PJE-1000 ROYALTY LINE ΑΠΟΧΤΜΩΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PJE-1000 ROYALTY LINE ΑΠΟΧΤΜΩΣΗ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΕΩ ασ ευχαριςτοφμε για τθν επιλογι των προϊόντων μασ. Ελπίηουμε ότι κα απολαφςετε τθ χριςθ τθσ ςυςκευισ. Περιγραφή των εξαρτημάτων 1. Πατθτιρι 2. Δίοδοσ πλιρωςθσ και καπάκι 3. Καλάκι φίλτρου 4. υλλζκτθσ χυμοφ 5. τόμιο εκροισ χυμοφ 6. Δοχείο υπολειμμάτων 7.Κανάτα χυμοφ 8. Κεφαλι κίνθςθσ 9. Μοτζρ 10. Βραχίονασ αςφάλιςθσ 11. Διακόπτθσ ελζγχου ημαντικζσ Προφυλάξεισ Πριν τθ χριςθ, ελζγξτε ότι θ κεντρικι τάςθ του ρεφματοσ είναι ίδια με τθν τάςθ που αναγράφεται πάνω ςτθ ςυςκευι. Η ςυςκευι είναι ςχεδιαςμζνθ αποκλειςτικά για οικιακι χριςθ. Μθν τθ χρθςιμοποιείτε για εμπορικι χριςθ. Μθ χρθςιμοποιείτε τθ ςυςκευι για οποιονδιποτε άλλο λόγο εκτόσ του περιγραφόμενου ςτο παρόν εγχειρίδιο. Μθν τθ χρθςιμοποιείτε ςε εξωτερικοφσ χϊρουσ. Μθν αποςυναρμολογείτε τον αποχυμωτι ενϊ είναι ςυνδεδεμζνοσ ςτθν πρίηα. Πάντοτε αποςυνδζετε τθ ςυςκευι από τθν πρίηα πριν τον κακαριςμό και ενϊ δε χρθςιμοποιείται. Για να αποφφγετε τον κίνδυνο θλεκτροπλθξίασ και φωτιάσ, μθ βυκίςετε τθ ςυςεκευι ςε νερό ι άλλα υγρά. Εάν αυτό ςυμβεί, αποςυνδζςτε τθν κατευκείαν και ελζγξτε τθν ςε κζντρο επιςκευϊν. Αυτι θ ςυςκευι μπορεί να χρθςιμοποιθκεί από παιδιά 8 ετϊν και πάνω και άτομα με περιοριςμζνεσ κινθτικζσ, αιςκθτθριακζσ ι πνευματικζσ ικανότθτεσ ι με ζλλειψθ εμπειρίασ και γνϊςθσ, εάν τουσ παρζχεται επίβλεψθ ι οδθγίεσ ςχετικά με τθν αςφαλι χριςθ τθσ ςυςκευισ και αντιλαμβάνονται τουσ κινδφνουσ που εμπεριζχονται.

2 Σα παιδιά δεν πρζπει να παίηουν με τθ ςυςκευι. Ο κακαριςμόσ και θ ςυντιρθςθ δεν κα πρζπει να γίνονται από παιδιά εκτόσ εάν είναι άνω των 8 ετϊν και με επίβλεψθ. Φυλάξτε τθ ςυςκευι και το καλϊδιό τθσ μακριά από παιδιά κάτω των 8 ετϊν. Η ςυςκευι δεν προορίηεται να χρθςιμοποιθκεί ωσ εξωτερικό χρονόμετρο ι ξεχωριςτό ςφςτθμα με τθλεχειριςτιριο. Εάν το καλϊδιο τροφοδοςίασ ζχει υποςτεί βλάβθ, πρζπει να αντικαταςτακεί από τον καταςκευαςτι, τον αντιπρόςωπό του ι παρόμοια καταρτιςμζνα άτομα για να αποφφγετε κίνδυνο. Μθν λειτουργείτε το μθχάνθμα χωρίσ επιτιρθςθ. Χρθςιμοποιείτε μόνο τα εξαρτιματα που περιλαμβάνονται. Μθν τθ χρθςιμοποιείτε μετά από δυςλειτουργία ι με κατεςτραμμζνο καλϊδιο. Μθ επιχειριςετε να επιςκευάςτε, ρυκμίςετε ι αντικαταςτιςετε εξαρτιματα τθσ ςυςκευισ. Ελζγξτε και επιςκευάςτε τθ ςυςκευι που ζχει υποςτεί ηθμιά μόνο ςτο κοντινότερο κζντρο επιςκευϊν. Φυλάξτε το καλϊδιο μακριά από αιχμθρζσ γωνίεσ και καυτζσ επιφάνειεσ. Μθν τραβάτε, ςτρίβετε ι τυλίγετε το καλϊδιο γφρω από τθ ςυςκευι. Μθν τοποκετείτε τθ ςυςκευι κοντά ςε αζριο ι θλεκτρικό φοφρνο και μθν τθν αποκθκεφετε ςε καυτι επιφάνεια. Αποφφγετε τθν επαφι με κινοφμενα μζρθ. Σο φίλτρο τριψίματοσ είναι πολφ αιχμθρό, οπότε χειριςτείτε το με προςοχι. Πάντοτε να βεβαιϊνεςτε ότι το κάλυμμα και θ αςφάλεια είναι προςαρτθμζνα ςωςτά πριν ενεργοποιιςετε τθ ςυςκευι. Η ςυςκευι είναι ςχεδιαςμζνθ να απενεργοποιείται αυτόματα εάν οι αςφάλειεσ δεν είναι τθ κζςθ τουσ. Μθν πιζηετε το τρόφιμο ςτθ δίοδο πλιρωςθσ με τα δάχτυλα ενϊ είναι ςε λειτουργία. Εάν το τρόφιμο ςφθνϊςει ςτθ δίοδο πλιρωςθσ χρθςιμοποιιςτε το πατθτιρι για να το ςπρϊξετε προσ τα κάτω. Εάν αυτό δε φζρει αποτζλεςμα, απενεργοποιιςτε τθ ςυςκευι, αποςυναρμολογιςτε τθ και απομακρφνετε τα υπολείμματα.

3 Μθ λειτουργιςετε τθ ςυςκευι ςυνεχόμενα για περιςςότερα από 2 λεπτά. Απενεργοποιιςτε τθν και αφιςτε τθ να ξεκουραςτεί για 1 λεπτό, αλλιϊσ ο κινθτιρασ μπορεί να χαλάςει. Κάκε φορά βεβαιωκείτε ότι θ ςυςκευι είναι αποςυνδεδεμζνθ και όλα τα κινοφμενα μζρθ ζχουν ςταματιςει εντελϊσ πριν τθν αποςυναρμολόγθςι τθσ και τον κακαριςμό. Βεβαιωκείτε ότι απενεργοποιιςατε τθ μονάδα μετά από κάκε χριςθ. Μθν υπερφορτϊνετε τθ ςυςκευι με προϊόν. Ο καταςκευαςτισ διατθρεί το δικαίωμα να κάνει μικρζσ τροποποιιςεισ ςτον ςχεδιαςμό του προϊόντοσ, χωρίσ προειδοποίθςθ, εκτόσ εάν αυτζσ οι τροποποιιςεισ επθρεάηουν ςθμαντικά τθν αςφάλεια του προϊόντοσ, τθν απόδοςθ και τισ λειτουργίεσ του. Προετοιμαςία για τη χρήςη 1. Αφοφ αφαιρζςετε τθ ςυςκευαςία και πριν τθ χρθςιμοποιιςετε βεβαιωκείτε ότι όλα τα μθχανικά μζρθ τθσ ςυςκευισ και όλα τα εξαρτιματα δεν ζχουν υποςτεί βλάβθ. 2. Πλφνετε κα ςτεγνϊςτε όλα τα μζρθ τθσ ςυςκευισ, τα οποία ζρχονται ςε επαφι με τα τρόφιμα (Εικόνα 1). Κακαρίςτε το ςϊμα τθσ ςυςκευισ με ζνα μαλακό ςτεγνό πανί. 3. Εξαςκθκείτε ςτθν ςυναρμολόγθςθ και αποςυναρμολόγθςθ τθσ ςυςκευισ μερικζσ φορζσ πριν ξεκινιςετε τθν παραγωγι χυμοφ. Χρηςιμοποιώντασ τον Αποχυμωτή Η ςυςκευι κα λειτουργιςει μόνο εφόςον όλα τθσ τα εξαρτιματα είναι ςωςτά τοποκετθμζνα και το καπάκι ζχει κλειδϊςει ςωςτά ςτθ κζςθ του με τον βραχίονα αςφάλιςθσ. 1. Σοποκετιςτε τον ςυλλζκτθ χυμοφ πάνω ςτθ μονάδα του μοτζρ και βάλτε το καλάκι του φίλτρου πάνω ςτον ςυλλζκτθ. Βεβαιωκείτε ότι το φίλτρο ζχει κουμπϊςει ςωςτά πάνω ςτθν κεφαλι κίνθςθσ. 2. Σοποκετιςτε το καπάκι και ςθκϊςτε τον βραχίονα αςφάλιςθσ προσ τα επάνω για να κουμπϊςει ςτθ κζςθ του ςε οποιαδιποτε πλευρά του καπακιοφ.

4 3. Σοποκετιςτε το δοχείο υπολειμμάτων μζςα ςτθ ςυςκευι γζρνοντασ το ελαφρϊσ προσ τα εμπρόσ. 4. φρετε το πατθτιρι μζςα ςτθ δίοδο πλιρωςθσ ευκυγραμμίηοντασ τθν εγκοπι του πατθτθριοφ με τθ μικρι προεξοχι προσ το εςωτερικό τθσ διόδου πλιρωςθσ. 5. Ενεργοποιιςτε γυρνϊντασ τον διακόπτθ ελζγχου προσ τθν επιλογι ταχφτθτασ 1 (χαμθλι ταχφτθτα) ι 2 (κανονικι ταχφτθτα) ι P (παλμικι) για να ξεκινιςει. 6. Σοποκετιςτε τα κομμζνα κομμάτια μζςα ςτθ δίοδο πλιρωςθσ και απαλά πιζςτε τα προσ το περιςτρεφόμενο φίλτρο με το πατθτιρι. ιγουρευτείτε ότι θ κανάτα χυμοφ είναι τοποκετθμζνθ κάτω από το ςτόμιο του χυμοφ πριν ξεκινιςετε το ςτφψιμο. Πώσ να αποςυναρμολογήςετε και να ςυναρμολογήςετε ΑΠΟΤΝΑΡΜΟΛΟΓΗΗ Αποςυνδζςτε τθ ςυςκευι από το ρεφμα Απελευκερϊςτε τον βραχίονα αςφάλιςθσ Αφαιρζςτε το δοχείο υπολειμμάτων, το διάφανο καπάκι, το πατθτιρι, τραβιξτε προσ τα επάνω το φίλτρο και τον ςυλλζκτθ χυμοφ χωριςτά. ΤΝΑΡΜΟΛΟΓΗΗ Σοποκετιςτε τον ςυλλζκτθ χυμοφ πάνω ςτο μοτζρ και ειςαγάγετε το καλάκι του φίλτρου. Εφαρμόςτε το διάφανο καπάκι πάνω ςτον ςυλλζκτθ χυμοφ, και ςτερεϊςτε τον βραχίονα αςφάλιςθσ προσ τα επάνω μζχρι να κουμπϊςει ςτθ κζςθ του με κλικ. Σοποκετιςτε το δοχείο υπολειμμάτων κάτω από τθν παροχι υπολειμμάτων και τθν κανάτα χυμοφ κάτω από τθν παροχι χυμοφ. υνδζςτε το φισ ςτθν πρίηα και είναι ζτοιμθ για λειτουργία. Οδηγίεσ λειτουργίασ Αυτι θ ςυςκευι είναι εξοπλιςμζνθ με ςφςτθμα κλειδϊματοσ αςφαλείασ. Εάν το διάφανο καπάκι δεν είναι ςωςτά τοποκετθμζνο ι ο βραχίονασ αςφαλείασ δεν είναι κουμπωμζνοσ, θ ςυςκευι δεν κα λειτουργιςει.

5 Πριν ξεκινιςετε, βεβαιωκείτε ότι θ ςυςκευι είναι απενεργοποιθμζνθ, το διάφανο καπάκι και ο βραχίονασ αςφάλιςθσ κουμπωμζνοι ςωςτά. Πλφνετε τα φροφτα και τα λαχανικά ενδελεχϊσ. Κόψτε τα φροφτα ςε μικρά κομμάτια, ϊςτε να χωροφν ςτθ δίοδο πλιρωςθσ. Αφαιρζςτε το κουκοφτςι ι τθ φλοφδα από τα εςπεριδοειδι και τα φροφτα: δαμάςκθνα, βερίκοκα, κεράςια, ι πορτοκάλια, λεμόνια, πεπόνια κτλ. υνδζςτε τθ ςυςκευι ςτθν πρίηα και ενεργοποιιςτε τθ και επιλζξτε τθν κατάλλθλθ ταχφτθτα με βάςθ τα διάφορα φροφτα και λαχανικά. Σοποκετιςτε τα κομμζνα φροφτα και λαχανικά ςτθ δίοδο πλιρωςθσ και πιζςτε το πατθτιρι προσ τα κάτω ιπια. ΠΟΣΕ ΜΗ ΧΡΗΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕ ΔΑΧΣΤΛΑ Ή ΑΛΛΑ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΑ Ω ΠΑΣΗΣΗΡΙ. Όταν το δοχείο υπολειμμάτων ι το δοχείο ςυλλογισ χυμοφ είναι γεμάτο, απενεργοποιιςτε τον και αδειάςτε τα δοχεία πριν ςυνεχίςετε τθ διαδικαςία. ΠΡΟΟΧΗ: Μθ χρθςιμοποιείτε τον αποχυμωτι για περιςςότερα από 2 λεπτά. Εάν είναι απαραίτθτοσ περιςςότεροσ χρόνοσ, απενεργοποιείτε τον ςυχνά για να επιτρζψετε ςτθ ςυςκευι να κρυϊςει. Αφαιρζςτε μεγάλουσ ςπόρουσ ι κουκοφτςια από φροφτα όπωσ τα βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάςκθνα και κεράςια κτλ. και ξεφλουδίςτε εάν τα φροφτα ζχουν χοντρι φλοφδα ι δεν είναι βρϊςιμθ. Ακατάλλθλα φροφτα και λαχανικά: μπανάνα, μάνγκο, παπάγια και καρφδα και άλλα ςκλθρά φροφτα. Όταν θ επεξεργαςία ολοκλθρωκεί, απενεργοποιιςτε τθ ςυςκευι και βγάλτε τθν από τθν πρίηα. Καθαριςμόσ και φροντίδα Απενεργοποιιςτε τθ ςυςκευι και βγάλτε τθν από τθν πρίηα πριν τον κακαριςμό. Η ςυςκευι κακαρίηεται ευκολότερα αμζςωσ μετά τθ χριςθ. Μθ χρθςιμοποιιςετε ςκλθρά κακαριςτικά, αςετόν, οινόπνευμα κτλ. για να κακαρίςετε τθ ςυςκευι. Όλα τα αφαιροφμενα μζρθ είναι κατάλλθλα για πλυντιριο πιάτων.

6 Κακαρίςτε αυτά τα μζρθ με βοφρτςα κακαριςμοφ ςε χλιαρό νερό με λίγο ςαποφνι και ξεβγάλτε τα κάτω από τθ βρφςθ. κουπίςτε τθ μονάδα του κινθτιρα με μαλακό ςτεγνό πανί και φυλάξτε τθ μακριά από το νερό. Η λεπίδα είναι αιχμθρι, προςζξτε κατά τον κακαριςμό τθσ. Ελζγχετε ςυχνά το καλάκι του φίλτρου για ςθμάδια φκοράσ. Μθν το χρθςιμοποιείτε εάν υποςτεί αλλοίωςθ. Ποτζ μθ βυκίηετε τθ μονάδα του κινθτιρα ςε νερό ι τθν ξεβγάλετε κάτω από τθ βρφςθ. Αποθήκευςη Πριν τθν αποκικευςθ, ςιγουρευτείτε ότι θ ςυςκευι δεν είναι ςυνδεδεμζνθ ςτθν πρίηα και είναι εντελϊσ ςταματθμζνθ. Αφιςτε να ςτεγνϊςουν και ςκουπίςτε όλα τα αφαιροφμενα μζρθ. υναρμολογιςτε τα κακαρά μζρθ και τα εξαρτιματα ακολουκϊντασ τιισ οδθγίεσ ςυναρμολόγθςθσ του αντίςτοιχου κεφαλαίου. Αποκθκεφςτε τθν κακαρι ςυςκευι ςε ςτεγνό και επίπεδο μζροσ. Σεχνικά χαρακτηριςτικά: Σροφοδοςία: V 50/60Hz Ιςχφσ: 850W Διαχείριςη Απορριμμάτων Σο ςφμβολο που βρίςκεται εδϊ και πάνω ςτο προϊόν ςθμαίνει ότι το προϊόν είναι κατθγοριοποιθμζνο ωσ Ηλεκτρικόσ ι Ηλεκτρονικόσ εξοπλιςμόσ και δεν κα πρζπει να απορρίπτεται όταν πάψει να λειτουργεί με τα υπόλοιπα οικιακά και εμπορικά απορρίμματα. Η ευρωπαϊκι οδθγία (2002/96/EC) ςχετικά με τα Απόβλθτα ειδϊν Ηλεκτρικοφ και Ηλεκτρονικοφ Εξοπλιςμοφ (ΑΗΗΕ) είναι ςε ιςχφ για τθν ανακφκλωςθ προϊόντων με τθ χριςθ των καλφτερων διακζςιμων μεκόδων επαναφοράσ και ανακφκλωςθσ ϊςτε να ελαχιςτοποιθκεί θ επίδραςθ ςτο περιβάλλον, να εξουδετερωκοφν πικανζσ βλαβερζσ ουςίεσ και να αποφευχκεί θ αφξθςθ των χωματερϊν. Επικοινωνιςτε με τισ τοπικζσ αρχζσ για πλθροφορίεσ πάνω ςτθν ορκι απόρριψθ Ηλεκτρικοφ ι Ηλεκτρονικοφ εξοπλιςμοφ.

ΗΣ-PKM Μίξερ Herenthal ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΗ Τ ΚΕΤΗ θμαντικζσ Προφυλάξεισ:

ΗΣ-PKM Μίξερ Herenthal ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΗ Τ ΚΕΤΗ θμαντικζσ Προφυλάξεισ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΗ ΤΚΕΤΗ 1. Βραχίονασ 2. Κουμπί απελευκζρωςθσ βραχίονα 3. Διακόπτθσ ελζγχου ταχφτθτασ 4. Περίβλθμα μοτζρ 5. Πόδια 6. Μφτθ μοτζρ 7. Καπάκι 8. Κάλυμμα κάδου 9. Χτυπθτιρι/αυγοδάρτθσ 10. Αναδευτιρασ/φτερό

Διαβάστε περισσότερα

Μθχανι Κουρζματοσ Επαναφορτιηόμενθ Kemei KM Οδθγίεσ χριςθσ

Μθχανι Κουρζματοσ Επαναφορτιηόμενθ Kemei KM Οδθγίεσ χριςθσ Μθχανι Κουρζματοσ Επαναφορτιηόμενθ Kemei KM-4702 Οδθγίεσ χριςθσ Κάτω λεπίδα Μοχλόσ λεπίδασ Ράνω λεπίδα Διακόπτθσ on/off ΕΞΑΤΗΜΑΤΑ Προςοχι Χρθςιμοποιιςτε τθ ςυςκευι μόνο για τον ςκοπό που προορίηεται, όπωσ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙΑΔΗΡΟΤΕ ΕΡΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΡΟΥ ΑΡΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΡΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΟΣΩΡΙΚΟ.

ΟΡΟΙΑΔΗΡΟΤΕ ΕΡΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΡΟΥ ΑΡΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΡΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΟΣΩΡΙΚΟ. UND1448R 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Αφιςτε αρκετά ανοίγματα για τον ςωςτό εξαεριςμό τθσ ςυςκευισ. 2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Μθν χρθςιμοποιείτε μθχανικζσ διατάξεισ ι άλλα μζςα για να επιταχφνετε τθν διαδικαςία

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγίεσ Χριςεωσ CASCADA. Ηλεκτρικι κοφπα με Φίλτρο Νεροφ

Οδθγίεσ Χριςεωσ CASCADA. Ηλεκτρικι κοφπα με Φίλτρο Νεροφ Οδθγίεσ Χριςεωσ CASCADA Ηλεκτρικι κοφπα με Φίλτρο Νεροφ ΟΡΙΜΟΙ ΕΞΑΡΣΗΜΑΣΩΝ 1. Διαφανζσ ςϊμα 2. Κοιλότθτα κινθτιρασ 3. Ηλεκτρικό διακόπτθ κινθτιρα 4. Μάνταλο ςτερζωςθσ κινθτιρα 5. Κινθτζσ ρόδεσ 6. Σρφπα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙΑΔΗΡΟΤΕ ΕΡΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΡΟΥ ΑΡΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΡΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΟΣΩΡΙΚΟ.

ΟΡΟΙΑΔΗΡΟΤΕ ΕΡΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΡΟΥ ΑΡΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΡΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΟΣΩΡΙΚΟ. W88210DAP S88211DAP 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Αφιςτε αρκετά ανοίγματα για τον ςωςτό εξαεριςμό τθσ ςυςκευισ. 2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Μθν χρθςιμοποιείτε μθχανικζσ διατάξεισ ι άλλα μζςα για να επιταχφνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΣΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΤΡΕΤΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΣΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΤΡΕΤΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΣΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΤΡΕΤΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕ ΟΔΗΓΙΕ ΑΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΗΣ ΡΙΝ ΧΗΣΙΜΟΡΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΩΤΗ ΦΟΑ. Διαβάςτε τισ παρακάτω οδθγίεσ προςεκτικά, κακϊσ ςασ παρζχουν

Διαβάστε περισσότερα

Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ. Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ

Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ. Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ Καθαριςμόσ Αντλιών Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ Καθαριςμόσ Νηςίδασ Κουβάσ Νερού Κάδοσ Απορριμμάτων Καθαριςμόσ Ψηλών Σημείων Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ

Διαβάστε περισσότερα

Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ

Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Περιεχόμενα ςυςκευαςίασ: 1. Ζνα αςφρματο ακουςτικό Bluetooth Moshi Moshi 03 2.

Διαβάστε περισσότερα

-Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει τθν κατάςταςθ φόρτιςθ τθσ μπαταρίασ.

-Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει τθν κατάςταςθ φόρτιςθ τθσ μπαταρίασ. 1 -Έλεγχοσ μπαταρίασ (έλεγχοσ επιφανείασ) Ο ζλεγχοσ αυτόσ γίνεται για τθν περίπτωςθ που υπάρχει χαμθλό ρεφμα εκφόρτιςθσ κατά μικοσ τθσ μπαταρίασ -Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει

Διαβάστε περισσότερα

R-9116 AΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΕΤΧΑΡΙΣΟΤΜΕ ΠΟΤ ΕΠΙΛΕΞΑΣΕ ΣΟΝ ΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗ ΧΡΗΗ ΣΟΤ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΜΕΛΩ ΣΙ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ.

R-9116 AΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΕΤΧΑΡΙΣΟΤΜΕ ΠΟΤ ΕΠΙΛΕΞΑΣΕ ΣΟΝ ΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗ ΧΡΗΗ ΣΟΤ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΜΕΛΩ ΣΙ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ. R-9116 AΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΕΤΧΑΡΙΣΟΤΜΕ ΠΟΤ ΕΠΙΛΕΞΑΣΕ ΣΟΝ ΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗ ΧΡΗΗ ΣΟΤ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΜΕΛΩ ΣΙ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ. θτ Ρεριεχόμενα Ρλθροφορίεσ λειτουργίασ Λειτουργία ςτο χϊρο...1

Διαβάστε περισσότερα

Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com

Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Περιεχόμενα ςυςκευαςίασ: 1. Ζνα αςφρματο ακουςτικό Bluetooth Moshi Moshi 04 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγείο - Καταψύκτης UND1093W

Ψυγείο - Καταψύκτης UND1093W Ψυγείο - Καταψύκτης UND1093W ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 1 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 2.1 Τοποκζτθςθ... 2 2.2 Αντιςτροφι πόρτασ... 2 2.3 Απαιτιςεισ χϊρου πόρτασ... 3 2.4 Εξιςορρόπθςθ τθσ ςυςκευισ... 4

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό Κακαριςμόσ Αίκουςασ Κακαριςμόσ Ψευδοροφισ Κακαριςμόσ Φίλτρων Κλιματιςτικϊν Κακαριςμόσ θμάνςεων Κατθγοριϊν Κακαριςμόσ Σοίχου πίςω από το ταμείο Κακαριςμόσ Ραφιϊν & Προϊόντων Αντικατάςταςθ Φκαρμζνων Σιμϊν

Διαβάστε περισσότερα

Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport. Ξεκινώντασ

Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport. Ξεκινώντασ Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport 1. Πλικτρο αφξθςθσ ιχου (+) / SRS πλικτρο 2. Ενδεικτικι Λυχνία 3. Πλικτρο Πολλαπλϊν Λειτουργιϊν (MFB) / Play/ Pause 4. Rewind 5. Fast Forward 6. Πλικτρο μείωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Σύ ντομος Οδηγο ς χρη σης wikidot για τα projects

Σύ ντομος Οδηγο ς χρη σης wikidot για τα projects Σύ ντομος Οδηγο ς χρη σης wikidot για τα projects Ειςαγωγή κοπόσ αυτοφ του κειμζνου είναι να δϊςει ςφντομεσ οδθγίεσ για τθν επεξεργαςία των ςελίδων του wiki τθσ ερευνθτικισ εργαςίασ. Πλιρθσ οδθγόσ για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Για να κάνετε τθν αναβάκμιςθ χαρτϊν Ελλάδοσ κα πρζπει να εγγραφείτε ωσ νζο μζλοσ ςτθν ιςτοςελίδα http://www.mls.gr. 1) Εγγραφή νέου μέλουσ ςτην ιςτοςελίδα αναβαθμίςεων Α) Αντιγράψτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Ω ΕΝΙΑΙΟ ΤΣΗΜΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Ω ΕΝΙΑΙΟ ΤΣΗΜΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι 2.1 Ο Προςωπικόσ Υπολογιςτήσ εςωτερικά Σροφοδοτικό, Μθτρικι πλακζτα (Motherboard), Κεντρικι Μονάδα Επεξεργαςίασ (CPU), Κφρια Μνιμθ

Διαβάστε περισσότερα

Αςφυξία και πνιγμονθ

Αςφυξία και πνιγμονθ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Ηλικιακθ ωριμότητα 0-3 ετϊν: τα περιςςότερα παιδιά κάτω των τριϊν ετϊν δεν μποροφν να αντιλθφκοφν τθν επικινδυνότθτα μιασ πράξθσ ι να κυμθκοφν μια ςυμβουλι για πρόλθψθ ατυχιματοσ. Γι

Διαβάστε περισσότερα

Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ

Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ Φρεςκάριςμα Διαγραμμίςεων Κίτρινο / Μαφρο Γκρι ςτισ βάςεισ των αντλιϊν Περιποίηςη Παρτεριών Εξωτερικό Αίθουςασ Roll Top Stand Προϊόντων Καθαριςμόσ Πλυντηρίου / Λιπαντηρίου Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ Λοιπές

Διαβάστε περισσότερα

INVMS67A INVMS67A-BS. User s Manual. Refrigerator. Εγχειρίδιο Χρήσης. Ψυγείο. Bedienungsanleitung. Kühlschrank. English/Ελληνικά/Deutsch

INVMS67A INVMS67A-BS. User s Manual. Refrigerator. Εγχειρίδιο Χρήσης. Ψυγείο. Bedienungsanleitung. Kühlschrank. English/Ελληνικά/Deutsch INVMS67A INVMS67A-BS User s Manual Refrigerator Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο Bedienungsanleitung Kühlschrank English/Ελληνικά/Deutsch Περιεχόμενα 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 1 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 2.1 Τοποθεσία...

Διαβάστε περισσότερα

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line RL-PKM1900-7-SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.Βραχίονας 2.Κουμπί απελευθέρωσης βραχίονα 3.Διακόπτης ελέγχου ταχύτητας 4.Περίβλημα μοτέρ 5.Πόδια 6.Μύτη μοτέρ 7.Καπάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι Τλικό υπολογιςτι (Hardware), Προςωπικόσ Τπολογιςτισ (ΡC), υςκευι ειςόδου, υςκευι εξόδου, Οκόνθ (Screen), Εκτυπωτισ (Printer), αρωτισ

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριςθ του φακζλου "public_html" ςτο ΠΣΔ

Διαχείριςθ του φακζλου public_html ςτο ΠΣΔ Διαχείριςθ του φακζλου "public_html" ςτο ΠΣΔ Οι παρακάτω οδθγίεσ αφοροφν το χριςτθ webdipe. Για διαφορετικό λογαριαςμό χρθςιμοποιιςτε κάκε φορά το αντίςτοιχο όνομα χριςτθ. = πατάμε αριςτερό κλικ ςτο Επιςκεφκείτε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΕΙ ΑΦΑΛΕΙΑ

1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΕΙ ΑΦΑΛΕΙΑ ES 8430 NF 1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΕΙ ΑΦΑΛΕΙΑ 1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Διατθριςτε ελεφκερεσ τισ οπζσ εξαεριςμοφ, ςτο περίβλθμα τθσ ςυςκευισ ι ςτθν ενςωματωμζνθ δομι τθσ, απομακρφνοντασ τυχόν εμπόδια. 2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΗ Μθ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Εργονομία, ωςτι ςτάςθ εργαςίασ, Εικονοςτοιχείο (pixel), Ανάλυςθ οκόνθσ (resolution), Μζγεκοσ οκόνθσ Ποιεσ επιπτϊςεισ μπορεί να ζχει θ πολφωρθ χριςθ του υπολογιςτι ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΘΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΘ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Θ «Βοικεια» ςτον Υπολογιςτι

ΕΝΟΤΘΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΘ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Θ «Βοικεια» ςτον Υπολογιςτι ΕΝΟΤΘΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΘ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Θ «Βοικεια» ςτον Υπολογιςτι Βοικεια (Help), Ευρετιριο, Κόμβοσ, Λζξθ κλειδί, Σφνδεςμόσ, Υπερκείμενο Τι είναι θ «Βοικεια» ςτουσ υπολογιςτζσ; Πώσ ενεργοποιοφμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι Λογιςμικό (Software), Πρόγραμμα (Programme ι Program), Προγραμματιςτισ (Programmer), Λειτουργικό Σφςτθμα (Operating

Διαβάστε περισσότερα

NanoTech micro. Κερδίςτε τθ μάχθ απζναντι ςτα Βακτιρια!

NanoTech micro. Κερδίςτε τθ μάχθ απζναντι ςτα Βακτιρια! NanoTech micro Κερδίςτε τθ μάχθ απζναντι ςτα Βακτιρια! Κερδίςτε τθ μάχθ απζναντι ςτα Βακτιρια 2 Κερδίςτε τθ μάχθ απζναντι ςτα Βακτιρια Η καταπολζμθςθ των Βακτθρίων αποτελεί πρωταρχικό ςτόχο Οι χϊροι των

Διαβάστε περισσότερα

Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι

Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι Γρήγορα, άνετα και αποδοτικά Η ςειρά των μθχανθμάτων πλφςθσ ςτζγνωςθσ τθσ Nilfisk-Advance ςασ επιτρζπει τον άψογο κακαριςμό δαπζδων επιφάνειασ ζωσ και

Διαβάστε περισσότερα

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ;

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Για να μπορζςετε να δθμιουργιςετε φακζλουσ ςτο χαρτοφυλάκιό ςασ ςτο Mahara κα πρζπει να μπείτε ςτο ςφςτθμα αφοφ πατιςετε πάνω ςτο ςφνδεςμο Mahara profiles από οποιοδιποτε ςελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Πνομα Ομάδασ: Προγραμματιςμόσ ενόσ κινοφμενου ρομπότ

Πνομα Ομάδασ: Προγραμματιςμόσ ενόσ κινοφμενου ρομπότ Φφλλο Εργαςίασ : Ακολοφθηςε τισ εντολζσ μου! Τάξθ: Β Γυμναςίου Ενότθτα: Λφνω προβλιματα με υπολογιςτικά φφλλα Εμπλεκόμενεσ ζννοιεσ: ρομποτικι, Lego Mindstorms, υπολογιςτικά φφλλα, ςυναρτιςεισ, γραφιματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΕ12.04

ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΕ12.04 1 ψυχρό ψυκτικό ρευςτό υγρό ψυκτικό ρευςτό Q Ψφχεται. Συμπυκνϊνεται. Q θερμό ψυκτικό ρευςτό αζριο ψυκτικό ρευςτό από ςυμπιεςτι Από ποφ προζρχεται αυτι θ κερμότθτα;;; 2 Τπόψυκτο υγρό 3 ςτάδια μετατροπήσ:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Ιοφνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1.Εθνικό Τυπογραφείο... 3 1.1. Είςοδοσ... 3 1.2. Αρχική Οθόνη... 4 1.3. Διεκπεραίωςη αίτηςησ...

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Σο θλεκτρικό κφκλωμα

Σο θλεκτρικό κφκλωμα Σο θλεκτρικό κφκλωμα Για να είναι δυνατι θ ροι των ελεφκερων θλεκτρονίων, για να ζχουμε θλεκτρικό ρεφμα, απαραίτθτθ προχπόκεςθ είναι θ φπαρξθ ενόσ κλειςτοφ θλεκτρικοφ κυκλϊματοσ. Είδθ κυκλωμάτων Σα κυκλϊματα

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Γενικό Χθμείο του Κράτουσ Διεφκυνςθ Περιβάλλοντοσ Δρ. Διμθτρα Δανιιλ Χθμικά προϊόντα Οι χθμικζσ ουςίεσ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςβαςη και δήλωςη μαθημάτων ςτον Εφδοξο

Πρόςβαςη και δήλωςη μαθημάτων ςτον Εφδοξο Πρόςβαςη και δήλωςη μαθημάτων ςτον Εφδοξο Τι πρζπει να γνωρίηω πριν ξεκινιςω τθν διαδικαςία 1. Να ζχω κωδικοφσ από τον Κζντρο Δικτφου του ΤΕΙ Ακινασ (είναι αυτοί με τουσ οποίουσ ζχω πρόςβαςθ ςτο αςφρματο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΡΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΕΡΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΣΕ 8-10 ΕΡΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΡΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΕΡΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΣΕ 8-10 ΕΡΑΝΑΛΗΨΕΙΣ (ΔΕΙΤΕ ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΟΥ ΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΙΒΩΣ ΑΡΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ -ΚΑΤΩ ΑΡΟ ΤΟΥΣ ΡΙΝΑΚΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΡΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ).

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Πάτρα, 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 4 1. Επιμελητήριο... Error! Bookmark not defined. 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Επιμελητηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΟ ΠΛΑΣΙΚΟ!!! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΙ ΠΛΑΣΙΚΕ ΑΚΟΤΛΕ!!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΟ ΠΛΑΣΙΚΟ!!! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΙ ΠΛΑΣΙΚΕ ΑΚΟΤΛΕ!!! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΟ ΠΛΑΣΙΚΟ!!! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΙ ΠΛΑΣΙΚΕ ΑΚΟΤΛΕ!!! Το πλαςτικό ζχει γίνει αναπόςπαςτο κομμάτι τθσ κακθμερινισ μασ ηωισ, πλαςτικά μπουκάλια, πλαςτικά παιχνίδια, πλαςτικά ποτιρια, πλαςτικζσ ςακοφλεσ. Πλαςτικά

Διαβάστε περισσότερα

GR Αποχυμωτής αργής σύνθλιψης

GR Αποχυμωτής αργής σύνθλιψης SSJ 4050NP GR Αποχυμωτής αργής σύνθλιψης - 1 - GR Αποχυμωτής αργής σύνθλιψης Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Αποχυμωτής PAI40V

EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Αποχυμωτής PAI40V EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Αποχυμωτής PAI40V Αγαπητέ Πελάτη, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που αγοράσατε αυτόν τον αποχυμωτή BRANDT. Για την κατασκευή της συσκευής αυτής συγκεντρώσαμε όλο το πάθος και την

Διαβάστε περισσότερα

R-9020 ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΣΑΗ: V~50HZ

R-9020 ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΣΑΗ: V~50HZ R-9020 ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ ΣΑΗ: 220-240V~50HZ ΕΤΧΑΡΙΣΟΤΜΕ ΠΟΤ ΕΠΙΛΕΞΑΣΕ ΣΟΝ ΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΤΓΡΑΝΣΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗ ΧΡΗΗ ΣΟΤ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΜΕΛΩ ΣΙ ΟΔΗΓΙΕ ΧΡΗΗ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΕΙ Μθν τυλίγετε το καλϊδιο όπωσ

Διαβάστε περισσότερα

Η Teka, ωσ ευγνωμοςφνη για την εμπιςτοςφνηςη που δείξατε ςτα προϊόντα τησ, επεκτείνει την εμπορική εγγφηςη των ανοξείδωτων νεροχυτών ςτα 75 χρόνια.

Η Teka, ωσ ευγνωμοςφνη για την εμπιςτοςφνηςη που δείξατε ςτα προϊόντα τησ, επεκτείνει την εμπορική εγγφηςη των ανοξείδωτων νεροχυτών ςτα 75 χρόνια. Η Teka, ωσ ευγνωμοςφνη για την εμπιςτοςφνηςη που δείξατε ςτα προϊόντα τησ, επεκτείνει την εμπορική εγγφηςη των ανοξείδωτων νεροχυτών ςτα 75 χρόνια. Ο Όμιλοσ TEKA αποτελεί διεκνζσ χρυςό πρότυπο παραγωγισ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΘΗΣΕ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΑΘΤΡΑ ΑΝΑΣΑΗ ΠΟΤΛΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΤ ΑΝΑΣΑΙΑ ΠΟΛΤΧΡΟΝΙΑΔΟΤ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΝΓΚΟΤ

ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΘΗΣΕ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΑΘΤΡΑ ΑΝΑΣΑΗ ΠΟΤΛΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΤ ΑΝΑΣΑΙΑ ΠΟΛΤΧΡΟΝΙΑΔΟΤ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΝΓΚΟΤ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΘΗΣΕ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΑΘΤΡΑ ΑΝΑΣΑΗ ΠΟΤΛΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΤ ΑΝΑΣΑΙΑ ΠΟΛΤΧΡΟΝΙΑΔΟΤ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΝΓΚΟΤ Οριςμόσ: Με τον όρο αδράνεια ςτθ Φυςικι ονομάηεται θ χαρακτθριςτικι ιδιότθτα των ςωμάτων να αντιςτζκονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ για τη ςφνδεςη του υπολογιςτή ςασ ςτουσ προβολείσ των αιθουςών Ι 1, Ι 2, Ι 3 και του 10 ου ορόφου

Οδηγίεσ για τη ςφνδεςη του υπολογιςτή ςασ ςτουσ προβολείσ των αιθουςών Ι 1, Ι 2, Ι 3 και του 10 ου ορόφου Οδηγίεσ για τη ςφνδεςη του υπολογιςτή ςασ ςτουσ προβολείσ των αιθουςών Ι 1, Ι 2, Ι 3 και του 10 ου ορόφου Για να χρθςιμοποιιςετε τουσ προβολείσ πρζπει να εγκαταςτιςετε το απαραίτθτο λογιςμικό, που κα ςασ

Διαβάστε περισσότερα

ERT1557 ΓΓΦΓΙΡΙΔΙΟ ΖΓΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ERT1557 ΓΓΦΓΙΡΙΔΙΟ ΖΓΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ρ.ΡΙΤΤΑΣ-Α.ΔΑΓΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΕΜΡΟΙΚΕΣ ΕΡΙΧΕΙΗΣΕΙΣ Χρ. Σμφρνθσ 124 183 46 Μοςχάτο - Ακινα Τθλ. 210 9408595 Fax 210 9408593 Web. www.pittas.gr Email. info@pittas.gr Bracken Hill, South West Industrial

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ

Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ Κζντρο Ανανεϊςιμων Πθγϊν και Εξοικονόμθςθσ Ενζργειασ Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ Σπφροσ Καρφτςασ Οικονομολόγοσ M.Sc. Τμιμα Γεωκερμικισ Ενζργειασ Σκοπόσ ζρευνασ 1. Καταγραφι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο: Honeybee Small

Εγχειρίδιο: Honeybee Small ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τηλ/Fax: 20 993677 Άγιος Δημήτριος, Αττικής 73 42 Ν. Ζέρβα 29 e-mail: Kokkinos@kokkinostoys.gr www.kokkinostoys.gr Εγχειρίδιο: Honeybee Small HEYBEE SMALL CRANE MACHINE DIP SW 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατέβαςμα του VirtueMart

1. Κατέβαςμα του VirtueMart 1. Κατέβαςμα του VirtueMart Αρχικό βήμα (προαιρετικό). Κατζβαςμα και αποςυμπίεςη αρχείων VirtueMart ΠΡΟΟΧΗ. Αυτό το βήμα να παρακαμφθεί ςτο εργαςτήριο. Τα αρχεία θα ςασ δοθοφν από τουσ καθηγητζσ ςασ. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριςη Εκπαιδευτικού Υλικού (ΠΑΚΕ) Πληροφοριακό Σύςτημα (MIS)

Διαχείριςη Εκπαιδευτικού Υλικού (ΠΑΚΕ) Πληροφοριακό Σύςτημα (MIS) Διαχείριςη Εκπαιδευτικού Υλικού (ΠΑΚΕ) Πληροφοριακό Σύςτημα (MIS) Ειςαγωγή Οι λειτουργίεσ διαχείριςθσ εκπαιδευτικοφ υλικοφ των ΠΑΚΕ διατίκενται ωσ εργαλείο ςτο Πλθροφοριακό Σφςτθμα (MIS) για τθ δθμιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Διαδίκτυο: μια πόρτα ςτον κόςμο Πϊσ μπορεί κανείσ ςε λίγα λεπτά να μάκει ποιεσ ταινίεσ παίηονται ςτουσ κινθματογράφουσ, να ςτείλει

Διαβάστε περισσότερα

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα.

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. -Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. Χρθςιμοποιείτε πάντα μόνο μπαταρίεσ ΑΑ λικίου για ςωςτι λειτουργία. Σοποκζτθςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 882-4616 Ref. No: LH-616 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγόσ αρχαρίων για το Φωτιςμό Χαμηλήσ Ενεργειακήσ Κατανάλωςησ

Οδηγόσ αρχαρίων για το Φωτιςμό Χαμηλήσ Ενεργειακήσ Κατανάλωςησ Οδηγόσ αρχαρίων για το Φωτιςμό Χαμηλήσ Ενεργειακήσ Κατανάλωςησ Γιατί να μάκετε για το φωτιςμό χαμθλισ ενεργειακισ κατανάλωςθσ ςτο ςπίτι ςασ; Ζχει εκτιμθκεί ότι περνάμε το 90% τθσ ηωισ μασ ςε εςωτερικοφσ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Ζπειτα κάναμε μια ςυηιτθςθ και εκφράςαμε τισ απορίεσ που είχαμε. Όλεσ οι ερωτιςεισ που κάναμε ςτον κ. Γιάννθ είναι: Επ : Πωρ μοξπώ μα

Ζπειτα κάναμε μια ςυηιτθςθ και εκφράςαμε τισ απορίεσ που είχαμε. Όλεσ οι ερωτιςεισ που κάναμε ςτον κ. Γιάννθ είναι: Επ : Πωρ μοξπώ μα Στα πλαίςια του προγράμματοσ Κυκλοφοριακισ Αγωγισ : «Ασ μάκουμε τα ςιματα, μθν πάκουμε ατυχιματα» που υλοποιεί θ τάξθ μασ κατά τθ φετινι ςχολικι χρονιά, τθν Τρίτθ 17 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιιςαμε επίςκεψθ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕ ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑ ΚΑΙ ΡΤΘΜΙΗ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΣΑΧΤΔΡΟΜΕΙΟΤ ΣΟ GOOGLE (G-MAIL)

ΟΔΗΓΙΕ ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑ ΚΑΙ ΡΤΘΜΙΗ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΣΑΧΤΔΡΟΜΕΙΟΤ ΣΟ GOOGLE (G-MAIL) ΟΔΗΓΙΕ ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑ ΚΑΙ ΡΤΘΜΙΗ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟΤ ΣΑΧΤΔΡΟΜΕΙΟΤ ΣΟ GOOGLE (G-MAIL) Ανοίγουμε το πρόγραμμα περιιγθςθσ ιςτοςελίδων (εδϊ Internet Explorer). Αν θ αρχικι ςελίδα του προγράμματοσ δεν είναι θ ςελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε)

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε) ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε) Γραφικό Περιβάλλον Επικοινωνίασ Περιβάλλον Εντολϊν Γραμμισ (Graphical User Interface/GUI), (Command Line Interface),

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Web οδθγόσ "φνοψθ τθσ νομοκεςίασ τθσ ΕΕ" Ενότθτα 2

Web οδθγόσ φνοψθ τθσ νομοκεςίασ τθσ ΕΕ Ενότθτα 2 Κάντε κλικ ςε ζνα από τα κεφάλαια παρακάτω για να πάρετε περιςςότερεσ πλθροφορίεσ ι κάντε κλικ ςτο κουμπί Επόμενο για να ξεκινιςει θ ιςτοςελίδα φροντιςτιριο. 1. Πϊσ να πλοθγθκείτε ςτθν αρχικι ςελίδα 2.

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Virtualization. Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format.

Virtualization. Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format. Virtualization Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format. Το virtualization πρόκειται για μια τεχνολογία, θ οποία επιτρζπει το διαχωριςμό

Διαβάστε περισσότερα

Η πολικι ευκυγράμμιςθ με διολίςκθςθ με τθν χριςθ του software PHD2 ςασ εξαςφαλίηει μια γριγορθ και ακριβισ πολικι ευκυγράμμιςθ τθσ ςτιριξισ ςασ.

Η πολικι ευκυγράμμιςθ με διολίςκθςθ με τθν χριςθ του software PHD2 ςασ εξαςφαλίηει μια γριγορθ και ακριβισ πολικι ευκυγράμμιςθ τθσ ςτιριξισ ςασ. Drift Alighment με το PHD2 (Μετϊφραςη από το πρωτότυπο από τον Θοδωρή Καψή) Η πολικι ευκυγράμμιςθ με διολίςκθςθ με τθν χριςθ του software PHD2 ςασ εξαςφαλίηει μια γριγορθ και ακριβισ πολικι ευκυγράμμιςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΦΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΑΛΤΣΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΗΗ ΤΝΣΑΞΙΟΔΟΣΗΗ ΣΟΤ ΕΥΚΑ

ΕΓΦΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΑΛΤΣΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΗΗ ΤΝΣΑΞΙΟΔΟΣΗΗ ΣΟΤ ΕΥΚΑ ΕΓΦΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΑΛΤΣΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΗΗ ΤΝΣΑΞΙΟΔΟΣΗΗ ΣΟΤ ΕΥΚΑ Ακινα, Ιανουάριοσ 2017 1 Περιεχόμενα 1. Ειςαγωγι... 3 2. Πιςτοποίθςθ χριςτθ... 3 3. Επιλογι κατθγορίασ ςυνταξιοδοτικοφ αιτιματοσ...

Διαβάστε περισσότερα

SJE 5050SS. GR Αποχυμωτής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s.

SJE 5050SS. GR Αποχυμωτής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s. SJE 5050SS GR Αποχυμωτής - 1 - GR Αποχυμωτής ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από άτομα με σωματική ή νοητική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΡΑ ΡΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΡΕΛΕΤ 9» ΟΔΘΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΘΣ, ΧΘΣΘΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΘΘΣΘΣ

ΣΟΜΡΑ ΡΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΡΕΛΕΤ 9» ΟΔΘΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΘΣ, ΧΘΣΘΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΘΘΣΘΣ 17500 ΒΑΝΙΕ, ΣΕΒΙΑ Οδόσ Radnička 1, Τθλ.: 017/421-121 ΣΟΜΡΑ ΡΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΡΕΛΕΤ 9» ΟΔΘΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΘΣ, ΧΘΣΘΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΘΘΣΘΣ Ρζλετ καφςιμο από ξφλινθ βιομάηα βιοκαφςιμο 1 Οι ςυςκευζσ κζρμανςθσ (εφεξισ "ςόμπεσ")

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ SG - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α. Γνωρίζοντας τη σειρά 1 / 5

ΣΕΙΡΑ SG - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α. Γνωρίζοντας τη σειρά 1 / 5 Γνωρίζοντας τη σειρά SG 1 / 5 Αγαπθτοί πελάτεσ, ευχαριςτοφμε για τθν εμπιςτοςφνθ ςασ και ςυγχαρθτιρια για τθν επιλογι ςασ! Ζχετε αγοράςει ζνα από τα πολλά προϊόντα τθσ εταιρείασ Gekas Metal, που προορίηονται

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Υπολογιςτϊν 2-Rooftop Networking Project

Δίκτυα Υπολογιςτϊν 2-Rooftop Networking Project Ονοματεπώνυμα και Α.Μ. μελών ομάδασ Κοφινάσ Νίκοσ ΑΜ:2007030111 Πζρροσ Ιωακείμ ΑΜ:2007030085 Site survey Τα κτιρια τθσ επιλογισ μασ αποτελοφν το κτιριο επιςτθμϊν και το κτιριο ςτο οποίο ςτεγάηεται θ λζςχθ

Διαβάστε περισσότερα

TIM Εικονικό Περιβάλλον Συνεργασίας Οδθγίεσ Χριςθσ

TIM Εικονικό Περιβάλλον Συνεργασίας Οδθγίεσ Χριςθσ www.timproject.eu www.tim.project-platform.eu TIM Εικονικό Περιβάλλον Συνεργασίας Οδθγίεσ Χριςθσ This project has been founded with support form the European Commission. This presentation reflects the

Διαβάστε περισσότερα

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66)

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Διάλεξη 7 Σεχνικζσ για τθν επίτευξθ ςτακερότθτασ Πζτροσ Ροφςςοσ Μζθοδοι για την επίτευξη του ελζγχου Μζςω του κατάλλθλου ςχεδιαςμοφ του πειράματοσ (ςτόχοσ είναι θ εξάλειψθ

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός κόφτης κοπής λαχανικών σε σπείρες

GR Ηλεκτρικός κόφτης κοπής λαχανικών σε σπείρες SSV 330WH GR Ηλεκτρικός κόφτης κοπής λαχανικών σε σπείρες - 1 - GR Ηλεκτρικός κόφτης κοπής λαχανικών σε σπείρες Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕ ΤΠΟΧΡΕΩΕΙ Οι υποχρεώςεισ των εργοδοτών, ςυνίςτανται ςε [1]: Λιψθ κάκε απαιτοφμενου μζτρου, ϊςτε να εξαςφαλίηονται

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικά. Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια αποχυμωτή Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 6 Μέρη και εξαρτήματα... 8 Συναρμολόγηση του αποχυμωτή Συναρμολόγηση των μερών του αποχυμωτή... 9 Προσάρτηση του συναρμολογήματος του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΘΓΙΕ ΧΡΘΕΩ ΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΡΙΝ ΤΗΝ ΧΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΑΣΤΑΣ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΟΔΘΓΙΕ ΧΡΘΕΩ ΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΡΙΝ ΤΗΝ ΧΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΑΣΤΑΣ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΟΔΘΓΙΕ ΧΡΘΕΩ ΜΟΝΣΕΛΟ LC-32F ΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΡΙΝ ΤΗΝ ΧΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΑΣΤΑΣ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΡΕΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΑΚΤΗΙΣΤΙΚΑ..1 ΣΥΝΤΗΗΣΗ..11

Διαβάστε περισσότερα

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά.

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΙΑ ΤΑ ΔΙΙΚΑΙΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΙΔΙΙΟΥ Σε εύκολη γλώσσα «Δικαιϊματα» είναι κάτι που όλοι ζχουμε και πρζπει να μποροφμε να τα εφαρμόηουμε. Όλοι ζχουμε τα ίδια δικαιϊματα.

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

SHB 4330WH. GR Τζαμοκαθαριστής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s.

SHB 4330WH. GR Τζαμοκαθαριστής. Copyright 2017, Fast ČR, a.s. SHB 4330WH GR Τζαμοκαθαριστής - 1 - GR Τζαμοκαθαριστής ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από άτομα με σωματική

Διαβάστε περισσότερα

ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων

ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων κεφάλαιο 7 Α ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων αςικζσ ζννοιεσ Γραμμικά, λζγονται τα ςυςτιματα εξιςϊςεων ςτα οποία οι άγνωςτοι εμφανίηονται ςτθν πρϊτθ δφναμθ. Σα γραμμικά ςυςτιματα με δφο εξιςϊςεισ και δφο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χριςτθ HW HW HW HW

Εγχειρίδιο χριςτθ HW HW HW HW Εγχειρίδιο χριςτθ HW60-12829 HW70-12829 HW80-12829 HW100-12829 ασ ευχαριςτοφμε που αγοράςατε αυτι τθ ςυςκευι Haier Διαβάςτε όλεσ τισ οδθγίεσ προςεκτικά πριν χρθςιμοποιιςετε τθ ςυςκευι. Οι οδθγίεσ περιζχουν

Διαβάστε περισσότερα

4 x Βίδεσ 4 x Βφςματα 1 x Εγχειρίδιο γριγορθσ εγκατάςταςθσ

4 x Βίδεσ 4 x Βφςματα 1 x Εγχειρίδιο γριγορθσ εγκατάςταςθσ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα I. Ρεριεχόμενα πακζτου II. Οδθγίεσ Αςφαλείασ III. Ρροφφλαξθ και Συμβουλζσ IV. Εγγφθςθ Καταςκευαςτι V. Σχετικά με το εγχειρίδιο χριςθσ VI. Ρεριγραφι VII. Εφαρμογζσ VIII.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

cdna ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Καρβέλης Φώτης Φώτο 1

cdna ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Καρβέλης Φώτης Φώτο 1 cdna ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Καρβέλης Φώτης Φώτο 1 Λόγοι για τουσ οποίουσ αναγκαςτικαμε να δθμιουργιςουμε τθ cdna βιβλιοκικθ Σα γονίδια των ευκαρυωτικών είναι αςυνεχι. Οι περιοριςτικζσ ενδονουκλεάςεισ δεν κόβουν ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

Τπθρεςία MasterCard SecureCode / Verified by VISA τθσ ΕΘΝΙΚΘ ΣΡΑΠΕΗΑ Ερωτιςεισ & Απαντιςεισ

Τπθρεςία MasterCard SecureCode / Verified by VISA τθσ ΕΘΝΙΚΘ ΣΡΑΠΕΗΑ Ερωτιςεισ & Απαντιςεισ Μάκετε περιςςότερα για τθν υπθρεςία MasterCard SecureCode / Verified by VISA τθσ ΕΘΝΙΚΘΣ ΤΑΡΕΗΑΣ. Μπορείτε να χρθςιμοποιιςετε τουσ παρακάτω ςυνδζςμουσ για να μεταβείτε ςε ςυγκεκριμζνα κζματα ι να μετακινθκείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικι Επιχειρθςιακι Δράςθ Εργαςτιριο 1

Ηλεκτρονικι Επιχειρθςιακι Δράςθ Εργαςτιριο 1 1. Εγκατάςταςη Xampp Προκειμζνου να γίνει θ εγκατάςταςθ κα πρζπει πρϊτα να κατεβάςετε και εγκαταςτιςετε το XAMPP ωσ ακολοφκωσ. 1.1. Πάμε ςτθν ακόλουκθ διεφκυνςθ https://www.apachefriends.org/download.html

Διαβάστε περισσότερα

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Για τθν ανάδειξθ του κζματοσ κα λφνουμε κάποια προβλιματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες) Ιούνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1. Περιφζρεια... 3 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Περιφζρειασ... 3 1.1.1. Είςοδοσ... 3 1.1.2. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνηζης. Vivitar ViviCam 5018 Ψθφιακι φωτογραφικι μθχανι

Οδηγός γρήγορης εκκίνηζης. Vivitar ViviCam 5018 Ψθφιακι φωτογραφικι μθχανι Οδηγός γρήγορης εκκίνηζης Vivitar ViviCam 5018 Ψθφιακι φωτογραφικι μθχανι 1. Γνωρίςτε τη φωτογραφική μηχανή Ενεργοποίηςη τθσ φωτογραφικισ μθχανισ Αλλαγι των λειτουργιών τθσ φωτογραφικισ μθχανισ Πατιςτε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρόβλθμα γραμμικοφ προγραμματιςμοφ βρίςκεται ςτθν κανονικι μορφι όταν:

Ένα πρόβλθμα γραμμικοφ προγραμματιςμοφ βρίςκεται ςτθν κανονικι μορφι όταν: Μζθοδος Simplex Η πλζον γνωςτι και περιςςότερο χρθςιμοποιουμζνθ μζκοδοσ για τθν επίλυςθ ενόσ γενικοφ προβλιματοσ γραμμικοφ προγραμματιςμοφ, είναι θ μζκοδοσ Simplex θ οποία αναπτφχκθκε από τον George Dantzig.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομοι Πράκτορες. Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου. Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του

Αυτόνομοι Πράκτορες. Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου. Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του Αυτόνομοι Πράκτορες Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του Jaohar Osman Η πρόταςθ εργαςίασ που ζκανα είναι το παρακάτω κείμενο : - ξ Aibo αγαπάει πάρα πξλύ ρα κόκαλα και πάμρα ρα

Διαβάστε περισσότερα

Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα

Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα Χρόνοσ προετοιμαςίασ: 10 λεπτά Χρόνοσ μαγειρζματοσ: 25-30 λεπτά Για 4 άτομα 600 γραμμάρια μικρζσ πατάτεσ βραςμζνεσ με τθν φλοφδα τουσ 2 τομάτεσ

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά

Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά Η ομάδα μασ φζτοσ κα αςχολθκεί με το κζμα των εξαρτιςεων το οποίο είναι πολφ διευρυμζνο ςτισ μζρεσ μασ. Θα ςασ αναφζρουμε πολλζσ πλθροφορίεσ για τισ εξαρτιςεισ. Επίςθσ κα κζλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΙΩΕΙ ΣΕΧΝΙΚΗ ΣΟΤ ΣΕΡΜΑΣΟΦΤΛΑΚΑ ΕΙΗΓΗΣΗ: ΚΑΡΑΒΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ

ΗΜΕΙΩΕΙ ΣΕΧΝΙΚΗ ΣΟΤ ΣΕΡΜΑΣΟΦΤΛΑΚΑ ΕΙΗΓΗΣΗ: ΚΑΡΑΒΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΗΜΕΙΩΕΙ ΣΕΧΝΙΚΗ ΣΟΤ ΣΕΡΜΑΣΟΦΤΛΑΚΑ ΕΙΗΓΗΣΗ: ΚΑΡΑΒΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ 1 ΣΕΧΝΙΚΗ ΣΟΤ ΣΕΡΜΑΣΟΦΤΛΑΚΑ ΑΜΤΝΣΙΚΗ ΣΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΚΗ ΣΕΧΝΙΚΗ 2 ΑΜΤΝΣΙΚΗ ΣΕΧΝΙΚΗ ΣΟΤ ΣΕΡΜΑΣΟΦΤΛΑΚΑ ΑΜΤΝΣΙΚΗ ΣΕΧΝΙΚΗ ΧΩΡΙ ΜΠΑΛΑ ΑΜΤΝΣΙΚΗ ΣΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα