NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Transcript

1 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2015 NEA ΕΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ EΠΑΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΥΚΟ ΡΟΜΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΛΕΞΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΥΓΟΛΟΓΙΟΥ

2 ΝΕΑ ΕΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 01 NEA EΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η εταιρεία µας, µε µεγάλη χαρά, καλωσορίζει τη νέα µηχανή Βαθυτυπίας Rotomec 4003 MP που έχει τεθεί σε λειτουργία από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015 και έπειτα από την οριστική και επιτυχηµένη ολοκλήρωση όλων των απαιτούµενων δοκιµών. Η νέα µας µηχανή Rotomec 4003 MP έχει εγκατασταθεί στο δεύτερο υπερσύγχρονο εργοστάσιό µας, που βρίσκεται στην περιοχή Καλοχωρίου της Θεσσαλονίκης. ιαθέτει το πλέον µοντέρνο και προηγµένο τεχνολογικά εξοπλισµό, ενισχύοντας ακόµη περισσότερο τη δέσµευση της εταιρίας µας για άµεση, αποτελεσµατική και άκρως ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών της, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις στον κλάδο της εύκαµπτης συσκευασίας.παράλληλα, η νέα γραµµή παραγωγής θα συµβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας µας. Η Rotomec 4003 MP είναι τύπου wide web, µε φάρδος 1.350mm, µέγιστη ταχύτητα 450m/min, µέγιστη ικανότητα εκτύπωσης 10 χρωµάτων και ετήσια παραγωγική δυναµικότητα m². Είναι εξοπλισµένη µε πλήρως αυτόµατα συστήµατα εναλλαγής εκτυπωτικών εργασιών και κυλίνδρων χωρίς άξονες και διαθέτει in-line µονάδα για εφαρµογές cold seal σε σύµπτωση και lacquering. Το χαρακτηριστικό που την διαφοροποιεί αλλά και που ενδυναµώνει την παραγωγικότητα και την αποτελεσµατικότητα της είναι το ενισχυµένο σύστηµα ξήρανσης των µελανιών (Ink Drying System). Το συγκεκριµένο σύστηµα συµβάλει στην επίτευξη της µέγιστης ταχύτητας παραγωγής και της αποσόβησης του κινδύνου blocking στα µητρικά ρολά. Παράλληλα, συµβάλει στην ελαχιστοποίηση τόσο των ιχνών υπολειπόµενων διαλυτών στο υλικό συσκευασίας (Solvent Retention) όσο και των εκποµπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στο περιβάλλον, επιτρέποντας µε αυτό τον τρόπο την ασφαλή συγκέντρωση τους στο ειδικό σύστηµα ανάκτησης που διαθέτει η εταιρεία µας στο χώρο όπου είναι εγκατεστηµένη η νέα µας Βαθυτυπική µηχανή. Το νέο µας τεχνολογικό απόκτηµα ξεκινάει το ταξίδι της προσφέροντας σε κάθε συνεργάτη µας, µαζί µε τον υπάρχον µηχανολογικό εξοπλισµό Βαθυτυπικών εκτυπώσεων, υψηλή παραγωγικότητα, κορυφαία αξιοπιστία και άριστη ποιότητα. Ο στόχος µας είναι ένας, εύκαµπτη συσκευασία στην ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ..!

3 ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 02 Μια ακόµη σηµαντική διάκριση αποσπάσαµε στην Α. Χατζόπουλος ΑΕ στον διαγωνισµό «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργάνωσε ο ΣΒΒΕ σε συνεργασία µε την οικονοµική εφηµερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τρίτη συνεχή χρονιά. Τα βραβεία έχουν ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε και αποτελούν θεσµό. Στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε. απονεµήθηκε ο Έπαινος Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης σε εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεµβρίου Πρόκειται για άλλη µια σηµαντική διάκριση της εταιρίας µας και αναδεικνύει την συνεχή πορεία ανάπτυξής µας ακόµα και κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής οικονοµικής κρίσης. Τον έπαινο παρέλαβε ο κος Ελευθέριος Χατζόπουλος, πρόεδρος του.σ της Α. Χατζόπουλος ΑΕ. Το 2014 στην εταιρία µας ξεπεράσαµε σε τζίρο τα 56,5 εκ, σηµειώνοντας αύξηση 8% σε σχέση µε το 2013, απασχολώντας περισσότερους από 250 εργαζοµένους. Οι εξαγωγές µας, που πραγµατοποιούνται σε πάνω από 25 χώρες, αντιπροσωπεύουν το 70% της παραγωγής µας. Η συνεχώς εξελικτική πορεία µας είναι αποτέλεσµα µιας σειράς επενδύσεων σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισµό, έµφασης στην έρευνα για την ανάπτυξη καινοτόµων εφαρµογών και λύσεων συσκευασίας και συνεχής εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού µας, το οποίο αποτελεί και το πιο σηµαντικό περιουσιακό µας στοιχείο.

4 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 03 Χορήγηση Εξοπλισµού στο Στα πλαίσια της εταιρικής κουλτούρας που διέπει την επιχείρηση µας, αλλά και µε βάση το πλάνο µας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ολοκληρώθηκε µια ακόµη δράση µας η οποία µας κάνει υπερήφανους. Τον Οκτώβριο του 2014 παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε από εκπρόσωπο της επιχείρησης µας, καρδιογράφος τελευταίας τεχνολογίας και υπολογιστής µε σχετικό λογισµικό, στο πρότυπο κοινωνικό ιατρείο, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδροµίου Ξάνθης. Το Λυκοδρόµιο Ξάνθης είναι ένα ακριτικό χωριό µε µακρά ιστορία. Βρίσκεται σε ένα µοναδικής οµορφιάς ορεινό τοπίο, λαµβάνοντας το όνοµα Λυκοδρόµιο από το γεγονός πως υπήρχε σηµαντικός πληθυσµός Λύκων στα γύρω υψώµατα ( Σήµερα φηµίζεται για το µέλι που παράγεται εκεί και παλαιότερα για την παραγωγή καπνού. Στο Λυκοδρόµιο υπάρχουν σήµερα 50 µόνιµοι κάτοικοι η πλειοψηφία των οποίων είναι τρίτης ηλικίας και υπερήλικες. Οι µετακινήσεις προς το αστικό κέντρο της Ξάνθης για την πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες είναι σαφώς δύσκολες για αυτούς τους ανθρώπους. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβληµα, µε πρωτοβουλία απογόνων Λυκοδροµιτών, µη κατοίκων του χωριού, λειτουργεί εδώ και µερικούς µήνες κοινωνικό ιατρείο, το οποίο και παρέχει δωρεάν πολύτιµες υπηρεσίες στους κατοίκους. Η λειτουργία του στηρίζεται στην υποστήριξη στρατιωτικών ιατρών διάφορων ειδικοτήτων που επισκέπτονται τακτικά και βάση προγράµµατος το ιατρείο. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια χορηγώντας έναν πλήρη υπολογιστή, ώστε οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στη νέα ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Η χορηγία ολοκληρώθηκε µε την παράδοση και ενός καρδιογράφου τελευταίας γενιάς µε στόχο βασικές και σηµαντικές εξετάσεις να παρέχονται στους κατοίκους του χωριού άµεσα και χωρίς µετακινήσεις. Υποσχόµαστε να συνεχίσουµε και εντατικοποιήσουµε ανάλογες ενέργειες στο µέλλον. Ενέργειες που ολοκληρώνουν τους στόχους της επιχείρησης και έχουν στην συναίνεση όλων των ανθρώπων µας.

5 ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΛΕΞΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΛΕΞΟΓΡΑΦΙΑΣ Η αλµατώδης τεχνολογική ανάπτυξη και οι εφαρµογές της είναι γενικά παραδεκτό ότι έχει συνεισφέρει τις τελευταίες δεκαετίες σηµαντικά σε όλο τον τοµέα της βιοµηχανικής εκτύπωσης. Πλέον η ποιότητα συµβαδίζει µε την παραγωγικότητα και βελτιώνεται µε σταθερή πορεία. Η βαθυτυπία που χρόνια τώρα χαίρει της εκτίµησης της υψηλής ποιότητας, έχει πλέον βρει σύµµαχο. Η µετάβαση από την χαµηλή στην υψηλή ανάλυση είναι πλέον γεγονός και δεν θα µπορούσε να µην αγγίξει την φλεξογραφία στην εύκαµπτη συσκευασία, από τις ετικέτες µέχρι τα shrink film και τα Alu-lids. Με περισσότερη άνεση πλέον δουλειές οι οποίες παραδοσιακά ορισµένες να τυπώνουν στην βαθυτυπία η Α.Χατζόπουλος ΑΕ µεταφέρει µε εξαιρετικά αποτελέσµατα στην φλεξογραφία. Όπως σε όλες τις εκτυπωτικές µεθόδους υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις, έτσι και η φλεξογραφία ακολουθεί κανόνες, όχι για να την δεσµεύουν αλλά για να µπορεί να απολαµβάνει κάθε πελάτης τις µέγιστες δυνατότητες της κάθε φορά και την ίδια σταθερή ποιότητα. Εφαρµόζονται ασφαλιστικές δικλείδες όπως: Το Προεκτυπωτικό τµήµα της φλεξογραφίας υπεύθυνα και διακριτικά θα συµβάλει όπως παραπάνω στο εικαστικό ώστε να τροποποιηθούν όλες οι λεπτοµέρειες που δυνητικά θα µπορούσαν να είναι παράγοντες κακής εκτύπωσης. Επόµενη κίνηση είναι η έκδοση του δοκιµίου, µία εξαιρετική προσοµοίωση της πραγµατικής εκτύπωσης που θα είναι και οδηγός της εκτύπωσης που ακολουθεί. Οι τελευταίες αναβαθµίσεις της τεχνολογίας λογισµικού GMG, των νεότερων επαγγελµατικών εκτυπωτών EPSON και το ειδικευµένο προσωπικό, εγγυούνται κάθε φορά την πιστή αναπαραγωγή και την ακρίβεια των χρωµάτων.

6 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΥΓΟΛΟΓΙΟΥ 05 Ενηµερώνουµε τους πελάτες µας ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθµισης των παρεχόµενων υπηρεσιών µας στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε, από 01 Μαΐου 2015 θα εφαρµόσουµε την αυτόµατη αποστολή του ζυγολογίου. Η αποστολή θα γίνεται σε συγκεκριµένη ηλεκτρονική διεύθυνση, κατά την έκδοση του δελτίου αποστολής, όπως ήδη συµβαίνει και µε το πιστοποιητικό συµµόρφωσης. Με αυτό στοχεύουµε στη µείωση της γραφειοκρατίας και τη γρηγορότερη ολοκλήρωση της φόρτωσης βελτιώνοντας το συνολικό απαιτούµενο χρόνο διαχείρισης ανά αποστολή. Στο ζυγολόγιο αναγράφονται αναλυτικά οι ρόλοι της κάθε φόρτωσης, ανά SSCC (παραγγελία προϊόντος).τονίζεται ότι ο κάθε ρόλος φέρει έναν µοναδικό αριθµό, ο οποίος αποτελεί και το βασικό στοιχείο ιχνηλασιµότητάς του. Σε αυτόν εµπεριέχεται το σύνολο των στοιχείων παραγωγής του, που περιλαµβάνει την έκδοση της παραγγελίας, την είσοδο των πρώτων υλών στην αποθήκη, τον κωδικό παραγωγής και το τελικό στάδιο αποστολής του στον πελάτη. Ο κωδικός παραγωγής (production code) αναφέρεται σε µία οµάδα ρόλων της συγκεκριµένης παραγγελίας, η οποία προέρχεται από τον ίδιο µητρικό ρόλο (mother reel) και την ίδια βάρδια του τελικού σταδίου παραγωγής. Με την ηλεκτρονική αποστολή των ζυγολογίων παρέχεται στους πελάτες µας άµεση πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες φόρτωσης, ακόµη και πριν την παραλαβή των εµπορευµάτων στις εγκαταστάσεις τους. Το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών παραµένει στην διάθεσή σας για περισσότερες λεπτοµέρειες.

7 Πείτε μας την γνώμη σας για αυτό το τεύχος. κάντε κλίκ εδώ! και πείτε μας για τις εντυπώσεις σας. Ε ΡΑ: 26ης Oκτωβρίου , Θεσσαλονίκη Tηλ.: Fax: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 1: Aρκαδίου 19, Kαλοχώρι , Θεσσαλονίκη Tηλ.: Fax: EPΓOΣTAΣIO KAΛOXΩPIOY 2: Σταδίου 21, Kαλοχώρι , Θεσσαλονίκη Tηλ.: FAX: ΒΕΛΓΙΟ - ΟΛΛΑΝ ΙΑ: Hatzopoulos Benelux Mr. Manolis Alexandrou Mr. Michael Tzintzoglou Silodam AS, Amsterdam - The Netherlands Tel: +31 (0) Mob:+31 (0) alexandrou_m@hatzopoulos.gr Michael@hatzopoulos.gr ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ & ΙΡΛΑΝ ΙΑ: Hatzopoulos UK & Ireland Dr. Eleftherios Kassianidis, 14 Dunlin Wharf, Castle Marina, Nottingham, NG7 1TJ, United Kingdom Tel: +44 (0) , Fax: +44 (0) Mob: +44 (0) uk_ireland@hatzopoulos.co.uk kassianidis@hatzopoulos.co.uk ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Mr. Christo Varushev, Ul. Dr. Valkovich 16, 4000 Plovdiv, Bulgaria Tel/Fax: Mob: bulgaria@hatzopoulos.gr ΣΕΡΒΙΑ: ΙBG d.o.o., Ms Jelena Boskovic, Zanke Stokic 27a, Beograd, Serbia Tel: Fax: ΓΑΛΛΙΑ: Hatzopoulos France Mr Arys Tsobanopoulos 5 Rue Léonard de Vinci, Quesnoy-sur-Deûle Tel : +33 (0) Fax : +33 (0) Mobile : +33 (0) arys.hermys@hatzopoulos.fr

Νέα Επένδυση! CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014. Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON.

Νέα Επένδυση! CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014. Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON. CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT OCTOBER 2014 Νέα Επένδυση! Αυτόµατη Ροµποτική Γραµµή, AutoCON. Βασικές Οδηγίες Προεκτυπωτικού Σταδίου ΒαθυτυπικήςΤεχνολογίας Εκτύπωσης Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Πλεονεκτήµατα Tης Eύκαµπτης Συσκευασίας CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JUNE 2015

Πλεονεκτήµατα Tης Eύκαµπτης Συσκευασίας CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JUNE 2015 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JUNE 2015 Πλεονεκτήµατα Tης Eύκαµπτης Συσκευασίας Πρόσφατες Εξελίξεις Στην Αγορά Των Πολυµερών Retort Εφαρµογές Τρέχω Με Σκοπό! 10ος ιεθνής Μαραθώνιος Μέγας

Διαβάστε περισσότερα

CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2014

CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2014 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2014 Βραβεία 2013 Βραβεία Made In Greece 2013 Χατζόπουλος στην Ισπανία Οσμή & Εύκαμπτα Υλικά Συσκευασίας Νομοθεσία για Μελάνια Εκτύπωσης Επιτυχής Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Hatzopoulos App CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JULY 2014

Hatzopoulos App CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JULY 2014 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT JULY 2014 GR Hatzopoulos App Συμμετοχή Σε 2 Ερευνητικά Προγράμματα Συμμετοχή στην Interpack 2014 Συμμετοχή στην Rosupack 2014 Ποσότητα Παραγωγής 2013 Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές»

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» Εταιρική Ταυτότητα Η ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το1993και εξειδικεύεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόµενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάµηνο

Πίνακας Προτεινόµενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάµηνο ΣΧΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α/Α Τίτλος Νέων Θεµάτων Πτυχιακών Μέλος Ε.Π. Σύντοµη Περιγραφή 1 Ιστορική εξέλιξη της Βιβλιοδεσίας. Αθυµαρίτου Φιλίππα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you

Η Fresh Line είναι Ready Business. Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι Ready Business Vodafone Power to you Η Fresh Line είναι µια εξαγωγική εταιρία όπου η πλειοψηφία των εργαζοµένων µας είναι συνέχεια εν κινήσει. Μας ήταν λοιπόν απαραίτητο ένα αξιόπιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων Μαρία Μεταξογένη Channel Director Τι λέει η αγορά Οι περισσότερες επιχειρήσεις ξοδεύουν περίπου 6% των ετήσιων εσόδων τους σε ενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση Logistics για τις ανάγκες της εφοδιαστικής σας αλυσίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ Α.Ε. ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΗΜΗΤΡΑ ΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θωρακείστε την επιχείρηση σας

Θωρακείστε την επιχείρηση σας Θωρακείστε την επιχείρηση σας Χαµηλό κόστος Γρήγορη εκµάθηση w.agrosoft.gr Άµεσα αποτελέσµατα Εισαγωγή Το προϊόν Itemtracker, έκδοση 1.0, είναι η σύγχρονη και µοντέρνα λύση στην Ιχνηλασιµότητα των τροφίµων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου, Managing Director της Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ etheod@theodorou.gr Φίλιππος Σφυρής, MSc, Marketing Manager της Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ psfiris@theodorou.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013

Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Εταιρική Παρουσίαση Φεβ 2013 Η εταιρεία Η DOPPLER ΑΒΕΕ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000. Τον Νοέμβριο του 2000 η εταιρεία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο επιφάνειας 4500 τ.μ. στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάμηνο

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών για το εαρινό εξάμηνο ΣΧΟΛΗ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α/Α Τίτλος Νέων Θεμάτων Πτυχιακών Μέλος Ε.Π. Σύντομη Περιγραφή 1 Ιστορική εξέλιξη της Βιβλιοδεσίας. Αθυμαρίτου Φιλίππα

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Ανακοίνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ. Διοργάνωση

Α Ανακοίνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ. Διοργάνωση Διοργάνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Nicolas Andry (1658-1742) Η πρώτη εμφάνιση της λέξης «Ορθοπαιδική» (Orthos Pais) Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Προέδρου Αξιότιμα μέλη της

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το PrintJobOffers

Τι είναι το PrintJobOffers Τι είναι το PrintJobOffers To PrintJobOffers -ή PJO για συντομία- είναι ένας πρωτοποριακός μηχανισμός ζητήσεων / προσφορών με τη μέθοδο του κλειστού διαγωνισμού, διαθέτοντας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Εταιρικοί Πελάτες Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Η e-fresh.gr είναι ένα ηλεκτρονικό super market που παραδίδει την παραγγελία σας σε λίγες ώρες από την υποβολή της Τι δημιουργήσαμε; Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα

Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Μελάνια και Επιστρώσεις Τεχνολογία, χρήση και εφαρμογή στις μεθόδους εκτύπωσης με εκτυπωτική πλάκα Πηνελόπη Νικητοπούλου, Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι,

Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι, Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη σημερινή κοινή μας παρουσίαση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων και την Πρόεδρό του κ. Σακελλαρίδη,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για Εργοδότες

Οδηγός για Εργοδότες EIPIL-PAN Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προώθηση της Άτυπης Μάθησης Εταιρικό Βραβείο Οδηγός για Εργοδότες εκέµβριος 2009 Asset Τεχνολογική Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προώθηση της Άτυπης Μάθησης (EIPIL)

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε.

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εταιρεία Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη, όπου λειτουργούσε

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικά Στοιχεία 500.000 450.000 400.000 350.000 300.000 250.000 200.000 150.000 100.000 50.000. Ετος Παραγωγή (τμχ.)

Ιστορικά Στοιχεία 500.000 450.000 400.000 350.000 300.000 250.000 200.000 150.000 100.000 50.000. Ετος Παραγωγή (τμχ.) Company Profile Ιστορικά Στοιχεία Η εταιρεία Arini Fashion ιδρύθηκε το 2000 από τους Ευθύμιο & Γιώργο Βασιλόπουλο και βρίσκεται στην πόλη Πρίλεπ της γειτονικής χώρας FYROM σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΧΕ ΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΑΕ / ΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΕΠΑΣ, ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΧΕ ΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΑΕ / ΙΕΥΘΥΝΣΗ Α4 ΕΠΑΣ, ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΧΕ ΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο σχέδιο προδιαγραφών που ακολουθεί στις επόµενες σελίδες καταγράφεται το σύνολο των

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Balanced Scorecard ως σύστημα μέτρησης απόδοσης

Balanced Scorecard ως σύστημα μέτρησης απόδοσης Balanced Scorecard Η ΜΕΘΟΔΟΣ BALANCED SCORECARD Όπως είναι γνωστό οι εταιρείες αντιµετωπίζουν πολλά εµπόδια στην ανάπτυξη συστηµάτων µέτρησης επίδοσης τα οποία πραγµατικά µετρούν τα κατάλληλα µεγέθη. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Πατετσίνη Ευτέρπη, Βιολόγος MSc Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας Πράξη «Προστασία και Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16 H Ιστοσελίδα www. xartomani. com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης K ΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083, ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα παρουσιάζει μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα Λίγα λόγια για την εταιρεία Η Αιγέας Φλεξογραφική ιδρύθηκε το 1996 από πολύπειρα στελέχη που προέρχονται από το χώρο των εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 25 Μαΐου 2017

ΚΩ ΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 25 Μαΐου 2017 ΚΩ ΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 25 Μαΐου 2017 1 Κώδικες εταιρικής διακυβέρνησης στην ΕΕ 2 Titre de la présentation Κώδικες εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 η ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ 1. Πρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα: - Με τρία ή τέσσερα μέλη. Ένα από αυτά θα είναι ο εκπρόσωπος της Ομάδας - Πρέπει να ικανοποιείτε τις προϋποθέσεις της

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY. Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι. Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

CASE STUDY. Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι. Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ CASE STUDY Ιχνηλασιµότητα στο ΛΑ Ι Project: ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Θέµα: Προδιαγραφές και απαιτήσεις του συστήµατος Ιχνηλασιµότητας Tracer Factory που εγκαταστάθηκε στην ΕΑΣ Σητείας Περιεχόµενα 1. Φάσεις παραγωγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 Αθήνα, 26/5/2011 Σελίδα 2 από11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 4 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 5 ΓΕΝΙΚΑ... 5 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Kαταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιότητας 26 Oκτωβρίου Δηλώστε συμμετοχή στο Υπό την Αιγίδα: Τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας

Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ Case Study ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΕ Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας Εισαγωγή Η βιοµηχανία Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας διαχειρίζεται πολλές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS 4 HOSPITALITY FORUM & AWARDS 5 8 ο INSURANCE

Διαβάστε περισσότερα

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO 19thRoundtable with the Government of Greece-The Economist Kυρίες και Κύριοι Πριν ξεκινήσω

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΘΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Πατετσίνη Ευτέρπη, Βιολόγος MSc Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας Πράξη «Προστασία και Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02.

Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02. Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02.14 Κτήριο egg Ο καθ. Βασίλειος Μακιός είναι Γενικός Διευθυντής του

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017

To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας. Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 To σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Packaging Specialist, 2017 paraskevopoulos@hatzopoulos.gr 1 Overview Εταιρία Χατζόπουλος και εύκαμπτη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΧΑΛΥΒ ΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επιλογή πρώτων υλών Υλοποίηση κατασκευών Αποθήκευση & µεταφορά Εκφορτώσεις - Ανέγερση ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η εταιρεία GFP (Georgiou Flexible Packaging), µε ιδιοκτήτη και Διευθύνων Σύµβουλο τον Κώστα Γεωργίου, δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαµπτης πλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα:

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 401306 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο 3 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21-06-2013 Οδός ΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ Τ.Κ. 104 43 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η COSMOS Aluminium είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα.

Η εταιρία. Η COSMOS Aluminium είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα. 07. 2 0 1 9 Η εταιρία Η COSMOS Aluminium είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον κ. Ξενοφών Καντώνια και τους γιούς του Γιάννη, και

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Βραβείων A: SPECIAL EXPORTS AWARDS. 1 ο : Top Greek Export Company ο : Τop Innovation in Export

Κατηγορίες Βραβείων A: SPECIAL EXPORTS AWARDS. 1 ο : Top Greek Export Company ο : Τop Innovation in Export Κατηγορίες Βραβείων Τα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 επιμέρους κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 19 βραβεία. Αναλυτικότερα: A: SPECIAL EXPORTS AWARDS 1 ο : Top Greek Export

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία: EUROSTAT για το 2005

Στοιχεία: EUROSTAT για το 2005 Ηµερίδα: Το αγροτικό µάρκετινγκ της ανάπτυξης. Η πορεία και οι προοπτικές των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων Καινοτοµώντας στις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων Βασίλης Θωµαΐδης Πρόεδρος Συνδέσµου

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα διαλόγου για νέους

Προγράμματα διαλόγου για νέους Προγράμματα διαλόγου για νέους Ποιος είναι ο στόχος αυτής της δράσης; Η δράση αυτή προωθεί την ενεργό συμμετοχή των νέων στον δημοκρατικό βίο και ενθαρρύνει τη συζήτηση γύρω από ζητήματα και προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΪΟΣ 2011

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΪΟΣ 2011 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΪΟΣ 2011 Ρήτρα μη ευθύνης Η παρουσίαση αυτή αποτυπώνει την παρούσα άποψη της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Ηπαρουσίαση αυτή σας παρέχεται για ενημέρωση και δεν μπορεί να εκληφθεί ως προσφορά για την

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

ΤΕΙ Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Εργαστηριακός Συνεργάτης: Σαββάκης Νικόλαος, M.Sc.-Μηχ., υπ. Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Transport for London (TFL), UK Gwent NHS Trust, Wales Lievensberg Hospitals, the Netherlands Atrium Hospital Complex,the Netherlands City of Berlin, Germany Gwent NHS Trust,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας

Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. Μία νέα στρατηγική συμμαχία δημιουργείται στην ελληνική φαρμακευτική αγορά μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν Αγορά 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Ενας εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου στατικού ηλεκτρισμού. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία FRASER ANTI-STATIC TECHNIQUES ξεκίνησε την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Ηµεροµηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2015 Εγχειρίδιο Πρασίνων Καρτών 0 Περιεχόµενα Σελίδα Εισαγωγή..... 2 Σύστηµα ιεθνούς Ασφάλισης. 2 Πράσινη Κάρτα - Τι είναι η Πράσινη Κάρτα...

Διαβάστε περισσότερα

Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση. στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές

Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση. στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές 1 Εισαγωγή Οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας (Information and Communication Technology, I.C.T.) καθώς και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Οι απαντήσεις σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς, καθώς μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τη δική σας εξυπηρέτηση. Όλες τις πληροφορίες που μας παραχωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Η First Call S.A. ιδρύθηκε το 2002, έχοντας ως στρατηγικό της στόχο την ταχύτατη ανάπτυξη στον χώρο της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής

Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής OPUS Οργάνωση & Έλεγχος Παραγωγής Παραγγελίες Έλεγχος Παραγωγής Αποθήκη Κοστολόγηση Προγραµµατισµός Παραγωγής Ποιοτικός Έλεγχος Συντήρηση SCADA Παραγγελίες Καταχωρίστε τις παραγγελίες εύκολα και γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το νέο τοπίο στην Ιατρική Εκπαίδευση: Από την Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (CME) στην Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD)

Ποιο είναι το νέο τοπίο στην Ιατρική Εκπαίδευση: Από την Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (CME) στην Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD) Ποιο είναι το νέο τοπίο στην Ιατρική Εκπαίδευση: Από την Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (CME) στην Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD) Λ. Κ. Μιχάλης, Πτυχίον Ιατρικής, FRCP, FESC Καθηγητής Καρδιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Χάρης Τράμπας, Δντης Marketing & Πωλήσεων Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Στη Xerox καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΛΑ ΩΝ (Π.Ο.Ι.Ε.-Φ.Σ.Ε.Κ.) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008

Διαβάστε περισσότερα

Ντίνος Μπενρουμπή. Εντεταλμένος Σύμβουλος- Γενικός Διευθυντής 21/10/2011 1

Ντίνος Μπενρουμπή. Εντεταλμένος Σύμβουλος- Γενικός Διευθυντής 21/10/2011 1 Ντίνος Μπενρουμπή Εντεταλμένος Σύμβουλος- Γενικός Διευθυντής 21/10/2011 1 Ποιοί είµαστε 100% θυγατρική του Οµίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, που συγκεντρώνει τη διαχείριση όλων των ενεργειακών παγίων και ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ PORTWEST. portwest.com

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ PORTWEST. portwest.com ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ PORTWEST portwest.com Το Πλεονέκτημα Portwest - Πρόταση Αξίας Η Portwest έχει 110 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση των καλύτερων προϊόντων ρουχισμού εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. ΤΟΣ Υγεία. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα, 03.04.2014

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. ΤΟΣ Υγεία. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα, 03.04.2014 ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Υγεία Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 1 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους και Εμπειρογνώμονες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύουμε τον σύλλογο μας...

Ενισχύουμε τον σύλλογο μας... Ενισχύουμε τον σύλλογο μας... Ποιοι είμαστε Το 520greeks.com αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με επαγγελματισμό και όραμα για την ανάδειξη της «άλλης Ελλάδας» και στηρίζεται επιπλέον και σε έναν ισχυρό

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Το eniac είναι ένα νέο on board σύστημα Ζύγισης για φορτωτές από την iolabs.

Το eniac είναι ένα νέο on board σύστημα Ζύγισης για φορτωτές από την iolabs. Το eniac είναι ένα νέο on board σύστημα Ζύγισης για φορτωτές από την iolabs. Χρησιμοποιεί τελευταίας γενίας αισθητήρες πίεσης & αισθητήρες ελέγχου θέσεως καθώς και νέες τεχνικές λήψης και ελέγχου δειγμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ημερίδα Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας Λευκωσία, 22 Νοεμβρίου 2018 Όμιλος ΕΛΠΕ με μια ματιά 01 02 03 πρωταγωνιστής των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρώτος και μοναδικός Ιατρικός Συνεταιρισμός

Ο πρώτος και μοναδικός Ιατρικός Συνεταιρισμός Ο πρώτος και μοναδικός Ιατρικός Συνεταιρισμός www.medisyn.eu Ο Συνεταιρισμός MEDISYN ιδρύθηκε το 1995, με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου για τα Ελληνικά δεδομένα πολυμετοχικού και συνεταιριστικού

Διαβάστε περισσότερα

85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Γιορτινά Χαμόγελα CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2017

85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Γιορτινά Χαμόγελα CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2017 CHALLENGES IN PACKAGING OFFICIAL NEWS REPORT FEBRUARY 2017 1931-2016 85Χρόνια Τελειότητα στην Συσκευασία Κομποστοποιήσιμα Εύκαμπτα Υλικά Συσκευασίας και Βίο-υλικά Γιορτινά Χαμόγελα Χορηγία στο Γυμνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Μάιος 2011

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Μάιος 2011 Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση Μάιος 2011 1 Στόχοι Η διασφάλιση της υγείας των ασθενών και η βελτίωση των παρεχόµενων υπηρεσιών υγείας στους Πολίτες Η επίτευξη σηµαντικών οικονοµιών στον τοµέα φροντίδας υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝDUSTRY 4.0 & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΙΝDUSTRY 4.0 & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΙΝDUSTRY 4.0 & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Εισηγητές: Βασίλης Βαλιάνος, Εμπορικός Διευθυντής Acmon Data Βασίλης Βρύνιος, Διευθυντής Εργοαστασίου, Sefco Zeelandia Acmon Data member of the Acmon Group p.2 Bulk Handling

Διαβάστε περισσότερα

Ευρυζωνικό Διαδίκτυο και Πολίτες

Ευρυζωνικό Διαδίκτυο και Πολίτες Ευρυζωνικό Διαδίκτυο και Πολίτες ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΚΥΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η στρατηγική για το παγκόσμιο χωριό Οι πολιτικές για την Ελλάδα Οι επενδύσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη Χαράλαμπος

Διαβάστε περισσότερα