ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανταλλακτικών για την συντήρηση των. παιδικών χαρών της ηµοτικής ενότητας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανταλλακτικών για την συντήρηση των. παιδικών χαρών της ηµοτικής ενότητας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων και ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανταλλακτικών για την συντήρηση των ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ παιδικών χαρών της ηµοτικής ενότητας Συκεών Αρ. Μελ: /13 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: , ,15 (ΦΠΑ 23%) = = ,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια νέων παιχνιδιών αλλά και εξαρτηµάτων για την αντικατάσταση κατεστραµµένων παιχνιδιών αλλά και παιχνιδιών που έχουν αποµακρυνθεί από τους παιδότοπους είτε από τρίτους (βανδαλισµοί) είτε από συνεργεία του ήµου για λόγους ασφαλείας. Πιο συγκεκριµένα: α) στην παιδ. Χαρά της οδού Περδίκα θα αντικατασταθούν τα καθίσµατα στην κούνια παιδιών και ένα κάθισµα νηπίων, επίσης θα προστεθούν τα ξύλα που λείπουν από τα παγκάκια β) στην παιδ. χαρά που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου θα αντικατασταθούν δύο καθισµατάκια νηπίων, θα προµηθευτούµε ένα µύλο αυτοκινούµενο και ένα ζωάκι ελατηριου. γ) στην παιδ. χαρά της οδού Υψηλάντου θα επισκευαστεί το σπιτάκι (πλαστικά εξαρτήµατα στήριξης) δ) στην παιδ. χαρά που βρίσκεται στο χώρο κάτω από το ηµαρχείο των Συκεών θα επισκευασθεί το υπάρχον σύνθετο µε προσθήκη τσουλήθρας ύψους 0,95 µ. δίµετρης, αλλαγή στη βάση του παταριού και προσθήκη ενός καθίσµατος νηπίων. ε) στην παιδ. χαρά της Πρόνοιας στο ένα σύνθετο θα τοποθετηθεί µπάρα ασφαλείας στην είσοδο της τσουλήθρας και µία κάθοδος πυροσβέστη σε ένα άλλο. στ) Στην παιδ. χαρά της οδού Σουλίνη θα αντικατασταθούν πλάκες καουτσούκ όπου χρειάζεται. ζ) Στην οδό Κοµνηνών πρέπει να αντικατασταθεί το σπασµένο πλαινό κάγκελο της σκάλας όπως και στην οδό Βελδεµίρη η)στην παιδική χαρά που βρίσκεται κάτω από την εκκλησία των Αγ.Θεοδώρων θα αντικατασταθεί το υπάρχον κατεστραµένο σύνθετο µε νέο σύνθετο και θα προµηθευτούµε µία τραµπάλα ελατηρίου.

2 θ)στην παιδική χαρά της οδού Φιλίπου θα τοποθετηθεί µία κούνια νηπίων διθέσια, µια τραµπάλα ελατηρίου και ένα σύνθετο παιχνίδι. ι)στην παιδ. χαρά της οδού Μυκηνών θα επισκευαστεί το χυτό δάπεδο, θα αντικατασταθεί το σύνθετο που υπάρχει µε νέο κατάλληλο για νήπια και θα τοποθετηθεί ένα µύλος αυτοκινούµενος. (Στις τιµές των νέων οργάνων θα περιλαµβάνεται και η αποξήλωση των παλιών οργάνων). Σκοπός µας είναι να εξοπλίσουµε τους παιδότοπους ώστε να αποκτήσουν πιο ασφαλή παιχνίδια, πιο ενδιαφέροντα, µε πολλές και νέες δραστηριότητες και να γίνουν πιο δελεαστικές και ασφαλής για τους µικρούς τους επισκέπτες. Στόχος µας είναι αφ ενός τα νέα παιχνίδια να είναι πιο ανθεκτικά, να µην χρήζουν ιδιαίτερης συντήρησης και να µην παθαίνουν φθορές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τα παιδιά τα οποία παίζουν στον χώρο και αφ ετέρου να είναι πιστοποιηµένα και τοποθετηµένα στους χώρους µε τρόπο ώστε να υπάρχουν µεταξύ τους οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας όπως ορίζονται από τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Στην παιδική χαρά δεν πρέπει να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών. Ειδικότερα: α) Ο εξοπλισµός πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασµένος για ατοµικό ή οµαδικό παιχνίδι. β) Τα υλικά του εξοπλισµού πρέπει να έχουν ελεχθεί, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σειράς προτύπων ΕΝ71 (π.χ. οι γωνίες να είναι στρογγυλεµένες, να µη γίνεται χρήση αµιάντου, τοξικών χρωµάτων, εύφλεκτων υλικών κ.λπ.). γ) Τα όργανα και οι κατασκευές πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές που προβλέπονται στη σειρά προτύπων ΕΝ 1176:2008 και να φέρουν βεβαίωση ελέγχου και πιστοποιητικό συµµόρφωσης µε το αντίστοιχο πρότυπο (επί ποινή αποκλεισµού). δ) Οι επιφάνειες πτώσης πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές της σειράς προτύπων ΕΝ 1176:2008 και ΕΝ 1177:2008. Επιτρέπεται η συµµόρφωση προς άλλα πρότυπα ή προδιαγραφές ασφαλείας πέραν των αναφερόµενων στην παρούσα, υπό τον όρο ότι αυτά θα είναι τουλάχιστον ισοδύναµα προς τα αναφερόµενα. Η ισοδυναµία αυτή θα τεκµαίρεται από αναλυτική τεχνική έκθεση, η οποία πρέπει να βρίσκεται στη διάθεση των αρµοδίων αρχών και των αρµοδίων αναγνωρισµένων φορέων ελέγχου. Η τήρηση των απαιτήσεων των προαναφερόµενων προτύπων ή προδιαγραφών ασφαλείας πιστοποιείται από αναγνωρισµένους φορείς, µέσω διενέργειας περιοδικών, ανά διετία, ελέγχων και την έκδοση αντίστοιχων πιστοποιητικών ελέγχου. Ο προµηθευτής υποχρεούται να προσκοµίσει επί ποινή αποκλεισµού το εν λόγω πιστοποιητικό συµµόρφωσης από αναγνωρισµένο φορέα πιστοποίησης Ο κατασκευαστής, ο εισαγωγέας ή ο αντιπρόσωπος πρέπει να τοποθετεί πινακίδα επάνω στον εξοπλισµό µε τις ακόλουθες πληροφορίες: α) Επωνυµία και διεύθυνση, έτος κατασκευής και αριθµό σειράς παραγωγής του κάθε οργάνου. β) Ελάχιστη και µέγιστη ηλικία των παιδιών. γ) Μέγιστος αριθµός χρηστών. δ) Αναφορά στα πρότυπα της σειράς ΕΝ 1176:2008 και ΕΝ 1177:2008 ή ισοδύναµα αυτών.

3 ε) Για κάθε εξοπλισµό να παραδίδεται από τον κατασκευαστή στο δήµο ή την κοινότητα εγχειρίδιο οδηγιών περιοδικής συντήρησης του εξοπλισµού, στις οποίες θα περιέχονται πληροφορίες για: τους απαιτούµενους οπτικούς και λειτουργικούς ελέγχους του εξοπλισµού και των επιµέρους εξαρτηµάτων του, τους απαιτούµενους ελέγχους των θεµελιώσεων και των δαπέδων στήριξης του, τη συχνότητα διενέργειας των ελέγχων στ) Για τον καθορισµό από τον κατασκευαστή του είδους και της συχνότητας των ελέγχων πρέπει να λαµβάνονται υπόψη η φύση, η χρήση και οι τοπικές περιβαλλοντικές συνθήκες που σχετίζονται µε τον, κατά περίπτωση, εγκατεστηµένο εξοπλισµό. Για τους παραπάνω λόγους που φορούν την αντοχή και την συντήρηση των οργάνων επελέγη τα παιχνίδια να είναι κατασκευασµένα όπου υπάρχει ξύλο από µικτή ξυλεία αρκτικού κύκλου και όπου υπάρχει πανέλο ξύλινο αυτό να είναι από HPL (High Pressure Laminate) καθώς είναι υλικό ανθεκτικό στις πιο ακραίες κλιµατολογικές συνθήκες. Αποτελείται από κυτταρινικές ίνες εµποτισµένες σε φαινολικές ρητίνες, συγκολληµένες σε συνθήκες υψηλής πίεσης και θερµοκρασίας. Η εξωτερική επιφάνεια συγκροτείται από έγχρωµο διακοσµητικό φύλλο εµποτισµένο σε αµινοπλαστικές ρητίνες, και αδιάβροχο επικάλυµµα ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Το HPL συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 10 ετών για το χρώµα και την επιφάνεια του υλικού και 20 ετών για µηχανική αντοχή. Το HPL εναρµονίζεται µε τους διεθνείς κανονισµούς ΕΝ 438 και ΙSO Τα µεταλλικά µη ανοξείδωτα στοιχεία που θα χρησιµοποιηθούν για την κατασκευή του εξοπλισµού (αλυσίδες, βίδες, σύνδεσµοι κλπ) είναι από χάλυβα θερµογαλβανισµένο (µε ψευδάργυρο), όπου έχει προηγηθεί προετοιµασία της επιφάνειας µε αµµοβολή. Οι διαστάσεις και διατοµές των µεταλλικών στοιχείων θα πρέπει να είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν µελετηθεί σύµφωνα µε τις σχετικές νόρµες ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες Τα πλαστικά στοιχεία που απαιτούνται για την κατασκευή του εξοπλισµού πρέπει να έχουν µεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για τα παραπάνω χρησιµοποιούνται υλικά που έχουν και την δυνατότητα ανακύκλωσης όπως το πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), και πολυαµίδιο (PA) τα οποία και φέρουν σταθεροποιητές για την προστασία από τις υπεριώδη ακτινοβολίες του ήλιου Τα βερνίκια και τα χρώµατα µε τα οποία προστατεύονται τα ξύλινα µέρη πρέπει να είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση και να µην περιέχουν µόλυβδο, χρώµιο, κάδµιο ή άλλα βαρέα µέταλλα. Και τα βερνίκια και τα χρώµατα θα έχουν βάση το νερό και αυτό τα καθιστά κατάλληλα και ασφαλή για τα παιδιά. Τα παιχνίδια και τα ανταλλακτικά θα παραδοθούν τοποθετηµένα στους χώρους που θα υποδείξει η υπηρεσία στον ανάδοχο και θα παραληφθούν από την επιτροπή παραλαβής επί τόπου. Η προµήθεια θα εκτελεστεί µε πρόχειρο διαγωνισµό σύµφωνα µε τον ΕΚΠΟΤΑ και θα χρηµατοδοτηθεί από έσοδα του ήµου. Συκιές 5/6/2013

4 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

5 Αρθρο 1 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ Γωνίες από πολυπροπυλένιο οι οποίες στηρίζουν τεµάχιο από HPL στο πλαινό πανελ από σπιτάκι. Τιµή ανα ΤΕΜ τελειωµένης εργασίας ΕΥΡΩ (Ολογράφως): πενήντα πέντε και ογδόντα πέντε (Αριθµητικώς): 55,85 Αρθρο 2 Σύνθετα Πρόνοιας Επισκευή στα υπάρχοντα σύνθετα και συγκεκριµένα τοποθέτηση µιας µπάρας στη είσοδο τσουλήθρας και µίας καθόδου πυροσβέστη. Τιµή ανα ΤΕΜ τελειωµένης εργασίας ΕΥΡΩ (Ολογράφως): ιακόσια πενήντα (Αριθµητικώς): 250,00 Αρθρο3 Σύνθετο οδού Επισκευή σε υπάρχον σύνθετο µε προσθήκη τσουλήθρας δίµετρης ύψους 0,95 µ. αλλαγή στη βάση του παταριού και προσθήκη ενός καθίσµατος κούνιας νηπίων ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 1,000,00 (Ολογράφως): ΧΙΛΙΑ Αρθρο 4 Σκαλα ξυλινη σε υπάρχον σύνθετο Η σκάλα αποτελείται από: I. ύο (2) ξύλινα πλαϊνά κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 1200Χ160mm και πάχους 45mm. II. Τέσσερα (4) ξύλινα σκαλοπάτια κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 750Χ150mm και πάχους 40mm.

6 III. ύο ξύλινες χειρολαβές αποτελούµενες από 2 οριζόντιους δοκούς η κάθε µία (1 κουπαστή & 1 προστατευτική µπάρα) και 2 κάθετες κολώνες. Οι κουπαστές και οι µπάρες είναι διαστάσεων 1240Χ95Χ43mm ενώ οι κολώνες 735Χ95X43mm, κατασκευασµένα όλα από ξυλεία µεγάλης αντοχής. IV. Τα κενά που δηµιουργούνται µεταξύ των σκαλοπατιών καλύπτονται µε πλακάζ θαλάσσης πάχους 9mm διαστάσεων 1160Χ760mm. V. ύο (2) χαλυβδοελάσµατα St-37, γαλβανισµένα εν θερµώ, διατοµής 650Χ60Χ5mm για την αγκύρωση της στο έδαφος ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 400 (Ολογράφως): ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ Αρθρο 5 ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΑΙ ΩΝ Τα καθίσµατα της κούνιας έχουν εργονοµική σχεδίαση και µαλακές επιφάνειες ανάµεσα στα πόδια και γύρω από την µέση, για αποφυγή τυχόν τραυµατισµών. Το κάθισµα φέρει εσωτερικά προφίλ αλουµινίου διαστάσεων 400Χ125 & πάχους 2mm και είναι βραδυφλεγή µε µεγάλη αντοχή ενάντια σε χηµικές ουσίες. Περιέχουν σταθεροποιητές που δηµιουργούν αντίσταση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, παρέχουν αντιστατική προστασία η δε εξωτερική τους επιφάνεια είναι από φορµαρισµένο καουτσούκ, αναπαυτικό & άνετο στην χρήση. Η ανάρτησή τους από τους µηχανισµούς συγκράτησης γίνεται µε αλυσίδα διατοµής 5mm η οποία προσαρµόζεται στο κάθισµα µε µεταλλικούς διαµορφωµένους συνδέσµους (κρίκους) κατασκευασµένους από γαλβανιζέ χάλυβα διατοµής 7mm ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 70 (Ολογράφως): ΕΒ ΟΜΗΝΤΑ Αρθρο 6 ΚΑΘΙΣΜΑ ΝΗΠΙΩΝ Τα καθίσµατα της κούνιας έχουν εργονοµική σχεδίαση και µαλακές επιφάνειες ανάµεσα στα πόδια και γύρω από την µέση, για αποφυγή τυχόν τραυµατισµών. Το κάθισµα φέρει εσωτερικά προφίλ αλουµινίου διαστάσεων 400Χ125 & πάχους 2mm και είναι βραδυφλεγή µε µεγάλη αντοχή ενάντια σε χηµικές ουσίες. Περιέχουν σταθεροποιητές που δηµιουργούν αντίσταση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, παρέχουν αντιστατική προστασία η δε εξωτερική τους επιφάνεια είναι από φορµαρισµένο καουτσούκ, αναπαυτικό & άνετο στην χρήση.

7 Η ανάρτησή τους από τους µηχανισµούς συγκράτησης γίνεται µε αλυσίδα διατοµής 5mm η οποία προσαρµόζεται στο κάθισµα µε µεταλλικούς διαµορφωµένους συνδέσµους (κρίκους) κατασκευασµένους από γαλβανιζέ χάλυβα διατοµής 7mm. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 150,00 (Ολογράφως): ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ Άρθρο 7 Ζωακι ελατηρίου ΠΛΑΤΟΣ 280 mm Ελάχιστο πλάτος 2280 mm ΜΗΚΟΣ 900 mm Ελάχιστο µήκος 2900 mm ΥΨΟΣ 850 mm Ελάχιστο ύψος 2600 mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ : 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΚΤΩΣΗΣ 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΠΙΕΣΕΩΣ (ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ) 1 ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Το κυρίως όργανο αποτελείται από ειδικά τεµάχια κατασκευασµένα από πλακάζ HPL πάχους 19mm τα οποία συναρµολογούµενα µεταξύ τους µας δίνουν την τελική µορφή του οργάνου. Οι συνδέσεις των επιµέρους τεµαχίων γίνονται µε κοχλίες ροδέλες και περικόχλια Μ10 ή Μ8. Φέρει στον κορµό του χειρολαβές και στηρίγµατα ποδιών για µεγαλύτερη ασφάλεια κατά την διάρκεια χρήσης του οργάνου. Οι χειρολαβές και τα στηρίγµατα των ποδιών, διαµέτρου Φ30 mm είναι κατασκευασµένα από πολυπροπυλένιο. Είναι υλικό ακίνδυνο για τα παιδιά, έχει µεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και είναι ανακυκλώσιµο. Στο κάτω σηµείο του προσαρµόζεται το ελατήριο µε την µεταλλική βάση πάκτωσης. Το ελατήριο είναι κατηγορίας ελατηρίων πιέσεως µε σπείρες, διατοµής Φ20 και συνολικών διαστάσεων 170Χ360 µε 5 σπείρες. Είναι δοκιµασµένο σε µεγάλες καταπονήσεις και έχει µελετηθεί µε τρόπο που να αποκλείει τον εγκλωβισµό των άκρων του παιδιού. Συνδέεται µε το κυρίως όργανο µε βάση συγκράτησης µε φλάντζα γαλβανιζέ χάλυβα Φ175Χ5mm στην οποία κολλιούνται 2 γαλβανιζέ λάµες 35 Χ 7 Χ 5mm και συγκρατείται µε 2 ζιγκιά Μ12 µαζί µε ροδέλες Φ12 & περικόχλια ασφαλείας Μ12. Η βάση πάκτωσης τοποθετείται στο κάτω µέρος του ελατηρίου και αποτελείται από γαλβανιζέ φλάντζα χάλυβα Φ240Χ4mm η οποία συγκρατείται µε 3 ζιγκιά Μ12 µαζί µε ροδέλες Φ12 & περικόχλια ασφαλείας Μ12 και από 4 γαλβανιζέ µεταλλικές λάµες 40x5mm οι οποίες

8 συνδεόµενες µεταξύ τους, δηµιουργούν ένα δικτύωµα το οποίο εγκιβωτίζεται ολόκληρο στο έδαφος, µε αποτέλεσµα την καλύτερη αγκύρωση του οργάνου. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 550,00 (Ολογράφως): ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ Άρθρο 8 Τραµπάλα ελατηρίου µε λαβύρινθο ή αντιστοιχου σχεδίου ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΛΑΤΟΣ 500mm Ελάχιστο πλάτος 3500mm ΜΗΚΟΣ 2000mm Ελάχιστο µήκος 5001mm ΥΨΟΣ 550mm Ελάχιστο ύψος 2000mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ MIA (1) ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΚΤΩΣΗΣ ΕΝΑ (1) ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΠΙΕΣΕΩΣ (ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ) ΕΝΑ (1) ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΓΑΝΟ Το κυρίως όργανο θα αποτελείται από ειδικό τεµάχιο κατασκευασµένο από HPL πάχους 19mm, και φέρει στο επάνω µέρος του, µορφή λαβύρινθου, πάνω στον όποιο επιτρέπεται η κίνηση µιας µεταλλικής σφαίρας. Οι συνδέσεις των επιµέρους τεµαχίων θα γίνονται µε κοχλίες ροδέλες και περικόχλια Μ10 ή Μ8. Φέρει στον κορµό του µεταλλικές χειρολαβές για µεγαλύτερη ασφάλεια κατά την διάρκεια χρήσης του οργάνου. Στο κάτω σηµείο του προσαρµόζεται το ελατήριο µε την µεταλλική βάση πάκτωσης που τοποθετείται σε δυο κοιλοδοκούς διαστάσεων 1600X70X30mm. Το ελατήριο θα είναι κατηγορίας ελατηρίων πιέσεως µε σπείρες, διατοµής Φ20mm και συνολικών διαστάσεων 170Χ360mm µε 5 σπείρες. Είναι δοκιµασµένο σε µεγάλες καταπονήσεις και έχει µελετηθεί µε τρόπο που να αποκλείει τον εγκλωβισµό των άκρων του παιδιού. Θα συνδέεται µε το κυρίως όργανο µε βάση συγκράτησης από χάλυβα St-37 διαστάσεων 315Χ325mm και πλαίσιο από σιδηρογωνίες διατοµής 50Χ50mm και φλάντζα Φ220mm η οποία συγκρατείται µε 3 ζιγκιά Μ12 µαζί µε ροδέλες Φ12mm & περικόχλια ασφαλείας Μ12. Η βάση πάκτωσης θα τοποθετείται στο κάτω µέρος του ελατηρίου και αποτελείται από γαλβανιζέ φλάντζα χάλυβα Φ240Χ4mm η οποία συγκρατείται µε 3 ζιγκιά Μ12 µαζί µε ροδέλες Φ12mm & περικόχλια ασφαλείας Μ12 και από 4 γαλβανιζέ µεταλλικές λάµες 40X5mm οι οποίες συνδεόµενες µεταξύ τους, δηµιουργούν ένα δικτύωµα το οποίο εγκιβωτίζεται ολόκληρο στο έδαφος, µε αποτέλεσµα την καλύτερη αγκύρωση του οργάνου. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 840,00 (Ολογράφως): ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

9 Άρθρο 9 Σύνθετο Αγ.Θεοδώρων ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΗΚΟΣ 7937mm Ελάχιστο µήκος 10287mm ΠΛΑΤΟΣ 6195 mm Ελάχιστο πλάτος 9153mm ΥΨΟΣ 4000 mm Ελάχιστο ύψος 4700mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ : 1 ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1050mm 1 ΠΑΤΑΡΙ 1000Χ1000mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1050mm 1 ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 2Μ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1050mm 1 ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ 1 ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΕ ΞΥΛΑ 1 ΠΑΤΑΡΙ 1000Χ1000mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1650mm 1 ΣΚΕΠΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ 1000Χ1000mm 1 ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 3Μ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1650mm 1 ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΕ ΙΧΤΥ 1 ΠΑΤΑΡΙ 2000Χ2000 mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1650mm 1 ΓΩΝΙΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 ΣΚΕΠΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ 2000Χ2000mm 14 ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΚΤΩΣΗΣ Η σκάλα αποτελείται από: I. ύο (2) ξύλινα πλαϊνά κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 1200Χ160mm και πάχους 45mm. II.Τέσσερα (4) ξύλινα σκαλοπάτια κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 750Χ150mm και πάχους 40mm. III. ύο ξύλινες χειρολαβές αποτελούµενες από 2 οριζόντιους δοκούς η κάθε µία (1 κουπαστή & 1 προστατευτική µπάρα) και 2 κάθετες κολώνες. Οι κουπαστές και οι µπάρες είναι διαστάσεων 1240Χ95Χ43mm ενώ οι κολώνες 735Χ95X43mm, κατασκευασµένα όλα από ξυλεία µεγάλης αντοχής. IV.Τα κενά που δηµιουργούνται µεταξύ των σκαλοπατιών καλύπτονται µε πλακάζ θαλάσσης πάχους 12mm διαστάσεων 1160Χ760mm. V. ύο (2) χαλυβδοελάσµατα St-37, γαλβανισµένα εν θερµώ, διαστάσεων 650Χ60Χ5mm για την αγκύρωση της στο έδαφος. Τα πατάρια 1000Χ1000 κατασκευάζονται από πλακάζ θαλάσσης διαστάσεων 1000Χ1000mm πάχους 21mm. Η όλη κατασκευή στηρίζεται σε τέσσερεις (4) ξύλινες κολώνες διαστάσεων 95Χ95Χ3250 και δύο (2) κολώνες διαστάσεων 95Χ95Χ2100mm. Το µικρό σε ύψος πατάρι έχει από την µία πλευρά την ξύλινη σκάλα, αριστερά της σκάλας υπάρχει ένα µικρό µπαλκονάκι µε µεταλλικό φράγµα (κάγκελο), ενώ από δεξιά της σκάλας υπάρχει η τσουλήθρα 2µ. Για να αποφεύγεται η πρόσβαση από το ένα πατάρι στο άλλο έχει τοποθετηθεί στο κενό που δηµιουργείται HPL διαστάσεων 810Χ580 mm και πάχους 19 mm. Το άλλο πατάρι 1000Χ1000 mm προστατεύεται από τις δύο πλευρές του µε ξύλινα φράγµατα (κάγκελα) που κατασκευάζονται από ξυλεία µεγάλης αντοχής διατοµής 70Χ40mm οι κουπαστές και 100Χ20mm τα γεµίσµατα. Οι άλλες δύο πλευρές του οδηγούν η µία στην αναρρίχηση µε ξύλα και η άλλη στην γέφυρα µε σχοινιά. Επίσης, καλύπτεται από σκεπή η

10 οποία προσφέρει στους µικρούς µας φίλους σκιά και προστασία από τις κατά καιρούς καιρικές συνθήκες. Η γέφυρα αποτελείται από: I. Πέντε (5) ξύλα διαστάσεων 900Χ45Χ95mm τα οποία ενώνονται µεταξύ τους µε δυο (2) σχοινιά. II. Τέσσερα (4) προστατευτικά σχοινιά οριζόντια και άλλα τέσσερα προστατευτικά σχοινιά κάθετα κατασκευασµένα από σχοινί διατοµής Φ16 µε 6 κλώνους κατασκευασµένο από πολυπροπυλένιο το οποίο είναι υλικό µε µεγάλη αντοχή σε ψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες. Επίσης δεν είναι απορροφητικό σε νερά, έχει µεγάλη αντοχή σε διάτµηση και εφελκυσµό και πολύ µικρή ελαστικότητα. Το πατάρι 2000Χ2000 κατασκευάζεται από δάπεδο µε πλακάζ θαλάσσης διαστάσεων 1905Χ1905mm πάχους 21mm. Η όλη κατασκευή στηρίζεται σε τέσσερεις (4) ξύλινες κολώνες διαστάσεων 95Χ95Χ3250mm και τρεις (3) ξύλινες κολώνες διαστάσεων 95Χ95Χ2600 mm. Η µία πλευρά του παταριού προστατεύεται µε ξύλινα φράγµατα (κάγκελο) που κατασκευάζεται από ξυλεία µεγάλης αντοχής διατοµής 70Χ40mm οι κουπαστές και 190Χ20mm τα γεµίσµατα. Στις άλλες δύο πλευρές βρίσκεται στην µεν µία ή τσουλήθρα 3µ. στην δε άλλη η αναρρίχηση µε δίχτυ. Η σκεπή του παταριού είναι τετράριχτη και κατασκευάζεται από ξυλεία µεγάλης αντοχής διατοµής 100Χ25 mm. Κάθε τµήµα της σκεπής ενώνεται µε τα υπόλοιπα µε τέσσερις (4) ξύλινες δοκούς διαστάσεων 125Χ33Χ2200 mm & οκτώ (8) ξύλινες δοκούς διαστάσεων 95Χ42Χ2200 mm Η σκεπή στηρίζεται στις 4 κολώνες διαστάσεων 95Χ95Χ3250 mm µε σιδερογωνιές 50Χ50Χ4 mm. Η τσουλήθρα έχει ύψος 1650mm, πλάτος 540mm και συνολικό µήκος ολίσθησης 2800mm. Είναι τοποθετηµένη στην απέναντι από την αναρρίχηση µε δίχτυ πλευρά του παταριού και η πρόσβαση στην είσοδό της γίνεται από µία µπάρα κρατήµατος διατοµής Φ33. Στην αρχή της ζώνης εισόδου βρίσκονται τοποθετηµένα δύο προστατευτικά κατασκευασµένα από HPL πάχους 19mm τα οποία προσφέρουν πλευρική προστασία. Η ζώνη ολίσθησης της τσουλήθρας αποτελείται από 2 πλευρικά προστατευτικά τοποθετηµένα σε όλο το µήκος ολίσθησης, κατασκευασµένα από HPL πάχους 19mm, εγκάρσια στα οποία τοποθετείται ανοξείδωτη (INOX) λαµαρίνα διαστάσεων 3000Χ500Χ1,5mm. Για την στήριξη της λαµαρίνας και για µεγαλύτερη αντοχή σε δυναµικές καταπονήσεις, τοποθετούνται κάτω από αυτή, λωρίδες πλακάζ θαλασσής πάχους 15mm και ενισχύσεις από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής. Φ26Χ2mm. Στην αρχή της ζώνη εξόδου της τσουλήθρας τοποθετείται µία βάση αντιστήριξης ύψους 700mm κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα Φ33X2mm & Φ21Χ2mm, η οποία χρησιµοποιείται και για την αγκύρωση της τσουλήθρας στο έδαφος. Η αναρρίχηση µε δίχτυ κατασκευάζεται από σχοινί διατοµής Φ16 µε 6 κλώνους κατασκευασµένο από πολυπροπυλένιο το οποίο είναι υλικό µε µεγάλη αντοχή σε ψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες. Επίσης δεν είναι απορροφητικό σε νερά, έχει µεγάλη αντοχή σε διάτµηση και εφελκυσµό και πολύ µικρή ελαστικότητα. Η αναρρίχηση µε ξύλα αποτελείται από µεταλλική βάση κατασκευασµένη από χαλυβδοελάσµατα St-37 διατοµής QHS 40X40Χ3mm.

11 Το δάπεδο για την αναρρίχηση, δηµιουργείται από ξύλινες δοκούς διαστάσεων 1000Χ95Χ33mm ενώ ανά τρία (3) τεµάχια κατά µήκος, τοποθετούνται ξύλινη δοκοί ίδιας διάστασης µε πάχος 43mm για εύκολη πρόσβαση. Το σχοινί είναι διατοµής Φ16 µε 6 κλώνους κατασκευασµένο από πολυπροπυλένιο το οποίο είναι υλικό µε µεγάλη αντοχή σε ψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες. Επίσης δεν είναι απορροφητικό σε νερά, έχει µεγάλη αντοχή σε διάτµηση και εφελκυσµό και πολύ µικρή ελαστικότητα. Αναρτάται από µία ξύλινη τρικολλητή δοκό διαστάσεων 810Χ95Χ95mm η οποία στην µία επιφάνεια φέρει το µηχανισµό ανάρτησης και πακτώνεται στο έδαφος σε σωλήνα Φ33 για µεγαλύτερη ασφάλεια κατά την χρήση. Ο µηχανισµός ανάρτησης κατασκευάζεται µε τέτοιο τρόπο ώστε να µην επιτρέπει την περιστροφή του σχοινιού γύρω από τον άξονά του. Η γωνία δραστηριοτήτων βρίσκεται κάτω από τον χώρο που δηµιουργεί το πατάρι 2000Χ2000mm. Είναι περιφραγµένη µε φράγµατα από πλακάζ θαλάσσης για µεγαλύτερη προστασία των παιδιών που απασχολούνται σε αυτήν. Τα πλακάζ είναι διαστάσεων 1230Χ980 mm και πάχους 12 mm Οι βάσεις πάκτωσης τοποθετούνται στο κάτω µέρος(πέλµα) του κάθε ορθοστάτη έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών ανάµεσα στο ξύλο και στο µέταλλο που µπορεί να βλάψουν µακροχρόνια την ξυλεία. Είναι κατασκευασµένες από 2 γωνίες µαλακού χάλυβα St-37 διατοµής L=40X4mm, ύψους 480mm, και στο επάνω µέρος υπάρχει συγκολληµένη πλακά µαλακού χάλυβα St-37 διαστάσεων 80Χ5mm οι οποία έχει 4 οπές Φ12. Η όλη κατασκευή είναι γαλβανισµένη εν θερµό για αντοχή στην διάβρωση από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Η στερέωση της κάθε βάσης γίνεται στο κάτω µέρος του ορθοστάτη µε 4 εξάγωνους κοχλίες Μ10. Μέσα σε κάθε ορθοστάτη τοποθετούνται 2 πύροι, µηχανουργικά κατεργασµένοι από χάλυβα St-37. Κάθε πύρος φέρει 2 οπές µέσα στις οποίες περνούν οι κοχλίες στερέωσης της βάσης µε αποτέλεσµα την άψογη συγκράτηση της. Οι βάσεις πάκτωσης έχουν µελετηθεί έτσι ώστε να φέρουν το εκάστοτε όργανο σε ύψους ασφαλείας από το έδαφος, για να αποφεύγεται η επαφή του φυσικού εδάφους µε τις ξύλινες επιφάνειες. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : ,00 (Ολογράφως): ΕΚΑ ΧΙΛΙΑ ΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ Αρθρο 10 Σύνθετο Μυκηνών ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΛΑΤΟΣ 3171 mm Ελάχιστο πλάτος 5442 mm

12 ΜΗΚΟΣ 5253 mm Ελάχιστο µήκος 9189 mm ΥΨΟΣ 2600 mm Ελάχιστο ύψος 3500 mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ : 1 ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 1650mm 1 ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 1050mm 1 ΠΑΤΑΡΙ 1000Χ1000mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1650mm 1 ΠΑΤΑΡΙ 1000Χ1000mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1050mm 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1650mm 1 ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1050mm 1 ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 2Μ 1 ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 3Μ 1 ΚΑΘΟ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ 6 ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΚΤΩΣΗΣ Ο πύργος µε πατάρι ύψους 1650mm αποτελείται από τέσσερεις (4) ξύλινους ορθοστάτες (κολώνες), διαστάσεων 95Χ95Χ2600mm στους οποίους προσαρµόζονται οι βάσεις πάκτωσης. Η πρόσβαση σε αυτόν, γίνεται από την µεταλλική σκάλα απέναντι από την οποία βρίσκεται τοποθετηµένη η τσουλήθρα 3Μ ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκεται η κάθοδος του πυροσβέστη. Από την τρίτη πλευρά του πύργου (κοινή µε τον πύργο µε πατάρι ύψους 1050mm) υπάρχει ξύλινο φράγµα (κάγκελο) το οποίο κατασκευάζεται από ξυλεία µεγάλης αντοχής διατοµής 70Χ40mm οι κουπαστές και 100Χ20mm τα γεµίσµατα. Ο πύργος µε πατάρι ύψους 1050mm αποτελείται από δύο (2) ξύλινους ορθοστάτες (κολώνες), διαστάσεων 95Χ95Χ2200mm (οι άλλες 2 κολώνες είναι κοινές µε τον προηγούµενο πύργο) στους οποίους προσαρµόζονται οι βάσεις πάκτωσης. Η πρόσβαση σε αυτόν, γίνεται από την ξύλινη σκάλα, δεξιά από την οποία βρίσκεται τοποθετηµένη η τσουλήθρα 2Μ ενώ από την άλλα πλευρά υπάρχει προστατευτικό HPL πάχους 12 mm. Το κάθε πατάρι κατασκευάζεται από πλακάζ θαλάσσης διαστάσεων 1000Χ1000mm πάχους 21mm. Η όλη κατασκευή στηρίζεται επάνω στις κολώνες του κάθε πύργου. Η ξύλινη σκάλα αποτελείται από: I. ύο (2) ξύλινα πλαϊνά κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 1200Χ160mm και πάχους 45mm. II.Τέσσερα (4) ξύλινα σκαλοπάτια κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 750Χ150mm και πάχους 40mm. III. ύο ξύλινες χειρολαβές αποτελούµενες από 2 οριζόντιους δοκούς η κάθε µία (1 κουπαστή & 1 προστατευτική µπάρα) και 2 κάθετες κολώνες. Οι κουπαστές και οι µπάρες είναι διαστάσεων 1240Χ95Χ43mm ενώ οι κολώνες 735Χ95X43mm, κατασκευασµένα όλα από ξυλεία µεγάλης αντοχής. IV.Τα κενά που δηµιουργούνται µεταξύ των σκαλοπατιών καλύπτονται µε πλακάζ θαλάσσης πάχους 12mm διαστάσεων 1160Χ760mm. V. ύο (2) χαλυβδοελάσµατα St-37, γαλβανισµένα εν θερµώ, διαστάσεων 650Χ60Χ5mm για την αγκύρωση της στο έδαφος. Η µεταλλική σκάλα αποτελείται από 4 σκαλοπάτια κατασκευασµένα από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής Φ32Χ650mm και από 2 χειρολαβές κατασκευασµένες από χαλυβδοσωλήνα St- 37 διατοµής Φ32Χ2050mm. Η σκάλα για µεγαλύτερη ασφάλεια, πακτώνεται στο έδαφος. Η τσουλήθρα 2Μ έχει ύψος 1000mm, πλάτος 540mm και συνολικό µήκος ολίσθησης 1800mm.

13 Είναι τοποθετηµένη στην πλαϊνή από την ξύλινη σκάλα πλευρά του παταριού και η πρόσβαση στην είσοδό της γίνεται από µία µπάρα κρατήµατος διατοµής Φ33. Στην αρχή της ζώνης εισόδου βρίσκονται τοποθετηµένα δύο προστατευτικά κατασκευασµένα από HPL πάχους 19 mm.τα οποία προσφέρουν πλευρική προστασία. Η ζώνη ολίσθησης της τσουλήθρας αποτελείται από 2 πλευρικά προστατευτικά τοποθετηµένα σε όλο το µήκος ολίσθησης, κατασκευασµένα από HPL πάχους 19 mm., εγκάρσια στα οποία τοποθετείται ανοξείδωτη (INOX) λαµαρίνα διαστάσεων 2000Χ500Χ1,5mm. Για την στήριξη της λαµαρίνας και για µεγαλύτερη αντοχή σε δυναµικές καταπονήσεις, τοποθετούνται κάτω από αυτή, λωρίδες πλακάζ θαλασσής πάχους 15mm και ενισχύσεις από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής. Φ26Χ2mm. Στην αρχή της ζώνη εξόδου της κάθε τσουλήθρας τοποθετείται µία βάση αντιστήριξης ύψους 700mm κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα Φ33X2mm & Φ21Χ2mm, η οποία χρησιµοποιείται και για την αγκύρωση της τσουλήθρας στο έδαφος. Η τσουλήθρα 3Μ έχει ύψος 1650mm, πλάτος 540mm και συνολικό µήκος ολίσθησης 2800mm. Είναι τοποθετηµένη στην απέναντι από την µεταλλική σκάλα πλευρά του παταριού και η πρόσβαση στην είσοδό της γίνεται από µία µπάρα κρατήµατος διατοµής Φ33. Στην αρχή της ζώνης εισόδου βρίσκονται τοποθετηµένα δύο προστατευτικά κατασκευασµένα από HPL πάχους 19 mm τα οποία προσφέρουν πλευρική προστασία. Η ζώνη ολίσθησης της τσουλήθρας αποτελείται από 2 πλευρικά προστατευτικά τοποθετηµένα σε όλο το µήκος ολίσθησης, κατασκευασµένα από HPL πάχους 19 mm, εγκάρσια στα οποία τοποθετείται ανοξείδωτη (INOX) λαµαρίνα διαστάσεων 3000Χ500Χ1,5mm. Για την στήριξη της λαµαρίνας και για µεγαλύτερη αντοχή σε δυναµικές καταπονήσεις, τοποθετούνται κάτω από αυτή, λωρίδες πλακάζ θαλασσής πάχους 15mm και ενισχύσεις από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής. Φ26Χ2mm. Στην αρχή της ζώνη εξόδου της τσουλήθρας τοποθετείται µία βάση αντιστήριξης ύψους 700mm κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα Φ33X2mm & Φ21Χ2mm, η οποία χρησιµοποιείται και για την αγκύρωση της τσουλήθρας στο έδαφος. Η κάθοδος του πυροσβέστη αποτελείται από µεταλλική βάση ανάρτησης κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα διατοµής Φ32 και την επιφάνεια ολίσθησης η οποία είναι κατασκευασµένη επίσης από χαλυβδοσωλήνα διατοµής Φ42. Η σωλήνα ολίσθησης πακτώνεται στο έδαφος για µεγαλύτερη ασφάλεια κατά την χρήση. Οι βάσεις πάκτωσης τοποθετούνται στο κάτω µέρος(πέλµα) του κάθε ορθοστάτη έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών ανάµεσα στο ξύλο και στο µέταλλο που µπορεί να βλάψουν µακροχρόνια την ξυλεία. Είναι κατασκευασµένες από 2 γωνίες µαλακού χάλυβα St-37 διατοµής L=40X4mm, ύψους 480mm, και στο επάνω µέρος υπάρχει συγκολληµένη πλακά µαλακού χάλυβα St-37 διαστάσεων 80Χ5mm οι οποία έχει 4 οπές Φ12. Η όλη κατασκευή είναι γαλβανισµένη εν θερµό για αντοχή στην διάβρωση από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.

14 Η στερέωση της κάθε βάσης γίνεται στο κάτω µέρος του ορθοστάτη µε 4 εξάγωνους κοχλίες Μ10. Μέσα σε κάθε ορθοστάτη τοποθετούνται 2 πίροι, µηχανουργικά κατεργασµένοι από χάλυβα St-37. Κάθε πίρος φέρει 2 οπές µέσα στις οποίες περνούν οι κοχλίες στερέωσης της βάσης µε αποτέλεσµα την άψογη συγκράτηση της. Οι βάσεις πάκτωσης έχουν µελετηθεί έτσι ώστε να φέρουν το εκάστοτε όργανο σε ύψους ασφαλείας από το έδαφος, για να αποφεύγεται η επαφή του φυσικού εδάφους µε τις ξύλινες επιφάνειες. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 4.100,00 (Ολογράφως): ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑ ΕΣ ΕΚΑΤΟ Άρθρο 11 Κούνια διθέσια νηπίων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΗΚΟΣ 3250mm Ελάχιστο µήκος 3500mm ΠΛΑΤΟΣ 1400mm Ελάχιστο πλάτος 7000mm ΥΨΟΣ 2250mm Ελάχιστο ύψος 3000mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ 4 ΟΚΟΥΣ ΞΥΛΙΝΕΣ (ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ) ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 95Χ95Χ2380 mm 1 ΟΚΟΣ ΞΥΛΙΝΗ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ) ΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 95Χ95Χ3250 mm 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΝΗΠΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Η βάση του οργάνου αποτελείται από 4 ξύλινες τρικολλητές δοκούς µε αντίθετης φοράς (εγκάρσια) νερά σε κάθε στρώµα, διαστάσεων 95Χ95Χ2380mm στους οποίους προσαρµόζονται οι 4 βάσεις πάκτωσης. Στο άνω σηµείο οι δοκοί (ορθοστάτες) φέρουν οπές Φ18 για την συναρµογή τους και την συγκράτηση τις οριζόντιας δοκού. Για την παραπάνω σύνδεση απαιτούνται 2 κοχλίες Μ16,ροδέλες & περικόχλια ασφαλείας. Στο κάτω σηµείο κάθε ορθοστάτη προσαρµόζεται µια βάση πάκτωσης. Το οριζόντιο στοιχείο του οργάνου αποτελείται από 1 ξύλινη τρικολλητή δοκό διαστάσεων 95Χ95Χ3250mm η οποία σε κάθε άκρο της φέρει οπές Φ18 για την συναρµογή της µε τους ορθοστάτες. Σε συγκεκριµένη απόσταση από το κάθε άκρο της (830mm), η δοκός φέρει οπές Φ12 στις οποίες προσαρµόζονται οι µηχανισµοί συγκράτησης του καθίσµατος (µεταλλικά κουζινέτα). Για την συγκράτηση του κάθε καθίσµατος απαιτούνται 2 µεταλλικά κουζινέτα, κοχλίες Μ10, ροδέλες & περικόχλια ασφαλείας.

15 Τα καθίσµατα της κούνιας έχουν εργονοµική σχεδίαση και µαλακές επιφάνειες ανάµεσα στα πόδια και γύρω από την µέση, για αποφυγή τυχόν τραυµατισµών. Το κάθισµα φέρει εσωτερικά προφίλ αλουµινίου διαστάσεων 400Χ125 & πάχους 2mm και είναι βραδυφλεγή µε µεγάλη αντοχή ενάντια σε χηµικές ουσίες. Περιέχουν σταθεροποιητές που δηµιουργούν αντίσταση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες, παρέχουν αντιστατική προστασία η δε εξωτερική τους επιφάνεια είναι από φορµαρισµένο καουτσούκ, αναπαυτικό & άνετο στην χρήση. Η ανάρτησή τους από τους µηχανισµούς συγκράτησης γίνεται µε αλυσίδα διατοµής 5mm η οποία προσαρµόζεται στο κάθισµα µε µεταλλικούς διαµορφωµένους συνδέσµους (κρίκους) κατασκευασµένους από γαλβανιζέ χάλυβα διατοµής 7mm. Οι βάσεις πάκτωσης τοποθετούνται στο κάτω µέρος(πέλµα) του κάθε ορθοστάτη έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών ανάµεσα στο ξύλο και στο µέταλλο που µπορεί να βλάψουν µακροχρόνια την ξυλεία. Είναι κατασκευασµένες από 2 γωνίες µαλακού χάλυβα St-37 διατοµής L=40X4mm, ύψους 480mm, και στο επάνω µέρος υπάρχει συγκολληµένη πλάκα µαλακού χάλυβα St-37 διαστάσεων 80Χ5mm οι οποία έχει 4 οπές Φ12. Η όλη κατασκευή είναι γαλβανισµένη εν θερµό για αντοχή στην διάβρωση από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Η στερέωση της κάθε βάσης γίνεται στο κάτω µέρος του ορθοστάτη µε 4 εξάγωνους κοχλίες Μ10. Μέσα σε κάθε ορθοστάτη τοποθετούνται 2 πίροι, µηχανουργικά κατεργασµένοι από χάλυβα St-37. Κάθε πίρος φέρει 2 οπές µέσα στις οποίες περνούν οι κοχλίες στερέωσης της βάσης µε αποτέλεσµα την άψογη συγκράτηση της. Οι βάσεις πάκτωσης έχουν µελετηθεί έτσι ώστε να φέρουν το εκάστοτε όργανο σε ύψους ασφαλείας από το έδαφος, για να αποφεύγεται η επαφή του φυσικού εδάφους µε τις ξύλινες επιφάνειες. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 850,00 (Ολογράφως): ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ Αρθρο 12 απεδο ασφαλείας από ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ πάχους 40 χιλ άπεδο διαστάσεων 50Χ50 ή 100Χ100 εκ. πάχους 40 χιλ και ειδικού βαρους τουλάχιστον 660 κιλά /µ 3 κατασκευασµένο από µίγµα ανακυκλωµένων κόκκων φυσικού ελαστικού και έγχρωµης πολυουρεθάνης. Τιµή ανα µ2 ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 50,00 (Ολογράφως): ΠΕΝΗΝΤΑ

16 Αρθρο 13 Χυτό δαπεδο ασφαλείας από EPDM πάχους 90 χιλ (σε υπόβαθρο, µε υπάρχον χυτό δάπεδο µε φθορές) Στην περιοχή που τοποθετείται µέρος του συνθέτου που απαιτεί δάπεδο ασφαλείας για µεγαλύτερο ύψος πτώσης αφαιρείται εντελώς το υπάρχον χυτό δάπεδο και τοποθετείται εκ νέου δάπεδο χυτό δύο στρώσεων. Ώστε το τελικό πάχος του δαπέδου να είναι το απαιτούµενο για το µέγιστο ύψος πτώσης που ορίζει το µέρος του οργάνου διανοίγεται στο σηµείο λάκκος ικανού βάθους. Η κάτω στρώση, πάχους 90mm κατασκευάζεται από µίγµα κόκκων ανακυκλωµένου ελαστικού (SBR) και κόλλας πουλυουρεθάνης δύο συστατικών, σε αναλογία και πάλι 12,5% κόκκοι και 87,5% κόλλα. Τιµή ανα µ2 ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 85,00 (Ολογράφως): ΟΓ ΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ Αρθρο 14 Σύνθετο οδού Φιλίπου ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΗΚΟΣ 5075 mm Ελάχιστο µήκος 8000 mm ΠΛΑΤΟΣ 2861 mm Ελάχιστο πλάτος 6336 mm ΥΨΟΣ 3100 mm Ελάχιστο ύψος 4500 mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ : 8 ΞΥΛΙΝΟΙ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ (ΚΟΛΩΝΕΣ) ΙΑΤΟΜΗΣ 95Χ95Χ2650 mm 2 ΠΑΤΑΡΙΑ 1000Χ1000mm ΣΕ ΥΨΟΣ 1050mm 1 ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1050mm 1 ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 2Μ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΙ ΥΨΟΥΣ 1050mm 1 ΓΕΦΥΡΑ-ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΧΤΥ ΜΗΚΟΥΣ 3000 mm 8 ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΚΤΩΣΗΣ Το κάθε πατάρι στηρίζεται σε τέσσερεις (4) ξύλινους τρικολλητούς δοκούς µε αντίθετης φοράς (εγκάρσια) νερά σε κάθε στρώµα διαστάσεων 95Χ95Χ2650mm ενώ το δάπεδο κατασκευάζεται από πλακάζ θαλάσσης διαστάσεων 1000Χ1000mm πάχους 21mm. Οι πλευρές του κάθε παταριού προστατεύονται από ξύλινα φράγµατα (κάγκελα) που κατασκευάζονται από ξυλεία µεγάλης αντοχής διατοµής 70Χ40mm οι κουπαστές και 100Χ20mm τα γεµίσµατα. Στην τρίτη πλευρά το κάθε παταριού υπάρχουν στο µεν ένα η σκάλα στο δε άλλο η τσουλήθρα 2Μ. Μεταξύ των παταριών τοποθετείται η γέφυρα-τούνελ. Η σκάλα αποτελείται από:

17 I. ύο (2) ξύλινα πλαϊνά κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 1200Χ160mm και πάχους 45mm. II.Τρία (3) ξύλινα σκαλοπάτια κατασκευασµένα από ξυλεία µεγάλης αντοχής διαστάσεων 750Χ150mm και πάχους 40mm. III. ύο ξύλινες χειρολαβές αποτελούµενες από 2 οριζόντιους δοκούς η κάθε µία (1 κουπαστή & 1 προστατευτική µπάρα) και 2 κάθετες κολώνες. Οι κουπαστές και οι µπάρες είναι διαστάσεων 1240Χ95Χ43mm ενώ οι κολώνες 735Χ95X43mm, κατασκευασµένα όλα από ξυλεία µεγάλης αντοχής. IV.Τα κενά που δηµιουργούνται µεταξύ των σκαλοπατιών καλύπτονται µε πλακάζ θαλάσσης πάχους 8mm διαστάσεων 1160Χ760mm. V. ύο (2) χαλυβδοελάσµατα St-37, γαλβανισµένα εν θερµώ, διαστάσεων 650Χ60Χ5mm για την αγκύρωση της στο έδαφος. Η τσουλήθρα έχει ύψος 1050mm, πλάτος 540mm και συνολικό µήκος ολίσθησης 1800mm. Είναι τοποθετηµένη στην πλαϊνή από την σκάλα πλευρά του παταριού και η πρόσβαση στην είσοδό της γίνεται από µία µπάρα κρατήµατος διατοµής Φ33. Στην αρχή της ζώνης εισόδου βρίσκονται τοποθετηµένα δύο προστατευτικά κατασκευασµένα από HPL πάχους 19mm τα οποία προσφέρουν πλευρική προστασία. Η ζώνη ολίσθησης της τσουλήθρας αποτελείται από 2 πλευρικά προστατευτικά τοποθετηµένα σε όλο το µήκος ολίσθησης, κατασκευασµένα από HPL πάχους 19mm, εγκάρσια στα οποία τοποθετείται ανοξείδωτη (INOX) λαµαρίνα διαστάσεων 2000Χ500Χ1,5mm. Για την στήριξη της λαµαρίνας και για µεγαλύτερη αντοχή σε δυναµικές καταπονήσεις, τοποθετούνται κάτω από αυτή, λωρίδες πλακάζ θαλασσής πάχους 15mm και ενισχύσεις από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής. Φ26Χ2mm. Στην αρχή της ζώνη εξόδου της τσουλήθρας τοποθετείται µία βάση αντιστήριξης ύψους 700mm κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα Φ33X2mm & Φ21Χ2mm, η οποία χρησιµοποιείται και για την αγκύρωση της τσουλήθρας στο έδαφος. Η γέφυρα-τούνελ κατασκευάζεται από δίχτυ το οποίο δηµιουργείται µε σχοινί διατοµής Φ16 µε 6 κλώνους, κατασκευασµένο από πολυπροπυλένιο το οποίο είναι υλικό µε µεγάλη αντοχή σε ψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες. Επίσης δεν είναι απορροφητικό σε νερά, έχει µεγάλη αντοχή σε διάτµηση και εφελκυσµό και πολύ µικρή ελαστικότητα. Για την είσοδο στην γέφυρα-τούνελ από τον κάθε πύργο υπάρχει είσοδος κατασκευασµένη από πλακάζ θαλάσσης µεγάλης αντοχής, πάχους 21mm. Οι βάσεις πάκτωσης τοποθετούνται στο κάτω µέρος(πέλµα) του κάθε ορθοστάτη έτσι ώστε να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών ανάµεσα στο ξύλο και στο µέταλλο που µπορεί να βλάψουν µακροχρόνια την ξυλεία. Είναι κατασκευασµένες από 2 γωνίες µαλακού χάλυβα St-37 διατοµής L=40X4mm, ύψους 480mm, και στο επάνω µέρος υπάρχει συγκολληµένη πλακά µαλακού χάλυβα St-37 διαστάσεων 80Χ5mm οι οποία έχει 4 οπές Φ12. Η όλη κατασκευή είναι γαλβανισµένη εν θερµό για αντοχή στην διάβρωση από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Η στερέωση της κάθε βάσης γίνεται στο κάτω µέρος του ορθοστάτη µε 4 εξάγωνους κοχλίες Μ10. Μέσα σε κάθε ορθοστάτη τοποθετούνται 2 πύροι, µηχανουργικά κατεργασµένοι από

18 χάλυβα St-37. Κάθε πύρος φέρει 2 οπές µέσα στις οποίες περνούν οι κοχλίες στερέωσης της βάσης µε αποτέλεσµα την άψογη συγκράτηση της. Οι βάσεις πάκτωσης έχουν µελετηθεί έτσι ώστε να φέρουν το εκάστοτε όργανο σε ύψους ασφαλείας από το έδαφος, για να αποφεύγεται η επαφή του φυσικού εδάφους µε τις ξύλινες επιφάνειες. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 4.700,00 (Ολογράφως): ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑ ΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ Αρθρο 15 Μύλος αυτοκινούµενος ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΙΑΜΕΤΡΟΣ 1640 mm Ελάχιστη διάµετρος 5600 mm ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ : 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ 1 ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΡΟΣ Το κινητό µέρος αποτελείται από τον µεταλλικό σκελετό ο οποίος είναι κατασκευασµένος από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής Φ42X2mm και Φ33Χ2mm. Το πάτωµα του οργάνου είναι κατασκευασµένο από πλακάζ θαλάσσης πάχους 18 mm και το κάθισµα είναι κατασκευασµένο από HPL πάχους 12mm τα οποία υποστηρίζονται σε µεταλλικές γωνίες St-37 διαστάσεων 35Χ35Χ3mm. Περιµετρικά των καθισµάτων υπάρχει προστατευτικό κάγκελο κατασκευασµένο από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής Φ33. Στο κέντρο του µύλου υπάρχει τοποθετηµένος ο µηχανισµός κίνησης, ο οποίος αποτελείται από το τιµόνι, και τον κεντρικό άξονα. Το τιµόνι είναι κατασκευασµένο από φλάντζα πάχους 3mm και από πλακάζ πάχους 21mm ενώ ο άξονας είναι κατασκευασµένος από διάτρητο χαλυβδοσωλήνα St-37 βαρέως τύπου (τύπου Mannesmann) µε διατοµή Φ114. Στο κάτω µέρος του ο άξονας φέρει κωνικό ένσφαιρο τριβέα (ρουλεµάν) διαµέτρου Φ100 ενώ στο επάνω ένσφαιρο τριβέα (ρουλεµάν) διαµέτρουφ100 ο οποίος και µεταφέρει την περιστροφική κίνηση του τιµονιού, µε αποτέλεσµα την περιστροφή του µύλου από το εσωτερικό του. Η βάση του οργάνου αποτελείται από µεταλλικό άξονα διατοµής Φ45 µε µήκος 1200mm ο οποίος πακτώνεται στο έδαφος και σε βάθος 500mm µε µεταλλική βάση κατασκευασµένη από χαλυβδοσωλήνα St-37 διατοµής Φ42. Στο κάτω µέρος ο άξονας φέρει κωνικό ένσφαιρο τριβέα (ρουλεµάν) διαµέτρου Φ100. ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : ΠΛΑΚΑZ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Τα πλακάζ θαλάσσης είναι εµποτισµένα σε ειδικές κόλλες και ρινίσµατα σιδήρου, µε ανθεκτικό

19 εξωτερικό φιλµ µεγάλης αντοχής,είναι αντιολισθητικό και δοκιµασµένο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ειδική σύνθεση του το καθιστά µοναδικό υλικό στην κατηγορία του γιατί αποτελείται από διάφορες στρώσεις πεπιεσµένης µοριοσανίδας (ανάλογα το ολικό πάχος του) t=1,5mm. ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 1.300,00 (Ολογράφως): ΧΙΛΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ Αρθρο 16 Ξυλεία επικολλητή Ξυλεία επικολλητή για παγκάκια σε διαστάσεις που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση και µε την ανάλογη επίστρωση κάθε φορά. Τιµή ανα µ3 ΕΥΡΩ (Αριθµητικά) : 2.000,00 (Ολογράφως): ΥΟ ΧΙΛΙΑ ΕΣ

20 ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ A/Α ΕΙΔΟΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΣ 1 Επισκευή σε σπιτάκι 1 τεµ 1 2 Σύνθετα Πρόνοιας (µπαρα ασφαλείας, κάθοδος πυροσβέστη) 2 τεµ 1 3 Σύνθετο οδού ηµαρχείου(επισκευή) 3 τεµ 1 4 Πλαινό κάγκελο σκάλας 4 τεµ 2 5 Κάθισµα παιδιών 5 τεµ 6 6 Κάθισµα νηπίων 6 τεµ 6 7 Παιχνίδι ελατηριου ζωάκι 7 τεµ 1 8 Τραµπαλα ελατηρίου λαβύρινθος ή αντιστοίχου 8 τεµ 2 σχεδίου 9 Σύνθετο όργανο (Αγ. Θεοδώρων)) 9 τεµ 1 10 Σύνθετο όργανο µε δύο τσουλήθρες (Μυκηνών) 10 τεµ 1 11 Κούνια διθέσια νηπίων 11 τεµ 1 12 άπεδο καουτσούκ 4 εκ. 12 Μ άπεδο EPDM πάχους 9 εκατ. 13 Μ Σύνθετο όργανο (Φιλίπου) 14 τεµ 1 15 Μύλος αυτοκινούµενος 15 τεµ 2 16 Ξυλεία για παγκάκια 16 Μ3 0,5

21 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ A/Α ΕΙ ΟΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΑ Α ΠΟΣΟΤΗΣ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟ 1 Επισκευή σε σπιτάκι 1 τεµ 1 55,85 55, Σύνθετα Πρόνοιας (µπάρα ασφαλείας, κάθοδος πυροσβέστη) Σύνθετο οδού ηµαρχείου(επισκευή) 2 τεµ 1 250,00 250,00 3 τεµ , ,00 4 σκάλα 4 τεµ 2 400,00 800,00 5 Κάθισµα παιδιών 5 τεµ 4 70,00 280,00 6 Κάθισµα νηπίων 6 τεµ 4 150,00 600,00 7 Παιχνίδι ελατηριου ζωάκι 7 τεµ 1 550,00 550,00 8 Τραµπάλα ελατηρίου λαβύρινθος ή αντιστοίχου σχεδίου 8 τεµ 2 840, ,00 9 Σύνθετο όργανο (Αγ. Θεοδώρων) 9 τεµ , ,00 10 Σύνθετο όργανο µε δύο τσουλήθρες (Μυκηνών) 10 τεµ , ,00 11 Κούνια διθέσια νηπίων 11 τεµ 1 850,00 850,00 12 άπεδο καουτσούκ 4 εκ. 12 Μ ,00 500,00 13 άπεδο EPDM πάχους 9 εκατ. 13 Μ , ,00 14 Σύνθετο όργανο (Φιλίπου) 14 τεµ , ,00 15 Μύλος αυτοκινούµενος 15 τεµ , ,00 16 Ξυλεία για παγκάκια 16 Μ3 0, , ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,85 ΦΠΑ 8.134,15 ΣΥΝΟΛΟ ,00 ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ

ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΕΧΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΕΧΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΕΧΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Επίσης θα δημιουργηθεί μία νέα παιδική στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παιδόπολης, κτίριο Παραρτήματος

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Επίσης θα δημιουργηθεί μία νέα παιδική στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παιδόπολης, κτίριο Παραρτήματος 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1.1 Μελέτη σκοπιμότητας Η παρούσα μελέτη συνολικού προϋπολογισμού 11.966,00 (ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 24%), αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων για την ανακατασκευή δύο (2) υφιστάμενων παιδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων». ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Β. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Γ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Α Α: ΒΛ4ΤΩΚΙ-168 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 1-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 258

Διαβάστε περισσότερα

Η τήρηση των απαιτήσεων των προαναφερόµενων προτύπων ή προδιαγραφών ασφαλείας πιστοποιείται από αναγνωρισµένους φορείς, µέσω διενέργειας περιοδικών,

Η τήρηση των απαιτήσεων των προαναφερόµενων προτύπων ή προδιαγραφών ασφαλείας πιστοποιείται από αναγνωρισµένους φορείς, µέσω διενέργειας περιοδικών, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων για τις υφιστάµενες παιδικές ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χαρές της.ε Πεύκων προκειµένου να ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ προσαρµοστούν µε τις προδιαγραφές της /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Στην παιδική χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ε. Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου» CPV:

Τίτλος: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ε. Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου» CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 14/06/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Β. Γεωργίου 23 & Τραπεζούντος Ταχ. Κωδ.: 570 13 Πληροφορίες: Κ. Κανελλόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «Αναβάθµιση εξοπλισµού Πα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «Αναβάθµιση εξοπλισµού Πα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «Αναβάθµιση εξοπλισµού Παιδικών χαρών ήµου Βέροιας» ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 2017-109 ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.000,00 ΚΑ 30-7135.076 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

(επί ποινή αποκλεισµού)

(επί ποινή αποκλεισµού) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων για τις υφιστάµενες παιδικές ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χαρές της.ε Αγ. Παύλου προκειµένου να ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ προσαρµοστούν µε τις προδιαγραφές της /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Ωραιοκάστρου»

«Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Ωραιοκάστρου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 24/8/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Β. Γεωργίου 23 & Τραπεζούντος Πληρ.: Kανελλόπουλος Κώστας Ταχ. Κώδ. :

Διαβάστε περισσότερα

(επί ποινή αποκλεισµού)

(επί ποινή αποκλεισµού) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων για τις υφιστάµενες ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παιδικές χαρές της.ε Νεάπολης προκειµένου ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ να προσαρµοστούν µε τις προδιαγραφές της /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η προµήθεια θα εκτελεστεί µε πρόχειρο διαγωνισµό σύµφωνα µε τον ΕΚΠΟΤΑ και θα χρηµατοδοτηθεί από έσοδα του ήµου.

Η προµήθεια θα εκτελεστεί µε πρόχειρο διαγωνισµό σύµφωνα µε τον ΕΚΠΟΤΑ και θα χρηµατοδοτηθεί από έσοδα του ήµου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων για τις υφιστάµενες ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παιδικές χαρές της.ε Συκεών προκειµένου ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ να προσαρµοστούν µε τις προδιαγραφές της /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.05 ΣΥΝΘΕΤΟ ΒΥΘΟΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6400mm Απαιτούμενος χώρος 9550Χ8700mm Μήκος 7850mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 2100 mm Ύψος 3300mm Ηλικία χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6900mm Απαιτούμενος χώρος 10150Χ10500mm Μήκος 8000mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 1550 mm Ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τηλέφωνο: 2421094180

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τηλέφωνο: 2421094180 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ.Δ/νση: Μικρασιατών 81- Μακρυνίτσης Ταχ.Κώδικας: 38333 Πληροφορίες: Αποστολία Σόφη Τηλέφωνο: 2421094180 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Επίσης θα δημιουργηθεί μία νέα παιδική στο Μεσαίο στην περιοχή του Γηπέδου Μπάσκετ συνολικής έκτασης 140m2 περίπου

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Επίσης θα δημιουργηθεί μία νέα παιδική στο Μεσαίο στην περιοχή του Γηπέδου Μπάσκετ συνολικής έκτασης 140m2 περίπου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 24/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Β. Γεωργίου 23 & Τραπεζούντος Ταχ. Κωδ.: 570 13 Πληροφορίες: Κ. Κανελλόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Τµήµα έργων µελετών & Σχ. Πόλης Αρ. Μελ: 54 /13 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 Α.O.E: /13 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τµήµα έργων µελετών & Σχ. Πόλης Αρ. Μελ: 54 /13 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 Α.O.E: /13 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων και ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανταλλακτικών για την συντήρηση των ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ παιδικών χαρών της ηµοτικής ενότητας /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Νεάπολης Τµήµα έργων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΠΑΡΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «26.20. Σύνθετο Άλμπατρος» Διαστάσεις οργάνου Μήκος 10000 mm Πλάτος 6000 mm Ύψος 3600 mm Πιστοποίηση ΕΝ 1176:2008/1,3 Απαιτήσεις ασφαλείας Απαιτούμενος χώρος 13600Χ9000mm 98m 2 Μέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΠΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ταχ. Δ/νση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ε. Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου» CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τίτλος: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ε. Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου» CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 14/06/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Β. Γεωργίου 23 & Τραπεζούντος Ταχ. Κωδ.: 570 13 Πληροφορίες: Κ. Κανελλόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ: Αθανασία Μόκαλη Τηλ: 2551064165 Αρ. Μελέτης : Αρ. Πρωτ.: 18 / 2015 17552/2015 «Προμήθεια Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Προμήθεια: «Προμήθεια οργάνων αστικού εξοπλισμού πέντε παιδικών χαρών Δήμου Σκύδρας» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Προϋπολογισμού: 274.198,72

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΟΤ ΕΝ 1176 ΚΑΙ ΕΛΟΤ ΕΝ 1177 Αρ. Μελέτης : 12/2015 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: CPV: Κ.Α.Ε.: ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΙΑΣΤΡΩΝ (ΚΙΟΣΚΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ» Ερώτηση 1: Στο άρθρο 8.VII της διακήρυξης αναφέρεται : «ή θα προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Προμήθεια ανταλλακτικών οργάνων παιδικών χαρών»

ΕΡΓΟ : «Προμήθεια ανταλλακτικών οργάνων παιδικών χαρών» - Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα : Άμεσης επέμβασης και Ημερομηνία 14-01 -2013 Συντήρησης υποδομών Πληροφορίες : Τρύφωνος Ευαγγελία Τηλέφωνο : 2313 302 328 Fax : 2313 302 320 e-mail : teva@pavlosmelas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800 ΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 73.800

ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800 ΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 73.800 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. μελέτης: 36/2013 ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800 ΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 34/2015 ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: 24.600 Παπάγου 23-4-2015 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800 ΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 73.800

ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800 ΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 73.800 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. μελέτης: 28 /2013 ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ: 60.000 ΦΠΑ 23%: 13.800

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ. 8934/ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ. 8934/ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ. 8934/02-05-2012 ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9ης/25-04-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Κ. 152 34 - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΜΗΜΑ : Τεχν. Συνεργείων & Αυτεπιστασίας ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Aν. Παρτάλης Τηλ. : 213-2023.944-982

Διαβάστε περισσότερα

K.A.: ΑΡ. Μελέτης: 128/2017 CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

K.A.: ΑΡ. Μελέτης: 128/2017 CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «Προμήθεια και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού υπαίθριων χώρων των νηπιαγωγείων περιοχής Δήμου Κομοτηνής» K.A.:

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πωγωνίου - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πωγωνίου - ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Προμήθεια τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Πωγωνίου ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Λοιπά Υλικά, για την αναβάθμιση Ταχυδρομική Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Τ.Κ

Λοιπά Υλικά, για την αναβάθμιση Ταχυδρομική Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι Τ.Κ Αριθμός Μελέτης 03/2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια Τοποθέτηση ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Εξοπλισμού, Ασφαλούς Δαπέδου, Στοιχείων ηλεκτροφωτισμού και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ TEΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λοιπά Υλικά, για

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθµ. 92/2017 «Προµήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών ηµοτικής Ενότητας Σερρών έτους 2017»

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθµ. 92/2017 «Προµήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών ηµοτικής Ενότητας Σερρών έτους 2017» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ.Τ.Υ. Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθµ. 92/2017 «Προµήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών ηµοτικής Ενότητας Σερρών έτους 2017» Αναθέτουσα Αρχή: ήµος Σερρών CPV: 37535200-9 Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της Προμήθειας Ανταλλακτικών Οργάνων Παιδικών Χαρών με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Διενέργειας της Προμήθειας Ανταλλακτικών Οργάνων Παιδικών Χαρών με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 12/07/2016 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ. : 32142 Ταχ. Δ/νση: Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 306 Τ.Κ. : 68100 Τηλέφωνο : 2551364214 Φαξ : 2551364125 Πληροφορίες : ΣΙΔΕΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Χαλκίδα : 11-4 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Αριθμ. Πρωτ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Χαλκίδα : 11-4 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Αριθμ. Πρωτ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ληλαντίων 34 & Μεγασθένους 341 00, Χαλκίδα Τηλ: 2221355155 FAX : 2221035000 Χαλκίδα : 11-4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ.ΠΡΟΜ.: 90/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 193.520,00 Φ.Π.Α (24%): 46.444,80 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ.Ε. Ν. ΙΩΝΙΑΣ FAX: 24210-23492. 100 mm

ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ.Ε. Ν. ΙΩΝΙΑΣ FAX: 24210-23492. 100 mm ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος, 24-10-2012 ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ.Ε. Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ Ταχ. /νση: Μικρασιατών 81 Ταχ. Κωδικας: 38333 Πληροφορίες: Θύµιος Μισοκέφαλος

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµός : ,00 (Συµπ. Φ.Π.Α. 24%) ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 69/2018

Προϋπολογισµός : ,00 (Συµπ. Φ.Π.Α. 24%) ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 69/2018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 69/2018 Προµήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας σε τρείς παιδικές χαρές του ήµου Σητείας, προκειµένου να πιστοποιηθούν σε

Διαβάστε περισσότερα

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια ενός (1) είδους ξύλινου καθιστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TMHMA ΤΕΧΝΙΚΩΝ, Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Εξοπλισμού Κοινοχρήστων Χώρων»

«Προμήθεια Εξοπλισμού Κοινοχρήστων Χώρων» ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προμήθεια ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ: 32097/14-9-2017 Σεπτέμβριος 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει Προμήθεια εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων, για το έτος 2017. Όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 6 / 2013 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 6 / 2013 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 6 / 2013 ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Περαία, 27.01.2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Περαία, 27.01.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Περαία, 27.01.2015 Τίτλος: «Προμήθεια εξαρτημάτων οργάνων παιδικών

Διαβάστε περισσότερα

Τµήµα έργων µελετών & Σχ. Πόλης Αρ. Μελ: 55/12 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:73.800,00 Α.O.E: /12 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τµήµα έργων µελετών & Σχ. Πόλης Αρ. Μελ: 55/12 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:73.800,00 Α.O.E: /12 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ οργάνων και ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανταλλακτικών για την συντήρηση ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ παιδικών χαρών του ήµου /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τµήµα έργων µελετών & Σχ. Πόλης Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο Προµήθειας Αυτή η τεχνική προδιαγραφή αφορά την προµήθεια οργάνων παιδικής χαράς και δαπέδων ασφαλείας που θα τοποθετηθούν στις παιδικές χαρές που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καρδίτσα 30/01/2015 Ταχ.Δ/νση: Σαρανταπόρου 140 Ταχ.Κώδικας: 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ URL: http://www.karditsa-city.gr Τηλέφωνο: Fax: 24413 54802

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµός : ,00 (Συµπ. Φ.Π.Α. 24%) ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 44/ 2018

Προϋπολογισµός : ,00 (Συµπ. Φ.Π.Α. 24%) ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 44/ 2018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης 44/ 2018 Προµήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας σε τρείς παιδικές χαρές του ήµου Σητείας, προκειµένου να πιστοποιηθούν σε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελέτης : Τροποποίηση της 15/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ:

Αρ. Μελέτης : Τροποποίηση της 15/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: Αρ. Μελέτης : Τροποποίηση της 15/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ»

ΜΕΛΕΤΗ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Αρ. Μελέτης : 27/2013 (Τροποποίηση της υπ αριθμ. 17/2013 μελέτης ΤΥΔΕ) ΜΕΛΕΤΗ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ & ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ Με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ & ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ Με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης Αρ. Μελέτης: 63 /2014 Έργο:«Προμήθεια λοιπών παιδικών χαρών και μπασκετών» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ & ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ Με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Τύπος Ελέγχου Αρχικός Περιοδικός Επανέλεγχος Πελάτης: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Κατασκευαστής / Ιδιοκτήτης: - / ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Αντικείμενο Ελέγχου: Έλεγχος συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των Προτύπων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Προμήθεια οργάνων αθλοπαιδιών Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Α.: 30.6662.0009 Πληροφορίες: Τσόκου Παν. Έτος 2017 ΤΗΛ. & FAX: 2221079603 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Βελτίωση εξοπλισμού Παιδικών Χαρών στο Δήμο Λουτρακίου-

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Βελτίωση εξοπλισμού Παιδικών Χαρών στο Δήμο Λουτρακίου- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Βελτίωση εξοπλισμού Παιδικών Χαρών στο Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : #179.998,20 (με ΦΠΑ) # ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ` ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : Φ 23/ 03 /2016 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αρ. µελέτης: 31 / 2012 ΦΟΡΕΑΣ : ΜΕΛΕΤΗ: ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΗΣ : 121.951,00 Φ.Π.Α. 23%

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία 30/10/2015

Ημερομηνία 30/10/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ Αρ. Πρωτ.: 14613 Ημερομηνία 30/10/2015 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ Δ.Κ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ» με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Αρ. Έκθεσης Επιθεώρησης: Τύπος Ελέγχου 070 / Rev.0 Αρχικός Περιοδικός Πελάτης: Κατασκευαστής / Ιδιοκτήτης: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία Αίτησης:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 9/206 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ «ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ OΡΓΆΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΏΝ ΧΑΡΏΝ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Κ.Α. : 30.735.460 ΠΡΟΫΠ.: 69.880,20 με Φ.

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Θέση:: Αρ. Μελέτης: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Έργο: Θέση:: Αρ. Μελέτης: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Έργο: Θέση:: Αρ. Μελέτης: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ 40/2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. µελ.: 4 /2012 Προϋπολογισµός: ,00 Α..Σ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια κινητού εξοπλισµού για ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τις ανάγκες λειτουργίας της αίθουσας ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ηµοτικού Συµβουλίου στο πρώην /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ηµαρχείο Νεάπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Τύπος Ελέγχου Αρχικός Περιοδικός Επανέλεγχος Πελάτης: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Κατασκευαστής / Ιδιοκτήτης: - / ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Αντικείμενο Ελέγχου: Έλεγχος συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των Προτύπων και

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της /3.06.06 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 77/06 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Δ.Ε.ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Δ.Ε.ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Δ.Ε.ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 35.390,00 πλεον Φ.Π.Α. 23 % ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθμός Μελέτης: 44/2018 Τίτλος: Προμήθεια τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Κόνιτσας Χρηματοδότηση: ΥΠ.ΕΣ. ΣΑΕ055

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Τύπος Ελέγχου Αρχικός Περιοδικός Επανέλεγχος Πελάτης: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Κατασκευαστής / Ιδιοκτήτης: - / ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Αντικείμενο Ελέγχου: Έλεγχος συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των Προτύπων και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΔΟΜΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Σοφ. Βενιζέλου 112-114 Πληροφορίες: Χ.Π. Βακάλης, Τηλέφωνο: 2109970072 ΜΕΛΕΤΗ: «Προμήθεια οργάνων, για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΤΑΡΙ 92 εκ. (με τετράγωνο σκέπαστρο) ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΤΑΡΙ 92 εκ. (χωρίς σκέπαστρο)

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΤΑΡΙ 92 εκ. (με τετράγωνο σκέπαστρο) ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΤΑΡΙ 92 εκ. (χωρίς σκέπαστρο) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Έργο: KATAΣΚΕΥΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ- ΔΗΜ.ΚΟΙΝ. ΑΝΑ ΛΙΟΣΙΩΝ (Π.Ε. ΚΕΝΤΡΟΥ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ NOMOΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Προϋπ. : 44.569,05 euro (συμπ. Φ.Π.Α. 23 %) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Σταυροπούλου 31 Τ.Κ.: 30200 Μεσολόγγι ΤΗΛ: 2631363320 ΦΑΞ: 2631025041 Πληροφορίες: Λύτρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΟΤ 819 ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤ 834 ΤΗΣ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΟΤ 819 ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤ 834 ΤΗΣ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ.ΠΡΟΜ.: 85/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΟΤ 819 ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤ 834 ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002988702 2015-08-24

15REQ002988702 2015-08-24 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τµήµα: Μελετών-Κατασκευών & Πολεοδοµικών Εφαρµογών ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΕΠ 10-02-02-03 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε.

ΠΕΤΕΠ 10-02-02-03 ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΤΕΠ 10-02-02-03 10 Φυτοτεχνικά Εργα 02 Τεχνικές Εργασίες 02 Εξοπλισµός πάρκων και πλατειών 03 Εξοπλισµός παιδικής χαράς Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Τύπος Ελέγχου Αρχικός Περιοδικός Επανέλεγχος Πελάτης: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Κατασκευαστής / Ιδιοκτήτης: - / ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Αντικείμενο Ελέγχου: Έλεγχος συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των Προτύπων και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ)

ΜΕΛΕΤΗ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ Δ/ΣΗ ΠΕΡΙΒ. ΥΠΗΡ. ΔΟΜΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜ ΟΣ: «Προμήθεια οργάνων και αστικού εξοπλισμού για βελτίωση παιδικών χαρών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ & ΜΕΓΑΣΘΕΝΟΥΣ 34 Ταχ. Κωδ.: 341 00 Πληροφορίες: ΙΩΑΝΝΗΣ Απ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ Τηλ : 2221355198 Fax : 2221035000

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Σταυροπούλου 31 Τ.Κ.: 30200 Μεσολόγγι ΤΗΛ: 2631363320 ΦΑΞ: 2631025041 Πληροφορίες: Λύτρας

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Θερμαϊκού. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 234.333,45 με Φ.Π.Α. ΠΕΡΑΙΑ 19/08/2013

Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Θερμαϊκού. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 234.333,45 με Φ.Π.Α. ΠΕΡΑΙΑ 19/08/2013 Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 234.333,45 με Φ.Π.Α. ΠΕΡΑΙΑ 19/08/2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 3. ΓΕΝΙΚΗ KAI ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΈΡΓΟ: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για κοινοχρήστους χώρους Κ.Α. 30-7332.010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα διαθέτουν την

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα διαθέτουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Τίτλος: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α.Τ. 1 ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΡΓΑΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Τίτλος: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια οργάνων Παιδικών Χαρών»

«Προμήθεια οργάνων Παιδικών Χαρών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια οργάνων Παιδικών Χαρών» Κ.Μ. : Π 97 / 2014 Κ.Α. : 30.7135.0007 ΠΡΟΫΠ.: 73.664,70 με Φ. Π. Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια δύο (2) τύπων ξύλινων πάγκων (παγκάκια)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι 1 Νοεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΠΔΔ «ΚΑΠΗ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι 1 Νοεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΠΔΔ «ΚΑΠΗ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - Αριθμ. Πρωτ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχηματάρι 1 Νοεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΠΔΔ «ΚΑΠΗ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - Αριθμ. Πρωτ: --1122-- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 17 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Α Α: ΒΛ43ΩΚΙ-4ΨΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 1-7-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 259

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

ΜΕΛΕΤΗ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 293

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 293 ΑΔΑ: 7Δ8ΥΩΚΙ- 0ΙΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8-7-2014 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμές Εφαρμογής Τιμαριθμική :2012 Γ

Τιμές Εφαρμογής Τιμαριθμική :2012 Γ Σελίδα 1 από 10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-2015 ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών» 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΕΛΕΤΗ. «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών» 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡ.ΜΕΛ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: CPV: 37535200-9 14/2017 74.300,80 ΜΕΛΕΤΗ «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών» 3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων

1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια τεσσάρων (4) τύπων ξύλινων καθιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Συγκεκριμένα, η προμήθεια πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των εξής παιδικών χαρών:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Συγκεκριμένα, η προμήθεια πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των εξής παιδικών χαρών: Ψηφιακά υπογεγραμμένο από IOANNIS TSINOPOULOS Ημερομηνία: 206.07.26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΈΡΓΟ : «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 9.239,00 Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 43 /17 Προµήθεια οργάνων παιδικής χαράς και αστικού εξοπλισµού για την πόλη του Πύργου ΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ /ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. 43 /17 Προµήθεια οργάνων παιδικής χαράς και αστικού εξοπλισµού για την πόλη του Πύργου ΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ /ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ /ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Αρ.Μελ.: Εργο : 43 /17 Προµήθεια οργάνων παιδικής χαράς και αστικού εξοπλισµού για την πόλη του Πύργου ΓΕΝΙΚΑ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια και

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών Κ.Α

Προµήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών Κ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝ. ΕΡΓΩΝ. ΤΜΗΜΑ :ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ & ΠΑΙ ΟΤΟΠΩΝ ΤΑΧ. ΙΕΥΘ. : Ι. ΡΑΓΑΤΣΗ 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΑΡΜΟ ΙΟΣ Φ.ΣΟΦΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ Αριθµός Μελέτης: 26/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα