Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN"

Transcript

1 Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 και με Όλες τις δυνατότητες κέρδους από την Αρχή!! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά κλειδώνουν. Φτάνετε σε ψηλά ποσοστά και δεν τα χάνετε. Είναι σταθερά και μόνιμα! Αμοιβές σε Μεγάλο Βάθος ομάδας. Πληρώνεστε σε τζίρο στελεχών (επιτυχημένες ομάδες που έφτασαν σε επίπεδα τίτλων) μέχρι και πέμπτο βάθος και μάλιστα από την ΑΡΧΗ και χωρίς ΥΠΟΛΟΙΠΑ! Αμοιβές Ηγεσίας Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Από Διαμάντι και πάνω, παίρνετε εκπληκτικές επιπλέον προμήθειες 5% σε ΟΛΟ το τζίρο των Διαμαντιών σε 1ο επίπεδο, 3%-10% στα Διαμάντια σε 2ο επίπεδο και κάτω (μέχρι το 1ο επόμενο). Έχετε την δυνατότητα να πληρώνεστε από Διαμάντια που βρίσκονται σε άπειρο βάθος ανάλογα με την επιτυχημένη ανάπτυξη Διαμαντιών που έχετε σε πλάτος.

2 Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. DXN Marketing Plan ΕΣΥ Star Agent 21% Επιβεβαιωμένος QSA 25% ΤΕΛΕΙΟ! Κάθε μήνα μέχρι να φτάσετε το επίπεδο STAR AGENT οι προσωπικοί και ομαδικοί πόντοι σας (PV) δεν χάνονται! Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με την DXN! 1ο Marketing Plan PV Κλίμακα % QSA (Επιβεβαιωμένος) % * SA % % % 300 9% 100 6% Η μαγική φόρμουλα του διπλασιασμού είναι η Απλότητα. Η Απλότητα Κατακτά τον Κόσμο -Dr Lim Siow Jin, Ιδρυτής της DXN Θα διαπιστώσετε ότι όταν πείτε δύο λόγια για το τι κάνει το Γανόδερμα και τις τιμές του καφέ, είναι εύκολο να δώσετε 1-2 κουτιά καφέ. Ο καθένας μπορεί! Αυτό είναι και το μυστικό του πολλαπλασιασμού του τζίρου. Οι πόντοι σας (προσωπικοί και της ομάδας) προστίθενται κάθε μήνα με ότι έχετε κάνει στο παρελθόν, ώστε να γίνετε γρήγορα Star Agent. Π.χ. Αν τον πρώτο μήνα κάνετε 500 PV με την ομάδα σας και τον δεύτερο μήνα 1500 PV, τον τρίτο μήνα ξεκινάτε με 2000 PV, δηλαδή είστε στο 15%!!! Έτσι, δεν αγχώνεστε για στόχους και κυνήγι. Απλά δείξτε αυτό που έχετε. Είναι θησαυρός.

3 Star Group Bonus 25% - 37% + Bonus Ανάπτυξης από κάθε ομάδα QSΑ έως και 5ο επίπεδο. - 1ο Επίπεδο 5% QSA 1ο - 2ο Επίπεδο 4% QSA 2ο - 3ο Επίπεδο 3% QSA 3ο - 4ο Επίπεδο 2% QSA 4ο - 5ο Επίπεδο 1% QSA 5ο Παράδειγμα bonus από QSA 1ου επιπέδου όταν είσαι QSR: Star group bonus: 31% - 25% = 6% + Bonus Ανάπτυξης: 5% Σύνολο = 6% + 5% = 11% Αν ο Star Agent δεν είναι επιβεβαιωμένος,είναι 21% και λαβαίνετε 15% bonus ΕΣΥ Star Ruby! 31% QSR QSA 1ο 25% QSA 2ο 25% QSA 3ο 25% 1 QSA 1ο 25% QSA 2ο 25% 2 QSA 1ο 25% Το πλάνο μάρκετινγκ σας πληρώνει μεγάλα ποσοστά σε μεγάλο βάθος της ομάδας σας, μέσω επιπλέον μπόνους. Το σύστημα σας πληρώνει χωρίς να χρειάζεστε υπόλοιπο τζίρο εκτός των Star Group σας. Έτσι δεν έχετε το άγχος για το αν τα πληρωθείτε από ομάδες που έχουν υψηλή ανάπτυξη. 2ο Marketing Plan Star Group Bonus: 25% 37% Πλήθος QSA -25% Κλίμακα Πρώτου Επιπέδου Bonus 1 27% 2 29% 3 (Star Ruby) 31% 4 33% 5 35% 6 (Star Diamond) 37% Ανεβαίνετε πολύ γρήγορα στην κλίμακα έχοντας υψηλά ποσοστά που δεν έχουν σύγκριση. 2ο Marketing Plan Bonus Ανάπτυξης Επίπεδο QSA - 25% Ποσοστό Bonus 1o 5% 2o 4% 3o 3% 4o 2% 5o 1% Τα Bonus αυτά είναι επιπλέον των διαφορών ποσοστών που έχετε από τους Star Agents της ομάδας σας ( 2% - 12%)

4 Diamond Group Bonus ΕΣΥ 37% Star Diamond! 2% International Profit Sharing 1 Diamond 2 20 Diamonds 3ο Marketing Plan Bonus Ηγεσίας 5% στα Diamond groups 1ου Επιπέδου 5% στα Diamond groups 1ου Επιπέδου & 3 % - 10% στα Diamond groups 2ου Επιπέδου Το Bonus Ηγεσίας είναι επιπλέον του Bonus Ανάπτυξης, δηλαδή παίρνετε και το ένα και το άλλο! 1ο Επίπεδο : 5% σε όλο τον τζίρο της ομάδας Diamond. 4η Αμοιβή Συμμετοχή στον Παγκόσμιο Τζίρο 2 % Για όλους τους Star Diamonds 2ο Επίπεδο : 3% - 10% σε όλο τον τζίρο της ομάδας Diamond. Μπορείτε να πληρώνεστε από άπειρο βάθος δικτύου ανάλογα με την ανάπτυξη διαμαντιών σε πλάτος! Τεράστια περιθώρια κέρδους ειδικά αν κάνετε νέους συνεργάτες καταναλωτές. Δεν υπάρχουν όρια!

5 Δυναμικός τρόπος ανάπτυξης: 1ο μήνας: Σπονσάρετε 6 συνεργάτες* που θέλουν να δουλέψουν και κάνετε όλοι σας από 200 Βοηθάτε αυτές τις 6 ομάδες να φτάσουν στο Star Agent αναπαράγοντας τον τρόπο εργασίας. Δηλαδή : Φέρνουν και αυτοί από 6 μέλη τον δέυτερο μήνα. Οι δικοί τους συνεργάτες φέρνουν από 3 μέλη τον τρίτο μήνα Και οι επομενοι μόνο από 1 συνεργάτη τον 4ο μήνα! *Για να βρούμε 6 άτομα που θέλουν να δουλέψουν μπορεί να χρειαστεί να σπονσάρουμε 10 ή 15 ή και παραπάνω άτομα στην αρχή. Μήνας 1οβάθος 2ο Βάθος 3ο Βάθος 4ο Βάθος Σύνολο Επίπεδο Bonus % SA SD SD 4403

6 Ανάλυση - Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Το Υβριδικό business plan της DXN, είναι ένα μοναδικό πλάνο αμοιβών που συνδυάζει τις καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ, δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα μας για ένα πραγματικά Αποδοτικό, Ξεκούραστο και Σταθερό εισόδημα! Ας το δούμε αναλυτικά βήμα προς βήμα. Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 (Ντοσιέ με ενημερωτικό υλικό) και με ΟΛΕΣ τις δυνατότητες κέρδους από την ΑΡΧΗ! Η εγγραφή περιλαμβάνει ένα ντοσιέ με έντυπο ενημερωτικό υλικό στο κόστος της εταιρείας. Από τη εγγραφή δεν κερδίζει απολύτως τίποτα ούτε η εταιρεία ούτε ο άνθρωπος που σας την σύστησε. Το χαμηλό κόστος εκκίνησης είναι καθοριστικός παράγοντας για την δημιουργία ενός μεγάλου και γρήγορα αναπτυσσομένου δικτύου. Μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να ξεκινήσει και να προχωρήσει. Αγοράζει από την αρχή σε τιμή χονδρικής και έχει όλες τις δυνατότητες κέρδους που φτάνουν μέχρι και 71%! Δεν χρειάζεται δηλαδή να επενδύσει μεγάλα ποσά, για να αγοράσει ένα καλό ποσοστό και να γεμίσει με προϊόντα που ΔΕΝ είναι της επιλογής του και το πιθανότερο είναι να του μείνουν στο ράφι. Επιλέγει ότι θέλει,όσα θέλει,τη στιγμή που τα θέλει.

7 Τα ποσοστά Αθροίζονται και Κλειδώνουν! Μια μοναδική ιδιότητα που είναι η ειδοποιός διάφορα με τα γνωστά συστήματα αμοιβών. Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή (μηδέν) Οι πόντοι αθροίζονται κάθε μήνα και τα ποσοστά κλειδώνουν!!! Φτάνετε σε μεγάλα ποσοστά και δεν πέφτετε ''. Είναι ΣΤΑΘΕΡΑ και ΜΟΝΙΜΑ! Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις εκπληκτικές διαφορές που μπορεί να προσφέρει το κλείδωμα των ποσοστών, σας παραθέτω μια αληθινή ιστορία:

8 Δεν θέλω να γίνομαι πια νεροκουβαλητής της κάθε εταιρείας Αυτά ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου (πραγματικό γεγονός) που έχει προσπαθήσει πολύ σε πολλές εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ αλλά δεν πήρε αυτά που προσδοκούσε και συνεχίζει Έχω κάνει φοβερή προσπάθεια και διαφήμιση για την εταιρεία τρέξιμο, ενημερώσεις, λεφτά για τηλέφωνα, καφέδες, βενζίνες Υπήρχαν μήνες που έκανα φοβερές πωλήσεις εγώ και ομάδα μου Γιατί να ξεκινώ συνέχεια από το μηδέν; Ένας μηνάς δεν πήγε καλά γιατί από το 18% να πέσω στο 9%; Εγώ όμως συνεχίζω να κάνω καλές πωλήσεις γιατί να έχω τώρα τις μισές επιστροφές στα προσωπικά μου; Σύστησα και νέα άτομα και τα βοήθησα να κάνουν τις πρώτες τους πωλήσεις ( π.χ. 3%) αλλά τι πήρα; 9% - 3% =6%... Αυτό είναι όλο μετά από τόση προσπάθεια;;;

9 Δεν θέλω να γίνομαι πια νεροκουβαλητής της κάθε εταιρείας Πολύς κόσμος έχει απογοητευτεί και τα έχει παρατήσει γιατί ενώ έχει τρέξει πολύ για να κατακτήσει μεγάλα ποσοστά, όπως ένα 15%, 18% ακόμα και 21%,βλέπει τους κόπους και τα ποσοστά του να εξανεμίζονται όταν χαλαρώνει για λίγο ή κάτι του συμβαίνει και δεν μπορεί να συνεχίσει με την ίδια ένταση. Τι αποκαρδιωτικό δεν συμφωνείτε; και μετά πάλι από την αρχή και πάλι από την αρχή και μια πάνω μια κάτω σταθερότητα ΜΗΔΕΝ! Είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο να ξεκινάς συνεχεία από το μηδέν και να πρέπει να επιβεβαιώνεις πολύ μεγάλους τζίρους κάθε μήνα για να μπορείς να αμείβεσαι με ένα καλό ποσοστό. Αν δεν γίνουν ποτέ αυτοί οι μεγάλοι τζίροι;;; Αν γίνουν για λίγο και μετά πέσουν στο μισό;;; Ποτέ θα αρχίσουν οι τζίροι, να γίνονται μεγάλοι και σταθεροί και τι γίνεται μέχρι τότε;;;; (Οι μεγάλοι και σταθεροί τζίροι προϋποθέτουν την δημιουργία μιας πολύ μεγάλης και αποδοτικής ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν χρόνια και ακόμα δεν το έχουν καταφέρει )

10 Η Ανισοσκέλια υπάρχει πάντα σε όλα τα δίκτυα. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις ισορροπία και μέχρι να την δημιουργήσεις έχεις χάσει πολλά χρήματα Πολλοί, έχουν μια πολύ μικρή διάφορα από την δυνατή τους ομάδα και κερδίζουν ελάχιστα από μεγάλους τζίρους που οι ίδιοι βοήθησαν να δημιουργηθούν (π.χ. 18% - 15% = 3%). Άλλοι πάλι, βρίσκονται στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να μην κερδίζουν χρήματα από την δυνατή τους ομάδα (για την όποια έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο, χρήμα και προσπάθεια) γιατί ισοψηφούν σε ποσοστό(π.χ. 15% - 15% = 0%). Αν αυτή η ομάδα κατακτήσει ένα μεγαλύτερο επίπεδο επιτυχίας ( π.χ. 21% με 6000 τζίρο ομάδας), θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο παράπλευρο τζίρο υπόλοιπα (π.χ. άλλες 6000 τζίρο), για να μπορούν να αμείβονται. Διαφορετικά δεν κερδίζουν ΤΙΠΟΤΑ από την ομάδα με την μεγάλη ανάπτυξη. Οι μικρές διαφορές και οι ισοψηφίες από ομάδες που έχουν υψηλή ανάπτυξη καθώς και οι πολύ μεγάλοι παράπλευροι τζίροι που απαιτούνται, είναι οι βασικές αιτίες που έχει απογοητευτεί πολύς κόσμος. Δεν είναι λίγο οξύμωρο να βοηθάς μια ομάδα σου να ανέβει και στο τέλος να κερδίζεις ελάχιστα ή ακόμα και τίποτα;.

11 1ο Marketing Plan PV (πόντοι) Κλίμακα % QSA Επιβεβαιωμένος % STAR AGENT % % % 300 9% 100 6% Οι πόντοι διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν. Οι πληρωμές των μπόνους γίνονται πάνω στα SV. Ανατρέξτε στον τιμοκατάλογο της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες. Ας δούμε τώρα πως δουλεύουν τα αθροιστικά ποσοστά της DXN Έστω ότι τον 1ο μήνα κάνετε εσείς 200 προσωπικούς πόντους και βρίσκετε 3 συνεργάτες οι όποιοι κάνουν από 500 πόντους ο καθένας. 9% 500PV Μήνας 1ος ΕΣΥ 12% 9% 500PV 500PV ΤΕΛΕΙΟ! Κάθε μήνα μέχρι να φτάσετε το επίπεδο STAR AGENT οι προσωπικοί και ομαδικοί πόντοι σας (PV) δεν χάνονται! Προστίθενται κάθε μήνα με ότι έχετε κάνει στο παρελθόν, ώστε να γίνετε γρήγορα Star Agent. Αυτό τον πρώτο μήνα κάνατε 1700 PV με την ομάδα σας. Εσείς κάνατε 200 προσωπικούς πόντους. Η ομάδα σας έκανε: =1500PV Σύνολο : GPV = = 1700PV Οι συνεργάτες σας είναι στο 9% ο καθένας. Εσείς είστε στο 12%! Θα πληρωθείτε με το σύστημα της διαφοράς ποσοστού ως έξης: 1)Από τους συνεργάτες σας: 12% - 9% = 3% 3% x 500PV = 15PV 15PV x 3(ο αριθμός των συνεργατών) = 45PV + 2)Από τον προσωπικό σας τζίρο: 12% x 200PV = 24 PV Σύνολο = 69 PV 9%

12 1ο Marketing Plan PV (πόντοι) Κλίμακα % QSA Επιβεβαιωμένος % STAR AGENT % % % 300 9% 100 6% Οι πόντοι διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν. Ανατρέξτε στον τιμοκατάλογο της εταιρείας για περισσότερες λεπτομερές. Ας δούμε τώρα πως δουλεύουν τα αθροιστικά ποσοστά της DXN Έστω ότι τον 2ο μήνα κάνετε 200 προσωπικούς πόντους και βρίσκετε 3 νέους ΤΕΛΕΙΟ! συνεργάτες που κάνουν από 500 πόντους ο καθένας. Αυτόν τον δεύτερο μήνα κάνατε 1700 PV με την ομάδα σας. Μήνας 2ος Εσείς κάνατε 200 προσωπικούς πόντους. Η ομάδα σας έκανε: =1500PV ΕΣΥ 18% Σύνολο : GPV = = 1700PV Οι συνεργάτες σας είναι στο 9%. 9% 500PV 9% 500PV 500PV Εσείς φτάσατε στο 18%!!! Γιατί; Οι πόντοι από τον προηγούμενο μήνα αθροίζονται με τους πόντους του νέου μήνα, δηλαδή: = 3400 PV =18% Θα πληρωθείτε στους πόντους του 2ου μήνα(που αντιστοιχούν στον τζίρο του δεύτερου μήνα) άλλα με το 18%!!! Θα πληρωθείτε με το σύστημα της διαφοράς ποσοστού ως έξης: 1)Από τους συνεργάτες σας: 18% - 9% = 9% 9% x 500PV =45PV 45PV x 3(ο αριθμός των συνεργατών) = 135 PV + 2)Από τον προσωπικό σας τζίρο: 18% x 200PV = 36 PV Σύνολο = 171 PV 9%

13 1ο Marketing Plan PV (πόντοι) Κλίμακα % QSA Επιβεβαιωμένος % STAR AGENT % % % 300 9% 100 6% Οι πόντοι διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν. Ανατρέξτε στον τιμοκατάλογο της εταιρείας για περισσότερες λεπτομερές. Ας δούμε τώρα πως δουλεύουν τα αθροιστικά ποσοστά της DXN Έστω ότι τον 3ο μήνα κάνετε πάλι 200 προσωπικούς πόντους και βρίσκετε ΤΕΛΕΙΟ! 3 νέους συνεργάτες που κάνουν από 500 πόντους ο καθένας. Τον τρίτο μήνα κάνατε πάλι 1700 PV με την ομάδα σας. Μήνας 3ος Εσείς κάνατε 200 προσωπικούς πόντους. Η ομάδα σας έκανε: =1500PV ΕΣΥ 21% Σύνολο : GPV = = 1700PV Οι συνεργάτες σας είναι στο 9%. 9% 500PV 9% 500PV 500PV Εσείς φτάσατε στο 21%!!! Γιατί; Οι πόντοι που έχουν συσσωρευτεί από τους δυο προηγούμενους μήνες αθροίζονται με τους πόντους του νέου μήνα, δηλαδή: = 5100 PV = 21% Θα πληρωθείτε στους πόντους του 3ου μήνα(που αντιστοιχούν στον τζίρο Θα πληρωθείτε με το σύστημα της διαφοράς ποσοστού του τρίτου ως έξης: μήνα) άλλα με το 21%!!! 1)Από τους συνεργάτες σας: 21% - 9% = 12% 12% x 500PV =60PV 60PV x 3(ο αριθμός των συνεργατών) = 180PV + 9% 2)Από τον προσωπικό σας τζίρο: 21% x 200PV = 44PV Σύνολο = 224 PV Συμπέρασμα:

14 Καθώς η προσπάθεια σου δεν μηδενίζεται, αλλά αθροίζεται μηνά με τον μήνα, μπορείς να κατακτήσεις σύντομα πολύ μεγάλα επίπεδα επιτυχίας. Αυτό σου προσφέρει την δυνατότητα να έχεις την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ακόμα και με μικρότερους τζίρους. Βεβαίως θα μου πείτε, αν δεν γίνει πολύ μεγάλος τζίρος και δεν γραφούν πολλά άτομα τότε πως θα βγουν χρήματα;;;; Συμφωνώ απόλυτα, όμως, γνωρίζετε πολλά άτομα που είναι οι σούπερ δικτυωτές οι οποίοι μπορούν να κάνουν 100 και 200 και 500 άτομα δίκτυο γρήγορα και έχουν στόχο τα /μηνά; Ο περισσότερος κόσμος ξεκινά για ένα επιπλέον εισόδημα της τάξεως των ευρώ τον μηνά. Θα μπορέσει να δει πιο μακριά και να θελήσει περισσότερα αν η προσπάθεια του έχει ανταποδοτικότητα και τα αποτελέσματα τον ενθαρρύνουν. Αν παλεύει μήνες για ένα καλό ποσοστό και δεν το φτάνει ποτέ ή το φτάνει και το χάνει αμέσως, απογοητεύεται! To πλάνο αμοιβών της DXN επιβραβεύει σταθερά και στο μέγιστο την κάθε σας προσπάθεια, δίνοντας σας ισχυρά κίνητρα για να συνεχίσετε την ανοδική και επιτυχημένη σας πορεία!

15 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Έχετε γίνει Αστέρι STAR AGENT. Είστε στο 21% και δεν το χάνετε ποτέ! Για να έχετε δικαίωμα στις αμοιβές και να θεωρείστε ενεργό μέλος χρειάζεστε μόνο 100 πόντους/μήνα. Τι αλλάζει; Έχετε σταθερά πολύ μεγαλύτερη έκπτωση στις προσωπικές σας παραγγελίες. Παρατηρήστε το έξης: Αν κάνετε π.χ. 200ποντους σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (με Διαφορικό Σύστημα Αμοιβών), θα ήσασταν το πολύ στο 3% Στην DXN πληρώνεστε με το 21%! Έχετε δηλαδή 21% επιστροφές στις προσωπικές σας παραγγελίες. Αν κάνετε 300 προσωπικούς πόντους θεωρήστε QSA- Επιβεβαιωμένο Αστέρι και πληρώνεστε με το 25%!

16 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Έχετε γίνει Αστέρι STAR AGENT. Είστε στο 21% και δεν το χάνετε ποτέ! Για να έχετε δικαίωμα στις αμοιβές και να θεωρείστε ενεργό μέλος χρειάζεστε μόνο 100 πόντους/μήνα. Τι αλλάζει; Έχετε σταθερά πολύ μεγαλύτερες επιστροφές διαφορές από το δίκτυο. Ιδιαιτέρα από τους νέους συνεργάτες. Παρατηρήστε το έξης: Συστήνετε ένα νέο συνεργάτη. Έστω ότι κάνει 100 πόντους αυτός και 100 προσωπικούς πόντους εσείς. Η υπόλοιπη ομάδα υποθέτουμε ότι κάνει άλλους 300ποντους σύνολο 500 Με 500 πόντους στις συνήθεις εταιρείες θα ήσασταν σε ένα ποσοστό 6%. Ο συνεργάτης σας στο 3%. Θα κερδίζατε μόλις ένα : 6% - 3% = 3%... Στη DXN θα κερδίσετε: 21% - 6% = 15% από την παραγωγή του νέου συνεργάτη.

17 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των Star Group Bonus! Το Αστέρι(SA) 21% ή 25% (Επιβεβαιωμένο) είναι το πρώτο μικρό βήμα για την επιτυχία, που μπορεί να το επιτύχει ο καθένας. Με ίδιο τρόπο που εσείς γίνατε SA, μπορείτε να βοηθήσετε και τους συνεργάτες σας να γίνουν SA. Η εταιρεία σας επιβραβεύει με το έξης εκπληκτικό τρόπο: 1)Σας δίνει επιπλέον ποσοστά που φτάνουν μέχρι το 37%! Αριθμός Αστεριών SA 1ης γενιάς Αριθμός QSA DGPV Επιβεβαιωμένων Αστεριών 5000 Star Group Bonus 6 37% % % % % % %

18 Σταθερά Μπόνους Ανάπτυξης μέχρι και 5ο βάθος Χωρίς παράπλευρους τζίρους(υπόλοιπα)! 2) Σας δίνει επιπλέον ΠΑΓΕΙΑ μπόνους πάνω στις επιτυχημένες σας ομάδες! Αριθμός Επίπεδων Επιβεβαιωμένων Αστεριών - QSA Bonus Ανάπτυξης 1 Επίπεδο 5% 2 Επίπεδο 4% 3 Επίπεδο 3% 4 Επίπεδο 2% 5 Επίπεδο 1% Για να λαμβάνετε τα Bonus Ανάπτυξης και τα Star Group Bonus ( 25% - 37% ), θα πρέπει να είστε επιβεβαιωμένοι στο επίπεδο του Αστεριού (QSA) = 300 προσωπικοί πόντοι (PPV) Το επιβεβαιωμένο Αστέρι χρειάζεται να πραγματοποιεί μόνο 300 προσωπικούς πόντους για να αμείβεται όλα τα μπόνους σε πλάτος και σε βάθος!

19 D X N Διαμάντι - Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του! Όταν κατακτήσετε το 37% έχετε γίνει Διαμάντι! Ως επιβεβαιωμένο Διαμάντι λαμβάνετε ένα επιπλέον 2% διεθνή συμμέτοχη στα κέρδη της εταιρείας! Άρα το 37% είναι τουλάχιστον 39%! Αριθμός Αστεριών SA 1ης γενιάς Αριθμός QSA DGPV Επιβεβαιωμένων Αστεριών 5000 Star Group Bonus 6 37% % % % % % % Για να κατακτήσετε τον τίτλο του Διαμαντιού, πρέπει να βοηθήσετε έξι ομάδες σας να φτάσουν στον τίτλο του επιβεβαιωμένου Αστεριού QSA. Οι έξι QSA δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο πρώτες σας γραμμές. Μπορεί να προέρχονται από μεγάλο βάθος ομάδας. Αρκεί να βρίσκονται σε έξι διαφορετικές γραμμές. DGPV είναι πόντοι που γίνονται στο δίκτυο σας, εκτός των πόντων των QSA. Στους DGPV συμπεριλαμβάνονται και οι προσωπικοί σας πόντοι.

20 D X N Διαμάντι - Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του! Στον πινάκα αυτό θα παρατηρήσετε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον: Έξι άτομα από έξι διαφορετικές γραμμές σας έχουν γίνουν Αστέρια. Ακόμα και αν δεν είναι όλα επιβεβαιωμένα ή ακόμα και κανένα, εσείς επιβεβαιώνεται τον τίτλο του Διαμαντιού και με 5000 ομαδικούς πόντους (στους 5000ποντους συμπεριλαμβάνονται και τα προσωπικά σας!). Με 5000ποντους στις συνήθεις εταιρείες θα ήσασταν σε ένα ποσοστό μεταξύ 12% - 15%. Στην DXN είστε στο 37% + 2% παγκόσμιο μέρισμα!!! διάφορα; Αριθμός Αστεριών SA 1ης γενιάς Αριθμός QSA DGPV Επιβεβαιωμένων Αστεριών 5000 Star Group Bonus 6 37% % % % % % % Αντιλαμβάνεστε την Δείτε και αυτό! Έχετε πολύ μεγάλες διαφορές ποσοστών από τις γραμμές που είναι στο 21% άλλα δεν έχουν κανένα επιβεβαιωμένο Αστέρι: 37% - 21% = 16% από όλο το βάθος της γραμμής! Έχετε Τεραστία ποσοστά από τους νέους συνεργάτες σας, π.χ. 37% - 6% = 31%!!!

21 ΜΠΟΝΟΥΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Είστε Διαμάντι. Οι δυνατές σας ομάδες κατακτούν τον τίτλο του Διαμαντιού. Αμείβεστε: μπόνους ανάπτυξης συν μπόνους ηγεσίας!!! Μπόνους Ηγεσίας : 5% σε όλα τα διαμάντια 1ου επίπεδου : 3% - 10% στα διαμάντια 2ου επιπέδου και κάτω (μέχρι το πρώτο επόμενο). Προσοχή! Τα μπόνους της ηγεσίας λαμβάνονται σε ΟΛΟ τον τζίρο του διαμαντιού σε ΟΛΟ το βάθος του, μέχρι το πρώτο επόμενο διαμάντι. Μπορείτε να πληρώνεστε σε άπειρο βάθος δικτύου, αν είστε ένα Διαμάντι πιο πάνω, από το πιο δυνατό σας διαμάντι στο βάθος.

22 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N ΕΣΥ 21% πόντους 21% πόντους Έστω 1 πόντος = 0, πόντους υπόλοιπος τζίρος Συνήθεις Εταιρείες Τα υπόλοιπα είναι δεν είναι αρκετά για να δικαιούστε αμοιβές Από τις δίκες σας δυνατές ομάδες ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν κερδίζετε τίποτα από τόσο μεγάλο τζίρο Πως σας φαίνεται αυτό;

23 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N D X N ΕΣΥ 37% Έστω ότι η έχετε φτάσει στο επίπεδο του Διαμαντιού και το δίκτυο σας- εκτός της δυνατής γραμμής - παράγει πόντους πόντους QSA 27% QSA 25% Έστω 1 πόντος = 0, πόντους πόντους Στην DXN κερδίζετε από την δυνατή γραμμή: Star Group μπόνους 37% - 27% = 10% x =3200 πόντους Το 10% μετράει σε ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ βάθος! Μπόνους Ανάπτυξης 5% x πόντους 1ο επίπεδο = 600 4% x πόντους 2ο επίπεδο = 800 Σύνολο = = 4600 πόντοι = 1400 περίπου!!

24 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N D X N ΕΣΥ 27% Στην DXN τα υπόλοιπα που χρειάζονται για λαμβάνετε τα μπόνους σας είναι ΜΗΔΈΝ!! Το μονό που χρειάζεστε από το 25% και πάνω για να αμείβεστε με ΌΛΑ τα μπόνους, είναι 300 προσωπικοί πόντοι! πόντους QSA 27% πόντους QSA 25% Έστω 1 πόντος = 0,5 Μηδέν υπόλοιπος τζίρος. Στην D X N κερδίζετε: Μπόνους Έκπτωσης 27% x 300 πόντους = 81 πόντους Μπόνους Ανάπτυξης 5% x πόντους 1ο επίπεδο = 600 πόντους 4% x πόντους 2ο επίπεδο = 800 πόντους

25 Diamond! Το πρώτο Βήμα Το Διαμάντι στην DXN (...μην σας τρομάζει ο τίτλος) είναι το ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για την επιτυχία. Τα ποσοστά ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ! Είναι ΣΤΑΘΕΡΑ! Όσο πιο γρήγορα τα φτάσουμε εμείς και όσο πιο γρήγορα βοηθήσουμε την ομάδα μας να τα φτάσει τόσο πιο γρήγορα κατακτάμε τα μέγιστα ποσοστά! Γιατί να μην έχουμε σταθερά την μέγιστη απόδοση στους τζίρους μας;;; Άρα σκοπός είναι η κατάκτηση των Μέγιστων ποσοστών στο Συντομότερο χρονικό διάστημα. Στην συνεχεία βοηθάμε Ομάδες να κάνουν το ίδιο. Όσες περισσότερες ομάδες το επιτύχουν τόσο ψηλότερα ανεβαίνουμε και σε Τίτλο άλλα και σε Εισόδημα. Παρατηρείτε ότι οι τίτλοι δεν ανεβαίνουν με τα 21% που έχουμε σε πλάτος, άλλα με τον αριθμό των Διαμαντιών που έχουμε σε πλάτος. Δηλαδή με τον αριθμό των επιτυχημένων εξάδων. Όσες περισσότερες εξάδες βοηθήσετε να φτάσουν το QSA τόσα περισσότερα Διαμάντια κτίζετε. Κτίζοντας Διαμάντια σε πλάτος αποκτάτε την δυνατοτητα να πληρώνεστε πολύ μεγάλα ποσοστά σε πολύ μεγάλο βάθος ομάδων.

26 Πώς μπορεί να δουλέψει το Πλάνο σας για ΕΜΕΝΑ? 1 Δεν χρειάζεται να μιλήσετε σε όλους όσους γνωρίζετε αναλυτικά 2 - Το πρώτο πράγμα που συστήνουμε είναι η σύντομη διαφήμιση και μέσα από την εκπαίδευση του Road to Success μπορούμε να σας δείξουμε δεκάδες τρόπους το πώς γίνεται αυτό. 3 - Αφήστε την βασική ενημέρωση σε κάποιον τρίτο (μάθετε πώς στα webinar μας) 4 Μην λέτε κάτι που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε Αποκτήστε γνώσεις 5 Μάθετε τις βασικές τεχνικές για την δημιουργία μίας ροής ενδιαφερομένων 6 Ασχοληθείτε με την ενημέρωση αυτών που έχουν ενδιαφερθεί άλλωστε αν σας αρέσουν αυτά που είδατε, δεν συμφωνείτε ότι υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που πίνουν καφές και συμφωνούν μαζί σας, αλλά δεν είχαν την τύχη να μάθουν για

27 Υποστήριξη Γραμμή Αναδοχής Lazslo Kocso 15 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στις απευθείας πωλήσεις Πρωτοπόρος του internet (1996) Έφερε την DXN στην Ευρώπη Crown Diamond σε 22 μήνες Πρωτοπορία στην online εκπαίδευση Webinars από το 2009 Βήμα προς βήμα καθοδήγηση Attraction marketing Online Υποστήριξη Φέρνει την DXN στην Ελλάδα

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές! Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές! DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης)

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης) DXN το marketing plan που σας ανταμοίβει (παράδειγμα ανάπτυξης) Tο marketing plan παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα στο starter kit που σας παρέχει η εταιρεία με την ενεργοποίηση του κωδικού σας. Σκοπός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus:

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus: Πως να ξεκινήσετε Αποφασίζοντας να γίνετε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Care-O-Lives μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μοιράζοντας σε άλλους ανθρώπους αυτήν την φανταστική και πρωτοποριακή επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 10 ως έναντι ασφαλίστρων έχετε ΔΩΡΕΑΝ τις παρακάτω παροχές: Άνοιγμα τραπεζικού

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καφζσ. Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο. 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ

Ο Καφζσ. Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο. 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ Γιατί DXN? Ο Καφζσ 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο Είναι ανάγκθ για το 83% του ενιλικου πλθκυςμοφ Ο Καφζσ Μια αναπτυςςόμενθ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε :

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΑΪΚΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Πως λειτουργεί το σύστημα: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Σχέδιο Μάρκετινγκ Σχέδιο Πωλήσεων Σελίδα1 από 26 Αναθεώρηση 02/06/15 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Για τη διευκόλυνσή σας, παρακάτω θα βρείτε μια περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση Πλειστηριασμός Προκειμένου να περιγράψουμε το χέρι μας στο συμπαίκτη, χρησιμοποιούμε μια ειδική διεθνή γλώσσα τα Μπριτζικά ή Μπριτζιακά. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η γλώσσα έχει μόνο λίγες λεξούλες. Πλειστηριασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL GANO EXCEL SHOP, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 1 Στο παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε όλα τα βήματα για την χρήση του e- portal της εταιρείας μας. Αλλά ας τα πάρουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GOLDBEX Η GOLDBEX προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία σε όλα τα άτομα ή σε οικογένειες που θέλουν να αποταμιεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων:

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Το µυστικό για την επιτυχία δεν είναι να βάζουµε στόχους αλλά να πετυχαίνουµε στόχους Στόχοι Συγκεκριµένα πώς να βάζουµε τους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty.

LIVIOON The sense of beauty. Business Guide Livioon LIVIOON The sense of beauty. Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα!

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα! Η εταιρία H Care Lives στην προσπάθειά της να γίνει μια πρωτοπόρος εταιρία στους τομείς υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο, έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με μια ομάδα επιστημόνων, την τελευταία 0ετία

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Ο Robert T. Kiyosaki επιφανής γκουρού των χρηματοοικονομικών προέβλεψε χρόνια πριν ότι τα χαρτονομίσματα θα μετατρέπονταν σε σκουπίδια, trash. Επίσης ότι μόνο αξίες όπως ο

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους! Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους!  Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 FM GROUP 2014 Περιεχόμενα Το κλειδί για την Επιτυχία 03 Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 Άμεσες πωλήσεις και Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ 10 Το ΜLM και εσύ, η FM GROUP και εσύ 11 Σχετικά με το Σχέδιο Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης

Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης Οι ιστορίες επιτυχίας των Συνεργατών και των Πελατών είναι η ιστορία του brand(επωνυμίας) Herbalife Όλη η ιστορία της ανάπτυξης της επωνυμίας «Herbalife»,

Διαβάστε περισσότερα

Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών

Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών Ώρες (ωρών που προστίθενται) Ελάχιστη παραγγελία Home Classic Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών 90 μέρες (περίπου 3 μήνες) Βίντεο μαθημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια!

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Научитесь секретам создания богатства

Научитесь секретам создания богатства Научитесь секретам создания богатства ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ WIIN CLUB Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την παρουσίαση. Το Wiin Club δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στη διδασκαλία διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens.

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens. MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: Την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία και Κοινωνία

Τεχνολογία και Κοινωνία 1 Τεχνολογία και Κοινωνία Μάθηµα 8 ο Δηµήτρης Τσέλιος 2 Περιεχόµενο του µαθήµατος Οι µεγάλοι κερδισµένοι οι star και οι superstar. «Μια µηχανή µπορεί να κάνει τη δουλειά πενήντα συνηθισµένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 2 Σεπτέμβριος, 2017 Ισχύει από 2 Σεπτέμβριος 2017 έως 1 Οκτώβριος 2017 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο Αποζημιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική αλληλοβοήθεια για συλλογική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης

Επαγγελματική αλληλοβοήθεια για συλλογική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης Φώτης Φωτόπουλος Επαγγελματική αλληλοβοήθεια για συλλογική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης 9/3/2012 1 Εισαγωγή Μέλος της ΠΕΜ από το 2010 Μεταφράζω από το 2005 Ατομική επιχείρηση χωρίς υπαλλήλους Πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία www.ef-zin.weebly.com Η υγεία στη ζωή μας Υγεία: Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας. Όλοι ευχόμαστε «στην υγειά μας». Όλοι θέλουμε να έχουμε υγεία, ευεξία και μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα

6 Μ ΥΘ Ο Ι Σ Τ Ο M LM D I M I S G R O P

6 Μ ΥΘ Ο Ι Σ Τ Ο M LM D I M I S G R O P 6 Μ ΥΘ Ο Ι Σ Τ Ο M LM D I M I S G R O P About The Author Dimis Grοp Πληροφορίες για εμένα θα βρεις στα ποιο κάτω link των social media. Θα χαρώ να συνδεθείς μαζί μου και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ

Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ ΚΕΦ.1 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Συγχαρητήρια που κάνατε ένα σημαντικό βήμα στο να πετύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES TO THE FIRST INSURANCE FORUM THE METAMORPHOSIS OF GREECE AND THE ROLE OF THE INSURANCE INDUSTRY GUARDIANS OF THE FUTURE? ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Η κρίση άγγιξε και εμάς με τη σύζυγο άνεργη, εμένα με μείωση αποδοχών 65% και δύο κόρες στο Δημοτικό. Ψάχναμε εναλλακτικούς τρόπους να ενισχύσουμε το εισόδημά μας

Διαβάστε περισσότερα

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Είναι εύκολο, είναι απλό,είναι ο καφές. ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Ελλάδα Αποτελεσματικό στης 1 Σεπτέμβρη Περιεχόμενα Επισκόπηση... 1 Σχέδιο αποζημίωσης... 2 Ορισμοί... 3 7 τρόποι για να πληρωθείτε...

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 Η διαδρομή στον επιχειρηματικό στίβο Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 10/3/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://www.in.gr Τζωρτζίνα Ντούτση http://www.in.gr/entertainment/book/interviews/article/?aid=1500064083 Νικόλ Μαντζικοπούλου: Το μυστικό για την επιτυχία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΠΛΑΝΟ 166 The Simplest Business Plan in the world Tο απλούστερο επιχειρηματικό πλάνο στον κόσμο Λάρισα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2010 http://paramarketinggr 1 Περιεχόμενα I Σκοπός, Αξίες και Όραμα II Υπάρχουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

Maria Gravani Open University of Cyprus

Maria Gravani Open University of Cyprus Εστιάζει σε δυο σημεία του ρόλου του ΣΕΠ στο ΑΠΚΥ: 1) ως εκπαιδευτή ενηλίκων, δεδομένου ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται αποτελείται κατά αποκλειστικότητα από ενήλικους εκπαιδευόμενους. 2) ως συνεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

Τα 4P Κανάλια Διανομής

Τα 4P Κανάλια Διανομής Τα 4P Κανάλια Νικόλαος Α. Παναγιώτου Αναπληρωτής Καθηγητής Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών 1 @ Ιανουάριος 2017 Περιεχόμενα Εισαγωγικά Στοιχεία Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

"Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde

Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Oscar Wilde 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το σεμινάριο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρεις πώς δεσμεύομαι με το πέρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά του Περιβάλλοντος

Οικονομικά του Περιβάλλοντος Οικονομικά του Περιβάλλοντος Ενότητα 2: Αποτιμώντας το Περιβάλλον Παπανδρέου Ανδρέας Σχολή Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Ηδονικές τιμές 2 Ρύπανση και πρόσοδοι (νοίκια) γης

Διαβάστε περισσότερα

Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ!

Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ! ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Senior Eagle Managers 2018 Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ! Ένα κίνητρο ολοκληρώθηκε το Senior Eagle Manager που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τρίτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Τρίτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις 7 συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

το 75% όλων των υπηρεσιών και προϊόντων πωλούνται μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ. απορρυπαντικά είδη διατροφής

το 75% όλων των υπηρεσιών και προϊόντων πωλούνται μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ. απορρυπαντικά είδη διατροφής τηλεπικοινωνίες καλλυντικά ασφάλειες το 75% όλων των υπηρεσιών και προϊόντων πωλούνται μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ. βιταμίνες απορρυπαντικά είδη διατροφής κ. α. Τι είναι το M.L.M.; Είναι μια επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015 Λύσεις 2η σειράς ασκήσεων Προθεσμία παράδοσης: 18 Μαίου 2015 Πρόβλημα 1. (14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ εάν αναζητείτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή ψάχνετε για μία αληθινή επιχείρηση η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαφοροποίησης για την πρωτοβάθµια

Οδηγός διαφοροποίησης για την πρωτοβάθµια Οδηγός διαφοροποίησης για την πρωτοβάθµια Γιατί χρειάζεται να κάνουµε τόσο ειδική διαφοροποίηση; Τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσµα του αυτισµού έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τον κόσµο,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Ενότητα 6: Η Συμπεριφορά των Καταναλωτών Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ

ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ Αρχίζω ένα ταξίδι όπου μαθαίνω να Ορίζω τον εαυτό μου άρα, μαθαίνω να ΟΡΙΖΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Ποια είναι τα 7 μυστικά; 7. Να έχω πίστη και επιμονή στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Θα σε βοηθούσε για παράδειγμα να γράψεις και εσύ μια λίστα με σκέψεις σαν αυτή που έκανε η Ζωή και εμφανίστηκε ο «Αγχολέων»!

Θα σε βοηθούσε για παράδειγμα να γράψεις και εσύ μια λίστα με σκέψεις σαν αυτή που έκανε η Ζωή και εμφανίστηκε ο «Αγχολέων»! Η Ζωή είναι 8 χρονών και πριν 3 χρόνια ο παιδιάτρος και οι γονείς της, της εξήγησαν πως έχει Νεανική Ιδιοπαθή Αρθρίτιδα. Από τότε η Ζωή κάνει όλα αυτά που τη συμβούλεψε ο παιδορευματολόγος της και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα