ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ 2014 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

2 WELCOME για νεa meλη Συγκέντρωσε 350 προσωπικούς πόντους τον *πρώτο μήνα εγγραφής σου στην FM GROUP Greece & Cyprus και κάνε δικό σου ένα άρωμα 15ml ή ένα σαμπουάν (στην προσφορά δεν ισχύει το Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά με εκχύλισμα Ορχιδέας) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! *Όσοι νέοι Business Partners γράφονται στη Λέσχη της FM Group από 1η έως 15 του μηνός τότε μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα διεκδικούν τους 350 προσωπικούς πόντους. ή *Όσοι νέοι Business Partners γράφονται από 16 έως τέλος του μηνός και δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους απαιτούμενους πόντους, τότε έχουν το δικαίωμα να κάνουν 350 προσωπικούς πόντους τον αμέσως επόμενο μήνα της εγγραφής τους. Προσοχή! Οι πόντοι του μήνα εγγραφής και του επόμενου μήνα δεν αθροίζονται. Τα δώρα του Προγράμματος Welcome μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία προγενέστερη προειδοποίηση. ΛΗΞΗ: Για ΟΛΑ τα μέλη της FM GROUP Greece & Cyprus! Συγκέντρωσε 350 προσωπικούς πόντους για 2 συνεχόμενους μήνες και επέλεξε 2 αρώματα κλασικής σειράς (1 ανδρικό & 1 γυναικείο) με έκπτωση 50%! Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, εμείς θα σε ανταμείβουμε συνέχεια. Τόσο απλό! Παράδειγμα: Ιούλιος 350 πόντοι Αύγουστος 350 πόντοι Σεπτέμβριος έκπτωση σε 2 αρώματα, 350 πόντοι Οκτώβριος 350 πόντοι Νοέμβριος έκπτωση σε 2 αρώματα

3 ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS Συγκέντρωσε προσωπικούς πόντους για 6 ή 11 συνεχόμενους ημερολογιακούς μήνες και κέρδισε φανταστικά δώρα. Επιβράβευση για τους 6 μήνες: μια κάμερα χειρός Επιβράβευση για τους 11 μήνες: T.V. Επιβράβευση για τους 11 μήνες τv Δίνεται μόνο ένα δώρο βάση των μηνών που έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενοι πόντοι. Επιβράβευση για τους 6 μήνες μια κάμερα χειρός νεο ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50 ΕΝΑΡΞΗ: ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS Α) Κάνεις μέσα σε δύο (2) συνεχόμενους μήνες τρεις (3) νέες εγγραφές με το νέο πακέτο starter all inclusive*. Μην παραλείψεις να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου πάνω στην αίτηση στο πεδίο «Όνομα ατόμου που σας σύστησε» (Referrer)**! B) Κατακτάς (εσύ ο referrer) 350 προσωπικούς πόντους και παράλληλα κατακτούν και οι 3 νέοι σου Business Partners 350 προσωπικούς πόντους μέσα στον 1 ο ή τον 2 ο μήνα εγγραφής τους. Κερδίζεις ως Referrer ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 50! *Starter με τα δέκα (10) δημοφιλέστερα δείγματα αρωμάτων της FM GROUP, ένα (1) ανδρικό και ένα (1) γυναικείο άρωμα Κλασικής Σειράς της αρεσκείας σας, μία (1) κρέμα ημέρας Gold Regenesis, 8 δείγματα καφέ Aurile (ένα tester από κάθε ένα), και όλο το ενημερωτικό και πληροφοριακό έντυπο υλικό ( κατάλογο Aρωμάτων, Make-Up, For Home, Aurile, Τιμοκατάλογο, Έντυπο Προγραμμάτων Κινήτρων, 3 αιτήσεις Business Partner, 6 Χρώματα της Επιτυχίας, Οριζόντια Παρουσίαση, 5 πλατφόρμες προϊόντων) **Aπό 1η Ιουλίου ο Referrer κερδίζει τη Δωροεπιταγή αξίας 50,00!

4 Τα Σκαλοπάτια της Επιτυχίας ΕΝΑΡΞΗ: ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS 18% 15% 12% 9% 6%

5 6% Σετ Ορχιδέας : Βελούδινος αφρός για το ντους Λάδι σώματος & μαλλιών Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά Μάσκα για βαμμένα μαλλιά Ειδική μάσκα αναζωογόνησης χεριών και ποδιών Ειδικό peeling AHA χεριών & ποδιών δώρο αξίας 47,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1,49 Σετ skin lab : Kρέμα προσώπου Φυσικό βούτυρο σώματος Φυσική κρέμα σώμαστος Φυσικό σαπούνι Φυσικό αφρόλουτρο δώρο αξίας 48,70 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1,49 9% 2 αρώματα Gold Collection σετ Gold Regenesis κατάλογος προϊόντων από κάθε σειρά δώρο αξίας 110,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 2,49

6 12% Μηχανή καφέ Έξι (6) φλιτζάνια (κλασικά ή εσπρέσσο με το λογότυπο της σειράς Aurile) Τρία (3) ροφήματα καφέ Aurile Το μοντέλο της φωτογραφίας είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαφοροποιείται από το μοντέλο που θα επιλέξει η FM GROUP GREECE & CYPRUS δώρο αξίας 148,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 3,49 Για ΝΕΑ ΜΕΛΗ (εγγεγραμμένα από και μετά)! Κατάκτησε το επίπεδο 6%, 9% και 12% για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία σου στην FM και επιβεβαίωσε το κατακτηθέν επίπεδο ή κατέκτησε υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας τον ακόλουθο ημερολογιακό μήνα! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τον αμέσως επόμενο ημερολογιακό μήνα της πρόκρισής τους ώστε να λάβουν τα ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ. Επιπρόσθετες προϋποθέσεις για «ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» Η κύρια γραμμή του δικτύου σου να μην υπερβαίνει το 60% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους. Τουλάχιστον το 80% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους να έχει επιτευχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ελάχιστο μηνιαίο ποσό της προσωπικής αγοράς σου να είναι τουλάχιστον 100,00 πόντοι. Συμμετέχουν και οι πρόσθετοι κωδικοί όχι ΟΜΩΣ οι κωδικοί που έχουν διαγραφεί και έχουν μεταβιβαστεί στον Leader (βάσει του Marketing Plan της FM Group) 1ος μήνας για τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ είναι ο ΙΟΥΛΙΟΣ 2014!

7 15% επαγγελματικό σετ αποτελούμενο από μία δερμάτινη θήκη σημειώσεων, επαγγελματικές κάρτες, φορητό USB αποθήκευσης δεδομένων, στυλό, θήκη καρτών και SMART PHONE. ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 4,49 18% I pad mini Για ΝΕΑ ΜΕΛΗ (εγγεγραμμένα από και μετά)! Κατάκτησε το επίπεδο 15% & 18% για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία σου στην FM και επιβεβαίωσε το τους δύο (2) ακόλουθους ημερολογιακούς μήνες! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τους δύο (2) αμέσως επόμενους ημερολογιακούς μήνες της πρόκρισής τους ώστε να λάβουν τα ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ. Επιπρόσθετες προϋποθέσεις για «ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» Η κύρια γραμμή του δικτύου σου να μην υπερβαίνει το 60% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους. Τουλάχιστον το 80% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους να έχει επιτευχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ελάχιστο μηνιαίο ποσό της προσωπικής αγοράς σου να είναι τουλάχιστον 100,00 πόντοι. Συμμετέχουν και οι πρόσθετοι κωδικοί όχι ΟΜΩΣ οι κωδικοί που έχουν διαγραφεί και έχουν μεταβιβαστεί στον Leader (βάσει του Marketing Plan της FM Group) 1ος μήνας για τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ είναι ο ΙΟΥΛΙΟΣ 2014!

8 Ταξίδι στην Πολωνία Ανακάλυψε τη μητέρα εταιρεία, τους καταξιωμένους leaders της Πολωνίας και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γνωρίσεις μια ξεχωριστή κουλτούρα. Εκεί σε περιμένουν: ξενάγηση στο εργοστάσιο Perfand, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της FM GROUP WORLD, βόλτα στην πανέμορφη πόλη του ΒΡΟΤΣΛΑΒ, εντυπωσιακές δραστηριότητες στο PIC-NIC, που διοργανώνει η FM GROUP για όλους εσάς. Απευθύνεται στους Business Partners που θα κατακτήσουν το επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο τίτλο τους τρεις (3) αμέσως επόμενους μήνες ή θα κατακτήσουν το επίπεδο της Πορφυρένιας Ορχιδέας. Στο παρόν πρόγραμμα κινήτρου δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο μία φορά.

9 Τετράτροχος Στόλος FM Bonus Διατήρησης Επιπέδου ΛΗΞΗ: Για κάθε Μέλος από το επίπεδο αποτελεσματικότητας 18% έως τον τίτλο της «Πορφυρένιας Ορχιδέας» Έλα να φτιάξουμε το επαγγελματικό σου προφίλ! Υπέγραψε τη σύμβαση συμμετοχής και κόλλησε το λογότυπο της FM GROUP στο αυτοκίνητο της κατοχής σου! Με αυτόν τον τρόπο για κάθε μήνα που θα διατηρείς το επίπεδο σου θα λαμβάνεις από την FM GROUP δωροεπιταγή για τις αγορές προϊόντων της εταιρείας μας ή μετρητά! Για 18% Για 21% 200 ΜΕΤΡΗΤΑ Για πορφυρένια Ορχιδέα Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τον αμέσως επόμενο ημερολογιακό μήνα της πρόκρισής τους.

10 Εκμεταλλεύσου το μοναδικό προνόμιο των Πρόσθετων Κωδικών! Μη χάσεις την ευκαιρία! Κάθε Business Partner που κατακτά επίπεδο τουλάχιστον 15% δικαιούται πρόσθετο ή πρόσθετους κωδικούς. Ο κωδικός αυτός έχει τα ίδια ακριβώς προνόμια με τον βασικό κωδικό καθώς και δικαίωμα συμμετοχής σε πολλά κίνητρα. Εκμεταλλεύσου τον για την ανάπτυξή σου! Πιο συγκεκριμένα : ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ NEW ΕΣΥ 1 15% Το 15% δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ NEW ΕΣΥ 1 18% Το 18% δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 21% Η Χρυσή Μανόλια (21%) δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό.

11 ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Πορφυρένια Ορχιδέα δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ 1 ΑΜΑΡΑΝΘΗ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Αμάρανθη Ορχιδέα δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Η Xρυσή Ορχιδέα δικαιούται δύο πρόσθετους κωδικούς. ΕΣΥ 1 ΧΡΥΣΗ ΟΡΧΙΔΕΑ ΕΣΥ3 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ1 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ3 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Διαμαντένια Ορχιδέα δικαιούται τρεις πρόσθετους κωδικούς.

12 νεο VW UP & GO! Η FM GROUP θα σου προσφέρει χρηματικό bonus για την αποπληρωμή του αγαπημένου σου VOLKSWAGEN UP! Ο τίτλος της Χρυσής Μανόλιας με Βασική Δομή Δικτύου τουλάχιστον 3 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και ο τίτλος της Πορφυρένιας Ορχιδέας με Βασική Δομή Δικτύου το ΚΥΡΙΟ ΠΟΔΙ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% και τουλάχιστον 2 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % σου χαρίζουν ένα έξυπνο αυτοκίνητο πόλης! Είτε είσαι ΙΔΙΩΤΗΣ, είτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Κάνε και ΕΣΥ δικό σου το VW UP & GO! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν τη ΔΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟΥ α) για 21%: τουλάχιστον 3 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και β) για Πορφυρένια Ορχιδέα: το ΚΥΡΙΟ ΠΟΔΙ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% και τουλάχιστον 2 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και να επιβεβαιώσουν την ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟΥ και τουλάχιστον το ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ τους αμέσως 2 επόμενους ημερολογιακούς μήνες της πρόκρισής τους.

13 ΛΗΞΗ: Μόνο για Πορφυρένιες & Αμάρανθες Ορχιδέες! Θέλεις κάθε μήνα να ανταμείβεσαι επιπλέον για την ανάπτυξη του δικτύου σου; Το κίνητρο Πορφυρένιες Βάσεις και Αμάρανθες Κολώνες αναφέρεται σε όλες τις Πορφυρένιες και Αμάρανθες Ορχιδέες και τις ανταμείβει κάθε μήνα : για κάθε πόδι που απλά διατηρεί το επίπεδό του (τουλάχιστον 6%) για κάθε πόδι που αυξάνει το επίπεδό του, με ακόμα υψηλότερη προμήθεια για κάθε νέο πόδι που προσθέτεις στο δίκτυό σου (τουλάχιστον 6%) Επισκέψου την ιστοσελίδα https://pearl-amaranth.fmworld.com/ και αφού κάνεις log in, διάβασε τα ακριβή ποσά, τους κανόνες αλλά και τα παραδείγματα των προγραμμάτων. Χτίσε τη δική σου αυτοκρατορία κοντά στην FM GROUP με τα νέα προγράμματα ανάπτυξης και εκτόξευσε το εισόδημά σου στα ύψη!

14 Γενέθλια FM GROUP WORLD agal(i)a Όλος ο κόσμος μια To πιο φαντασμαγορικό event της χρονιάς! Καλεσμένοι της FM GROUP WORLD κάθε χρόνο είναι οι καλύτεροι Leaders παγκοσμίως οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι σε απίστευτους προορισμούς! Εκεί μια σειρά από εκπλήξεις περιμένουν εσάς, τους πρωταγωνιστές μας: Ένα ξεχωριστό gala που διοργανώνει η FM GROUP WORLD με πολλές βραβεύσεις, άψογη φινέτσα και απροσδόκητα συναισθήματα και η συνέχεια εκπληκτική...γνωριμία με νέες κουλτούρες, γεύσεις και δραστηριότητες! Στο τέλος κάθε ταξιδιού οι Leaders συμμετέχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο από έναν ειδικά καταρτισμένο εκπρόσωπο της εταιρείας που ενδυναμώνει τις ηγετικές τους ικανότητες. Οι όροι και οι προϋποθέσεις ενδεχομένως να διαφοροποιούνται κάθε χρόνο διότι ορίζονται μόνο από την FM GROUP WORLD. Με μία Mercedes προς την Επιτυχία Ο τίτλος της Αμάρανθης, της Χρυσής και της Διαμαντένιας Ορχιδέας σου δίνει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προνόμια μιας πολυτελέστατης Mercedes! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου μέσω του δικού σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ συμβολαίου με την εταιρεία!

15 νεο Walk of Fame ΚΑΡΤΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΣ FM GROUP THE WALK OF FAME Με την FM GROUP μπορείτε να νιώθετε σαν πραγματικό ΑΣΤΕΡΙ! Η συμμετοχή σας στη Λέσχη Αστεριών συνεπάγεται όχι μόνο τεράστια χρηματικά ποσά αλλά και κύρος, πρόσβαση σε μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια! Ο τίτλος του LEADER δεν είναι απλά τιμητικός αλλά αποτελεί και τεράστια ευθύνη και πρόκληση. Με την κατάκτηση και διατήρηση του επιπέδου οποιουδήποτε Αστεριού λαμβάνετε από εμάς μία ΚΑΡΤΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ FM GROUP, καθώς επίσης και προνόμια που ανταποκρίνονται στη θέση που έχετε στην εταιρεία μας. Το νέο κίνητρο «The Walk of Fame» θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τη δομή σας ακόμα πιο αποτελεσματικά, να κατακτήσετε τα επίπεδα αποτελεσματικότητας και, πάνω από όλα, να βοηθήσετε άλλους να ακολουθήσουν την ίδια επιτυχημένη πορεία. Η παγκόσμιας ισχύος κάρτα για το CLUB ΑΣΤΕΡΙΩΝ συνεπάγεται: Με επαγγελματικά ταξίδια και διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων Επιπρόσθετα προνόμια κατά τη διάρκεια του προγράμματος της 10ης επετείου που περιλαμβάνουν υψηλότερα κριτήρια διαμονής (Junior σουίτα), κομμωτή και make-up artist Ετήσια επαγγελματική υποστήριξη από προσωπικό, επαγγελματικό σύμβουλο της FM GROUP World για ανάλυση δομών δικτύου και διαρκείς αναφορές Ατομική εκπαίδευση με επαγγελματικό εκπαιδευτή της FM GROUP World Αποκλειστικό σχεδιασμό των προσωπικών επαγγελματικών καρτών από την FM GROUP World Και αυτά είναι μόνο η Αρχή! Aναλυτικά οι προϋποθέσεις των κινήτρων στο

16 Βρείτε μας στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/fmgroup.gr.cy Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: (Ελλάδα) (Κύπρος) FM GROUP GREECE: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 249 Ν. ΨΥΧΙΚΟ, Τ.Κ ΑΘΗΝΑ (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας) ΤΗΛ.: , FAX: (παραγγελίες) (πληροφορίες- παράπονα) (αιτήσεις) (διοικητικά θέματα) FM GROUP CYPRUS: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 20Α, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ, 2020 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛ.: , , FAX: (επικοινωνία) (αιτήσεις-παραγγελίες)

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ!

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ! www.fmgroup.gr 1. Ποτέ μη λες «όχι» σε μια ευκαιρία Αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάσαμε ούτε λεπτό στην ιδέα της ίδρυσης της FM GROUP GREECE. Ήταν η ευκαιρία μας να ζήσουμε τη ζωή μας όπως τη θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα

Masterfour. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία.

Masterfour. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία. 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 3 4 8 15 3 Αγαπητοί Φίλοι, Κατά κοινή ομολογία οι καιροί που διανύουμε

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ!

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Απολογισμός της κοινωνικής μας υπευθυνότητας 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 4 1. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 6 2. Η εταιρία μας 7 3. Προιόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Οι παρόντες «Ειδικοί Όροι & Προϋποθέσεις» κάθε προγράμματος ή/και υπηρεσίας που αναφέρονται στο παρόν, σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015 Divani Caravel Πίνακας Περιεχομένων Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 3 HR Conference 4 Ανάλυση Θεματολογίας 5 HR 8 Σε ποιους απευθύνεται 17 Διοργάνωση 18 Χορηγικό Πρόγραμμα 22 Συγκριτικός Πίνακας Χορηγιών 26

Διαβάστε περισσότερα

O Aidan O Hare στην Αθήνα

O Aidan O Hare στην Αθήνα #154 Nov 1 Success day Το πλήθος του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental επεφύλαξε μια θερμή υποδοχή με απίστευτο ενθουσιασμό στον Νο1 Συνεργάτη της Forever σε όλο τον κόσμο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενική Διευθύντρια : ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r FM GROUP SUGGESTS! 12,00 /τμχ. 34,40 40 ΠΟΝΤΟΙΟΙ Παντού μαζί σας! Πολυτελής

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER

Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το λογαριασμό της NETELLER! Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει με τις πιο χρήσιμες και δημοφιλείς δυνατότητες του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Μ. ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΠΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Μ. ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΠΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Μ. ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΠΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΡΟΣ Α: Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Α.1) Τι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 3 Hospitality Forum & Awards 5 Ανάλυση Θεματολογίας 6 Hospitality Awards 2015 11 Το Κοινό 25 Διοργάνωση 26 Χορηγικό Πρόγραμμα 28 Συγκριτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

2008 Ετήσιος Απολογισµός

2008 Ετήσιος Απολογισµός 2008 Ετήσιος Απολογισµός Περιεχόµενα ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 4 Συνοπτικά Μεγέθη Οµίλου Γράµµα προς τους Μετόχους Μέλη Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασµού και Εκτελεστικής Επιτροπής Οικονοµική Επισκόπηση Η Μετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ COSMOTE YOUR DAY SMS CONTEST ΤΗΣ COSMOTE

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ COSMOTE YOUR DAY SMS CONTEST ΤΗΣ COSMOTE ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ COSMOTE YOUR DAY SMS CONTEST ΤΗΣ COSMOTE Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (COSMOTE) με έδρα στο

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε θραύση με τη νέα σας σιλουέτα αυτές τις γιορτές!

Κάντε θραύση με τη νέα σας σιλουέτα αυτές τις γιορτές! December_forever_2011.e$S:Layout 1 11/24/10 5:27 PM Page 1 #155 HELLAS - CYPRUS Dec 1 Success day Εκπαίδευση με ξεχωριστό τρόπο χάρισαν κάποιοι από τους καταξιωμένους Managers της Εταιρείας μας στο Success

Διαβάστε περισσότερα

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1

GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 GREEK EXPORTS FORUM 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 GREEK EXPORTS CONFERENCE 2013 4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 5 ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 6 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ B2B MEETINGS WITH BUYERS 11 GREEK EXPORTS AWARDS 2013 12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Editorial 1 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Web Innovations 2 myfidelio.net Micros Channel Manager Loyalty Card Check-In Program mymicros.net New Products 4 E-Cylinder ServiceCall Fidelio Suite8

Διαβάστε περισσότερα

Recognizing Excellence in Sales

Recognizing Excellence in Sales 2014 Recognizing Excellence in Sales ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ 2014 www.salesexcellenceawards.gr Κωνσταντίνος Πρωτονοτάριος Χριστίνα Καρτσιώτου ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ ΧΟΡΓΟΣ ΣΥΓΧαρητηρια σε όλους όσους βραβεύθηκαν στα Sales Excellence

Διαβάστε περισσότερα

Feb11. Βιέννη. η στιγμή πλησιάζει.

Feb11. Βιέννη. η στιγμή πλησιάζει. #157 HELLAS - CYPRUS Feb11 Success day Με πλήθος βραβεύσεων υποδέχτηκε η οικογένεια της Forever το 2011 στο πρώτο Success Day για τη χρονιά. συνέχεια στη σελίδα 4 Νιώστε ερωτευμένοι ξανά 14 Φλεβάρη - για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο αποφασισμένος, σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός είναι εδώ. Μέσα από ποδοσφαιρικές «κατακτήσεις»,

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο στο Versus. Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία. Μόνο στο Versus. Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.

Μόνο στο Versus. Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία. Μόνο στο Versus. Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι. Μόνο στο Versus Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία Μόνο στο Versus Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι Ινδοκίνα Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN 1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ BOUTIQUE, ART &DESIGN ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E. Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 τηλεφωνία computers ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ είδη γραφείου home cinema INTERNET BUSINESS TO BUSINESS δώρα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ SERVICE ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας. Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε

Κώδικας δεοντολογίας. Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε Κώδικας δεοντολογίας Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε Το εγχειρίδιο αυτό περιέχει τον κώδικα δεοντολογίας της AkzoNobel. Το 2008 η AkzoNobel επαναπροσδιόρισε τις εταιρικές της αξίες. Οι αξίες αυτές είναι:

Διαβάστε περισσότερα