Η ΕΤΑΙΡΙΑ. Η IN.MAINT. παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά σημαντικών ομίλων και επιχειρήσεων με δυναμική παρουσία στο χώρο τους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η ΕΤΑΙΡΙΑ. Η IN.MAINT. παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά σημαντικών ομίλων και επιχειρήσεων με δυναμική παρουσία στο χώρο τους."

Transcript

1

2 Η ΕΤΑΙΡΙΑ H ΙΝ.ΜΑΙΝΤ. είναι εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης μεγάλων κτιριακών, ηλεκτρομηχανολογικών, βιομηχανικών και αθλητικών εγκαταστάσεων. Η IN.MAINT. είναι εταιρία του ομίλου INTRACOM. Αξιοποιώντας την εμπειρία του ομίλου και επενδύοντας σε τεχνογνωσία, επιστημονικό προσωπικό και κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό προσφέρει σήμερα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Η IN.MAINT. παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά σημαντικών ομίλων και επιχειρήσεων με δυναμική παρουσία στο χώρο τους.

3 ΤΟΜΕΙΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Η IN.MAINT. παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης στους παρακάτω τομείς: Κτιριακές / Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Καλύπτει το σύνολο των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός συγκροτήματος καθώς επίσης τους περιβάλλοντες χώρους και το πράσινο. Αθλητικά κέντρα Γήπεδα - Στάδια Προσφέρονται υπηρεσίες σε όλες τις επιμέρους εγκαταστάσεις ενός αθλητικού κέντρου. Επίσης περιλαμβάνονται εξειδικευμένες υποδομές όπως, σύστημα ελέγχου πρόσβασης θεατών (turnstiles), ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων (screbards), πισίνα SPA - σάουνα, φωτισμός αγωνιστικού χώρου, χώροι προθέρμανσης και προπόνησης αθλητών, χλοοτάπητας κ.ά.

4 Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις-δίκτυα Αφορά στο σύνολο του εξοπλισμού μιας σύγχρονης εγκατάστασης. Ενδεικτικά αναφέρονται υποσταθμοί Μέσης Τάσης, εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, αερισμού, φωτισμού, κίνησης, συστήματα και δίκτυα ασθενών ρευμάτων, BMS, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, δίκτυα οπτικών ινών κ.ά. Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις Περιλαμβάνονται εγκαταστάσεις όπως, αμφιθέατρα, εξειδικευμένοι βιομηχανικοί εξοπλισμοί, Σταθμοί Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας, μονάδες αφαλάτωσης, μονάδες βιολογικού καθαρισμού, κ.ά.

5 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Στις υπηρεσίες που παρέχει η IN.MAINT. περιλαμβάνονται: Προληπτική συντήρηση Η προληπτική συντήρηση συνίσταται στην διενέργεια περιοδικών επιθεωρήσεων, ελέγχων και ρυθμίσεων σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του εξοπλισμού καθώς και τους σχετικούς κανονισμούς, οδηγίες και πρότυπα λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Στόχος της προληπτικής συντήρησης είναι η διασφάλιση της καλής, απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργίας της εγκατάστασης, η μείωση του κόστους λειτουργίας της, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος. Επιδιορθωτική συντήρηση Η επιδιορθωτική συντήρηση αποσκοπεί στην αποκατάσταση βλαβών που συνήθως εμφανίζονται αιφνιδίως και προκαλούν την ολική ή μερική ακινησία ή την υποβάθμιση λειτουργίας του εξοπλισμού. Στα πλαίσια της επιδιορθωτικής συντήρησης παρέχεται η δυνατότητα 24ωρης υποστήριξης της εγκατάστασης μέσω βλαβοληπτικού κέντρου και συστήματος BMS.

6 Επιβελτιωτική συντήρηση Η επιβελτιωτική συντήρηση αφορά στη μετασκευή ή αναβάθμιση της εγκατάστασης και επιτυγχάνεται με την προσθήκη, επέκταση ή αντικατάσταση εξαρτημάτων, υλικών, εξοπλισμών η και ολόκληρης της εγκατάστασης. Στόχος της επιβελτιωτικής συντήρησης είναι ο εκσυγχρονισμός της εγκατάστασης, η προσαρμογή της σε νεώτερους κανονισμούς λειτουργίας η επιχειρησιακές ανάγκες, η μείωση του κόστους λειτουργίας και η διασφάλιση ανταλλακτικών. ιαχείριση λειτουργίας κτιριακών συγκροτημάτων Αφορά το σύνολο ή μέρος των δραστηριοτήτων που απαιτούνται για την λειτουργία ενός σύγχρονου κτιριακού, βιομηχανικού, αθλητικού συγκροτήματος και περιλαμβάνει εκτός από την συντήρηση των εγκαταστάσεων υπηρεσίες όπως: Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου. Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδων, περιβάλλοντος χώρου και πρασίνου. Λειτουργία εγκαταστάσεων ψύξης / θέρμανσης, κίνησης, Φωτισμού. Τηλεπίβλεψη εγκαταστάσεων. Τροφοδοσία καυσίμων. Καθαρισμός και αποκομιδή απορριμμάτων.

7 1. Οργανωτική δομή τεχνικής διαχείρισης Έργου Αριθμός προσωπικού : Ν άτομα. Οργανωτική δομή και ιεραρχία : Όλοι οι συντηρητές αναφέρουν στον μηχανικό επικεφαλής (prject manager) καθ'όλο το 24ωρο. Προσόντα προσωπικού : Ηλεκτροτεχνίτες, Ψυκτικοί, Υδραυλικοί, όλοι απόφοιτοι τεχνικών σχολών/ Λυκείων. Αρμοδιότητες : Κάθε τεχνικός έκαστης ειδικότητας επιτελεί τα καθήκοντα του βάση της τέχνης και επιστήμης για εργασίες συντήρησης μηχανημάτων/ εξοπλισμού. Σε περίπτωση γεγονότος/ συμβάν εκτός συντήρησης υπάρχει άμεση επικοινωνία για ενημέρωση και λήψη οδηγιών από τον αρμόδιο prject manager. Εκπαίδευση : Κατά την παραλαβή του κτιρίου για την εκκίνηση των υπηρεσιών συντήρησης θα υλοποιηθεί πλήρης εκπαίδευση και εξοικείωση των διεργασιών και χρήση του εξοπλισμού από εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρίας. ιαθεσιμότητα : Μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού κέντρου θα ειδοποιούνται οι αρμόδιοι τεχνικοί και φορείς 24ώρες και 365 μέρες ανά έτος, εφόσον δεν παρευρίσκονται στο έργο. Υπεύθυνος Συντήρησης Έμπειρος Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ο υπεύθυνος συντήρησης οφείλει να παρακολουθεί και να συντονίζει το πρόγραμμα της τακτικής συντήρησης, να αναφέρεται απ ευθείας στον εκάστοτε υπεύθυνο και να καθορίζει σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία τις προτεραιότητες και τις ανάγκες επέμβασης. Οι επισκέψεις του μηχανικού θα γίνονται μία φορά τον μήνα και όταν απαιτείται. Αρμοδιότητες: Παρακολουθεί την ορθή εκτέλεση της Σύμβασης. Οργανώνει και προετοιμάζει τις εργασίες της προληπτικής συντήρησης σε συνεργασία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Οργανώνει και προετοιμάζει τις εργασίες και τις επεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων βλαβών ή εκτάκτων αναγκών συντήρησης, από το μόνιμο προσωπικό της ΙΝ.ΜΑΙΝΤ. Οργανώνει και προετοιμάζει τις εργασίες της προληπτικής συντήρησης, εκτάκτων βλαβών ή εκτάκτων αναγκών συντήρησης από εξωτερικά εξουσιοδοτημένα των προμηθευτών συνεργεία. Καταρτίζει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών της προληπτικής συντήρησης. Ελέγχει την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης (ISO) της ΙΝ.ΜΑΙΝΤ

8 Καταγράφει τους ελέγχους της προληπτικής συντήρησης και τις ενέργειες για την αποκατάσταση εκτάκτων βλαβών σε συγκεκριμένα έντυπα (επιθεώρησης βλαβών). Ελέγχει τα μέτρα ασφαλείας για την εκτέλεση των εργασιών. Στο τέλος κάθε μήνα θα παραδίδει στη αρμόδια υπηρεσία τεχνική έκθεση (status reprt) με τις εργασίες προληπτικής και κατασταλτικής (επιδιορθωτικής) συντήρησης που έχουν πραγματοποιηθεί και τις πρόσθετες ανάγκες βελτίωσης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Αδειούχοι Ηλεκτρολόγοι Έμπειροι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι τεχνίτες θα απασχολούνται στην προληπτική συντήρηση και εκτάκτως για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Αρμοδιότητες: Τακτική συντήρηση του κτιρίου (αλλαγές λαμπτήρων, επισκευές, έλεγχοι πινάκων και πεδίων, αντικαταστάσεις εξαρτημάτων κλπ.) Θα εκτελεί τις τακτικές εργασίες συντήρησης των ηλ. Πινάκων, πεδίων και του υποσταθμού. Θα επισκευάζει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις μετά από βλάβη ή έκτακτα προβλήματα. Έλεγχος στάθμης δεξαμενής πετρελαίου. Θα ενημερώνει τον υπεύθυνο συντήρησης για την ανάγκη υποστήριξης του κτιρίου από επιπρόσθετο προσωπικό στις εργασίες προληπτικής συντήρησης και της αντιμετώπισης εκτάκτων βλαβών. Θα παρακολουθεί και θα χειρίζεται το Β.Μ.S., το σύστημα πυρανίχνευσης και τους αυτοματισμούς των ειδικών συστημάτων (ACCESS CONTROL,CCTV κλπ.). Θα καταγραφεί τους ελέγχους και τα συμβάντα στην λειτουργία των εγκαταστάσεων του κτιρίου, τις έκτακτες βλάβες και την αντιμετώπιση τους και θα ενημερώνει τον υπεύθυνο συντήρησης. Υδραυλικοί Τεχνίτες Έμπειροι υδραυλικοί τεχνίτες θα απασχολούνται στην προληπτική συντήρηση και εκτάκτως για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Αρμοδιότητες: Θα εκτελεί την τακτική προληπτική συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, των δικτύων θέρμανσης, κλιματισμού, ομβρίων κλπ. Θα επισκευάζει τα είδη κρουνοποιίας και τους υδραυλικούς υποδοχείς (λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες κλπ.)

9 Θα ελέγχει την λειτουργία των πιεστικών συστημάτων Θα προβαίνει σε εργασίες απόφραξης των δικτύων αποχέτευσης (όμβριαλύματα) Θα συντηρεί τις βάνες και τα εξαρτήματα (αντικαταστάσεις παρεμβυσμάτων και λίπανση) Θα ελέγχει και θα συντηρεί τις αντλίες και τους κυκλοφορητές Θα ασχολείται με τον καθαρισμό των φρεατίων αποχέτευσης λυμάτων, ομβρίων υδάτων κλπ. Θα ασχολείται με την κατασταλτική (επιδιορθωτική) συντήρηση των εκτάκτων βλαβών σε πρώτο στάδιο μέχρι την άφιξη των εξειδικευμένων συνεργείων και πιθανά να απαιτηθεί. Θα ενημερώνει τον υπεύθυνο συντήρησης και τον μόνιμο συντηρητή για τις εργασίες της προληπτικής συντήρησης και της αντιμετώπισης των εκτάκτων βλαβών. Τεχνίτες Κλιματισμού Έμπειροι τεχνίτες κλιματισμού θα απασχολούνται στην προληπτική συντήρηση και εκτάκτως για την αντιμετώπιση βλαβών. Αρμοδιότητες: Θα ελέγχει και θα εκτελεί τις εργασίες της προληπτικής συντήρησης των εγκαταστάσεων κλιματισμού και θα προβαίνει στις απαιτούμενες εργασίες και ενέργειες για την κατασταλτική (επιδιορθωτική) συντήρηση στην αντιμετώπιση των εκτάκτων βλαβών. Θα εκτελεί την προληπτική συντήρηση (καθαρισμός, λίπανση κλπ.) των fan cils units, Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων, ανεμιστήρων του κτιρίου κλπ. Θα προβαίνει στον καθαρισμό (απλό και χημικό) των φίλτρων αέρα των fan cils units, Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων κλπ. του κτιρίου. Θα εκτελεί τον έλεγχο και τις ρυθμίσεις (εξαερώσεις- ρύθμιση πιέσεων κλπ) των δικτύων κλιματισμού. Θα ελέγχει και θα ρυθμίζει την λειτουργία των ηλεκτροβανών, χειριστηρίων και των αισθητηρίων ελέγχου θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας κλπ. των μηχανημάτων κλιματισμού. Θα ελέγχει την λειτουργία των ψυκτών (πιέσεις, θερμοκρασίες κλπ.) Θα ασχολείται με την κατασταλτική (επιδιορθωτική) συντήρηση των εκτάκτων βλαβών. Θα ενημερώνει τον υπεύθυνο συντήρησης και τον μόνιμο συντηρητή για τις εργασίες της προληπτικής συντήρησης και της αντιμετώπισης εκτάκτων βλαβών.

10 Κεντρική Υποστήριξη Συντήρησης - Επισκευής Εγκαταστάσεων Επιπλέον του ανωτέρω τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού η εταιρεία μας θα υποστηρίζει την λειτουργία, τις ανάγκες σε προληπτική και κατασταλτική (επιδιορθωτική) συντήρηση με το ακόλουθο προσωπικό: Εργοδηγό συντήρησης και επισκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (υπεύθυνος ομάδας συντηρητών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων). Πολιτικό μηχανικό και εργοδηγό οικοδομικών εργασιών (υπεύθυνοι ομάδας συντηρητών οικοδομικών εργασιών). Ανά εξάμηνο θα πραγματοποιούν επιθεώρηση συντήρησης οικοδομικών και θα υποβάλλουν σχετική έκθεση για αποκατάσταση των ζημιών. Επίσης θα συνεργάζονται με τον εργοδότη για τον προγραμματισμό και την επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης ζημιών. Τεχνικοί διαφόρων ειδικοτήτων εξειδικευμένοι συντηρητές (συντήρηση λεβήτων, κλιματισμού, συστημάτων ασφαλείας συναγερμού, πυρανίχνευσης κλπ.) (σύμφωνα με το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης και εκτάκτως). 2. ιαχείριση Υπεργολάβων 2.1.α Υπηρεσίες ιαχειριστή Ο ιαχειριστής θα αναλάβει την ευθύνη καλής λειτουργίας του εξοπλισμού του κτιρίου που έχει να κάνει με την καθημερινή και ευχάριστη χρήση των επιμέρους τμημάτων των. Εξοπλισμός που δεν αναφέρεται στην 2.1.β θα συντηρείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ιακήρυξης και του κατασκευαστή. 2.1.β Υπηρεσίες Υπεργολάβων Εξοπλισμός που τελεί υπό το καθεστώς του μόνιμου και μη αποσπώμενου από το κτήριο θα συντηρείται από τον τεχνικό αντιπρόσωπο του μηχανήματος/ εξοπλισμού στην Ελλάδα ή ανάλογης πιστοποιημένης τεχνικής εξειδίκευσης συνεργάτη της εταιρείας συντήρησης. Συγκεκριμένα αλλά όχι περιοριστικά : Ψύκτες, Σύστημα Θέρμανσης, Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος (Γεννήτρια), Υποσταθμός (συμπεριλαμβανομένων των Μετασχηματιστών και της Μέσης Τάσης) και Πυροσβεστικό Συγκρότημα.

11 3. Κέντρο Υποστήριξης 3.1 Οργάνωση Κέντρου υποστήριξης Το κέντρο υποστήριξης έχει έδρα την Αθήνα και είναι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας συντήρησης. Οι χρήστες έκαστου τμήματος του. θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο υποστήριξης με τις ακόλουθες διαδικασίες : Α) Από ευτέρα έως Παρασκευή σε Ώρες γραφείου (09:00-17:00) Τηλεφωνικά στο Με λειτουργία τηλεμοιότυπου (fax) στο Β) Υπόλοιπες ώρες (17:00-09:00) και Σ/Κ. Τηλεφωνικά στα κινητά νούμερα που θα σας δοθούν αναλόγως με το είδος της εγκατάστασης που έχει βλάβη Με λειτουργία τηλεμοιότυπου (fax) στο το οποίο όμως θα αναγνωστεί στις 09:00 της επόμενης εργάσιμης μέρας. Σε περίπτωση Μη διαθεσιμότητας Χώρου ή/και Υστέρηση Απόδοσης Υπηρεσιών αυτό θα σημειώνεται στον ειδικό χώρο παρατηρήσεων του δελτίου επίσκεψης της εταιρείας συντήρησης ως ΣΥΜΒΑΝ Μη διαθεσιμότητας Χώρου ή/και ΣΥΜΒΑΝ Υστέρηση Απόδοσης Υπηρεσιών. Επίσης θα σημειώνεται : α) η ημερομηνία. β) το τμήμα της. που έλαβε μέρος το περιστατικό. γ) η ώρα εκκίνησης του περιστατικού. δ) Το άτομο που δήλωσε το περιστατικό. ε) Μια σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή του περιστατικού. Ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρχει ενημέρωση για την διεκπεραίωση και καταγραφή των διαδικασιών και για την διασφάλιση ότι τα περιστατικά αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν συντομότερα θα γίνεται από τον μηχανικό επικεφαλής (prject manager) της εταιρείας συντήρησης προς τους χρήστες της. στους ακόλουθους (αλλά όχι δεσμευτικούς) τρόπους : α) Τηλεφωνική επικοινωνία με τα άτομα που θα υποδειχθούν σαν αρμόδια από την.. β) Με χρήση ηλεκτρονικής επικοινωνίας σε διεύθυνση που θα υποδειχθεί από την..

12 γ) Με αποστολή τηλεμοιότυπου (fax) υπό την μορφή της τεχνική έκθεσης σε αριθμό που θα υποδειχθεί από την Kαταγγελίες Οι αναφορές/ καταγγελίες από τους χρήστες και τα μέλη της. θα μπορούν να καταχωρούνται όπως αναφέρεται στην επικοινωνία με το Κέντρο Υποστήριξης άνωθεν.

13

14 Τομείς Εμπειρίας Παρεχόμενων Υπηρεσιών (Η/Μ) Δημόσιος Τομέας Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών Στάδια Αγωνιστικών Εκδηλώσεων Νοσοκομεία Τράπεζες Ξενοδοχεία Συγκροτήματα Κατοικιών

15 INTRACOM TELECOM (ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ) 19,7 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συγκρότημα κτιρίων,που αποτελείται από 8 κτίρια Α1,Α2,Α3,Α5,Α6,Α7,B1 & B3. Συνολικής έκτασης τ.μ. (γραφεία, εργαστήρια παραγωγής τυποποιημένων ηλεκτρονικών συστημάτων και 450 τ.μ. Data Center ) Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 9 ατόμων οικοδομικές εργασίες. τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 5 Υποσταθμούς (7 Μ/Σ 13 Π.Μ.Τ.) 6 Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη 14 Ψυκτικά Μηχανήματα 12 UPS 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

16 INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS 21 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συγκρότημα κτιρίων,που αποτελείται από 4 κτίρια Γ1, Γ2, Γ4, Γ5. Συνολικής έκτασης τ.μ. (γραφεία και εργαστήρια με αντικείμενο την σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή αμυντικών επικοινωνιακών συστημάτων, συσκευών κρυπτογράφησης, συστημάτων διοίκησης και ελέγχου, ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, radars, προσομοιωτών, και συστημάτων ελέγχου και δοκιμών, αποθήκες υλικών και 80 τ.μ. Data Center) Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 6 ατόμων οικοδομικές εργασίες. τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 3 Υποσταθμούς (4 Μ/Σ 8 Π.Μ.Τ.) 3 Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη 8 Ψυκτικά Μηχανήματα 6 UPS 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

17 HELLAS ON LINE Αδριανείου 2 & Παπαδά, TK , Αθήνα Κεντρικό κτίριο της hl 6 ορόφων και 2 υπογείων. Συνολικού εμβαδού τ.μ. (γραφεία και 400 τ.μ. Data Center). Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 1 Υποσταθμός (2 Μ/Σ 4 Π.Μ.Τ.). 4 Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγοι. 11 Ψυκτικά Μηχανήματα. 5 UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

18 ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (INTRACOM S.A. HOLDINGS) 19 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συγκρότημα κτιρίων,που αποτελείται από 2 κτίρια B5 & B7. Συνολικής έκτασης τ.μ. (Δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Συστημάτων Πληροφορικής για Τράπεζες, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα και Μεγάλες Επιχειρήσεις, Αμυντικών Ηλεκτρονικών, Παροχής Υπηρεσιών Σταθερής Τηλεφωνίας και Ευρυζωνικών Συνδέσεων, και των Κατασκευών) και 100 τ.μ. Data Center. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 6 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 2 Υποσταθμούς (2 Μ/Σ 2 Π.Μ.Τ.). 2 Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. 3 Ψυκτικά Μηχανήματα. 4 UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

19 T/K WIND (WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) Λ. Κηφισίας Μαρούσι T/K της WIND ΕΛΛΑΣ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια (συνολικά 10 κτίρια). Συνολικής έκτασης τ.μ. και 2000 τ.μ. Data Center. Οι υπηρεσίες, όπου παρέχει είναι οι εξής: α. υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, β. υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, γ. ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες VIP, δ. υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, και ε. υπηρεσίες πληροφοριών καταλόγου) Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 9 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

20 VODAFONE- ΠΑΝΑΦΟΝ (Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών) Τζαβέλλα , Χαλάνδρι Κτίρια & καταστήματα της VODAFONE ΕΛΛΑΣ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Συνολικής έκτασης τ.μ. και 2300 τ.μ. Data Center. Οι υπηρεσίες, όπου παρέχει είναι οι εξής: α. υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, β. ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες VIP, γ. υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, και δ. υπηρεσίες πληροφοριών καταλόγου) ε. υπηρεσίες Vdafne για το Σπιτι / Vdafne για το Γραφείο Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 6 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

21 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. (Γεώργιος Καραϊσκάκης Ε.Ο.Ε.) Καραόλη Δημητρίου & Σοφιανοπούλου ,Νέο Φάληρο Συνολικής έκτασης τ.μ. Διαστάσεις συνολικού αγωνιστικού χώρου τ.μ. Kαταστήματα έκτασης 6500m², 2 VIP εστιατόρια 1000m² κάτω από τις σουίτες (ύψος m.), VIP Lunge bar, Champins Club, 11 αναψυκτήρια, cafe, εστιατόρια, φούρνος, κατάστημα δίσκων, mini market, 24 μονάδες υγειινής (και για άτομα με ειδικές ανάγκες), γυμναστήριο Carlli Health Club, Μουσείο Ολυμπιακού, Olympiaks stre, γραφεία, τράπεζα, βοηθητικοί χώροι, χρήση και για εξωαγωνιστικές δραστηριότητες (συναυλίες), 2500 θέσεις πάρκινγκ Περιλαμβάνει : αριθμημένες θέσεις (VVIP, VIP, απλές), συμπεριλαμβανομένων των 39 VIP σουϊτών χωρητικότητας 472 θέσεων με προεξέχον μπαλκόνι, 200 θέσεις για δημοσιογράφους, 130 θέσεων αίθουσα Τύπου, 4 αποδυτήρια, 34 θύρες 88 περιστροφικές είσοδοι και εκδοτήρια εισιτηρίων με ενσωματωμένο ανιχνευτή μετάλλων, 20 κλιμακοστάσια, κυκλικές ράμπες και ασανσέρ, είσοδος με ηλεκτρονικό τρόπο Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

22 ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Αγ. Ιωάννης Ρέντη Συνολικής έκτασης τ.μ. Διαστάσεις συνολικού αγωνιστικού χώρου τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

23 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» (ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ) 1 χλμ Λεωφόρος Καλυβίων Αναβύσσου Καλύβια, Αττική Συγκρότημα κτιρίων, που αποτελείται από 2 κτίρια. Συνολικής έκτασης τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 3 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 1 Υποσταθμούς (1 Μ/Σ 1 Π.Μ.Τ.). 1 Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. 2 Ψυκτικά Μηχανήματα. 1 UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

24 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Η ΕΛΠΙΣ» (Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών) ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 7 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 11522, Αθήνα Συγκρότημα κτιρίων, που αποτελείται από 2 κτίρια. Συνολικής έκτασης τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 1 ατόμου. (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού) οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς (1 Μ/Σ 1 Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

25 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Βασ. Σοφίας 80, 11528, Αθήνα Συγκρότημα κτιρίων, που αποτελείται από 2 κτίρια. Συνολικού εμβαδού τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς (1 Μ/Σ 1 Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

26 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Υψηλάντου 45-47, 10676, ΑΘΗΝΑ Συγκρότημα κτιρίων, που αποτελείται από 5 κτίρια. Συνολικού εμβαδού τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 22 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς (1 Μ/Σ 1 Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

27 ΚΤΙΡΙΑ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «CITIBANK» Κτίρια & καταστήματα της CITIBANK σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Συνολικά 7 κτίρια και 87 καταστήματα Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων και με συνεργάτες πανελλαδικά. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

28 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ» Καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Συνολικά 62 καταστήματα. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 1 ατόμου και με συνεργάτες πανελλαδικά. Τεχνική υποστήριξη, οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

29 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ROYAL BANK OF SCOTLAND» Ένα κατάστημα της Ryal Bank f Sctland στον Πειραιά. Συνολικού εμβαδού 400 τ.μ. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών, υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS, Αυτόματες πόρτες εισόδου. 24 ωρη κάλυψη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

30 ΚΤΙΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «MORGAN STANLEY» Πανεπιστημίου 35, Αθήνα Ένα κτίριο της Mrgan Stanley στην Αθήνα. Συνολικού εμβαδού 350 τ.μ. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών, υδραυλικών, πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Ψυκτικά Μηχανήματα. Αυτόματες πόρτες εισόδου. 24 ωρη κάλυψη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

31 ΟΕΕΚ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, Νέα Ιωνία Συνολικού εμβαδού τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών (Χαμηλή και Μέση Τάση), υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : Υποσταθμούς ( Μ/Σ Π.Μ.Τ.). Ηλεκτροπαράγωγα Ζεύγη. Ψυκτικά Μηχανήματα. UPS. 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

32 ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ (Οργανωμένη Παραλία πλάζ) Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη Αττικής Συνολικού εμβαδού τ.μ. Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 1 ατόμου (καλοκαιρινή περίοδος). οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών, υδραυλικών, πυρόσβεσης, Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : ίκτυο Ύδρευσης. ίκτυο Αποχέτευσης, Ομβρίων. Σύστημα Κλιματισμού & Θέρμασης 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

33 ΗΛΙΔΑ (ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ) Αμαρισίας & Αρτέμιδος 36-38, Μαρούσι Συγκρότημα 30 Πολυκατοικιών Σύνολο 245 Διαμερισμάτων Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 3 ατόμων. οικοδομικές εργασίες, τεχνική συντήρηση θέρμανσης εξαερισμού κλιματισμού, ηλεκτρικών, υδραυλικών, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης & συναγερμών. ιαχείριση Συμβολαίων βοηθητικών υπηρεσιών. Κυριότερος Συντηρούμενος Εξοπλισμός : 30 Λέβητες - Καυστήρες 1 Ηλεκτροπαράγωγο Ζεύγος. 45 Γκαραζόπορτες 24 ωρη κάλυψη, αποθήκη, Help Desk, πρόσθετες εργασίες

34 Τομείς Εμπειρίας Παρεχόμενων Υπηρεσιών (Πράσινο) Δημόσιος Τομέας Ιδιωτικός Τομέας

35 Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς, Συντήρησης χλοοταπήτων και χώρων πρασίνου του Κεντρικού Λιμένα του ΟΛΠ ΑΕ και στον Επιβατικό Σταθμό Πύλης Ε5 (έναντι οδού Κόνωνος). Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 4 ατόμων. Συντήρηση των χλοοταπήτων. Συντήρηση των χώρων πρασίνου (δένδρα-θάμνοι κ.λ.π.). Συντήρηση των φυτών των διάσπαρτων ζαρντινιερών. Συντήρηση των φυτών εσωτερικού χώρου του αιθρίου. Συντήρηση αρδευτικού συστήματος. Φυτοπροστασία Κυριότερος Συντηρούμενος Χώρος : Ακτή Βασιλειάδη Ακτή Ηετίωνα Ακτή Κονδύλη Ακτή Καλλιμασιώτη Ακτή Τζελέπη Ακτή Ποσειδώνος Ακτή Μιαούλη Ακτή Ξαβερίου

36 INTRACOM TELECOM (ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ) 19,7 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συντήρησης χλοοταπήτων και χώρων πρασίνου Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. Συντήρηση των χλοοταπήτων. Συντήρηση των χώρων πρασίνου (δένδρα-θάμνοι κ.λ.π.). Συντήρηση των φυτών των διάσπαρτων ζαρντινιερών. Συντήρηση των φυτών εσωτερικού χώρου του αιθρίου. Συντήρηση αρδευτικού συστήματος. Φυτοπροστασία Κυριότερος Συντηρούμενος Χώρος :

37 INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS 21 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συντήρησης χλοοταπήτων και χώρων πρασίνου Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. Συντήρηση των χλοοταπήτων. Συντήρηση των χώρων πρασίνου (δένδρα-θάμνοι κ.λ.π.). Συντήρηση των φυτών των διάσπαρτων ζαρντινιερών. Συντήρηση των φυτών εσωτερικού χώρου του αιθρίου. Συντήρηση αρδευτικού συστήματος. Φυτοπροστασία Κυριότερος Συντηρούμενος Χώρος :

38 INTRACOM S.A. HOLDINGS (ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ) 19 χλμ Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου Παιανία 19002, Αττική Συντήρησης χλοοταπήτων και χώρων πρασίνου Κάλυψη από μόνιμο προσωπικό 2 ατόμων. Συντήρηση των χλοοταπήτων. Συντήρηση των χώρων πρασίνου (δένδρα-θάμνοι κ.λ.π.). Συντήρηση των φυτών των διάσπαρτων ζαρντινιερών. Συντήρηση των φυτών εσωτερικού χώρου του αιθρίου. Συντήρηση αρδευτικού συστήματος. Φυτοπροστασία Κυριότερος Συντηρούμενος Χώρος :

39 ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ HOLDINGS (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ) ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ). S.C. JOHNSON A.E. (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ SC JOHNSON). CΑRΟUΖΟΣ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ). ΙΩΝΙΚΗ ΑΤΕΚΕ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) C.P.I A.E. (ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ CPI ΣΤΗΝ ΡΑΦΑΗΛΙ ΟΥ 1 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ) CARDEL A.E (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ) SIEMENS (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ SIEMENS) PFIZER HELLAS A.E. (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ PFIZER HELLAS) HEWLETT PACKARD (ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ HEWLETT PACKARD ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ) ALFA LAVAL (ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ALFA LAVAL ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ)

40 AΦΟΙ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΙ & ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε (ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΙ ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ 6ο ΚΑΙ 7ο ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ) ΟΙΚΙΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΕΧΑΓΙΑ 34, ΦΙΛΟΘΕΗ, Κ. ΚΑΡΑΤΖΑ). ΟΙΚΙΑ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ο Ο ΖΕΡΒΟΥ 30, Π. ΨΥΧΙΚΟ) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 11).

Η ελαχιστοποίηση του κόστους των παραγωγικών απωλειών που περιλαμβάνει:

Η ελαχιστοποίηση του κόστους των παραγωγικών απωλειών που περιλαμβάνει: 30.6.2010 Αξιότιμοι κύριοι, H IN.MAINT (μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Intracom) είναι μία εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών με έδρα το Κορωπί Αττικής, η οποία ιδρύθηκε από την ανάγκη υποστήριξης των ηλεκτρομηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΔΟΧΟΥ Το αντικείμενο του αναδόχου είναι η συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20 Ημερομηνία Ανάρτησης: 23/05/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ένωσις Συντακτών

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση (προληπτική και επανορθωτική) όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του αντίστοιχου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» Στο έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ (Ανάγκη Προμήθειας) ΚΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑ ΠΟΣΟ σε Κ.Α Κ.Α Κ.Α

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ (Ανάγκη Προμήθειας) ΚΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑ ΠΟΣΟ σε Κ.Α Κ.Α Κ.Α ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Προμήθεια Υπηρεσιών Συντήρησης Η/Μ Εξοπλισμού Συνοδεύει την με αρ. πρωτ. 13252/3.4.2018 Εισήγηση προς το Δ. Σ. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ (Ανάγκη Προμήθειας) ΚΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑ ΠΟΣΟ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ; ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΛ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΙ; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων 12. Μελέτη Περίπτωσης: Ενεργειακή Επιθεώρηση σε Ξενοδοχειακή Μονάδα Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς e-mail: john@epu.ntua.gr Εργαστήριο Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Μελετών / Κατασκευών Έργων με το κλειδί στο χέρι (Turn Key Projects ) - GKengineering - Υπεύθυνος Γιώργος Κούκος

Τμήμα Μελετών / Κατασκευών Έργων με το κλειδί στο χέρι (Turn Key Projects ) - GKengineering - Υπεύθυνος Γιώργος Κούκος Τμήμα Μελετών / Κατασκευών Έργων με το κλειδί στο χέρι (Turn Key Projects ) - GKengineering - Υπεύθυνος Γιώργος Κούκος Μελέτες - Ανακατασκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων Γραφείων Βιομηχανικών Χώρων σε πλήρη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤIΡΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. ΠΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

HVAC control. Κωσταντίνος Τριάντος Μηχανολόγος Μηχανικός

HVAC control. Κωσταντίνος Τριάντος Μηχανολόγος Μηχανικός HVAC control Κωσταντίνος Τριάντος Μηχανολόγος Μηχανικός Ποιος είμαι? Κωνσταντίνος Τριάντος 1998 Μηχανολόγος Μηχανικός 2000 BMS Engineer / Project Manager Johnson Controls 2007 KNX partner 2011 Sales Manager,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2018

ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2018 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Μελέτη (εφαρμογής) Ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) εγκαταστάσεων 2. Tεχνική περιγραφή, υπολογισμός και κατασκευαστική σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 18, του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.,

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 18, του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατ. του εγγράφου: «Διηνεκές»

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL COLLEGE. Γλώσσα Διδασκαλίας

GLOBAL COLLEGE. Γλώσσα Διδασκαλίας GLOBAL COLLEGE 9. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη, Δίπλωμα) Εγγεγραμμένος Διάρκεια Σπουδών: 2 Έτη Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα Τεχνικού Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων Στόχοι του κλάδου Σκοπός του Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Αριθμ. Πρωτ. : 35535 11 η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ TMHMA B -. Ταχ. Δ/νση : Τσόχα & Βουρνάζου 4 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ Ειδικοτήτων Τ Ε Ε ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ Ειδικοτήτων Τ Ε Ε ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ Ειδικοτήτων Τ Ε Ε ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 1 Ο Μηχανολογικός Τομέας διαιρείται σε αρκετές ειδικότητες Στο 1 ο ΤΕΕ Αμπελοκήπων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΗΛΙΔΑ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η Διαχειριστική Αρχή του συγκροτήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ A. Γενικά Απαίτηση Απάντηση Παραπομπές Είκοσι έξι (6) άτομα με τις ακόλουθες ειδικότητες και προσόντα τα οποία θα αποδεικνύονται, με την κατάθεση στην Υπηρεσία, επικυρωμένων αντιγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/09/2018 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 19-03-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 6709 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα 16/01/2013 Αρ. Πρωτ. ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Λάρισα 16/01/2013 Αρ. Πρωτ. ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Ταχ. Τσακάλωφ 1, 41221, Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

διαγράφει εδώ και 25 χρόνια μία σταθερή κι επιτυχημένη πορεία στον τομέα της

διαγράφει εδώ και 25 χρόνια μία σταθερή κι επιτυχημένη πορεία στον τομέα της Η διαγράφει εδώ και 25 χρόνια μία σταθερή κι επιτυχημένη πορεία στον τομέα της Μελέτης Κόστους Εργασιών, Κοστολόγηση Έργων, Οργάνωση κατασκευών, Επίβλεψη των συνεργείων μας, Κατασκευή Διαθέτει εξιδεικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

κτίρια Πράσινα κτίρια»

κτίρια Πράσινα κτίρια» Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ημερίδα «Έξυπνο Σπίτι & Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών» Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ Καθορισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων Μηχανικών των Τμημάτων α) Ηλεκτρολογίας, β) Μηχανολογίας, γ) Ενεργειακής Τεχνολογίας και δ) Αυτοματισμού της Σχολής Τεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση του έργου «Συντήρηση των κεντρικών αντλιών θερμότητας και επισκευής τοπικών μονάδων

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση του έργου «Συντήρηση των κεντρικών αντλιών θερμότητας και επισκευής τοπικών μονάδων EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 196 Δ/ΝΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Α.ΡΟΜΠΟΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2132010131-130 Αθήνα 26/10/2012 Αρ.Πρωτ.ΕΣΔΥ/οικ.1942

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηµα: ιαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική. Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς. Εργαστήριο Συστηµάτων Αποφάσεων & ιοίκησης

Μάθηµα: ιαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική. Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς. Εργαστήριο Συστηµάτων Αποφάσεων & ιοίκησης Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ιαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική 10. Μελέτη Περίπτωσης ΙV: : Ενεργειακή Επιθεώρηση σε Ξενοδοχειακή Μονάδα Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ: 101125 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 30, του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιούλιος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα Τεχνική Έκθεση αφορά την εργασία ετήσιας συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιούνιος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα Τεχνική Έκθεση αφορά την εργασία ετήσιας συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 22/02/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 1989 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό - Οικονομικό ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Ταχ. Διευθ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γρ. Ιωαννίδης, Μηχανολόγος Μηχ., MEng. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.: 210-529 4910 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αθήνα, 30/06/2017. Αριθ. πρωτ. 1743

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αθήνα, 30/06/2017. Αριθ. πρωτ. 1743 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης Β ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘAΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ TMHMA ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Έργο: «Συντήρηση υποσταθμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση μετασχηματιστών υποσταθμών ΔΕΗ στο αθλητικό «Γ. Κακούρης»

ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση μετασχηματιστών υποσταθμών ΔΕΗ στο αθλητικό «Γ. Κακούρης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση μετασχηματιστών υποσταθμών ΔΕΗ στο αθλητικό «Γ. Κακούρης» Κ. Μ. : Π73/2015 Κ.Α: 30.62650014 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ 1. Ο αδειούχος συντηρητής θα είναι υπεύθυνος για την καλή, αδιάλειπτη λειτουργία και συντήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Βαθµός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «ιηνεκές» Αχαρνές, 01/12

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Βαθµός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «ιηνεκές» Αχαρνές, 01/12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Βαθµός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «ιηνεκές» Αχαρνές, 01/12 12/20 /2011 Αριθ. πρωτ.: 107950 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού

Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού Εμπορική Τεχνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών & Εξοπλισμού Τεχνικές Μελέτες Κατασκευές Ειδικά Δομικά Υλικά Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός Τομέας Μελετών Αρχιτεκτονικές Μελέτες - Μελέτες Διαρρύθμισης Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χολαργός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  Χολαργός ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ www.eof.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Χολαργός 2-4 - 2014 Διεύθυνση : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ. 30140 Τμήμα : Δ/ΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV

17SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.06.07 10:03:15 EEST Reason: Location: Athens ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω8ΓΑΩΨ8-Ο9Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 15.4.2010 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση 3ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.: 22310 60158 FAX : 22310 33945 Αριθ.Πρωτ. 1723 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018-2019 I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1/5 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (τηλ )

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (τηλ ) ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ετήσια συντήρηση υδραυλικών και κτιριακών εγκαταστάσεων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού του Γ.Ν.Χ., του Ψυχιατρικού Ξενώνα, του Τεχνητού Νεφρού, και του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ προϋπολογισμού και

ΚΑ προϋπολογισμού και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Εργασία υποστήριξης και συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων δημοτικών μεγάρων παλαιού και

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος

Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος Ειδικότητες: Αδειούχος Βοηθός Τεχνίτης Υδραυλικού, Αδειούχος Τεχνίτης Υδραυλικός Α Τάξης, Αδειούχος Τεχνίτης Υδραυλικός Β Τάξης, Αδειούχος Εγκαταστάτης Υδραυλικός 3ης ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Γ. Λεουτσάκος Δρ. Μηχ/γος Μηχ/κός Αττικό Μετρό Α.Ε., Αθήνα ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΝΕ, «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» ΥΜΕ, 28 Μαρτίου 2007 ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει ετήσια σύμβαση που αφορά στην ανάθεση της «ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει ετήσια σύμβαση που αφορά στην ανάθεση της «ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΗΝΑ 25/05/2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 348 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H τεχνική εταιρεία Vakon Constructions Ltd έχει ως κύριο αντικείμενο την ανέγερση, επισκευή, επέκταση, ανακαίνιση και συντήρηση βιομηχανικών μονάδων, κτιρίων γραφείων, κλινικών, τραπεζών,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Ν Ο Ι Κ Ο Κ Υ Ρ Ι Α Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Δ ιαχείριση αστικών στερεών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΜΣ: «Τεχνο-οικονομικά συστήματα»

ΠΜΣ: «Τεχνο-οικονομικά συστήματα» ΠΜΣ: «Τεχνο-οικονομικά συστήματα» ιαχείριση Ενεργειακών Πόρων 2.5. Μελέτη Περίπτωσης: : Ενεργειακή Επιθεώρηση σε Ξενοδοχειακή Μονάδα Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς e-mail: john@epu.ntua.gr ρ. Αλέξανδρος Φλάμος

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV INFORMATICS

17SYMV INFORMATICS Digitally signed by 17SYMV001735595 INFORMATICS 2017-07-21 DEVELOPMEN INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY T AGENCY Date: 2017.07.21 12:30:42 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΚΙΟΥΣΗΣ ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BEng, MSc, MEdu, PhDc ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΚΙΟΥΣΗΣ ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BEng, MSc, MEdu, PhDc ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΚΙΟΥΣΗΣ ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BEng, MSc, MEdu, PhDc ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 193 Νόμος Υπ Αριθμό 4186 Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ Εργοδότης : ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Εργο : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Τοποθεσία : Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οδός Τηλεμάχου αρ. 39 & Ναπολέοντος αρ. 34 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2016 ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT A.E. Ερμού 25 ΚΗΦΙΣΙΑ 145 64 Τηλ : 210-8185263 Fax : 210-8184948

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6-3-2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αριθμ. πρωτ: 2964/6-3-2013 ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α/Α διαγωνισμού.1 /2013 Α Ν

Διαβάστε περισσότερα

λεβητοστασίων Φ.Α. στο Γ.Π.Α.»

λεβητοστασίων Φ.Α. στο Γ.Π.Α.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΛΗΡ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. : 210-529 4870 Fax : 210-529 4880 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ/ ΝΠΙΔ) καλεί τους ενδιαφερόμενους συντηρητές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23%

ΣΥΜΒΑΣΗ ,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Πληροφορίες : Δ.Μπομπίτσης Τηλέφωνο : 2310672659 Fax : 2310672674 Σταυρούπολη 4-3-2014 Αρ. Mελέτης.: 51 Εργασία για «Συντήρηση και επισκευή Δημοτικού Κολυμβητηρίου» Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS Λεωφ. Πεντέλης 39 Α 15235 Βριλήσσια Τ 210 6829050 F 210 6829053 E info@techlabpartners.gr www.techlabpartners.gr ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ TECHLAB & PARTNERS Η Techlab & Partners δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Διεύθυνση : 26 ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Ταχ. Κωδ : 19009 Τηλέφωνο : 22940 77409 FAX : 22940 77428 Email : ikarafin@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Τριπιδάκης. Οικοδομική ΙΙ Δίκτυα και Εγκαταστάσεις Κτιρίων και Πόλεων. Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις: Δίκτυα Ισχυρών και Ασθενών Ρευμάτων

Ιωάννης Τριπιδάκης. Οικοδομική ΙΙ Δίκτυα και Εγκαταστάσεις Κτιρίων και Πόλεων. Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις: Δίκτυα Ισχυρών και Ασθενών Ρευμάτων Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τομέας IV : Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής ntua ACADEMIC OPEN COURSES Ιωάννης Τριπιδάκης Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διδάκτωρ ΕΜΠ Οικοδομική

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΕΠΑ.Λ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΕΠΑ.Λ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΕΠΑ.Λ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Οι Τομείς και Ειδικότητες λειτουργούν εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α. ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 10.500,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ 10.500,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Δ/νση: Φραγκούδη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Β. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΘK4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Αθήνα, Ιούνιος 2011 Α έκδοση Ομάδα εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη 1 Συνεδριο :3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum Εισηγητής: Kατερίνα Περίσση Προϊστ. Τμήματος Περιβαλλοντικής ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5bfd2807a6a6850f40de2dde στις 05/12/18 14:54

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5bfd2807a6a6850f40de2dde στις 05/12/18 14:54 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ: 70695 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Ανάμικτη περισυλλογή Ένα δίκτυο για βρόχινα νερά και λύματα απλό και φθηνό διάμετροι μεγάλοι καθώς νερό βροχής μπορεί για μικρό διάστημα να είναι σε μεγάλες ποσότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελ. : 29 /2015 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Θέμα: Καθαρισμός καυστήρων και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Η/Μ ΕΡΓΩΝ δημοτικών κτιρίων Προϋπολογισμός: 5.000 Ευρώ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Λ Α Μ Ι Α Σ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αρ. μελ. 26/16

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Λ Α Μ Ι Α Σ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αρ. μελ. 26/16 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Λ Α Μ Ι Α Σ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση δικτύων της ΔΕΥΑΛ στο Δήμο Λαμιέων» Αρ. μελ. 26/16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 1. Αντικείμενο της Σύμβασης Αντικείμενο της σύμβασης είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές»

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ.: 101126 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΕΟΦ) - Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥΜΒΑΣΗ 11 /2014 ΑΔΑΜ : 14SYMV002040414 2014-05-12 Παροχής εργασιών επισκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 17PROC006060046 2017-04-12 Θεσσαλονίκη 11/4/2017 Αρ. πρωτ. 10450 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών ΠΛΗΡ.: Α. Μίσκος ΤΗΛ: 2310-966967

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα Ιοκάστης Καβάλα Ταχ. Κωδ. Τηλέφωνο Φαξ : : :

Τέρμα Ιοκάστης Καβάλα Ταχ. Κωδ. Τηλέφωνο Φαξ : : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα, 15/ 2/ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1070 ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Excel Energy Solutions

Excel Energy Solutions Excel Energy Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στόχος της εταιρείας Ecxel Energy Solutions Πετροπούλου Κ.- Μελισής Αθ. Ο.Ε. είναι: η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: προϊόντα, παρεχόμενες υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ «ΚΑΤ- ΕΚΑ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 4, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Α.ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 05-02-2013 Αριθμ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 05-02-2013 Αριθμ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Σχέδιο ΔΕΥΑΜΒ 2009 2010

Επιχειρησιακό Σχέδιο ΔΕΥΑΜΒ 2009 2010 Επιχειρησιακό Σχέδιο ΔΕΥΑΜΒ 2009 2010 1. Οι Στρατηγικοί Στόχοι της Επιχείρησης και οι Άξονες προτεραιότητας Με την υπ αριθμ. απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ καθορίστηκαν το όραμα και οι Στρατηγικοί Στόχοι της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ 22-12-2012 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμησης Ενέργειας στα Κτίρια

Εξοικονόμησης Ενέργειας στα Κτίρια Εξοικονόμησης Ενέργειας στα Κτίρια Γιώργος Μαρκογιαννάκης Διπλ. Μηχανολόγος - Ενεργειακός Μηχανικός, Μ.Sc. ΚΑΠΕ Τομέας Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής Γενικά Υφιστάμενα Κτίρια Ανομοιομορφία στις Καταναλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΠPAKTIKH ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΠPAKTIKH ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΠPAKTIKH ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Περιγραφή Ειδικότητας Σηµαντικό µέρος των κτηρίων είναι οι µηχανολογικές εγκαταστάσεις, οι οποίες ταξινοµούνται στις πιο κάτω κατηγορίες: υδραυλική εγκατάσταση: Η εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ιpirotiki. καλώς ορίσατε στην. Facility Services

Ιpirotiki. καλώς ορίσατε στην. Facility Services Ιpirotiki καλώς ορίσατε στην Facility Services Το όραμά μας «Εργαζόμαστε καθημερινά με επιμονή για ένα καλύτερο αύριο, στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε νέους τρόπους προσέγγισης της επιχειρηματικής μας

Διαβάστε περισσότερα

[Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1

[Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 [Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦΑΥ) (Π.Δ. 305/96, άρθρο 3, παράγραφοι 3,7,8,9,10,11)

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός

Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός ΠΕ19 15 ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το σχολείο των επιτυχιών

Διαβάστε περισσότερα

CPV κωδικοί «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης» 50ΧΧΧΧΧΧ

CPV κωδικοί «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης» 50ΧΧΧΧΧΧ CPV κωδικοί «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης» 50ΧΧΧΧΧΧ CODE EL 50000000-5 Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης 50100000-6 Υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και παρεπόμενες υπηρεσίες για οχήματα και συναφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ www.ipirotiki.com.gr Επικοινωνία +30 210 9600906 +30 23130 76600 +30 210 9600906 +30 2310 930191 info@ipirotiki.com.gr www.ipirotiki.com.gr Λ. Βουλιαγμένης 409, Τ.Κ. 16346,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ.,

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 31/12/2015 Αριθ. πρωτ.: 92389 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Πάτρα: 22/03/2019 Αρ. Πρωτ.: 195/984/8459 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ κτιρίου Φαρμακευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεδειγμένες Ενεργειακές Παρεμβάσεις στο Κέλυφος και στις ΗΜ Εγκαταστάσεις Κατοικιών

Ενδεδειγμένες Ενεργειακές Παρεμβάσεις στο Κέλυφος και στις ΗΜ Εγκαταστάσεις Κατοικιών Ενδεδειγμένες Ενεργειακές Παρεμβάσεις στο Κέλυφος και στις ΗΜ Εγκαταστάσεις Κατοικιών Γιώργος Μαρκογιαννάκης Διπλ. Μηχανολόγος - Ενεργειακός Μηχανικός, Μ.Sc. ΚΑΠΕ Τομέας Ανάλυσης Ενεργειακής Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7585 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7585 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7585 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση εργασίας με τη συνοπτική διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy.

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy. 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα 19-10- 2010 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αριθ.Πρωτ 27233 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

19REQ

19REQ Θέμα: Συντήρηση καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης σε κτίρια του Δήμου. Προϋπολογισμός: 2.498.60 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η συντήρηση και επισκευή καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΥΓ. ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 8749/9-12-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ κ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. πρωτ. : 33593/20.08.201 «Συντήρηση κλιματιστικών συστημάτων και μηχανημάτων (έτους 201)» 1SYMV0022730

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 10.200 + Φ.Π.Α. Στην

Διαβάστε περισσότερα