ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.:61 Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Διεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Προς: Οικονομικούς Φορείς Γραφείο Προμηθειών Πληροφορίες: Eλένη Λαγού Τηλέφωνο: Fax: , e.lagou@gna-gennimatas.gr Θέμα: «Έρευνα αγοράς» Σας γνωρίζουμε ότι το Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διενεργεί έρευνα αγοράς, προκειμένου να συλλέξει προσφορές για την παροχή υπηρεσιών «τρίμηνης συντήρησης των ανελκυστήρων του Νοσοκομείου και των δομών αρμοδιότητός του», βάσει των κατωτέρω τεχνικών προδιαγραφών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο συντηρητής υποχρεούται να προβαίνει σε συντήρηση των 20 ανελκυστήρων (18 του Νοσοκομείου, Μεσογείων 154), 1 του Ξενώνα Βραχείας Παραμονής Ενηλίκων, επί της οδού Θεμιστοκλέους 41 στον Χολαργο και 1 του Ξενώνα Εφήβων «Αγγέλια», επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 6 στη Νέα Μάκρη, ανά 15νθήμερον (κάθε 1 η και 15 η του μήνα) απαραίτητα κατά τις πρωινές ώρες παρουσία της αρμόδιας επιτροπής. Η συντήρηση θα γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες από τη Νομοθεσία διατάξεις. Ιδιαίτερα οι εργασίες συντήρησης που θα πραγματοποιεί θα είναι οι προβλεπόμενες από το Νόμο όπως αναλυτικά περιγράφονται στο Άρθρο 20 του Β.Δ /31 Δεκ.68 (ΦΕΚ.311/α/ ) και στην ΚΥΑ 18173/88 και ΕΛΟΤ και και ΚΥΑ Αριθ.Οικ. Φ9.2/29362/1957,Αριθμ.οικ.Φ.Α./9.2/ΟΙΚ (Αρ. φύλλου 2604/ ) 2. Ο συντηρητής θα διαθέσει για τις ανάγκες του Νοσοκομείου έναν υπάλληλο(με τον αντίστοιχο αντικαταστάτη του) ο οποίος θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο συνέχεια από τις 8π.μ. έως 16.00π.μ. σε εργάσιμες μέρες(εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών), ώστε να προβαίνει άμεσα για απεγκλωβισμό ατόμων από τον ανελκυστήρα και για την αποκατάσταση μικρών βλαβών. Οι

2 υπάλληλοι αυτοί θα έχουν τις κατά νόμο απαραίτητες άδειες(να υποβληθούν τα σχετικά έγγραφα, πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα). Οι παραπάνω υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων από δημόσιαιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα άνω των 15 ανελκυστήρων) τουλάχιστο 2 χρόνια την τελευταία πενταετία η οποία θα αποδεικνύεται με υπεύθυνη δήλωση του ιδίου, του εργοδότη του, αλλά και με επιστολή του ιδρύματος που παρευρισκόταν. Προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση αποκατάσταση των βλαβών ο συντηρητής θα δημιουργήσει μικρή αποθήκη με ανταλλακτικά που συνήθως χρειάζονται για επισκευές, στον χώρο που θα υποδειχθεί από την υπηρεσία. 3.Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες ο συντηρητής είναι υποχρεωμένος να προσέρχεται στο Νοσοκομείο σε περίπτωση βλάβης ανελκυστήρα σε διάστημα μικρότερο της μιας ώρας για την αποκατάστασή της. Είναι δε υπεύθυνος για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των ανελκυστήρων. Σε περίπτωση ακινησίας ανελκυστήρα υποχρεούται σε καταβολή ποινικής ρήτρας υπέρ του Νοσοκομείου οριζόμενη στο ποσό των 150,00 Ευρώ ανά ώρα για κάθε ανελκυστήρα στην περίπτωση την οποία ο ανελκυστήρας παραμένει ακίνητος λόγω βλάβης πέραν των 2 ωρών. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις προγραμματισμένης περιοδικής συντήρησης, αντικατάστασης και ρύθμισης ως και τυχόν βλάβης του κινητήριου μηχανισμού. Στις αμέσως προηγούμενες περιπτώσεις ο συντηρητής υποχρεούται να δηλώσει στο Νοσοκομείο εγγράφως και εγκαίρως τον προγραμματισμό και την προβλεπόμενη διάρκεια της αντίστοιχης εργασίας. Για τις περιπτώσεις αντικατάστασης και ρύθμισης ως και τυχόν βλάβης του κινητήριου μηχανισμού ο ανελκυστήρας μπορεί να παραμένει ακίνητος το πολύ 10εργασιμες ημέρες(μη συμπεριλαμβανομένου του μήνα Αυγούστου) πέραν των οποίων θα ισχύει η αναφερόμενη προηγουμένως ρήτρα. 4.Ο συντηρητής θα έχει πλήρως την αστική και ποινική ευθύνη της λειτουργίας των ανελκυστήρων σε περίπτωση ατυχήματος. Το προσωπικό που θα χρησιμοποιεί για τη συντήρηση θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο, να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες, να είναι μέλος των συνεργείων συντήρησης που είναι κατατεθειμένα στην αρμόδια Νομαρχίαυπηρεσία και η κατάσταση προσωπικού που αποδεικνύονται τα παραπάνω (κατάσταση προσωπικού από επιθεώρηση εργασίας κλπ.), θα πρέπει να προσκομισθεί στο Νοσοκομείο. 5.Ο συντηρητής είναι υποχρεωμένος να διαθέτει τουλάχιστο τρία συνεργεία σε αριθμό και άδειες. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσει βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το προσωπικό που χρησιμοποιεί. 6.Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σε ισχύ κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού 7.Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραδώσουν μία τουλάχιστο πρόσφατη επιστολή καλής εκτέλεσης συντήρησης και επισκευής Ανελκυστήρων από δημόσια-ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα άνω των 15 ανελκυστήρων. (το πολύ τρία έτη από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού)

3 8. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου στην οποία θα αναφέρουν ότι έλαβαν γνώση της κατάστασης των εγκαταστάσεων όλων των ανελκυστήρων του ιδρύματος πριν την κατάθεση της προσφοράς τους. 9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν την υποχρέωση για την ταχεία προσέλευση στο νοσοκομείο για την επισκευή κάθε εμφανιζόμενης βλάβης και την αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας των ανελκυστήρων μέσα στον καθοριζόμενο χρόνο ανεξαρτήτως εργάσιμης ή μη ημέρας και επί 24ώρου βάσεως για όλες τις ημέρες του χρόνου, χωρίς καμία χρέωση. 10. Υπεύθυνη δήλωση ή δικαιολογητικά με τα οποία θα αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια, τη γνώση ή την εξειδίκευση τους στον τύπο/ κατασκευή των ανελκυστήρων του νοσοκομείου καθώς επίσης και τη δυνατότητα προμήθειας των αναγκαίων ανταλλακτικών όπως και τη διατήρηση τυχόν stock ασφαλείας. 11. Υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν όλες τις εγγυήσεις από τους προηγούμενους συντηρητές. 12. Εν ισχύ Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: Εν ισχύ Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO Ο εργολάβος - συντηρητής θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε Διπλωματούχος Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος (ή Τεχνική Εταιρεία) εγγεγραμμένος στα μητρώα Υ. Β. Ε. Τ σαν συντηρητής - εγκαταστάτης ανελκυστήρων. Τα παραπάνω θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση αντίστοιχων βεβαιώσεων(πρωτότυπων ή επικυρωμένων αντιγράφων). Η ανάληψη της συντήρησης θα πρέπει να γίνει με έγγραφες - βεβαιώσεις από το Υ. Β. Ε. Τ. ή τον αντίστοιχο Δήμο (πρωτότυπων ή επικυρωμένων αντιγράφων). 15.Επίσης, ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει βιβλία συντήρησης - επιθεώρησης των ανελκυστήρων θεωρημένα από το Υ. Β. Ε. Τ. -Δήμο, στο οποίο θα τηρείται χωριστή μερίδα παρακολουθήσεως ενός εκάστου των εις το Νοσοκομείο εγκατεστημένων ανελκυστήρων και το οποίο θα ενημερώνεται υποχρεωτικά σε κάθε επίσκεψη του εργολάβου για τη συντήρηση και επισκευές. Τα βιβλία αυτά θα τηρούνται απαραιτήτως εντός του χώρου του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για έλεγχο από τους αρμόδιους τεχνικούς της Διεύθυνσης ή και μελών της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 16.Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος με δαπάνες του να προβαίνει (από διπλωματούχο Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο Μηχανικό) σε επιθεώρηση των ανελκυστήρων τουλάχιστο 2 φορές το χρόνο και όσες επιπλέον φορές ζητηθεί από την τεχνική υπηρεσία, και την τεχνική του έκθεση θα την υποβάλλει στη Διεύθυνση της Τ.Υ. του Νοσοκομείου. 17.Για τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιούνται για την επισκευή βλαβών κ.λ.π. θα αναφέρονται από τον ανάδοχο συντηρητή τα εξής : Ι. Αν διατίθενται αποκλειστικά από τον ίδιο, ο οποίος και μόνος τα κατέχει σ αυτή τη μορφή:

4 α. Η ονομασία των ανταλλακτικών και η κωδική ονομασία αυτού. β. Η Τεχνική Περιγραφή, σχέδια, εγχειρίδια οδηγιών κ.λ.π. του ανταλλακτικού και επίσης όποιο εργαλείο απαιτείται για την συντήρηση ή επισκευή του. ΙΙ. Για τα υλικά που μπορεί να προμηθεύονται από τρίτους : α. Τα ανωτέρω α και β. β. Το όνομα και η διεύθυνση των κατασκευαστών των, ή των προμηθευτών των. Τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιούνται για την επισκευή βλαβών και τυχόν απαραιτήτων ανακατασκευών θα είναι ευρύτερης χρήσης στην αγορά. Η χρήση ανταλλακτικών μονοπωλιακής προέλευσης θα γίνετε μόνο όταν αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί(συμβατότητα με την εγκατάσταση). Σε καμία όμως περίπτωση ο συντηρητής δεν μπορεί να επικαλεστεί την αδυναμία εξεύρεσης των ανταλλακτικών. 18.Ο αναδειχθείσας συντηρητής είναι υποχρεωμένος να καταθέσει αναλυτική έκθεση για την κατάσταση των ανελκυστήρων το αργότερο εντός 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. Η τεχνική αυτή έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης προτάσεις αποκατάστασης, βελτιώσεις καθώς οικονομικά στοιχεία για τα παραπάνω. Ανάλογη έκθεση θα καταθέσει και 30 ημέρες πριν τη λήξη της σύμβασης. 19.Οι συμμετέχοντες θα δώσουν τιμές για συντήρηση των ανελκυστήρων ανά μήνα και ανελκυστήρα αναλυτικά. Στην τιμή αυτή θα περιλαμβάνονται: Οι εργασίες τακτικής συντήρησης, ρυθμίσεις καθώς και εργασίες αποκατάστασης βλαβών, όποτε αυτές ήθελε παρουσιαστούν, Κόστος υπαλλήλου. Οποιαδήποτε δαπάνη η οποία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση τον υποχρεώσεων του αναδόχου, που προκύπτουν από την αναφερόμενη Τεχνική περιγραφή, χωρίς το κόστος των ανταλλακτικών και επισκευών στοιχείων (π.χ. περιελίξεις κινητήρων. επισκευές στοιχείων μειωτήρα, κόντεμα συρματόσκοινων κ.λ.π.) Επίσης οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν οπωσδήποτε τιμοκατάλογο ανταλλακτικών (επισυνάπτεται) που θα περιλαμβάνει τιμές ανταλλακτικών αναλυτικά και επισκευών στοιχείων εγκατάστασης (π.χ.περιελίξεις κ.λ.π.) Οι τιμές των ανταλλακτικών που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό θα είναι δεσμευτικές για τον συντηρητή για όσο διάστημα διαρκεί η σύμβαση. Στις τιμές των ανταλλακτικών περιλαμβάνεται και η εργασία επισκευής. Για όλα τα ανταλλακτικά θα ισχύει εγγύηση τουλάχιστον 1έτους 20.Η επιλογή του Αναδόχου (Μειοδότη) θα γίνει σύμφωνα με τα παρακάτω:

5 Οι συμμετέχοντες θα δώσουν τιμές για τη συντήρηση των ανελκυστήρων αναλυτικά αλλά και συνολικά για ένα έτος η οποία θα αποτελεί το άθροισμα (ποσόν) Α. Επίσης θα δώσουν τιμές για ανταλλακτικά με τη συμπλήρωση του συνημμένου καταλόγου. Τα εν λόγω ανταλλακτικά έχουν χωρισθεί σε κατηγορίες. Το άθροισμα της κάθε κατηγορίας δίδει τα επί μέρους αθροίσματα Σ1, Σ2, Σ3, Σ4,Σ5,Σ6, και Σ7. Η κάθε κατηγορία έχει ένα συντελεστή βαρύτητας (αναφέρεται) ο οποίος είναι συνάρτηση της συχνότητας αντικατάστασης των ανταλλακτικών. Το άθροισμα των επί μέρους αθροισμάτων με τους συντελεστές (Σ1,Σ2..Σ7) δίδεται το άθροισμα Σ. Ανάδοχος επιλέγεται εκείνος ο οποίος είναι μειοδότης στο ολικό άθροισμα που προκύπτει από τη συνολική τιμή συντήρησης στο έτος Α και το άθροισμα Σ. Ήτοι Μ = Α + Σ. Όπου Α : Το ποσό για συντήρηση ετησίως. και Σ = 2.5Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ7 (Με 2.5, 1.0,0.2, 0.14,0.1, 0.06, 0.05, οι συντελεστές βαρύτητας των κατηγοριών Σ1,Σ2,Σ3,Σ4,Σ5,Σ6,Σ7). Για τα ανταλλακτικά όλων των κατηγοριών έχει το δικαίωμα η υπηρεσία να ζητήσει οποιαδήποτε στιγμή κατά την κρίση της την αντικατάσταση οποιουδήποτε ανταλλακτικού αν η ίδια το θεωρήσει αναγκαίο (π.χ. περιέλιξη κινητήρα, προμήθεια ή αντικατάσταση πλακέτας για ανταλλακτικό ή για αντικατάσταση, προμήθεια ηλεκτρονόμων ή άλλων ανταλλακτικών). Σε καμία περίπτωση δε μπορεί ο συντηρητής να ισχυριστεί πως κάποιο από τα ανταλλακτικά των παραπάνω κατηγοριών δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο το οποίο δεν υπάρχει στην κατάσταση εκτός και αν το κρίνει απαραίτητο η τεχνική υπηρεσία. Στην περίπτωση που η υπηρεσία κρίνει πως κάποιο ανταλλακτικό που αντικαταστάθηκε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ανταλλακτικό των κατηγοριών 1 έως 7 έχει το δικαίωμα να εγκρίνει την τιμολόγηση με βάση το αντίστοιχο εξάρτημα των παραπάνω κατηγοριών. Στην περίπτωση κατά την οποία η επιτροπή κρίνει πως κάποια από τα ανταλλακτικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατηγορία Νο 8 είναι ίδια με αυτά των υπολοίπων κατηγοριών αλλά χρησιμοποιήθηκαν στην κατηγορία Νο 8 για να μην επιβαρύνουν το σύνολο Σ1 έως Σ7 τότε η προσφορά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη, όπως επίσης και στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχει δοθεί τιμή για κάποιο από τα ανταλλακτικά των κατηγοριών 1 έως Σημειώνεται ότι ο μειοδότης συντηρητής θα υπογράψει σύμβαση για συντήρηση των ανελκυστήρων σύμφωνα με την πλέον συμφέρουσα για το Νοσοκομείο τιμή συντήρησης. Το Νοσοκομείο θα καταβάλλει μηνιαίως στον ανάδοχο το ανωτέρω ποσό της συντήρησης. Οποιοδήποτε άλλο ποσό αξίας νέου ανταλλακτικού ή επισκευής (μηχανουργικής κατεργασίας, περιέλιξη, κ.λ.π.) θα καταβάλλεται κατόπιν προέγκρισης από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν θα είναι διαφορετικό από τα ποσά που αναφέρονται στον κατάλογο ανταλλακτικών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν γνώση της κατάστασης των εγκαταστάσεων πριν την κατάθεση της προσφοράς.

6 Εάν διαπιστωθεί, από την επίσκεψη των εγκαταστάσεων, ότι θα πρέπει να περιγραφούν και άλλα ανταλλακτικά που δεν περιγράφονται στις συνημμένες καταστάσεις, αυτά θα αναφερθούν (κατηγορία Ν8) και τιμολογηθούν ξεχωριστά από τις αναφερόμενες κατηγορίες. Οι τιμολογήσεις των ανταλλακτικών αυτών δεν θα ληφθούν υπ όψιν στην επιλογή του μειοδότη, θα είναι όμως δεσμευτικές για τον ανάδοχο καθ όλο το διάστημα που ισχύει η σύμβαση. 22.Τέλος οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε τουλάχιστον μια επιστολή(πρωτότυπη ή επικυρωμένη φωτοαντίγραφα) καλής εκτέλεσης για συντήρηση των ανελκυστήρων από Δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα τα τελευταία τρία έτη. Οι συντηρητές, οι οποίοι αποδεδειγμένα κατά το παρελθόν είχαν μη ικανοποιητική συνεργασία με το Νοσοκομείο μας, θα απορρίπτονται. 23.Όλες οι ανωτέρω υποχρεώσεις, συνολικά και επί μέρους, θεωρούνται απαραίτητες για τη συμμετοχή και την ανάληψη συντήρησης με ποινή αποκλεισμού. Επίσης κατά την ανάληψη της συντήρησης εάν ο ανάδοχος δεν έχει συμμορφωθεί με τις προαναφερόμενες υποχρεώσεις εντός 45 ημερών, συνολικά και επί μέρους, το Νοσοκομείο διατηρεί το δικαίωμα έκπτωσης αυτού από κάθε δικαίωμα που απορρέει από την σύμβαση. Ο Συντάξας ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

7 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 2.5 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΩΣ Φ11 8x19 ΚΩΝΟΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΕΠΑΦΗ ΠΟΡΤΑΣ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 1ΤΑΧ. ΩΣ 10HP ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 1ΤΑΧ. ΩΣ 20HP ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2ΤΑΧ. ΩΣ 10HP ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2ΤΑΧ. ΩΣ 20HP ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΩΣ 40Α ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΩΣ 80Α ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΩΣ 100Α Μ/Σ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΟΝΟΦΑΣ. 300KVA Μ/Σ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΡΙΦΑΣ. 300KVA Μ/Σ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΡΙΦΑΣ KVA Μ/Σ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΟΝΟΦΑΣ. 600KVA Μ/Σ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΡΙΦΑΣ. 600KVA ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΠΗΝΙΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣ 10HP ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΠΗΝΙΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣ 20HP ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΙ AC ή DC 2 ή 3 ΕΠΑΦΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΧΕΙΛΟΥΣ ΔΑΠΕΔΟΥ- ΣΠΑΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΩΘΗΤΗΡΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΘΗΤΗΡΑ ΠΟΡΤΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΑ

8 ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΑ Ή ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΠΛΗ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΑ Ή ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΤ (ΜΕ ΠΡΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗ) ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ 1 ΔΕΣΜΗΣ ΣΕΤ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ 2 ΔΕΣΜΩΝ ΣΕΤ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ 3 ΔΕΣΜΩΝ ΣΕΤ UPS ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 2000VA UPS ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΕΩΣ 3000VA ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΔΑΣ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ ΘΑΛΑΜΟΥ-ΦΡΕΑΤΟΣ 42/220V ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕ STARTER 60 εκ. ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕ STARTER 120 εκ. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED ΕΩΣ 40W ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ 5,5 kw ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ 7,5 kw ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ 11 kw ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ 15 kw ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ 22 kw ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΩΝ 30ΕΩΣ 100Α Inverter ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

9 ΦΕΡΜΟΥΙΤ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣ 10HP ΦΕΡΜΟΥΙΤ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣ 20HP ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 12x1 ΠΛΑΚΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 24x1 ΠΛΑΚΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥΑ 1mm 2 ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ 54. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥΑ 7x1mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ 55. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥY 3x2.5mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ 56. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥY 3x4mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ 57. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥY 3x6mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ 58. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥY 3x10mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ 59. ΚΑΛΩΔΙΟ ΝΥY 3x16mm 2 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ή ΚΑΝΑΛΙ ΣΩΛΗΝΑΣ HELIFLEX Φ12 ΚΑΛΩΔΙΟ 10 mm 2 ΜΕ ΜΠΛΕΝΤΑΖ ΣΩΛΗΝΑΣ HELIFLEX Φ16 ΣΩΛΗΝΑΣ HELIFLEX Φ20 ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ή ΠΛΑΣΤΙΚΟ 40x100 ΚΟΥΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 100x100 ΚΟΥΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 100x150 ΣΥΝΟΛΟ:Σ1 =

10 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 1.0 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 10 ΗΡ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΟ 2. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 20 ΗΡ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΟ 3. ΘΕΡΜΙΚΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΟΥ 4. ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΩΣ 5 Α 5. ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΩΣ 10Α 6. ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΩΣ ΔΙΟΔΟΣ 8. ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ 9. ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ 10. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ-ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΩΣ 2,3 ΑH 11. ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡ.ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΕΩΣ 15KW 12. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ VVVF TEMAXIO 13. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) 2ΤΑΧ. 6ΣΤΑΣ. 10ΗΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 14. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective)2ταχ. 6ΣΤΑΣ. 20ΗΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 15. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) 2ΤΑΧ. 12ΣΤΑΣ. 10ΗΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 16. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective)2tax. 12ΣΤΑΣ. 20ΗΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 17. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 15HΡ ΥΔΡ CONTROL SIMPLEX ΥΔΡ. (FULL collective selective) ΕΩΣ 8ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 25HΡ CONTROL SIMPLEX ΥΔΡ. (FULL collective selective) ΕΩΣ 8ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 25HΡ ME SOFT STARTER

11 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ VVVF ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - TYΠΟΣ 1 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ VVVF ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - TYΠΟΣ 2 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ VVVF-ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - TYΠΟΣ 3 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ V/F 2ΤΑΧ ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - ΤΥΠΟΣ 4 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ V/F -2ΤΑΧ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - ΤΥΠΟΣ 5 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ V/F - 2ΤΑΧ ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ - ΤΥΠΟΣ 6 ΠΛΑΚΕΤΑ SIMPLEX ΓΙΑ VVVF -2ΤΑΧ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΕΩΣ 8 ΣΤΑΣΕΙΣ UNIVERSAL ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ UNIVERSAL ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ 6ΣΤΑΣ. ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ 14ΣΤΑΣ. ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΩΣ 6ΣΤΑΣ. ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΜΟΛΟ ΘΥΡΑΣ INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 5,5 kw (ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 7,5 kw (ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ) INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 11 KW (ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ) INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 15 KW (ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ) INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 18,5 KW(ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ) INVERTER DRIVE V/F ΕΩΣ 22 KW(ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ) ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ 6ΣΤΑΣ. ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ 14ΣΤΑΣ. ΣΕΤ ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΩΣ 6ΣΤΑΣ. ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ:Σ2 = ΤΥΠΟΣ 1: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο 3

12 ΤΥΠΟΣ 2: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο: 4,9,16 ΤΥΠΟΣ 3: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο: 5 ΤΥΠΟΣ 4: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο: 6,15 ΤΥΠΟΣ 5: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο: 7,8,10,11,ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΥΠΟΣ 6: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Νο: 12,13,14

13 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 0.2 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΟΔΟΥ-ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ 2. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΟΔΟΥ-ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ 3. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΝΟΔΟΥ-ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΥΣ 4. ΛΑΣΤΙΧΑ ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΥ 5. ΟΛΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΑΣΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΠΛΗΡΗΣ 6. ΟΛΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΑΣΙ ΑΠΛΟΣ PVC 7. ΟΛΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΑΣΙ ΑΠΛΟΣ ertalon 8. ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΟΛΙΣΘΗΤΗΡΑ 9. ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 10. ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΣ 11. ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΣ 12. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΑΝΔΑΛΩΣΗ ΑΠΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΑΣΗΣ 13. ΛΑΔΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΛΙΤΡΟ 14. ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΥΓΙΣΕΩΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 15. ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΥΓΙΣΕΩΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ- ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ 16. ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ 17. ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΟ:Σ3 =

14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 0.14 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 2. ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΕΣΜΩΝ( ΦΩΤΟΚΟΥΡΤΙΝΑ) ΣΕΤ 3. ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΘΥΡΑΣ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 4. ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 5. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΌ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ ΣΕ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ (ΣΕΤ ΚΟΜΠΛΕ) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΦΙΚΤΗΡΑΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΣΕΤ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑΣΙ ΚΟΜΠΛΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΡΟΦΗΣ M 2 ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ 1 ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΩΣ 10 ΣΗΜΕΙΑ (ΠΑΝΕΛ1.80m ΥΨΟΣ) ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΩΣ 15 ΣΗΜΕΙΑ (ΠΑΝΕΛ>1.80m ΥΨΟΣ) ΟΘΟΝΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ LCD ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΟΡΤΑΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΤΥΠΟΥ BUS ΡΑΟΥΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ:Σ4 =

15 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 0.1 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ500/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 2. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ500/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 3. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ500/8 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 4. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ700/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 5. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ700/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 6. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΦΛΑΤΖΩΤΗ ΩΣ Φ700/8 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 7. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ500/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 8. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ500/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 9. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ500/8 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ700/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ700/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΗ ΩΣ Φ700/8 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ Φ500/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 ΩΣ 14. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ Φ500/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 ΩΣ 15. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ Φ500/8 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 ΩΣ 16. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ Φ700/4 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 ΩΣ

16 17. ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ Φ700/6 ΣΥΡΜ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΑΞΟΝΑ Φ40 ΕΩΣ Φ60 ΩΣ ΚΟΥΖΙΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 10ΗΡ ΚΟΥΖΙΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 20ΗΡ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 10ΗΡ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 20ΗΡ ΡΟΥΛΕΜΑΝ & ΚΟΥΖΙΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 10ΗΡ ΡΟΥΛΕΜΑΝ & ΚΟΥΖΙΝΕΤΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ή ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣ 20ΗΡ ΠΑΤΩΜΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΤΩΜΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΤΩΜΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΟΜΒΙΟ ΑΠΛΟ DISPLAY ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΥ ΚΟΜΒΙΟ ΑΦΗΣ ΚΟΜΒΙΟ ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ DISPLAY & ΤΟΞΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΗΣ M 2 M 2 M 2 M 2 ΣΥΝΟΛΟ:Σ5 =

17 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 0.06 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΚΟΡΩΝΑ ΠΗΝΙΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧ. ΩΣ 10ΗΡ 2. ΚΟΡΩΝΑ ΠΗΝΙΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧ. ΩΣ 14ΗΡ 3. ΚΟΡΩΝΑ ΠΗΝΙΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧ. ΩΣ 20ΗΡ 4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑ SIMEX M 2 5. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΙΝΟΧ M ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΙΝΟΧ M 2 ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΦΥΛΛΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ:Σ6 =

18 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 0.05 Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ. 1. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 11ΗΡ ΜΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ - VVVF 2. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 11ΗΡ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 3. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 15ΗΡ ΜΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ - VVVF 4. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 15ΗΡ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 5. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 20ΗΡ ΜΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ - VVVF 6. ΜΗΧΑΝΗ ΕΩΣ 20ΗΡ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 7. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΘΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΕΣ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ 9mm ΕΩΣ 16 mm 8. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 5,5 kw ME 9. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 7,5 kw ME 10. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 11 KW ME 11. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 15 KW ME 12. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 18,5 KW ME 13. CONTROL SIMPLEX (FULL collective selective) INVERTER. ΕΩΣ 12 ΣΤΑΣ. ΕΩΣ 22 KW ME ΣΥΝΟΛΟ: Σ7 =

19 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α/ Α ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣ ΗΣ ΑΞΙΑ ΕΥΡΩ (Συμπληρώνεται από τον συμμετέχοντα)

20 Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών ορίζεται η 10 η /1/2017 (έως 13:00). Οι προσφορές θα κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στο πρωτόκολλο του Νοσοκομείου (κτήριο 5, 1 ος όροφος) και στη συνέχεια, αφού μονογραφούν από την Προϊσταμένη της Διοικητικής Διεύθυνσης και τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υποδιεύθυνσης, θα αξιολογηθούν από την ορισθείσα (μηνιαία) επιτροπή μικροπρομηθειών του Νοσοκομείου. Η Προϊσταμένη της Διοικητικής Διεύθυνσης Αργυρώ Παπαχρήστου

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ημερομηνία: 30-9-2013 ΑΠΟΦ. Δ.Σ. 28/1-8-13 Θ 70

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ημερομηνία: 30-9-2013 ΑΠΟΦ. Δ.Σ. 28/1-8-13 Θ 70 ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ημερομηνία: 30-9-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΟΦ. Δ.Σ. 28/1-8-13 Θ 70 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

098/11-2-15 ΤΗΛ. 2410-685231 FAX. 2410-617116

098/11-2-15 ΤΗΛ. 2410-685231 FAX. 2410-617116 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ηµεροµηνία: 12-2-2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΗ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ OIKON.ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα,

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, 27-6 -2017 Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π.Γ.Ν Πατρών (Ρίο) Ταχ. Κώδικας : 26500

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002934595 2015-07-24 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

15PROC002934595 2015-07-24 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Αικατερίνη Μπουµπουρή Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr Κηφισιά, 24-07-2015 Αριθ. πρωτ. 9485

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ-Ν.Π.Δ.Δ.

Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ-Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ OIKON.ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2015 Αριθ. Διακ.: 251/14ΕΠ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Διενέργειας 6/10/2014 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας

Ημερομηνία Διενέργειας 6/10/2014 Γενικό Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο- Αμαλία Τόπος Διενέργειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.: 23867 ΠΛΗΡ: Ε. ΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡ: 25/9/2014 ΤΗΛ: 213 2058458 FAX: 213 2058614 E-mail: emitsop@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 2.5

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ : 2.5 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΦΗ ΕΡΓΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗ ΤΩΝ ΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ ΤΟΥ ΕΚΒ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά την ετήσια συντήρηση δύο (2) µηχανικών ανελκυστήρων ατόµων στην κεντρική είσοδο του ΕΚΒ (5 στάσεων, 8

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ανακοίνωση διευκρίνιση επί του διαγωνισμού 6/ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2019»

ΘΕΜΑ : «Ανακοίνωση διευκρίνιση επί του διαγωνισμού 6/ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2019» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ------------------- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ------------------- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΙ ΤΙΜΗ CPV /07/2014

ΝΑΙ ΤΙΜΗ CPV /07/2014 Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Περίληψη να αναρτηθεί στο διαδίκτυο Αθήνα, 30/06/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 2/10/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ 2/10/14. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Τμ. Προμηθειών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 2/10/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:17618 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Τμήμα Λειτουργίας Εγκαταστάσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στο site του Νοσοκομείου www.gonkhosp.gr

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στο site του Νοσοκομείου www.gonkhosp.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4810/20-3-2015 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ,ΤΚ 14564 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ

1 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20/02/2017 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 6234/16-02-2017 Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ιεύθυνση ιοικητικής Υπηρεσίας Υποδιεύθυνση Οικονοµικού Προς: Οικονοµικούς Φορείς Τµήµα Προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 10.500,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ 10.500,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Δ/νση: Φραγκούδη

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 14 Mar :45

1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 14 Mar :45 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 14 Mar 2017 08:45 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 1.1.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΥΓ. ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 8749/9-12-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV001958034 2014-04-01

14SYMV001958034 2014-04-01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού 14SYMV001958034 2014-04-01 ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 20-04-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 8825 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014» Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Αθήνα,

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Αθήνα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22/11/2016 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 31148 Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Διεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Προς: Οικονομικούς Φορείς Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Ετήσιας Συντήρησης των 7 ανελκυστήρων του Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Τεχνικές Προδιαγραφές Ετήσιας Συντήρησης των 7 ανελκυστήρων του Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Προϋπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η υποβολή μαζί με την προσφορά και επικυρωμένου αντιγράφου της προβλεπόμενης από το Νόμο

Διαβάστε περισσότερα

TΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

TΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ TΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΤΗΣΙΑ συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 18-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 18-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 18-12-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Συντήρηση Ανελκυστήρων Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Συντήρηση Ανελκυστήρων Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συντήρηση Ανελκυστήρων Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα,01/03/16 Πληροφορίες: Ε.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Τηλέφωνο: Fax:

Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα,01/03/16 Πληροφορίες: Ε.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Τηλέφωνο: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα,01/03/16 Πληροφορίες: Ε.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Τηλέφωνο: 213-2088751 Fax: 213-2088716 e-mail: prom@hippocratio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 Η Υ.ΠE. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» ΑΡ.ΠΡΩΤ.4520/19-3-2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23%

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (Ι.Γ.Μ.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Ν. 272/76 και ΚΥΑ 12935-ΦΕΚ 1247/Β/24-6-2015) Σπ. Λούη 1, Ολυμπιακό Χωριό,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΕΡΓΟ : «Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 7.872 ευρώ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Έρευνα αγοράς»

Θέμα: «Έρευνα αγοράς» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6-9-2017 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 26584 Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Διεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Προς: Οικονομικούς Φορείς Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΤΕΧΝIΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΤΕΧΝIΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΑΡ.ΜΕΛ.: 17/2015 ΕΡΓΟ : Συντήρηση ανελκυστήρων για το έτος 2015 ΤΕΧΝIΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Η εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η παρούσα τεχνική περιγραφή περιλαμβάνει τους όρους, τις εργασίες και τις υποχρεώσεις του αναδόχου συντηρητή, που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΠΑΤΡΑ, 14-6-2019 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ»

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Υποδιεύθυνση Οικονομικού Σέρρες 16-11-2018 Tμήμα: Προμηθειών Αρ. Πρ.: 18103 Πληρ.: Τσαμουρτζής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη,01.08.17 Αρ. Πρ. 27118 Ταχ.διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Υπ αριθ. : 85 /2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Υπ αριθ. : 85 /2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Τ.Υ. Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 85 /2017 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 4.340,00 ΕΥΡΩ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΟ (2) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΓΝΑ ΚΑΤ (CPV ) ΚΑΕ Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισµού

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΟ (2) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΓΝΑ ΚΑΤ (CPV ) ΚΑΕ Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισµού Κηφισιά 24-06-2015 Αριθ. πρωτ. 8297/24-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ελένη Χαρλαύτη Τηλ. 213 2086633, φαξ 213 2086757 prom12@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό - Οικονομικό ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Ταχ. Διευθ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Διονυσία Σγούρου 213 1306 208 213 1306 480 dsgourou@ekdd.gr Αθήνα, 08 /04/2016 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Σέρρες 11 / 07 / 2014 4 Η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 7786 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: 3ο χιλ. Εθν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 19-03-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 6709 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Φλωρογούλας Παναγιώτης 2 13 13 13 325 2 13 13 13 390 p.florogoulas@ydmed.gov.gr

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Φλωρογούλας Παναγιώτης 2 13 13 13 325 2 13 13 13 390 p.florogoulas@ydmed.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : : : : : : Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΕΡΓΟ : «Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 9.05,00 ευρώ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση Κατασκευών Έργων Υποδομών Δικαιοσύνης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση Κατασκευών Έργων Υποδομών Δικαιοσύνης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (24) ΜΗΝΩΝ Σελίδα 1 / ΠΑΡΑΤΗΜΑ I/ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

11.808,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

11.808,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 18/12/2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 117648 ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 2013.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 2013.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 31 /2013 ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ι.Κ.Α. -ΕΤΑΜ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ταχ. Δ/νση : Γλάδστωνος 6 2 ος Όροφος Ταχ. Κωδ. : 29100 Ζάκυνθος Ζάκυνθος 25/02/2016 Πληροφορίες : Α.Βυθούλκα Αρ. Πρωτ.: 891 Τηλέφωνο : 26950 28557 Fax :26950

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά στην ετήσια συντήρηση των ανελκυστήρων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και ενός ανελκυστήρα στην Πτολεμαΐδα.

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592592 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η παρούσα τεχνική περιγραφή περιλαμβάνει τους όρους, τις εργασίες και τις υποχρεώσεις του αναδόχου συντηρητή, που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛ: (εσωτ.-4)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛ: (εσωτ.-4) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛ: 24210 32545 (εσωτ.-4) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 10.000/ΜΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 5 / 2017 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 5 / 2017 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 5 / 2017 ΜΕΛΕΤΗ Σ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΑΙΟΣ 2017 ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα µελέτη συντάχθηκε προκειµένου ο ήµος να συµβληθεί µε προµηθευτή

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005)

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) «ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) Φροντίζουμε για εσάς... Η εταιρεία μας έπειτα από εκτενή μελέτη για την σωστή αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &ΚΟΙΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ :2132046170-171-284 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 6391/743601

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών Νοσοκομειακή Μονάδα Θήβας Ταχ. Δ/νση: Θέση Κουμέρκι, Τ. Κ. 32 200, Θήβα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Πληροφορίες: Κουβελιώτης Χρήστος Τηλέφωνο:

Ταχ. Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Πληροφορίες: Κουβελιώτης Χρήστος Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γρ. Ιωαννίδης, Μηχανολόγος Μηχ., MEng. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4910 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος εγκατάστασης σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Χρόνος εγκατάστασης σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Βασ. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Α. Mέξιας ΤΗΛ-FAX:213 2162138 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Σελ.1 / 5 - πλέον συμφέρουσα προσφορά μόνο βάσει τιμής Το Ν. 4412/2016 Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

«Ετήσια προληπτική & επισκευαστική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη με αναλώσιμα των ανελκυστήρων του ΓΠΑ» με αναλώσιμα των ανελκυστήρων του ΓΠΑ»

«Ετήσια προληπτική & επισκευαστική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη με αναλώσιμα των ανελκυστήρων του ΓΠΑ» με αναλώσιμα των ανελκυστήρων του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών Πληρ: Γρ. Ιωαννίδης, Μηχανολόγος Μηχ., MEng. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4910 Fax: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜ.: Έργων-Μελετών & Σχεδίου Πόλης Ταχ. Δ/νση: Λεχόβου 4 Ταχ. Κώδικας: 566 26 Πληροφορίες: Χρ. Σαρηγιαννίδης Τηλέφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή των Ανελκυστήρων στα Δημοτικά Καταστήματα Aριθμ. Μελέτης : 134/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση- Προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ 1. Ο αδειούχος συντηρητής θα είναι υπεύθυνος για την καλή, αδιάλειπτη λειτουργία και συντήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε ηλεκτρονική μορφή από το δικτυακό τόπο (web site) του Νοσοκομείου www.hosp-alexandra.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε ηλεκτρονική μορφή από το δικτυακό τόπο (web site) του Νοσοκομείου www.hosp-alexandra. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Π.ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 80-ΤΚ 11528 ΤΗΛΕΦΩΝΟ-FAX:2103381138

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 21-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 21-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 21-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΕΞ/2017/204 Λάρισα, 20/06/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πάτρα: 15/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 167/990/13172 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996612

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η/Ζ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.998,96 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 250 KVA

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η/Ζ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.998,96 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 250 KVA ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.998,96 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ :63/13 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ :30.6264.11 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα Τεχνική έκθεση αφορά στις εργασίες συντήρησης ηλεκτροπαραγωγού

Διαβάστε περισσότερα

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έτους 2019 του Δήμου Λαρισαίων.

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έτους 2019 του Δήμου Λαρισαίων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα 02/05/2019 Αριθ. αμάξ.: 360 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: 9 ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Θεσ/νίκης ΒΙ.ΠΕ. Κουλουρίου Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 14-12-2016 Πληροφορίες : Δ. Τσουμπλέκα Αρ. πρωτ.: 184258 Τηλ. : 210 8802553

Διαβάστε περισσότερα

Το Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ» έχοντας υπόψη:

Το Ψ.Ν.Α «ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ» έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMΑ : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 10/10/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 2132046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 10695/777995 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων»

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» «Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» (ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 51 /2015) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 12.054,00 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ - ΤΑΚΤΙΚΑ Κ.Α. : 30.6261.12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 24-6-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή. Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή. Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή Ανελκυστήρων Δήμου Λέσβου». Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση- Προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η πιστοποίηση των ανελκυστήρων αφορά έλεγχο στους παρακάτω ανελκυστήρες:

Η πιστοποίηση των ανελκυστήρων αφορά έλεγχο στους παρακάτω ανελκυστήρες: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Εργασία : ιετής Συντήρηση και Πιστοποίηση Ανελκυστήρων ΚΑΠΗ Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Βέροια, 11 Νοεµβρίου 2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Μητροπόλεως 44, Βέροια Ταχ. Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 9 η /Π/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 9 η /Π/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Ταχ. Δ/νση: ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ Τ.Κ. 145.64 Πληρ. : Ε.Ταγιάδου Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λύσεις για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα ΘΑΛΑΜΟΣ & ΠΟΡΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Θάλαμος Αθηνά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ,49. Πάτρα,

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ,49. Πάτρα, Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αρμόδιος: Φώτιος Σκιαδάς Τηλ.: 2610 996694,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 21-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ. Αθήνα, 24/ 8 /2017 Α.Π./Β4.α/Γ.Π./οικ.65975

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ. Αθήνα, 24/ 8 /2017 Α.Π./Β4.α/Γ.Π./οικ.65975 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧ. ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ A Αθήνα, 24/ 8 /2017 Α.Π./Β4.α/Γ.Π./οικ.65975 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Ι. ΜΕΛΕΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ. Λάρισα 22-04-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22

Ι. ΜΕΛΕΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ. Λάρισα 22-04-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22 Λάρισα 22-04-2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΣΥΝΤΑΚΑΣ Κώστας ΤΗΛ. : 2410 258460,

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ Θεσσαλονίκη

«ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ Θεσσαλονίκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Θεσσαλονίκη 09/12/2015 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜ.: Έργων-Μελετών & Σχεδίου Πόλης Ταχ. Δ/νση: Λεχόβου 4 Ταχ. Κώδικας: 566 26 Πληροφορίες: Χρ. Σαρηγιαννίδης Τηλέφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ 1. 1 Γενικά Ο κινητήρας, η τροχαλία τριβής, η πέδη, ο ηλεκτρονικός πίνακας χειρισμών-κίνησης, ο μηχανισμός κίνησης «άνοιξε-κλείσε»

Διαβάστε περισσότερα

11.000,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

11.000,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 29/3/2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 34800 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 15-1-2013 Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ σύµφωνα µε την 699/35/15.11.2012 Απόφαση Σ/Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003011430 2015-09-02 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ:

15PROC003011430 2015-09-02 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2η Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 Άγιος Στέφανος, 6 / 8/2018 Τ.Κ. 145 65, Άγιος Στέφανος Άρ. Πρωτ.: 26319 Πληροφορίες: Θεοδοσιάδου Φωτεινή Τηλ: 2132030638 FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592158 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 15-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 15-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 15-5-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα