Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου?

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου?"

Transcript

1 Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Αντιστροφείς και υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών για χρήση σε Φ/Β εγκαταστάσεις: μέγιστη απόδοση, διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Λύσεις για το περιβάλλον.

2 Κάνουμε τον ήλιο πηγή ενέργειας. Εμείς στη Siemens σας υποστηρίζουμε με την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, από τους αντιστροφείς SINVERT, το σχεδιασμό της εγκατάστασης, ως και τα υλικά μέσης τάσης. Ως πρωτοπόροι στα φωτοβολταϊκά συστήματα, με εμπειρία 40 ετών, είμαστε με τις λύσεις μας οι αξιόπιστοι και έμπειροι συνεργάτες σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως επαγγελματίες έχουμε πάντα στο νου μας το ολικό κόστος κτήσης (Total Cost of Ownership) και έτσι με τα προϊόντα SINVERT σας προσφέρουμε μια οικονομική ολοκληρωμένη λύση, από τον εξοπλισμό μέχρι και τη συντήρηση, κάτι που σας δίνει εξ αρχής υψηλότερες αποδόσεις, μικρότερο κόστος, μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία και αυτό για όλη τη διάρκεια ζωής της Φ/Β εγκατάστασής σας. Καθήκον μας η μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε παράγοντα επιτυχίας.

3 SINVERT: Κάντε τον ήλιο συνεργάτη σας Με τα SINVERT έχετε συμμάχους τους ειδικούς στον τομέα των Φ/Β αντιστροφέων Όλα από εμάς. Με τα SINVERT σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για μια οικονομική Φ/Β εγκατάσταση: ένα πολύπλευρο τυποποιημένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας, γρήγορο σέρβις και αξιόπιστη συντήρηση. Τα οφέλη σας: Η συνεχής λειτουργικότητα είναι διασφαλισμένη. Εξοικονομείτε διασυνδέσεις και εν τέλει επωφελείστε από το χαμηλό ολικό κόστος κτήσης (Total Cost of Ownership) της εγκατάστασής σας. Πολυδοκιμασμένα. Απολύτως αξιόπιστα. Τα SINVERT βασίζονται σε τελειοποιημένα και δοκιμασμένα επί σειρά δεκαετιών βιομηχανικά προϊόντα της Siemens και χρησιμοποιούνται σήμερα σε μεγάλο αριθμό Φ/Β πάρκων. Οι συσκευές μας πληρούν τις προϋποθέσεις σύνδεσης που ισχύουν στις χώρες χρήσης και συμμορφώνονται με τις διεθνείς απαιτήσεις. Δυνατοί συνεργάτες. Παγκόσμιο σέρβις. Οι τοπικές επιχειρήσεις μας υποστηρίζουν πελάτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην χρήση και την ευελιξία των βιομηχανικών τυποποιημένων εξαρτημάτων, εγγυόμαστε σύντομες παραδόσεις και αξιόπιστο σέρβις. Οι συμβάσεις συντήρησης προσαρμόζονται στις προσωπικές σας ανάγκες και με το παγκόσμιο δίκτυο μας διασφαλίζεται για εσάς η προμήθεια ανταλλακτικών για πολλά χρόνια όπου και αν βρίσκεστε.

4 Η πλήρης γκάμα προϊόντων SINVERT Αντιστροφείς Φ/Β SINVERT Είτε πρόκειται για στέγες, είτε για σταθμούς παραγωγής ενέργειας οι αντιστροφείς SINVERT παρέχουν μέγιστο κέρδος με απόδοση >98 %! Σας προσφέρουμε τους αντιστροφείς SINVERT PVM με δυνατότητα επιλογής απο 10 έως και 20kW. Χάρη στην ευρεία γκάμα συσκευών υλοποιούνται τέλεια μικρότερες έως μεσαίες εγκαταστάσεις. Αυτοί οι επίτοιχοι τριφασικοί αντιστροφείς διακρίνονται για τη συμβατότητα, την αντοχή (IP65), τη μεγάλη διάρκεια ζωής και ενδείκνυνται για Φ/Β εγκαταστάσεις από 10 kw μέχρι το εύρος των Megawatt. Για μεσαίες έως και μεγάλες Φ/Β εγκαταστάσεις διατίθενται οι αντιστροφείς SINVERT PVS σε μεγέθη 350 έως πάνω από 2000 kw. Κορυφαίο χαρακτηριστικό αυτών των κεντρικών αντιστροφέων είναι η χρήση διάταξης master-slave. Μπορούν επίσης να παραδοθούν ως έτοιμες προς σύνδεση μονάδες σε κοντέινερ μαζί με τους μετασχηματιστές και τους πίνακες μέσης τάσης. Έτσι οι λύσεις μας βρίσκουν εφαρμογή στους μεγαλύτερους Φ/Β σταθμούς του κόσμου. Σχεδιασμός και επιτήρηση εγκατάστασης Η επιτήρηση της Φ/Β εγκατάστασης και ο σχεδιασμός της από τη Siemens εγγυώνται βέλτιστες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και τέλειο έλεγχο. Η ολοκληρωμένη παρακολούθηση απόδοσης έχει μεγάλη σημασία για την Φ/Β εγκατάσταση. Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αξιολογήσεις γρήγορα, εύκολα και οικονομικά με τη βοήθεια των δεδομένων που μεταδίδονται από τους μετατροπείς SINVERT στο σύστημα επιτήρησης. Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να αξιολογήσετε την αποδοτικότητα και να διατηρήσετε το συνολικό σύστημα σε βέλτιστη κατάσταση για μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Με τους αντιστροφείς SINVERT κερδίζετε σε όλα τα σημεία Τα οφέλη σας Κορυφαίος βαθμός απόδοσης Ελάχιστο κόστος συντήρησης Μεγάλη διάρκεια ζωής Υψηλή διαθεσιμότητα Μέγιστος συντελεστής επίδοσης (Performance Ratio)

5 SINVERT Select Για την ιδανική διαστασιολόγησης της Φ/Β εγκατάστασής σας παρέχουμε το δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμού SINVERT Select. Το λογισμικό αυτό σας επιτρέπει με την ανά περιοχή βάση μετεωρολογικών δεδομένων που διαθέτει, να προσδιορίσετε την καλύτερη δυνατή ομαδοποίηση Φ/Β πάνελ σε συνδυασμό με τους μετατροπείς SINVERT της Siemens και να αξιολογήσετε εύκολα και τεκμηριωμένα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. SINVERT Webmonitor Μέσω αυτής της διαδικτυακής πύλης μπορείτε να παρακολουθείτε την Φ/Β σας εγκατάσταση 24 ώρες το 24ωρο από οποιοδήποτε σημείο της γης και να ανακαλείτε δεδομένα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα αξιολογώντας τα δεδομένα των μετατροπέων και της εγκατάστασης, να αναγνωρίσετε εγκαίρως ενδεχόμενα προβλήματα. Σε περίπτωση βλάβης μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα ένα ενημερωτικό . WinCC για Φ/Β σταθμούς Με το βιομηχανικό λογισμικό SIMATIC WinCC σας προσφέρουμε τη δυνατότητα άνετης παρακολούθησης και οπτικοποίησης της λειτουργίας και της απόδοσης ολόκληρης της Φ/Β σας εγκατάστασης. Με τηλεπαρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο αναγνωρίζονται αμέσως οι βλάβες και μέσω της απομακρυσμένης λειτουργίας μπορούν να τροποποιηθούν οι ρυθμίσεις εξ αποστάσεως ώστε να μειώνεται αισθητά το κόστος σέρβις. Το λογισμικό σας παρέχει επίσης πλήρη τεκμηρίωση για όλα τα συμβάντα και τις τιμές μέτρησης μέχρι και το σταθμό μέσης τάσης. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα απόδοση ενέργειας ή τα δεδομένα από το χρόνο έναρξης λειτουργίας της Φ/Β εγκατάστασης. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορούν να πραγματοποιηθούν ακριβείς αναλύσεις για τη βελτιστοποίηση λειτουργίας της Φ/Β εγκατάστασης.

6 Προαιρετικός εξοπλισμός και κάρτες επέκτασης Το αντιστροφείς SINVERT επεκτείνονται και εξοπλίζονται με διάφορα προαιρετικά στοιχεία. Στόχος είναι να προσαρμόζονται τα χαρακτηριστικά τους στις προσωπικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Πολλοί πελάτες επιλέγουν στοιχεία επέκτασης, για να διασφαλίσουν μια υψηλή απόδοση. Σέρβις και εγγύηση Παγκόσμιο σέρβις και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Για να λειτουργήσουν οι Φ/Β εγκαταστάσεις για 20 ή και περισσότερα χρόνια, απαιτείται από τον προμηθευτή ένα άψογο σύστημα σέρβις και υποστήριξης, για αυτό οι επιθυμίες του πελάτη αποτυπώνονται στις ειδικά διαμορφωμένες συμβάσεις σέρβις, έτσι ώστε να ρυθμίζεται η κάθε λεπτομέρεια, από το χρόνο παράδοσης ως την πλήρη αποκατάσταση βλαβών. Κατά την αξιολόγηση υπηρεσιών σέρβις αποφασιστικός παράγοντας είναι η διαθεσιμότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών. Για αυτό η Siemens βασίζει όλα τα προϊόντα SINVERT σε βιομηχανικά υλικά που έχουν δοκιμαστεί εκατομμύρια φορές. Το γεγονός αυτό μαζί με τη μακροχρόνια εξειδίκευσή μας και τη μεταφορά αυτής της γνώσης και εμπειρίας στους πελάτες μας, αποτελούν τη βάση για ένα επιτυχημένο και βιώσιμο μέλλον. Λειτουργία master-slave: Το σύστημα master-slave με "περιστρεφόμενο master", που έθεσε στην αγορά η Siemens πριν από μία δεκαετία τουλάχιστον, παρουσιάζει πλεονεκτήματα ιδίως υπό συνθήκες μεταβαλλόμενης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε περίπτωση συννεφιάς. Ανάλογα με την ακτινοβολία ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται οι απαιτούμενοι μετατροπείς με μια τελειοποιημένη διαδικασία, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της εγκατάστασης, ειδικά σε χαμηλά φορτία. Με τη διασύνδεση έως 4 μετατροπέων σε master-slave η εγκατάσταση ενεργοποιείται με την παραμικρή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και επιτυγχάνονται ακόμη και στο κατώτερο εύρος ισχύος πολύ υψηλοί βαθμοί απόδοσης. Ο περιστρεφόμενος master συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής του συστήματος καθώς πάντα ενεργοποιείται ως master η μονάδα μετατροπέα με τις λιγότερες ώρες λειτουργίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα ο συνολικός χρόνος λειτουργίας. Λειτουργία των μετατροπέων σε διάταξη master-slave (MS)

7 Αναφορές έργων σε παγκόσμια κλίμακα : Κίνα: Shi Lin 10 MW Γερμανία: Αερολιμένας Rothenburg 21 MW Γαλλία: Weinbourg 4,5 MW Ιταλία: Rende Cosenza 1 MW Μαλαισία: Kuala Lumpur 362 kw Ολλανδία: Floriade 2,3 MW Πορτογαλία: Serpa 11 MW Ισπανία: Beneixama 20 MW Νότια Κορέα: Gimcheon 20 MW Τσεχία: Břeclav 1,1 MW ΗΠΑ: Desoto, Florida 27 MW

8 Περαιτέρω πληροφορίες Μια γενική παρουσίαση των προϊόντων μας θα βρείτε στο Internet Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε απορίες Τηλ: Siemens A.E. Industry Sector Control Components and Systems Engineering Αγησιλάου Μαρούσι Ελλάδα Με τη επιφύλαξη αλλαγών 06/10 Κωδ. παραγγελίας: E80001-A2100-P300-X-3D00 DISPO SCHÖ/27613 GI.CE.PV.PVSV WS Τυπώθηκε στη Γερμανία Siemens AG 2010 Η ονομασία SINVERT αποτελεί κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Siemens. Οι πληροφορίες σε αυτό το έντυπο περιέχουν μόνο γενικές περιγραφές ή χαρακτηριστικά απόδοσης, που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις εφαρμογών δεν συμφωνούν οπωσδήποτε με την περιγραφόμενη μορφή ή μπορεί να τροποποιηθούν λόγω εξέλιξης των προϊόντων. Τα επιθυμητά χαρακτηριστικά απόδοσης είναι δεσμευτικά, μόνο εφόσον συμφωνούνται ρητά κατά τη σύναψη της σύμβασης. Όλες οι ονομασίες προϊόντων ενδέχεται να αποτελούν επωνυμίες ή ονόματα προϊόντων της Siemens AG ή λοιπών προμηθευτριών επιχειρήσεων και η χρήση τους από τρίτους προς όφελός τους μπορεί να θίγει τα δικαιώματα του κατόχου.

Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς

Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς SINVERT PVM (10 20kW) ΣΗΜΕΝΣ Siemens A.E AG 2010. All 03-2011 Rights Reserved. Ιστορική αναδρομή 1950 s Η Siemens πρώτη αναπτύσσει τεχνολογία Φ/Β πάνελ με βάση το πυρίτιο 1980

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series

Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series Ιστορική αναδρομή 1950 s Η Siemens πρώτη αναπτύσσει τεχνολογία παραγωγής με βάση το πυρίτιο 1980 s Εμπορική διάθεση των Φ/Β πλαισίων και inverter Siemens PV 1987

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα SolarMax, σειρά P Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα Η ασφαλής λύση για το μέλλον Οι απαιτήσεις σε ιδιωτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web:

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-global.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις υπερσύγχρονες,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Η ασφαλής επιτήρηση. Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA

Η ασφαλής επιτήρηση. Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA Η ασφαλής επιτήρηση Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Διασφαλίστε την απόδοση των φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Η ασφαλής επιτήρηση. Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA

Η ασφαλής επιτήρηση. Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA Η ασφαλής επιτήρηση Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA Συστήματα Επιτήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων της SMA ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Διασϕαλίστε την αпόδοση των ϕωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ / ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ / ΤΕΧΝΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌΔΟΣΗΣ / ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ GR www.en-come.com ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service για κεντρικούς μετατροπείς Sunny Central ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SMA SERVICE SUNNY CENTRAL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΔΟΜΟΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Οι ηλιακοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας αποτελούν μια

Διαβάστε περισσότερα

Fronius CL. Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius

Fronius CL. Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius Fronius CL Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web: www.compasolar.gr

Διαβάστε περισσότερα

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ Τηλ Mail: V1.

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ Τηλ Mail: V1. 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ 23100 Τηλ 27310 23736 Mail: info@vtenergy.gr V1.16 Η ALEO solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ SMA SERVICE SMA SERVICE Τα προϊόντα της SMA συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα. Υποβάλλουμε τους μετατροπείς μας σε πολυάριθμους ελέγχους λειτουργίας, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με μηδενικές

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Ποσοστό απόδοσης Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Περιεχόμενα Το ποσοστό απόδοσης είναι ένα από τα σημαντικότερα μεγέθη για την αξιολόγηση της αποδοτικότητας μίας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Οι ειδικοί στις βιώσιμες λύσεις σύνδεσης Η Stäubli Electrical Connectors είναι μια κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group Γνωρίστε την Member of GDL Green Energy Group ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα δυναμικό και ευέλικτο συγκρότημα εταιρειών το οποίο δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 2 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η MAGE SOLAR AG, σαν τμήμα μίας παγκοσμίως δραστηριοποιούμενης

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TripleLynx Pro Φέρνουν απλότητα, ευελιξία και απόδοση στο Φωτοβολταϊκό σας σύστημα TripleLynx Pro Απλότητα. Ευελιξία. Απόδοση 2 Νέος

Διαβάστε περισσότερα

Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ

Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ Η HELLA ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ www.hella.com ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ Οι απαιτήσεις για την τεχνολογία μεγαλώνουν συνεχώς και η τεχνική πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TLX Pro 8k. TLX Pro 10k. TLX Pro 12.5k. TLX Pro 15k 2 σε 1 Ανιστροφέας και web server σε μία μονάδα Αυτό σημαίνει λιγότερη καλωδίωση

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας από την Accenture υπό την αιγίδα του Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό Ένας νέος τρόπος για ηγέτες κυβερνήσεων και επιχειρήσεων για να κατανοήσουν, να μετρήσουν και να

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής Η νέα σειρά συστημάτων παρακολούθησης CLX με το ConnectSmart 24/7 παρακολούθηση πραγματικού χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις.

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Η εταιρεία Η Enerlogos, από τις λέξεις «ενέργεια» και «λόγος», είναι η πρώτη εξειδικευµένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών γλωσσικής υποστήριξης και επικοινωνίας για τους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος.

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης για Φωτοβολταϊκά συστήματα Όλα όσα χρειάζεστε για την ομαλή λειτουργία της μονάδας σας. Σας προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER

Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER Περιεχόμενα Το Sunny Central Communication Controller αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κεντρικού μετατροπέα, το οποίο δημιουργεί τη σύνδεση μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Solar Cells Hellas Group

Solar Cells Hellas Group Solar Cells Hellas Group Δρ. Αλέξανδρος Ζαχαρίου 3 η Εβδομάδα Ενέργειας, 9-2 Νοεμβρίου 2009 Περιεχόμενα Εισαγωγή Παγκόσμια Αγορά Φ/Β Ευρωπαϊκή Αγορά Φ/Β Δυναμική Ανάπτυξης Φ/Β στην Ελλάδα Παρουσίαση Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. Ταυτότητα Η εταιρεία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ A.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών εγκαταστάσεων με έμφαση στις εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Τριφασική σύνδεση δικτύου

Τριφασική σύνδεση δικτύου Τριφασική σύνδεση δικτύου με SUNNY MINI CENTRAL Περίληψη περιεχομένων Οι μετατροπείς της οικογένειας προϊόντων Sunny Mini Central είναι σχεδιασμένοι ειδικά για χρήση σε τριφασικά συστήματα τροφοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

PRE R S E S CL C IP I PING N

PRE R S E S CL C IP I PING N ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ βάσεων και άλλων υλικών για ηλιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, όπως µπαταρίες, ρυθµιστές φόρτισης, τόσο στο έδαφος όσο και σε στέγες δείχνουν ότι τα επόµενα χρόνια οι πωλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT! ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ... 1. ΤΟ COMPACT ΕΧΕΙ 15% ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης

Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης Επαγγελματικά Φ/β συστήματα στήριξης 2 Schletter Hellas M.Ε.Π.Ε. - Ο συνεργάτης σας για γρήγορες και ασφαλείς λύσεις 40 χρόνια εμπειρία σε κατασκευές από ατσάλι, αλουμίνιο και στον σχεδιασμό δομών από

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας specialized wholesale trade for photovoltaic systems specialized service provider of photovoltaic systems www.faethonsolar.gr ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Με τη διαδικασία Derating, ο μετατροπέας μειώνει την απόδοσή του, ώστε να προστατεύσει τα εξαρτήματα από υπερθέρμανση. Αυτό το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Η PROINSO παρουσιάζει τον πιο πλήρη κατάλογο για τους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών

Η PROINSO παρουσιάζει τον πιο πλήρη κατάλογο για τους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών Η PROINSO παρουσιάζει τον πιο πλήρη κατάλογο για τους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών Ο πρώτος με περισσότερα από 500 προϊόντα είναι διαθέσιμος για ipad, iphone και Android Ο κατάλογος PROINSO SOLAR CATALOGUE

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Ο τριφασικός μετατροπέας, ιδανικός όχι μόνο για οικιακά φωτοβολταϊκά...

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Ο τριφασικός μετατροπέας, ιδανικός όχι μόνο για οικιακά φωτοβολταϊκά... SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL STP 5000TL-20 / STP 6000TL-20 / STP 7000TL-20 / STP 8000TL-20 / STP 9000TL-20 / STP 10000TL-20 / STP 12000TL-20 ΝΕΟ και ως έκδοση 10 kva και 12 kva Οικονομική αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

BP Solar Hellas. Τζανιδης Γιώργος Διευθυντής Ανάπτυξης Ελλάδας

BP Solar Hellas. Τζανιδης Γιώργος Διευθυντής Ανάπτυξης Ελλάδας BP Solar Hellas Τζανιδης Γιώργος Διευθυντής Ανάπτυξης Ελλάδας ΒΡ Solar Ανήκει στον όμιλο BP plc Μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο (πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας) Πλήρης και καθετοποιημένη παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια New Hotel, 21 Ιανουαρίου 2014 1 Ποιά είναι η Schneider

Διαβάστε περισσότερα

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter)

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου ΦΒ (κατάλληλη για τάση µεταξύ 100 VDC και 450 VDC) και αποτελεσµατικό σύστηµα εύρεσης σηµείου µεγίστης ισχύος (Maximum Power Point- MPP Tracking)

Διαβάστε περισσότερα

Εναρμονίζοντας τα Drive

Εναρμονίζοντας τα Drive Εναρμονίζοντας τα Drive Η φιλοσοφία πίσω από την αρχιτεκτονική της νέας γενιάς μετατροπέων συχνότητας της ΑΒΒ Πρόσφατα η ΑΒΒ δημιούργησε το πρώτο της portfolio με AC drives χαμηλής τάσης, βασισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Στοιχεία της Επετηρίδας για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα του International Institute for Management Development - IMD World Competitiveness Yearbook 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ Τηλ Mail:

VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ Τηλ Mail: 15 Απριλίου 2016 VTenergy Συστήματα Ενέργειας & Αυτοματισμού Μαγούλα 104 Σπάρτη ΤΚ 23100 Τηλ 27310 23736 Mail: info@vtenergy.gr V1.17 Vtenergy 27310 23736 Η ALEO solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY CENTRAL. 1 Εισαγωγή. Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας

SUNNY CENTRAL. 1 Εισαγωγή. Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας SUNNY CENTRAL Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας 1 Εισαγωγή Μερικοί κατασκευαστές μονάδων συνιστούν ή/και απαιτούν, κατά τη χρήση των φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής μεμβράνης

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκά συστήματα Φωτοβολταϊκά συστήματα από την Progressive Energy 1 Ήλιος! Μια τεράστια μονάδα αδιάκοπης παραγωγής ενέργειας! Δωρεάν ενέργεια, άμεσα εκμεταλλεύσιμη που πάει καθημερινά χαμένη! Γιατί δεν την αξιοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση σκίασης. Αποδοτικότερη λειτουργία μερικώς σκιασμένων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με OptiTrac Global Peak

Διαχείριση σκίασης. Αποδοτικότερη λειτουργία μερικώς σκιασμένων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με OptiTrac Global Peak Διαχείριση σκίασης Αποδοτικότερη λειτουργία μερικώς σκιασμένων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με OptiTrac Global Peak Περιεχόμενα Πολλές φορές η σκιά από τα παράθυρα της στέγης, από τις καμινάδες ή από τα

Διαβάστε περισσότερα

Sunny Island Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα

Sunny Island Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα Sunny Island 5048 Η ιδανική λύση για αυτόνομα δίκτυα Sunny Island Η καρδιά κάθε συστήματος αυτόνομης τροφοδοσίας ενέργειας Οι μετατροπείς συσσωρευτών Sunny Island που είναι σχεδιασμένοι από την SMA, χάρη

Διαβάστε περισσότερα

Fronius DATCOM. Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων

Fronius DATCOM. Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Fronius DATCOM Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ + ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ + ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΛΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ + ΠΡΟΒΟΛΗ Fronius Solar.access Fronius Datalogger

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY...

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... και τη χρηματοδότηση της EUROBANK. Μάθετε περισσότερα σε επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER. Μόνο από 13.500 το

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG. Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE Ένας ξεχωριστός σταθμός ηλιακής ενέργειας Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα προς όφελος της φύσης και των ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

Νέο DUAL Maximizer MM-2ES. Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός..

Νέο DUAL Maximizer MM-2ES. Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός.. Νέο DUAL Maximizer MM-2ES Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός.. 1 Photon: March 4, Έλεγχος 2012 σε βαθμό πάνελ είναι το Tigo πιο Energy σημαντικό Confidential στοιχείο στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις ΦωτοβολταΙκών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας Απευθείας κατανάλωση Εφεδρική λειτουργία Αυτόνομο Σύστημα 10ΚWp, Αίγινα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SIEMENS SIMATIC S5 ΣΕ SIMATIC S7

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SIEMENS SIMATIC S5 ΣΕ SIMATIC S7 ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SIEMENS SIMATIC S5 ΣΕ SIMATIC S7 Εισαγωγή Προκειμένου οι επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές μακροπρόθεσμα, ο εξοπλισμός τους πρέπει να προσαρμόζεται στις συνεχώς αυξανόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

/ Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. / SuperFlex Design. / Dynamic Peak Manager

/ Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. / SuperFlex Design. / Dynamic Peak Manager / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. N W E S / Δυνατότητα αντικα- / Τεχνολογία τάστασης επιμέρους SnapINverter εξαρτημάτων /

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών

Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών στους Sunny Mini Central 9000TL / 10000TL / 11000TL Περιεχόμενο Με την τυποποίηση των τεχνικών εγγράφων, απαιτείται από τους κατασκευαστές των εγκαταστάσεων η αναγραφή στο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου: Δρ Πέτρος Κουτσοβίτης Επιστημονικοί Συνεργάτες: Αμαλία Ρούφη Δρ Παύλος Τυρολόγου Υπόβαθρο Το έργο INTRAW είναι μέρος του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορίζοντας 2020

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά MT. Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις.

SolarMax, σειρά MT. Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις. SolarMax, σειρά MT Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις. Το τρία το καλό. Για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδιάζουμε και παράγουμε μετατροπείς χωρίς μετασχηματιστή. Αυτή τη μακρόχρονη τεχνογνωσία οι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Περιεχόμενα Η BP Solar Η κατασκευή της Φ/Β μονάδας στην Carmona της Ισπανίας (Case study) Περιγραφή Περιβαλλοντικά

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL

Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL Οδηγίες συναρμολόγησης SRC20-MO-IEL121010 IMEL-SRC20 Έκδοση 1.0 GR SMA Solar Technology AG 1 Υποδείξεις που αφορούν στο παρόν έγγραφο 1 Υποδείξεις που αφορούν στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ευκαιρία είναι η επένδυσή σας να ακολουθεί ένα μέσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και όχι μια ευκαιριακή νοοτροπία. Γιατί καθετί ευκαιριακό δεν σας εγγυάται το μέλλον,

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

DOSSIER DE MEDIOS. PROINSO abre delegación en Alemania para reforzar su presencia en el mercado alemán AVANCE. Nota de Prensa

DOSSIER DE MEDIOS. PROINSO abre delegación en Alemania para reforzar su presencia en el mercado alemán AVANCE. Nota de Prensa DOSSIER DE MEDIOS AVANCE Nota de Prensa PROINSO abre delegación en Alemania para reforzar su presencia en el mercado alemán 18 de abril de 2011 1 Η PROINSO εγκαινιάζει αντιπροσωπεία στην Γερμανία για να

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Επιτήρηση εγκατάστασης Σχέδιο ασφαλείας και κωδικών της SMA για Φ/Β εγκαταστάσεις που προστατεύονται από κωδικούς με Bluetooth Wireless Technology

Επιτήρηση εγκατάστασης Σχέδιο ασφαλείας και κωδικών της SMA για Φ/Β εγκαταστάσεις που προστατεύονται από κωδικούς με Bluetooth Wireless Technology Επιτήρηση εγκατάστασης Σχέδιο ασφαλείας και κωδικών της SMA για Φ/Β εγκαταστάσεις που προστατεύονται από κωδικούς με Bluetooth Wireless Technology Τεχνική περιγραφή Sicherheit-TGR103010 Έκδοση 1.0 GR SMA

Διαβάστε περισσότερα