Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για Ταξιδιωτικά έξοδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για Ταξιδιωτικά έξοδα"

Transcript

1 Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για Ταξιδιωτικά έξοδα Παρακαλούμε συμπληρώστε ευκρινώς με Υποβάλλετε αυτή την απαίτηση ως ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. σαρωμένο αντίγραφο; Ναι Όχι Ένα έντυπο πρέπει να συμπληρώνεται από κάθε αιτούντα ξεχωριστά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου στην πίσω πλευρά. Η απαίτησή σας θα διεκπεραιωθεί από την εταιρεία InterGlobal Limited για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας. Η μη συμπλήρωση όλων των ενοτήτων που έχουν επισημανθεί ως «πρέπει να συμπληρωθεί» στο παρόν έντυπο ενδεχομένως να οδηγήσει σε καθυστερήσεις. Ενότητα A: Στοιχεία αιτούντα πρέπει να συμπληρωθεί Τίτλος: Κος Κα Δις Κα Άλλο: Επώνυμο: Όνομα/Ονόματα: Ημερομηνία γέννησης (ηη/μμ/εεεε): Φύλο: Άρρεν Θήλυ Αριθμός μέλους: Αριθμός προγράμματος: Διεύθυνση Αλληλογραφίας: Πόλη: Τ.Τ.: Χώρα: Ηλ. Διεύθ.: Τηλέφωνο (πρωινές ώρες): Τηλέφωνο (βραδινές ώρες): Ενότητα B: Στοιχεία κύριου μέλους (εάν είναι διαφορετικά από αυτά στην ενότητα A) Επώνυμο: Αριθμός μέλους: Όνομα/ονόματα: Αριθμός προγράμματος: Ενότητα Γ: Ιατρικά έξοδα και επαναπατρισμός πρέπει να συμπληρωθεί από τον παθολόγο ιατρό /ειδικευμένο ιατρό/θεραπευτή Φύση της ασθένειας ή σωματική βλάβη ή αιτία θανάτου: Αν πρόκειται για σωματική βλάβη, πώς συνέβη; Εάν πρόκειται για ασθένεια, έχει νοσήσει ξανά ο ασθενής από την πάθηση; Ναι Όχι Εάν ναι, παρακαλούμε αναφέρετε την ημερομηνία της πρώτης εμφάνισης της πάθησης (ηη/μμ/εεεε): Ονοματεπώνυμο ιατρού που ανέλαβε τη θεραπεία του ασθενούς ενόσω βρισκόταν στο εξωτερικό: Διεύθυνση ιατρού: Ημερομηνία(ες) θεραπείας (ηη/μμ/εεεε): Νοσηλεύτηκε ο ασθενής; Ναι Όχι Εάν ναι, παρακαλούμε αναφέρετε την ημερομηνία εισαγωγής (ηη/μμ/εεεε): Ημερομηνία εξόδου (ηη/μμ/εεεε): Επωνυμία και διεύθυνση νοσοκομείου: Δήλωση Δηλώνω, εξ όσων γνωρίζω και πιστεύω, ότι οι δηλώσεις που αναφέρονται στο παρόν έντυπο Απαίτησης Αποζημίωσης είναι πλήρεις, αληθείς και ολοκληρωμένες. Υπογραφή παθολόγου ιατρού /ειδικού/θεραπευτή: Σφραγίδα ιατρείου: Ημερομηνία (ηη/μμ/εεεε):

2 Ενότητα Δ: Ιατρικά έξοδα και επαναπατρισμός πρέπει να συμπληρωθεί από το μέλος/αιτούντα Επιστρέψατε στη διεύθυνση κατοικίας σας την ημερομηνία που σχεδιάζατε; Ναι Όχι Εάν όχι, πότε επιστρέψατε (ηη/μμ/εεεε); Ποιος σας συνόδεψε; Καλέσατε τη Διεθνή Γραμμή Βοήθειας που είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο; Ναι Όχι Ενότητα E: Απώλεια καταθέσεων, ακύρωση ή συντόμευση της διάρκειας του ταξιδιού Ημερομηνία κράτησης διακοπών (ηη/μμ/εεεε): Παρακαλούμε επισυνάψτε το πρωτότυπο τιμολόγιο και όρους κράτησης / τιμολόγιο ακύρωσης. Ημερομηνία προγραμματισμένης αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε): Ώρα προγραμματισμένης αναχώρησης: Ημερομηνία ακύρωσης ή συντόμευσης της διάρκειας του ταξιδιού (ηη/μμ/εεεε): Λόγος ακύρωσης ή συντόμευσης της διάρκειας του ταξιδιού: Παρακαλούμε επισυνάψτε το πρωτότυπο της ειδοποίησης ακύρωσης, κατά περίπτωση. Εάν έχει προκληθεί από ασθένεια, σωματική βλάβη ή θάνατο, η ενότητα Γ πρέπει να συμπληρωθεί ή να επισυνάψετε σχετική ιατρική γνωμάτευση/αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου. Εάν το άτομο που νοσεί ή υπέστη σωματική βλάβη είναι διαφορετικό από τον αιτούντα, αναφέρετε τις ακόλουθες πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο: Συγγένεια με τον αιτούντα: Διεύθυνση: Τύπος εξόδων που αξιώνονται: Ποσό (συμπεριλαμβανομένου του νομίσματος): Ενότητα ΣΤ: Καθυστέρηση ταξιδιού/πειρατεία Διάρκεια καθυστέρησης/πειρατείας, προσδιορίστε τον αριθμό των ωρών: Σημείο αναχώρησης: Ημερομηνία(ες) (ηη/μμ/εεεε): Αριθμός πτήσης, κατά περίπτωση: Μέσο δημόσιας μεταφοράς: Αιτία καθυστέρησης: Πρέπει να παρασχεθούν αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή σχετική έγγραφη δήλωση (Irregularity Report) από τον παρέχοντα της υπηρεσίας δημόσιας μεταφοράς για την επιβεβαίωση της διάρκειας και της αιτίας της καθυστέρησης. Ενότητα Ζ: Απώλεια αναχώρησης Αιτία απώλειας αναχώρησης: Περιγράψτε αναλυτικά τα έξοδα με τα οποία επιβαρυνθήκατε: Τύπος εξόδων που αξιώνονται: Ποσό (συμπεριλαμβανομένου του νομίσματος): Επισυνάψτε τις πρωτότυπες αποδείξεις και χορηγήστε αποδεικτικά στοιχεία που δικαιολογούν το λόγο που χάσατε την αναχώρηση. Ενότητα H: Απώλεια/ζημία χρημάτων/καθυστερημένης παράδοσης αποσκευών Ημερομηνία απώλειας (ηη/μμ/εεεε): Ώρα απώλειας: Τόπος απώλειας: Περιστάσεις επέλευσης της απώλειας ή ζημίας: Πού και σε ποιον συνέβη η απώλεια ή ζημία:

3 Ενότητα H: Απώλεια/ζημία χρημάτων/καθυστερημένης παράδοσης αποσκευών (συνέχεια) Παρακαλούμε επισυνάψτε το πρωτότυπο της Δήλωσης Απώλειας Αποσκευών (Irregularity Report) του μεταφορέα ή της δήλωσης απώλειας στην Αστυνομία και συμπληρώστε τις ακόλουθες πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο ατόμου με το οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε: Διεύθυνση: Ημερομηνία δήλωσης της απώλειας: Επωνυμία της εταιρείας ασφάλισης των οικιακών αντικειμένων και του αριθμού του ασφαλιστήριου συμβολαίου: Διεύθυνση της εταιρείας ασφάλισης των οικιακών αντικειμένων: Περιγράψτε λεπτομερώς τα αντικείμενα που έχουν απολεσθεί/αντικατασταθεί. Συνεχίστε σε ξεχωριστό φύλλο, εάν χρειάζεται. Πρέπει να επισυνάπτετε τις πρωτότυπες αποδείξεις σας στην απαίτηση αποζημίωσής σας. Αντικείμενο: Ημερομηνία αγοράς: Τόπος αγοράς: Μέθοδος πληρωμής: Αρχικά ιδιοκτήτη: Ποσό (συμπεριλαμβανο μένου του νομίσματος): Περιγράψτε λεπτομερώς τα χρήματα που απωλέσθηκαν ή κλάπηκαν: Περιγραφή (π.χ. μετρητά, ταξιδιωτικές επιταγές (traveller s cheques), κ.λπ.): Αξία των χρημάτων που είχατε μαζί σας στο ταξίδι: Απολεσθέν ποσό (συμπεριλαμβανο μένου του νομίσματος): Ενότητα Θ: Απώλεια διαβατηρίου/ταξιδιωτικών εγγράφων Περιγράψτε λεπτομερώς και δικαιολογήστε τα έξοδα με τα οποία επιβαρυνθήκατε και επισυνάψτε τις σχετικές πρωτότυπες αποδείξεις. Τύπος εξόδων που αξιώνονται: Ποσό (συμπεριλαμβανο μένου του νομίσματος): Ενότητα Ι: Στοιχεία πληρωμής πρέπει να συμπληρωθεί Χρειάστηκε να καταβάλλετε εσείς οι ίδιοι τα έξοδα για τα οποία υποβάλλετε την απαίτηση; Ναι Όχι Εάν «Ναι» και ζητάτε να αποζημιωθείτε εσείς οι ίδιοι, πρέπει να μας αναφέρετε πώς επιθυμείτε να αποζημιωθείτε σημειώνοντας είτε 1, «Τραπεζικό έμβασμα» ή 2, «Επιταγή αλλοδαπής τράπεζας» και συμπληρώνοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες. Θα εκδώσουμε πληρωμή μόνο: στον αιτούντα, εάν είναι ηλικίας 18 ετών ή άνω στον κάτοχο προγράμματος, εάν ο αιτών είναι κάτω των 18 ετών και είναι εξαρτώμενο μέλος σύμφωνα με το πρόγραμμα ή στον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα ο οποίος κατονομάζεται ως κάτοχος προγράμματος, εάν ο αιτών είναι το κύριο μέλος και είναι ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν κάποιο άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει εξοφλήσει για λογαριασμό σας, παρακαλούμε αναφέρετε το ονοματεπώνυμό του: Η μη συμπλήρωση όλων των πληροφοριών για την επιλεγμένη μέθοδο αποζημίωσης μπορεί να επιφέρει σε εσάς, το κατονομαζόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο: καθυστερήσεις στη λήψη του ποσού διακανονισμού της απαίτησης και πρόσθετη επιβάρυνση με τραπεζικά έξοδα.

4 Ενότητα Ι: Στοιχεία πληρωμής πρέπει να συμπληρωθεί (συνέχεια) 1. Τραπεζικό έμβασμα αυτή είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής μέθοδος πληρωμής Ονοματεπώνυμο κατόχου λογαριασμού: Εάν το ονοματεπώνυμο του αιτούντος (όπως αναφέρεται στην ενότητα A) είναι διαφορετικό από το ονοματεπώνυμο του κατόχου λογαριασμού, παρακαλούμε αναφέρετε τα ακόλουθα στοιχεία: Διεύθυνση του κατόχου λογαριασμού: Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κατόχου λογαριασμού: Αριθμός τηλεφώνου του κατόχου λογαριασμού: Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού: Επωνυμία τράπεζας: Διεύθυνση τράπεζας (συμπεριλαμβανομένων του δήμου και της πόλης): Κωδικός BIC/SWIFT: Νόμισμα τραπεζικού λογαριασμού: Αριθμός λογαριασμού: Για να μας βοηθήσετε να διευθετήσουμε τις πληρωμές σας αποτελεσματικά, χορηγήστε τα ακόλουθα, κατά περίπτωση: Αριθμός IBAN (υποχρεωτικός για όλες τις πληρωμές σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε χώρες που έχουν υιοθετήσει το σύστημα IBAN): Κωδικός Sort (υποχρεωτικός για τράπεζες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο): Κωδικός Routing /Κωδικός παραρτήματος (εάν διατίθεται): Αριθμός ABA (υποχρεωτικός για εμβάσματα σε τράπεζες με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες): 2. Επιταγή αλλοδαπής τράπεζας Ονοματεπώνυμο που θα εμφανιστεί στην επιταγή: Νόμισμα της επιταγής: Τα προγράμματα είναι ασφαλιστικά προϊόντα της εταιρείας InterGlobal Insurance Company Ltd, η οποία είναι εγγεγραμμένη στην Αγγλία (Αριθμός Μητρώου Εταιρειών: ) και λειτουργεί με την έγκριση της ρυθμιστικής αρχής Prudential Regulation Authority και την εποπτεία της χρηματοοικονομικής αρχής Financial Conduct Authority και της ρυθμιστικής αρχής Prudential Regulation Authority (Αριθμός Αναφοράς Εταιρείας: ). Η διαχείριση των προγραμμάτων γίνεται για λογαριασμό της εταιρείας ασφάλισης από την εταιρεία InterGlobal Limited, η οποία είναι εγγεγραμμένη στην Αγγλία (Αριθμός Μητρώου Εταιρειών: ) και λειτουργεί με την έγκριση και την εποπτεία της χρηματοοικονομικής αρχής Financial Conduct Authority (Αριθμός Αναφοράς Εταιρείας: ). Και οι δύο εταιρείες είναι εγγεγραμμένες στη διεύθυνση Woolmead House East, The Woolmead, Farnham, Surrey, GU9 7TT, United Kingdom. M001-92G

5 Σημαντικές πληροφορίες Παρακαλούμε να θυμάστε αυτά τα σημαντικά σημεία όταν συμπληρώνετε το Έντυπο Απαίτησης Αποζημίωσης: Η αξιολόγηση της απαίτησής σας ενδεχομένως να καθυστερήσει εάν εσείς και ο παθολόγος ιατρός, ο ειδικευμένος ιατρός ή ο θεραπευτής σας δεν συμπληρώσετε όλες τις απαιτούμενες ενότητες του παρόντος εντύπου. Στείλτε μας την απαίτησή σας το συντομότερο δυνατό. Σας συνιστούμε να το πράξετε εντός μιας ανώτατης περιόδου έξι (6) μηνών από την ημερομηνία της πρώτης θεραπείας. Να στέλνετε πάντα τα πρωτότυπα τιμολόγια μαζί με αυτό το έντυπο. Τα φωτοαντίγραφα, οι αποδείξεις και οι αναλυτικές καταστάσεις πιστωτικής κάρτας δεν θα γίνουν αποδεκτά. Ενότητα A Στοιχεία αιτούντος Εάν ο αιτών είναι εξαρτώμενο μέλος κάτω της ηλικίας των 18 ετών, το κύριο μέλος πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο και να υπογράψει τη δήλωση για το μέλος αυτό. Εάν ο αιτών είναι μέλος κάτω των 18 ετών, ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας που κατονομάζεται ως κάτοχος του προγράμματος πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο και να υπογράψει τη δήλωση για το μέλος αυτό.. Ενότητα Η - Απώλεια/ζημία χρημάτων/καθυστερημένης παράδοσης αποσκευών Εάν έχετε πρόγραμμα ή ασφαλιστήριο συμβόλαιο ασφάλισης οικιακών αντικειμένων το οποίο καλύπτει τα αντικείμενα που απωλέσθηκαν/ υπέστησαν ζημιά, θα χρειαστεί να ενημερωθούμε για τις λεπτομέρειες, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει το ποσό που καταβάλλουμε αναφορικά με την απαίτησή σας. Ενότητα Ι Στοιχεία πληρωμής Εάν δεν επιδιώκετε να καταβληθεί η αποζημίωση σε εσάς τους ίδιους, θα καταβάλλουμε το κόστος της θεραπείας απευθείας στον παρέχοντα, εφόσον οι εντολές πληρωμής εμφανίζονται με σαφήνεια στο τιμολόγιο. Εάν επιδιώκετε την καταβολή της αποζημίωσης σε εσάς τους ίδιους, πρέπει να μας ενημερώσετε για το πώς επιθυμείτε να αποζημιωθείτε. i. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε πληρωμή με τη μέθοδο και στο νόμισμα που έχετε ζητήσει. ii. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να μετακυλήσουμε τυχόν χρεώσεις πληρωμής με τις οποίες έχουμε επιβαρυνθεί για την ακύρωση της αρχικής πληρωμής λόγω ανακριβών πληροφοριών που υποβάλατε σε εμάς. iii. Δε θα φέρουμε ευθύνη για τυχόν μειωμένη πληρωμή λόγω των συναλλαγματικών διακυμάνσεων ή/και των τραπεζικών χρεώσεων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες. iv. Εάν δε μας χορηγήσετε τον κωδικό sort/κωδικό routing, κωδικό BIC/SWIFT ή/και αριθμό IBAN, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις και αυτό θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην εξόφληση της απαίτησής σας από εμάς. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες πληρωμής στην κατάσταση του τραπεζικού σας λογαριασμού. v. Η πληρωμή με επιταγή αλλοδαπής τράπεζας σε ορισμένα νομίσματα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες καθυστερήσεις. Αυτές οι καθυστερήσεις εκφεύγουν του ελέγχου μας. Δε θα πληρώσουμε οποιεσδήποτε τραπεζικές χρεώσεις που προκύπτουν από την εξαργύρωση μιας επιταγής αλλοδαπής τράπεζας. Συνιστούμε εντόνως, όποτε είναι δυνατό, να επιλέγετε να αποζημιωθείτε με τραπεζικό έμβασμα, καθώς αυτό αποτελεί την ταχύτερη και ασφαλέστερη μέθοδο πληρωμής. vi. Μπορούμε να καταβάλουμε πληρωμή στα πιο άμεσα εμπορεύσιμα νομίσματα και στις περισσότερες χώρες. Στην περίπτωση που δεν μπορούμε να καταβάλουμε πληρωμή στο νόμισμα ή στη χώρα που έχετε προσδιορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ένα εναλλακτικό νόμισμα. Εάν δεν προσδιορίσετε ένα νόμισμα πληρωμής, θα εξοφλήσουμε την απαίτησή σας στο νόμισμα του προγράμματός σας. Για τον τρέχοντα κατάλογο των σχετικών νομισμάτων και χωρών, παρακαλούμε ανατρέξτε στη διαδικτυακή τοποθεσία μας. vii. Δεν μπορούμε να εκδώσουμε επιταγές αλλοδαπής τράπεζας σε τράπεζες που εδρεύουν στο Κατάρ. viii. Η τράπεζά σας μπορεί να σας ζητήσει να συμπληρώσετε επιπλέον δικαιολογητικά πριν μπορέσει να αποδεσμεύσει την πληρωμή μας σε εσάς. Αυτό ενδεχομένως να καθυστερήσει τη λήψη της πληρωμής και εκφεύγει του ελέγχου μας. Ενότητα ΙΑ Εάν η δήλωση δεν έχει αναγνωστεί και υπογραφεί, δε θα μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την απαίτησή σας. Εκπιπτόμενο ποσό Το βασικό εκπιπτόμενο ποσό για κάθε απαίτηση θα αφαιρείται από οποιοδήποτε ποσό αποζημίωσης. Λίστα ελέγχου Υπάρχουν δύο τρόποι για να στείλετε την απαίτηση αποζημίωσής σας σε εμάς: 1. Ταχυδρομικώς έχετε συμπεριλάβει: ένα πλήρως συμπληρωμένο έντυπο Απαίτησης Αποζημίωσης με υπογεγραμμένες και χρονολογημένες δηλώσεις; πρωτότυπα αναλυτικά τιμολόγια; Τα φωτοαντίγραφα, οι αποδείξεις και οι αναλυτικές καταστάσεις πιστωτικής κάρτας δεν είναι αποδεκτά. Δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε τα πρωτότυπα έγγραφα, αλλά μπορούμε να σας χορηγήσουμε πιστοποιημένα αντίγραφα εάν μας ζητηθεί. πρωτότυπη δήλωση (Irregularity Report) από την αεροπορική εταιρεία ή και δήλωση απώλειας στην Αστυνομία, εάν υποβάλλετε απαίτηση σχετικά με τις Ενότητες ΣΤ-Θ, 2. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) έχετε διαβάσει τα κριτήρια αποδοχής σαρωμένων απαιτήσεων αποζημίωσης; Θα βρείτε τα κριτήρια αποδοχής σαρωμένων απαιτήσεων στις διαδικασίες Αποζημίωσης ή στην ενότητα για τα Μέλη στη διαδικτυακή τοποθεσία Παρακαλούμε καλέστε μας στο +44 (0) ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση claims@interglobalpmi.com, εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια. Στείλτε την απαίτηση αποζημίωσής σας στη διεύθυνση: Claims Team, InterGlobal Limited, Woolmead House East, The Woolmead, Farnham, Surrey, GU9 7TT, United Kingdom. Τηλεομοιότυπος: +44 (0) Διαδικτυακή Τοποθεσία:

6 Ενότητα ΙΑ: Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, Πρόσβαση σε Ιατρικές Γνωματεύσεις και Δήλωση η Δήλωση πρέπει να υπογραφεί από τον αιτούντα ή το κύριο μέλος, εάν ο αιτών είναι εξαρτώμενο μέλος ηλικίας κάτω των 18 ετών Ανακοίνωση για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα τις επεξεργαστούμε σύμφωνα με το Νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του 1998, τις κατευθυντήριες οδηγίες για το ιατρικό απόρρητο, άλλη σχετική νομοθεσία και τη δική μας αυστηρή εσωτερική πολιτική. Θα χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς και, κατά περίπτωση, τα εξαρτώμενα μέλη σας, για τη διεκπεραίωση των απαιτήσεών σας, τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, τον εντοπισμό και πρόληψη απάτης, την εξυπηρέτηση της σχέσης μας μαζί σας, την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε εσάς και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς τους, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών πελάτη σε εσάς και για στατιστική ανάλυση. Για την εκτέλεση των εντολών σας, τη διεκπεραίωση και διαχείριση των απαιτήσεών σας, μπορεί, επίσης, να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε άλλους οργανισμούς της InterGlobal ή/και σε τρίτους που ενεργούν για λογαριασμό μας εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ενδεχομένως να υφίστανται λιγότερο αυστηροί νόμοι περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όποτε, όμως, διατηρούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία, τα προσωπικά δεδομένα σας θα προστατεύονται από έναν αυστηρό κώδικα ασφαλείας, στον οποίο υποκείμεθα εμείς και οποιαδήποτε τρίτα μέρη εργάζονται για λογαριασμό μας, και θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις εντολές μας. Οι πληροφορίες σας μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και για ελεγκτικούς σκοπούς. Η InterGlobal συνεργάζεται με άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς και διωκτικές αρχές για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης. Δε θα γνωστοποιούμε οποιεσδήποτε εν λόγω πληροφορίες εκτός του οργανισμού της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τρίτων που εργάζονται για λογαριασμό μας, παρά μόνο για τους σκοπούς της πρόληψης απάτης ή/και εάν απαιτείται/επιβάλλεται από το νόμο ή κρατικούς ή δικαστικούς φορείς ή υπηρεσίες, ή στις ρυθμιστικές αρχές που μας εποπτεύουν βάσει κατάλληλης εξουσιοδότησης. Οι ιατρικές πληροφορίες σας θα γνωστοποιούνται μόνο σε όσους συμμετέχουν στη θεραπεία ή τη φροντίδα σας, συμπεριλαμβανομένων του παθολόγου ιατρού / ιατρού πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ή στους αντιπροσώπους τους. Εάν μας το ζητήσετε, θα στείλουμε τις ιατρικές πληροφορίες σας και σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργανισμό το οποίο μπορεί να είναι υπεύθυνο για να καλύπτει τα έξοδα θεραπείας σας ή στους αντιπροσώπους τους. Θα επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας σχετικά με την απαίτησή σας, εάν είστε ηλικίας 18 ετών ή άνω, ή με το κύριο μέλος, εάν είστε ηλικίας κάτω των 18 ετών, εκτός εάν μας ενημερώσετε διαφορετικά. Οι πληροφορίες των απαιτήσεων μπορεί να συζητούνται με τον ασφαλιστή ή μεσίτη σας, εάν έχετε ζητήσει από μεσίτη να βοηθήσει με τη διαχείριση των απαιτήσεών σας και μας έχετε εξουσιοδοτήσει να του χορηγούμε τις εν λόγω ιατρικές πληροφορίες, ή σε άλλο πρόσωπο για το οποίο μας έχετε εξουσιοδοτήσει να του χορηγούμε τις εν λόγω πληροφορίες. Εάν θέλετε να γνωστοποιήσουμε τις ιατρικές πληροφορίες σας σε άλλο άτομο ή συγγενή, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω ενότητα. Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με αυτή την απαίτηση να παρασχεθούν στο ακόλουθο άτομο: Ονοματεπώνυμο: Συγγένεια: Νόμος περί Πρόσβασης σε Ιατρικές Γνωματεύσεις του 1988 Για να διεκπεραιώσουμε την απαίτησή σας, μπορεί να χρειαστεί να υποβάλλουμε αίτηση για λήψη ιατρικής γνωμάτευσης από οποιονδήποτε θεράποντα ιατρό είχατε. Θα απαιτήσουμε τη συγκατάθεσή σας πριν προβούμε στην υποβολή αυτής της αίτησης. Σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε: 1. Να παρέχετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν προβείτε σε αυτή την επιλογή, ο ιατρός σας θα στείλει τη γνωμάτευση απευθείας σε εμάς. 2. Να ζητήσετε να δείτε την ιατρική γνωμάτευση πριν σταλεί σε εμάς. Εάν προβείτε σε αυτή την επιλογή, θα ενημερώσουμε τον ιατρό για το αίτημά σας, όταν υποβάλλουμε αίτηση για λήψη του φακέλου σας. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας εντός 21 ημερών από την ημερομηνία που σας ειδοποιήσαμε ότι έχουμε ζητήσει ιατρική γνωμάτευση για εσάς για να κανονίσετε να δείτε τη γνωμάτευση. Εάν δεν επικοινωνήσετε εντός των 21 ημερών, ο ιατρός σας θα δικαιούται να στείλει την ιατρική γνωμάτευση σε εμάς. Έχετε, επίσης, δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση οποιωνδήποτε πληροφοριών τις οποίες θεωρείτε παραπλανητικές ή λανθασμένες. Αφού δείτε τη γνωμάτευση, πρέπει να δώσετε τη συγκατάθεσή σας πριν μπορέσει ο ιατρός να κοινοποιήσει τη γνωμάτευση σε εμάς. 3. Έχετε το δικαίωμα να μη δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Σας επισημαίνεται ότι, εάν προβείτε σε αυτή την επιλογή, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να αποδεχτούμε ή να διεκπεραιώσουμε την απαίτησή σας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τον ιατρό σας οποιαδήποτε γνωμάτευση την οποία έχουμε ζητήσει (είτε είχατε ζητήσει να την δείτε σε προγενέστερο χρόνο είτε όχι) εντός εξαμήνου από το χρόνο που μας παρασχέθηκε. Ο ιατρός σας δικαιούται να μην κοινοποιήσει μέρος ή όλες τις πληροφορίες που περιέχονται στη γνωμάτευση εάν (α) πιστεύει ότι μπορεί να είναι επιζήμιες για εσάς ή (β) θα υποδήλωναν τις προθέσεις του αναφορικά με εσάς ή (γ) θα αποκάλυπταν την ταυτότητα άλλου προσώπου χωρίς τη συγκατάθεσή του (πλην αυτής που παρέχεται από επαγγελματία υγείας υπό την επαγγελματική του ιδιότητα αναφορικά με τη φροντίδα σας). Ο ιατρός σας μπορεί, επίσης, να σας χρεώσει για οποιεσδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες.. Δήλωση Δηλώνω ότι όλα τα στοιχεία που παρέχονται σε αυτό το Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης είναι αληθή και ακριβή και ότι δεν έχω παραλείψει οποιαδήποτε στοιχεία που είναι σημαντικά για αυτή την απαίτηση. Κατανοώ ότι εάν διαπιστωθεί ότι αυτή η απαίτηση είναι παραποιημένη, εν όλω ή εν μέρει, μπορεί να διαπράττω εγκληματική πράξη και αυτό ενδέχεται να ακυρώσει το πρόγραμμα και να οδηγήσει σε άσκηση δίωξης εναντίον μου. Για αυτή την απαίτηση αποζημίωσης, εξουσιοδοτώ οποιονδήποτε παθολόγο ιατρό, ειδικευμένο ιατρό, θεραπευτή ή άλλο σχετικό ίδρυμα, οι οποίοι είχαν αναλάβει τη θεραπεία τη δική μου /του αιτούντα στο παρελθόν ή είναι θεράποντες για εμένα / τον αιτούντα επί του παρόντος να χορηγήσει οποιαδήποτε στοιχεία που μπορεί να του ζητηθούν από τον ασφαλιστή ή οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο διαχειριστή. Βεβαιώνω ότι παρέχω ρητή συγκατάθεση, στο πλαίσιο των διατάξεων του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του 1998, (για λογαριασμό μου και για λογαριασμό οποιωνδήποτε οικογενειακών μελών που ορίζονται σε αυτό το έντυπο) για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας από την εταιρεία InterGlobal Insurance Company Limited αναφορικά με τη συνδρομή μας και βεβαιώνω ότι έχω επιστήσει την προσοχή αυτών των οικογενειακών μελών στην Ανακοίνωση για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. (Μπορείτε να βρείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις μας και τις λεπτομέρειες της πολιτικής μας περί προσωπικών δεδομένων στη διαδικτυακή τοποθεσία Εξουσιοδοτώ από οποιοδήποτε νοσοκομείο, ειδικευμένο ιατρό, ιατρό ή άλλον επαγγελματία υγείας και του ζητώ να χορηγήσει στην InterGlobal ή στο νόμιμο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό της που ενεργεί για λογαριασμό της InterGlobal, τις εν λόγω πληροφορίες τις οποίες ζητά η InterGlobal ή ο εν λόγω αντιπρόσωπος από αυτούς σχετικά με οποιαδήποτε θεραπεία ή άλλες υπηρεσίες που έχουν παρασχεθεί σε εμένα ή σε εξαρτώμενο μέλος ή εξαρτώμενα μέλη μου για το σκοπό της εξέτασης αυτής της απαίτησης από την InterGlobal. Έχω ενημερωθεί για τα δικαιώματά μου σύμφωνα με το Νόμο περί Πρόσβασης σε Ιατρικές Γνωματεύσεις του (Δεν)* Επιθυμώ να δω αντίγραφο οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης πριν αποσταλεί στην InterGlobal. (*Διαγράψτε τη λέξη ΔΕΝ, εάν επιθυμείτε να δείτε αντίγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης πριν αποσταλεί στην InterGlobal). Υπογραφή αιτούντος /κύριου μέλους: Ημερομηνία (ηη/μμ/εεεε):

Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για ιατρική περίθαλψη

Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για ιατρική περίθαλψη 1 January Ιανουαρίου 2014 2014 Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για ιατρική περίθαλψη Παρακαλούμε συμπληρώστε ευκρινώς με Υποβάλλετε αυτή την απαίτηση ως ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. σαρωμένο αντίγραφο; Ναι Όχι Πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για οδοντιατρική θεραπεία

Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για οδοντιατρική θεραπεία Έντυπο απαίτησης αποζημίωσης για οδοντιατρική θεραπεία Παρακαλούμε συμπληρώστε ευκρινώς με Υποβάλλετε αυτή την απαίτηση ως ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. σαρωμένο αντίγραφο; Ναι Όχι Πρέπει να συμπληρώνεται ένα έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες αποζημιώσεων

Διαδικασίες αποζημιώσεων Διαδικασίες αποζημιώσεων 2014 Διαδικασίες αποζημιώσεων Π ριν υποβάλλετε απαίτηση αποζημίωσης, παρακαλούμε διαβάστε τον Οδηγό προγραμμάτων και τον Πίνακα παροχών για να ελέγξετε ότι το πρόγραμμά σας καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αυτοπιστοποίησης

Έντυπο αυτοπιστοποίησης Έντυπο αυτοπιστοποίησης Πληροφορίες για τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου Συμπληρώστε όλες τις ενότητες αυτού του εντύπου με ΚΦΑΛΑΙΑ. Δυστυχώς, εάν δεν συμπληρώσετε κάποια ενότητα, ενδεχομένως να υπάρξει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Moratorium

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Moratorium Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Moratorium Χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτή την αίτηση; Παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε με το σύμβουλό σας είτε με εμάς. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτή την αίτηση; Παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε με το σύμβουλό σας είτε με εμάς. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Μεταβίβαση ασφάλισης με συνέχιση της τήρησης των εξαιρέσεων κάλυψης για προσωπικές ιατρικές παθήσεις (CPME)

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Μεταβίβαση ασφάλισης με συνέχιση της τήρησης των εξαιρέσεων κάλυψης για προσωπικές ιατρικές παθήσεις (CPME) Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Μεταβίβαση ασφάλισης με συνέχιση της τήρησης των εξαιρέσεων κάλυψης για προσωπικές ιατρικές παθήσεις (CPME) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Γνώσης (For CiTY internal use only)

Δήλωση Γνώσης (For CiTY internal use only) CiTY Insurance Brokers Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Μ. 335751 Δήλωση Γνώσης (For CiTY internal use only) Αφορά αίτηση ασφάλισης κλάδου, εταιρίας Ονοματεπώνυμο Συμβούλου : Ο κάτωθι υπογεγραμμένος δηλώνω οτι παρέλαβα

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Γραμμή βοήθειας +44 (0) 1892 556274 Διαθεσιμότητα: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο Βοηθήστε μας να εξετάσουμε την απαίτησή σας γρήγορα γράφοντας καθαρά Το παρόν έντυπο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη

Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Πρόγραμμα UltraCare Αίτηση ιδιώτη Συμπλήρωση της παρούσας αίτησης Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις ενότητες. Πρέπει να διαβάζετε τις ερωτήσεις προσεκτικά και να τις απαντάτε όσο το δυνατόν πιο

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Έντυπο αίτησης μέλους Παράβλεψη ιατρικού ιστορικού (H) Αν συμπληρώνεται αυτό το έντυπο ιδιογράφως, χρησιμοποιήστε ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ και

Διαβάστε περισσότερα

UltraCare. Οδηγός προγραμμάτων. Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα

UltraCare. Οδηγός προγραμμάτων. Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα UltraCare Οδηγός προγραμμάτων Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα UltraCare Contents Ο οδηγός προγραμμάτων σας 3 Ατομικά προγράμματα 3 Περίοδος υπαναχώρησης 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών.

Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών. Αθήνα, 25 Ιουλίου 2011 Προς όλους τους Συνεργάτες Εγκύκλιος αριθ. 1203 Νέα διαδικασία για εξαγορές και λήξεις ασφαλιστηρίων πελατών. ΣΕΙΡΑ 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι για τη δική σας προστασία,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac

Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Για χρήση μόνο από ασφαλιστικούς πράκτορες Όνομα ασφαλιστικού πράκτορα Κωδικός ασφαλιστικού πράκτορα Διεθνές πρόγραμμα υγείας: Εταιρικό Με την υπογραφή της AXA insurance dac Ομαδικό έντυπο αίτησης 1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Ανανέωση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2018 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) (η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης

Πρόταση Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης PROGRESSIVE INSURANCE COMPANY LTD Λεωφ. Καλλιπόλεως 44, 1071 Λευκωσία Ταχ. Θυρίδα 22111, 1517 Λευκωσία Tηλ.: 22758585, Φαξ: 22754747 customercare@progressiveic.com www.progressiveic.com Πρόταση Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ. Επίπεδο Σπουδών. Πόλη Γεννήσεως Χώρα Γεννήσεως Αρ. Εξαρτωμένων. Ημ. Έκδοσης. Ημ. Λήξης. Χώρα Έκδοσης. Ημ. Έκδοσης. Ημ.

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ. Επίπεδο Σπουδών. Πόλη Γεννήσεως Χώρα Γεννήσεως Αρ. Εξαρτωμένων. Ημ. Έκδοσης. Ημ. Λήξης. Χώρα Έκδοσης. Ημ. Έκδοσης. Ημ. ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ Στo πλαίσιο της σχέσης πελάτη την οποία έχω ή θα έχω με την Alpha Bank Cyprus Ltd (η Τράπεζα ) και σε σχέση με το λογαριασμό ή τους λογαριασμούς που τηρώ με αυτή και/ ή που θα τηρώ με αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Προστατεύοντας τα χρήματά σας Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με αυτό το έντυπο Αυτό το έντυπο εξηγεί τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Αρχική έκδοση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2019 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Έχω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΤΕΑ/ΕΕΚΕ) είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο του σκοπού

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Πρόταση Ασφάλισης ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Πρόταση Ασφάλισης ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κωδικός Διαμεσολαβούντα Προσφορά Έκδοση Συμβολαίου Στοιχεία Ασφαλιζόμενου / Λήπτη Ασφάλισης Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία: Οδός : Αριθμός : Πόλη : Τ.Κ. : Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές πρόγραμμα υγείας Με την υπογραφή της AXA insurance dac

Διεθνές πρόγραμμα υγείας Με την υπογραφή της AXA insurance dac Διεθνές πρόγραμμα υγείας Με την υπογραφή της AXA insurance dac Ατομικό έντυπο αίτησης Switch Αν συμπληρώνεται αυτό το έντυπο ιδιογράφως, χρησιμοποιήστε ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ και ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε όλο το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR), ως υποκείμενο των δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να επιβεβαιώσουμε εάν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ /ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ..

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ /ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ 1ATYXHMA ΑΣΘΕΝΕΙΑ 9/2016 Πρώτη Δήλωση Συνεχιζόμενη Απαίτηση Οριστικό ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ /ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.. 1. Ονοματεπώνυμο.... 2. Ημερ. Γέννησης../

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Το Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών (the OAIC) μπορεί να αναθεωρήσει μια απόφαση σχετικά με το νόμο περί Ελεύθερης Πληροφόρησης (FOI) που ελήφθη από μια υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε τα χρήματά σας

Προστατεύουμε τα χρήματά σας Προστατεύουμε τα χρήματά σας Ένας οδηγός σχετικά με τον τρόπο που το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με το παρόν φυλλάδιο Το παρόν φυλλάδιο επεξηγεί

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αύγουστος 2018

Αθήνα, Αύγουστος 2018 AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας 119 15124 Μαρούσι Αθήνα, Αύγουστος 2018 Η AIG Europe Limited (AEL), στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σκοπεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Ανανέωση Πιστοποιητικού/ών Αρχική έκδοση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) Λεπτομέρειες οίκου / νόμιμου

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Το Άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε τη φόρμα και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: [Οδός] Email: [Αριθμός] [Πόλη] [Περιοχή] [Ταχ. Κώδικας] Αποδεικτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αθήνα, 18/11/2011 ΠΡΟΣ Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο των Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»]

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Κτίριο Έλληνα, Λεωφόρος

Διαβάστε περισσότερα

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η AXA Partners (αναφερόμενη επίσης ως «εμείς» ή «εμάς») επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τους κατόχους των ασφαλιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»]

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Υπηρεσία Εκτιμήσεων και Ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. 1. Για την Εταιρεία ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 1. Για την Εταιρεία Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται στον παρόντα ιστότοπο, και, σε περίπτωση διαδικτυακής σύναψης ασφάλισης, τα σχετικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια εκδίδονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Ανανέωση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2018 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) (η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκειμένου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκειμένου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε το έντυπο και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Οδός: E-mail: Αριθμός: Πόλη: Περιοχή: Ταχυδρομικός Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Erasmus+ Κινητικότητα για πρακτική άσκηση Checklist. A) Μετά τη θετική μου αξιολόγηση και την έγκριση της αίτησής μου

Erasmus+ Κινητικότητα για πρακτική άσκηση Checklist. A) Μετά τη θετική μου αξιολόγηση και την έγκριση της αίτησής μου Erasmus+ Κινητικότητα για πρακτική άσκηση Checklist A) Μετά τη θετική μου αξιολόγηση και την έγκριση της αίτησής μου Υπογράφεται το Learning Agreement for Traineeship από εμένα, το αρμόδιο άτομο στον φορέα

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές πρόγραμμα υγείας

Διεθνές πρόγραμμα υγείας Διεθνές πρόγραμμα υγείας Με την υπογραφή της AXA PPP healthcare Limited Ατομικό έντυπο αίτησης Ανάληψη ασφαλιστικού κινδύνου (FU) Αν συμπληρώνεται αυτό το έντυπο ιδιογράφως, χρησιμοποιήστε ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η CSL Limited και οι θυγατρικές της εταιρείες («εμείς», «εμάς», «μας», «CSL») δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S Παράπονα Ιανουάριος 2016 ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S ιαχείριση διεθνών παραπόνων στη Llyd s: Καθοδήγηση για managing agents και τους εκπροσώπους τους Το παρόν σημείωμα οδηγιών παρέχει μια πρακτική διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ :.. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ;. ...

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ :.. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ;. ... ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ-ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: ΑΡ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ :... ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ :... 1 α. ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ)

Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ) Ένσταση Υποκείμενου Δεδομένων σε Επεξεργασία (ΓΚΔΠ) ΈΝΣΤΑΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Το Άρθρο 21 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλώ όπως συμπληρώνετε τα πεδία με ευανάγνωστα γράμματα για αποφυγή λαθών. ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ:....

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας Μαρούσι. Αθήνα, Μάρτιος 2018

AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας Μαρούσι. Αθήνα, Μάρτιος 2018 AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας 119 15124 Μαρούσι Αθήνα, Μάρτιος 2018 Η AIG Europe Limited (AEL), στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σκοπεύει

Διαβάστε περισσότερα

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV):

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV): ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V Υποδείγματα ΤΕΥΔ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΕΕΕΣ [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις 1. Τι είναι η αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτα 2. Διαδικασία αμφισβήτησης με κάρτα 3. Κατανόηση των κανονισμών των Οργανισμών των Καρτών

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»]

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Λεωφόρος Κυρηνείας 97, Αγλαντζιά, 2114

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 1 O ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ Επωνυμία : 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ Ονοματεπώνυμο: Ημ. γέννησης: Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. / e-mail: Α.Φ.Μ./επίπεδο: 1: 2: 3: Λογαριασμός (IBAN),

Διαβάστε περισσότερα

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας», (ΦΕΚ: Α 65/28.6.2015, Α 66/30.6.2015, Β 1302/30.6.15, Β 1380/3.7.2015, Β 1391/6.7.2015, Β 1420/8.7.2015, Β 1458/10.7.2015, Β 1460/13.7.2015,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αριθ. MARKT/2006/11/G : Πάροχοι δεδοµένων στον τοµέα των χρηµατοπιστωτικών υπηρεσιών ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αριθ. MARKT/2006/11/G : Πάροχοι δεδοµένων στον τοµέα των χρηµατοπιστωτικών υπηρεσιών ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Αξιότιµοι Κύριοι, Σας επισυνάπτουµε την αίτηση του [ονοµατεπώνυµο ή επωνυµία του παρόχου ], υποβληθείσα στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρόχους δεδοµένων στον τοµέα

Διαβάστε περισσότερα

AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας Μαρούσι. Αθήνα, Αύγουστος 2018

AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας Μαρούσι. Αθήνα, Αύγουστος 2018 AIG Eλλάς ΑΕ Κηφισίας 119 15124 Μαρούσι Αθήνα, Αύγουστος 2018 Η AIG Europe Limited (AEL), στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σκοπεύει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Νέες Υπηρεσίες Αποζημιώσεων»

Θέμα: «Νέες Υπηρεσίες Αποζημιώσεων» ΑΠΟ: Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής Υποδιεύθυνση Ζημιών Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων ΑΡ.ΠΡΩΤ.1303 ΠΡΟΣ: Επιθεωρήσεις και λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Υποκαταστήματα και Περιφερειακούς

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης

Aίτηση καταγγελίας. 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων. 2. Στοιχεία επιχείρησης Aίτηση καταγγελίας 1. Προσωπικά στοιχεία: Καταγγέλλων Παρακαλούμε σημειώστε εδώ με τικ αν ένας ή περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες προσδιορίζονται ως έχοντες καταγωγή αυτοχθόνων Αβορίγινων και Νησιωτών

Διαβάστε περισσότερα

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON Mutual Assurance Brokers S.A. Α.Φ.Μ. 094398216, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Κοραή 7, 15341 Αγία Παρασκευή, τηλέφωνο 210-6549515 www.mutualnet.gr Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. Επωνυμία του πιστωτικού ιδρύματος για το οποίο συμπληρώνεται το παρόν ερωτηματολόγιο

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. Επωνυμία του πιστωτικού ιδρύματος για το οποίο συμπληρώνεται το παρόν ερωτηματολόγιο Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ Επωνυμία του πιστωτικού ιδρύματος για το οποίο συμπληρώνεται το παρόν ερωτηματολόγιο.. Ονοματεπώνυμο του φυσικού προσώπου Οδηγίες για τη συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΑΠΟ ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου ΗΜΕΡ. : ΑΡ. ΕΓΚ. :

ΠΡΟΣ : ΑΠΟ ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου ΗΜΕΡ. : ΑΡ. ΕΓΚ. : ΠΡΟΣ : Μέλη και Θεματοφύλακες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου

Διαβάστε περισσότερα

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ...

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για Πρόσληψη Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου :... Να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τον/ την αιτητή/ αιτήτρια και να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με: Οικονομικό σύμβουλο στο 617-754-5974 ή μέσω email: FinanciaICounselor@nebh.org Το έντυπο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΦΥΛΟ (ΑΝΤΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΧΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ Αναφέρατε όλες! ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΡ.ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΦΥΛΟ (ΑΝΤΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΧΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ Αναφέρατε όλες! ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΡ.ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ESTA ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26/8/2006. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ «Ε.ΙΙΙ-ΚΟΥΠΟΝΙΑ» ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΤΗΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ/ΚΟΥΠΟΝ/0615 ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ H Υδρογραφική Υπηρεσία Πολεμικού Ναυτικού (ΥΥ) δεσμεύεται ότι θα προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006)

ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (σύμφωνα με το Άρθρο 11 Π.. 190/2006) Προκειμένου η επιχείρησή σας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να την πλήξουν, είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου]

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] Κάθε είδος εκπαιδευτικής εκδρομής, εφ όσον περιλαμβάνει προκαθορισμένο συνδυασμό τουλάχιστον δύο από τα στοιχεία: μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης...Κωδικός Συνεργάτη... Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο :... Ημερομηνία γέννησης :... Επάγγελμα :... Τηλ.:... Κινητό:... Fax:...

Συνεργάτης...Κωδικός Συνεργάτη... Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο :... Ημερομηνία γέννησης :... Επάγγελμα :... Τηλ.:... Κινητό:... Fax:... ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Συνεργάτης......Κωδικός Συνεργάτη... ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο :...... Ημερομηνία γέννησης :... Επάγγελμα :... Τηλ.:... Κινητό:...

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε τη φόρμα και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: [Οδός] Email: [Αριθμός] [Πόλη] [Περιοχή] [Ταχ. Κώδικας] Αποδεικτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Αριθµός συµβολαίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Αριθµός συµβολαίου ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Συµπληρώνεται από την Εταιρεία Αριθµός πρότασης Αριθµός συµβολαίου Κωδικός πρακτορείου Κ. Λ ΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ/ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Αυτή είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) πρόνοια υγείας και τις υπηρεσίες. Ομοσπονδιακή και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Fly Away. Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Για να ταξιδεύετε χωρίς έννοιες. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Fly Away Ταξίδι, όπως το έχετε φανταστεί! Σήμερα, τα ταξίδια τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Κωδικός Διαμεσολαβούντα CROMAR INSURANCE BROKERS LTD ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Αριθμός Συμβολαίου ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ / ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΥΠΕΡ ΟΥ: ΑΊΤΗΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΥΠΕΡ ΟΥ: ΑΊΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΥΠΕΡ ΟΥ: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΥΠΕΡ ΟΥ: 1. ΓΕΝΙΚA ΣΤΟΙΧEIΑ 1.1 ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΟΥ ΕΠΩΝΥΜΊΑ ΥΠΕΡ ΟΎ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ManagementGuard Αίτηση Ασφάλισης

ManagementGuard Αίτηση Ασφάλισης ManagementGuard Αίτηση Ασφάλισης Ασφαλιστικό Πρακτορείο-Κωδικός: 1. Πληροφορίες για την Εταιρία (Λήπτης της Ασφάλισης) Επωνυμία Εταιρίας : Α.Φ.Μ.: Δ.Ο.Υ.: Διεύθυνση έδρας: Τηλέφωνο : Ιστοσελίδα: Έτος ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Αρ. πελάτη: Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρόν έντυπο, εάν είστε Δικαιούχος Ατομικού Λογαριασμού ή Έμπορος ή Ιδιοκτήτης Ατομικής Επιχείρησης. Σε περίπτωση συνδικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

Οι σκοποί για τους οποίους γίνεται επεξεργασία δεδομένων μου, συνίστανται στους εξής:

Οι σκοποί για τους οποίους γίνεται επεξεργασία δεδομένων μου, συνίστανται στους εξής: Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας ως ισχύει),

Διαβάστε περισσότερα