Βρείτε εύκολα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες του REACH-IT από την αρχική σελίδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βρείτε εύκολα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες του REACH-IT από την αρχική σελίδα"

Transcript

1 Ανακαλύψτε το Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το REACH-IT και να αποκτήσετε μια γενική εικόνα για το σύστημα

2 Βρείτε εύκολα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες του REACH-IT από την αρχική σελίδα

3 Αρχική σελίδα Μπορείτε να υποβάλετε τον φάκελό σας στον ECHA με τρεις τρόπους, ανάλογα με τον τύπο φακέλου: αναφόρτωση φακέλου IUCLID ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT υποβολή διαδικτυακών εντύπων αιτήσεων. Χρησιμοποιήστε αυτά τα κουμπιά εάν γνωρίζετε ήδη τον τύπο φακέλου που επιθυμείτε να υποβάλετε.

4 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στην επιλογή Upload a IUCLID dossier (Αναφόρτωση φακέλου IUCLID) για να μεταβείτε απευθείας στο πρώτο βήμα οποιουδήποτε οδηγού υποβολής. Υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής, πρέπει να έχετε καταρτίσει τον φάκελό σας στο IUCLID.

5 Αναφόρτωση φακέλου IUCLID Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε τύπο φακέλου για να εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες ή για να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής.

6 Αναφόρτωση φακέλου IUCLID Ένας αναλυτικός οδηγός υποβολής σάς παρέχει οδηγίες σε όλη τη διαδικασία αναφόρτωσης του φακέλου IUCLID. Σε κάθε βήμα, διαβάζετε τους καταλόγους ελέγχου που εμφανίζονται δεξιά ώστε να βεβαιώνεστε ότι έχετε στη διάθεσή σας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για να συνεχίσετε.

7 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στην επιλογή Prepare online in REACH-IT (Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT) προκειμένου να καταρτίσετε ηλεκτρονικούς φακέλους IUCLID για: κοινοποιήσεις ταξινόμησης και επισήμανσης ή καταχωρίσεις μελών κοινής υποβολής. Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το IUCLID.

8 Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT Εάν κάνετε κλικ σε συγκεκριμένα κουμπιά ενεργειών προβάλλονται μπλε οθόνες προειδοποίησης. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ηλεκτρονικής κατάρτισης φακέλου IUCLID για κοινοποιήσεις ταξινόμησης και επισήμανσης, διαβάστε το προβαλλόμενο μήνυμα στη μπλε οθόνη ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε στη διάθεσή σας τις απαιτούμενες πληροφορίες πριν συνεχίσετε.

9 Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT Στοιχεία επικοινωνίας του κύριου καταχωρίζοντο ς Εάν είστε μέλος κοινής υποβολής, πρέπει να ξεκινήσετε με τον εντοπισμό της κοινής σας υποβολής στο REACH-IT για να υποβάλετε τον ηλεκτρονικό σας φάκελο μέλους.

10 Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT Αφού εντοπίσετε την κοινή σας υποβολή, κάντε κλικ στο κουμπί Create and submit online (Ηλεκτρονική δημιουργία και υποβολή). Πριν συνεχίσετε με την ηλεκτρονική δημιουργία φακέλου καταχώρισης μέλους, διαβάστε προσεκτικά τη μπλε οθόνη προειδοποίησης.

11 Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT Μετά την επιβεβαίωση του μηνύματος στη μπλε οθόνη θα οδηγηθείτε στη σελίδα ηλεκτρονικής δημιουργίας φακέλου.

12 Ηλεκτρονική κατάρτιση φακέλου μέσω REACH-IT Ένας αναλυτικός οδηγός με ενσωματωμένες οδηγίες θα σας παρέχει υποστήριξη για την κατάρτιση του φακέλου σας: διαβάστε το πεδίο πληροφοριών για να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε σε κάθε βήμα μετακινώντας το ποντίκι πάνω σε ορισμένα πεδία, εμφανίζονται χρήσιμα κείμενα υποστήριξης προειδοποιήσεις για ελλιπείς ή εσφαλμένες πληροφορίες θα σας διευκολύνουν σε ολόκληρο τον οδηγό εάν έχετε απορίες, υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να κάνετε κλικ στα εικονίδια υποστήριξης που βρίσκονται πάνω δεξιά στη σελίδα.

13 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στην επιλογή Webform applications (Διαδικτυακά έντυπα αιτήσεων) για να υποβάλετε: αιτήματα εναλλακτικής χημικής ονομασίας εκθέσεις μεταγενέστερου χρήστη αδειοδότηση εκθέσεις μεταγενέστερου χρήστη καταχώριση και κοινοποιήσεις ουσιών που περιέχονται σε αντικείμενα.

14 Αρχική σελίδα Για να δείτε τις εργασίες που έχουν ανατεθεί στην εταιρεία σας, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε κουμπί με την ονομασία Tasks (Εργασίες). Υπενθυμίζεται ότι για τις εργασίες πρέπει να εκτελείτε συγκεκριμένες ενέργειες εντός καθορισμένης προθεσμίας.

15 Αρχική σελίδα Για να προβληθούν οι εργασίες που απαιτούν επείγουσες ενέργειες εκ μέρους σας, κάντε κλικ στην επιλογή New και Close to deadline (Νέα και κοντά στη λήξη προθεσμίας).

16 Αρχική σελίδα Για να προβληθούν οι εργασίες που δεν ολοκληρώθηκαν εντός της προθεσμίας τους, κάντε κλικ στην επιλογή Passed deadline (Εκπρόθεσμες). Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να διαβάζετε τις πληροφορίες της εργασίας και να ελέγχετε αν πρέπει να προβείτε σε τυχόν επιπλέον ενέργειες.

17 Αρχική σελίδα Για να ελέγξετε τις διαδικασίες που αφορούν συγκεκριμένη ουσία, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε κουμπί με την ονομασία Substances (Ουσίες).

18 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στην επιλογή My favourites (Αγαπημένα) για να προβληθούν οι ουσίες που έχετε επισημάνει ως αγαπημένες σας. Εάν δεν έχετε ακόμη αγαπημένες ουσίες, μπορείτε να τις ορίσετε από τη σελίδα των ουσιών. Οι αγαπημένες ουσίες είναι συγκεκριμένες για κάθε χρήστη και, συνεπώς, διαφορετικοί χρήστες μπορεί να έχουν διαφορετικές αγαπημένες ουσίες.

19 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στην επιλογή In progress submissions (Υποβολές σε εξέλιξη) ή Failed submission (Απορριφθείσα υποβολή) για να προβληθούν οι αντίστοιχες ουσίες.

20 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ στο κουμπί Messages (Μηνύματα) για να προβάλετε ή να αναζητήσετε συγκεκριμένο μήνυμα που έχει αποσταλεί στην εταιρεία σας.

21 Αρχική σελίδα Επιλέξτε την εταιρεία για λογαριασμό της οποίας επιθυμείτε να εργαστείτε. Το κουμπί του αναπτυσσόμενου μενού είναι διαθέσιμο μόνον εάν έχετε ρόλο χρήστη σε περισσότερες από μία εταιρείες. Το μέγεθος της εταιρείας θα εμφανίζεται εδώ μόνον εάν έχετε δηλώσει την εταιρεία σας ως πολύ μικρή, μικρή ή μεσαία.

22 Αρχική σελίδα Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο REACH-IT. Αυτό το μενού είναι εξαιρετικά χρήσιμο εάν επιθυμείτε γρήγορη προβολή όλων των επιλογών του REACH-IT ή εάν θέλετε να μεταβείτε γρήγορα σε άλλη σελίδα.

23 Εκτίμηση του μεγέθους της εταιρείας σας Το REACH-IT σας βοηθά να εκτιμήσετε το μέγεθος της εταιρείας σας. Από το μενού, κάντε κλικ στο πεδίο Company size (Μέγεθος εταιρείας) για: - να δείτε το ιστορικό του μεγέθους της εταιρείας σας - να επικαιροποιήσετε το μέγεθος της εταιρείας σας - να δείτε ή να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία ενός υπευθύνου επικοινωνίας και - να δείτε ή να προσθέσετε δικαιολογητικά έγγραφα. Μπορεί να χρειαστεί να κυλήσετε το μενού προς τα κάτω για να προβληθεί η επιλογή των δικαιολογητικών εγγράφων.

24 Εκτίμηση του μεγέθους της εταιρείας σας Το REACH-IT σας βοηθά να εκτιμήσετε το μέγεθος της εταιρείας σας. Διαβάστε προσεκτικά τις διαθέσιμες πληροφορίες και, εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να ανατρέξετε στο εικονίδιο υποστήριξης που βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία της σελίδας.

25 Ρυθμίσεις ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινές ειδοποιήσεις REACH-IT στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιθυμείτε, προσθέτοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο πεδίο notification settings (Ρυθμίσεις ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

26 Σελίδες βοήθειας Το REACH-IT διαθέτει εικονίδια υποστήριξης τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές πληροφορίες και αφορούν ειδικά τις διάφορες σελίδες της εφαρμογής. Υπενθυμίζεται ότι εάν έχετε απορίες κατά την περιήγησή σας στις σελίδες, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο υποστήριξης.

27 Αναζητήσεις Χρησιμοποιήστε το πεδίο Quick search by number (Γρήγορη αναζήτηση κατά αριθμό) για να πληκτρολογήσετε τα επιθυμητά κριτήρια: αριθμός υποβολής, αριθμός αναφοράς, αριθμός EC ή CAS ή αριθμοί τιμολογίου και επικοινωνίας. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Advance search (Σύνθετη αναζήτηση) θα οδηγηθείτε στη σελίδα σύνθετης αναζήτησης, όπου έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφόρων στοιχείων αναζήτησης.

28 Σύνθετη αναζήτηση Μπορείτε να εκτελέσετε την αναζήτησή σας απευθείας από μια σειρά θεμάτων για να βρείτε τυχόν επιθυμητές πληροφορίες στο REACH-IT.

29 Σύνθετη αναζήτηση Με τη χρήση των κουμπιών θεματικής βοήθειας προβάλλονται χρήσιμες πληροφορίες. Κάντε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί για να διαβάσετε την περιγραφή. Για να βρείτε τις πληροφορίες σχετικά με το επιθυμητό θέμα, χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα φίλτρα και κριτήρια αναζήτησης. Επιλέγοντας τα αντίστοιχα τετραγωνίδια, εμφανίζονται διαφορετικά αποτελέσματα έρευνας.

30 Γενική εμφάνιση Μετά την εισαγωγή των επιθυμητών κριτηρίων αναζήτησης, κάντε κλικ στο κουμπί Search (Αναζήτηση). Εάν δεν εμφανιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά κριτήρια αναζήτησης και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί Search (Αναζήτηση). Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας εμφανίζονται στον πίνακα κατωτέρω. Ταξινομήστε τα αποτελέσματά σας κάνοντας κλικ στα διαθέσιμα εικονίδια βέλους.

31 Γενική εμφάνιση Κάντε κλικ στα εικονίδια βέλους για να αναπτυχθούν τα πεδία και να προβληθούν περισσότερες πληροφορίες.

32 Γενική εμφάνιση Για την απόκρυψη των πεδίων, κάντε κλικ στα εικονίδια βέλους. Κάνοντας κλικ στα μπλε κουμπιά θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα.

33 Γενική εμφάνιση Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πορτοκαλί κουμπί ενέργειας μπορείτε να εκτελέσετε την αναγραφόμενη ενέργεια. Υπενθυμίζεται ότι εάν έχετε απορίες σχετικά με τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε, μπορείτε να διαβάσετε τα διαθέσιμα στοιχεία βοήθειας.

34 Γενική εμφάνιση Εάν θέλετε να περιηγηθείτε σε άλλη σελίδα, κάντε κλικ στο Menu (Μενού). Από το μενού αυτό μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του REACH-IT στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Μπορεί να χρειαστεί να κυλήσετε την οθόνη προς το κάτω μέρος της σελίδας ή να κάνετε κλικ στα εικονίδια βέλους για να αναπτυχθούν τα πεδία και να προβληθούν περισσότερες πληροφορίες.

35 Υποστήριξη Εάν έχετε ερωτήσεις, ανατρέξτε στην ενότητα FAQ (Ερωτήσεις και Απαντήσεις) του ECHA ή κάντε κλικ στην ενότητα Contact ECHA Helpdesk (Επικοινωνία με εθνικό γραφείο υποστήριξης του ECHA) για περαιτέρω υποστήριξη. Το λογότυπο του ECHA σάς οδηγεί στην αρχική σελίδα του ECHA, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

36 Σας ευχαριστούμε! Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας: echa.europa.eu/subscribe Ακολουθήστε μας στο Ακολουθήστε μας στο Facebook: facebook.com/euecha

Εξάσκηση στα εργαλεία ΤΠ του κανονισμού REACH: IUCLID 6 Έλεγχος πληρότητας Κανονιστική επεξεργασία

Εξάσκηση στα εργαλεία ΤΠ του κανονισμού REACH: IUCLID 6 Έλεγχος πληρότητας Κανονιστική επεξεργασία Εξάσκηση στα εργαλεία ΤΠ του κανονισμού REACH: IUCLID 6 Έλεγχος πληρότητας Κανονιστική επεξεργασία Περιεχόμενα Λειτουργίες του IUCLID 6 Βοηθητικό εργαλείο επικύρωσης Δημιουργία φακέλου Κανονιστική επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

REACH-IT, Εγχειρίδιο χρήστη κλάδου

REACH-IT, Εγχειρίδιο χρήστη κλάδου REACH-IT, Εγχειρίδιο χρήστη κλάδου Μέρος 09 Σύνθετη αναζήτηση 2 REACH-IT, Εγχειρίδιο χρήστη κλάδου Έκδοση: 2.0 Έκδοση Αλλαγές 2.0 Ιούλιος 2012: Νέα διάταξη του εγγράφου. Επικαιροποίηση συνδέσμων και εικόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Νίκος Σπετσέρης Διεύθυνση Ενεργειακών, Βιομηχανικών & Χημικών Προϊόντων Γενικό Χημείο του Κράτους Ενημερωτική Ημερίδα REACH 2018 Γ.Χ.Κ., Δ/νση ΕΒΧΠ Ιούλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DOTSOFT Α.Ε. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Π.2.4.3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΈΚΔΟΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του IUCLID Cloud; Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση και θα χρησιμοποιήσετε το IUCLID Cloud;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του IUCLID Cloud; Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση και θα χρησιμοποιήσετε το IUCLID Cloud; IUCLID Cloud Επισκόπηση Τι είναι το IUCLID Cloud; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του IUCLID Cloud; Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση και θα χρησιμοποιήσετε το IUCLID Cloud; Ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες;

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Connect Portal Για τη χρήση των online υπηρεσιών ŠKODA Connect απαιτείται προηγούμενη εγγραφή του χρήστη και του οχήματος στον ιστότοπο Connect Portal καθώς και η ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός - Ξεκινώντας με το Concur. Ξεκινώντας με το Concur. Συνοπτικός Οδηγός. Σελίδα 1

Συνοπτικός Οδηγός - Ξεκινώντας με το Concur. Ξεκινώντας με το Concur. Συνοπτικός Οδηγός. Σελίδα 1 Ξεκινώντας με το Concur Συνοπτικός Οδηγός Σελίδα 1 Κατανόηση του Συνοπτικού Οδηγού (QRG) σας Σκοπός Ο σκοπός του Συνοπτικού Οδηγού «Ξεκινώντας με το Concur» είναι να σας παρέχει μια σύντομη επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE.

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Το Microcat LIVE είναι το απόλυτο σύστημα πώλησης ανταλλακτικών online. Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στις κύριες οθόνες. Αναζήτηση οχήματος Από τον πίνακα Αναζήτηση οχήματος μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά MANAGER SIDE BAR Η Manager side bar είναι μία εφαρμογή σχεδιασμένη να προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και ευκολίες σε κάθε χρήστη Η/Υ προχωρημένο ή αρχάριο. Βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα.

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση  στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα. Περιεχόμενα Πρόσβαση στην αρχική σελίδα... 2 Αρχική... 3 Το Μουσείο... 3 Συλλογές... 4 Σύνθετη αναζήτηση... 5 Βιβλιοθήκη... 6 Πολυμεσικές εφαρμογές... 7 Ψηφιακές υπηρεσίες... 8 Ενοικίαση αιθουσών... 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ (FAX) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBUTIL ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/97 11/01/2017 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή

1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή 1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή 1.1 Συμπλήρωση Αίτησης Εισαγωγής Φοιτητή από την Δικτυακή Πύλη 1.1.1. Σκοπός Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί / διδακτορικοί φοιτητές του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής εκτελωνισμών

εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής εκτελωνισμών Διαδικτυακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή εκτελωνισμών φαρμακευτικών προϊόντων, ημιέτοιμων προϊόντων, δραστικών ουσιών και εκδόχων ανθρώπινης και κτηνιατρικής χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Έκδοση 1.2.0

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility. (διαδικτυακή εφαρμογή)

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility. (διαδικτυακή εφαρμογή) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Τηλεομοιότυπου (RightFax Fax Service) Web Utility (διαδικτυακή εφαρμογή) Αύγουστος 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2

tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 2.2 tenderone Σύντομος Οδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το url www.cosmo-one.gr και πατήστε Enter.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Για να δημιουργήσετε τη δική σας Ψηφιακή Υπογραφή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που σας παρέχει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.sch.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration)

Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration) Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration) Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το url https://register.marketsite.gr και πατήστε Enter. Κάντε κλικ στην Αποδοχή της Πολιτικής προστασίας προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Σενάριο Χρήσης myschool

Σενάριο Χρήσης myschool Σενάριο Χρήσης ΦΟΡΕΙΣ Επιβεβαίωση των Στοιχείων του Φορέα Αρχικά, θα κληθείτε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων του Φορέα σας. Επιλέγοντας την καρτέλα «Φορείς», από το μενού που βρίσκεται στο πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Google Map Χάρτες στο διαδίκτυο

Google Map Χάρτες στο διαδίκτυο Google Map Χάρτες στο διαδίκτυο Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Google Maps είναι ένας online διαδραστικός χάρτης του κόσμου. Σε αυτό θα βρείτε χάρτες από τις περισσότερες χώρες και πόλεις του κόσμου παρουσιασμένους

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων

Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων sevdesk Walkthrough Πίνακας Διαχείρισης Επαφές Παραγγελίες - Προσφορές Τιμολόγια Αποδείξεις Πληρωμές Παραστατικά Αναφορές Εργασίες Καταγραφή εμπορευμάτων Πίνακας Διαχείρισης Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού & Διδακτορικού Φοιτητή

Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού & Διδακτορικού Φοιτητή Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού & Διδακτορικού Φοιτητή 1. Δημιουργία Αίτησης Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή 1.1 Συμπλήρωση Αίτησης Εισαγωγής Φοιτητή από την Δικτυακή Πύλη 1.1.1. Σκοπός Οι

Διαβάστε περισσότερα

1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή

1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή 1. Αίτηση Εισαγωγής Μεταπτυχιακού / Διδακτορικού Φοιτητή 1.1 Συμπλήρωση Αίτησης Εισαγωγής Φοιτητή από την Δικτυακή Πύλη 1.1.1. Σκοπός Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί / διδακτορικοί φοιτητές του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx) Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΚΤ-ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 8 Νοεμβρίου 2016 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (RFx) Για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ 1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Απο το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρέχεται η δυνατότητα προβολής των φύλλων μισθοδοσίας του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΌΣ ΟΧΉΜΑΤΟΣ Ο κατάλογος EPC της Nissan που λειτουργεί με το Microcat Live σάς προσφέρει το απόλυτο σύστημα πώλησης ανταλλακτικών. Για να ξεκινήσετε,

Διαβάστε περισσότερα

Β ΕΙΔΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Β ΕΙΔΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Β ΕΙΔΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Υπεύθυνος Σπουδών & Έρευνας: Δ. Τσιμάρας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης SoSimple

Οδηγίες χρήσης SoSimple Οδηγίες χρήσης SoSimple Διδακτική περίοδος 2019-2020 ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Οδηγίες χρήσης SoSimple / 2019-20 1 Περιεχόμενα 1. Είσοδος στην εφαρμογή και διαπιστευτήρια... 3 2. Χρήση της εφαρμογής... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο Ανέβασμα (upload) φωτογραφιών στο διαδίκτυο Ανέβασμα φωτογραφιών στο διαδίκτυο - Στόχοι Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αποθηκεύουμε μία φωτογραφία στον υπολογιστή. Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής Μόνιμες ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ΑΠΕ Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10

Πίνακας Περιεχομένων. Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίες Φοιτητή Σελίδα 1 / 10 Πίνακας Περιεχομένων 1. Υπηρεσίες Φοιτητή... 3 1.1 Ακαδημαϊκή Δομή... 3 1.2 Καρτέλα Φοιτητή... 3 Σταθερή Διεύθυνση... 3 Επισκόπηση Διεύθυνσης... 3 Στοιχεία Ανεξάρτητα από Διεύθυνση... 4 1.3 Έλεγχος Κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακό σεμινάριο κύριου καταχωρίζοντος. Διάδοση. 30 Απριλίου 2010

Διαδικτυακό σεμινάριο κύριου καταχωρίζοντος. Διάδοση. 30 Απριλίου 2010 Διαδικτυακό σεμινάριο κύριου καταχωρίζοντος Κοινοχρησία και διάδοση δεδομένων Διάδοση 30 Απριλίου 2010 Catherine Cornu, ECHA Σύντομη περιγραφή Διάδοση = δημοσίευση πληροφοριών από τους φακέλους καταχώρισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγγραφής και Ενεργοποίησης του Λογαριασμού σας. Οδηγίες

Οδηγίες Εγγραφής και Ενεργοποίησης του Λογαριασμού σας. Οδηγίες Οδηγίες Οδηγίες Εγγραφής και Ενεργοποίησης του Λογαριασμού σας Το νέο σύγχρονο Real Estate Portal του του Συλλόγου ΣΜΑΣ είναι ήδη on-the-air και μπορείτε να το βλέπετε on-line, κάνοντας «κλικ» στο παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης

Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης Φωτόδεντρο Κύπρου - Οδηγός χρήσης Το «Φωτόδεντρο Κύπρου» αποτελεί το Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Υλικού Χρηστών για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Κύπρου. Στον χώρο αυτό εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows 1. Βασικές Λειτουργίες των Windows Α - Εκκίνηση του Υπολογιστή και των Windows XP Για να εκκινήσουμε τον υπολογιστή μας πατάμε το κουμπί ανοίγματος της μονάδας συστήματος και το αντίστοιχο κουμπί της οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εγχειρίδιο Χρήσης. για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Εγχειρίδιο Χρήσης για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ/ΜΕΛΕΤΗΣ/ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - Ανοικτές διαδικασίες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή» Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Open Discovery Space. ODS Portal Manual

Open Discovery Space. ODS Portal Manual ODS Portal Manual Project Acronym: ODS Project Title: Open Discovery Space: A socially powered and multilingual open learning infrastructure to boost the adoption of elearning resources ODS Portal Manual

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ» (Ε.Σ.Η.Δ.Π.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΩΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.Δ.Π. Έκδοση: 1.00 11/11/2013 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου. Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning

Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου. Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning Εγχειρίδιο Χρήστη Εκπαιδευόμενου Πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning http://etraining-pdxg.enl.uoa.gr/ Πρόγραμμα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών «ΠΡΟΧΩΡΩ» Σεπτέμβριος 2018 Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΠΡΟΧΩΡΩ elearning Η

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολήκαιπαρακολούθησητου φακέλουσαςστο REACH-IT

Υποβολήκαιπαρακολούθησητου φακέλουσαςστο REACH-IT Υποβολήκαιπαρακολούθησητου φακέλουσαςστο REACH-IT Javier SANCHEZ Καταχώριση και & εργαλεία τεχνολογίας των πληροφοριών ιαδικτυακό σεµινάριο κύριου καταχωρίζοντος Επιχειρησιακοί κανόνες 22 Απριλίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL

SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL SWAROVSKI E-COMMERCE ONLINE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ- TUTORIAL www.b2b.ecommerce.swarovski.com www.b2b.ecommerce.swarovski.com Σελ. 1 of 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων Οδηγός βήμα-βήμα Τι είναι η διασταύρωση; Διασταύρωση είναι η σύγκριση του μηνιαίου τιμολογίου προμήθειάς σας με την «Κατάσταση Κρατήσεων» για να ελέγξετε την ακρίβειά

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Οδηγός Χρήσης Μάιος, 2014 TABLE OF CONTENTS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ EBRARY... 3 1. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADOBE DIGITAL EDITIONS... 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EBRARY...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών

Οδηγός καταχώρισης στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Οδηγός καταχώρισης στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Προκειμένου να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών, επιλέξτε το εικονίδιο «Πολίτες» Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης εγγραφής,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής Κοινή ανταγωνιστική διαδικασία έργων ΑΠΕ Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής 1 Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε

Διαβάστε περισσότερα

Βελτίωση της Ποιότητας Δεδομένων Κακοποιών στην ΕΕ

Βελτίωση της Ποιότητας Δεδομένων Κακοποιών στην ΕΕ Βελτίωση της Ποιότητας Δεδομένων Κακοποιών στην ΕΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Το ERIC (European Request Information Capture Καταγραφή Πληροφοριών Ευρωπαϊκού Αιτήματος) είναι ένα εργαλείο αναφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ.

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές εφαρμογές του Ε.Ο.Φ. 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή σας. 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΘΗΜΑ : Η/Υ I (ενότητα WINDOWS) ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, Καθηγητής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ : ΘΕΑΝΩ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ, Εργαστηριακό

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ PORTAL ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ PORTAL ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ PORTAL ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ PORTAL ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ - Έκδοση 1.00-1- ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ... 3 Απαιτήσεις εξοπλισμού... 3 Διεύθυνση ιστού Web address... 3 Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω δεξιά σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν 3 εικονίδια:

Πάνω δεξιά σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν 3 εικονίδια: Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ Ι ΙΟΚΤΗΤΕΣ Κ.Ξ.Γ. ON-LINE ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΕΛΤΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ LAAS & NOCN ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α http://exams.palso.gr/ ή www.palso.gr Είσοδος στο σύστημα: Εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band Οδηγός χρήσης AE6000 Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band a Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος Χαρακτηριστικά 1 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 2 Ρύθμιση παραμέτρων ασύρματου δικτύου Wi-Fi Protected Setup

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GREAT TASTE 2015 ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ - Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gff.co.uk/gta. - Κάντε κλικ στο Enter Here (Δήλωση συμμετοχής εδώ), στο κόκκινο πλαίσιο, ή στο Access MyGuild

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (Σχολείο) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (Σχολείο) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (Σχολείο) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό Android Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης

Διαβάστε περισσότερα

E-Learning στις Ναυτιλιακές Σπουδές

E-Learning στις Ναυτιλιακές Σπουδές E-Learning στις Ναυτιλιακές Σπουδές Οδηγίες Χρήσης Εγγραφής Σελίδα 1 από 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΗ... 2 1. Περιήγηση στην Αρχική Σελίδα του Portal... 3 2. Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Μαθησιακών Πόρων Βιβλιοθήκης. Εισάγουμε τη σελίδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ( ) και μετά επιλέγουμε το MENU

Οδηγός Χρήσης Μαθησιακών Πόρων Βιβλιοθήκης. Εισάγουμε τη σελίδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου (  ) και μετά επιλέγουμε το MENU Οδηγός Χρήσης Μαθησιακών Πόρων Βιβλιοθήκης Εισάγουμε τη σελίδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου (www.nup.ac.cy ) και μετά επιλέγουμε το MENU Από που μπορείτε να βρείτε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για

Διαβάστε περισσότερα

tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 1.0

tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ v. 1.0 tenderone ΣύντομοςΟδηγός Συμμετοχής για την Υποβολή Δικαιολογητικών στη ΔΕΠΑ Είσοδος στο site της cosmoone 1. Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το urlwww.cosmo-one.gr και πατήστε Enter.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα