ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ταχ. Δ/νση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΛ.: FAX: ΝΙΚΑΙΑ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Αρ.Πρωτ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια δαπέδου ασφαλείας, εμποτισμένης ξυλείας, ανταλλακτικών, πινακίδων και οργάνων για τις παιδικές χαρές του Δήμου. ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ελαστικό δάπεδο κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο και επιλεγμένο λάστιχο δεμένο με τη βοήθεια πολυουρεθάνης. Πρέπει να είναι υδατοπερατό και αντιολισθητικό. Στη κάτω επιφάνεια να έχει από σχεδιασμού του αύλακες νερού. Το πάχος του δαπέδου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 χιλ να έχει χρώμα πράσινο ή κεραμιδί,να σκουπίζεται και να πλένεται εύκολα. Η εταιρεία κατασκευής θα πρέπει να τηρεί τις απαιτήσεις ποιότητος των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων της σύμφωνα με σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO και το όργανο να τηρεί τις τεχνικές προδιαγραφές του ΕΛΟΤ.. Η κάτω επιφάνεια να έχει κυματοειδή μορφή, η οποία εξασφαλίζει τη σταθερή πρόσφυση των πλακιδίων. Η διαμόρφωση εν θερμώ επιτρέπει τον πολυμερισμό του δεμένου υλικού (πολυουρεθάνη). Αυτή η διαδικασία προσδίδει στο δάπεδο υψηλό συντελεστή απορρόφησης κραδασμών Τα δάπεδα πρέπει να είναι πορώδη επιτρέποντας την γρήγορη και ολική αποστράγγιση των υδάτων. Οι διαστάσεις των πλακών των δαπέδω πρέπει να είναι 100Χ100 εκ. με πάχος 42 χιλ. για ύψος πτώσης-κρούσης έως 145 εκ. Το χρώμα να είναι πράσινο- κυπαρισί.

2 Τα δάπεδα να φέρουν πιστοποίηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΝ 1177 (προδιαγραφές ασφαλείας κρούσης ύψος πτώσης των παιδικών χαρών). Η Τοποθέτηση των δαπέδων θα πρέπει να γίνει με ειδική κόλλα σε υπόστρωμα από οπλισμένο σκυρόδεμα. Στη τιμή περιλαμβάνεται η προμήθεια και η τοποθέτηση. Τ.Ε.ανά τετραγωνικό μέτρο σαράντα ευρώ (40,00 ). ΑΡΘΡΟ 2 ο Για την προμήθεια μιας δοκού εμποτισμένης ξυλείας πεύκης,πάχους 8 cm, πλάτους 15 cm και μήκους 2m Τ.Ε. ανά τεμάχιο δέκα έξι ευρώ. ( 16,00 ) ΑΡΘΡΟ 3 ο Για την προμήθεια μιας αυλακωτής δοκού εμποτισμένης ξυλείας πεύκης,πάχους 2 cm, πλάτους 12 cm και μήκους 3m για δάπεδα. Τ.Ε. ανά τεμάχιο δέκα επτά ευρώ. (17,00 ). ΑΡΘΡΟ 4 ο Για την προμήθεια μιας πληροφοριακής πινακίδας από ανοξείδωτη γαλβανισμένη λαμαρίνα, διαμέτρου 45 εκ,πάχους 1,5 χιλ. όπου στη μια όψη θα έχει αυτοκόλλητο μεγάλης αντοχής το οποίο θα μπορεί να αφαιρείται ώστε να τοποθετείται άλλο.. Τ.Ε.ανά τεμάχιο δέκα οκτώ ευρώ. ( 18,00 ) ΑΡΘΡΟ 5 ο Για την προμήθεια μιας πληροφοριακής πινακίδας από ανοξείδωτη γαλβανισμένη λαμαρίνα, διαστάσεων 50εκ *35εκ,πάχους 1,5 χιλ. όπου στη μια όψη θα έχει αυτοκόλλητο μεγάλης αντοχής το οποίο θα μπορεί να αφαιρείται ώστε να τοποθετείται άλλο.. Τ.Ε. ανά τεμάχιο δέκα οκτώ ευρώ. ( 18,00 ) ΑΡΘΡΟ 6 ο Για την προμήθεια ενός κιλού βερνικοχρώματος για μέταλλα και ξύλα.. Τ.Ε. ανά κιλό επτά ευρώ. (7,00 ) ΑΡΘΡΟ 7 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού δέκα πέντε κιλών πλαστικού χρώματος Τ.Ε. ανά τεμάχιο τριάντα πέντε ευρώ. ( 35,00 ) ΑΡΘΡΟ 8 ο Για την προμήθεια ενός ρολού βαψίματος Τ.Ε. ανά τεμάχιο δέκα ευρώ. ( 10,00 ) ΑΡΘΡΟ 9 ο Για την προμήθεια ενός πινέλου βαψίματος Τ.Ε. ανά τεμάχιο τρία ευρώ. ( 3,00 ) ΑΡΘΡΟ 10 ο Για την προμήθεια ενός κιλού βερνικιού ξύλου Τ.Ε. ανά κιλό οκτώ ευρώ. ( 8,00 )

3 ΑΡΘΡΟ 11 ο Για την προμήθεια ενός ρολού χαρτοταινίας Τ.Ε. ανά τεμάχιο δύο ευρώ. ( 2,00 ) ΑΡΘΡΟ 12 ο Για την προμήθεια ενός κιλού διαλυτικού Τ.Ε. ανά κιλό πέντε ευρώ. (5,00 ) ΑΡΘΡΟ 13 ο Για την προμήθεια ενός κιλού νέφτι Τ.Ε. ανά κιλό τρία ευρώ. (3,00 ) ΑΡΘΡΟ 14 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού με καρόβιδες 120χιλ*8χιλ Τ.Ε. ανά τεμάχιο είκοσι ευρώ. (20,00 ) ΑΡΘΡΟ 15 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού με καρόβιδες 70χιλ*6χιλ Τ.Ε. ανά τεμάχιο δώδεκα ευρώ. (12,00 ) ΑΡΘΡΟ 16 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού με νοβοπανοβιδες 5χιλ*100χιλ Τ.Ε. ανά τεμάχιο τριάντα πέντε ευρώ. (35,00 ) ΑΡΘΡΟ 17 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού τρυπανόβιδες Τ.Ε. ανά τεμάχιο τριάντα δύο ευρώ. (32,00 ) ΑΡΘΡΟ 18 ο Για την προμήθεια ενός κουτιού με βίδες εξαγωγής με παξιμάδι ασφαλείας Τ.Ε. ανά τεμάχιο είκοσι εννέα ευρώ. (29,00 ) ΑΡΘΡΟ 19 ο Για την προμήθεια μιας φιάλης σπρέυ αντισκοριακού Τ.Ε. ανά τεμάχιο εννέα ευρώ. (9,00 ) ΑΡΘΡΟ 20 ο Για την προμήθεια ενός τρυπανιού κοβαλτίου διαφ. Μεγεθών Τ.Ε. ανά τεμάχιο πέντε ευρώ. (5,00 )

4 ΑΡΘΡΟ 21 Ο Για την προμήθεια ενός τεμαχίου κούνιας δύο θέσεων νηπίων, την μεταφορά επί τόπου του έργου, την εργασία για την πλήρη εγκατάσταση, την εσκαφή της βάσης και την πάκτωση του. Η κούνια πρέπει να έχει πιστοποίηση από τον ΕΛΟΤ ή αντίστοιχου φορέα του εξωτερικού.το κύριο υλικό του οργάνου είναι το ξύλο το οποίο πρέπει να έχει λειανθεί και κατεργαστεί κατάλληλα ώστε να μην αφήνει ακίδες στην επιφάνειά του. Θα πρέπει να είναι πρεσαριστό από επιλεγμένη πεύκη, να έχει ιδιαίτερα μεγάλη μηχανική αντοχή, να είναι βαμμένο με υδατοδιαλυτά μη τοξικά και αναφλέξιμα χρώματα που θα το προστατεύουν το ξύλο από μύκητες, σαράκι, θα είναι αδιάβροχα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η βάση του οργάνου θα αποτελείται από 4 ξύλινους τρικολλητούς δοκούς με αντίθετης φοράς (εγκάρσια) νερά σε κάθε στρώμα, διατομής: 95Χ95Χ2380mm στους οποίους θα προσαρμόζονται οι 4 βάσεις πάκτωσης. Στο άνω σημείο οι δοκοί (ορθοστάτες) θα φέρουν οπές για την συναρμογή τους και την συγκράτηση τις οριζόντιας δοκού. Στο κάτω σημείο κάθε ορθοστάτη θα προσαρμόζεται μια βάση πάκτωσης. Το οριζόντιο στοιχείο του οργάνου πρέπει να αποτελείται από 1 ξύλινη τρικολλητή δοκό διατομής :95Χ95Χ3250mm η οποία σε κάθε άκρο της θα φέρει οπές για την συναρμογή της με τους ορθοστάτες. Σε συγκεκριμένη απόσταση από το κάθε άκρο της η δοκός θα φέρει οπές στις οποίες θα προσαρμόζονται οι μηχανισμοί συγκράτησης του καθίσματος (μεταλλικά κουζινέτα). Τα καθίσματα της κούνιας πρέπει να είναι μεγάλης αντοχής. Τα καθίσματα κούνιας νηπίων πρέπει να εναρμονίζονται με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πρέπει να έχουν εργονομική σχεδίαση και μαλακές επιφάνειες ανάμεσα στα πόδια και γύρω από την μέση, για αποφυγή τυχόν τραυματισμών. Το κάθισμα να φέρει εσωτερικά προφίλ αλουμινίου και είναι βραδυφλεγή με μεγάλη αντοχή ενάντια σε χημικές ουσίες. Να περιέχουν σταθεροποιητές που δημιουργούν αντίσταση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, να παρέχουν αντιστατική προστασία η δε εξωτερική τους επιφάνεια να είναι από ενισχυμένο χάλυβα με κάλυψη φορμαρισμένο καουτσούκ, αναπαυτικό & άνετο στην χρήση. Η ανάρτησή τους από τους μηχανισμούς συγκράτησης να γίνεται με αλυσίδα διατομής 5mm η οποία προσαρμόζεται στο κάθισμα με μεταλλικούς διαμορφωμένους συνδέσμους (κρίκους) κατασκευασμένους από γαλβανιζέ χάλυβα διατομής 7mm. Να έχουν μεταλλικό πλαίσιο από ενισχυμένο σωλήνα 1 /2". Η θέση να είναι από πλακάζ θαλάσσης, διαστάσεων 37x 20 cm. Στην πλάτη να υπάρχει κυρτό ξύλο διαστάσεων 2 x 8 x 38 cm. να σφαλίζεται με θερμογαλβανισμένη αλυσίδα, επενδυμένη με πλαστικό. Τ.Ε. ανά τεμάχιο οχτακόσια ευρώ (800,00)

5 ΑΡΘΡΟ 22 Ο Για την προμήθεια ενός τεμαχίου κούνιας δυο θέσεων παίδων, την μεταφορά επί τόπου του έργου, την εργασία για την πλήρη εγκατάσταση, την εσκαφή της βάσης και την πάκτωση του. Η κούνια πρέπει να έχει πιστοποίηση από τον ΕΛΟΤ ή αντίστοιχου φορέα του εξωτερικού.το κύριο υλικό του οργάνου είναι το ξύλο το οποίο πρέπει να έχει λειανθεί και κατεργαστεί κατάλληλα ώστε να μην αφήνει ακίδες στην επιφάνειά του. Θα πρέπει να είναι πρεσαριστό από επιλεγμένη πεύκη, να έχει ιδιαίτερα μεγάλη μηχανική αντοχή, να είναι βαμμένο με υδατοδιαλυτά μη τοξικά και αναφλέξιμα χρώματα που θα το προστατεύουν το ξύλο από μύκητες, σαράκι, θα είναι αδιάβροχα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η βάση του οργάνου θα αποτελείται από 4 ξύλινους τρικολλητούς δοκούς με αντίθετης φοράς (εγκάρσια) νερά σε κάθε στρώμα, διατομής: 95Χ95Χ2380mm στους οποίους θα προσαρμόζονται οι 4 βάσεις πάκτωσης. Στο άνω σημείο οι δοκοί (ορθοστάτες) θα φέρουν οπές για την συναρμογή τους και την συγκράτηση τις οριζόντιας δοκού. Στο κάτω σημείο κάθε ορθοστάτη θα προσαρμόζεται μια βάση πάκτωσης. Το οριζόντιο στοιχείο του οργάνου πρέπει να αποτελείται από 1 ξύλινη τρικολλητή δοκό διατομής :95Χ95Χ3250mm η οποία σε κάθε άκρο της θα φέρει οπές για την συναρμογή της με τους ορθοστάτες. Σε συγκεκριμένη απόσταση από το κάθε άκρο της η δοκός θα φέρει οπές στις οποίες θα προσαρμόζονται οι μηχανισμοί συγκράτησης του καθίσματος (μεταλλικά κουζινέτα). Τα καθίσματα της κούνιας πρέπει να είναι μεγάλης αντοχής. Το κάθισμα θα φέρει εσωτερικά προφίλ αλουμινίου διαστάσεων 400Χ125 & πάχους 2mm και θα είναι βραδυφλεγή με μεγάλη αντοχή ενάντια σε χημικές ουσίες. Πρέπει να περιέχουν σταθεροποιητές που δημιουργούν αντίσταση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, να παρέχουν αντιστατική προστασία η δε εξωτερική τους επιφάνεια να είναι από φορμαρισμένο καουτσούκ, αναπαυτικό & άνετο στην χρήση. Η ανάρτησή τους από τους μηχανισμούς συγκράτησης να γίνεται με αλυσίδα διατομής 5mm η οποία προσαρμόζεται στο κάθισμα με μεταλλικούς διαμορφωμένους συνδέσμους (κρίκους) κατασκευασμένους από γαλβανιζέ χάλυβα διατομής 7mm. Οι βάσεις πάκτωσης θα τοποθετούνται στο κάτω μέρος(πέλμα) του κάθε ορθοστάτη έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών ανάμεσα στο ξύλο και στο μέταλλο που μπορεί να βλάψουν μακροχρόνια την ξυλεία. Η όλη κατασκευή να είναι γαλβανισμένη εν θερμό για αντοχή στην διάβρωση από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Οι βάσεις πάκτωσης πρέπει να έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να φέρουν το εκάστοτε όργανο σε ύψους ασφαλείας από το έδαφος, για να αποφεύγεται η επαφή του φυσικού εδάφους με τις ξύλινες επιφάνειες. Τ.Ε. ανά τεμάχιο εξακόσια πενήντα ευρώ (650,00)

6 ΑΡΘΡΟ 23 Ο Για την προμήθεια μίας ξύλινης τραμπάλας μέγιστων διαστάσεων ύψος 0,90m, πλάτος 0,40m και μήκος 3,20m που απαιτεί χώρο ασφαλείας 6,20mΧ3,00m, από αντεπικολητή ξυλεία πεύκης, την μεταφορά επί τόπου του έργου, την εργασία για την πλήρη εγκατάσταση, την εσκαφή της βάσης και την πάκτωση του. Η τραμπάλα θα έχει στο μέσο σούστα κατασκευσμένη από ανοξείδωτο χάλυβα μεγάλης αντοχής. Τα χερούλια της τραμπάλας θα προσωμοιάζουν ζωάκια. Για την κατασκευή των εξοπλισμών θα πρέπει να χρησιμοποιείται αντεπικολλητή ξυλεία, προϊόν υψηλής ποιότητος, με μεγάλες αντοχές, και δυνατότητα για μεγάλα μήκη και κουρμπαριστά σχήματα, που δεν έχει η συμπαγής ξυλεία. Η αντεπικολλητή ξυλεία κατασκευάζεται από φύλλα ξυλείας πεπιεσμένα και συγκολλημένα με κόλλα μεγάλης αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το ξύλο θα πρέπει να έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνικές εμποτισμού υπό πίεση με υλικά μη τοξικά. Η επιφάνεια του ξύλου θα είναι βαμένη με υδροδιαλυτά χρώματα. Οι βίδες και οι μεταλλικοί σύνδεσμοι θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ή από χάλυβα γαλβανισμένο. Η κούνια πρέπει να έχει πιστοποίηση από τον ΕΛΟΤ ή αντίστοιχου φορέα του εξωτερικού. Τ.Ε. ανά τεμάχιο τετρακόσια ογδόντα ευρώ (480,00) ΑΡΘΡΟ 24 Ο Για την προμήθεια ξύλινου σύνθετου οργάνου μέγιστων διαστάσεων ύψος 2,40m, πλάτος 3.20m και μήκος 4,35m που απαιτεί χώρο ασφαλείας 7,75mΧ8,45m, από αντεπικολλητή ξυλεία πεύκης, την μεταφορά επί τόπου του έργου, την εργασία για την πλήρη εγκατάσταση, την εσκαφή της βάσης και την πάκτωση του. Το όργανο θα περιλαμβάνει ένα πύργο, ένα τριγωνικό δάπεδο, δύο δίχτυα, ένα ξύλινο τοίχο αναρρίχησης με ειδικά πιασίματα για τα χέρια και πόδια του παιδιού, επτά μεταλλικές μπάρες και τσουλήθρα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 16/16 βαθμών με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, με φύλλο πάχους 0,7mm πρεσσαρισμένο σε κόντρα πλακέ θαλάσσης στο πάνω μέρος της τσουλήθρας θα υπάρχουν λακαριστά προστατευτικά. Το ξύλο θα πρέπει να έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνικές εμποτισμού υπό πίεση με υλικά μη τοξικά. Η επιφάνεια του ξύλου θα είναι βαμένη με υδροδιαλυτά χρώματα. Οι βίδες και οι μεταλλικοί σύνδεσμοι θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ή από χάλυβα γαλβανισμένο. Η θεμελίωση του οργάνου θα γίνεται με χρήση ατσάλινων πέδιλων διαστάσεων τουλάχιστον 40Χ40cm και ύψους 70cm ώστε τα ξύλινα τμήματα του οργάνου να μην έρχονται σε επαφή με το έδαφος και να μην απαιτείται χρήση μπετόν. Τα ατσάλινα αυτά πέδιλα θα συνδέονται με τους ξύλινους στύλους του οργάνου με ειδικές μεταλλικές ντίζες, μήκους τουλάχιστον 22cm και πάχους 2,5cm με θερμοκολλητική ρητίνη, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα ασφαλής συνδεσμολογία μετάλλου και ξύλου, αντοχή Ν (6000 Kp). Η αντοχή του ξύλινου στύλου πρέπει να είναι 2200 Nm (220 Kgm). Ο τρόπος αυτός της θεμελίωσης, δεν επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον με την χρήση τσιμέντου και ανακυκλώνονται και τα υλικά της εσκαφής. Ο σχεδιασμός του οργάνου θα είναι σύμφωνος με τις Eυρωπαικές προδιαγραφές Τ.Ε. ανά τεμάχιο έξι χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (6.500,00)

7 ΑΡΘΡΟ 25 Ο Για την προμήθεια ενός καθίσματος κούνιας νηπίων με ενσωματωμένες τις αλυσίδες στήριξης.. Τ.Ε για ένα τεμάχιο εκατόν εβδομήντα ευρώ (170 ) ΑΡΘΡΟ 26 Ο Για την προμήθεια ενός καθίσματος κούνιας παιδιών με ενσωματωμένες τις αλυσίδες στήριξης. Τ.Ε για ένα τεμάχιο ογδόντα πέντε ευρώ ( 85 ) ΑΡΘΡΟ 27 Ο Για την προμήθεια μιας τάπας μικρής πολυαιθυλενίου. Τ.Ε για ένα τεμάχιο τέσσερα ευρώ και πενήντα λεπτά ( 4,50 ) ΑΡΘΡΟ 28 Ο Για την προμήθεια μιας τάπας μεγάλης πολυαιθυλενίου. Τ.Ε για ένα τεμάχιο έξι ευρώ (6 ) ΑΡΘΡΟ 29 Ο Για την προμήθεια μιας χειρολαβής από αλουμίνιο για τραμπάλα. Τ.Ε για ένα τεμάχιο πενήντα δύο ευρώ. (52 ) ΑΡΘΡΟ 30 Ο Για την προμήθεια ενός κουζινέτου ανοξείδωτου, για ξύλινη ή για μεταλλική δοκό. Τ.Ε για ένα σέτ ογδόντα οκτώ ευρώ (88 ) ΑΡΘΡΟ 31 Ο Για την προμήθεια ενός λάστιχου για προστασία τραμπάλας.. Τ.Ε για ένα τεμάχιο πενήντα πέντε ευρώ (55 ) H δαπάνη της μελέτης ανέρχεται σε ,50 και η απαιτούμενη πίστωση είναι ,83 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%. Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΠΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΒΑΘΜΟΣ Γ ΒΑΘΜΟΣ Β

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. 23 %) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Χαλκίδα : 11-4 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Αριθμ. Πρωτ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Χαλκίδα : 11-4 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Αριθμ. Πρωτ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ληλαντίων 34 & Μεγασθένους 341 00, Χαλκίδα Τηλ: 2221355155 FAX : 2221035000 Χαλκίδα : 11-4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο Προµήθειας Αυτή η τεχνική προδιαγραφή αφορά την προµήθεια οργάνων παιδικής χαράς και δαπέδων ασφαλείας που θα τοποθετηθούν στις παιδικές χαρές που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Περαία, 27.01.2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Περαία, 27.01.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Περαία, 27.01.2015 Τίτλος: «Προμήθεια εξαρτημάτων οργάνων παιδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Χρήση: 2015

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Χρήση: 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ Έργο: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΧΑΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προυπ: 150.000,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 23%) Πηγή: Πράσινο

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο European Standard EN 1176-1:1998, EN 1176-6:1998 - Playground Equipment - Part 1: General Safety Requirements and Test Methods και θα έχει

Πρότυπο European Standard EN 1176-1:1998, EN 1176-6:1998 - Playground Equipment - Part 1: General Safety Requirements and Test Methods και θα έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: Προµήθεια εξοπλισµού (οργάνων παιδικής χαράς και λοιπού εξοπλισµού) για το έργο " ιαµόρφωση χώρου δηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΡΑΜΑΣ Σ.Τ.Ε.Γ. ΔΡΑΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΡΑΜΑΣ Σ.Τ.Ε.Γ. ΔΡΑΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΡΑΜΑΣ Σ.Τ.Ε.Γ. ΔΡΑΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ 12/2010 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ 12/2010 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 12/2010 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ε ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ - Τα προαναφερόµενα είδη του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές, που αποτελούν αναπόσπαστο µέρος της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΥΠ Α.Ε. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. "2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗ- ΜΗΤΡΙΟΥ- (Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις)"

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗ- ΜΗΤΡΙΟΥ- (Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. ΕΡΓΟ: "2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗ- ΜΗΤΡΙΟΥ- (Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΛΗΣ» Κ.Α. 30/6662-0003 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 190.000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ Ε.Ν 1176 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Εισαγωγή Το πρότυπό ΕΝ 1176 δημιουργήθηκε με σκοπό να καθορίσει τους κανόνες ασφαλείας για τους εξοπλισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή αφορά στην προµήθεια και τοποθέτηση ενός (1) ισόγειου προκατασκευασµένου οικίσκου τύπου (ISOBOX), ο οποίος θα χρησιµοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. ΕΡΓΟ: "3/θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νίκαιας, του Δήμου Κιλελέρ, με τη Μέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Κ.Α. ΠΙΣΤΩΣΗΣ: 20.7135.0002 ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Προϋπολογισμού: 73.

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Κ.Α. ΠΙΣΤΩΣΗΣ: 20.7135.0002 ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Προϋπολογισμού: 73. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ταχ. Εργοτάξιο Αγ. Στέφανος 3400 Χαλκίδα Πληροφορίες: Βράκας Αλέξανδρος Τηλ: 22206033 Τηλ. Fax: 222024444 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ

Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Δ/νση Πλ.& Τ.Υ Άγιος Λουκάς, Καβάλα ΕΡΓΟ: Διαμόρφωση χώρου στο Σ1 για την λειτουργία του GRID (φάση γ ) ΘΕΣΗ: Άγιος Λουκάς, Καβάλα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΕ 2014ΣΕ54300018 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 72.693,54 Ευρώ Τ Ι Μ

Διαβάστε περισσότερα

A.T. : 1 Άρθρο : ΝΑΟΙΚ Α\10.01.01 ΤΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τιμαριθμική 2011Γ Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα, με τα χέρια Κωδικός αναθεώρησης: ΟΙΚ 1101 100% Φορτοεκφόρτωση πετρωδών υλικών και παρεμφερών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΕΣΗ : ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ LOGISTICS : LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ :ΒΙΟ. ΠΑ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ Τόπος: ΚΑΛΛΟΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

4 ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΥ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ

4 ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΥ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ Τ.Ε.Ι. Λάρισας - Παράρτημα Καρδίτσας Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Εργαστήριο Τεχνολογίας & Συντήρησης Ξυλοκατασκευών 4 ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΥ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ του Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 26 Ταχ. Κώδικας: 632 00, Ν. ΜΟΥ ΑΝΙΑ ΤΗΛ: 23733-50220 FAX: 23730-65792 ΕΡΓΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Τιμών. Τιμή ανά κυβικό μέτρο (m3) επί ορύγματος. Επιμέτρηση με λήψη διατομών προ και μετά την εκσκαφή. ( 1 m3 ) Κυβικό μέτρο.

Ανάλυση Τιμών. Τιμή ανά κυβικό μέτρο (m3) επί ορύγματος. Επιμέτρηση με λήψη διατομών προ και μετά την εκσκαφή. ( 1 m3 ) Κυβικό μέτρο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Έργο: EΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1Οου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ Κ854 Θέση: Π.Ε. ΔΡΟΣΠΥΠΟΛΗΣ Δ ΤΡΙΜΗΝΟ 2009 Ανάλυση Τιμών ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 33./2011

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002559339 2015-02-05

15REQ002559339 2015-02-05 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ KOMOTHNΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια κάδων απορριμμάτων έως 770 λιτ πλαστικών ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.973,72 ΚΑΕ 2014: 20.7135.02

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β10 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ.Ε. ΜΑΛΙΩΝ. Προϋπολογισµού: 58.043,70 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ.Ε. ΜΑΛΙΩΝ. Προϋπολογισµού: 58.043,70 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΙΩΝ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ.Ε. ΜΑΛΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ -- ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ: «Συντήρηση βελτίωση και εκσυγχρονισµός του δικτύου Ηλεκτροφωτισµού πόλης» ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ήµος Θεσσαλονίκης 350.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ & ΑΡΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ.Ο.Υ.»

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ & ΑΡΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ.Ο.Υ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟ ΟΤΗΜΑΤΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Ε «ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ FIBRAN AE Βιομηχανία μονωτικών υλικών 6 ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου ΤΚ. 57013, Ωραιόκαστρο ΤΘ. 40306, ΤΚ.56010, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη Τηλ: +30 2310 682425 +30 2310 692700 Fax: +30 2310 683131

Διαβάστε περισσότερα