Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου"

Transcript

1 Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου

2 Ηλεκτρονικές Τραπεζικές Συναλλαγές Τι είναι οι Ηλεκτρονικές Τραπεζικές Συναλλαγές; Είναι η πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία σε κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα, αλλά από το σπίτι ή το γραφείο μέσω του διαδικτύου (remote banking/ web banking/ internet banking). Σε τι χρησιμεύουν οι Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω διαδικτύου (remote banking/ web banking/ internet banking); Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του web banking χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: 1) Διεκπεραίωση τραπεζικών συναλλαγών 2) Άμεση ενημέρωση και πληροφορίες από την τράπεζα προς τους καταναλωτές /πελάτες

3 1) Διεκπεραίωση τραπεζικών συναλλαγών Υπόλοιπα λογαριασμών (ταμιευτηρίου, πιστωτικών & χρεωστικών καρτών, επιταγών, προθεσμιακών καταθέσεων κ.α.) Αντίγραφο λογαριασμού (πρόσφατες κινήσεις πληρωμών, αναλυτικός έλεγχος κάθε συναλλαγής κ.τ.λ.) Μεταφορά εμβάσματος ή χρημάτων μεταξύ λογαριασμών (του ίδιου του πελάτη στην ίδια τράπεζα, του ίδιου του πελάτη σε άλλη τράπεζα ή μεταφορά σε άλλον πελάτη «τρίτο» κ.α.) Πληρωμές λογαριασμών & εντολές πληρωμής (από την τράπεζα προς σε άλλον ωφελούμενο/ μισθοδοσία/ τακτική πληρωμή προμηθευτών κ.τ.λ.) Εντολές αγοράς ή πώλησης Αιτήσεις π.χ. για έκδοση τραπεζικού βιβλιαρίου, εγγυητικής επιστολής ή ενέγγυας πίστωσης κ.α. 2) Άμεση ενημέρωση και πληροφορίες προς τους καταναλωτές /πελάτες: Προβολή της Τράπεζας, του Διοικητή, του δικτύου των καταστημάτων κ.τ.λ. Παρουσίαση και ανάλυση των υπηρεσιών και των προϊόντων της τράπεζας Τιμές μετόχων εισηγμένων στο Χρηματιστήριο, τιμές συναλλάγματος κ.α. Άλλες πληροφορίες και δυνατότητες στην κρίση κάθε τράπεζας

4 Τρόποι απόκτησης & σύνδεσης με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής υπηρεσίας; Αρχικά ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει τη σχετική αίτηση αποδεχόμενος τους όρους της σύμβασης (εξουσιοδότηση της τράπεζας για σύνδεση των λογαριασμών που επιθυμεί ο ίδιος). Οι πιο γνωστοί τρόποι είναι: A. Μέσω ενός υποκαταστήματος της τράπεζας του πελάτη, με απευθείας επικοινωνία μεέναν υπάλληλο. B. Μέσω χρήσης του διαδικτύου, με εγγραφή λογαριασμού.

5 Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου - Τράπεζα Πειραιώς (Winbank)

6 Εισαγωγή στο λογαριασμό του winbank Τί είναι το winbank; Γιατί είναι χρήσιμο; 1 ο Βήμα: Είσοδος και αναζήτηση στο διαδίκτυο 2 ο Βήμα: Είσοδος στη σελίδα του winbank 3 ο Βήμα: Αρχική Σελίδα Winbank 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών 5 ο Βήμα: Μεταφορά ποσού σε άλλο λογαριασμό 6 ο Βήμα: Απαιτούμενες ηλεκτρονικές συναλλαγές για τη φορολογική δήλωση Χρήσιμες Πληροφορίες/ Παρατηρήσεις

7 Τί είναι το winbank; Γιατί είναι χρήσιμο; Τιείναι τοwinbank; Η εμπορική ονομασία Winbank εισήχθη στην ελληνική αγορά από την Τράπεζα Πειραιώς το έτος Με την έναρξή της λειτούργησαν ταυτόχρονα το web banking, το phone banking και το mobile banking παράλληλα με τα ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς. Η Winbank αποτέλεσε την πρώτη υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής στον ελληνικό τραπεζικό τομέα. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος winbank λογαριασμό; Είναι σημαντικό: 1) για να πραγματοποιείτε τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές (πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων) σας με ασφάλεια μέσω Internet 2) για να μαθαίνετε άμεσα τις οφειλές σας, το υπόλοιπο του λογαριασμού τις κινήσεις των λογαριασμών σας ή των καρτών, χωρίς να μεταβείτε σε ένα ΑΤΜ ή ένα τραπεζικό κατάστημα.

8 1 ο Βήμα: Είσοδος και αναζήτηση στο Διαδίκτυο Μπαίνουμε στο διαδίκτυο, πληκτρολογώντας στην αρχική μας σελίδα ή στην μπάρα αναζήτησης της google είτε τη διεύθυνση ή απλά τη λέξη winbank και κλικάρουμε μια από τις επιλογές που φαίνονται δεξιά.

9 2 ο Βήμα: Είσοδος στη σελίδα του Winbank Αφού επιλέξουμε το winbank από το Google, θα εμφανιστεί στην οθόνη η σελίδα που φαίνεται στη διπλανή εικόνα. Εμείς θα επιλέξουμε το σημείο «είσοδος» με βάση τον κωδικό και το username (όνομα χρήστη) που βρίσκεται στο πλαίσιο της εικόνας. Προσοχή: επιλέγουμε να μπούμε ως ιδιώτης όταν αφορά αποκλειστικά εμάς ο λογαριασμός, ενώ ως επιχείρηση το έχει αναλόγως σαν επιλογή.

10 Στην εικόνα δεξιά, φαίνεται η αρχική σελίδα της winbank. 3 ο Βήμα: Αρχική Σελίδα

11 3 ο Βήμα: Αρχική Σελίδα Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που περιέχονται στην αρχική σελίδα του λογαριασμού μας: 1. Μπάρα αναζήτησης για οποιαδήποτε ενέργεια ή πληροφορία που θέλουμε ναπροβούμε. Πρόσφατες Συναλλαγές 2. Είδος Λογαριασμού/ ΙΒΑΝ/ Υπόλοιπο λογαριασμού.

12 Από την μπάρα αναζήτησης στο επάνω μέρος, επιλέγουμε «ΠΛΗΡΩΜΕΣ» και την επιλογή «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ». Στη δεξιά εικόνα δείχνουμε τον τρόπο αναζήτησης για πληρωμή κάποιας εταιρείας με αλφαβητική σειρά (όπως ΔΕΗ, ACS Courier, OTE κ.α.). Για παράδειγμα, για να πληρώσουμε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, επιλέγουμε το γράμμα «δ» και στη συνέχεια κάνουμε επιλέγουμε τη ΔΕΗ. 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών

13 Το σύστημα μας εμφανίζει την εικόνα στα δεξιά. Αρχικά, μπορούμε να επιλέξουμε τον τρόπο πληρωμής (Κάρτα ή Τραπεζικό Λογαριασμό). Εφόσον αφήσουμε την προεπιλογή «Τραπεζικό Λογαριασμό», συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας ως εξής: 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών «Ονοματεπώνυμο» όπως φαίνεται στον λογαριασμό Κωδικός Πληρωμής όπως φαίνεται στον λογαριασμό το ποσό πληρωμής Λίγο πιο πάνω στο πεδίο «Υπόδειγμα Πληρωμής» πατώντας το+ μας δείχνει έναν λογαριασμό της ΔΕΗ με επισημάνσεις για να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα ζητούμενα πεδία. Τέλος, μας δίνεται η επιλογή της χρονικής περιόδου που θέλουμε να προβούμε στην πληρωμή (άμεσα, ή άλλη συγκεκριμένη χρονική περίοδο). Πατώντας «ΣΥΝΕΧΕΙΑ» και στην επόμενη οθόνη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ» η συναλλαγή μας ολοκληρώνεται.

14 5 ο Βήμα: Μεταφορά ποσού σε άλλο λογαριασμό Μεταφορά εμβάσματος εννοούμε τη μεταφορά ποσού σε έναν άλλο λογαριασμό. Επιλέγουμε ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε μεταφορά: 1) είτε δικό μας λογαριασμό στην ίδια τράπεζα («μεταφορά μεταξύ λογαριασμών μου»), 2) είτε σε τρίτο πρόσωπο στην ίδια τράπεζα 3) είτε γενικά σε έναν λογαριασμό άλλης τραπέζης (με μια επιπλέον χρέωση αναλόγως την τράπεζα). Έστω ότι επιλέγουμε μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα (Πειραιώς)

15 5 ο Βήμα: Μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα Πειραιώς Εάν δεν έχουμε αποθηκεύσει τον λογαριασμό που θέλουμε να στείλουμε χρήματα, επιλέγουμε «Νέο Λογαριασμό». Στο πεδίο που θα ανοίξει ακριβώς από κάτω, συμπληρώνουμε τον αριθμό λογαριασμού Πειραιώς ή το ΙΒΑΝ. Εάν θέλουμε, επιλέγουμε αποθήκευση του λογαριασμού, και γράφουμε μία «Φιλική ονομασία». Φιλική ονομασία: Όταν στέλνουμε επανειλημμένα κάποιο ποσό σε τρίτο πρόσωπο και θέλουμε να το έχουμε αποθηκευμένο χωρίς να ψάχνουμε κάθε φορά το IBAN ή άλλα στοιχεία λογαριασμού (π.χ. ένα όνομα). Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε το ποσό της κατάθεσης και προαιρετικά κάποιες πληροφορίες που θα φανούν στο δικαιούχο. Πατάμε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ» και στην επόμενη οθόνη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ»

16 6 ο Βήμα: Απαιτούμενες ηλεκτρονικές συναλλαγές για τη φορολογική δήλωση Προκειμένου να δούμε το ποσό των πληρωμών που έχουμε πραγματοποιήσει με ηλεκτρονικό τρόπο (ebanking ή πληρωμές με κάρτα) ακολουθούμε τα επόμενα βήματα: Α) Από την αρχική σελίδα επιλέγουμε Πληρωμές Β) Διαχείριση Πληρωμών / Μεταφορών Γ) Δαπάνες μείωσης φόρου όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά Στην οθόνη που ανοίγει, μπορούμε να επιλέξουμε τη χρονική περίοδο που θέλουμε. Αρχικά, φαίνεται το σύνολο των ηλεκτρονικών συναλλαγών που έχουμε πραγματοποιήσει, κατά τη χρονική περίοδο που επιλέξαμε. Στο πεδίο «Ετήσιο Εισόδημα», συμπληρώνουμε το ετήσιο εισόδημά μας. Το πρόγραμμα μας δείχνει εάν έχουμε καλύψει το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό σε ηλεκτρονικές συναλλαγές, και πόσο υπολείπεται μέχρι τον στόχο.

17 Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου Εθνική Τράπεζα

18 Εισαγωγή στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 1 ο Βήμα: Αναζήτηση στο διαδίκτυο και είσοδος στη σελίδα e-banking της Εθνικής Τράπεζας 2 ο Βήμα: Αρχική Σελίδα 3 ο Βήμα: Κινήσεις λογαριασμού 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών 5 ο Βήμα: Μεταφορά ποσού σε άλλο λογαριασμό 6 ο Βήμα: Απαιτούμενες ηλεκτρονικές συναλλαγές για τη φορολογική δήλωση Χρήσιμες Πληροφορίες/ Παρατηρήσεις

19 1 ο Βήμα: Αναζήτηση στο διαδίκτυο και είσοδος στη σελίδα e-banking της Εθνικής Τράπεζας Μπαίνουμε στο διαδίκτυο, πληκτρολογώντας στην αρχική σελίδα ή στην μπάρα αναζήτησης της google είτε τη διεύθυνση ή απλά εθνική τράπεζα. Μόλις εισέλθουμε στην αρχική σελίδα της Εθνικής Τράπεζας, στο επάνω μέρος επιλέγουμε «Είσοδος για Ιδιώτες», όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά.

20 1 ο Βήμα: Αναζήτηση στο διαδίκτυο και είσοδος στη σελίδα e-banking της Εθνικής Τράπεζας Στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται, πληκτρολογούμε τον «Κωδικό Χρήστη» και τον «Μυστικό Κωδικό» που μας έχουν δοθεί από την Τράπεζα. Πατώντας «Σύνδεση» εισερχόμαστε στην Αρχική σελίδα του e- banking.

21 2 ο Βήμα: Αρχική Σελίδα Η εικόνα δεξιά, δείχνει την αρχική σελίδα. Στο πεδίο 1, φαίνεται το υπόλοιπο του λογαριασμού μας. Στο πεδίο 2, φαίνεται ο αριθμός του λογαριασμού μας. Μπορούμε να επιλέξουμε τη διαχείριση άλλου λογαριασμού, εάν έχουμε περισσότερους από έναν στην Εθνική Τράπεζα. Στο πεδίο 3, φαίνεται το υπόλοιπο όλων των λογαριασμών μας. Πατώντας πάνω στην επιλογή «Κινήσεις», θα εμφανιστούν οι κινήσεις του λογαριασμού μας.

22 Στη συνέχεια επιλέγουμε το πεδίο «Κινήσεις», όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά. Στο πεδίο «περίοδος» πληκτρολογούμε το χρονικό διάστημα που θέλουμε να εμφανιστούν οι κινήσεις του λογαριασμού μας. Στο πεδίο 2, μπορούμε είτε να εκτυπώσουμε τις κινήσεις λογαριασμού είτε να αποθηκεύσουμε το σχετικό αρχείο στον υπολογιστή μας, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο. 3 ο Βήμα: Κινήσεις Λογαριασμού

23 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μία οποιαδήποτε πληρωμή λογαριασμού (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, τηλέφωνο), π.χ. του λογαριασμού ΔΕΗ, από το μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέγουμε «πληρωμές» και στην συνέχεια «θέλω να πληρώσω». Στην οθόνη που ανοίγει, όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά, αρχικά επιλέγουμε το πεδίο «Οργανισμός». Στη νέα λίστα που ανοίγει, είτε πληκτρολογούμε στο πεδίο αναζήτηση τη λέξη Δ.Ε.Η., είτε επιλέγουμε «ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και έπειτα τη «Δ.Ε.Η.».

24 4 ο Βήμα: Πληρωμές λογαριασμών Στην οθόνη μας, εμφανίζεται η εικόνα που φαίνεται δεξιά. Συμπληρώνουμε τα εξής πεδία: Πεδίο 1: Επιλέγουμε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλουμε να πληρώσουμε. Πεδίο 2: Επιλέγουμε το ποσό που θέλουμε να πληρώσουμε. Πεδίο 3: Πληκτρολογούμε τον «Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής», ο οποίος αναγράφεται πάνω στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. Πεδίο 4: Επιλέγουμε το τετραγωνάκι, ώστε να αποδεχτούμε τους όρους που αναφέρονται από κάτω. Πεδίο 5: Επιλέγουμε «Συνέχεια». Η πληρωμή του λογαριασμού ΔΕΗ έχει ολοκληρωθεί. Με αντίστοιχο τρόπο γίνονται οι πληρωμές άλλων λογαριασμών (τηλεφώνου, ΔΕΥΑΠ κλπ)

25 4 ο Βήμα: Μεταφορά ποσού σε άλλο λογαριασμό Προκειμένου να μεταφέρουμε χρηματικό ποσό σε άλλο λογαριασμό ακολουθούμε τα ακόλουθα βήματα: Από το μενού επιλογών στο επάνω μέρος της οθόνης μας, επιλέγουμε «μεταφορές» και στη συνέχεια «θέλω να μεταφέρω χρήματα». Στη νέα οθόνη που εμφανίζεται, όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά, συμπληρώνουμε τα ακόλουθα πεδία: Πεδίο 1 : Επιλέγουμε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλουμε να κάνουμε την κατάθεση. Πεδίο 2: Επιλέγουμε τον λογαριασμό προς τον οποίο θέλουμε να κάνουμε την κατάθεση. Πεδίο 3: Επιλέγουμε το ποσό. Μπορούμε να επιλέξουμε και διαφορετικό νόμισμα εκτός του ευρώ. Πεδίο 4: Πληκτρολογούμε μία αιτιολογία ή κάποιες πληροφορίες για τον παραλήπτη του ποσού. Πεδίο 5: Επιλέγουμε «Συνέχεια». Η κατάθεση του χρηματικού ποσού έχει ολοκληρωθεί.

26 5 ο Βήμα: Απαιτούμενες ηλεκτρονικές συναλλαγές για τη φορολογική δήλωση Το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τις πληρωμές που έχουμε με ηλεκτρονικό τρόπο, προκειμένου να ελέγξουμε εάν έχουμε καλύψει το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό, σύμφωνα με τις φορολογικές διατάξεις. Αρχικά, από το μενού επιλογών στο επάνω μέρος της οθόνης μας, επιλέγουμε «κάρτες» και στη συνέχεια «αφορολόγητο». Στην οθόνη που ανοίγει, όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά, αρχικά επιλέγουμε το έτος που μας ενδιαφέρει. Εμφανίζεται μία κυκλική μπάρα στο κέντρο της οποίας αναγράφεται το ποσό των συναλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

27 Χρήσιμες Πληροφορίες/ Παρατηρήσεις Πως μπορώ να προστατεύσω τις διαδικτυακές συναλλαγές μου; Να αλλάζουμε συχνά τους κωδικούς μας για ασφάλεια. Να έχουμε ενεργή προστασία ενός προγράμματος security antivirus για προστασία των συναλλαγών. Να μην αφήνουμε ποτέ το λογαριασμό ανοιχτό (ειδικά σε ξένο περιβάλλον), αν και η σελίδα μετά από 10 λεπτά ανενεργής λειτουργίας μας αποσυνδέει αυτόματα για ασφάλεια. Πως μπορώ να ξέρω ότι έχει ολοκληρωθεί μια μεταφορά; Όταν ολοκληρώνουμε μια μεταφορά εμβάσματος, ελέγχουμε το προσωπικό που έχουμε δώσει για τη σύνδεση με τον αντίστοιχο λογαριασμό μας. Εάν μας έχει έρθει το επιβεβαίωσης της συναλλαγής, σημαίνει ότι και τυπικά έχει σταλθεί το ποσό που θέλουμε να μεταφέρουμε στο λογαριασμό της επιλογής μας. Εναλλακτικά, μπορούμε να επιλέξουμε, με την κατάλληλη ρύθμιση, να έρχεται μήνυμα στον αριθμό τηλεφώνου κάθε φορά που ολοκληρώνομαι μία συναλλαγή. Πως μπορώ να ξέρω ότι μόνο εγώ εκτελώ με ασφάλεια τις πληρωμές / κινήσεις του λογαριασμού μου; Σε κάθε πληρωμή που είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε, πριν την ολοκλήρωσή της, μας έρχεται στο αριθμό κινητού μας, ένα sms με κωδικό (PIN), όπου τον γράφουμε στη συναλλαγή μας, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι εμείς είμαστε το πρόσωπο που εκτελούμε την κίνηση και όχι κάποιος άλλος (χωρίς τη συγκατάθεσή μας)

28

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. Π.Π. Γερμανού 3-5, T.K. 105 61 Αθήνα T: 210 3740551 2 F: 210 3740508

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR 1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 2 2 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 5 3 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 7 3..1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους

Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους της δράσης «Ψηφιακή Εκπαίδευση στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων» Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 2 Σελίδα εισόδου... 3 Εγγραφή... 4 Σελίδα Εκτύπωσης Κουπονιού...

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1.1 Τρόπος σύνδεσης μέσω site ΤΜΕΔΕ Στο εικονίδιο ΤΜΕΔΕ e-εγγυητικές πατώντας το κουμπί «άνοιγμα της εφαρμογής, μας ανοίγει

Διαβάστε περισσότερα

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 2013. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Περιεχόμενα Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 2 2 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 5 3 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WEB BANKING

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί >

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

G-Remote Banking e-banking ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Σε αυτή την ενότητα, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτελέσετε μεταφορές χρηματικών ποσών από λογαριασμούς σας στη GENIKI Bank σε λογαριασμούς σας ή σε λογαριασμούς τρίτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. Π.Π. Γερμανού 3-5, T.K. 105 61 Αθήνα T: 210 3740551 2 F: 210

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Ιδιώτες Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί >

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πρόγραμμα κάνουμε είσοδο πληκτρολογώντας Username DC Password DC Βασικά πλήκτρα F8 κάνει εκτύπωση (πρέπει να είμαστε στο κατάλληλο πεδίο) F9 κάνει αναζήτηση F12 κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δημιουργία Λογαριασμού... 4 2. Διαδικασία υποβολής αίτησης... 13 3. Διόρθωση αίτησης κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Αθήνα, 1/7/2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την AstroBank και τους νέους επενδυτές

Πληροφορίες για την AstroBank και τους νέους επενδυτές Πληροφορίες για την AstroBank και τους νέους επενδυτές Καμία λειτουργική αλλαγή δεν προκύπτει από την αλλαγή στο όνομα και στη μετοχική δομή της Τράπεζας. Όλα παραμένουν όπως τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας», (ΦΕΚ: Α 65/28.6.2015, Α 66/30.6.2015, Β 1302/30.6.15, Β 1380/3.7.2015, Β 1391/6.7.2015, Β 1420/8.7.2015, Β 1458/10.7.2015, Β 1460/13.7.2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system:

Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system: Αγαπητέ πελάτη, Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system: Τα αρχεία που υποστηρίζει το σύστημα είναι αρχεία κειμένου (.txt) &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Γενικά... 2 Δημιουργία Λογαριασμού... 2 Βήματα για τη δημιουργία λογαριασμού... 2 Δηλώσεις Πώλησης Οχημάτων... 4 Καταχώρηση Νέας Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων 1 e-government... 9 1.1 TAXISNET... 9 1.1.1 Τι είναι το Taxisnet... 9 1.1.2 Με ποιο τρόπο κάνουμε εγγραφή στο taxisnet (εφορία, κωδικοί).... 9 1.1.3 Πώς εισερχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B 02 Εισαγωγή Αγαπητοί Συνεργάτες, Καλώς ορίσατε στο νέο, ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της OfficeMart. Πληκτρολογήστε www.officemart.gr, κάντε είσοδο στις online παραγγελίες,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών Αγαπητοί Συνεργάτες Μέσω της εφαρμογής ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ μπορείτε: Να γνωρίζετε το ποσό των προμηθειών που πιστώνεται στον λογαριασμό σας από κάθε συμβόλαιο,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα

Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα ΕΦΑΡΜΟΓΗ SKYPE Εφαρμογή Skype Μαθησιακά Αποτελέσματα Κατανόηση της εφαρμογής Skype και της χρησιμότητάς του. Εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Να κάνουμε δωρεάν κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Να δεχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης

Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sugarworld Αλιπράντης Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της Sugarworld Αλιπράντης ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ακαδημαϊκή ταυτότητα αποτελεί μέσο φυσικής ταυτοποίησης και ψηφιακής αυθεντικοποίησης του κατόχου της, ενώ υποστηρίζει και υπηρεσίες ψηφιακής υπογραφής

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1 «Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση 1.1 Πίνακας περιεχομένων 1. Λειτουργικότητα Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.1. Δημιουργία Χρήστη Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.2. Εισαγωγή Προσωπικών σας Στοιχείων στο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Επαφές. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών

Pylon Entry. Επαφές. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών Pylon Entry Επαφές Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Επαφής... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 6 Καρτέλα Στοιχεία Επαφής... 7 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης για την εφαρμογή «Αναλυτική Καταγραφή Δικαιούχων Παραγωγών για τα Ειδικά Μέτρα Στήριξης στα Μικρά Νησιά Αιγαίου Πελάγους»

Εγχειρίδιο Χρήσης για την εφαρμογή «Αναλυτική Καταγραφή Δικαιούχων Παραγωγών για τα Ειδικά Μέτρα Στήριξης στα Μικρά Νησιά Αιγαίου Πελάγους» Εγχειρίδιο Χρήσης για την εφαρμογή «Αναλυτική Καταγραφή Δικαιούχων Παραγωγών για τα Ειδικά Μέτρα Στήριξης στα Μικρά Νησιά Αιγαίου Πελάγους» Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτείται, 1. Πλοηγός ιστοσελίδων

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης

Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Φυσική Απογραφή & Παραστατικά Αποθήκης Περιεχόμενα Διαδικασία Φυσικής Απογραφής... 3 Συμπλήρωση φόρμας... 3 Βήματα Απογραφής... 5 Εισαγωγή Αρχείου Απογραφής... 9 Εκτυπώσεις Φυσικής Απογραφής... 10 Λίστα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Όταν κάνουμε πρόταση το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι εάν η ΣΑ είναι στη θέση ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ή ΕΓΚΡΙΣΗ και σε ποια τροποποίηση είναι.

Όταν κάνουμε πρόταση το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι εάν η ΣΑ είναι στη θέση ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ή ΕΓΚΡΙΣΗ και σε ποια τροποποίηση είναι. 4. Έργα Π.Δ.Ε. 4.1 Δημιουργία και Μεταφορά Πρότασης 4.1.1 Δημιουργία μιας Πρότασης Στη συνέχεια θα περιγράψουμε τη διαδικασία που ακολουθούμε για να εισάγουμε νέα έργα σε μια ΣΑ ή για να εισάγουμε εκ νέου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης των

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Οδηγός Εφαρμογής Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Το ksyla.gr είναι μια κοινότητα αγοραπωλησίας καύσιμου ξύλου σε οποιαδήποτε μορφή (καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα) καθώς επίσης και ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ & ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ & ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ & ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. http://eservices.oaed.gr:7777/pls/apex/f?p=110 [1] Την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τις

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών

Βήμα πρώτο - Άνοιγμα νέου λογαριασμού ή επιλογή υφιστάμενου λογαριασμού πληρωμών σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό πληρωμών σας σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. Η διαδικασία αλλαγής λογαριασμού είναι απλή, ενώ τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 28/9/2015 Σελίδα 1 από 17 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για τα Μέσα και τα Συστήματα Πληρωμών

Ερωτηματολόγιο για τα Μέσα και τα Συστήματα Πληρωμών Ερωτηματολόγιο για τα Μέσα και τα Συστήματα Πληρωμών Κωδικός Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Πληρωμών Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Πληρωμών Αρμόδιος/α Υπάλληλος Αριθμός Τηλεφώνου Δ/νση Hλ. Tαχυδρομείου Έτος Αναφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρείτε τους Κωδικούς που έχετε λάβει για την πρόσβαση σας στο E-Banking

Καταχωρείτε τους Κωδικούς που έχετε λάβει για την πρόσβαση σας στο E-Banking Καταχωρείτε τους Κωδικούς που έχετε λάβει για την πρόσβαση σας στο E-Banking Εικόνα 1 Επιλέγετε ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ Εικόνα 2 TEST CUSTOMER Εικόνα 3 Στο κάτω μέρος επιβεβαιώνετε την αποδοχή των ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών

ALPHA BANK. Οδηγίες Χρήσεως. Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών Συναλλαγών ALPHA BANK Οδηγίες Χρήσεως Καταχώρηση τιμολογίων Εισαγωγών προς έγκριση από την Επιτροπή Τραπεζικών 06/11/2015 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2.1 Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο.Π.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΈΚΔΟΣΗ 03.00 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑΓΩΝ Έκδοση Ημερομηνία Αιτιολογία Αλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Εφαρμογή EXTRA Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Αυτόματης Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στο πλαίσιο του έργου «Σύστημα Διαχείρισης, Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ολοκληρωμένων Συναλλαγών για το Δίκτυο Ύδρευσης» Οκτώβριος 2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Στόχος της Πύλης... 3 Εγγραφή στην Πύλη...

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά. 1 Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον προσωπικό ατομικό τραπεζικό σας λογαριασμό (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο) και τις πληρωμές σας, όπως πάγιες εντολές

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Τραπεζικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών

Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Εφαρμογή Διαχείρισης Επαγγελματικών Λογαριασμών Οδηγίες Χρήσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΒΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίας Ενεργειών

Δημιουργίας Ενεργειών Δημιουργίας Ενεργειών Περιεχόμενα Δημιουργία Ενεργειών (Επικοινωνίας, Ραντεβού)... 3 Καταχώρηση Επικοινωνίας και Ραντεβού... 4 Βασικά Στοιχεία... 7 Πεδία Χρήστη... 8 Υπομνήματα... 8 Μεταβολή Ενέργειας...

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης & Βασικός Οδηγός Εξυπηρέτησης - Υπηρεσία Εμβασμάτων MoneyGram

Οδηγίες Χρήσης & Βασικός Οδηγός Εξυπηρέτησης - Υπηρεσία Εμβασμάτων MoneyGram Οδηγίες Χρήσης & Βασικός Οδηγός Εξυπηρέτησης - Υπηρεσία Εμβασμάτων MoneyGram 1 1. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ MONEYGRAM Η υπηρεσία MoneyGram δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να στείλουν ή να παραλάβουν χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.1 Ημερομηνία 5/3/2018

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 (18) Εγχειρίδιο ς (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 (18) Copyright 2013 - Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 3 1.1 Σκοπός... 3 Έκταση... 3 1.3 Ορισμοί, ακρώνυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Εγγραφή Χρήστη Επιλέγετε από το μενού αριστερά «Εγγραφή» Αίτηση Νέου Λογαριασμού και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην επόμενη σελίδα. Στο πεδίο κατηγορία επιλέγετε μία από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister Ορισμός Νέου Κωδικού URegister H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ορισμού Νέου Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Στο έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ Ο Δικαιούχος μπαίνει με τον κωδικό του στην Ηλεκτρονική Υποβολή ΕΣΠΑ του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ), ως συνήθως. Ανοίγει

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος σου "Οδηγός" σε ότι χρειάζεσαι για την έγκαιρη και ορθή οργάνωση της κατασκήνωσης σου.. Καλή Κατασκήνωση λοιπόν. MyCamp STEP BY STEP

Ο νέος σου Οδηγός σε ότι χρειάζεσαι για την έγκαιρη και ορθή οργάνωση της κατασκήνωσης σου.. Καλή Κατασκήνωση λοιπόν. MyCamp STEP BY STEP Ο νέος σου "Οδηγός" σε ότι χρειάζεσαι για την έγκαιρη και ορθή οργάνωση της κατασκήνωσης σου.. Καλή Κατασκήνωση λοιπόν MyCamp STEP BY STEP Περιεχόμενα Αρχικό Login... 2 Βασικές Λειτουργίες του MyCamp...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων (ΦΕΚ Α 84/18 Ιουλίου 2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα Για την ενημέρωση των πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69 15/10/2012 Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Προκειμένου να συνδεθείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα One View, θα πρέπει να επισκεφθείτε στην σελίδα oneview.generali.gr και να προχωρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή

Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύστημα Πρακτικής Άσκησης Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητή Σύντομη περιγραφή και σειρά εικόνων για την χρήση του Πληροφοριακού Υποσυστήματος της Πρακτικής Άσκησης από τους Φοιτητές Έκδοση: 2.0 Ημερομηνία 10/02/2017

Διαβάστε περισσότερα