1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ & ΕΙ ΟΣ ΕΡΓΟΥ 2. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ & ΕΙ ΟΣ ΕΡΓΟΥ 2. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ"

Transcript

1 1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ & ΕΙ ΟΣ ΕΡΓΟΥ Ιδιοκτήτης : ITE - ΙΗ Λ Είδος Έργου : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ B 108 ιεύθυνση Εγκατάστασης : Λ. Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών. 2. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΛ.Ο.Τ. Πρότυπο HD 384. Υ.Α. Φ.50/503/168 στο ΦΕΚ 844 Β της Οδηγίες.Ε.Η. Κ. Sage: Εγχειρίδιο Εσωτερικών εγκαταστάσεων (Εκδόσεις Μ. Γκιούρδα) Π. Ντοκόπουλου: Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών Μέσης και Χαµηλής Τάσης (Εκδόσεις Παρατηρητής). 3. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ 3.1 Παροχή Το εργαστήριο θα ηλεκτροδοτηθεί µε εφεδρική ισχύ Η/Ζ από τον ηλεκτρικό πίνακα που βρίσκεται στο διάδροµο του επιπέδου Β100 και µε αδιάλειπτη ισχύ UPS από τον ηλεκτρικό πίνακα UPS ο οποίος επίσης βρίσκεται στο διάδροµο του ιδίου επιπέδου. Στους εν λόγω πίνακες θα πρέπει να τοποθετηθούν κατάλληλες ασφαλιστικές διατάξεις για την αναχώρηση των παροχών των νέων πινάκων και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι η διακοπή της τροφοδοσίας για την σύνδεση των παραπάνω ασφαλιστικών διατάξεων θα λάβει χώρα σε χρόνο που θα συµφωνηθεί µε τον υπεύθυνο του έργου και θα είναι εκτός των ωρών λειτουργίας των εργαστηρίων του επιπέδου. 3.2 Ηλεκτρικοί Πίνακες Πίνακας Η/Ζ. : Ο πίνακας Η/Ζ του εργαστηρίου θα τροφοδοτηθεί µε καλώδιο J1VV-U3G J1VV-U1G16 και στην παρούσα εργολαβία απαιτείται η τοποθέτηση αυτόµατου τριπολικού διακόπτη ισχύος 80 Α µε ισχύ διακοπής 35 ΚΑ µε σταθερό µαγνητικό και ρυθµιζόµενο θερµικό στον γενικό πίνακα Η/Ζ του επιπέδου. Θα είναι µεταλλικός, επίτοιχος και βαθµού προστασίας ΙΡ 30 ενδεικτικού τύπου XL της εταιρείας LEGRAND για λόγους τυποποίησης των εργαστηρίων του Ινστιτούτου. Θα είναι έξι σειρών χωρητικότητας 24 στοιχείων η κάθε µία, ώστε να είναι διακριτός ο οπτικός διαχωρισµός των στοιχείων που εξυπηρετούν τον κάθε χώρο και θα κατασκευαστεί σύµφωνα µε το συνηµµένο µονογραµµικό διάγραµµα.

2 Τα στοιχεία του πίνακα θα έχουν ισχύς διακοπής τουλάχιστον 6kA για τους µικροαυτόµατους και 35 ka όσο αφορά τους διακόπτες ισχύος. Οι δε διακόπτες διαρροής θα είναι τύπου Α. Πίνακας UPS.: Θα είναι ο πίνακας αδιάλειπτης ισχύος UPS του εργαστηρίου και θα έχει παροχή J1VV-U3G25+16+(1Χ16) ο οποίος θα τροφοδοτείται από τον πίνακα UPS του επιπέδου. Θα είναι µεταλλικός, επίτοιχος και βαθµού προστασίας ΙΡ 30 ενδεικτικού τύπου XL της εταιρείας LEGRAND για λόγους τυποποίησης των εργαστηρίων του Ινστιτούτου και θα κατασκευαστεί σύµφωνα µε το συνηµµένο µονογραµµικό διάγραµµα. Θα είναι πέντε σειρών χωρητικότητας 24 στοιχείων η κάθε µία, ώστε να είναι διακριτός ο οπτικός διαχωρισµός των στοιχείων που εξυπηρετούν τον κάθε χώρο και θα κατασκευαστεί σύµφωνα µε το συνηµµένο µονογραµµικό διάγραµµα. Τα στοιχεία του πίνακα θα έχουν ισχύς διακοπής τουλάχιστον 6kA για τους µικροαυτόµατους και 35 ka όσο αφορά τους διακόπτες ισχύος Οι δε διακόπτες διαρροής θα είναι τύπου Α. Στην παρούσα εργολαβία απαιτείται η τοποθέτηση αυτόµατου τριπολικού διακόπτη ισχύος 63 Α µε ισχύ διακοπής 35 ΚΑ µε σταθερό µαγνητικό και ρυθµιζόµενο θερµικό στον γενικό πίνακα UPS του επιπέδου. Υποπίνακας 1. Η/Ζ.: Είναι υφιστάµενος πλαστικός πίνακας, στον µεγάλο χώρο του εργαστηρίου, πέντε (5) µονοφασικών αναχωρήσεων και µίας (1) τριφασικής αναχώρησης 5X32A, αναρτώµενος τοποθετηµένος σε µεταλλική βάση. Οι ρευµατοδότες που ελέγχει είναι τοποθετηµένοι σε πλαστικό κανάλι και τροφοδοτείται από την µπάρα τροφοδοσίας του εργαστηρίου. εν θα υπάρξει επέµβαση στο τµήµα αυτό του ηλεκτρικού δικτύου πέραν του γεγονότος ότι θα ελεγχθεί σύµφωνα µε τους ισχύοντες κανονισµούς και θα πρέπει τυχόν προβλήµατα να αποκατασταθούν µε ευθύνη του εργολάβου. Υποπίνακας 2. Η/Ζ.: Είναι υφιστάµενος πλαστικός πίνακας, στον χώρο του x-ray, πέντε (5) µονοφασικών αναχωρήσεων και µίας (1) τριφασικής αναχώρησης, αναρτώµενος τοποθετηµένος σε µεταλλική βάση. Οι ρευµατοδότες που ελέγχει είναι τοποθετηµένοι σε πλαστικό κανάλι και τροφοδοτείται από την µπάρα τροφοδοσίας του εργαστηρίου. εν θα υπάρξει επέµβαση στο τµήµα αυτό του ηλεκτρικού δικτύου πέραν του γεγονότος ότι θα ελεγχθεί σύµφωνα µε τους ισχύοντες κανονισµούς και θα πρέπει τυχόν προβλήµατα να αποκατασταθούν µε ευθύνη του εργολάβου. Ο υπολογισµός των διατοµών καλωδιώσεων και των απαιτούµενων ασφαλιστικών παρατίθεται στο Τεύχος Υπολογισµών και η συνδεσµολογία των κυκλωµάτων στα µονογραµµικά σχέδια των πινάκων.

3 3.3 Ηλεκτρικά δίκτυα αγωγοί και καλώδια Ο τύπος των αγωγών και των καλωδίων που θα χρησιµοποιηθούν καθώς και οι διατοµές τους θα είναι σύµφωνες µε την µελέτη και τους σχετικούς κανονισµούς. Όλοι οι αγωγοί των κυκλωµάτων θα φέρουν ευκρινείς χρωµατισµούς των αγωγών φάσεων, ουδετέρου και γείωσης. Οι αγωγοί γενικά θα είναι συνεχείς µεταξύ των πινάκων και των κουτιών. Επιτρέπονται µόνο ενώσεις µέσα σε κατάλληλα κουτιά στην περίπτωση διακλαδώσεων. Όλοι οι αγωγοί θα είναι τοποθετηµένοι σε κατάλληλους ηλεκτρολογικούς σωλήνες, σχάρες ή πλαστικά κανάλια. - Καλώδια τύπου J1VV-U(R) (ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑ VDE NYY), για τροφοδοσίες των πινάκων, υποπινάκων, για τις υπεδάφιες οδεύσεις, για όλες τις παροχές UPS στους χώρους του εργαστηρίου. - Καλώδια τύπου H05VV-U (ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑ VDE NYΜ), για τις παροχές Η/Ζ στους χώρους του εργαστήριου. - Καλώδια τύπου H05VV-F (ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑ VDE NYL), για τις παροχές των ρευµατοδοτών ισχύος στους χώρους του εργαστήριου. Τα υφιστάµενα καλώδια του δικτύου UPS στο εργαστήριο θα πρέπει να αποξηλωθούν από τις θέσεις τους, µε ιδιαίτερη προσοχή, µέχρι τον πίνακα UPS του διαδρόµου σε συνεννόηση πάντα µε την επίβλεψη του έργου. Τα φωτιστικά του εργαστηρίου τροφοδοτούνται µε κανονική ισχύ µέσω του πίνακα του επιπέδου και θα πρέπει η τροφοδοσία τους να γίνει µέσω του πίνακα Η/Ζ του εργαστηρίου. Στην παρούσα εργολαβία συµπεριλαµβάνεται η εν λόγω µετατροπή µαζί µε την οποιαδήποτε αλλαγή καλωδίων που θα απαιτηθεί για τον σκοπό αυτό. 3.4 Σήµανση καλωδίων Όλα τα καλώδια θα σηµαίνονται µε κατάλληλα κωδικοποιηµένη αρίθµηση σε όλο το µήκος της διαδροµής τους σύµφωνα µε τους ισχύοντες κανονισµούς. Η σήµανση θα γίνεται µε ειδικά για αυτό τον σκοπό πλαστικά τυποποιηµένα εξαρτήµατα Ηλεκτρικοί σωλήνες Οι σωλήνες µέσα στους οποίους θα οδεύουν οι ηλεκτρικές γραµµές είναι των παρακάτω τύπων: - Πλαστικοί ηλεκτρολογικοί σωλήνες PVC σε όλες τις χωνευτές διαδροµές µέσα σε τοίχους σε ύψος µεγαλύτερο των 2m σε ξηρούς χώρους. - Ενισχυµένοι πλαστικοί σωλήνες στις υπεδάφιες οδεύσεις. - Πλαστικοί ηλεκτρολογικοί σωλήνες σπιράλ στις οδεύσεις µέσα στα σκυροδέµατα. - Ηλεκτρολογικοί σωλήνες, για τις χωνευτές εγκαταστάσεις. - Ηλεκτρολογικοί σωλήνες σπιράλ, β.τ. για εγκιβωτισµό στο µπετόν. Οι σωλήνες για την διέλευση των καλωδίων θα πρέπει να έχουν εσωτερική διατοµή τουλάχιστον 1,5 φορές µεγαλύτερη από την εξωτερική διάµετρο του καλωδίου.

4 Κενοί σωλήνες θα πωµατίζονται στα ελεύθερα άκρα τους και θα τοποθετείται συρµάτινος οδηγός έλξης Μεταλλικές εσχάρες καλωδίων Για την διέλευση των καλωδίων δια µέσω της ψευδοροφής από τους ηλεκτρικούς πίνακες (ή για την τροφοδοσία των πινάκων από τους γενικούς πίνακες), προς τις τελικές τους λήψεις θα τοποθετηθούν, αναρτώµενες από την οροφή, µεταλλικές εσχάρες διαστάσεων 200X60 mm για τα καλώδια ισχυρών ρευµάτων και 100Χ60 mm για τα καλώδια ασθενών ρευµάτων. Η ανάρτηση από την οροφή θα είναι σε αποστάσεις που ορίζονται από τον κατασκευαστή της µεταλλικής σχάρας ανάλογα µε το βάρος των καλωδίων πάνω της. Όπου δε απαιτείται, κοπή τµήµατος της εσχάρας, η τοµή θα βάφεται µε ειδική βαφή ψυχρού γαλβανίσµατος. Ο αλλαγές κατεύθυνσης θα λαµβάνουν χώρα µε ειδικά εξαρτήµατα του κατασκευαστή τους (γωνίες επίπεδες, στροφές, ταυ, σταυρός). Η αποτύπωση των µεταλλικών σχαρών φαίνεται στα συνηµµένα σχεδιαγράµµατα Πλαστικά κανάλια Για την όδευση των καλωδίων ισχυρών και ασθενών ρευµάτων από την ψευδοροφή µέχρι το επίπεδο εργασίας θα τοποθετηθούν πλαστικά κανάλια δύο «τµηµάτων», µε ενσωµατωµένο πλαστικό διαχωριστικό, διατοµής τουλάχιστον 150Χ50 mm που θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν πάνω τους µε εξαρτήµατα του κατασκευαστή τους οι ρευµατοδότες ισχυρών και ασθενών ρευµάτων καθώς και διακόπτες ελέγχου φωτισµού. Επίσης πρέπει να έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης πάνω τους µε ειδικό τεµάχιο του κατασκευαστή τους, ρευµατοδότη ισχύος τύπου «πόρτας πίνακα» 5Χ32 Α ή 3Χ32 Α. Η αποτύπωση των πλαστικών καναλιών φαίνεται στα συνηµµένα σχεδιαγράµµατα. Τα υφιστάµενα στο χώρο πλαστικά κανάλια θα αποξηλωθούν και θα οδηγηθούν σε χώρο που θα υποδείξει η επίβλεψη µε µέριµνα του εργολάβου. 4. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ 4.1 Κανονισµοί: ΕΛΟΤ HD 384 Κανονισµός Ο.Τ.Ε. περί µελετών, κατασκευής, ελέγχου και συντήρησης τηλεπικοινωνιακών δικτύων Πρότυπα ΕΝ 50173, ISO Περιγραφή της εγκατάστασης. Στο κεφάλαιο αυτό εξετάζονται οι παρακάτω εγκαταστάσεις :

5 ίκτυο τηλεφώνων - data 4.3 ίκτυο data voice Προβλέπεται η εγκατάσταση ενοποιηµένου δικτύου data voice στις δέκα επτά (17) θέσεις εργασίας που αποτυπώνονται στα σχέδια. Για τον σκοπό αυτό όλα τα καλώδια του δικτύου θα τερµατιστούν στο rack του κατανεµητή του επιπέδου σε ειδικά patch panel 24 θέσεων. Το δίκτυο καλωδιώσεων θα πραγµατοποιηθεί µε καλώδια UTP και ρευµατοδότες πιστοποιηµένους για ταχύτητες µετάδοσης δεδοµένων cat 6. Η προµήθεια των Patch panel 24 ports/cat6/1u που απαιτούνται για τον τερµατισµό του δικτύου του εργαστηρίου αφορά την παρούσα εργολαβία, και για λόγους τυποποίησης των δικτύων του Ιδρύµατος θα είναι του ίδιου τύπου µε τα υφιστάµενα στον τοπικό κατανεµητή του επιπέδου. Τα υφιστάµενα καλώδια Cat 3 του δικτύου που εξυπηρετούν µέχρι σήµερα το εργαστήριο θα πρέπει να αποξηλωθούν µε την δέουσα προσοχή προς αποφυγή οποιασδήποτε δυσλειτουργίας του δικτύου. Στον χώρο του εργαστηρίου υπάρχουν εγκατεστηµένες σε υφιστάµενα πλαστικά κανάλια λήψεις καλωδίου οπτικών ινών οι οποίες είναι λειτουργικές. Κατά την αποξήλωση των υφισταµένων πλαστικών καναλιών πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να µην «σπάσουν» οι ίνες και να επανατοποθετηθούν στις ίδιες θέσεις µέσω των νέων πια πλαστικών καναλιών. Μετά την τοποθέτησή τους θα πρέπει να πιστοποιηθεί η ικανότητα τους για µετάδοση δεδοµένων και σε περίπτωση βλάβης να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία τους µε έξοδα του εργολάβου. 4.4 Γενικά Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις καταπονήσεις των καλωδίων κατά την τοποθέτηση. Θα πρέπει να αποφεύγονται τα εξής: Συστροφές Κακώσεις Μικρή ακτίνα καµπυλότητας Τσακίσµατα Η δύναµη εφελκυσµού πρέπει να είναι µικρότερη από 15 kgr και η ελάχιστη ακτίνα καµπυλότητας > 2,5 cm. Ο τρόπος τερµατισµού θα είναι σύµφωνα µε την ΕΙΑ/ΤΙΑ 568 Α. Μετά την εγκατάσταση, πρέπει να πραγµατοποιηθούν οι προβλεπόµενοι από το πρότυπο έλεγχοι (cable map, NEXT,ACR, return loss κλπ.) µε την χρήση πιστοποιηµένου και καλιµπραρισµένου οργάνου που θα έχει την δυνατότητα πιστοποίηση δικτύου της κατηγορίας 6 παρουσία εκπροσώπου του εργαστηρίου. Θα συνταχθεί πρακτικό παράδοσης το οποίο θα προσυπογράφουν ο εργολάβος και ο επιβλέπων. 5. Περιγραφές προδιαγραφές υλικών Α.Τ.: Καλώδιο τύπου H05VV-U Τριπολικό ιατοµής 3 Χ 1,5mm 2 Καλώδιο τύπου ΝΥM χάλκινων αγωγών ορατό ή εντοιχισµένο, δηλαδή προµήθεια,

6 προσκόµιση υλικών και µικρουλικών (µούφες, µονωτικά πάσης φύσεως, όπως και ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας, καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτηρίου τοποθετήσεως, διαµορφώσεως και συνδέσεως των άκρων αυτού (στα κυτία και εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρους εγκαταστάσεως. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου H05VV-U Τριπολικό ιατοµής 3 Χ 2,5mm 2 Καλώδιο τύπου H05VV-U (πτκ ΝΥM) χάλκινων αγωγών ορατό ή εντοιχισµένο, δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικρουλικών (µούφες, µονωτικά πάσης φύσεως, όπως και ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας, καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτηρίου τοποθετήσεως, διαµορφώσεως και συνδέσεως των άκρων αυτού (στα κυτία και εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρους εγκαταστάσεως. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου J1VV-R ορατό ή εντοιχισµένο Μονοπολικό διατοµής 1 Χ 16 mm 2 Καλώδιο τύπου J1VV-R (πτκ NYY) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου J1VV-U ορατό ή εντοιχισµένο Τριπολικό διατοµής 3 Χ 2,5 mm 2 Καλώδιο τύπου J1VV-R (πτκ NYY) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου J1VV-R ορατό ή εντοιχισµένο Τριπολικό µε ουδέτερο µειωµένης διατοµής 3 Χ mm 2 Καλώδιο τύπου J1VV-R (πτκ NYY) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου J1VV-R ορατό ή εντοιχισµένο Τριπολικό µε ουδέτερο µειωµένης διατοµής 3 Χ mm 2 Καλώδιο τύπου J1VV-R (πτκ NYY) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία.

7 Α.Τ.: Καλώδιο τύπου J1VV-U ορατό ή εντοιχισµένο Τετραπολικό διατοµής 4 Χ 2,5 mm 2 Καλώδιο τύπου J1VV-R (πτκ NYY) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου H05VV-F ορατό ή εντοιχισµένο Τριπολικό διατοµής 3Χ6 mm 2 Καλώδιο τύπου H05VV-F (πτκ ΝΥΛ) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Καλώδιο τύπου H05VV-F ορατό ή εντοιχισµένο Πενταπολικό διατοµής 5Χ6 mm 2 Καλώδιο τύπου H05VV-F (πτκ ΝΥΛ) ορατό ή εντοιχισµένο δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών (µούφες, µονωτικά, ειδικά στηρίγµατα ή αναλογία εσχάρας καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτιρίου, τοποθέτηση διαµόρφωση και σύνδεση των άκρων του (στα κυτία και τα εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρης εγκατάσταση παραδοτέο σε κανονική λειτουργία. Α.Τ. : Αυτόµατος διακόπτης ισχύος τριπολικός 63Α, µε ρυθµιζόµενο θερµικό και σταθερό µαγνητικό ιακόπτης αυτόµατος ισχύος µε ρυθµιζόµενο θερµικό από 0,8 έως 1 In και σταθερό µαγνητικό σε 10 In. Θα είναι αυτόµατος έντασης βραχυκύκλωσης τουλάχιστον 35 ΚΑ, Η τεχνική προδιαγραφή του αυτοµάτου διακόπτη: Ονοµαστική τάση : UN= 660 V Ονοµαστική ένταση : ΙΝ= 80 Α Ικανότητα ιακοπής : ΙΚ>=35 KV Αριθµός πόλων : 3 Τύπος: Τοποθέτηση µε χειροκίνητο και ηλεκτρικό χειρισµό από το εµπρόσθιο µέρος του πίνακα. Ρύθµιση θερµικών : (0.8-1) Ιn Σύνδεση µε εύκαµπτο καλώδιο έως 70 mm 2 max ή «µονόκλωνο» καλώδιο 95 mm 2 max Σύµφωνα µε το πρότυπο IEC Για εγκατάστασή του σε υφιστάµενο µεταλλικό πίνακα (σε ράγα) µε ότι παρελκόµενα απαιτηθούν δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση διακόπτου µε τα µικροϋλικά και την εργασία πλήρως εγκαταστάσεως και συνδέσεως, Α.Τ. : Αυτόµατος διακόπτης ισχύος τριπολικός 80Α, µε ρυθµιζόµενο θερµικό και σταθερό µαγνητικό ιακόπτης αυτόµατος ισχύος µε ρυθµιζόµενο θερµικό από 0,8 έως 1 In και σταθερό µαγνητικό σε 10 In. Θα είναι αυτόµατος έντασης βραχυκύκλωσης τουλάχιστον 35 ΚΑ,

8 Η τεχνική προδιαγραφή του αυτοµάτου διακόπτη: Ονοµαστική τάση : UN= 660 V Ονοµαστική ένταση : ΙΝ= 80 Α Ικανότητα ιακοπής : ΙΚ>=35 KV Αριθµός πόλων : 3 Τύπος: Τοποθέτηση µε χειροκίνητο και ηλεκτρικό χειρισµό από το εµπρόσθιο µέρος του πίνακα. Ρύθµιση θερµικών : (0.8-1) Ιn Σύνδεση µε εύκαµπτο καλώδιο έως 70 mm 2 max ή «µονόκλωνο» καλώδιο 95 mm 2 max Σύµφωνα µε το πρότυπο IEC Για εγκατάστασή του σε υφιστάµενο µεταλλικό πίνακα (σε ράγα) µε ότι παρελκόµενα απαιτηθούν δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση διακόπτου µε τα µικροϋλικά και την εργασία πλήρως εγκαταστάσεως και συνδέσεως, Α.Τ.: Σωλήνας σπιράλ ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, από PVC διαµέτρου Φ20 Σωλήνας ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, µεσαίου τύπου από PVC ορατός, εξωτερικής διαµέτρου Φ20, κατάλληλος για ηλεκτρικά καλώδια, δηλαδή σωλήνας µε τους απαραίτητους συνδέσµους από πλαστικό υλικό και µικροϋλικά συνδέσεως και στερεώσεως κλπ. Α.Τ.: Σωλήνας ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, από PVC διαµέτρου Φ25 Σωλήνας ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, µεσαίου τύπου από PVC ορατός, εξωτερικής διαµέτρου Φ25, κατάλληλος για ηλεκτρικά καλώδια, δηλαδή σωλήνας µε τους απαραίτητους συνδέσµους από πλαστικό υλικό και µικροϋλικά συνδέσεως και στερεώσεως κλπ. Α.Τ.: Σωλήνας ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, από PVC διαµέτρου Φ32 Σωλήνας ηλεκτρικών γραµµών πλαστικός, βαρέως τύπου από PVC ορατός, εξωτερικούς διαµέτρου Φ32 δηλαδή σωλήνας µε τους απαραίτητους συνδέσµους πλαστικό υλικό και µικροϋλικά συνδέσεως και στερεώσεως κλπ. Α.Τ.: Κυτίο διακλαδώσεως 10Χ10Χ4 Κυτίο διακλαδώσεως πλαστικό, ορατό, δηλαδή κυτίο και µικροϋλικά (βίδες, µονωτικά) επί τόπου και εργασία πλήρους εγκαταστάσεως και συνδέσεως. Α.Τ.: Εσχάρα διέλευσης καλωδίων 100Χ60 Εσχάρα διέλευσης καλωδίων διαστάσεων 100Χ60 ολόσωµες µε βάση διατρηµένη και πατούρα γύρω από τη διάτρηση, ανάλογου πάχους ελάσµατος, µε όλα τα απαραίτητα στηρίγµατα καθώς και η εργασία τοποθέτησης και σύνδεσης της, πλήρης παραδοτέα (µε εξαρτήµατα, γωνιές κλπ.). Α.Τ.: Εσχάρα διέλευσης καλωδίων 200Χ60 Εσχάρα διέλευσης καλωδίων διαστάσεων 200Χ60 ολόσωµες µε βάση διατρηµένη και πατούρα γύρω από τη διάτρηση, ανάλογου πάχους ελάσµατος, µε όλα τα απαραίτητα στηρίγµατα καθώς και η εργασία τοποθέτησης και σύνδεσης της, πλήρης παραδοτέα (µε εξαρτήµατα, γωνιές κλπ.).

9 Α.Τ.: Κανάλι πλαστικό 150Χ50 Κανάλι πλαστικό για διέλευση καλωδίων και τοποθέτηση οργάνων διακοπής και λειτουργίας (διακόπτες, ρευµατοδότες, λήψεις τηλεφωνικές) διαστάσεων 150Χ50 mm ενδεικτικού τύπου Legrand πλήρως τοποθετηµένο σε χώρισµα γυψοσανίδας, οπτοπλινθοδοµή ή τοιχίο µπετόν, δηλαδή προµήθεια, µεταφορά, τοποθέτηση. Στην τιµή περιλαµβάνονται το διαχωριστικό στοιχείο καλωδίων, οι τυχόν αγκράφες ή τα ειδικά τεµάχια για την στήριξη των στοιχείων, ακραία και ενδιάµεσα καλύµµατα και το συνδετικό κάλυµµα. Α.Τ.: ιακόπτης απλός µε πλήκτρο εντάσεως 10 Α τάσεως 250 V ενδεικτικού τύπου Mosaic ιακόπτης απλός ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: ιακόπτης κοµµιτατέρ ενδεικτικού τύπου Mosaic ιακόπτης κοµµιτατέρ ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο λευκός ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο µονός ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο διπλός λευκός ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο διπλός ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο διπλός κόκκινος ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο διπλός ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση. Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο τριπλός κόκκινος ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο τριπλός χρώµατος κόκκινου ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση

10 ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση. Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο τριπλός λευκός ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο τριπλός χρώµατος λευκού ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση σε κανάλι DLP. Α.Τ.: Ρευµατοδότης σούκο κόκκινος ενδεικτικού τύπου Mosaic Ρευµατοδότης σούκο µονός χρώµατος κόκκινου ενδεικτικού τύπου Mosaic της εταιρείας LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση. Α.Τ.: Ρευµατοδότης ισχύος 3Χ32Α (τριπολικός) Ρευµατοδότης ισχύος πόρτας πίνακα ενδεικτικού τύπου LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα για τοποθέτηση επί του πλαστικού καναλιού, πλήρως τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: Ρευµατοδότης ισχύος 5Χ32Α (πενταπολικός) Ρευµατοδότης ισχύος πόρτας πίνακα ενδεικτικού τύπου LEGRAND µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα για τοποθέτηση επί του πλαστικού καναλιού, πλήρως τοποθετηµένος και συνδεδεµένος, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση. Α.Τ.: Ηλεκτρικός πίνακας 60x90 cm, IP 40, επίτοιχος, 120 θέσεων Ηλεκτρικός πίνακας ενδεικτικού τύπου XL 160 της LEGRAND, 120 θέσεων, από χαλυβδοέλασµα µε τα όργανά του (διακόπτες, ασφάλειες, ενδεικτικές λυχνίες κλπ.) και τα απαραίτητα στηρίγµατα, οπές εισόδου και εξόδου των ηλεκτρικών γραµµών, ακροδέκτες, καλωδιώσεις εσωτερικής συνδεσµολογίας πλάκες στήριξης, ράγες στήριξης µηχανισµών, προστασίας ΙΡ40 κλπ. µικροϋλικά καθώς και τον χρωµατισµό των µεταλλικών µερών αυτού µε βασικό χρώµα, στόκο πιστολιού και δύο στρώµατα ψηµένου βερνικοχρώµατος, δηλαδή προµήθεια και εργασία εσωτερικής συνδεσµολογίας των οργάνων, διάνοιξη οπής ερµαρίου, εντοίχιση και στερέωση ή στερέωση επί του τοίχου µε πακτωµένα σιδηρά ελάσµατα, συνδέσεως των εισερχοµένων και απερχοµένων γραµµών καθώς και κάθε εργασία για τη δοκιµή και παράδοση σε λειτουργία σύµφωνα µε τα συνηµµένα σχέδια. Α.Τ.: Ηλεκτρικός πίνακας 60x105 cm, IP 40, επίτοιχος, 144 θέσεων Ηλεκτρικός πίνακας πλαστικός στεγανός µε διαφανή πόρτα 144 θέσεων, µε τα όργανά του (διακόπτες, ασφάλειες, ενδεικτικές λυχνίες κλπ.) αλλά µε τα απαραίτητα στηρίγµατα, οπές εισόδου και εξόδου των ηλεκτρικών γραµµών, ακροδέκτες, καλωδιώσεις εσωτερικής συνδεσµολογίας πλάκες στήριξης, ράγες στήριξης µηχανισµών, προστασίας ΙΡ40 κλπ. µικροϋλικά καθώς και κάθε εργασία για τη δοκιµή και παράδοση σε λειτουργία σύµφωνα µε τα συνηµµένα σχέδια.

11 Α.Τ.: Καλώδιο τύπου UTP cat 6 4 ζευγών Καλώδιο τύπου UTP6 4 ζευγών ορατό ή εντοιχισµένο, δηλαδή προµήθεια, προσκόµιση υλικών και µικροϋλικών, όπως και ειδικά στηρίγµατα ή αναλογίας εσχάρας, καλωδίων κλπ.) επί τόπου και εργασία διανοίξεως αυλάκων και οπών σε οποιοδήποτε στοιχείο του κτηρίου τοποθετήσεως, διαµορφώσεως και συνδέσεως των άκρων αυτού (στα κυτία και εξαρτήµατα της εγκαταστάσεως) και πλήρους εγκαταστάσεως. Α.Τ.: Πρίζα Data-Voice ιπλή πρίζα Data-Voice ενδεικτικού τύπου MOSAIC της εταιρείας LEGRAND cat 6 µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα για τοποθέτηση σε πλαστικό κανάλι, δηλαδή µηχανισµό, πλάκα MOSAIC, βάση ΜOSAIC, τοποθετηµένη και συνδεδεµένη, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση, εγκατάσταση, σύνδεση και πιστοποίηση. Α.Τ.: Μετώπη µικτονόµησης Patch panel Μετώπη µικτονόµησης patch panel 19,ύψους 1 U, 24 θέσεων τύπου module κατηγορίας 6 για τοποθέτηση σε rack 19 ενδεικτικού τύπου Panduit µε όλα τα απαραίτητα ειδικά εξαρτήµατα πλήρως, τοποθετηµένη και συνδεδεµένη, δηλαδή προµήθεια προσκόµιση εγκατάσταση και σύνδεση Α.Τ.: Αυτόνοµο Φωτιστικό σώµα ασφαλείας Αυτόνοµο Φωτιστικό σώµα ασφαλείας µε λυχνίες τύπου led µε την επιγραφή - ΕΞΟ ΟΣ - και βέλος πορείας, µε ενσωµατωµένη µπαταρία και φορτιστή διάρκειας τουλάχιστον 90 min, ήτοι προµήθεια, εγκατάσταση και σύνδεση, δοκιµή και παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία. Α.Τ.: Φωτιστικό σώµα τύπου alarm Φωτιστικό σώµα τύπου alarm 230 VAC (Φωτεινός επαναλήπτης) µε λυχνίες τύπου led, ήτοι προµήθεια, εγκατάσταση και σύνδεση, δοκιµή και παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία.

12

13

14

15 α/α περιγραφή υλικών - εργασιών μονάδα μέτρησης ποσότητα 1 Αυτόµατος ισχύος 3Χ63Α 35kA τεµ 1 2 Αυτόµατος ισχύος 3Χ80Α 35kA τεµ 1 3 ιακόπτης απλος MOSAIC τεµ 1 4 ιακόπτης κοµµιτατερ MOSAIC τεµ 3 5 καλώδιο H05VV-F (NYL) 3x6 mm 2 µ καλώδιο H05VV-F (NYL) 5x6 mm2 µ καλώδιο H05VV-U (NYM) 3X2,5 mm 2 µ καλώδιο H05VV-U (ΝΥΜ) 3x1,5 mm 2 µ καλώδιο J1VV-R (ΝΥY) 1Χ16 mm 2 µ καλώδιο J1VV-R (ΝΥY) 3Χ35+16 mm 2 µ καλώδιο J1VV-R (ΝΥY) 3Χ25+16 mm 2 µ καλώδιο J1VV-R (ΝΥY) 5Χ25 mm 2 µ 9 13 καλώδιο J1VV-U (ΝΥY) 3x2,5 mm 2 µ καλώδιο J1VV-U (ΝΥY) 4x2,5 mm 2 µ καλώδιο utp cat 6 µ κανάλι LEGRAND DLP 150x50 µ κουτί διακλάδωσης Φ 20 τεµ µετώπη µικτονόµησης patch panel 24 ports PANDUIT πληρης τεµ 2 19 Πίνακας H/Z πλήρης τεµ 1 20 Πίνακας UPS πλήρης τεµ 1 21 πρίζες data διπλές cat 6 MOSAIC τεµ ρευµατοδότες 3x32 A πόρτας πινακα τεµ 6 23 ρευµατοδότες 5x32 A πόρτας πινακα τεµ 8 24 ρευµατοδότες Η/Ζ µονοί MOSAIC ΛΕΥΚΟΣ τεµ 1 25 ρευµατοδότης Η/Ζ διπλός MOSAΙC ΛΕΥΚΟΣ τεµ ρευµατοδότης HZ τριπλός MOSAIC ΛΕΥΚΟΣ τεµ 1 27 ρευµατοδότες UPS µονοί MOSAIC KOKKINOΣ τεµ 1 28 ρευµατοδότης UPS διπλός MOSAIC ΚΟΚΚΙΝΟΣ τεµ ρευµατοδότης UPS τριπλός MOSAIC ΚΟΚΚΙΝΟΣ τεµ 2 30 σχάρα κανάλι 100x60x0,8 µ σχάρα κανάλι 200x60x1 µ σωλήνα σπιράλ conflex Φ 20 µ σωλήνα σπιράλ conflex Φ 25 µ σωλήνα σπιράλ conflex Φ 32 µ τοποθέτηση - σύνδεση διακοπτών ισχύος στους γενικούς πίνακες Η/Ζ & UPS του διαδρόµου κατ αποκοπή 1 36 Αποξήλωση παλαιών πλαστικών καναλιών κατ αποκοπή 1 37 Αποξήλωση παλαιών καλωδίων ασθενών και ισχυρών ρευµάτων κατ αποκοπή 1 38 σύνδεση µπάρας παρχής Η/Ζ κατ αποκοπή 1 38 σύνδεση απαγωγού κατ αποκοπή 1 39 σύνδεση εσωτερικών κλιµατιστικών µονάδων κατ αποκοπή 1 40 αλλαγή τροφοδοσίας φωτιστικών χώρου κατ αποκοπή 1 41 φωτιστικό alarm (φωτεινός επαναλήπτης) τεµ 1 42 φωτιστικό ασφαλείας led 90 min τεµ 3

14PROC

14PROC ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συγχρηματοδοτείται 75% από Ε.Ε. και 25% από εθνικούς πόρους ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 14PROC002009589 2014-04-25 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 3 2.1. Κανάλια απ ευθείας στήριξης 3 2.1.1. ιαστάσεις 3 2.1.2. Εξαρτήµατα τοποθέτησης 4 2.1.3. Εξαρτήµατα στήριξης διακοπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α.: ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: «Εργασίες εγκατάστασης ηλεκτρολογικής υποδομής με σκοπό την επαύξηση

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 2015-82 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 20.000 ΚΑ:30-7135.061 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 2015-47 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ» [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ GALEA LIFE

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ GALEA LIFE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 3.1. Μηχανισµοί 3 3.2. Στήριξη 4 3.3. Σύνδεση 5 3.4. Σηµάνσεις 5 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Η σειρά διακοπτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων α/α Περιγραφή Εργασίας Α.Τ. Κωδικοί 1 Φρεάτιο επίσκεψης, εσωτερικών διαστάσεων 40x40cm, µε κάλυµµα από ελατό 25.2 ΗΛΜ1 τεµ 5 140,00 700,00 χυτοσίδηρο, κλάσης C250

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ ΕΡΓΟ : Ανακατασκευή τμήματος κεντρικού αποχετευτικού δικτύου και κεντρικού δικτύου τηλεθέρμανσης στο υπόγειο τούνελ της Ν.Ο.Π.Ε. A.T. : 11 Άρθρο : ΑΤΗΕ Ν\8042.3.7 ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ Πλαστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ VALENA

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ VALENA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 3.1. Μηχανισµοί 3 3.2. Στήριξη 3 3.3. Σύνδεση 4 3.4. Στεγανοποίηση 4 3.5. Σηµάνσεις 5 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ελληνικά Ταχυδροµεία ΑΕ Κεντρική Υπηρεσία ιεύθυνση Τεχνικών Έργων και Ακινήτων ΕΡΓΟ : ΘΕΣΗ : "Εργασίες ιαρρύθµισης Νεοµισθωµένου Καταστήµατος ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ" ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ α/α ΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος ταυτότητας της εγκατάστασης

Φάκελος ταυτότητας της εγκατάστασης ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ LCS 2 20 ΕΤΩΝ Φάκελος ταυτότητας της εγκατάστασης Αντίτυπο Συνεργάτη Αντίτυπο Legrand R www.legrand.com.gr 1º À 20ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η Ε LEGRAND ΛΙΣΤΑ «ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ LCS 2» 1 Συµπληρώστε και

Διαβάστε περισσότερα

: : : : / &

: : : : /  & ΕΡΓΟ : ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΟΜΗΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΠΟΣ : ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ( ΠΡΩΗΝ ΠΑΙ ΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ) ΚΤΙΡΙΑ : ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Νο 3

Διαβάστε περισσότερα

Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας

Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 70.000,00 Αριθμός Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ Πληροφορίες : Π. Κλώνταρης, Σ. Αναστασιάδου Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Έργο:«Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση των Κοσμητειών των Σχολών

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Έργο:«Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση των Κοσμητειών των Σχολών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Έργο:«Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ41311 ΕΡΓΟ: «ιαµόρφωση εσωτερικών χώρων γραφείων στο κτίριο της Α ΜΗΕ Α.Ε. επί της οδού υρραχίου 81 & Σµόλικα, Αθήνα» Με το παρόν Συµπλήρωµα : 1. ιορθώνεται, στον Πίνακα Οικονοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MOSAIC

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MOSAIC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3 3.1. Μηχανισµοί 3 3.2. Στήριξη 5 3.3. Σύνδεση 6 3.4. Στεγανοποίηση 6 3.5. Σηµάνσεις 6 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ OIKONOMIKΩN ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΠλληηρρ: : Βάσω Κλαψινού ΔΔ//ννσσηη : Άδελε Ρέθυμνο,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002461823 2014-12-09

14PROC002461823 2014-12-09 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗ Μυτιλήνη, 9/12/2014 Α.Π.: 10366 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού για την αποθήκη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Πανεπιστημιακής

Διαβάστε περισσότερα

1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ο.Α.ΔΥ.Κ.) Αριθμός Μελέτης : oadyk8i4 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Τιμαριθμική 28Δ Εργο :"ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Έργο: Αρ. Μελ.: Κ.Α.Ε.: Κ.Α. Οικον.: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΜ. 20,00 ΤΕΜ. 20,00

ΤΕΜ. 20,00 ΤΕΜ. 20,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 4/2013 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑ Α ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 3ο Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα. Φορτοεκφόρτωση µε τα χέρια ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ : Τιµή ανά τόννο (ton)

ΑΡΘΡΟ 3ο Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα. Φορτοεκφόρτωση µε τα χέρια ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ : Τιµή ανά τόννο (ton) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΜΟΣ: Φαιστού ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.Ε. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη: 1. Τις ανάγκες της Υπηρεσίας. 2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 118/ Την 15456/ Απόφαση της Διοικητού του Νοσοκομείου.

Έχοντας υπόψη: 1. Τις ανάγκες της Υπηρεσίας. 2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 118/ Την 15456/ Απόφαση της Διοικητού του Νοσοκομείου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ Cat 6 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΟΣΕΩΝ 7

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ Cat 6 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΟΣΕΩΝ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 2 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 3.1. Πρίζες RJ45 Cat6 3 3.1.1. Σύνδεση 4 3.1.2. Σηµάνσεις 4 3.2. Μετώπες πληροφορικής 19 Cat6 5 3.2.1. Σύνδεση 5 3.2.2. Σηµάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

υλικών οδικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

υλικών οδικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών οδικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Τεύχος Υπολογισµών Εγκατάστασης

ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Τεύχος Υπολογισµών Εγκατάστασης ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Τεύχος Υπολογισµών Εγκατάστασης Εργοδότης Έργο Α ΜΗΕ Α.Ε ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ Κτίριο Ελέγχου Θέση Ηµεροµηνία Μελετητές Α.Γάγκα Παρατηρήσεις -1- Στοιχεία ικτύου Φασική Τάση ικτύου (V)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ Cat 5e 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΟΣΕΩΝ 6

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ Cat 5e 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΟΣΕΩΝ 6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 2 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 3.1. Πρίζες RJ45 Cat5e 3 3.1.1. Σύνδεση 3 3.1.2. Σηµάνσεις 4 3.2. Μετώπες πληροφορικής 19 Cat5e 4 3.2.1. Σύνδεση 5 3.2.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Ν9425. 8974.7. 8974.1. 3 Ν9290. 30x3.5 mm ΗΜ 4 ATHE N8838 A.1.2.1. 100Χ50mm Legrand DLP Ν8741.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Ν9425. 8974.7. 8974.1. 3 Ν9290. 30x3.5 mm ΗΜ 4 ATHE N8838 A.1.2.1. 100Χ50mm Legrand DLP Ν8741. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΓΟ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗXAΟΛΟΓΙKH (Η-Μ), ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣH ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΜΟΑ ΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΤΗΟΤΡΟΦΙΚΩ ΑΠΟΒΛΗΤΩ ΚΑΙ ΥΓΡΩ ΑΠΟΒΛΗΤΩ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΟΣ ΕΟΥ Ε ΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΤΟΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKH HMOKPATIA YΠOYPΓEIO ΠOΛITIΣMOY ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ρόδος, 30/4/2014 KB' EΦOPEIA ΠPOΪΣTOPIKΩN KAI KΛAΣIKΩN APXAIOTHTΩN Aρ. Πρωτ.

EΛΛHNIKH HMOKPATIA YΠOYPΓEIO ΠOΛITIΣMOY ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ρόδος, 30/4/2014 KB' EΦOPEIA ΠPOΪΣTOPIKΩN KAI KΛAΣIKΩN APXAIOTHTΩN Aρ. Πρωτ. EΛΛHNIKH HMOKPATIA YΠOYPΓEIO ΠOΛITIΣMOY ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ρόδος, 30/4/2014 KB' EΦOPEIA ΠPOΪΣTOPIKΩN KAI KΛAΣIKΩN APXAIOTHTΩN Aρ. Πρωτ.: 2680 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ Ο ΑΠΕ ΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΠΕ ΙΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΚΟΥΤΙΑ ΙΕΛΕΥΣΗΣ

ΕΝ Ο ΑΠΕ ΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΠΕ ΙΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΚΟΥΤΙΑ ΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΝ Ο ΑΠΕ ΙΑ ΚΟΥΤΙΑ 2 2. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΩΝΕΥΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ 3 3. ΕΠΙ ΑΠΕ Α ΚΟΥΤΙΑ 4 4. 4 1 1. Ενδοδαπέδια κουτιά Τα ενδοδαπέδια κουτιά θα είναι σύµφωνα µε τα πρότυπα NF EN 60-670-1 και

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι Ενότητα 4: Υλικά μιας Ε.Η.Ε. Σταύρος Καμινάρης Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ Άδειες Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 4 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 5 3.1. Στήριξη 5 3.2. Σύνδεση 5 3.3. Σηµάνσεις 7 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Η σειρά διακοπτικού υλικού θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσία Ηλεκτρολόγου Συντηρητή σε καθηµερινή οκτάωρη βάση κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Κατά τα λοιπά ως περιγράφεται στην Τεχνική Περιγραφή.

Παρουσία Ηλεκτρολόγου Συντηρητή σε καθηµερινή οκτάωρη βάση κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Κατά τα λοιπά ως περιγράφεται στην Τεχνική Περιγραφή. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ - Παράρτηµα III ΕΞΑΜΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Εργοδότης ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Έργο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. Α.Τ. : 1 Άρθρο : ΟΙΚ 7755 Ελαιοχρωματισμοί κοινοί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Στην εγκατάσταση δοµηµένης καλωδίωσης στα κτήρια ΣΥΓΓΡΕΙΟ,

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Στην εγκατάσταση δοµηµένης καλωδίωσης στα κτήρια ΣΥΓΓΡΕΙΟ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Τεχνική Περιγραφή αυτή αναφέρεται: Στην εγκατάσταση δοµηµένης καλωδίωσης στα κτήρια ΣΥΓΓΡΕΙΟ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΕΙΟ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. Γενικά Θα περιλαµβάνει την προµήθεια, εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Η/Μ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Η/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο : Ανάπλαση περιοχής πέριξ του αµαξοστασίου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Ε. Νεάπολης ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Προϋπ/σµός : 245.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. Μελέτης : 28/2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Η/Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: «Αντικατάσταση και Επέκταση Ηλεκτρολογικών πινάκων στο ΚΑΠΗ Πυλαίας» ΑΡΙΘ.ΜΕΛ. 78/2015 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Σελίδα 1 / 5

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Σελίδα 1 / 5 ΔΗΜΟΣ MHΛΟΥ Εργο : Αποπεράτωση Ημιτελούς Κτιρίου Αδάμαντα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Παλαία Γερμανικά Ψυγεία) Τμήμα Τεχνικών & Η/Μ Έργων ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Θέση:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΑΠΜ41311/ Τεύχος 6 Έντυπα Οικονοµικών Στοιχείων Προσφοράς ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41311 ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΝΤΥΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης Διεύθυνση Προγραμματισμού Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών ΕΡΓΟ : Ανακαίνιση αμφιθεάτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 28 η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 28 η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 28 η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ήµου Κερατσινίου- ραπετσώνας

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ήµου Κερατσινίου- ραπετσώνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: Η/Μ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ /νση: Αγ. Πολυτεχνείου & Γ. Καραϊσκάκη FAX:213-2004023 Πληροφορίες: Γκαµίλης Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

- Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και/ή. - Γερμανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης (DIN) και/ή. - Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO)

- Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και/ή. - Γερμανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης (DIN) και/ή. - Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Για τα υλικά που υπάρχουν καθιερωμένα πρότυπα ποιότητας και κανονισμοί των παρακάτω αναφερόμενων οργανισμών: - Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΚΤΥΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ (τεχνολογία Wi Fi) 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΚΤΥΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ (τεχνολογία Wi Fi) 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 3.1. Access Points (AP) 3 3.1.1. Σύνδεση 4 3.1.2. Σηµάνσεις 5 3.1.3. Τεχνικά χαρακτηριστικά 5 3.2. PoE Injectors 5 3.2.1.

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg. Κωδικός Αναθεώρησης ATHE

Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg. Κωδικός Αναθεώρησης ATHE Αναλυτικό τιμολόγιο Αρθρο A.T.1 Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα κόνεως τύπου Pα, φορητός γομώσεως 6kg Κωδικός Αναθεώρησης ATHE 8201.1.2 ΗΛΜ 19 100% Προμήθεια και τοποθέτηση Πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ι. ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Συνοπτικά οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαµβάνουν τα παρακάτω:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ι. ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Συνοπτικά οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαµβάνουν τα παρακάτω: Ελληνικά Ταχυδροµεία Α.Ε. Κεντρική Υπηρεσία /νση Τεχνικών Έργων και Ακινήτων ΕΡΓΟ : "Εργασίες ιαρρύθµισης Νεοµισθωµένου Καταστήµατος ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ" ΘΕΣΗ : ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΣ ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Απεικόνιση των εξαρτηµάτων απλός διακόπτης ASKLKDKLAJ Α Παγιάτης ΑΣ Α;Α;ΕΩ

ΑΠΛΟΣ ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Απεικόνιση των εξαρτηµάτων απλός διακόπτης ASKLKDKLAJ Α Παγιάτης ΑΣ Α;Α;ΕΩ 1. Mετακινείστε ανάλογα τον τροχό κύλισης, που διαθέτει το ποντίκι του Η/Υ, καθορίζοντας την ροή της παρουσίασης σύµφωνα µε τις επιλογές σας. 2. Παρατηρείστε προσεκτικά την παρουσίαση έτσι ώστε να είστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ( ΕΥΑΚ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1 ο χιλιόµετρο Κιλκίς Ξηρόβρυση, 61100 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 23410 29330

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι - Εργαστήριο

Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι - Εργαστήριο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι - Εργαστήριο Ενότητα 6: Μελέτη Σχεδίαση Κατασκευή Ε.Η.Ε. Παράδειγμα Σταύρος Καμινάρης Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα, 21/1/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & Α.Π. οικ.: 570 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διεύθυνση : Κότσικα 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ /...1 1 Γενικά...2 1.1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ...2 2 Τεχνική Έκθεση...3 2.1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...3 2.1.1 Γενικά...3 2.1.2 Τροφοδοσία Δ.Ε.Η. - Μετρητές...3 2.1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15 Στην Αθήνα σήμερα την 04/08/2014 μεταξύ αφενός του ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ν.Π..., οδός Φιλελλήνων 13-15, AΦΜ 997422717, Α.Ο.Υ. Αθηνών,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/16 ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ Λάρισα 4/4/206 ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/6. Με την αριθμ. 488/3-3-206 απόφαση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 13142

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 13142 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 7 ΗΣ ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Πληροφορίες: Ανδρουλιδάκη Αργυρώ Τηλ.: 2813-404444

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ανάλυση

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ανάλυση ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ανάλυση συστημάτων Διευκρινήσεις και οδηγίες για τον έλεγχο των

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 1.1. Φωτιστικά σώµατα ασφαλείας µε λειτουργία autotest 2 1.2. ιευθυνσιοδοτούµενα φωτιστικά σώµατα ασφαλείας 3 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Α/Α Περιγραφή Σύµβολο 1 Φωτιστικό σώµα στεγανό. Γενικό σύµβολο. 2 Φωτιστικό σώµα µε δυο ανεξάρτητα κυκλώµατα. 3 Φωτιστικό σώµα µε δυο ανεξάρτητα κυκλώµατα από τα οποία το ένα ανάγκης. 4 Φωτιστικό σώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο, πλήρως ηλεκτρονικό, ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΝΑΙ/ΟΧΙ) ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ τεχνολογίας ISDN, με υποστήριξη 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΑΡΙΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ

ΕΡΜΑΡΙΑ ΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩ ΙΩΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 3 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 4 3.1. Στήριξη υλικών 4 3.2. Επεκτασιµότητα 4 3.3. Εξαερισµός 4 3.4. Προστασία από είσοδο σκόνης ή άλλων αντικειµένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ. Γεώργιος Πλιάκας

Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ. Γεώργιος Πλιάκας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 22/07/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΗΚ/ΔΟ/3087 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» Ταχ/κή Διεύθυνση: Αερ. Ηρακλείου,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών

Διαβάστε περισσότερα

την επιτρεπτή πτώση τάσης στις γραμμές διακλάδωσης (κριτήριο καλής

την επιτρεπτή πτώση τάσης στις γραμμές διακλάδωσης (κριτήριο καλής Εργαστηριακή Άσκηση 3 Μελέτη και Σχεδίαση Εσωτερικής Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης Κατοικίας Να πραγματοποιήσετε πλήρη μελέτη και σχεδίαση σε Auto Cad εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (ΕΗΕ) κατοικίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Έργο: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Έργο: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Έργο: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ Θέση: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Αρ. Μελέτης: 95 /2013.. / 20 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ποσότητα

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ποσότητα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ«προμήθειας ανταλλακτικών και την αποκατάσταση βλαβών του συστήματος Πυρανίχνευσης - Μεγαφωνικής Αναγγελίας του Νοσοκομείου Σάμου και επέκταση του συστήματος Πυρανίχνευσης σε 53 δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ & ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Τίτλος: Προμήθεια λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση και τις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή Ραγοδιακοπτών ΑΒΒ SD200 E200

Τεχνική Προδιαγραφή Ραγοδιακοπτών ΑΒΒ SD200 E200 SD200 E200 Περιεχόμενα 1. Διακόπτες φορτίου ράγας (ραγοδιακόπτες) SD200...2 2. Διακόπτες φορτίου ράγας (ραγοδιακόπτες) E200...4 1/5 1. Διακόπτες φορτίου ράγας (ραγοδιακόπτες) SD200 Γενικά Οι διακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

φωτισμοσ ασφαλειασ νεα προϊοντα 2013 U21NEW KickspotTM Αυτόνομα φωτιστικά

φωτισμοσ ασφαλειασ νεα προϊοντα 2013 U21NEW KickspotTM Αυτόνομα φωτιστικά neo φωτισμοσ ασφαλειασ σ. 339 KickspotTM Φωτιστικά ασφαλείας με LEDs Φωτιστικά ασφαλείας αυτόνομα neo σ. 344 U21NEW Aυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας 6 W Σύστημα LVS2 σ. 347 Φωτιστικά ασφαλείας Autotest / Διευθυνσιοδοτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσία Τεχνίτη Υδραυλικού, όταν αυτό ζητηθεί από την υπηρεσία. Κατά τα λοιπά ως περιγράφεται στην Τεχνική Περιγραφή.

Παρουσία Τεχνίτη Υδραυλικού, όταν αυτό ζητηθεί από την υπηρεσία. Κατά τα λοιπά ως περιγράφεται στην Τεχνική Περιγραφή. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ - Παράρτηµα III ΕΞΑΜΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10.000,00 µε Φ.Π.Α. 23% ΠΗΓΗ : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗ : 2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10.000,00 µε Φ.Π.Α. 23% ΠΗΓΗ : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗ : 2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα µελέτη προβλέπεται η προµήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση και την επισκευή του δηµοτικού φωτισµού στις ηµοτικές Ενότητες του και θα εκτελεστεί σύµφωνα µε την 11389/93

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Φωτισμός των πάρκων Θεοτοκόπουλου και Γεωργιάδη»

ΕΡΓΟ: «Φωτισμός των πάρκων Θεοτοκόπουλου και Γεωργιάδη» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: «Φωτισμός των πάρκων Θεοτοκόπουλου και Γεωργιάδη» A/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΥ 1.7 ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ Εκσκαφή μικροχάνδακα διαστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμός Μελέτης: 59 / 2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ. 661. Επισκευή - εκσυγχρονισµός - διαρρύθµιση του Μουσείου - Βιβλιοθήκης

Αρ.Πρωτ. 661. Επισκευή - εκσυγχρονισµός - διαρρύθµιση του Μουσείου - Βιβλιοθήκης Μυτιλήνη 13 Μαρτίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Αρ.Πρωτ. 661 Ταχ. /νση : Βουρνάζων 19 Μυτιλήνη Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΕΡΓΟ : Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Πανοράματος

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΕΡΓΟ : Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Πανοράματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμός Μελέτης : 71/2016 ΕΡΓΟ : Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Πανοράματος ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Τιμαριθμική : 2012Γ Σελίδα 1 από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 31 / 7 /2004 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑ ΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ 4 ο ΚΤΙΡΙΩΝ Ταχ. /νση: Π. Κανελλοπούλου 4 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ

1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 2 Εσωτερική Ηλεκτρική Εγκατάσταση (Ε.Η.Ε.) εννοούμε την τοποθέτηση, τον έλεγχο και το χειρισμό διαφόρων ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙ ΚΗ ΕΠΙ ΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΛΕΩΦ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45329 Email: gm@deyar.gr ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ

Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Ε Λ Τ Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΑΚΙΝΗΤΩΝ 101 88 ΑΘΗΝΑ EΡΓΟ: "Εργασίες ιαρρύθµισης Νεοµισθωµένου Καταστήµατος Σπετσών" Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ:.... ΙΕΥΘΥΝΣΗ:.... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:....

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002662586 2015-03-24

15REQ002662586 2015-03-24 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προµήθεια υλικών για τη συντήρησηεπισκευή του δηµοτικού φωτισµού του ήµου Καρπενησίου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.000,00 µε Φ.Π.Α. 23%

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Άγιος Στέφανος, 11 Μαΐου 2012 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 26-08-2016 Αριθμ. Πρωτ. :17238 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιµαριθµική : 2012Γ

ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιµαριθµική : 2012Γ Γενικη ιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Προγραµµατιαµού & ικτύων ΕΡΓΟ : Ανακαίνιση - Αναβάθµιση Αµφιθεάτρων Σχολής Θετικών Επιστηµών & Πολυτεχνικής Σχολής A.T. : 1 Άρθρο : ΝΑΟΙΚ 20.04.02 ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιµαριθµική

Διαβάστε περισσότερα

Μ ά θ η µ α «Ηλεκτροτεχνία - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις»

Μ ά θ η µ α «Ηλεκτροτεχνία - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μ ά θ η µ α «Ηλεκτροτεχνία - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις» Ενότητα 6.3 Θέμα: «Επιλογή Αγωγών και Καλωδίων ΕΗΕ» Διδάσκων Δρ. Γ. Περαντζάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία)

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία) Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία)

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία από ηλεκτροπληξία

Προστασία από ηλεκτροπληξία Χαρακτηρισμός δικτύων διανομής κατά HD 384. XYΖ όπου Χ: Σχέση του δικτύου διανομής (δηλαδή πρακτικά του ΜΣ διανομής) με τη γη. Τ : Γειωμένος ουδέτερος κόμβος του ΜΣ. Ι : Μη γειωμένος ουδέτερος κόμβος.

Διαβάστε περισσότερα

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11

tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 Κανάλια διανομής tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής 08.05 tehalit.lf σύστημα καναλιών διανομής με αυτοκόλλητη ταινία 08.11 tehalit.lfr κανάλι ρολό με αυτοκόλλητη ταινία 08.14 tehalit.lfh σύστημα καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ

Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ : ΘΕΣΗ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ : 92.000 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 156 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1982ΣΕ04600002

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση και Επέκταση Καλωδίωσης Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων

Συντήρηση και Επέκταση Καλωδίωσης Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Συντήρηση και Επέκταση Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Περιγραφή Υποδομής Ο ΕΟΦ στεγάζεται σε κτίριο της οδού Μεσογείων στον αριθμό 84. Το κτίριο αποτελείται από 5 ορόφους, ισόγειο και υπόγειο. Οι όροφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Αρ.Πρωτ. 1450

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Αρ.Πρωτ. 1450 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ Μυτιλήνη 27 Ιουνίου 2013 & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Αρ.Πρωτ. 1450 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στη Μυτιλήνη σήµερα 27/06/2013 ηµέρα Πέµπτη στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΙΑ ΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΣΗ ΗΣ : 23/01/2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΙΑ ΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΣΗ ΗΣ : 23/01/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Καστοριά, /0/05 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο.Α.Κ. Α.Ε. ΕΡΓΟ: "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ για µια αντλία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ για µια αντλία ΡΟΗ PANELS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΙΝΑΚΕΣ για µια αντλία Μονοφασικοί ηλεκτρονικοί πίνακες ΡΟΗ - PANELS κατάλληλοι για χρήση µε µία υποβρύχια ή επιφανειακή αντλία ισχύος εώς και 2,2 / 3,00, αποτελούµενοι από θερµοπλαστικό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ιακήρυξη : ΣΣΜ - 740180 Ηµεροµηνία : 5/10/17 Αντικείµενο : Ηλεκτρολογικό υλικό ΤΕΥΧΟΣ 7 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα