ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών... 2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών... 2"

Transcript

1 F.A.Qs ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών Τι είναι η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ποιος την παρέχει; Γιατί επιλέχθηκε η Retail@Link για την παροχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης; Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες; Τι θα κερδίσω εγώ με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Τι θα κερδίσει ο πελάτης με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Ποιοι πελάτες λαμβάνουν Ηλεκτρονικά Τιμολόγια και ποιοι Χάρτινα; Το Τμήμα Πωλήσεων μου ζητά να κοινοποιήσω τα των πελατών μου ώστε να εκδοθεί νέος κωδικός συμβολαίου: Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα εγγράφονται στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση;... 5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την είσοδο στην υπηρεσία & την απόκτηση κωδικών πρόσβασης Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες;* (βλ. Ερώτηση Νo 3.) Πώς εισάγεται ο πελάτης στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Γιατί είναι απαραίτητη η παραλαβή των παραστατικών με κωδικό & όνομα χρήστη; Γιατί δεν στέλνονται συνημμένα τα παραστατικά (επισυναπτόμενο PDF); Ο πελάτης ξέχασε τους κωδικούς πρόσβασης. Τι μπορεί να κάνει; Ο πελάτης χρειάζεται πολλούς κωδικούς πρόσβασης; Πρέπει να τους θυμάμαι;... 9 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παραλαβή των παραστατικών Πώς γίνεται η εκτύπωση των παραστατικών από τον πελάτη; Μπορεί ο πελάτης να παραλάβει ξανά ένα Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο; Έχω παρατηρήσει καθυστέρηση στην ταχύτητα απόκρισης της υπηρεσίας. Τι μπορεί να φταίει;...12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παρακολούθηση της παραλαβής των Ηλεκτρονικών Παραστατικών από τους παραλήπτες Πώς ξέρω ότι ο πελάτης μου έχει παραλάβει το παραστατικό; Ο πελάτης μου δεν έλαβε το παραστατικό. Τι πρέπει να κάνω; Το ειδοποίησης για το παραστατικό εντοπίστηκε στα Spam του πελάτη μου; Τι μπορώ να κάνω; 13 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την επιθυμία διατήρησης χάρτινου αρχείουerror! not defined. Bookmark 20 Ο πελάτης μου λαμβάνει ηλεκτρονικά τα τιμολόγιά του, ενώ επιθυμεί να λαμβάνει χάρτινα. Τι μπορώ να κάνω;... Error! Bookmark not defined.

2 Σελίδα 2 / 15

3 F.A.Qs Συχνές Ερωτήσεις: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών. Σελίδα 3 / 15 1 Τι είναι η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ποιος την παρέχει; Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης προσφέρει ηλεκτρονική, 100% ασφαλή & νόμιμη αποστολή των παραστατικών των ELTACourier προς τους τελικούς παραλήπτες-πελάτες, χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης και αποστολής φυσικού-χάρτινου εγγράφου. Τα ELTACourier συνεργάζονται με την εταιρεία Retail@Link, πάροχο καινοτόμων λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης, με εξειδίκευση στην ηλεκτρονική διασύνδεση & εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων & πιο κερδοφόρων ελληνικών επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά. 2 Γιατί επιλέχθηκε η Retail@Link για την παροχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης; Η Retail@Link(μέλος του ομίλου Entersoft) προσφέρει ευέλικτες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ελληνική αγορά, από την 1 η ημέρα εφαρμογής της στην Ελλάδα το Οι υπηρεσίες της έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυπηρετούν με ακρίβεια, ασφάλεια & νομιμότητα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που διασυνδέεται ηλεκτρονικά, καθώς εξυπηρετούν με αξιοπιστία ένα ιδιαίτερα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο όγκο δεδομένων για τη διασύνδεση των μεγαλύτερων ελληνικώνεπιχειρήσεων (λιανεμπόριο, τραπεζικές υπηρεσίες, τρόφιμο-ποτό, φάρμακο, υπηρεσίες υγείας, ασφαλιστικές υπηρεσίες και κάθε κάθετη αγορά). Τα ELTACourier συνεργάζονται με τη Retail@Link γιατί είναι ο συνεργάτης-πάροχος που εξασφαλίζει: Την ασφάλεια στη μεταφορά, αρχειοθέτηση & διαχείριση ηλεκτρονικών παραστατικών. Την απόλυτη ευθυγράμμιση με το νομοθετικό πλαίσιο στις εγχώριες, ευρωπαϊκές & παγκόσμιες συναλλαγές. Τη διαρκή & έμπειρη υποστήριξη στην εφαρμογή, χρήση και επέκταση των λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης. Την επιτυχημένη εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες, τις υποδομές και την οργανωτική δομή κάθε επιχείρησης. Τη διαρκή εξέλιξη σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες& απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

4 3 Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες; Τα ELTACourierΔΕΝ επιβάλλουν τη χρήση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στους πελάτες τους, κατ επέκταση ούτε στα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Σελίδα 4 / 15 Παρέχουν ωστόσο τη δυνατότητα, μέσα από την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διαδικασία, για βελτιωμένη οργάνωση & ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πλήρη ορατότητα. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της, ενώ παράλληλα αποτελεί μια οικολογική προσέγγιση στην «ακριβή» σε όρους περιβαλλοντικών πόρων ανταλλαγή παραστατικών. Με την αμέριστη υποστήριξη των ELTACourier και του έμπειρου συνεργάτηπαρόχουretail@link, κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία παρακολούθησης παραστατικών από ένα (1) μόνο κεντρικό σημείο πρόσβασης. 4 Τι θα κερδίσω εγώ με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Για τα συμβεβλημένα πρακτορεία, η επιλογή των ELTACourierνα προχωρήσει στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση προσφέρει μερικά ιδιαίτερα σημαντικά πλεονεκτήματα: Μείωση διαχειριστικού κόστους, καθώς μειώνονται σημαντικά οι διαδρομέςπαράδοσης χάρτινων παραστατικών. Ταπαραστατικά σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά, αυτόματα και με ασφάλεια στον τελικό πελάτη. Καμία απώλεια παραστατικών: Τα ηλεκτρονικά παραστατικά (σε αντίθεση με τα χάρτινα) βρίσκονται διαθέσιμα στην πλατφόρμα 24/7 και για 2 μήνες από την έκδοσή τους (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 15). Συνεπώς, ακόμα και αν ο πελάτης «χάσει» ένα εκτυπωμένο αντίγραφο, μπορεί να το ανακτήσει χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος για τα πρακτορεία των ELTA,καθώς επίσης χωρίς την ανάγκη περαιτέρω αναμονής για την παράδοσή του. Αυξημένη ασφάλεια: Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε παραστατικό έχει διακινηθεί με απόλυτη ασφάλεια από τον εκδότη στον παραλήπτη, καθώς επίσης ότι πληροί κάθε νόμιμη προϋπόθεση. ELTA-Διαδικασία: Προτεινόμενο: Τα ELTACourier θέλοντας να μεγιστοποιήσουν τα πλεονεκτήματα χρήσης της υπηρεσίας για τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, προσφέρουν από το Portal των πρακτορείων την δυνατότητα να γνωρίζουν ποια παραστατικά έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στους πελάτες τους και να παραλάβουν αντίγραφό του, προσφέροντας πλήρη ορατότητα σχετικά με την επιτυχή λήψη κάθε ηλεκτρονικού παραστατικού από τον πελάτη του. Υπό αίρεση, λόγω εκτύπωσης α αντιγράφων τιμολογίων, από το λογισμικό των Agents

5 5 Τι θα κερδίσει ο πελάτης με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Για τους πελάτες των ELTACourierη αποδοχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, συνεπάγεται σημαντικές διευκολύνσεις στη διαχείριση των παραστατικών του. Συγκεκριμένα, ο πελάτης απολαμβάνει: Σελίδα 5 / 15 Κεντρική Διαχείριση Ηλεκτρονικών Παραστατικών: Στην υπηρεσία (Portal), βρίσκονται αρχειοθετημένα όλα τα παραστατικά των ELTACourier, αλλά και κάθε άλλου προμηθευτή του, που χρησιμοποιεί τη λύση της Retail@Linkγια την έκδοση παραστατικών προς το συγκεκριμένο πελάτη. Συνεπώς ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα παραστατικά του σε μία ασφαλή πλατφόρμα, να τα αναζητεί βάσει κριτηρίων, να τα εκτυπώνει (εφόσον το επιθυμεί) ή να τα αποθηκεύει ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε τοπικό σύστημα αρχειοθέτησης ή και στο ERP του. Νέο! Δικτύωση & Κοινωνία e-invoicing:το επόμενο διάστημαo πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την ηλεκτρονική διαχείριση των παραστατικών του, στέλνοντας ένα απλό «αίτημα διασύνδεσης» στον προμηθευτή του, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με άλλες εμπορικές σχέσεις στην υπηρεσία της Retail@Link. Με αυτόν τον τρόπο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ηλεκτρονική μεταφορά των παραστατικών, μπορεί να εξαπλωθεί σε βαθμό που θα μειώσει στο ελάχιστο την εκτύπωση χάρτινων αντιγράφων και να το αντικαταστήσει με ένα πολύ πιο εύχρηστο, οικονομικό και ασφαλές ηλεκτρονικό αρχείο παραστατικών. Το οικονομικό όφελος που συνεπάγεται για τον παραλήπτη τιμολογίων (και πελάτη των ELTA) η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση, υπολογίζεται σε >-60% του κόστους αρχειοθέτησης! 6 Ποιοι πελάτες λαμβάνουν Ηλεκτρονικά Τιμολόγια και ποιοι Χάρτινα; Ηλεκτρονικά Τιμολόγια θα λαμβάνουν ΜΟΝΟ οι πελάτες των πρακτορείων οι οποίοι έχουν αποστείλει το λογιστηρίου, ως ένδειξη αποδοχής της παραλαβής Ηλεκτρονικών παραστατικών από τα ELTACourier. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο πελάτης εξακολουθεί να λαμβάνει χάρτινα τα παραστατικά του, χωρίς ωστόσο να απολαμβάνει τα προνόμια της ψηφιακής διαχείρισης των λογαριασμών του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το λογιστηρίου, αποστέλλεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά τα παραστατικά του. Το γενικό επικοινωνίας το οποίο υποχρεωτικά ζητά η Διεύθυνση Πωλήσεων για την έκδοση νέου κωδικού συμβολαίου, ΔΕΝ αφορά στην αποδοχή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και δεν θα πρέπει να συγχέεται με την κοινοποίηση του λογιστηρίου.

6 7 Το Τμήμα Πωλήσεων μου ζητά να κοινοποιήσω τα των πελατών μου ώστε να εκδοθεί νέος κωδικός συμβολαίου: Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα εγγράφονται στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Σελίδα 6 / 15 Όχι! Η Διεύθυνση Πωλήσεων των ELTACourier ζητά την υποχρεωτική κοινοποίηση ενός γενικού επικοινωνίας για κάθε πελάτη του πρακτορείου, ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς και για να αποστέλλονται σχετικές αναφορές (reports) για τις καταθέσεις αντικαταβολών και ΟΧΙγια την αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων. Για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, τα ELTACourier ζητούν προαιρετικά την αποστολή του e- mail λογιστηρίου, ώστε να είναι εφικτή η αποστολή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στο αρμόδιο τμήμα/πρόσωπο, μόνο εφόσον ο πελάτης έχει αποδεχθεί την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

7 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την είσοδο στην υπηρεσία & την απόκτηση κωδικών πρόσβασης 8 Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες;* (βλ. Ερώτηση Νo 3.) Σελίδα 7 / 15 Τα ELTACourierΔΕΝ επιβάλλουν τη χρήση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στους πελάτες τους, κατ επέκταση ούτε στα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Παρέχουν ωστόσο τη δυνατότητα, μέσα από την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διαδικασία, για μεγαλύτερη οργάνωση & ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πλήρη ορατότητα. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της, ενώ παράλληλα προσφέρει ουσιώδη οικολογική προσέγγιση στην «ακριβή» σε όρους περιβαλλοντικών πόρων ανταλλαγή παραστατικών. 9 Πώς εισάγεται ο πελάτης στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Κάθε πελάτης εισάγεται στην υπηρεσία με 3 απλά βήματα: 1. Επικοινωνία αιτήματος «αποστολής ηλεκτρονικών στοιχείων πελατών» από τα ELTACourier στα συμβεβλημένα πρακτορεία: Τα ELTACourierεπικοινωνούν στους συνεργαζόμενουςπράκτορες, ένα αίτημα αποστολής στοιχείων επικοινωνίας των πελατών τους. Συγκεκριμένα ζητείται ένα γενικό επικοινωνίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την παραγωγή νέου κωδικού συμβολαίου και δεν αφορά στην αποδοχή/αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών και προαιρετικάένα λογιστηρίου, το οποίο αποστέλλεται ως αποδοχή στο αίτημα παραλαβής ηλεκτρονικών παραστατικών από τα ELTACourier. Η αποστολή του λογιστηρίου, αποτελεί αναγνωρισμένη αποδοχή για την ηλεκτρονική τιμολόγηση. 2. Αποστολή του λογιστηρίου από τους συμβεβλημένους πράκτορες: Κάθε συμβεβλημένο πρακτορείο, προωθεί το του λογιστηρίου του πελάτη στα κεντρικά των ELTACourier, ώστε να ενεργοποιηθεί η είσοδός του στην υπηρεσία. Είναι προφανές ότι κάθε πρακτορείο διατηρεί τον έλεγχο, αλλά και την ευθύνη ειδοποίησης των πελατών του, σχετικά με το αίτημα των ELTACourier για την αποδοχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 3. Αποστολή των στοιχείων εισόδου στους πελάτες & ασφαλής είσοδος στην υπηρεσία: Ο πελάτης λαμβάνει αυτοματοποιημένα από την υπηρεσία R@Le-InvoicingPaperless της Retail@Link το όνομα χρήστη και το συνθηματικό πρόσβασης, ώστε να συνδέεται με ασφάλεια στην υπηρεσία. Κατάτην πρώτη φορά που κάνει login στην υπηρεσία,

8 τροποποιεί υποχρεωτικάτο συνθηματικό εισόδου του, σύμφωνα με την προτίμησή του (OneTimePassword). Σελίδα 8 / 15

9 10 Γιατί είναι απαραίτητη η παραλαβή των παραστατικών με κωδικό & όνομα χρήστη; Η επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου λήψης παραστατικών εξυπηρετεί δύο σημαντικούς σκοπούς: τη φορολογική νομιμότητα και την επιβεβαίωση παραλαβής: Σελίδα 9 / 15 Νομιμότητα: Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης που έχουν επιλέξει τα ELTACourier, εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και τη νομιμότητα κάθε Ηλεκτρονικού Τιμολογίου. Σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική & ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τις λειτουργίες τιμολόγησης/αρχειοθέτησης, κάθε διακινούμενο & αρχειοθετούμενο παραστατικό, θα πρέπει να εξασφαλίζει 3 βασικές προϋποθέσεις για την απόδειξη της νομικής του εγκυρότητας: την αυθεντικότητα της προέλευσης, την ακεραιότητα του περιεχομένου και την αναγνωσιμότητά του από τον ανθρώπινο παράγοντα. Για την πλήρη συμμόρφωση με το νομικό και φορολογικό πλαίσιο, η υπηρεσία της Retail@Link εξασφαλίζει την αυθεντικότητα & ακεραιότητα των ηλεκτρονικών παραστατικών, με προστατευμένη είσοδο των εξουσιοδοτημένων παραληπτών καθώς και με την πιστοποιημένη ψηφιακή υπογραφή. Επιβεβαίωση Παραλαβής: Επιπλέον, η παραλαβή των παραστατικών μέσω του ασφαλούς Portal, εξασφαλίζει ορατότητα ως προς την επιτυχή παραλαβή των σχετικών παραστατικών από τους παραλήπτες, επιτρέποντας την έγκαιρη αντίδραση του εκδότη σε περίπτωση που το παραστατικό δεν έχει γίνει αντιληπτό ή δεν έχει παραληφθεί από τον πελάτη. Σημειώστε ότι με την χρήση του σχετικού κωδικού πρόσβασης, προβάλλονται τα παραστατικά που αφορούν τον συγκεκριμένο μόνο πελάτη. 11 Γιατί δεν στέλνονται συνημμένα τα παραστατικά (επισυναπτόμενο PDF); Η ασφάλεια & η νομιμότητα των συναλλαγών των ELTACourier και των πρακτορείων τους με τους πελάτες είναι ύψιστης σημασίας. Ακριβώς για αυτό το λόγο, επιλέχθηκε η προστατευμένη είσοδος των πελατών/χρηστών για την παραλαβή των παραστατικών. Επιπλέον, η αποστολή των τιμολογίων ως συνημμένα αρχεία ενέχει κινδύνους όπως οι ακόλουθοι: 1. Αδυναμία παρακολούθησης της παραλαβής των παραστατικών. Τόσο τα ELTACourier όσο και τα πρακτορεία, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιβεβαίωσης της παραλαβής του εκάστοτε συνημμένου παραστατικού από τον πελάτη, με κίνδυνο την καθυστέρηση των πληρωμών. 2. Καθυστέρηση ή αδυναμία παραλαβής του παραστατικού(λόγω αποχώρησης του αρμόδιου προσώπου, αλλαγής στοιχείων, αδυναμία παράδοσης λόγω υπερφορτωμένου εξυπηρετητή κ.ο.κ). Σε αυτή την περίπτωση το portal εξασφαλίζει την ορατότητα της παραλαβής, επιτρέποντας στον εκδότη να προβεί σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο πελάτη, μόνο εφόσον χρειαστεί.

10 3. Αλλοίωση του περιεχομένου κατά τη μεταφορά του ανοιχτού συνημμένου αρχείου και κίνδυνος φορολογικής/νομοθετικής αστοχίας. 4. Αδυναμία συνολικής εποπτείας & διαχείρισης των παραστατικών για τον πελάτη(αναζήτηση, εκτύπωση επιλεγμένων παραστατικών κ.α.). 12 Ο πελάτης ξέχασε τους κωδικούς πρόσβασης. Τι μπορεί να κάνει; Σελίδα 10 / 15 Τα ELTACourier εξασφαλίζουν για όλα τα συμβεβλημένα πρακτορεία και τους πελάτες τους, διαρκή & έμπειρη υποστήριξη από το συνεργάτη &πάροχο της λύσης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, τη Retail@Link. Σε περίπτωση απώλειας των αρχικών ή μεταβληθέντων στοιχείων εισόδου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα άμεσης αλλαγής κατόπιν επικοινωνίας με το HelpDesk της Retail@Link. Τα στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας υποστήριξης και του HelpDesk της Retail@Link, διατίθενται σε κάθε επικοινωνία (αυτοματοποιημένη ή μη) του παρόχου προς τον πελάτη, καθώς και στην τελευταία ενότητα του παρόντος εγχειριδίου για τη διευκόλυνσή σας. 13 Ο πελάτης χρειάζεται πολλούς κωδικούς πρόσβασης; Πρέπει να τους θυμάμαι; Όχι! Για την είσοδο κάθε πελάτη στην υπηρεσία αρκούν τα μοναδικά στοιχεία επικοινωνίας που λαμβάνει κατά την ενεργοποίησή του και για όλα τα παραστατικά που τον αφορούν. Για παράδειγμα, ας εξετάσουμε τις παρακάτω περιπτώσεις: 1. Ο πελάτης λαμβάνει περισσότερα από 1 παραστατικά από τα ELTACourier και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους: Για την παραλαβή των παραστατικών από την υπηρεσία, απαιτείται η είσοδος με τα στοιχεία που του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). Για κάθε σύνδεσή του στην υπηρεσία, μπορεί να χρησιμοποιεί πάντα τα ίδια στοιχεία, εκτός αν αποφασίσει να τα αλλάξει για τη δική του διευκόλυνση. 2. Ο πελάτης λαμβάνει περισσότερα από 1 παραστατικά από τα ELTACourier και από άλλους προμηθευτές (πχ: εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου): Για την παραλαβή όλων των παραστατικών που τον αφορούν και εξυπηρετούνται από την υπηρεσία της Retail@Link (από τα ELTACourier, την εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου και λοιπούς προμηθευτές) ο πελάτης συνδέεται με τα ίδια στοιχεία εισόδου, τα οποία του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). 3. Ο πελάτης λαμβάνει παραστατικά από τα ELTACourier μέσω της Retail@Link και από άλλο προμηθευτή μέσω διαφορετικού παρόχου:

11 Για την παραλαβή όλων των παραστατικών που εξυπηρετούνται από την υπηρεσία της και ανεξάρτητα από τον αριθμό των τιμολογίων, τη χρονική περίοδο και το πλήθος των εκδοτών-προμηθευτών, ο πελάτης θα χρειαστεί τα ίδια στοιχεία τα οποία του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). Για την παραλαβή παραστατικών που εξυπηρετούνται από την υπηρεσία διαφορετικού παρόχου, ο πελάτης ενδέχεται να χρειαστεί διαφορετικά στοιχεία εισόδου σε διαφορετική διαδικτυακή υπηρεσία (εφόσον προσφέρεται από τον άλλο πάροχο). Ας σημειωθεί ότι η ελληνική αγορά εξυπηρετείται συνολικά από δύο εταιρείεςπαρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης με διαδικτυακές υπηρεσίες, συνεπώς η διαχείριση των λογαριασμών για τον πελάτη δεν δημιουργεί πρόβλημα για τους αποδέκτες ηλεκτρονικών τιμολογίων. Σελίδα 11 / 15

12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παραλαβή των παραστατικών 14 Πώς γίνεται η εκτύπωση των παραστατικών από τον πελάτη; Σελίδα 12 / 15 Με τη σύνδεσή του στην υπηρεσία, (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 9), ο πελάτηςέχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά που τον αφορούν, είτε προέρχονται από τα ELTACourier, είτε από άλλο προμηθευτή-εκδότη που εξυπηρετείται μέσω του παρόχουretail@link. Για την παραλαβή & εκτύπωση των παραστατικών του ο πελάτης μπορεί να ακολουθήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Online εκτύπωση από την υπηρεσία: Επισκόπηση του παραστατικού του (preview) και εκτύπωση απευθείας από την υπηρεσία. Για την ανάγνωσητου παραστατικού, θα πρέπει να διαθέτει το πρόγραμμα AdobePDFViewer, το οποίο απαιτείται για οποιοδήποτε PDF αρχείο. 2. Αποθήκευση και τοπική-offline εκτύπωση: Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» τοπικά κάθε παραστατικό του, ή συνολικά τα παραστατικά που τον αφορούν και να τα αποθηκεύσει τοπικά στον υπολογιστή του σε οποιοδήποτε σύστημα αρχειοθέτησης ενδεχομένως διαθέτει. Προαπαιτούμενα: Το προαπαιτούμενο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF αρχείων, διατίθεται δωρεάν και ο εκάστοτε πελάτης, έχει τη δυνατότητα να το κατεβάσει τοπικά στον υπολογιστή του. Για τη διευκόλυνσή σας και για την εξυπηρέτηση των πελατών σας, παρακάτω σας προωθούμε τον σύνδεσμο για την εγκατάσταση του AdobePDFViewer. Κατεβάστε τον PDFViewer από την ιστοσελίδα της Adobeεδώ. 15 Μπορεί ο πελάτης να παραλάβει ξανά ένα Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο; Ένα από τα ουσιαστικότερα πλεονεκτήματα του εκδότη και του παραλήπτη ηλεκτρονικών παραστατικών, είναι η ευκολία διαχείρισης των ηλεκτρονικών αρχείων σε αντίθεση με το υψηλό και χρονοβόρο διαχειριστικό κόστος των χάρτινων αρχείων. Ο πελάτης των ELTACourier μπορεί να βρίσκει κάθε παραστατικό (από οποιονδήποτε προμηθευτή-εκδότη ηλεκτρονικών παραστατικών, βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 13.) στην υπηρεσία για τουλάχιστον 2 μήνες από την έκδοση και αποστολή παραστατικών.

13 Με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παραστατικά δεν «χάνονται», «καταστρέφονται» ή «μεταβάλλονται» λόγω φυσικής φθοράς, άρα είναι πάντοτε διαθέσιμα σε εσάς και τους πελάτες των ELTACourier. 16 Έχω παρατηρήσει καθυστέρηση στην ταχύτητα απόκρισης της υπηρεσίας. Τι μπορεί να φταίει; Σελίδα 13 / 15 Η υπηρεσία της Retail@Link, ανταποκρίνεται καθημερινά από το 2006 με αξιοπιστία & σταθερότητα στην ηλεκτρονική διακίνηση ενός ιδιαίτερα μεγάλου όγκου δεδομένων & αρχείων, για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά. Η επιλογή εξάλλου του συγκεκριμένου παρόχου, έγινε με βάση τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των ELTACourier. Εάν παρατηρείτε καθυστέρηση στην απόκριση της υπηρεσίας, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αποφύγετε την παράλληλη χρήση άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών που ενδέχεται να έχουν μεγάλες απαιτήσεις bandwidth. Σημειώστε ότι η ταχύτητα σύνδεσης στο internetεξαρτάται από τις προσφερόμενες κατά τόπους υποδομές του αντίστοιχουπαρόχου και το είδος της σύνδεσης. Απομακρυσμένες περιοχές έχουν συνήθως μικρότερες ταχύτητες σύνδεσης στο internet. Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνείτε με το HelpDesk της Retail@Link τηλεφωνικά, ή να μοιραστείτε το πρόβλημά σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Ένα αρμόδιο στέλεχος του παρόχου, θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να διαγνώσει το πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί. Επικοινωνία για τη διάγνωση του προβλήματος: helpdesk@retail-link.gr Αποστολή προβλημάτων & επικοινωνία εμπειρίας χρήσης: Η Retail@Link δεσμεύεται να λάβει το αίτημά σας υπόψη ώστε να εξυπηρετεί τις παρούσες και τις μελλοντικές σας ανάγκες με ακρίβεια & ταχύτητα: Κάντε κλικ εδώ και μοιραστείτε την εμπειρία σας

14 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παρακολούθηση της παραλαβής των Ηλεκτρονικών Παραστατικών από τους παραλήπτες Σελίδα 14 / Πώς ξέρω ότι ο πελάτης μου έχει παραλάβει το παραστατικό; Ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της παραλαβής Ηλεκτρονικών Παραστατικών μέσα από την υπηρεσία της Retail@Link, είναι το αποδεικτικό-παραλαβής που ενημερώνει αυτόματα τον εκδότη του παραστατικού, σχετικά με την κατάσταση παραλαβής κάθε παραστατικού. Συνεπώς, για κάθε παραστατικό που αποστέλλεται Ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας, τα ELTACourier διαθέτουν πλήρη ορατότητα για την επιτυχή αποστολή και παράδοσή του, ακριβώςόπως οι πελάτες των ELTA γνωρίζουν την «κατάσταση παράδοσης» ενός πακέτου-ή δέματος. Έτσι είναι ορατό: Αν έχει αποσταλεί ειδοποίησης για νέα παραστατικά Αν ο πελάτης έχει κατεβάσει το παραστατικό από την υπηρεσία Αν το παραστατικό δεν έχει παραληφθεί από την υπηρεσία. 18 Ο πελάτης μου δεν έλαβε το παραστατικό. Τι πρέπει να κάνω; Εάν παρατηρήσετε ότι ο πελάτης σας ΔΕΝ έχει λάβει ειδοποίησης για τα νέα παραστατικά που τον αφορούν, ή ότι δεν έχει κατεβάσει το παραστατικό του (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 17), τότε προτείνεται η επικοινωνία μαζί του σχετικά με τον εντοπισμό της αιτίας καθυστέρησης. Η ορατότητα που προσφέρεται τόσο στα ELTACourier, όσο και στα συμβεβλημένα πρακτορεία, επιτρέπει η επικοινωνία με τον πελάτη για ζητήματα τιμολόγησης να είναι περιστασιακή, στοχευμένη (μόνο σε εκείνους τους πελάτες που δεν έχουν λάβει το παραστατικό) και με δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης. 19 Το ειδοποίησης για το παραστατικό εντοπίστηκε στα Spam του πελάτη μου; Τι μπορώ να κάνω; ELTA-Διαδικασία: Προτεινόμενο:

15 Κάθε ειδοποίησης για την παραλαβή νέων παραστατικών, αντιμετωπίζει ακριβώς τους ίδιους περιορισμούς που αντιμετωπίζει κάθε που αποστέλλεται καθημερινά μεταξύ διαφορετικών συστημάτων και εξυπηρετητών. Αν για οποιοδήποτε λόγο, το ειδοποίησης έχει εντοπιστεί στο Spam του πελάτη, τότε πιθανά ο πελάτης δεν έχει παρατηρήσει ότι η υπηρεσία των ειδοποίησε για τα νέα παραστατικά που έχουν εκδοθεί από τα ELTACourier. Σελίδα 15 / 15 Σε περίπτωση που ο παραλήπτης καλέσει για να ρωτήσει γιατί δεν έλαβε , οι εκπρόσωποι του helpdesk της RetailLink τον καθοδηγούν ώστε να ελέγξει αν το είναι στα spam.

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Όσον αφορά στο Σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης, οι γνωμοδοτούντες ιατροί, καθώς και κάθε θεράπων ιατρός που προωθεί αιτήματα έγκρισης

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σχετικά με αποστολή αιτημάτων για έγκριση φαρμάκων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Επιτροπές Φαρμάκων Υψηλού Κόστους ΕΟΠΥΥ.

ΘΕΜΑ: Σχετικά με αποστολή αιτημάτων για έγκριση φαρμάκων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Επιτροπές Φαρμάκων Υψηλού Κόστους ΕΟΠΥΥ. Μαρούσι 5-5-2017 Αρ. Πρωτ: ΔΒ4Α /Γ99/OIK.18880 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: ΦΑΡΜΑΚΟΥ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12, Μαρούσι Ταχ. Κώδικας:15123 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Σχετικά με την επανέναρξη λειτουργίας του θεραπευτικού μητρώου για την ηπατίτιδα C».

Θέμα: «Σχετικά με την επανέναρξη λειτουργίας του θεραπευτικού μητρώου για την ηπατίτιδα C». Μαρούσι 19-4-2017 Αρ. Πρωτ: ΔΒ4Α /οικ. 16283 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΜΗΜA: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Ethniki Cyprus Rate User Manual

Ethniki Cyprus Rate User Manual MANUAL Ethniki Cyprus Rate User Manual Περιεχόµενα Λίγα λόγια για την εφαρµογή Εγκατάσταση και είσοδος στην εφαρµογή Νέος χρήστης / Αίτηση εγγραφής Ήδη εγγεγραµµένος χρήστης Καταχώρηση στοιχείων ασφαλιστή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο.Π.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΈΚΔΟΣΗ 03.00 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑΓΩΝ Έκδοση Ημερομηνία Αιτιολογία Αλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Τι είναι η Ηλεκτρονική Θυρίδα; η Ηλεκτρονική Θυρίδα είναι ένα ακόμα κανάλι εισόδου / εξόδου εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.3 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γενική Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού Δια Βιου Μάθηση: Πολιτικές και Πρόγραμμα Συντονισμός του Προγράμματος για τη Δια Βίου Μάθηση Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS Το Σύστημα Διαπίστευσης της

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM DB2 on Cloud

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM DB2 on Cloud Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM DB2 on Cloud Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Έκδοση 1.3 Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα Εφαρμογή Διαχείρισης Τηλεδιασκέψεων... 2 Προβολή τηλεδιασκέψεων... 3 Προσθήκη τηλεδιάσκεψης... 4 Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών.  Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος Kλικ για επεξεργασία του τίτλου Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών Ø www.ermis.gov.gr Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος o Δεύτερου επιπέδου Τρίτου επιπέδου Τέταρτου επιπέδου» Πέμπτου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΗ ΔΑ/ΕΦ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΗ ΔΑ/ΕΦ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020: ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΗ ΔΑ/ΕΦ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ Έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια τα βασικά βήματα χρήσης τους συστήματος;

1. Ποια τα βασικά βήματα χρήσης τους συστήματος; ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Συχνές Ερωτήσεις Το σύστημα που χρησιμοποιείτε είναι βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέρος μιας πρωτοβουλίας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ακολουθούν κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister

Ορισμός Νέου Κωδικού URegister Ορισμός Νέου Κωδικού URegister H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ορισμού Νέου Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Στο έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Helpdesk

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Helpdesk ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Helpdesk Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Έκδοση 1 Μάιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. Πτυχιακή εργασία ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Μιλτιάδης Κακλαμάνης

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. Πτυχιακή εργασία ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Μιλτιάδης Κακλαμάνης Σελίδα 1από ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ Πτυχιακή εργασία Δικτυακή Εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικών εγγράφων υπηρεσίας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μιλτιάδης Κακλαμάνης Σελίδα 2από Κατάλογος περιεχομένων ΕΙΣΑΓΩΓΗ...1 Σχετιζόμενα πρόσωπα...3

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου Σελίδα 1 από 40 SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου... 4 1.1. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 4 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Έκδοση 1.0 Πίνακας περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Ηλεκτρονική κατάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 Αθήνα, 10/05/2013 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα)

Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) Εγχειρίδιο εγγραφής online (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διαδικασίας Εγγραφής χρήστη για online υποβολή... 2 Περίπτωση Α: Χρήστης που έχει ενεργοποιήσει ξανά κωδικούς Online... 5 Περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1 Ηλεκτρονική Τιμολόγηση ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 3 Αποστολή ηλεκτρονικού τιμολογίου 3 Ενσωμάτωση παραστατικών ηλεκτρονικής τιμολόγησης 3 Γενικά 3 Εργασία ενσωμάτωσης ηλεκτρονικών τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών

Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.. (Η αρίθμηση του παρόντος Παραρτήματος να τροποποιηθεί ανάλογα) Γενικό Λογιστήριο Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών Ημερομηνία: Τετάρτη, 9 Αυγούστου 205 Έκδοση:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στο πλαίσιο του έργου «Σύστημα Διαχείρισης, Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ολοκληρωμένων Συναλλαγών για το Δίκτυο Ύδρευσης» Οκτώβριος 2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Στόχος της Πύλης... 3 Εγγραφή στην Πύλη...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1 «Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση 1.1 Πίνακας περιεχομένων 1. Λειτουργικότητα Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.1. Δημιουργία Χρήστη Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.2. Εισαγωγή Προσωπικών σας Στοιχείων στο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για την τελευταία έκδοση: www.vestas.com/invoicing Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη επεξεργασία των τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Εισηγητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΑΤΟΣ Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός Τι είναι ηλεκτρονική τιμολόγηση Ηλεκτρονική τιμολόγηση σημαίνει η κατάργηση της εκτύπωσης των παραστατικών πώλησης σε

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036/2012 προβλέπεται η καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή "Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10"

Εφαρμογή Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10 Εφαρμογή "Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10" Συνοπτική Παρουσίαση Φορολογικό Έτος 2014 Για την υποστήριξη των Εκκαθαριστών Συντάξεων όλων των ΦΚΑ, η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. έχει υλοποιήσει διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Διαχειριστή Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για το www.studios-meliton.gr, το οποίο ανήκει στο και λειτουργεί από στην επιχείρηση STUDIOS MELITON. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις τιμολόγησης

Απαιτήσεις τιμολόγησης Απαιτήσεις τιμολόγησης Για να διασφαλίσετε την ταχεία και έγκαιρη διευθέτηση των τιμολογίων σας, διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες. Υποχρεωτικές Απαιτήσεις Οι ακόλουθες απαιτήσεις είναι υποχρεωτικές.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες

Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα Οδηγίες χρήσης για επαγγελματίες 28 Σεπτεμβρίου 2018 Έκδοση 1 Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ GROW - R2 Ευρωπαϊκή επαγγελματική ταυτότητα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ευρωπαϊκή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018

Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT. Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Διεθνής Πολιτική και Ειδοποίηση περί Απορρήτου της CWT Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική Η Carlson Wagonlit Travel (CWT Global B.V. και οι συνδεδεμένες εταιρείες της, μαζί

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση δικαιώματος Για αποστολή αρχείων στην ΤτΕ Για παραλαβή αρχείων από ΤτΕ Για online καταχώρηση στοιχείων

Αφαίρεση δικαιώματος Για αποστολή αρχείων στην ΤτΕ Για παραλαβή αρχείων από ΤτΕ Για online καταχώρηση στοιχείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ 1. AITOYMENH ΕΝΕΡΓΕΙΑ Δημιουργία λογαριασμού χρήστη Αλλαγή προσωπικών στοιχείων ή δικαιωμάτων χρήστη Απενεργοποίηση λογαριασμού χρήστη Επανενεργοποίηση λογαριασμού χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ [1] Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ FRANCHISE ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που εδρεύει στην Ελλάδα, στην πόλη ΑΘΗΝΑ με διεύθυνση. ΣΤΑΔΙΟΥ 7 (ΑΦΜ 099041578 /ΔΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ) (εφεξής «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Τα 6 βασικά βήματα: 1) Συνδεθείτε με την βάση δεδομένων των υποτροφιών της DAAD 2) Κάντε εγγραφή και εισέλθετε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Blueworks Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Παρόχου. (Υπηρεσία Διάθεσης και Ανταλλαγής Αγαθών)

Εγχειρίδιο Παρόχου. (Υπηρεσία Διάθεσης και Ανταλλαγής Αγαθών) (Υπηρεσία Διάθεσης και Ανταλλαγής Αγαθών) Για το Έργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγή... 3 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 4 3 Περιβάλλον Εργασίας... 5 4 Σύνδεση / Αποσύνδεση Παρόχου... 8 4.1 Σύνδεση Παρόχου... 8 4.2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Εγγραφή χρήστη δικαιούχου. Οδηγία Έκδοση 5.0 Μάιος 2017

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Εγγραφή χρήστη δικαιούχου. Οδηγία Έκδοση 5.0 Μάιος 2017 ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020: Εγγραφή χρήστη δικαιούχου Οδηγία Έκδοση 5.0 Μάιος 2017 [Η παρούσα οδηγία συντάχθηκε για τους χρήστες του ΟΠΣ 2014-2020 και αφορά στην εγγραφή χρήστη δικαιούχου] Σελίδα 1 από 13 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ιανουάριος 2014 Για ποιο λόγο τα τιμολόγια

Διαβάστε περισσότερα

Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό. (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις)

Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό. (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις) Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό (Υπηρεσία Ενημέρωσης για Εκπαιδευτικές και Πολιτισμικές Δράσεις) Για το Έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Εξωστρεφών Δράσεων» Π3.11 Εκπαιδευτικό Υλικό «Πληροφοριακό Σύστημα Εξωστρεφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ Σύμφωνα με την εφαρμογή επιστροφής του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), ο υποκείμενος στο φόρο, μη εγκατεστημένος στο κράτος μέλος επιστροφής μπορεί να απευθύνει ηλεκτρονική αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) ΤΕΙ Πατρών MIS: 304457 Οδηγίες Χρήσης για τον Υπάλληλο του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

2. Τι είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Mε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΡΑΣΗΣ «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων(κομφουζιο)» (Οδηγίες προς τον Αιτούντα)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΡΑΣΗΣ «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων(κομφουζιο)» (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΡΑΣΗΣ 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων(κομφουζιο)» (Οδηγίες προς τον Αιτούντα) ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διαδικασία εγγραφής ΟΝ LINE

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων Οδηγός βήμα-βήμα Τι είναι η διασταύρωση; Διασταύρωση είναι η σύγκριση του τιμολογίου σας με την «Κατάσταση Κρατήσεων» για να επαληθεύσετε την ακρίβεια των περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Σεπτέμβριος 2015 Περιεχόμενα Διαθεσιμότητα και χρήση εφαρμογής....2 Δήλωση συμμετοχής στην υπηρεσία..3 Οδηγίες συμμετοχής πελάτη..4 Καταγραφή και αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Εισαγωγή Με την εφαρµογή του ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισµός Προστασίας Δεδοµένων, ΕΕ 2016/679) στον Ευρωπαϊκό και

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Γενική Γραμματεία Υποδομών

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Γενική Γραμματεία Υποδομών Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Γενική Γραμματεία Υποδομών ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Μη.Μ.Ε.Δ.)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ... 8

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ... 8 ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Εγχειρίδιο Χρήσης Υποψηφίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 3 1.1 ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... 3 1.2 ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE δ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα τ.: 210 7273900 f: 210 7246824 e: ekt@ekt.gr www.ekt.gr Το έργο αυτό διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό Ανάκτηση Κωδικού URegister για Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010 William Drakos Managing Director Information Systems IMPACT 1 www.impact.gr Information Systems Impact ιδρύθηκε το 1998 Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1)

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1) εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Οδηγίες δημιουργίας ειδικών παραστατικών και ηλεκτρονικής υποβολής κινήσεων στο σύστημα Ήφαιστος, για διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης. πολ.: 1018-30/01/2008 (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε. Πιθανές

Διαβάστε περισσότερα