Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων"

Transcript

1 sevdesk Walkthrough

2 Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

3 Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ( 14 ημέρες δοκιμή) μπορείτε να συνδεθείτε και θα δείτε τον πίνακα διαχείρισης. Στα αριστερά είναι η πλοήγηση όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ενότητες όπως τιμολόγια, αναφορές και τις ρυθμίσεις. Στη μέση, θα δείτε ένα άδειο διάγραμμα που θα εμφανίζει έξοδα και τα έσοδα, όπως οι κόκκινες και οι πράσινες μπάρες. Από κάτω, θα βρείτε τη ροή δραστηριοτήτων στο sevdesk. Αυτό είναι το μέρος όπου θα δείτε κάθε δραστηριότητα που εσείς ή μέλη της ομάδας σας έχουν κάνει όπως " Ο Δημήτρης έχει προσθέσει μια νέα εταιρεία, την Πέμπτη, 14/7/2016" ή " Ο Τάσος προχώρησε την εξερχόμενη πληρωμή των 100 ευρώ για το Παραστατικό #xyz. Το παραστατικό έχει πληρωθεί τώρα πλήρως."

4 Στη δεξιά στήλη θα βρείτε μια λίστα με δραστηριότητες που έχετε σημειώσει να κάνετε. Στην επάνω δεξιά γωνία, υπάρχει το κόκκινο κουμπί παρότρυνσης. Με αυτό το κουμπί, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο ή αν χρησιμοποιήσετε το βέλος ακριβώς δίπλα στο κουμπί, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα διάφορες εργασίες, επαφές και πολλά άλλα. Επαφές Στην ενότητα Επαφές, μπορείτε να δείτε όλες τις επαφές σας όπως τους πελάτες σας ή τους προμηθευτές σας. Για να προσθέσετε μια νέα επαφή, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία.

5 Καταρχήν, πρέπει να αποφασίσετε αν θα δημιουργήσετε μια οργάνωση (εταιρεία) ή ένα πρόσωπο. Μετά, συμπληρώστε το όνομα, κτλ. Στο πεδίο Τύπος, μπορείτε να επιλέξετε αν αυτό το πρόσωπο είναι ένας πελάτης ή ένας εν δυνάμει πελάτης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιμέρους κατηγορίες στις Ρυθμίσεις -> Σύστημα. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες όπως διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία πληρωμής και τους όρους πληρωμής. Αυτές οι πληροφορίες θα τραβηχτούν αυτόματα αν δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο για το πρόσωπο αυτό αργότερα. Για παράδειγμα, η διεύθυνση θα είναι στο τιμολόγιο και αν στείλετε το στον πελάτη, το πεδίο "προς:" της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχει ήδη συμπληρωθεί. Στην επισκόπηση επαφής, μπορείτε να δείτε τους διαφορετικούς τύπους επαφών με τα μικρά εικονίδια. Στην επισκόπηση επαφών επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα τιμολόγια ή άλλες εργασίες αν σε κάθε σειρά που πάτε με το ποντίκι πατήσετε πάνω στο κουμπί συν. (Δείτε την εικόνα)

6 Όπως πάντα στην επισκόπηση ενότητας στο sevdesk, μπορείτε να φιλτράρετε τις εγγραφές στην κεφαλίδα. Στην παραπάνω εικόνα, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο " Προμηθευτές" και θα δείτε μόνο τις επαφές του τύπου προμηθευτές. Κάτω από αυτό, μπορείτε να βρείτε την λειτουργία αναζήτησης και κάποιες άλλες δυνατότητες φιλτραρίσματος όπως το φίλτρο ανά χώρα ή πόλη. Αν θέλετε να εξάγετε τις επαφές, μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στο κουμπί πάνω δεξιά που ονομάζεται " εξαγωγή". Μπορείτε να επιλέξετε από.csv και.pdf.

7 Παραγγελίες - Προσφορές Στην ενότητα παραγγελία, μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση των προσφορών σας, επιβεβαιώσεις παραγγελιών και δελτία παράδοσης. Με ένα κλικ στο κουμπί πάνω δεξιά, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα αντικείμενα. Κάνοντας κλικ στο προσθήκη προσφοράς, ανοίγει η ακόλουθη οθόνη.

8 Πελάτης: Ξεκινήστε πληκτρολογώντας το όνομα του πελάτη. Αν έχετε δημιουργήσει ήδη αυτή την επαφή, το sevdesk θα σας δείξει την υπάρχουσα επαφή και μπορείτε να την επιλέξετε. Διαφορετικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πελάτη άμεσα σε αυτή την οθόνη εδώ. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες της επαφής. Το πεδίο διεύθυνσης θα συμπληρωθεί αυτόματα από τις πληροφορίες που καταγράφετε για αυτήν την επαφή. Αριθμός προσφοράς: Ο αριθμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Κάθε φορά που δημιουργείτε μια νέα προσφορά, το sevdesk θα χρησιμοποιήσει τον επόμενο ελεύθερο αριθμό. Μέσα από τις ρυθμίσεις -> λογαριασμός μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διάφορες ακολουθίες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε τους αριθμούς των προσφορών σας να εμφανίζονται όπως: "PR " Περιεχόμενο επικεφαλίδας: Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να βάλετε κείμενο που θα εμφανίζεται πάνω από τις θέσεις της προσφοράς. Κάτι σαν " Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Εδώ είναι η προσφορά μας:" Προϊόντα και Υπηρεσίες: Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τις υπάρχουσες υπηρεσίες ή να δημιουργήσετε νέες (ακριβώς όπως στις επαφές πριν). Απλά επιλέξτε ένα υπάρχον στοιχείο από το αναπτυσσόμενο μενού ή πατήστε "προσθήκη %ΟΝΟΜΑ_ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ" για να το προσθέσετε στα αντικείμενά σας. Στη δεξιά πλευρά θα δείτε τα κουμπιά "ακαθάριστη/καθαρή" όπου μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ακαθάριστων ή καθαρών τιμών :)

9 Για να προσθέσετε περισσότερες θέσεις, απλά κάντε κλικ στο " προσθήκη θέσης" για να προσθέσετε μια άλλη σειρά. Περιεχόμενο Υποσέλιδου : Λίγο πολύ το ίδιο με το "Περιεχόμενο Επικεφαλίδας". Βάλτε εδώ το κείμενο που πρέπει να εμφανίζεται κάτω από τις θέσεις. Συμβουλή: Μπορείτε να προσθέσετε πρότυπα κειμένου, έτσι ώστε να να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε κεφαλίδα και υποσέλιδο κειμένου για κάθε τιμολόγιο. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις -> πρότυπα κειμένου. Στο αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να επιλέξετε " ορίστε ως προεπιλογή" έτσι ώστε να είναι αρχικά στην περιοχή της Επικεφαλίδας ή του Υποσέλιδου. Κάτω από το περιεχόμενο του υποσέλιδου, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές. Περισσότερες επιλογές: Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε πράγματα όπως εκπτώσεις, νόμισμα, τους όρους παράδοσης & πληρωμής, φορολογικές ρυθμίσεις και πολλά άλλα. Εάν η προσφορά σας είναι έτοιμη, μπορείτε να την κάνετε προεπισκόπηση, να την αποθηκεύσετε (ως ένα προσχέδιο) ή να τη στείλετε / εκτυπώσετε / κατεβάσετε. Μπορείτε να στείλετε το έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στην επαφή, ή μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε. Πίσω στην επισκόπηση παραγγελίας, μπορείτε να δείτε τη νέα σας προσφορά με την κατάσταση απλήρωτη. Κάντε κλικ ξανά σε αυτή τη προσφορά προκειμένου να μεταβείτε στην οθόνη λεπτομερειών. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί περισσότερα για να σημειώσετε την προσφορά ότι έχει γίνει δεκτή ή ότι απορρίφτηκε. Εάν έχετε λάβει την παραγγελία, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια παραγγελία ή ακόμα και ένα τιμολόγιο από την προσφορά. Παρακαλώ σημειώστε: Όταν δημιουργείτε νέα παραστατικά, το φιλτράρισμα της επισκόπησης είναι σχεδόν ίδιο σε όλες τις ενότητες. Με βάση αυτό, θα περάσουμε από τις περιττές λειτουργίες πιο γρήγορα.

10 Τιμολόγια H ενότητα τιμολόγια έχει την ίδια δομή όπως και η ενότητα " παραγγελίες". Στην επισκόπηση, βλέπετε όλα τα τιμολόγια. Μπορείτε να τα φιλτράρετε μέσω της επικεφαλίδας και να κάνετε εξαγωγή τα τιμολόγια. Κάνοντας κλικ στο " προσθήκη τιμολογίου", μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο, ακριβώς όπως κάνατε με την προσφορά. Στην προβολή λεπτομερειών, μπορείτε να κάνετε κράτηση της εισερχόμενης πληρωμής για αυτό το τιμολόγιο. Αν το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε, σε ποιο τραπεζικό σας λογαριασμό έχετε λάβει τα χρήματα. Στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, υπάρχει ο τυπικός σας λογαριασμός. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους τραπεζικούς λογαριασμούς, για παράδειγμα το paypal. Θα βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις εδώ: Ρυθμίσεις -> Λογιστικά -> Έλεγχος λογαριασμών.

11 Εάν λάβατε μια εισερχόμενη πληρωμή, θα παρατηρήσετε ότι το καθεστώς του τιμολογίου σας έχει αλλάξει σε πληρωμένο. Μόλις αυτό χαρακτηρίζεται ως πληρωμένο, θα δείτε την πληρωμή στο διάγραμμα στο πίνακα διαχείρισης. Μερικές φορές, ένας πελάτης κάνει μόνο ένα μέρος μιας πληρωμής. Για να το δηλώσετε αυτό στο sevdesk, αλλάζετε το ποσό στη πραγματική μερική εισερχόμενη πληρωμή. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα λόγο για τη διαφορά και επιλέξτε μερική πληρωμή από το αναπτυσσόμενο μενού. Εάν ο πελάτης σας δεν πληρώσει στην ώρα του, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση, από το τιμολόγιό σας. Ως εκ τούτου, πηγαίνετε στην προβολή λεπτομερειών του τιμολογίου και βρίσκετε το κουμπί περισσότερα. Εδώ θα βρείτε την υπενθύμιση πληρωμής. Υπάρχουν επίσης άλλες επιλογές όπως να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του τιμολογίου. Αν θέλετε να γράφετε επαναλαμβανόμενα τιμολόγια, μπορείτε να το κάνετε αυτό επίσης. Βρείτε Επαναλαμβανόμενα στην πλοήγηση. Το περιβάλλον για το επαναλαμβανόμενο τιμολόγιο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τα τιμολόγια. Θα δείτε μόνο ότι υπάρχουν μερικά περισσότερα πεδία στην επικεφαλίδα: Επόμενο τιμολόγιο & Διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ορίσετε μια ημερομηνία έναρξης για το πρώτο τιμολόγιο και το διάστημα. Για καλύτερη κατανόηση, φανταστείτε ένα πρότυπο. Κάθε φορά που θα χρειαστεί να στείλετε το ίδιο τιμολόγιο, χρησιμοποιείτε το πρότυπο. Το επαναλαμβανόμενο τιμολόγιο θα δημιουργηθεί αυτόματα κάτω από τα τιμολόγια και θα οριστεί ως πρόχειρο. Το πρότυπο θα παραμείνει στα επαναλαμβανόμενα.

12 Αποδείξεις Στην ενότητα αποδείξεις, μπορείτε να δημιουργήσετε έξοδα και έσοδα (μπορείτε να βρείτε τα έσοδα αν κάνετε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο κουμπί παρότρυνσης για δράση.) Αν πατήσετε προσθήκη εξόδων, μπορείτε να φορτώσετε μια απόδειξη και να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της απόδειξης. Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκει η απόδειξη και ολοκληρώστε τις δαπάνες κάνοντας κλικ στο τέλος. Όπως έχετε ήδη δει στη ροή εργασίας του τιμολογίου, η δαπάνη έχει την κατάσταση απλήρωτο ή να πληρωθεί εάν η πληρωμή ήδη οφείλεται. Αν έχετε πληρώσει τα έξδοα, πηγαίνετε στην οθόνη λεπτομέρειες και επισημάνετε το ως πληρωμένο Είστε επίσης σε θέση να ρυθμίσετε τις επαναλαμβανόμενες δαπάνες. Είναι η ίδια ροή εργασίας, όπως αυτή στα τιμολόγια.

13 Πληρωμές Στο παράθυρο πληρωμές θα δείτε όλους τους λογαριασμούς ελέγχου που έχετε δημιουργήσει και τις κρατήσεις τους. Εάν έχετε πληρώσει την απόδειξη από πάνω μέσω του τυπικού λογαριασμού σας, θα το δείτε σε αυτή την επισκόπηση, για παράδειγμα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους λογαριασμούς ελέγχου μέσω των ρυθμίσεων -> Λογιστικά - λογαριασμοί ελέγχου Θα βρείτε επίσης τη ταμειακή μηχανή στη μπάρα πλοήγησης. Έχοντας αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να κρατήσετε τις πληρωμές σε μετρητά (εισερχόμενες και εξερχόμενες) οργανωμένες. Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ποσό ανοίγματος για την ταμειακή μηχανή. Έχετε πολλές επιλογές στην επισκόπηση. Μπορείτε να ορίσετε μια καταχώρηση στην ταμειακή μηχανή, να συλλάβετε μεταφορές χρημάτων μεταξύ δύο λογαριασμών ή να προσθέσετε δαπάνες σε μετρητά ή τιμολόγια σε μετρητά. Δίπλα στον τίτλο αυτής της ενότητας, θα βρείτε το άθροισμα όλων των ποσών.

14 Παραστατικά Στην ενότητα παραστατκά μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία. Το sevdesk αποθηκεύει αυτόματα τους πελάτες σας και όλα τα έγγραφα που έχετε δημιουργήσει γι 'αυτούς. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φακέλους και υποφακέλους για να οργανώσετε τα αρχεία που έχετε ανεβάσει. Μετακινήστε τους με drag & drop (σύρετε και αφήστε).

15 Αναφορές Υπάρχουν δύο διαθέσιμες αναφορές, η δήλωση εσόδων και η δήλωση ΦΠΑ. Κοιτάζοντας την δήλωση εσόδων, μπορείτε να επιλέξετε μια ημερομηνία έναρξης και λήξης και το τρόπο υπολογισμού. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας σε σχέση με τα κόστη σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρότρυνσης για δράση στην πάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να κατεβάσετε την αναφορά ως.pdf.

16 Στην Αναφορά ΦΠΑ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα εύρος ημερομηνιών και θα δείτε τους φόρους των πωλήσεων σε σύγκριση με τους φόρων επί των εισροών.

17 Εργασίες Στην ενότητα εργασίες, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες για σας ή τα μέλη της ομάδας σας. Στην επισκόπηση, θα δείτε όλα τα είδη των εργασιών. Με ένα κλικ στο φίλτρο, μπορείτε να τα φιλτράρετε με βάση τον τύπο, που δημιουργήθηκε από, κτλ. Για να δημιουργήσετε μια εργασία, κάντε κλικ στο κουμπί παρότρυνσης για δράση στην πάνω αριστερή γωνία. Για παράδειγμα: Αν το μέλος της ομάδας σας ο Peter Sutter χρειάζεται να καλέσει τον κ. Jürgen, μπορεί να προσθέσει τον Πέτρο στο Αναπτυσσόμενο μενού ως Εντολοδόχο και να προσθέσει τον κ. Jürgen ως σημείο αναφοράς. Η εργασία αυτή θα πρέπει επίσης να εμφανίζεται στο sidebar των στοιχείων επικοινωνίας στο προφίλ του κ. Jürgen. Όλες οι εργασίες που έχουν ανατεθεί σε σας θα εμφανίζονται στο πίνακα διαχείρισής σας.

18 Καταγραφή εμπορευμάτων Αν πουλάτε προϊόντα, μπορείτε να τα δημιουργήσετε μία φορά στην απογραφή σας και στη συνέχεια απλά να τα επιλέξετε όταν γράφετε ένα τιμολόγιο. Παρακαλώ σημειώστε: H απογραφή είναι διαθέσιμη μόνο στο συνδρομητικό πακέτο "sevdesk ERP". Εάν έχετε ένα άλλο συνδρομητικό πακέτο, μπορείτε να διατηρήσετε τα προϊόντα σας στις ρυθμίσεις -> άρθρα. Με την Απογραφή Αποθεμάτων, μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες όπως λιανική τιμή, τιμή αγοράς και τις μονάδες των αποθεμάτων. Ας υποθέσουμε ότι έχετε 100 πόρτες σε απόθεμα και γράφετε μια λίστα συσκευασίας, το απόθεμα αυτόματα θα μειωθεί

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές

Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές Μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.taxpress.gr και από το κεντρικό μενού «e-πηρεσίες» επιλέξτε το «ASTbooks Portal». Θα μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου & Κανακίδη 1, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τηλ Fax

Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου & Κανακίδη 1, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τηλ Fax Το νέο σύστημα αναφορών του edu4schools είναι πλέον διαθέσιμο! Όλες οι αναφορές που χρησιμοποιούσατε βρίσκονται σε ένα κεντρικό σημείο κάνοντας την πρόσβασή σε αυτές αμεσότερη και ευκολότερη, ενώ ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

https://b2b.elma-sa.gr

https://b2b.elma-sa.gr 1/6/2015 https://b2b.elma-sa.gr Εγχειρίδιο χρήσης για γρήγορα αποτελέσματα ΕΛΜΑ Α.Ε. Καραολή & Δημητρίου 2, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 56224, Τηλ: 2310 760808, 2310 706373,, Email: info@elma-sa.gr Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0 Αρχική Οθόνη... 6 1.1 Αλλαγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL

SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL www.b2b.ecommerce.swarovski.com www.b2b.ecommerce.swarovski.com Σελ. 1 of 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 1. 3.1.2.1. Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 2. Πλήρης οθόνη Εάν επιθυμείτε να εργάζεστε σε ένα έγγραφο, το οποίο δε θα εμφανίζει τη γραμμή μενού, τις γραμμές εργαλείων και αντικειμένων ή τις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Περιεχόμενα Παραμετροποίηση Γρήγορης Καταχώρησης... 3 Γρήγορη Καταχώρηση... 4 Κατηγορία Λιανικής & Μαζική Ανάθεση Κατηγορίας στα είδη... 9 Γρήγορη Καταχώρηση Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων

Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Διαχείριση Γρήγορης Καταχώρησης Πωλήσεων Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η παραμετροποίηση και η χρήση της γρήγορης καταχώρησης πωλήσεων, καθώς και της κατηγορίας λιανικής των ειδών. Περιεχόμενα Παραμετροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ - Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta. - Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Access MyGuild

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Εποπτεία μαθήματος στο LAMS του ΠΣΔ

Εποπτεία μαθήματος στο LAMS του ΠΣΔ 1 Εποπτεία μαθήματος στο LAMS του ΠΣΔ Σύνδεση στο lams.sch.gr/lams με προσωπικό Όνομα Χρήστη και Κωδικό. Αφού συνδεθούμε, έχοντας τον ρόλο του επόπτη, πατώντας το κουμπί Επόπτης για το αντίστοιχο μάθημα,

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος www.sweetland.com.cy Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας περιεχομένων Χρήση της λειτουργίας αναζήτησης... 3 Καινούργια εγγραφή... 4 Συμπλήρωση προφίλ... 6 Υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Εγχειρίδιο χρήσης για Προμηθευτή Πίνακας περιεχομένων Α. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ... 2 Β. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 1.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ... 4 Οθόνη Παρουσίασης και Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ LABNET WEBLIS Για την είσοδο στην διαδικτυακή πλατφόρμα των εργαστηρίων της Labnet επιλέγουμε το εικονίδιο LABNET WEBLINK στην ιστοσελίδα www.labnet.gr ή πληκτρολογούμε απευθείας τη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης V 1.02

Οδηγίες Χρήσης V 1.02 e-myf εφαρμογή διαχείρισης Συγκεντρωτικής Τιμολογίων σύμφωνο με τον ΚΦΑΣ Οδηγίες Χρήσης V 1.02 Περιεχόμενα Σελίδα Έναρξη εφαρμογής 2 Παραστατικά Εσόδων 2 Συγκεντρωτικά εσόδων 2 Συγκεντρωτικά εξόδων 6 Συγκεντρωτικά

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή

Pylon Entry. Προμηθευτές. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Pylon Entry Προμηθευτές Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία-Μεταβολή- Διαγραφή Αναζήτηση ενός προμηθευτή Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Προμηθευτή... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Εμπορικά

Διαβάστε περισσότερα

*Για αιτήσεις κωδικών B2B παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας. Παραγγελίες

*Για αιτήσεις κωδικών B2B παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας. Παραγγελίες Προκειμένου να ξεκινήσετε την παραγγελία σας, συνδέεστε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών (B2Β) μέσα από την ιστοσελίδα μας www.periferiaki.gr κάνοντας κλικ στην επιλογή B2B που βρίσκεται στο επάνω

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 1. Δημιουργία Μεταβολή Καρτέλας Λογιστικής. Αν η καρτέλα έχει τύπο Λογιστικής και μορφή Κινούμενη, τότε ενεργοποιείται το πεδίο Αριθμός ΦΤΜ στην θέση του πεδίου Επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE Περιεχόµενα Σύνδεση στον προσωπικό χώρο...2 Το κεντρικό παράθυρο...3 ιαδροµή φακέλου...3 ιαχείριση αρχείων και φακέλων...4 Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα Επιμορφώτρια Β επιπέδου ΠΕ 19-20 Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας 2013 Περιεχόμενα Δημιουργία λογαριασμού στο Google Drive. 3 Διαχείριση του GoogleDrive..

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ. Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων Ηλεκτρονικού Πανεπιστημίου ΑΠΘ

ΠΡΑΞΗ. Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων Ηλεκτρονικού Πανεπιστημίου ΑΠΘ 2.5 Ενημέρωση προμηθευτών 2.5.1 Οδηγίες χρήσης 2.5.1.1 Διαδικασία εγγραφής Για να συνδεθεί ο προμηθευτής στην εφαρμογή πρέπει καταρχήν ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής ώστε να αποκτήσει Όνομα χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I. 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I. 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ I 3o ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ WORD 1. Προσθήκη στηλών σε τμήμα εγγράφου 2. Εσοχή παραγράφου 3. Εισαγωγή Κεφαλίδας, Υποσέλιδου και Αριθμού Σελίδας 4. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχικά, μεταβαίνετε στην ομώνυμη επιλογή της Καρτέλας ΦΟΡΕΙΣ. Επιλέγοντας Βιβλιοθήκη Μονάδας εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα «Λίστα βιβλίων».

Αρχικά, μεταβαίνετε στην ομώνυμη επιλογή της Καρτέλας ΦΟΡΕΙΣ. Επιλέγοντας Βιβλιοθήκη Μονάδας εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα «Λίστα βιβλίων». Η λειτουργικότητα δίνει τη δυνατότητα καταγραφής, εμφάνισης και διαχείρισης των βιβλίων που διατηρείτε στη σχολική σας μονάδα καθώς και τον τρόπο απόκτησης αυτών. Αρχικά, μεταβαίνετε στην ομώνυμη επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra

Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010. Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Μελίσσια, 16 Ιουνίου 2010 Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ από InnovEra Εισαγωγή Αρχείων-Objects για τη συγκεντρωτική ΚΕΠΥΟ (ΜΥΦ) Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία της εξαγωγής των συγκεντρωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ Ηράκλειο, Δεκέμβριος 2016 1 Πίνακας περιεχομένων 1. Εισαγωγή...3 2. Περιβάλλον Εργασίας...3 3. Νέα Παραγγελία...5 4. Λίστα Παραγγελιών...7 5. Οριστικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης BakeMe v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του BakeMe είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Ο χρήστης συμπληρώνει όνομα χρήστη και κωδικό και επιλέγει Είσοδος. Εάν δεν έχει κάνει εγγραφή στο σύστημα θα πρέπει να επιλέξει πρώτα Εγγραφή.

Ο χρήστης συμπληρώνει όνομα χρήστη και κωδικό και επιλέγει Είσοδος. Εάν δεν έχει κάνει εγγραφή στο σύστημα θα πρέπει να επιλέξει πρώτα Εγγραφή. Περιεχόμενα Γενικές Λειτουργίες... 3 Σύνδεση χρήστη... 3 Εγγραφή χρήστη... 3 Εφαρμογές... 4 Ρυθμίσεις... 5 Φόρμα Εισαγωγής Συνόλων Πολιτικών Δικαστηρίων... 6 Φόρμα Εισαγωγής Συνόλων Δεδομένων Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Findbiz Γρήγορος Οδηγός Χρήσης

Findbiz Γρήγορος Οδηγός Χρήσης Findbiz Γρήγορος Οδηγός Χρήσης ICAP Group Επανασχεδιασμός Findbiz Το νέο site του Findbiz, είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητες όπως παρακάτω: Βελτιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. EurobankTrader Mobile (για κινητά τηλέφωνα)

Οδηγός χρήσης. EurobankTrader Mobile (για κινητά τηλέφωνα) Οδηγός χρήσης EurobankTrader Mobile (για κινητά τηλέφωνα) Περιεχόμενα Περίληψη Λογαριασμού... 2 Κεντρικό Μενού... 2 Αναζητώντας προϊόντα... 3 Λίστα παρακολούθησης... 4 Φόρμα Εισαγωγής Συναλλαγών (Trade

Διαβάστε περισσότερα

MANUAL PRESTASHOP 1.6

MANUAL PRESTASHOP 1.6 Κατηγορίες: - Προσθήκη νέας κατηγορίας Για να προσθέσουμε μια νέα κατηγορία στο πατάμε στην καρτέλα Κατάλογος και μετά στο κουμπί Κατηγορίες και πατάμε πάνω δεξιά «Add new Category/ Προσθήκη νέας κατηγορίας»

Διαβάστε περισσότερα

Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων...

Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων... Μέρος 2 Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων... 211 Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων... 241 Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων... 257 Kεφάλαιο 14 Συναρτήσεις Μέρος Β... 285 Kεφάλαιο 15 Ευρετήριο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές

Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές Εγγραφή στο Portal για νέους συνδρομητές Μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.taxpress.gr και από το κεντρικό μενού «e-πυρησίες» επιλέξτε το «ASTbooks Portal». Θα μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης EasyStore Maker Αναλυτικός οδηγός χρήσης: EasyStore Maker Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών 3.5.1.1 Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών Ένα σύνηθες πρόβλημα που υπάρχει, είναι η ανάγκη αποστολής επιστολών ή πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής εκτελωνισμών

εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής εκτελωνισμών Διαδικτυακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή εκτελωνισμών φαρμακευτικών προϊόντων, ημιέτοιμων προϊόντων, δραστικών ουσιών και εκδόχων ανθρώπινης και κτηνιατρικής χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Έκδοση 1.2.0

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγι ες Παραγ για. ατες. (v.1.0.7)

Οδηγι ες Παραγ για. ατες. (v.1.0.7) Οδηγιες Παραγ γγελιοληψιας μεσω CRM για συνεργα ατες (v.1.0.7) 1 Περιεχόμενα 2 Πρόσβαση στους Πελάτες σας... 3 2.1 Καταχώρηση Νέου Πελάτη... 3 3 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ... 5 3.1 Καταχώρηση Στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Λειτουργίες του Word

Βασικές Λειτουργίες του Word Βασικές Λειτουργίες του Word 2 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Πληκτρολόγηση κειμένου Αποθήκευση, κλείσιμο, άνοιγμα εγγράφου Μη αυτόματη αλλαγή γραμμών/σελίδων Περιήγηση σε ένα έγγραφο Δημιουργία νέου εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 Έργο: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με κωδικό ΟΠΣ296121 Υπο-έργο 5: Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Οι νέες Τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης. Αλλάζουν τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης,

Διαβάστε περισσότερα

Ταξινόμηση Δεδομένων. 9 η Εργαστηριακή Άσκηση (Excel)

Ταξινόμηση Δεδομένων. 9 η Εργαστηριακή Άσκηση (Excel) 9 η Εργαστηριακή Άσκηση (Excel) Ταξινόμηση Δεδομένων Μπορούμε να ταξινομήσουμε τα στοιχεία του πίνακα ανά πεδίο και με οποιαδήποτε σειρά. Η διαδικασία είναι η εξής: Κάνουμε κλικ μέσα σε κάποιο κελί στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Manager. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων. Αναλυτικοί Πίνακες. Απλή Καταχώρηση. Οπτική Απεικόνιση

Hotel Manager. Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων. Αναλυτικοί Πίνακες. Απλή Καταχώρηση. Οπτική Απεικόνιση Hotel Manager Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων Απλή Καταχώρηση Αναλυτικοί Πίνακες Οπτική Απεικόνιση Περιεχόμενα: σελ. ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ 3 ΣΗΜΕΡΑ 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 6 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 8 ΠΕΛΑΤΕΣ 11 ΝΕΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9 Βασικές έννοιες... 10 Το παράθυρο του PowerPoint... 13 Δημιουργία νέας παρουσίασης... 15 Βασικές εργασίες με διαφάνειες... 22 Προβολές παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης

Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης Κατανομή κοινοχρήστων πολυκατοικιών απλά και εύκολα Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης Ενότητα 1 - Λογαριασμός χρήστη...2 Ενότητα 2 - Δημιουργία πολυκατοικίας...3 Ενότητα 3 - Δημιουργία κοινοχρήστων...4 Περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE.

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Το Microcat LIVE είναι το απόλυτο σύστημα πώλησης ανταλλακτικών online. Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στις κύριες οθόνες. Αναζήτηση οχήματος Από τον πίνακα Αναζήτηση οχήματος μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής Μόνιμες ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ΑΠΕ Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Publisher 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Από τις Ρυθμίσεις επιλέγουμε Διαμόρφωση

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Από τις Ρυθμίσεις επιλέγουμε Διαμόρφωση Περιεχόμενα ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ... 0 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ... 1 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ... 1 Πελάτες, Προμηθευτές, Είδη Αποθήκης... 1 Εισαγωγή από τράπεζα... 2 ΑΓΟΡΕΣ & ΕΞΟΔΑ... 3 Είδη... 3 Υποχρεώσεις... 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα