ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διατηρήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές για αυτό το προϊόν μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα από τις εικόνες και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις ακόλουθες προφυλάξεις ασφάλειας πριν την συναρμολόγηση και την χρήση του ελλειπτικού. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα ακριβώς όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήστη. 2. Ελέγξτε όλα τα μπουλόνια, παξιμάδια και άλλες συνδέσεις πριν χρησιμοποιήσετε το ελλειπτικό για πρώτη φορά για να διασφαλίσετε ότι είναι σε ασφαλή κατάσταση. 3. Τοποθετήστε το μηχάνημα σε στεγνή επίπεδη επιφάνεια και διατηρήστε το μακριά από σκόνη και νερό. 4. Τοποθετήστε μία κατάλληλη βάση (π.χ. προστατευτικό τάπητα, ξύλινη πλατφόρμα κ.τ.λ.) κάτω από το ελλειπτικό στην περιοχή συναρμολόγησης για να αποφύγετε την βρωμιά. 5. Πριν αρχίσετε την προπόνηση, αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα σε ακτίνα 2 μέτρων από το ελλειπτικό. 6. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά για να καθαρίσετε το μηχάνημα. Χρησιμοποιήστε μόνο τα παρεχόμενα εργαλεία ή τα κατάλληλα δικά σας εργαλεία για να συναρμολογήσετε το ελλειπτικό ή να συναρμολογήσετε οποιοδήποτε εξάρτημα του ελλειπτικού. Αφαιρείτε τις σταγόνες ιδρώτα από το ελλειπτικό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σας. 7. Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί από λανθασμένη ή υπερβολική προπόνηση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης. Μπορεί να σας προσδιορίσει τις μέγιστες τιμές (Παλμών, Watts, Διάρκεια προπόνησης κ.τ.λ.) όπου μπορείτε να προπονήστε και να λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες κατά την διάρκεια της προπόνησης. Το ελλειπτικό αυτό δεν είναι κατάλληλο για θεραπευτικούς σκοπούς. 8. Προπονηθείτε στο ελλειπτικό μόνο όταν λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιήστε μόνο τα πρωτότυπα ανταλλακτικά εξαρτήματα. 9. Το ελλειπτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα άτομο την φορά. 10. Να φοράτε τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα και παπούτσια όταν χρησιμοποιείτε το μηχάνημα. Τα παπούτσια θα πρέπει να είναι κατάλληλα για τον αθλούμενο. 11. Εάν νιώσετε ζαλάδα, αδιαθεσία ή οποιοδήποτε άλλο ασυνήθιστο σύμπτωμα, παρακαλούμε σταματήστε την προπόνηση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αμέσως. 12. Παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να χρησιμοποιούνε το μηχάνημα μόνο με την παρουσία κάποιου άλλου ατόμου για να τους καθοδηγεί. 13. Η ισχύς του μηχανήματος αυξάνεται, αυξάνοντας την ταχύτητα, και αντίστροφα. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μοχλό ρύθμισης ο οποίος ρυθμίζει την αντίσταση. 14.Μέγιστο βάρος χρήστη είναι 120 κιλά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για πρόκληση βλάβης που οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος και μη τήρηση των οδηγιών χρήσης. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΑΝ: Το ελλειπτικό τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί σε ήλιο και σκόνη. (Η σκόνη και τα χνούδια που εισέρχονται στα εσωτερικά μηχανικά μέρη του μηχανήματος προκαλούν σοβαρές βλάβες.) Διατηρείτε καθαρό το ελλειπτικό / ποδήλατο από σκόνη και χνούδια.

3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα περισσότερα από τα υλικά συναρμολόγησης της λίστας έχουν συσκευαστεί ξεχωριστά, αλλά κάποια άλλα εξαρτήματα έχουν προ-συναρμολογηθεί στα εξαρτήματα συναρμολόγησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά αφαιρέστε τα και συναρμολογήστε τα ξανά όπως απαιτεί η συναρμολόγηση. Παρακαλούμε ανατρέξτε σε κάθε βήμα συναρμολόγησης ξεχωριστά και σημειώστε τα προ-συναρμολογημένα υλικά συναρμολόγησης. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οθόνη: 3 ολοκληρωμένα αγωνιστικά παιχνίδια, LED Λειτουργίες: Scan, time (χρόνος), dist (απόσταση, cal (θερμίδες), pulse (παλμοί), rpm Προγράμματα: G1 έως G4 προγράμματα εκγύμνασης, οθόνη ώρας σε κατάσταση αδράνειας. Δίσκος: 10Kgs Διαστάσεις: 145x57,5x172 (cm) 48,5 kgs Βάρος:

4 ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ NO. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜ NO. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜ 1 Κεντρικό Πλαίσιο 1 32 Αποστάτης Φ18XΦ10 X Μπροστινός σταθεροποιητής 1 33 Μπουλόνι M8X Πίσω σταθεροποιητής 1 34L/R Πεντάλ (L/R) 1pr. 4 Σωλήνας χειρολαβής 1 35 Βίδα ST4.2X Μπράτσο 1 36L/R Κάλυμμα Σύνδεσης 2pr. 6 L/R Χειρολαβή (L/R) 1pr. 37 Μπουλόνι Φ12 XM10X L/R Περιστρεφόμενη μπάρα (L/R) 1pr. 38 Επίπεδη ροδέλα D12XΦ24X L/R Βάση πεντάλ (L/R) 1pr. 39 Αποστάτης άξονα Φ12XΦ32 X Στρογγυλό ακριανό καπάκι 2 40 Πλαστικός αποστάτης άξονα Φ16XΦ31 X Βίδα Allen M8X40XL Βίδα ST3.5X10 8 Κάλυμμα περιστρεφόμενης 11 Τροχός μεταφοράς 2 42a/b μπάρας 2pr. 12 Επίπεδη ροδέλα D8XΦ16 X Κυρτή ροδέλα D8XΦ19 X1.5XR Παξιμάδι Nylon M Μπουλόνι M8XL Μπουλόνι M L/R Αφρώδης λαβή χειρολαβής 1pr. 15 Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι ποδιού 4 46 Ακριανό καπάκι 2 16 Κυρτή ροδέλα d8x2xφ25 XR Καντράν 1 17 Μπουλόνι Allen M8XL Στρογγυλό ακριανό καπάκι 2 18 Ροδέλα D Αισθητήρας παλμών 2 19 Στρογγυλό ακριανό καπάκι 2 50 Αφρώδης λαβή μπράτσου 2 20 Μανιβέλα 2 51 a/b Κάλυμμα καντράν 1pr. Κυματιστή ροδέλα 21 Φ17XΦ23 X Βίδα M4X Αποστάτης Φ24X16XΦ Βίδα Allen M8X L/R Συνδετικά (L/R) 1pr. 54 Βίδα M5X55 1 Ροδέλα σχ/τος-d 24 Φ28XΦ16.2 X14XB Κυρτή ροδέλα D Ροδέλα D Μακρύς άξονας 1 26 Μπουλόνι Allen M10X Ελεγκτής έντασης 1 27 Βίδα M5X Κάλυμμα Σωλήνα 1 28 a/b Κάλυμμα συνδετικών 2pr. 59 Επέκταση καλωδίου 1 29 Μπουλόνι M10X Καλώδιο αισθητήρα 1 30 Επίπεδη ροδέλα D10XΦ20X Καλώδιο ελεγκτή έντασης 1 31 Παξιμάδι Nylon M Καλώδιο αισθητήρα παλμών 2

5 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Πριν την συναρμολόγηση, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αρκετό χώρο γύρω από το ελλειπτικό. Χρησιμοποιείστε τα παρόντα εργαλεία για την συναρμολόγηση. Πριν την συναρμολόγηση ελέγξτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα. Σας προτείνουμε το μηχάνημα να συναρμολογηθεί από δύο ή περισσότερα άτομα για να αποφύγετε πιθανό τραυματισμό. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Βήμα 1: Συναρμολογήστε τον μπροστινό σταθεροποιητή (2) και τον Πίσω σταθεροποιητή (3) στο Κεντρικό πλαίσιο (1) με ένα Μπουλόνι Allen (17), μία Ροδέλα (18) και μία Κυρτή ροδέλα (20). Βήμα 2: A: Εισάγετε το Κάλυμμα Σωλήνα (58) στον σωλήνα Χειρολαβής (4). B: Συνδέστε τον Αισθητήρα καλωδίου (60) καλά, με την Προέκταση καλωδίου (59) και κατόπιν συνδέστε το καλώδιο Έντασης από τον Ελεγκτή Έντασης (57) καλά, με το καλώδιο Έντασης (61) όπως φαίνεται στην εικόνα A. Τέλος συνδέστε τον σωλήνα Χειρολαβής (4) στο κεντρικό Πλαίσιο (1) με μία βίδα Allen (53), μία Ροδέλα (18) και μία επίπεδη Ροδέλα (12) και εισάγετε το Κάλυμμα Σωλήνα (58).

6 Βήμα 3: A: Συναρμολογήστε την περιστρεφόμενη Μπάρα (7L/R) στον μακρύ Άξονα του σωλήνα Χειρολαβής (4) με μία βίδα Allen (26), μία Ροδέλα (25), μία Ροδέλα σχ/τος-d (24), μία Κυματιστή Ροδέλα (21) και τον μακρύ Άξονα (56) όπως φαίνεται στην εικόνα. Παρακαλούμε μην τα σφίξετε ακόμα. B: Συνδέστε την βάση Πεντάλ (8L/R) με το συνδετικό στην Μανιβέλα (20) χρησιμοποιώντας ένα Μπουλόνι Allen (26), μία Ροδέλα (25), μία Ροδέλα σχ/τος-d (24) και μία κυματιστή Ροδέλα (21) όπως φαίνεται στην εικόνα. C: Συνδέστε την Περιστρεφόμενη μπάρα (7L/R) στην βάση Πεντάλ (8L/R) χρησιμοποιώντας ένα Μπουλόνι (37), μία Επίπεδη ροδέλα (38) (30) και ένα παξιμάδι Nylon (31). Στην συνέχεια την βίδα Allen (26), το Μπουλόνι (37) και το παξιμάδι Nylon (31). D: Συνδέστε το Πεντάλ (34L/R) στην βάση Πεντάλ (8L/R) με ένα Μπουλόνι (33), μία επίπεδη Ροδέλα (12) και ένα παξιμάδι Nylon (13).

7 Βήμα 4: A: Συνδέστε την Χειρολαβή (6L/R) στην Περιστρεφόμενη μπάρα (7L/R) χρησιμοποιώντας το Μπουλόνι (44), μία Κυρτή Ροδέλα (43) και ένα παξιμάδι Nylon (13). B: Τραβήξτε το καλώδιο αισθητήρα (62) μέσα από τον σωλήνα Χειρολαβής (4) και μετά έξω από την τρύπα του υποστηρίγματος του καντράν. Συνδέστε το Μπράτσο (5) στον σωλήνα Χειρολαβής (4) με μία βίδα Allen (53) και την Ροδέλα (18). Προσοχή! Κατά την διάρκεια της άσκησης η έντονη εφίδρωση μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του μηχανήματος. Όπως κάθε άλλη υγρή ουσία, έτσι και ο ιδρώτας είναι ικανός να προκαλέσει βλάβη κυρίως στα ηλεκτρικά τμήματα του μηχανήματος (καντράν, καλώδια κ.τ.λ.). Η καλύτερη λύση είναι η χρήση πετσέτας κατά την διάρκεια της άσκησης, και σκούπισμα του μηχανήματος μετά από κάθε χρήση για αποφυγή κάποιας ανεπιθύμητης βλάβης.

8 Βήμα 5: A: Συναρμολογήστε το Κάλυμμα Περιστρεφόμενης Μπάρας (42 a/b) στην περιστρεφόμενη μπάρα (7L/R) με την Βίδα (41) όπως φαίνεται στην εικόνα. B: Συνδέστε το Κάλυμμα συνδετικού (36L/R) στο συνδετικό ανάμεσα στην βάση Πεντάλ (8L/R) και την περιστρεφόμενη Μπάρα (7L/R) χρησιμοποιώντας μία Βίδα (35) όπως φαίνεται στην εικόνα. C: Συνδέστε το κάλυμμα του συνδετικού (28a/b) στο συνδετικό (23L/R) με μία Βίδα (27) όπως φαίνεται στην εικόνα.

9 Βήμα 6: A: Συνδέστε το καλώδιο αισθητήρα Παλμών (62) και την προέκταση Καλωδίου (59) με τα καλώδια που έρχονται από το Καντράν (47), και κατόπιν συνδέστε το Καντράν (47) στην βάση Καντράν του σωλήνα Χειρολαβής (4) με μία Βίδα (52). B: Συναρμολογήστε το καπάκι του Καντράν (51a/b) στον σωλήνα χειρολαβής (4) με μία Βίδα (35) όπως φαίνεται στην εικόνα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών δεν είναι ιατρική συσκευή. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των ενδείξεων. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών προορίζεται μόνο ως βοήθημα κατά την διάρκεια της άσκησης για να παρακολουθείτε σε γενικές γραμμές την καρδιακή σας συχνότητα.

10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΝΤΡΑΝ ST ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ MODE SET RESET RECOVERY Για επιβεβαίωση ρυθμίσεων. Για να ρυθμίσετε κάθε τιμή άσκησης, τον χρόνο (TIME), την απόσταση (DISTANCE), τις θερμίδες (CALORΙES) και τους παλμούς (PULSE). Κρατήστε πατημένο το κουμπί για να επιταχύνει τη ρύθμιση. Για να διαγράψετε τις ρυθμίσεις TIME, DISTANCE, CALORIES και PULSE. Κρατήστε πατημένο το κουμπί για να κάνετε επανεκκίνηση οθόνης. Για να ελέγξετε την κατάσταση ανάκτησης καρδιακής συχνότητας. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΘΟΝΗΣ RPM Εμφανίζει την περιστροφή ανά λεπτό. Εύρος τιμών 0~ 15~999 SPEED Εμφανίζει την τρέχουσα ταχύτητα προπόνησης. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 99,9 km/h ή ML/Η. TIME Ανοδική μέτρηση - Χωρίς προκαθορισμένο στόχο, ο χρόνος θα μετρήσει από 00:00 έως 99:59 με προσαύξηση ανά 1 λεπτό. Αντίστροφη μέτρηση - Εάν προπονήστε με προκαθορισμένη ώρα, ο χρόνος θα μετρήσει αντίστροφα από την προκαθορισμένη τιμή έως 00:00. Κάθε προκαθορισμένη αύξηση ή μείωση είναι ανά 1 λεπτό μεταξύ 01:00 και 99:00. DISTANCE Συγκεντρώνει την συνολική απόσταση από 00:00 μέχρι 99,99 KM ή ML. Ο χρήστης μπορεί να προκαθορίσει δεδομένα στόχου απόστασης πατώντας τα κουμπιά UP/DOWN. Κάθε προσαύξηση είναι 0,5 ή ML. CALORIES Συγκεντρώνει την κατανάλωση θερμίδων κατά τη διάρκεια της προπόνησης από το 0 έως το μέγιστο 9999 θερμίδες. (Αυτά τα δεδομένα είναι ένας πρόχειρος οδηγός για τη σύγκριση των διαφορετικών συνεδριών άσκησης που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιατρική θεραπεία.) PULSE Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει στόχο παλμού από 30 έως 199, και θα ακουστεί ένας παρατεταμένος ήχος όταν η πραγματική καρδιακή συχνότητα είναι πάνω από την τιμή-στόχου κατά τη διάρκεια της προπόνησης. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. Τοποθετήστε τις μπαταρίες για την τροφοδοσία του υπολογιστή, η οθόνη LCD θα εμφανίσει όλα τα τμήματα για 2 δευτερόλεπτα καθώς θα ακουστεί ένας παρατεταμένος ήχος, και στη συνέχεια η διάμετρος τροχού 78" θα εμφανιστεί στο παράθυρο DISTANCE.

11 2. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει SET για να επιλέξει 4 λειτουργίες προπόνησης από το G1, G2 έως G4, και να πατήσει το πλήκτρο MODE για να εισέλθουν. 3. Προπόνηση σε λειτουργία G1: Στη λειτουργία G1, ο χρήστης μπορεί να προκαθορίσει τον χρόνο (TIME), την απόσταση (DISTANCE), τις θερμίδες (CALORIES) και τους παλμούς (PULSE) πατώντας το κουμπί SET και MODE για επιβεβαίωση. Ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει προπόνηση αφού ρυθμίσει τις τιμές για την προπόνηση, και η ένδειξη "STOP" θα εξαφανιστεί, και όλες οι τιμές θα μετρήσουν αντίστροφα στο μηδέν. Μόλις μία από τις 4 τιμές φτάσει στο μηδέν, θα ακουστεί ένας παρατεταμένος ήχος στον υπολογιστή για 8 δευτερόλεπτα, πατώντας οποιοδήποτε κουμπί μπορεί να σταματήσει ο ήχος. Εικονική ποδηλασία θα προχωράει κάθε 3 χιλ., και η ταχύτητα του υπολογιστή θα είναι ίδια με το χρήστη.

12 Προπόνηση σε λειτουργία προπόνησης G2, G3 και G4: Στις λειτουργίες προπόνησης G2, G3 και G4, ο προκαθορισμός χρόνου (TIME) είναι στα 20 λεπτά, και το εικονίδιο εικονικού ποδηλάτη θα κινηθεί μπροστά για συνολικά 8 βήματα. Διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης έχουν διαφορετική προκαθορισμένη ταχύτητα στο PC. Κατά την διάρκεια εκγύμνασης, ο χρήστης θα πρέπει να συμβαδίσει με την ταχύτητα του PC έτσι ώστε να νικήσει το παιχνίδι αγωνίσματος. Όταν ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι το 0:00, το σύμβολο STOP θα ανάψει, και η κονσόλα θα ηχήσει για 8 δευτερόλεπτα. Εάν ο χρήστης μπορεί να συμβαδίσει με την ταχύτητα του υπολογιστή για τουλάχιστον το 60%, η κονσόλα θα καθορίσει ότι ο χρήστης κερδίζει το παιχνίδι, και εμφανίζονται «U-Win" και στο αντίστροφο, η κονσόλα θα εμφανίζει την ένδειξη "P-Win. 4. ΑΝΑΚΤΗΣΗ (RECOVERY) Αφού ο χρήστης προπονηθεί για ένα διάστημα μπορεί να πατήσει το κουμπί RECOVERY σε κατάσταση αναμονής με το σήμα ανίχνευσης παλμών (κρατήστε τα δύο χέρια στις χειρολαβές) για να ελέγξετε την κατάσταση της καρδιακής σας συχνότητας. Όλες οι λειτουργίες θα απενεργοποιηθούν, και η κονσόλα θα εμφανίσει την τιμή παλμών (PULSE) και τον χρόνο (TIME) μετρώντας αντίστροφα από το 0:60. Μόλις φτάσει 00:00, η κάτω περιοχή της οθόνης θα δείξει την καρδιακή σας συχνότητα ρυθμό με βαθμίδες F1, F2,... F6. F1 είναι η καλύτερη, και F6 είναι η χειρότερη. Μπορείτε να εξακολουθήσετε την προπόνηση για να βελτιώσετε την καρδιακή σας συχνότητα μέρα με την μέρα από το F6 μέχρι F1. ** Πατήστε το κουμπί ΑΝΑΚΤΗΣΗ ξανά για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη.

13 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1. Η κονσόλα απαιτεί τροφοδοσία για SUM3 AA (1.5V) μπαταρίες Χ 2τεμ. 2. Χωρίς RPM ή PULSE σήμα εισόδου για 4 λεπτά, ο υπολογιστής θα τεθεί σε λειτουργία αναμονής (για εξοικονόμηση ενέργειας). Ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει προπόνηση ή να πατήσει οποιοδήποτε κουμπί για να ενεργοποιήσει την κονσόλα.

14 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Χρησιμοποιώντας το ελλειπτικό θα επωφεληθείτε με διάφορα οφέλη. Θα σας παρέχει καλή φυσική κατάσταση, θα τονώσει τους μυς σας και σε συνδυασμό με μία θερμιδομετρική δίαιτα, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ο σκοπός της προθέρμανσης είναι να προετοιμάσει το σώμα σας για άσκηση και για να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς. Κάντε προθέρμανση για δύο έως πέντε λεπτά πριν την εκγύμναση ενδυνάμωσης ή πριν την αερόβια εκγύμναση. Κάντε ασκήσεις που ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς και ζεστάνετε τους μυς σας. Οι ασκήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ταχύ περπάτημα, τρέξιμο, πηδηματάκια, πηδηματάκια με σχοινάκι, και επιτόπιο τρέξιμο. ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ Κάντε διατάσεις όταν οι μύες σας είναι ζεστοί από την προθέρμανση και ξανά μετά το τέλος της εκγύμνασης ενδυνάμωσης ή αερόβιας. Είναι πολύ σημαντικό. Οι μύες τεντώνονται πιο εύκολα σε αυτά τα στάδια λόγω της ανεβασμένης θερμοκρασίας και μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος τραυματισμού. Οι διατάσεις θα πρέπει να διαρκούν 15 με 30 δευτερόλεπτα. Να θυμάστε πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν από οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης. ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ Αυτό είναι το στάδιο που βάζετε όλη την προσπάθειά σας. Μετά από τακτική χρήση, οι μύες των ποδιών σας θα γίνουν πιο ελαστικοί. Δουλέψτε στον δικό σας ρυθμό αντοχής και βεβαιωθείτε να διατηρείτε σταθερό ρυθμό κατά την διάρκεια. Ο ρυθμός εκγύμνασης θα ανεβάσει τους καρδιακούς παλμούς στην ζώνη στόχου όπως βλέπετε στο παρακάτω γράφημα. ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ Ο σκοπός της χαλάρωσης είναι να επιστρέψει το σώμα σας σε φυσιολογικά ή σχεδόν φυσιολογικά επίπεδα στο τέλος του προγράμματος εκγύμνασης. Η σωστή χαλάρωση κατεβάζει αργά τους καρδιακούς σας παλμούς και επιτρέπει το αίμα να γυρίσει στην καρδιά.

15 ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ο χρόνος της εγγύησης είναι: 2 χρόνια για τα μηχανικά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη και 5 χρόνια για το μεταλλικό σκελετό. Η X-TREME STORES A.E. αναλαμβάνει να επισκευάσει το μηχάνημα δωρεάν σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε σφάλμα κατασκευής. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών. Η αντικατάσταση ή όχι των ανταλλακτικών είναι στη κρίση των τεχνικών της εταιρίας. Ο έλεγχος και η ρύθμιση του μηχανήματος βαρύνει τον πελάτη. Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εφ' όσον συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Η διάρκεια της εγγύησης δε παρατείνεται για οποιοδήποτε λόγο και οπωσδήποτε αποκλείεται η μεταβίβαση της εγγύησης σε τρίτο. Η αποκατάσταση κάθε βλάβης γίνεται το συντομότερο δυνατό ενώ αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και καθυστέρησης αποκατάστασης της βλάβης. Τα έξοδα για τη μεταφορά του μηχανήματος προς ή από το συνεργείο της αντιπροσωπείας θα επιβαρύνουν τον πελάτη μετά την πάροδο των 6 μηνών από την αγορά του. Οι όροι εγγύησης ορίζονται από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων και διέπονται με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Μετά την λήξη της εγγύησης οποιαδήποτε αλλαγή ανταλλακτικού καλύπτεται με 6 μήνες εγγύηση. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: Όταν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός από οικιακή (γυμναστήρια, σύλλογοι, ινστιτούτα, ξενοδοχεία, studio κ.α.). Όταν η βλάβη είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, μετατροπών, κακής σύνδεσης, κακής συντήρησης, αυξομειώσεων τάσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ. Εξαρτήματα που έχουν καταστραφεί από υπαιτιότητα του χρήστη όπως σπασμένα πλαστικά μέρη, φθαρμένος ιμάντας από μη σωστή ρύθμιση, λανθασμένη ή ελλιπή λίπανση, φθορές κατά την μετακίνηση του μηχανήματος. Εξαρτήματα όπως τα πλευρικά πατήματα και τα προστατευτικά-μαξιλάρια θεωρούνται αναλώσιμα και καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Όταν το μηχάνημα ανοιχτεί ή επισκευαστεί από τρίτους. Όταν η βλάβη προέρχεται από αμέλεια του αγοραστού & δεν έχουν ακολουθηθεί οι υποδείξεις των οδηγιών χρήσης. Όταν το μηχάνημα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί στον ήλιο ή τη σκόνη. (Η σκόνη και τα χνούδια στα εσωτερικά μέρη του μηχανήματος (μοτέρ-ράουλα) προκαλούν σοβαρές βλάβες. Διατηρείτε καθαρό το μηχάνημα!). Όταν έχει προκληθεί βλάβη σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα (κονσόλα) από έντονη εφίδρωση ή άλλη υγρή ουσία η οποία έχει έρθει σε επαφή ή έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό τους. ΤΗΛ.: FAX: service@xtr.gr

16 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FITNESS Λ. ΚΟΥΠΙ 34, ΚΟΡΩΠΙ Τ.Κ Τ.Θ ΤΗΛ.: FAX: info@xtr.gr Τηλ. για όλη την Ελλάδα:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό Χ-FIT 700 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό X-FIT 703 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 202 SELF-GENERATION ERGOMETER Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Πριν την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800 Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεχτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη X-FIT 38 Εγχειρίδιο Χρήστη ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ακολουθήστε τα βήματα των οδηγιών συναρμολόγησης προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε μόνο τα αυθεντικά εξαρτήματα, έτσι όπως παραδίδονται. Για την συναρμολόγηση χρησιμοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη ELLIPTICAL TRAINER Μοντέλο : VST60 Εγχειρίδιο Χρήστη Ελληνικά Προειδοποίηση: Προσοχή κατά την αποσυσκευασία: Ακουμπήστε το πακέτο στο έδαφος έτσι ώστε το καπάκι να μπορεί να αφαιρεθεί. Αποσυσκευάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 1. Αποθηκεύστε το X-FIT 2125 σε καθαρό και στεγνό μέρος. 2. Εάν το X-FIT 2125 παραμείνει αποθηκευμένο για 1 χρόνο ή περισσότερο, προς αποφυγή καταστροφής του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! SU135-30 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Πληροφορίες Ασφάλειας 2 Προ-συναρμολόγηση 3 Αναλυτικό Σχεδιάγραμμα 4 Λίστα Εξαρτημάτων 6 Πίνακας Υλικών Συναρμολόγησης 7 Οδηγίες Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Εγχειρίδιο χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσέξτε τις ακόλουθες προφυλάξεις πριν την συναρμολόγηση και την λειτουργία του μηχανήματος. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ No ΟΝΟΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ A ΑΝΩ ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΔΟΚΟΣ 1 Β ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 1 C ΠΙΣΩ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 1 D ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 Ε ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ 1 F ΔΟΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Προφυλάξεις 03 Εισαγωγή. 04 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τη μελλοντική αναφορά. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων.

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. X-FIT 116 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. - 1 - Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό DE-New Wave

Ελλειπτικό DE-New Wave ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE-New Wave ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 12 Λίστα εξαρτηµάτων 6 Εγγύηση 13 Βήµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ Κ-7.9Η-8 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον F5 (ELLIPTICAL TRAINER) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και

Διαβάστε περισσότερα

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 3 μ μ 5 6 μ ( μ ), 7 μ μ 7 μ 9 μ 10 11 μ / μ 11 μ ; 11 11 μ μ 12 13 μ " " 13 / 14 15 μ μμ 15 / 17 17 ( ) 18 μ 19 μ 19 20 μμ Sports Training [ ] 20 μμ Health Living ( )

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ No ΟΝΟΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ A ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ 1 Β ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 2 C ΜΠΑΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ 1 D ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 Ε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 F ΡΑΒΔΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΖΟΥΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙ ΕΣ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ Manual ALPINE FITNESS ΠΑΓΚΟΣ B-3 2 Συγχαρητήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT 30605 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 5 μμ 6 μ μ 7 μ 1: μ 7 μ 2: μ 7 μ 3: μ μ μ 8 μ 4: μ - 8 μ 5: μ μμ 9 μ 6: 9 10 10 μ 10 11 μ μ 11 μ μ 12 13 μ 14 μμ μ 14 μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ

Διαβάστε περισσότερα

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850 Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού N Βίδα N Παξιμάδι

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT # 43335 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Adjustable Dumbbell Bench

Adjustable Dumbbell Bench Adjustable Dumbbell Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W

Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες AC-403W Νοσοκομειακή Κλίνη Μονόσπαστη με ρόδες Εγχειρίδιο Χρήσης AC-403W Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Περιγραφή Εξαρτημάτων 3. Οδηγίες Συναρμολόγησης Κλίνης 4. Χρήση της Μανιβέλας 5. Φροντίδα και Συντήρηση 6. Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό DE E-RIVAL

Ελλειπτικό DE E-RIVAL ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE E-RIVAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 17 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Εγγύηση 18 Βήµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE-3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 9 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 10 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Εγγύηση 11 Βήµατα συναρµολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο γυμναστικής. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43281 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X-FIT 105 *Προφυλάξεις Ασφαλείας ------------------------------------------------------- 3-4 *Πριν την έναρξη -------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό DE E-TWIN

Ελλειπτικό DE E-TWIN ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE E-TWIN ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας 11 Εργαλεία & Εξαρτήµατα 3 Συµβουλές προπόνησης 15 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Εγγύηση 16 Λίστα εξαρτηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση! Απαραίτητες Οδηγίες ασφαλείας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή Είναι ο ίδιος τρόπος συναρμολόγησης όταν χρησιμοποιείτε το παραπάνω πεντάλ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό VICKY CROSS

Ελλειπτικό VICKY CROSS ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό VICKY CROSS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 13 Υλικά στήριξης & Εργαλεία 4 Συµβουλές προπόνησης 14 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 5 Εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία. Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118 Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία. Παραλείψεις και λάθη μπορεί να προκύψουν. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. 1. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 123 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό CIRCLE CROSS

Ελλειπτικό CIRCLE CROSS ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό CIRCLE CROSS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 5 Συµβουλές προπόνησης 12 Λίστα εξαρτηµάτων 6 Εγγύηση 13

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, 正确的使用 Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 (Greek) DM-CD0001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για την

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Silver

Ποδήλατο γυµναστικής Silver ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Silver ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 5 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 11 Λίστα εξαρτηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Lux

Ποδήλατο γυµναστικής Lux ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Lux ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 10 Εργαλεία συναρµολόγησης 4 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 11 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR146-40 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA Μαγνητικό ποδήλατο AMILA # 4333 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ORBITRAC 2000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ORBITRAC 2000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ORBITRAC 2000 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ tmstore.gr Κωδ: ΟΡΜΠ2000 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS. Εγχειρίδιο Χρήσης

ATLAS. Εγχειρίδιο Χρήσης ATLAS Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο γυμναστικής. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του προϊόντος μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Βήµατα συναρµολόγησης 6 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 3 Συµβουλές προπόνησης 8 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 4 Εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Upright Bike

Magnet Power, Upright Bike Magnet Power, Upright Bike 44214 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44214 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το ποδήλατο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής. Για να το ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P ( )

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P ( ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P (7652-000) A B C A B C 138 cm 58 cm 155 cm 64,5 kg max. 150 kg 30 45 Min. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν συναρμολογήσετε και πριν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο όργανο άσκησης,

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό AL402E-S11

Ελλειπτικό AL402E-S11 Ελλειπτικό AL402E-S11 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση! Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10. Oδηγίες χρήσης. Περιεχόμενα ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ V 10 Oδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Σύντομη εισαγωγή 2 Εξαρτήματα, κουμπιά ελέγχου και ενδεικτικά της συσκευής 2 Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια σας 3 Λειτουργίες καταμέτρησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Apollo Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3 Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA (κωδ. 7877-000) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Πριν συναρµολογήσετε ή χρησιµοποιήσετε το συγκεκριµένο όργανο άσκησης, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Road 18

Ποδήλατο γυµναστικής Road 18 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Road 18 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Λειτουργία κοµπιούτερ 9 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 4 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 9 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Συµβουλές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Ε1000P Εγχειρίδιο λειτουργίας Οδηγίες συναρμολόγησης του FB1032M Εντοπίστε το μπροστινό πόδι [2], το οποίο διαθέτει ένα κάλυμμα μπροστινού ποδιού [3] στο άκρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 Εγχειρίδιο Χρήσης Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτής της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε το καθιστό ποδήλατο σε χαλί με βαθιά επένδυση,

Διαβάστε περισσότερα