D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!"

Transcript

1 Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές!

2 DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με την DXN! 1ο Marketing Plan PV Κλίμακα % QSA (Επιβεβαιωμένος) % * SA % % % 300 9% 100 6% *4500 πόντοι είναι περίπου 3000 ευρώ προ Φ.Π.Α, με κατανάλωση καφέ και κάψουλες Γανοδέρματος. ΕΣΥ Star Agent 21% Επιβεβαιωμένος QSA 25% Η μαγική φόρμουλα του διπλασιασμού είναι η Απλότητα. Η Απλότητα Κατακτά τον Κόσμο -Dr Lim Siow Jin, Ιδρυτής της DXN Θα διαπιστώσετε ότι όταν πείτε δύο λόγια για το τι κάνει το Γανόδερμα και τις τιμές του καφέ, είναι εύκολο να δώσετε 1-2 κουτιά καφέ. Ο καθένας μπορεί! Αυτό είναι και το μυστικό του πολλαπλασιασμού του τζίρου. ΤΕΛΕΙΟ! Κάθε μήνα μέχρι να φτάσετε το επίπεδο STAR AGENT οι προσωπικοί και ομαδικοί πόντοι σας (PV) δεν χάνονται! Οι πόντοι σας (προσωπικοί και της ομάδας) προστίθενται κάθε μήνα με ότι έχετε κάνει στο παρελθόν, ώστε να γίνετε γρήγορα Star Agent. Π.χ. Αν τον πρώτο μήνα κάνετε 500 PV με την ομάδα σας και τον δεύτερο μήνα 1500 PV, τον τρίτο μήνα ξεκινάτε με 2000 PV, δηλαδή είστε στο 15%!!! Έτσι, δεν αγχώνεστε για στόχους και κυνήγι. Απλά δείξτε αυτό που έχετε. Είναι θησαυρός.

3 Star Group Bonus 25% - 37% + Bonus Ανάπτυξης από κάθε ομάδα SΑ έως και 5ο επίπεδο. - 1ο Επίπεδο 5% QSA 1ο - 2ο Επίπεδο 4% QSA 2ο - 3ο Επίπεδο 3% QSA 3ο - 4ο Επίπεδο 2% QSA 4ο - 5ο Επίπεδο 1% QSA 5ο Παράδειγμα bonus από QSA 1ου επιπέδου όταν είσαι QSR: Star group bonus: 31% - 25% = 6% + Bonus Ανάπτυξης: 5% Σύνολο = 6% + 5% = 11% Αν ο Star Agent δεν είναι εεπιβεβαιωμένος λαβαίνετε 15% bonus ΕΣΥ Star Ruby! 31% QSR QSA 1ο 25% QSA 2ο 25% QSA 3ο 25% QSA 1ο 25% QSA 2ο 25% 2 QSA 1ο 25% Το πλάνο μάρκετινγκ σας πληρώνει μεγάλα ποσοστά σε μεγάλο βάθος της ομάδας σας, μέσω επιπλέον μπόνους. Το σύστημα σας πληρώνει χωρίς να χρειάζεστε υψηλό τζίρο εκτός των Star Group σας. Έτσι δεν έχετε το άγχος για το αν τα πληρωθείτε από ομάδες που έχουν υψηλή ανάπτυξη. 2ο Marketing Plan Star Group Bonus 25% 37% Πλήθος QSA -25% Κλίμακα Πρώτου Επιπέδου Bonus 1 27% 2 29% 3 (Star Ruby) 31% 4 33% 5 35% 6 (Star Diamond) 37% Ανεβαίνετε πολύ γρήγορα στην κλίμακα έχοντας υψηλά ποσοστά που δεν έχουν σύγκριση. 2ο Marketing Plan Bonus Ανάπτυξης Επίπεδο QSA - Ποσοστό Bonus 25% 1o 5% 2o 4% 3o 3% 4o 2% 5o 1% Τα Bonus αυτά είναι επιπλέον των διαφορών ποσοστών που έχετε από τους Star Agents της ομάδας σας( 2% - 12%)

4 Diamond Group Bonus 1ο Επίπεδο : 5% σε όλο τον τζίρο της ομάδας Diamond. ΕΣΥ Star Diamond! 37% 3ο Marketing Plan Bonus Ηγεσίας 1 Diamond 5% στα Diamond groups 1ου Επιπέδου 2 20 Diamonds 5% στα Diamond groups 1ου Επιπέδου & 3 % - 10% στα Diamond groups 2ου Επιπέδου Το Bonus Ηγεσίας είναι επιπλέον του Bonus Ανάπτυξης, δηλαδή παίρνετε και το ένα και το άλλο! 4η Αμοιβή Συμμετοχή στον Παγκόσμιο Τζίρο 2 % Για όλους τους Star Diamonds 2ο Επίπεδο : 3% σε όλο τον τζίρο της ομάδας Diamond. Το bonus για τα διαμάντια 2ου επιπέδου φτάνουν μέχρι το 10% Τεράστια περιθώρια κέρδους ειδικά αν κάνετε νέους συνεργάτες καταναλωτές. Δεν υπάρχουν όρια! Μπορείτε να πληρώνεστε από άπειρο βάθος δικτύου ανάλογα με την ανάπτυξη διαμαντιών σε πλάτος!

5 Δυναμικός τρόπος ανάπτυξης: 1ο μήνας: Σπονσάρετε 6 συνεργάτες* που θέλουν να δουλέψουν και κάνετε όλοι σας από 200 Βοηθάτε αυτές τις 6 ομάδες να φτάσουν στο Star Agent αναπαράγοντας τον ίδιο τρόπο εργασίας. Δηλαδή : Φέρνουν και αυτοί από 6 μέλη τον δέυτερο μήνα. Οι δικοί τους συνεργάτες φέρνουν από 3 μέλη τον τρίτο μήνα Και οι επομενοι μόνο από 1 συνεργάτη τον 4ο μήνα! *Για να βρούμε 6 άτομα που θέλουν να δουλέψουν μπορεί να χρειαστεί να σπονσάρουμε 10 ή 15 ή και παραπάνω άτομα στην αρχή. Μήνας 1οβάθος 2ο Βάθος 3ο Βάθος 4ο Βάθος Σύνολο Επίπεδο Bonus % SA SD SD 4403

6 Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 Η εγγραφή περιλαμβάνει ένα ντοσιέ με έντυπο ενημερωτικό υλικό στο κόστος της εταιρείας. Από τη εγγραφή δεν κερδίζει απολύτως τίποτα ούτε η εταιρεία ούτε ο άνθρωπος που σας την σύστησε. Όλες οι δυνατότητες κέρδους προσφέρονται από την Αρχή. Δεν χρειάζεται δηλαδή να επενδύσετε μεγάλα ποσά όπως ή 3500 για να αγοράσετε ένα καλό ποσοστό και να γεμίσετε με προϊόντα που ΔΕΝ είναι της επιλογής σας και το πιθανότερο είναι να σας μείνουν στο ράφι. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 20 και προϊόντα της επιλογής σας και να φτάσετε έως το 37%! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά - συνεπώς δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά κλειδώνουν. Φτάνετε σε ψηλά ποσοστά και δεν τα χάνετε. Είναι σταθερά και μόνιμα! Αμοιβές σε Μεγάλο Βάθος ομάδας. Πληρώνεστε σε τζίρο στελεχών (επιτυχημένες ομάδες που έφτασαν σε επίπεδα τίτλων) μέχρι και πέμπτο βάθος και μάλιστα από την ΑΡΧΗ. (Δεν χρειάζεται δηλαδή να πετύχετε τεράστιους τζίρους και αναπτύξεις ομάδων σε πλάτος- που θα πρέπει να επιβεβαιώνετε κάθε μήνα - για να λάβετε καλύτερα μπόνους σε βάθος ).

7 Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Αμοιβές Ηγεσίας Σε επίπεδα ηγεσίας (Διαμάντι και πάνω...) παίρνετε εκπληκτικές επιπλέον προμήθειες 5% σε ΟΛΟ το τζίρο των Διαμαντιών σε 1ο επίπεδο, 3%-10% στα Διαμάντια σε 2ο επίπεδο και κάτω (μέχρι το 1ο επόμενο). Έχετε την δυνατότητα να πληρώνεστε από Διαμάντια που βρίσκονται σε άπειρο βάθος, ανάλογα με την επιτυχημένη ανάπτυξη Διαμαντιών που έχετε σε πλάτος. Δεν έχετε πιεστικές και πολύπλοκες προϋποθέσεις για να είστε επιβεβαιωμένοι και να λαβαίνετε τις προμήθειες σας. Είναι πολύ προσιτές και σταθερές (δεν αυξάνονται καθώς ανεβαίνετε επίπεδα). Είναι 100 προσωπικοί πόντοι/μήνα, που αντιστοιχούν σε τζίρο χονδρικής(προ Φ.Π.Α) γύρω στα 65 κατά μέσον όρο. Τα υπόλοιπα (ο τζίρος της υπόλοιπης ομάδας) που χρειάζεστε για να πληρώνεστε από τις ομάδες που βοηθήσατε να φτάσουν σε επίπεδα τίτλων, είναι μόλις 200 πόντοι!! (τους 200 πόντους μπορείτε να τους κάνετε και μόνοι σας αν χρειαστεί, με προσωπικές παραγγελίες!).

8 Δεν θέλω να γίνομαι πια νεροκουβαλητής της κάθε εταιρείας Αυτά ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου (πραγματικό γεγονός) που έχει προσπαθήσει πολύ σε πολλές εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ αλλά δεν πήρε αυτά που προσδοκούσε και συνεχίζει Έχω κάνει φοβερή προσπάθεια και διαφήμιση για την εταιρεία τρέξιμο, ενημερώσεις, λεφτά για τηλέφωνα, καφέδες, βενζίνες Υπήρχαν μήνες που έκανα φοβερές πωλήσεις εγώ και ομάδα μου Γιατί να ξεκινώ συνέχεια από το μηδέν; Ένας μηνάς δεν πήγε καλά γιατί από το 18% να πέσω στο 9%; Εγώ όμως συνεχίζω να κάνω καλές πωλήσεις γιατί να έχω τώρα τις μισές επιστροφές στα προσωπικά μου; Σύστησα και νέα άτομα και τα βοήθησα να κάνουν τις πρώτες τους πωλήσεις ( π.χ. 3%) αλλά τι πήρα; 9% - 3% =6%... Αυτό είναι όλο μετά από τόση προσπάθεια;;;

9 Δεν θέλω να γίνομαι πια νεροκουβαλητής της κάθε εταιρείας Πολύς κόσμος έχει απογοητευτεί και τα έχει παρατήσει γιατί ενώ έχει τρέξει πολύ για να κατακτήσει μεγάλα ποσοστά, όπως ένα 15%, 18% ακόμα και 21%,βλέπει τους κόπους και τα ποσοστά του να εξανεμίζονται όταν χαλαρώνει για λίγο ή κάτι του συμβαίνει και δεν μπορεί να συνεχίσει με την ίδια ένταση. Τι αποκαρδιωτικό δεν συμφωνείτε; και μετά πάλι από την αρχή και πάλι από την αρχή και μια πάνω μια κάτω σταθερότητα ΜΗΔΕΝ! Πολλοί επίσης βρίσκονται στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να μην κερδίζουν χρήματα από μια πολύ δυνατή τους ομάδα (για την όποια έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο,χρήμα και προσπάθεια) γιατί ισοψηφούν σε ποσοστό(π.χ. 15% - 15% = 0%). Άλλοι έχουν απλά μια πολύ μικρή διάφορα (π.χ. 18% - 15% = 3%) και κερδίζουν ελάχιστα σε πολύ μεγάλους τζίρους που οι ίδιοι βοήθησαν να δημιουργηθούν. Η Ανισομέρεια υπάρχει πάντα σε όλα τα δίκτυα. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις ισορροπία και μέχρι να την δημιουργήσεις έχεις χάσει πολλά χρήματα

10 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Τα συνηθισμένα πλάνα μας κατατάσσουν σε ποσοστά βάση μηνιαίων τζίρων. Αν θέλουμε να επιτύχουμε ένα καλό ποσοστό πρέπει κάθε μηνά να φτάνουμε συγκεκριμένους μεγάλους τζίρους. ( π.χ. 21% = 6000ευρω 9000ευρω περίπου ανάλογα την εταιρεία) Για να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερα επίπεδα πληρωμών πρέπει να βοηθήσουμε συνεργάτες μας να φτάσουν και να επιβεβαιώνουν κάθε μηνά αντίστοιχους τζίρους ( π.χ. 4 x 21% = silver manager ) Στην DXN δεν ισχύει αυτό! Εννοείτε βεβαία ότι η συνεχής ανάπτυξη της ομάδας και του τζίρου είναι η βασική μας εργασία και επιδίωξη γιατί από εκεί θα έρθουν τα μεγαλύτερα εισοδήματα. Άλλα η φιλοσοφία στον τρόπο ανάπτυξης είναι αρκετά διαφορετική γιατί: Η επίτευξη ποσοστών είναι αθροιστική και για εσάς και για τους συνεργάτες σας. Η αναρρίχηση σε ψηλότερα επίπεδα επιτυχίας έχει να κάνει με τον αριθμό των επιτυχημένων ομάδων που δημιουργείτε (πάντα με αθροιστική ανάπτυξη).

11 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Καθώς η προσπάθεια σου δεν μηδενίζεται, αλλά αθροίζεται μηνά με τον μήνα, μπορείς να κατακτήσεις σύντομα πολύ μεγάλα επίπεδα επιτυχίας. Αυτό σου προσφέρει την δυνατότητα να έχεις την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ακόμα και με μικρότερους τζίρους. Βεβαίως θα μου πείτε, αν δεν γίνει πολύ μεγάλος τζίρος και δεν γραφούν πολλά άτομα τότε πως θα βγουν χρήματα;;;; Συμφωνώ απόλυτα, όμως, γνωρίζετε πολλά άτομα που είναι οι σούπερ δικτυωτές οι οποίοι μπορούν να κάνουν 100 και 200 και 500 άτομα δίκτυο γρήγορα και έχουν στόχο τα /μηνά; Ο περισσότερος κόσμος ξεκινά για ένα επιπλέον εισόδημα της τάξεως των ευρώ τον μηνά. Θα μπορέσει να δει πιο μακριά και να θελήσει περισσότερα αν η προσπάθεια του έχει ανταποδοτικότητα και τα αποτελέσματα τον ενθαρρύνουν. Αν παλεύει μήνες για ένα καλό ποσοστό και δεν το φτάνει ποτέ ή το φτάνει και το χάνει αμέσως, απογοητεύεται!

12 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Τι αλλάζει; Έχετε σταθερά πολύ μεγαλύτερες επιστροφές - έκπτωση - στις προσωπικές σας παραγγελίες. Παρατηρήστε το έξης: Για να γίνετε Αστέρι( 25%) θέλετε 4500 αθροιστικούς πόντους. Αν κάνετε π.χ. 900 πόντους το μήνα, σε 5 μήνες είστε Αστέρι. Τον 6 μηνά αν κάνετε μονό 300π συνεχίζετε να είστε Αστέρι. Με 300PV σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (με Διαφορικό Σύστημα Αμοιβών), θα ήσασταν 3%. Στην DXN πληρώνεστε με το 25%! Αυτό σημαίνει ότι στον καφέ που αγοράζετε έχετε σταθερή επιστροφή 25%( στα SV = όγκος προμηθειών). Ο μαύρος καφές σας βγαίνει : 7,5 ευρώ περίπου προ Φ.Π.Α.

13 Τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ποσοστών που κλειδώνουν! Τι αλλάζει; Έχετε σταθερά πολύ μεγαλύτερες επιστροφές από το δίκτυο. Ιδιαιτέρα από τους νέους συνεργάτες. Αν προωθήσετε 3 άτομα στο Αστέρι γίνεστε Ρουμπίνι ( 31%) Ξεκινά ένας νέος συνεργάτης και κάνει 200PV( 6%). Τον μήνα αυτό εσείς και η ομάδα σας κάνετε 3000PV. Με 3000 PV στις συνήθεις εταιρείες θα ήσασταν μεταξύ 9%-12%. Η διαφορά ποσοστού από τον νέο συνεργάτη θα ήταν 3% με 6%. Στην DXN συνεχίζεις να είσαι Ρουμπίνι - 31% και η διάφορα από τον νέο συνεργάτη είναι 31% - 6% = 25% Αν προωθήσετε 6 άτομα στο Αστέρι γίνεστε Διαμάντι. Αν ανατρέξετε στον πινάκα επιβεβαιώσεων των Star group bonus θα δείτε ότι ακόμα και με 3700π συνεχίζετε να είστε Διαμάντι!

14 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Θα σας δώσω ένα παράδειγμα επιστροφών που έχουν κάποιες γνωστές εταιρείες σε τζίρους : FM: 300ποντοι = 81 χονδρική προ Φ.Π.Α = 75 τζίρος αμοιβών ( ο τζίρος πάνω στον οποίο λαμβάνουμε τα μπόνους μας). Σε 3000 = 12% ποσοστό = 12% x 2778 = 333 είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. Σε 6000 = 18% ποσοστό = 18% x 5556 = 1000 είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. NWA: 100ποντοι = 50 χονδρική προ Φ.Π.Α = 50 σε κάποια προϊόντα 25 σε κάποια άλλα ( η NWA όπως και η DXN δεν έχει σταθερό τζίρο αμοιβών. Σε κάποια προϊόντα πληρώνει στο 100% της τιμής χονδρικής ενώ σε κάποια άλλα - όπως φίλτρα νερού, καφέδες - μόλις στο 50% περίπου).ας πάρουμε την καλύτερη περίπτωση: Σε 3000 = 15% ποσοστό = 15% x 3000 = 450 είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. Σε 6000 = 21% ποσοστό = 21% x 6000 = 1260 είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. D X N: Η DXN πληρώνει περίπου 50% στα ροφήματα και 55-60% στα συμπληρώματα. Ένας μέσος όρος PV και SV είναι ο έξης: 100ποντοι = 65 χονδρική προ Φ.Π.Α = 35 τζίρος αμοιβών Παρατηρήστε τι συμβαίνει με τα αθροιστικά ποσοστά στις αμοιβές σας :

15 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια εξάδα συνεργατών που είναι δραστήριοι και παράγουν τζίρο 500 ο καθένας. Σύνολο Αν ήσασταν στην FM θα είχατε 6 συνεργάτες στο 6% και εσείς θα ήσασταν στο 12% Αν ήσασταν στην NWA θα είχατε 6 συνεργάτες στο 9% και εσείς θα ήσασταν στο 15% Μετά από 6 μήνες και έχοντας κάθε μήνα τους ιδίους τζίρους εσείς και οι συνεργάτες σας, συνεχίζετε να είστε στα ίδια ποσοστά Στην DXN ο συνεργάτης που κάνει 500 /μήνα(780ποντους περίπου) τον 6ο μήνα θα γίνει Star Agent 25%! Εσείς με 6 άτομα στο 25% έχετε γίνει Star Diamond και έχετε κατακτήσει το 37%. Για κάθε άτομο που είναι στο επίπεδο του SA λαμβάνετε επιπλέον ένα 5% μπόνους ανάπτυξης. Σύνολο επιστροφών στο δίκτυο σας 42% + 2% συμμέτοχη στον παγκόσμιο τζίρο! Δηλαδή: Σε 3000 = 42% ποσοστό = 42% x 1640 = % είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. Σε 6000 = 42% ποσοστό = 42% x 3280 = % είναι τα χρήματα που επιστρέφονται στο δίκτυο. Αντιλαμβάνεστε την διαφορά;;

16 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Παράδειγμα με μεγαλύτερους τζίρους: Έστω ένας από τους 6 SA έχει μια ομάδα που προχωρεί δυναμικά και παράγει τζίρο 6000.Η υπόλοιπη ομάδα παράγει άλλες Σύνολο: Στην FM θα ήσασταν ένα καλό 21% με ένα καλό 18%(6000 ) και θα κερδίζατε: 21% -18% = 3% x 5556 = 167 από την δυνατή σας ομάδα συν τις υπόλοιπες διαφορές σας με το 21%. Στην NWA θα ήσασταν 24% με ένα 21%(6000 ) και θα κερδίζατε: 7% x 6000 = 420 από την δυνατή σας ομάδα, συν τις υπόλοιπες διαφορές σας με το 24%. Στην DXN θα κερδίζατε: 37% - 25% = 12% + 5% = 17% x 3280 = 557 συν τις υπόλοιπες διαφορές με βάση το 37% συν τα μπόνους ανάπτυξης! Στα γνωστά διαφορικά συστήματα και ιδιαίτερα στα μεγάλα ποσοστά, χάνουμε πολλά χρήματα όταν ο δυνατός μας συνεργάτης ανεβαίνει σε ποσοστό και μειώνεται η διαφορά που έχουμε από την ομάδα του π.χ. 18% - 15% ή 21% - 18%.

17 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Παράδειγμα με μεγαλύτερους τζίρους: Αν ο ένας από τους 6 SA που προχωρεί δυναμικά γίνει Διαμάντι(37%) με 6 SA σε πρώτο επίπεδο και τζίρο, τότε θα λάβετε: Μπόνους ανάπτυξης 5% συν μπόνους Ηγεσίας 5% 5% + 5% = 10% Προσοχή! Το 5% της ηγεσίας λαμβάνεται σε ΟΛΟ τον τζίρο του διαμαντιού σε ΟΛΟ το βάθος του, μέχρι το πρώτο επόμενο διαμάντι. Επίσης, ο υπόλοιπος τζίρος που χρειάζεται για να αμείβεστε για όλο τον τζίρο του διαμαντιού είναι μόνο 126 SV(περίπου 400ποντοι ή 250 κατά μέσον όρο)!

18 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Στην NWA με ένα 21%(6000 ) θα κερδίζατε: 7% x 6000 = 420 (στην καλύτερη περίπτωση ) από την δυνατή σας ομάδα,όμως : Για να πάρετε το 7% θα πρέπει να έχετε υπόλοιπο τζίρο ομάδας τουλάχιστον άλλες 6000 και μάλιστα από πολλές γραμμές μπόνους! Το ίδιο συμβαίνει και στην FM. Αν βγάλετε ένα 21%, θέλετε άλλα 5500 υπόλοιπο τζίρο. Διαφορετικά δεν κερδίζετε ΤΙΠΟΤΑ από τη δυνατή σας ομάδα.. Αν κάποιος από την ομάδα βγει 21%(6000 ) σε βάθος τότε δε κερδίζετε ΤΙΠΟΤΑ από εκείνη την ομάδα, εκτός αν έχετε 4 x 21% σε πλάτος (silver = 4 x 6000 = τουλάχιστον) για να πάρετε μόλις 2% και αυτό μέχρι τον επόμενο δικαιούχο.

19 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N ΕΣΥ 21% % Υπόλοιπος τζίρος Συνήθεις Εταιρείες Τα υπόλοιπα είναι δεν είναι αρκετά για να δικαιούστε αμοιβές Από την δυνατή σας ομάδα ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν κερδίζετε τίποτα από τζίρο Πως σας φαίνεται αυτό;

20 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N D X N ΕΣΥ 27% Στην DXN τα υπόλοιπα που χρειάζονται για λαμβάνετε τα μπόνους σας είναι μονό 300 πόντοι λιγότερο από τους οποίους μπορείτε να τους κάνετε και με προσωπικές πωλήσεις! QSA 27% QSA 25% 300 Υπόλοιπος τζίρος. Στην D X N κερδίζετε: Μπόνους Ανάπτυξης 5% x ο επίπεδο = 5% x 3280 = 164 4% x ο επίπεδο = 4% x 5385 = 215 Σύνολο = = 379!!!

21 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N Έστω ότι η ομάδα εκτός των 21%,έχει πολύ καλή ανάπτυξη στο πλάτος και παράγει τζίρο ΕΣΥ 21% Υπόλοιπος τζίρος Στην NWA από την ομάδα 21% θα πάρετε: 21% % x 6000 = 420 (στην καλύτερη περίπτωση) και διαφορές με το 24% από την υπόλοιπη ομάδα. Από το 2ο 21% σε βάθος δεν κερδίζετε τίποτα εκτός και αν έχετε 4 x 21% σε πλάτος (δηλαδή τουλάχιστον άλλες ), για να πάρετε ένα 2%

22 Αναλύσεις Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Marketing Plan της D X N D X N ΕΣΥ 37% Έστω ότι η υπόλοιπη ομάδα έχει πολύ καλή ανάπτυξη στο πλάτος και παράγει τζίρο QSA 27% QSA 25% 6000 Υπόλοιπος τζίρος. Στην D X N κερδίζετε: Star Group μπόνους 37% - 27% = 10% x = 10% x 8865 = 886,5 Το 10% μετράει σε ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ βάθος! Μπόνους Ανάπτυξης 5% x ο επίπεδο = 5% x 3280 = 164 Οι διαφορές 4% ποσοστών x από 2ο επίπεδο την υπόλοιπη = 4% x ομάδα 5385 = είναι με το 37%

23 Diamond! Το πρώτο Βήμα Το Διαμάντι στην DXN (...μην σας τρομάζει ο τίτλος) είναι το ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ για την επιτυχία. Τα ποσοστά ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ! Είναι ΣΤΑΘΕΡΑ! Όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ τα φτάσουμε ΕΜΕΙΣ και όσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ βοηθήσουμε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ να τα φτάσει τόσο πιο ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ στα ΜΕΓΙΣΤΑ ποσοστά! Γιατί να μην έχουμε σταθερά την μέγιστη απόδοση στους τζίρους μας;;; Άρα σκοπός είναι η κατάκτηση των Μέγιστων ποσοστών στο Συντομότερο χρονικό διάστημα. Στην συνεχεία βοηθάμε Ομάδες να κάνουν το ίδιο. Όσες περισσότερες ομάδες το επιτύχουν τόσο ψηλότερα ανεβαίνουμε και σε Τίτλο άλλα και σε Εισόδημα. Παρατηρείτε ότι οι τίτλοι δεν ανεβαίνουν με τα 21% που έχουμε σε πλάτος, άλλα με τον αριθμό των Διαμαντιών που έχουμε σε πλάτος. Δηλαδή με τον αριθμό των επιτυχημένων εξάδων. Όσες περισσότερες εξάδες βοηθήσετε να φτάσουν το QSA τόσα περισσότερα Διαμάντια κτίζετε. Κτίζοντας Διαμάντια σε πλάτος αποκτάτε την δυνατοτητα να πληρώνεστε πολύ μεγάλα ποσοστά σε πολύ μεγάλο βάθος ομάδων.

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 και με Όλες τις δυνατότητες κέρδους από την Αρχή!! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά

Διαβάστε περισσότερα

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης)

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης) DXN το marketing plan που σας ανταμοίβει (παράδειγμα ανάπτυξης) Tο marketing plan παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα στο starter kit που σας παρέχει η εταιρεία με την ενεργοποίηση του κωδικού σας. Σκοπός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus:

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus: Πως να ξεκινήσετε Αποφασίζοντας να γίνετε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Care-O-Lives μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μοιράζοντας σε άλλους ανθρώπους αυτήν την φανταστική και πρωτοποριακή επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 10 ως έναντι ασφαλίστρων έχετε ΔΩΡΕΑΝ τις παρακάτω παροχές: Άνοιγμα τραπεζικού

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε :

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΑΪΚΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Πως λειτουργεί το σύστημα: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καφζσ. Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο. 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ

Ο Καφζσ. Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο. 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ Γιατί DXN? Ο Καφζσ 120,000 ανά λεπτό καταναλώνονται ςτθν Ευρώπθ Το 2 ο δθμοφιλζςτερο ποτό μετά το νερό Το 2 ο ςε διακίνθςθ μετά το πετρζλαιο Είναι ανάγκθ για το 83% του ενιλικου πλθκυςμοφ Ο Καφζσ Μια αναπτυςςόμενθ

Διαβάστε περισσότερα

Οι δυνατότητες κέρδους

Οι δυνατότητες κέρδους Οι δυνατότητες κέρδους ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 2 ΣΥΝΕΡΓΑΤΉΣ Τιμή Συνεργάτη 500 Εμπορικό περιθώριο 40 % (200 ) ΠΕΛΑΤΉΣ Τιμή Πελάτη 700 Παράδειγμα Μπόνους από το πρώτο ΕΥΡΩ του τζίρου! ΚΛΙΜΑΚΑ BONUS ΒΑΘΜΙΔΑ I

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Είναι εύκολο, είναι απλό,είναι ο καφές. ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Ελλάδα Αποτελεσματικό στης 1 Σεπτέμβρη Περιεχόμενα Επισκόπηση... 1 Σχέδιο αποζημίωσης... 2 Ορισμοί... 3 7 τρόποι για να πληρωθείτε...

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα!

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα! Η εταιρία H Care Lives στην προσπάθειά της να γίνει μια πρωτοπόρος εταιρία στους τομείς υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο, έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με μια ομάδα επιστημόνων, την τελευταία 0ετία

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty.

LIVIOON The sense of beauty. Business Guide Livioon LIVIOON The sense of beauty. Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com

Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία. www.ef-zin.weebly.com Η ανάγκη Η ιδέα Η ευκαιρία www.ef-zin.weebly.com Η υγεία στη ζωή μας Υγεία: Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας. Όλοι ευχόμαστε «στην υγειά μας». Όλοι θέλουμε να έχουμε υγεία, ευεξία και μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους! Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους!  Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 FM GROUP 2014 Περιεχόμενα Το κλειδί για την Επιτυχία 03 Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 Άμεσες πωλήσεις και Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ 10 Το ΜLM και εσύ, η FM GROUP και εσύ 11 Σχετικά με το Σχέδιο Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL GANO EXCEL SHOP, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 1 Στο παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε όλα τα βήματα για την χρήση του e- portal της εταιρείας μας. Αλλά ας τα πάρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens.

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens. MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: Την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών

Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών Ώρες (ωρών που προστίθενται) Ελάχιστη παραγγελία Home Classic Ορίζετε εσείς τον αριθμό των ωρών που θέλετε ελάχιστος αριθμός 10 ώρες και αγορά ανά 10άδα ωρών 90 μέρες (περίπου 3 μήνες) Βίντεο μαθημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια!

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ

ΠΛΑΝΟ 166 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΠΛΑΝΟ 166 The Simplest Business Plan in the world Tο απλούστερο επιχειρηματικό πλάνο στον κόσμο Λάρισα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2010 http://paramarketinggr 1 Περιεχόμενα I Σκοπός, Αξίες και Όραμα II Υπάρχουσα

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

WS-GLAMOUR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

WS-GLAMOUR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε Σ τις επόμενες σελίδες θα σας εξηγήσουμε το πρόγραμμα ανταμοιβής το οποίο θα σας κάνει παγκόσμιο νικητή. Ο συνδυασμός των υψηλών ποιοτικών προϊόντων σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία και Κοινωνία

Τεχνολογία και Κοινωνία 1 Τεχνολογία και Κοινωνία Μάθηµα 8 ο Δηµήτρης Τσέλιος 2 Περιεχόµενο του µαθήµατος Οι µεγάλοι κερδισµένοι οι star και οι superstar. «Μια µηχανή µπορεί να κάνει τη δουλειά πενήντα συνηθισµένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Θεωρία Παιγνίων και Αποφάσεων Διδάσκων: Ε. Μαρκάκης, Εαρινό εξάμηνο 2015 Λύσεις 2η σειράς ασκήσεων Προθεσμία παράδοσης: 18 Μαίου 2015 Πρόβλημα 1. (14

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Σχέδιο Μάρκετινγκ Σχέδιο Πωλήσεων Σελίδα1 από 26 Αναθεώρηση 02/06/15 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Για τη διευκόλυνσή σας, παρακάτω θα βρείτε μια περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα.

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. FOREVER ΚΙΝΗΤΡΑ Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. Όλα είναι επιτεύξιμα με την Forever. Γιατί ο πυρήνας της δύναμής της, εκτός από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, είναι οι Συνεργάτες της. Άτομα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 2 Σεπτέμβριος, 2017 Ισχύει από 2 Σεπτέμβριος 2017 έως 1 Οκτώβριος 2017 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο Αποζημιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη.

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη. Πως λειτουργεί : Η δουλειά μας είναι απλή. Όταν τελειώνει κάθε πάνελ αγοράζουμε πάλι άλλο ένα ή δύο, ανάλογα με την στρατηγική που έχουμε επιλέξει, με σκοπό να μεγαλώνουμε τον αριθμό αλλά και την αξία

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας :

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας : WELCOME Η εκκίνηση μιας επιτυχημένης πορείας αρχίζει από τον πρώτο μήνα εγγραφής σας δηλ. τον μήνα που καταχωρείται το όνομα σας στη βάση δεδομένων μας. Για τους τρεις πρώτους μήνες εγγραφής σας κάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις Θεωρίας και Πολιτικής Διεθνούς Εμπορίου Σεπτέμβριος Όνομα: Επώνυμο: Επιθυμώ να μην περάσω το μάθημα εάν η βαθμολογία μου είναι του

Εξετάσεις Θεωρίας και Πολιτικής Διεθνούς Εμπορίου Σεπτέμβριος Όνομα: Επώνυμο: Επιθυμώ να μην περάσω το μάθημα εάν η βαθμολογία μου είναι του ξετάσεις Θεωρίας και Πολιτικής ιεθνούς μπορίου Σεπτέμβριος 2007 Όνομα: πώνυμο: ριθμός Μητρώου: Έτος: πιθυμώ να μην περάσω το μάθημα εάν η βαθμολογία μου είναι του 1. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017 Πωλήσεις Μπίτης Αθανάσιος 2017 Τι είναι πώληση; Πώληση είναι η μεταξύ δύο προσώπων σύμβαση με την οποία ο ένας (πωλητής) αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταβιβάσει την κυριότητα και να παραδώσει, αντί συμφωνημένου

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Χ α ρ τ ο φ υ λ α κ ί ο υ BCG Θ ε ω ρ ί α κ α ι Σ τ ρ α τ η γ ι κ ή Π ο λ υ ε θ ν ι κ ώ ν Ε π ι χ ε ι ρ ή σ ε ω ν

Τ ε χ ν ι κ ή Χ α ρ τ ο φ υ λ α κ ί ο υ BCG Θ ε ω ρ ί α κ α ι Σ τ ρ α τ η γ ι κ ή Π ο λ υ ε θ ν ι κ ώ ν Ε π ι χ ε ι ρ ή σ ε ω ν Τ ε χ ν ι κ ή Χ α ρ τ ο φ υ λ α κ ί ο υ BCG Θ ε ω ρ ί α κ α ι Σ τ ρ α τ η γ ι κ ή Π ο λ υ ε θ ν ι κ ώ ν Ε π ι χ ε ι ρ ή σ ε ω ν Επικ. Καθ. Αντώνης Λιβιεράτος Οι ανάγκες που οδήγησαν στην ανάπτυξη τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ

ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ Αρχίζω ένα ταξίδι όπου μαθαίνω να Ορίζω τον εαυτό μου άρα, μαθαίνω να ΟΡΙΖΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Ποια είναι τα 7 μυστικά; 7. Να έχω πίστη και επιμονή στους

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ Συμμετεχόντων Άνδρες vs Γυναίκες

Προφίλ Συμμετεχόντων Άνδρες vs Γυναίκες Προφίλ Συμμετεχόντων Άνδρες vs Γυναίκες 40,79% Γενικός Διευθυντής 9,11% 59,21% 9,68% 13,87% Υποδιευθυντής / Διευθυντής 29,11% Προϊστάμενος / Τμηματάρχης 18,0 76,45% Υπάλληλος 43,78% Το 40,79% των συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρία Καταναλωτή. Υποδειγματοποίηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή. Βασική έννοια: Βελτιστοποίηση υπό περιορισμό.

Θεωρία Καταναλωτή. Υποδειγματοποίηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή. Βασική έννοια: Βελτιστοποίηση υπό περιορισμό. Θεωρία Καταναλωτή Υποδειγματοποίηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή. Βασική έννοια: Βελτιστοποίηση υπό περιορισμό. Προτιμήσεις (preferences) Εισοδηματικός περιορισμός (budget constraint) Άριστη επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Τρίτη 5 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES TO THE FIRST INSURANCE FORUM THE METAMORPHOSIS OF GREECE AND THE ROLE OF THE INSURANCE INDUSTRY GUARDIANS OF THE FUTURE? ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη Σκοπός του παιχνιδιού Είστε διαβολάκια στην Κόλαση, στο διαλλειμά σας από τα βασανιστήρια των χαμένων ψυχών. Ασφαλώς και έχει πάρα πολύ ζέστη, κι έτσι κάθεστε στο μπαρ του Πανδοχείου Τελική Κρίση.Αποφασίσατε

Διαβάστε περισσότερα

StarNetwork. Πρόγραμμα

StarNetwork. Πρόγραμμα Το StarNetwork Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο μιας τεράστιας επιτυχίας! 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει πάνω από $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές.

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Kοστολόγηση υπηρεσιών φωτογραφίας, video

Kοστολόγηση υπηρεσιών φωτογραφίας, video Kοστολόγηση υπηρεσιών φωτογραφίας, video Δρ Γιάννης Λάριος larios@yannislarios.com - facebook.com/yannislarios - @larios The Papillon Συμβολή στους φωτογράφους Η «αγορά» Χωρίς αντάλλαγμα Περί σεμιναρίων:

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση

Πλειστηριασμός Για να πλειοδοτήσει κάποιος άξονας θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση Πλειστηριασμός Προκειμένου να περιγράψουμε το χέρι μας στο συμπαίκτη, χρησιμοποιούμε μια ειδική διεθνή γλώσσα τα Μπριτζικά ή Μπριτζιακά. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η γλώσσα έχει μόνο λίγες λεξούλες. Πλειστηριασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ - ΠΟΣΟΣΤΑ. 1. Ο καυστήρας του καλοριφέρ καίει 60 λίτρα πετρέλαιο σε 6 ώρες. Πόσα λίτρα πετρέλαιο θα κάψει σε 15 ώρες ;

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ - ΠΟΣΟΣΤΑ. 1. Ο καυστήρας του καλοριφέρ καίει 60 λίτρα πετρέλαιο σε 6 ώρες. Πόσα λίτρα πετρέλαιο θα κάψει σε 15 ώρες ; ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ - ΠΟΣΟΣΤΑ 1. Ο καυστήρας του καλοριφέρ καίει 60 λίτρα πετρέλαιο σε 6 ώρες. Πόσα λίτρα πετρέλαιο θα κάψει σε 15 ώρες ; 60 λίτρα πετρέλαιο 6 ώρες 15 ώρες Χ ; λίτρα πετρέλαιο θα

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης

Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης Ιστορία Επιτυχίας σαν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης Οι ιστορίες επιτυχίας των Συνεργατών και των Πελατών είναι η ιστορία του brand(επωνυμίας) Herbalife Όλη η ιστορία της ανάπτυξης της επωνυμίας «Herbalife»,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN) Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του Καθηγητή Θάνου Κριεμάδη με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ

Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ Εγχειρίδιο ανάπτυξης Πώς να χτίσετε την δική σας Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ ΚΕΦ.1 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Συγχαρητήρια που κάνατε ένα σημαντικό βήμα στο να πετύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Μοντέλο σε Καμβά (Osterwalder A., Pigneur Y.)

Το Επιχειρηματικό Μοντέλο σε Καμβά (Osterwalder A., Pigneur Y.) Το Επιχειρηματικό Μοντέλο σε Καμβά (Osterwalder A., Pigneur Y.) Νίκος Πόδας Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Οργανισμών- Εκπαιδευτής Ιδανικό για. Άτομα ή ομάδες ατόμων που ξεκινάνε για να δημιουργήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα

Και τα τέσσερα κτίρια της Εποχής 1 της επέκτασης μπορούν να ανακαινιστούν. Η ιδιότητα Η επέκταση αυτή εισάγει κάποια νέα στοιχεία ώστε να εμπλουτίσει το βασικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Πεμπτοσ Παικτησ Προφητειεσ Ξύλινα κομμάτια για πέμπτο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ 2014 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ WELCOME για νεa meλη Συγκέντρωσε 350 προσωπικούς πόντους τον *πρώτο μήνα εγγραφής σου στην FM GROUP Greece & Cyprus και κάνε δικό σου ένα άρωμα 15ml ή ένα σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ. recommended by MARKETING PLAN

ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ. recommended by MARKETING PLAN ΣΟ ΤΗ ΡΧ D RL FM GR ΕΑΣ ΙΔ ΛΕΣΧΗ recommended by OUP WO MARKETING PLAN 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το Πρώτο Σχέδιο Μάρκετινγκ Eισαγωγή Γνώρισε την FM GROUP Δικτυακό μάρκετινγκ Οι χρυσοί κανόνες των πωλήσεων Γιατί αξίζει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί

Περιεχόμενα. Σύμβολα Καρτών. Πόροι Ζώα Χωρικοί Περιεχόμενα 63 Ζάρια Κάστρου 107 Κάρτες: 42 Κάρτες Χωρικών 47 Κάρτες Κάστρου 18 Κάρτες Αγοράς 4 Ταμπλό Παικτών 1 Ταμπλό Σειράς 1 Ζάρι Ατομικού Παιχνιδιού 100 Δείκτες Ζώων 60 Δείκτες Χωρικών 21 Χάντρες

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων:

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Το µυστικό για την επιτυχία δεν είναι να βάζουµε στόχους αλλά να πετυχαίνουµε στόχους Στόχοι Συγκεκριµένα πώς να βάζουµε τους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

www.arnos.gr κλικ στη γνώση Τιμολόγηση

www.arnos.gr κλικ στη γνώση Τιμολόγηση ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 Τιμολόγηση Παράγοντες επηρεασμού της τιμής Στόχος της τιμολογιακής πολιτικής πρέπει να είναι ο καθορισμός μιας ιδανικής τιμής η οποία θα ικανοποιεί τόσο τους πωλητές όσο και τους αγοραστές.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Ενότητα 6: Η Συμπεριφορά των Καταναλωτών Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 2: Μάρκετινγκ Στόχοι Αποφάσεις Ιδεολογία Ανάλυση Στρατηγικής Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Export Marketing Plan

Export Marketing Plan 1 2 Export Marketing Plan απλό & εύκολα κατανοητό έγγραφο της εταιρείας σαφής κατεύθυνση προσπαθειών marketing για επόμενο χρόνο διεισδυτική ματιά στην εταιρεία Περιεχόμενα 3 4 Περιεχόμενα 1. Παρούσα κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα!

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γίνεις ο πλουσιότερος παίκτης αγοράζοντας, ενοικιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα.

Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. FOREVER ΚΙΝΗΤΡΑ Καλωσορίσατε στο έντυπο Forever Κίνητρα. Όλα είναι επιτεύξιμα με την Forever. Γιατί ο πυρήνας της δύναμής της, εκτός από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, είναι οι Συνεργάτες της. Άτομα

Διαβάστε περισσότερα

Μικροοικονομική Ανάλυση της Κατανάλωσης και της Παραγωγής

Μικροοικονομική Ανάλυση της Κατανάλωσης και της Παραγωγής Μικροοικονομική Ανάλυση της Κατανάλωσης και της Παραγωγής Διάλεξη 2: Εισοδηματικοί και άλλοι περιορισμοί στην επιλογή Ανδρέας Παπανδρέου Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Ενότητα 5η: Υποκίνηση πωλητών

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Ενότητα 5η: Υποκίνηση πωλητών Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Ενότητα 5η: Υποκίνηση πωλητών Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.) 1 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα