Για όλες και όλους εμάς στη Lidl Ελλάς η σημερινή μέρα είναι μια μέρα γιορτής και χαράς.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Για όλες και όλους εμάς στη Lidl Ελλάς η σημερινή μέρα είναι μια μέρα γιορτής και χαράς."

Transcript

1 Αξιότιμοι Κύριοι υπουργοί, Αξιότιμοι Κύριοι βουλευτές, Αξιότιμες Κυρίες και κύριοι, Αισθάνομαι πραγματικά ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω στη σημερινή μας γιορτινή εκδήλωση. Η παρουσία σας όχι μόνον μας τιμά αλλά είναι από μόνη της πηγή δύναμης και ηθική δέσμευση για το παρόν αλλά και το μέλλον της εταιρείας. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Ελλάς. Για όλες και όλους εμάς στη Lidl Ελλάς η σημερινή μέρα είναι μια μέρα γιορτής και χαράς. Γιορτή για τα 20 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα και χαρά για την επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά και τη σημαντική προσφορά στην Ελληνική Οικονομία. Γιορτή της επιχειρηματικότητας, Γιορτή των εργαζόμενων, Γιορτή για την Ελληνίδα και τον Έλληνα καταναλωτή, για όλους μας τους πελάτες. Από το 1999 μέχρι σήμερα η Lidl Ελλάς, Προωθεί την Ποιότητα, Αναδεικνύει τη Φρεσκάδα, Εγγυάται τις Χαμηλές τιμές, Δημιουργεί αξία, για την Ελληνίδα, τον Έλληνα, για την Ελλάδα. Πριν από 20 χρόνια αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε όχι απλώς μια νέα αλυσίδα super market στην Ελλάδα. Η στρατηγική μας ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα. Θέλαμε να αλλάξουμε τη μορφή, το περιεχόμενο, τις διαδικασίες της συγκεκριμένης αγοράς. Επενδύσαμε με συνέπεια και εξελίξαμε την επιχειρηματική μας παρουσία μαζί με το άμεσο και έμμεσο περιβάλλον της εταιρίας δηλαδή μαζί με τους Stakeholder μας: Τους Πελάτες, τους Εργαζόμενους, τους Προμηθευτές,

2 την Εθνική Οικονομία, την Κοινωνία. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω της σκέψεις μου από τους πελάτες μας. Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας, δεν μπορούσε να βρεθεί κανείς άλλος παρά ο άνθρωπος, ο καταναλωτής πελάτης με τις ανάγκες και επιθυμίες του. Τον ακούσαμε προσεκτικά για να μπορέσουμε να τον καταλάβουμε και να τον νιώσουμε. Πάνω απ όλα θελήσαμε να αυξήσουμε την αγοραστική δύναμη της Ελληνίδας και του Έλληνα καταναλωτή. Να δώσουμε προστιθέμενη αξία στην καθημερινή δαπάνη ολόκληρης της οικογένειας. Να διευκολύνουμε αλλά και να εξορθολογήσουμε τη διαδικασία και την εμπειρία των αγορών. Να απλουστεύσουμε τα διλήμματα στο χώρο του καταστήματος. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με καινοτόμο διάθεση. Υπήρχε άποψη και όραμα. Η φιλοσοφία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει απλή όσο και λειτουργική. Πιστεύουμε ότι μόνο η συμβίωση της ποιότητας, με ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, καταλήγουν σε σωστές επιλογές έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή πελάτη και τις ανάγκες και λύσεις που επιθυμεί. Πάνω σε αυτό το μίγμα πρέπει να δημιουργηθούν οι στέρεες βάσεις για μια μακροχρόνια πορεία και επιτυχία. Χωρίς στέρεες βάσεις όλα είναι χτισμένα σε κινούμενη άμμο. Έτσι επιλέξαμε και φέραμε την έννοια του discount στην Ελλάδα και την εξελίξαμε προσαρμόζοντας την στα ελληνικά δεδομένα στον Έλληνα καταναλωτή, στον Έλληνα εργαζόμενο στον Έλληνα προμηθευτή, στα ελληνικά δεδομένα. Δεν είναι υπερβολή ίσως να πω, ότι τα τελευταία χρόνια κάναμε άλματα στο Ελληνικό λιανικό εμπόριο τροφίμων. Υλοποιήσαμε το δικό μας, μοναδικό μοντέλο super market εισάγοντας στην Ελληνική αγορά ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, διακίνησης και πώλησης προϊόντων. Από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη εβδομάδα. Για εμάς προσφορά σημαίνει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλή τιμή. Με απλά λόγια, καθαρό όφελος για τον κάθε πελάτη. Σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

3 Σε οποιοδήποτε εισοδηματικό επίπεδο και αν ανήκει. Από το 1999 μέχρι σήμερα, από εβδομάδα σε εβδομάδα, η λογική των τακτικών προσφορών, τόσο στο food όσο και στο non food μας ξεχώρισε στη συνείδηση των πελατών μας. Αλλά και ευρύτερα, αγκαλιάζοντας διαφορετικά κοινά και ικανοποιώντας διαφορετικές απαιτήσεις. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι αλλάξαμε την αγοραστική εμπειρία στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την αναβαθμισμένη προϊοντική εμπειρία, με το μοναδικό σύστημα προσφορών μας και τις στοχευμένες οικονομικές επιλογές. Είναι ακριβώς αυτές οι παρεμβάσεις μας, που επιδρούν θετικά στον προϋπολογισμό του κάθε νοικοκυριού. Ήταν και παραμένει σημαντικό για εμάς να μπορούμε να ικανοποιήσουμε βασικές ανάγκες με έξυπνες λύσεις. Κινηθήκαμε μεθοδικά και με καθαρούς στόχους. Εξελίξαμε το μοντέλο discount όπως μόνον εμείς μπορούμε. Γιατί πραγματικά Κανείς Άλλος δεν μπορεί να γίνει Lidl. Το κάναμε έχοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Ελληνίδας και του Έλληνα καταναλωτή. Όπως και τις ιδιαιτερότητες της εθνικής αγοράς. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οφείλαμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο, τον αποτελεσματικότερο τρόπο στις νέες οικονομικές συνθήκες. Έχοντας στέρεες βάσεις αποδείξαμε στην πράξη με συγκεκριμένες ενέργειες πως βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα καταναλωτή. Στηρίξαμε με ουσιαστικές πρωτοβουλίες την καθημερινότητα του καταναλωτή και συμβάλαμε στην αντιμετώπιση της κρίσης. Θέλω να σας αναφέρω μόνο μια πρωτοβουλία, ίσως από τις σημαντικότερες, αυτή που είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πελάτη. Ήμασταν η μόνη εταιρία που με την απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ στα χρόνια της κρίσεις έδωσε λύσεις στον Έλληνα καταναλωτή. Με αυτή και άλλες πολλές πρωτοβουλίες κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους, έτσι ώστε να μας εμπιστεύονται και να μας επιλέγουν για τις αγορές τους. Απαντήσαμε με έξυπνες λύσεις στις βασικές ανάγκες του. Ανέφερα τη σημαντικότητα του Ελληνικού στοιχείου για το μοντέλο discount που υπηρετούμε. Αυτό αφορά όχι μόνον στην γκάμα των προϊόντων αλλά επιτρέψτε μου να πω και στην ολιστική κάλυψη των αναγκών του. Δεν σας κρύβω ότι είμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε τελικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας δύσκολης αγοράς.

4 Είμαστε όμως και ικανοποιημένοι που ταυτόχρονα εξελίξαμε με επιτυχία τον ρόλο του discount, όπως τον βλέπει η Lidl Ελλάς. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί προσπάθησαν να μας ακολουθήσουν, ακόμα και να μας μιμηθούν, αλλά τελικά απέτυχαν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι εξ ίσου τυχαίο ότι η Ελληνίδα και ο Έλληνας καταναλωτής μας έχουν εντάξει πλέον συνειδητά στην καθημερινότητά τους. Τα τελευταία χρόνια υιοθετήσαμε και υλοποιήσαμε ένα σταθερό πρόγραμμα ερευνών καταναλωτικής συμπεριφοράς. Σταθήκαμε με προσοχή στις απόψεις, αν θέλετε και στις παρατηρήσεις του καταναλωτικού κοινού. Ακούσαμε, διορθώσαμε, βελτιώσαμε. Είναι η φιλοσοφία μας, η καθημερινότητα λειτουργίας μας. Όποιος σταματάει να γίνεται καλύτερος, παύει να είναι καλός. Γίναμε καλύτεροι. Μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, προσφέροντας την αγοραστική εμπειρία που αξίζουν οι πελάτες μας. Είναι επίσης σημαντικό ότι από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητά μας την προμήθεια προϊόντων από την Ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε σταθερά με εκλεκτούς Έλληνες προμηθευτές. Προσθέτουμε συνεχώς όλο και περισσότερους κωδικούς τοπικών προϊόντων στη γκάμα μας. 20 ΧΡΟΝΙΑ ακούμε, διορθώνουμε, βελτιώνουμε και εξυπηρετούμε τον Έλληνα καταναλωτή πελάτη 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ στην ελληνική οικογένεια προϊόντα εγγυημένης ποιότητας με προσφορές και μόνιμα χαμηλές τιμές Κυρίες και κύριοι, Ψυχή και κινητήρια δύναμη κάθε επιχείρησης είναι πάνω απ όλα οι άνθρωποί της. Στη Lidl Ελλάς αναπνέουμε, εξελισσόμαστε και γινόμαστε αποτελεσματικότεροι χάρη στους εργαζόμενους μας. Χάρη σε αυτούς βρισκόμαστε σε αυτήν την αίθουσα. Χάρη σε αυτούς καταφέραμε η έννοια του Discount να μιλάει ελληνικά. Χάρη σε αυτούς κατορθώνουμε να βελτιώνουμε τις δομές, τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας.

5 Οι άνθρωποί μας δημιουργήσαν το μίγμα και στερεώσανε τις βάσεις για μια μακροχρόνια πορεία και επιτυχία. Πάνω σε αυτές τις βάσεις μεγαλώνει η ομάδα της Lidl Ελλάς εδώ και 20 χρόνια. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι προστίθενται στη δυνατή ομάδα μας. Είναι σημαντικό ότι 20 χρόνια τώρα εξασφαλίζουμε θέσεις εργασίας με σιγουριά και προοπτική. Και το κάνουμε με σταθερά αυξητικό αριθμό. Αμείβουμε την προσπάθεια, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα, την προσωπική αξία. Η μισθολογική μας πολιτική χαρακτηρίζεται από συνέπεια, ασφάλεια στις πληρωμές και υψηλά ελκυστικά πακέτα παροχών. Ελκυστικές παροχές που από την πρώτη στιγμή παρουσίας μας βρίσκονται σε αυξητική τροχιά την οποία θα συνεχίσουν και στο άμεσο μέλλον. Ανανεώνουμε και ανανεωνόμαστε, προσφέροντας με συνέπεια ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Επενδύουμε στη διάθεση για πρόοδο και ανέλιξη. Με συνθήκες αντικειμενικής αξιολόγησης και κυρίως διαφάνειας. Εκπαιδεύουμε και αναπτύσσουμε τους συνεργάτες μας χωρίς διακρίσεις. Επιδιώκουμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες κάθε εργαζόμενου που περνάει την πόρτα της Lidl Ελλάς. Με επιμορφωτικά σεμινάρια, εργαλεία ανάπτυξης, προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης, τόσο στο περιβάλλον της Lidl όσο και έξω από αυτό. Για τον σκοπό αυτό επενδύουμε πάνω από ευρώ κάθε χρόνο. Χαρακτηριστικό της επαγγελματικής ευελιξίας που παρέχουμε είναι και η δυνατότητα εξέλιξης. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να μετακινηθεί είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, αναλαμβάνοντας θέσεις και στις 30 χώρες που δραστηριοποιείται διεθνώς η Lidl. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας ήταν και η βράβευση της Lidl Ελλάς με τον τίτλο Top Employer για δεύτερη συνεχή χρονιά το Το οφείλουμε σε κάθε μια και κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά, αλλά και σε όλους μαζί τους πάνω από εργαζόμενούς μας. Αυτοί μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Μαζί διαμορφώνουμε το περιεχόμενο του διαχρονικά ελκυστικού «Εργοδότη Επιλογής» τόσο για τους εργαζόμενούς μας όσο και για τους νέους υποψήφιους. Ακούμε, διορθώνουμε, βελτιωνόμαστε. Με σύγχρονες μεθόδους, με εσωτερικές έρευνες συνεργατών.

6 Παράλληλα η Lidl Ελλάς λειτουργεί ως υπόδειγμα αναφοράς, ως πρότυπο εργασιακού περιβάλλοντος, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των νέων στην Ελληνική αγορά εργασίας. Φυσικά συνεχίζουμε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσα από τις επενδύσεις μας σε καταστήματα και αποθήκες. Μέχρι το 2020 θα έχουμε πάνω από 6000 εργαζόμενους. 20 ΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Νέες κι ελκυστικές θέσεις εργασίας, σε όλη την Ελλάδα 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΜΕ τους ανθρώπους μας, παρέχοντας ασφάλεια και προοπτική Κυρίες και κύριοι, Φυσικά πίσω από κάθε επιτυχία, πέρα από το όραμα, τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την προσπάθεια βρίσκονται πάνω απ όλα οι σωστές επιλογές. Επιλογές συνεργατών, αλλά και επιλογές προμηθευτών. Με συγκεκριμένες, ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες που διασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν που καταλήγει στα ράφια μας. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι στη Lidl Ελλάς εφαρμόζουμε αυτό που εμείς ονομάζουμε «Μοντέλο Υπευθυνότητας». Πρακτικά μιλάμε για μια αδιάσπαστη αλυσίδα υπευθυνότητας, οι κρίκοι της οποίας συνδέουν όλα τα επιχειρηματικά στάδια και λειτουργικούς τομείς. Από τους πόρους και τη γεωργία, την εφοδιαστική αλυσίδα και την επεξεργασία, τη λειτουργία και τις διαδικασίες, τους πελάτες και την αγορά, την κοινωνία και την προστιθέμενη οικονομική αξία. Είναι αυτή ακριβώς η αλυσίδα που εγγυάται και διασφαλίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Lidl Ελλάς. Παράλληλα, το «Μοντέλο Υπευθυνότητας» της εταιρείας μας προσφέρει το κίνητρο και τα μέσα, την αντίληψη, την τεχνογνωσία και τα «εργαλεία» σε όλους τους προμηθευτές μας. Μπορούν δηλαδή και αυτοί να εφαρμόσουν τα ίδια ακριβώς πρότυπα. Να μεγιστοποιήσουν την επιχειρηματική αξιοπιστία τους και να βελτιστοποιήσουν την παραγωγική τους απόδοση. Μέσα από τις διαδικασίες και τη βιώσιμη λειτουργία αλλά και τις εταιρικές αξίες μας γινόμαστε πηγή βιωσιμότητας. Μετατρεπόμαστε σ ένα ανοιχτό σύστημα αναφοράς που δημιουργεί απόθεμα υπευθυνότητας και πλεόνασμα αποτελεσματικής λειτουργίας στην Ελληνική αγορά.

7 Μαζί με το «success story» της Lidl Ελλάς, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για το «success story» και πολλών άλλων εταιρειών. Η αλυσίδα υπευθυνότητας γίνεται μια αλυσίδα επιτυχίας. Και στο πέρασμα του χρόνου πληθαίνουν οι κρίκοι της. Σε όλη την Ελλάδα, από τα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι τις παρυφές της επικράτειας, δίνουμε την ευκαιρία να αναδειχθούν καλές πρακτικές μέσα από τους προμηθευτές μας. Άλλωστε οι προμηθευτές, οι παραγωγοί και οι πάροχοι υποστηρικτικών υπηρεσιών είναι τελικά οι αφανείς πρωταθλητές πίσω από το «success story» της Lidl Ελλάς. Είναι πρωτοπόροι και πολλές φορές ήρωες της επιχειρηματικότητας. Με τη Lidl Ελλάς δίπλα τους, συνοδοιπόρο και υποστηρικτή της προσπάθειάς τους. Τους ακούμε και μας ακούνε, βελτιωνόμαστε από κοινού και κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Και για τους προμηθευτές μας ισχύει η δική μας αρχή: «όποιος σταματάει να γίνεται καλύτερος, παύει να είναι καλός». Μαζί εξελίσσουμε προϊόντα, πολλά από τα οποία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της γκάμας των private label προϊόντων μας. Μαζί εξελίσσουμε συνολικά την εταιρεία τους, με νέες μεθόδους παραγωγής, με πιστοποιήσεις και τυποποιήσεις. Μέσα από τον Όμιλο μας ταξιδεύουν στην Ευρώπη και έξω από αυτή, με την «Ελληνική Εβδομάδα», όπου παραγωγοί και προϊόντα έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Να χτυπήσουν με τη δική μας υποστήριξη την πόρτα ιδιαίτερα ανταγωνιστικών αγορών. Άλλοι με τις δικές τους επωνυμίες, αρκετοί με την προϊοντική κατηγορία «Εridanus που επισκέπτεται 30 χώρες της Ευρώπης. Και με τη δική τους ποιότητά να κατακτήσουν τις αγορές αυτές. Γιατί η ποιότητα είναι πάνω από όλα δικαίωμα και απαίτηση του καταναλωτή αλλά και εμπορική αξία για εμάς. Μαζί τους δουλεύουμε την διαδικασία παραγωγής. Αλλά και την συσκευασία στην οποία ταξιδεύει το προϊόν, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς και παρουσίασης στον καταναλωτή. Θα θυμίσω ότι η Lidl Ελλάς καινοτόμησε στην Ελληνική αγορά εισάγοντας τη συσκευασία στα νωπά προϊόντα. Μαζί με τους επιλεγμένους, εκλεκτούς προμηθευτές μας φέραμε νέες αντιλήψεις στην αγορά και το λιανεμπόριο τροφίμων. Με καινοτόμες συμπράξεις για την προστασία του περιβάλλοντος, με τη μείωση της ποσότητας πλαστικού στις συσκευασίες. Αλλά κυρίως την αναβάθμιση της ποιότητας και των μέσων για τη διασφάλισή της.

8 Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ο πελάτης αναγνωρίζει και αξιολογεί θετικά τις σταθερές και υγιεινές συνθήκες συντήρησης. Από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση. Με σταθερές θερμοκρασίες μεταφοράς και αποθήκευσης. Με αδιαπραγμάτευτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Τα μόνα χέρια που αγγίζουν τα προϊόντα που προσφέρουμε στα καταστήματά μας είναι αυτά του καταναλωτή. Χωρίς παρέμβαση υπαλλήλων, σε διάφανες συσκευασίες. Κάνουμε επομένως τη μεγάλη διαφορά, ειδικά στα φρέσκα προϊόντα, όπως μας λένε όλο και περισσότεροι πελάτες. Γιατί, αυτοί και η οικογένειά τους έχουν κάθε μέρα την καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές, από τους καλύτερους προμηθευτές στο οικογενειακό τραπέζι. Η Lidl Ελλάς στηρίζεται και στηρίζει όλους αυτούς. Σε κάθε γωνιά της χώρας. Με δίκαιους όρους συνεργασίας. Τολμώ να πω τους καλύτερους στην Ελληνική αγορά. Πάγια στάση μας στην πολιτική πληρωμών είναι ότι οποιοσδήποτε κάνει συμφωνία μαζί μας, μπορεί να βασιστεί σε εμάς. Κανόνας απαράβατος εδώ και 20 χρόνια! Πέρα και πάνω από τις όποιες ειδικές συνθήκες ή το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον. Το αποδείξαμε άλλωστε στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Με πληρωμές χωρίς καθυστέρηση και χωρίς hair cut. Αλλά και στήριξη σ αυτούς που την έχουν ανάγκη όταν χρειαστεί. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ελληνική παραγωγή και τους Έλληνες προμηθευτές Κυρίες και κύριοι, Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Ελλάς αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις 20 χρόνια τώρα ώστε: Κάθε ημέρα μας, κάθε ημέρα της Ελληνίδας και του Έλληνα, κάθε ημέρα της Ελλάδας να αξίζει.

9 Είμαστε εδώ, ως εταιρεία, ως στελέχη, ως εργαζόμενοι, με κοινό στόχο. Να παραμείνουμε σταθερός πυλώνας ανάπτυξης και εξέλιξης, για την κοινωνία και τον τόπο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, σε μια πραγματικά δύσκολη καμπή για την Ελληνική οικονομία, η Lidl Ελλάς επένδυσε σημαντικά κεφάλαια. Επενδύσαμε σε ανθρώπους και υποδομές. Δημιουργήσαμε ένα ισορροπημένο και βιώσιμο μοντέλο ποιότητας και λειτουργικών εξόδων, που διευκόλυνε τις σωστές επιλογές προς όφελος του καταναλωτή -πελάτη. Επάνω σε αυτό το ισχυρό θεμέλιο εξελίσσουμε την επιχειρηματική μας πρακτική, προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Σήμερα διαθέτουμε 221 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 5 σύγχρονα Logistic Centres στη Σίνδο, τα Τρίκαλα, τη Θήβα, την Πάτρα, και στα Καλύβια Αττικής. Προσφέραμε επιπρόσθετη αξία στην εθνική αγορά. Λειτουργήσαμε ως πολλαπλασιαστής της ανάπτυξης για το λιανικό εμπόριο. Και συνολικά τα 20 χρόνια της παρουσίας μας στη χώρα σχηματίσαμε ένα υγιές επιχειρηματικό οικοδόμημα που προσφέρει σταθερά στην Ελλάδα. Κάναμε την αποστολή μας για ένα καλύτερο αύριο πράξη! Από το 1999 που ξεκινήσαμε άλλαξαν πολλά. Στα 20 χρόνια δραστηριότητάς μας έχουμε επενδύσει περισσότερα από 1,3 δις. - Στη δημιουργία, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων και τον logistic center μας. - Σε συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς - Στη στήριξη των καταναλωτών και σε ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας. - Στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Το 1999 υποστηρίζαμε στην Ελλάδα συνολικές θέσεις εργασίας. Το 2017 οι θέσεις έγιναν σχεδόν (17.953). Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 935%. Από αυτές οι είναι άμεσες. Οι είναι έμμεσες στο σύνολο της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Και οι είναι επαγόμενες, μέσω της ζήτησης που δημιουργεί στην ευρύτερη οικονομία η Lidl Ελλάς. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το εισόδημα από τις συνολικές θέσεις εργασίας υποστηρίζει πάνω από ανθρώπους. Από κάθε άμεση θέση εργασίας μας υποστηρίζονται 2,3 επιπλέον θέσεις εργασίας στην Ελληνική οικονομία.

10 Η επένδυσή μας στην ελληνική οικονομία έχει πολλαπλάσιες επιδράσεις. Αυτές προκύπτουν από τα χρήματα που επιστρέφονται στην οικονομία μέσα από τους Έλληνες προμηθευτές μας. Αλλά και μέσα από τα εκατομμύρια ευρώ που διατίθενται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων μας, που με τη σειρά τους στηρίζουν την ελληνική αγορά. Μέσα σε 20 χρόνια η συνολική συνεισφορά μας στο ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε από 59 εκατομμύρια ευρώ στα 679 εκατομμύρια ευρώ το Μια αύξηση κατά 1060%, που αντιστοιχεί στο 0,38% του ΑΕΠ. Η συνολική μας συνεισφορά σε φορολογικά έσοδα έφτασε τα 264 εκατομμύρια ευρώ. Μια αύξηση κατά 946% από το 1ο έτος λειτουργίας μας, που αντιστοιχεί στο 0,36% των φορολογικών εσόδων του κράτους. Ενισχύουμε όμως τα δημόσια οικονομικά όχι μόνον με τους δικούς μας φόρους αλλά και με τους φόρους που πληρώνουν οι προμηθευτές μας, οι δικοί τους προμηθευτές και ούτω καθ εξής. Επενδύουμε σταθερά, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, και σε πρωτοβουλίες για την κοινωνία και το περιβάλλον. Το 2017, δηλαδή σε μόλις μια χρονιά, προσφέραμε 610 χιλιάδες ευρώ σε κοινωνικές δράσεις και δωρεές. Παράλληλα διαθέσαμε για τη στήριξη των συμπολιτών μας προϊόντα αξίας 150 χιλιάδων ευρώ. Διαθέσαμε δηλαδή συνολικά σε μια χρονιά πάνω από ευρώ. Και συνεχίζουμε, με την ίδια δύναμη, με συγκεκριμένους στόχους που έχουν ως επίκεντρο την αειφορία. Συγκεκριμένα: Στηρίζουμε τα Πάρκα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Αθήνα και στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Λειτουργούμε Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα καταστήματά μας. Έχουμε δεσμευτεί στη μείωση της χρήσης πλαστικού κατά 20% έως το 2025 και για 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Για το λόγο αυτό και σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές μας, προχωράμε όπου και όταν είναι εφικτό σε εναλλακτικές επιλογές συσκευασίας. Χωρίς τη χρήση πλαστικού. Ήδη προσφέρουμε μεγάλο αριθμό μη συσκευασμένων οπωροκηπευτικών και βελτιστοποιούμε τις συσκευασίες σε άλλες κατηγορίες. Προχωρήσαμε στη απόσυρση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσεις από τα καταστήματά μας.

11 Προωθούμε προγράμματα ευαισθητοποίησης στην Υγιεινή Διατροφή και τη συνειδητή επιλογή τροφίμων. Στο πλαίσιο της προώθησης της υγιεινής διατροφής, τροποποιήσαμε τα προϊόντα μας ώστε να μην έχουν πρόσθετα υδρογονωμένα λιπαρά. Μειώνουμε κατά 20% τη ζάχαρη και το αλάτι σε βασικές κατηγορίες των private label προϊόντων μας. Μειώνουμε επίσης τα παρασιτοκτόνα στα νωπά οπωροκηπευτικά μας. Επιλέγουμε κακάο πιστοποιημένο από 100% βιώσιμες φυτείες έως το Διευρύνουμε τη γκάμα μας με περισσότερα προϊόντα πιστοποιημένα κατά MSC και ASC, όπως επίσης με βιολογικά προϊόντα και προϊόντα gluten και lactose free Σε συνεργασία με το Κέντρο για Ταλαντούχα και Χαρισματικά Παιδιά (Centre for Talented Youth) του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Johns Hopkins και του Κολλεγίου Ανατόλια εντάξαμε νέο μάθημα στο πρόγραμμα διδασκαλίας με τίτλο «Nutrition and Healthy Eating». Τέλος, υιοθετούμε ολιστικές πρακτικές και δράσεις με στόχο τη μείωση της σπατάλης τροφίμων. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ με συνέπεια στην εθνική οικονομία 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με ευθύνη δίπλα στην κοινωνία, στην αγορά και στο περιβάλλον Κυρίες και Κύριοι, H Lidl Ελλάς από το 1999 δημιουργεί αξία. Για τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, την Ελλάδα. Πατάμε σε γερά θεμέλια και έχουμε στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ! Και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε. Με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Για τους πελάτες μας, τους Εργαζόμενους, την Κοινωνία, τους εξωτερικούς Συνεργάτες μας, το Περιβάλλον. Σας ευχαριστώ!

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

«Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων»

«Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων» «Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων» Ημερίδα: «Το Δικαίωμα στην Εργασία και η καταπολέμηση των διακρίσεων: Η σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα και

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα?

Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα? Γιατί πρέπει να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα? Πρώτα απ όλα, πρέπει όλοι να στηρίζουμε τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες για να πάμε μπροστά σαν χώρα και να μειώσουμε την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές.

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Αναστασία Δημητρίου Αν. Καθηγήτρια Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια. Οι διακρίσεις συνδέονται άμεσα με

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα

Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα Δημιουργία Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος μέσω των Συστημάτων Ποιότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα Αχιλλέας Κοντογεώργος Επίκ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Αναστάσιος Σέμος Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές.

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας, η οποία πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος της αλυσίδας διακίνησης από τη βιομηχανία τροφίμων - Κανόνες και εργαλεία. Ρόδιος Γαμβρός: Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ

Έλεγχος της αλυσίδας διακίνησης από τη βιομηχανία τροφίμων - Κανόνες και εργαλεία. Ρόδιος Γαμβρός: Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ Έλεγχος της αλυσίδας διακίνησης από τη βιομηχανία τροφίμων - Κανόνες και εργαλεία Ρόδιος Γαμβρός: Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ Ποιος είναι ο ΣΕΒΤ 1978: Επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

ellinikienosizithopoion.gr

ellinikienosizithopoion.gr ellinikienosizithopoion.gr Μέλη Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ ΒΑΠ Π. Κούγιος ΑΒΕΕ Έλιξη Ελληνική Ζυθοποιία Ζυθοποιία Πλάστιγγα Ζυθοποιία Σαντορίνης AEBE Ζυθοποιία Χίου Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ Μικροζυθοποιία Κυκλάδων

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία)

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ Βόλος 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 1 Αγαπητοί προσκεκλημένοι,

Διαβάστε περισσότερα

[ 1 ] Η ΔΕΗ διαθέτει μια πολύ μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη,

[ 1 ] Η ΔΕΗ διαθέτει μια πολύ μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, [ 1 ] [ 1 ] >> Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια πελάτες. Μέσα σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W: E: advertising.

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W:  E: advertising. ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: 22990 63531-2 Φ: 22990 63530 W: www.fotep.gr E: info@fotep.gr advertising +construction Η εταιρεία ΦΩΤΕΠ Ι. ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κορρέ

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Πτυχιακή Εργασία Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Σπουδαστής: Καραλάγας Γεώργιος Εισηγητής: Ντάνος Αναστάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου. «Βιολογικά Προϊόντα: Προοπτικές και τάσεις του κλάδου» Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010, ΕΒΕΑ

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου. «Βιολογικά Προϊόντα: Προοπτικές και τάσεις του κλάδου» Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010, ΕΒΕΑ Η αγορά των βιολογικών προϊόντων Δρ Πολυμάχη Συμεωνίδου Η ενίσχυση του κλάδου των βιολογικών Στην Ελλάδα το βιολογικό επιδοτήθηκε αλλά ελάχιστες αποτελεσματικές επενδύσεις στόχος τα στρέμματα και όχι το

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε.

Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. Ομιλία Προέδρου Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Γ. Μότσιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι μέτοχοι, Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς ως εκπρόσωπος του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.. Ως εκπρόσωπος του μεγαλύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Κυπριακή Δημοκρατία ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ «Ο Ρόλος και η Σημαντικότητα του Εκπαιδευτικού Συστήματος στην Ανάπτυξη της Συνεργατικής Κουλτούρας» Εκπρόσωπε του Υπουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Δήλωση Η δέσμευσή μας για το σεβασμό και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κοινωνικών αρχών, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Ηγέτες με Όραμα Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Αγαπητοί φοιτητές, Εκ μέρους του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων σας καλωσορίζουμε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής»

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» ελτίο Τύπου Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2009 Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» Κυρίες και κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Σεβαστές μου πρυτανικές αρχές, Κυρίες και κύριοι. Είναι χαρά και

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ALTERNATE MINISTER OF TOURISM, MINISTRY OF ECONOMY, INFRASTRUCTURE, MARITIME AFFAIRS AND TOURISM, GREECE THE 19 th ROUNDTABLE WITH THE GOVERNMENT OF GREECE EUROPE:

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιστεύω μας. Οι άνθρωποί μας

Τα πιστεύω μας. Οι άνθρωποί μας Οι επιτυχίες μας κατά την περίοδο 2009 2014 Ποιοί είμαστε Είμαστε η μεγαλύτερη πολιτική οικογένεια της Ευρώπης και η δράση μας αναπτύσσεται με γνώμονα ένα κεντροδεξιό πολιτικό όραμα. Είμαστε η Κοινοβουλευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κύριε Πρόεδρε, εκλεκτά μέλη της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, αγαπητοί απόφοιτοι, κυρίες και κύριοι. Βρίσκομαι απόψε

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY. O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY. O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες, προγράμματα, πολιτικές και διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 ΛΕΥΚΑΔΑ Ενότητα 1: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Γιώργου Χαντζηνικολάου σε εκδήλωση πελατών στη Λάρισα

Ομιλία του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Γιώργου Χαντζηνικολάου σε εκδήλωση πελατών στη Λάρισα Ομιλία του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Γιώργου Χαντζηνικολάου σε εκδήλωση πελατών στη Λάρισα Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Πελάτες & Στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, Με μεγάλη χαρά, εκ μέρους της Τράπεζας,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Αγαπητοί μου μεταπτυχιακοί απόφοιτοι,

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου. σε ηµερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή. «ADR- Η Εξωδικαστική Επίλυση ιαφορών στην Ελλάδα»

Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου. σε ηµερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή. «ADR- Η Εξωδικαστική Επίλυση ιαφορών στην Ελλάδα» Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου σε ηµερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή µε θέµα: «ADR- Η Εξωδικαστική Επίλυση ιαφορών στην Ελλάδα» 3 Νοεµβρίου 2007 Athens Imperial Κυρίες και Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

«Έρευνα Ελληνικών Καταναλωτικών Τάσεων στο Λιανεμπόριο Τροφίμων» Ανακοίνωση τύπου 22/2/2011

«Έρευνα Ελληνικών Καταναλωτικών Τάσεων στο Λιανεμπόριο Τροφίμων» Ανακοίνωση τύπου 22/2/2011 Ινστιτούτο Έρευνάς Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών «Έρευνα Ελληνικών Καταναλωτικών Τάσεων στο Λιανεμπόριο Τροφίμων» Ανακοίνωση τύπου 22/2/2011 Το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΙΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Τι είναι η πιστοποίηση Η Πιστοποίηση επαγγελματιών είναι η διαδικασία επιβεβαίωσης και επικύρωσης των δεξιοτήτων φυσικών προσώπων επαγγελματιών μέσα από τη χρήση διεθνών προτύπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κεφάλαιο 1 ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1. Εισαγωγή Μ έχρι αρκετά πρόσφατα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Η δέσμευσή μας για το σεβασμό και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κοινωνικών αρχών, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΟΤΕ: Ο Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ *

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ * ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ * Διαπιστώσεις Διαπίστωση Ι: Ο όγκος και η αξία των εξαγωγών ελληνικών ελιών στην Ιαπωνία -αν και σε αυξητική πορεία την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο Διάλογος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, αποτελεί τη συστηματική καταγραφή των θέσεων όλων των προσκεκλημένων στην Πρωτοβουλία Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ. Εισαγωγή στην Στρατηγική. Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος. Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος

ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ. Εισαγωγή στην Στρατηγική. Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος. Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Κων/νος Μακρής ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ Εισαγωγή στην Στρατηγική Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Εργαλεία για Ανάλυση Στρατηγικής Θεωρίες Στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

Πανοσιολογιότατε, Αγαπητοί μας γονείς, Αγαπητοί νέοι φοιτητές, που βραβεύεστε απόψε, Αγαπητοί μας προσκεκλημένοι,

Πανοσιολογιότατε, Αγαπητοί μας γονείς, Αγαπητοί νέοι φοιτητές, που βραβεύεστε απόψε, Αγαπητοί μας προσκεκλημένοι, Πανοσιολογιότατε, Αγαπητοί μας γονείς, Αγαπητοί νέοι φοιτητές, που βραβεύεστε απόψε, Αγαπητοί μας προσκεκλημένοι, Είναι η 16 η χρονιά στη σειρά που η Eurobank οργανώνει αυτή την εκδήλωση.είναι μια ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013 COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) 2013 Απρίλιος 2014 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα 5. Συνθήκες Εργασίας 6. Περιβάλλον 7. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Σαν Συμβούλιο του ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη έχουμε ακριβώς αυτή την αποστολή:

Κυρίες και Κύριοι, Σαν Συμβούλιο του ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη έχουμε ακριβώς αυτή την αποστολή: Κυρίες και Κύριοι, Το σημερινό συνέδριο, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την επιτυχή έκβαση της παγκόσμιας συνδιάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στο Μαρόκο, αλλά και υπό το πρίσμα της αβεβαιότητας που προκύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ HORST REICHENBACH ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ; ΌΧΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ!

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ; ΌΧΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ! Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ; ΌΧΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΕΥΣ 1993 ΚΡΙΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΙΔΡΥΣΗ ΖΕΥΣ ΤΟ 1993 ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε Η ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΖΕΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΥΠΟΠΟΙΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

EL Ενωµένη στην πολυµορφία EL B8-0655/1. Τροπολογία

EL Ενωµένη στην πολυµορφία EL B8-0655/1. Τροπολογία 6.7.2015 B8-0655/1 1 Αιτιολογική σκέψη Ε Ε. λαµβάνοντας υπόψη ότι, στον απόηχο της χρηµατοπιστωτικής κρίσης, τα θεσµικά όργανα της ΕΕ θέσπισαν µια σειρά από νοµοθετικές πράξεις που αποσκοπούν στην πρόληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 1. Τυποποίηση και Συσκευασία Η τυποποίηση, σε συνδυασμό με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε διαφορετικές γλώσσες. Η γλώσσα των επιχειρηματιών είναι

Διαβάστε περισσότερα

1. Την παρουσίαση του ελληνικού προτύπου ΕΛΟΤ 1452 για τη διαχείριση της ποιότητας εμπορικών καταστημάτων,

1. Την παρουσίαση του ελληνικού προτύπου ΕΛΟΤ 1452 για τη διαχείριση της ποιότητας εμπορικών καταστημάτων, Εκδήλωση για Πρότυπο ποιότητας για εμπορικά καταστήματα Νέες εκδόσεις προτύπων συστημάτων διαχείρισης αίθουσα Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών πλ. Γεωργίου Α 25, ΠΑΤΡΑ Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

* ΑΕΙΦΟΡΑ * Ξανά στην μόδα

* ΑΕΙΦΟΡΑ * Ξανά στην μόδα Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 18 -Αύγουστος 2011 * Πιστοποίηση * ΑΕΙΦΟΡΑ * Ξανά στην μόδα διαχειριστικής τα logos που θυμίζουν τον πα- επάρκειας για τη ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ foodstandard λιό καλό

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06)

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Η χώρα μας είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α.

Επεξεργασία Μεταποίηση. ΝτουµήΠ. Α. Επεξεργασία Μεταποίηση ΝτουµήΠ. Α. 1 Επεξεργασία Μεταποίηση Ως επεξεργασία ή µεταποίηση ενός πρωτογενούς γεωργικού προϊόντος χαρακτηρίζεται το σύνολο των χειρισµών και επεµβάσεων µετά τη συγκοµιδή του,

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Κυρίες και κύριοι, Σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ζωή νέων ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Ιστορία του Έργου

Σύντομη Ιστορία του Έργου Σύντομη Ιστορία του Έργου Η ιστορία του «LOCPROII» βρίσκει τις ρίζες της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έργου Interreg IIIA με όνομα «LOCPRO». Η εκ των υστέρων γνώση από το «LOCPRO» κατέστησε εμφανές

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί, Κυρίες και Κύριοι,

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί, Κυρίες και Κύριοι, Ομιλία του κ. Philippe Μaystadt, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2008 Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί, Κυρίες και Κύριοι, Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία κ. Νικόλαου Νανόπουλου ιευθύνοντος Συµβούλου του Οµίλου Eurobank EFG

Οµιλία κ. Νικόλαου Νανόπουλου ιευθύνοντος Συµβούλου του Οµίλου Eurobank EFG Οµιλία κ. Νικόλαου Νανόπουλου ιευθύνοντος Συµβούλου του Οµίλου Eurobank EFG Ηµερίδα µε θέµα: Χρηµατοδότηση της επιχειρηµατικότητας στη νέα ελληνική οικονοµία Πέµπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 Αµφιθέατρο του Μεγάρου

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες στην. επιτυχία

Συνεργάτες στην. επιτυχία Συνεργάτες στην επιτυχία Παρέχοντας το υπόβαθρο Tα πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων λύσεων για τις καλλιέργειες Η υγιεινή διατροφή αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Δε μας βοηθά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS

BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS Bravo Business ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Ο Θεσμός BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, συμβάλλει στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Νικήτας Ποθουλάκης CEO Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY ΤΗ ΧΑΡΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Στάθμη: 01.05.2017 Εμείς στην Ευρώπη 45 χρόνια εμπειρίας με δραστηριότητα σε 14 χώρες σχεδόν 3,3 εκατ. πελάτες περίπου 5.000 πιστοποιημένοι Οικονομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε/ΤΥΠΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε/ΤΥΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΟ 4 Ο ΕΤΗΣΙΟ CAPITAL LINK CSR FORUM ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON, 27.5.14 «Με πολύ μεγάλη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Ecoelastika λίγα λόγια

Ecoelastika λίγα λόγια Ecoelastika λίγα λόγια Η ECOELASTIKA, είναι το μοναδικό εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) στην Ελλάδα από τον Ε.Ο.ΑΝ. (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης). Έχει Πανελλαδική εμβέλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΛΙΚΚΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΛΙΚΚΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΛΙΚΚΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 59 Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΠΑΗΚ ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΑΗΚ Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αγαπητές φίλες και

Διαβάστε περισσότερα

ένα βήμα μπροστά Company Profile

ένα βήμα μπροστά Company Profile ένα βήμα μπροστά Company Profile 25 χρόνια... ένα βήμα μπροστά Με ενθουσιασμό και όραμα, 25 ΧΡΟΝΙΑ πριν, ιδρύθηκε η INTERLIFE Ασφαλιστική και κατάφερε να αναδειχθεί σε μια ισχυρή Ασφαλιστική Εταιρία με

Διαβάστε περισσότερα

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld *Στοιχεία Επικοινωνίας Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr 58 insurance w * rld Frontco Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ. «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ «Είμαστε εδώ» για το Περιβάλλον Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΔΩ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, συμπληρώνοντας, φέτος, 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανανεώνει τη δέσμευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ Περιεχόμενο του επιχειρηματικού σχεδίου για την ίδρυση του καταστήματος Παντοπωλείον Η Ενημέρωση Συντάκτης : Ελένη Β. Σπανοπούλου αε Η ιδέα Ηδημιουργίαμη κερδοσκοπικού

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος 2014-2015 Στάθης Ραγκούσης Διευθύνων Σύμβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Εξειδικευμένοι συνεργάτες του QualityNet Foundation μπορούν να σας υποστηρίξουν στη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα