταρ πρόγραμμα σύνδεσης δεδομένων, το κόστος μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Η επιλογή ενός προγράμματος σταθερής τιμής ίσως αποβεί πολύ φθηνότερη. Φροντίστε να γνωρίζετε τη νομοθεσία περί απορρήτου Ορισμένες χώρες έχουν αυστηρούς νόμους σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο καταγραφής τηλεφωνικών συνομιλιών. Για παράδειγμα, πριν αρχίσετε την εγγραφή, ίσως χρειάζεται να το αναφέρετε στο άτομο με το οποίο συνομιλείτε. Είναι καλή ιδέα να ενημερωθείτε σχετικά με τους νόμους της χώρας όπου ζείτε πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εγγραφής του τηλεφώνου σας. Και τέλος, μερικές σημαντικές πληροφορίες από το νομικό μας τμήμα (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΊΕΣ) Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον ισχύοντα νομό, σε καμιά περίπτωση η HTC ή οι θυγατρικές της δεν φέρουν ευθύνη προς εσάς, οιονδήποτε χρήστη ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος για τυχόν έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες, αποθετικές ή εύλογες ζημίες οποιουδήποτε είδους, που προκύπτουν από σύμβαση, αδικοπραξία ή άλλο λόγο, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά τραυματισμού, απώλειας εισόδων, απώλειας υπεραξίας, απώλειας επιχειρηματικών ευκαιριών, απώλειας δεδομένων και/ή απώλειας κερδών, ανεξάρτητα από τη δυνατότητα πρόβλεψης αυτών ή ακόμα και αν η HTC η οι θυγατρικές της έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο τέτοιων ζημιών. Και σε καμία περίπτωση, η συνολική ευθύνη της HTC ή των θυγατρικών της δεν υπερβαίνει το χρηματικό ποσό που καταβάλατε, ανεξάρτητα από τη νομική θεωρία στην οποία βασίζεται η αιτία της πράξης. Τα ανωτέρω δεν επηρεάζουν κανένα δικαίωμα που μπορεί να μην έχετε αποποιηθεί.

3 Οδηγός γρήγορης έναρξης Ο παρών Οδηγός γρήγορης έναρξης θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη χρήση του τηλεφώνου σας. Σε αυτόν τον οδηγό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε σημαντικές ή χρήσιμες πληροφορίες: Σημειώσεις Σημαντικές πληροφορίες Συμβουλές Προφύλαξη ασφαλείας Για τον πλήρη οδηγό χρήσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της HTC, Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα κουτιού 4 2. Γνωριμία με το τηλέφωνό σας 4 3. Πριν ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας 5 4. Έναρξη 7 5. Προσθέστε τις επαφές σας 9 6. Πραγματοποιήστε την πρώτη κλήση σας HTC Sense Σύνδεση με το Internet Στείλτε τα μηνύματά σας Παραμείνετε σε επαφή με φίλους Λάβετε αρχεία στο τηλέφωνό σας Συγχρονίστε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας Δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων 24

4 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1. Περιεχόμενα κουτιού Να τι θα πρέπει να βρείτε μέσα στο κουτί: Τηλέφωνο Μπαταρία Καλώδιο USB Στερεοφωνικό σετ μικροφώνουακουστικού 3,5 mm Μετασχηματιστής Κάρτα microsd (προτοποθετημένη) Ο παρών Οδηγός γρήγορης έναρξης Οδηγός ασφάλειας και κανονιστικών πληροφοριών 2. Γνωριμία με το τηλέφωνό σας Ακουστικό ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Τζακ ακουστικών κεφαλής 3,5 mm LED ειδοποίησης Ένταση ήχου Οθόνη αφής ΜΕΝΟΥ ΟΠΤΙΚΟ TRACKBALL ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Υποδοχή USB

5 Οδηγός γρήγορης έναρξης 5 3. Πριν ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας 1 Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα Ανασηκώστε το επάνω μέρος του πίσω καλύμματος. Υπάρχει ένα στενό άνοιγμα (κοντά στο κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ) όπου μπορείτε να βάλετε το δάχτυλό σας για να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα. 2 Τοποθετήστε την κάρτα SIM 1. Τοποθετήστε την κάρτα SIM με τις επαφές της από χρυσό στραμμένες προς τα κάτω και την κομμένη γωνία στραμμένη προς τα έξω.. Ωθήστε την κάρτα SIM μέχρι τέρμα. 3 Τοποθετήστε την μπαταρία 1. Ευθυγραμμίστε τις γυμνές χάλκινες επαφές της μπαταρίας με τους ακροδέκτες στο εσωτερικό του χώρου μπαταρίας.. Τοποθετήστε πρώτα την πλευρά της μπαταρίας με τις επαφές και μετά ωθήστε απαλά την μπαταρία στη σωστή θέση.

6 Οδηγός γρήγορης έναρξης 4 Επανατοποθετήστε το πίσω κάλυμμα 1. Ασφαλίστε πρώτα το κάτω μέρος του πίσω καλύμματος ευθυγραμμίζοντάς το με τα δύο ανοίγματα στο κάτω μέρος της πίσω πλευράς του τηλεφώνου.. Πιέστε τα πλαϊνά και το επάνω μέρος του πίσω καλύμματος προς τα κάτω για να ασφαλίσει το κάλυμμα στη σωστή θέση. Θα ακούσετε ένα χαρακτηριστικό κλικ όταν το κάλυμμα ασφαλίσει στη σωστή θέση. 5 Φορτίστε την μπαταρία 1. Συνδέστε το μετασχηματιστή στην υποδοχή USB, στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.. Συνδέστε το μετασχηματιστή σε πρίζα ρεύματος για να ξεκινήσει η φόρτιση της μπαταρίας. Θα χρειαστούν περίπου τρεις ώρες για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM, την μπαταρία και την κάρτα microsd και φορτίσετε την μπαταρία, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πρώτη φορά. Πατήστε το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Συνεχίστε να διαβάζετε και αρχίστε να εξερευνάτε τι μπορείτε να κάνετε με το τηλέφωνό σας.

7 Οδηγός γρήγορης έναρξης 4. Έναρξη Όταν ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πρώτη φορά, το τηλέφωνό σας εμφανίζει προγράμματα εκμάθησης και οδηγούς προκειμένου να εγκαταστήσετε τους λογαριασμούς σας και τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις ή να παραλείψετε τις ρυθμίσεις και να τις κάνετε αργότερα. 1. Επιλέξτε τη γλώσσα τηλεφώνου που θέλετε να χρησιμοποιείτε και μετά πιέστε Επόμενο. 2. Το τηλέφωνό σας ρυθμίζει πρώτα τις συνδέσεις GPRS/3G, MMS και WAP αυτόματα, με βάση την κάρτα σας SIM. 3. Το τηλέφωνο σάς καθοδηγεί στο πλαίσιο ενός προγράμματος εκμάθησης σχετικά με τον τρόπο χρήσης του πληκτρολογίου οθόνης. Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα εκμάθησης για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο οθόνης. Πιέστε Παράλειψη για να μην εκτελέσετε το πρόγραμμα εκμάθησης. 4. Στην οθόνη Σύνδεση με το Internet, επιλέξτε τον τρόπο σύνδεσης στο Internet και μετά πιέστε Επόμενο. 5. Επιλέξτε αν θέλετε να συγχρονίζονται αυτόματα ή χειροκίνητα τα δεδομένα σας, όπως τα , οι επαφές, τα δεδομένα καιρού και μερικά άλλα δεδομένα και, στη συνέχεια, πιέστε Επόμενο. 6. Αν υπάρχουν δίκτυα Wi-Fi εντός εμβέλειας, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi. Πιέστε Επόμενο και μετά επιλέξτε το ασύρματο δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε ή αποεπιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, πιέστε Επόμενο για να ρυθμίσετε τη σύνδεση Wi-Fi αργότερα.

8 Οδηγός γρήγορης έναρξης 7. Ορισμένες λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως οι λειτουργίες Καιρός και Footprints, απαιτούν την υπηρεσία εντοπισμού του Google για να προσδορίζουν αυτόματα την τρέχουσα τοποθεσία σας. Στην οθόνη Αποδοχή τοποθεσίας, μπορείτε να επιλέξετε αν θα επιτρέπεται στην υπηρεσία εντοπισμού του Google να συλλέγει πληροφορίες για την τοποθεσία σας. Αποεπιλέξτε ή επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου και μετά πιέστε Επόμενο. Αυτή η υπηρεσία συνεπάγεται ενδεχομένως επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά δεδομένων από τον παροχέα σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία αργότερα από τις ρυθμίσεις τοποθεσίας του τηλεφώνου σας. 8. Στην οθόνη Εγκατάσταση λογαριασμών, επιλέξτε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε να εγκαταστήσετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Πιέστε Παράλειψη για να εγκαταστήσετε τους λογαριασμούς αργότερα. Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των λογαριασμών σας, πιέστε Επόμενο. 9. Στην οθόνη Εγκατάσταση κοινωνικών δικτύων, επιλέξτε τον τύπο λογαριασμού κοινωνικού δικτύου, π.χ. Facebook και Twitter, στον οποίο θέλετε να αποκτάτε πρόσβαση από το τηλέφωνό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείτε στο λογαριασμό κοινωνικού δικτύου σας. Πιέστε Παράλειψη για να εγκαταστήσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων αργότερα. Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των λογαριασμών σας, πιέστε Επόμενο στην οθόνη Εγκατάσταση κοινωνικών δικτύων.

9 Οδηγός γρήγορης έναρξης Για ορισμένα δεδομένα και ρυθμίσεις δημιουργείται αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα αποθήκευσης. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου αν δεν θέλετε να δημιουργείται αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας για δεδομένα και ρυθμίσεις στην κάρτα αποθήκευσης και, στη συνέχεια, πιέστε OK. 11. Η τελική οθόνη δείχνει πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη χρήση του τηλεφώνου σας. Πιέστε Τέλος. 5. Προσθέστε τις επαφές σας Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσθέσετε επαφές στο τηλέφωνό σας. Εισαγωγή όλων των επαφών από την κάρτα SIM 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε > Πρόσωπα. 2. Στην καρτέλα Όλα πατήστε ΜΕΝΟΥ. Κατόπιν πιέστε Εισαγωγή/Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Αν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Google και/ή Exchange ActiveSync στο τηλέφωνό σας, θα χρειαστεί να επιλέξετε τον τύπο επαφών για να κατηγοριοποιηθούν οι εισηγμένες επαφές. 3. Στην οθόνη Επιλογή επαφών προς εισαγωγή, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Εισαγωγή όλων. Προσθήκη νέας επαφής 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε > Πρόσωπα. 2. Στην καρτέλα Όλα πιέστε Προσθήκη επαφής. 3. Πιέστε το πεδίο Όνομα, καταχωρίστε το όνομα και το επώνυμο της επαφής και μετά πιέστε OK. 4. Πιέστε για απόκρυψη του πληκτρολογίου οθόνης, πιέστε το πλαίσιο Περιγρ. όνομα και μετά επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να εμφανίζεται το όνομα της επαφής στη λίστα επαφών σας. 5. Πιέστε OK.

10 10 Οδηγός γρήγορης έναρξης 6. Επιλέξτε Λογαριασμός επαφής στον οποίο θα δημιουργήσετε την επαφή σας. 7. Καταχωρίστε τα υπόλοιπα στοιχεία της επαφής στα αντίστοιχα πεδία. 8. Μετακινηθείτε με κύλιση στο κάτω μέρος της οθόνης και κατόπιν πιέστε Αποθήκευση. Συγχρονισμός επαφών από άλλες πηγές Μπορείτε να συγχρονίσετε γρήγορα και απρόσκοπτα το τηλέφωνο με τις επαφές στο λογαριασμό σας Google, Microsoft Office Outlook, Outlook Express, Exchange ActiveSync, ακόμα και στο λογαριασμό Facebook. Ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, com/support, για να δείτε πώς γίνεται. 6. Πραγματοποιήστε την πρώτη κλήση σας 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε Τηλέφωνο στο κάτω μέρος της οθόνης. 2. Καλέστε τον αριθμό ή ανοίξτε την επαφή που θέλετε να καλέσετε και μετά πιέστε Κλήση. Καθώς πατάτε τα πλήκτρα στο καντράν του τηλεφώνου, η οθόνη εμφανίζει αποτελέσματα που εντοπίζονται στο τηλέφωνο και στο αρχείο καταγραφής κλήσεων ανάλογα με τα πλήκτρα που έχετε πατήσει. 3. Για να κλείσετε τη γραμμή, πιέστε Τερματ. κλήσ.

11 Οδηγός γρήγορης έναρξης HTC Sense Ανακαλύψτε το HTC Sense στο τηλέφωνό σας, μια διαισθητική, απόλυτη εμπειρία που στηρίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές «κάν το δικό σου», «μην χάνεις επαφή» και «ανακάλυψε το απροσδόκητο». Προσαρμοσμένη Αρχική οθόνη Η Αρχική οθόνη του τηλεφώνου έχει εκτεταμένες δυνατότητες προσαρμογής και εκτείνεται πέρα από το πλάτος της οθόνης, παρέχοντάς σας άφθονο χώρο για να προσθέσετε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς και εργαλεία ή εφαρμογές που διευκολύνουν τη ζωή σας. Αποτελείται από επτά οθόνες που εκτείνονται προς τα αριστερά και τα δεξιά της οθόνης του τηλεφώνου σας. Σύρτε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να μεταβείτε στα υπόλοιπα τμήματα της εκτεταμένης Αρχικής οθόνης. Ή «Τσιμπήστε» την οθόνη για να εμφανιστεί ένα στιγμιότυπο της Αρχικής οθόνης και της εκτεταμένης Αρχικής οθόνης και, κατόπιν, επιλέξτε τη μικρογραφία μιας οθόνης για να μεταβείτε απευθείας στη συγκεκριμένη οθόνη. Μπορείτε να πατήστε το κουμπί ΑΡΧΙΚΗ ανά πάσα στιγμή, ό,τι και αν κάνετε στο τηλέφωνό σας, και να μεταβείτε απευθείας στην Αρχική οθόνη.

12 12 Οδηγός γρήγορης έναρξης Γραφικά στοιχεία Τα γραφικά στοιχεία σάς δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε με μια ματιά σημαντικές πληροφορίες και περιεχόμενα πολυμέσων στην Αρχική οθόνη. Στο τηλέφωνό σας υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία γραφικών στοιχείων που, ακόμα και αν δεν σας φτάνουν, μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα γραφικά στοιχεία από το Web για να τα προσθέσετε στην Αρχική οθόνη. Για να προσθέσετε γραφικά στοιχεία στην Αρχική οθόνη, πιέστε και μετά επιλέξτε Στοιχείο ελέγχου παραθύρου. Σκηνές Δεν μπορείτε να αποφασίσετε πώς να προσαρμόσετε την Αρχική οθόνη; Δείτε τις Σκηνές που έχουμε συμπεριλάβει στο τηλέφωνο. Οι σκηνές είναι προκαθορισμένες διατάξεις οθόνης που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα. Στην Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Σκηνές για να δείτε τις προεπιλογές. Αφού επιλέξετε μια προεπιλογή, μπορείτε να την προσαρμόσετε και να την αποθηκεύσετε ως νέα σκηνή. 1. Προσαρμόστε την Αρχική οθόνη αλλάζοντας την ταπετσαρία. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε γραφικά στοιχεία, συντομεύσεις και άλλα. 2. Όταν τελειώσετε την προσαρμογή, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Σκηνές. 3. Επιλέξτε Τρέχον (μη αποθηκευμένο) και μετά πιέστε Αποθήκευση. 4. Καταχωρίστε το Όνομα σκηνής και μετά πιέστε Τέλος. Μπορείτε να μετονομάσετε ή να διαγράψετε μια προσαρμοσμένη σκηνή. Από την Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και πιέστε Ρυθμίσεις > Προσαρμογή > Σκηνές. Στο Οι σκηνές μου πατήστε παρατεταμένα πάνω σε μια σκηνή και κάντε την αλλαγή που θέλετε.

13 Οδηγός γρήγορης έναρξης 13 Πρόσωπα Φέρτε πιο κοντά τα άτομα που είναι πιο σημαντικά. Το τηλέφωνό σας οργανώνει σε ένα μέρος όλες τις ανταλλαγές μηνυμάτων κειμένου, τις συζητήσεις μέσω , την κατάσταση Facebook, τα ηλεκτρονικά άλμπουμ φωτογραφιών και τα αρχεία καταγραφής κλήσεων μιας επαφής. Επιλέξτε το όνομα μιας επαφής για να δείτε με μια ματιά όλες τις πρόσφατες επικοινωνίες με αυτό το άτομο. Friend Stream Βελτιστοποιήστε τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων σας με το Friend Stream. Με το Friend Stream μπορείτε να διαβιβάσετε τις σκέψεις σας στο κοινωνικό σας δίκτυο, να προβάλετε ενημερώσεις κατάστασης και tweets και να δείτε φωτογραφίες στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων σας. Ειδήσεις Εγγραφείτε σε ροές ειδήσεων για να ενημερώνεστε με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Internet. To Ειδήσεις παρακολουθεί τις ροές RSS από τους αγαπημένους σας ιστοχώρους ειδήσεων, blog και άλλα, και λαμβάνει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και podcast.

14 14 Οδηγός γρήγορης έναρξης Microsoft Exchange ActiveSync Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε ένα θαυμάσιο τηλέφωνο διατηρώντας ασφαλή τα μηνύματα της εργασίας σας και λοιπές πληροφορίες. Το τηλέφωνό σας διαθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για λειτουργίες ασφαλείας Exchange, όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης και Remote Wipe. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε την κατάσταση Εκτός γραφείου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε μάλιστα να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στο Γενικό βιβλίο διευθύνσεων της εταιρείας σας για να επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχετε στο τηλέφωνό σας. 8. Σύνδεση με το Internet Το τηλέφωνό σας φέρνει ολόκληρο το Internet στην τσέπη σας. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια σύνδεση δεδομένων ή Wi-Fi. Χρήση σύνδεσης δεδομένων Είναι απλό. Την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας (με την κάρτα SIM τοποθετημένη), αυτό θα πρέπει να συνδεθεί αυτόματα με την υπηρεσία δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Αν δεν συνδεθεί αυτόματα, μπορείτε να διενεργήσετε δύο ελέγχους. Ελέγξτε αν η σύνδεση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη. Ίσως να ευθύνεται το ότι η σύνδεση δεδομένων σας δεν είναι απλώς ενεργοποιημένη. Για να ελέγξετε αν είναι ενεργοποιημένη: 1. Στην Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις. 2. Πιέστε Ασύρματη επικοινωνία & δίκτυα και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεσή σας.

15 Οδηγός γρήγορης έναρξης 15 Ελέγξτε αν είναι επιλεγμένο το σωστό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. 1. Στην Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις. 2. Πιέστε Ασύρματη επικοινωνία & δίκτυα > Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας > Εταιρείες δικτύου ή Ονόματα σημείου πρόσβασης. Χρήση Wi-Fi 1. Στην Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Ασύρματη επικοινωνία & δίκτυα. 2. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Wi-Fi για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi. Το τηλέφωνο θα εκτελέσει σάρωση για διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα. 3. Πιέστε Ρυθμίσεις Wi-Fi. Θα δείτε τα ονόματα δικτύου και τις ρυθμίσεις ασφαλείας οιουδήποτε δικτύου Wi-Fi εντοπιστεί. 4. Επιλέξτε κάποιο δίκτυο Wi-Fi για να συνδεθείτε. Αν επιλέξτε ανοικτό δίκτυο, θα συνδεθείτε αυτόματα. Αν επιλέξετε ασφαλές δίκτυο, καταχωρίστε το κλειδί και μετά πιέστε Σύνδεση. Περιήγηση στο Web Το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας καθιστά την περιήγηση στο Web εύκολη και διασκεδαστική. 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε Πρόγραμμα περιήγησης. 2. Στην οθόνη Πρόγραμμα περιήγησης, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε το πεδίο URL στο πάνω μέρος της οθόνης. 3. Καταχωρίστε τη διεύθυνση Web. Καθώς καταχωρείτε τη διεύθυνση, θα εμφανιστούν στην οθόνη οι διευθύνσεις Web που ταιριάζουν. Επιλέξτε μια διεύθυνση για να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν την ιστοσελίδα ή συνεχίστε την καταχώριση της διεύθυνσης Web που θέλετε και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter. 4. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα ή για να εκτελέσετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση.

16 16 Οδηγός γρήγορης έναρξης Ανοίξτε τον αντίχειρα και το δείκτη σας πάνω σε μια ιστοσελίδα για να εκτελέσετε μεγέθυνση. Κλείστε τον αντίχειρα και το δείκτη σας πάνω σε μια ιστοσελίδα για να εκτελέσετε σμίκρυνση. 9. Στείλτε τα μηνύματά σας Αποκτήστε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. Προσθήκη λογαριασμού POP3/IMAP 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε και μετά πιέστε Στην οθόνη Επιλογή παροχέα , πιέστε Άλλο (POP3/ IMAP). Αν ο τύπος λογαριασμού που θέλετε να δημιουργήσετε δεν βρίσκεται ήδη στη βάση δεδομένων του τηλεφώνου σας, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε ακόμα κάποιες λεπτομέρειες. Φροντίστε να έχετε έτοιμες τις πληροφορίες διακομιστή εισερχόμενης/εξερχόμενης αλληλογραφίας για να εξοικονομήσετε χρόνο. Η υπηρεσία παροχής σας μπορεί να σας παράσχει αυτές τις πληροφορίες, αν δεν τις γνωρίζετε ήδη. 3. Καταχωρίστε τη Διεύθυνση και τον Κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό και μετά πιέστε Επόμενο.

17 Οδηγός γρήγορης έναρξης Καταχωρίστε το Όνομα λογαριασμού και Το όνομά σας και μετά πιέστε Τέλος ρύθμισης. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Exchange ActiveSync. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο στον οδηγό χρήσης της ιστοσελίδας μας για να δείτε με ποιον τρόπο. Αποστολή μηνύματος 1. Στην Αρχική οθόνη πιέστε και μετά πιέστε Στα Εισερχόμενα του λογαριασμού , πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Σύνθεση. 3. Συμπληρώστε έναν ή περισσότερους παραλήπτες. Μπορείτε να: Καταχωρίσετε διευθύνσεις απευθείας στο πεδίο Προς. Αν στέλνετε το μήνυμα σε διάφορους παραλήπτες, διαχωρίστε τις διευθύνσεις με κόμμα. Πιέστε το εικονίδιο και μετά επιλέξτε τις επαφές στις οποίες θέλετε να στείλετε το μήνυμα. Αφότου επιλέξετε όλους τους παραλήπτες του μηνύματος, πιέστε OK. 4. Καταχωρίστε το θέμα και μετά πληκτρολογήστε το μήνυμά σας. 5. Πιέστε Αποστολή. 10. Παραμείνετε σε επαφή με φίλους Το τηλέφωνό σας έχει ό,τι χρειάζεστε για να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους σας. Οι εφαρμογές Πρόσωπα και Friend Stream σας παρέχουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να ενημερώσετε την κατάστασή σας στο Facebook, να βλέπετε φωτογραφίες στα ηλεκτρονικά σας άλμπουμ και να ακολουθείτε τα tweets σας στο Twitter. Είναι όλα ενσωματωμένα και απολύτως εύχρηστα.

18 18 Οδηγός γρήγορης έναρξης Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Κοινωνικά δίκτυα στον οδηγό χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για το Friend Stream, το Facebook και το Peep (τον πελάτη Twitter του τηλεφώνου σας). 11. Λάβετε αρχεία στο τηλέφωνό σας Πάρτε τα αρχεία σας μαζί σας, όπου και αν πάτε. Στο τηλέφωνό σας μπορείτε να προβάλετε αρχεία Word, Excel, PowerPoint και PDF. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε μουσική και να δείτε την πολύτιμη συλλογή σας με φωτογραφίες και βίντεο. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάρτα σας microsd για να μπορέσετε να αντιγράψετε αρχεία στο τηλέφωνό σας. 1. Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB. 2. Όταν εμφανιστεί το πλαίσιο διαλόγου Συνδέστε σε PC, επιλέξτε Μονάδα δίσκου και μετά πιέστε Τέλος. 3. Στον υπολογιστή σας, το συνδεδεμένο τηλέφωνο αναγνωρίζεται ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου. Μεταβείτε σε αυτήν την αφαιρούμενη μονάδα δίσκου και ανοίξτε την. 4. Αντιγράψτε τα αρχεία στην κάρτα αποθήκευσης.

19 Οδηγός γρήγορης έναρξης Αφού αντιγράψετε τα αρχεία, αποσυνδέστε το τηλέφωνο όπως απαιτείται από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, με σκοπό την ασφαλή κατάργηση του τηλεφώνου σας. 6. Ανοίξτε το παράθυρο Ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας και μετά πιέστε Απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB. Όταν σας ζητηθεί, πιέστε Απενεργοποίηση. 7. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο από τον υπολογιστή. 12. Συγχρονίστε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα HTC Sync για να συγχρονίσετε τις επαφές Outlook και το ημερολόγιο ή τις επαφές Outlook Express μεταξύ του υπολογιστή και του τηλεφώνου σας. Εγκατάσταση του HTC Sync που παραδίδεται με την κάρτα microsd Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης του HTC Sync που υπάρχει στην κάρτα microsd προς εγκατάσταση. 1. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα microsd είναι τοποθετημένη στο τηλέφωνό σας. 2. Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που παραδίδεται με το τηλέφωνό σας. 3. Θα δείτε στο τηλέφωνό σας την οθόνη Συνδέστε σε PC. Πιέστε Μονάδα δίσκου και μετά πιέστε Τέλος. 4. Ο υπολογιστής σας θεωρεί το τηλέφωνό σας μια αφαιρούμενη μονάδα δίσκου (όπως μια μονάδα δίσκου USB). Ανοίξτε αυτήν την αφαιρούμενη μονάδα δίσκου για να μπορέσετε να δείτε τι υπάρχει στην κάρτα microsd. 5. Αντιγράψτε το αρχείο HTCSync.exe στον υπολογιστή σας.

20 20 Οδηγός γρήγορης έναρξης 6. Πατήστε ΑΡΧΙΚΗ > ΜΕΝΟΥ και πιέστε Ειδοποιήσεις. Κατόπιν πιέστε Απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB και πιέστε Απενεργοποίηση. Μπορείτε πλέον να αποσυνδέσετε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή. 7. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο HTCSync.exe στον υπολογιστή σας, και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το HTC Sync. Ρύθμιση του HTC Sync Αφού εγκαταστήσετε το HTC Sync, ρυθμίστε το έτσι ώστε να αναγνωρίσει το τηλέφωνό σας και να συγχρονιστεί με αυτό. 1. Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας. 2. Στην οθόνη τηλεφώνου Συνδέστε σε PC, πιέστε HTC Sync και μετά πιέστε Τέλος. Το τηλέφωνό σας θα επιχειρήσει τότε να βρει το HTC Sync στον υπολογιστή σας, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα. Αν το τηλέφωνό σας εμφανίσει ένα μήνυμα που αναφέρει ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση του HTC Sync, επιχειρήστε να αποσυνδέσετε και να επανασυνδέσετε το καλώδιο USB και, στη συνέχεια, επαναλάβετε το βήμα Όταν το τηλέφωνό σας βρει το HTC Sync, στον υπολογιστή σας θα εμφανιστεί ο Οδηγός σύνδεσης τηλεφώνου. Κάντε κλικ στο Επόμενο. 4. Καταχωρίστε ένα όνομα για το τηλέφωνό σας και μετά κάντε κλικ στο Τέλος. 5. Ελέγξτε αν υπάρχει το εικονίδιο HTC Sync στον υπολογιστή σας. Αν έχει πράσινο χρώμα, σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή και ότι το HTC Sync αναγνωρίζει το τηλέφωνο. 6. Κάντε διπλό κλικ στο πράσινο εικονίδιο HTC Sync. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Συγχρονισμός τώρα (ή Sync Manager > Ρυθμίσεις).

21 Οδηγός γρήγορης έναρξης Στον Οδηγό ρυθμίσεων συγχρονισμού κάντε κλικ στο Επόμενο. 8. Στα επόμενα πλαίσια διαλόγου επιλέξτε αν θα γίνει συγχρονισμός με το Outlook ή το Outlook Express, επιλέξτε τον τύπο των προς συγχρονισμό πληροφοριών (επαφές και/ή ημερολόγιο) και επιλέξτε τον αυτόματο συγχρονισμό τους με το τηλέφωνό σας. 9. Κάντε κλικ στο Τέλος. Αυτόματος συγχρονισμός του τηλεφώνου σας με υπολογιστή Πρώτα κάντε τα εξής προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας θα συγχρονιστεί αυτόματα με τον υπολογιστή σας: 1. Πατήστε ΑΡΧΙΚΗ > ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Ανάπτυξη. 2. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου Εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι επιλεγμένο. Κάθε φορά που συνδέετε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας, ο συγχρονισμός θα ξεκινά αυτόματα. Λήψη της πιο πρόσφατης αναβάθμισης του HTC Sync Να επισκέπτεστε ενίοτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της HTC ( για να ελέγχετε αν υπάρχει διαθέσιμη η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του HTC Sync, έτσι ώστε να μπορέσετε να την λάβετε και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Αφότου εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη αναβάθμιση, εκτελέστε ξανά τα βήματα της παραγράφου Ρύθμιση του HTC Sync για να ρυθμίσετε το HTC Sync κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να αναγνωρίσει το τηλέφωνό σας και να συγχρονιστεί με αυτό.

22 22 Οδηγός γρήγορης έναρξης 13. Δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας Η χειρότερη κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθείτε είναι να χάσετε τα δεδομένα σας, για το λόγο αυτόν εξασφαλίσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα σας συμβεί ποτέ. Με τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας του τηλεφώνου σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τα δεδομένα σας. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάρτα σας microsd για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας. Ελέγξτε αν η αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας είναι ενεργοποιημένη 1. Πατήστε ΑΡΧΙΚΗ > ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις. 2. Μετακινηθείτε με κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και πιέστε Απόρρητο > Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με τα δεδομένα μου. 3. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με τα δεδομένα μου είναι επιλεγμένο. Το τηλέφωνο θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας με τα εξής δεδομένα: Μηνύματα κειμένου και MMS Λεξικό πληκτρολογίου Σελιδοδείκτες προγράμματος περιήγησης Ρυθμίσεις Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας στον οδηγό χρήσης της ιστοσελίδας μας για να δείτε μια πλήρη λίστα με τους τύπους πληροφοριών για τους οποίους το τηλέφωνό σας μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα microsd, καθώς και τον τρόπο επαναφοράς τους στο τηλέφωνο.

23 Οδηγός γρήγορης έναρξης Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Θέλετε να ξεκινήσετε απ την αρχή; Αν δώσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιον άλλο ή θέλετε απλώς να κάνετε μια νέα αρχή, μπορείτε να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Σκεφτείτε το καλά όμως πριν το κάνετε. Η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, μεταξύ άλλων οιαδήποτε εφαρμογή έχετε λάβει και εγκαταστήσει. Επαναφέρει το τηλέφωνο στην κατάσταση που βρισκόταν την πρώτη φορά που το ενεργοποιήσατε. Δημιουργήστε οπωσδήποτε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που θέλετε να κρατήσετε πριν επαναφέρετε το τηλέφωνο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Επαναφορά του τηλεφώνου από τις Ρυθμίσεις 1. Στην Αρχική οθόνη πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Εργοστασ. ρυθμίσεις. 2. Στην οθόνη Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, πιέστε Επαναφορά τηλεφώνου και μετά πιέστε Διαγραφή όλων. Επαναφορά του τηλεφώνου με τα κουμπιά του τηλεφώνου 1. Με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ και, στη συνέχεια, πατήστε σύντομα το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 2. Περιμένετε να εμφανιστεί η οθόνη με τις 3 εικόνες Android και μετά αφήστε το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ. 3. Πατήστε ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να επιλέξετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και μετά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. 4. Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε, πατήστε ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ. H επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας δεν διαγράφει τα περιεχόμενα της κάρτας σας microsd.

24 24 Οδηγός γρήγορης έναρξης 15. Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων Αν τυχόν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη χρήση του τηλεφώνου σας, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε ξανά τα πράγματα. Ελέγξτε αν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο τηλέφωνο για την εκτέλεση της εφαρμογής. Για να ελέγξετε τον ελεύθερο χώρο, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Κάρτα SD & αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου. Διαγράψτε τα δεδομένα σας και τη λανθάνουσα μνήμη εφαρμογών. Για να διαγράψετε τα δεδομένα και τη λανθάνουσα μνήμη, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Απεγκαταστήστε τυχόν εφαρμογές τρίτων. Για να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές τρίτων, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, πατήστε ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Αν το τηλέφωνό σας πάψει να ανταποκρίνεται, αφαιρέστε την μπαταρία, περιμένετε τρία δευτερόλεπτα, έπειτα επανατοποθετήστε την μπαταρία και ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. Ή δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας με τα σημαντικά δεδομένα σας και εκτελέσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, πατήστε ΑΡΧΙΚΗ > ΜΕΝΟΥ και μετά πιέστε Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Ελέγξτε για πρόσθετες ενημερώσεις και χρήσιμες συμβουλές στην ιστοσελίδα μας:

25 Οδηγός γρήγορης έναρξης 25

26 htc.com 91H0xxxx-xxM Αναθ.A

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Το HTC HD mini Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Το HTC HD mini Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το HTC HD mini Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, παρακαλώ διαβάστε το παρόν Φορτίστε τη μπαταρία Η μπαταρία στο τηλέφωνό σας δεν έχει φορτιστεί ακόμη. Ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Τα πρώτα βήματα Περιεχόμενα συσκευασίας 8 HTC Wildfire S 8 Πίσω κάλυμμα 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 13 Μπαταρία 14 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC ChaCha Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC ChaCha Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC ChaCha Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Τα πρώτα βήματα Περιεχόμενα συσκευασίας 8 HTC ChaCha 8 Κάτω κάλυμμα 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 12 Μπαταρία 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire HD Οδηγός χρήσης Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό Σε αυτόν τον οδηγό χρήσης χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire Z. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire Z. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire Z Οδηγός χρήσης Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό Σε αυτόν τον οδηγό χρήσης χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Wildfire. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Wildfire. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Wildfire Οδηγός χρήσης Οδηγός χρήσης του HTC Wildfire Πριν κάνετε ο,τιδήποτε άλλο, διαβάστε τα παρακάτω Φορτίστε την μπαταρία Η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν έχει φορτιστεί ακόμα. Όσο

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire Οδηγός χρήσης Πριν κάνετε ο,τιδήποτε άλλο, διαβάστε τα παρακάτω Φορτίστε την μπαταρία Η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν έχει φορτιστεί ακόμα. Όσο το τηλέφωνό σας φορτίζεται, είναι

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη

Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire C 8 Πίσω κάλυμμα 9 Αφαίρεση της μπαταρίας 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 12 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire 200 Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire 200 Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire 200 Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 200 8 Πίσω κάλυμμα 9 Κάρτα SIM 10 Κάρτα αποθήκευσης 11 Μπαταρία 12 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

HTC Desire 610. Οδηγός χρήσης

HTC Desire 610. Οδηγός χρήσης HTC Desire 610 Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 610 9 Κάρτα nano SIM 10 Κάρτα αποθήκευσης 11 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 Εµφάνιση των γραµµών εργαλείων "Βασική" και "Μορφοποίηση" σε δύο γραµµές Από προεπιλογή, οι γραµµές εργαλείων Βασική και Μορφοποίηση εµφανίζονται µε αγκύρωση (σταθεροποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα Βοήθειας του Internet Explorer

Το σύστημα Βοήθειας του Internet Explorer Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Διαδίκτυο Internet... 9 Κεφάλαιο 2: Υπηρεσίες και εφαρμογές του Διαδικτύου... 18 Κεφάλαιο 3: O φυλλομετρητής Internet Explorer... 29 Κεφάλαιο 4:

Διαβάστε περισσότερα

HTC Desire 620. Οδηγός χρήστη

HTC Desire 620. Οδηγός χρήστη HTC Desire 620 Οδηγός χρήστη 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Δυνατότητες που θα απολαύσετε Λειτουργίες του HTC Desire 620 9 Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 620 11 Πίσω κάλυμμα 12 Κάρτα micro SIM 14 Κάρτα αποθήκευσης

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire 500 Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire 500 Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire 500 Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 500 7 Πίσω κάλυμμα 8 Κάρτα microsim 9 Κάρτα αποθήκευσης 10 Μπαταρία 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1.

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1. EΛΛHNIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT400 P/NO : MMBB0376024(1.1) WR www.lg.com Bluetooth QD ID B015339 Κάποια από τα περιεχόμενα του εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W8i. Φορτιστής. USB stick 16GB. Κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης LG-P350

Οδηγός χρήσης LG-P350 EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P350 Οδηγός χρήσης LG-P350 P/N : MMBB0000000 (1.0) H www.lg.com WiFi (WLAN) Η συσκευή προορίζεται για χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

HTC One mini 2. Οδηγός χρήσης

HTC One mini 2. Οδηγός χρήσης HTC One mini 2 Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC One mini 2 9 Κάρτα nano SIM 10 Κάρτα αποθήκευσης 11 Φόρτιση της μπαταρίας 14 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας HTC One S Οδηγός χρήστη

Το προσωπικό σας HTC One S Οδηγός χρήστη Το προσωπικό σας HTC One S Οδηγός χρήστη 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC One S 8 Κάρτα SIM 9 Φόρτιση της μπαταρίας 10 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας 10 Ρύθμιση του HTC

Διαβάστε περισσότερα