Premium HRM: πρωτοποριακή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας για επιχειρήσεις που επενδύουν στον Άνθρωπο!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Premium HRM: πρωτοποριακή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας για επιχειρήσεις που επενδύουν στον Άνθρωπο!"

Transcript

1

2

3 Premium HRM: πρωτοποριακή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας για επιχειρήσεις που επενδύουν στον Άνθρωπο! Οι εργαζόμενοι αποτελούν τον σημαντικότερο συντελεστή της επιχειρησιακής επιτυχίας γιατί είναι ο πόρος που διαμορφώνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κάθε επιχείρησης. Η Data Communication δημιούργησε το Premium HRM Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας, για να αποτελέσει το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Στο Premium HRM η Data Communication ενσωμάτωσε την εμπειρία της, από την ίδρυσή της το 1987, σε ανάπτυξη συστημάτων εμπορικής, λογιστικής διαχείρισης και μισθοδοσίας για επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Έχοντας χιλιάδες εγκατεστημένες εφαρμογές διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων, για την τεχνογνωσία τους, συνεργατών που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Ολοκληρωμένη λειτουργικότητα Το Premium HRM είναι δομημένο σε υποσυστήματα και καλύπτει όλες τις λειτουργίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να παρακολουθεί ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν 3 στους εργαζόμενους, στην προσωπική, στην επαγγελματική και στη μισθολογική τους εξέλιξη. Μπορεί, επίσης, να αποτελέσει τη βάση λειτουργίας του συστήματος ISO της επιχείρησης όσον αφορά στους ανθρώπινους πόρους. Η αρθρωτή αρχιτεκτονική του Premium HRM σας επιτρέπει να επεκτείνετε το σύστημα με σταδιακή προμήθεια πρόσθετων υποσυστημάτων σύμφωνα με τη εξέλιξη των αναγκών της επιχείρησής σας. Ευελιξία & Προσαρμοστικότητα Ο τρόπος σχεδιασμού του Premium HRM εξασφαλίζει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η ύπαρξη μεγάλου αριθμού οριζόμενων και υπολογιζόμενων πεδίων (ημερομηνίες, κείμενα, μεταβλητές, αριθμοί, πίνακες) σε όλα τα βασικά αρχεία, σας επιτρέπει να προσδώσετε στο Premium HRM τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε και να καλύψετε ολοκληρωμένα τις ανάγκες της επιχείρησής σας σύμφωνα με την πολιτική προσωπικού που εφαρμόζει. Απόλυτη κάλυψη των ελληνικών ιδιαιτεροτήτων Η Data Communication εγγυάται την άμεση και απόλυτη προσαρμογή του Premium HRM στο συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό πλαίσιο και τις συνθήκες λειτουργίας των ελληνικών επιχειρήσεων με την δημιουργία νέων εκδόσεων και την αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού με live update μέσω του Internet.

4 Εκμεταλλευτείτε την προηγμένη Τεχνολογία Η Data Communication, πιστοποιημένη ως Gold Certified Partner της Microsoft, έχει προνομιακή πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού του πλανήτη, τις οποίες χρησιμοποιεί και ενσωματώνει αμέσως στις δικές της εφαρμογές. Πλήρης αξιοποίηση των τεχνολογιών Microsoft Ως στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft ήδη από το 2004, η Data Communication διαθέτει την πιστοποίηση Microsoft Gold Partner για την προώθηση και υποστήριξη λύσεων Microsoft Dynamics, καθώς και την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics για τη δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές, βασισμένων στις πλατφόρμες Microsoft Dynamics NAV & CRM καθώς και Sharepoint. Ως εκ τούτου η εταιρία διαθέτει προνομιακή 4 πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει η κορυφαία διεθνώς εταιρία λογισμικού και τις ενσωματώνει άμεσα στις ιδιοπαραγόμενες λύσεις της. Το Premium HRM λειτουργεί σε όλες τις καθιερωμένες πλατφόρμες (Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2012, 2008), έχει αμφίδρομη επικοινωνία με όλες τις εφαρμογές windows (Word, Excel, Access κ.λπ.) και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του cloud. Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων Για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων και την αξιόπιστη διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών, το Premium HRM χρησιμοποιεί τη σχεσιακή βάση δεδομένων Microsoft SQL Server. Το Premium HRM διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης πολλών επιπέδων, που επιτρέπει την πρόσβαση ομάδων ή μεμονωμένων χρηστών σε επιλεγμένες λειτουργίες και πεδία της εφαρμογής, εξασφαλίζοντας την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων.

5 Διάγραμμα Λειτουργικότητας Premium HRM Τεχνικές Δυνατότητες Οριζόμενες Λειτουργίες Μεταβολή Δεδομένων Employee Service Portal Import Utility Report Generator Business Analysis Form Designer SW & Info: All in One! RSS Feed Μισθοδοσία Διαχείριση Μισθοδοσίας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Ενιαίο Μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων Πολιτική Αμοιβών Κοστολόγηση Έργων Κέντρα Κόστους Διαχείριση Παρουσιών Ωρομέτρηση Bank Link Βάρδιες Προϋπολογισμοί Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων Εκπαίδευση Αξιολόγηση Δάνεια Παροχές Ταξίδια Άδειες- Απουσίες Αγγελίες Πρόσληψης Διαχείριση Υποψηφίων Προσλήψεις ΑΣΕΠ Ιατρικός Φάκελος Πειθαρχικός Έλεγχος Οργάνωση Ανθρώπινου Δυναμικού Οργανωτική Δομή - Θέσεις Εργασίας Στοιχεία Προσωπικού Ατομικά Στοιχεία Εργαζομένων 5

6 Premium HRM - Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού Στις επιχειρήσεις ο άνθρωπος κάνει τη διαφορά! Αναβαθμίστε το σύστημα διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού και ενισχύστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας. Διαμορφώστε το σωστό εργασιακό κλίμα, τοποθετήστε τους σωστούς ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, ορίστε στόχους, προσφέρετε κίνητρα, ενθουσιάστε, κερδίστε την εμπιστοσύνη και την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στους εταιρικούς στόχους. Το Premium HRM είναι δίπλα σας, για να υποστηρίξει ολοκληρωμένα κάθε οργανωτική και διαχειριστική ενέργεια για τη διαμόρφωση του εργασιακού κλίματος της επιχείρησής σας. Ατομικά Στοιχεία Εργαζομένων Το Premium HRM έχει τη δυνατότητα να δεχθεί και διαχειριστεί μεγάλο εύρος πληροφοριών για κάθε εργαζόμενο. Οι πληροφορίες αφορούν προσωπικά, εργασιακά, οικονομικά, επαγγελματικά και λοιπά πληροφοριακά στοιχεία. Δομημένες σε ομάδες, οι πληροφορίες προσφέρουν πλήρη εικόνα του εργαζομένου καλύπτοντας όλη την πορεία του στην επιχείρηση, από τη διαδικασία πρόσληψής του έως την συνταξιοδότησή του, καθώς και τις εργασιακές μεταβολές καθ' όλη τη διάρκεια απασχόλησής του (ιστορικότητα). Το εξελιγμένο, εύχρηστο και ευέλικτο σύστημα αναζήτησης πληροφοριών του Premium HRM σας επιτρέπει να 6 συνθέσετε δεδομένα από όλη την εφαρμογή και να τα παρουσιάσετε κατά τον ενδεδειγμένο για κάθε περίπτωση τρόπο, ώστε να μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα και να υποστηριχθεί η διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ατομικά ή σε κατηγορίες εργαζομένων (ανά τμήμα, θέση, έργο κλπ). Με το Premium HRM μπορείτε να διαχειριστείτε ολοκληρωμένα τις παροχές ορίζοντας τους δικαιούχους, τον τρόπο υπολογισμού, την περίοδο χορήγησης, καθώς και τα παραστατικά παροχών. Παροχές Δάνεια Οι παροχές της επιχείρησης προς τους εργαζομένους διακρίνονται σε έκτακτες, που χορηγούνται ως κίνητρο βελτίωσης της απόδοσης και επίτευξης στόχων (πχ bonus, προμήθειες κλπ), ή τακτικές, που απορρέουν από τη θέση που κατέχει ο εργαζόμενος (πχ πιστωτική κάρτα, ιδιωτική ασφάλιση, ιατρικά έξοδα, παιδικός σταθμός κλπ). Κατηγοριοποιούνται σε είδος και χρήμα και παρέχονται Το Premium HRM διαχειρίζεται τις διαδικασίες χορήγησης δανείων και παρακολουθεί όλες τις κατηγορίες και τύπους δανείων καθώς και τις δανειακές συμβάσεις, ενημερώνοντας αυτόματα τη Μισθοδοσία. Υπολογίζει δόσεις και τόκους με πολλαπλά κριτήρια, διαχειρίζεται προγραμματισμό πληρωμών δόσεων και υπολογίζει το υπόλοιπο δανείων (κεφάλαιο και τόκους) βάσει των εκάστοτε πληρωμών.

7 7 Άδειες - Απουσίες Επαγγελματικά Ταξίδια Εκπαίδευση Με το Premium HRM μπορείτε να ορίσετε την πολιτική χορήγησης αδειών στους εργαζομένους της εταιρίας σας και να παρακολουθείτε τις άδειες του προσωπικού ατομικά ή μαζικά, για το σύνολο των εργαζομένων σε κάποιο τμήμα ή για όλη την επιχείρηση, ενημερώνοντας αυτόματα τη Μισθοδοσία. Προσφέρονται πολλαπλοί τρόποι προγραμματισμού αδειών με ημερομηνία έναρξης, λήξης, ημέρες αδείας, επιλογή μη εργάσιμων ημερών, χαρακτηρισμός αργιών κατά βούληση. Μπορείτε, επίσης, να σχεδιάσετε τα έγγραφα χορήγησης αδείας. Ο προγραμματισμός και η διαχείριση των επαγγελματικών ταξιδιών και των δαπανών των μετακινούμενων είναι απλή διαδικασία με το Premium HRM. Κάθε ταξίδι προγραμματίζεται όσον αφορά το σκοπό, τις ημερομηνίες διεξαγωγής, τους μετακινούμενους, τον τόπο αναχώρησης και προορισμού, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να υλοποιηθεί. Η διαχείριση των ταξιδιωτικών δαπανών περιλαμβάνει την κατηγοριοποίηση κάθε δαπάνης (μεταφορικά μέσα, ενοικιάσεις, διαμονή, διατροφή, ασφάλιση), τον απολογισμό των εξόδων βάσει παραστατικών και τον τελικό υπολογισμό των οφειλόμενων στον εργαζόμενο. Το Premium HRM διαχειρίζεται τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της επιχείρησης και αξιολογεί τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Μπορείτε να καταχωρήσετε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων και να διαχειριστείτε κύκλους μαθημάτων και συγκεκριμένα σεμινάρια παρακολουθώντας: προγράμματα μαθημάτων, δηλώσεις συμμετοχής, συμμετέχοντες, εισηγητές, ημερομηνίες και τόπους διεξαγωγής, κόστος και επιμερισμό ανά εκπαιδευτική ώρα, εργαζόμενο, τμήμα κλπ. Για τον απολογισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας μπορείτε να ορίσετε κλιμάκια αξιολόγησης, να αξιολογήσετε την εκπαίδευση, τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές, να κοστολογήσετε απολογιστικά τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να εκδώσετε πτυχία και πιστοποιήσεις.

8 Premium HRM - Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού Αξιολόγηση Απόδοσης των Εργαζομένων Το Premium HRM διαχειρίζεται ολοκληρωμένα και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες του συστήματος αξιολόγησης του προσωπικού της επιχείρησης. Ξεκινήστε με τη δημιουργία των ερωτηματολογίων αξιολόγησης και στη συνέχεια ορίστε τα κριτήρια αξιολόγησης, τη βαρύτητα κάθε κριτηρίου και τα κλιμάκια αξιολόγησης - βαθμολόγησης. Εκτυπώστε και μοιράστε τα ερωτηματολόγια στους αξιολογούμενους. Το Premium HRM θα σας παράσχει τη βαθμολογία κάθε αξιολογουμένου, αναλυτικά στατιστικά στοιχεία των αξιολογήσεων κατά άτομο, τμήμα, θέση κλπ, καθώς και τα σχόλια των αξιολογουμένων, αξιολογητών, εποπτών αξιολόγησης και τις προτάσεις για την εξέλιξη των εργαζομένων. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης είναι αξιοποιήσιμα από τα υπόλοιπα υποσυστήματα του Premium HRM (Παροχές, Μισθοδοσία κλπ). 8 Ιατρικός Φάκελος Με το Premium HRM μπορείτε να προγραμματίσετε τις ιατρικές εξετάσεις των εργαζομένων (ατομικά ή ομαδικά ανά τμήμα, θέση, έργο κλπ), να ορίσετε το οικογενειακό και ατομικό ιστορικό, την περιοδικότητα των εξετάσεων και, αυτόματα, τις ημερομηνίες επανεξέτασης. Απολογιστικά καταχωρείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τις διαγνώσεις και τις θεραπείες. Πειθαρχικός Έλεγχος Η διαχείριση των στοιχείων πειθαρχικού ελέγχου υλοποιείται με την καταχώρηση παραπτωμάτων και ποινών, καθώς και σχολίων για την επαγγελματική συμπεριφορά των εργαζομένων. Μπορείτε απλά και άμεσα να αναζητάτε τις ποινές και τα παραπτώματα καθώς και τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των ποινών. Αγγελίες Αναζήτησης Προσωπικού Το Premium HRM σας υποστηρίζει και στον τομέα αναζήτησης προσωπικού, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των αγγελιών πρόσληψης (κείμενο αγγελίας, μέσα, ημερομηνία έναρξης δημοσιεύσεων και λήξης υποβολής αιτήσεων κλπ). Παρακολουθεί, επίσης, τα απολογιστικά στοιχεία δημοσιεύσεων στα ΜΜΕ και προσδιορίζει το βαθμό απήχησης ανάλογα με την αποτελεσματικότητα της καταχώρησης (αριθμός βιογραφικών που παραλήφθηκαν).

9 Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή! Επιλογή Προσωπικού Διαχείριση Υποψηφίων Με το Premium HRM μπορείτε να διαχειριστείτε ολοκληρωμένα τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων (προσωπικά στοιχεία, προϋπηρεσία, γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες) και να λάβετε στοιχεία προς αξιολόγηση για κάθε θέση εργασίας προς κάλυψη, σταθμισμένα με βάση την κλίμακα βαθμολογίας την οποία έχετε ορίσει. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις συνεντεύξεις (interviews) με υποψηφίους, να πληροφορηθείτε τη βαθμολόγηση των αξιολογητών για κάθε θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος και να εκδώσετε τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων (πρόσληψη, απόρριψη, μελλοντική αναφορά). Τέλος, κατά την πρόσληψη, μπορείτε να μεταφέρετε αυτόματα τα στοιχεία του υποψηφίου στο αρχείο εργαζομένων. 9 Προσλήψεις ΑΣΕΠ Οριζόμενες Λειτουργίες Το Premium HRM προσφέρει στους οργανισμούς του δημόσιου τομέα ολοκληρωμένη διαχείριση του κυκλώματος επιλογής προσωπικού βάσει της μεθοδολογίας ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει τη διαχείριση ανακοινώσεων, κριτηρίων, αιτήσεων, καθώς και τον αυτόματο υπολογισμό των κριτηρίων. Δημιουργεί τις καταστάσεις Δεκτών, Απορριπτέων και Προς Πρόσληψη και διαχειρίζεται τη διαδικασία πρόσληψης, ενώ παράλληλα δημιουργεί μερίδες για τους νεοπροσληφθέντες στη μισθοδοσία. Μία εφαρμογή λογισμικού, όσο ολοκληρωμένη και αν είναι, δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ιδιαιτερότητες λειτουργίας μίας επιχείρησης. Στόχος μας, όμως, είναι η απόλυτη προσαρμογή στις επιχειρηματικές ανάγκες. Οργανόγραμμα Θέσεις Εργασίας Το Premium HRM σας προσφέρει τη δυνατότητα να απεικονίσετε τη δομή του οργανογράμματος της επιχείρησής σας με όλα τα επίπεδα ιεραρχίας σε δενδροειδή μορφή και να καταγράψετε συστηματικά τις προδιαγραφές και τα καθήκοντα για κάθε θέση εργασίας. Μπορείτε να αξιολογήσετε και ιεραρχήσετε τις θέσεις εργασίας, καθώς επίσης και να τις συνδέσετε με άλλα υποσυστήματα του Premium HRM (αξιολόγηση, παροχές κλπ). Το Premium HRM διακρίνεται για την απεριόριστη ευελιξία του και σας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων εφαρμογών σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Χρησιμοποιώντας το υποσύστημα Οριζόμενες Λειτουργίες μπορείτε απλά και γρήγορα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού να δημιουργήσετε νέες λειτουργίες του λογισμικού, όπως εσείς επιθυμείτε! Η εφαρμογή διαθέτει οριζόμενες λειτουργίες, η κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει οθόνη διαχείρισης, εκτυπώσεις και οριζόμενους πίνακες. Εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την οθόνη διαχείρισης επιλέγοντας τα πεδία που επιθυμείτε να εμφανίζονται και, στη συνέχεια, να ορίσετε τον τρόπο διαχείρισης των πληροφοριών των πεδίων αυτών και να σχεδιάσετε τις εκτυπώσεις που χρειάζεστε.

10 Καλύψτε όλες τις ανάγκες μισθοδοσίας της επιχείρησής σας Η μισθοδοσία Premium HRM, σχεδιασμένη με βάση την -από το εμπειρία της Data Communication στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, αποτελεί την πλέον λειτουργική και ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις, οργανισμούς και λογιστικά γραφεία και αριθμεί χιλιάδες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Άμεση λειτουργία Απόλυτη προσαρμογή Η μισθοδοσία Premium HRM βασίζεται σε δύο αρχές: Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, χωρίς να απαιτείται παραμετροποίηση, για ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρήσεων με τυποποιημένες ανάγκες. Απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για επιχειρήσεις που απαιτούν ειδική προσαρμογή σε σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού μισθοδοσίας. Πληρότητα Η μισθοδοσία Premium HRM καλύπτει όλες τις εργασιακές σχέσεις & συστήματα αμοιβής (ημερομίσθιοι, μισθωτοί, ωρομίσθιοι, με σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου, εποχιακοί ή μερικώς απασχολούμενοι κλπ), όλων των επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ανεξαρτήτως του αντικειμένου και του μεγέθους τους. 10 Καλύπτονται επίσης όλοι οι τύποι ωραρίων και βαρδιών, καθώς και απεριόριστος αριθμός επαναπροσλήψεων. Μπορείτε να ορίσετε παραμετρικά τύπους δανείων, είδη αδειών καθώς και στοιχεία, όπως ημέρες και ώρες εργασίας, συντελεστή ημερών ασφάλισης και αριθμό ανώτατων ασφαλιστικών ημερών. Η οθόνη καταχώρησης των στοιχείων της μισθοδοτικής περιόδου μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη με το εργαλείο Form Designer. Το Premium HRM διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα έτοιμων εκτυπώσεων, καθώς και απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας νέων με χρήση του ενσωματωμένου Report Generator. Αυτόματοι υπολογισμοί Στη μισθοδοσία Premium HRM μπορείτε να δημιουργήσετε μισθοδοτικές περιόδους & είδη αποδοχών κατά την κρίση σας και να υπολογίσετε αυτόματα τα αναδρομικά για απεριόριστο πλήθος περιόδων και ειδών αποδοχών. Αυτόματα μπορείτε, επίσης, να υπολογίσετε τις ασφαλιστικές εισφορές και άλλες κρατήσεις, ακόμη και βάσει τεκμαρτών αποδοχών. Επίσης, το Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών, δώρα, αποζημιώσεις και επιδόματα κάθε είδους. Η ενημέρωση του προγράμματος λογιστικής που χρησιμοποιεί η εταιρία σας με τα στοιχεία μισθοδοσίας κάθε περιόδου γίνεται με αυτόματη δημιουργία λογιστικών εγγραφών (άρθρων). Ειδικοί υπολογισμοί Με τη μισθοδοσία Premium HRM μπορείτε να ορίσετε τύπους υπολογισμών μισθοδοσίας κατά την κρίση σας, πέραν των προσφερόμενων από την εφαρμογή "τυποποιημένων" ρυθμίσεων. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνετε την ολοκληρωμένη κάλυψη και των πλέον ιδιόρρυθμων και εξειδικευμένων περιπτώσεων.

11 Δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής του συστήματος στις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης/οργανισμού εύκολα, γρήγορα και με χαμηλά κόστη Φιλικό και εργονομικό περιβάλλον για την άμεση εξοικείωση των χρηστών με την εφαρμογή και την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης Δυνατότητα προσωποποίησης των οθονών εργασίας σύμφωνα με το ρόλο και τις ανάγκες του χρήστη Επισήμανση λαθών σε 3 επίπεδα Κωδικοποίηση λαθών για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας με το Τμήμα Customer Support της Data Communication Related menus για την άμεση πρόσβαση του χρήστη σε κάθε αρχείο που συσχετίζεται με αυτό που διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη στιγμή Λειτουργία on-line και real-time από όλες τις εφαρμογές με ταυτόχρονες ενημερώσεις παντού Δυνατότητα δημιουργίας προειδοποιητικών ή απαγορευτικών μηνυμάτων λάθους από τους χρήστες Διαχείριση απεριόριστου αριθμού εταιριών, εργαζομένων, υποκαταστημάτων και χρήσεων Διαχείριση και ηλεκτρονική υποβολή όλων των εντύπων Taxis, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ & ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ Δυνατότητα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων μέσα από την εφαρμογή Επικοινωνία με τα μηχανογραφικά συστήματα όλων των ελληνικών τραπεζών Δυνατότητα απευθείας αποστολής όλων των εντύπων και εκτυπώσεων της εφαρμογής με Φίλτρα αναζήτησης πληροφοριών από όλη την εφαρμογή Δυνατότητα εύκολης δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών με τη χρήση του ενσωματωμένου εργαλείου Report Generator Δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) Business Analysis για την επεξεργασία και στατιστική ανάλυση των δεδομένων μέσω της μεθόδου των «κύβων» (OLAP cubes) Δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής στοιχείων στο Microsoft Office καθώς και αρχείων ASCII από και προς εφαρμογές λογισμικού τρίτων (ERP, λογιστικά προγράμματα κ.λπ.) Προπαραμετροποιημένα σενάρια για άμεση λειτουργία της λύσης Οριζόμενα πεδία από το χρήστη σε όλα τα βασικά αρχεία της εφαρμογής Live Update για αυτόματη ενημέρωση της εφαρμογής και των ΣΣΕ με τις νέες εκδόσεις Υπολογιζόμενα πεδία, με δυνατότητες παραμετροποίησης όπως τα υπόλοιπα πεδία της εφαρμογής Σύνδεση με τη διαδικτυακή πύλη Tax Heaven και έξυπνη ενημέρωση σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη Απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας με ορισμό πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης, ώστε τα ευαίσθητα δεδομένα να διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά Παρακολούθηση της πρόσβασης των χρηστών στα δεδομένα, καταγραφή ιστορικού αλλαγών 11 Λύση σπονδυλωτά δομημένη, ανοικτή σε περαιτέρω επεκτάσεις με τη σταδιακή προσθήκη υποσυστημάτων και λειτουργιών σύμφωνα με τις ανάγκες και την εξέλιξη του οργανισμού/επιχείρησής σας Δυνατότητα ορισμού ειδικών τύπων υπολογισμού μισθοδοσίας. Λειτουργία αναίρεσης και επιστροφή στις τυποποιημένες ρυθμίσεις Δυνατότητα καταχώρησης προεπιλεγμένων αξιών σε όλα τα πεδία για τη διευκόλυνση των καταχωρίσεων

12 Πρόσθετη λειτουργικότητα του Premium HRM Μισθοδοσία Επιλέξτε τα υποσυστήματα που σας ενδιαφέρουν και καλύψτε τις ειδικές ανάγκες της επιχείρησής σας! Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Διαχείριση Πολιτικής Αμοιβών Το Premium HRM υπολογίζει αυτόματα τη μισθοδοσία και τα αναδρομικά με βάση τη Συλλογική Σύμβαση και την προϋπηρεσία κάθε εργαζομένου. Με την υπογραφή των εκάστοτε νέων Συλλογικών Συμβάσεων, το πρόγραμμα ενημερώνεται αμέσως με Live Update μέσω Internet. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταβολές των πινάκων των Συλλογικών Συμβάσεων και να τους εκτυπώνετε. Υπολογίστε τη μισθοδοσία βάσει της εταιρικής πολιτικής με το υποσύστημα Διαχείρισης Πολιτικής Αμοιβών. Διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό ειδικοτήτων, επιδομάτων και άλλων παροχών, καταρτίζοντας απλά τους σχετικούς πίνακες και ορίζοντας τα ανάλογα ποσά. Ενιαίο Μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων Το Premium HRM προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση του Ενιαίου Μισθολογίου Δημοσίων Υπαλλήλων. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε ολοκληρωμένα: κλάδους, μισθολογικά κλιμάκια, χρονοεπιδόματα, διακοπές μισθολογικής εξέλιξης. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικά έντυπα και εκτυπώσεις προς άλλους Δημόσιους Φορείς. 12 Κοστολόγηση Έργων Κέντρα Κόστους Διαχειριστείτε ολοκληρωμένα τα θέματα μισθοδοσίας που αφορούν οικοδομικές και τεχνικές εταιρίες, υποκαταστήματα, λειτουργικά τμήματα της επιχείρησης και θέσεις εργασίας με το υποσύστημα Κοστολόγησης Έργων. Καλύπτονται οι περιπτώσεις μετακινήσεων εργαζομένων σε διαφορετικά έργα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε παραμετρικά τον τρόπο υπολογισμού και επιμερισμού κόστους μισθοδοσίας ανά έργο, υποκατάστημα, τμήμα κ.λπ. με βάση τα δεδομένα της μισθοδοσίας. Διαχείριση Παρουσιών Τα ηλεκτρονικά συστήματα παρουσίας και ωρομέτρησης επικοινωνούν πλέον με το Premium HRM μέσω του υποσυστήματος Διαχείρισης Παρουσιών. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνετε αυτόματα χωρίς πληκτρολόγηση, τη μισθοδοσία με τα αναγκαία στοιχεία κάθε εργαζόμενου (ώρες εργασίας, υπερωρίες, νυκτερινά κλπ) δημιουργώντας άμεσα όλες τις αναγκαίες κινήσεις για τον υπολογισμό της. Προϋπολογισμοί Με το Premium HRM μπορείτε να δημιουργήσετε προϋπολογισμούς μισθοδοσίας, καθώς και σενάρια εναλλακτικών πολιτικών αμοιβών. Υπολογίζετε αυτόματα τις οικονομικές επιπτώσεις στο κόστος της επιχείρησης προβλέποντας το κόστος μισθοδοσίας, τις αποζημιώσεις προσωπικού, το κόστος παροχών κ.λπ. κι έτσι οριστικοποιείτε την πολιτική αμοιβών της επιχείρησής σας.

13 Portal εξυπηρέτησης εργαζομένων Bank Link SW & Info: All in One! Employee Service Portal Το Premium HRM, χρησιμοποιώντας το υποσύστημα Bank Link, επικοινωνεί με τράπεζες και αποστέλλει στοιχεία εντολών πληρωμής μισθοδοσίας μέσω Internet Banking ή με ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης (π.χ. CD). Αποκτήστε δωρεάν απευθείας πρόσβαση στην πληροφόρηση που σας ενδιαφέρει στο Tax Heaven, το πλέον δημοφιλές portal για λογιστές στην Ελλάδα, με το SW & Info: All in One. Πρόκειται για ένα έξυπνα σχεδιασμένο εργαλείο που αναγνωρίζει αυτόματα τις ανάγκες σας και σας προτείνει συναφείς πληροφορίες ανάλογα με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Έτσι, μπορείτε να εντοπίζετε άμεσα την πληροφορία που σας ενδιαφέρει, τη στιγμή που σας χρειάζεται. Το υποσύστημα Employee Service Portal αποτελεί ένα εξειδικευμένο portal που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων και στην αποσυμφόρηση του τμήματος HR από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Βάρδιες Με το υποσύστημα Βάρδιες προγραμματίζετε τις βάρδιες εργασίας του προσωπικού ανά κατηγορία και υπολογίζετε αυτόματα τη μισθοδοσία. Μπορείτε να συνδέετε μαζικά ή επιλεκτικά τους εργαζόμενους με τις βάρδιες, να αντιγράφετε πλάνα βαρδιών από μία περίοδο σε άλλη, καθώς επίσης και να διαμορφώνετε εναλλακτικά σενάρια βαρδιών για να καλύψετε κυλιόμενα προγράμματα εργασίας. Μπορείτε ακόμη να προγραμματίσετε αυτόματα τις βάρδιες σε όλες τις περιπτώσεις αδειών απουσιών των εργαζομένων. Τέλος, μπορείτε να ορίσετε κανόνες, ώστε το πρόγραμμα εργασίας να μεταβάλλεται ανάλογα με την έλλειψη ή το πλεόνασμα προσωπικού. 13 RSS Feed Το Really Simple Syndication (RSS), εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο Internet, σας επιτρέπει να ενημερώνε-στε για τα τελευταία νέα της Data Communication, για πρόσφατες Ειδήσεις, Νόμους, Εγκυκλίους, Φορολογικό Ημερολόγιο και Συλλογικές Συμβάσεις από το site του Tax Heaven, για Οικονομικά Στοιχεία από το Υπουργείο Οικονομικών και τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και την Οικονομία από το In.gr. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε και δικές σας συνδέσεις για sites που διαθέτουν RSS. Employee Portal Το υποσύστημα Employee Portal αποτελεί ένα εξειδικευμένο portal που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων και στην αποσυμφόρηση του τμήματος HR από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μέσω του Employee Portal ο εργαζόμενος μπορεί να: Έχει πρόσβαση, όποτε επιθυμεί, σε προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες που αφορούν στην εργασιακή του σχέση (πχ υπόλοιπο αδειών, ημέρες ασθένειας, οικογενειακή κατάσταση, διοικητικά στοιχεία κλπ). Ενημερώνεται για θέματα που αφορούν στους εργαζομένους στην εταιρία γενικότερα, όπως εταιρικές ανακοινώσεις, πολιτική προσωπικού, κανονισμό εργασίας, εταιρικό τηλεφωνικό κατάλογο κλπ. Υποβάλλει αιτήματα προς το τμήμα HR, να παρακολουθεί την πορεία και την τελική έκβαση αυτών (πχ αίτηση άδειας, απουσίας κλπ) καθώς και να ενημερώνει για τυχόν μεταβολές των προσωπικών του στοιχείων. Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον εργαζόμενο: Να αλλάζει τις περιγραφές του κυρίως μενού και των επιμέρους πεδίων (Πολυγλωσσικό) Να υποβάλει αίτηση για δανειακή σύμβαση και να ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του. Να καταχωρεί υπενθυμίσεις όπως και στο Outlook Να ενημερώνεται για το πρόγραμμα εργασίας (βάρδια, ωράριο εργασίας) Να βλέπει και να εκτυπώνει τις αποδείξεις μισθοδοσίας του. Η πρόσβαση στις πληροφορίες της Πύλης Intranet γίνεται εύκολα μέσω του Internet. Υπάρχει διαβαθμισμένη, ελεγχόμενη πρόσβαση, ώστε να προστατεύονται απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα. Μέσω του Employee Service Portal ο εργαζόμενος μπορεί να: Έχει πρόσβαση, όποτε επιθυμεί, σε προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες που αφορούν στην εργασιακή του σχέση (πχ υπόλοιπο αδειών, ημέρες ασθένειας, ωράριο εργασίας, βάρδιες κλπ) και να ενημερώνει για τυχόν μεταβολές των προσωπικών του στοιχείων. Ενημερώνεται για θέματα που αφορούν στους εργαζομένους στην εταιρία γενικότερα, όπως εταιρικές ανακοινώσεις, πολιτική προσωπικού, κανονισμό εργασίας, εταιρικό τηλεφωνικό κατάλογο κλπ. Υποβάλλει αιτήματα προς το τμήμα HR, να παρακολουθεί την πορεία και την τελική έκβαση αυτών (πχ αιτήσεις αδειών, δανείων κλπ). Βλέπει και να εκτυπώνει έγγραφα (βεβαιώσεις, αποδείξεις μισθοδοσίας κτλ). Καταχωρεί υπενθυμίσεις όπως και στο Outlook. Αλλάζει τις περιγραφές του κυρίως μενού και των επιμέρους πεδίων στην επιθυμητή γλώσσα (Πολυγλωσσικό). Η πρόσβαση στις πληροφορίες του Employee Portal γίνεται εύκολα μέσω Internet. Υπάρχει διαβαθμισμένη, ελεγχόμενη πρόσβαση, ώστε να προστατεύονται απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα.

14 Ανακαλύψτε τη δύναμη της πληροφορίας και αξιοποιήστε την! Η αξιοποίηση των πληροφοριών είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τη λήψη αποφάσεων κριτικής σημασίας σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό και την πολιτική προσωπικού. Business Analysis: Δημιουργήστε στατιστικές αναλύσεις χωρίς να είστε..ειδικός! Το Business Analysis είναι εργαλείο ανάλυσης δεδομένων, στατιστικής διαχείρισης και δημιουργίας αναφορών. Παρέχει πλούσια πληροφόρηση και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα MIS (Management Information System) για την επιχείρησή σας, το οποίο συγκεντρώνει, συνδυάζει και αναλύει πληθώρα πληροφοριών από όλα τα υποσυστήματα του Premium HRM. Με το Business Analysis δημιουργείτε απλά και γρήγορα στατιστικές αναλύσεις, αναφορές και γραφικές απεικονίσεις των δεδομένων, ώστε να γίνονται αμέσως κατανοητές και να εντοπίζονται οι τάσεις. 14 Χρησιμοποιώντας το εργαλείο OLAP Designer που είναι ενσωματωμένο στο Business Analysis, μπορείτε να διαμορφώσετε «κύβους», σύμφωνα με τα σενάρια που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε σύνθετες αναλύσεις και αναφορές χρησιμοποιώντας χρησιμοποιώντας πληροφορίες από όλα τα πεδία της εφαρμογής. Για την επιλογή των πληροφοριών αρκεί να κάνετε drag & drop σε κάθε πεδίο που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στην στατιστική σας ανάλυση.

15 Εξυπηρέτηση Customer Care 360ο Η πελατοκεντρική αντίληψη της Data Communication εκφράζεται με την πολιτική ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη «Customer Care 360ο». Η πολιτική αυτή, την οποία εμείς έχουμε σχεδιάσει και για την οποία έχουμε επανειλημμένα διακριθεί, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα «συστήματα» εξυπηρέτησης πελατών για τον κλάδο της τεχνολογίας και διασφαλίζει ότι ο πελάτης αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μας προς όφελος της επιχείρησής του. Η Data Communication και το δίκτυο συνεργατών της εγγυώνται μακροπρόθεσμα την απόδοση της επένδυσής σας προσφέροντας: Υπηρεσίες υλοποίησης του έργου, εγκατάστασης και παραμετροποίησης της εφαρμογής, καθώς και εκπαίδευσης των χρηστών. Τα πιστοποιημένα για την τεχνογνωσία τους στελέχη της Data Communication και του Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών της αναλαμβάνουν το έργο της εξασφάλισης της καλής λειτουργίας κάθε εγκατάστασης. Είναι άριστοι γνώστες της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων των εφαρμογών, έχουν πλούσια εμπειρία στη διαχείριση έργων λογισμικού, είναι σε θέση να κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας και βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας. 15 Εγγύηση της καλής λειτουργίας των εφαρμογών με τη σύναψη ετήσιου συμβολαίου συντήρησης για την ενημέρωση της εφαρμογής με νέες εκδόσεις, ώστε να καλύπτονται έγκαιρα οι μεταβολές της νομοθεσίας και οι αναβαθμίσεις του λογισμικού. Συνεχή κάλυψη των αναγκών σας με υπηρεσίες υποστήριξης (after sales support). Oι υπηρεσίες παρέχονται τηλεφωνικά, με χρήση του Internet (on line), ή επί τόπου (on site) με τη σύναψη συμβολαίου παροχής υπηρεσιών υποστήριξης με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

16 /09/17 Το παρόν έντυπο προορίζεται μόνο για σκοπούς πληροφόρησης. Η Data Communication δεν παρέχει εγγυήσεις, ρητές, σιωπηρές ή εκ του νόμου προβλεπόμενες, ως προς τις πληροφορίες του παρόντος εγγράφου. Τα λογότυπα Premium HRM και Data Communication είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της Data Communication AE. To Premium HRM αποτελεί την καταλληλότερη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας. Διακρίνεται για την λειτουργικότητα, την τεχνολογία, την άμεση έναρξη λειτουργίας, το προσιτό κόστος και την υψηλού επιπέδου υποστήριξη.

Premium HRM Μισθοδοσία. Για κάθε εργασιακή σχέση και σύστημα αμοιβής Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης

Premium HRM Μισθοδοσία. Για κάθε εργασιακή σχέση και σύστημα αμοιβής Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης Premium HRM Μισθοδοσία Για κάθε εργασιακή σχέση και σύστημα αμοιβής Με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης Premium HRM Μισθοδοσία Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί! Μισθοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION II (1 εταιρία, 5 υποκαταστήματα, 50 εργαζόμενοι) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας μεμονωμένα είτε για όλους τους εργαζομένους όλων των εταιριών (όμιλοι επιχειρήσεων,,

Διαβάστε περισσότερα

Η Νο1 Μισθοδοσία για Λογιστικά Γραφεία

Η Νο1 Μισθοδοσία για Λογιστικά Γραφεία Η Νο1 Μισθοδοσία για Λογιστικά Γραφεία Premium HRM Μισθοδοσία Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί! Μισθοδοσία Κάλυψη οποιασδήποτε Εργασιακής Σχέσης ή Συστήματος Αμοιβής, επιχειρήσεων και

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION I (1 εταιρία, 5 υποκαταστήματα, 20 εργαζόμενοι) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας μεμονωμένα είτε για όλους τους εργαζομένους όλων των εταιριών (όμιλοι επιχειρήσεων,,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον. Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα για λογιστικά γραφεία ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Standard Edition ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Παρακολούθηση 50 εταιριών και 20 εργαζόμενοι ανά εταιρία Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον. Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες WinEra ERP Ενισχύστε την επιχείρησή σας! Ολοκληρωμένη Λύση Πλήρης εικόνα των επιχειρηματικών λειτουργιών Αυτοματοποιημένες διαδικασίες για κάθε τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Advanced Edition ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Παρακολούθηση 100 εταιριών και 50 εργαζόμενοι ανά εταιρία Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον. Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Μισθοδοσίας

Διαχείριση Μισθοδοσίας Διαχείριση Μισθοδοσίας Δυνατότητες Η εφαρμογή αυτή καλύπτει πλήρως όλο το κύκλωμα διαχείρισης και υπολογισμού μισθοδοσίας των εργαζομένων και παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες : Απεριόριστος αριθμός μισθολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη.

Payroll Master. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιεί βάση δεδομένων Oracle ver 7.x ή μεγαλύτερη. Payroll Master Το Payroll MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Μισθοδοσίας και της

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία

Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Μηχανογραφημ ένη Μισθοδοσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων

Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων 1 Περιγραφή Συστήματος Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων διενεργεί διαγωνισμό για την προμήθεια λογισμικού διαχείρισης προσωπικού, το οποίο θα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ Το «Πλήρες Σύστημα Ωρομέτρησης» είναι η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της Epsilon Net για τις εφαρμογές μισθοδοσίας οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

HR Net MaSter ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

HR Net MaSter ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ HR Net MaSter ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Για να είναι αποτελεσματική η Διαχείριση των αιτημάτων προσωπικού, απαιτείται ένα κατάλληλο πρόγραμμα ικανό για γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια στο

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά i-payday

Χαρακτηριστικά i-payday Χαρακτηριστικά i-payday Το πρόγραμμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας i-payday δημιουργήθηκε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδιασμό με την εικοσιπενταετή εμπειρία της σε μισθοδοσίες. Αποτέλεσμα, το σύνθετο

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης

Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης Παρουσίαση Συστήματος Ωρομέτρησης ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ Το «Πλήρες Σύστημα Ωρομέτρησης» είναι η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της Epsiln Net για τις εφαρμογές μισθοδοσίας οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων

Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων Προμήθεια Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων 1 Περιγραφή Συστήματος Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων διενεργεί διαγωνισμό για την προμήθεια λογισμικού διαχείρισης προσωπικού, το οποίο θα

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Επιχειρησιακών Πόρων Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων. Καθηγητής Δρ. Πάνος Φιτσιλής

Προγραμματισμός Επιχειρησιακών Πόρων Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων. Καθηγητής Δρ. Πάνος Φιτσιλής Προγραμματισμός Επιχειρησιακών Πόρων Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων Καθηγητής Δρ. Πάνος Φιτσιλής Βασικές περιοχές λειτουργικότητας Πιο συγκεκριμένα οι βασικές περιοχές λειτουργικότητας σε ένα πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα

Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Μισθοδοσίας Δημόσιου Τομέα PAYBRAIN Συνοπτική Παρουσίαση 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ «PAYBRAIN»

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία

Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕ Η/Υ & ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ Γίνε εσύ ο Ειδικός... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 100% Επίκαιρο εργαστηριακό σεμινάριο μισθοδοσίας Προσαρμοσμένο στη ΝΕΑ εργατική νομοθεσία ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Ν.4093/12.12.11.2012,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Ωρομέτρηση. Ωρομέτρηση - 'Αδειες / Απουσίες (Time & Attendance Absences / Leaves).

Ωρομέτρηση. Ωρομέτρηση - 'Αδειες / Απουσίες (Time & Attendance Absences / Leaves). Ωρομέτρηση Το πρόγραμμα ωρομέτρησης Time MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR System, αποτελεί το λογισμικό ενός ολοκληρωμένου συστήματος, που έχει στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 10100104/09/13 a ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 4 2. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ... 5 3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... 6 4. ΕΝΤΥΠΑ... 8 5. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ... 9 Τελευταία αναθεώρηση εγχειριδίου χρήσης: Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή IT Landscape Transformation. Accomplished. Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή ACE ERP ecm: δυναμικό & αξιόπιστο καλύπτει ολοκληρωμένα τα δημόσια έργα Το ACE ERP είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών...

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... Η Εταιρία... 1 Συνεργασία με Microsoft... 2 Δυναμική Πορεία Εξέλιξης... 3 Διακρίσεις Microsoft... 4 Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... 5 Διακρίσεις Εργασιακού Περιβάλλοντος... 6 Διακρίσεις Τεχνογνωσίας

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας.

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Μισθοδοσία > Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας.

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας. Η Πυξίδα Απασχόλησης είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο portal που απευθύνεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δήμους, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Εταιρίες Εύρεσης Εργασίας, με στόχο τόσο την μηχανογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης για υπεύθυνο τμήματος/προϊστάμενο

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης για υπεύθυνο τμήματος/προϊστάμενο Employee Self Service Εγχειρίδιο Χρήσης για υπεύθυνο τμήματος/προϊστάμενο Αυτό το εγχειρίδιο απευθύνεται σε εργαζόμενο ο οποίος ορίζεται ως «Manager» (υπεύθυνος τμήματος, προϊστάμενος διεύθυνσης, διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25, Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης των Αδειών του Προσωπικού HRMS 01 Leaves Συνοπτική Παρουσίαση Το

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βραδιών Προσωπικού (Roster MaSter)

Διαχείριση Βραδιών Προσωπικού (Roster MaSter) Διαχείριση Βραδιών Προσωπικού (Roster MaSter) Το Roster MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter, αποτελεί το λογισμικό ενός ολοκληρωμένου συστήματος, που έχει στόχο, να καλύψει πλήρως τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ Η έκδοση 5.40 δεν απαιτεί Convert μετά την εγκατάσταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η έκδοση 5.40 δεν απαιτεί Convert μετά την εγκατάσταση. Μελίσσια, 17 Ιουνίου 2010 Εγκατάσταση της έκδοσης 5.40 Προκειμένου να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με την έκδοση 5.40 της εφαρμογής WinEra Essential παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες που ακολουθούν. Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης ] Το πληροφοριακό σύστημα για Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμους σχεδιασμένο γ ι α τ ι ς α ν ά γ κ ε ς π ο υ π ρ ο κ ύ π τ ο υ ν α π ό τ η ν ε φ α ρ μ ο γ ή [του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Παρακολούθηση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου (Α', Β', Γ' κατηγορίας βιβλίων) σε ενιαίο περιβάλλον. - Κοινό ενιαίο αρχείο συναλλασσομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ / PYLON PAYROLL & HRM EMPLOYEE SELF SERVICE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περίληψη... 3 2. Θεωρία... 3 2.1. Βασική Δομή... 3 2.2. Θέσεις Απασχόλησης... 4 2.2.1 Ορισμός... 4 2.2.2.

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιωμένη Εφαρμογή. Νέες δυνατότητες. Νέα Ιστοσελίδα

Βελτιωμένη Εφαρμογή. Νέες δυνατότητες. Νέα Ιστοσελίδα Βελτιωμένη Εφαρμογή Νέες δυνατότητες Νέα Ιστοσελίδα ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ WWW.ASEP.GR 1 ΦΟΡΕΙΣ Α.Σ.Ε.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ WWW.ASEP.GR 2 Φάση Α: Α: Μελέτη Εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα

Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχος σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ωροµέτρηση - Άδειες/Απουσίες (Time & Attendance Absences/Leaves )

Ωροµέτρηση - Άδειες/Απουσίες (Time & Attendance Absences/Leaves ) Το Time MaSter, που ανήκει στην οικογένεια εφαρµογών HR MaSter, αποτελεί το λογισµικό ενός ολοκληρωµένου συστήµατος, που έχει στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού µίας επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία με Microsoft

Συνεργασία με Microsoft Εταιρική Παρουσίαση Η Εταιρία Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Εγγραφή Χρηστών του Νοσοκομείου στην Πλατφόρμα Να μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η Διαχείριση Εργασιών ΔΙ.Α.Π. αποτελεί μία επέκταση της υφιστάμενης Εφαρμογής Διαχείρισης Έργων & Πληρωμών. Η Εφαρμογή Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400 Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400.01 Δύο ημέρες 16 ώρες Επιλογή Στελεχών: Ξεχωρίζοντας τους Καλύτερους Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη αντίληψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ωρομέτρηση Η παρούσα διαδικασία αναλύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ωρομέτρησης Προσωπικού, Παρουσιολογίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

11/5/2015. Οι επιχειρήσεις

11/5/2015. Οι επιχειρήσεις Οι επιχειρήσεις 1 Oι επιχειρήσεις την σύγχρονη εποχή εξαρτώνται κατά πολύ από την τεχνολογία. Οι επιχειρήσεις επενδύουν σε ποικίλα πληροφοριακά συστήματα στον χώρο της παραγωγής, στον χώρο της διοίκησης,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας

Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας Ως Μαθητεία ορίζεται το εκπαιδευτικό σύστημα στο οποίο ο μαθησιακός χρόνος εναλλάσσεται μεταξύ χώρου εργασίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης

ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης Κεντρική Υποδομή Επιχειρησιακής Ευφυΐας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β. Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Δρ. Γεώργιος Κ. Ζάχος Διευθυντής Βιβλιοθήκης και Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος

Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 9001:2000 Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος / Παροχή της υπηρεσίας Μέτρηση ανάλυση και βελτίωση Εισαγωγή στα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες Employee Self Service Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες Περιεχόμενα 1. Πρόσβαση... 3 1.1. Είσοδος Χρήστη... 3 1.2. Αλλαγή κωδικού πρόσβασης... 4 1.2.1. Πρώτη Πρόσβαση... 4 1.2.2. Αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ

«ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 16-4-2013 ΑΠ.: 688/012 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για το Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Διαδικασιών Διαχείρισης Γνώσης ( Knowledge Management) Η Εθνική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 8.0.1.0001 Λογιστικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Αποδοχών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Πολιτική Αποδοχών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου Πολιτική Αποδοχών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου Προτεινόμενη προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 21/05/2019 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2019 Σελίδα 1 από 6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Πληροφορίες Εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού ασθενών Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Ενότητες του Asclepius...4 Ημερολόγιο Εργασιών όπως στο Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP

Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP Κλείσιμο, Άνοιγμα Χρήσης και οριστικοποίηση Απογραφών στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP Η δομή και η φιλοσοφία του σχεδιασμού της βάσης δεδομένων στο Microsoft Dynamics NAV InnovEra ERP είναι διαχρονική.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων

Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Διαχείριση Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Προϋπολογισμών και Σεναρίων Προβλέψεων. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού

Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού Σεμινάρια Εκπαίδευση Προσωπικού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας διαχείρισης Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Προσωπικού. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ScanHRMS: Διαχείριση Παροχών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ScanHRMS: Διαχείριση Παροχών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ScanHRMS: Διαχείριση Παροχών 1 Περιεχόμενα Διαχείριση Παροχών...3 Είδη Παροχών...4 Παροχές ανά Εργαζόμενο...8 Ενημέρωση Παροχών... 14 Εκτυπώσεις Παροχών... 15 Utilities Ενημερώσεις Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

Platform (Βασικό Σύστημα) Συγκεντρώνει και διαχειρίζεται συνολικά όλες τις πληροφορίες σε επίπεδο εταιρείας.

Platform (Βασικό Σύστημα) Συγκεντρώνει και διαχειρίζεται συνολικά όλες τις πληροφορίες σε επίπεδο εταιρείας. 1 ORIAN-ERP COMMERCIAL Το Orian-Erp Commercial απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που ζητάει ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο ξεκινάει από την Διαχείριση Εμπορευμάτων και φτάνει

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν Αγορά 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να πάρετε Backup τον υποκατάλογο Database, ο οποίος βρίσκεται στον κατάλογο Dcesoexo (π.χ. \Dcesoexo\Database).

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να πάρετε Backup τον υποκατάλογο Database, ο οποίος βρίσκεται στον κατάλογο Dcesoexo (π.χ. \Dcesoexo\Database). Δείτε τις Νέες Δυνατότητες της Έκδοσης 3.10 του Academia Financials Διαχείριση Έργων Μελίσσια, 22 Φεβρουαρίου 2012 Περιεχόμενα Φακέλου Ο φάκελος που παραλάβατε περιέχει 1 CD. Αντίγραφα Ασφαλείας Λόγω των

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχός σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα

Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα Δείτε την επιχείρησή σας να πηγαίνει στο µέλλον, σήµερα DO YOU SPEAK FUTURE? Τώρα για την επιχείρησή σας υπάρχει µια νέα δύναµη Τεχνολογία αιχµής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Certified Partner που υλοποιείται σε τρεις τομείς:

Η Data Communication έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Certified Partner που υλοποιείται σε τρεις τομείς: Εταιρική Παρουσίαση Η Εταιρία Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 4.00.515

Soft1 Version 4.00.515 Νέες προδιαγραφές Version : 2.00 Date: 08/12/2015 Department: Product Management Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Γενικά... 3 Εμπορικό... 3 Χρηματοοικονομικά... 5 Μισθοδοσία... 6

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Τα ζητούμενα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, είναι τα παρακάτω:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Τα ζητούμενα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, είναι τα παρακάτω: Τεχνολογικά και Λειτουργικά χαρακτηριστικά του υπό προμήθεια Π.Σ. διαχείρισης Μόνιμου (Εκπαιδευτικού και Διοικητικού) προσωπικού καθώς και Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα