Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ"

Transcript

1

2

3 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά άλλης φόρμας ή να είναι προϊόν άλλης φόρμας. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει φόρμες καταχώρησης για προσφορές, παραγγελίες, συνοδευτικά δελτία, τιμολόγια κλπ και να τις σχεδιάσει όπως εκείνος θέλει, να ορίσει αν η συγκεκριμένη καταχωρητική φόρμα θα μετασχηματίζεται, καθώς και τα παραστατικά που θα είναι συνδεδεμένα με αυτήν. 1. Από την επιλογή «Παράμετροι\ Φόρμες Παραστατικών\ Ομάδες Φορμών». Κάθε καταχωρητική φόρμα ανήκει σε μια ομάδα φορμών η οποία δηλώνει τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης καταχωρητικής φόρμας π.χ. εάν οι κινήσεις της μπορούν να μετασχηματιστούν, εάν θα ανήκουν στις θεωρημένες ή αθεώρητες εκτυπώσεις. Κωδικός: Οι κωδικοί από 001 έως 020 χρησιμοποιούνται για ομάδες φορμών που είναι ήδη δημιουργημένες από την Data Communication. Περιγραφή: H περιγραφή της ομάδας της φόρμας. Συντ.Περιγραφή: Η συντ. περιγραφή της ομάδας της φόρμας. Ενημέρωση αποθήκης: Επιλέγοντας την τιμή «Ναι» δηλώνετε ότι οι κινήσεις της συγκεκριμένης φόρμας θα ενημερώνουν την αποθήκη. Κατά συνέπεια θα εμφανίζονται σε όλες τις επίσημες θεωρημένες εκτυπώσεις της εφαρμογής. (Τιμολόγια, Δελτία Αποστολής Τιμολόγια) Μετασχηματισμός: Επιλέγοντας «Ναι» δηλώνετε ότι οι κινήσεις της συγκεκριμένης φόρμας θα μετασχηματίζονται σε παραστατικά άλλης φόρμας. Κατά συνέπεια θα εμφανίζονται σε όλες τις ανεπίσημες αθεώρητες εκτυπώσεις της εφαρμογής (Προσφορές, Παραγγελίες, Δελτία Αποστολής) ΠΡΟΣΟΧΗ Προτείνεται να μην πειράζετε τις ομάδες που ήδη υπάρχουν στην εφαρμογή και οι οποίες είναι συνδεδεμένες με φόρμες καταχώρησης της Data Communication, αλλά να δημιουργείτε δικές σας ομάδες φορμών. 2. Στην επιλογή «Παράμετροι\Φόρμες Καταχώρησης\Φόρμες Παραστατικών» Δημιουργείτε φόρμες (έκδοσης και καταχώρησης) παραστατικών με τη μορφή και τις ιδιότητες που θέλετε εσείς. Κωδικός :Δηλώνετε τον κωδικό της φόρμας Περιγραφή: Δηλώνετε την περιγραφή της φόρμας.

4 Ομάδα Φόρμας: Δηλώνετε σε ποια ομάδα φόρμας από αυτές που έχετε δημιουργήσει ανήκει η συγκεκριμένη καταχωρητική φόρμα. Συναλ/μενος: Επιλέγετε από τη λίστα: Πελάτης: Η συγκεκριμένη φόρμα παραστατικών θα είναι διαθέσιμη στις «Κινήσεις Πελατών» Προμηθευτής: Η συγκεκριμένη φόρμα παραστατικών θα είναι διαθέσιμη στις «Κινήσεις Προμηθευτών» Εσωτερική Διακίνηση: Η συγκεκριμένη φόρμα θα είναι διαθέσιμη στις «Κινήσεις Ειδών». Ανενεργή Φόρμα: Η συγκεκριμένη φόρμα δε θα είναι διαθέσιμη στο χρήστη. Στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζονται οι εξής επιλογές: Συνδέσεις: Δηλώνετε από ποιες φόρμες καταχώρησης μπορείτε να μετασχηματίσετε κινήσεις. Παραστατικά: Δηλώνετε ποια παραστατικά θα είναι συνδεμένα με τη συγκεκριμένη φόρμα. Τρόποι Πληρωμή: Δηλώνετε ποιοι τρόποι πληρωμής θα είναι συνδεμένοι με τη συγκεκριμένη φόρμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν δεν επιλέξετε κανέναν τρόπο πληρωμής, τότε στην καταχωρητική φόρμα θα εμφανιστούν όλοι οι τρόποι πληρωμής που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή. Εάν επιλέξετε κάποιον τρόπο πληρωμής, τότε στην καταχωρητική φόρμα θα εμφανίζονται μόνο οι τρόποι πληρωμής που έχετε επιλέξει. Τέλος έχετε και τις εξής επιλογές (buttons), επάνω δεξιά στην οθόνη. Κριτήρια Ενεργοποιώντας το αντίστοιχο button, εμφανίζεται η οθόνη για να δημιουργήσετε φόρμες αναζήτησης παραστατικών οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά το μετασχηματισμό των παραστατικών. Η δημιουργία μιας φόρμας αναζήτησης έχει ως εξής: Φόρμες: Δηλώνετε το όνομα με το οποίο θα καλείτε την συγκεκριμένη φόρμα αναζήτησης. Εμφανιζόμενα πεδία: Στην αριστερή στήλη ορίζετε τα πεδία που θα αποτελούν τα κριτήρια επιλογής για την αναζήτηση των προς μετασχηματισμό παραστατικώn. Στη δεξιά στήλη ορίζετε εάν επιθυμείτε default τιμές σε κάποια από τα πεδία. Πεδία Ταξινόμησης: Επιλέξτε τα πεδία σύμφωνα με τα οποία τα προς μετασχηματισμό παραστατικά θα εμφανιστούν ταξινομημένα. Μπορείτε αντί να δημιουργείτε κάθε φορά μια φόρμα από την αρχή να επιλέξετε μία από τις υπάρχουσες φόρμες και στη συνέχεια να πατήσετε το πλήκτρο «Αντιγραφή Φόρμας». Αυτόματα θα αντιγραφεί η φόρμα και μπορείτε να εργαστείτε όπως αναφέρετε παραπάνω. Ιδιότητες Ενεργοποιώντας το αντίστοιχο button εμφανίζεται η οθόνη για μορφοποιήσετε την φόρμα παραστατικών. Η φόρμα χωρίζεται σε τρία διακριτικά τμήματα με διαφορετικά διαθέσιμα πεδία για κάθε τμήμα.

5 Στο πρώτο τμήμα είναι διαθέσιμα τα πεδία τα οποία αποτελούν τα βασικά στοιχεία της κίνησης,, όπως «Ημερομηνία», «Κωδικός», «Επωνυμία Πελάτη», «Παραστατικό», «Αποθήκη». Στο δεύτερο τμήμα είναι διαθέσιμα τα πεδία τα οποία αποτελούν τις αναλυτικές γραμμές της κίνησης, όπως «Κωδικός Είδους», «Περιγραφή Είδους», «Ποσότητα», «Τιμή Μονάδος» κλπ. Στο τρίτο τμήμα είναι διαθέσιμα τα πεδία των συνόλων και εισπράξεων όπως, «Σύνολο Ποσότητας», «Σύνολο Καθαρής Αξίας», «Σύνολο ΦΠΑ». Κάνοντας μια φορά δεξί κλικ σε ένα από τα τμήματα της οθόνης καταχώρησης εμφανίζεται ένα μενού με τις εξής επιλογές: Tab Παράμετροι: Στο τμήμα των Βασικών Στοιχείων είναι διαθέσιμα τρία tab, τα οποία μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε και να τα ονομάσετε όπως θέλετε εσείς. Στο τμήμα των Συνόλων δυο. Ενεργοποιώντας την επιλογή εμφανίζεται ένα παράθυρο με τα tab που είναι διαθέσιμα. Στην επιλογή «Επωνυμία» εμφανίζεται η σταθερή περιγραφή των tab. Στη στήλη «Κείμενο» μπορείτε να καθορίσετε την ονομασία με την οποία θα εμφανίζεται σε κάθε tab και στην τρίτη «Εμφανίση» καθορίζετε αν θα εμφανίζεται ή όχι το συγκεκριμένο tab στη φόρμα παραστατικού. Πρόσθεση Πεδίων: Εμφανίζεται ένας πίνακας πεδίων (είναι διαφορετικό το περιεχόμενο του πίνακα, ανάλογα με το τμήμα της φόρμας παραστατικών από όπου κάνατε δεξί κλικ). Επιλέξτε το πεδίο που θέλετε να προσθέσετε και κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ του ποντικιού σέρνετε και το τοποθετείτε εκεί που θέλετε να εμφανίζεται. Διαγραφή Πεδίων: Με την επιλογή αυτή μπορείτε να αναιρέσετε πεδία από την φόρμα παραστατικών. Μετά την αφαίρεση τα πεδία είναι και πάλι διαθέσιμα στο σχετικό πίνακα για επιλογή. Παράμετροι Πεδίων: Με την επιλογή αυτή μπορείτε να καθορίσετε την εμφάνιση και τη συμπεριφορά ενός πεδίου στην φόρμα παραστατικών. Αν θέλετε να επηρεάσετε τον τίτλο ενός πεδίου, το επιλέγετε στη στήλη «Αντικείμενα Φόρμας» και κάνετε αριστερό κλικ στην ένδειξη «Επικεφαλίδα». Στη συνέχεια, στη στήλη «Ιδιότητες» και στις ενδείξεις «Θέσεις», «Καταχώρηση Τιμών», «Μέγεθος», καθορίζετε αντίστοιχα τη θέση που θα εμφανίζεται η επικεφαλίδα, τον ακριβή τίτλο και το μέγεθος. Από τα πεδία «Πρώτο Πεδίο», «Σειρά Διαδοχής» μπορείτε να δηλώσετε τα εξής: Θέση: Τη θέση που θα εμφανιστεί το πεδίο (συντεταγμένες Χ και Ψ)

6 Καταχώρηση Τιμών: Δηλώνετε «Ναι» αν θέλετε στο συγκεκριμένο πεδίο να έρχεται προτεινόμενη η τιμή που είχε από την προηγούμενη κίνηση. Μέγεθος: δηλώνετε το μέγεθος του πεδίου Πρώτο Πεδίο: αν δηλώσετε «Ναι» ο κέρσορας, όταν ανοίγει η οθόνη της καταχώρησης, θα ξεκινάει από αυτό το πεδίο. Σειρά Διαδοχής: Ορίζετε τη σειρά που θα μετακινείτε ο κέρσορας από πεδίο σε πεδίο. Πατώντας το πλήκτρο «ΟK» επιτυγχάνεται τις αλλαγές που επιθυμείτε. Αφού κλείσετε την οθόνη αυτή και βρίσκεστε στην οθόνη των «Ιδιοτήτων» πατώντας «F12» καταχωρούνται τα νέα στοιχεία. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Μπορείτε να καταχωρήσετε default τιμές σε κάποια πεδία π.χ «Παραστατικό», «Αποθήκη», τα οποία θα εμφανίζονται αυτόματα συμπληρωμένα στη φόρμα με δυνατότητα αλλαγής από το χρήστη. Εάν θέλετε ο χρήστης να μην έχει την δυνατότητα επέμβασης, θα πρέπει να δηλώσετε στα πεδία αυτά «Σειρά Διαδοχής =0». Έχετε τη δυνατότητα, αντί να δημιουργείτε κάθε φορά καινούργια καταχωρητική φόρμα, να αντιγράφετε μια υπάρχουσα φόρμα. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Έστω ότι θέλετε να αντιγράψετε τη φόρμα «001- Τιμολόγηση Πωλήσεων». Εργάζεστε ως εξής: Στο πεδίο «Κωδικός» πληκτρολογείτε ή αναζητάτε τη φόρμα «001- Τιμολόγηση Πωλήσεων». Στη συνέχεια στο πεδίο «Κωδικός» πληκτρολογείτε τον κωδικό που θέλετε να έχει η φόρμα σας ή καλείτε με «F7» τον επόμενο άδειο διαθέσιμο κωδικό, στο πεδίο «Περιγραφή» δηλώνετε την περιγραφή της φόρμας και αποθηκεύετε. Εάν κατά την έκδοση του παραστατικού θέλετε στο πεδίο της περιγραφής του είδους να γράφετε επιπλέον πληροφορίες (οι οποίες δεν επηρεάζουν την περιγραφή του είδους στη «Διαχείριση Ειδών»), θα πρέπει να αφαιρέσετε το πεδίο «Περιγραφή Είδους» και στη θέση του να προσθέσετε το πεδίο «Σχόλια Γραμμής». 3. Από την επιλογή «Παράμετροι\Φόρμες Καταχώρησης\Απενεργοποίηση Φορμών» έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε στο πεδίο «Συναλ/νος» την τιμή «Ανενεργή Φόρμα», ώστε να μην εμφανίζεται στη λίστα των κινήσεων. Από την ίδια επιλογή μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια φόρμα καταχώρησης εάν την είχατε απενεργοποιήσει. 4. Από την επιλογή «Παράμετροι\Φόρμες Καταχώρησης\Αλλαγή Φορμών Τιμολόγησης» μπορείτε να μετακινήσετε εγγραφές από μια καταχωρητική φόρμα σε μια άλλη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο για καταχωρητικές φόρμες που ανήκουν στην ίδια «Ομάδα Φόρμας» ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις εγγραφές.

7 2.2 Παραμετροποίηση Φόρμας Εκτύπωσης Τιμολογίου Στην επιλογή «Παράμετροι\Φόρμες Εκτύπωσης\Φόρμες Τιμολογίων» δημιουργείτε την εκτυπωτική φόρμα του τιμολογίου. Στην εφαρμογή υπάρχουν διαθέσιμες οι φόρμες εκτύπωσης για τα έντυπα τιμολόγησης (μικρό και μεγάλο) και για την απόδειξη είσπραξης της Data Communication. Αυτές τις φόρμες δεν μπορείτε να τις τροποποιήσετε. Έχετε ωστόσο τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας φόρμες, να τροποποιήσετε, ή και να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα φόρμα. ΠΡΟΣΟΧΗ Για να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε μία εκτυπωτική φόρμα τιμολογίου, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή με το όνομα Χρήστη «super» και Κωδικό «data». 1. Για να δημιουργήσετε μία καινούρια φόρμα τιμολογίου, αρχικά πηγαίνετε στο tab «Ρυθμίσεις» όπου πρέπει να ορίσετε τις διαστάσεις της φόρμας του παραστατικού. Αρχή και Τέλος: ορίζετε από πού αρχίζουν και πού τελειώνουν οι αναλυτικές γραμμές της φόρμας. Με την επιλογή του επόμενου πεδίου, η οθόνη γίνεται για τις συγκεκριμένες γραμμές πράσινη, ώστε να ξέρετε πού ακριβώς βρίσκονται και να τοποθετείτε σωστά στη θέση τους τα πεδία. Γραμμές:πληκτρολογείτε το σύνολο των γραμμών της φόρμας Μορφή Εκτυπωτή:δηλώνετε τον τύπο του εκτυπωτή (EPSON, IBM) στον οποίο θα εκτυπώνεται η φόρμα. Συστήνεται να επιλέγετε EPSON. 2. Επόμενο βήμα είναι να πάτε στο tab «Πεδία» όπου θα επιλέξετε τα πεδία της φόρμας σας και θα τα επεξεργαστείτε. Από το παράθυρο αναζήτησης, επιλέγετε τα πεδία με αριστερό κλικ και τα σύρετε στο σημείο της φόρμας που επιθυμείτε. Τοποθετώντας τον κέρσορα επάνω στο πεδίο, εμφανίζονται στην κάτω γραμμή της οθόνης της φόρμας, κάποια χαρακτηριστικά που αφορούν το πεδίο, καθώς και οι αριθμοί γραμμής και σειράς που αυτό βρίσκεται. Τα πεδία προορίζονται για το header της φόρμας, τα πεδία προορίζονται για τις αναλυτικές γραμμές της φόρμας και, τέλος, τα πεδία προορίζονται για το footer της φόρμας. Αν κάποιο πεδίο που προορίζεται για τις αναλυτικές γραμμές μπει κατά λάθος στο header ή στο footer της φόρμας, τότε κατά την αποθήκευση ή κατά την προεπισκόπηση της φόρμας εμφανίζεται μήνυμα που προειδοποιεί το χρήστη να μετακινήσει το πεδίο αυτό στη σωστή θέση.

8 Αφού βάλετε το κάθε πεδίο στη θέση που επιθυμείτε έχετε τις εξής δυνατότητες: Για να επιλέξετε ένα πεδίο πατάτε δεξί κλικ στο ποντίκι και «Επιλογή». Για να επεξεργαστείτε ένα πεδίο πρέπει απαραίτητα να είναι επιλεγμένο. Μετά την επιλογή του αποκτά μια σκιά. Αν θέλετε να επιλέξετε περισσότερα πεδία, τότε μαρκάρετε τα πεδία πατώντας αριστερό κλικ (όχι επάνω σε πεδίο) και ταυτόχρονα σύροντας το ποντίκι από αριστερά προς τα δεξιά πάνω στα πεδία. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε τα πεδία και μπορείτε ύστερα: Να μετακινήσετε τα πεδία αυτά με τα βελάκια του πληκτρολογίου, Να τα ευθυγραμμίσετε (δεξί κλικ και «Ευθυγράμμιση»), Να στοιχίσετε το κείμενο που θα εκτυπώνεται δεξιά, αριστερά ή κέντρο (δεξί κλικ και «Στοίχιση»), Να επιλέξετε γραμματοσειρά για το καθένα ξεχωριστά ή επιλέγοντας τη «Μαζική Αλλαγή Γραμματοσειράς» (δεξί κλικ και «Γραμματοσειρά»). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μπορείτε να βάλετε στην ίδια σειρά πεδία με διαφορετική γραμματοσειρά (δηλαδή κάποια με normal και κάποια άλλα με condensed γραμματοσειρά). Αν συμβεί αυτό, τότε εμφανίζεται μήνυμα κατά την προεπισκόπηση και εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα τα λάθος πεδία. Να φτιάξετε «Αντίγραφα Αναλυτικών Γραμμών». Εφόσον έχετε επιλέξει τα πεδία που επιθυμείτε γα τις αναλυτικές γραμμές του τιμολογίου στην πρώτη σειρά, μαρκάρετε τα πεδία αυτά με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω και πατώντας δεξί κλικ και «Αντίγραφα Αναλυτικών Γραμμών» το πρόγραμμα προσθέτει αυτόματα αντίγραφα αυτών των πεδίων σε όλες τις αναλυτικές γραμμές. Να επιλέξετε Χρώμα για το background του κάθε πεδίου ή για το κείμενο που θα εκτυπωθεί (δεξί κλικ και «Χρώμα»). Να αλλάξετε το μέγεθος του πεδίου. Αφού επιλέξετε τα πεδία που θέλετε, έχετε πατημένο το πλήκτρο CTRL και πατώντας το δεξί βελάκι του πληκτρολογίου μεγαλώνετε τα πεδία, ενώ πατώντας το αριστερό βελάκι του πληκτρολογίου τα μικραίνετε. Να αλλάξετε το ύψος του πεδίου όταν η φόρμα εκτύπωσης θα τυπωθεί σε inkjet /laser εκτυπωτή. Αφού επιλέξετε τα πεδία που θέλετε, έχετε πατημένο το πλήκτρο CTRL και πατώντας το κάτω βελάκι του πληκτρολογίου μεγαλώνετε το ύψος των πεδίων. Να κάνετε Ανανέωση των πεδίων (δεξί κλικ και «Ανανέωση»). Να κάνετε Διαγραφή πεδίων που δεν χρειάζεστε πια (δεξί κλικ και «Διαγραφή»). Πατώντας δεξί κλικ και «Καθαρισμός», το πρόγραμμα καθαρίζει όλα τα επιλεγμένα πεδία οπότε δεν μπορείτε πλέον να τα επεξεργαστείτε (παρά μόνο να τα μετακινήσετε χρησιμοποιώντας το ποντίκι). Έχετε, επιπλέον, τη δυνατότητα να προσθέσετε πεδίο που να τυπώνει κάποιο κείμενο της επιλογής σας. Αυτό γίνεται εφόσον πληκτρολογήσετε το κείμενο στο πεδίο «Κείμενο», επάνω δεξιά, και πατώντας στο κουμπί αυτού με το ποντίκι να σύρετε το νέο πεδίο όπου επιθυμείτε. Για το «Κείμενο» ισχύουν οι ίδιες δυνατότητες που έχει το «Πεδίο» και τις οποίες περιγράψαμε πιο πάνω. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο ενός πεδίου κειμένου εφόσον το επιλέξετε, πατήσετε δεξί κλικ και «Μετονομασία» και γράψετε το καινούριο κείμενο στο πινακάκι που θα ανοίξει. 3. Στο tab «Φόρμα» τσεκάρετε το πεδίο «Dot Matrix» εφόσον τυπώνετε σε dot matrix εκτυπωτή, ή το ξεκλικάρετε αν τυπώνετε σε inkjet. Όταν εκτυπώνετε σε εκτυπωτή Laser/ Injkect θα πρέπει στο πεδίο «Αντίγραφα» να δηλώσετε τα αντίγραφα τα οποία θα εκτυπώνετε. Δηλώνοντας τον αριθμό των αντιτύπων η εφαρμογή θα εμφανίσει την οθόνη

9 οπου καταχωρείτε τα λεκτικά που θέλετε να έχει κάθε αντίτυπο. Επιπλέον, θα πρέπει να προσθέσετε το πεδίο «591- Λεκτικό Αντιγράφων Τιμολογίων» στο σημείο της φόρμας που θέλετε να εκτυπώνεται η συγκεκριμένη πληροφορία. Στο ίδιο tab «Φόρμα» έχετε τη δυνατότητα να εισαγάγετε εικόνα στη φόρμα τιμολογίου και να την προσαρμόσετε στα πεδία, εφόσον τυπώνετε σε inkjet/laser εκτυπωτή. Έτσι χωρίς να έχετε προτυπωμένο χαρτί το τιμολόγιο θα τυπώνεται ολοκληρωμένο με εικόνα σε λευκή σελίδα. Η Επιλογή Εικόνας γίνεται από το αντίστοιχο κουμπί στο επάνω μέρος της οθόνης, το ίδιο και η διαγραφή εικόνας. Για να προσαρμόσετε την εικόνα στα πεδία, απλώς βρίσκετε με το ποντίκι την άκρη της εικόνας (εκεί που εμφανίζεται διπλό μαύρο βελάκι) και σύρετε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Για να αποθηκεύσετε τη φόρμα πατάτε F12 από το πληκτρολόγιο, ή το εικονίδιο με τη δισκέτα. Τότε ανοίγει το παρακάτω πινακάκι που σας ζητάει να δηλώσετε το όνομα της φόρμας. Δηλώνετε το όνομα και πατάτε ΟΚ. Μετά την αποθήκευση της φόρμας, αυτή εμφανίζεται πλέον στη λίστα με όλες τις εκτυπωτικές φόρμες. Έτσι, μπορείτε να την επιλέξετε για να την επεξεργαστείτε ξανά ή να τη διαγράψετε ή να την αντιγράψετε. Μπορείτε ακόμα να κάνετε «Αποθήκευση Σε Αρχείο» αυτής της φόρμας επιλέγοντας τον φάκελο που θέλετε να αποθηκευτεί από το κουμπί. Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε ανάκτηση αυτής της φόρμας από το κουμπί.

10 Τη φόρμα αυτή πρέπει να την συνδέσετε με το παραστατικό που χρησιμοποιείτε στη τιμολόγηση από την επιλογή «Πωλήσεις-Αγορές\Πίνακες\Παραστατικά» στο πεδίο «1 η Φόρμα Εκτ» (ή «2 η Φόρμα Εκτ») και, εφόσον επιλέξετε 1ο Εκτυπωτή (ή 2ο εκτυπωτή) και βάλετε το flag του παραστατικού «Εκτύπωση Παραστατικού» να είναι Ναι, τότε το παραστατικό θα εκτυπωθεί με επιτυχία. Το πεδίο της Ημερομηνίας μπορεί να τυπωθεί με «Κανονική» μορφή, ή ολογράφως Πλήρης». Επιλέγετε το πεδίο Ημερομηνία και με δεξί κλικ διαλέγετε αν η Μάσκα Ημερομηνίας θα είναι Κανονική ή Πλήρης. Για κάποιο πεδίο που έχει κωδικό και περιγραφή (π.χ. Κωδικός Πωλητή) μπορείτε, εφόσον το επιλέξετε με δεξί κλικ, να διαλέξετε αν θέλετε να τυπώνεται ο Κωδικός ή η Περιγραφή του. Με δεξί κλικ επάνω στα πεδία επιλέγετε επίσης τον Προσανατολισμό Σελίδας σε Οριζόντιο, Κατακόρυφο ή Προεπιλογή. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 1) Όταν εκτυπώνετε σε εκτυπωτή Laser/Inκject πρέπει για να εκτυπωθεί η φορολογική σήμανση να προσθέσετε το πεδίο «589- Ηλεκτρονική Υπογραφή ΠΑΗΨ». Όταν εκτυπώνετε σε εκτυπωτή Dot Matrix δεν πρέπει να προσθέσετε το συγκεκριμένο πεδίο στη φόρμα. Η ρύθμιση για το πού θα εκτυπωθεί η φορολογική σήμανση γίνεται από τον φορολογικό μηχανισμό. 2) Στην περίπτωση που κατά την εκτύπωση του παραστατικού σε εκτυπωτή «Laser\Inκject» σας εκτυπώνεται μια ή περισσότερες λευκές σελίδες εκτός από το παραστατικό σας, τότε θα πρέπει να ελέγξετε: Α) Εάν κάποιο πεδίο ξεφεύγει από τα περιθώρια του παραστατικού Β) Εάν έχετε προσθέσει εικόνα στο παραστατικό σας, μήπως τα περιθώρια της εικόνας είναι μεγαλύτερα από τα περιθώρια του παραστατικού. 3) Στην περίπτωση που κατά την καταχώρηση του παραστατικού στο πεδίο της περιγραφής του είδους θέλετε να γράφετε επιπλέον πληροφορίες, για να εκτυπώνονται, θα πρέπει να αφαιρέσετε το πεδίο «Περιγραφή Είδους» και στη θέση του να προσθέσετε το πεδίο «Σχόλια Γραμμής». 4) Στην περίπτωση που στην εκτυπωτική σας φόρμα έχετε προσθέσει το πεδίο «Σχόλια Γραμμής» πατώντας δεξί κλικ από το μενού που εμφανίζεται είναι διαθέσιμη η επιλογή «Σύνθετη Στήλη». Με τη συγκεκριμένη επιλογή έχετε τη δυνατότητα κατά την εκτύπωση του παραστατικού, εκτός από την περιγραφή του είδους, να εμφανίζονται και κάποια στοιχεία από τη «Διαχείριση Ειδών». Επιλέγοντας το πεδίο «Εμφάνιση» εκτός από την περιγραφή του είδους σε συνέχεια θα εκτυπώνονται και τα στοιχεία του πεδίου που επιλέξατε. Το πεδίο «Νεα Γραμμή» εκτός από την περιγραφή του είδους σε νέα γραμμή θα εκτυπώνονται τα στοιχεία που επιλέξατε.

Ο ΗΓΙΕΣ DOCUMENT DESIGNER

Ο ΗΓΙΕΣ DOCUMENT DESIGNER Ο ΗΓΙΕΣ DOCUMENT DESIGNER ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εάν δεν επιθυµείτε να χρησιµοποιείτε τις προσχεδιασµένες φόρµες εντύπων της Singular, η εργασία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε φόρµες µε βάση τις οποίες επιθυµείτε

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ II-15 ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ WILD CHARACTERS

Γ. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ II-15 ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ WILD CHARACTERS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ II ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ II-1 Α. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ II-1 FUNCTIONS KEYS II-2 ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ II-3 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΠΕΔΙΟ II-4 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟ-ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΥΠΟ-ΟΘΟΝΗ II-5 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΕΔΙΩΝ II-5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Singular Report Generator. Σχ 1 ηµιουργία Καταστάσεων SRG

Singular Report Generator. Σχ 1 ηµιουργία Καταστάσεων SRG Μια από τις πιο σηµαντικές ανάγκες που αντιµετωπίζει µια επιχείρηση κατά την εγκατάσταση ενός λογισµικού «πακέτου» (Οικονοµικής & Εµπορικής ιαχείρισης), είναι ο τρόπος µε τον οποίο πρέπει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εισαγωγή γνωματεύσεων διαβητικών υλικών στο internet (eδαπυ) 1. Εισάγουμε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό για να εισέλθουμε στην εφαρμογή https://apps.ika.gr/econsummedsuppl/faces/login.xhtml.

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 135 1. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 135 2. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ... 136 2.1. Βήμα 1ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ... 136 2.2. Βήμα 2ο ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης.

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης. Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας σχεδίασης μισθοδοτικής κατάστασης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication με το GDPR Στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 1. ΓΕΝΙΚΑ... 227 2. ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 228 3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ... 230 4. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ... 232 4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 232 copyright DATA COMMUNICATION ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Σχεδίασης Μισθοδοτικής Κατάστασης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης

Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης Σχεδίαση Μισθοδοτικής Κατάστασης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Σχεδίασης Μισθοδοτικής Κατάστασης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13. ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Από τις 15 Φεβρουαρίου 2008 ισχύει το νέο καθεστώς φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης όπως ορίζεται στις ΠΟΛ. 1012/2007 και ΠΟΛ. 1018/2008. Οι επιτηδευματίες εκμεταλλευτές

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα Κεφαλίδες και υποσέλιδα Διασκεδάστε με τις επιλογές κεφαλίδων και υποσέλιδων δοκιμάζοντας τις ασκήσεις που ακολουθούν. Άσκηση 1: Εισαγωγή υποσέλιδων σε διαφάνειες Η παρουσίαση αποτελείται από πέντε διαφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ WinEra Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ A. Δημιουργία Εταιρίας...2 B. Καταχώρηση Πελατών / Προμηθευτών...2 Γ. Καταχώρηση Ειδών...3 Δ. Κινήσεις Τιμολόγησης Πελατών Προμηθευτών...4 Ε. Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην επεξεργασία κειμένου (Word)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην επεξεργασία κειμένου (Word) 1. Πώς δημιουργούμε ένα νέο έγγραφο; 2. Πώς αποθηκεύουμε ένα έγγραφο στη δισκέτα μας; 3. Μπορείτε να περιγράψετε τη βασική οθόνη του Word;. 4. Τι ακριβώς κάνει το εργαλείο ζουμ; 5. Ποιους κανόνες ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Report Generator Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Δημιουργίας Εκτύπωσης χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα πεδία του Report Generator και την τροποποίηση της σχεδίασής

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου

Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου 11 Εργαλεία έκφρασης και δημιουργίας Επεξεργασία Κειμένου Α Γυμνασίου Πρακτικές οδηγίες για την Επεξεργασία Κειμένου Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μας προσφέρει τη δυνατότητα να: προσθέτουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036\2012 προβλέπεται η καταγραφή της Λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ

3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΝΑΚΩΝ 3.1 Μεταφορά Δεδομένων από ASCII (Utilities) Απαραίτητες προϋποθέσεις για σωστή μεταφορά από αρχείο ASCII 1. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποια ακριβώς πεδία βρίσκονται στο αρχείο ASCII και

Διαβάστε περισσότερα

OFFICE MANAGEMENT ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ

OFFICE MANAGEMENT ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ OFFICE MANAGEMENT ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ Το Academia Financials Έσοδα-Έξοδα παρέχει τη δυνατότητα τιμολόγησης των πελατών του λογιστικού σας γραφείου, καθώς και εκτύπωσης αποδείξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ TEXNOΛΟΓΙΚΟ EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Σημειώσεις Εργαστηρίου για το Δρ. Ευάγγελος Φιλιππίδης ΣΕΡΡΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010 Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Εισαγωγή Αρχείων-Objects για τη συγκεντρωτική ΚΕΠΥΟ (ΜΥΦ) Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία της εξαγωγής των συγκεντρωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα του φαρμακείου μας 2. Αυτόματα ανοίγει το πρόγραμμα eοrder και πατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Εκτύπωσης Γενικού Ημερολογίου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Έναρξη 1. Εκκίνηση του προγράμματος Για να ξεκινήσουμε το Word, πατάμε στο κουμπί Εναρξη και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε Προγράμματα και Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε;

Πρακτική Άσκηση Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε; Πρακτική Άσκηση 2 ΑΣΠΑΙΤΕ Α Ημερομηνία :. Τμήμα : Ονοματεπώνυμο :. Για να αντιγράψουμε τη μορφοποίηση μιας λέξης ποιο εργαλείο από τα παρακάτω χρησιμοποιούμε; Ποιο από τα παρακάτω προγράμματα θα χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 1. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 2. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ 2 2.1. ΒΗΜΑ 1ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 2 2.2. ΒΗΜΑ 2ο ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΩΝ & ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ 3

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 10-12-2009 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II

Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II ESSENTIAL Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II 1. Εκτυπώσεις της εφαρμογής 1 1.1. Φόρμα Αναζήτησης 1 1.2. Αναζήτηση 1 1.3. Wind Characters 2 2. Επεξεργασία Εκτυπώσεων

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Περιεχόμενα Παραμετροποίηση Γρήγορης Καταχώρησης... 3 Γρήγορη Καταχώρηση... 4 Κατηγορία Λιανικής & Μαζική Ανάθεση Κατηγορίας στα είδη... 9 Γρήγορη Καταχώρηση Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Απογραφή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Απογραφής Ειδών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2 Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9 Κεφάλαιο 3 Εφαρμογή σχεδίων 19 Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26 Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Κεφάλαιο 6 Κουμπιά ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password) με

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η παραμετροποίηση και η χρήση της γρήγορης καταχώρησης πωλήσεων, καθώς και της κατηγορίας λιανικής των ειδών. Περιεχόμενα Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.1 Πληροφορίες εγκατάστασης 5.00 Α. Όπως αναφέρεται και στις οδηγίες που συνοδεύουν την εγκατάσταση της έκδοσης 5.00, όταν έχετε multi user εγκατάσταση, θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036/2012 προβλέπεται η καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( ) " " Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση

Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση ., ; :! ( )   Άνοιγμα και αποθήκευση εγγράφου Αρχείο, Άνοιγμα. Αρχείο / Αποθήκευση Επεξεργαστής κειμένου Word 2003 Πρακτικές συμβουλές κατά την πληκτρολόγηση Για να αλλάξουμε παράγραφο πατάμε Enter. Για να αφήσουμε μία κενή γραμμή, πατάμε μία φορά το Enter. Για να γράψουμε την επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print. Σε όλους τους συνεργάτες στέλνεται το login και το password με την υπογραφή της σύμβασης Ανοίγει η οθόνη με τις επιλογές: Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Φυτοφαρμάκων

Διαχείριση Φυτοφαρμάκων Διαχείριση Φυτοφαρμάκων 1 Διαχει ριση Φυτοφαρμα κων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΗΣ... 3 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ... 5 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΩΝ... 5 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ... 5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

WinEra ERP. Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

WinEra ERP. Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 1 2 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής WINERA ERP της Data Communication με το GDPR Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα

Δημιουργία ενός κενού πίνακα 3.4.1.1 Δημιουργία ενός κενού πίνακα Ένας πίνακας αποτελείται από έναν αριθμό γραμμών και στηλών που δημιουργούν ένα πλέγμα. Σε αυτό το πλέγμα είναι πιθανή η ύπαρξη ή μη περιθωρίων. Κάθε κελί του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων Ενότητα 4 Επεξεργασία πινάκων 36 37 4.1 Προσθήκη πεδίων Για να εισάγετε ένα πεδίο σε ένα πίνακα που υπάρχει ήδη στη βάση δεδομένων σας, βάζετε τον κέρσορα του ποντικιού στο πεδίο πάνω από το οποίο θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης BakeMe v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του BakeMe είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης eorder Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη.

2. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Γενική Λογιστική, Ταμειακή Κατηγορία, Καταχωρούμε την Υπηρεσία που έκανε τη δαπάνη. Οδηγίες για Πρόγραµµα OTS σχετικά µε πληρωµές τιµολογίων. Α ΜΘ, /νση Οικονοµικού, Τµήµα Προϋπολογισµού. Βήµατα που πρέπει να κάνετε: 1. Κατανοµή (ΟΧΙ για Νοµούς). 2. Καταχώρηση της Υπηρεσίας που πραγµατοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Bar Tender Ultra Lite

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Bar Tender Ultra Lite Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 30, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ:14452 ΑΦΜ: 998587823, Δ.Ο.Υ. : ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2102844831 ΦΑΞ: 2102828703 www.sigma-hellas.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DC SCAN4YOU Η εφαρμογή WinEra ERP σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε παραστατικά γρήγορα, με ασφάλεια και με αυτοματοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Περιεχόμενα Δημιουργία εκτυπώσεων ERG... 3 Επιλογή πεδίων... 4 Λεπτομέρειες... 6 Καθορισμός φίλτρων... 6 Ταξινόμηση και ομαδοποίηση... 7 Εξαγόμενο εκτύπωσης... 7 Δικαιώματα πρόσβασης...

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ»

ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» ΜΕΝΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» Για τον έλεγχο των συνταγών (Χειρόγραφων και Ηλεκτρονικών) επιλέξτε από το μενού εργασιών το . ΓΕΝΙΚΑ Η οθόνη εργασίας αυτής της επιλογής προσφέρεται για:

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία menu. To πρόγραµµα ακολουθεί µια κοινή και φιλική προς τον χρήστη φιλοσοφία menu σε όλες τις ενότητες της εφαρµογής. Όπως βλέπετε και στις πιο κάτω εικόνες, παρ όλο που αναφέρονται σε διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Άσκηση 1: Επιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ανοίξτε το παράθυρο εργασιών Σχεδίαση διαφάνειας και επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8 Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 30, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ:14452 ΑΦΜ: 998587823, Δ.Ο.Υ. : ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2102844831 ΦΑΞ: 2102828703 www.sigma-hellas.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές Διαμόρφωσης

Επιλογές Διαμόρφωσης Επιλογές Διαμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Περιεχόμενα Δημιουργία και διαχείριση εκτυπώσεων ERG... 3 Επιλογή πεδίων... 4 Λεπτομέρειες... 6 Καθορισμός φίλτρων... 6 Ταξινόμηση και ομαδοποίηση... 7 Εξαγόμενο εκτύπωσης...

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης εγγραφών Εσόδων Εξόδων & Άρθρων Γενικής Λογιστικής στην εφαρμογή της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.59

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.59 ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.59 Περιεχόμενα 1. Βελτίωση. Προσθήκη ελέγχου για την ημερομηνία των παραστατικών.... 3 2. Βελτίωση Εκτύπωσης. Προσθήκη φίλτρου στην εκτύπωση Απολογισμός Εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων sevdesk Walkthrough Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 10100104/09/13 a ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 4 2. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ... 5 3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... 6 4. ΕΝΤΥΠΑ... 8 5. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ... 9 Τελευταία αναθεώρηση εγχειριδίου χρήσης: Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Περιεχόμενα Διαχείριση Εκτυπώσεων & Προβολών 3 Εκτύπωση Γενικές Παράμετροι... 4 Φίλτρα... 4 Bands...

Διαβάστε περισσότερα