Fronius CL. Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Fronius CL. Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius"

Transcript

1 Fronius CL Κεντρικός φωτοβολταϊκός μετατροπέας με το σύστημα MIX της Fronius Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini Tel Fax info@compasolar.gr - web:

2 Αρθρωτό σύστημα. Μέγιστη απόδοση. O Fronius CL συνδυάζει την τεχνολογία ηλεκτρονικών ισχύος υψηλής απόδοσης με τη μοναδική στο είδος της αρθρωτή Δομή συστήματος έως και 15 πανομοιότυπων μονάδων ισχύος στο σύστημα MIX. Μέγιστη απόδοση και ύψιστη ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του μελετημένου συνδυασμού. Ταχαρακτηριστικά αυτά καθιστούν τον Fronius CL τον ιδανικό κεντρικό μετατροπέα για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έως και αρκετών εκατοντάδων Kilowatt. Στα θετικά στοιχεία προστίθενται ο ακριβής εντοπισμός του σημείου μέγιστης ισχύος (MPP-Tracking) του συστήματος Διαχείρισης φ/β πλαισίων (Module Manager), η αυτόματη μεταγωγή μετασχηματιστή και πολλά περισσότερα. Όλα αυτά καθιστούν τον Fronius CL έναν ανώτερης κλάσης Allrounder, ικανό να εγγυηθεί υψηλές και σταθερές επιδόσεις.

3 ΜοναΔική Δομή συστήματος στο σύστημα MIX Στον Fronius CL συνεργάζονται έως και 15 μονάδες ισχύος αποδίδοντας τα μέγιστα. Τα πλεονεκτήματα του συνδυασμού περισσότερων μονάδων ισχύος είναι πολλά: Μέγιστη απόδοση υπό συνθήκες μερικού φορτίου, υψηλή ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης, μεγαλύτερη Διάρκεια ζωής και πιο εύκολο σέρβις. Μέγιστος βαθμός απόδοσης σε συνθήκες μερικού φορτίου. 9, 12 ή 15 πανομοιότυπες μονάδες ισχύος μοιράζονται εναλλάξ το φόρτο εργασίας στο σύστημα MIX. Ανάλογα με την ισχύ της ακτινοβολίας, οι επιμέρουςσυρταρωτές μονάδες Power Rack ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται πλήρως αυτόματα. Έτσι επιτυγχάνεται βέλτιστη φόρτιση και ως εκ τούτου μέγιστη απόδοση, ακόμα και σε συνθήκες βροχής, συννεφιάς ή όταν σκοτεινιάζει. Αξεπέραστη ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης. Με τη συνεργασία περισσότερων και μικρότερων μονάδων ισχύος στον Fronius CL επιτυγχάνεται ηδημιουργία ενός συστήματος με ιδιότητες εφεδρείας. Σε περίπτωση βλάβης κάποιας μονάδας ισχύος, αναλαμβάνουν οι υπόλοιπες. Συγκριτικά: Σε περίπτωση βλάβης της μονάδας ισχύοςσεένα μονολιθικό σύστημα, παύει η λειτουργία ολόκληρης της εγκατάστασης και παρατηρούνται σημαντικές απώλειες απόδοσης. Με το σύστημα Fronius MIX όμως, ο μετατροπέας συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και όταν παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποια μονάδα ισχύος, γεγονός που Διασφαλίζει τις αποδόσεις σας. Έως και 15 πανομοιότυπες μονάδες ισχύος στον Fronius CL συνθέτουν ένα σύστημα με ιδιότητες εφεδρείας. Ένα μελετημένο σύστημα που παρέχει ύψιστη ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης. Μεγαλύτερη Διάρκεια ζωής. Ο αριθμός και ηεπιλογή των συγκεκριμένων συρταρωτών μονάδων Power Rack που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται υπό συνθήκες μερικού φορτίουυπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα ελέγχου ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας των επιμέρους μονάδων ισχύος. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφηεπιβάρυνση των πλακετών. Οι ώρες λειτουργίας των επιμέρους μονάδων ισχύος μειώνονται, και συνεπώς ηδιάρκεια ζωής του μετατροπέα αυξάνεται. 95% 90 % 85% 80 % 75 % Μετατροπέας χωρίς σύστημα MIX Fronius CL με σύστημα MIX Μεγαλύτερη απόδοση Βαθμός απόδοσης Δυνατότητα γρήγορου σέρβις. Ο συρταρωτός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και αντικατάσταση των μονάδων ισχύος σε περίπτωση σέρβις σύμφωνα με το σύστημα Plug & Play. Κατά αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εξαιρετικά άνετο σέρβις και ταχύτατοι χρόνοι αντίδρασης στην αγορά Ονομαστική ισχύς εξόδου σε %(P AC ) Η φιλοσοφία του συστήματος Fronius MIX : Μέγιστος βαθμός απόδοσης ακόμα και σε συνθήκες βροχής, συννεφιάς ή όταν σκοτεινιάζει. Ανάλογα με την ισχύ της ακτινοβολίας, οι μονάδες ισχύος ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται ώστε η απόδοση να Διατηρείται πάντα στο maximum.

4 Ηλεκτρονικά ισχύος με υψηλή απόδοση Ο Fronius CL σχεδιάστηκε για να επιτυγχάνει σταθερά υψηλές επιδόσεις. Ο έξυπνος συνδυασμός της αυτόματης μεταγωγής μετασχηματιστή, της ακρίβειας του συστήματος Διαχείρισης Fronius Module Manager, της καινοτομίας στο σύστημα αερισμού και των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας μετασχηματιστών υψηλής συχνότητας τον καθιστούν έναν από τους πιο αποδοτικούς μετατροπείς της κατηγορίας του. Αυτόματη μεταγωγή μετασχηματιστή. Ο Fronius CL επιτυγχάνει υψηλό βαθμό απόδοσης, οοποίος κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το εύρος της τάσης εισόδου. Γιατί με την αυτόματη μεταγωγή μετασχηματιστή ο μετατροπέας Fronius επιδεικνύει ταυτόχρονα τρεις αιχμές απόδοσης. Συγκριτικά: Οι συσκευές χωρίς μεταγωγή μετασχηματιστή Διαθέτουν μόνο μία αιχμή απόδοσης. Με την αύξηση της τάσης εισόδου, ο βαθμός απόδοσης μειώνεται Διαρκώς.

5 Ακριβής εντοπισμός MPP-Tracking. Το σύστημα Διαχείρισης Fronius Module Manager εντοπίζει πάντα με ακρίβεια το σημείο μέγιστης ισχύος (MPP). Ακόμα και στην περίπτωση των απαιτητικών φωτοβολταϊκών πλαισίων λεπτού υμενίου. Συνολικά, με το σύστημα Διαχείρισης Fronius Module Manager επιτυγχάνεται εξαιρετικός βαθμός απόδοσης με προσαρμογή στο MPP της τάξης του 99,9%. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη Δυνατή απόδοση από κάθε ακτίνα ήλιου. κρυσταλλικά MPP ρεύμα άμορφα MPP Τάση Οι χαρακτηριστικές καμπύλες απόδοσης των άμορφων φωτοβολταϊκών πλαισίων (λεπτού υμενίου) είναι πιο επίπεδες. Ως εκ τούτου, οι κοινοί μετατροπείς Δεν μπορούν να προσδιορίσουν εύκολα το σημείο μέγιστης ισχύος (MPP). Το έξυπνο σύστημα Διαχείρισης φ/β πλαισίων Module Manager της Fronius εντοπίζει πάντα το MPP με απόλυτη ακρίβεια. Τεχνολογία μετασχηματιστών υψηλής συχνότητας. Υψηλή απόδοση με ελάχιστο βάρος και βολικές Διαστάσεις: Η εφαρμογή της Δοκιμασμένης τεχνολογίας μετασχηματιστών υψηλής απόδοσης είναι εμφανήςστα εξαιρετικά αποτελέσματααπόδοσης. Χάρη στη γαλβανική του απομόνωση, ο Fronius CL πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο. ΑποΔοτικές συρταρωτές μονάδες Power Rack με ομοιόμορφα υψηλό βαθμό απόδοσης χάρη στην αυτόματη μεταγωγή μετασχηματιστή, ακριβή εντοπισμό του σημείου μέγιστης ισχύος και έξυπνο σύστημα ψύξης. Έξυπνη ψύξη. Η παρουσία σκόνης ή υγρασίας στο χώρο των μονάδων ισχύος αποκλείεται πλέον χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημααερισμού. Ο απαραίτητος για την ψύξη αέρας αναρροφάται μέσω Δύο ανεμιστήρων στην επάνω πλευρά της συσκευής και Διοχετεύεται με πίεση στις επιμέρουςσυρταρωτές μονάδες Power Rack μέσα από ένα κλειστό κανάλι. Κατ' αυτόν τον τρόπο αποκλείεται κάθε περίπτωση επαφής των πλακετών με τον εξωτερικό αέρα. Στο εσωτερικό των ερμητικά ασφαλισμένων μονάδων ισχύος, ένας μικρός ανεμιστήρας φροντίζει για τον ομοιόμορφο κλιματισμό. Αυτό το μελετημένο σύστημα επιτυγχάνει αύξηση της λειτουργικής ασφάλειας και της Διάρκειας ζωής του μετατροπέα.

6 Απλός σχεδιασμός, εύκολη εγκατάσταση Ο Fronius CL σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στην καθημερινή πράξη. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Διάφορες εφαρμογές. Η εύκολη εγκατάστασή του αποδεικνύεται σε πλήθος λεπτομερειών, που Διευκολύνουν τη συναρμολόγηση και την άψογη σύνδεσή του. Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου. Κάθε λογής Δυνατότητες Διαμόρφωσης φ/β πλαισίων: Το μεγάλο εύρος τάσης εισόδου εξασφαλίζει μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό της εγκατάστασης. Ενσωματωμένη επιλογή γείωσης. Ο Fronius CL είναι ιδανικά εξοπλισμένος για την περίπτωση θετικής ή αρνητικής γείωσης φ/β πλαισίων. Δεν έχετε παρά να τραβήξετε το στήριγμα της γείωσης στο εσωτερικό και να εισαγάγετε την ασφάλεια. Προαιρετική Διοχέτευση αποβαλλόμενου αέρα. Αν ο Fronius CL τοποθετηθεί σε κλειστό περιβάλλον, παρέχεται Δυνατότητα καθοδηγούμενης απομάκρυνσης του αποβαλλόμενου αέρα από το χώρο με τη σύνδεση ενός σωλήνα, γεγονός που αποτρέπει την υπερθέρμανση του περιβάλλοντα αέρα. Μέσω μίας ενσωματωμένης επαφής ρελέ ελέγχεται επιπλέον η ενεργοποίηση ενός εξωτερικού ανεμιστήρα, οοποίος αναρροφά τον αέρα προς τα έξω. Χαμηλό ύψος κατασκευής. Με μόλις 183 cm ύψος (μαζί με τη βάση) οfronius CL χωράει και στους πιο περιορισμένους χώρους. Αυτές οι βολικές Διαστάσεις επιτυγχάνονται με τη Διάταξη των μονάδων ισχύος σε τρεις σειρές μέσα στο μετατροπέα. Η εγκατάσταση γίνεται παιχνίδι: Για τη μεταφορά Δεν έχετε παρά να αφαιρέσετε τις συρταρωτές μονάδες Power Rack. Η μεγάλη περιοχή σύνδεσης επιτρέπει την επιτυχημένη σύνδεση και μεγάλων Διασταυρώσεων καλωδίων. Μεγάλη περιοχή σύνδεσης. Για τις συνδέσεις και τις καλωδιώσεις έχει προβλεφθεί επαρκής χώρος για μεγάλες Διατομές καλωδίων. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση και εποπτικότητα κατά την εγκατάσταση. Ελάχιστο βάρος εγκατάστασης. Για την εγκατάσταση, οι συρταρωτές μονάδες Power Rackμπορούν απλά να αφαιρεθούν. Με την ενέργεια αυτή μειώνεται το βάρος του Fronius CL και Διευκολύνεται η μετακίνηση του περιβλήματός του. Αργότερα οι συρταρωτές μονάδες ξανατοποθετούνται στη θέση τους και ο μετατροπέας μπορεί να ξεκινήσει αμέσως τη λειτουργία του.

7 Εκτενής επιτήρηση εγκατάστασης Η επιτήρηση της εγκατάστασης είναι ζωτικής σημασίας σε μετατροπείς αυτής της τάξης μεγέθους. Με το εκτενές σύστημα Fronius DATCOM καθίσταται Δυνατή η αδιάλειπτη επιτήρηση, που περιλαμβάνει από εκτενή καταγραφή ΔεΔομένων, μέχρι ανάλυση, οπτικοποίηση και τηλεπαρακολούθηση. 100 % συμβατότητα με το DATCOM. Ο Fronius CL μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις Δυνατότητες επαγγελματικής επιτήρησης εγκατάστασης που περιλαμβάνει το εκτενές σύστημα Fronius DATCOM. Η Fronius Com Card καθώς και η λειτουργία Signal Card είναι προεγκατεστημένες, ηδεεπέκταση άλλων εξαρτημάτων όπως ο καταγραφέας ΔεΔομένων, οι αισθητήρες κ.α. μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Είναι λοιπόν κατάλληλα εξοπλισμένος για να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις. Fronius String Control. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας λύση για την επιτήρηση των αλυσίδων ηλιακών κυψελών. Το Fronius String Control συγκρίνει αδιάλειπτα τα ρεύματα μεταξύ των συνδεδεμένων αλυσίδων ηλιακών κυψελών. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν εγκαίρως σφάλματα στο συνολικό σύστημα (Δαγκωματιές ζώων σε καλώδια, βλάβη φ/β πλαισίου κ.α.). Οι μηεμφανείςαπώλειες απόδοσης αποφεύγονται. Ενσωματωμένη Com Card. Τρεις θέσεις επιλογής DATCOM έχουν προβλεφθεί στον Fronius CL, μία από τις οποίες είναι στάνταρ κατειλημμένη από μία Fronius Com Card. Η εγκατάσταση της επαγγελματικής Διάταξης επιτήρησης είναι συνεπώς Δυνατή και εξαρχής. Ενσωματωμένη λειτουργία Interface Card. Η ανάγνωση των ΔεΔομένων της εγκατάστασης στο ανοιχτό πρωτόκολλο ΔεΔομένων καθιστά Δυνατή την απρόσκοπτη χρήση εξαρτημάτων τρίτων κατασκευαστών για την επιτήρηση της εγκατάστασης. Το Fronius String Control αναγνωρίζει σφάλματα στο συνολικό σύστημα. Οι μηεμφανείς απώλειες απόδοσης αποφεύγονται. Εγκατεστημένη λειτουργία Signal Card. Η πρακτική επαφή σήματος ειδοποίησης, χρήσιμη π.χ. για την έκδοση ενός οπτικοακουστικού σήματοςσυναγερμού, την ενεργοποίηση εξωτερικών εξαρτημάτων (π.χ. ανεμιστήρες, λάμπες,...) ή την αναγγελία αλλαγών κατάστασης στην εγκατάσταση.

8 Μια συνοπτική παρουσίαση του Fronius CL Είναι αυτονόητο ότι όλες οι συσκευές Fronius CL φέρουν τη σήμανση και συμμορφώνονται προς όλες τις απαραίτητες οδηγίες και τα σχετικά πρότυπα. Περαιτέρωπληροφορίες και πιστοποιήσεις, καθώς και λεπτομέρειες για την ανάλυση και τον έλεγχο της εγκατάστασης με τη βοήθεια του συστήματος Fronius DATCOM, θα βρείτε στην ιστοσελίδα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Fronius CL 36.0 Fronius CL 48.0 Fronius CL 60.0 Μέγιστη ισχύς DC 38,6 kw 51,4 kw 64,5 kw Μέγιστο ρεύμα εισόδου (I dc max) 167,8 A 223,4 A 280,2 A Μέγιστη τάση εισόδου (U dc max) 600 V Εύρος τάσης σημείου μέγιστης ισχύος (MPP) (U mpp min - U mpp max) V ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ Ονομαστική ισχύς AC (P ac,r) 36 kw 48 kw 60 kw Μέγιστη ισχύς εξόδου 36 kw 48 kw 60 kw Μέγιστο ρεύμα εξόδου (I ac max) 52,2 A 69,6 A 87,0 A Μέγιστος βαθμός απόδοσης 95,9 % 95,9 % 95,9 % Ευρωπ. βαθμός απόδοσης (η EU) 95,3 % 95,4 % 95,5 % Βαθμός απόδοσης με προσαρμογή στο MPP > 99,9 % Ηλεκτρική σύνδεση 3~NPE 400 V/230 V Συχνότητα (f r) 50 Hz / 60 Hz Συντελεστής παραμόρφωσης < 3 % Συντελεστής απόδοσης (συν ϕ ac,r) 0,85-1ind./cap. Νυχτερινή κατανάλωση 11,4 W 11,6 W 12,2 W ΤροφοΔότηση από 80 W 95 W 120 W ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διαστάσεις (ύψος x πλάτος x βάθος) με τη βάση (100 mm) 1830 x1105 x 722 mm Βάρος 248 kg 276 kg 303 kg Βαθμός προστασίας IP 20 Σύστημα μετατροπέα μετασχηματιστής υψηλήςσυχνότητας Ψύξη ρυθμιζόμενη ψύξη με αέρα Τοποθέτηση τοποθέτηση σεεσωτερικό χώρο Εύρος θερμοκρασίας περιβάλλοντος από -20 C έως +50 C Επιτρεπόμενη υγρασία αέρα 0 % έως 95 % ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Δοκιμή μόνωσης DC ΠροειΔοποίηση όταν R ISO<500 kohm Συμπεριφορά σε περίπτωση υπερφόρτισης Μετάθεση σημείων λειτουργίας, περιορισμός ισχύος Αποζεύκτης DC ενσωματωμένος ΔΙΕΠΑΦΕΣ 2 υποδοχές RJ45 (RS485) Ηλιακή Δικτυακή Διεπαφή, πρωτόκολλο Διεπαφής ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ Οι συσκευές Fronius CL που προορίζονται για τη Γερμανία παραδίδονται αποκλειστικά με χειροκίνητο αποζεύκτη AC. Το κείμενο και οι εικόνες ανταποκρίνονται στην τρέχουσα τεχνολογική εξέλιξη των μετατροπέων τη στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αλλαγών. Απαγορεύεται η πλήρης ή μερική αντιγραφή ή αναπαραγωγή σε οιαδήποτε μορφή του παρόντος εγγράφου χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fronius International GmbH. FRONIUS INTERNATIONAL GMBH Buxbaumstraße 2, 4600 Wels, Austria PV@fronius.com Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini Tel Fax info@compasolar.gr web: 40,0006,3032,EL v as03

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Compa Solar 25th Martiou 32 - Katerini 60100 Tel +30.23510.45415 - Fax +30.23510.36181 email: info@compasolar.gr - web:

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

Fronius IG Plus. Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Fronius IG Plus Η νέα γενιά συνδεδεμένων με το δίκτυο φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Μέγιστη απόδοση. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ο πρώτος μετατροπέας πολλαπλών λειτουργιών. Αξιόπιστος και με μέγιστη σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG. Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Φωτοβολταϊκοί κεντρικοί μετατροπείς POWERING YOUR FUTURE Ένας ξεχωριστός σταθμός ηλιακής ενέργειας Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα προς όφελος της φύσης και των ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS / Συστήματα φόρτισης συσσωρευτών / Τεχνολογία συγκόλλησης / Ηλεκτρονικά συστήματα ηλιακής ενέργειας ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FRONIUS IG PLUS / Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών για μέγιστη σταθερότητα παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

/ Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. / SuperFlex Design. / Dynamic Peak Manager

/ Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. / SuperFlex Design. / Dynamic Peak Manager / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRONIUS SYMO / Μέγιστη ευελιξία για τις εφαρμογές του αύριο. N W E S / Δυνατότητα αντικα- / Τεχνολογία τάστασης επιμέρους SnapINverter εξαρτημάτων /

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter)

ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) ISMG Ηλιακός Αντιστροφέας (inverter) Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου ΦΒ (κατάλληλη για τάση µεταξύ 100 VDC και 450 VDC) και αποτελεσµατικό σύστηµα εύρεσης σηµείου µεγίστης ισχύος (Maximum Power Point- MPP Tracking)

Διαβάστε περισσότερα

Fronius DATCOM. Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων

Fronius DATCOM. Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Fronius DATCOM Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων για την επιτήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ + ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ + ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΛΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ + ΠΡΟΒΟΛΗ Fronius Solar.access Fronius Datalogger

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα

SolarMax, σειρά P. Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα SolarMax, σειρά P Το αχτύπητο πακέτο για ιδιωτικά φωτοβολταϊκά συστήματα Η ασφαλής λύση για το μέλλον Οι απαιτήσεις σε ιδιωτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx

Σειρά αντιστροφέων TripleLynx MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Σειρά αντιστροφέων TripleLynx Το σημείο αναφοράς στους ηλιακούς αντιστροφείς της Danfoss τριφασικός Χωρίς μετασχηματιστή 10, 12.5 και 15 kw SOLAR INVERTERS 98% Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TripleLynx Pro Φέρνουν απλότητα, ευελιξία και απόδοση στο Φωτοβολταϊκό σας σύστημα TripleLynx Pro Απλότητα. Ευελιξία. Απόδοση 2 Νέος

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά MT. Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις.

SolarMax, σειρά MT. Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις. SolarMax, σειρά MT Το δυνατό πακέτο για μέγιστες επιδόσεις. Το τρία το καλό. Για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδιάζουμε και παράγουμε μετατροπείς χωρίς μετασχηματιστή. Αυτή τη μακρόχρονη τεχνογνωσία οι

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1

Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς. 2 σε 1 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Νέοι ορίζοντες για Αντιστροφείς σειράς TLX Pro 8k. TLX Pro 10k. TLX Pro 12.5k. TLX Pro 15k 2 σε 1 Ανιστροφέας και web server σε μία μονάδα Αυτό σημαίνει λιγότερη καλωδίωση

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Τεχνικα Χαρακτηριστικα. PIKO 4.2 Τριφασικος Αντιστροφεας KOSTAL

Smart connections. Τεχνικα Χαρακτηριστικα. PIKO 4.2 Τριφασικος Αντιστροφεας KOSTAL Smart connections. Τεχνικα Χαρακτηριστικα PIKO 4.2 Τριφασικος Αντιστροφεας KOSTAL Αντιστροφεας PIKO 4.2 Τριφασική τροφοδοσία για αποφυγή ασυμμετριών τάσης Μετατροπή χωρίς μετασχηματιστή Δυνατότητα παράλληλης

Διαβάστε περισσότερα

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS

1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS Περιεχόμενα 1. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες και οπτικοποίηση σε PC, smartphone ή tablet - CMS-770... 2 2. Σύστημα μέτρησης πολλαπλών καταναλώσεων με αισθητήρες - CMS-600... 5 1/6

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Ο τριφασικός μετατροπέας, ιδανικός όχι μόνο για οικιακά φωτοβολταϊκά...

SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL 5000TL 12000TL. Ο τριφασικός μετατροπέας, ιδανικός όχι μόνο για οικιακά φωτοβολταϊκά... SUNNY TRIPOWER 5000TL 12000TL STP 5000TL-20 / STP 6000TL-20 / STP 7000TL-20 / STP 8000TL-20 / STP 9000TL-20 / STP 10000TL-20 / STP 12000TL-20 ΝΕΟ και ως έκδοση 10 kva και 12 kva Οικονομική αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προϊόντος Λεπτομέρειες προϊόντος Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και δυνατότητες τοποθέτησης για το SUNNY STRING-MONITOR SSM16-11 Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSM16-11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY CENTRAL. 1 Εισαγωγή. Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας

SUNNY CENTRAL. 1 Εισαγωγή. Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας SUNNY CENTRAL Υποδείξεις για τη γειωμένη λειτουργία της φωτοβολταϊκής γεννήτριας 1 Εισαγωγή Μερικοί κατασκευαστές μονάδων συνιστούν ή/και απαιτούν, κατά τη χρήση των φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής μεμβράνης

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

SolarMax, σειρά S. Τόσο απλό είναι να μεγιστοποιηθούν οι αποδόσεις των ηλιακών εγκαταστάσεων

SolarMax, σειρά S. Τόσο απλό είναι να μεγιστοποιηθούν οι αποδόσεις των ηλιακών εγκαταστάσεων SolarMax, σειρά S Τόσο απλό είναι να μεγιστοποιηθούν οι αποδόσεις των ηλιακών εγκαταστάσεων Η λύση που πείθει. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια σχεδιάζουμε και παράγουμε μετατροπείς χωρίς μετασχηματιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Επισκόπηση Τεχνικών Χαρακτηριστικών PIKO 3.0 PIKO 3.6 PIKO 4.2 PIKO 5.5 PIKO 7.0 1 PIKO 8.3 1 PIKO 10.1 1 Αριθμός εισόδων DC / Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτης προστασίας αγωγών:

Διακόπτης προστασίας αγωγών: Διακόπτης προστασίας αγωγών: Διαστασιολόγηση των κατάλληλων διακοπτών προστασίας αγωγών για μετατροπείς υπό ειδικές συνθήκες Περιεχόμενα Η επιλογή του σωστού διακόπτη προστασίας αγωγών εξαρτάται από διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προϊόντος Λεπτομέρειες προϊόντος Χαρακτηριστικά εξοπλισμού και δυνατότητες τοποθέτησης για το SUNNY STRING-MONITOR SSM24-11 Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSM24-11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Απομονωτής βραχυκυκλώματος. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 21-30V DC ma 200 μa 3mA 0,050 Ohm 0,5 Α 2 Α IP 20 EN έως 60 C Έως 95%

Απομονωτής βραχυκυκλώματος. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 21-30V DC ma 200 μa 3mA 0,050 Ohm 0,5 Α 2 Α IP 20 EN έως 60 C Έως 95% Ακολουθήστε μας... lympia Electronics @lympiaelectro lympia Electronics lympiaelectronics lympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην BS-7071/A Απομονωτής βραχυκυκλώματος ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ V min -

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνικές πληροφορίες SUNNY STRING-MONITOR SSM8-21-BS / SSM16-21-BS / SSM8-21-BS-JP / SSM16-21-BS-JP

Tεχνικές πληροφορίες SUNNY STRING-MONITOR SSM8-21-BS / SSM16-21-BS / SSM8-21-BS-JP / SSM16-21-BS-JP Tεχνικές πληροφορίες SUNNY STRING-MONITOR SSM8-21-BS / SSM16-21-BS / SSM8-21-BS-JP / SSM16-21-BS-JP Περιεχόμενα Το Sunny String-Monitor SSMxx-21-BS / SSMxx-21-BS-JP είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιτήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Fronius IG. Φωτοβολταϊκός μετατροπέας POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Φωτοβολταϊκός μετατροπέας POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Φωτοβολταϊκός μετατροπέας POWERING YOUR FUTURE Το μεγάλο στοιχημα είναι η απλοποίηση των διαδικασιών Η επανάσταση στα ηλεκτρονικά συστήματα ηλιακής ενέργειας: Η Fronius έθεσε υψηλούς στόχους

Διαβάστε περισσότερα

Αντίσταση μόνωσης (R iso ) φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που δεν είναι απομονωμένες γαλβανικά

Αντίσταση μόνωσης (R iso ) φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που δεν είναι απομονωμένες γαλβανικά Αντίσταση μόνωσης (R iso ) φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που δεν είναι απομονωμένες γαλβανικά με τα SUNNY MINI CENTRAL 9000TL/10000TL/11000TL Περιεχόμενα Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με μετατροπείς χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ακρίβεια μέτρησης. Τιμές ενέργειας και βαθμός απόδοσης για Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Sunny Boy και Sunny Mini Central

Ακρίβεια μέτρησης. Τιμές ενέργειας και βαθμός απόδοσης για Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Sunny Boy και Sunny Mini Central Ακρίβεια μέτρησης Τιμές ενέργειας και βαθμός απόδοσης για Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Sunny Boy και Sunny Mini Central ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο κάθε ιδιοκτήτης μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης θέλει να τις καλύτερες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Περιεχόμενα 1. Τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος-af... 2 2. Βοηθητικοί τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος (βοηθητικά ρελέ)-nf... 4

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER

Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER Τεχνικές πληροφορίες SUNNY CENTRAL COMMUNICATION CONTROLLER Περιεχόμενα Το Sunny Central Communication Controller αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κεντρικού μετατροπέα, το οποίο δημιουργεί τη σύνδεση μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower

Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Tεχνική Πληροφορία Διαδικασία Derating για Sunny Boy και Sunny Tripower Με τη διαδικασία Derating, ο μετατροπέας μειώνει την απόδοσή του, ώστε να προστατεύσει τα εξαρτήματα από υπερθέρμανση. Αυτό το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρικοί μετατροπείς. Powador 25000xi / 30000xi / 33000xi / Park. Oι τρεις σωματοφύλακες. Χωρίς μετασχηματιστή Για μέγιστες αποδόσεις

Κεντρικοί μετατροπείς. Powador 25000xi / 30000xi / 33000xi / Park. Oι τρεις σωματοφύλακες. Χωρίς μετασχηματιστή Για μέγιστες αποδόσεις Κεντρικοί μετατροπείς Powador 25000xi / 30000xi / 33000xi / Park Oι τρεις σωματοφύλακες Χωρίς μετασχηματιστή Για μέγιστες αποδόσεις Κεντρικοί μετατροπείς Powador 25000xi / 30000xi / 33000xi / Park Οι κεντρικοί

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειας. Ανανεώσιμες Πηγές. Ενέργειας ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ενέργειας. Ανανεώσιμες Πηγές. Ενέργειας ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ενέργειας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ανανεώσιμες Πηγές ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ &

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Πίνακας περιεχομένων Μονοφασικός Αντιστροφέας Αντιστροφέας PIKO 3.0...4 Αντιστροφέας PIKO 3.6...5 Τριφασικός Αντιστροφέας Αντιστροφέας

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 3/1-6 Καμπύλη P 1/W n= const 8 7 34 1 /min - 1 V 6 3114 1 /min - 9 V 5 2829 1 /min - 8 V 4 2543 1 /min - 7 V 3 2257 1 /min - 6 V 1971 1 /min - 5 V 2 1686 1 /min - 4 V 14 1

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου?

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δύναμη του ήλιου? Αντιστροφείς και υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών για χρήση σε Φ/Β εγκαταστάσεις: μέγιστη απόδοση, διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 Καμπύλη,5 1, 1,5 v 2, 2,5 3, m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) H/m 8 6 Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 1~23 V - DN 5 p/kpa 8 6 Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος

Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος Περιεχόμενα Η εταιρεία μας 1 SOLIVIA - Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων για την Ευρώπη 2 Μετατροπείς ισχύος μονής συστοιχίας

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 3/,5-7 Καμπύλη v 1 2 3 4 Rp 1 m/s,5 1, 1,5 2, 2,5 Rp 1¼ H/m Wilo-Yonos MAXO p/kpa 7 25/,5-7, 3/,5-7 1~23 V - Rp 1, Rp 1¼ 7 6 5 4 3 2 1 P 1/W Δp-c 15 1 2 3 4 5 6 7 Q/m³/h

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

Powered loop interface

Powered loop interface Powered loop interface D125B el Εγχειρίδιο εγκατάστασης Powered loop interface Ειδοποιήσεις el 3 1 Ειδοποιήσεις Οι οδηγίες αυτές καλύπτουν την εγκατάσταση του διπλού δομοστοιχείου έναρξης D125B Κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series

Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series Κεντρικοί inverters SINVERT PVS Series Ιστορική αναδρομή 1950 s Η Siemens πρώτη αναπτύσσει τεχνολογία παραγωγής με βάση το πυρίτιο 1980 s Εμπορική διάθεση των Φ/Β πλαισίων και inverter Siemens PV 1987

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6 Φύλλο στοιχείων: 8/,- Καμπύλη v,,,,, m/s 8/,- ~ V - DN 8 Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI ) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία : από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20

Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20 Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20 Αντιστροφείς PIKO: Ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Ευέλικτη χρήση Τριφασική τροφοδοσία Έως 3 MPP-Tracker για διαμόρφωση σε όλες σχεδόν τις στέγες Μεγάλο εύρος

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Hydrate χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Παρά την εγγύτητα με το νερό, η απλίκα Philips mybathroom Hydrate είναι στεγανοποιημένη έναντι της υγρασίας. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Συνθήκες τοποθέτησης

Συνθήκες τοποθέτησης Συνθήκες τοποθέτησης για τη συσκευή SUNNY CENTRAL 350 Περιεχόμενα Σε αυτό το έγγραφο περιγράφονται οι διαστάσεις, οι ελάχιστες αποστάσεις που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, οι ποσότητες εισερχόμενου και

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας.

MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας. MS 2012 v.1.0 MS 13,8V/2A Μονάδα παλμικού τροφοδοτικού εφεδρείας. GR** Έκδοση: 2 της 21.11.2016 Αντικατάσταση έκδοσης: ----------- Χαρακτηριστικά μονάδας τροφοδοτικού: αδιάλειπτη τροφοδοσία DC 13,8V/2A

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO /,5- Καμπύλη v,5,,5,,5,,5 DN m/s,5,,5, DN H/m Wilo-Yonos MAXO /,5- p/kpa Wilo-Yonos MAXO /,5- ~ V - DN / 5 P /W n= const 5 H/m Q/m³/h Q/l/s 5 Q/m³/h Wilo-Yonos MAXO /,5-

Διαβάστε περισσότερα

Primat - Μηχανισμοί Φεγγιτών. PRIMAT- FL 190 και περιφερειακά

Primat - Μηχανισμοί Φεγγιτών. PRIMAT- FL 190 και περιφερειακά PRIMAT- FL 190 και περιφερειακά PRIMAT- FL 190 και περιφερειακά Πεδία εφαρμογής Βάρος φύλλου max. 80 kg Βάρος τζαμιού max. 40 kg / m 2 Πλάτος φύλλου 400 1200 mm 1 Ψαλίδι 1000 2400 mm 2 Ψαλίδια 1500 3600

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο DUAL Maximizer MM-2ES. Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός..

Νέο DUAL Maximizer MM-2ES. Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός.. Νέο DUAL Maximizer MM-2ES Περισσότερη απόδοση, λιγότερος εξοπλισμός.. 1 Photon: March 4, Έλεγχος 2012 σε βαθμό πάνελ είναι το Tigo πιο Energy σημαντικό Confidential στοιχείο στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προϊοντικό φυλλάδιο. Ηλεκτρονικοί μετρητές ενέργειας σειράς C Οικονομικοί και εύκολοι στη χρήση

Προϊοντικό φυλλάδιο. Ηλεκτρονικοί μετρητές ενέργειας σειράς C Οικονομικοί και εύκολοι στη χρήση Προϊοντικό φυλλάδιο Ηλεκτρονικοί μετρητές ενέργειας σειράς C Οικονομικοί και εύκολοι στη χρήση Ηλεκτρονικοί μετρητές ενέργειας σειράς C Με μια ματιά Κύριες εφαρμογές Μέτρηση κατανάλωσης ενέργειας σε οικιακές

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος

Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων από την Delta - Η καρδιά του φωτοβολταϊκού σας συστήματος Περιεχόμενα Η εταιρεία μας 2 SOLIVIA - Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων για την Ευρώπη 4 Μετατροπείς ισχύος μονής συστοιχίας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

OT 75/ /24 E. Φύλλο δεδομένων. CV Τροφοδοτικά 24 V. Περιοχές εφαρμογής _ Κατάλληλο για εγκαταστάσεις εσωτερικών και

OT 75/ /24 E. Φύλλο δεδομένων. CV Τροφοδοτικά 24 V. Περιοχές εφαρμογής _ Κατάλληλο για εγκαταστάσεις εσωτερικών και OT 75/220 240/24 E CV Τροφοδοτικά 24 V Περιοχές εφαρμογής _ Κατάλληλο για εγκαταστάσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων SELV _ Κατάλληλο για χρήση σε στενά, επίπεδα φωτιστικά ή εγκαταστάσεις σε ψευδοροφές

Διαβάστε περισσότερα

* _0916* Συστήματα κίνησης \ Αυτόματα συστήματα κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες. Διόρθωση. Σύγχρονοι γραμμικοί κινητήρες SL2

* _0916* Συστήματα κίνησης \ Αυτόματα συστήματα κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες. Διόρθωση. Σύγχρονοι γραμμικοί κινητήρες SL2 Συστήματα κίνησης \ Αυτόματα συστήματα κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες *23059508_0916* Διόρθωση Σύγχρονοι γραμμικοί κινητήρες SL2 Έκδοση 09/2016 23059508/EL SEW-EURODRIVE Driving the world

Διαβάστε περισσότερα

Κριτήρια για την επιλογή μιας διάταξης προστασίας από ρεύματα διαφυγής

Κριτήρια για την επιλογή μιας διάταξης προστασίας από ρεύματα διαφυγής Κριτήρια για την επιλογή μιας διάταξης προστασίας από ρεύματα διαφυγής Χρήση διατάξεων προστασίας από ρεύματα διαφυγής για SUNNY BOY, SUNNY MINI CENTRAL και SUNNY TRIPOWER Περιεχόμενα Κατά την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λύσεις για φωτοβολταϊκά Solar inverters / Solar pump drives

Τιμοκατάλογος Λύσεις για φωτοβολταϊκά Solar inverters / Solar pump drives Τιμοκατάλογος 2017 Λύσεις για φωτοβολταϊκά Solar inverters / Solar pump drives Αντιστροφείς ηλιακής ενέργειας Solar inverters UNO-2.0/3.0/3.6/4.2-ΤL PVI-3.0-3.6-4.2 TRIO-5.8-7.5-8.5 TRIO-20.0-27.6 UNO-DM

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο χαρακτηριστικών. PIKO MP plus

Δελτίο χαρακτηριστικών. PIKO MP plus Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO MP plus 1.5-1 - 4.6-2 MP PIKO MP plus: Το νέο πρότυπο στους 1-φασικούς αντιστροφείς - ευέλικτος, επικοινωνιακός και, με τον ανάλογο εξοπλισμό, επίσης, αντιστροφέαςσυσσωρευτής

Διαβάστε περισσότερα

INNTENSOL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

INNTENSOL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ INNTENSOL 2014 INNTENSOL ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 85 & ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 21, ΤΚ: 26441, ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ: 2610424680 FAX: 2610426850 website: www.inntensol.gr, email: info@inntensol.gr

Διαβάστε περισσότερα

HPSB 3512B v.1.0 HPSB 13,8V/3A/7Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας

HPSB 3512B v.1.0 HPSB 13,8V/3A/7Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας HPSB 3512B v.1.0 HPSB 13,8V/3A/7Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας GR** Εκδοση: 2 της 24.10.2016 Αντικατάσταση έκδοσης: ------------- Χαρακτηριστικά τροφοδοτικού: αδιάλειπτη τροφοδοσία DC 13,8V/3A* θέση

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Νο 30

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Νο 30 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΛΑ ΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Power Plant Solutions

Power Plant Solutions EL Power Plant Solutions THE FUTURE OF SOLAR TECHNOLOGY SUNNY FAMILY 2011/2012 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

Διόρθωση. Ρυθμιζόμενοι μειωτήρες με αντιεκρηκτική προστασία VARIMOT και παρελκόμενα * _0119*

Διόρθωση. Ρυθμιζόμενοι μειωτήρες με αντιεκρηκτική προστασία VARIMOT και παρελκόμενα * _0119* Συστήματα κίνησης \ Αυτόματα συστήματα κίνησης \ Ενσωμάτωση συστήματος \ Υπηρεσίες *25937278_0119* Διόρθωση Ρυθμιζόμενοι μειωτήρες με αντιεκρηκτική προστασία VARIMOT και παρελκόμενα Έκδοση 01/2019 25937278/EL

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Ρελέ πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία OptiTrac Global Peak SUNNY BOY / SUNNY TRIPOWER / WINDY BOY

Ρελέ πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία OptiTrac Global Peak SUNNY BOY / SUNNY TRIPOWER / WINDY BOY Ρελέ πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία OptiTrac Global Peak SUNNY BOY / SUNNY TRIPOWER / WINDY BOY Tεχνική περιγραφή ZusFunktNG-TB-TGR121224 Έκδοση 2.4 GR SMA Solar Technology AG Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL

Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL Εξοπλισμός SUNNY REMOTE CONTROL Οδηγίες συναρμολόγησης SRC20-MO-IEL121010 IMEL-SRC20 Έκδοση 1.0 GR SMA Solar Technology AG 1 Υποδείξεις που αφορούν στο παρόν έγγραφο 1 Υποδείξεις που αφορούν στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για Μετασχηματιστές Απομόνωσης & Διατάξεις Επιτήρησης Μόνωσης

Τεχνική Προδιαγραφή για Μετασχηματιστές Απομόνωσης & Διατάξεις Επιτήρησης Μόνωσης Τεχνική Προδιαγραφή για Μετασχηματιστές Απομόνωσης & Διατάξεις Επιτήρησης Μόνωσης Περιεχόμενα Προστασία Από Σφάλματα Προς Γη Σε Χώρους Ιατρικής Χρήσης - Γενικά... 2 1. Μετασχηματιστές Απομόνωσης... 2 2.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις ΦωτοβολταΙκών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας Απευθείας κατανάλωση Εφεδρική λειτουργία Αυτόνομο Σύστημα 10ΚWp, Αίγινα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α) 14/6/2016 Περιεχόμενα 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 3 3. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ - ΣΧΕΔΙΑ... 4 4. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ... 4 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για Sunny Central COMMUNICATION CABINET (COM-C)

Εξοπλισμός για Sunny Central COMMUNICATION CABINET (COM-C) Εξοπλισμός για Sunny Central COMMUNICATION CABINET (COM-C) Περιγραφή τεχνικών στοιχείων COM-C-TGR084210 98-4012210 Έκδοση 1.0 GR SMA Solar Technology AG Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Λεπτομέρειες προϊόντος............................

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

ABB drives και ορθή επιλογή. ABB Group April 1, 2013 Slide 1

ABB drives και ορθή επιλογή. ABB Group April 1, 2013 Slide 1 ABB drives και ορθή επιλογή April 1, 2013 Slide 1 Κίνητρα Πολλές παράμετροι πρέπει να εξεταστούν όταν επιλέγουμε ένα drive Όταν η επιλογή είναι ορθή εξοικονομείται πολύς χρόνος και χρήμα Όλες οι ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Κριτήρια για την επιλογή ενός RCD

Κριτήρια για την επιλογή ενός RCD Κριτήρια για την επιλογή ενός RCD Χρήση διακοπτών προστασίας από ρεύματα διαφυγής (RCD) στο SUNNY BOY και SUNNY MINI CENTRAL Περιεχόμενα Κατά την εγκατάσταση των μετατροπέων προκύπτουν συχνά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Χωρητικά ρεύματα διαφυγής

Χωρητικά ρεύματα διαφυγής Χωρητικά ρεύματα διαφυγής Οδηγίες για το σχεδιασμό εγκατάστασης μετατροπέων χωρίς μετασχηματιστή SUNNY BOY / SUNNY MINI CENTRAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Volkswagen AG, Wolfsburg, 2,4 MWp (Πηγή: Suntimes Solar GmbH,

Διαβάστε περισσότερα

Διάταξη ΥΣ. Σχηματική διάκριση τμημάτων ΥΣ.

Διάταξη ΥΣ. Σχηματική διάκριση τμημάτων ΥΣ. H μελέτη ενός ΥΣ είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα. Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση διαφορετικών θεμάτων (ηλεκτρολογικών, κτιριακών, ασφάλειας). Γενικά ένας υποσταθμός αποτελείται από τα παρακάτω τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών

Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών Χρήση ασφαλειών στοιχειοσειρών στους Sunny Mini Central 9000TL / 10000TL / 11000TL Περιεχόμενο Με την τυποποίηση των τεχνικών εγγράφων, απαιτείται από τους κατασκευαστές των εγκαταστάσεων η αναγραφή στο

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

HPSB 2548C v.1.0 HPSB 48V/2,5A/2x17Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας

HPSB 2548C v.1.0 HPSB 48V/2,5A/2x17Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας HPSB 2548C v.1.0 HPSB 48V/2,5A/2x17Ah Παλμικό τροφοδοτικό εφεδρείας GR** Εκδοση: 2 της 24.10.2016 Αντικατάσταση έκδοσης: ------------- Χαρακτηριστικά τροφοδοτικού: αδιάλειπτη τροφοδοσία DC 48V/2,5A* θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Powador Mini-Argus Mini-Argus FR

Powador Mini-Argus Mini-Argus FR Powador Mini-Argus Mini-Argus FR Το κουτί σύνδεσης γεννητριών Powador Mini-Argus συνδυάζει προστασία των αγωγών, προστασία από υπέρταση και διακόπτη διαχωρισμού DC σε ένα χωριστό περίβλημα και μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

1. Επιτηρητές τάσης Ηλεκτρονικά χρονικά συμβατικών πινάκων (μη βιομηχανικά) Ηλεκτρονικά χρονικά βιομηχανικού τύπου...

1. Επιτηρητές τάσης Ηλεκτρονικά χρονικά συμβατικών πινάκων (μη βιομηχανικά) Ηλεκτρονικά χρονικά βιομηχανικού τύπου... Περιεχόμενα 1. Επιτηρητές τάσης... 2 2. Ηλεκτρονικά χρονικά συμβατικών πινάκων (μη βιομηχανικά)... 3 3. Ηλεκτρονικά χρονικά βιομηχανικού τύπου... 5 4. Τροφοδοτικά... 6 Μονοφασικά τροφοδοτικά switch mode

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2 Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ενότητα 2 Τι είναι το PLC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 Τι είναι το PLC. 2.1 Πλεονεκτήματα των PLC. 2.2 Η δομή ενός PLC. 2.3 Τα PLC της αγοράς. 2.4 Αρχή λειτουργίας ενός PLC.

Διαβάστε περισσότερα