Περιγραφή υπηρεσίας: Υπηρεσία Keep Your Hard Drive at Point of Need (Διατήρηση κυριότητας σκληρού δίσκου για τη στιγμή που τον χρειάζεστε)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιγραφή υπηρεσίας: Υπηρεσία Keep Your Hard Drive at Point of Need (Διατήρηση κυριότητας σκληρού δίσκου για τη στιγμή που τον χρειάζεστε)"

Transcript

1 Dell Υπηρεσίες Περιγραφή υπηρεσίας: Υπηρεσία Keep Your Hard Drive at Point of Need (Διατήρηση κυριότητας σκληρού δίσκου για τη στιγμή που τον χρειάζεστε) Επισκόπηση όρων και προϋποθέσεων Η παρούσα συμφωνία ("Συμφωνητικό" ή "Περιγραφή υπηρεσίας") συνάπτεται μεταξύ του πελάτη ("εσείς" ή "Πελάτης") και του νομικού προσώπου της Dell που αναφέρεται στο τιμολόγιο του Πελάτη. Αγοράζοντας την υπηρεσία Keep Your Hard Drive at Point of Need (Διατήρηση κυριότητας σκληρού δίσκου για τη στιγμή που τον χρειάζεστε), όπως ορίζεται στο παρόν, ("Υπηρεσία KYHD") από την Dell, ο Πελάτης συμφωνεί ότι δεσμεύεται από όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν Συμφωνητικό. Ο πελάτης συμφωνεί ότι η Υπηρεσία KYHD αποτελεί εφάπαξ υπηρεσία (και χρέωση) για το υποστηριζόμενο προϊόν (ως ορίζεται στο παρόν) σύμφωνα με το παρόν Συμφωνητικό. Επισκόπηση υπηρεσίας Η υπηρεσία KYHD επιτρέπει στον Ιδιώτη Πελάτη και σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις να διατηρούν τον σκληρό δίσκο τους (κανονικοί και SATA σκληροί δίσκοι) όταν λαμβάνουν έναν υποκατάστατο σκληρό δίσκο κατόπιν ειδικευμένης επισκευής. Η Ειδικευμένη επισκευή περιλαμβάνει επισκευή και/ή αντικατάσταση τεχνικών ατελειών που λαμβάνει χώρα στα πλαίσια περιορισμένης εγγύησης υλικού, στο υποστηριζόμενο προϊόν του Πελάτη. Τα υποστηριζόμενα προϊόντα πελάτη περιλαμβάνουν τα Dell PowerEdge, Dell PowerEdge SC, PowerConnect, Dell Equal Logic, Dell Compellent, επιλεγμένα συστήματα PowerVault και Dell EMC Enterprise Storage με κανονική ρύθμιση καθώς και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών OptiPlex, Precision, Latitude, Dimension, Vostro, XPS, Alienware, Adamo, Studio και Inspiron. Η Dell παρέχει ειδικευμένες αντικαταστάσεις για υποστηριζόμενα προϊόντα πελατών που έχουν αγοραστεί απευθείας από την Dell και έχουν εγκατασταθεί σε σύστημα αυτής, πλην των προϊόντων που αγοράζονται μέσω της ομάδας λογισμικού και περιφερειακών Dell, είτε κατά την αγορά συστήματος ή ως σετ πελάτη και που καλύπτονται ακόμη από την περιορισμένη εγγύηση υλικού. Ο Πελάτης οφείλει να καταβάλει στην Dell ειδικό τέλος κατά την αγορά για την Υπηρεσία KYHD και για κάθε υποστηριζόμενο προϊόν πελάτη για το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει τον σκληρό δίσκο που αντικαθίσταται. Η υπηρεσία KYHD δεν είναι διαθέσιμη στον Πελάτη έως ότου το αντίστοιχο προϊόν κριθεί κατάλληλο για ειδικευμένη αντικατάσταση. Η υπηρεσία KYHD at Point of Need αποτελεί εφάπαξ χρέωση και αγοράζεται όταν παρουσιαστεί πρόβλημα στον σκληρό δίσκο. Δεν διατίθεται προς πώληση προτού το σύστημα παρουσιάσει πρόβλημα στον σκληρό δίσκο. Για κάθε σκληρό δίσκο που επιθυμεί να κρατήσει ο Πελάτης, πρέπει να αγοράζεται ξεχωριστή σύμβαση KYHD at Point of Need.

2 Η σύμβαση Keep Your Hard Drive at Point of Need (Διατήρηση κυριότητας σκληρού δίσκου για τη στιγμή που τον χρειάζεστε) δεν περιλαμβάνει: Καταστροφή δεδομένων ή οριστική διαγραφή δεδομένων Ανάκτηση δεδομένων, απόρριψη ή ανακύκλωση. Διατήρηση σκληρών δίσκων που υπόκεινται σε ανάκληση προϊόντων εξαιτίας κινδύνων υγείας και ασφάλειας. Αντικατάσταση ελαττωματικών σκληρών δίσκων που υπερβαίνουν τα συνήθη ποσοστά βλάβης για το εμπλεκόμενο σύστημα. Μη τυπικούς σκληρούς δίσκους που ζητούνται στα πλαίσια της υπηρεσίας Dell Custom Factory Integration (Προσαρμοσμένη εργοστασιακή ενσωμάτωση). Υποστήριξη για σκληρούς δίσκους που έχουν υποστεί βλάβη / έχουν διατηρηθεί. (Η υποστήριξη συνεχίζεται αποκλειστικά για τον σκληρό δίσκο που έχει προσφερθεί ως αντικατάστατο, σύμφωνα με την ισχύουσα συμφωνία σέρβις). Κάθε δραστηριότητα που δεν αναφέρεται ρητά σε αυτή την Περιγραφή υπηρεσίας. Διαδικασίες υποστήριξης Ο Πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη της Dell σύμφωνα με την περιορισμένη εγγύηση υλικού που διαθέτει ή την ισχύουσα συμφωνία σέρβις, όταν υπάρχει βλάβη ή πιθανή βλάβη σε κάποιο υποστηριζόμενο προϊόν πελάτη. Οι πελάτες δέχονται υποστήριξη σύμφωνα με την ισχύουσα περιορισμένη εγγύηση υλικού ή συμφωνία σέρβις. Αν ο τεχνικός κρίνει ότι ο σκληρός δίσκος απαιτεί Ειδικευμένη επισκευή, η Dell αποστέλλει υποκατάστατο σκληρό δίσκο στον Πελάτη, σύμφωνα με την περιορισμένη εγγύηση υλικού ή τη συμφωνία σέρβις. Ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει την υπηρεσία KYHD ή να επιστρέψει το προϊόν με τη βλάβη στην Dell, σύμφωνα με τους όρους της ισχύουσας περιορισμένης εγγύησης υλικού ή σύμβασης σέρβις. Υποχρεώσεις του Πελάτη Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας λογισμικού/δεδομένων. Αποτελεί ευθύνη του πελάτη να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του συνόλου των δεδομένων, του λογισμικού και των προγραμμάτων των Υποστηριζόμενων προϊόντων πριν από την παροχή οποιωνδήποτε Υπηρεσιών KYHD από την Dell. Η DELL ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KYHD Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ DELL Ή ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Εξουσιοδότηση για παροχή πρόσβασης. Ο Πελάτης δηλώνει και εγγυάται ότι έχει λάβει άδεια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Dell προκειμένου να έχει πρόσβαση και να χρησιμοποιεί το Υποστηριζόμενο Προϊόν, τα δεδομένα του και όλα τα στοιχεία υλικού και λογισμικού που περιλαμβάνονται σε αυτό, με σκοπό την παροχή των Υπηρεσιών KYHD. Εάν ο Πελάτης δεν διαθέτει ήδη την άδεια αυτή, είναι ευθύνη του Πελάτη να τη λάβει, με δικά του έξοδα, πριν ο Πελάτης ζητήσει από την Dell την παροχή των Υπηρεσιών KYHD.

3 Συνεργασία με αναλυτή μέσω τηλεφώνου και τεχνικό υποστήριξης στο χώρο του πελάτη. Ο Πελάτης συμφωνεί να συνεργάζεται και να ακολουθεί τις οδηγίες που δίνονται τηλεφωνικώς από τον αναλυτή και στο χώρο του πελάτη από τους τεχνικούς της Dell. Η εμπειρία έχει δείξει ότι τα περισσότερα προβλήματα και σφάλματα του συστήματος μπορούν να επιλυθούν μέσω τηλεφώνου, ως αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ του χρήστη και του αναλυτή ή του τεχνικού. Αναφορά βλαβών σκληρών δίσκων. Αναφέρετε κάθε περιστατικό βλάβης σκληρού δίσκου στην υποστήριξη περιορισμένης εγγύησης υλικού της Dell, σύμφωνα με τους όρους της περιορισμένης εγγύησης ή της συμφωνίας σέρβις. Εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη. Ενημερώστε τον τεχνικό ότι έχει αγοραστεί η Υπηρεσία KYHD για το Υποστηριζόμενο προϊόν πελάτη. Φυσικός έλεγχος. Διατηρήστε τον φυσικό έλεγχο των σκληρών δίσκων στα συστήματα που καλύπτονται από τις Υπηρεσίες KYHD. Η Dell δεν φέρει ευθύνη για δεδομένα που περιέχονται στους σκληρούς δίσκους οι οποίοι της επιστρέφονται. Απόρριψη. Η απόρριψη ή καταστροφή του προβληματικού/διατηρούμενου σκληρού δίσκου και/ή εξασφάλιση καταστροφής ευαίσθητων, απόρρητων ή αποκλειστικών δεδομένων ή ασφαλούς διατήρησής τους. Υποστηριζόμενες εκδόσεις. Ο Πελάτης πρέπει να διατηρεί το λογισμικό και τα Υποστηριζόμενα Προϊόντα στις ελάχιστες απαιτούμενες εκδόσεις που καθορίζονται από τη Dell ή στις διαμορφώσεις που καθορίζονται στο PowerLink για τα συστήματα αποθήκευσης Dell EMC Storage ή όπως καθορίζεται στη διεύθυνση για τα Υποστηριζόμενα Προϊόντα. Ο Πελάτης πρέπει επίσης να εξασφαλίζει την εγκατάσταση επανορθωτικών ανταλλακτικών, επιδιορθώσεων, ενημερώσεων λογισμικού ή μεταγενέστερων εκδόσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της Dell, προκειμένου να διατηρείται η ισχύς της Υπηρεσίας KYHD για τα Υποστηριζόμενα Συστήματα. Εγγυήσεις τρίτων. Αυτές οι Υπηρεσίες KYHD ενδέχεται να απαιτήσουν την πρόσβαση της Dell σε υλικό ή λογισμικό που δεν έχει κατασκευαστεί από την Dell. Οι εγγυήσεις ορισμένων κατασκευαστών ενδέχεται να καταστούν άκυρες, εάν η Dell ή οποιοσδήποτε άλλος εκτός του κατασκευαστή επεξεργαστεί το υλικό ή το λογισμικό. Αποτελεί υποχρέωση του Πελάτη να εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή των Υπηρεσιών της Dell δεν θα επηρεάσει τέτοιου είδους εγγυήσεις ή, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ότι ο Πελάτης θα αποδεχτεί τις συνέπειες. Η DELL ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KYHD ΤΗΣ DELL ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Υποχρεώσεις στο χώρο του πελάτη. Όταν οι Υπηρεσίες KYHD απαιτούν υποστήριξη στο χώρο του πελάτη, ο Πελάτης πρέπει να παρέχει ελεύθερη, ασφαλή και επαρκή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του και στα Υποστηριζόμενα Προϊόντα. Η επαρκής πρόσβαση περιλαμβάνει άφθονο χώρο εργασίας, ηλεκτρικό ρεύμα και τοπική τηλεφωνική γραμμή. Πρέπει να παρέχεται επίσης οθόνη, ποντίκι (ή συσκευή κατάδειξης) και πληκτρολόγιο (ΧΩΡΙΣ κόστος για την Dell), εάν το σύστημα δεν διαθέτει ήδη αυτά τα στοιχεία.

4 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ο Πελάτης δεν συμμορφώνεται με όλες τις ευθύνες και τους όρους που περιγράφονται στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών, τότε η Dell δεν υποχρεούται να παρέχει την Υπηρεσία KYHD. Σημαντικές πρόσθετες πληροφορίες Εκχώρηση. Η Dell μπορεί να εκχωρήσει την παρούσα Υπηρεσία KYHD ή/και Περιγραφή Υπηρεσίας σε πιστοποιημένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών. Ακύρωση. Εάν δεν προβλέπεται άλλως από την ισχύουσα νομοθεσία, ο Πελάτης μπορεί να σταματήσει την Υπηρεσία KYHD εντός των πρώτων δέκα (10) ημερών αφού λάβει τον υποκατάστατο σκληρό δίσκο που παρέχεται στα πλαίσια της Ειδικευμένης επισκευής. Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παρούσα συμφωνία, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Dell στο για να ακυρώσει το συμφωνητικό και να επιστρέψει τον ελαττωματικό σκληρό δίσκο στην Dell σύμφωνα με τους όρους της περιορισμένης εγγύησης υλικού ή σύμβασης σέρβις του. Σε περίπτωση μη έγκαιρης επιστροφής του ελαττωματικού δίσκου στην Dell σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες, υπάρχει πιθανότητα αναστολής της υποστήριξης περιορισμένης εγγύησης υλικού του Πελάτη ή χρέωσης της πιστωτικής κάρτας σας ή τιμολόγησης του ποσού στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή της Dell για το εν λόγω εξάρτημα. Η αναστολή της περιορισμένης εγγύησης υλικού εξαιτίας μη κατάλληλης επιστροφής εξαρτήματος, δεν επηρεάζει τη διάρκεια της περιορισμένης εγγύησης υλικού, καθώς αυτή θα λήξει σύμφωνα με την αρχική της διάρκεια. Η Dell δύναται να ακυρώσει την Υπηρεσία KYHD ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους: Ο Πελάτης δεν καταβάλλει στο ακέραιο το αντίτιμο για τη συγκεκριμένη Υπηρεσία KYHD, σύμφωνα με τους όρους του τιμολογίου, Ο Πελάτης αρνείται να συνεργαστεί με τον αναλυτή υποστήριξης ή τον τεχνικό που έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Πελάτη, ή Ο Πελάτης δεν συμμορφώνεται με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στην παρούσα Περιγραφή υπηρεσιών. Εάν η Dell ακυρώσει την παρούσα Υπηρεσία KYHD, η Dell θα αποστείλει στον Πελάτη έγγραφη γνωστοποίηση της ακύρωσης στη διεύθυνση που αναφέρεται στο τιμολόγιο του Πελάτη. Η γνωστοποίηση θα περιλαμβάνει τον λόγο ακύρωσης και την ημερομηνία ισχύος αυτής, που θα εμπίπτει μετά από τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία η Dell αποστέλλει ειδοποίηση ακύρωσης στον Πελάτη, εκτός αν ο πολιτειακός νόμος προβλέπει άλλους όρους ακύρωσης που δεν δύναται να τροποποιηθούν διά του συμφωνητικού. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η DELL ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ KYHD ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ Ή ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ DELL. Θέματα εμπιστευτικότητας ή αποκλειστικών δικαιωμάτων. Ο Πελάτης συμφωνεί ότι πληροφορίες ή δεδομένα που γνωστοποιούνται ή αποστέλλονται στην Dell, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή άλλως, δεν θεωρούνται εμπιστευτικά ή αποκλειστικά για τον Πελάτη.

5 Συμφωνίες σέρβις τρίτων. Ο Πελάτης αναγνωρίζει ότι ενδέχεται να παρέχονται υπηρεσίες για τα Υποστηριζόμενα προϊόντα από εμπόρους λιανικής πώλησης αυτών και ότι οι Υπηρεσίες στην παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας μπορεί να είναι παρόμοιες ή πανομοιότυπες με τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους εμπόρους λιανικής πώλησης. Ο Πελάτης αναγνωρίζει επίσης ότι αν δεν προβλέπεται ρητά άλλως, η παροχή Υπηρεσιών από την Dell σύμφωνα με την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας, είναι ξεχωριστή από τις υπηρεσίες που παρέχονται από έμπορο λιανικής πώλησης Υποστηριζόμενων προϊόντων. Ισχύον δίκαιο. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΔΙΕΝΕΞΗ Ή ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΘΙΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ DELL που προκύπτουν από ή σχετίζονται με την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας, την ερμηνεία ή αθέτηση αυτής, την καταγγελία ή την εγκυρότητά της, τις σχέσεις που προκύπτουν από την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας, τη διαφήμιση της Dell ή οποιαδήποτε σχετική αγορά, ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΝΟΜΩΝ. Δεσμευτική διαιτησία. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΔΙΕΝΕΞΗ Ή ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΘΙΜΙΚΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ DELL, των εκπροσώπων, εργαζόμενων, διευθυντών, διαδόχων, εντολοδόχων και σχετιζόμενων μερών αυτής (από κοινού καλούμενων για τους σκοπούς της παρούσας παραγράφου "Dell") που προκύπτουν από ή σχετίζονται με την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας και την ερμηνεία ή αθέτηση, καταγγελία ή εγκυρότητα αυτής, τις σχέσεις που μπορεί να προκύψουν από την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας (συμπεριλαμβάνοντας, στον πλήρη βαθμό που επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο, τις σχέσεις με τρίτους που δεν υπογράφουν την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας), τη διαφήμιση της Dell ή οποιαδήποτε σχετική αγορά, ΘΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ("NAF") σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα Κώδικα διαδικασιών του (διαθέσιμος στο διαδίκτυο στη διεύθυνση ή τηλεφωνικά στο ). Η διαιτησία θα περιορίζεται αποκλειστικά στη διένεξη ή σύγκρουση μεταξύ Πελάτη και Dell. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ Η DELL ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ή ΠΑΓΙΩΣΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Ή ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Ή ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ή ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ. Η παρούσα συναλλαγή περιλαμβάνει διαπολιτειακό εμπόριο και αυτός ο όρος διέπεται από τον Ομοσπονδιακό Νόμο Διαιτησίας 9 U.S.C. sec (FAA). Κάθε απόφαση των διαιτητών είναι οριστική και δεσμευτική για κάθε συμβαλλόμενο και μπορεί να θεωρηθεί απόφαση σε οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας. Η Dell υποχρεούται να καταβάλει τυχόν τέλη διαιτησίας και τέλη που απαιτούνται για την εκδίκαση, στον βαθμό που αυτά υπερβαίνουν το ποσό καταχώρησης για την έναρξη απαίτησης στο δικαστήριο γενικής δικαιοδοσίας στην πολιτεία όπου διαμένει ο Πελάτης. Κάθε συμβαλλόμενος επιβαρύνεται με τις δικές του δαπάνες και αμοιβές δικηγόρων, αν υπάρχουν. Ωστόσο, εάν οποιοσδήποτε συμβαλλόμενος επικρατήσει σε νομοθετική απαίτηση που αναλαμβάνει τις αμοιβές δικηγόρων του επικρατούντος συμβαλλόμενου ή εάν υπάρχει γραπτή συμφωνία σχετικά με τις αμοιβές, ο Διαιτητής μπορεί να επιβάλλει εύλογα τέλη στον επικρατούντα συμβαλλόμενο, σύμφωνα με τους κανόνες διαμοιρασμού τελών που προβλέπονται από τον νόμο. Για πληροφορίες και κατάθεση απαιτήσεων, επικοινωνήστε με το NAF, P.O. Box 50191, Minneapolis, MN

6 Με την απουσία εγγυήσεων. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ Η DELL ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ. Η DELL ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΩ ΑΙΤΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ. Περιορισμός ευθύνης. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ DELL ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤ' ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ DELL ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ. Διάφορα. Εάν οποιοσδήποτε όρος της παρούσας Περιγραφής Υπηρεσίας κριθεί άκυρος ή μη εφαρμόσιμος, οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν να τον διαγράψουν και συμφωνούν ότι οι υπόλοιποι όροι παραμένουν σε ισχύ. Όροι και προϋποθέσεις. Η Dell παρέχει τις παρούσες Υπηρεσίες σύμφωνα με την παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας και τους όρους και τις προϋποθέσεις των συνήθων όρων και προϋποθέσεων τιμολόγησης προς πώληση της Dell (βλ. Μεταβίβαση Υπηρεσίας. Ο Πελάτης απαγορεύεται να μεταβιβάσει την παρούσα Υπηρεσία KYHD. Τα Dell PowerEdge, Dell PowerEdge SC, PowerConnect, Dell Compellent,Dell Equal Logic, select PowerVault and Dell EMC Enterprise Storage, OptiPlex, Precision, Latitude, Dimension, Vostro, XPS, Alienware, Adamo, Studio και Inspiron είναι σήματα κατατεθέντα της Dell Inc.

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση

Περιγραφή Υπηρεσίας Επιτόπου διάγνωση Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell παρέχει την Υπηρεσία ς (η Υπηρεσία ) σύμφωνα με τους κάτωθι όρους ( Περιγραφή Υπηρεσίας ). Με την υπηρεσία αυτή παρέχεται η δυνατότητα επιτόπιας διάγνωσης τυχόν προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της υπηρεσίας Copilot Optimize - Reporting

Αντικείμενο της υπηρεσίας Copilot Optimize - Reporting Περιγραφή υπηρεσίας Copilot Optimize - Reporting CAA-1013 Επισκόπηση υπηρεσίας Η περιγραφή για την εν λόγω υπηρεσία («Περιγραφή υπηρεσίας») αποτελεί συμφωνία που συνάπτεται από εσάς, τον πελάτη («εσείς»

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Υποστήριξη με εγγύηση που λήγει μετά από κάθε μεμονωμένο περιστατικό για εμπορικούς πελάτες Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση και εφαρμογή έως και 2 περιβλημάτων δίσκων σε ένα νέο περιβάλλον Compellent

Εγκατάσταση και εφαρμογή έως και 2 περιβλημάτων δίσκων σε ένα νέο περιβάλλον Compellent Περιγραφή υπηρεσιών Εγκατάσταση και εφαρμογή έως και 2 περιβλημάτων δίσκων σε ένα νέο περιβάλλον Compellent Εισαγωγή στη συμφωνία παροχής υπηρεσιών σας Αυτή η υπηρεσία παρέχει την εγκατάσταση και την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Διαγνωστικός έλεγχος Dell Compellent στο δίκτυο περιοχής αποθήκευσης (SAN)

Διαγνωστικός έλεγχος Dell Compellent στο δίκτυο περιοχής αποθήκευσης (SAN) Περιγραφή υπηρεσίας Διαγνωστικός έλεγχος Dell Compellent στο δίκτυο περιοχής αποθήκευσης (SAN) Επισκόπηση υπηρεσίας Η περιγραφή για την εν λόγω υπηρεσία («Περιγραφή υπηρεσίας») αποτελεί συμφωνία που συνάπτεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Βασική υποστήριξη υλικού

Περιγραφή Υπηρεσίας Βασική υποστήριξη υλικού Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell παρέχει βασική τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της (εφεξής, η «βασική υποστήριξη) σύµφωνα µε τους όρους του παρόντος συµφωνητικού (εφεξής περιγραφή υπηρεσίας ) και το επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Πρόσθετα Δικαιώματα δυνάμει των Νόμων περί Προστασίας Καταναλωτών. Εάν ΕΣΕΙΣ είστε καταναλωτής, ενδέχεται να έχετε έννομα (κατοχυρωμένα) δικαιώματα επιπλέον αυτών που καθορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσίας. Dell ProSupport

Περιγραφή υπηρεσίας. Dell ProSupport Περιγραφή υπηρεσίας Dell ProSupport Εισαγωγή στη συμφωνία παροχής της υπηρεσίας σας Η Dell παρέχει τις υπηρεσίες Dell ProSupport (οι "Υπηρεσίες") για επιλεγμένα προϊόντα Force10 και Dell Force10 ("Προϊόντα"

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Dell Μεταπώληση και ανακύκλωση ηλεκτρονικών

Περιγραφή υπηρεσιών Dell Μεταπώληση και ανακύκλωση ηλεκτρονικών Υπηρεσίες Dell Περιγραφή υπηρεσιών Dell Μεταπώληση και ανακύκλωση ηλεκτρονικών Επισκόπηση υπηρεσίας Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρέχει Υπηρεσίες Μεταπώληση και ανακύκλωση ηλεκτρονικών Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση )

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση ) Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση ) Όροι και προϋποθέσεις Ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την Παρούσα Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης HP Care Pack. Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για προσωπικό IT

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για προσωπικό IT Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για προσωπικό IT Επισκόπηση όρων και προϋποθέσεων Η παρούσα συμφωνία ("Συμφωνία" ή "Περιγραφή υπηρεσιών") συνάπτεται μεταξύ του πελάτη ("εσείς" ή "Πελάτης") και του

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσίας. Επισκόπηση υπηρεσίας. Όροι και προϋποθέσεις υποστήριξης Copilot

Περιγραφή υπηρεσίας. Επισκόπηση υπηρεσίας. Όροι και προϋποθέσεις υποστήριξης Copilot Περιγραφή υπηρεσίας Όροι και προϋποθέσεις υποστήριξης Copilot Επισκόπηση υπηρεσίας Η περιγραφή για την εν λόγω υπηρεσία («Περιγραφή υπηρεσίας») αποτελεί συμφωνία που συνάπτεται από εσάς, τον πελάτη («εσείς»

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ( ΣΥΜΦΩΝΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ MICROBIOLOGICS, INC. (Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή MBL ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ή

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500 Περιορισμένη εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση HP Προϊόν HP Εκτυπωτής Λογισμικό Κεφαλή εκτύπωσης Δοχείο μελανιού Διάρκεια περιορισμένης εγγύησης 1 έτος 90 ημέρες από

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP προσφέρει δυνατότητα αντικατάστασης των ελαττωματικών εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας ProSupport για το προσωπικό IT (Prosupport for IT)

Περιγραφή Υπηρεσίας ProSupport για το προσωπικό IT (Prosupport for IT) Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell προσφέρει την υπηρεσία ProSupport για το προσωπικό IT των πελατών (η Υπηρεσία ή οι Υπηρεσίες ) για επιλεγμένα συστήματα διακομιστών, αποθήκευσης, επιτραπέζιων υπολογιστών και

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες Επισκόπηση όρων και προϋποθέσεων Η παρούσα συμφωνία ("Συμφωνία" ή "Περιγραφή υπηρεσιών") συνάπτεται μεταξύ του πελάτη ("εσείς" ή "Πελάτης") και

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για OEM

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για OEM Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για OEM 1. ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΩΝ Η παρούσα Περιγραφή υπηρεσίας ("Περιγραφή υπηρεσίας") συνάπτεται μεταξύ του Κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού ("εσείς" ή

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΙΤ Dell Περιγραφή υπηρεσιών

Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΙΤ Dell Περιγραφή υπηρεσιών Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΙΤ Dell Περιγραφή υπηρεσιών 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μειωμένο χρόνο διακοπής της λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet 1. Σκοπός 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές

Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet 1. Σκοπός 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet Αυτή η προσφορά αρχίζει το Φεβρουάριο του 2018 και ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Τελευταία τροποποίηση: 27 Νοεμβρίου 2018 1 Αντικείμενο Όρων 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια περιφερειακών εξαρτημάτων/ παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Στις δυνατότητες της Υπηρεσίας σας (ή στα βασικά βήματα της Υπηρεσίας) περιλαμβάνονται τα εξής:

Στις δυνατότητες της Υπηρεσίας σας (ή στα βασικά βήματα της Υπηρεσίας) περιλαμβάνονται τα εξής: Περιγραφή Υπηρεσίας Out of Warranty Technical Support Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει την Υπηρεσία Out of Warranty Technical Support (τεχνική υποστήριξη εκτός εγγύησης)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή Όροι χρήσης 1. Εισαγωγή 1.1. Ο παρών διαδικτυακός χώρος «andreasmichailos.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δικηγορικών υπηρεσιών της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΠΕΓΚΑ Α.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom 1 Αντικείμενο Οι παρόντες Όροι χρήσης διέπουν τη χρήση των Διαδικτυακών Τοποθεσιών της TomTom και περιλαμβάνουν τα δικαιώματά σας, τις υποχρεώσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Προοίμιο

Όροι Χρήσης. Προοίμιο Όροι Χρήσης Προοίμιο Η Mondelez Europe Services GmbH και η Mondelez Ελλάς ΑΕ, συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου εταιρειών Mondelēz International Inc. είναι κάτοχοι και χειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος 2016 1. Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill 1.1. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις («Όροι και Προϋποθέσεις VIP») ισχύουν για το

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Εξυπηρέτηση για ολόκληρη την επιχείρηση Dell ProSupport

Περιγραφή υπηρεσιών Εξυπηρέτηση για ολόκληρη την επιχείρηση Dell ProSupport Περιγραφή υπηρεσιών Εξυπηρέτηση για ολόκληρη την επιχείρηση Dell ProSupport Επισκόπηση όρων και προϋποθέσεων Η παρούσα συμφωνία ("Συμφωνία" ή "Περιγραφή υπηρεσιών") συνάπτεται μεταξύ του πελάτη ("εσείς"

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής Designjet SD Pro Περιορισμένη εγγύηση 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Διαγνωστική υπηρεσία στον χώρο του πελάτη Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει Διαγνωστική υπηρεσία στον χώρο του Πελάτη (στο εξής «Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος εύρυθμης λειτουργίας SAN της Dell Compellent

Έλεγχος εύρυθμης λειτουργίας SAN της Dell Compellent Έλεγχος εύρυθμης λειτουργίας SAN της Dell Compellent Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει την υπηρεσία ελέγχου της εύρυθμης λειτουργίας δικτύου περιοχής αποθήκευσης

Διαβάστε περισσότερα

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος

αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός μαύρος αντάπτορας προστασίας υπέρτασης δικτύου λευκός 100-15-030 μαύρος 100-15-031 ηλεκτρικές προδιαγραφές προδιαγραφές λειτουργίας θερμοκρασία λειτουργίας 0 έως 40 C σχετική υγρασία λειτουργίας 0 έως 95% ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες

Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Το σύστημά σας. Για τους σκοπούς της παρούσας Συμφωνίας, Σύστημα θεωρείται κάθε σύστημα Dell που απαρτίζεται από τα εξής εξαρτήματα:

Διαβάστε περισσότερα

Απομακρυσμένη υλοποίηση μεταγωγέα ινοοπτικού καναλιού

Απομακρυσμένη υλοποίηση μεταγωγέα ινοοπτικού καναλιού Περιγραφή υπηρεσίας Απομακρυσμένη υλοποίηση μεταγωγέα ινοοπτικού καναλιού Εισαγωγή στη συμφωνία σας για την υπηρεσία Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξασφαλίζει την εξ αποστάσεως παροχή βοήθειας στον Πελάτη για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε 1 Γενικά Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αγορών (εφεξής «Γενικοί όροι») ισχύουν για όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που αγοράζει η Bayer

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Fast-Track Dispatch

Περιγραφή Υπηρεσίας Fast-Track Dispatch ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FAST-TRACK DISPATCH (FTD ή το Πρόγραμμα ) Λαμβάνοντας υπόψη τους κάτωθι όρους -, τα συμβαλλόμενα μέρη δηλώνουν ότι συμφωνούν και αποδέχονται τα εξής: Για την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτής HP Latex 1500 Περιορισμένη εγγύηση 2016 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Η παρούσα Σύμβαση (αποκαλούμενη στο εξής «Σύμβαση»), συναφθείσα την..., 2018, μεταξύ Αφενός της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας ProSupport για τελικούς χρήστες (Prosupport for End Users)

Περιγραφή Υπηρεσίας ProSupport για τελικούς χρήστες (Prosupport for End Users) Επισκόπηση Υπηρεσίας Η Dell προσφέρει την υπηρεσία ProSupport για τελικούς χρήστες (η Υπηρεσία ή οι Υπηρεσίες ) για επιλεγµένα συστήµατα διακοµιστών, αποθήκευσης, επιτραπέζιων υπολογιστών και δικτύων καθώς

Διαβάστε περισσότερα

EPSON COVERPLUS Όροι

EPSON COVERPLUS Όροι EPSON COVERPLUS Όροι 1. Ορισμοί Ερμηνείες όρων: «Δήλωση» είναι η διαδικασία που ακολουθείτε στην ιστοσελίδα εγγραφής CoverPlus της EPSON, εισάγοντας τον αριθμό ενεργοποίησης που προμηθευτήκατε (ή σας παρασχέθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

e-genius.gr 2006 All rights reserved.

e-genius.gr 2006 All rights reserved. e-genius.gr 2006 All rights reserved. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατα παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE 1. Συμβαλλόμενα μέρη Στην Αθήνα, σήμερα την.., τα παρακάτω πρόσωπα (στο εξής «συμβαλλόμενοι»), αφενός η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ AFTERMARKET 1. Πεδίο εφαρμογής Αυτοί οι γενικοί όροι του συμβολαίου ισχύουν αποκλειστικά για την πώληση προϊόντων που προορίζονται για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Παρακαταθήκης Μεταξύ

Συμφωνία Παρακαταθήκης Μεταξύ Συμφωνία Παρακαταθήκης Μεταξύ Καταθέτης Κος / Κα Διεύθυνση Τ.Κ. Τηλ. Email Γκαλερί Peter s Gallery Ιωάννη Πολέμη 31, 3085 Λεμεσός Τηλ. +357 25384804 Fax +357 25384204 info@petersgallery.com.cy Αιτιολογική

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας. Υπηρεσία Dell ProSupport Point of Need. Εισαγωγή. Το πεδίο εφαρμογής της Υπηρεσίας

Περιγραφή Υπηρεσίας. Υπηρεσία Dell ProSupport Point of Need. Εισαγωγή. Το πεδίο εφαρμογής της Υπηρεσίας Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία Dell ProSupport Point of Need Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει τις υπηρεσίες Dell ProSupport Point of Need (προληπτική υποστήριξη της

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Η Cardlink (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cardlink.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μεταμόρφωση, 18 Μαΐου 2018 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΤΕΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 3. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ... 4 4. ΠΛΗΡΩΜΕΣ... 5 5. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ... 7 6. ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία Αντικατάστασης Μπαταριών Εκτός Εγγύησης (BRS) για σφραγισμένες μπαταρίες

Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία Αντικατάστασης Μπαταριών Εκτός Εγγύησης (BRS) για σφραγισμένες μπαταρίες Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία Αντικατάστασης Μπαταριών Εκτός Εγγύησης (BRS) για σφραγισμένες μπαταρίες Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει την Υπηρεσία Αντικατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας. Υπηρεσία βασικής υποστήριξης υλισμικού. Εισαγωγή. Το πεδίο εφαρμογής της Συμφωνίας σας για την Υπηρεσία

Περιγραφή Υπηρεσίας. Υπηρεσία βασικής υποστήριξης υλισμικού. Εισαγωγή. Το πεδίο εφαρμογής της Συμφωνίας σας για την Υπηρεσία Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία βασικής υποστήριξης υλισμικού Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει Υπηρεσία βασικής υποστήριξης υλισμικού (στο εξής «Υπηρεσία (Υπηρεσίες)»)

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750. Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτές Scitex FB550 και FB750 Περιορισμένη εγγύηση 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Περιορισµένη Εγγύηση και Τεχνική Υποστήριξη

ιεθνής Περιορισµένη Εγγύηση και Τεχνική Υποστήριξη ιεθνής Περιορισµένη Εγγύηση και Τεχνική Υποστήριξη Η παρούσα εγγύηση καλύπτει προϊόντα, τα οποία καθορίζονται στο παρόν έγγραφο και αγοράστηκαν µετά την 1η Μαρτίου 2003. Γενικοί όροι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες

Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Service Description Consumer Basic Hardware Service Περιγραφή Υπηρεσίας: Υπηρεσίες βασικής υποστήριξης υλισμικού για μη επιχειρηματικούς πελάτες Το σύστημά σας. Για τους σκοπούς της παρούσας Συμφωνίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell

Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Περιγραφή Υπηρεσίας της Dell Ανακύκλωση περιουσιακών στοιχείων τεχνολογίας πληροφοριών - Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική Εισαγωγή Η Dell βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»]

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Λεωφόρος Κυρηνείας 97, Αγλαντζιά, 2114

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Στο Δήμο Αντιπάρου σήμερα στις 24 Ιουνίου 2014 οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1) Ο Δήμος Αντιπάρου Ν.Π.Δ.Δ. που εδρεύει στην Αντίπαρο ΑΦΜ: 999247040, ΔΟΥ: Πάρου, νομίμως εκπροσωπούμενος, βάση του 4481/31-12-2010,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ LIEBERT ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΤΕΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 3. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ... 4 4. ΠΛΗΡΩΜΕΣ... 5 5. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ... 7 6. ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΚΟΠΟΣ: Οι παρακάτω Γενικοί Όροι Πώλησης Αγαθών και Παροχής Υπηρεσιών θα εφαρμόζονται: i) Σε όλες τις συμβάσεις πώλησης αγαθών μεταξύ της Θ.

Διαβάστε περισσότερα

[SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung»)

[SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung») [SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.] («Samsung») - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το παρόν έγγραφο παρέχει τους όρους και τις προϋποθέσεις της περιορισμένης εγγύησης της Samsung για τους Καταναλωτές («Εγγύηση»).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι: Οι παρόντες Όροι Χρήσης Ιστοσελίδων της Abbott Laboratories (εφεξής καλούμενοι «Όροι Χρήσης») διέπουν την πρόσβαση σας σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από την Abbott Laboratories, συμπεριλαμβανομένων των

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα:

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα: 1. Γενικά 1.1 Οι παρόντες όροι αποτελούν νομικό έγγραφο («Σύμβαση») το οποίο ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως αγοραστής («εσείς») και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Power of Knowledge

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΑΠΟ 13 Αντικείμενο : «Υλοποίηση του Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά

Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά Υποστήριξη Υλικού HP στο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ Υπηρεσία Παραλαβής & Επιστροφής με προστασία από τυχαία ζημιά Υπηρεσίες HP Care Pack Η Υποστήριξη Υλικού HP με μεταφορά σε άλλο χώρο είναι μια ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Σελίδα 1 από 6 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες του FY16 Cloud PBX Adoption Offer ( Προσφορά ), συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Η Υπηρεσία Μαζικής Αποστολής Μηνυμάτων (Bulk SMS) (που στο εξής θα καλείται «η Υπηρεσία») παρέχει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής HP SD Pro 44 ιντσών Περιορισμένη εγγύηση Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Η HP δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά ή συντακτικά σφάλματα και παραλείψεις στον

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σήμερα, την.././., μεταξύ των εξής συμβαλλομένων μερών: α) Της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΨΩΜΙΑΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα την ΠΑΤΡΑ, οδό ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΛΕΑ 37, αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες

Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες Περιγραφή υπηρεσιών Dell ProSupport για τελικούς χρήστες 1. ΕΠΙΣΚOΠΗΣΗ OΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘEΣΕΩΝ Αυτή η Περιγραφή υπηρεσιών ("Περιγραφή υπηρεσιών") συνάπτεται μεταξύ του πελάτη ("εσείς" ή "Πελάτης") και του

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρήσεις. Είδους 11. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Παρατηρήσεις. Είδους 11. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ GE Healthcare Α.Ε. Σώρου 8-10 (Κτίριο C) 15125 Mαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Yπόψη: κας Α. Συμνιανάκη Τηλ. 28210 22306

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (Σ.Α.Χ.Τ.Χ.). ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «I AGREE» Ή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 27/01/2015 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθ. Πρωτ. 4094 ΣΥΜΒΑΣΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΟΥ 1.943,40 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & προϋποθέσεις. 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Οι εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις παρατίθενται στον Πίνακα Α.

Όροι & προϋποθέσεις. 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Οι εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις παρατίθενται στον Πίνακα Α. Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet Αυτή η προσφορά αρχίζει το Φεβρουάριο του 2018. Παρ' ότι υπήρξαν παρόμοιες προηγούμενες προωθήσεις, αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διαδέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ενσύρματο Πληκτρολόγιο Easy Work 2000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 πλήκτρα ειδικών λειτουργιών Αποδοτική διάταξη Εξαιρετικά λεπτό 12 σύνθετα πλήκτρα 8 προσαρμόσιμα πλήκτρα Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη δικαιούχο ή συνδικαιούχο καταθετικού λογαριασμού (εφεξής «Δικαιούχος») την «Υπηρεσία Alpha Alerts» (εφεξής «Υπηρεσία»), η οποία αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθεια και Χρήσης Εξοπλισμού

Όροι Προμήθεια και Χρήσης Εξοπλισμού 1. Αντικείμενο Όρων Όροι Προμήθεια και Χρήσης Εξοπλισμού 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια τερματικού εξοπλισμού κατάλληλου για την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες (εφεξής ο «Εξοπλισμός»)

Διαβάστε περισσότερα

β) Η εγγύηση Media Markt Plus Guarantee (G-Plus) είναι ισχυρή μόνο για καταναλωτικά προϊόντα και δεν καλύπτει προϊόντα, που αγοράζονται για εμπορική

β) Η εγγύηση Media Markt Plus Guarantee (G-Plus) είναι ισχυρή μόνο για καταναλωτικά προϊόντα και δεν καλύπτει προϊόντα, που αγοράζονται για εμπορική ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ 1. Γενικά α) Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη σύμβαση επέκτασης εγγύησης Media Markt Plus Guarantee (G-Plus). Οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση αντίθετος ή αποκλίνων από τους

Διαβάστε περισσότερα