Αρχείο Εργαζομένων. Στη σελίδα «Σχόλια» μπορούμε να κρατήσουμε κάποια σχόλια για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο ή. θέλουμε να τυπώνονται στο. δίνουμε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρχείο Εργαζομένων. Στη σελίδα «Σχόλια» μπορούμε να κρατήσουμε κάποια σχόλια για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο ή. θέλουμε να τυπώνονται στο. δίνουμε."

Transcript

1

2 Αρχείο Εργαζομένων

3 Αρχείο Εργαζομένων Η βασική οθόνη καταχώρησης στο αρχείο εργαζομένων φαίνεται ακόλουθα. Το πρόγραμμα αυτό διαχειρίζεται 6 οθόνες : Βασικά, Λοιπά, Σχόλια, Παράμετροι, Ταμείαεπιδόματα, Εξ Μισθού, Ελεύθερα. Στην πρώτη σελίδα «Βασικά» για κάθε εργαζόμενο τηρούνται αναλυτικά στοιχεία όπως επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα μητέρας, διεύθυνση, ΑΦΜ ΔΟΥ, Α.Δ.Τ, Α.Μ ΙΚΑ, Α.Μ ΤΕΑΥΕΤ, ειδικότητα, ωράριο εργασίας κλπ.

4 Αρχείο Εργαζομένων Στη σελίδα «Λοιπά» τηρούνται στοιχεία του κάθε εργαζόμενου όπως οικογενειακή κατάσταση, ημερομηνία γέννησης πρόσληψης απόλυσης, προϋπηρεσία (συμπληρώνουμε έτη - μήνες-μέρες προϋπηρεσίας σε προηγούμενους εργοδότες που όμως αναγνωρίζεται από εμάς), ημέρες κανονικής αδείας, μέρες και ώρες εργασίας ανά μήνα και εβδομάδα, καθώς και τον μισθό του. Εάν ο εργαζόμενος είναι υπάλληλος δίνουμε στο αντίστοιχο πεδίο της οθόνης 1, εάν είναι εργάτης 2. Εάν για την πληρωμή του προσωπικού χρησιμοποιούμε το τραπεζικό σύστημα στο πεδίο τρόπος πληρωμής τράπεζα βάζουμε 01. Εάν ο εργαζόμενος είναι εποχιακός βάζουμε τικ στον αντίστοιχο πεδίο. Εάν απολύθηκε ή αποχώρησε ο εργαζόμενος για να μη συμπεριλαμβάνεται στις μισθοδοτικές καταστάσεις, Δώρο Πάσχα, Επίδομα αδείας, Δώρο Χριστουγέννων βάζουμε τικ στο πεδίο μη ενεργός.

5 Αρχείο Εργαζομένων Στη σελίδα «Σχόλια» μπορούμε να κρατήσουμε κάποια σχόλια για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο ή ακόμη κάποια σχόλια που θέλουμε να τυπώνονται στο φύλλο ανάλυσης που του δίνουμε.

6 Αρχείο Εργαζομένων Στη σελίδα «παράμετροι» αφορά στοιχεία για την ΑΠΔ, όπως Παράρτημα, ΚΑΔ, Κωδικό ειδικότητας, Ειδική περ. Ασφάλισης, Πακέτο κάλυψης, Κατάστημα ΙΚΑ. Επίσης μπορούμε να ομαδοποιήσουμε τους εργαζόμενους κατά ομάδες κατηγορίες και υποκατηγορίες που ορίζουμε στις παραμέτρους του συστήματος. Μπορούμε ακόμη τους εργαζόμενους να τους έχουμε κατά καταστήματα εργασίας και κατά τμήματα καταστήματος. Ακόμη εάν θέλουμε η μισθοδοσία να μας δίνει κάποια ομαδοποιημένα στοιχεία για τη λογιστική υπάρχει το πεδίο κέντρο κόστους που εάν συμπληρωθεί μπορούμε να παίρνουμε καταστάσεις μισθοδοσίας κατά κέντρα κόστους. Τέλος υπάρχει το πεδίο προς λογιστική που είναι μια άλλη ομαδοποίηση των εργαζομένων βάσει της οποίας στη γέφυρα προς λογιστική καθορίζουμε ποιους λογαριασμούς θα ενημερώνει.

7 Αρχείο Εργαζομένων Τέλος στη σελίδα «Ταμεία Επιδόματα» κρατάμε τους ασφαλιστικούς οργανισμούς του εργαζομένου, την ανάλυση μισθού - επιδομάτων και στοιχεία για αυτόματη δημιουργία εγγραφών κανονικής μισθοδοσίας, προκαταβολών και δανείων.

8 Αρχείο Εργαζομένων

9 Αρχείο Εργαζομένων

10 Προϋπηρεσία Αποζημιώσεις

11 Προϋπηρεσία Αποζημιώσεις Στην οθόνη συμπληρώνοντας το πεδίο ημερομηνία υπολογισμού μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να έχουμε στοιχεία για προϋπηρεσίας αλλά και πρόβλεψη αποζημίωσης εργαζομένων, κατάσταση προϋπηρεσίας και κατάσταση αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης. Πριν την εκτύπωση χρειάζεται να τρέχουμε τον υπολογισμό ΠροϋπηρεσίαςΑποζημίωσης για να έχουμε ενημερωμένες εκτυπώσεις.

12 Κατάσταση Προυπηρεσίας

13 Κατάσταση αποζημειώσεων απόλυσης

14 Βεβαίωση δήλωσης εργοδότη

15 Βεβαίωση δήλωσης εργοδότη Η βεβαίωση αυτή δίνεται στο μισθωτό για να την χρησιμοποιήσει στο ΟΑΕΔ προκειμένου να του χορηγηθεί επίδομα ενεργείας

16 Βεβαίωση Εργοδότη

17 Μητρώο Αδειών Με την εντολή αυτή υπολογίζουμε την άδειες των εργαζομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

18 Μητρώο Αδειών Υπολογισμός ημερών που πήρε Το πρόγραμμα με βάση τις εγγραφές που βρίσκει για κάθε εργαζόμενο ενημερώνει τις στήλες με Ημέρες αδείας / Επίδομα αδείας / αποζημίωση αδείας. Οι κωδικοί κίνησης με χαρακτηρισμό 08 πηγαίνουν στην πρώτη στήλη που είναι οι ημέρες άδειας που έχει πάρει. Οι κωδικοί με χαρακτηρισμό 41 αφορούν το επίδομα αδείας. Οι κωδικοί με χαρακτηρισμό 23 αφορούν την αποζημίωση αδείας

19 Μητρώο Αδειών

20 Υπερωρίες - Δάνεια

21 Υπερωρίες - Δάνεια Κριτήρια επιλογής: Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.,) Περίοδος Εκτύπωσης και Σχόλιο.

22 Μητρώο Υπερωριών & Κατάσταση Δανείων

23 Πίνακας Προσωπικού Ο πίνακας προσωπικού περιέχει αναλυτικά στοιχεία των απασχολούμενων μισθωτών και προορίζεται για την επιθεώρηση εργασίας.

24 Πίνακας Προσωπικού Στοιχεία κατάστασης: Κωδικός, Επώνυμο / Όνομα, Όν. Πατέρα Μητέρας, Ηλικία, Οικ. Αριθμ., Κατ. Παιδιών, Ειδικότητα, Ημερομηνία Πρόσληψης., Προϋπηρεσία ΟΑΕΔ, Πρωτόκολλο, Ημερομηνία Α.Μ. ΙΚΑ, ΑΦΜ, Μικτές αποδοχές, Αρ. Αδ. Αλλοδαπού, Ωράριο, Ώρες Διαλείμματος, Α.Β Ανηλίκου.

25 Κατάσταση Προσωπικού

26 Κατάσταση εξέλιξης μισθού

27 Κατάσταση εξέλιξης μισθού Στον πίνακα εξέλιξη μισθού επιλέγουμε τον Εργαζόμενο (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.), και κάνουμε Ενημέρωση Μηνιαίων Αποδοχών ή Εκτύπωση Εξέλιξης Μισθού.

28 Εξέλιξη Μισθού

29 Πίνακες Εργαζομένων Όλοι οι βοηθητικοί πίνακες του αρχείου των εργαζομένων ενημερώνονται από αυτό το πρόγραμμα.

30 Πίνακες Εργαζομένων Ομάδες Τα πεδία που εμφανίζονται: Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρεία Κατηγορίες Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Ομάδα, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Ομάδα, Περιγραφή, Εταιρία. Υποκατηγορίες Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Κατηγορία, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Κατηγορία, Περιγραφή, Εταιρία.

31 Πίνακες Εργαζομένων Προς Λογιστική Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή,Εταιρία. Καταστήματα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή 1, Περιγραφή 2, Υπεύθυνος Όνομα, Ον Πατέρα, Διεύθυνση, Α.Φ.Μ., ΔΥΟ, Τηλέφωνο, Εταιρία Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή 1, Περιγραφή 2, Υπεύθυνος Όνομα, Ον Πατέρα, Διεύθυνση, Α.Φ.Μ., ΔΥΟ, Τηλέφωνο, Εταιρία Τμήματα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Κατάστημα, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Κατάστημα, Περιγραφή, Εταιρία.

32 Πίνακες Εργαζομένων Κέντρα Κόστους Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Περιγραφή 2, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Περιγραφή 2, Εταιρία. ΙΚΑ Καταστήματα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Εταιρία. ΙΚΑ Παραρτήματα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία.

33 Πίνακες Εργαζομένων ΙΚΑ Δραστηριότητα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή. ΙΚΑ Πακέτο κάλυψης Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή.

34 Πίνακες Εργαζομένων ΙΚΑ Ειδικότητα Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Δραστηριότητα, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Δραστηριότητα, Περιγραφή. Ειδική Ασφάλιση Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Δραστηριότητα, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Δραστηριότητα, Περιγραφή.

35 Πίνακες Εργαζομένων Τύποι Δηλώσεων Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή. Τύποι Αποδοχών Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή.

36 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

37 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

38 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

39 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

40 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

41 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

42 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

43 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

44 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

45 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

46 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

47 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

48 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

49 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

50 Εκτυπώσεις Εργαζομένων

51 Διαχείριση κινήσεων Ο οθόνη καταχώρησης των κινήσεων του κάθε εργαζόμενου είναι η ακόλουθη.

52 Διαχείριση κινήσεων Διαδικασία καταχώρησης. Το πρόγραμμα εμφανίζει την ημερομηνία καταχώρησης των κινήσεων, κατόπιν πληκτρολογούμε τον κωδικό του εργαζομένου και πηγαίνουμε στο πλέγμα για την καταχώρηση των κινήσεων. Με το πρόγραμμα αυτό διαχειριζόμαστε τις μεταβολές των εργαζομένων που αφορούν την εκάστοτε μισθοδοσία. Οι μεταβολές αφορούν ώρες εργασίας, υπερωρίες, δικαιολογημένες ή μη απουσίες καθώς και επιδόματα, bonus, προκαταβολές κ.τ.λ. Στοιχεία του πίνακα: Κωδικός Αποδοχών, Περιγραφή, Μ.Μ., Χρόνος, Ποσό, Ημερομηνία, Καταβληθέν, Αργίες Κυριακής, Αναδρομικές Κρατήσεις και Σχόλιο.

53 Δημιουργία κινήσεων Με την δημιουργία κινήσεων έχουμε μία πληθώρα επιλογών για αυτόματη δημιουργία εγγραφών.

54 Δημιουργία κινήσεων Κριτήρια επιλογής : Ημερομηνία, Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.), Αποδοχές Μέρες, Αποδοχές Ποσό, Περίοδος Πρόσληψης Απόλυσης, Περίοδος Υπολογισμού Εισφορών. Μηνιαία μισθοδοσία: Με το πρόγραμμα αυτό δημιουργούμε αυτόματα εγγραφές στο αρχείο μεταβολών για το κάθε εργαζόμενο που έχουμε ορίσει ότι συμμετέχει στην αυτόματη δημιουργία εγγραφών. Ο ορισμός για συμμετοχή στην αυτόματη δημιουργία εγγραφών υπάρχει στα σταθερά στοιχεία του εργαζομένου και στο πεδίο «Αυτόματες κινήσεις..1». Η επιλογή αυτή μπορεί να δοθεί όσες φορές θέλουμε, γίνεται διαγραφή των προηγουμένων εγγραφών και δημιουργείται κατόπιν η νέα εγγραφή. Στην περίπτωση που έχουμε τρέξει μία φορά το πρόγραμμα και έχει δημιουργεί εγγραφές για τα επιλεγμένα άτομα και κατόπιν απενεργοποιήσουμε κάποιο από αυτά, η εγγραφή που έχει δημιουργηθεί από το αρχικό τρέξιμο δεν διαγράφεται αυτόματα αλλά παραμένει στο αρχείο κινήσεων.

55 Διαχείριση κινήσεων αδειών Το πρόγραμμα αυτό είναι συμπληρωματικό και χρειάζεται μόνο στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε διορθώσεις σε άδειες που έχουν πάρει εργαζόμενοι μετά από την εκκαθάριση μισθοδοσίας

56 Διαχείριση κινήσεων αδειών Το πρόγραμμα αυτό είναι συμπληρωματικό και χρειάζεται μόνο στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε διορθώσεις σε άδειες που έχουν πάρει εργαζόμενοι μετά από την εκκαθάριση μισθοδοσίας

57 Εκκαθάριση Κάτω από την επιλογή υπάρχουν μία σειρά από εργασίες που αφορούν τον υπολογισμό της μισθοδοσίας. Καλό είναι μετά την κάθε εκκαθάριση και αφού ελεγχθούν οι καταστάσεις να γίνεται οριστικοποίηση των εγγραφών για να αποφεύγονται λάθη και εκκαθαρίσεις ήδη κλεισμένων μισθοδοσιών. Βέβαια κατά περίπτωση μπορούμε να ακυρώσουμε κάποια οριστικοποίηση για ολόκληρη μισθοδοσία ή για επιλεγμένο εργαζόμενο. Η εκκαθάριση υπολογίζει εισφορές και φόρο για κάθε μία εγγραφή χωριστά. Βέβαια κατά τον υπολογισμό των εισφορών λαμβάνονται υπ όψιν όλες οι κινήσεις ώστε να έχουμε σωστά ποσά σε σχέση με την ανώτερη κλίμακα του κάθε ταμείου. Η εκκαθάριση μπορεί να γίνει για όλους τους εργαζόμενους ή για επιλεγμένο άτομο.

58 Εκκαθάριση Εκκαθάριση προκαταβολής Το πρόγραμμα προχωράει σε εκκαθάριση προκαταβολής. Είναι χρήσιμο όταν έχουμε προκαταβολές μέσα στον μήνα και πληρωμή αυτών μέσω τράπεζας. Κριτήρια επιλογής: Μισθοδοσία, Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.), και Κατάστημα Εργασίας. Εκκαθάριση Με την επιλογή αυτή γίνεται εκκαθάριση και ενημερώνονται τα σύνολα της μισθοδοσίας. Συμφωνία αξιών Γενικά αυτή η επιλογή δεν χρειάζεται. Το πρόγραμμα συμφωνεί τα σύνολα που διαμορφώνει η εκκαθάριση με τις αναλυτικές κινήσεις καθώς και περιπτώσεις εγγραφών με περισσότερα από δύο δεκαδικά σε αξίες. Οριστικοποίηση εκκαθάρισης Γίνεται οριστικοποίηση της εκκαθάρισης την οποία μπορούμε με την παρακάτω εντολή να ακυρώσουμε. Η οριστικοποίηση κλειδώνει τις εγγραφές για να μας προστατεύσει από λάθος ενημερώσεις. Ακύρωση οριστικοποίησης Με την επιλογή αυτή ακυρώνουμε την οριστικοποίηση που έχουμε κάνει. Ακύρωση μπορεί να γίνει σε όλο το σετ της μισθοδοσίας ή μόνο σε ένα εργαζόμενο.

59 Συντήρηση Εκκαθάρισης Το πρόγραμμα αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε διορθώσεις στις αξίες που έχουν προκύψει μετά από την εκκαθάριση της μισθοδοσίας

60 Συντήρηση Εκκαθάρισης Για να είναι σωστή η επέμβαση πρέπει να διορθώνουμε τα σύνολα αλλά και τις αναλυτικές εγγραφές που έχουν γίνει.

61 Άρθρο Μισθοδοσίας

62 Άρθρο Μισθοδοσίας

63 Άρθρο Μισθοδοσίας

64 Πληροφόρηση Εκκαθάρισης

65 Πληροφόρηση Εκκαθάρισης Κριτήρια επιλογής : Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά Περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.), Μισθοδοσία και Περίοδος Εκτύπωσης.

66 Αποδοχές κατα μήνα Στήλες κατάστασης : Εργαζόμενος, Μισθοδοσία, Ημέρες Εργασίας, Αποδοχές, Κρατήσεις, Φόρος, Πληρωτέο και Ημερομηνία

67 Δισκέτες Τραπεζών

68 Δισκέτες Τραπεζών Κριτήρια επιλογής : Μισθοδοσία, Ημερομηνία Πληρωμής, Αύξων Αριθμός Μισθοδοσίας, Ένδειξη Δημ. Εκκρεμοτήτων, Ένδειξη γραμματοσειράς, Αιτ. Περιγραφή Εντολής. Η επιλογή αυτή αφορά εταιρείες που η πληρωμή της μισθοδοσίας γίνεται μέσω τραπέζης. Η ενημέρωση της δισκέτα γίνεται ως εξής :Συμπληρώνουμε το πεδίο Μισθοδοσία με το μήνα τον αφορά η συγκεκριμένη μισθοδοσία, την Ημερομηνία Πληρωμής, τον Αύξων Αριθμό Μισθοδοσίας προσέχοντας στη δισκέτα να επιλέγονται όσοι εργαζόμενοι έχουν τρόπο πληρωμής 01.

69 Κατάσταση για τράπεζα Κατάσταση για τράπεζα Στήλες κατάστασης: Χρέωση Λογαριασμού, Ποσό Χρέωσης, Α/Α, Πιστούμενος Λογαριασμός, Ποσό Πίστωσης, Κωδικός, Επώνυμο, Όνομα και Όνομα πατρός.

70 Προετοιμασία μισθοδοσίας

71 Καταστάσεις ελένχου

72 Καταστάσεις ελένχου

73 Καταστάσεις ελένχου

74 Καταστάσεις ελένχου

75 Καταστάσεις ελένχου

76 Καταστάσεις ελένχου

77 Καταστάσεις ελένχου

78 Καταστάσεις ελένχου

79 Καταστάσεις Μισθοδοσίας

80 Καταστάσεις Μισθοδοσίας

81 Καταστάσεις Μισθοδοσίας

82 Καταστάσεις Μισθοδοσίας

83 Καταστάσεις Μισθοδοσίας

84 Ελλιπείς εγγραφές

85 Ελλιπείς εγγραφές

86 Διαχείριση Σχεδίου Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις οθόνες. Στην πρώτη τηρούμε τα βασικά στοιχεία ενός λογαριασμού, στη δεύτερη συμπληρωματικά στοιχεία και στην Τρίτη ανάλυση αξιών κατά μήνα. Εδώ καταχωρούμε ή διορθώνουμε το λογιστικό σχέδιο.

87 Διαχείριση Σχεδίου Με το ξεκίνημα του προγράμματος βρισκόμαστε στο πεδίο αναζήτησης που βρίσκεται κάτω και δεξιά της οθόνης. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με κωδικό, περιγραφή ή ΑΦΜ. Ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ. Η διαδικασία εισαγωγής δεν διαφέρει από την διαδικασία διόρθωσης. Εισάγουμε ή διορθώνουμε τα πεδία της οθόνης και μετά πατάμε Ενημέρωση ή Ενημέρωση / Περιγραφή οπότε τα στοιχεία από την οθόνη μεταφέρονται στην database. Κατά την εισαγωγή στο πεδίο λογαριασμών αν γράψουμε μέρος του λογαριασμού και > το σύστημα μας εμφανίζει τον τελευταίο χρησιμοποιηθέντα κωδικό όπου το κάνουμε +1 και ανοίγουμε νέο λογαριασμό. Στο Tab Αξίες έχουμε ανάλυση των αξιών σε Απογραφή, Χρέωση, Πίστωση ανά μήνα στην τρέχουσα χρήση. Το πρόγραμμα καλύπτει σωστά και εταιρίες με υπέρ δωδεκάμηνη χρήση.

88 Διαχείριση κινήσεων

89 Διαχείριση κινήσεων

90 Γέφυρα προς λογιστική

91 Γέφυρα προς λογιστική Ενημέρωση λογιστικής Το πρόγραμμα αυτό με βάση τις γέφυρες που έχουν οριστεί δημιουργεί τις εγγραφές της γενικής λογιστικής. Κατάσταση ελέγχου Με την κατάσταση αυτή βλέπουμε τις εγγραφές της λογιστικής που έχουν δημιουργηθεί από την ενημέρωση Στήλες κατάστασης : Ημερομηνία, Παραστατικό, Αιτιολογία, Λογαριασμός, Περιγραφή, Χρέωση και Πίστωση. Ενημέρωση σε log.txt Σε περίπτωση που τηρούμαι λογιστική σε άλλη εφαρμογή πέρα του keystat με την επιλογή αυτή δημιουργείται αρχείο text με τις εγγραφές της λογιστικής. Ενημέρωση Keystat Δίνεται εντολή για ενημέρωση του λογιστικού προγράμματος. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργεί τις εγγραφές μέσα στις κινήσεις τις γενικής λογιστικής στην ημερομηνία που έχει εκδοθεί η μισθοδοσία.

92 Γέφυρα προς λογιστική Με τα προγράμματα αυτού του υποσυστήματος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λογιστικό σχέδιο και να κάνουμε όλες εκείνες τις ρυθμίσεις ώστε να δημιουργούνται εγγραφές στη γενική λογιστική είτε με αυτόματη ενημέρωση του Keystat είτε υπό μορφή αρχείου text για λογιστικές άλλων προγραμμάτων. Η ημερομηνία εγγραφών είναι η έως ημερομηνία περιόδου.

93 Καρτέλα Λογαριασμού Με την επιλογή καρτέλα λογαριασμού παίρνουμε ανάλυση των κινήσεων των λογαριασμών στην περίοδο που επιλέξαμε.

94 Καρτέλα Λογαριασμού Στήλες κατάστασης: Ημερομηνία, Παραστατικό, Αιτιολογία, κέντρο κόστους, Χρέωση, Πίστωση, Υπόλοιπο, Σύνολο χρέωσης και Σύνολο πίστωσης, Σύνολο Περιόδου και Γενικό Σύνολο.

95 Παράμετροι προς Λογιστική

96 Παράμετροι προς Λογιστική

97 Παράμετροι προς Λογιστική

98 Πίνακες Λογιστικής Όλοι οι βοηθητικοί πίνακες της λογιστικής τους ενημερώνουμε από αυτό το πρόγραμμα.

99 Πίνακες Λογιστικής Αιτιολογίες Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Μισθοδοσία, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Μισθοδοσία, Περιγραφή, Εταιρία. Κέντρα Κόστους Τα πεδία που εμφανίζονται Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία. Τα κριτήρια επιλογής Είναι Κωδικός, Περιγραφή, Εταιρία.

100 Πίνακες Λογιστικής

101

102 Ευρετήρια - Υπόλοιπα

103 Ευρετήρια - Υπόλοιπα

104 Συμφωνίες Ελλιπείς εγγραφές

105 Συμφωνίες Ελλιπείς εγγραφές

106 Διαχείριση Ρεπό

107 Διαχείριση Ρεπό

108 Κάρτες Παρουσιών

109 Κάρτες Παρουσιών

110 Ενημέρωση Ημ.Εργασίας-ΡΕΠΟ

111 Ενημέρωση Ημ.Εργασίας-ΡΕΠΟ

112 Κατάσταση Ημ.Εργασίας-ΡΕΠΟ

113 Κατάσταση Ημ.Εργασίας-ΡΕΠΟ

114 Αλλαγή Μισθού

115 Αλλαγή Μισθού

116 Μικτές αποδοχές από Καθαρές

117 Μικτές αποδοχές από Καθαρές Το πρόγραμμα αυτό είναι χρήσιμο για να μπορούμε να υπολογίσουμε τις μικτές αποδοχές ενός εργαζομένου με βάση τις καθαρές του αποδοχές. Το πρόγραμμα κατά τον υπολογισμό λαμβάνει υπ όψιν του το φόρο και τις ασφαλιστικές εισφορές που αναλογούν. Για να γίνει σωστά ο υπολογισμός πρέπει να έχουμε καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία του εργαζομένου καθώς και τα στοιχεία ασφάλίσης του.

118 Εκτυπώσεις Συμπληρωματικών

119 Εκτυπώσεις Συμπληρωματικών

120 Ενημέρωση Εκτύπωση ΑΠΔ

121 Ενημέρωση Εκτύπωση ΑΠΔ Κριτήρια επιλογής : Περίοδος Εκτύπωσης, Τύπος Δήλωσης, Ημερομηνία Υποβολής, Ημερομηνία Παύσης Εργασιών και Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.). Ενημέρωση ΑΠΔ Για την ενημέρωση ΑΠΔ χρειάζεται να έχουμε καθορίσει το τρίμηνο για το οποίο θέλουμε να κάνουμε τον υπολογισμό. Με την εκτέλεση του προγράμματος αυτού ενημερώνεται το αρχείο της ΑΠΔ το οποίο παραμένει στη βάση ανεξάρτητα σε πιο τρίμηνο δουλεύουμε.

122 Ενημέρωση Εκτύπωση ΑΠΔ Συνοδευτικό έντυπο Το έντυπο αυτό αφορά ΑΠΔ που υποβάλλονται με ηλεκτρονική μορφή (δισκέτα ή cd). Στοιχεία κατάστασης : Τύπος δήλωσης υποκατάστημα υποβολής στοιχεία επιχείρησης όπως επωνυμία επιχείρησης ΑΜΕ ΑΦΜ διεύθυνση, από μήνα /έτος έως μήνα/ έτος σύνολο ανά μήνα για ημέρες ασφάλισης σύνολο αποδοχών και σύνολο εισφορών ημερομηνία υποβολής ΑΠΔ και ημερομηνία παραλαβής ΑΠΔ.

123 Ενημέρωση Εκτύπωση ΑΠΔ Αναλυτική περιοδική δήλωση Εμφανίζεται έντυπο αναλυτικής περιοδικής δήλωσης. Στοιχεία κατάστασης : Τόπος Δήλωσης, Υποκατάστημα Υποβολής, Στοιχεία Επιχείρησης:Επωνυμία Εργοδότη, Διεύθυνσή, Αντικείμενο (δραστηριότητα),σύνολο ανά Μήνα για Ημέρες Ασφάλισης, Σύνολο Αποδοχών, σύνολο εισφορών,αμε,αφμ, στοιχεία εργαζόμενου, αριθμός παραρτήματος /ΚΑΔ, Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, ΑΜ ΙΚΑ, Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατρός Μητρός, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΦΜ, Πλήρες Ωράριο, Όλες Εργάσιμες, Κυριακές, κωδικός Ειδικότητας, Ειδική Περίπτωση Ασφάλισης, Πακέτο Κάλυψης, Μισθολογική Περίοδος, Ημερομηνία Απασχόλησης, Τύπος Αποδοχών, Ημερομηνία Ασφάλίσης, Ημερομίσθιο, Αποδοχές, Εισφορές Ασφαλισμένου, Εισφορές Εργοδότη, Συνολικές Εισφορές και Καταβληθείσες Εισφορές.

124 Ενημέρωση Εκτύπωση ΑΠΔ Δημιουργία δισκέτας Με την επιλογή δημιουργία δισκέτας δημιουργείται το αρχείο c:\afile\ikaapd\κωδικός εταιρείας\έτος\μήνας υποβολής\cs01. Εμφανίζονται σε πλαίσιο στην οθόνη τα εξής στοιχεία : Σύνολο Ημερών Συγκεντρωτικά, Σύνολο Αποδοχών Συγκεντρωτικά, Σύνολο Εισφορών Συγκεντρωτικά, εμφανίζονται επίσης με τη σειρά που εντοπίστηκαν τα λάθη, Σύνολο Αποδοχών και Εισφορών Αναλυτικά.

125 Διαχείριση ΑΠΔ Με την επιλογή αυτή μπορούμε να διαχειριστούμε το αρχείο της ΑΠΔ για κάθε εργαζόμενο όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από το πρόγραμμα ενημέρωσης. Σε γενικές γραμμές δεν χρειάζεται να επεμβαίνουμε στο αρχείο της ΑΠΔ εκτός αν υπάρχει κάποια διόρθωση που αρχικά δεν είχε προβλεφθεί. Κατά τη διαχείριση χρειάζεται προσοχή στα πεδία που τροποποιούμε διότι το πρόγραμμα δεν κάνει έλεγχο ορθότητας των στοιχείων που γράφουμε.

126 Διαχείριση ΑΠΔ Επίδομα Εργοδότη (ποσό), Καταβλ. Εισφορές, Ποσοστό Εργαζομένου, Ποσοστό Εργοδότη και Ποσό Υπολογισμού. Κάνοντας κλικ στην ενημέρωση ενημερώνεται με η ΑΠΔ με τα νέα στοιχεία. Κριτήρια επιλογής: Μισθοδοσία και Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ). Στοιχεία πίνακα : Α/Α,Αριθμός Παραρτήματος, ΚΑΔ, Πλήρες Ωράριο, Όλές Εργάσιμες, Κυριακές, Κωδικός Ειδικότητας, Ειδικές περ. Ασφάλισης Πακέτο Κάλυψης, Μισθ. Περίοδος / έτος, μήνας,ημερομηνία Απασχόλησης, Τύπος Αποδοχών, Ημέρες Ασφάλισης, Ημερομίσθιο, Αποδοχές, Εισφορές Ασφαλισμένου, Εισφορές Εργοδότη, Συν. Εισφορές, Επίδομα Ασφαλισμένου, Επίδομα Εργοδότη(%),

127 Κατάσταση εισφορών ταμείων

128 Κατάσταση εισφορών ταμείων Κριτήρια επιλογής : Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ.), Μισθοδοσία, Περίοδος εκτύπωσης, Κωδικοί Ταμείων, Σχόλιο και Επιλογή Εργαζομένων ανάμεσα σε Όλα, ΙΚΑ και Λοιπά Ταμεία.

129 Κατάσταση εισφορών ταμείων Κατάσταση εισφορών ταμείων Στήλες κατάστασης: Στοιχεία επιχείρησης, Περίοδος Κατάστασης Εισφορών, Α/Α, ΑΜΕ, Μητρώο ΙΚΑ, Μητρώο Ταμείου, Επώνυμο, Όνομα, Μισθοδοσία, Ημέρες εργασίας, Μισθός ή Ημερομίσθιο, Αποδοχές, Εισφορές ασφαλισμένου και Εισφορές εργοδότη, Σύνολο εισφορών και Γενικό σύνολο.

130 Κατάσταση εισφορών ταμείων

131 Αρχεία Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ.

132 Αρχεία Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ. Κριτήριο επιλογής : Περίοδος Ενημέρωσης. Στοιχεία ασφαλισμένων Με την επιλογή στοιχεία ασφαλισμένων δημιουργείται το αρχείο F1ASFA και γίνεται η μεταφορά απογραφής ασφαλισμένων στο ΤΕΑΥΕΤ. Μηνιαίες μεταβολές Με την επιλογή μηνιαίες μεταβολές δημιουργείται το αρχείο FEISF. Γίνεται μεταφορά μηνιαίων εισφορών ΤΕΑΥΕΤ. Με το τέλος της ενημέρωσης εμφανίζεται μήνυμα με Σύνολο Εγγραφών, Σύνολο Αποδοχών, Εισφορές Ασφαλισμένου και Εισφορές Εργοδότη.

133 Αρχεία Ε.Δ.ΟΕ.Α.Π.

134 Αρχεία Ε.Δ.ΟΕ.Α.Π. Κριτήριο επιλογής : Περίοδος Ενημέρωσης. Μηνιαίες μεταβολές Γίνεται μεταφορά μηνιαίων εισφορών ασφαλισμένων στο ΕΔΟΕΑΠ. Με το τέλος της ενημέρωσης εμφανίζεται μήνυμα με σύνολο εγγραφών, αποδοχών, εισφορών. Με την επιλογή αυτή δημιουργείται το αρχείο c:\afile\edommee.txt.

135 Δισκέτα ΤΕΑΥΦΕ

136 Δισκέτα ΤΕΑΥΦΕ

137 Δισκέτα ΤΣΜΕΔΕ

138 Δισκέτα ΤΣΜΕΔΕ

139 Δισκέτα φόρου μισθωτών

140 Δισκέτα φόρου μισθωτών Λειτουργικό MS-DOS Βγαίνουμε στο επίπεδο του συστήματος C> Δίνουμε CD και όνομα Directory που βρίσκονται τα αρχεία μας, π.χ cd payrun Τοποθετούμε μία δισκέττα στο Drive Α, στην οποία έχει γίνει πρόσφατα Format Γράφουμε COPY JL10 A: Γράφουμε cd.. Το πρόγραμμα αυτό διαβάζει τα στοιχεία και τις αποδοχές των εργαζόμενων που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα και ενημερώνει το αρχείο συγκεντρωτικής. Με το πρόγραμμα αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε το αρχείο που απαιτείται για να υποβληθεί στην εφορία σε μαγνητικά μέσα Με το τρέξιμο του προγράμματος αυτού δημιουργείται ένα αρχείο με το όνομα jl10 στο directory που βρίσκονται τα αρχεία μας. Το αρχείο αυτό τηρεί πλήρως τις προδιαγραφές που έχουν καθορισθεί από το Κ.Β.Σ. Το αρχείο αυτό πρέπει να το αντιγράψουμε σε δισκέτες στο Περιβάλλον MS-DOS ως εξής.

141 Δισκέτα φόρου μισθωτών To πρόγραμμα αυτό διαβάζει τις αποδοχές των εργαζομένων και δημιουργεί ειδικό αρχείο με τα στοιχεία της συγκεντρωτικής. Το αρχείο αυτό αφού ενημερωθεί μπορεί να διορθωθεί και κατόπιν να γίνει η δημιουργία Πριν από την εκτύπωση της συγκεντρωτικής πρέπει να τρέχει το δισκέτας με τα στοιχεία της συγκεντρωτικής όπως αυτό ζητάει ο Κ.Β.Σ.

142

143 Βεβαιώσεις αποδοχών

144 Κατάσταση ΜΥΦ

145 Εκτύπωση Δισκέτας ΜΥΦ

146 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Η υλοποίηση και παρακολούθηση της πορείας της σύμβασης είναι δυνατή δια μέσου της πρώτης επιλογής. Απαιτείτε όμως προηγουμένως η ομαδοποίηση και κατηγοριοποίηση των συμβάσεων ούτως ώστε να είναι εύχρηστη διαδικασία η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των συμβάσεων. Και οι κατηγορίες και αμάδες ανοίγονται εύκολα και εύχρηστα με την βοήθεια του δρομέα, ο οποίος όταν σταθεί πάνω από το ( * ) μας δίνει την δυνατότητα να γράφουμε ΚΩΔΙΚΟ και ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ σε μια καινούργια γραμμή. Εάν θέλουμε να διαγράψουμε μια γραμμή, τότε αφού την επιλέξουμε πάλι με τον δρομέα επιλέγουμε την ΔΙΑΓΡΑΦΗ και νέτα από επιβεβαίωση το σύστημα προχωράει στην αφαίρεση του κωδικού. Η έναρξη της διαδικασίας καταχώρησης συμβάσεων μας δίνη την εικόνα του συστήματος και ο δρομέας σταματάει στο πεδίο (ΟΜΑΔΑ) όπου πρέπει να πληκτρολογήσουμε τον κωδικό της ομάδας. Εάν δεν θυμόμαστε τον κωδικό έχουμε την δυνατότητα με * να ενεργοποιήσουμε τα pull down menus, όπου με την βοήθεια του δρομέα επιλέγουμε την ομάδα που μας εξυπηρετεί. Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ συμβάσεων.

147 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Σημαντικό σημείο της σύμβασης είναι η σωστή πληκτρολόγηση των πεδίων της Παραγγελίας. Έχουμε την δυνατότητα να καταχωρήσουμε τα υλικά που χρειαζόμαστε για την υλοποίηση της παραγγελίας. Και να παρακολουθούμε όλα τα υλικά σε ποιο στάδιο ευρίσκονται. Δηλαδή εάν τα έχουμε παραγγείλει, σε ποιον, εάν έχει γίνει η φόρτωση, εάν έχουν αφιχθεί, τους αριθμούς των δελτίων η τιμολογίων που έχουν διακινηθεί. Την παραγγελία μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε, διαγράψουμε, διορθώσουμε, εκμεταλλευόμενοι τα πλήκτρα βοηθείας του συστήματος. Το σύστημα δημιουργεί ΚΩΔΙΚΟ με αυτόματη διαδικασία δίδοντας έτσι κωδικό μοναδικότητας για κάθε σύμβαση. Συμπληρώνουμε τα επόμενα πεδία που προτείνει το σύστημα. Οι διευκολύνσεις που έχουμε για παράθυρα και επιλογή ημερομηνίας είναι ίδιες όπως σε όλες τις επιλογές του συστήματος KEYSTAT. Έχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης διόρθωσης διαγραφής μιας σύμβασης Για να πραγματοποιήσουμε την διαδικασία της διόρθωσης, ο δρομέας μας στέκεται στο κάτω δεξιά πεδίο και περιμένει τον κωδικό της σύμβασης. Εάν δεν θυμούμαστε τον κωδικό της σύμβασης το σύστημα μας δίνει την δυνατότητα με ( * ) και ENTER να περάσουμε σε παράθυρο βοηθείας, όπου μας δίνει τον ΚΩΔΙΚΟ, την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, και την ΟΜΑΔΑ της σύμβασης. Επιλέγουμε σύμβαση και το σύστημα μας εμφανίζει όλα τα στοιχεία της σύμβασης. Έχοντας επιλέξει μια σύμβαση το σύστημα μας δίνει την δυνατότητα α. έλεγχου β. διόρθωσης γ. διαγραφής δ. εκτύπωσης.

148 Αποδοχές συμβάσεων

149 Αποδοχές συμβάσεων Κριτήρια επιλογής : Σύμβαση και Υπογραφή Σύμβασης. Στοιχεία Πίνακα : Κωδικός και Επίδομα. Εισαγωγή :Με την επιλογή αυτή εισάγουμε νέο επίδομα σε πίνακα με τα εξής στοιχεία :έτος από έως, ποσοστό, ποσό. Διόρθωση :Με την επιλογή αυτή μπορούμε να διορθώσουμε στοιχεία κάποιας εγγραφής. Διαγραφή :Με την επιλογή αυτή μπορούμε να διαγράψουμε εγγραφές που ήδη υπάρχουν. Αντιγραφή: Με την επιλογή αυτή μπορούμε να αντιγράψουμε στοιχεία του πίνακα.

150 ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

151 ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ενημέρωση μισθού επιδομάτων από συμβάσεις Με την εντολή αυτή το πρόγραμμα προχωράει σε μεταφορά μισθού. Οι υπολογισμοί μισθών αφορούν ενεργούς και με σύμβαση εργαζομένους Κριτήρια επιλογής : Εργαζόμενος (ο τρόπος αναζήτησης καθορίζεται από το κουμπί Κωδικός στο οποίο κάνοντας πάνω κλικ γίνεται διαδοχικά περιγραφή και τέλος ΑΦΜ), Περίοδος Πρόσληψης, Επιλογή Εργαζομένων (εποχιακοί, μόνιμοι ή όλοι), Αποκλίσεις Μισθών, Σχόλιο και Ημερομηνία Υπολογισμού. Υπολογισμός μισθού από συμβάσεις Τα αποτελέσματα του υπολογισμού εμφανίζονται στο κίτρινο πλαίσιο αριστερά στην οθόνη. Κατάσταση με αποκλίσεις μισθών. Στήλες κατάστασης : Α/α, Κωδικός, Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Σύμβαση, Ημερομηνία Πρόσληψης, Ημερομηνία Αποχώρησης, Οικογενειακή Κατάσταση, Μισθός, Ημερομίσθιο Τρέχων, Μισθός και Ημερομίσθιο από Συμβάσεις, Απόκλιση Μισθών, Προτεινόμενος Μισθός, Σύνολο Προϋπηρεσίας σε έτη, μήνες, μέρες. Αποκλίσεις μισθού επιδομάτων Κριτήρια επιλογής : Κωδικός, Σύμβαση, Επώνυμο, Ειδικότητα, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Ημερομηνία Πρόσληψης και Αποχώρησης, Μισθός και Ημερομίσθιο, Τρέχων Σύμβασης, Μισθός Απόκλιση Προτεινόμενος, Επιδόματα και Σύνολο Προϋπηρεσίας σε έτη, μήνες, μέρες.

152 Εργασίες Συντήρησης Συμβάσεων

153 Εργασίες Συντήρησης Συμβάσεων

154 Εκτυπώσεις Συμβάσεων

155 Αυξήσεις μισθών

156 Ευρετήριο Συμβάσεων

157 Κατάσταση αποκλίσεων μισθού

158 Κατάσταση αποκλίσεων επιδομάτων

159 Backup Restore αρχείων Backup Restore αρχείων Με την επιλογής Backup/disk παίρνουμε Backup στο δίσκο. Με την εντολή restore/disk επαναφέρει το Backup.

160 Backup Restore αρχείων Backup Restore αρχείων Με την επιλογής Backup/disk παίρνουμε Backup στο δίσκο. Με την εντολή restore/disk επαναφέρει το Backup.

161 Χρήστες

162 Χρήστες Χρήστες Κριτήρια επιλογής: Κωδικός, Επώνυμο, Όνομα, Επώνυμο & Όνομα στα Αγγλικά, Τηλέφωνο, fax, , εσωτερικό, Ειδικότητα, Super User, Password, Εκτύπωση σε Παράθυρο, Back color, Χρώμα, Ζοομ στις Εκτυπώσεις. Διαγραφή: Με την επιλογή αυτή μπορούμε να διαγράψουμε οποιονδήποτε χρήστη.

163 Database Upgrade

164 Προβολή περιεχομένου πινάκων

165 Συντήρηση Database

166 Φόρτωμα εικόνας

167 Αριθμός εγγραφών κατά αρχείο

168 Μεταφορά από Access Με πρόγραμμα αυτό μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από άλλες εφαρμογές και να ενημερώσουμε την database αφ ενός σε επίπεδο Master αρχείων αφ ετέρου και κινήσεις αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Το πρόγραμμα μπορεί να δεχτεί για είσοδο αρχεία που είναι στην SQL καθώς και αρχεία σε Access. Για να γίνουν οι ενημερώσεις τα αρχεία εισόδου πρέπει να έχουν ονόματα πεδίων όπως αυτά υπάρχουν στην Database στα αντίστοιχα αρχεία.

169 Διαχείρηση Εκτυπώσεων

170 Παραμετρικές Εκτυπώσεις Όλες οι εκτυπώσεις μαζί

171 Για το πρόγραμμα

172 Γενικό Setup

173 Στοιχεία Εταιριών

174 Κωδικοί κίνησης Αποδοχών

175 Κωδικοί Ταμείων

176 Πίνακες Συστήματος Όλοι οι πίνακες συγκντρωμένοι

177 Εκτυπώσεις Βοήθειας

178 Εγχειρίδιο χρήσης - manual Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα αναλυτικά

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας.

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Μισθοδοσία > Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη.

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη. Payroll Master Το Payroll MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Μισθοδοσίας και της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.)

Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Για την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4387/2016 αναφορικά με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Συγγραφέας : κος Δάπης Θ. Δημήτριος

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Συγγραφέας : κος Δάπης Θ. Δημήτριος ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Συγγραφέας : κος Δάπης Θ. Δημήτριος Καταχωρούμε μόνο τα στοιχεία που είναι παρακάτω. Εάν για ορισμένα πεδία του προγράμματος δεν υπάρχουν στοιχεία τα αφήνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 8.0.1.0001 Λογιστικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) Data Communication A.E. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) Παρακάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά παραδείγματα για την ορθή καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων και την καταχώρηση των ποσών του τζίρου που αφορούν την υποβολή του αρχείου ΑΚΑ-ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με την

Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων και την καταχώρηση των ποσών του τζίρου που αφορούν την υποβολή του αρχείου ΑΚΑ-ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με την Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων και την καταχώρηση των ποσών του τζίρου που αφορούν την υποβολή του αρχείου ΑΚΑ-ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με την εγκύκλιο 22/2018 του ΕΦΚΑ και την εγκύκλιο 5/2018 του ΕΔΟΕΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Άρθρου Γενικής Λογιστικής

Δημιουργία Άρθρου Γενικής Λογιστικής Δημιουργία Άρθρου Γενικής Λογιστικής Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Άρθρου Γενικής Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Μισθοδοσίας

Διαχείριση Μισθοδοσίας Διαχείριση Μισθοδοσίας Δυνατότητες Η εφαρμογή αυτή καλύπτει πλήρως όλο το κύκλωμα διαχείρισης και υπολογισμού μισθοδοσίας των εργαζομένων και παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες : Απεριόριστος αριθμός μισθολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Δημιουργία Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Δημιουργίας Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης Οδηγίες για την εφαρμογή τις εγκυκλίου 28/2019 του ΕΦΚΑ που αφορούν το πρόγραμμα καταβολής μειωμένης εργοδοτικής εισφοράς, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4583/2018 1 Ισχύει για την έκδοση 3.00.28 ή και μεταγενέστερη

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ωρομέτρηση Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Κοινών Επιχειρήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α. Π.. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠ 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Μισθοδοσία

PRISMA Win Μισθοδοσία Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Λογιστική Διαχείριση > Μισθοδοσία PRISMA Win Μισθοδοσία H εφαρμογή PRISMA Win Μισθοδοσία σχεδιασμένη στην αιχμή της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος Αποτελεσμάτων Ανοιγμένης Υπολογισμένης Περιόδου

Έλεγχος Αποτελεσμάτων Ανοιγμένης Υπολογισμένης Περιόδου Έλεγχος Αποτελεσμάτων Ανοιγμένης Υπολογισμένης Περιόδου Στο παρόν τεύχος αναλύονται οι οδηγίες χρήσης της νέας διαδικασίας ελέγχου που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή της Μισθοδοσίας. Περιεχόμενα Πρόλογος...

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Εταιρίας.

Δημιουργία Εταιρίας. Δημιουργία Εταιρίας. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας εταιρίας Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 10100104/09/13 a ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 4 2. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ... 5 3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... 6 4. ΕΝΤΥΠΑ... 8 5. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ... 9 Τελευταία αναθεώρηση εγχειριδίου χρήσης: Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΑΕΔ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΑΕΔ ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Σ.ΕΠ.Ε. ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ A. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Α.Μ.Ε. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ή 1 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS PAYROLL Μισθοδοσία Οργάνωση Λειτουργίας

ATLANTIS PAYROLL Μισθοδοσία Οργάνωση Λειτουργίας Atlantis Payroll 3 ATLANTIS PAYROLL Μισθοδοσία Οργάνωση Λειτουργίας Atlantis Payroll 4 ATLANTIS PAYROLL Μισθοδοσία Οργάνωση Λειτουργίας Απρίλιος 2010 COPYRIGHT, ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα Υπολογισμός Δώρου Πάσχα Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης και υπολογισμού του Δώρου Πάσχα. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, sales@ots.gr http://www.ots.gr O P E N T E C H N O L O G Y S E R V I C E S

Αγαπητοί συνεργάτες, sales@ots.gr http://www.ots.gr O P E N T E C H N O L O G Y S E R V I C E S Αγαπητοί συνεργάτες, Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Η Σ Σας ενημερώνουμε, ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη η νέα έκδοση 2.98.018 της εφαρμογής Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Προσωπικού η

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά i-payday

Χαρακτηριστικά i-payday Χαρακτηριστικά i-payday Το πρόγραμμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας i-payday δημιουργήθηκε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδιασμό με την εικοσιπενταετή εμπειρία της σε μισθοδοσίες. Αποτέλεσμα, το σύνθετο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΚΕΠΥΟ

Διαδικασία Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΚΕΠΥΟ 1 Διαδικασία Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΚΕΠΥΟ Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΚΕΠΥΟ. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την διαχείριση Κυοφορίας - Λοχείας και 6μηνης άδειας ΟΑΕΔ

Οδηγίες για την διαχείριση Κυοφορίας - Λοχείας και 6μηνης άδειας ΟΑΕΔ Οδηγίες για την διαχείριση Κυοφορίας - Λοχείας και 6μηνης άδειας ΟΑΕΔ Ισχύει για την έκδοση 3.00.30 ή και μεταγενέστερη Έχετε πλέον τη δυνατότητα να διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής εργαζόμενες οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Λογιστικό Άρθρο Οδηγός Παραμετροποίησης Εξαγώγιμων Αρχείων Λογιστικού Άρθρου

Νέο Λογιστικό Άρθρο Οδηγός Παραμετροποίησης Εξαγώγιμων Αρχείων Λογιστικού Άρθρου Νέο Λογιστικό Άρθρο Οδηγός Παραμετροποίησης Εξαγώγιμων Αρχείων Λογιστικού Άρθρου Περίληψη Στο παρόν τεύχος αναλύονται οι οδηγίες χρήσης του νέου λογιστικού άρθρου, της παραμετροποίησης των λογαριασμών

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα Υπολογισμός Δώρου Πάσχα Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού του Δώρου Πάσχα. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΑΕΔ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΑΕΔ ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Σ.ΕΠ.Ε. ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ A. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Α.Μ.Ε. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ή 1 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Αναδρομικών Αποδοχών

Υπολογισμός Αναδρομικών Αποδοχών Υπολογισμός Αναδρομικών Αποδοχών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης της εκκαθάρισης φόρου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9-Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΤΥΠΟΣ ΗΛΩΣΗΣ (1) ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΙΚΗ ΗΛΩΣΗ ΤΥΠΟΣ ΗΛΩΣΗΣ (1) ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΥΠΟΣ ΗΛΩΣΗΣ (1) ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ YΠΟΒΟΛΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ (2) ΟΝΟΜΑΣΙΑ (3) ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΡΓΟ ΟΤΗ (4) Α.Μ.Ε. (5) Α.Φ.Μ. (6) Ο ΟΣ (7) Τ.Κ. (9) ΠΟΛΗ (10) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ (8) ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ (13) /

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις

Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014. Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις Έκδοση 5.12.1.0 15/09/2014 Η έκδοση 5.12.1.0, περιλαμβάνει : Νέα λειτουργικότητα Βελτιώσεις Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου ή έργου (Ε7) xml αρχείο Δήλωση εργοδότη για λήξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ασθένειας

Διαχείριση Ασθένειας Διαχείριση Ασθένειας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης της ασθένειας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων & Αυτόματης Υποβολής μέσω Internet

Διαδικασία Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων & Αυτόματης Υποβολής μέσω Internet Διαδικασία Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων & Αυτόματης Υποβολής μέσω 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εξαγωγής & Υποβολής Συγκεντρωτικών

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Πρόκειται για εκτύπωση που απεικονίζει μία ή περισσότερες μισθοδοσίες μηνός, είτε

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Αδειών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ).

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ). Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων που αφορούν την ΑΠΔ ΝΑΥΤΙΚΩΝ όπου σύμφωνα με την εγκύκλιο Αριθμ. Φ.80000/οικ.46214/1903/2017 υποχρεούνται να αποστέλλουν στο Site του ΝΑΤ όλα τα πρόσωπα που εκμεταλλεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών, της Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης εγγραφών Εσόδων Εξόδων & Άρθρων Γενικής Λογιστικής στην εφαρμογή της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP Για να κλείσουμε μία χρήση στο InnovEra, επιλέγουμε από το κεντρικό μενού των Τμημάτων «Οικονομική Διαχείριση», «Περιοδικές Εργασίες»,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα

Υπολογισμός Δώρου Πάσχα Υπολογισμός Δώρου Πάσχα ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: Για την ορθή εξεύρεση των ημερών υπολογισμού του Δώρου Πάσχα προτείνεται από την επιστημονική ομάδα της Epsilon Net το Άνοιγμα Περιόδου ακόμη και για μήνες οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION II (1 εταιρία, 5 υποκαταστήματα, 50 εργαζόμενοι) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας μεμονωμένα είτε για όλους τους εργαζομένους όλων των εταιριών (όμιλοι επιχειρήσεων,,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων ΦΟΡΕΑΣ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΟ: «Υλοποίηση Πληροφοριακού συστήµατος για την Υποστήριξη του Έργου ιαχείρισης των ηµοσίων Ι.Ε.Κ.» Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 2: Αρχική Καταχώρηση Συµβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Hyper Μισθοδοσία. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα... 1

Εγχειρίδιο Hyper Μισθοδοσία. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα... 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα... 1 Κεφάλαιο 2) ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ... 2 Ενότητα 2.1) Μισθοδοσία... 2 Υποενότητα 2.1.1) Ενιαία Αρχή Πληρωμών... 2 Υποενότητα 2.1.2) Μισθοδοτική Κατάσταση... 8 Υποενότητα 2.1.3) Απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α.Π.. ΟΙΚ/ΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου

Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου Eπαναπρόσληψη με κοινή καρτέλα εργαζομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Επαναπρόσληψης σε κοινή καρτέλα εργαζομένου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον. Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα για λογιστικά γραφεία ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πρόγραμμα κάνουμε είσοδο πληκτρολογώντας Username DC Password DC Βασικά πλήκτρα F8 κάνει εκτύπωση (πρέπει να είμαστε στο κατάλληλο πεδίο) F9 κάνει αναζήτηση F12 κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία

Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ

Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ Υπολογισμός και Αυτόματη Αποστολής ΑΠΔ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Αποστολής ΑΠΔ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Περιοδική Δήλωση

Αναλυτική Περιοδική Δήλωση Αναλυτική Περιοδική Δήλωση Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εισαγωγής νέου λογαριασμού καθώς και την παραμετροποίησή του. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION I (1 εταιρία, 5 υποκαταστήματα, 20 εργαζόμενοι) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας μεμονωμένα είτε για όλους τους εργαζομένους όλων των εταιριών (όμιλοι επιχειρήσεων,,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαζόμενη Απόδειξη Πληρωμής

Σχεδιαζόμενη Απόδειξη Πληρωμής Σχεδιαζόμενη Απόδειξη Πληρωμής Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Σχεδιαζόμενης Απόδειξης Πληρωμής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού

Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού Διαδικασία Διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού

Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Διαχείριση Πάγιου Ενεργητικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Παγίου Ενεργητικού. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των εκτυπωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία

Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕ Η/Υ & ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Ν.4093/12.12.11.2012,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ... 3 1 ο Βήμα: Δημιουργία νέας χρήσης.... 3 2 ο Βήμα: Εισαγωγή στην νέα χρήση... 3 3ο

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων

Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων 1 Υπολογισμός & Υποβολή των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Η είσοδος στην υπηρεσία Διαχείριση Συμβάσεων από τις οποίες προκύπτει υποχρέωση έκδοσης Δ.Π.Υ. (Παρ.9 Αρθρ.39 Ν.4387/2016) γίνεται με τους κωδικούς

Η είσοδος στην υπηρεσία Διαχείριση Συμβάσεων από τις οποίες προκύπτει υποχρέωση έκδοσης Δ.Π.Υ. (Παρ.9 Αρθρ.39 Ν.4387/2016) γίνεται με τους κωδικούς Η είσοδος στην υπηρεσία Διαχείριση Συμβάσεων από τις οποίες προκύπτει υποχρέωση έκδοσης Δ.Π.Υ. (Παρ.9 Αρθρ.39 Ν.4387/2016) γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης της ηλεκτρονικής υπηρεσίας υποβολής ΑΠΔ. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου

Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Ορισμός Παραμέτρων Ενημέρωσης Γέφυρας Συναλλασσομένου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Ορισμού Παραμέτρων Γέφυρας Συναλλασσόμενου στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Κέντρων Κόστους

Διαχείριση Κέντρων Κόστους Διαχείριση Κέντρων Κόστους Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Κέντρων Κόστους. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις...

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α1. Σκοπός εφαρμογής Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ Β1.Αιτήσεις... 0 Περιεχόμενα Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 2 Α1. Σκοπός εφαρμογής... 2 Α2. Είσοδος στην Εφαρμογή... 2 Α3. Γενικές λειτουργίες... 3 Β. ΕΠΙΛΟΓΕΣ... 3 Β1.Αιτήσεις... 3 Β1.1. Υποβολή αίτησης... 3 Β1.2 Αιτήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων 1 Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα

Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα PAYBRAIN Συνοπτική Παρουσίαση 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ «PAYBRAIN»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΈΡΓΩΝ ΔΣ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 1. Προετοιμασία Απογραφής Πριν από την διαδικασία Απογραφής θα πρέπει να προηγηθούν τα παρακάτω βήματα: α. Επανεκκίνηση Κάνετε έξοδο από το Farmakonet και επανεκκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας

Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Ηλεκτρονική υποβολή εντύπου Ε9 Γνωστοποίηση Σύμβασης Μερικής ή και Εκ Περιτροπής Εργασίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων.

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Δώρου Χριστουγέννων

Υπολογισμός Δώρου Χριστουγέννων Υπολογισμός Δώρου Χριστουγέννων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης για τον υπολογισμό του Δώρου Χριστουγέννων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ... 5 1.1. Ενημέρωση Λογιστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 425 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ 7 -Ποιοί θεωρούνται μισθωτοί, ποιοί υπάλληλοι και ποιοί εργάτες 7 -Σύμβαση εξαρτημένης εργασίας 10

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Βusiness ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ. Διαχείριση Εταιρίας ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ

Εγχειρίδιο Βusiness ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ. Διαχείριση Εταιρίας ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ Διαχείριση Εταιρίας ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης εταιρίας ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΣΟΔΑ ΕΡΓΩΝ»

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΣΟΔΑ ΕΡΓΩΝ» ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΕΣΟΔΑ ΕΡΓΩΝ» 1η Έκδοση: 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα