ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ"

Transcript

1 ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/1γ Τηλέφ ΚΟΙΝ: ΓΕΕΘΑ/Ε ΚΛΑΔΟΣ/ΔΟΙ Φ.956.2/15/ ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ (10) -1ο -2o-3o-4ο Σ ΟΣΜΑΕΣ (8.200 αντίτυπα) Αθήνα, 4 Μαϊ 2011 Δημητρίου Σούτσου 40 Συνημμένα: Δεκαεννέα (19) Τ.Κ , Αθήνα φύλλα ΕΑΑΣ(150 αντίτυπα) Χαρ. Τρικούπη 18 Α Τ.Κ , Αθήνα ΘΕΜΑ: Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξκών Ελληνικού Στρατού (ΟΣΜΑΕΣ) ΣΧΕΤ : α. Φ.127/1/1030/Σ.368/18 Απρ 2011/ΟΣΜΑΕΣ β. Φ.900/18/1029/Σ.367/18 Απρ 2011/ΟΣΜΑΕΣ 1. Σας αποστέλλουμε, κατόπιν του (β) σχετικού, το (α) όμοιο, που αφορά στην παροχή πληροφοριακών στοιχείων επί των παρακάτω θεμάτων: α. Της δραστηριότητας του ΟΣΜΑΕΣ και τις προοπτικές εξέλιξης των προγραμμάτων Μαλεσίνας, Καρύστου και Τρίτου Προγράμματος των μη εξυπηρετηθέντων μελών. β. Τις οικονομικές υποχρεώσεις των συνεταίρων, εξυπηρετηθέντων και μη, από τα προγράμματα του Συνεταιρισμού γ. Του Προϋπολογισμού του ΟΣΜΑΕΣ, οικονομικού έτους 2. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των Συνεταίρων του ΟΣΜΑΕΣ, ως ακολούθως: α. Τα εν ενεργεία στελέχη, συνέταιροι του ΟΣΜΑΕΣ, με ενυπόγραφη γνώση της παρούσας, με μέριμνα Μονάδων Υπηρεσιών που ανήκουν. β. Τα εν αποστρατεία στελέχη, συνέταιροι του ΟΣΜΑΕΣ, με αποστολή της παρούσας σ αυτά, με μέριμνα του Συνεταιρισμού. 3. Η ΕΑΑΣ παρακαλείται για την αποστολή αντιτύπων της παρούσας στα κατά τόπους Παραρτήματά της, για ενημέρωση των μελών της../.

2 -2-4. Το ΤΥΕΣ, να μεριμνήσει για την κατά προτεραιότητα εκτύπωση της παρούσας. Οι διαδικασίες και οι λεπτομέρειες της εκτύπωσης, να ρυθμιστούν με απευθείας συνεργασία του ΤΥΕΣ με τη ΔΟΙ/ΓΕΣ. Ακριβές Αντίγραφο Αντγος Δημήτριος Λυμπέρης ΓΕΠΣ Β Υπαρχηγός Υπλγός (Ο) Μιχαήλ Αλεξιάδης ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ

3 ΠΡΟΣ: ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας Τηλ.(Εξωτ) ΚΟΙΝ.: ΟΣΜΑΕΣ/Γεν. Γραμματέας Φ.127/1/1030 Σ. 368 Αθήνα, 18 Απρ 2011 ΘΕΜΑ: Γενική Ενημέρωση Συνεταίρων Έτους 2010 ΣΧΕΤ : Φ /7/858641/Σ.897/17 Φεβ 2010/ΓΕΣ/ΔΟΙ 1γ Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία: ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 1. Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού (ΟΣΜΑΕΣ) συγκροτήθηκε με τον ΑΝ 564/68, όπως αυτός τροποποιήθηκε στη συνέχεια, και αποτελεί ΝΠΙΔ περιορισμένης ευθύνης και απεριορίστου διαρκείας, υπαγόμενο στην εποπτεία και τον έλεγχο του ΥΕΘΑ (ΓΕΣ). Όργανα του ΟΣΜΑΕΣ είναι το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ), το Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΣ), ενώ το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑνΣΣ) βασικής συνθέσεως υπέχει θέση Γενικής Συνέλευσης. Το αξίωμα των μελών του ΔΣ και του ΕΣ είναι τιμητικό και άμισθο. 2. Οι πόροι του ΟΣΜΑΕΣ καλύπτουν το σύνολο των εξόδων του, λειτουργικών και κατασκευαστικών, και προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών του και τους τόκους των καταθέσεων του αποθεματικού του. Επιπλέον έσοδα προέρχονται από την διαχείριση της ύδρευσης στη Μαλεσίνα και την τυχόν πώληση περιουσιακών στοιχείων του. 3. Οι δραστηριότητες του ΟΣΜΑΕΣ επικεντρώνονται στην εξέλιξη και λειτουργία των παρακάτω προγραμμάτων: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 4. Πρόοδος Εργασιών (4.018 οικόπεδα) Έγιναν τα παρακάτω: α. Η εκποίηση 1 αγροτεμαχίου εκτός ρυμοτομικού σχεδίου ιδιοκτησίας ΟΣΜΑΕΣ συνολικής αξίας ,00. β. Ανακοινώθηκε η: (1) Επανεκποίηση σαν ενιαίο σύνολο των με αριθμό 2 και 3 αγροτεμαχίων συνολικής έκτασης 4.798,70 τ.μ. που ευρίσκονται εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού στην θέση «Βλιχάδα»../.

4 -2- (2) Εκποίηση σαν ενιαίο σύνολο των με αριθμό 220, 221 και 223 αγροτεμαχίων συνολικής έκτασης τ.μ. που ευρίσκονται εκτός του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού στην θέση «Βλιχάδα». γ. Οι αναγκαίες συντηρήσεις στα έργα υποδομής και επεμβάσεις - βελτιώσεις στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού. δ. Η τοποθέτηση ασύρματου δικτύου ελέγχου λειτουργίας, των ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων - πλήρωσης δεξαμενών ύδρευσης. 5. Οικονομικές υποχρεώσεις Συνεταίρων α. Ετήσια εισφορά (1) Το ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ αποφάσισε και το ΑΣΣ έχει εγκρίνει (Απόσπασμα 58 Πρακτικού της 3 ης /2011 Συνεδρίασης), την καταβολή των κάτωθι ποσών για το έτος 2011 που πρέπει να καταβληθούν εφάπαξ μέχρι Συγκεκριμένα: (α). Οικοπεδούχοι 60,00 επί το ποσοστό ιδιοκτησίας τους στο οικόπεδο τους. (β). Οικιστές (οι έχοντες υδρόμετρο) επιβαρύνονται έκαστος, πλέον της απλής εισφοράς των 60,00, με επιπλέον τίμημα 0,40. Το ποσό αυτό θα καλύψει την διαφορά των 454,64 που προέκυψε από τα έξοδα για την πληρωμή της ΔΕΗ έτους 2009 που ήταν ,00 και τα έσοδα από κατανάλωση νερού που ήταν ,36 και κατανέμεται σε κάθε οικιστή ξεχωριστά (δηλαδή στους συνεταίρους που διαθέτουν υδρομετρητή). (2) Από τα τηρούμενα αρχεία του ΟΣΜΑΕΣ προκύπτει ότι σημαντικός αριθμός ιδιοκτητών οικοπέδων και οικιών δεν έχει εξοφλήσει παλαιότερες εισφορές τους. Αυτονόητο είναι ότι το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει να καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά των παλαιοτέρων ετών. Για τα οικόπεδα τα οποία έχουν οφειλές δεν θα χορηγείται βεβαίωση μη οφειλής (για μεταβιβάσεις) αλλά και άδεια σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης, εάν αυτές δεν εξοφληθούν μαζί με την επιβάρυνση των νόμιμων τόκων υπερημερίας. β. Λογαριασμοί Ύδρευσης (1) Όπως είναι γνωστό με τα ποσά που εισπράττονται από τους λογαριασμούς ύδρευσης πραγματοποιείται η συντήρηση του υδραυλικού δικτύου, και η αποκατάσταση των βλαβών, χωρίς την οποία, το δίκτυο θα απαξιωθεί και δεν θα δύναται να εξυπηρετεί τους συνεταίρους../.

5 -3- (2) Παρά τα παραπάνω ένας σεβαστός αριθμός οικιστών, κατόχων υδρομετρητών δεν καταβάλλει το αντίτιμο του νερού που καταναλώνει, αν και λαμβάνει τους λογαριασμούς που εκδίδονται. Οι διαφορές ή αμφισβητήσεις που προβάλλονται, αβάσιμες ως επί το πλείστον, δεν τους νομιμοποιούν στην άρνηση πληρωμής. Ο ΟΣΜΑΕΣ προβαίνει ήδη σε διακοπές νερού μέχρι εξοφλήσεως των οφειλομένων με επιβάρυνση τελών επανασύνδεσης (36,90 ). Σε περίπτωση που το υδρόμετρο έχει καταστραφεί, επιπλέον 46,00 με επιφύλαξη πιθανής αύξησης για το (3) Αποφασίστηκε από το ΔΣ αναπροσαρμογή του πάγιου κατανάλωσης νερού (όχι των κλιμάκων) από το Α Τρίμηνο του 2011 και καθορίστηκε στα 11 (αύξηση 1 ), λόγω της αύξησης χρέωσης του ρεύματος από την λειτουργία του έργου Μαρτίνου. 6. Υποχρεώσεις Συνεταίρων ως προς την Ύδρευση α. Κάθε ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση: (1) Να διατηρεί το φρεάτιο ύδρευσης ελεύθερο και καθαρό για ανεμπόδιστη λήψη των ενδείξεων του μετρητή του. Σε αντίθετη περίπτωση ο ΟΣΜΑΕΣ θα εκδίδει λογαριασμό με τεκμαρτή κατανάλωση αξίας 200,00 η οποία στο επόμενο τρίμηνο θα διπλασιάζεται. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εκ νέου θα ακολουθεί διακοπή υδροδοτήσεως η οποία θα αποκαθίσταται μόνο με την εξόφληση των παραπάνω ποσών συμπεριλαμβανομένων των εξόδων επανασύνδεσης 36,90 ) και της αντίστοιχης δαπάνης αποκάλυψης του φρεατίου. (2) Να παρακολουθεί τον υδρομετρητή του για τυχόν διαρροές της εσωτερικής εγκατάστασης, για την οποία ο ΟΣΜΑΕΣ ουδεμία ευθύνη φέρει. Η εσωτερική εγκατάσταση του ακινήτου θα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με γενικό διακόπτη και βαλβίδα αντεπιστροφής. (3) Να αναφέρει άμεσα είτε στον ΟΣΜΑΕΣ (Πρόγραμμα Μαλεσίνας: τηλ , ύδρευση: τηλ ) είτε στον υπεύθυνο συντήρησης του υδραυλικού δικτύου (κ. Δαρσινός Παναγιώτη τηλ ) οποιαδήποτε διαρροή υποπέσει στην αντίληψή του. β. Με απόφαση του ΔΣ η τοποθέτηση νέων παροχών υδρεύσεως και υδρομετρητών στα οικόπεδα γίνεται σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις: (1) Αίτηση συνεταίρου με συνημμένο αντίγραφο συμβολαίου αγοράς. (2) Υπογραφή συμβάσεως υδροδότησης../.

6 -4- (3) Κατασκευή φρεατίου (εφόσον δεν υπάρχει) με μέριμνα του ιδιοκτήτη. (4) Αποδοχή και πληρωμή εξόδων αρχικής συνδέσεως 442,61 (36,90 καταβάλλονται στον υδραυλικό από τον ΟΣΜΑΕΣ για την εργασία, τα 48,71 για την αγορά του υδρομέτρου και τα υπόλοιπα 357 θα καταχωρούνται στο λογαριασμό 21565). (5) Εξόφληση παλαιών οφειλών. γ. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αλόγιστη και ανεξέλεγκτη κατανάλωση νερού από μέρος των οικιστών επιβαρύνει όλο το σύστημα υδροδότησης και δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού κυρίως τους θερινούς μήνες. Ο συχνός έλεγχος για τυχόν βλάβες του εσωτερικού δικτύου των οικιών καθώς και η χρησιμοποίηση του νερού ως ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο υπάρχει στον οικισμό με πολύ κόπο και έξοδα θα βοηθήσει στην μείωση της κατανάλωσης. δ. Το πρόβλημα υποκλοπής του νερού από παρακείμενα οικόπεδα συνεχίζεται. Το φαινόμενο αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα και ήδη περιπτώσεις κλοπής νερού έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη. Για τον λόγο αυτόν ο ΟΣΜΑΕΣ απευθύνει έκκληση προς τους οικιστές να καταγγέλλουν τυχόν πράξεις υποκλοπής νερού για την άμεση αντιμετώπιση και καταστολή τους με νομικές διαδικασίες προς εξάλειψη του φαινομένου. Διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται εξίσου σε οικιστές που διαθέτουν ήδη υδρόμετρο να δίνουν νερό σε παρακείμενα οικόπεδα ή οικίες 7. Κυριότητα Οικοπέδων Οικιών α. Για κάθε αλλαγή κυριότητας (πχ λόγω πωλήσεων, λόγω δωρεάς εν ζωή, γονική παροχή) τόσο των οικοπέδων όσο και των κατοικιών θα πρέπει : (1) Πριν την μεταβίβαση να ζητείται από τον ΟΣΜΑΕΣ βεβαίωση ότι δεν υπάρχει οφειλή του οικοπέδου ή του ιδιοκτήτου κατοικίας. (2) Ο Συμβολαιογράφος να συμπεριλάβει στη συμβολαιογραφική πράξη τον παρακάτω όρο: «Ο νέος αγοραστής ή δωρεοδόχος, αναλαμβάνει την ρητή υποχρέωση να καταβάλλει στον ΟΣΜΑΕΣ, όλες τις εισφορές και δαπάνες συμπληρώσεως και συντηρήσεως των έργων υποδομής και των κοινόχρηστων χώρων που προγραμματίζονται κατ έτος από το ΔΣ του Συνεταιρισμού και εγκρίνονται από το ΑνΣΣ όπως καθορίζεται από το καταστατικό του ΟΣΜΑΕΣ» Μόνο εφόσον περιληφθεί στο συμβόλαιο η παραπάνω Ρήτρα απαλλάσσεται βάσει του καταστατικού ο παλαιός ιδιοκτήτης, των οικονομικών υποχρεώσεων που έχει ως συνεταίρος του ΟΣΜΑΕΣ, διαφορετικά παραμένει οικονομικά υπόχρεος../.

7 -5- (3) Να ενημερώνεται ο ΟΣΜΑΕΣ με την υποβολή ενός φωτοαντιγράφου (όχι επικυρωμένου), του Συμβολαίου Μεταβίβασης που συντάσσεται. β. Οι κληρονόμοι θανόντος ιδιοκτήτου πρέπει να δηλώνουν τούτο στον ΟΣΜΑΕΣ, με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση τους ως συνεταίρους με απόφαση του ΔΣ/ΟΣΜΑΕΣ. όπως προβλέπεται στο καταστατικό του. 8. Ειδικές Επισημάνσεις α. Η καθαριότητα ή εμφάνιση και η ευταξία του οικισμού δεν είναι η καλύτερη ούτε η επιβαλλόμενη από τους όρους υγιεινής και καλής διαβιώσεως. Η ευθύνη κυρίως ορισμένων οικιστών είναι προφανής. Επισημαίνεται η υποχρέωση και ευθύνη των ιδιοκτητών οικοπέδων, ως αναφορά την αποψίλωση και καθαρισμό του οικοπέδου των, προς αποφυγή πυρκαϊών σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Διάταξη Υπ αριθ. 4 ΦΕΚ 724/Β/ Οι παραβάτες διώκονται σύμφωνα με το άρθρο 433 του ποινικού κώδικα. β. Πέραν των ανωτέρων τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις αποθέσεως μπαζών από νέες ανεγειρόμενες κατοικίες. Αυτό εκτός από την κακή εικόνα και την αλλοίωση του περιβάλλοντος, πράγμα που έχουμε όλοι υποχρέωση να διατηρούμε και βελτιώνουμε, αντίκειται σε ισχύουσες διατάξεις νόμων. Είναι αδιανόητο ένα τόσο όμορφο φυσικό περιβάλλον, να αλλοιώνεται κατά τρόπο βάναυσο, για να προσποριστούν ορισμένοι κάποια οικονομικά οφέλη. Όλοι πρέπει να μεριμνήσουν για την διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος, αποτρέποντας τους κακότροπους με κάθε νόμιμο τρόπο. Είναι καθήκον κάθε οικοπεδούχου να επιβάλει στον εργολάβο κατασκευής της οικίας του να μεταφέρει τα προϊόντα εκσκαφής σε συγκεκριμένους χώρους του Δήμου και να μην τα αποθέτει οπουδήποτε. γ. Αυτονόητο είναι ότι τα πεζοδρόμια ή το οδόστρωμα κάθε οδού δεν αποτελεί προέκταση των οικοπέδων και δεν πρέπει να καταλαμβάνονται από κανέναν για κανένα λόγο. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 9. Πρόοδος Εργασιών α. Έγινε η αποκατάσταση όλων των καθιζήσεων στους δρόμους του Οικισμού και τοποθετήθηκαν σχάρες απορροής όμβριων υδάτων. β. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων και του κεντρικού αντλιοστασίου με σταθμό Μέσης Τάσης. Ευρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος λειτουργίας του Κεντρικού αντλιοστασίου, των αντλιών γεωτρήσεων, άντληση και έλεγχος της./.

8 -6- καταλληλότητας του νερού και προώθηση στις δεξαμενές και στο δίκτυο μόνο εφόσον κριθεί κατάλληλο για χρήση. γ. Έγινε επανοριοθέτηση το 2010 σε 115 οικόπεδα από τη ΓΥΣ. Συνολικά έχουν επανοριοθετηθεί από τη ΓΥΣ και ιδιώτη Τοπογράφο Μηχανικό οικόπεδα. 10. Προγραμματισμός Νέων Εργασιών α. Συνεχής παρακολούθηση και συντήρηση της ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων και του αντλιοστασίου. Έλεγχος της καλής λειτουργίας του δικτύου υδροδότησης, της καλής ποιότητας του νερού και προώθηση των διαδικασιών για την διαχείριση του δικτύου ύδρευσης. β. Προετοιμασία για αποκατάσταση των καθιζήσεων και των καταστροφών που προέκυψαν κατά τη χειμερινή περίοδο. 11. Οικονομικές Υποχρεώσεις Συνεταίρων (Καρύστου) α. Από τα τηρούμενα οικονομικά στοιχεία του ΟΣΜΑΕΣ προκύπτει, ότι: (1) Ορισμένοι συνέταιροι δεν έχουν προβεί στην σύνταξη του συμβολαίου μεταβιβάσεως κυριότητος και δεν έχουν εξοφλήσει παλαιότερες εισφορές τους. Το ΔΣ απεφάσισε την εφαρμογή του άρθρου 11 του καταστατικού σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η διαγραφή συνεταίρων οι οποίοι δεν έχουν εξοφλήσει τις αναλογούσες εισφορές τους, χάνοντας κάθε εμπράγματο δικαίωμα επί του δικαιούμενου οικοπέδου καθώς και της επιστροφής της καταβληθείσης προκαταβολής και δόσεων που διέθεσαν. (2) Μικρό ποσοστό των οικοπεδούχων δεν πλήρωσε την εισφορά για τα έτη 2009 και Σύμφωνα με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει, ο ΟΣΜΑΕΣ δύναται να προβεί σε προσημειώσεις επί των οικόπεδά τους με επιβάρυνση δικαστικών εξόδων και τόκους καθυστέρησης. (3) Επισημαίνεται ότι για να γίνει η παραχώρηση των οικοπέδων στους συνεταίρους ή νομίμους κληρονόμους με συμβολαιογραφική πράξη, επιβάλλεται να έχουν καταβληθεί όλες οι εισφορές για την αποπεράτωση των έργων υποδομής του οικισμού. Ο συνέταιρος 2 ημέρες πριν την σύνταξη του συμβολαίου μεταβίβασης να αιτείται σχετική βεβαίωση μη οφειλής από ΟΣΜΑΕΣ. β. Ετήσια Εισφορά (1) Το ΔΣ εισηγήθηκε και το ΑΣΣ ενέκρινε την είσπραξη του ποσού των ,00 το οποίο θα κατανεμηθεί στους συνεταίρους ανάλογα με τον συντελεστή αξίας εκάστου οικοπέδου και σύμφωνα με τον μαθηματικό τύπο:./.

9 -7- ΕΙΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ Απαιτούμενο ποσό δαπανών έτους 2011: ,00 Συνολικό άθροισμα συντελεστών αξίας 3.375,60 Χ Συντελεστή αξίας εκάστου οικοπέδου (2) Από τα παραπάνω συνεπάγεται ότι οι ετήσιες εισφορές των συνεταίρων για το έτος 2011 κλιμακώνονται από 62,00 ελάχιστο μέχρι 94,00 μέγιστο, ανάλογα με τον συντελεστή αξίας εκάστου οικοπέδου. Ο ΟΣΜΑΕΣ θα ενημερώσει κάθε συνέταιρο για το αναλογούν ποσό το οποίο πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ μέχρι Οι κάτοχοι δύο (2) οικοπέδων θα καταβάλλουν τις αναλογούσες εισφορές και για τα δύο (2) οικόπεδα. Επισημαίνεται και πάλι ότι για να πραγματοποιηθεί η υπογραφή συμβολαίων οι συνέταιροι πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις αναλογούσες εισφορές τους προ της υπογραφής των συμβολαίων. γ. Το ΤΑΠ για το 2011 πληρώνεται στο Δήμο Καρύστου με μέριμνά των ιδιοκτητών. 12. Ειδικές Επισημάνσεις α. Η μεταβίβαση (γονική παροχή) των οικοπέδων, από τους εν ζωή συνεταίρους στα παιδιά τους είναι άμεσα δυνατή μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Όσο αφορά την πώληση, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον οι ιδιοκτήτες έχουν την κυριότητα για πέντε (5) τουλάχιστον χρόνια από την υπογραφή συμβολαίου, εκτός αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, αφέκτου ανάγκης και μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ/ΟΣΜΑΕΣ (άρθρο 8 παράγραφος δ του καταστατικού). β. Όσοι εκ των συνεταίρων έχουν υπογράψει συμβόλαιο και δεν έχουν στείλει φωτοαντίγραφο (χωρίς χαρτόσημα) του συμβολαίου μετά του πιστοποιητικού μεταγραφής του οικοπέδου τους στο υποθηκοφυλάκειο Καρύστου να τα αποστείλουν στον ΟΣΜΑΕΣ για ενημέρωση του φακέλου τους και του αρχείου μας. γ. Ενημερώνουμε όσους επιθυμούν την δενδροφύτευση των οικοπέδου τους, ότι έχει συνταχθεί σχετική μελέτη δενδροφύτευσης με μέριμνα του συλλόγου οικοπεδούχων Καρύστου και στην οποία προτείνονται δένδρα και θάμνοι τα οποία είναι κατάλληλα και ανθεκτικά στις κατά τόπους καιρικές συνθήκες. Προς αποφυγή παρερμηνείας του θέματος τονίζεται ότι οι εργασίες δενδροφύτευσης είναι προαιρετικές και γίνονται με μέριμνα και ευθύνη των οικοπεδούχων. δ. Οι επαναοριοθετήσεις των οικοπέδων ολοκληρώθηκαν εντός του 2010 και ακολούθως οποιαδήποτε διαφορά θα επιλύεται από ιδιωτικά συνεργεία με μέριμνα των οικοπεδούχων../.

10 -8- ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Μη Εξυπηρετηθέντων Συνεταίρων) 13. Τα μέλη του Τρίτου Προγράμματος ανέρχονται σε μέχρι Αναμένεται η έκδοση βεβαίωσης από το ΥΠΕΚΑ ότι η περιοχή Μπούκα Μεσσηνίας είναι ενταγμένη για οικιστική χρήση στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Μεσσήνης προκειμένου να ακολουθήσουν από τον συνεταιρισμό οι διαδικασίες διερεύνησης καταλληλότητας αγοράς και πολεοδόμησης της περιοχής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15. Για την πλήρη ενημέρωση των συνεταίρων ως προς την οικονομική κατάσταση του ΟΣΜΑΕΣ (έσοδα έξοδα και κατανομή αυτών), επισυνάπτονται στα Παραρτήματα Α έως και ΣΤ συγκεντρωτικά στοιχεία του προϋπολογισμού έτους 2011 που εγκρίθηκαν από το ΑΣΣ. 16. Οι Λογιστικές Καταστάσεις που αφορούν την χρήση του 2009 (Ισολογισμός - Απολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης) θα σας κοινοποιηθούν με νεότερη διαταγή καθόσον καθόσον αποφασίστηκε αλλαγή του τρόπου σύνταξης και η εναρμόνιση τους με την ισχύουσα νομοθεσία (Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σύστημα ΠΔ 205/98). 17. Επιπλέον θέματα που αφορούν οικονομικές - διοικητικές δραστηριότητες του Συνεταιρισμού είναι προσβάσιμες σε όλους μέσω του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 18. Στην Γενική Τράπεζα υφίστανται οι παρακάτω λογαριασμοί, που αφορούν συνολικά στον ΟΣΜΑΕΣ. α. Ο υπ αριθμόν , μόνο για κατόχους υδρομέτρων και αφορά την πληρωμή της τριμηνιαίας κατανάλωσης νερού. Μαλεσίνας. Καρύστου. β. Ο υπ αριθμόν , για το πρόγραμμα γ. Ο υπ αριθμόν , για το πρόγραμμα δ. Ο υπ αριθμόν , για το Τρίτο (Γ) Πρόγραμμα (μη εξυπηρετηθέντων μελών). 19. Επισημαίνεται ότι όλες οι εισφορές κατατίθενται στη Γενική Τράπεζα, όπως ρητά καθορίζεται από το Καταστατικό. Πρέπει να αποφεύγεται η αποστολή χρημάτων μέσω άλλης οδού (π.χ. κατάθεση υπέρ ΟΣΜΑΕΣ σε υποκατάστημα άλλης Τράπεζας, ταχυδρομική επιταγή μέσω./.

11 -9- ΕΛ.ΤΑ., διαδικτυακή συναλλαγή μέσω WEB-BANKING ή DIAS TRANSFER κλπ), διότι σε περίπτωση τυχόν δυσχερειών κατά τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων από τρίτο φορέα προς το λογαριασμό του ΟΣΜΑΕΣ στη Γενική Τράπεζα, δεν είναι δυνατή η αναζήτηση και ταυτοποίηση της κατάθεσης από μέρους μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ευθύνη για την τύχη των χρημάτων και η συνακόλουθη ταλαιπωρία αναζήτησής τους βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον καταθέτη. 20. Κατά την κατάθεση των οφειλών εφιστάται η προσοχή των συνεταίρων, ώστε στα γραμμάτια είσπραξης να πληκτρολογούνται από τον ταμία της τράπεζας, υποχρεωτικά, τα στοιχεία συνεταίρου ή ιδιοκτήτη, ήτοι ονοματεπώνυμο και Αριθμός Γενικού Μητρώου Οικοπέδου (ΑΓΜ) καθώς και ο Αριθμός Οικοδομικού Τετραγώνου και Οικοπέδου (ΟΤ & ΑΟ), ώστε να διευκολύνεται η πιστή και ακριβής ενημέρωση των αρχείων μας. Σε οικόπεδα, που υπάρχουν πλέον του ενός (1) ιδιοκτήτες, κάθε ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να καταθέτει το ποσό που του αναλογεί και αναγράφεται στην ειδοποίηση που λαμβάνει από τον ΟΣΜΑΕΣ. Δεν είναι απαραίτητη η αποστολή από τους συνεταίρους, όταν καταθέτουν τις εισφορές οφειλές, φωτοαντίγραφου του δελτίου κατάθεσης, στον ΟΣΜΑΕΣ. 21. Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. β και γ, του ισχύοντος Καταστατικού μας οι συνέταιροι έχουν υποχρέωση να πληρώνουν τις συνδρομές τους και τις δαπάνες που αφορούν στην εκπλήρωση του σκοπού του Συνεταιρισμού, να συμμορφώνονται με το Καταστατικό και τις αποφάσεις της Διοικήσεως συμβάλλοντας στην προώθηση και υλοποίηση του έργου του. Αυτονόητο είναι ότι οι παραπάνω εισφορές αποτελούν τα μοναδικά έσοδα του Συνεταιρισμού με τα οποία καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα του (ενοίκιο, δαπάνες προσωπικού, δαπάνες γραφικής ύλης, δαπάνες τηλεφώνων κ.λ.π) και αντιμετωπίζονται οι δαπάνες συντήρησης των έργων υφιστάμενων έργων υποδομής. Για όλες τις οφειλές παρελθόντων ετών (ετήσιες συνδρομές έργα μεταφοράς νερού χρεώσεις νερού) οι οποίες δεν εξοφλήθηκαν ο ΟΣΜΑΕΣ προβαίνει σε διακοπές υδροδοτήσεως (Μαλεσίνα) και σε αγωγές για τις εισπράξεις των οφειλών για λόγους δικαίου προς τους υπόλοιπους συνεταίρους. 22. Όσον αφορά το Τ.Α.Π., όπως έχει αποφανθεί το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την με αριθμό 394/1997 γνωμοδότησή του, δεν προκύπτει από την διάταξη του άρθρου 24 του Ν. 2130/1993 ότι ο Δήμος ή η Κοινότητα οφείλουν να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό που εισέπραξαν για Τ.Α.Π. από τα μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού για έργα αποκλειστικά στην έκταση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού, αλλά δύνανται να διαθέσουν τα ποσά αυτά για εκτέλεση τέτοιων έργων σε οποιοδήποτε σημείο των ορίων τους. Κατόπιν τούτου υπάρχει προφανώς δυσχέρεια στον Συνεταιρισμό μας να επιβάλλει στον Δήμο Μαλεσίνας την υποχρέωση όπως τα εισπραττόμενα τέλη του Τ.Α.Π. από τους συνεταίρους να διατίθενται για την συντήρηση των έργων υποδομής αποκλειστικά στην έκταση του Συνεταιρισμού μας../.

12 Παρακαλούνται τα μέλη του ΟΣΜΑΕΣ, καθώς και όποιοι άλλοι συνέταιροι αλλάζουν διεύθυνση κατοικίας να γνωρίζουν στο Συνεταιρισμό έγκαιρα τη νέα τους διεύθυνση στην οποία θα τους αποστέλλονται τα διάφορα ενημερωτικά έγγραφα. Επίσης να μας γνωρίζεται έγκαιρα στο FAX: οποιαδήποτε αλλαγή στον αριθμό τηλεφώνου σας για έγκαιρη και γρήγορη επικοινωνία. 24. Τα γραφεία του ΟΣΜΑΕΣ ευρίσκονται στην οδό Δημ. Σούτσου 40 Αμπελόκηποι Αθήνα ΤΚ (5 ος Όροφος). 25. Διευκρινίζεται ότι τυχόν σφάλματα που παρουσιάζονται στις δοσοληψίες των συνεταίρων με τον ΟΣΜΑΕΣ δεν είναι εσκεμμένα ούτε αποβλέπουν σε πρόκληση ζημιάς κανενός. Η κατανόηση των συνεταίρων είναι απαραίτητη η δε επίλυση όποιων προβλημάτων θα πρέπει να γίνεται με καλή διάθεση και γνώμονα την εκπλήρωση ενός κοινού σκοπού. Τα τηλέφωνα των γραφείων του ΟΣΜΑΕΣ για ενημέρωση και πληροφόρηση των συνεταίρων (το λογιστήριο απαντά από έως καθημερινά), κατά περίπτωση είναι: α. Πρόεδρος ΔΣ β. Γραμματεία FAX: γ. Γεν. Γραμματέας δ. Ταμείο ε. Λογιστήριο στ. Υπεύθυνος Προγράμματος Μαλεσίνας Μεταβιβάσεις Ύδρευση ζ. Υπεύθυνος Προγράμματος Καρύστου (Μεταβιβάσεις - Εγγραφοδιαγραφές κλπ) η. Υπεύθυνος Γ Προγράμματος -Εγγραφοδιαγραφές κλπ) θ. Πρόεδρος επιτροπής Αξιολόγησης ι. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ( ): (1). Λογιστήριο: osmaes.tameio@gmail.com (2). Γραμματεία: osmaes.gram@gmail.com Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Σχης (ΜΧ) Βούλγαρης Πέτρος Γ. Γραμματέας

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εσόδων Οικιστικού Προγράμματος Μαλεσίνας «Β» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εξόδων Οικιστικού Προγράμματος Μαλεσίνας «Γ» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εσόδων Οικιστικού Προγράμματος Καρύστου «Δ» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εξόδων Οικιστικού Προγράμματος Καρύστου «Ε» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εσόδων Γ Οικιστικού Προγράμματος «ΣΤ» Προϋπολογισμός Έτους 2011 Αναλυτικός Πίνακας Εξόδων Γ Οικιστικού Προγράμματος

14 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Εισφορά Συνεταίρων Έτους 2011 (*) ,64 (*)Το ποσό αφορά τις εισφορές ,00 έτους 2011 από τους συνεταίρους οικισμού Μαλεσίνας. 2 Έσοδα από Κατανάλωση Νερού (2011 και Χρεώστες Ύδρευσης Παρελθόντων Ετών) 3 Χρεώστες Προγράμματος Παρελθόντων Ετών ,00 4 Προθεσμιακή Κατάθεση ,00 5 Καταθέσεις Όψεως Λογ/σμου ,00 6 Καταθέσεις Όψεως Λογ/σμου (Ύδρευση) 7 Τόκοι Πιστωτικοί Λογ/σμου Όψεως Τόκοι Πιστωτικοί Προθεσμιακών Καταθέσεων 9 Έσοδα από Εκποίηση Οικοπέδων Εκτός Σχεδίου ,00 500, , ,00 Από τα ,64 : α. Τα ,00 προορίζο-νται να καλύψουν μέρος των συνολικών εξόδων του Π/Υ 2011 Προγράμματος Μαλεσίνας και κατανέμονται ισομερώς στα οικόπεδα, δηλαδή 60 ανά οικόπεδο. β. Τα 454,64 αφορούν την διαφορά από τα έξοδα για την πληρωμή της ΔΕΗ του έτους 2009 που ήταν ,00 και τα έσοδα από κατανάλωση νερού που ήταν ,36. Αυτά κατανέμονται ισομερώς στους οικιστές (δηλαδή στους συνεταίρους που διαθέτουν υδρομετρητή), και αυξάνουν την εισφορά τους κατά 0,40. ΣΥΝΟΛΟ ,64 Εισφορά Οικοπεδούχων για το έτος 2011: 60 επί το ποσοστό ιδιοκτησίας στο οικόπεδό τους και οικιστές (οι έχοντες υδρόμετρο ) 60,40 έκαστος. Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 ΔΕΗ Αντλιοστασίων Δικτύου Ύδρευσης ,00 2 Αγορά Υλικών Χλωρίωσης και Έξοδα καταμέτρησης -Ελέγχου υδρομετρητών Νερού Δικτύου Ύδρευσης 3 Αμοιβή Εργολάβου Συντήρησης Επισκευής Δικτύου Ύδρευσης 4 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Επισκευής Δικτύου Ύδρευσης-Δεξαμενών-Αντλιοστασίων 5 Επισκευή Τμημάτων Εσωτερικού - Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης , , , ,00 6 Αποψιλώσεις Οδών και Πεζοδρόμων ,00 7 Συντήρηση - Αποκατάσταση Οδικού Δικτύου ,00 8 Προμήθεια - Τοποθέτηση Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας και Πινακίδων Σημάνσεως Των Οδών Του Οικισμού 9 Αμοιβή Εξωτερικού Επιστημονικού Συμβούλου- Συνεργάτη 10 Διαμόρφωση Κοινόχρηστων- Κοινωφελών Χώρων Οικισμού, περίφραξη και αμοιβή τοπογραφικών 11 Συντήρηση Εγκαταστάσεων & Προμήθεια Συναφών Υλικών (Αναλώσιμα και μη ) 12 Περίφραξη Γεωτρήσεων & Οικοπέδων Ιδιοκτησίας ΟΣΜΑΕΣ (εντός και εκτός σχεδίου) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ , , , , ,00 13 Αμοιβή Νομικού Συμβούλου ,00 14 Εργοδοτικές Ασφαλιστικές Εισφορές Δικηγόρων 15 Μισθοδοσία Φύλακα στα εκτός σχεδίου οικόπεδα 2.938, ,32 16 Μισθοδοσία Υδραυλικού - Φύλακα ,00 17 Εισφορά Υπέρ ΙΚΑ 8.613,95

16 18 Προμήθεια Η/Υ, Προγραμμάτων, Μηχανογραφική Υποστήριξη, Ιντερνετ (e- Banking), Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας 5.000,00 ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 19 Ενοίκιο Γραφείων ,34 20 Γραφική Ύλη 5.000,00 21 Ταχυδρομικά Έξοδα ,00 22 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Καθαρισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ 2.169,60 23 Απρόβλεπτα Έξοδα 5.000,00 24 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Συντήρησης & Εξοπλισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ 2.500,00 ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ 25 Έξοδα Κίνησης Προσωπικού 2.000,00 26 Αντίτιμο Καυσίμων Κίνησης Υδραυλικού 1.200,00 27 Φόρος Τόκων Καταθέσεων 1.200,00 28 Δικαστικά Έξοδα 5.000,00 29 Επιστροφές Ποσών Αχρεωστήτως Καταβληθέντων 30 Τοπογραφικές Εργασίες στα Eκτός Σχεδίου Οικόπεδα 5.000, ,00 31 Έξοδα Κτηματολογίου 5.000,00 32 Έξοδα Δημοσιεύσεων 1.000,00 33 Ενιαίο Τέλος Ακινήτων - ΦΜΑΠ έτους 2011 (*) ,00 34 Λοιπές Αποζημιώσεις προσωπικού και δικαστικές αποφάσεις 35 Ασφάλεια εγκαταστάσεων Αντλιοστασίων Μαλεσίνας , ,00 36 Μηχανοργάνωση -μηχανογράφιση του ταμείου ,00 ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ ,61 38 Πλεόνασμα Χρήσεως (**) ,03 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,64 (*) Το ποσό αφορά ΦΜΑΠ για τις εκτάσεις του οικισμού που παραμένουν στην ιδιοκτησία του ΟΣΜΑΕΣ και συνεπώς βαρύνουν αυτόν. (**) Το Πλεόνασμα Χρήσης θα προκύψει εφόσον υλοποιηθούν τα Έσοδα και τα Έξοδα του Π/Υ. Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 2 Εισφορά Συνεταίρων Προγράμματος (*) Χρεώστες Προγράμματος Παρελθόντων Ετών , ,00 (*) Το ποσό αφορά την εισφορά έτους 2011 και προορίζεται να καλύψει 3 μέρος των συνολικών Ενιαίο Τέλος Ακινήτων έτους ή ΦΑΠ 4.784,08 εξόδων του Π/Υ 2011 του 2010(**) Προγράμματος. 4 Προθεσμιακή Κατάθεση ,00 5 Τόκοι Πιστωτικοί Προθεσμιακών Καταθέσεων 7.000,00 6 Καταθέσεις Όψεως Λογ/σμου Όψεως ,00 7 Τόκοι Πιστωτικοί Λογ/σμου Όψεως ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,08 (**) Το ποσό εισπράχθηκε από τον ΟΣΜΑΕΣ και αφορά Τέλος Ακίνητης Περιουσίας ή ΦΑΠ έτους 2010 για οικόπεδα για τα οποία συντάχθηκε συμβόλαιο έως την 1η Ιανουαρίου Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Δ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 ΔΕΗ Αντλιοστασίων Δικτύου Ύδρευσης ,00 2 Αμοιβή Εργολάβου Συντήρησης Επισκευής Δικτύου Ύδρευσης 3 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Επισκευής Δικτύου Ύδρευσης - Δεξαμενών -Αντλιοστασίων 4 Επισκευή Τμημάτων Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης 5 Αγορά Υλικών Χλωρίωσης και Έξοδα Ελέγχου Νερού Δικτύου Ύδρευσης 6 Αμοιβή για Εργασίες Σύνδεσης Αντλιοστασίων, Γεωτρήσεων, Δεξαμενών με Δίκτυο ΔΕΗ - Τοποθέτηση Μετρητών 7 Αμοιβή Τεχνικού Γραφείου για Εκπόνηση Μελέτης για Αποκατάσταση Καταστροφών 8 Αποκατάσταση Καταστροφών στις Οδούς - Πεζόδρομους του Οικισμού 9 Αποπληρωμή Κρατήσεων Εξωτ. Υδραγωγείου 10 Αμοιβή Εξωτερικού Επιστημονικού Συμβούλου- Συνεργάτη 11 Συντήρηση Οδών Από Μικρές Καταστροφές & Καθαριότητα φρεατίων - οδών 12 Συντήρηση Εγκαταστάσεων & Προμήθεια Συναφών Υλικών ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ , , , , , , , , , , ,00 13 Αμοιβή Νομικού Συμβούλου ,00 14 Εργοδοτικές Ασφαλιστικές Εισφορές Δικηγόρου 4.000,00 15 Μισθοδοσία Φύλακα ,00 16 Εισφορά Υπέρ ΙΚΑ 4.800,00 (*) Το Πλεόνασμα Χρήσης θα προκύψει εφόσον υλοποιηθούν τα Έσοδα και τα Έξοδα του Π/Υ.

19 Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 17 Προμήθεια Η/Υ, Προγραμμάτων, Μηχανογραφική Υποστήριξη, Ιντερνετ (e- Banking), Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 2.000,00 18 Ενοίκιο Γραφείων ,00 19 Γραφική Ύλη 2.100,00 20 Ταχυδρομικά Έξοδα 5.000,00 21 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Καθαρισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ 1.000,00 22 Απρόβλεπτα Έξοδα 5.000,00 23 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Συντήρησης & Εξοπλισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ 1.000,00 24 Έξοδα Κίνησης Προσωπικού 2.500,00 25 Αντίτιμο Καυσίμων Κίνησης Φύλακα 1.100,00 26 Φόρος Τόκων Καταθέσεων 1.000,00 27 Τέλος Ακίνητης Περιουσίας έτους ,00 28 Ενιαίο Τέλος Ακινήτων - ΦΜΑΠ έτους ,00 29 Δικαστικά Έξοδα 1.000,00 30 Έξοδα Δημοσιεύσεων 500,00 31 Δικαιώματα Ταμείου Νομικών, Ταμείου Συνεργασίας & Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τη Σύνταξη και Υπογραφή Συμβολαίων Μεταβίβασης Οικοπέδων 5.000,00 32 Τοπογραφικές Εργασίες στον οικισμό 5.000,00 33 Επιστροφές Ποσών Αχρεωστήτως Καταβληθέντων 1.000,00 ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ ,00 34 Πλεόνασμα Χρήσεως (*) ,08 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,08 Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

20 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ε» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ Γ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Προθεσμιακή Κατάθεση ,00 2 Καταθέσεις Όψεως Λογ/σμου ,00 3 Τόκοι Πιστωτικοί Προθεσμιακών Καταθέσεων 9.000,00 4 Τόκοι Πιστωτικοί Λογ/σμου Όψεως ,00 5 Συνδρομές 7,00 6 Δικαιώματα Εγγραφής 1,80 ΣΥΝΟΛΟ ,80 Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

21 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΣΤ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/1030/Σ.368 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 18 Απρ 2011 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΟΔΩΝ Γ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Επιστροφές Ποσών Αχρεωστήτως Καταβληθέντων 2 Ενοίκιο Γραφείων 3.350,00 3 Προμήθεια Η/Υ, Προγραμμάτων, Μηχανογραφική Υποστήριξη, Ιντερνετ (e-banking), Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας 4 Γραφική Ύλη 700,00 5 Ταχυδρομικά Έξοδα 1.500,00 6 Έξοδα Κίνησης Προσωπικού 3.000,00 7 Φόρος Τόκων Καταθέσεων 2.400,00 8 Απρόβλεπτα Έξοδα 100,00 9 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Καθαρισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ 10 Αμοιβή Εξωτερικού Επιστημονικού Συμβούλου- Συνεργάτη 11 Προμήθεια Υλικών & Υπηρεσιών Συντήρησης & Εξοπλισμού Γραφείων ΟΣΜΑΕΣ 2.000,00 (*) Το Πλεόνασμα Χρήσης θα προκύψει εφόσον υλοποιηθούν τα Έσοδα και τα Έξοδα του Π/Υ. 500,00 500, ,00 500,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 12 Πλεόνασμα Χρήσεως (*) ,80 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,80 Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος Αλκιβιάδης Καράκωστας Πρόεδρος Δ.Σ./ΟΣΜΑΕΣ Υπλγος (Ο) Γκόγκος Περικλής Ταμίας ΟΣΜΑΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «B» ΣΤΗ ΔΓΗ. 12 Δεκ. 2006 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2007 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 270.689,00 180.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «B» ΣΤΗ ΔΓΗ. 12 Δεκ. 2006 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2007 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 270.689,00 180. Page 1 of 7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Α/Α 1 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Εισφορά Συνεταίρων Έτους 007 (*) Έσοδα από Κατανάλωση Νερού Χρεώστες Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2011. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2011. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.900/91/1719/Σ.514 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 19 Οκτ 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2011 Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/5262/Σ.1550 Γραμματέας. 12 Δεκ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.127/1/5262/Σ.1550 Γραμματέας. 12 Δεκ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ Page 1 of 9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΗ ΔΓΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2005 ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΟΔΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟ ΓΙΣΘΕΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟ - ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΕΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗ -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2018 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ , ,00 ΣΥΝΟΛΟ Α

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2018 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ , ,00 ΣΥΝΟΛΟ Α ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝ ΠΟΣΟ Α ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝ 1 0842.0001 ΔΕΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 520.000,00 220.000,00 2 0842.0999 ΔΕΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ 288.000,00 870.000,00 3 0878 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.900/44/1825/Σ.377 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 7 Ιουλ 2014 ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013 Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΣΜΑΕΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΣΜΑΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΣΜΑΕΣ «ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΣΜΑΕΣ - ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Ν.4407/2016) ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΓΕΣ» 1. Επιχειρησιακός Στόχος 1: «Αποκατάσταση Επαναλειτουργίας»

Διαβάστε περισσότερα

Προς: 1. Μέλη Συλλόγου. Από: ΝΕΑ ΑΛΑΙΑ. Κοιν.: 1. ΟΣΜΑΕΣ/ΓΓ. Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. Μαλεσίνας, Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Προς: 1. Μέλη Συλλόγου. Από: ΝΕΑ ΑΛΑΙΑ. Κοιν.: 1. ΟΣΜΑΕΣ/ΓΓ. Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. Μαλεσίνας, Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 ΝΕΑ ΑΛΑΙΑ Σύλλογος κατοίκων οικιστών και οικοπεδούχων περιοχής Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. Μαλεσίνας Μαλεσίνα, Τ.Κ.: 350 01, τηλ. & fax: 2233093307, E-mail: info@alaia.gr, WEB: www.alaia.gr Από: ΝΕΑ ΑΛΑΙΑ Προς: 1. Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΜΡΦΩΣΗΣ ΠΡΫΠΛΓΙΣΜΥ 2018 1. Συντάχθηκε η Αναµόρφωση του Προϋπολογισµού Εσόδων - Εξόδων του έτους 2018 χωριστά για κάθε ένα οικιστικό πρόγραµµα. 2. Επισηµαίνεται ότι από τις αναµορφώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΞΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΟΣΜΑΕΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2017

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΞΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΟΣΜΑΕΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2017 /. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΞΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΟΣΜΑΕΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2017 Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΙΚ ΜΙΚΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΣ ΜΝΙΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΥ ΣΤΡΑΤΥ 05 εκ 2018 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΫΠΛΓΙΣΜΣ ΙΚΝΜΙΚΥ ΕΤΥΣ 2019 Τίθεται προς κρίση του Σ/ΣΜΑΕΣ ο Προϋπολογισµός έτους 2019 ο οποίος διαµορφώνεται όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Λ Κ Η Σ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ e-mail: info@dimoschalkis.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΧΑΛΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων

Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων Τμήμα Εσόδων Γραφείο Διαφημιστικών Τελών Επιμελείται για τις βεβαιώσεις του τέλους διαφήμισης που ειδικότερα περιλαμβάνει: Παραλαβή των αιτήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ. β. Από πλευράς Συλλόγου Οικιστών «Η Νέα Αλαία»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ. β. Από πλευράς Συλλόγου Οικιστών «Η Νέα Αλαία» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΣ Η οποία έγινε στην έδρα του ΟΣΜΑΕΣ Δ. Σούτσου 40 στις 6 Σεπ 2012 βάση της Φ.900/78/1593/Σ.406/29 Αυγ 2012/ΟΣΜΑΕΣ/Τμ. Μαλεσίνας πρόσκλησης του Προέδρου ΔΣ/ΟΣΜΑΕΣ Σχη (ΜΧ) Φαμέλη Ανδρέα.

Διαβάστε περισσότερα

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης).

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης). ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ. : ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΚΤΣ ΚΤΕΘ Μονάδες με ΑΔΧ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΓΕΕΘΑ/ΔΟΙ ΓΕΣ/EΓΑ ΓΕΣ/ΔΟΙ/1ο-2ο-3ο-4α-5ο ΓΕΣ/ΕΓ - ΔΝΣΕΙΣ Γρ. ΓΕΠΣ Β Υ/ΓΕΣ ΕΛΔΑΠ, ΟΛΚΕΣ, ΝΠΔΔ/ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΣΧΟ, ΕΥΣΑ, ΕΥΣΘ Υπουργείο Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 17/12/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 17/12/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 17/12/2015.. Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Πατσουράκος Φώτιος Ταμίας. Τα μέλη, Βήχας Γεώργιος, Γαλανόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογο Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας

Σύλλογο Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας ΠΡΟΣ Σύλλογο Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας Χρηματοδότηση Ολοκλήρωσης Έργων Υποδομής σε περιοχή Οικοδομικού Συνεταιρισμού Τα έργα υποδομής που δεν έχουν ολοκληρωθεί σε περιοχή που εντάχθηκε σε σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 08/1/2015. ΕΣΟΔΑ: Κωδ. Αριθμ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 08/1/2015. ΕΣΟΔΑ: Κωδ. Αριθμ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 08/1/2015 Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Μπιλιράκης Ευριπίδης, Αντιπρόεδρος, Βασιλείου Αλέξιος, Γεν.Γραμματέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΑ: ΒΕΤ4ΟΡ0Χ-Ζ2Υ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 924/22.2.2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ για την Πράξη «ΥΠΟΔΟΧΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων 1 Αποφασίζεται η επισκευή και συντήρηση ενός κτιρίου. Εκτιμάται ότι το κόστος θα ανέλθει στο ποσό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά σε Ευρώ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά σε Ευρώ) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ 16 ΕΠΟΠΤΕΥΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά σε Ευρώ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2011 2012 2013 Κ.Α.Ε. (*) Ι. ΕΣΟΔΑ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 26/01/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 1 / 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Βέροια, Αρ. Πρωτ. ΔΥ Ταχ. Διεύθυνση : Βικέλα 4 Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 3

Θέμα 3 Θέμα 3 1 α/α Ημερομηνία Κωδικός Λογαριασμός Χρέωση Πίστωση α1. 01/10/20X5 10.00 Οικόπεδο 250.000 38.03 Καταθέσεις Όψεως 5.000 53.08 Προμηθευτές παγίων 5.000 Αιτιολογία : Αγορά οικοπέδου α2. 02/10/20Χ5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα, 24/11/2014 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 3757 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71

Διαβάστε περισσότερα

Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία)

Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία) Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία) Σύνοψη Αναφορικά με την υπόθεση που μας ανατέθηκε από τον εντολέα μας (όνομα) του (όνομα πατρός) και της (όνομα μητρός) σχετικά με την αγορά ακινήτου στην θέση (τοποθεσία)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πιστοποιητικό του άρθρου 54Α του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, για το έτος 2014. Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΘΕΜΑ: Πιστοποιητικό του άρθρου 54Α του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, για το έτος 2014. Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ EΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Φ.Μ.Α.Π. Ταχ. Δ/νση: Καρ. Σερβίας 8 10184 Αθήνα Τηλέφωνα: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 14/02/2019 Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Πατσουράκος Φώτιος, Αντιπρόεδρος Α, ατσέρης

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΚΟΙΝ: ΓΕΣ/ΔΜΠ/1β (20 αντιγρ.) Τηλ. (Εσωτ.):2347 Φ.400/3/782561 Σ.160 Αθήνα, 26 Οκτ 2006 ΘΕΜΑ: Αποστρατείες Στελεχών ΣΧΕΤ: α. ΝΔΑ 18/1984/ΓΕΕΘΑ/4 η ΜΕΟ/ΔΜ3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ιωάννινα 11 Iουνίου 2019 ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αριθμ. πρωτ: 82107 Δ/ΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μαρίκας Κοτοπούλη

Διαβάστε περισσότερα

Στον προϋπολογισμό είχε αναγραφεί ποσό 415.100,00 Εισπράχθηκε έως 31/12/14 ποσό 196.855,47

Στον προϋπολογισμό είχε αναγραφεί ποσό 415.100,00 Εισπράχθηκε έως 31/12/14 ποσό 196.855,47 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΧΑΪΜΑΝΤΑ 17 - ΧΑΛΑΝ ΡΙ 15234 Α.Φ.Μ. 090191183-.Ο.Υ. ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ & ΕΞΟ ΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 Α' - ΕΣΟ A 2014 ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΑΡΘΡΟ 1 Εκ μισθωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 11/01/

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 11/01/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 11/01/2018... Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Μπιλιράκης Ευριπίδης, Αντιπρόεδρος, Πατσουράκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00

ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. Βασικό τέλος= 275, άνω m2 = 1,00 /m 2. Βασικό τέλος= 290,00 ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Τέλη σύνδεσης με δίκτυο ύδρευσης Βασικό τέλος= 275,00 0- άνω m2 = 1,00 /m 2 Τέλη σύνδεσης με δίκτυο αποχέτευσης Βασικό τέλος= 290,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του οικοδομικού Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του οικοδομικού Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2016 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2103808079 FAX 2103828958 Κινητό 6977650982 ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του οικοδομικού Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ιωάννινα 11 Ιουνίου 2019 ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αριθμ. πρωτ: 82099 Δ/ΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μαρίκας Κοτοπούλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Της 22/12/2016.. Παρόντες: Πατούλης Γεώργιος, Πρόεδρος, Μπιλιράκης Ευριπίδης, Αντιπρόεδρος, Βασιλείου Αλέξιος, Γεν.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής του ειδικού εντύπου απολογιστικού κόστους οικοδομής».

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής του ειδικού εντύπου απολογιστικού κόστους οικοδομής». ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2006 ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1083443/7053/1343/0014 Δ/ΝΣΗ 14 η ΦΠΑ ΤΜΗΜΑ Α ΠΟΛ. 1111 Ταχ. Δ/νση : Σίνα 2-4 Tαχ. Kώδ.

Διαβάστε περισσότερα

Άσκηση Κατανόησης Λογιστικών Γεγονότων

Άσκηση Κατανόησης Λογιστικών Γεγονότων Επιστημών Λογιστική Ι Ασκήσεις φροντιστηριακών μαθημάτων 1 1 Άσκηση Κατανόησης Λογιστικών Γεγονότων 2 1 Επιστημών Προσδιορίστε ποια από τα παρακάτω γεγονότα αποτελούν λογιστικά γεγονότα: 1) Εξόφληση υποχρέωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους του ΔΣ εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες Ευθυμίου και Κουτουλίδη για την απώλεια των αγαπημένων τους Πέτρου και Κων/νου. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο αποθανών Πέτρος Ευθυμίου προσέφερε

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 109/2016

Αριθμός Απόφασης: 109/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό με αριθ. /016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση (1 η ) προϋπολογισμού κληροδοτήματος «Ελ. Ζωγράφου»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Σ : 1 69/ 2016

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Σ : 1 69/ 2016 Δ.. Ε.. Υ.. Α.. Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ Α Σ Εκ του π ρακ τικού της υπ' αρ. 19 ης / 2 016 Συνεδρίασης του Διοικ ητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ. Α.ΕΡ ΘΕΜΑ 1 ο : «Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017» ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 4030/2011. ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ Μητρακάκη Αναστασία, διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc. ΤΕΕ/ΤΚΜ Νοέμβριος 2014

Ν. 4030/2011. ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ Μητρακάκη Αναστασία, διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc. ΤΕΕ/ΤΚΜ Νοέμβριος 2014 Ν. 4030/2011 ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ Μητρακάκη Αναστασία, διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc ΤΕΕ/ΤΚΜ Νοέμβριος 2014 Οργάνωση διαδικασιών για την παραγωγή έργου Συζήτηση με τον πελάτηιδιοκτήτη σχετική με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ιωάννινα, 05-04-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 46990 Απάντηση σε: 31725 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βόλος, Αριθ.Πρωτ. Ε Ν Τ Α Υ Θ Α ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ: «Έγκριση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2011 του Προκόπειου Παιδικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 6 Αυγούστου Αρ. Πρωτ /769 /Τ.&Ε.Φ. ΠΟΛ.: ΠΡΟΣ : Ως Π.Δ.

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 6 Αυγούστου Αρ. Πρωτ /769 /Τ.&Ε.Φ. ΠΟΛ.: ΠΡΟΣ : Ως Π.Δ. 1 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝ & ΕΙΔ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΜΗΜΑ B Ταχ. Δ/νση: Σίνα 2-4 Ταχ. Κώδικας: 106 72, ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ε.

Διαβάστε περισσότερα

"ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" Νέα Σμύρνη 9/6/2016 Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Αρ.Πρωτ. 1063

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Νέα Σμύρνη 9/6/2016 Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Αρ.Πρωτ. 1063 "ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" Νέα Σμύρνη 9/6/2016 Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Αρ.Πρωτ. 1063 Εκτέλεση Προϋπολογισμού σύμφωνα με το άρθρο 10Α του Ν.3861/2010 που προστέθηκε με το άρθρο 15

Διαβάστε περισσότερα

Cpv:

Cpv: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕΛΕΤΗ «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένα στον

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/13-06-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/13-06-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/13-06-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 66/2012 Θέμα:«Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης» Στη Θέρμη

Διαβάστε περισσότερα

: Σταδίου 27 : Αθήνα : Τεχνική Γραμματεία Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» : :

: Σταδίου 27 : Αθήνα : Τεχνική Γραμματεία Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 09

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές κατηγορίες ΟΑΕΕ (άρθρο 52 του Ν 3996/2011 (ΦΕΚ 170Α/5-8-2011)).

Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές κατηγορίες ΟΑΕΕ (άρθρο 52 του Ν 3996/2011 (ΦΕΚ 170Α/5-8-2011)). ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΟΑΕΕ) Τμήμα Εσόδων Αρ. Πρωτ.: ΔΙΕΣ/Φ6/1/8858/31-1-2012 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 4 Θέμα: Κατάταξη ασφαλισμένων πρώην ΤΣΑ σε ασφαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής του ειδικού εντύπου

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής του ειδικού εντύπου ΠΟΛ. 1111/22.09.06 Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής του ειδικού εντύπου απολογιστικού κόστους οικοδομής. Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αρ.Πρωτ.: 1083443/7053/1343/0014 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

54.02 Χαρτόσημο τιμολογίων πωλήσεως (Μετά την εφαρμογή του Ν. 1642/1986 ο λογ/σμός παραμένει κενός) 02 Χαρτόσημο και ΟΓΑ μισθωτών υπηρεσιών

54.02 Χαρτόσημο τιμολογίων πωλήσεως (Μετά την εφαρμογή του Ν. 1642/1986 ο λογ/σμός παραμένει κενός) 02 Χαρτόσημο και ΟΓΑ μισθωτών υπηρεσιών ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: «54. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΗ» 54.00 Φόρος προστιθέμενης αξίας (Γνωμ. 243/2162/1995 & 136/1905/1993) Οι υπογραμμισμένοι τριτοβάθμιοι λογαριασμοί της γνωματεύσεως του ΕΣΥΛ 243/2162/1995

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στο πλαίσιο του έργου «Σύστημα Διαχείρισης, Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ολοκληρωμένων Συναλλαγών για το Δίκτυο Ύδρευσης» Οκτώβριος 2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Στόχος της Πύλης... 3 Εγγραφή στην Πύλη...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Fax: 28213 41763 www.chania.gr,e-mail: dimos@chania.gr ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕ. ΧΩ.. Ε. ΑΘΗΝΑ 05.03.2004. Αριθ.Πρωτ.: ΤΕ/β/οικ. 10888/405 ΠΡΟΣ: ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕ. ΧΩ.. Ε. ΑΘΗΝΑ 05.03.2004. Αριθ.Πρωτ.: ΤΕ/β/οικ. 10888/405 ΠΡΟΣ: ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕ. ΧΩ.. Ε. ΑΘΗΝΑ 05.03.2004 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τµήµα Β ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ Ταχ. /νση: Αµαλιάδος 17 Ταχ. Κώδικας: 115 23 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 10

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 1 Max κέρδος = Έσοδα Έξοδα Έσοδα i. Πωλήσεις εμπορευμάτων ii. Παροχή υπηρεσιών iii. PxQ (όπου Ρ = τιμή και όπου Q = ποσότητα) Έξοδα i. Προμήθειες ii. Λειτουργικά έξοδα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

ΘΕΜΑ: Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Κιάτο, 24/01/2014 ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Αριθ. Αποφ.: 03/2014 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 29 ΚΙΑΤΟ - 20200 : 2742026490 ΦΑΞ: 2742029432 e-mail: deyasik @ otenet.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-3632233 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 Σελίδα 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ & ΕΔΑΦΟΫΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Λογιστήριο ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Εξασφάλιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών που αφορούν τις συναλλαγές με τρίτους. Ναι. Ναι. Ναι. Ναι. Ναι.

Α. Λογιστήριο ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Εξασφάλιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών που αφορούν τις συναλλαγές με τρίτους. Ναι. Ναι. Ναι. Ναι. Ναι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI Πίνακες Συμμόρφωσης Οι υπηρεσίες που καλείται να παρέχει ο Ανάδοχος και που οφείλει να προσφέρει με ποινή αποκλεισμού είναι ως ακολούθως : Α. Λογιστήριο ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Εξασφάλιση των

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. αν και προσκλήθηκαν νόµιµα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. αν και προσκλήθηκαν νόµιµα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ. 18/2014 συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Αµφίκλειας - Ελάτειας Αρ. Απόφασης : 202/2014 Π Ε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Σ Ο Δ Α. Αθήνα Αρ. Πρωτ.: Φ30316/59253/2139

Ε Σ Ο Δ Α. Αθήνα Αρ. Πρωτ.: Φ30316/59253/2139 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ OIKONOMIKΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διεύθυνση: Τμήμα: Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κωδ.: Πληροφορίες Τηλέφωνο: ΦΑΞ: Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Ρακιτζής Κωνσταντίνος ΠΡΟΣ: Το Δημοτικό Συμβούλιο Τηλέφωνο : 23313.50578 του Δήμου Βέροιας Fax : 23310.21777 Email : Krakitzis@veria.

Πληροφορίες : Ρακιτζής Κωνσταντίνος ΠΡΟΣ: Το Δημοτικό Συμβούλιο Τηλέφωνο : 23313.50578 του Δήμου Βέροιας Fax : 23310.21777 Email : Krakitzis@veria. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ3 Βέροια Αρ. Πρωτ. Δ.Υ. Πληροφορίες : Ρακιτζής Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Για τον ανωτέρω λόγο εφιστούμε την προσοχή σας στα κατωτέρω:

Για τον ανωτέρω λόγο εφιστούμε την προσοχή σας στα κατωτέρω: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αθήνα 18/12/2017 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Πρωτ: 2832/136084 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΘ/ΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ Τμήμα: ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Μενάνδρου 22 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α2 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 11/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 3/17-2-2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Εισήγηση για λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κοντού Βασιλείου (τ. Στρατιωτικού Δικαστή) και συνεργατών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κοντού Βασιλείου (τ. Στρατιωτικού Δικαστή) και συνεργατών ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κοντού Βασιλείου (τ. Στρατιωτικού Δικαστή) και συνεργατών Στουρνάρη 28, Αθήνα, T.K. 10433, Τηλ.210-5241507, Fax: 210-5228151, Κιν. 6945392850, e-mail: kontosbil@yahoo.gr, kontosblaw@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 932 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 6 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 09.08.2017 Αρ. Πρωτ.: 932 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 7ου 2017 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 38/2016 (Απόσπασμα από το Πρακτικό 6/ της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΝΠΔΔ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ»)

Απόφαση 38/2016 (Απόσπασμα από το Πρακτικό 6/ της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΝΠΔΔ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ») ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια, τκ. 15771 Τηλ. 210-7487657 / 210-7777601 E-mail: info@gounaropoulos.gr Ζωγράφου, 15-09- Απόφαση 38/ (Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλάνδρι 03 / 12 / 2018 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ Τμήμα: Εσόδων Αρ. Απόφασης 1908 Αγ. Γεωργίου 30 και Αριστείδου Τ.Κ. 15234 Χαλάνδρι Αρμόδια: Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση 1. Γραφείο Δημάρχου

Κοινοποίηση 1. Γραφείο Δημάρχου ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 4/2015 (άρθρο 77 παρ. 3 Ν. 3852/2010) Προς 1. Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών markosgag@gmail.com 2. Τεχνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 891 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα 1 από 7 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κερατέα 07.11.2016 Αρ. Πρωτ.: 891 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10ου 2016 ΕΣΟΔΑ ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛ/ΘΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ 0 ΤΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης και Ελέγχου Λευκωσία Σεπτέμβριος 2011 Περιεχόμενα: 1. Προσκοπικά Συστήματα και Εφορείες 2 2. Γενική Εφορεία.. 5 3. Οικονομικός Έλεγχος.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας.

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας. Αθήνα 13/7/2013 ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έκδοση στοιχείων κατά την καταβολή δικαστικής δαπάνης και τόκων υπερηµερίας. Εταιρεία Α.Ε µέλος του ΣΑΤΕ, έθεσε τα εξής ερωτήµατα: Εις βάρος της εταιρείας και υπέρ προµηθευτή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 11

Διαβάστε περισσότερα

ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝ.ΠΡΟΣΤΑΣ.& ΑΛΛΗΛΕΓ. Δ.ΛΕΣΒΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΒΡΙΟΣ 2016

ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝ.ΠΡΟΣΤΑΣ.& ΑΛΛΗΛΕΓ. Δ.ΛΕΣΒΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΒΡΙΟΣ 2016 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝ.ΠΡΟΣΤΑΣ.& ΑΛΛΗΛΕΓ. Δ.ΛΕΣΒΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΒΡΙΟΣ 2016 ΕΣΟΔΑ Κωδικός Περιγραφή Διαμορφωθέν Προϋπολογισμ ός Βεβαιωθέντα Εισπραχθέντα Μίσθωμα αγρού ιδιοκτησίας πρώην Παιδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Ημερομηνία Έκθεσης: 27-3-2014 ΑΒΚ Ν/Α, Ακίνητα Λάρισας Κωδικός / Σύντομη Περιγραφή Ακινήτου: Φορέας Ακινήτου: Δικηγορική Εταιρεία: Συντάξαντες Δικηγόροι: Έξι οικόπεδα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 27498/

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 27498/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 27498/25-11-11 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 28 ης /2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής. Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης).

Συντάξεις Ειρηνικής Περιόδου (Αναγνώριση Χρόνου Πραγματικής Συντάξιμης Υπηρεσίας των ΕΜΘ, Αξκων Μακράς Ανακατάταξης). ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ. : ΣΧΗΜ/ΔΟΙ ΚΤΣ ΚΤΕΘ Μονάδες με ΑΔΧ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΓΕΕΘΑ/ΔΟΙ ΓΕΣ/EΓΑ ΓΕΣ/ΔΟΙ/1ο-2ο-3ο-4α-5ο ΓΕΣ/ΕΓ - ΔΝΣΕΙΣ Γρ. ΓΕΠΣ Β Υ/ΓΕΣ ΕΛΔΑΠ, ΟΛΚΕΣ, ΝΠΔΔ/ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΣΧΟ, ΕΥΣΑ, ΕΥΣΘ Υπουργείο Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Να βρίσκεται στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Μερόπης του Δήμου Οιχαλίας

1. Να βρίσκεται στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Μερόπης του Δήμου Οιχαλίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μελιγαλά 13-03-2015 ΝΟΜΟΣ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 2460 ΔΗΜΟΣ: ΟΙΧΑΛΙΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Αγ. Ιωάννου 24002 ΜΕΛΙΓΑΛΑ Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου Τηλέφωνο:2724360300/

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ (σε παρένθεση με τη λέξη «έναντι» αναγράφεται το ποσό που εισπράχθηκε στην παρούσα χρήση από 22/10/2016 έως 31/10/2018)

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ (σε παρένθεση με τη λέξη «έναντι» αναγράφεται το ποσό που εισπράχθηκε στην παρούσα χρήση από 22/10/2016 έως 31/10/2018) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Δ.Υ.Ε. Πρωτοδικείο Αθηνών Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 Τηλ: 210-8826464 Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr ΑΘΗΝΑ, Κυριακή 18/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών ΛΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΕΣ

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών ΛΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΕΣ Λογιστική Ι Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών ΛΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΕΣ Διδάσκοντες: Νικόλαος Ηρειώτης - Δημήτριος Μπάλιος - Ιωάννης Ντόκας - Κανέλλος Τούντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ιωάννινα, 14 Iανουαρίου 2018 ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αριθμ. πρωτ. 4810 Δ/ΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μαρίκας Κοτοπούλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία

ΠΡΟΣ. Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2103808079 FAX 2103828958 Κινητό 6977650982 ΠΡΟΣ Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία Η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Ημερομηνία εκτύπωσης 10/10/2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Ημερομηνία εκτύπωσης 10/10/2017 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Ημερομηνία εκτύπωσης 10/10/2017 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 2017 Από Ημ/νία 01/01/2017 έως 30/09/2017 ΚΑΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α6 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 Καλλιθέα Πληροφορίες : Ε. ΜΠΑΚΑ Τηλέφωνο : 2131604520 Fax : 2131604567

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα, 20/02/2015 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 703 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ /05/2006 Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr)

ΠΟΛ /05/2006 Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr) ΠΟΛ 1067 02/05/2006 Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: «Τήρηση βιβλίου κοστολογίου οικοδομών από τον επιτηδευματία που ασχολείται με την κατασκευή και πώληση οικοδομών Έκδοση στοιχείου Παράδοση κτισμάτων στον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση οφειλών εκτός Μηχανογραφικού Συστήματος, από αναδρομική αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας» Σχετ.: Εγκύκλιος 5/2014 Διεύθυνσης Εσόδων

ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση οφειλών εκτός Μηχανογραφικού Συστήματος, από αναδρομική αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας» Σχετ.: Εγκύκλιος 5/2014 Διεύθυνσης Εσόδων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 6/5/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:ΔΙΕΣ/Φ10/89/648115 ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε. Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΕΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Σ Ο Δ Α 73.00.000 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -1 61.810,00 73.00.001 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -2 78.310,00 73.00.002 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΚΜ 85.970,00

Ε Σ Ο Δ Α 73.00.000 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -1 61.810,00 73.00.001 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -2 78.310,00 73.00.002 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΚΜ 85.970,00 Ε Σ Ο Δ Α 73 ΕΣΟΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 73.00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡ. ΑΠΟ ΔΝΦ 73.00.000 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -1 61.810,00 73.00.001 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΣΣ -2 78.310,00 73.00.002 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΚΜ 85.970,00 73.00.003

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TMHMA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ταχυδρομική Διεύθυνση: Μαρτύρων 2 Ταχυδρομικός Κώδικας: 82100 ΧΙΟΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο του κανονισμού

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο του κανονισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ Άρθρο 1 Αντικείμενο του κανονισμού Ο παρών κανονισμός περιέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις υδροδότησης των καταναλωτών από το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης και καθορίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Π.Δ.Ε Αθήνα, 22

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7 /11/2014 Αρ. Φακέλου: Β/7 Αρ. Πρ.: οικ.39703/2829

Αθήνα, 7 /11/2014 Αρ. Φακέλου: Β/7 Αρ. Πρ.: οικ.39703/2829 Αθήνα, 7 /11/2014 Αρ. Φακέλου: Β/7 Αρ. Πρ.: οικ.39703/2829 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛ. ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/Υ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχρηστικές ρήτρες σε συµβάσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι αγοραστές ακινήτων

Καταχρηστικές ρήτρες σε συµβάσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι αγοραστές ακινήτων 24 Οκτωβρίου 2018 Καταχρηστικές ρήτρες σε συµβάσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι αγοραστές ακινήτων Χαράλαµπος Ρούσος Αναπληρωτής ιευθυντής Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή Κυπριακή ηµοκρατία Περιεχόµενα παρουσίασης:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ (ε.α) Αλεξίου Έλλης 2, Τριανδρία, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ: 55337 ΤΗΛ: 2314-016793 ΚΙΝ: 6983508321(VPN ΠΑ)-6955258164 e-mail: georepan@yahoo.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα Πιστωτικός Φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΑΦΜ:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΓΟΣ (ε.α) Αλεξίου Έλλης 2, Τριανδρία, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ: 55337 ΤΗΛ: 2314-016793 ΚΙΝ: 6983508321(VPN ΠΑ)-6955258164 e-mail: georepan@yahoo.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα