Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής One View

2 ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Προκειμένου να συνδεθείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα One View, θα πρέπει να επισκεφθείτε στην σελίδα oneview.generali.gr και να προχωρήσετε στην παρακάτω διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει 4 σύντομα στάδια. 1. Επιλογή Χρήστη Από το πεδίο Επιλογή Τύπου Χρήστη επιλέγετε Συνεργάτης. 2. Εγγραφή Χρήστη Για να εγγραφείτε ως Χρήστης εισάγετε τον Κωδικό Παραγωγής σας (5 ψηφία π.χ ), τον ΑΦΜ σας και πληκτρολογείτε το κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Για να προχωρήσετε στην Οθόνη κάνετε κλικ στο Επόμενο.

3 3. Επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας Χρήστη Στο πεδίο αυτό εισάγετε είτε τον αριθμό κινητού σας είτε το σας για να σας αποσταλεί από την Generali ο κλειδάριθμος για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας. Πρέπει να επιλέξετε το πεδίο Αποστολή για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας από την Generali. 4. Επιβεβαίωση Εγγραφής Όταν λάβετε τον κλειδάριθμο (με sms ή ) τότε προχωράτε στην οθόνη επιβεβαίωσης εγγραφής εισάγοντας τα ακόλουθα στοιχεία: Κλειδάριθμος (ο κλειδάριθμος που παραλαμβάνετε από την Generali), Όνομα και Επώνυμο/Επωνυμία (τα στοιχεία συμπληρώνονται αυτόματα από την εφαρμογή), Όνομα Χρήστη (το όνομα χρήστη που θα δημιουργήσετε), Κωδικός Πρόσβασης (ο κωδικός πρόσβασης που θα δημιουργήσετε), Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης (επανεισάγετε τον κωδικό πρόσβασης από το προηγούμενο βήμα). Κάνοντας κλικ στο Επιβεβαίωση, η εφαρμογή σας ενημερώνει ότι έχει γίνει επιτυχώς η εγγραφή σας και κάνοντας κλικ στο Πίσω μεταφέρεστε στην αρχική οθόνη του One View.

4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ONE VIEW Πληκτρολογείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση oneview.generali.gr και εισάγετε στο πεδίο Όνομα Χρήστη το όνομα χρήστη που δημιουργήσατε και στο πεδίο Κωδικός τον κωδικό που δημιουργήσατε. Επιλέγετε Σύνδεση. Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα βλέπετε την αρχική οθόνη. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης εμφανίζεται το μενού με τις εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην πλατφόρμα One View οι οποίες είναι: Αρχική, Προσφορές, Ασφαλιστήρια. Υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης του μενού κάνοντας κλικ στο πεδίο One View το οποίο εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

5 AΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ Η αρχική οθόνη περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με: Τον δείκτη ζημιών ζωής, Τον δείκτη ζημιών γενικών, Τη σύγκριση αποδοτικότητας, Την επίτευξη του στόχου.

6 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Στην εφαρμογή Προσφορές μπορείτε να συνδεθείτε κάνοντας κλικ στο πεδίο Προσφορές τον οποίο υπάρχει στο μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης και περιλαμβάνει τις εξής επιλογές: Προσφορές σε επεξεργασία, Νέες ασφαλίσεις, Ανανεώσεις, Προσεχείς ακυρώσεις, Ακυρώσεις, Σε συμβόλαιο, Νέα προσφορά Ε.Ι.Χ., Νέα προσφορά Φ.Ι.Χ. / Αγροτικό / Μοτοσυκλέτα / Μοτοποδήλατο. Στο πεδίο Πρόσφατη Δραστηριότητα βλέπετε τις τελευταίες προσφορές που δημιουργήσατε.

7 ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε.Ι.Χ. Προκειμένου να δημιουργηθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη προσφορά ασφάλισης. Η προσφορά αυτή, όταν εξοφληθεί (είτε απευθείας από τον πελάτη είτε μέσω Print & Pay), θα μετατραπεί αυτομάτως σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για να δημιουργήσετε μια προσφορά ασφάλισης Speed Ε.Ι.Χ., κάνετε κλικ στο πεδίο Νέα Προσφορά Ε.Ι.Χ. Speed. Η διαδικασία δημιουργίας της προσφοράς ασφάλισης ολοκληρώνεται σε 4 απλά βήματα.

8 1 ο ΒΗΜΑ: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αναζήτηση Οχήματος Στο πρώτο βήμα εισάγετε την πινακίδα του οχήματος και πατάτε Αναζήτηση. Η πινακίδα μπορεί να αναγραφεί με κεφαλαία ή μικρά, με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εμφανιστεί στη λίστα με τα προτεινόμενα μοντέλα, κάνετε αναζήτηση με μάρκα και μοντέλο(1). 1. Στην οθόνη σας εμφανίζονται τα προτεινόμενα μοντέλα με κριτήριο την πινακίδα που πληκτρολογήσατε. Στο αριστερό τμήμα της οθόνης βλέπετε το μάρκα, το μοντέλο και την αξία του οχήματος και στο δεξί μέρος εμφανίζονται τα στοιχεία του κωδικού Eurotax, τα κυβικά, οι ίπποι, η περίοδος παραγωγής, το είδος αμαξώματος (σεντάν, χάτσμπακ, στέισον βάγκον, κάμπριο κ.λπ.), οι πόρτες και το είδος καυσίμου. Για να επιλέξετε το όχημα, κάνετε κλικ σε μία από τις επιλογές που σας εμφανίζονται.

9 Αν ο αριθμός κυκλοφορίας ή το μοντέλο που επιλέξατε δεν είναι το σωστά, μπορείτε με το x, που υπάρχει στο πάνω αριστερό μέρος, να ακυρώσετε την επιλογή σας και να επιστρέψετε στο αρχικό μενού αναζήτησης. Στοιχεία Οχήματος Η οθόνη των στοιχείων οχήματος περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: Εμπορική Αξία (έχει ήδη επιλεγεί από το προηγούμενο βήμα), Ζημιές (κάτω των 3 ετών), Ημερομηνία Μεταβίβασης (αν επιλέξετε ναι, εισάγετε την ημερομηνία μεταβίβασης για τον σωστό υπολογισμό των υπαίτιων ζημιών), Μέτρα Προστασίας (επιλέγετε αν ο πελάτης έχει συναγερμό, γκαράζ ή/και συσκευή εντοπισμού).

10 Κάνοντας κλικ στο πεδίο αναζήτησης των ζημιών κάτω των 3 ετών σας παρέχονται αυτόματα τα δεδομένα των ζημιών από την ΥΣΑΕ. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αποδοχή συμπληρώνονται αυτόματα οι υπαίτιες ζημιές, αν υπάρχουν.

11 Συμβαλλόμενος / Κύριος Οδηγός Αν ο συμβαλλόμενος και ο κύριος οδηγός είναι το ίδιο πρόσωπο, αφήνετε επιλεγμένο το ΝΑΙ στο αντίστοιχο πεδίο και συνεχίζετε την καταχώρηση των στοιχείων. Αν ο συμβαλλόμενος και ο κύριος οδηγός διαφέρουν, τότε επιλέγετε ΟΧΙ και στη συνέχεια συμπληρώνετε, στα νέα πεδία που εμφανίζονται, τα στοιχεία του συμβαλλομένου καθώς και του κυρίως οδηγού. Τα στοιχεία που ζητούνται είναι: Το φύλο, Αν ο πελάτης διατηρεί επιπλέον ασφαλιστήρια συμβόλαια στην εταιρία (αν επιλέξετε ΝΑΙ, ανοίγει νέο πεδίο στο οποίο σας ζητείται ο ΑΦΜ του συμβαλλομένου), Η ημερομηνία γέννησης του οδηγού, Η οικογενειακή του κατάσταση, Ο ταχυδρομικός κώδικας. Περίοδος Ισχύος Αν η ημερομηνία έναρξης του ασφαλιστηρίου είναι διαφορετική από την τρέχουσα προσυμπληρωμένη ημερομηνία, την αλλάζετε στο αντίστοιχο πεδίο. Στη συνέχεια επιλέγετε αν επιθυμείτε το συμβόλαιο να εκδοθεί εξάμηνο ή ετήσιο. Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, επιλέγοντας το πράσινο βέλος στο τέλος της σελίδας, προχωράτε στο επόμενο στάδιο, την τιμολόγηση.

12 2 Ο ΒΗΜΑ: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Στο στάδιο της τιμολόγησης μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο καθώς και τις προαιρετικές καλύψεις που επιθυμείτε. Επιλέγοντας το πακέτο που επιθυμείτε, υπολογίζονται αυτόματα τα αντίστοιχα ασφάλιστρα. Κάνοντας κλικ στο βελάκι δίπλα από το Πακέτο (1), εμφανίζεται η λίστα με τις υποχρεωτικές καλύψεις του αντίστοιχου πακέτου. Στις καλύψεις αυτές, όπου υπάρχει αναδυόμενο μενού, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα ποσά (2). Στη συνέχεια επιλέγετε, κάνοντας κλικ, όποια από τις προαιρετικές καλύψεις επιθυμείτε να προσθέσετε. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιλογής καλύψεων, επαναϋπολογίζετε τη ασφάλιστρα (3)

13 Μετά τον τελικό επαναϋπολογισμό, στην δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζονται τα ασφάλιστρα καθώς και η επιλογή της δημιουργίας μελέτης ασφάλισης. Επιλέγοντας Δημιουργία, εμφανίζεται παράθυρο στο οποίο σας ζητείται το ονοματεπώνυμο του κατόχου της μελέτης. Μετά την συμπλήρωση των ζητηθέντων στοιχείων, επιλέγετε ξανά Δημιουργία και η μελέτη ασφάλισης έχει δημιουργηθεί και θα παραμείνει ενεργή για 30 ημέρες. Επιλέγοντας Λήψη, εμφανίζεται η συνοπτική μελέτη ασφάλισης. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε προσφορά, κάνετε κλικ στο και περνάτε στο επόμενο στάδιο, στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθούν τα στοιχεία του οχήματος και του ιδιοκτήτη.

14 3 ο ΒΗΜΑ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ Στο τρίτο στάδιο θα πρέπει να συμπληρωθούν τα εξής στοιχεία: Όνομα Ιδιοκτήτη, Επώνυμο Ιδιοκτήτη, Πατρώνυμο Διεύθυνση Ιδιοκτήτη, ΑΦΜ Ιδιοκτήτη, Ημερομηνία Έκδοσης Άδειας Οδήγησης, Επάγγελμα Ιδιοκτήτη, Τηλέφωνα Επικοινωνίας, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά τη συμπλήρωση των παραπάνω στοιχείων, συνεχίζουμε τη διαδικασία, πατώντας το πράσινο βέλος, προκειμένου να δημιουργηθεί η προσφορά.

15 4 ο ΒΗΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ Βρίσκεστε ένα κλικ πριν τη δημιουργία της προσφοράς ασφάλισης. Πατώντας ΟΚ, η προσφορά δημιουργείται. Επιλέγοντας το link fastpay.generali.gr συνδέεστε απευθείας στο αντίστοιχο site προκειμένου να εξοφλήσετε τη συγκεκριμένη προσφορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

16 Κατόπιν μπορείτε να αποστείλετε την άδεια κυκλοφορίας και την άδεια οδήγησης, πατώντας πάνω στην αντίστοιχη εκκρεμότητα και σύροντας τα αρχεία από τον υπολογιστή σας. Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε χρέωση της συγκεκριμένης προσφοράς από το πλαφόν σας ώστε να την μετατρέψετε σε συμβόλαιο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο Λήψη ασφαλιστηρίου. Αμέσως σας εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με το διαθέσιμο υπόλοιπό σας στο Print & Pay. Πατώντας ΝΑΙ, το συμβόλαιο έχει χρεωθεί στο πλαφόν σας και έχετε αμέσως δυνατότητα εκτύπωσης του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου. Επιλέγοντας Προβολή ασφαλιστηρίου ή Προβολή απόδειξης, έχετε εικόνα του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου και της Απόδειξης Πληρωμής αντίστοιχα.

17 ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Φ.Ι.Χ. / ΜΟΤΟ Προκειμένου να δημιουργηθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο για Φ.Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη προσφορά ασφάλισης. Η προσφορά αυτή, όταν εξοφληθεί (είτε απευθείας από τον πελάτη είτε μέσω Print & Pay), θα μετατραπεί αυτομάτως σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για να δημιουργήσετε μια προσφορά ασφάλισης για Φ.Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα, κάνετε κλικ στο πεδίο Νέα Προσφορά Φ.Ι.Χ. / Μοτο. Η διαδικασία δημιουργίας της προσφοράς ασφάλισης ολοκληρώνεται σε 4 απλά βήματα.

18 1 ο ΒΗΜΑ: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Όχημα Σε αντίθεση με το αυτοκίνητο, στις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων, η συμπλήρωση των στοιχείων του οχήματος γίνεται χειροκίνητα. Επιλέγετε τον τύπο του οχήματος και συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται τα οποία είναι: Μάρκα, Έτος κατασκευής, Φορολογήσιμοι ίπποι, Εμπορική αξία, Περιοχή, Bonus malus. Ιδιοκτήτης Τα στοιχεία που ζητούνται είναι: Το φύλο, Η ημερομηνία γέννησης. Περίοδος Ισχύος Αν η ημερομηνία έναρξης του ασφαλιστηρίου είναι διαφορετική από την τρέχουσα προσυμπληρωμένη ημερομηνία, την αλλάζετε στο αντίστοιχο πεδίο. Στη συνέχεια επιλέγετε αν επιθυμείτε το συμβόλαιο να εκδοθεί εξάμηνο ή ετήσιο. Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, επιλέγοντας το πράσινο βέλος στο τέλος της σελίδας, προχωράτε στο επόμενο στάδιο, την τιμολόγηση.

19 2 Ο ΒΗΜΑ: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Στο στάδιο της τιμολόγησης μπορείτε να επιλέξετε τις προαιρετικές καλύψεις που επιθυμείτε. Κάνοντας κλικ στο βελάκι δίπλα από το Πακέτο (1), εμφανίζεται η λίστα με τις υποχρεωτικές καλύψεις. Στη συνέχεια επιλέγετε, κάνοντας κλικ, όποια από τις προαιρετικές καλύψεις επιθυμείτε να προσθέσετε. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιλογής καλύψεων, επαναϋπολογίζετε τη ασφάλιστρα (2) Μετά τον τελικό επαναϋπολογισμό, στην δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζονται τα ασφάλιστρα καθώς και η επιλογή της δημιουργίας μελέτης ασφάλισης.

20 Επιλέγοντας Δημιουργία, εμφανίζεται παράθυρο στο οποίο σας ζητείται το ονοματεπώνυμο του κατόχου της προσφοράς. Μετά την συμπλήρωση των ζητηθέντων στοιχείων, επιλέγετε ξανά Δημιουργία και η προσφορά έχει δημιουργηθεί και θα παραμείνει ενεργή για 30 ημέρες. Επιλέγοντας Λήψη, εμφανίζεται η μελέτη ασφάλισης. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε προσφορά, κάνετε κλικ στο και περνάτε στο επόμενο στάδιο, στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθούν τα στοιχεία του οχήματος και του ιδιοκτήτη.

21 3 ο ΒΗΜΑ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ Στο τρίτο στάδιο θα πρέπει να συμπληρωθούν τα εξής στοιχεία: Αριθμός κυκλοφορίας, Όνομα κυρίως οδηγού, Επώνυμο κυρίως οδηγού, Πατρώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, Διεύθυνση Ιδιοκτήτη, Τ.Κ., ΑΦΜ Ιδιοκτήτη, Ημερομηνία Έκδοσης Άδειας Οδήγησης, Οικογενειακή κατάσταση, Επάγγελμα Ιδιοκτήτη, Τηλέφωνα Επικοινωνίας. 1. Σε περίπτωση που ο κύριος οδηγός είναι διαφορετικός από τον ιδιοκτήτη επιλέγετε ΟΧΙ στο αντίστοιχο πεδίο (1) και συμπληρώνετε τα στοιχεία στα νέα πεδία που εμφανίζονται. Μετά τη συμπλήρωση των παραπάνω στοιχείων, συνεχίζουμε τη διαδικασία, πατώντας το πράσινο βέλος, προκειμένου να δημιουργηθεί η προσφορά.

22 4 ο ΒΗΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ Βρίσκεστε ένα κλικ πριν τη δημιουργία της προσφοράς ασφάλισης. Πατώντας ΟΚ, η προσφορά δημιουργείται. Επιλέγοντας το link fastpay.generali.gr συνδέεστε απευθείας στο αντίστοιχο site προκειμένου να εξοφλήσετε τη συγκεκριμένη προσφορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

23 Κατόπιν μπορείτε να αποστείλετε την άδεια κυκλοφορίας και την άδεια οδήγησης, πατώντας πάνω στην αντίστοιχη εκκρεμότητα και σύροντας τα αρχεία από τον υπολογιστή σας. Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε χρέωση της συγκεκριμένης προσφοράς από το πλαφόν σας ώστε να την μετατρέψετε σε συμβόλαιο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Λήψη ασφαλιστηρίου. Αμέσως σας εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με το διαθέσιμο υπόλοιπό σας στο Print & Pay. Πατώντας ΝΑΙ, το συμβόλαιο έχει χρεωθεί στο πλαφόν σας και έχετε αμέσως δυνατότητα εκτύπωσης του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου. Επιλέγοντας Προβολή ασφαλιστηρίου ή Προβολή απόδειξης, έχετε εικόνα του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου και της Απόδειξης Πληρωμής αντίστοιχα.

24 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Στο πεδίο Σε επεξεργασία έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να τροποποιείτε οποιαδήποτε προσφορά έχει μείνει σε εκκρεμότητα και έχει αποθηκευτεί. 1. Στο αριστερό μέρος της οθόνης βλέπετε το ονοματεπώνυμο του πελάτη, τον αριθμό της προσφοράς καθώς και την ημερομηνία έκδοσης. Δεξιά μπορείτε να δείτε τα ασφάλιστρα, τον κωδικό παραγωγής σας και την μπάρα με την πρόοδο της προσφοράς(πόσα από τα 4 βήματα έχετε ολοκληρώσει). Επιλέγοντας το μολύβι που βρίσκεται δεξιά στην οθόνη, μπορείτε να επεξεργαστείτε την προσφορά. Επιλέγοντας το copy μπορείτε να κάνετε νέα προσφορά, η οποία θα πάρει νέο αριθμό, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτής της προσφοράς. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων (1) μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο.

25 ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Στο πεδίο Νέες Ασφαλίσεις έχετε εικόνα των προσφορών ασφάλισης που έχετε δημιουργήσει. 1. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων (1) μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο. Κάνοντας κλικ πάνω σε μία από αυτές, μπορείτε, πατώντας την επιλογή Λήψη Ασφαλιστηρίου, να χρεωθείτε την προσφορά από το πλαφόν σας και να προχωρήσετε σε έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Στο πεδίο Εκκρεμότητες μπορείτε να δείτε τις εκκρεμότητες της συγκεκριμένης προσφοράς όπως η αποστολή της άδειας κυκλοφορίας ή της άδειας οδήγησης, αν υπάρχουν. Επιλέγοντας το link fastpay.generali.gr συνδέεστε απευθείας στο αντίστοιχο site προκειμένου να εξοφλήσετε τη συγκεκριμένη προσφορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

26 Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης έχετε τη δυνατότητα να δείτε αν η συγκεκριμένη προσφορά είναι σε ισχύ ή ακυρωμένη. Επιλέγοντας το copy στο δεξί μέρος της οθόνης, μπορείτε να κάνετε νέα προσφορά, η οποία θα πάρει νέο αριθμό, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτής της προσφοράς (1). 1.

27 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Στο πεδίο Ανανεώσεις έχετε εικόνα των προσφορών που έχουν εκδοθεί αυτόματα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των επόμενων μηνών. 1. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων (1) μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο. Κάνοντας κλικ πάνω σε μία από αυτές, μπορείτε, πατώντας την επιλογή Λήψη Ασφαλιστηρίου, να χρεωθείτε την προσφορά από το πλαφόν σας και να προχωρήσετε σε έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Στο πεδίο Εκκρεμότητες μπορείτε να δείτε τις εκκρεμότητες της συγκεκριμένης προσφοράς όπως η αποστολή της άδειας κυκλοφορίας ή της άδειας οδήγησης, αν υπάρχουν. Επιλέγοντας το link fastpay.generali.gr συνδέεστε απευθείας στο αντίστοιχο site προκειμένου να εξοφλήσετε τη συγκεκριμένη προσφορά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Επιλέγοντας το copy στο δεξί μέρος της οθόνης(1), μπορείτε να τροποποιήσετε κάποια από τις υπάρχουσες προσφορές ανανεώσεων βάσει των νέων απαιτήσεων του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό η προσφορά θα πάρει νέο αριθμό. 1.

28 ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Στο πεδίο Σε συμβόλαιο έχετε εικόνα όλων των προσφορών που έχουν μετατραπεί σε συμβόλαιο. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο. Επιλέγοντας μία προσφορά, η οποία έχει εξοφληθεί και μετατραπεί σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, έχετε εικόνα: Του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, Της απόδειξης πληρωμής, Του οδηγού ασφάλισης, Της μελέτης ασφάλισης, Του ειδοποιητηρίου.

29 ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ Στο πεδίο Προσεχείς Ακυρώσεις έχετε εικόνα όλων των προσφορών και συμβολαίων που πρόκειται να ακυρωθούν εντός των επόμενων ημερών, αν δεν γίνει χρέωση ή εξόφληση αυτών. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ Στο πεδίο Ακυρώσεις έχετε εικόνα όλων των προσφορών που έχουν ακυρωθεί. Επιλέγοντας το πεδίο Εμφάνιση φίλτρων μπορείτε να κάνετε αναζήτηση προσφορών βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως αριθμό προσφοράς, αριθμό κυκλοφορίας, όνομα ή επώνυμο.

30 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ Στην εφαρμογή Ασφαλιστήρια μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ενός ασφαλιστηρίου με βάση: Τον ΑΦΜ, Το ονοματεπώνυμο του πελάτη, Τον αριθμό κυκλοφορίας (αν πρόκειται για αυτοκίνητο), Τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Επιλέγοντας το ασφαλιστήριο που επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δείτε: Βασικές πληροφορίες για το ασφαλιστήριο (στοιχεία συμβαλλομένου, στοιχεία ασφαλιστηρίου, στοιχεία συνεργάτη), Αναλυτικά όλες τις καλύψεις και τα κεφάλαια που καλύπτει η καθεμία, Όλες τις πράξεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και πληροφορίες σχετικά με αυτές (αριθμό πράξης για την κάθε διάρκεια του ασφαλιστηρίου, ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία ισχύος, ασφάλιστρα, αν είναι εξοφλημένο ή όχι, κωδικό πληρωμής για την κάθε διάρκεια). Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, την απόδειξη πληρωμής και τον οδηγό ασφάλισης.

31 Πιο συγκεκριμένα: Βασικές Πληροφορίες Στο πεδίο αυτό υπάρχουν τα στοιχεία του συμβαλλομένου, που είναι: Η επωνυμία Η διεύθυνση συμβαλλομένου Ο Α.Φ.Μ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Τα στοιχεία του ασφαλιστηρίου, που είναι: Ο αριθμός του ασφαλιστηρίου Πρώτη έναρξη Έναρξη περιόδου Διάρκεια ασφάλισης Ημερομηνία επετείου Συχνότητα πληρωμής Μέθοδος πληρωμής Λογαριασμός χρέωσης Τα στοιχεία του συνεργάτη, που είναι: Ο κωδικός παραγωγής Η επωνυμία Το τηλέφωνο επικοινωνίας Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

32 Καλύψεις Στο πεδίο αυτό υπάρχουν: ο αριθμός κυκλοφορίας, το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματος, το ακριβές μοντέλο. όλες οι καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, το ασφαλισμένο κεφάλαιο της κάθε κάλυψης, το ασφάλιστρο της κάθε κάλυψης, η διάρκεια ισχύος της κάθε κάλυψης. Πράξεις Σε αυτό το πεδίο υπάρχει η δυνατότητα να βλέπετε πληροφορίες για όλες τις ανανεώσεις του εκάστοτε ασφαλιστηρίου. Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε την ανάλυση των ασφαλίστρων, την ημερομηνία έναρξης, την ημερομηνία λήξης και τα ποσά για την κάθε διάρκεια κάνοντας κλικ σε όποια διάρκεια σας ενδιαφέρει από τη λίστα. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης μπορείτε να επιλέξετε Ασφαλιστήριο ή Απόδειξη προκειμένου να κατεβάσετε αντίγραφο ασφαλιστηρίου ή απόδειξης αντίστοιχα.

Εγχειρίδιο Χρήσης. Επεξεργασία Προσφορών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Επεξεργασία Προσφορών Εγχειρίδιο Χρήσης Επεξεργασία Προσφορών ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ONEVIEW Μπορείτε από το µενού των Προσφορών του OneView να αντιγράψετε µία ήδη υπάρχουσα προσφορά που έχετε δηµιουργήσει και θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES Τμήμα Εκπαίδευσης: Σεπτέμβριος 2017 Πίνακας Περιεχομένων Σκοπός Εγχειριδίου... 3 Δημιουργία Νέας Προσφοράς Ζωής... 4 Βήματα για τη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο IRIS... 01. Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο IRIS... 01. Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο IRIS... 01 Επιλογή Πεδίου Ασφάλισης... 02 Προσφορά Ασφάλισης Αυτοκινήτων... 03 Καταχώρηση Στοιχείων Ασφάλισης... 03 Επιλογή Καλύψεων... 04 Δημιουργία Προσφοράς και Ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

Το Web IRIS δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε την αναλυτική ή την συνοπτική προσφορά ασφάλισης σε 5 απλά βήματα:

Το Web IRIS δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε την αναλυτική ή την συνοπτική προσφορά ασφάλισης σε 5 απλά βήματα: 1. Εισαγωγή Το Web IRIS δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε την αναλυτική ή την συνοπτική προσφορά ασφάλισης σε 5 απλά βήματα: 1 ο βήμα : Επιλογή Κλάδου Ασφάλισης (ΕΠΙΛΕΓΩ) 2 ο βήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Ηµεροµηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2015 Εγχειρίδιο Πρασίνων Καρτών 0 Περιεχόµενα Σελίδα Εισαγωγή..... 2 Σύστηµα ιεθνούς Ασφάλισης. 2 Πράσινη Κάρτα - Τι είναι η Πράσινη Κάρτα...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ηµιουργία Υποκωδικών

Εγχειρίδιο Χρήσης ηµιουργία Υποκωδικών Εγχειρίδιο Χρήσης ηµιουργία Υποκωδικών ONE VIEW ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΚΩ ΙΚΩΝ Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθµισης της web πλατφόρµας One View έχετε, επιπλέον, τη δυνατότητα να δηµιουργείτε υποκωδικούς για την

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών

ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών ΕΧPERT INSURANCE Οδηγίες Χρήσης Portal συνεργατών Σας καλωσορίζουμε στο νέο portal των συνεργατών της ΕXPERT ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, έναν δικτυακό χώρο από τον οποίο θα μπορείτε να τιμολογείτε προϊόντα της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1.1 Τρόπος σύνδεσης μέσω site ΤΜΕΔΕ Στο εικονίδιο ΤΜΕΔΕ e-εγγυητικές πατώντας το κουμπί «άνοιγμα της εφαρμογής, μας ανοίγει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. Π.Π. Γερμανού 3-5, T.K. 105 61 Αθήνα T: 210 3740551 2 F: 210 3740508

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση»)

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση») 1-12-2015 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Αρχείο με αποθηκευμένες αιτήσεις, τιμολογήσεις, συμβόλαια, προ-συμβόλαια, εντολές πληρωμής, κλπ. Αλλαγή κωδικών πρόσβασης και ρυθμίσεων Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ MYMARSH ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Ο.Π.Α.Μ.) ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΥMARSH

Διαβάστε περισσότερα

Cheetah - Print to Pay

Cheetah - Print to Pay Cheetah - Priint to Pay Cheetah - Print to Pay Σ ε λ 2 Περιεχόμενα 1. Καταχώρηση αίτησης... 4 2. Αναζήτηση πληροφοριών για τις εγγραφές Ρ2Ρ... 5 3. Πληρωμή & Αποστολή δικαιολογητικών για οριστικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 Αθήνα, 10/05/2013 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Print to Pay (P2P) (Manual) Μηχανογραφική Υποστήριξη

Print to Pay (P2P) (Manual) Μηχανογραφική Υποστήριξη Print to Pay (P2P) (Manual) Μηχανογραφική Υποστήριξη 210 329 5550 helpdesk@groupama-phoenix.com Σ ε λ 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Εισαγωγή για το σύστημα Print to Pay (P2P)... 3 2. Καταχώρηση αίτησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 Πρόσβαση http://www.cromar.gr/securewithcromar/main.html Εκπαιδευτικά Video: http://www.cromar.gr/pages.php?p_id=145 Εισαγωγή... 3 Διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα)

Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διαδικασίας Εγγραφής χρήστη για online υποβολή... 2 Περίπτωση Α: Χρήστης που έχει ενεργοποιήσει ξανά κωδικούς Online στις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PORTAL ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. 29/10/2014 Διεύθυνση πωλήσεων και marketing

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PORTAL ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. 29/10/2014 Διεύθυνση πωλήσεων και marketing ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PORTAL ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 29/10/2014 Διεύθυνση πωλήσεων και marketing 1 Περιεχόμενα 1. Είσοδος στο Portal 2. Αρχεία 2.1 Μηνιαία Pdf 2.2 Αποστολή Αρχείων 2.3 Αντίγραφα Συμβολαίων 2.4 Αντίγραφα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2012... 3 1. Διαδικασία Εγγραφής και Πρόσβασης... 3 1.1 Διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης... 3 1.2 Διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Ethniki Cyprus Rate User Manual

Ethniki Cyprus Rate User Manual MANUAL Ethniki Cyprus Rate User Manual Περιεχόµενα Λίγα λόγια για την εφαρµογή Εγκατάσταση και είσοδος στην εφαρµογή Νέος χρήστης / Αίτηση εγγραφής Ήδη εγγεγραµµένος χρήστης Καταχώρηση στοιχείων ασφαλιστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς

Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης Φαρμάκων για Θεράποντες Ιατρούς Version 0.0.1 25/04/2018 Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ε.Ο.Π.Υ.Υ - Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής

Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Οδηγός Χρήσης εφαρμογής Περιεχόμενα 1. Ενεργοποίηση εφαρμογής σελ. 3 2. Σύνδεση εφαρμογής με συσκευή mpos σελ. 4 3. Πώληση σελ. 5 4. Κατάσταση... σελ. 9 5. Συναλλαγές.. σελ. 10 6. Κλείσιμο πακέτου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών

Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλιστικών Εργασιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. HOME PAGE DASHBOARD ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ σελ. 4 2. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ σελ. 6 3. ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ σελ. 21 4. ΠΕΛΑΤΕΣ σελ. 25 5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ σελ. 27 6.

Διαβάστε περισσότερα

Την µείωση της αξίας του οχήµατος Την αλλαγή ασφαλιστικού προγράµµατος Την προσθήκη ή αφαίρεση συγκεκριµένων καλύψεων

Την µείωση της αξίας του οχήµατος Την αλλαγή ασφαλιστικού προγράµµατος Την προσθήκη ή αφαίρεση συγκεκριµένων καλύψεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Τµήµα Έκδοσης Κλάδου Αυτοκινήτων Έκδοση Σεπτέµβριος 2013 ΣΚΟΠΟΣ Η υπηρεσία της Αυτόµατης Μεταβολής Συµβολαίων Αυτοκινήτων επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε Ανανεωτήρια Συµβόλαια

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, οι βελτιώσεις / ενημερώσεις στις οποίες αναφερόμαστε, είναι οι εξής:

Αγαπητοί Συνεργάτες, οι βελτιώσεις / ενημερώσεις στις οποίες αναφερόμαστε, είναι οι εξής: Αγαπητοί Συνεργάτες, οι βελτιώσεις / ενημερώσεις στις οποίες αναφερόμαστε, είναι οι εξής: 1. Στο 1 ο button [κουμπί] του βασικού menu [κάθετη γραμμή στο αριστερό μέρος της οθόνης σας] που έχει τίτλο Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Ασφαλιστικού Γραφείου-Πρακτορείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 10-12-2009 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα)

Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) Εγχειρίδιο εγγραφής online 2017 (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διαδικασίας Εγγραφής χρήστη για online υποβολή... 2 Περίπτωση Α: Χρήστης που έχει ενεργοποιήσει ξανά κωδικούς Online στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ /ΥΠΟΒΟΛΗΣ Δήλωσης Άφιξης Οχήματος- ΔΑΟ στο SEPAnet.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ /ΥΠΟΒΟΛΗΣ Δήλωσης Άφιξης Οχήματος- ΔΑΟ στο SEPAnet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ /ΥΠΟΒΟΛΗΣ Δήλωσης Άφιξης Οχήματος- ΔΑΟ στο SEPAnet. Η Δήλωση Άφιξης Οχήματος ΔΑΟ, είναι ένα Εθνικό τελωνειακό παραστατικό που υποβάλλεται από τον υπόχρεο (μεταφορέα / παραλήπτη οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ 2017 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ATLANET II ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Εισαγωγή στην ενότητα Κλάδου Ζωής 3 Τιμολόγηση Κλάδου Ζωής 4 Έκδοση Προσφοράς 7 Καταχώρησης Αίτησης Ασφάλισης 8 Διαχείριση Εκκρεμοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ ΟδηγόςΧρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ORFEAS ORFEAS. Hellenic American Union

ORFEAS ORFEAS. Hellenic American Union Οδηγίες εγγραφής υποψηφίων μέσω του συστήματος ORFEAS ORFEAS Hellenic American Union Είσοδος στο σύστημα ORFEAS Για την είσοδο στο σύστημα εγγραφών ORFEAS (orfeas.hau.gr), επιλέξτε τη χώρα, τον κωδικό

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Φορέα Πιστοποίησης

Εγχειρίδιο Χρήσης Φορέα Πιστοποίησης Εγχειρίδιο Χρήσης Φορέα Πιστοποίησης ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτείται, 1. Πλοηγός ιστοσελίδων (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Netscape Navigator), 2. Όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Για να κάνετε την αναβάθμιση χαρτών Ελλάδος θα πρέπει να εγγραφείτε ως νέος χρήστης στην ιστοσελίδα http://www.mlsdestinator.gr. 1) Εγγραφή νέου μέλους στην ιστοσελίδα αναβαθμίσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στο πλαίσιο του έργου «Σύστημα Διαχείρισης, Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ολοκληρωμένων Συναλλαγών για το Δίκτυο Ύδρευσης» Οκτώβριος 2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Στόχος της Πύλης... 3 Εγγραφή στην Πύλη...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα)

Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διαδικασίας Εγγραφής χρήστη για online υποβολή... 2 Περίπτωση Α: Χρήστης που έχει ενεργοποιήσει ξανά κωδικούς Online... 5 Περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION

ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Οδηγίες εγγραφής μεμονομένων υποψηφίων μέσω του συστήματος ORFEAS ORFEAS HELLENIC AMERICAN UNION Είσοδος στο σύστημα ORFEAS Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά το σύστημα ORFEAS, για την είσοδό σας, από την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE

AVS. Workshop. Εγχειρίδιο Χρήσης. Standard/Premium Edition AUTOMOTIVE AVS AUTOMOTIVE Εγχειρίδιο Χρήσης Workshop Standard/Premium Edition Περιεχόμενα 1. Σχετικά με την εφαρμογή/βασικές Λειτουργίες...2 1.1. Εγκατάσταση Προγράμματος...3 1.2 Αρχική Οθόνη - Κύριο Μενού...5 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE...2 2. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΛΑΤΗ...2 2.1 Εισαγωγή στοιχείων πελάτη...2 2.2 Εισαγωγή στοιχείων αυτοκινήτου...3 3. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ...4 3.1 Εύρεση Πελάτη...4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Αμοιβών Συνεργατών Αγαπητοί Συνεργάτες Μέσω της εφαρμογής ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ μπορείτε: Να γνωρίζετε το ποσό των προμηθειών που πιστώνεται στον λογαριασμό σας από κάθε συμβόλαιο,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού Ιδρυμάτων/Ερευνητικών Φορέων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Προσωπικού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δημιουργία Λογαριασμού... 4 2. Διαδικασία υποβολής αίτησης... 13 3. Διόρθωση αίτησης κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Πρόσβαση http://www.cromar.gr/securewithcromar/main.html Εκπαιδευτικά Video: http://www.cromar.gr/pages.php?p_id=145 1 Ευρετήριο Εισαγωγή...3 Δημιουργία νέας πρότασης...4

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο έκδοση v3.0 (07-02-2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ II 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίας Ενεργειών

Δημιουργίας Ενεργειών Δημιουργίας Ενεργειών Περιεχόμενα Δημιουργία Ενεργειών (Επικοινωνίας, Ραντεβού)... 3 Καταχώρηση Επικοινωνίας και Ραντεβού... 4 Βασικά Στοιχεία... 7 Πεδία Χρήστη... 8 Υπομνήματα... 8 Μεταβολή Ενέργειας...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Είσοδος στο Basis Αρχική Οθόνη Παραγωγικές Καταστάσεις Αναζήτηση Συμβολαίου Στατιστικά Στοιχεία...

Εισαγωγή Είσοδος στο Basis Αρχική Οθόνη Παραγωγικές Καταστάσεις Αναζήτηση Συμβολαίου Στατιστικά Στοιχεία... Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Basis... 01 Αρχική Οθόνη... 02 Παραγωγικές Καταστάσεις... 03 Αναζήτηση Συμβολαίου... 15 Στατιστικά Στοιχεία... 19 Εκτυπώσεις... 37 Χρήση Προσωπικών Φίλτρων... 39 01 ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.) ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ (P.O.S.) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ΜΑΪΟΣ 2018 Περιεχόμενα Αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE Ανοίγουμε την εφαρμογή των ενεργών τίτλων της ΕΚΧΑ. Επιλέγουμε Παραλαβή Δήλωσης από το μενού Γραφείο Κτηματογράφησης. Στο μήνυμα που εμφανίζεται επιλέγουμε YES Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.ΕΣ. - Δ.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ V 1.2

ΥΠ.ΕΣ. - Δ.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ V 1.2 ΥΠ.ΕΣ. - Δ.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ V 1.2 Δεκέμβριος 2012 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή.. σελ. 3 2. Σύνδεση για πρώτη φορά με την εφαρμογή 4 3. Είσοδος στην εφαρμογή 9 4. Αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

4 Προτάσεις Ανανέωσης Αλλαγές σε Προτάσεις Ανανέωσης 92

4 Προτάσεις Ανανέωσης Αλλαγές σε Προτάσεις Ανανέωσης 92 Περιεχόμενα 1 1 Εισαγωγή στο σύστημα 4 1.1 Είσοδος 4 1.2 Κέντρο Εργασιών Χρήστη 5 1.2.1 Στοιχεία Σύνδεσης 6 1.2.2 Έντυπα και Ανακοινώσεις 7 1.2.3 Αλλαγή Κλάδου Ασφάλισης 8 1.2.4 Οντότητες Ασφάλισης 9 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων

Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Εύδοξος - Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister Ορισμός Νέου Κωδικού URegister H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ορισμού Νέου Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Στο έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ/ΠΛΗΡΩΝΩ-ΤΥΠΩΝΩ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Τ.Π./Π.Τ. Σελίδα 1 από 58 Περιεχόμενα Α. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 6 Β. ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Επαφές. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών

Pylon Entry. Επαφές. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών Pylon Entry Επαφές Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Επαφών Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Επαφής... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 6 Καρτέλα Στοιχεία Επαφής... 7 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις...

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις... 0 Περιεχόμενα Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 2 Α1. Σκοπός εφαρμογής... 2 Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή... 2 Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ... 3 Β1.Αιτήσεις... 3 Β1.1. Υποβολή αίτησης... 3 Β1.2 Αιτήσεις που

Διαβάστε περισσότερα