3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΜΠΕΛΟΣ 2013 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΙΟΥ ΘΕΜΑ: News Wines of Greece: Φέρνοντας το ελληνικό κρασί σε μια νέα εποχή.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΜΠΕΛΟΣ 2013 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 30 31 ΜΑΙΟΥ 2013. ΘΕΜΑ: News Wines of Greece: Φέρνοντας το ελληνικό κρασί σε μια νέα εποχή."

Transcript

1 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΜΠΕΛΟΣ 2013 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΙΟΥ 2013 ΘΕΜΑ: News Wines of Greece: Φέρνοντας το ελληνικό κρασί σε μια νέα εποχή. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΟΑΟ Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριε Περιφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε κυρίες και κύριοι. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω για την παρουσία τους εδώ στο Συνέδριό μας, τόσο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Τσαυτάρη, όσο και την κυρία Σταυρούλα Κουράκου και να τους καλωσορίσω στο νησί μας στη Σαντορίνη. Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) αναγνωρίστηκε το 2001 με απόφαση του Υπουργείου Γεωργίας και είναι η πρώτη Διεπαγγελματική Οργάνωση στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Νόμο 2732/1999. Συγκροτήθηκε από την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (Κ.Ε.Ο.Σ.Ο.Ε.) την Τριτοβάθμια Συνεταιριστική Οργάνωση του αμπελοοινικού τομέα και από τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου (Σ.Ε.Ο.), αντιπροσωπεύοντας κατ αυτόν τον τρόπο ολόκληρο τον αμπελοοινικό κλάδο της Ελλάδος. Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου στοχεύοντας συστηματικά στην διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των αγορών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διεπίστωσε την ανάγκαιότητα για την ανάπτυξη μιας Στρατηγικής Μάρκετινγκ και ενός Συστήματος Ταυτότητας του Ελληνικού Κρασιού στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Στα πλαίσια αυτά από το 2008 η ΕΔΟΑΟ ανέθεσε την εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ για το ελληνικό κρασί, έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Ανάπτυξης και την ΕΔΟΑΟ και το οποίο παραδόθηκε το Έτσι λοιπόν ο αμπελοοινικός κλάδος είναι ο πρώτος και μάλλον ο μοναδικός κλάδος που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης στην χώρα μας. Σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό: Η αποστολή του έργου στην Ελλάδα είναι η αναβάθμιση της οινικής εμπειρίας και στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων του ελληνικού τυποποιημένου κρασιού, έναντι του ανώνυμου, μη τυποποιημένου και μη ελεγχόμενης ποιότητας κρασιού. Ενώ αποστολή του έργου στο εξωτερικό είναι να δημιουργήσει μια Εικόνα Αξιοπιστίας για το Ελληνικό κρασί, στοχεύοντας σε αύξηση της τιμής πώλησης των ελληνικών εμφιαλωμένων κρασιών. Για την Ελληνική αγορά, το Ελληνικό κρασί αποκτά την ταυτότητα Επώνυμο Ελληνικό κρασί.

2 Για τις διεθνείς αγορές, η ταυτότητα που υιοθετείται για το ελληνικό κρασί είναι News Wines of Greece. Σύμφωνα με τον Στρατηγικό σχεδιασμό η επιλογή των κρασιών (ετικετών) που πρεσβεύουν και θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό κρασί στις διεθνείς αγορές γίνεται μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες και τα υποψήφια κρασιά υποβάλλονται σε σειρά αξιολογήσεων από πάνελ Ελλήνων ειδικών. Η εθνική διαδικασία για την επιλογή των κρασιών πρεσβευτών ολοκληρώθηκε το 2012 και επικαιροποιήθηκε για το 2013 με νέες υποψηφιότητες και νέες εσοδείες. Ορίστηκαν 10 υποοντότητες στις οποίες κατηγοριοποιήθηκαν τα κρασιά της Ελλάδος. Ορίστηκε μία ομάδα κριτών (αποτελούμενη εκάστη από 4 άτομα), για κάθε υποοντότητα. Σήμερα έχουν επιλεγεί περίπου 200 ετικέτες ως κρασιά πρεσβευτές, από 65 οινοποιεία τα οποία θα παρουσιάζουν σε generic εκδηλώσεις την οινική Ελλάδα. Με όπλο αυτόν τον στρατηγικό σχεδιασμό η ΕΔΟΑΟ σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, κατάφεραν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση από το την 1 η Προγραμματική Περίοδο της ΚΟΑ Οίνου για 4 χρόνια ποσό ύψους 8,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το σύνολο της χρηματοδότησης των προγραμμάτων του κλάδου για την ίδια περίοδο ανήλθε στο ποσό των 36,3 εκατομμυρίων ευρώ. Για το τρέχον έτος το 2013, εγκρίθηκε για την ΕΔΟΑΟ κοινό πρόγραμμα προβολής και προώθησης σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, ύψους 1,8 ευρώ. Το Πρόγραμμα λήγει τέλος Ιουλίου και εφαρμόζεται σε ΗΠΑ, Καναδά και Κίνα. Το πρόγραμμα της ΚΟΑ Οίνου Προώθηση Οίνων σε τρίτες χώρες, είναι πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αποτελεί τα τελευταία χρόνια το μοναδικό εργαλείο στήριξης των προσπαθειών του κλάδου, για την ανάπτυξη αγορών εκτός της χώρας μας. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι απολύτως θετικά, έχοντας αντίκτυπο όχι μόνο στον κλάδο αλλά και στο σύνολο της Εθνικής Οικονομίας. Από την 1 η Σεπτεμβρίου του 2013 αρχίζει η εφαρμογή της δεύτερης Προγραμματικής Περιόδου, στο πλαίσιο της οποίας η συνολική χρηματοδότηση προβλέπεται να ανέλθει στο ύψος των 72 εκατομ. ευρώ, εκ των οποίων τα 36 εκατομ. εισφέρονται απόν FEOGA. Οι δέκα δράσεις που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων της ΚΟΑ: 1.Διαδίκτυο Δημιουργήθηκε το Portal του ελληνικού κρασιού που: Αποτελεί την επίσημη εκπροσώπηση του ελληνικού κρασιού στο internet.

3 Είναι σε 5 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά) και έχει προβλεφθεί να μεταφραστεί και στα κινέζικα. Είναι πλούσιο σε ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό περιεχόμενο. Ανανεώνεται συνεχόμενα και ακολουθεί τις εξελίξεις για το ελληνικό κρασί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ΕΔΟΑΟ σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένη καμπάνια προβολής των New Wines of Greece, προς τα social media με έμφαση το facebook και το twitter. 2. Δημιουργία Γραφείου Έρευνας και πληροφόρησης στη Βόρεια Αμερική. Το γραφείο Οίνου αποτελεί την ραχοκοκαλιά των δραστηριοτήτων που υλοποιούνται για το ελληνικό κρασί στη Βόρεια Αμερική καθώς συντονίζει και επιβλέπει τις ενέργειες του generic προγράμματος των New Wines of Greece. Βρίσκεται επίσης σε τακτική επαφή και επικοινωνία με τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που ασχολείται με το κρασί και την γαστρονομία κυρίως αλλά και με το life style με στόχο τη συγγραφή άρθρων και άλλων δημοσιευμάτων για το ελληνικό κρασί, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί τη δημόσια ρητορική για το ελληνικό κρασί και ενημερώνει την ΕΔΟΑΟ. Το γραφείο Οίνου βρίσκεται σε τακτική επαφή με τους εκπροσώπους του εμπορείου, όπως τους εισαγωγείς, διανομείς εστιάτορες, καβίστες, οινοχόους, στελέχη και αγοραστές των μονοπωλίων του Καναδά και άλλους, με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του ελληνικού κρασιού με τελικό στόχο την αύξηση των πωλήσεων του. Το γραφείο Οίνου βρίσκεται επίσης σε τακτική επικοινωνία με τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα από το χώρο του κρασιού και της γαστρονομίας, φροντίζοντας να συμπεριληφθούν σεμινάρια για το ελληνικό κρασί στη διδακτέα τους ύλη. 3. Πρόσληψη Πρεσβευτών για το ελληνικό κρασί. Για την τριετία η ΕΔΟΑΟ προσέλαβε κορυφαίες προσωπικότητες από τις οινικές αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ρωσίας, οι οποίοι αποτέλεσαν τους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία, την επιρροή και τις διασυνδέσεις τους στον ελληνικό οινικό κλάδο. 4. Παρουσίαση του ελληνικού κρασιού σε ΜΜΕ διεθνούς εμβέλειας: Έχουν δημιουργηθεί καταχωρήσεις που χρησιμοποιούνται σε περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά), στις χώρες στόχους προώθησης που είναι ΗΠΑ, Καναδάς, Ελβετία, Ρωσία και Κίνα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα : FOOD AND WINE, WINE ENTHUSIAST, WINE AND SPIRITS, WINE SPECTATOR, BON APPETIT, FOOD & DRINK CANADA κα.

4 5. Επισκέψεις επαγγελματιών και Δημοσιογράφων από τις χώρες στόχους. Η δράση αυτή συμπεριλαμβάνει επισκέψεις σε οινοποιεία, γευστικές δοκιμές καθώς και επισκέψεις σε σημαντικά τοπία και αρχαιολογικούς τόπους της κάθε περιοχής. Τον προηγούμενο Απρίλιο υλοποιήθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Institute of Masters of Wine, με τη συμμετοχή 21 MWS μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου jean Michele Valette. Τον τελευταίο Απρίλιο επισκέφθηκαν την Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν σε επιλεγμένες οινοπαραγωγικές περιοχές από τη Μακεδονία ως την Κρήτη, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι του χώρου από ΗΠΑ και Καναδά. Τον Ιούνιο είχαμε ανάλογη επίσκεψη Κινέζων δημοσιογράφων στην Ελλάδα. 6. Πραγματοποίηση ετήσιων γευστικών δοκιμών τύπου Road Show, στις σημαντικότερες περιοχές της Βορείου Αμερικής όπως η Νέα Υόρκη, το Σαν Φραντσίσκο, το Τορόντο, το Μόντρεαλ κλπ. Στις γευστικές αυτές δοκιμές παρευρίσκονται και οι Έλληνες οινοποιοί ή οι αντιπρόσωποί τους και συνδυάζονται και με άλλες παράλληλες ενέργειες προβολής όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαγωνισμοί οινοχόων, γεύματα εργασίας κλπ. 7. Γευστικές δοκιμές ελληνικών κρασιών στην αγορά της Κίνας. Από τις 23 έως και 28 του προηγούμενου Μαΐου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σεμινάρια από τον έλληνα MW σε 4 πόλεις της Κίνας: Πεκίνο, Σαγκάη, Χονγκ Κονγκ και Γουάν γκζού. 8. Συμμετοχή σε εκθέσεις και Φεστιβάλ σε ΗΠΑ και Κίνα. - Στο Aspen του Κολοράντο στις Ιουνίου του Την συγκεκριμένη έκθεση επισκέπτονται καταναλωτές με υψηλότατα εισοδήματα που πληρώνουν ως και 1250 δολάρια για επισκεφτούν την έκθεση. - Στην Νέα Υόρκη (fancy food) τον Ιούνιο του Στην Σαγκάη (ΈΚΘΕΣΗ sialchina2013) 7-9 Μαίου. - Στην Καντόνα (ΕΚΘΕΣΗ INERWINE 2013 GUAN GZHOU) 30 Μάη ως 1 Ιουνίου. -Στο Πεκίνο (ΕΚΘΕΣΗ TOP WINE CHINA) 4-6 Ιουνίου.

5 9. Άλλες δράσεις: Στο πρόγραμμα προώθηση του ελληνικού κρασιού για το 2013, έχουν συμπεριληφθεί και δύο σημαντικές δράσεις: Η πρώτη δράση αφορά στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε περισσότερα από 90 καταστήματα πώλησης οίνων του Μονοπωλίου SAQ στην Πολιτεία του Quebec στον Καναδά, όπου το ελληνικό κρασί τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική αύξηση πωλήσεων. Η δεύτερη δράση αφορά τη συμμετοχή των New Wines of Greece στο συνέδριο Menus of change που συνδιοργανώνεται από το Ηarvard School of public health και το Culinary Institute of America και το οποίο παρακολουθούν οι κορυφαίοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης από το χώρο της Αμερικάνικης Γαστρονομίας. 10. Ταινία για το ελληνικό κρασί: Η ΕΔΟΑΟ έχει σχεδιάσει μια ταινία με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού κρασιού. (πεντάλεπτο τρέιλερ). ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Όταν η σημαντικότερη Αμερικάνικη εφημερίδα των ΗΠΑ η New York Times προτρέπει τους αναγνώστες της να αφήσουν το pinot grigio που αποτελεί τη δεύτερη πιο δημοφιλή ποικιλία από άποψη όγκου πωλήσεων στις ΗΠΑ για ένα Ασύρτικο Σαντορίνης, ή για ένα Μοσχοφίλερο ή ένα Ροδίτη, καταλαβαίνεται ότι κάτι σημαντικό έχει αρχίσει να κινείται στην άλλη όχθη του ατλαντικού ωκεανού. Η αποτελεσματικότητα των δράσεων του προγράμματος προβολής και προώθηση του ελληνικού κρασιού φαίνεται από την τεράστια δημοσιότητα που έχει πετύχει το ελληνικό κρασί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των ΗΠΑ. Η παρουσία του ελληνικού κρασιού στην mainstream εστίαση και στα σημεία λιανικής έχει βελτιωθεί σημαντικά καθιστώντας την Ελλάδα ως έναν από τους επώνυμους παίχτες της αμερικάνικης αγοράς κρασιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat κατά τη δεκαετία 2001 και 2010 οι εξαγωγές του ελληνικού κρασιού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 18%, ενώ μόνο το 2012 αυξήθηκαν κατά 37% έναντι του Γνωρίζοντας ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε χώρες με βαθειά παράδοση και κουλτούρα στην παραγωγή και στην εμπορία του κρασιού, αλλά και νέες χώρες με μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που κυρίως είναι ποσοτικά, εμείς πρέπει να παρατάξουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα που είναι η ποιότητα και η μοναδικότητα. Και σε αυτό το σημείο κύριε Υπουργέ θα θέλαμε την παρέμβασή σας για:

6 1. Άμεση υπογραφή της ΚΥΑ για την δεύτερη προγραμματική περίοδο από τοον συναρμόδιο Υπουργό κύριο Στουρνάρα, που ήδη έχει υπογραφεί από εσάς και βρίσκεται στο γραφείο του από τον προηγούμενο Απρίλιο. 2. Να συμπεριληφθούν στην κάλυψη του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, τόσο τα προγράμματα της ΚΟΑ όσο και οι οινοποιητικές επιχειρήσεις, για να λυθεί επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα των εγγυήσεωνώστε να έχουμε απρόσκοπτη συμμετοχή στα προγράμματα. Σε μια εποχή που Η Πατρίδα μας η Ελλάδα περνάει μια δύσκολη οικονομική χρονική στιγμή, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη, τις αδυναμίες και τις υπερβολές του παρελθόντος, ξεκινάμε μια νέα εποχή, με την βεβαιότητα ότι με πολύ προσπάθεια και συλλογικότητα θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών. Με την πεποίθηση ότι το μέλλον του ελληνικού κρασιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον των ανθρώπων μας και των περιοχών μας, ξεκινάμε την προσπάθειά μας για την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επιχειρήσεις μας, στον καταναλωτή μας και κυρίως με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτά που μάθαμε να αγαπάμε: το αμπέλι μας και το κρασί μας.

1. ΠΡΟΩΘΗΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΤ 2006-2012

1. ΠΡΟΩΘΗΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΤ 2006-2012 Αρ. Πρωτ : 505 / Υ.102/2-4-2013 Προς Τπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Τποδομών Μεταφορών & Δικτύων Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Τποστήριξης Διεύθυνση Διοικητικού Σμήμα Γ Τπόψη κας Καλ. ιμιγδαλά Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για το Marketing & Branding του ελληνικού κρασιού

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για το Marketing & Branding του ελληνικού κρασιού Παρακαλούμε για να εισέλθετε στα επιμέρους πεδία του Στρατηγικού Σχεδίου, πληκτρολογείστε το username και το password που σας έχει δοθεί από την KEOΣOE. Kατόπιν επιλέξτε από το μενού αριστερά το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Αμαλία Παπαγιαννοπούλου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012 Νομικό πλαίσιο Καν (ΕΚ) 1234/2007 του Συμβουλίου Καν (ΕΚ) 555/2008 της Ε.Ε. Εθνικό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ: 71/276 Αθήνα, 8 Μαρτίου 2010 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΙΝΟΡΑΜΑ

Αριθμ. πρωτ: 71/276 Αθήνα, 8 Μαρτίου 2010 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΙΝΟΡΑΜΑ K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ: 71/276 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

22 Δεκεμβρίου 2014 1

22 Δεκεμβρίου 2014 1 22 Δεκεμβρίου 2014 1 Επιχειρηματικές αποστολές - Επενδύσεις Αποστολές στο εξωτερικό: 66 αποστολές & επαφές με περισσότερες από 1930 επιχειρήσεις 2012: 21 αποστολές, επαφές με περισσότερες από 980 επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Κατάθεση 30/09/2012 Αγροδιατροφική Σύµπραξη - Κρητικό Διατροφικό Πρότυπο Αγροδιατροφική

Διαβάστε περισσότερα

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012 Διεθνείς εκθέσεις Το 2012, ο ΟΠΕ υλοποίησε 47 διεθνείς εκθέσεις για 13 κλάδους του εξαγωγικού εμπορίου σε 23 αγορές - στόχους. Συγκεκριμένα: 18 για τρόφιμα και ποτά (PRODEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Ι. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ Ημερίδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αμύνταιο Νοέμβριος 2015 Κεντρική οργάνωση του κλάδου, ο μοναδικός επίσημα αναγνωρισμένος φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «GREAT SPIRITS»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «GREAT SPIRITS» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «GREAT SPIRITS» I. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κράτος(η) µέλος(η): Τίτλος του προγράµµατος: Αρµόδιος(-οι) οργανισµός(-οί): Προτείνουσα(-ες) οργάνωση(-εις): Οργανισµός(-οί) εκτέλεσης: Είδος µέτρου:

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Οινικού Τουρισμού

Ορισμός Οινικού Τουρισμού Οινικός Τουρισμός Εισαγωγικά Το κρασί είναι συνδεδεµένο µε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισµού και µπορεί να αποτελέσει κίνητρο για µετακινήσεις µε σκοπό τη γνωριµία µαζί του Τα ίδια τα αµπέλια, από

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση Οινοποιών Τουριστική και Εμπορική ανάπτυξη Το παράδειγμα της Κρήτης. www.winesofcrete.gr

Δικτύωση Οινοποιών Τουριστική και Εμπορική ανάπτυξη Το παράδειγμα της Κρήτης. www.winesofcrete.gr Δικτύωση Οινοποιών Τουριστική και Εμπορική ανάπτυξη Το παράδειγμα της Κρήτης www.winesofcrete.gr Ανάπτυξη παρουσίασης 1. Εισαγωγικά - Η έννοια της Δικτύωσης, 2. Ο οινοπαραγωγικός κλάδος στην Κρήτη,, 3.

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Μαρία Ναλμπάντη Project Manager Χρηματοοικονομολόγος BSc, MSc Στην προσπάθεια ενίσχυσης της προβολής των Οίνων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και Προστατευόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 45. ΘΕΜΑ: Δήλωση αποθεμάτων οίνων και γλευκών 2012

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 45. ΘΕΜΑ: Δήλωση αποθεμάτων οίνων και γλευκών 2012 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 164/645 Αθήνα, 22 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΟΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΟΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 336/983 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Οργανισμού κατά το πρώτο εξάμηνο

Δράσεις του Οργανισμού κατά το πρώτο εξάμηνο Δράσεις του Οργανισμού κατά το πρώτο εξάμηνο Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου με αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενος τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς ανέλαβε

Διαβάστε περισσότερα

www.londonwinefair.com ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η RECO EXPORTS υποστηρίζει περαιτέρω την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης προσεκτικά επιλεγμένων διεθνών εκθέσεων μεγάλης αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο

Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο opexa Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015 Δελτίο Τύπου Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο Ευχάριστη έκπληξη για την ελληνική κουζίνα! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας «Sopexa Foodies

Διαβάστε περισσότερα

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Σκοπός του project Να προσδιορίσει το ρόλο των DMO, στην προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 12 ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «ΑΜΠΕΛΟΣ 2013»

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 12 ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «ΑΜΠΕΛΟΣ 2013» K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 58/141 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

"Developing Identity ON Yield: Soil and Site" Acronym: DIONYSOS

Developing Identity ON Yield: Soil and Site Acronym: DIONYSOS "Developing Identity ON Yield: Soil and Site" Acronym: DIONYSOS Ανάπτυξη Ταυτότητας στην Παραγωγή, το Έδαφος και την Περιοχή Έργο: DIONYSOS Η περιοχή της Αν. Μακεδονίας Θράκης, αν και λιγότερο γνωστό,

Διαβάστε περισσότερα

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503 Kέντρο Δια Βίου Μάθησης Πληροφορικής Τουρισμού & Συναφών Ειδικότητων. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Σύγχρονες Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Αγαπητή

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Aριθμ. πρωτ. 117/467 Αθήνα, 5 Ιουνίου 2012 Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝ/ΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ.ΕΟ.Σ.Ο.Ε. ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Aριθμ. πρωτ. 117/467 Αθήνα, 5 Ιουνίου 2012 Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝ/ΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ.ΕΟ.Σ.Ο.Ε. ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Aριθμ. πρωτ. 117/467 Αθήνα, 5 Ιουνίου 2012 Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝ/ΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ.ΕΟ.Σ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερµά που µας τιµήσατε µε την παρουσία σας σήµερα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερµά που µας τιµήσατε µε την παρουσία σας σήµερα. Παρουσίαση Ολοκληρωµένου Προγράµµατος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής 27/05/2013 Οµιλία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού Αξιότιµοι κα Υπουργέ, κκ. Γενικοί Γραµµατείς, κκ. ήµαρχοι,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία είναι μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου ( ΕΝΕΔ) και περιλαμβάνεται στο μητρώο των ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα.

Η εταιρία είναι μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου ( ΕΝΕΔ) και περιλαμβάνεται στο μητρώο των ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα. Περιγραφή Το dikaiologitika.gr είναι μία ιστοσελίδα της OPINIONPOST AE και συγκαταλέγεται στα πρώτα sites που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Σήμερα, μετά από 8 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας έχει καταφέρει να

Διαβάστε περισσότερα

chinaexportworld.com

chinaexportworld.com Ο νέος τρόπος εισόδου στην αγορά της Κίνας chinaexportworld.com Τι χρειάζεται ένας Έλληνας παραγωγός για να τοποθετήσει τα προϊόντα του στην αγορά της Κίνας; Να επισκεφτεί την Κίνα - να μάθει...κινέζικα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Π Ρ Ο Σ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ: 297/858 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας 1 Προς: Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παραγωγοί και έμποροι, μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΟΣΟΕ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΟΣΟΕ Στην ΕΕ σήμερα Η υψηλή υπεραξία οινοπαραγωγής στις περισσότερες χώρες της ΕΕ οφείλεται: στο υφιστάμενο θεσμικό

Διαβάστε περισσότερα

Wine in Moderation ΟΔΗΓΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

Wine in Moderation ΟΔΗΓΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ Wine in Moderation ΟΔΗΓΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ο παρών οδηγός βασίζεται σε εμπειρίες και καλές πρακτικές και σχεδιάστηκε με στόχο να εμπνεύσει και να διευκολύνει την υλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

1979-1980 Πρακτική άσκηση για την απόκτηση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος οινολόγου Α' κατηγορίας.

1979-1980 Πρακτική άσκηση για την απόκτηση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος οινολόγου Α' κατηγορίας. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο: Παπράς Όνομα: Αστέριος Όνομα πατρός: Ιωάννης. Τόπος γέννησης :Τύρναβος Λάρισας 1951 Έγγαμος, 2 παιδιά Τέρμα Αγίου Γεδεών. 40100 Τύρναβος Τηλ. 0492/24305, 22463 Κιν. 6977002500

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ περιιηγήσειις µε τον οίίνο οδηγό Κος ΚΟΝΤΟΣ : Σήµερα εδώ στην όµορφη Λήµνο είναι όλη η οικογένεια του κρασιού και θέλω να τους χαιρετίσω όλους. Να χαιρετίσω

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΟΑΟ και. Επώνυμο Ελληνικό Κρασί. Newsletter Νοέμβριος 2012 Τεύxος 1. Περιεxόμενα... ΕΔΟΑΟ και. Επώνυμο Ελληνικό Κρασί...1

ΕΔΟΑΟ και. Επώνυμο Ελληνικό Κρασί. Newsletter Νοέμβριος 2012 Τεύxος 1. Περιεxόμενα... ΕΔΟΑΟ και. Επώνυμο Ελληνικό Κρασί...1 Newsletter Νοέμβριος 2012 Τεύxος 1 Περιεxόμενα... ΕΔΟΑΟ και Επώνυμο Ελληνικό Κρασί...1 Το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί σε δράση...2 Νέα εποχή για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί...5 Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά Πρεσβευτές...7

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου

Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Επικοινωνιακό σχέδιο Εθνικού Αγροτικού Δικτύου Απρίλιος 2015 Όραμα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Σκοποί Επικοινωνιακού σχεδίου ΕΑΔ Αποδέκτες επικοινωνιακού

Διαβάστε περισσότερα

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Με κινητήριο μοχλό την στρατηγική τριών φάσεων, η Lenovo συνέχισε τον επιχειρηματικό της μετασχηματισμό, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικασία επικοινωνίας. Μείγµα επικοινωνίας. Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας. Πηγή. Μήνυµα. έκτης

Η διαδικασία επικοινωνίας. Μείγµα επικοινωνίας. Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας. Πηγή. Μήνυµα. έκτης Η διαδικασία επικοινωνίας Μείγµα επικοινωνίας Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας Η διαδικασία επικοινωνίας Πηγή Μήνυµα Επεξεργασία της πληροφορίας έκτης Επεξεργασία της πληροφορίας έκθεση Αντίληψη και επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. Δρ Μαρία Μαρκάκη, Ερευνήτρια ΙΤΕΠ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. Δρ Μαρία Μαρκάκη, Ερευνήτρια ΙΤΕΠ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Δρ Μαρία Μαρκάκη, Ερευνήτρια ΙΤΕΠ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 26/09/2017. Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017 Η αειφορία στο επίκεντρο

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 26/09/2017. Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017 Η αειφορία στο επίκεντρο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 26/09/2017 Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017 Η αειφορία στο επίκεντρο Όπως είναι ευρέως γνωστό, η 27 η Σεπτεμβρίου, κάθε χρόνου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 2ο Διεθνές Συνέδριο Αειφορία, Διατροφή, Τουρισµός: παράγοντες - κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά, Στόχοι και Ανάγκες των Επιχειρήσεων στο Εξαγωγικό Εμπόριο

Χαρακτηριστικά, Στόχοι και Ανάγκες των Επιχειρήσεων στο Εξαγωγικό Εμπόριο Χαρακτηριστικά, Στόχοι και Ανάγκες των Επιχειρήσεων στο Εξαγωγικό Εμπόριο Γιώργος Φιλιόπουλος Senior Advisor, ExportReady Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών & Δικτύων Στόχοι της Έρευνας Αποτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα σχέδιο προγράμματος δράσης του ΟΠΕ για το έτος 2009, αναφορικά με την συμμετοχή του Οργανισμού στις κλαδικές εκθέσεις.

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα σχέδιο προγράμματος δράσης του ΟΠΕ για το έτος 2009, αναφορικά με την συμμετοχή του Οργανισμού στις κλαδικές εκθέσεις. K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ: 14/36 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Συνιστούμε την κοινοποίηση του ψηφίσματος μέσω του τοπικού τύπου καθώς και την ενημέρωση των βουλευτών της περιφερειάς σας.

Συνιστούμε την κοινοποίηση του ψηφίσματος μέσω του τοπικού τύπου καθώς και την ενημέρωση των βουλευτών της περιφερειάς σας. Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 Αριθμ. πρωτ: 174/640 Αθήνα, 6 Iουλίου 2009 Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝ/ΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ο.Σ.Ο.Ε. ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση προβολής στο Ηνωμένο Βασίλειο London Wine Fair

Πρόταση προβολής στο Ηνωμένο Βασίλειο London Wine Fair Πρόταση προβολής στο Ηνωμένο Βασίλειο London Wine Fair 20th - 22nd May 2019 Olympia London Ποιοι είμαστε Η RECO EXPORTS υποστηρίζει περαιτέρω την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Α) Πρωτόκολλο Συνεργασίας Σ.Ε.Ο και Ξ.Ε.Ε- Η Ελλάδα μετά την κρίσηανασυνθέτοντας-το

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Α) Πρωτόκολλο Συνεργασίας Σ.Ε.Ο και Ξ.Ε.Ε- Η Ελλάδα μετά την κρίσηανασυνθέτοντας-το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α) Πρωτόκολλο Συνεργασίας Σ.Ε.Ο και Ξ.Ε.Ε- Η Ελλάδα μετά την κρίσηανασυνθέτοντας-το εθνικό μας προϊόν Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΟΙΝΟΥ περιιηγήσειις µε τον οίίνο οδηγό Κυρίες και κύριοι, H Ηλιάνα Σιδηροπούλου και εγώ θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε την ΕΔΟΑΟ για την πρόσκλησή της να παρουσιάσουµε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Μαθησιακοί στόχοι Ορίστε το ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ και τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Τι είναι η Η Expogroup είναι μία μεγάλη διεθνής εταιρεία διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ= ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό.

Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Μιχάλης Βαμιεδάκης Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Iούλιος 2016 Η Κρήτη αποτελεί την τουριστική ατμομηχανή της Ελλάδας 48

Διαβάστε περισσότερα

17, rue Auguste Vacquerie, 75116 Paris - Τηλέφωνο: 00331.47.20.26.60 - Φαξ: 00331.40.70.19.04 Ε-mail: ecocom-paris@mfa.gr - ambcomgr@yahoo.

17, rue Auguste Vacquerie, 75116 Paris - Τηλέφωνο: 00331.47.20.26.60 - Φαξ: 00331.40.70.19.04 Ε-mail: ecocom-paris@mfa.gr - ambcomgr@yahoo. Η μπύρα στην αγορά της Γαλλίας ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η μπύρα στην Γαλλία δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο είναι ο οίνος. Το συγκεκριμένο ποτό δεν έχει την παράδοση και την φήμη που έχει σε άλλες ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 64 η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018 στον

Διαβάστε περισσότερα

Κα ΔΗΜΟΥ: Κυρίες και κύριοι, η Ηλιάνα Σιδηροπούλου και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΔΟΑΟ για την πρόσκλησή της να παρουσιάσουμε στο Συνέδριο

Κα ΔΗΜΟΥ: Κυρίες και κύριοι, η Ηλιάνα Σιδηροπούλου και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΔΟΑΟ για την πρόσκλησή της να παρουσιάσουμε στο Συνέδριο Κα ΔΗΜΟΥ: Κυρίες και κύριοι, η Ηλιάνα Σιδηροπούλου και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΔΟΑΟ για την πρόσκλησή της να παρουσιάσουμε στο Συνέδριο τις εικόνες, τις σκέψεις και τα ερεθίσματα από το ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Στην εισήγηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας τόνισε τα εξής :

Στην εισήγηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας τόνισε τα εξής : Η φετινή τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, χαρακτηρίζεται από ένα πλήρες σχέδιο προβολής και προώθησης

Διαβάστε περισσότερα

Κος ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΣ: Ευχαριστώ πολύ. Καλή σας μέρα κι από δικής μου πλευράς. Θα ήθελα να σας ζητήσω λιγάκι συγνώμη, δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι η

Κος ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΣ: Ευχαριστώ πολύ. Καλή σας μέρα κι από δικής μου πλευράς. Θα ήθελα να σας ζητήσω λιγάκι συγνώμη, δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι η Κος ΚΑΡΑΜΟΣΧΟΣ: Ευχαριστώ πολύ. Καλή σας μέρα κι από δικής μου πλευράς. Θα ήθελα να σας ζητήσω λιγάκι συγνώμη, δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι η μεταφορά πορισμάτων ομάδας εργασίας, να σας ζητήσω λιγάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

4 ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 4 ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 2015 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ δραστηριοποιείται από το 1947 στην παραγωγή ζυμαρικών Διαθέτει καθετοποιημένο συγκρότημα Μύλου & Μακαρονοποιείου στη Λάρισα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΑ Πληθυσμός: 311,591,917 New York: 21,900,000 Los Angeles: 18,000,000 Chicago: 9.850.000 Οι Η.Π.Α. είναι η μεγαλύτερη και ποιο δυναμική οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» Άξονες προτεραιότητας -02 Προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Kavala Tales of Taste

Kavala Tales of Taste Kavala Tales of Taste Σχέδιο συγκρότησης και ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας της Καβάλας Τι είναι η δράση Kavala Tales of Taste H δράση Kavala Tales of Taste αποτελεί αναπτυξιακό στόχο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ BRAND MANAGEMENT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ BRAND MANAGEMENT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ BRAND MANAGEMENT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ BRAND ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα Πεκίνο 4/11/08 Με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο Hall 9 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 485 / Τ.Μ. Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 63 η

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

ZA6648. Flash Eurobarometer 426 (Small and Medium Enterprises, Resource Efficiency and Green Markets, wave 3) Country Questionnaire Cyprus

ZA6648. Flash Eurobarometer 426 (Small and Medium Enterprises, Resource Efficiency and Green Markets, wave 3) Country Questionnaire Cyprus ZA668 Flash Eurobarometer 6 (Small and Medium Enterprises, Resource Efficiency and Green Markets, wave ) Country Questionnaire Cyprus FL6 CY ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ: 347/1170 Αθήνα, 26 Noεμβρίου 2010

Αριθμ. πρωτ: 347/1170 Αθήνα, 26 Noεμβρίου 2010 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ: 347/1170 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO 30.04-02.05.2019 Αγαπητοί Συνεργάτες, Η Promo Solution σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ

Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Πανεπιστήμιο Πατρών Μύθοι!!!!

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 23 Απριλίου 2014 ΤΜΗΜΑ: Εμπορίου Αρ. Πρωτ.: 2476 Πληροφορίες: Ε. Ξενάκη Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

O Έλεγχος της αγοράς του Αμπελοοινικού Τομέα 12 Σεπτεμβρίου, Θεσ/νίκη. Κράτος-επιχειρήσεις-καταναλωτές και έλεγχοι. Δρ. Παναγιώτης Ταταρίδης Πρόεδρος

O Έλεγχος της αγοράς του Αμπελοοινικού Τομέα 12 Σεπτεμβρίου, Θεσ/νίκη. Κράτος-επιχειρήσεις-καταναλωτές και έλεγχοι. Δρ. Παναγιώτης Ταταρίδης Πρόεδρος 12 Σεπτεμβρίου, Θεσ/νίκη Κράτος-επιχειρήσεις-καταναλωτές και έλεγχοι Δρ. Παναγιώτης Ταταρίδης Πρόεδρος Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο) Κουμουνδούρου 37 Τ.Κ. 104 37, Αθήνα τηλ/fax: 210

Διαβάστε περισσότερα

εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν πάντα ανάλογη του μεγέθους της.

εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν πάντα ανάλογη του μεγέθους της. 1:30.000.000 GREECE 1:30.000.000 Η εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν πάντα ανάλογη του μεγέθους της. Η εικόνα της Ελλάδας δεν ήταν πάντα ανάλογη του μεγέθους της. Όμως σήμερα γίνεται όλο και πιο μικρή. Χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ Τορόντο, 18 Νοεμβρίου 2010 Α.Π.Φ. 1112 / ΑΣ 312

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ Τορόντο, 18 Νοεμβρίου 2010 Α.Π.Φ. 1112 / ΑΣ 312 1 ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 365 Bloor Street East, Suite 1801 Toronto, Ontario M4W 3L4 CANADA Tel: (416) 515 01 35 Fax: (416) 515 07 08 e-mail: tradecommission@grconsulate.com

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα