Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31"

Transcript

1 GLK - Class.

2 Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό πακέτο Sport 20 Εσωτερικό πακέτο Sport 21 Βασικός εξοπλισμός 22 Προαιρετικός εξοπλισμός 24 Ζάντες αλουμινίου 26 Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30 Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 Υπηρεσίες 32

3 Η GLK 1 Η Mercedes σε ελεύθερη απόδοση. H GLK. Μπορεί να προσαρμοστεί μία Mercedes σε ιδιαίτερες επιθυμίες ; Φυσικά. Με τετραγωνισμένες γραμμές και προεξοχές, με πρωτοποριακή τεχνολογία και πρωτοποριακές ιδέες. Το αποτέλεσμα είναι η GLK μία νέα μορφή Mercedes. Συνδυάζει δύο χαρακτήρες σε μία χαρακτηριστική και πρωτοποριακή σχεδίαση : ασυνήθιστο σχήμα με κορυφαίο περιεχόμενο. Διότι όσο ξεχωριστά και αν εκφράζει τη φιλοσοφία της Mercedes αυτό το ασυνήθιστο Off - Roader, η GLK ενσωματώνει προπάντων ευελιξία, ασφάλεια και άνεση υψηλού επιπέδου. Και την τόλμη να κατακτήσει νέα «εδάφη» ήδη από την πρώτη της επαφή με το δρόμο.

4

5 H GLK.

6

7 Σχεδίαση 5 Οι δυνατοί χαρακτήρες διακρίνονται από τις έντονες γραμμές τους. Η σχεδίαση της GLK ακολουθεί νέους δρόμους. Βασίζεται σε έντονες γραμμές και αποδεικνύει την τόλμη για αυτονομία. Διότι η χαρακτηριστική σχεδίασή της, την κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος. Η GLK είναι στιβαρή και μυώδης με σχετικά μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Η σχεδίαση της GLK υπογραμμίζει το χαρακτήρα της από κάθε πλευρά. Μοναδικές γραμμές συνθέτουν τις επιφάνειες των θυρών ανάμεσα στους έντονους θόλους τροχών. Από το δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα έως και τον κοφτό πρόβολο, έντονες, τετραγωνισμένες γραμμές εξασφαλίζουν μία πρωτοποριακή εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση.

8

9 Άνεση Cockpit 7 Μία εκπληκτική σχεδίαση αναζητεί το ανάλογο περιεχόμενο. Δίνετε έμφαση στην καλή εμφάνιση και στη μεγάλη αξιοπιστία σε όλες τις καθημερινές απαιτήσεις ; Θέλετε πολυπλευρικότητα, επαρκή ευελιξία στη ζούγκλα της πόλης αλλά και τον πλήρη έλεγχο σε εκτός δρόμου διαδρομές ; Τότε επιβιβαστείτε σε μία GLK. Στο εσωτερικό σάς περιμένει η συνεπής συνέχεια της εξωτερικής σχεδίασης. Εκφραστικές γραμμές και σύγχρονα στοιχεία με δυναμική σχεδίαση τονίζουν αισθητά την ιδιαιτερότητά της και στο εσωτερικό. Ο μεγάλος διάκοσμος στον πίνακα οργάνων και το επάνω τμήμα του σε μαύρο δίνουν όγκο στο εσωτερικό και δημιουργούν εκρηκτικές αντιθέσεις. Η βέλτιστη ποιότητα επεξεργασίας και τα υψηλής ποιότητας υλικά θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η καλά μελετημένη εργονομία θα σας δώσει τη δυνατότητα ενστικτωδών χειρισμών.

10

11 Άνεση Εσωτερικό 9 Η ελεύθερη απόδοση απαιτεί μεγάλα περιθώρια έκφρασης. Η έξυπνη σχεδίαση εσωτερικού για μικρές και μεγάλες προκλήσεις. Οι μετακινήσεις με την GLK εκφράζουν την ανάγκη για σπάσιμο του κατεστημένου. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να συνδυάζετε την άνεση, τη σχεδίαση και την ευελιξία ενός εκτός δρόμου οχήματος Mercedes - Benz με τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις ενός επιβατικού. Η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι διαιρούμενη και αναδιπλούμενη. Αναδιπλούμενο είναι και το υποβραχιόνιο στη μέση με δύο ποτηροθήκες και αποθηκευτικό χώρο. Στο εσωτερικό θα απολαύσετε ευρυχωρία και άριστη ορατότητα σε όλες τις θέσεις. Οι μεγάλοι χώροι για τα πόδια και τα ξεκούραστα καθίσματα συμβάλλουν στην άνεση όπως και η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή. Προαιρετικά μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία ιδιαίτερα πολυτελή δερμάτινη επένδυση. Βλέπετε λοιπόν, πως σε αυτό το όχημα δεν θα σας λείψει τίποτα. Αντιθέτως : διότι η GLK έχει ως απώτερο στόχο να σας ενθουσιάζει συνεχώς.

12

13 Ευελιξία Δυνατότητες εκτός δρόμου 11 Ιδανική για τη ζούγκλα της μεγαλούπολης και πάντα έτοιμη για παρακάμψεις. Πολλά SUV επιλέγουν μία περιπετειώδη ή πιο απλή εμφάνιση. Η GLK όχι. Είναι ένα πραγματικό εκτός δρόμου όχημα από όλες τις πλευρές. Χωρίς sport ανάρτηση η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 201 mm. Σε συνδυασμό με τις μικρές προεξοχές του αμαξώματος επιτυγχάνει γωνία ράμπας 19 καθώς και γωνία προσέγγισης εμπρός 23 και πίσω 25. Ανάλογα με το οδόστρωμα η GLK δεν θα σταματήσει ούτε σε αναβάσεις 70 %. Ακόμη και όταν κινήστε εκτός δρόμου, η GLK θα αποτελεί έναν ευέλικτο και πολύ στιβαρό συνοδό. Η μέγιστη γωνία ράμπας ανέρχεται στις 19. Απόσταση από το έδαφος έως και 201 mm. Γωνία προσέγγισης έως και 23 και γωνία απομάκρυνσης έως και 25. Μέγιστο βάθος διέλευσης από νερό 300 mm. Μέγιστη κλίση ανάβασης έως και 70 %.

14 12 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι η αντιρρυπαντική κινητικότητα. Για να τον πετύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά το προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα BlueTEC. Η καθαρότερη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο. Από το Φθινόπωρο 2009 διαθέσιμη στις M - Class, R - Class και GL. αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης βασισμένους σε μπαταρίες υψηλής τάσης Volt ιόντων λιθίου. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

15 Ευελιξία Αποδοτικότητα 13 μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τα ολοκληρωμένα μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνουν μόνο νέες κινητήριες τεχνολογίες. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlueSolutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα. Concept BlueZERO. Τρεις τρόποι για οχήματα μηδενικών ρύπων στην καθημερινότητα του μέλλοντος. F - CELL. Αντιρρυπαντική κινητικότητα με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL μπαίνει στην παραγωγή.

16 14 Ευελιξία Κινητήρες Όσο εκρηκτική και αν είναι, οι καμπύλες ισχύος παραμένουν πολύ ομαλές. Σε θέματα κινητήρων η GLK ενθουσιάζει με επιδόσεις à la carte : για παράδειγμα με την GLK 350 CDI με 224 hp. Οι οπαδοί των ιδιαίτερα οικονομικών πετρελαιοκινητήρων θα ενθουσιαστούν με τους 170 hp της GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY*, την κατανάλωση καυσίμου 6,9 λίτρων και το αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν, φυσικά, στο βασικό τους εξοπλισμό ένα Φίλτρο Μικροσωματιδίων. * Πολυάριθμες βελτιώσεις εξασφαλίζουν στις εκδόσεις BlueEFFICIENCY χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου καθώς και μειωμένες εκπομπές CO 2. Οι κορυφαίες επιδόσεις και η άνεση μετακινήσεων δεν έρχονται σε αντίθεση στην GLK. Είναι λοιπόν αυτονόητο, πως η GLK πείθει με ελαστικούς και δυναμικούς βενζινοκινητήρες. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο 6κύλινδρους βενζινοκινητήρες. Η GLK 300 με 231 hp κάνει την αρχή. Ακόμη πιο sport μετακινήσεις εγγυάται η GLK 350 με ονομαστική ισχύ 272 hp. Όποιον κινητήρα και αν επιλέξετε, η μετάδοση της ισχύος θα γίνεται από το ιδανικά προσαρμοσμένο στην GLK αυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC. GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY GLK 350 CDI 4MATIC GLK 300 4MATIC GLK 350 4MATIC Nm 125 kw Nm 165 kw Nm 170 kw Nm 200 kw Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) 0 Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

17

18 16 Ασφάλεια Σκληροπυρηνική και σε θέματα ασφάλειας. Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ΕΤS και υποβοήθηση πέδησης BAS ADAPTIVE BRAKE Σύστημα PRE - SAFE ( προαιρετικά ) Intelligent Light System ( προαιρετικά ) Συστήματα παθητικής ασφάλειας Για να απολαμβάνετε άνετα την ευελιξία της, η GLK σάς καλωσορίζει με τη φιλοσοφία ολοκληρωμένης ασφάλειας από τη Mercedes - Benz. Αρχής γενομένης η υπερυψωμένη θέση οδήγησης που εξασφαλίζει καλύτερη περιμετρική ορατότητα. Η τάση συνεχίζεται με το μεγάλο μετατρόχιο καθώς και την πλήρη ενεργητική και παθητική προστασία επιβαινόντων. Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού δύο βαθμίδων Αερόσακος γονάτων ( οδηγού ) Πλευρικοί αερόσακοι εμπρός ( πίσω προαιρετικά ) Αερόσακοι παραθύρων Προσκέφαλα NECK - PRO ( εμπρός ) Εντατήρες ζωνών ασφαλείας και περιοριστές ισχύος για τις εμπρόσθιες και πίσω εξωτερικές θέσεις Κλωβός ασφαλείας επιβατών Ενεργή υποβοήθηση αποβίβασης ( σε συνδυασμό με πακέτο μνήμης )

19

20

21 Εξοπλισμός Οπτικό πακέτο Off - road 19 Ο φυσικός εχθρός της ρουτίνας. Το σκαλοπάτι επιβίβασης με στοιχεία αλουμινίου και αντιολισθητική επιφάνεια ( προαιρετικά ). Μία προστατευτική ποδιά αποκλειστικά για αυτό το πακέτο και τα pads του πίσω προφυλακτήρα προσδίδουν ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση στη GLK. Οι προαιρετικές για το πακέτο Off - road ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα της GLK. Εσείς θα αποφασίσετε ποια πλευρά της GLK θέλετε να τονίσετε. Με το προαιρετικό οπτικό πακέτο Off - road η GLK θα γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος, για να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Αποτελείται από ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς και εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος με μαύρα Offroad - Pads. Το πακέτο ολοκληρώνεται με μία αποκλειστική μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες χρωμίου, καθώς και τα προστατευτικά δαπέδου εμπρός και πίσω σε μαύρο. Το πακέτο χρωμίου εκτός από τις ράγες οροφής που διατηρούνται σε μαύρο περιλαμβάνεται ήδη σε αυτό το πακέτο εξοπλισμού.

22 20 Εξοπλισμός Εξωτερικό Sport πακέτο Προβάλλετε τις sport φιλοδοξίες σας. Τα πλευρικά μαρσπιέ με αυτό το πακέτο εξοπλισμού είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε με μία sport εμφάνιση στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης, τότε το προαιρετικό εξωτερικό Sport πακέτο αποτελεί τη σωστή επιλογή. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, sport πίσω προφυλακτήρα με διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου καθώς και μάσκα ψυγείου με τρεις γρίλιες χρωμίου. Εκτός αυτού, περιλαμβάνονται πλευρικές διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου καθώς και πλευρικές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος. Η κατά 20 mm χαμηλωμένη sport ανάρτηση βελτιώνει ακόμη περισσότερο την οδική συμπεριφορά της GLK και της προσδίδει sport ευελιξία. Η μάσκα με τις τρεις γρίλιες, τονίζει ακόμη περισσότερο τη δυναμική εμφάνιση της GLK. Επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( προαιρετικά ).

23 Εξοπλισμός Εσωτερικό Sport πακέτο 21 Τα εσωτερικά χαρίσματα μίας δυναμικής παρουσίας. Το εσωτερικό της GLK. Τα sport πεντάλ από ανοιξείδωτο ατσάλι. Επιλογέας με δερμάτινη επένδυση και στοιχεία χρωμίου. Το εσωτερικό Sport πακέτο δείχνει και στο εσωτερικό τις εξατομικευμένες προτιμήσεις σας. Επιλέγοντας αυτό το πακέτο απολαμβάνετε πολλά έξτρα, όπως τα καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό υφάσματος «Seatle» / συνθετικού δέρματος ARTICO, το 3άκτινο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, καθώς και το πρακτικό πακέτο εσωτερικού φωτισμού. Εκτός αυτών, η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων ( προαιρετικά ), ο διάκοσμος αλουμινίου, ο δερμάτινος επιλογέας με στοιχεία χρωμίου καθώς και τα sport πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι τονίζουν ακόμη περισσότερο το sport χαρακτήρα της GLK. Η εικόνα του πακέτου ολοκληρώνεται με υψηλής ποιότητας ταπέτα για την πρώτη και δεύτερη σειρά καθισμάτων, καθώς και ένα αναδιπλούμενο ταπέτο στο χώρο αποσκευών.

24 Bασικός εξοπλισμός. Στη σχεδίαση των οργάνων χειρισμού και ενδείξεων δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση πρόσβαση και την ενστικτώδη λειτουργικότητα. Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων σας ενημερώνει με συνοπτικές αναλογικές ενδείξεις και ελέγχεται από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 4 χειριστηρίων ( standard ). Η σχεδίαση του cockpit, με τον αποθηκευτικό χώρο μπροστά από τον επιλογέα και την πρακτική πρίζα 12 V, τονίζει τον λειτουργικό χαρακτήρα της GLK.

25 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 23 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( επιλογές ) ADAPTIVE BRAKE με ABS, ASR και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανάβαση AGILITY CONTROL ανάρτηση με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης ταλαντώσεων Audio 20 με CD - Player, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, θύρα σύνδεσης Aux - in, Bluetooth Cruise Control με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC Αερόσακοι παραθύρων για οδηγό, συνοδηγό και πίσω επιβάτες Αερόσακος γονάτων για τον οδηγό Aυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων 7G - TRONIC Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός THERMATIC Εμπρόσθια καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση ύψους της έδρας και κλίσης της πλάτης Εμπρόσθια προσκέφαλα NECK - PRO Εμπρόσθιο και πίσω υποβραχιόνιο ανακλινόμενο ( εμπρόσθιο με αποθηκευτικό χώρο ) Ένδειξη διαστημάτων συντήρησης ASSYST Εξωτερικοί καθρέπτες θερμαινόμενοι, αυτόματα αντιθαμβωτικοί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι, με ενσωματωμένο flash Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών Ηλεκτρικά παράθυρα, 4, με λειτουργία άνεσης Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ΕΤS για τετρακίνηση Μετωπικοί αερόσακοι δύο βαθμίδων καθώς και πλευρικοί αερόσακοι οδηγού / συνοδηγού Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC Πλάτη πίσω καθίσματος διαιρούμενη ( 1 / 3 : 2 / 3 ) Προβολείς ομίχλης με πλαίσια χρωμίου Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης Σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 4 πλήκτρων Υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης ( GLK 220 CDI ), παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης ( υδραυλικό, εξαρτώμενο από την ταχύτητα ) στις GLK 350 CDI, GLK 300 και GLK 350 Υποβοήθηση πέδησης BAS Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι στο χρώμα του αμαξώματος και διαθέτουν ενσωματωμένα flash. Τα μαρσπιέ επιβίβασης αποτελούν μία κομψή λεπτομέρεια στο χώρο επιβίβασης.

26 Προαιρετικός εξοπλισμός. Το σύστημα πολυμέσων COMAND APS με συνοπτική κεντρική οθόνη ελέγχεται από το χειριστήριο COMAND στο υποβραχιόνιο. Στις λειτουργίες περιλαμβάνονται ραδιόφωνο και CD / DVD - Player καθώς και πλοήγηση. Με απλές περιστροφικές ή οριζόντιες / κάθετες κινήσεις του χειριστηρίου του συστήματος κεντρικού ελέγχου μπορείτε να επιλέξετε τα menu και με το απλό πάτημα του χειριστηρίου να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία.

27 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 25 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( επιλογές ) Audio 50 APS με CD / DVD - ROM Audio 50 APS με DVD - Changer και LINGUATRONIC Camera οπισθοπορείας με στατικές βοηθητικές γραμμές COMAND APS COMAND APS με DVD - Changer Eμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα Intelligent Light System με προβολείς Bi - Xenon, flash και πίσω φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED Media Interface PARKTRONIC Αισθητήρας βροχής Αντικλεπτικό σύστημα ( EDW ) με ασφάλεια εσωτερικού χώρου Αυτόματος πολυζωνικός κλιματισμός THERMOTRONIC Εμπρόσθια καθίσματα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα ( με λειτουργία μνήμης για καθίσματα, κολόνα τιμονιού και εξωτερικούς καθρέπτες ) Ηλεκτρικά συρόμενη πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 Κοτσαδόρος, αναδιπλούμενος Πλευρικοί αερόσακοι πίσω επιβατών, δεξιά και αριστερά Πόρτα χώρου αποσκευών EASY - PACK Σκαλοπάτια επιβίβασης με εμφάνιση αλουμινίου, αντιολισθητικά. Σύστημα ασφάλειας PRE - SAFE Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών με δύο οθόνες 8 ιντσών Τιμόνι και επιλογέας με δερμάτινη επένδυση Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών άνεσης ( 12 πλήκτρα ) με οθόνη 4,5 ιντσών, πολυλειτουργικών ενδείξεων Από το διακόπτη COMAND μπορείτε να χειριστείτε, εκτός άλλων, το σύστημα πλοήγησης. Η υποβοήθηση στάθμευσης PARKTRONIC με οπτική ένδειξη απόστασης.

28 26 Οι ζάντες αλουμινίου. Οι κομψές ζάντες αλουμινίου αποτελούν τη βάση για μία επιτυχημένη εμφάνιση. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα σε ζάντες, οι οποίες είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στη σχεδίαση της GLK. Ανακαλύψτε μόνοι σας, ποιά διάσταση και ποιά σχεδίαση ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις απαιτήσεις σας. Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ( standard στη GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 4MATIC ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( προαιρετικά ).

29 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 27 Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ( standard στις 6κύλινδρες εκδόσεις ). Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 10 ακτίνων ( περιλαμβάνονται στο εξωτερικό πακέτο Sport ). Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( προαιρετικά για το εξωτερικό πακέτο Sport ). Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ( προαιρετικά ). Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( περιλαμβάνονται στο οπτικό πακέτο Off - road ). Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ( προαιρετικά για το οπτικό πακέτο Off - road ).

30 28 Χρωματισμοί και υλικά Χρώματα εξωτερικής βαφής ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ Η βαφή της GLK σχηματίζει το λαμπερό επίλογο του «έξυπνου» συστήματος αντισκωριακής προστασίας της Mercedes - Benz. Έτσι, το αμάξωμα βάφεται εκτός των άλλων με φωσφορικό ψευδάργυρο και ηλεκτροφόρτιση, τεχνικές, οι οποίες προσφέρουν αντισκωριακή προστασία μεγάλης χρονικής διάρκειας. Εκτός αυτού, για περιβαλλοντολογικούς λόγους, χρησιμοποιούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους βαφές υδατικής βάσης. 040 Μαύρο 590 Κόκκινο «Fireopal» 650 Λευκό «Calcite» 197 Μαύρο «Obsidian» 300 Πράσινο «Periclase» 359 Μπλε «Tansanite» 755 Γκρι «Tenorite» 187 Ασημί «Bonamite» 775 Ασημί «Iridium» 792 Ασημί «Palladium» 544 Κόκκινο «Carneol» 798 Μπεζ «Sanidine»

31 Χρωματισμοί και υλικά Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΑRTICO ΥΦΑΣΜΑ SEATTLE / ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO ΔΕΡΜΑ designo ΔΕΡΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ / ΞΥΛΟ 101 Mαύρο 701 Μαύρο 201 Mαύρο X63 καφέ ανοικτό δίχρωμο H85 Ύφασμα ( βασικός εξοπλισμός ) 104 Μπεζ «Almond» 704 Μπεζ «Almond» 204 Μπεζ «Almond» X89 «Corteccia» δίχρωμο 739 Αλουμίνιο Γκρι «Alpaca» 205 Μπεζ «Sahara» Καρυδιά 208 Γκρι «Alpaca» ΥΦΑΣΜΑ BOSTON ( βασικός εξοπλισμός ) 001 Μαύρο 1 Πίνακας οργάνων, επένδυση οροφής, επενδύσεις θυρών, πλευρικές επενδύσεις και χώρος ποδιών σε χρώμα αντίθεσης μαύρο. 2 Αποκλειστικά σε συνδυασμό με το εσωτερικό Sport πακέτο.

32 30 Χρωμatιsμοί κaι υλικά Δυνατότητες συνδυασμών Μία Mercedes - Benz αποτελεί μία μορφή ελευθερίας. Αυτό ξεκινάει ήδη με τη σχεδίασή της. Έχετε να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα συνδυασμών αυτήν που σας ταιριάζει. Πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε κατά την επιλογή. Για παράδειγμα με το Configurator στη σελίδα - benz.gr. Εκεί μπορείτε να να δημιουργήσετε με την ησυχία της τη Mercedes - Benz των ονείρων σας, πριν έλθετε σε εμάς να την παραγγείλετε. ΥΦΑΣΜΑ BOSTON Μαύρο ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΑRTICO Μαύρο Μπεζ «Almond» ΥΦΑΣΜΑ SEATTLE / ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO Μαύρο Μπεζ «Almond» 1 Γκρι «Alpaca» ΔΕΡΜΑ Μαύρο Μπεζ «Almond» Μπεζ «Sahara» Γκρι «Alpaca» designo ΔΕΡΜΑ Καφέ ανοικτό «Corteccia» ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ w Μαύρο O O O O O O O O O O O O Κόκκινο «Fireopal» O O o O o o O o O o t t Λευκό «Calcite» O O o O o O O o o O o O ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Obsidian» O O O O O O O O O O O O Πράσινο «Periclase» O O O O O o O O o o o t Μπλε «Tansanite» O O O O O O O O O O t t Κόκκινο «Carneol» O O O O O O O O O O t t Γκρι «Tenorite» O O o O o O O o o O t t Ασημί «Iridium» O O o O o O O o t O o t Ασημί «Palladium» O O t O t O O t t O t O Μπεζ «Sanidine» O O O O O t O O O t O O ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ Ασημί «Bonamite» O O t O t o O t t o t t O Προτείνεται o Πιθανός συνδυασμός t Δεν προτείνεται

33 Τεχνικά χαρακτηριστικά Όλα τα στοιχεία σε χιλιοστά : οι απεικονιζόμενες τιμές αποτελούν μέσο όρο. Ισχύουν για οχήματα με το προαιρετικό οπτικό πακέτο Off - road και χωρίς φορτίο. GLK 220 CDI 4MATIC GLK 350 CDI 4MATIC GLK 300 4MATIC 3 GLK 350 4MATIC 3 BlueEFFICIENCY 3 Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 4 εν σειρά 6 / V 6 / V 6 / V Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 ( hp σε 1 / min ) 170 / / / / 6000 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 ( Nm σε 1 / min ) 400 / / / / Επιτάχυνση km / h ( sec ) 8,8 7,5 ( 7,3 ) 7,6 6,7 Μέγιστη ταχύτητα περ. ( km / h ) Καύσιμο Diesel Diesel Super Αμόλυβδη Super Αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 2 ( l / 100 km ) Αστικός / υπεραστικός / μικτός κύκλος 8,4 8,6 / 5,8 5,9 / 6,7 6,9 10,3 10,7 / 6,5 7,0 / 7,9 8,4 13,6 14,1 / 8,3 8,4 / 10,2 10,5 14,2 14,6 / 8,3 8,5 / 10,5 10,8 Εκπομπές 2 CO 2 ( g / km ) μικτές Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80 / 1269 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Στοιχεία σύμφωνα με την Oδηγία 80 / 1268 / ΕOΚ στην ισχύουσα έκδοση. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. 3 Έκδοση κινητήρα με προδιαγραφές Euro : οι GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY, GLK 300 4MATIC και GLK 350 4MATIC πληρούν ήδη από την ημερομηνία παράδοσης την προδιαγραφή EU5.

34

35 Υπηρεσίες 33 Επιλέγοντας μία Mercedes, δεν αποκτάτε απλά ένα αυτοκίνητο. Mercedes - Benz Mobility. Στη νέα σας Mercedes αισθάνεστε εξαρχής ευχάριστα και ασφαλής. Στην απίθανη περίπτωση μίας βλάβης, το Mercedes - Benz Service24h βρίσκεται στη διάθεσή σας στον αριθμό Service Ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση εγγυάται η νέα ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes-Benz Contact 2. Με το πάτημα ενός πλήκτου εξασφαλίζει άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz. Προαιρετικά μεταφέρονται αυτόματα όλα τα στοιχεία του οχήματος και της τοποθεσίας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι εγγυόμαστε ταχύτερη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένο Service και ταχύτερη βοήθεια επί τόπου. Standard και χωρίς επιπλέον χρέωση : το πακέτο κινητικότητας Mercedes - Benz Mobilo 3. Η απώλεια ενός κλειδιού ή προβλήματα εκκίνησης έως και μία βλάβη το Mobilo σάς εγγυάται την ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας. Και μάλιστα σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και σε περιπτώσεις ζημιών από ένα ατύχημα ή βανδαλισμούς. Ότι πρόβλημα και αν έχετε, ένα είναι σίγουρο : θα συνεχίσετε ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα σύντομα το ταξίδι σας. Mercedes - Benz Bank. Αν έχετε ήδη επιλέξει το αυτοκίνητο των ονείρων σας και θέλετε να παραμείνετε χρηματοοικονομικά ευέλικτοι, τότε οι προσφορές μας για Leasing, χρηματοδότηση και ασφάλιση αποτελούν την πιο σωστή λύση. Με το Private - Leasing plus έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες πακέτο χρονομίσθωσης, ασφάλισης και επιλογής αγοράς. Και με τη χρηματοδότηση Plus3 συνδυάζετε μικρές δόσεις με μεγάλη ευελιξία. Διότι στο τέλος του συμβολαίου αποφασίζετε εσείς εάν θα κρατήσετε το όχημα, θα το πουλήσετε ή θα το επιστρέψετε έναντι της εγγυημένης αξίας. Επιπλέον σάς προσφέρουμε ενδιαφέροντα επενδυτικά προϊόντα. Περαιτέρω πληροφορίες στο διαδίκτυο στη σελίδα - benz.gr / mb - bank 1 Από κινητό τηλέφωνο εξαρτάται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Σε ευρωπαϊκές χώρες εκτός ισχύος : Προϋπόθεση : εργοστασιακό ηχοσύστημα σε συνδυασμό με ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο. Χρέωση κλήσης από κινητό σε σταθερό. 3 Η εγγύηση Mobilo μπορεί να ανανεώνεται κάθε φορά μετά τη λήξη της για ένα χρόνο. Μέγιστη διάρκεια 30 χρόνια. Προϋπόθεση : τακτική συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes - Benz.

36 Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου : το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 09 / 02 / Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Oι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Oι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes - Benz. - benz.gr Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0709 Printed in Germany

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Vito Van Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 18 Παροχές

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito Tourer. Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα