ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 5 ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ Της ευτεροβάθµιας Συνδικαλιστικής Oργάνωσης µε την επωνυµία Oµοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (O.Λ.Μ.Ε.), µε έδρα στην Αθήνα, οδός Κορνάρου 2 και Ερµού, όπως νόµιµα εκπροσωπείται, Για την έναρξη διαπραγµατεύσεων µε αντικείµενο την κατάρτιση και υπογραφή: 1. Ειδικής Συλλογικής Συµφωνίας Εργασίας έτους , για τη ρύθµιση ζητηµάτων των εκπαιδευτικών που απασχολούνται µε σχέση δηµοσίου δικαίου στη ηµόσια ευτεροβάθµια Εκπαίδευση και τα οποία σύµφωνα µε το άρθρο 13 του Ν. 2738/99 µπορούν να αποτελέσουν περιεχόµενο Συλλογικής Συµφωνίας Εργασίας 2. Ειδικής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας έτους , για τη ρύθµιση των όρων και των συνθηκών εργασίας και άλλων ζητηµάτων των εκπαιδευτικών που απασχολούνται µε σχέση δηµοσίου δικαίου στη ηµόσια ευτεροβάθµια Εκπαίδευση κατ εφαρµογή των άρθρων 3 επ. Ν. 2738/99 ΠΡOΣ: Το Ελληνικό ηµόσιο, όπως νόµιµα εκπροσωπείται από: 1. τον Υπουργό Οικονοµίας και Oικονοµικών (Καραγεώργη Σερβίας 10) 2. τον Υπουργό Εσωτερικών ηµόσιας ιοίκησης και Αποκέντρωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 15, Αθήνα) 3. τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Πειραιώς 40) και 4. τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων (Μητροπόλεως 15, Αθήνα) ΚOΙΝOΠOΙΗΣΗ: 1. Ανώτατη ιοίκηση Ενώσεων ηµοσίων Υπαλλήλων Α..Ε..Υ. (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2, Αθήνα) ΠΡΟΟΙΜΙΟ H OΛΜΕ διεκδικούσε και συνεχίζει να διεκδικεί την κατοχύρωση του δικαιώµατος των Συλλογικών ιαπραγµατεύσεων και της Ειδικής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας - Συµφωνίας, γιατί πιστεύει ότι είναι ένα µέσο που παρέχει περισσότερες δυνατότητες για την πιο ουσιαστική και αποτελεσµατική παρέµβαση του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήµατος. υστυχώς, ο νόµος 2738/ 99 για τις Συλλογικές ιαπραγµατεύσεις απέχει πολύ από τις προσδοκίες των εκπαιδευτικών και ευρύτερα των εργαζοµένων στο ηµόσιο γιατί: 1. εν µπορούν να αποτελέσουν αντικείµενο των Συλλογικών ιαπραγµατεύσεων, στο πλαίσιο κατάρτισης των Συλλογικών Συµβάσεων Εργασίας, τα κρίσιµα ζητήµατα των αποδοχών (µισθών και επιδοµάτων), των συντάξεων, του συστήµατος προσλήψεων, των οργανικών θέσεων. Έτσι, αυτό που µένει τελικά για τις Συλλογικές Συµβάσεις είναι τα θέµατα υγιεινής και ασφάλειας, της

2 Σελίδα 2 από 5 επιµόρφωσης, των αδειών, του χρόνου εργασίας, των υπηρεσιακών µεταβολών (µεταθέσεις κ.ά.). 2. Τα σηµαντικότερα προβλήµατα, των αποδοχών, των συντάξεων και των οργανικών θέσεων, παραπέµπονται σε Συλλογική Συµφωνία που η ισχύς της, κάθε φορά, θα εξαρτάται,κυρίως, από τις κυβερνητικές διαθέσεις. 3. Με τη νοµοθετική πρόβλεψη του θεσµού της Μεσολάβησης (αρθρ.10) και σε περίπτωση αδιεξόδου, κατά τη διαπραγµάτευση, επειδή η Κυβέρνηση διατηρεί για τον εαυτόν της τη δυνατότητα να ορίζει δια του Υπουργού Εσωτερικών, ηµόσιας ιοίκησης και Αποκέντρωσης το όργανο Μεσολάβησης (Προέδρους, Αντιπροέδρους του Νοµικού Συµβουλίου του Κράτους, τρεις καθηγητές ΑΕΙ) (άρθρα 10-11), η Συλλογική ιαπραγµάτευση καθίσταται διαδικασία κατά το µάλλον ή ήττον επαχθής για την πλευρά των εργαζοµένων. Λαµβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και όσα επισηµαίνονται ειδικότερα στη συνέχεια της παρούσας, θέτουµε προς διαπραγµάτευση τις ακόλουθες προτάσεις και αιτήµατα του κλάδου µας, τα οποία επιφυλασσόµαστε να αναπτύξουµε και προφορικά, κατά τη διάρκεια των απευθείας διαπραγµατεύσεων. ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ Θέτουµε ως µείζον ζήτηµα για τις επικείµενες διαπραγµατεύσεις µε αντικείµενο την Ειδική Συλλογική Συµφωνία Εργασίας έτους και την Ειδική Συλλογική Σύµβαση Εργασίας την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στις συνοµιλίες σε υψηλό πολιτικό επίπεδο και όχι µε ανώτερα στελέχη της ιοίκησης η δικαιοδοσία των οποίων, εκ των πραγµάτων, είναι περιορισµένη. ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΗΣ ΣΥΛΛOΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αύξηση των δαπανών για την εκπαίδευση για το 2003 στο 5% επί του ΑΕΠ ως πρώτο βήµα προσέγγισης του ευρωπαϊκού µέσου όρου. (Η διατύπωση αυτή κινείται στην κατεύθυνση του ιστορικού αιτήµατος του 15% των δαπανών του Γενικού Κρατικού Προϋπολογισµού για την Παιδεία). Α. Oικονοµικά αιτήµατα Είναι κοινή πεποίθηση, ότι η µισθολογική µας κατάσταση ήταν πάντα αναντίστοιχη µε την προσφορά και το έργο µας, γι αυτό και αποτέλεσε αφετηρία σηµαντικών αγώνων, που ανέδειξαν τα προβλήµατα της εκπαίδευσης, γενικότερα. Η ιδιαιτερότητα του εκπαιδευτικού έργου και ο κρίσιµος χαρακτήρας του στη σηµερινή συγκυρία είναι, ήδη, ευρέως αποδεκτά. Επόµενο είναι, ότι η ιδιαιτερότητα αυτή πρέπει να αναγνωρίζεται και να αποτυπώνεται και στη µισθολογική καθώς και τη βαθµολογική εξέλιξη των εκπαιδευτικών. Συµβολική προς την κατεύθυνση αυτή είναι η ρύθµιση του ν. 2470/97, που αφορά στο επίδοµα εξωδιδακτικής απασχόλησης. 1. Αύξηση των αποδοχών (ακαθαρίστων) σε ποσοστό 25% των σηµερινών από 1/1/2002. Στην ικανοποίηση αυτής της διεκδίκησης θα συµβάλουν: α. η αύξηση των βασικών αποδοχών β. η αύξηση του επιδόµατος εξωδιδακτικής απασχόλησης κατά 146, 74 Euro ( δρχ.) τουλάχιστον.

3 Σελίδα 3 από 5 2. Ακώλυτη βαθµολογική και µισθολογική εξέλιξη έως και τα καταληκτικά µισθολογικά κλιµάκια και µη σύνδεση του µισθού µε την αξιολόγηση απόδοση. 3. Oυσιαστική αύξηση του οικογενειακού επιδόµατος. 4. Oυσιαστική αύξηση της αµοιβής για υπερωριακή απασχόληση των καθηγητών 5. Íá êáôáâëçèïýí Üìåóá ôá äåäïõëåõìýíá óôïõò êáèçãçôýò (ùñïìßóèéïé, áíáðëçñùôýò, áìïéâýò ãéá óõììåôï Þ óå åðéôñïðýò, åíéó õôéêþ äéäáóêáëßá, ôï 15% åðß ôùí áðïäï þí ôïõò ãéá üóïõò Ý ïõí åêðáéäåõôéêþ Üäåéá ê.ëð. 6. Να αναγνωρίζονται τα χρόνια σπουδών όλων των καθηγητών για µισθολογική εξέλιξη (κατ αναλογία µε τη ρύθµιση που ισχύει για τους πτυχιούχους της ΑΣΕΤΕΜ /ΣΕΛΕΤΕ). 7. Να γίνει επανακατάταξη των καθηγητών που υπηρέτησαν και υπηρετούν σε προβληµατικές και παραµεθόριες περιοχές µε βάση τα πλασµατικά χρόνια υπηρεσίας που τους έχουν αναγνωρισθεί, µε διατήρηση του χορηγηθέντος επιδόµατος παραµεθορίων περιοχών. 8. Πλήρη εργασιακά, µισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώµατα για τους αναπληρωτές συναδέλφους και για όλους τους µήνες του χρόνου. Η προϋπηρεσία τους να λαµβάνεται υπόψη για όλα τα θέµατα (µισθολογικά κλιµάκια, άδειες, υγειονοµική περίθαλψη, ωράριο κλπ). Να διπλασιαστεί η αποζηµίωση για µη χορηγηθείσα άδεια που προβλέπεται για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Β. Συνταξιοδοτικά - ασφαλιστικά αιτήµατα ιεκδικούµε : Σύνταξη ίση µε το 80% του συνόλου των αποδοχών, χωρίς τα µερίσµατα των επικουρικών ταµείων, όπως αυτές διαµορφώνονται στο χρόνο αποχώρησης του υπαλλήλου. Πλήρη σύνταξη µε 30 χρόνια ασφάλισης. Αναγνώριση ως συντάξιµου του χρόνου βασικών σπουδών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, των καθηγητών, εφόσον οι σπουδές αυτές αποτελούν τυπικό προσόν για το διορισµό τους ως εκπαιδευτικών. Θεµελίωση δικαιώµατος συνταξιοδότησης σε περίπτωση θανάτου ή ολικής αναπηρίας, ανεξάρτητα από τα χρόνια υπηρεσίας, µε κατώτερο όριο σύνταξης στο ύψος του 80% των αποδοχών του νεοδιόριστου καθηγητή. Πραγµατική αυτοδιοίκηση και αυτοδιαχείριση των Ταµείων µας και αξιοποίηση των αποθεµατικών τους για την ικανοποίηση αναγκών των ασφαλισµένων (στέγη - δάνεια - παιδικοί σταθµοί κ.λπ.). Πλήρη ιατροφαρµακευτική και υγειονοµική περίθαλψη. ωρεάν περίθαλψη για οδοντιατρικά και φυσιοθεραπεία. ωρεάν χορήγηση γυαλιών οράσεως και φακών επαφής. Γ. ιορισµοί Εκπαιδευτικών Oι διορισµοί που έγιναν τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ κατώτεροι από τις πραγµατικές ανάγκες, µε αποτέλεσµα να υπάρχουν, για πολλούς µήνες µετά την έναρξη των µαθηµάτων, κενά διδακτικού προσωπικού. Το πρόβληµα αυτό ήταν οξύτερο στο χώρο της Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης.

4 Σελίδα 4 από διορισµούς για την έγκαιρη και πλήρη κάλυψη των κενών όλων των σχολείων. Άµεσος διορισµός όλων των 16µηνιτών αναπληρωτών εκπαιδευτικών (άρθρ. 138 του ν. 2725/99) και σταδιακή απορρόφηση των υπολοίπων µε βάση την προϋπηρεσία τους. ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΗΣ ΣΥΛΛOΓΙΚΗΣ 1. Μείωση αριθµού µαθητών ανά τµήµα ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ÅÊÐÁÉÄÅÕÔÉÊÁ - ÕÐÇÑÅÓÉÁÊÁ Στη διάρκεια της δίµηνης απεργίας µας (1997) η ηγεσία του ΥΠΕΠΘ δεσµεύτηκε ότι από την επόµενη σχολική χρονιά ( ) θα µείωνε τον αριθµό των µαθητών ανά τµήµα στους 30 κατ ανώτατο όριο, µε την προοπτική περαιτέρω µείωσης, εάν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες. Όµως, παρά το γεγονός ότι ο κλάδος µας προβάλλει συνεχώς το παραπάνω αίτηµα, αυτό όχι µόνο δεν ικανοποιήθηκε από το ΥΠΕΠΘ, αλλά, αντίθετα, έστελνε εγκυκλίους για αυστηρή εφαρµογή των κείµενων διατάξεων σε ό,τι αφορά στη συγκρότηση των τµηµάτων. Θεωρούµε αναγκαίο να προωθηθεί τώρα η σχετική ρύθµιση που θα προβλέπει ότι σε όλα τα Γυµνάσια και Λύκεια της χώρας συγκροτούνται τµήµατα µε 25 µαθητές και σε όλα τα ΤΕΕ τµήµατα µε 20 µαθητές κατ ανώτατο όριο. Υπενθυµίζουµε ότι αυτή την εξαγγελία έκανε δηµόσια για µια ακόµη φορά ο πρώην Υπουργός Παιδείας στις Αναστολή των διαδικασιών κατάργησης και συγχώνευσης σχολείων Να σταµατήσουν οι διαδικασίες συγχώνευσης και κατάργησης σχολείων. Να τηρηθεί η προβλεπόµενη διαδικασία (προτάσεις Τοπικής και Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης, πρόταση τοπικής ΕΛΜΕ) για την όποια απόφαση κατάργησης ή συγχώνευσης σχολείων. Να ενισχυθούν ως προς τους πόρους και την υλικοτεχνική υποδοµή, αλλά και µε όλους τους δυνατούς τρόπους, τα σχολεία της περιφέρειας, ιδιαίτερα τα πιο αποµακρυσµένα. Να γίνει αυστηρός χωροταξικός καταµερισµός στις σχολικές µονάδες, ώστε να µην παρατηρηθεί και τη χρονιά αυτή το απαράδεκτο φαινόµενο υπερσυγκέντρωσης µαθητών σε κάποιες σχολικές µονάδες µε την παράλληλη συρρίκνωση και κατάργηση κάποιων άλλων. 3. Υπηρεσιακά Συµβούλια Να επαναφερθούν στο ΚΥΣ Ε οι αρµοδιότητες που του αφαιρέθηκαν µε πρόσφατες νοµοθετικές ρυθµίσεις (διορισµοί, αποσπάσεις στα ΑΕΙ και στις υπηρεσίες, κεντρικές και περιφερειακές, του ΥΠΕΠΘ κ.λπ.).

5 Σελίδα 5 από 5 Παροχή στοιχείων και αναγκαίας πληροφόρησης (άρθρο 5 παρ. 3 Ν. 2738/99) Κατά την πρόοδο των διαπραγµατεύσεων το.σ. της OΛΜΕ επιφυλάσσεται να ζητήσει από τη ιοίκηση κάθε αναγκαίο κατά την κρίση του στοιχείο που αφορά τα εκπαιδευτικά ζητήµατα και τις προτάσεις για συλλογική διαπραγµάτευση που καταθέτει. Εξουσιοδοτηµένοι εκπρόσωποι κατά τις διαπραγµατεύσεις Εξουσιοδοτηµένοι εκπρόσωποι της OΛΜΕ για τη διεξαγωγή των διαπραγµατεύσεων για την υπογραφή Συλλογικής Σύµβασης και Συµφωνίας ορίζονται οι: ΝΙΚOΣ ΤΣOΥΛΙΑΣ, Πρόεδρος ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚOΣ, Αντιπρόεδρος ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΙΚΟΣ, Γ. Γραµµατέας και µέλη του.σ. που θα σας γνωστοποιήσουµε στο µέλλον Θα παρίσταται δε κατά τις διαπραγµατεύσεις και ο νοµικός µας σύµβουλος ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ικηγόρος Αθηνών. Αρµόδιος ικαστικός Επιµελητής καλείται να επιδώσει νόµιµα την παρούσα προς αυτούς τους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόµιµες συνέπειες αντιγράφοντας όλη στην έκθεση επίδοσης. Αθήνα, 20/6/2002 Για.Σ. της OΛΜΕ Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραµµατέας Νίκος Τσούλιας Κώστας Μπόικος

Σελίδα 1 από 5 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΜΕ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΜΕ Σελίδα 1 από 5.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 Aθήνα 27/1/03 Α.Π.:1342 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΥ.Σ. ΤΗΣ ΛΜΕ ΠΡΣ ΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΜΕ Ενδεικτικά, η εξωτερική και εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ Της ευτεροβάθµιας Συνδικαλιστικής Oργάνωσης µε την επωνυµία Oµοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (O.Λ.Μ.Ε.),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΠΙOΝ ΠΑΝΤOΣ ΑΡΜO ΙOΥ ΙΚΑΣΤΗΡΙOΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑΣ ΑΡXΗΣ ΕΞΩ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΠΡOΣΚΛΗΣΗ Της ευτεροβάθµιας Συνδικαλιστικής Oργάνωσης µε την επωνυµία Oµοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (O.Λ.Μ.Ε.),

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX:

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 www.olme.gr e-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 23/9/04 ΠΡΟΣ: - τα.σ. των ΕΛΜΕ - τα Μ.Μ.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Α Πρόσληψη και Υπηρεσιακές Μεταβολές του Εκπαιδευτικού Προσωπικού 1. Σύστηµα Πρόσληψης Εκπαιδευτικών

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Α Πρόσληψη και Υπηρεσιακές Μεταβολές του Εκπαιδευτικού Προσωπικού 1. Σύστηµα Πρόσληψης Εκπαιδευτικών Η φετινή σχολική χρονιά, όπως και οι προηγούµενες, ξεκίνησε µε πολλά προβλήµατα εξαιτίας των ελλείψεων σε διδακτικό προσωπικό. Στις 7 Οκτωβρίου βρεθήκαµε αντιµέτωποι µε ανορθολογικές καταστάσεις και αδιέξοδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ. Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω:

ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ. Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω: ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω: 1. Να μην περάσουν οι αλλαγές στο εξεταστικό (περιφερειακές εξετάσεις κ.λπ.). 2. Όχι σε ξεχωριστό μισθολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

αποφάσισε και προτείνει στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων τα εξής: Α ΙΕΚ ΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

αποφάσισε και προτείνει στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων τα εξής: Α ΙΕΚ ΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Αρ. Πρωτ: 181 Αθήνα 8/10/2009 Προς Τα.Σ. Συλλόγων Εκ/κών Π.Ε. Απόφαση-Εισήγηση του.σ. της.ο.ε. προς τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων για το διεκδικητικό και αγωνιστικό πλαίσιο του κλάδου Συναδέλφισσες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2002

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2002 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2002 Στην ΑΘΉΝΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΗΝ 10.04.2002 ΣΤΑ Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ Α.Ε (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφ ενός του κ.στ. ΝΕΖΗ ιευθύνοντος Συµβούλου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η ΕΙ ΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η ΕΙ ΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Αθήνα 25-8-2008 Αρ.Πρωτ.11 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η ΕΙ ΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 10 Α - Για

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 88 14 922 88 15 393 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 517 128 517 119 Προς: Αθήνα, 26 Ιουλίου 2000 1. Οµοσπονδία Ασφαλιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 27/1/2010

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 27/1/2010 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 27/1/2010 ΠΡΟΣ: την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Στην Αθήνα σήµερα την 23 η Απριλίου 1997 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφ ενός του κ. Α Ρ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γενικού ιευθυντή, που ενεργεί

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ

Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ Νέο μισθολόγιο Πεδίο εφαρμογής (άρθρο 7) + Δημοτικές Επιχειρήσεις Μισθολογικά κλιμάκια (άρθρο 9) Αποσύνδεση μισθού

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/02/2019

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/02/2019 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 www.olme.gr email: olme@otenet.gr Αθήνα, 13/02/2019 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΜΕ Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος 5-3-2015. Προς τα µέλη του συλλόγου. Ενηµερωτικό Δελτίο

Βόλος 5-3-2015. Προς τα µέλη του συλλόγου. Ενηµερωτικό Δελτίο Βόλος 5-3-2015 Προς τα µέλη του συλλόγου Ενηµερωτικό Δελτίο ΘΕΜΑ 1 ο : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών µονάδων Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (Ι ΙΩΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ Ι ΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Κορνάρου 2 και Ερµού ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 7/2/08 Α.Π.

Ο.Λ.Μ.Ε. Κορνάρου 2 και Ερµού ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 7/2/08 Α.Π. Ο.Λ.Μ.Ε. Κορνάρου 2 και Ερµού ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 e-mail: olme@otenet.gr www.olme.gr Αθήνα, 7/2/08 Α.Π.: 656 ΠΡΟΣ: - τον Υπουργό Εθν. Παιδείας και Θρησκευµάτων κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 5/11/04 Α.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 5/11/04 Α. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 5/11/04 Α.Π: 1401 ΠΡΟΣ: τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κ. Καραµανλή ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2003

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2003 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε ΕΤΟΥΣ 2003 Στην Αθήνα σήµερα την 04.06.2003 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ Α.Ε (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφενός του κ. ΣΤ.ΝΕΖΗ ιευθύνοντος Συµβούλου,

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/12/04

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/12/04 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 13/12/04 Οι θέσεις της ΟΛΜΕ για τον Κρατικό Προϋπολογισµό του 2005 Ο Κρατικός Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ 1. Απόφαση για την Πληροφορική (σελ. 2) 2. Απόφαση για τις ξένες γλώσσες (σελ. 3) 3. Απόφαση για διορισμούς (σελ. 4) 4. Απόφαση για

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Σ.Ε.Ε. Ι.Π. ΑΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙ ΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΙ

Π.Ο.Σ.Ε.Ε. Ι.Π. ΑΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙ ΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΙ Π.Ο.Σ.Ε.Ε. Ι.Π. ΑΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙ ΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΙ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Ζωγράφου Τηλ. 210-7722610, 210-7722753, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Στην Αθήνα σήµερα την 11.4.95 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφ' ενός του Αναπληρωτή Γενικού ιευθυντή κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ ΕΤΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ ΕΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ ΕΤΩΝ 1999 2000 Στην Αθήνα σήµερα την 15 η Ιουνίου 1999 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφενός του κ.α Ρ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός κανονικών αδειών δηµοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας και διεξαγωγής των Ολυµπιακών Αγώνων 2004

ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός κανονικών αδειών δηµοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας και διεξαγωγής των Ολυµπιακών Αγώνων 2004 Αθήνα, 7/5/2004 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Δευτέρα, 29

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε.

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. µε θέµα: «Ειδικές Ρυθµίσεις Άρσης Αντικινήτρων στη Συνδικαλιστική ράση» (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογική Σύµβαση Εργασίας

Συλλογική Σύµβαση Εργασίας Συλλογική Σύµβαση Εργασίας Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Μηχανικών Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων όλης της χώρας Στην Αθήνα σήµερα 13 εκεµβρίου 2002 οι υπογράφοντες αφενός: 1) Ν. Αναλυτής, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Επιχειρησιακή σύμβαση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε - Ε.Τ.Ε 2009 Συνάδελφοι, Μέσα σε ένα κλίμα ύφεσης και αμφισβήτησης των Συλλογικών Συμβάσεων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κυρία Υπουργέ, Κύριε Υφυπουργέ, Κύριε Γεν. Γραµµατέα,

ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κυρία Υπουργέ, Κύριε Υφυπουργέ, Κύριε Γεν. Γραµµατέα, Ο.Λ.Μ.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ! Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 19/1/07 Α.Π:1397 Κυρία Υπουργέ, Κύριε Υφυπουργέ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΦΓ9-ΟΔ1. e-mail:kitsios@epeaek.gr

ΑΔΑ: ΒΙΦΓ9-ΟΔ1. e-mail:kitsios@epeaek.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Μονάδα Α2 ιεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Τι προβλέπει ο νέος νόµος

Τι προβλέπει ο νέος νόµος ηµητρακόπουλος Γιώργος Αναπληρωµατικός Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. (εκλεγµένος µε το ψηφοδέλτιο της Π.Α.Σ.Κ.) Τηλ. επικοινωνίας 6977 747439 e-mail: info@gdimitrakopoulos.gr http://www.gdimitrakopoulos.gr Τι προβλέπει

Διαβάστε περισσότερα

1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου. η οποία υπάγεται στον Πρωθυπουργό.

1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου. η οποία υπάγεται στον Πρωθυπουργό. Νόµος 2667/1998 Εθνική επιτροπή δικαιωµάτων του ανθρώπου Άρθρο 1: Σύσταση και αποστολή ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα

λειτουργεί αποτρεπτικά και εξυπηρετεί την τακτική της καθυστέρησης της γενικευµένης χορήγησης του επιδόµατος σε όλους τους δικαιούχους, πάγια θέση και

λειτουργεί αποτρεπτικά και εξυπηρετεί την τακτική της καθυστέρησης της γενικευµένης χορήγησης του επιδόµατος σε όλους τους δικαιούχους, πάγια θέση και Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α Ε Υ ΟΜΟ ΙΚΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ή ΑΡΝΗΣΙ ΙΚΙΑ Eίστε και εσείς µάρτυρες ως η κορυφαία συνδικαλισική οργάνωση των ηµοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη µιας (1) θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος ιοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη:

Προκήρυξη µιας (1) θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος ιοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1 Άρτα, 25 / 11 / 2013 Αριθ. Πρωτ. : Φ.4/6699 Προκήρυξη µιας (1) θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος ιοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ιοσκούρων 4 & Πολυγνώτου - Αθήνα 105 55 Τηλ. 2103310080-2, Fax: 2103310083 E-mail: info@ kpolykentro.gr Site: www.kpolykentro.gr Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα.

α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα. Με την εγκύκλιο επέρχονται οι εξής αλλαγές: α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα. β) Υιοθετεί ένα μεικτό σύστημα αποδοχών, βάσει του οποίου η μισθολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των εργαζοµένων στις Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Και Συστηµάτων Ασφαλείας όλης της χώρας» (2002-2003-2004) (Πράξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 010 88 14 922 010 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 0310 517 128 0310 517 119 ΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX:

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 6/5/08 ΠΡΟΣ: - τον Υπουργό Εθν. Παιδείας και Θρησκευµάτων κ. Ευρ. Στυλιανίδη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΜΑ. 11 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ. 11 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑ 11 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 11 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ Ν.ΔΡΑΜΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 29/7/05 Α.Π.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 29/7/05 Α.Π. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 29/7/05 Α.Π.: 52 ΠΡΟΣ: - την Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Εργαζοµένων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Συλλόγου Ηλεκτρονικών του Πολεµικού Ναυτικού (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη»

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη» Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Σε συνέχεια της ανωτέρω εγκυκλίου του Υπουργείου ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ιακυβέρνησης, σας γνωρίζουµε τα ακόλουθα:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Σε συνέχεια της ανωτέρω εγκυκλίου του Υπουργείου ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ιακυβέρνησης, σας γνωρίζουµε τα ακόλουθα: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & Αθήνα, 22 /11/2011 ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ /ΝΣΗ ΚΥΡ. ΑΣΦ. ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Α ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : ΣΤΑ ΙΟΥ 29 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Αθήνα, 6/3/2006 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Η ΑΣ για να καλύψει µια ανάγκη αµφίδροµης επικοινωνίας µε τους εργαζόµενους στην Εθνική Τράπεζα, προχώρησε το προηγούµενο

Διαβάστε περισσότερα

Σας γνωρίζουµε ότι στον πρόσφατα ψηφισθέντα ν.3996/2011 εισάγονται, µεταξύ άλλων,

Σας γνωρίζουµε ότι στον πρόσφατα ψηφισθέντα ν.3996/2011 εισάγονται, µεταξύ άλλων, 2011-ΕΓΚ ΣΕΠΕ_ειδικα ταµεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ /ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κύριε Υπουργέ,

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κύριε Υπουργέ, Αθήνα, 24.03.2015 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Αριθµ. Πρωτ.:73 ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX:

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 8/1/2014 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η νέα κλαδική ΣΣΕ, το κείµενο της οποίας ακολουθεί, αποτελεί ακόµα µια σηµαντική κατάκτηση των εργαζοµένων του κλάδου µας. Συµφωνήθηκε µετά από επίπονες και σκληρές διαπραγµατεύσεις, που απασχόλησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 4/10/05 ΠΡΟΣ: - την Υπουργό Εθν. Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Μ. Γιαννάκου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών. Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης τη ς χώρας

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών. Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης τη ς χώρας 1 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης τη ς χώρας (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας 43/28-5-2001) Στην Αθήνα σήµερα σης 3

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ

ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1) Επώνυµο 2) Όνοµα 3) Όνοµα πατέρα 4) Αριθµός Μητρώου 5) Κλάδος/Ειδικότητα * 6) Θέση που υπηρετεί 7) /νση ή Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης της χώρας»

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης της χώρας» ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Κοινωνικών Λειτουργών Βιοµηχανικών επιχειρήσεων όλης της χώρας» (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας 123/11-10-2002) Στην Αθήνα σήµερα την 22

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: Αθήνα, 21/10/2003 FAX : ΙΑΒΗΜΑ ΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: Αθήνα, 21/10/2003 FAX : ΙΑΒΗΜΑ ΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ file://e:\diav03.htm Σελίδα 1 από 5 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 0 32 03-32 5 Αθήνα, //03 FAX : 0 32 2 382-33 33 ΙΑΒΗΜΑ ΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΩΡΑ «Ποιότητα παντού», «επανάσταση του αυτονόητου»:

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία: 02/03/2011 Τηλέφωνο : Α.Π. : 2539 Fax : ,

Ηµεροµηνία: 02/03/2011 Τηλέφωνο : Α.Π. : 2539 Fax : , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001 1 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2001 των εργαζόµενων στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις ολόκληρης τηςτχώρας, που είναι θυγατρικές Τραπεζών, ειδικότερα δε στις επιχειρήσεις, 1. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ 2. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΑΕΖΥ

Διαβάστε περισσότερα

γ. τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος και δ. τα αιρετά όργανα (Βουλευτές και Δήμαρχοι).

γ. τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος και δ. τα αιρετά όργανα (Βουλευτές και Δήμαρχοι). Ανταποδοτική σύνταξη Ειδικότερα για παλαιούς ασφαλισμένους στο Δημόσιο, ισχύει ότι από 1-1-2017, ως συντάξιμες αποδοχέςνοούνται αυτές επί των οποίων καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές, σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ Θέµα: ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ Θέµα: ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ Κύκλος Σχέσεων Κράτους Πολίτη ΣΥΝΟΨΗ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ Θέµα: ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ : ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: κ. Ανδρ. Λυκουρέντζο

ΠΡΟΣ: κ. Ανδρ. Λυκουρέντζο Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα 7.4.08 ΠΡΟΣ: - τον Υπουργό Εθν. Παιδείας και Θρησκευµάτων κ. Ευρ. Στυλιανίδη - τον Υφυπουργό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ: - Σχολικούς Συµβούλους κλάδου ΠΕ04 (δια των Περιφερειακών νσεων Εκπ/σης). - ΕΚΦΕ όλης της χώρας (δια των Ε) - Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

ΚΟΙΝ: - Σχολικούς Συµβούλους κλάδου ΠΕ04 (δια των Περιφερειακών νσεων Εκπ/σης). - ΕΚΦΕ όλης της χώρας (δια των Ε) - Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Nα διατηρηθεί µέχρι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ.ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εβδοµαδιαία ενηµέρωση Κοινωνικό Πολύκεντρο-Α Ε Υ

Εβδοµαδιαία ενηµέρωση Κοινωνικό Πολύκεντρο-Α Ε Υ ιοσκούρων 4 & Πολυγνώτου Τηλ. 2103310080-1 www.kpolykentro.gr Υπεύθυνη Μαρία Φιλιοπούλου Εβδοµαδιαία ενηµέρωση Κοινωνικό Πολύκεντρο-Α Ε Υ Τεύχος 105 10 Σεπτεµβρίου 2014 Οι επιπτώσεις των περιοριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 88 14 922 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 517 128 517 119 Προς: 1. Πανελλήνια Οµοσπονδία Λογιστών

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, Α.Π.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, Α.Π. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 9.7.08 Α.Π.:1099 ΠΡΟΣ: - τα Κόµµατα του Ελληνικού Κοινοβουλίου - την Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

Βαθµός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί µέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ----- ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ----- Ταχ. /νση: Ανδρέα Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 Αθήνα, ΤΗΛ: FAX:

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 Αθήνα, ΤΗΛ: FAX: Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 Αθήνα, 7.4.08 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr ΠΡΟΣ: τα.σ. των ΕΛΜΕ : ΘΕΜΑ: Επιµόρφωση των εκπαιδευτικών-«ηµόσια ιαβούλευση»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΥΚ)

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΥΚ) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΥΚ) 1. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ α. Από 01/07/2005 να παραχωρηθεί στο προσωπικό αύξηση στους βασικούς µισθούς

Διαβάστε περισσότερα

του Οµίλου της Εθνικής Τράπεζας,

του Οµίλου της Εθνικής Τράπεζας, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013-2015 (Π.Κ. Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης:6/15.5.2013) Στην Αθήνα, σήµερα, την 14 Μαΐου 2013, στα γραφεία της Εµπορικής Τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΟ 2001 (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας 65/ )

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΟ 2001 (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας 65/ ) 1 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΟ 2001 (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας 65/6-7-2001) Στην Αθήνα, σήµερα την 28η Ιουνίου 2001, στο Μέγαρο Μελά της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος οι υπογράφοντες:

Διαβάστε περισσότερα

1 Άρτα, 14 / 04 / 2014 Αριθ. Πρωτ. : Φ.4/1911 Προκήρυξη µιας (1) θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος Tεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΜΟΙΒΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σελ. 1/6 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Έγκριση Ο παρών Κανονισµός Λειτουργίας της Επιτροπής Καθορισµού Αµοιβών καταρτίσθηκε µε βάση τον Κώδικα Εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

Το ΔΣ του Συλλόγου, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση όλων εργαζομένων

Το ΔΣ του Συλλόγου, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση όλων εργαζομένων Αθήνα,30 Αυγούστου 2012 Συνάδελφοι, Το ΔΣ του Συλλόγου, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση όλων εργαζομένων για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τη Διοίκηση της Εταιρίας, παραθέτει κωδικοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη:

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1 Άρτα, 26 / 02 / 2014 Αριθ. Πρωτ. : Φ.4/937 Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τµήµατος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 010 88 14 922 010 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 0310 517 128 0310 517 119 Αθήνα, 12/9/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. (Για τα έτη 2002-2003)

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. (Για τα έτη 2002-2003) ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - Ο.Τ.Ο.Ε. (Για τα έτη 2002-2003) (Πράξη Κατάθεσης Υπουργείου Εργασίας: 25/28.5.2002) Στην Αθήνα, σήµερα την 23 η Μαΐου 2002, στα Γραφεία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 88 14 922 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 517 128 517 119 Προς: 1. Οµοσπονδία Χειριστών Μηχανοδηγών

Διαβάστε περισσότερα

CYPRIALIFE. 14% ª π ƒ π. Àπ À Ã π À ƒ 01/01/2008

CYPRIALIFE. 14% ª π ƒ π. Àπ À Ã π À ƒ 01/01/2008 π ƒ -CYPRIALIFE 02-03-07 05:37 Page 1 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ CYPRIALIFE ª πø ª À ƒ À ø À ø ƒ 14% ª π ƒ π Àπ À Ã π À ƒ 01/01/2008 ƒ π π ø À ºø Μετά από πολύ σκληρές διαπραγµατεύσεις, αλλά µε το καλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΑΝ ΠΑΙ ΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αποφασιστική παρέµβαση στη συζήτηση για τη συνταγµατική αναθεώρηση του άρθρου 16.

ΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΑΝ ΠΑΙ ΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αποφασιστική παρέµβαση στη συζήτηση για τη συνταγµατική αναθεώρηση του άρθρου 16. ΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΑΝ ΠΑΙ ΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Αποφασιστική παρέµβαση στη συζήτηση για τη συνταγµατική αναθεώρηση του άρθρου 16. Το πραγµατικό διακύβευµα στις πολιτικές συζητήσεις και κοινωνικές συγκρούσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε. ΕΤΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε. ΕΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΗ Α.Ε. ΕΤΩΝ 2004 2005 Στην Αθήνα σήµερα την 22.06.2004 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΗ Α.Ε. (Χαλκοκονδύλη 30), µεταξύ αφενός του κ. ΣΤ. ΝΕΖΗ ιευθύνοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κ.Π.Σ. ΜΟΝΑ Α Α 1 Ταx. /νση : Ξενοφώντος 15 Α 105 57 Αθήνα e-mail : eye-ypepth@mou.gr Ιστοσελίδα: www.eye-ypepth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ στο σχέδιο νόµου Προς τη Βουλή των Ελλήνων ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.. Άρθρο.. Κάλυψη Οργανικών Θέσεων Αυξηµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Αθήνα, 25 Ιουλίου 2019 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συμφωνία σταθμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ Ο.Λ.Μ.Ε. Κορνάρου 2 & Ερµού ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 www.olme.gr e-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 1/10/07 Α.Π:160 Κύριε Υπουργέ, Κύριε Υφυπουργέ, ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ.Πρωτ. 941 Αθήνα 6/5/2008. Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη ΚΟΙΝ: Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

Αριθµ.Πρωτ. 941 Αθήνα 6/5/2008. Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη ΚΟΙΝ: Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. Αριθµ.Πρωτ. 941 Αθήνα 6/5/2008 Θέµα: Σχέδιο Νόµου για την Ειδική Αγωγή ΣΧΕΤ: Αρ. Πρωτ:2208/2-4-08 επιστολή σας Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη ΚΟΙΝ: Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. Κύριε Υπουργέ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Υποχρεώσεις Εργοδότη Επιχείρησης Οι επιχειρήσεις που συµµετέχουν, οφείλουν να διασφαλίζουν τα εξής: 1. Να εφαρµόζουν τις αρχές του Εθνικού Πλαισίου Ποιότητας για την Επαγγελµατική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1996 01.02.07 1(4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις 3-5-96, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. στο κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ).

Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ). Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ). Στο άρθρο 7 αναφέρονται οι κατηγορίες των υπαλλήλων για τις οποίες ισχύουν οι διατάξεις του νόμου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Τι σηµαίνει ότι θεµελιώνω συνταξιοδοτικό δικαίωµα; Θεµελιώνω σηµαίνει ότι κατοχυρώνω δικαίωµα για σύνταξη, αφού συµπληρώσω τα απαιτούµενα έτη ασφάλισης που

Διαβάστε περισσότερα

/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ( 13) ΤΜΗΜΑ : '

/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ( 13) ΤΜΗΜΑ : ' Αθήνα, 19 / 12 / 2016 Αριθ. Πρωτ. : Φ.10043 / οικ.58770 / 1442 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ /ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 22+1 ερωτήσεις-απαντήσεις Πώς θα εξαγοράσετε χρόνο ασφάλισης ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/09/2010, 06:46 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 03/09/2010, 06:46 Απαντήσεις σε 23 γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994 01.02.07 1(7) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1994 Αθήνα, σήμερα στις 09.06.94 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 στο κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:182 Αθήνα 9/10/2009 Προς Τα.Σ. Συλλόγων Εκ/κών Π.Ε. Σας αποστέλλουµε τις αποφάσεις της 78 ης Γ.Σ. για τα θέµατα που συζητήθηκαν:

Αρ. Πρωτ:182 Αθήνα 9/10/2009 Προς Τα.Σ. Συλλόγων Εκ/κών Π.Ε. Σας αποστέλλουµε τις αποφάσεις της 78 ης Γ.Σ. για τα θέµατα που συζητήθηκαν: Αρ. Πρωτ:182 Αθήνα 9/10/2009 Προς Τα.Σ. Συλλόγων Εκ/κών Π.Ε. Θέµα: Αποφάσεις της 78ης Γ.Σ..Ο.Ε. Συνάδελφοι, Σας αποστέλλουµε τις αποφάσεις της 78 ης Γ.Σ. για τα θέµατα που συζητήθηκαν: 1. Προσχολική Αγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών μονάδων τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης»

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών μονάδων τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης» ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολικών μονάδων τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης» (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας: 71/28-11-2003) Στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 10/4/06

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 10/4/06 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 Αθήνα, 10/4/06 www.olme.gr e-mail:olme@otenet.gr Κύριε Γενικέ, ΠΡΟΣ: -τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης του

Διαβάστε περισσότερα

Των ρ. Ιωάννη Παπαδόπουλου 1 και ρ. Γεωργίου Μαντάνη 2

Των ρ. Ιωάννη Παπαδόπουλου 1 και ρ. Γεωργίου Μαντάνη 2 Ρεκόρ επαγγελµατικής αποκατάστασης των αποφοίτων του Τµήµατος Σχεδιασµού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας πριν ακόµη από τη λήψη του πτυχίου τους! Των ρ. Ιωάννη Παπαδόπουλου 1 και ρ. Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα