Αριθ. Απόφασης: 191/2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αριθ. Απόφασης: 191/2018"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Αριθ. Απόφασης: 191/2018 Θέµα 6 ο : Έγκριση της υπ αριθ. 5/2018 µελέτης για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3», καθορισµός του τρόπου εκτέλεσης, καθορισµός όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών διενέργειας του σχετικού διαγωνισµού. Σήµερα την 17 η εκεµβρίου 2018, ηµέρα ευτέρα και ώρα 13.30µ.µ η Οικονοµική Επιτροπή συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ηµοτικού Συµβουλίου Ηράκλειας, ύστερα από την µε αρ.14638/ πρόσκληση του Προέδρου της, που δηµοσιεύθηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του ήµου και επιδόθηκε µε αποδεικτικό στους δηµοτικούς συµβούλους, µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής, ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει η νόµιµη απαρτία, σύµφωνα µε τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, αφού σε σύνολο 7 µελών παρόντα ήταν 5: Παρόντες οι : Απόντες οι: Επώνυµο Όνοµα Πατρώνυµο Αξίωµα Ονοµατεπώνυµο 1 Γκάλιος Αλέξανδρος Ηλίας Πρόεδρος Μουρατίδης Νικόλαος 2 Μαρίγκος ηµήτριος Ιωάννη Αντιπρόεδρος Μπαλάσκας Απόστολος 3 Αβραµίδης Ιωάννης Ιωάννη Μέλος Οι οποίοι δεν προσήλθαν 4 Αναστασιάδης Κων/νος ηµήτριος Μέλος αν και κλήθηκαν νόµιµα 5 Γεωργιάδου Μαρία Αναστάσιος Μέλος Επίσης, στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο υπάλληλος του ήµου κ. Νικόλαος Καµπούρης για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. Μετά τη διαπίστωση απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συν/σης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ανέφερε ότι ο κ. Μπαλάσκας Απόστολος δεν µπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση για επαγγελµατικούς λόγους σύµφωνα µε την υπεύθυνη δήλωση που κατέθεσε. Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, ζήτησε από την Οικονοµική Επιτροπή να συζητήσει τέσσερα (4) θέµατα, τα οποία δεν γράφτηκαν στην ηµερήσια διάταξη.

2 1. Έγκριση ή µη του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισµού και την ανάθεση του έργου «Επισκευές Οδοστρωµάτων ηµοτικών Οδών». 2. Έγκριση διενέργειας της Προµήθειας Ειδών Καθαριότητας και Ειδών Υγιεινής του ήµου Ηράκλειας και των Νοµικών του Προσώπων , καθορισµός του τρόπου εκτέλεσής της, έγκριση της υπ αρ.03/2018 µελέτης και καθορισµός όρων της διακήρυξης του διαγωνισµού της προµήθειας. 3. Έγκριση ή µη του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισµού και την ανάθεση της προµήθειας Αδρανών Υλικών για Επισκευή ηµοτικών Οδών. 4. Έγκριση ή µη του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισµού και την ανάθεση της προµήθειας τροφίµων του ήµου Ηράκλειας Η Οικονοµική Επιτροπή αποφάσισε οµόφωνα τη συζήτηση των παραπάνω θεµάτων κρίνοντας ότι είναι πράγµατι κατεπείγοντα. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής κατά την εισήγηση του έκτου θέµατος, έθεσε υπόψη των µελών της την υπ αρ / εισήγηση του Τµήµατος Προγραµµατισµού, Οργάνωσης και Ποιότητας η οποία έχει ως εξής: «Έχοντας υπόψη: τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/10 την παρ. 1 και την παρ 4 του άρθρου 209 του Ν. 3463/06, όπως αναδιατυπώθηκε µε την παρ.3 του άρθρου 22 του Ν.3536/07 την παρ 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/08 το άρθρο 83 του ν. 2362/1995 (ΦΕΚ 247 Α) την υπ' αριθ /739/ (ΦΕΚ 1291/ τεύχος Β) απόφαση Υπουργού Οικονοµικών την εξειδικευµένη πίστωση ,00 ευρώ για την εργασία «ιαχείριση και συντονισµός του έργου-healthnet» Προτείνουµε: 1. Την έγκριση την υπ αριθµ.5/2018 µελέτης για την εκτέλεση της υπηρεσίες µε τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3» 2. Τον καθορισµό του τρόπου και των όρων εκτέλεσης της διακήρυξης για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3» 3. Τη συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισµού της συγκεκριµένης δράσης. 4. Τη συγκρότηση Επιτροπής για την αξιολόγηση ενστάσεων της συγκεκριµένης δράσης.» Η Οικονοµική Επιτροπή, αφού άκουσε τον Πρόεδρό της, έλαβε υπόψη τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010, τις διατάξεις του Ν.4412/2016, την υπ αρ / εισήγηση του Τµήµατος Προγραµµατισµού, Οργάνωσης και Ποιότητας και τις σχετικές διατάξεις που αναφέρονται σ αυτήν και µετά από διαλογική συζήτηση αποφασίζει οµόφωνα 1. Την έγκριση της υπ αριθµ. 05/2018 µελέτης και τις τεχνικές προδιαγραφές για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3». 2. Η παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση θα γίνει µετά από συνοπτικό διαγωνισµό, προϋπολογισµού (µε ΦΠΑ) ,00.

3 3. Καθορίζει τους όρους διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισµού για την παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3, προϋπολογισµού (µε ΦΠΑ) ,00 ως εξής: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3» ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ηµεροµηνία και ώρα Τόπος ΧΧ/ΧΧ/2018, ώρα ΧΧ:ΧΧ π.µ. ήµος Ηράκλειας ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,06 (µη συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 24%) Αρ. ιακήρυξης,./2018 ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Συνοπτικό ιαγωνισµό µε πρόσκληση για υποβολή προσφορών µε αντικείµενο: «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3» που έχει ενταχθεί στο Πρόγραµµα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG IPA CBC Ελλάδα FYROM » ΚΟΙΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ (CPV):. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιµής. Ο συνολικός ανώτατος προϋπολογισµός του παρόντος διαγωνισµού ανέρχεται στο ποσό των τριάντα δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και έξι λεπτών ευρώ (32.358,06) µη συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ και ποσού σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000,00) συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ. Η παρούσα διακήρυξη και τα Παραρτήµατα αυτής θα δηµοσιευθούν στο ΚΗΜ ΗΣ σύµφωνα µε το άρθρο 66 του Ν.4412/2016. Περίληψη της παρούσας ιακήρυξης δηµοσιεύεται και στον Ελληνικό Τύπο:. Περίληψη της παρούσας θα αναρτηθεί στο Πρόγραµµα ΙΑΥΓΕΙΑ σύµφωνα µε το Ν. 3861/2010. Η παρούσα διακήρυξη µαζί µε τα λοιπά έγγραφα της σύµβασης (αναλυτική διακήρυξη µετά των παραρτηµάτων της, ΤΕΥ ) θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ήµου Ηράκλειας Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόµενο της διακήρυξης και στα Παραρτήµατά της µέσω της ιστοσελίδας Η ιακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ήµου Ηράκλειας, στη διεύθυνση (URL ) στην διαδροµή :.. ιαγωνισµοί, στις XX/XX/201X. Οι όροι του διαγωνισµού και οι τεχνικές προδιαγραφές καθορίζονται ως εξής:

4 ΑΡΘΡΟ 1 ο Αναθέτουσα Αρχή Ο ήµος Ηράκλειας ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και είναι Οργανισµός Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανήκει στους φορείς γενικής κυβέρνησης, στον υποτοµέα ΟΤΑ. Κύρια δραστηριότητα της Αναθέτουσας Αρχής είναι η παροχή γενικών δηµόσιων υπηρεσιών. ΑΡΘΡΟ 2 ο Χρηµατοδότηση της σύµβασης Η παρούσα σύµβαση χρηµατοδοτείται από το Πρόγραµµα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Ελλάδα FYROM » στο οποίο είναι ενταγµένο το έργο µε τίτλο: Primary Healthcare Network και ακρωνύµιο HEALTHNET Το παρόν έργο συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους µέσω του Π Ε (ενάριθµος έργου 2018ΕΠ ). ΑΡΘΡΟ 3 ο Τεχνικές Προδιαγραφές Αναλυτική περιγραφή του έργου και του φυσικού και οικονοµικού αντικειµένου της σύµβασης και οι τεχνικές προδιαγραφές αυτού παρατίθενται στο Παράρτηµα Α της παρούσας ιακήρυξης. ΑΡΘΡΟ 4 ο ικαίωµα συµµετοχής & Υποβολής Προσφοράς Λόγοι αποκλεισµού 4.1 ικαίωµα συµµετοχής & Υποβολής Προσφοράς ικαίωµα συµµετοχής στον ιαγωνισµό έχουν φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, ηµεδαπά ή αλλοδαπά, ή ενώσεις αυτών καθώς και συνεταιρισµοί, που είναι εγκατεστηµένα σε: α) κράτος µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), β) κράτος µέλος του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (ΕΟΧ), γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Σ Σ, στο βαθµό που η υπό ανάθεση δηµόσια σύµβαση καλύπτεται από τα Παραρτήµατα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σηµειώσεις του σχετικού µε την Ένωση Προσαρτήµατος I της ως άνω Συµφωνίας, καθώς και δ) τρίτες χώρες που δεν εµπίπτουν στην περίπτωση γ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διµερείς ή πολυµερείς συµφωνίες µε την Ένωση σε θέµατα διαδικασιών ανάθεσης δηµοσίων συµβάσεων Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων, συµπεριλαµβανοµένων και των προσωρινών συµπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριµένη νοµική µορφή για την υποβολή προσφοράς. Η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωµα να απαιτήσει από τις ενώσεις οικονοµικών φορέων να περιβληθούν συγκεκριµένη νοµική µορφή εφόσον τους ανατεθεί η σύµβαση. Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονοµικών φορέων, όλα τα µέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον Λόγοι αποκλεισµού Αποκλείεται από τη συµµετοχή στην παρούσα διαδικασία σύναψης σύµβασης (διαγωνισµό) προσφέρων οικονοµικός φορέας, εφόσον συντρέχει στο πρόσωπό του (αν πρόκειται για µεµονωµένο φυσικό ή νοµικό πρόσωπο) ή σε ένα από τα µέλη του (αν πρόκειται περί ένωσης οικονοµικών φορέων) ένας ή περισσότεροι από τους ακόλουθους λόγους: Όταν υπάρχει σε βάρος του αµετάκλητη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους ακόλουθους λόγους:

5 α) Συµµετοχή σε εγκληµατική οργάνωση, κατά το Άρθρο 2 της απόφασης-πλαίσιο 2008/841/ ΕΥ του Συµβουλίου Της 24 ης Οκτωβρίου 2008 για την καταπολέµηση του οργανωµένου εγκλήµατος β) ωροδοκία, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύµβασης περί της καταπολέµησης της διαφθοράς στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών µελών της Ένωσης και στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ ΕΥ του Συµβουλίου της 22ας Ιουλίου 2003, για την καταπολέµηση της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τοµέα, καθώς και όπως ορίζεται στην κείµενη νοµοθεσία ή στο εθνικό δίκαιο του οικονοµικού φορέα γ) Απάτη, κατά την έννοια του Άρθρου 1 της Σύµβασης για την προστασία των οικονοµικών συµφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων η οποία κυρώθηκε µε το ν. 2803/2000 δ) Τροµοκρατικά εγκλήµατα ή εγκλήµατα συνδεόµενα µε τροµοκρατικές δραστηριότητες όπως ορίζονται στα άρθρα 1 και 3 της απόφασης πλαίσιο 2002/475/ ΕΥ του Συµβουλίου της 13 ης Ιουνίου 2002, για την καταπολέµηση της τροµοκρατίας ή ηθική αυτουργίας ή συνέργεια ή απόπειρα διάπραξης εγκλήµατος όπως ορίζονται στο άρθρο 4 αυτής ε) Νοµιµοποίηση εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες ή χρηµατοδότηση της τροµοκρατίας, κατά το Άρθρο 1 της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 26 ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά µε την πρόληψη της χρησιµοποίησης του χρηµατοπιστωτικού συστήµατος για την νοµιµοποίηση εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες και τη χρηµατοδότηση της τροµοκρατίας η οποία ενσωµατώθηκε στην εθνική νοµοθεσία µε το ν. 3691/2008 στ) Παιδική εργασία και άλλες µορφές εµπορίας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 της Οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 5 ης Απριλίου 2011, για την πρόληψη και την καταπολέµηση της εµπορίας ανθρώπων και για την προστασία των θυµάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της απόφασηςπλαίσιο 2002/629/ ΕΥ του Συµβουλίου, η οποία ενσωµατώθηκε στην εθνική νοµοθεσία µε το ν. 4198/2013. Ο οικονοµικός φορέας αποκλείεται, επίσης, όταν το πρόσωπο εις βάρος του οποίου εκδόθηκε αµετάκλητη καταδικαστική απόφαση είναι µέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του εν λόγω προσφέροντος ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό. Στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισµένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.), προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.), η υποχρέωση του προηγούµενου εδαφίου αφορά κατ ελάχιστον τους διαχειριστές. Στις περιπτώσεις ανωνύµων εταιρειών (Α.Ε.), η υποχρέωση του προηγούµενου εδαφίου αφορά στον ιευθύνοντα Σύµβουλο, καθώς και σε όλα τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις νοµικών προσώπων, η υποχρέωση των προηγούµενων εδαφίων αφορά στους νόµιµους εκπροσώπους τους. Εάν στις ως άνω περιπτώσεις (α) έως (στ) η περίοδος αποκλεισµού δεν έχει καθοριστεί µε αµετάκλητη απόφαση, αυτή ανέρχεται σε πέντε (5) έτη από την ηµεροµηνία της καταδίκης µε αµετάκλητη απόφαση Στις ακόλουθες περιπτώσεις : α) Όταν ο προσφέρων έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και αυτό έχει διαπιστωθεί από δικαστική ή διοικητική απόφαση µε τελεσίδικη και δεσµευτική ισχύ, σύµφωνα µε διατάξεις της χώρας όπου είναι εγκατεστηµένος ή την εθνική νοµοθεσία ή/και

6 β) όταν η αναθέτουσα αρχή µπορεί να αποδείξει µε τα κατάλληλα µέσα ότι ο προσφέρων έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης. Αν ο προσφέρων είναι Έλληνας πολίτης ή έχει την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, οι υποχρεώσεις του που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης καλύπτουν τόσο την κύρια όσο και την επικουρική ασφάλιση. εν αποκλείεται ο προσφέρων οικονοµικός φορέας, όταν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει, συµπεριλαµβανοµένων, κατά περίπτωση, των δεδουλευµένων τόκων ή των προστίµων είτε υπαγόµενος σε δεσµευτικό διακανονισµό για την καταβολή τους. ή/και γ) η Αναθέτουσα Αρχή γνωρίζει ή µπορεί να αποδείξει µε τα κατάλληλα µέσα ότι έχουν επιβληθεί σε βάρος του οικονοµικού φορέα, µέσα σε χρονικό διάστηµα δύο (2) ετών πριν από την ηµεροµηνία λήξης της προθεσµίας υποβολής προσφοράς: αα) τρεις (3) πράξεις επιβολής προστίµου από τα αρµόδια ελεγκτικά όργανα του Σώµατος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νοµοθεσίας που χαρακτηρίζονται, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση 2063/ 1632/2011 (Β 266), όπως εκάστοτε ισχύει, ως «υψηλής» ή «πολύ υψηλής» σοβαρότητας, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από τρεις (3) διενεργηθέντες ελέγχους, ή ββ) δύο (2) πράξεις επιβολής προστίµου από τα αρµόδια ελεγκτικά όργανα του Σώµατος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νοµοθεσίας που αφορούν την αδήλωτη εργασία, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από δύο (2) διενεργηθέντες ελέγχους. Οι υπό αα και ββ κυρώσεις πρέπει να έχουν αποκτήσει τελεσίδικη και δεσµευτική ισχύ Αποκλείεται από τη συµµετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύµβασης, προσφέρων οικονοµικός φορέας σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες καταστάσεις: (α) εάν έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016, (β) εάν τελεί υπό πτώχευση ή έχει υπαχθεί σε διαδικασία εξυγίανσης ή ειδικής εκκαθάρισης ή τελεί υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή ή από το δικαστήριο ή έχει υπαχθεί σε διαδικασία πτωχευτικού συµβιβασµού ή έχει αναστείλει τις επιχειρηµατικές του δραστηριότητες ή εάν βρίσκεται σε οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση προκύπτουσα από παρόµοια διαδικασία, προβλεπόµενη σε εθνικές διατάξεις νόµου. Η αναθέτουσα αρχή µπορεί να µην αποκλείει έναν οικονοµικό φορέα ο οποίος βρίσκεται σε µία εκ των καταστάσεων που αναφέρονται στην περίπτωση αυτή, υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύει ότι ο εν λόγω φορέας είναι σε θέση να εκτελέσει τη σύµβαση, λαµβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις και τα µέτρα για τη συνέχιση της επιχειρηµατικής του λειτουργίας, Εάν στις ως άνω περιπτώσεις (α) και (β) η περίοδος αποκλεισµού δεν έχει καθοριστεί µε αµετάκλητη απόφαση, αυτή ανέρχεται σε τρία (3) έτη από την ηµεροµηνία του σχετικού γεγονότος Η αναθέτουσα αρχή αποκλείει προσφέροντα, σε οποιοδήποτε χρονικό σηµείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύναψης σύµβασης, όταν αποδεικνύεται ότι αυτός βρίσκεται, λόγω πράξεων ή παραλείψεων του, είτε πριν είτε κατά τη διαδικασία, σε µία από τις περιπτώσεις της παραγράφου Οικονοµικός φορέας, στον οποίο έχει επιβληθεί, µε την κοινή υπουργική απόφαση του άρθρου 74 του ν. 4412/2016, η ποινή του αποκλεισµού αποκλείεται αυτοδίκαια και από την παρούσα διαδικασία σύναψης της σύµβασης. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος Ανάδοχος αποτελεί Ένωση/Κοινοπραξία οι παραπάνω λόγοι αποκλεισµού ισχύουν για καθέναν από τους συµµετέχοντες στην κοινή προσφορά. Εάν συντρέχει

7 λόγος αποκλεισµού για έναν µόνο συµµετέχοντα σε κοινή προσφορά, η υποβληθείσα κοινή προσφορά αποκλείεται από το διαγωνισµό. ΑΡΘΡΟ 5 ο Κριτήρια Επιλογής Ειδικότερα, οι Προσφέροντες θα πρέπει να πληρούν τις κατωτέρω ελάχιστες προϋποθέσεις συµµετοχής: 5.1. Καταλληλότητα άσκησης επαγγελµατικής δραστηριότητας Οι Υποψήφιοι πρέπει να ασκούν εµπορική ή βιοµηχανική ή βιοτεχνική δραστηριότητα συναφή µε το αντικείµενο του παρόντος ιαγωνισµού. Οι οικονοµικοί φορείς που είναι εγκατεστηµένοι σε κράτος µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται να είναι εγγεγραµµένοι σε ένα από τα επαγγελµατικά ή εµπορικά µητρώα που τηρούνται στο κράτος εγκατάστασής τους ή να ικανοποιούν οποιαδήποτε άλλη απαίτηση ορίζεται στο Παράρτηµα XI του Προσαρτήµατος Α του Ν. 4412/2016. Στην περίπτωση οικονοµικών φορέων εγκατεστηµένων σε κράτος µέλους του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού Χώρου (Ε.Ο.Χ) ή σε τρίτες χώρες που προσχωρήσει στη Σ Σ, ή σε τρίτες χώρες που δεν εµπίπτουν στην προηγούµενη περίπτωση και έχουν συνάψει διµερείς ή πολυµερείς συµφωνίες µε την Ένωση σε θέµατα διαδικασιών ανάθεσης δηµοσίων συµβάσεων, απαιτείται να είναι εγγεγραµµένοι σε αντίστοιχα επαγγελµατικά ή εµπορικά µητρώα. Οι εγκατεστηµένοι στην Ελλάδα οικονοµικοί φορείς απαιτείται να είναι εγγεγραµµένοι στο οικείο Επιµελητήριο/ Επαγγελµατικό Μητρώο ή στο Βιοτεχνικό ή Εµπορικό ή Βιοµηχανικό Επιµελητήριο ή στο Μητρώο Κατασκευαστών Αµυντικού Υλικού. Στην περίπτωση ένωσης οικονοµικών φορέων η παραπάνω απαίτηση θα πρέπει να καλύπτεται από όλα τα µέλη της ένωσης Οικονοµική και χρηµατοοικονοµική επάρκεια Οι Υποψήφιοι πρέπει να έχουν µέσο γενικό κύκλο εργασιών των τελευταίων τριών (3) διαχειριστικών χρήσεων κατ ελάχιστο ίσο µε το 100% του προϋπολογισµού (µη συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) του παρόντος διαγωνισµού. Στην περίπτωση ένωσης οικονοµικών φορέων η παραπάνω απαίτηση θα πρέπει να καλύπτεται αθροιστικά από όλα τα µέλη της ένωσης Τεχνική και επαγγελµατική ικανότητα α) Οι Υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εµπειρία, στελέχωση και οργάνωση, ώστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις απαιτήσεις της υπό ανάθεση σύµβασης. Ειδικότερα, οι οικονοµικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν εµπειρία σε έργα/υπηρεσίες συναφή µε τα παρακάτω: (i) Συντονισµό και διαχείριση συγχρηµατοδοτούµενων δράσεων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων έργων (διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά) (ii) εκπόνηση εγχειριδίου σχετικό µε την διαχείριση έργων ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας (λειτουργία οµάδας διοίκησης έργου, διαδικασίες διαχείρισης και παρακολούθησης έργου) Προς τεκµηρίωση της ανωτέρω εµπειρίας ο προσφέρων θα πρέπει να έχει εκτελέσει επιτυχώς κατά τη διάρκεια της πενταετίας , ως ανάδοχος ή µέλος ένωσης, τουλάχιστον: Πέντε (5) συµβάσεις παροχής υπηρεσιών συµβούλου τεχνικής υποστήριξης στη διαχείριση έργων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων έργων (διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά), εκ των οποίων οι δύο (2) να αφορούν την προαναφερόµενη παροχή υπηρεσιών σε Επικεφαλής Εταίρο. Μια (1) σύµβαση σχετική µε παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση εγχειριδίου σχετικό µε την διαχείριση έργων ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας (λειτουργία οµάδας διοίκησης έργου, διαδικασίες διαχείρισης και παρακολούθησης έργου), στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων έργων (διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά και άλλα).

8 β) να διαθέτουν ανθρώπινο δυναµικό ικανό να φέρει σε πέρας επιτυχώς τις απαιτήσεις του έργου. Για τον λόγο αυτό η Οµάδα έργου θα πρέπει να περιλαµβάνει στελέχη µε προσόντα και εµπειρία όπως ορίζονται κατωτέρω και τα οποία (προσόντα και εµπειρία) θα πρέπει να περιγράφονται επακριβώς σε αναλυτικά βιογραφικά σηµειώµατα. Ειδικότερα, η Οµάδα έργου θα πρέπει να διαθέτει: 1. Υπεύθυνο έργου συντονιστή της οµάδας έργου που να διαθέτει πανεπιστηµιακό τίτλο σπουδών, µεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχετικό µε την ανάπτυξη/ βελτίωση σε εθνικό ή/ και περιφερειακό επίπεδο και αποδεδειγµένη τουλάχιστον οκταετή (ηµερολογιακά έτη 1 ) γενική εµπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων έργων (διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά, και άλλα καθώς και εµπειρία ως Υπεύθυνος Οµάδας Έργου για την τεχνική υποστήριξη Επικεφαλής Εταίρου στο πλαίσιο δύο (2) έργων INTERREG. 2. Αναπληρωτή Υπεύθυνο Έργου που να διαθέτει πανεπιστηµιακό τίτλο σπουδών οικονοµικής κατεύθυνσης ή τίτλου σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας άλλου συναφούς Τµήµατος της ηµεδαπής ή ισοτίµου και αντιστοίχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, και αποδεδειγµένη τουλάχιστον οκταετή (ηµερολογιακά έτη) γενική εµπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων έργων (ΕΣΠΑ, διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά κ.α.). 3. Ένα µέλος της Οµάδας Έργου που να διαθέτει πανεπιστηµιακό τίτλο σπουδών οικονοµικής κατεύθυνσης ή τίτλου σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας άλλου συναφούς Τµήµατος της ηµεδαπής ή ισοτίµου και αντιστοίχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, µε µεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διοίκηση υπηρεσιών και τουλάχιστον πενταετή (ηµερολογιακά έτη) εµπειρία στην υλοποίηση έργων ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας καθώς και εµπειρία στην υλοποίηση δράσεων τουλάχιστον τριών (3) έργων ΙNTERREG µε αντικείµενο σχετικό µε τον κλάδο της υγείας. γ) Να διαθέτουν Πιστοποίηση Συστήµατος ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 ή αντίστοιχου σε ισχύ, µε πεδίο εφαρµογής τη διαχείριση και διοίκηση έργων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συγχρηµατοδοτούµενων προγραµµάτων (διασυνοριακά, διαπεριφερειακά, διακρατικά κ.α.) Η συνάφεια του συστήµατος ιαχείρισης Ποιότητας του κάθε υποψηφίου θα κριθεί από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισµού Στήριξη στην ικανότητα τρίτων Οι οικονοµικοί φορείς µπορούν, όσον αφορά τα κριτήρια της οικονοµικής και χρηµατοοικονοµικής επάρκειας (της παραγράφου 5.2 της παρούσας) και τα σχετικά µε την τεχνική και επαγγελµατική ικανότητα (της παραγράφου 5.1 της παρούσας), να στηρίζονται στις ικανότητες άλλων φορέων, ασχέτως της νοµικής φύσης των δεσµών τους µε αυτούς. Στην περίπτωση αυτή, αποδεικνύουν ότι θα έχουν στη διάθεσή τους αναγκαίους πόρους, µε την προσκόµιση της σχετικής δέσµευσης των φορέων στην ικανότητα των οποίων στηρίζονται. Ειδικά, όσον αφορά στα κριτήρια επαγγελµατικής ικανότητας που σχετίζονται µε τις τίτλους σπουδών και τα επαγγελµατικά προσόντα που ορίζονται στην περίπτωση στ του Μέρους ΙΙ του Παραρτήµατος ΧΙΙ του Προσαρτήµατος Α του ν. 4412/2016 ή µε την σχετική επαγγελµατική εµπειρία, οι οικονοµικοί φορείς, µπορούν να στηρίζονται τις ικανότητες άλλων φορέων, µόνο, εάν οι τελευταίοι θα εκτελέσουν τις εργασίες ή τις υπηρεσίες για τις οποίες απαιτούνται οι συγκεκριµένες ικανότητες. 1 Ως ηµερολογιακό έτος ορίζεται η ετήσια χρονική περίοδος 365 ηµερών, ανεξαρτήτως ηµεροµηνίας έναρξης και λήξης

9 Όταν οι οικονοµικοί φορείς στηρίζονται στις ικανότητες άλλων φορέων όσον αφορά τα κριτήρια που σχετίζονται µε την απαιτούµενη µε τη διακήρυξη οικονοµική και χρηµατοοικονοµική επάρκεια, οι εν λόγω οικονοµικοί φορείς και αυτοί στους οποίους στηρίζονται είναι από κοινού υπεύθυνοι για την εκτέλεση της σύµβασης. Υπό τους ίδιους όρους οι ενώσεις οικονοµικών φορέων µπορούν να στηρίζονται στις ικανότητες των συµµετεχόντων στην ένωση ή άλλων φορέων. Σηµειώνεται ότι σε περιπτώσεις που ο οικονοµικός φορέας στηρίζεται στις ικανότητες τρίτων, υποβάλλεται από τον φορέα στήριξης το Τυποποιηµένο Έντυπο Υπεύθυνης ήλωσης (ΤΕΥ ), υπογεγραµµένο από το νόµιµο εκπρόσωπο του τρίτου φορέα. ΑΡΘΡΟ 6 ο Προσφορές 6.1. Χρόνος και Τόπος Υποβολής Προσφορών Χρόνος Υποβολής Προσφορών Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στην Αναθέτουσα Αρχή, µέχρι τις ΧΧ-ΧΧ-201Χ, ηµέρα και µέχρι ώρα ΧΧ:00 π.µ. Η ηµεροµηνία αποδεικνύεται µόνο από το πρωτόκολλο εισερχοµένων της Αναθέτουσας Αρχής. Αποδεκτές είναι οι προσφορές που θα έχουν φθάσει έγκαιρα στο πρωτόκολλο µέχρι την ηµεροµηνία και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών. Η αναθέτουσα αρχή δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις του περιεχοµένου των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδροµικά, ούτε για καθυστερήσεις στην άφιξή τους. Για τυχόν προσφορές που υποβάλλονται εκπρόθεσµα, η Επιτροπή ιαγωνισµού σηµειώνει στο πρακτικό της την εκπρόθεσµη υποβολή (ακριβή ηµεροµηνία και ώρα που περιήλθε η προσφορά στην Αναθέτουσα Αρχή) και τις απορρίπτει ως µη κανονικές. Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνεται αποδεκτή καµία υποβολή συµπληρωµατικών ή διευκρινιστικών στοιχείων εκτός εκείνων που τυχόν ζητηθούν από την Επιτροπή ιενέργειας ιαγωνισµού/επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών. Αν παρουσιαστούν ελλείψεις ή ήσσονος αξίας ατέλειες ή πρόδηλα τυπικά ή υπολογιστικά σφάλµατα η Αρχή µπορεί να καλέσει εγγράφως τους προσφέροντες να τα διευκρινίσουν, σύµφωνα µε το άρθρο 102 του Ν.4412/ Τόπος Υποβολής Προσφορών 6.2. Χρόνος και Τόπος διενέργειας διαγωνισµού Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής, ενώπιον της αρµόδιας Επιτροπής διενέργειας διαγωνισµού -αξιολόγησης προσφορών, στις ΥΥ-ΥΥ-201Υ ηµέρα και ώρα ΥΥ:00 π.µ. (ηµεροµηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισµού) Σύνταξη Προσφορών Οι προσφορές προκειµένου να γίνουν αποδεκτές πρέπει να έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα αναφερόµενα παρακάτω στα Σηµεία 6.4, 6.5, 6.6, 6.7 και 6.8. της παρούσης. Οι προσφορές και τα περιλαµβανόµενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα. Ενηµερωτικά και τεχνικά φυλλάδια και άλλα έντυπα -εταιρικά ή µη- µε ειδικό τεχνικό περιεχόµενο µπορούν να υποβάλλονται στην αγγλική γλώσσα, χωρίς να συνοδεύονται από µετάφραση στην ελληνική. Κάθε µορφής επικοινωνία µε την αναθέτουσα αρχή, καθώς και µεταξύ αυτής και του αναδόχου, θα γίνονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα.

10 Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα. Τα αποδεικτικά έγγραφα, πιστοποιητικά και δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα Γενικοί Όροι Υποβολής Προσφορών Για ερωτήµατα που ενδεχόµενα προκύψουν σχετικά µε το παρόν τεύχος της ιακήρυξης ή διευκρινίσεις, συµπληρωµατικές πληροφορίες κλπ., οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνουν τα ερωτήµατά τους µε στην κα Γούσιου Αικατερίνη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή µε τηλεοµοιοτυπία στον αριθµό µε την ένδειξη «Ερωτήµατα σχετικά µε τον Συνοπτικό ιαγωνισµό για το έργο: Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3». Τυχόν διευκρινίσεις ή τροποποιήσεις που θα προκύψουν θα δηµοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ήµου Ηράκλειας και θα αποτελεί ευθύνη του ενδιαφερόµενου να λάβει γνώση γι αυτές εκτές γίνονται οι προσφορές που υποβάλλονται µέσω : ΕΛΤΑ Εταιριών Ταχυµεταφορών Όσες Προσφορές υποβληθούν κατά τους παραπάνω τρόπους, θα παραληφθούν µόνο εάν φτάσουν στα γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής και παραληφθούν, µέχρι την ως άνω ηµέρα και ώρα λήξης της προθεσµίας υποβολής τους. Επισηµαίνεται ότι η ηµεροµηνία σφραγίδας του ταχυδροµείου δεν λαµβάνεται υπόψη. Εξουσιοδοτηµένων αντιπροσώπων Οι προσφορές υποβάλλονται εγγράφως, µέσα σε σφραγισµένο φάκελο (κυρίως φάκελος), στον οποίο πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα ακόλουθα: ΠΡΟΣΦΟΡΑ (Στοιχεία Προσφέροντος, Επωνυµία, ιεύθυνση) για τον Συνοπτικό ιαγωνισµό µε αρ. πρωτ. / : «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση του έργου «Primary Healthcare Network» µε ακρωνύµιο «HEALTHNET» - ράση και ράση 1.1.3» (Να µην ανοιχθεί από την ταχυδροµική υπηρεσία & το γραφείο πρωτοκόλλου) εν πρέπει να χρησιµοποιηθούν αυτοκόλλητοι φάκελοι, οι οποίοι είναι δυνατόν να αποσφραγισθούν και να επανασφραγισθούν χωρίς να αφήσουν ίχνη Ο φάκελος κάθε προσφοράς συνοδεύεται από συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα πρέπει να αναφέρονται ο διαγωνισµός στον οποίο αφορά, τα στοιχεία των προσφερόντων που υποβάλλουν την προσφορά (µεµονωµένου ή ένωσης), δηλαδή επωνυµία (ή ονοµατεπώνυµο φυσικού προσώπου), απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδροµική διεύθυνση, αριθµό τηλεφώνου, fax, ) Ο φάκελος κάθε προσφοράς πρέπει να είναι χειρόγραφος και πρωτότυπα

11 υπογεγραµµένος από το νόµιµο και εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπο του προσφέροντα, ενώ όλες οι σελίδες καθώς και οι τυχόν προσθήκες πρέπει να φέρουν τη µονογραφή του. Κάθε προσφορά υποβάλλεται σε ένα (1) πρωτότυπο Εντός του κυρίως φακέλου της προσφοράς περιλαµβάνονται οι ακόλουθοι τρεις (3) ξεχωριστοί σφραγισµένοι φάκελοι: 1. Φάκελος «ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», τα περιεχόµενα του οποίου ορίζονται στο άρθρο 6.6 της παρούσας. 2. Φάκελος «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», τα περιεχόµενα του οποίου ορίζονται στο άρθρο 6.7 της παρούσας. 3. Φάκελος «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» που είναι σφραγισµένος επί ποινή αποκλεισµού και περιέχει την Οικονοµική Προσφορά των συµµετεχόντων. Τα περιεχόµενα της οικονοµικής προσφοράς ορίζονται στο άρθρο 6.8 της παρούσας. Οι ως άνω ξεχωριστοί σφραγισµένοι φάκελοι φέρουν επίσης τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου Η υποβολή προσφοράς συνεπάγεται αυτόµατα και την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον προσφέροντα όλων των όρων της ιακήρυξης και των λοιπών εγγράφων της σύµβασης Οι προσφορές υπογράφονται και µονογράφονται ανά φύλλο: α) από τον ίδιο τον προσφέροντα (σε περίπτωση φυσικού προσώπου), β) το νόµιµο εκπρόσωπο του νοµικού προσώπου (σε περίπτωση νοµικού προσώπου) και γ) σε περίπτωση ένωσης οικονοµικών φορέων που υποβάλλει κοινή προσφορά, είτε από όλους τους οικονοµικούς φορείς που αποτελούν την ένωση, είτε από εκπρόσωπό τους νοµίµως εξουσιοδοτηµένο. Στην προσφορά απαραιτήτως πρέπει να προσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συµµετοχής του κάθε µέλους της ένωσης (συµπεριλαµβανοµένης της κατανοµής αµοιβής µεταξύ τους, ως ποσοστό), καθώς και ο εκπρόσωπος/συντονιστής αυτής Τα δηµόσια και ιδιωτικά έγγραφα, καθώς και τα αλλοδαπά δηµόσια έγγραφα υποβάλλονται και γίνονται αποδεκτά, σύµφωνα µε τα ειδικότερα οριζόµενα στο άρθρο 1 του Ν. 4250/ Χρόνος Ισχύος προσφορών Οι υποβαλλόµενες προσφορές ισχύουν και δεσµεύουν τους προσφέροντες για διάστηµα εκατόν είκοσι (120) ηµερολογιακών ηµερών από την επόµενη της διενέργειας του διαγωνισµού. Προσφορές οι οποίες ορίζουν χρόνο ισχύος µικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόµενο απορρίπτονται. Η ισχύς της προσφοράς µπορεί να παρατείνεται εγγράφως, εφόσον τούτο ζητηθεί από την αναθέτουσα αρχή, πριν από τη λήξη της, κατ' ανώτατο όριο για χρονικό διάστηµα ίσο µε την προβλεπόµενη ως άνω αρχική διάρκεια Περιεχόµενα φακέλου «ικαιολογητικά Συµµετοχής» Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό υποβάλλουν µαζί µε την προσφορά τους, στον υποφάκελο «ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» τα κάτωθι οριζόµενα δικαιολογητικά στην Ελληνική γλώσσα. ικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί εκτός Ελλάδας θα συνοδεύονται από επίσηµη µετάφραση τους στην ελληνική γλώσσα. Ειδικότερα, ο υποφάκελος «ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» περιλαµβάνει υποχρεωτικά τα κάτωθι δικαιολογητικά: Το Τυποποιηµένο Έντυπο Υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥ ) του άρθρου 79 παρ. 4 του ν. 4412/2016 (Α 147), Προς προκαταρκτική απόδειξη ότι οι προσφέροντες οικονοµικοί φορείς: α) δεν βρίσκονται σε µία από τις καταστάσεις των Λόγων Αποκλεισµού της παραγράφου 4.2 και β) πληρούν τα σχετικά κριτήρια επιλογής των παραγράφων 5.1, 5.2 και 5.3 της παρούσας, προσκοµίζουν κατά την υποβολή της προσφοράς τους ως δικαιολογητικό συµµετοχής, το προβλεπόµενο από το άρθρο 79 παρ. 4 του ν. 4412/2016 Τυποποιηµένο Έντυπο Υπεύθυνης ήλωσης (ΤΕΥ ) (Β/3698/16-

12 ), σύµφωνα µε το επισυναπτόµενο στην παρούσα Παράρτηµα, το οποίο αποτελεί ενηµερωµένη υπεύθυνη δήλωση, µε τις συνέπειες του ν. 1599/1986. Το ΤΕΥ καταρτίστηκε από την Αναθέτουσα Αρχή βάσει του τυποποιηµένου εντύπου του Παραρτήµατος Α της Απόφασης 158/2016 της ΕΑΑ ΗΣΥ και συµπληρώνεται από τους προσφέροντες οικονοµικούς φορείς σύµφωνα µε τις οδηγίες της Κατευθυντήριας Οδηγίας 15/2016 (Α Α : ΩΧ0ΓΟΞΤΒ-ΑΚΗ) και της Κατευθυντήριας Οδηγίας 23/2018 (Α Α : Ψ3ΗΙΟΞΤΒ- Κ3Ε) της ΕΑΑ ΗΣΥ. Το ΤΕΥ σε επεξεργάσιµη µορφή είναι αναρτηµένο στην ιστοσελίδα της ΕΑΑ ΗΣΥ ( και ( ) και διατίθεται στους οικονοµικούς φορείς µέσω της ιστοσελίδας της Αναθέτουσας Αρχής σε µορφή αρχείου: Αρχείο doc (σε επεξεργάσιµη µορφή), αναρτηµένο µαζί µε τα λοιπά έγγραφα της σύµβασης για τη διευκόλυνση των οικονοµικών φορέων προκειµένου να το συµπληρώσουν, να το υπογράψουν και το υποβάλουν στην Αναθέτουσα αρχή σε έντυπη µορφή. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπου περισσότερα από ένα φυσικά πρόσωπα είναι µέλη του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου ενός οικονοµικού φορέα ή έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό, υποβάλλεται ένα Τυποποιηµένο Έντυπο Υπεύθυνης ήλωσης (ΤΕΥ ), το οποίο είναι δυνατό να φέρει µόνο την υπογραφή του κατά περίπτωση εκπροσώπου του οικονοµικού φορέα ως προκαταρκτική απόδειξη των λόγων αποκλεισµού του άρθρου 4.2 της παρούσας για το σύνολο των φυσικών προσώπων που είναι µέλη του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του ή έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτόν. Ως εκπρόσωπος του οικονοµικού φορέα νοείται ο νόµιµος εκπρόσωπος αυτού, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς ή το αρµοδίως εξουσιοδοτηµένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονοµικό φορέα για διαδικασίες σύναψης συµβάσεων ή για συγκεκριµένη διαδικασία σύναψης σύµβασης. Το ΤΕΥ συµπληρώνεται και υπογράφεται, κατά περίπτωση, ως εξής: A) στις περιπτώσεις Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε. και Ε.Ε. από τους διαχειριστές, B) στις περιπτώσεις Α.Ε. από τον εκπρόσωπο του οικονοµικού φορέα (Α.Ε.). Ως εκπρόσωπος του οικονοµικού φορέα νοείται ο νόµιµος εκπρόσωπος αυτού, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς ή αίτησης συµµετοχής ή το αρµοδίως εξουσιοδοτηµένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονοµικό φορέα για διαδικασίες σύναψης συµβάσεων ή για συγκεκριµένη διαδικασία σύναψης σύµβασης. Γ) Σε κάθε άλλη περίπτωση νοµικού προσώπου από τους νοµίµους εκπροσώπους του. Το µέρος VI συµπληρώνεται σε κάθε περίπτωση µε την ηµεροµηνία, τον τόπο και την υπογραφή του κατά νόµο υπόχρεου/-ων, η οποία δεν απαιτείται να φέρει θεώρηση γνησίου της υπογραφής. Επισηµαίνεται ότι : Κάθε οικονοµικός φορέας που συµµετέχει µόνος του, πρέπει να συµπληρώσει και να υποβάλει ένα ΤΕΥ Οι ενώσεις οικονοµικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, υποβάλλουν το ΤΕΥ για κάθε οικονοµικό φορέα που συµµετέχει στην ένωση Στην περίπτωση που ο συµµετέχων οικονοµικός φορέας δηλώσει πως θα αναθέσει υπό µορφή υπεργολαβίας ποσοστό της σύµβασης που ξεπερνάει το 30% της συνολικής της αξίας, τότε υποβάλλεται µαζί µε το ΤΕΥ του συµµετέχοντα οικονοµικού φορέα και χωριστό ΤΕΥ εκ µέρους του/των υπεργολάβου/ων Σε περιπτώσεις που ο οικονοµικός φορέας στηρίζεται στις ικανότητες τρίτων (πλην υπεργολάβων), υποβάλλεται από τον φορέα στήριξης χωριστό ΤΕΥ, υπογεγραµµένο από το νόµιµο εκπρόσωπο του τρίτου φορέα. ) Ενώσεις οικονοµικών φορέων α) Οι ενώσεις δεν υποχρεούνται να λαµβάνουν ορισµένη νοµική µορφή προκειµένου να υποβάλουν την προσφορά. Η επιλεγείσα ένωση υποχρεούται να πράξει τούτο εάν κατακυρωθεί

13 σε αυτή το αποτέλεσµα του διαγωνισµού, εφόσον η λήψη ορισµένης νοµικής µορφής είναι αναγκαία για την ορθή εκτέλεση της σύµβασης. β) Όταν συµµετέχουν ενώσεις, απαντούν θετικά στο σχετικό ερώτηµα του Μέρους ΙΙ.Α. [Τρόπος συµµετοχής] και συµπληρώνουν τις πληροφορίες που ζητούνται στα επιµέρους ερωτήµατα α, β και γ. Επίσης, θα πρέπει να υποβάλουν το ΤΕΥ για κάθε οικονοµικό φορέα που συµµετέχει στην ένωση, στο οποίο παρατίθενται οι πληροφορίες που απαιτούνται σύµφωνα µε τα µέρη II έως ΙV. γ) Στην περίπτωση υποβολής προσφοράς από ένωση οικονοµικών φορέων, όλα τα µέλη της ευθύνονται έναντι της Αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον. Σε περίπτωση ανάθεσης της σύµβασης στην ένωση, η ευθύνη αυτή εξακολουθεί µέχρι πλήρους εκτέλεσης της σύµβασης. Ε) Υπεργολαβία α) Εφόσον ο προσφέρων προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε µέρος της σύµβασης σε τρίτους υπό µορφή υπεργολαβίας, θα πρέπει να αναφέρει στην προσφορά του το τµήµα (ποσοστό) της σύµβασης που προτίθεται να αναθέσει υπό µορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, καθώς και τους υπεργολάβους που προτείνει, συµπληρώνοντας το Μέρος ΙΙ. του ΤΕΥ. β) Σύµφωνα µε την παρ. 6 του άρθρου 131 του Ν. 4412/2016, όταν ο προσφέρων προτίθεται να αναθέσει υπό µορφή υπεργολαβίας τµήµα (ποσοστό) της σύµβασης που ξεπερνάει το 30%, τότε υποβάλλει υποχρεωτικά το ΤΕΥ, όπου παρατίθενται οι πληροφορίες που απαιτούνται σύµφωνα µε τις ενότητες Α, Β και Γ του Μέρους ΙΙΙ του ΤΕΥ, για κάθε υπεργολάβο, προκειµένου να επαληθευτεί η µη συνδροµή των λόγων αποκλεισµού του άρθρου 4.2 της παρούσας. Επισηµαίνεται πως όταν από την ως άνω επαλήθευση προκύπτει ότι συντρέχουν λόγοι αποκλεισµού, τότε η Αρχή απαιτεί από τον προσφέροντα να τον/ τους αντικαταστήσει Παραστατικό εκπροσώπησης αν ο υποψήφιος συµµετέχει µε αντιπρόσωπό του Περιεχόµενα φακέλου «Τεχνική προσφορά» εδοµένου ότι η Τεχνική Προσφορά αποτελεί κύριο κριτήριο ανάθεσης του έργου, θα πρέπει τα στοιχεία που ζητούνται, να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά και εµπεριστατωµένα, ώστε να δίνουν σαφή εικόνα ότι ο προσφέρων έχει κατανοήσει το έργο που καλείται να αναλάβει και η µεθοδολογία που προτείνει καλύπτει τις ανάγκες του έργου. Οι προσφέροντες θα πρέπει να συντάξουν Τεχνική Προσφορά στην οποία θα αποτυπώνουν µε σαφήνεια τον τρόπο και τα µέσα µε τα οποία θα υλοποιήσουν το έργο, και θα προτείνουν το κατάλληλο οργανωτικό σχήµα και το ανθρώπινο δυναµικό που θα αξιοποιήσουν, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσµατική, ποιοτικά ορθή και έγκαιρη εκπόνηση του έργου που θα αναλάβουν. Η Τεχνική Προσφορά θα πρέπει να διαιρείται στις παρακάτω περιγραφόµενες ενότητες και να έχει την ακόλουθη δοµή: ΕΝΟΤΗΤΑ Α : Πλαίσιο απαιτήσεων του έργου και προσέγγισης προβληµάτων, στην οποία θα πρέπει να γίνεται η ανάλυση και κατανόηση των απαιτήσεων του αντικειµένου της παρούσας σύµβασης και η ανάπτυξη του κατάλληλου τρόπου προσέγγισης των προβληµάτων. ΕΝΟΤΗΤΑ Β : Μεθοδολογική προσέγγιση για την υλοποίηση του Έργου, στην οποία για πραγµατοποιηθεί επαρκής ανάλυση και ειδίκευση των µεθοδολογιών, των τεχνικών και των εργαλείων που θα χρησιµοποιηθούν για την εκτέλεση της σύµβασης. ΕΝΟΤΗΤΑ Γ : Ανάλυση αντικειµένου της σύµβασης & Χρονοπρογραµµατισµός, στην οποία θα αναλυθεί το αντικείµενο των δράσεων σε ενότητες εργασιών και θα γίνει η σύνδεσή τους µε τα ελάχιστα απαιτούµενα παραδοτέα του έργου. ΕΝΟΤΗΤΑ : Σύνθεση και οργάνωση οµάδας έργου, η οποία περιλαµβάνει αναλυτική παρουσίαση της οµάδας έργου καθώς και του τρόπου συνεργασίας και κατανοµής αρµοδιοτήτων καθώς και του συστήµατος διοίκησης. H τεχνική προσφορά θα πρέπει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την Αναθέτουσα Αρχή στο «ΜΕΡΟΣ Α - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ

14 ΣΥΜΒΑΣΗΣ» του Παραρτήµατος Α της ιακήρυξης, περιγράφοντας ακριβώς πώς οι συγκεκριµένες απαιτήσεις και προδιαγραφές πληρούνται. Οι οικονοµικοί φορείς αναφέρουν το τµήµα της σύµβασης που προτίθενται να αναθέσουν υπό µορφή υπεργολαβίας σε τρίτους, καθώς και τους υπεργολάβους που προτείνουν. Η Τεχνική Προσφορά θα πρέπει να περιλαµβάνει: Υπεύθυνες ηλώσεις της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Α' 75), όπως εκάστοτε ισχύει (οι οποίες δεν απαιτείται να φέρουν θεώρηση γνησίου της υπογραφής), ενός εκάστου των µελών της οµάδας έργου και του Συντονιστή Υπεύθυνου της Οµάδας έργου, στην οποία να δηλώνεται ότι γνωρίζουν τον ρόλο και την θέση τους στο συγκεκριµένο έργο όπως περιγράφεται στην προσφορά και ότι έχουν συµφωνήσει µε τον προσφέροντα για τη συµµετοχή τους σε όλη την διάρκεια του έργου. Χρόνο ισχύος της προσφοράς τους, σύµφωνα µε το άρθρο 6.5 της παρούσας Οποιαδήποτε άλλα στοιχεία απαιτούνται σύµφωνα µε τις προδιαγραφές και τις ειδικές απαιτήσεις που αναφέρονται στο Παράρτηµα Α της παρούσας ιακήρυξης ή/και κρίνει ο προσφέρων ότι είναι απαραίτητα για την τεκµηρίωση των στοιχείων της τεχνικής προσφοράς του Το τµήµα της σύµβασης που προτίθενται να αναθέσουν οι προσφέροντες υπό µορφή υπεργολαβίας σε τρίτους και τους υπεργολάβους που προτείνουν. Κατ εξαίρεση, τεχνικοί όροι είναι δυνατό να αναφέρονται µόνο στην Αγγλική γλώσσα εφόσον δεν µπορούν να αποδοθούν στην Ελληνική. Τα φυλλάδια ή εγχειρίδια που συνοδεύουν την προσφορά µπορούν να υποβάλλονται είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα. Η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωµα να καλέσει τους προσφέροντες για διευκρινίσεις σχετικά µε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφερόµενου έργου Περιεχόµενα φακέλου «Οικονοµική προσφορά» Η Οικονοµική Προσφορά συντάσσεται µε βάση το αναγραφόµενο στην παρούσα κριτήριο ανάθεσης σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο Παράρτηµα Γ «ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» της διακήρυξης. Ο φάκελος «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» περιλαµβάνει τη συνολική οικονοµική προσφορά για το έργο, η οποία διατυπώνεται ολογράφως και αριθµητικώς, σε ΕΥΡΩ, χωρίς Φ.Π.Α. και µε Φ.Π.Α. και φέρει την υπογραφή του Προσφέροντα. Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά µεταξύ των δύο αναγραφών, υπερισχύει η τιµή που έχει αναγραφεί ολογράφως. Ο Φ.Π.Α. αναγράφεται χωριστά ως ποσοστό και ως ποσό. Σε περίπτωση που αναγράφεται εσφαλµένος Φ.Π.Α., αυτός διορθώνεται από την υπηρεσία. Θα δίνεται η τελική τιµή για το σύνολο της σύµβασης µετά από πιθανές εκπτώσεις. Οι προσφερόµενες τιµές είναι σταθερές καθ όλη τη διάρκεια της σύµβασης και δεν αναπροσαρµόζονται. Στις τιµές θα περιλαµβάνονται όλοι οι άµεσοι ή έµµεσοι φόροι, τυχόν υπέρ τρίτων κρατήσεις, όπως και κάθε άλλη δαπάνη ή επιβάρυνση που προκύπτει κατ επιταγή κανόνων του Ελληνικού δικαίου, εκτός από το Φ.Π.Α. Οι τιµές προ Φ.Π.Α. θα είναι εκείνες που θα λαµβάνονται υπόψη για τη σύγκριση των προσφορών. Ως απαράδεκτες θα απορρίπτονται προσφορές στις οποίες: α) δεν δίνεται τιµή σε ΕΥΡΩ, β) δεν προκύπτει µε σαφήνεια η προσφερόµενη τιµή, µε την επιφύλαξη της παρ. 4 του άρθρου 102 του ν. 4412/2016 και γ) η τιµή υπερβαίνει τον προϋπολογισµό της σύµβασης της παρούσας διακήρυξης. Σε καµιά περίπτωση δεν πρέπει η προσφορά να περιλαµβάνει ασάφειες ως προς το κόστος, κρυφά κόστη κλπ. Οικονοµική προσφορά που υπερβαίνει τον προϋπολογισµό του συνόλου του έργου ή θέτει όρο αναπροσαρµογής τιµής απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές δε γίνονται δεκτές και αν υποβληθούν, απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Γίνονται δεκτές προσφορές µόνο για το σύνολο της σύµβασης της παρούσας διακήρυξης.

15 Μερική υποβολή προσφορών για τµήµα της σύµβασης της παρούσας διακήρυξης δεν επιτρέπεται και, αν υποβληθεί τέτοια προσφορά, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωµα να ζητήσει από τους συµµετέχοντες διευκρινίσεις ή/και στοιχεία απαραίτητα για την τεκµηρίωση των προσφερόµενων τιµών, οι δε υποψήφιοι υποχρεούνται να παρέχουν αυτά. ΑΡΘΡΟ 7 ο Τόπος και χρόνος παράδοσης έργου Το έργο θα πρέπει να παραδοθεί σύµφωνα µε το αναλυτικό χρονοδιάγραµµα, όπως αυτό δίδεται στο Παράρτηµα Α της παρούσας, στην έδρα της Αναθέτουσας Αρχής. Ειδικότερα, η περίοδος υλοποίησης του έργου ξεκινά από την υπογραφή της σχετικής σύµβασης και ολοκληρώνεται µε την λήξη του έργου, ήτοι στις 31/03/2020. Σε περίπτωση παράτασης του χρόνου υλοποίησης του έργου HEALTHNET τότε αυτοδικαίως παρατείνεται και η διάρκεια υλοποίησης της σύµβασης που θα υπογραφεί στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισµού, κατά ίσο χρονικό διάστηµα µε την παράταση του έργου. ΑΡΘΡΟ 8 ο Αποσφράγιση Προσφορών Η αποσφράγιση των προσφορών που έχουν έγκαιρα υποβληθεί ή αποσταλεί και παραληφθεί, γίνεται σε δηµόσια συνεδρίαση ενώπιον της Επιτροπής ιενέργειας ιαγωνισµού/ Αξιολόγησης Προσφορών, που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό. Κατά την αποσφράγιση των προσφορών, επιτρέπεται να παρίστανται όλοι όσοι έχουν υποβάλει προσφορά, αυτοπροσώπως ή δια του νοµίµου εκπροσώπου τους ή µε νόµιµα εξουσιοδοτηµένο αντιπρόσωπο. Η Επιτροπή ιενέργειας ιαγωνισµού προβαίνει στην έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης των προσφορών την ηµεροµηνία και ώρα που ορίζεται στην παρούσα διακήρυξη. Η αποσφράγιση γίνεται µε την εξής διαδικασία: α) Αποσφραγίζονται οι κυρίως Φάκελοι των προσφορών, οι Φάκελοι ικαιολογητικών Συµµετοχής και οι φάκελοι των Τεχνικών Προσφορών µονογράφονται και σφραγίζονται και όλα τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται κατά το στάδιο αυτό και η τεχνική προσφορά, από τα µέλη της Επιτροπής ιαγωνισµού κατά φύλλο, εκτός από τα τεχνικά φυλλάδια. Οι φάκελοι Οικονοµικών Προσφορών δεν αποσφραγίζονται, αλλά µονογράφονται, σφραγίζονται από το παραπάνω όργανο και κρατούνται, προκειµένου να αποσφραγισθούν αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δικαιολογητικών συµµετοχής και των τεχνικών προσφορών. Η Επιτροπή του διαγωνισµού δύναται κατά την κρίση της να αποσφραγίσει τον φάκελο των δικαιολογητικών συµµετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονοµικών προσφορών σε µια δηµοσία συνεδρίαση. β) Η Επιτροπή ελέγχει, πρώτα, τα δικαιολογητικά συµµετοχής και, εφόσον πληρούνται οι τεθείσες προϋποθέσεις, ελέγχει τις Τεχνικές Προσφορές των διαγωνιζοµένων, σύµφωνα µε τους όρους των εγγράφων της σύµβασης και συντάσσει πρακτικό για την απόρριψη των προσφορών που δε γίνονται αποδεκτές και την αποδοχή των προσφορών που είναι σύµφωνες µε τους όρους των εγγράφων της σύµβασης. Σηµειώνεται ότι η Αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών γίνεται µόνο για τις προσφορές που µετά τη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών συµµετοχής κριθούν ότι πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις συµµετοχής και τις τεχνικές προδιαγραφές του Παραρτήµατος Α της παρούσας. γ) Οι κατά τα ανωτέρω σφραγισµένοι φάκελοι µε τα οικονοµικά στοιχεία των προσφορών, µετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των λοιπών στοιχείων των προσφορών, αποσφραγίζονται, µονογράφονται από τα µέλη της Επιτροπής ιαγωνισµού και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση τιµών. Η αποσφράγιση αυτή γίνεται στην ίδια δηµόσια συνεδρίαση, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, σε άλλη εργάσιµη ηµέρα, για την οποία εκδίδεται γραπτή ανακοίνωση του Προέδρου της Επιτροπής ιαγωνισµού, η οποία κοινοποιείται εγγράφως, µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο,

16 ταχυδροµικώς ή µε φαξ σε όλους τους προσφέροντες για την ηµεροµηνία και ώρα της επόµενης δηµόσιας συνεδρίασης της Επιτροπής. Εν συνεχεία, η Επιτροπή ιαγωνισµού, ελέγχει τις οικονοµικές προσφορές, συντάσσει πίνακα κατάταξης των προσφορών και πρακτικό µε τον τελικό πίνακα κατάταξης των διαγωνιζοµένων κατά φθίνουσα σειρά, από τον οποίο προκύπτει ο προτεινόµενος από την Επιτροπή Ανάδοχος. Για όσες προσφορές δεν κρίθηκαν αποδεκτές κατά τα προηγούµενα ως άνω στάδια α) και β) οι φάκελοι της οικονοµικής προσφοράς δεν αποσφραγίζονται, αλλά κρατούνται µέχρι τη λήξη της διαδικασίας. Εφόσον δεν υπάρχουν απορριπτέες προσφορές κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συµµετοχής και των τεχνικών προσφορών, η Επιτροπή διαγωνισµού δύναται να προχωρήσει στην αποσφράγιση και τον έλεγχο και των οικονοµικών προσφορών στην ίδια συνεδρίαση. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συµµετοχής, ο έλεγχος και η βαθµολόγηση των τεχνικών προσφορών µε την εφαρµογή των κριτηρίων ανάθεσης, ο έλεγχος των οικονοµικών προσφορών και η σύνταξη του Πίνακα κατάταξης µπορεί να διεξάγεται σε κλειστές συνεδριάσεις της Επιτροπής ιαγωνισµού. Κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών η αναθέτουσα αρχή µπορεί να καλεί εγγράφως τους προσφέροντες να διευκρινίζουν ή να συµπληρώνουν τα έγγραφα ή δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει ή να διευκρινίσουν το περιεχόµενο της τεχνικής ή οικονοµικής τους προσφοράς κατά τα οριζόµενα στο άρθρο 102 του Ν. 4412/16. Όσοι υπέβαλαν γραπτές προσφορές λαµβάνουν γνώση των παραπάνω δικαιολογητικών που κατατέθηκαν, κατά τα οριζόµενα στις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και στο Π 28/2015. Η υποβολή µόνο µίας προσφοράς δεν αποτελεί κώλυµα για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισµού και την ανάθεση της σύµβασης. Τα πρακτικά µε τα αποτελέσµατα των ανωτέρω σταδίων (είτε κατά στάδιο, είτε ως σύνολο) επικυρώνονται µε απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής της Αναθέτουσας Αρχής, η οποία κοινοποιείται µε επιµέλεια αυτής στους προσφέροντες. Κατά της ανωτέρω απόφασης χωρεί ένσταση, µε το άρθρο 127 του Ν.4412/2016 και τα ειδικότερα οριζόµενα στο άρθρο 11 της παρούσας. ΑΡΘΡΟ 9 ο Αξιολόγηση προσφορών - ιαδικασία Επιλογής και Ανάθεσης της σύµβασης Η τελική επιλογή του αναδόχου θα γίνει από τις προσφορές που κρίθηκαν ως τεχνικά αποδεκτές, µε κριτήριο την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιµής, η οποία θα προκύψει από την στάθµιση της βαθµολόγησης των κριτηρίων αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών και των αντίστοιχων οικονοµικών προσφορών. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει λαµβάνοντας υπόψη τη συµφωνία της προσφοράς µε τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας διακήρυξης. Προσφορές που παρουσιάζουν κατά την κρίση του αρµόδιου για την αξιολόγηση των αποτελεσµάτων του διαγωνισµού οργάνου ουσιώδεις αποκλίσεις από τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης απορρίπτονται ως απαράδεκτες Αξιολόγηση τεχνικής προσφοράς Για την τεχνική αξιολόγηση και βαθµολόγηση των προσφορών, που έχουν κριθεί αποδεκτές και δεν έχουν απορριφθεί για οποιοδήποτε λόγο σε προηγούµενο στάδιο της διαδικασίας, θα ληφθούν υπόψη τα στοιχεία του Πίνακα 1 που ακολουθεί. Σε κάθε ένα στοιχείο του πίνακα δίδεται σχετική βαρύτητα επί τοις εκατό, έτσι ώστε το άθροισµα των σχετικών βαρυτήτων όλων των στοιχείων να αθροίζει στο 100%. Η σταθµισµένη βαθµολογία του κάθε κριτηρίου θα προκύπτει από το γινόµενο του επιµέρους συντελεστή βαρύτητας επί τη βαθµολογία του, η δε συνολική βαθµολογία της προσφοράς θα

17 προκύπτει από το άθροισµα των σταθµισµένων βαθµολογιών όλων των κριτηρίων. Όλα τα κριτήρια βαθµολογούνται στην κλίµακα 100 έως 120. Κάθε κριτήριο αξιολόγησης βαθµολογείται αυτόνοµα µε βάση τα στοιχεία της προσφοράς. Η συνολική βαθµολογία της τεχνικής προσφοράς υπολογίζεται µε βάση τον παρακάτω τύπο: U = Σ1*Κ1 + Σ2*Κ2 + Σ3*Κ3 + Σ4*Κ4 Κριτήρια µε βαθµολογία µικρότερη από 100 βαθµούς (ήτοι που δεν καλύπτουν/παρουσιάζουν αποκλίσεις από τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας) επιφέρουν την απόρριψη της προσφοράς. Η βαθµολογία της τεχνικής προσφοράς θα βασιστεί στα επόµενα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας Πίνακας 1. Κριτήρια Αξιολόγησης Τεχνικής Προσφοράς ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ Κ1 Η κατανόηση των απαιτήσεων του έργου και 30% ανάπτυξη κατάλληλου τρόπου προσέγγισης των προβληµάτων Κ2 Η επαρκής ανάλυση εξειδίκευση της 15% καταλληλότητας και αποτελεσµατικότητας της µεθοδολογίας υλοποίησης Κ3 Η ορθολογική ανάλυση του αντικειµένου της 25% σύµβασης σε ενότητες εργασιών και σύνδεσή τους µε τα ελάχιστα απαιτούµενα παραδοτέα και το χρονοδιάγραµµα Κ4 Η ικανότητα και αποτελεσµατικότητα του οργανωτικού σχήµατος/ εµπειρία της Οµάδας Έργου Επάρκεια και σαφήνεια κατανοµής αρµοδιοτήτων στα µέλη της Οµάδας Έργου και τα επίπεδα διοίκησης 30% ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ 100% Η βαθµολογία που µπορεί να λάβει κάθε προσφέρων για κάθε Κριτήριο µπορεί να είναι από 100 έως 120. Για κάθε προσφορά υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα κριθεί αποδεκτή βαθµολογούνται τα επί µέρους Κριτήρια. Η συνολική βαθµολογία καθορίζεται σε 100 βαθµούς για την περίπτωση που καλύπτονται ακριβώς οι απαιτήσεις της διακήρυξης µετά των τεχνικών προδιαγραφών. Η βαθµολογία αυτή αυξάνεται έως 120 βαθµούς όταν υπερκαλύπτονται οι τεχνικές προδιαγραφές. Κριτήρια µε βαθµολογία µικρότερη από 100 βαθµούς (ήτοι που δεν καλύπτουν/παρουσιάζουν αποκλίσεις από τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας) επιφέρουν την απόρριψη της προσφοράς Η σταθµισµένη βαθµολογία του κάθε Κριτηρίου είναι το γινόµενο του επιµέρους συντελεστή βαρύτητας επί την βαθµολογία του και η συνολική βαθµολογία της κάθε προσφοράς είναι το άθροισµα των σταθµισµένων βαθµολογιών όλων των Κριτηρίων. Η αξιολόγηση των προσφορών θα στηριχθεί αποκλειστικά και µόνο στα ανωτέρω κριτήρια. Αντιπροσφορές ή µερικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές σε καµία φάση του διαγωνισµού και σε καµία περίπτωση. Σε περίπτωση υποβολής τους, απορρίπτονται ως απαράδεκτες Τελική αξιολόγηση Κατά το στάδιο της Τελικής Αξιολόγησης, υπολογίζεται η συνολική βαθµολογία των προσφορών και πραγµατοποιείται η κατάταξή τους κατά φθίνουσα τάξη µε βάση τον παρακάτω τύπο:

Αριθ. Απόφασης: 10/2019

Αριθ. Απόφασης: 10/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 02/07-02-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Προσκαλείστε να υποβάλλετε σε σφραγισμένο φάκελο ή ηλεκτρονικά τα αναφερόμενα παρακάτω δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 80 του Ν. 4412/2016. α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 11/2019

Αριθ. Απόφασης: 11/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 02/07-02-2019

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 80/2019

Αριθ. Απόφασης: 80/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/27-08-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/18-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 40/2019

Αριθ. Απόφασης: 40/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 08/17-05-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 108/01.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 154/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 71/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 176/2018. Θέµα 14 ο : Έγκριση ή µη των πρακτικών της προµήθειας Αδρανών Υλικών για Επισκευή ηµοτικών Οδών.

Αριθ. Απόφασης: 176/2018. Θέµα 14 ο : Έγκριση ή µη των πρακτικών της προµήθειας Αδρανών Υλικών για Επισκευή ηµοτικών Οδών. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 29/07-12-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 86/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 36/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 153/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 128/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/18-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 151/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δράση Network» με. Ημερομηνία και ώρα 10:30 π.μ. Δήμος Ηράκλειας

Δράση Network» με. Ημερομηνία και ώρα 10:30 π.μ. Δήμος Ηράκλειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ---------------------- Ταχ. Δ/νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50105 Φαξ: 2325 3 50159 e-mail: info@dimosiraklias.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 130/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ Αθήνα, 4/12 /2012 ΑΝΑΠΤΥΞΗ Αριθμ. Πρωτ.: 16/4-12-2012 Ταχ. /νση : Θεμιστοκλέους 42 Τ.Κ. 106 78, Αθήνα Τηλέφωνο: 210-3303060 E - mail: epeksa@otenetr.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ερµούπολη, Α.Π. : 705. Προς: REMACO A.E. Σύµβουλοι Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης

Ερµούπολη, Α.Π. : 705. Προς: REMACO A.E. Σύµβουλοι Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Π 202 / 07-03-2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Toν υπ αρ. 3966 / 24.5.2011 [ΦΕΚ A 118 / 24.5.2011] νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/21-06-2017

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα 8 ο : Έγκριση ή µη των πρακτικών της προµήθειας «Μισθώµατα Μηχανηµάτων Τεχνικών Εγκαταστάσεων για τις ανάγκες του ήµου Ηράκλειας».

Θέµα 8 ο : Έγκριση ή µη των πρακτικών της προµήθειας «Μισθώµατα Μηχανηµάτων Τεχνικών Εγκαταστάσεων για τις ανάγκες του ήµου Ηράκλειας». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22/31-08-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6985820 Fax: 210-3801777 Ταχ. /νση : 210 6920082 Ταχ. Κώδικας : 115 24 ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία:24/01/2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

1. Το N. 4314/2014 (ΦΕΚ 265/Α/ ) «Για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρµογή αναπτυξιακών παρεµβάσεων για την προγραµµατική περίοδο

1. Το N. 4314/2014 (ΦΕΚ 265/Α/ ) «Για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την εφαρµογή αναπτυξιακών παρεµβάσεων για την προγραµµατική περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α.Π Π ΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Σ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ Τ Η Σ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Σ Κ Ρ Η Τ Η Σ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α.Π Π ΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Σ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ Τ Η Σ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Σ Κ Ρ Η Τ Η Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ταχ. /νση :. Μποφώρ 7 71202 Ηράκλειο Πληροφορίες : Χ.Ψαρουδάκη Τηλ : 2813-404502 Fax : 2810-335040 E-mail : hryspsar@mou.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6985820 Fax: 210-3801777 Ταχ. Δ/νση : 210 6920082 Ταχ. Κώδικας : 115 24 ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία:07/01/2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210 9281600

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Π169/21.02.2017 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 2017-18 Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 1618 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ) Στοιχεία της δηµοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύµβασης για τις οποίες έχει δηµοσιευτεί προκήρυξη διαγωνισµού στην Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ ΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Αργοστόλι, 4 Ιουλίου 2018 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ.: οικ. 59477/14132 Τµήµα Συγκοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ.: 2313 303061 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ FAX: 2313 303060 ΑΡΜΟΔΙΑ: Α. ΣΑΜΑΡΑ e-mail: alexandra.samara@n3.syzefxis.gov.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ υπ αριθμ. 56/2017 Το Πανεπιστημιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 61/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής:

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής: Άρθρο 107 N.4497/17 (Α 171) Τροποποιήσεις του ν. 4412/2016 (Α 147) 1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται «5. Η αθέτηση της υποχρέωσης της παραγράφου 2 συνιστά σοβαρό επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης κα την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ερµούπολη, Α.Π. : 499. Προς: Γεώργιο Σαλαγκούδη Ηρώων 10, Άνω Σύρος ΤΚ Σύρος

Ερµούπολη, Α.Π. : 499. Προς: Γεώργιο Σαλαγκούδη Ηρώων 10, Άνω Σύρος ΤΚ Σύρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σ. Καράγιωργα 22, 841 00 Ερµούπολη Τηλ.: 2281360800 Telefax: 2281360860 Ιστότοπος: www.pepna.gr E-mail: notioaigaio@mou.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 39/2019

Αριθ. Απόφασης: 39/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 07/30-04-2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/12/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 27433 ΘΕΜΑ : «Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εταιρία παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης: 74/2019

Αριθ. Απόφασης: 74/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/02-09-2019

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα ΆΡΘΡΟ 14 -Γλώσσα Σύνταξης των Προσφορών Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τους τα σημεία. Οποιαδήποτε ασάφεια

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ.Τ.Υ. ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σέρρες 04 / 05 /2017 Αρ. Πρωτ.: 17365 ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 22/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Εξέταση ένστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ζάκυνθος, 06/07/2018 Αρ. Πρωτ: 1463 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2018». Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ημερομηνία: 4/4/2013 ΚΟΙΚΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ταχ. /νση : Θεμιστοκλέους 42, Ταχ. Κώδικας : 30100, Αθήνα Τηλ.: 210-3303060 Fax: 210-3801777 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 24/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 24/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 133/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

CLLD/LEADER

CLLD/LEADER Προβατώνας 12/12/2018 Αρ.Πρωτ. 377 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ Π.Ε) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019, ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 04-04-2018 Αριθ.Πρωτ.:4969/16-04-18

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. 1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ : ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΑΕΠ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - Συνοπτικά στοιχεία Έργου ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η παρούσα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Περιφερειακό Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής στην διεύθυνση (URL):

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η παρούσα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Περιφερειακό Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής στην διεύθυνση (URL): ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 15-17 Ταχ. Κώδικας : 11743, Αθήνα Πληροφορίες: Α. Γαλιατσάτου Τηλέφωνο : 213

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15.05.2018 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε. ΟΤΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΛ: 210-4324501 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 11/ 06 / 2018 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 5.580,00 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 5.580,00 με ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 14-05-2019 Αριθ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Χρυσούπολη, 24 Ιουλίου 2015 Αριθ. πρωτ.: 1262 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (Δ.Σ.Α.)

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (Δ.Σ.Α.) ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 60, ΤΚ.106 79 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 24/4/2017 Αρ.πρωτ: 8756 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 10 Ιουλίου 2012 Α.Π. : 538

Αθήνα 10 Ιουλίου 2012 Α.Π. : 538 Κότσικα 4, 104-34 Αθήνα Τηλ: 210 3646 754-6, 3639 878 Fax : 210 3646 306, 3628 017 URL: www.pedattikis.gr E- Mail: info@pedattikis.gr Αθήνα 10 Ιουλίου 2012 Α.Π. : 538 Επιλογή Project Manager προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ιωάννινα:17-2-2015 Αρ. Πρωτ: 3099 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1. Τακτικό Ανοιχτό ιαγωνισµό (Αριθ. Πρωτ. ιαγωνισµού: 3098/17-02-2015)

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003299642 2015-11-12

15PROC003299642 2015-11-12 Πειραιάς, 22/10/2015 Αρ. πρωτ. 718/22-10-2015 ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΡΑ.Π. ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119. 17.10.2018 09:10:54 Ακριβές Αντίγραφο Ψηφιακά υπογεγραμμένο από Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΥΔΥ/70717/2292 Ημ/νία: 17/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΉ ΠΡΌΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΉΡHΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SADENT BLUX ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Κέρκυρα,26-10-2016 6Η Υ.Π.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 20161 ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ και ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ.: Αργαλιά Αλεξάνδρα Τηλ.:26613-60467/641

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τον αναθέτοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 10/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Έγκριση πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. 4/2003. για τη σύναψη δηµόσιων συµβάσεων παροχής υπηρεσιών του έργου: «Ολοκληρωµένες Παρεµβάσεις Υπέρ Ανέργων µε Πολιτισµικές Ιδιαιτερότητες»

Αριθµ. 4/2003. για τη σύναψη δηµόσιων συµβάσεων παροχής υπηρεσιών του έργου: «Ολοκληρωµένες Παρεµβάσεις Υπέρ Ανέργων µε Πολιτισµικές Ιδιαιτερότητες» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΟΥΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 Για την προμήθεια «ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενικό Πλαίσιο- Αναφοράς. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές. 3. Ενηµέρωση-παραλαβή πρόσκλησης 20090/

1. Γενικό Πλαίσιο- Αναφοράς. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές. 3. Ενηµέρωση-παραλαβή πρόσκλησης 20090/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η Η Η ΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΣ Α.Ε ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 9001:2015, ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002631819 2015-03-11

15PROC002631819 2015-03-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.ΠΕ. Σπάρτη 11/3/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Φ/Λ/17/2888 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΣΠΑΡΤΗΣ ιεύθυνση : ιοικητικού Τµήµα : Οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δεκαέξι χιλιάδες εκατόν είκοσι εννέα και μηδέν τρια(16.129,03 ) πλέον ΦΠΑ 24% Υπηρεσίες εκτίμησης απόδοσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δεκαέξι χιλιάδες εκατόν είκοσι εννέα και μηδέν τρια(16.129,03 ) πλέον ΦΠΑ 24% Υπηρεσίες εκτίμησης απόδοσης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 15-17 Ταχ. Κώδικας : 11743, Αθήνα Πληροφορίες: Α. Γαλιατσάτου Τηλέφωνο : 213

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ)

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : 101 92 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016)

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Κανόνες Απόδειξης Κριτήριων Ποιοτικής Επιλογής Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 Εισηγητής: Γεώργιος Περδικάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘ. 02/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ GR- Αθήνα: Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού µε κριτήριο ανάθεσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, για το έργο «Εργαστήριο Μεθοδολογιών Ελέγχου και Αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 Για την προμήθεια ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 75.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 Για την προμήθεια «ΣΥΔΕΤΑ Π-Π ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προϋπολογιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CENTER FOR SECURITY STUDIES ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CENTER FOR SECURITY STUDIES ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) Δ/νση: Π. Κανελλοπούλου 4, 101 77 Αθήνα Τηλέφωνο: 210 7481347/210 7710805, Fax: 210 7481995 e-mail: kemea@kemea.gr, www.kemea.gr Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα