Το κρέας στη ΔΙΑΤΡOΦΗ ΜΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το κρέας στη ΔΙΑΤΡOΦΗ ΜΑΣ"

Transcript

1

2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 Το κρέας στη ΔΙΑΤΡOΦΗ ΜΑΣ Το κρέας έχει αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα βασικά τρόφιμα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά οφέλη του κρέατος είναι η μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, οι οποίες παρέχουν στον οργανισμό πλήθος απαραίτητων αμινοξέων.

4 Επομένως, με την επαρκή κατανάλωση κρέατος μπορεί να επιτευχθεί η διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ως μία σημαντική πηγή πρωτεϊνών, ένα γεύμα που περιλαμβάνει κρέας δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στον οργανισμό και παράλληλα προάγει τη διαδικασία του μεταβολισμού επιτυγχάνοντας τον έλεγχο ή/και την απώλεια σωματικού βάρους. Παρόλο που το κρέας αποτελεί πηγή λιπαρών και ειδικότερα κορεσμένων για τον οργανισμό, φαίνεται πως αυτό που προέρχεται από ζώα ελευθέρας βοσκής είναι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μεταβολίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με τα αντίστοιχα λιπαρά που προέρχονται από φυτικά τρόφιμα. Επιπλέον, η κατανάλωση κρέατος εμπλουτίζει τον οργανισμό με βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β2, Β3, Β6, Β12) και ανόργανα στοιχεία όπως σελήνιο, ψευδάργυρος, φώσφορος και κάλιο. Ειδικότερα το κόκκινο κρέας είναι πλούσιο σε σίδηρο, ο οποίος έχει υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα και απορροφάται σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο σίδηρος που εμπεριέχεται σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου τα τελευταία χρόνια έχει πυροδοτήσει και την εξέλιξη των παρασκευασμάτων κρέατος τα οποία συνοδεύονται συνήθως από μαρινάτες και καρυκεύματα για ένα ιδιαίτερο και γευστικό αποτέλεσμα. Το μαρινάρισμα αποτελεί πλέον μία συνηθισμένη τεχνική για τη βελτίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του κρέατος (γεύση, οσμή, εμφάνιση, δομή). Παρ όλα αυτά, συμβάλλει και στην αναβάθμιση της διατροφικής αξίας του κυρίως λόγω της ύπαρξης συστατικών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα βότανα που βρίσκουμε στην ελληνική γη (δενδρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο, δυόσμος), το ελαιόλαδο εξαιτίας των φαινολικών ενώσεων, το λεμόνι που περιέχει βιταμίνη C, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κρασί και η μπύρα που περιέχουν πολυφαινόλες. Στόχος των συγκεκριμένων πρώτων υλών πέρα από τα πλαίσια της γαστρονομίας είναι η προστασία του οργανισμού από βλαβερές ενώσεις που σχηματίζονται τη διαδικασία μαγειρέματος του κρέατος όπως το ψήσιμο και το τηγάνισμα. Αδιαμφισβήτητα η κατανάλωση κρέατος παραμένει μία από τις πιο σημαντικές διατροφικές συνήθειες των περισσότερων ανθρώπων παρουσιάζοντας αυξητική τάση τις τελευταίες δεκαετίες. Ωστόσο, η διατήρηση του μέτρου αναφορικά με την προσλαμβανόμενη ποσότητα και τη συχνότητα κατανάλωσης αποτελούν το κλειδί για μία σωστή διατροφή.

5 Provil. Λύση σε κάθε σας ανάγκη. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα, η Provil βάδιζε δίπλα στο κρεοπωλείο με έναν αέρα πρωτοπορίας. Ένα αέρα που πήγαζε από τη εξειδίκευσή της, τη βαθιά γνώση της τότε αγοράς αλλά και το όραμα μιας νέας, που χρόνια αργότερα θα αποτελούσε τη μεγάλη και δυναμική αγορά των παρασκευασμάτων κρέατος. Από το 2001, η Provil ήταν η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που άνοιξε το δρόμο για αυτό που σήμερα ονομάζουμε σύγχρονο κρεοπωλείο. Βασικός άξονας της στρατηγικής της δεν ήταν και δεν είναι άλλος από τη δημιουργία προϊόντων που δίνουν λύση στις ανάγκες του σύγχρονου κρεοπώλη, όπως βέβαια αυτές διαμορφώνονται από τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Ανάγκες για ποιοτικά προϊόντα, ιδανικά για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, πάντοτε με ποιότητα και αξιοπιστία. Έτσι, μέσα από την πολύπλευρη και πολυδιάστατη δραστηριότητά της, η Provil προχώρησε στο σχεδιασμό μιας σειράς προϊόντων για το σύγχρονο κρεοπωλείο. Έχοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη δημιουργία πρωτότυπων ιδεών και προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά στη λιανική του κρέατος, η Provil προμηθεύει σήμερα το σύγχρονο επαγγελματία με μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει μαρινάτες, γεμίσεις, παναρίσματα, καρυκεύματα, έτοιμες σάλτσες, μπαχαρικά και βότανα καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα combi και βοηθητικές ύλες. Μέσα από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, με συνεχείς και διεξοδικούς ελέγχους πρώτων υλών και φυσικά με τεχνολογία αιχμής σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, ακολουθώντας τα αυστηρότερα και υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων παγκοσμίως. Από μικρά καταστήματα λιανικής μέχρι τις μεγαλύτερες αλυσίδες και καταστήματα delicatessen, το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι διαρκώς δίπλα σε κάθε πελάτη, έτοιμο να δώσει λύσεις και να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη, σε κάθε δημιουργική σας αναζήτηση.

6 Στην Provil θα βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργάτη Σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 601/2014 για την τροποποίηση του παραρτήματος II του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεκαθαρίζεται το πλαίσιο που αφορά στα πρόσθετα των τροφίμων και συγκεκριμένα στα παρασκευάσματα κρέατος (κατηγορία 8.2). Έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να ενημερωθεί για την επιτρεπόμενη χρήση συγκεκριμένων προσθέτων ή την απαγόρευση προσθήκης τους, όπου αυτό ορίζεται. Επίσης, με την εφαρμογή του Κανονισμού ( Ε Ε ) α ρ ι θ / από τις 13 Δεκεμβρίου 2014, σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές, παρουσιάζεται μια νέα πρόκληση στο χώρο του κρεοπωλείου που κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί. Είναι η ενημέρωση του πελάτη - καταναλωτή σχετικά με τους αλλεργιογόνους παράγοντες που υπάρχουν στα μη προσυσκευασμένα προϊόντα και θα πρέπει με συγκεκριμένο τρόπο να γνωστοποιεί και να παρουσιάζει με τους εξής τρόπους: 1. Με επισήμανση επί του προϊόντος 2. Με αναρτημένο λογο συστατικών και αλλεργιογόνων ανά προϊόν σε εμφανές σημείο στο χώρο του καταστήματος 3. Με πινακίδα παρότρυνσης του καταναλωτή για την εύρεση αντίστοιχου πληροφοριακού υλικού. 4. Με την εκτύπωση της ετικέτας ζύγισης (απαιτείται η ύπαρξη λληλης ζυγαριάς). Έτσι και μόνο θα συνεχιστεί η διαχρονική, αμφότερα εποικοδομητική, σχέση μεταξύ του ενήμερου επαγγελματία κρεοπώλη και του ενημερωμένου σύγχρονου καταναλωτή.

7 Υποστήριξη Provil Η Provil πέρα από ποικιλία προϊόντων και εξατομικευμένων λύσεων για το χώρο του σύγχρονου κρεοπωλείου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον επαγγελματία με μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών που ωφελούν τόσο τον ίδιο, όσο και την εταιρεία. Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες και τάσεις του χώρου, αποτελούν για την Provil πηγή έμπνευσης, για τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Εκπαίδευση και σεμινάρια Σε μια μόνιμη συνεργασία με τις Σχολές Επαγγελμάτων Κρέατος, η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση των κρεοπωλών διοργανώνοντας συνεχώς, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο τη μετάδοση της γνώσης της επιστήμης των κρεατοσκευασμάτων. Ο πλήρως εξοπλισμένος εργαστηριακός χώρος που διαθέτει η Provil, της δίνει τη δυνατότητα παρουσιάσεων, εφαρμογών και γευστικών δοκιμών καθώς εκπαιδευτικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις της. Εξειδίκευση και άμεση εξυπηρέτηση Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, η Provil προσφέρει εντός 48 ωρών άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα. Ενημέρωση σε τεχνικά θέματα Ειδικοί σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνολόγοι τροφίμων, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την αποδοτικότερη για εσάς πρόταση ή λύση για μια μεγάλη ποικιλία παραγωγής κρεατοσκευασμάτων. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Provil παρέχει διαρκή ενημέρωση για θέματα που άπτονται του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών, της Διασφάλισης ποιότητας και πολλών άλλων τεχνολογικών και επιστημονικών θεμάτων, που μπορεί να σας απασχολούν. Σχεδιασμός καινοτόμων προϊόντων για τη λιανική κρέατος Το οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, στηριζόμενο και σε συνεργασίες με εξειδικευμένα ινστιτούτα και οίκους του εξωτερικού, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει και να σχεδιάζει νέα πρωτοποριακά προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. Η καινοτομία στην Provil, έχει ένα χαρακτήρα πολύπλευρο. Από την αρχή της δραστηριότητάς της, η εταιρεία ξεχώρισε για τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης των πελατών της, που για την εποχή εκείνη θεωρήθηκε καινοτόμος. Κι αυτό γιατί ξεπερνούσε τις μέχρι τότε συνήθεις τακτικές των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς περιελάμβανε ολοκληρωμένη υποστήριξη εφαρμογών και ενημέρωση των πελατών πάνω στις νέες τάσεις μέσα από την αποστολή ενημερωτικών εντύπων. Σειρές προϊόντων όπως τα πλήρη μίγματα (combi), παναρίσματα fix, η σειρά σαλτσών Mise en Place, γεμίσεις και τα βοηθητικά προϊόντα, αποτέλεσαν επαναστατικές λύσεις για το χώρο του κρεοπωλείου.

8 Περιεχόμενα 10 Μαρινάτες 14 Σάλτσες Mise en place 16 Σάλτσες διεθνείς 18 Συστήματα Combi 20 Παναρίσματα 22 Βοηθητικά προϊόντα 24 Γεμίσεις / Τηγανιές 26 Delicatessen 28 Καρυκεύματα 30 Μπαχαρικά και βότανα 36 Εξοπλισμός

9 > Mαρινάτες / dry > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / φούρνου & gourmet > Mαρινάτες / ethnic Μαρινάτες Η PROVIL ΠΑΡEΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛIΑ ΓΕYΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝAΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ. Πολύτιμοι συνδυασμοί από μίγματα μπαχαρικών, εκχυλίσματα βοτάνων, αρωματικών ουσιών και λαδιού (ελαιόλαδο - ηλιέλαιο), οι μαρινάτες αναδεικνύουν τη λαχταριστή εμφάνιση αλλά και την υφή του καλομαγειρεμένου κρέατος. Γι αυτό η Provil παρέχει στο σύγχρονο επαγγελματία τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων από μαρινάτες στην Ελλάδα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του έτοιμες ολοκληρωμένες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι.

10 ΜΑΡΙΝΑΤΕΣ 11 Dry Σχάρας Φούρνου & Gourmet Εthnic Μαρινάτες σε αφυδατωμένη μορφή, για την παρασκευή των οποίων απαιτείται η προσθήκη νερού και λαδιού, για πιο χυμώδες και τρυφερό αποτέλεσμα. Μαρινάτες λαδιού, συνδυασμένες με μπαχαρικά και βότανα που προτείνονται για όλες τις εφαρμογές του grill. Μαρινάτες με κρεμώδη υφή αλλά και εκλεπτυσμένες γεύσεις, θα ικανοποιήσουν γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας. Μια μεγάλη ποικιλία από μαρινάτες εμπνευσμένες από κάθε γωνιά της γης. Mαρινάτες / dry Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt Μυρωδικών Μαρινάτα αφυδατωμένη, πλούσια σε μυρωδικά. Ιδανική για μοσχαρίσιο κρέας. 25g σε 40ml νερό + 40ml λάδι 0,7kg Πουλερικών Μαρινάτα αφυδατωμένη, με πάπρικα και δενδρολίβανο. Ιδανική για πουλερικά. 25g σε 40ml νερό + 40ml λάδι 0,7kg Χοιρινού Μαρινάτα αφυδατωμένη, με θυμάρι και ρίγανη. Ιδανική για χοιρινό κρέας. Μαρινάτα αφυδατωμένη, με σπασμένο πιπέρι BBQ και διακριτικό άρωμα καπνού. Ιδανική για όλα τα είδη κρέατος. Αφυδατωµένη µαρινάτα µε διακριτική καρύκευση και άρωµα από φρεσκοσπασµένο Μοσχάρι πιπέρι. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωµα του κρέατος ενώ ταυτόχρονα το τρυφεροποιεί. Ιδανική για φιλέτα και steaks μοσχαριού. 25g σε 40ml νερό + 40ml λάδι 25g σε 40ml νερό + 40ml λάδι 25g σε 40ml νερό + 40ml λάδι 0,7kg 0,7kg 0,7kg

11 Mαρινάτες / σχάρας Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κρέατος Μαρινάτα λαδιού, ιδανική για όλα τα είδη Σχάρας κρέατος που που προορίζονται για grill. 60g Με διακριτικό άρωμα λεμονιού και καπνού. Μαρινάτα για όλα τα είδη κρέατος Για σουβλάκι Ιδανική για σουβλάκι και 60g χοιρινό κρέας Gold Μαρινάτα αρωματισμένη με δενδρολίβανο, κάρυ και μια διακριτική νότα καπνού. Ιδανική για λευκά και κόκκινα κρέατα καθώς και για εφαρμογές στο grill ή στη σχάρα. 60g Grecia Μαρινάτα εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και βότανα της ελληνικής φύσης όπως θυμάρι, ρίγανη, θρούμπι. Ιδανική για κρέατα σχάρας φιλέτα, steaks. 60g Ιδανική για όλα τα είδη κρέατος Μαρινάτα πλούσια σε γεύση από ελληνικά βότανα, Βοτάνων με διακριτικό άρωμα σκόρδου. Ιδανικό για 60g παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα. Μαρινάτα πλούσια σε γεύση και άρωμα Για χοιρινό ρίγανης και θυμαριού. Ιδανική για όλα τα είδη 50-60g 2,5kg κρέατος που προορίζονται για grill. Μαρινάτα με γεύση γλυκιάς πάπρικας, πιπεριού Για κοτόπουλο και μπαχαρικών. Ιδανική για παρασκευάσματα 50-60g 2,5kg από πουλερικά Βοτάνων - Βουτύρου Για φιλέτα extra Μαρινάτα με βούτυρο, μυρωδικά και διακριτική γεύση σκόρδου. Ιδανική για διάφορες σπεσιαλιτέ 30-50g 2,5kg κρέατος. Μαρινάτα πλούσια σε γεύση γλυκιάς πιπεριάς, κρεμμυδιού και φρέσκου βουτύρου. Ιδανική για 50-60g 2,5kg μπριζόλες γάλακτος, T Bone steak και φιλέτα Λιαστής τομάτας Μαρινάτα με λιαστή τομάτα και βασιλικό. (Pesto Rosso) Ιδανική για κοτόπουλο και χοιρινό. Μαρινάτα λαδιού με πλούσια γεύση 40-50g 2,5kg Κρεμμυδιού κρεμμυδιού, ελληνικών βοτάνων και μπαχαρικών. Η ελαφρώς γλυκιά γεύση 60-80g 2,0kg την κάνει ιδανική για steaks Lemon Pepper Μαρινάτα µε βάση το λάδι, χαρακτηριστική γεύση λεµονιού και ελαφρώς πικάντικη g Iδανική για το µαρινάρισµα λευκού κρέατος. Mαρινάτες / φούρνου & gourmet Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κρέατος Μουστάρδα- Μέλι Mαρινάτα γλυκιάς μουστάρδας και μελιού. Με εμφανή κομματάκια κόκκινης πάπρικας. 60g 2,5kg Πιπεριού- Πορτοκαλιού Μαρινάτα πλούσια σε άρωμα και γεύση πορτοκαλιού, με ολόκληρους κόκκους 60g 2,5kg πράσινου πιπεριού Μαδαγασκάρης. Μαρινάτα με πικάντικη γεύση, πλούσια σε Ιταλίας μυρωδικά και βότανα της Νότιας Ιταλίας, με 60g 2,5kg έντονο άρωμα βασιλικού και γεύση τομάτας.

12 ΜΑΡΙΝΑΤΕΣ 13 Mαρινάτες / φούρνου & gourmet Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κρέατος Μαρινάτα με αυθεντκή γερμανική μπύρα (43%) σωταρισμένο κρεμμύδι, μουστάρδα Μπύρας Dijon και διακριτικό άρωμα καπνού. Ιδανική για μεγάλα τεμάχια χοιρινού κρέατος και κότσι g 2,5kg Υγρή μαρινάτα με κιτρινωπό χρώμα, ιδανική για κρέας σούβλας και φούρνου. Με συστατικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι και ποικιλία μεσογειακών Σούβλας αρωματικών βοτάνων, θα δώσει πλούσιο άρωμα 120g 2,0kg και γεύση στο λευκό και κόκκινο κρέας, ενώ παράλληλα θα το διατηρήσει ζουμερό τη διάρκεια του ψησίματος Μαρινάτα με εκλεπτυσμένη γεύση μουστάρδας Μουστάρδα - και διακριτικούς τόνους πορτοκαλιού, ιδανική για πορτοκάλι κοτόπουλο και χοιρινό κρέας. Ο χυμός πορτοκαλιού 100g 2,0kg διατηρεί τους χυμούς του κρέατος για ένα εγγυημένο γευστικό αποτέλεσμα B Jambo brat Εκχυλίσματα μπαχαρικών σε υγρή μορφή για την παρασκευή άλμης για μαρινάρισμα μεγάλων τεμαχίων κρέατος. Αυξάνει το χυμώδες και την τρυφερότητα του κρέατος. 60g + 60g αλάτι /lt νερού Mαρινάτες / ethnic Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κρέατος Μαρινάτα χωρίς λάδι, με τομάτα, ξύδι κρασιού, σάλτσα Spare ribs σόγιας, μέλι και άρωμα μπέικον. Ιδανική για χοιρινό και πουλερικά. Μαρινάτα µε πλούσια γεύση τοµάτας και διακριτικό άρωµα ανανά, µπαχαρικών και curry. Ιδανική για India µαρινάρισµα κοτόπουλου, προσφέρει µοναδική εµφάνιση και γεύση ενώ εναλλακτικά µπορεί να χρησιµοποιηθεί και σαν sauce σε hot dog g 70-80g 2,5kg Smokey BBQ Iδανική για κόκκινα και λευκά κρέατα, προσφέρει πλούσιο άρωµα καπνού και µπέικον σε κάθε εφαρµογή. Η µοναδική της σύνθεση χωρίς λάδι, διατηρεί τα κοµµάτια του κρέατος ζουµερά, προσφέροντας λαχταριστή όψη και γεύση g Country Spare ribs Ένας αρµονικός συνδυασµός από γλυκιές και πικάντικες γευστικές νότες, µε τοµάτα, µέλι και κάρυ. Χωρίς λάδι, είναι ιδανική για χοιρινό και πουλερικά καθώς διατηρεί το κρέας τρυφερό, χαρίζοντας ταυτόχρονα µοναδική υφή και εκπληκτική γεύση 70-80g Μπύρας Μια ξεχωριστή μαρινάτα με πλούσια γεύση, λληλη για steaks, γεμίσεις και τηγανιές. Η πραγματική μπύρα που περιέχει, με νότες μαγιάς και καραμέλας, συμβάλλει στην ολοκλήρωση του αποτελέσματος, ενώ παράλληλα το κρέας διατηρεί τους χυμούς του το ψήσιμο. 100g 2,0kg

13 ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΥΣ. Σάλτσες Mise en place έτοιμες προς χρήση Διακρίνονται για τον ιδιαίτερα καινοτόμο σχεδιασμό τους καθώς παράγονται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης, με αποτέλεσμα να διατηρούν πάντα τη βελούδινη υφή και τη φρεσκάδα τους, εξασφαλίζοντας τέλειο γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Ιδανικές για κάθε εφαρμογή, ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους εμφάνιση και τη μεγάλη ποικιλία τους.

14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MISE EN PLACE 15 Σάλτσες / Mise en place Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές Σκούρα σάλτσα με μανιτάρια και κόκκινο κρασί, Κρασάτη βασισμένη σε ελληνική συνταγή. Ιδανική για κρέας g 1,3kg κατσαρόλας και κυνήγι. Σκούρα σάλτσα με τομάτα και κρεμμύδι Forest Ιδανική για κρέας κατσαρόλας, στιφάδο g 1,3kg και κυνήγι. Σκούρα σάλτσα, πλούσια σε άρωμα κρασιού Για κυνήγι Bordeaux και κέδρου. Χρησιμοποιείται για την g 1,3kg προετοιμασία παρασκευών από κυνήγι. Αρωματική σάλτσα με πολύχρωμες πιπεριές για την Σπετζοφάι παρασκευή του παραδοσιακού πηλιορίτικου πιάτου g 1,3kg Δοκιμάστε την επίσης σε τηγανιές με κόκκινο κρέας. Σάλτσα τομάτας, αρωματισμένη με σκόρδο Σμυρνέικη και κύμινο. Συνδυάζεται ιδανικά με g 1,4kg τα σουτζουκάκια. Πικάντικη σάλτσα τομάτας με κόκκινη Arrabiata πιπεριά και διακριτικό άρωμα βασιλικού g 1,4kg Ιδανική για κουνέλι και πουλερικά Τομάτας Σαντορινιά Τομάτας Αιγαίου Πλούσια σάλτσα τομάτας βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή της Σαντορίνης g 1,3kg Γεμάτη γεύση και άρωμα. Πλούσια σάλτσα τομάτας βασισμένη σε παραδοσιακή συνταγή νησιών του Αιγαίου, g 1,3kg με χαρακτηριστική γεύση ελιάς και κάπαρης Γλυκιάς Πιπεριάς Πλούσια σάλτσα με γλυκές κόκκινες πιπεριές, ιδανική για συνταγές με g 1,3kg κοτόπουλο και ψάρι. Έτοιμη σάλτσα από σπιτική συνταγή, με Ριγανάτη ένταση στη ρίγανη και στο ελαιόλαδο g 1,3kg Συνδυάζεται με όλα τα είδη κρέατος Τυριών Λευκή σάλτσα τυριών ιδανική για παρασκευάσματα πουλερικών g 1,3kg Σαγανάκι Μουστάρδας Παραδοσιακή συνταγή σάλτσας με έντονη γεύση και άρωμα μουστάρδας και μυρωδικών g 1,3kg Ιδανική για κοτόπουλο.

15 > Σάλτσες μεσογειακές > Σάλτσες αμερικάνικες > Σάλτσες ασιατικές Διεθνείς σάλτσες Ιδανικές για παρασκευάσματα εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο, δίνουν μέσα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους έντονη γεύση, άρωμα και χρώμα σε κάθε εφαρμογή. Συνοδεύουν άψογα τόσο λευκά όσο και κόκκινα κρέατα και διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία τους, που δίνει λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Θα σας ικανοποιήσουν τόσο με την ευκολία στη χρήση όσο και με το άψογο τελικό αποτέλεσμα που προσφέρουν.

16 Σάλτσες / μεσογειακές 17 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ 17 Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές Pesto βασιλικού Σάλτσα φρέσκου βασιλικού, με ελαιόλαδο και παρμεζάνα. 0,9kg Pesto Σάλτσα λιαστής τομάτας με βασιλικό λιαστής Ιδανική για μεγάλα κομμάτια κρέατος τομάτας και γεμίσεις. Σάλτσα γλυκιάς μουστάρδας και θυμαρίσιου Μουστάρδας- μελιού. Με υπέροχη λεμονάτη γλυκύτητα μέλι και αρώματα βοτάνων της Μεσογείου. Ιδανική για λευκά και κόκκινα κρέατα 1kg 2,2kg Σάλτσες / αμερικάνικες Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές BBQ Missouri Η πιο απαλή εκδοχή της κλασικής BBQ sauce. Συνοδεύει όλα τα είδη κρέατος. 2,5kg Σάλτσα από αυθεντική αμερικάνικη συνταγή BBQ Classic Περιέχει τομάτα, ξύδι κρασιού, γλυκοσιρόπι κλπ. Ιδανική για όλα τα είδη κρέατος. 2,55kg BBQ sauce που περιέχει μέλι, μουστάρδα BBQ Gold και άρωμα καπνού. Άψογη εμφάνιση και γεύση. Ιδανική για όλα τα είδη κρέατος. Μεξικάνικη συνταγή σάλτσας για κρεατικά ή Mexico λαχανικά. Ιδανική για burritos, quesadillas και tacos. 2,4kg 2,20kg Σάλτσες / ασιατικές Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές Έτοιμη σάλτσα με λαχανικά για ethnic Γλυκόξινη εφαρμογές με κρέας που προορίζονται λαχανικών για wok ή τηγάνι.iδανική για λευκά κρέατα. 2,25kg Κλασική σάλτσα κάρυ με βλαστάρια μπαμπού, Πεκίνου καλαμπόκι (baby corn), καρότο, φύτρα σόγιας, (Peking) πάπρικα και μανιτάρια Black Fungus. 0,8kg Προτείνεται για ασιατικές σπεσιαλιτέ αλλά και για εφαρμογές με κοτόπουλο και χοιρινό. Γλυκόξινη Έτοιμη σάλτσα με πιπερόριζα, ανανά ginger - και διάφορα μπαχαρικά. ανανά Ιδανική και για χρήση σε τηγάνι wok 2,5kg Γλυκόξινη Έτοιμη σάλτσα με σόγια και δαμάσκηνο σόγια - Εμπλουτισμένη με κινέζικα μπαχαρικά. δαμάσκηνο Ιδανική και για χρήση σε τηγάνι wok. Σάλτσα από παραδοσιακή ταϋλανδέζικη Sweet συνταγή με κόκκινο chili, έντονη φρουτώδη γεύση chili και απαλό άρωμα σκόρδου. Ιδανική για ασιατικές Thai προτάσεις σε κρέας, κοτόπουλο, θαλασσινά αλλά και ως dip για fingerfood. 5,0kg 2,20kg

17 Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ PROVIL, ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ. Συστήματα combi Συστήματα Combi Mε την πιο σύγχρονη τεχνολογία και γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες που διαρκώς δημιουργούνται στη σύγχρονη αγορά, τα συστήματα combi της Provil, μεταμορφώνονται στα χέρια του κρεοπώλη σε ένα ιδανικό εργαλείο δημιουργίας πρωτότυπων λύσεων και εφαρμογών. Πρόκειται για πλήρη μίγματα για παρασκευές από κιμά, που συνδυάζουν αρμονικά γαλέτα-κρεμμύδι και μπαχαρικά και αποτελούν άλλη μια από τις σχεδιαστικές καινοτομίες της Provil, καθώς διακρίνονται για τον επαναστατικό χαρακτήρα τους. Ξεχωρίζουν τόσο για την ιδιαίτερη ευκολία στην εφαρμογή τους όσο και για τη μέγιστη σταθερότητα που εξασφαλίζουν στο τελικό προϊόν. Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κιμά Combi Πλήρες έτοιμο μίγμα με φρυγανιά, κρεμμύδι και μπιφτέκι μπαχαρικά, διακριτικά αρωματισμένο με κύμινο. κλασικό Για μπιφτέκια και άλλες παρασκευές από κιμά. 125g προϊόν / 250ml νερό* Combi Πλήρες έτοιμο μίγμα με φρυγανιά, κρεμμύδι και μπιφτέκι μπαχαρικά, για μπιφτέκι και άλλες παρασκευές new από κιμά. Χωρίς κύμινο. 125g προϊόν / 250ml νερό* Combi Greco Πλήρες έτοιμο μίγμα με φρυγανιά, κρεμμύδι, γάλα και μπαχαρικά. Για παραδοσιακό ελληνικό μπιφτέκι και άλλες παρασκευές από κιμά. 125g προϊόν / 200ml νερό* Combi Light Πλήρες έτοιμο μίγμα για παραδοσιακό σπιτικό μπιφτέκι ελαφρύ σε μπαχαρικά. 90g προϊόν / 200ml νερό* Combi κεφτεδάκι Πλήρες έτοιμο μίγμα για παραδοσιακό σπιτικό κεφτεδάκι αρωματισμένο με σκόρδο και πλούσιο σε δυόσμο. 125g προϊόν / 250ml νερό*

18 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ COMBI 19 Συστήματα combi Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές ανά kg κιμά Combi Μίγμα μπαχαρικών και βοτάνων για παρασκευές Beef Burger με μοσχαρίσιο κιμά. Περιέχει αλεσμένο πιπέρι mild για ένα πιο ήπιο τελικό γευστικό αποτέλεσμα. 40g προϊόν / 80ml νερό* Combi Kebab Πλήρες έτοιμο μίγμα για την παρασκευή Ιδανικό και για κιμά από βοδινό, μοσχάρι και αρνί. 40g προϊόν / 60ml νερό* 2,0kg Combi πολίτικο Πλήρες έτοιμο μίγμα για παραδοσιακό πολίτικο σουτζουκάκι και άλλες παρασκευές της Ανατολής από κιμά. 125g προϊόν / 250ml νερό* Combi σεφταλιά Πλήρες έτοιμο μίγμα με φρυγανιά, κρεμμύδι και μαϊντανό, για την παρασκευή της παραδοσιακής κυπριακής σεφταλιάς. 125g προϊόν / 250ml νερό* Πλήρες έτοιμο μίγμα για μπιφτέκι Combi CL πουλερικών κοτόπουλο και άλλες παρασκεύες από κιμά πουλερικών. 140g προϊόν / 180ml νερό* Combi Σουτζουκάκι Πλήρες έτοιμο μίγμα για παραδοσιακό σπιτικό σουτζουκάκι, αρωματισμένο με σκόρδο και κύμινο. 125g προϊόν/ 250ml νερό* 2,0kg Combi Mexico Πλήρες έτοιμο μίγμα για μπιφτέκι με πικάντικη μεξικάνικη γεύση. 125g προϊόν / 250ml νερό* Έτοιμο μίγμα πλούσιο σε γεύση κα Combi για δυόσμου βασισμένο σε παραδοσιακή γιουβαρλάκια συνταγή. 65g + 50ml νερό + 130g ρύζι / kg κιμά* Mπιφτέκι λαχανικών Mίγμα για την παραγωγή μπιφτεκιού λαχανικών. Ιδανικό δέσιμο και πλούσια γεύση. Tip: Συνδιάστε το με τη γέμιση λαχανικών Κωδ kg προϊόν/3kg γέμιση g προϊόν / λαχανικών* Combi λαχανικών Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή μπιφτεκιών από λαχανικά. Εμπλουτίστε το με φρέσκα λαχανικά της αρεσκείας σας, για ένα πλουσιότερο τελικό αποτέλεσμα. 1kg προϊόν / 1,5lt νερό* Έτοιμο μίγμα μυρωδικών, μπαχαρικών Combi και φρυγανιάς για κιμά από χοιρινό, χωρίς αλάτι μοσχάρι και άλλα είδη κρέατος. 100g προϊόν / 220ml νερό* Πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με νιφάδες βρώμης Combi που χαρίζει πλούσια γεύση αλλά και λαχταριστή εμφάνιση. Ιδανική πρόταση για όσους Fitness επιθυμούν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με φυτικές ίνες. 125g προϊόν / 250ml νερό* Falafel ανατολίτικο Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή αυθεντικών φαλάφελ. Το ανατολίτικο μίγμα περιέχει εντονότερη καρύκευση 1kg προϊόν / 2lt νερό 2,0kg Ένα πλήρες προϊόν από αλεύρι ρεβιθιού, Falafel φρυγανιά και πικάντικα μπαχαρικά της Ανατολής, για την παρασκευή falafel. 1:1 προϊόν /νερό *προαιρετικά προσθέστε 25g λάδι

19 Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΥΓΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ. Παναρίσματα Παντρεύοντας την εμπειρία του κλασικού παναρίσματος με φρέσκιες ιδέες, η Provil προσφέρει καινοτόμα μίγματα παναρίσματος, εμπλουτισμένα με νέες, μυρωδάτες πινελιές συστατικών, κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα από το γνωστό σε όλους μας παραδοσιακό πανάρισμα. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να προτείνει στον σύγχρονο επαγγελματία κρεοπώλη δημιουργικές ιδέες και λύσεις, που θα κρατήσουν αμείωτο το γευστικό ενδιαφέρον του τελικού καταναλωτή. > Παναρίσματα fix > Γαλέτες > Κουρκούτι

20 ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΑ 21 Παναρίσματα Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές Έτοιμο καρυκευμένο μίγμα παναρίσματος με κίτρινη Fix economy φρυγανιά. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση αυγού ή κουρκουτιού. 2,5kg Fix χρυσό economy Έτοιμο καρυκευμένο μίγμα παναρίσματος με χρυσή φρυγανιά Fix gouda & παρμεζάνα Μίγμα παναρίσματος με gouda, παρμεζάνα, αρωματικά φυτά. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση αυγού ή κουρκουτιού Με σουσάμι Πανάρισμα με σουσάμι και παπαρουνόσπορο. Άψογη εμφάνιση και γεύση. Ιδανικό για κρέας πουλερικών και χοιρινό. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση αυγού ή κουρκουτιού. Μίγμα ψημένης γαλέτας και νιφάδων καλαμποκιού Δημητριακών Επιτυγχάνεται η πλούσια επικάλυψη του κρέατος, δίνοντας στο τελικό προϊόν μια εξαιρετικά τραγανή κρούστα. 1,5kg Πολύχρωμο Fix Έτοιμο μίγμα γαλέτας με κίτρινους και πορτοκαλί κόκκους. Απαλή καρύκευση για πανέ με τραγανή κρούστα και άψογη εμφάνιση. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση αυγού ή κουρκουτιού Κουρκούτι παναρίσματος Μίγμα για την παρασκευή κουρκουτιού για πανάρισμα κόκκινου και λευκού κρέατος. Δένει ιδανικά το κρέας με τη γαλέτα. 1kg/ 2lt νερό Γαλέτα κλασική Για όλες τις χρήσεις 10kg Γαλέτα χρυσή Για όλες τις χρήσεις 25kg Γαλέτα χρυσή Για όλες τις χρήσεις 5,0kg Γαλέτα κίτρινη Για όλες τις χρήσεις 25kg Γιαπωνέζικο μίγμα για το πανάρισμα λευκού και κόκκινου κρέατος ή ψαριών. Δίνει ένα αφράτο Panko και τραγανό αποτέλεσμα στα τηγανιτά, ενώ μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικά για να εμπλουτίσετε τη γεύση του. 1kg

21 ΞΕΧΩΡIΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚH ΚΑΙΝΟΤΟΜIΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚH ΤΟΥΣ ΠΟIOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚH ΕΥΚΟΛIΑ ΣΤΗ ΧΡHΣΗ ΤΟΥΣ. > Για κρεατοπαρασκευάσματα > Για λουκάνικα Βοηθητικά προϊόντα Τα βοηθητικά προϊόντα της Provil για το κρεοπωλείο είναι απαραίτητα για την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων, καθώς βελτιώνουν την εμφάνιση και τη φρεσκάδα των προϊόντων. Ξεχωρίζουν για τη σχεδιαστική καινοτομία τους, την εξαιρετική τους ποιότητα και τη χαρακτηριστική ευκολία στη χρήση τους. Περιλαμβάνουν ζωμούς, σταθεροποιητές γεύσης, εκχυλίσματα και αρώματα και είναι ιδανικά για όλες τις παρασκευές του κρέατος. Για οτιδήποτε θέλετε να παρασκευάσετε, τα βοηθητικά προϊόντα της Provil θα σας εξασφαλίσουν ένα σίγουρο και εγγυημένο αποτέλεσμα, προσφέροντας ασφάλεια, προστασία αλλά και εξαιρετική εμφάνιση.

22 23 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 23 Κρεατοπαρασκευάσματα / Λουκάνικα Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία σε g/kg ή lt Ζωμός κότας Ζωμός για την ενίσχυση της γεύσης CL MSG - Free πουλερικών. Χρησιμοποιείται και 20g 4,0kg (χωρίς γλουταμινικό) ως καρύκευμα. Ζωμός βοδινού Ζωμός για την ενίσχυση της γεύσης CL MSG - Free του βοδινού κρέατος. 20g 4,0kg χωρίς γλουταμινικό) Χρησιμοποιείται και ως καρύκευμα Pro-taste Προϊόν με εκχυλίσματα μπαχαρικών, για ενίσχυση της γεύσης χωρίς πρόσθετα. 2-4g/kg 4,0kg Προϊόν διατήρησης του χρώματος με T-SUPER αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα 5-10g/kg 1kg μπαχαρικών και ασκορβικού οξέως Άρωμα καπνού Φυσικό άρωμα καπνού σε αλάτι. Ιδανικό για όλα τα είδη κρέατος. 2g/kg 1kg Φυσικό άρωμα καπνιστού μπέικον Άρωμα μπέικον λληλο για όλες τις παρασκευές 1-2g/kg 1kg κρέατος. Ξεχωριστός ζωμός με έντονη γεύση και Πάστα καπνού άρωμα καπνού. Ταιριάζει ιδανικά σε οποιαδήποτε εφαρμογή με καπνιστές νότες. 1kg Πάστα σκόρδου Εκλεπτυσμένη πάστα σκόρδου που αναδεικνύει τη φρεσκάδα του σκόρδου στις εφαρμογές σας Για κάθε χρήση στην κουζίνα. 1kg Μίγμα φυτικών ινών και πρωτεΐνών σόγιας Σταθεροποιητής για τη σταθεροποίηση παρασκευασμάτων special κρέατος. Αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης 10-20g/kg 4,0kg του νερού Vilant Μίγμα οργανικών οξέων για την αύξηση διάρκειας εμπορικής ζωής και τη σταθεροποίηση του χρώματος σε προσυσκευασμένα παρασκευάσματα νωπού κιμά, παρασκευάσματα κρέατος και σε μη θερμικής επεξεργασίας αλλαντικά. 5g/kg

23 ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. Γεμίσεις / Τηγανιές Η Provil, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς κρέατος, προτείνει στο χώρο του σύγχρονου κρεοπωλείου διαρκώς νέες λύσεις σε γεμίσεις και τηγανιές, με ιδιαίτερο τεχνολογικό και γευστικό ενδιαφέρον. Έτσι παρουσιάζει μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις για τη δημιουργία κρεατοσκευασμάτων, σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό λαχανικών, τυριών ή και άλλων συστατικών, που προσφέρουν στον κρεοπώλη μεγάλη ευκολία αλλά και ένα πλούσιο τελικό, γευστικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Γεμίσεις και τηγανιές σε πολλές γευστικές παραλλαγές και με ιδιαίτερο τεχνολογικό ενδιαφέρον, καθώς δε χάνουν τον όγκο τους μετά το ψήσιμο.

24 25 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ / ΤΗΓΑΝΙΕΣ 25 Γεμίσεις Τηγανιές Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt Tηγανιά πρασάτη Ιδανική για τηγανιές από χοιρινό κρέας τόσο στο τηγάνι όσο και στο φούρνο g 3kg Tηγανιά μεσογειακή Μίγμα πολύχρωμων πιπεριών, κρεμμυδιού και μυρωδικών. Ιδανική για λευκά κρέατα g 3kg Μίγμα με κάστανο, μήλο, σταφίδες, δαμάσκηνο Γέμιση και κουκουνάρι. Χρησιμοποιήστε τη σε χριστουγεννιάτικη χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ όπως γεμιστή γαλοπούλα και ρολά g 3kg Eορταστική γέμιση Γέμιση ρυζιού και μεσογειακών βοτάνων. Περιέχει σταφίδες, κάστανα και κουκουνάρι. Χρησιμοποιήστε τη σε εορταστικές παρασκευές. Ιδανική για γεμιστή γαλοπούλα και ρολό κοτόπουλο g 3kg Πασχαλινή γέμιση Παραδοσιακή γέμιση ρυζιού με αρωματικά βότανα και λευκό κρασί. Ιδανική για όλα τα παραδοσιακά g 3kg πασχαλινά εδέσματα (όπως αρνάκι, τζιγεροσαρμάδες) Γέμιση λαχανικών Μίγμα λαχανικών (πιπεριές, κρεμμύδι και καρότο κομμένα σε μικρά ζαράκια) και μυρωδικών. Χρησιμοποιήστε το σε ρολά, ψαρονέφρι γόνδολα κλπ. Δε χάνεται τη διάρκεια του ψησίματος g 3kg Γέμιση μανιταριών Μίγμα μανιταριών, λιαστής τομάτας και εκλεκτών βοτάνων. Χρησιμοποιήστε τη σε παρασκευές από πουλερικά και ρολά κιμά. Δε χάνεται τη διάρκεια του ψησίματος g 3kg +Info Γεμίσεις και τηγανιές σε πολλές γευστικές παραλλαγές και με ιδιαίτερο τεχνολογικό ενδιαφέρον, καθώς δε χάνουν τον όγκο τους μετά το ψήσιμο.

25 Delicatessen > Μίγματα Decor > Delicatessen / Διάφορα ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΤΕΚΟΡ ΑΛΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦAΝΙΣΗ, ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΡYΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΛΛA ΚΑΙ EΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Μοναδικά προϊόντα Delicatessen για κάθε είδος κρέατος, υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά σε κάθε κρεατοσκεύασμα που θέλετε να παρασκευάσετε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Επιλέξτε ντεκόρ αλατιών και πιπεριών που εξασφαλίζουν εκπληκτική εμφάνιση, ιδανική καρύκευση του κρέατος αλλά και ένα απίθανο τελικό γευστικό αποτέλεσμα για τον καταναλωτή, μουστάρδες εξαιρετικής ποιότητας αλλά και λιαστές τομάτες αρωματισμένες με βότανα και καρυκεύματα που έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στα μέχρι τώρα παραδοσιακά κρεατοσκευάσματά σας.

26 DELICATESSEN 27 Delicatessen / decor Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Orange pepper Καρύκευμα με πιπέρι, νιφάδες πορτοκαλιού και πάπρικα, για σπεσιαλιτέ στο grill. Χωρίς αλάτι Lemon pepper Καρύκευμα με πιπέρι, νιφάδες λεμονιού, πάπρικα και κουρκουμά, για σπεσιαλιτέ στο grill. Χωρίς αλάτι. Μίγμα μυρωδικών και μπαχαρικών χωρίς αλάτι Varianta Με νιφάδες κόκκινης και πράσινης πιπεριάς, πιπέρι, κόλιανδρο και μουστάρδα. Ιδανικό για γεμίσεις. Μίγμα μπαχαρικών και βοτάνων για εξωτερική Καρύκευμα επικάλυψη κρεατοσκευασμάτων. Βελτιώνει Décor την εμφάνιση κάθε παρασκευάσματος, προσθέτει Κρέατος γεύση και χρώμα, καθώς περιέχει συστατικά όπως καρότο,κόκκινη πιπεριά και κρεμμύδι. Καρύκευμα décor με κόλιανδρο και καπνιστό Β Décor southern αλάτι. Ιδανικό για steaks, φιλέτα και 750g μεγάλα τεμάχια κρέατος. Άνθη Ολόκληρα άνθη λουλουδιών (μωβ) χωρίς 50g 929 λουλουδιών κοτσάνια για σάλτσες, επιδόρπια και décor. 923 Mix λουλουδιών Ολόκληρα άνθη λουλουδιών (μωβ - κίτρινα - κόκκινα) χωρίς κοτσάνια, 75g 928 Τσίλι κλωστές Πιπεριές τσίλι σε κλωστές (νήμα). 45g Delicatessen / διάφορα Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές Τομάτες λιαστές Αποξηραμένες τομάτες σε λάδι διακριτικά αρωματισμένες με βότανα και καρυκεύματα. Κατά 1,8kg Μουστάρδα 9090 Γερμανίας Για όλα τα παρασκευάσματα κρέατος. γλυκιά Κατά 2,5kg Μουστάρδα Dijon Για όλα τα παρασκευάσματα κρέατος. Κατά

27 ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Καρυκεύματα Στην Provil θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μίγματα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών από κάθε μέρος της γης που υπόσχονται να δώσουν ιδιαίτερη γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα σε κάθε εφαρμογή που θα δημιουργήσετε. Μην ξεχνάτε πως το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας, είναι δίπλα σας κάθε στιγμή προκειμένου να σας βοηθήσει και να σας δώσει συμβουλές και λύσεις ώστε οδηγήσετε στην τελειότητα όλες τις γευστικές σας αναζητήσεις. > Γενικά καρυκεύματα > Καρυκεύματα για παρασκευές από κιμά > Καρυκεύματα για λουκάνικο

28 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ 29 +Info Αν και κάθε κρεοπώλης έχει τη δική του συνταγή για παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα, η Provil, ειδικά για την καρύκευση του παραδοσιακού χωριάτικου λουκάνικου, επιστρατεύει μια σειρά από εκλεκτά καρυκεύματα όπως μαύρο και κόκκινο πιπέρι, μπαχάρι, κύμινο και κόλιανδρο καθώς και αρωματικά φυτά της ελληνικής γης όπως θυμάρι, ρίγανη, θρούμπι και δεντρολίβανο, αναδεικνύοντας τη γεύση του δημοφιλέστερου ίσως παρασκευάσματος του κρεοπωλείο αλλά και ενός μοναδικά νόστιμου και εκλεκτού μεζέ. Καρυκεύματα / γενικά Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt Κοτόπουλο CL σούβλας Μίγμα επιλεγμένων βοτάνων και πάπρικας, ιδανικό για κοτόπουλο σούβλας, φούρνου και σχάρας g CL Κοτόπουλο Μίγμα μπαχαρικών με κάρυ και πάπρικα, Gallina ιδανικό για ρολά, τηγανιές και παρασκευάσματα πουλερικών g CL Για πουλερικά Μίγμα μπαχαρικών με πάπρικα, θυμάρι και ρίγανη. Ιδανικό για κρέας πουλερικών g 2,0kg CL Chicken roll II Μίγμα καρυκευμάτων με πάπρικα και θυμάρι, για ρολό κοτόπουλο στο grill, σούβλα ή φούρνο g Μίγμα μπαχαρικών με κάρυ και μυρωδικά CL Ακρόπολη Ιδανική πρόταση για πάστωμα γύρου κοτόπουλο g 10kg

29 Καρυκεύματα / γενικά Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt Μίγμα μπαχαρικών για σουβλάκι. Πλούσιο CL Για σουβλάκι σε ρίγανη και πιπέρι. Ιδανικό για χοιρινό σουβλάκι. 20g Αγιορείτικο Καρύκευμα πλούσιο σε βότανα της ελληνικής υπαίθρου, ιδανικό για αρνάκι. 20g Box 0,8kg Μίγμα μπαχαρικών με πιπέρι και ρίγανη, για CL Για σχάρα παρασκευές σχάρας. Ιδανικό για όλα τα είδη κρέατος. 20g CL Για γύρο Μίγμα μυρωδικών και μπαχαρικών με τομάτα, κρεμμύδι, ρίγανη και μπούκοβο. Ιδανική πρόταση για πάστωμα γύρου από χοιρινό κρέας ή κοτόπουλο g Καρύκευμα με πάπρικα, μαϊντανό, Για κοντοσούβλι δενδρολίβανο και ρίγανη. Ενισχύει τη γεύση του κρέατος. Ιδανικό για ψητά σούβλας g Β Greek herbs Καρύκευμα με πιπέρι, θυμάρι, σκόρδο και δενδρολίβανο. Για αρνάκι και παϊδάκια. 20g Box 0,8kg Μεσογειακό μίγμα με πάπρικα, σκόρδο και CL Όλυμπος αρωματικά φυτά. Ιδανικό για όλα τα είδη κρέατος g Ολοκληρωμένο μίγμα βοτάνων και CL Ήπειρος μπαχαρικών ιδανικό για το πάστωμα ή την καρύκευση οποιουδήποτε κρέατος g 2kg CL Box 0,8kg B Καρυκεύματα / για παρασκευές από κιμά Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt Ολοκληρωμένο μίγμα μπαχαρικών και CL Για σουτζουκάκι μυρωδικών για σουτζουκάκι. Περιέχει κύμινο, σκόρδο, κρεμμύδι. 20g CL Για μπιφτέκι Μίγμα μπαχαρικών και μυρωδικών για μπιφτέκι. Περιέχει κύμινο, πάπρικα, πιπέρι. 20g CL Kαρύκευμα Πικάντικο καρύκευμα για την παρασκευή για κεμπάπ κεμπάπ και άλλων παραλλαγών κιμά. 20g CL Πολίτικο Μίγμα βοτάνων και μπαχαρικών (πάπρικα, κύμινο, σκόρδο) για πολίτικο σουτζουκάκι αλλά και λουκάνικο χωριάτικο. Χωρίς αλάτι. 5-6g Ολοκληρωμένο μίγμα βοτάνων και CL Grecia μπαχαρικών της Ελλάδας (θυμάρι, ρίγανη, θρούμπι κλπ). Ιδανικό για κρέατα σχάρας. 40g 2,0kg CL Για σεφταλιά Kαρύκευμα με διακριτικό άρωμα κανέλας και δυόσμου για την παρασκευή σεφταλιάς. 20g 2,0kg

30 Καρυκεύματα / για λουκάνικο Κωδ. Τίτλος Περιγραφή Δοσολογία Συσκευασία Εφαρμογές σε g/kg ή lt CL Λουκάνικο Μίγμα μπαχαρικών για χωριάτικο λουκάνικο. χοιρινό Πλούσιο σε ρίγανη, θυμάρι και δυόσμο. 36g CL Λουκάνικο Μίγμα μπαχαρικών για χωριάτικο λουκάνικο μοσχάρι πλούσιο σε κρεμμύδι, ρίγανη και μπούκοβο CL Xωριάτικο Μίγμα μπαχαρικών για την παραγωγή χωριάτικου λουκάνικου. Πλούσιο σε θρούμπι λουκάνικο και ρίγανη. Χωρίς αλάτι. 40g 20g Xωριάτικο Πλήρες μίγμα μπαχαρικών πλούσιο σε θυμάρι, CL λουκάνικο πιπέρι, κρεμμύδι και πράσο. Ιδανικό για την με πράσο παραγωγή λουκάνικων τύπου Τρικάλων. Ενυδατώστε με 5-10% νερό CL Mίγμα Μίγμα μπαχαρικών για την παραγωγή λουκάνικου Plus όλων των τύπων. Εμπλουτισμένο με ασκορβικό οξύ για τη διατήρηση του χρώματος. 35g 25-30g CL Μετσόβου Μίγμα καρυκευμάτων με σκόνη τυριού γκούντα - παρμεζάνα και διακριτικό άρωμα καπνού. Για παραδοσιακό χωριάτικο λουκάνικο Μετσόβου και παρασκευές από κιμά. Χωρίς αλάτι g 2kg Xωριάτικο λουκάνικο καπνού Μίγμα μπαχαρικών με άρωμα καπνού για παραδοσιακά λουκάνικα. Χωρίς αλάτι. 20g 2kg Μίγμα μπαχαρικών για την παρασκευή του κλασικού Σερραϊκού λουκάνικου. Με συστατικά όπως ρίγανη, κρεμμύδι και CL Τζουμαγιάς πάπρικα, το καρύκευμα για λουκάνικο Τζουμαγιάς είναι ιδανικό για χοιρινό κρέας ενώ προτιμάται η χρήση λεπτού πρόβειου εντέρου. Καρύκευμα με χαρακτηριστικό άρωμα από κύμινο, τσιμένι, σκόρδο και πάπρικα CL Kαραμανλίδικο Το καρύκευμα για λουκάνικο καραμανλίδικο έχει ελαφρώς πικάντικη γεύση, ενώ είναι ιδανικό για χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας. Ήπιο σε γεύση αλλά πολύ αρωματικό! Το καρύκευμα για λουκάνικο Άνδρου περιέχει CL Άνδρου μαντζουράνα, ρίγανη και πιπέρι ενώ είναι βασισμένο σε παραδοσιακή Κυκλαδίτικη συνταγή. Ιδανικό για χοιρινό κρέας g 26-28g 20g CL Πρόβειο Καρύκευμα με ελληνικό άρωμα και γεύση από θυμάρι, δυόσμο και κρεμμύδι. Η πικάντικη γεύση του το κάνει ιδανικό για πρόβειο αλλά και προτείνεται και για χοιρινό κρέας. 20g Αιγαιοπελαγίτικο άρωμα με απαλές γευστικές νότες σαπουρείας και γλυκάνισου. Περιέχει CL Μύκονος επίσης θυμάρι, ρίγανη και πιπέρι, για ένα αυθεντικό μυκονιάτικο λουκάνικο. Ιδανικό για χοιρινό κρέας. Μίγμα μπαχαρικών για την παρασκευή του κλασικού Ισπανικού λουκάνικου. Με γεύση CL Chorizo και άρωμα πάπρικας, σκόρδου και με νότες καπνού, δίνει στο κρέας ένα κόκκινο χρώμα, ενώ η πικάντικη γεύση του, το κάνει ιδανικό για χοιρινό κρέας. 20g 30g 1,0 kg

31 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΝΙΚA ΠΟΣOΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ. Μπαχαρικά και βότανα Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε γευστικά και αρωματικά συστατικά, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της γεύσης και του αρώματος του κρέατος και των παρασκευασμάτων από κρέας. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τις συνταγές σας με όποιο μπαχαρικό ή αρωματικό βότανο και αν επιλέξετε και θα έχετε ένα σίγουρο γευστικό αποτέλεσμα.

32 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ 33 +Info Η συνειδητή επιλογή της Provil να χρησιμοποιεί αυτούσια μπαχαρικά εξαιρετικής ποιότητας, την καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο. Διακρίνονται για τη μοναδική καθαρότητά τους, εξασφαλίζοντας ένα ξεκάθαρο και κρυστάλλινο γευστικό αποτέλεσμα.

33 Μπαχαρικά και βότανα Box Κωδ. Βοχ Τίτλος Συσκευασία Box Εφαρμογές Άνηθος, τριμμένος BOX 150g Βασιλικός, λεπτοκομμένος BOX 150g Γαρύφαλλο, αλεσμένο BOX 400g Γαρύφαλλο, ολόκληρο BOX 300g Γλυκάνισος αλεσμένος BOX 500g Γλυκάνισος αστεροειδής BOX 200g Γλυκάνισος ολόκληρος BOX 300g Δάφνη, φύλλα ολόκληρα BOX 50g Δενδρολίβανο, κομμένο BOX 250g Δυόσμος, τριμμένος BOX 150g Εστραγκόν, φύλλα χωρίς κοτσάνι BOX 90g Θυμάρι, τριμμένο BOX 200g Κανέλα, αλεσμένη BOX 400g Κάρδαμο / Κακουλέ, αλεσμένο BOX 500g Κάρυ Indian, αλεσμένο BOX 500g Κόλιανδρος, αλεσμένος BOX 350g Κόλιανδρος, ολόκληρος BOX 350g Κουκουνάρι, ολόκληρο BOX 500g Κουρκουμάς, αλεσμένος BOX 450g Κρεμμύδι νιφάδες 2-3 mm BOX 400g Κύμινο, αλεσμένο BOX 350g Μαϊντανός, φύλλα BOX 100g Μαντζουράνα, τριμμένη BOX 90g Μάραθος BOX 300g Μοσχοκάρυδο, αλεσμένο BOX 450g

34 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ 35 Μπαχαρικά και βότανα Box Κωδ. Βοχ Τίτλος Συσκευασία Box Εφαρμογές Μπαχάρι, αλεσμένο BOX 500g Παπαρούνα, σπόροι BOX 500g Πάπρικα καπνιστή, αλεσμένη BOX 500g Πάπρικα κόκκινη γλυκιά BOX 550g Πάπρικα κόκκινη πικάντικη BOX 500g Πιπέρι chilli cayenne, αλεσμένο BOX 500g Πιπέρι άσπρο, αλεσμένο BOX 500g Πιπέρι άσπρο, λεπτοκομμένο BOX 450g Πιπέρι άσπρο, ολόκληρο BOX 500g Πιπέρι μαύρο, αλεσμένο BOX 500g Πιπέρι μαύρο, ολόκληρο BOX 450g Πιπέρι μαύρο, σπασμένο BOX 450g Πιπέρι πράσινο, ολόκληρο BOX 200g Πιπέρι ροζ, ολόκληρο BOX 300g Πιπέρια mix 4 χρώματα, ολόκληρα BOX 400g Πιπέρια mix 4 χρώματα, σπασμένα BOX 500g Ρίγανη, τριμμένη BOX 150g Σαπουρεία / Θρούμπι BOX 150g Σινάπι σπόρος BOX 750g Σκόρδο, σε σκόνη BOX 500g Σκόρδο, σε κόκκους 1mm BOX 600g Σουσάμι λευκό BOX 500g Σουσάμι μαύρο BOX 500g Σχοινόπρασο ροδέλες BOX 60g

35 Εξοπλισμός βιτρίνας & μικροεξοπλισμός κρεοπωλείου Ένα βήμα πιο πέρα από τη γεύση και το άρωμα, η Provil στηρίζει τον επαγγελματία κρεοπώλη και με μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία εξοπλισμού βιτρίνας, όπως σκαλιέρες, πυρίμαχα σκεύη αλλά και ταψάκια σε διαφορετικές διαστάσεις, για να παρουσιάσετε με την καλύτερη και την πιο επαγγελματική προσέγγιση τα παρασκευάσματά σας. Επιπλέον στην Provil θα βρείτε και απαραίτητα εργαλεία μικροεξοπλισμού για το κρεοπωλείο όπως συσκευές για κεμπάπ (profit box) αλλά και μηχανές ενεσαρίσματος, ιδανικές για την τρυφεροποίηση μεγάλων κομματιών κρέατος. Συνεχώς δίπλα στις ανάγκες του σύγχρονου κρεοπωλείου, με εξειδίκευση και αξιοπιστία, στην Provil θα βρείτε μια πλήρη συλλογή εργαλείων για την καλύτερη παρουσίαση της βιτρίνας σας. > Σκαλιέρα βιτρίνας > Μικροεξοπλισμός > Δισκάκια παρουσίασης > Πυρίμαχα σκεύη > Συσκευασίες μιας χρήσης Σκαλιέρα βιτρίνας Κωδ. Βοχ Τίτλος Διαστάσεις Σκαλιέρα βιτρίνας μαύρη 80χ45χ11cm Μικροεξοπλισμός Profit box Συσκευή ενεσαρίσματος

36 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 37 Δισκάκια παρουσίασης βιτρίνας Κωδ. Βοχ Τίτλος Διαστάσεις Δισκάκι βιτρίνας μαύρο 28,2χ17,5χ7χ7cm Δισκάκι βιτρίνας μικρό μαύρο 30X24X4cm Δισκάκι βιτρίνας μεγάλο μαύρο 38X27X4cm Δισκάκι βιτρίνας μαύρο 30X25X2,5cm Δισκάκι βιτρίνας μαύρο 39X28X2,5cm Πυρίμαχα σκεύη Κωδ. Βοχ Τίτλος Διαστάσεις B Πυρίμαχο πλαστικό σκεύος στρογγυλό 244χ244mm - CPET 1,7lt - 1 KIB. = 160TEM Πυρίμαχο πλαστικό σκεύος 305χ211mm - CPET 2lt - 1 KIB. = 75 TEM Πυρίμαχο πλαστικό σκεύος 227χ177mm - CPET 1,36lt - 1 KIB. = 160TEM Β Πυρίμαχο πλαστικό σκεύος 245χ155χ50mm - CPET 1,2lt - 1 KIB. = 100 TEM Συσκευασίες μια χρήσης Κωδ. Βοχ Τίτλος Διαστάσεις PET 1000cc 26x19,5x4cm ορθογώνιο PET 2000cc 17x23,5x8,5cm ορθογώνιο PET 1250cc 17x23,5x4cm ορθογώνιο PET 750cc 17x10x5cm ορθογώνιο

37 Το σπιτικό φαγητό στα καλύτερά του Η Provil αλλάζει τα γευστικά δεδομένα και στη λιανική, με τη σειρά προϊόντων μαγειρικής Cook at Home. Εύκολα στη χρήση, ευέλικτα και με την εγγύηση ποιότητας της Provil, τα Cook at Home υπόσχονται να δώσουν μια πρωτόγνωρη μαγειρική εμπειρία στους πελάτες σας. Η γκάμα της σειράς προϊόντων Cook at Home, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναδεικνύει κάθε τύπο κρέατος και να δημιουργεί ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις. Πλήρη Μίγματα Τα πλήρη μίγματα Cook at Home είναι καινοτόμα προϊόντα, ιδανικά για συνταγές και παρασκευές με κιμά. Κάθε συσκευασία κρύβει μοναδικά συστατικά όλο άρωμα και γεύση, ενώ προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία στην κουζίνα. Διαθέσιμα σε 6 διαφορετικούς τύπους. ΣΕ 6 ΓΕΥΣΕΙΣ * Πλήρες Μίγμα για Κεμπάπ * Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια * Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι * Πλήρες Μίγμα για Σεφταλιά * Πλήρες Μίγμα για Σουτζουκάκια * Πλήρες Μίγμα για Φαλάφελ Μαρινάτες Διαθέσιμες σε υγρή και αφυδατωμένη μορφή, είναι ιδανικές για όλα τα είδη κρέατος. Το τρυφεροποιούν και το κάνουν ζουμερό ενώ αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του. Σε 6 διαφορετικές γεύσεις για ευελιξία και ποικιλία, οι μαρινάτες Cook at Home είναι το σίγουρο συστατικό επιτυχίας για κρέας που γίνεται στη σχάρα, στο φούρνο ή στο grill. Σάλτσες για κρέας Έτοιμες προς χρήση και διαθέσιμες σε 4 διαφορετικούς τύπους, οι σάλτσες για κρέας παράγονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες ενώ η γυάλινη συσκευασία διατηρεί τη φρεσκάδα τους και το άρωμά τους αναλλοίωτα. Εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα είναι ιδανικές για λευκό και κόκκινο κρέας, ενώ δεν χρειάζονται μαγείρεμα ή προετοιμασία. Σάλτσες Pesto Έτοιμες σάλτσες για ζυμαρικά σε δύο διαφορετικές γεύσεις, Pesto Βασιλικού και Pesto Λιαστής Τομάτας. Απλά προσθέστε τη σάλτσα σε μαγειρεμένα ζεστά ζυμαρικά, ανακατέψτε και έτοιμα για σερβίρισμα. ΣΕ 6 ΓΕΥΣΕΙΣ * Μαρινάτα BBQ * Μαρινάτα για Κοτόπουλο * Μαρινάτα για Σουβλάκι * Μαρινάτα Grill * Μαρινάτα Smokey BBQ * Μαρινάτα Gold ΣΕ 4 ΓΕΥΣΕΙΣ * Σάλτσα Ριγανάτη * Σάλτσα Κρασάτη * Σάλτσα Σμυρνέικη * Σάλτσα Σπετζοφάι ΣΕ 2 ΓΕΥΣΕΙΣ * Pesto Λιαστής Τομάτας * Pesto Βασιλικό Chutneys & Relishes Διαθέσιμες σε τρεις γεύσεις, Μάνγκο, Ροδάκινο και Τριαντάφυλλο, οι σάλτσες αυτές έχουν πλούσια γεύση και περιέχουν μοναδικά καρυκεύματα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. ΣΕ 4 ΓΕΥΣΕΙΣ * Chutney Mango * Chutney Ροδάκινο * Chutney Τριαντάφυλλο * Sweet Pickle Relish Καρυκεύματα για κρέας Συνδυασμοί μπαχαρικών αρίστης ποιότητας, που προσθέτουν εύκολα και γρήγορα γεύση και άρωμα σε οποιοδήποτε τύπο κρέατος ενώ είναι ιδανικά για κάθε είδος μαγειρέματος. Διαθέσιμα σε 4 τύπους, τα καρυκεύματα Cook at Home προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στην κουζίνα. ΣΕ 4 ΓΕΥΣΕΙΣ * Καρύκευμα για Αρνί * Καρύκευμα για Κοτόπουλο * Καρύκευμα για Μπιφτέκι * Καρύκευμα για Σχάρα Εκτός από μοναδικά προϊόντα για κρέας, η σειρά προϊόντων Cook at Home, περιλαμβάνει σάλτσες ethnic σε 3 γεύσεις και σάλτσες για θαλασσινά και ψάρια σε 4 διαφορετικές γεύσεις Η Provil λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει στους πελάτες της 2 φανταστικά stand με μοντέρνο design, που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας σχετικά με την παρουσίαση και τοποθέτηση των προϊόντων της.

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων Επεξήγηση σημάτων Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση Περιεχόμενα 08 Μαρινάτες 12 Σάλτσες Mise en place 14 Σάλτσες διεθνείς 16 Συστήματα Combi 18

Διαβάστε περισσότερα

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Μίγματα αρωματικών φυτών

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Μίγματα αρωματικών φυτών ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Καρυκεύματα Μίγματα μπαχαρικών, βοτάνων και άλλων γευστικών υλών, προσεκτικά επιλεγμένα, εγγυώνται την ένταση αλλά και μία εκλεπτυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Μπαχαρικά και βότανα. > Μπαχαρικά & βότανα. σε Βοχ > Αρωματικά φυτά ψυχρής αφυδάτωσης

Μπαχαρικά και βότανα. > Μπαχαρικά & βότανα. σε Βοχ > Αρωματικά φυτά ψυχρής αφυδάτωσης ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΝΙΚA ΠΟΣOΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ. Μπαχαρικά και βότανα Αποτελούν τους καρπούς ή τα αποξηραμένα τμήματα φυτών που περιέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ 1 3325602 ΚΕΜΠΑΠΑΚΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κρέας Χοιρινό Ελληνικό 43%,Βόειο 14%, Πρόβειο Ελληνικό 14%,Νερό, Μίγμα Combi (αλεύρι σίτου, αλάτι, αφυδ. κρεμμύδι, μπαχαρικά, μουστάρδα, τυρί,φυτικά

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος βιομηχανίας. κρέατος & κρεατοσκευασμάτων

Κατάλογος βιομηχανίας. κρέατος & κρεατοσκευασμάτων Κατάλογος βιομηχανίας & κρεατοσκευασμάτων Περιεχόμενα 1 4 5 6 7 8 9 10 12 14 17 18 ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

FOOD TRENDS. Provil Chef úèî! Προτάσεισ και ιδέεσ για νόστιμα πιάτα

FOOD TRENDS. Provil Chef úèî! Προτάσεισ και ιδέεσ για νόστιμα πιάτα FOOD TRENDS Provil Chef úèî! Προτάσεισ και ιδέεσ για νόστιμα πιάτα Editorial Η καλοκαιρινή σεζόν, η εποχή των ωραίων γεύσεων αλλά και των ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων για τον επαγγελµατία chef, ξεκινά.

Διαβάστε περισσότερα

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Meat Rubs. > Μίγματα αρωματικών φυτών

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Meat Rubs. > Μίγματα αρωματικών φυτών ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Καρυκεύματα Μίγματα μπαχαρικών, βοτάνων και άλλων γευστικών υλών, προσεκτικά επιλεγμένα, εγγυώνται την ένταση αλλά και μία εκλεπτυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΥΓΟ ΣΟΓΙΑ ΓΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ ΣΙΝΑΠΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ΘΕΙΩΔΗ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ ΑΡΑΧΙΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευάσματα Κρέατος

Παρασκευάσματα Κρέατος Εκτός από την ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά που χαρίζουν, τα αποτελούν επίσης μικρές πινελιές χρώματος και απίθανων αρωμάτων. Στη συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία καρυκευμάτων για παρασκευάσματα κρέατος,

Διαβάστε περισσότερα

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds Zωμοί Kονσομέ Fonds ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΖΩΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ. Με προσήλωση στα αγνά υλικά μοναδικής ποιότητας, σε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα

Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα Ανακαλύψτε τα προϊόντα Provil και βιώστε την Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα ΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει μοναδική γαστρονομική ταυτότητα. Παίρνουμε έμπνευση από την άφθονη γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST.

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. Πρόκειται για μια σειρά από έτοιμες και ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση. No Colorings MSG Free NO PRESERVATIVES 75% LESS SALT MSG FREE

Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση. No Colorings MSG Free NO PRESERVATIVES 75% LESS SALT MSG FREE Κατάλογος Προϊόντων Επεξήγηση σημάτων Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση NO PRESERVATIVES 75% LESS SALT MSG FREE No Colorings MSG Free Περιεχόμενα 08 Ζωμοί / κονσομέ / fonds 11 Σούπες 14

Διαβάστε περισσότερα

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές

FOOD TRENDS. Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές FOOD TRENDS Γευστικές προτάσεις για τις γιορτές Editorial Ο µεζές έχει µια διαχρονική γευστική αξία στην κουλτούρα και τον πολιτισµό των Ελλήνων η οποία πηγάζει από την αρχαία Ελλάδα. Σε γιορτές και συµπόσια

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. θέλει χρώµα και γεύση. Η Άνοιξη. Λουκάνικα. οκιµάστε τη ΝΕΑ. με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά. γευστική µας πρόταση

MEAT TRENDS. θέλει χρώµα και γεύση. Η Άνοιξη. Λουκάνικα. οκιµάστε τη ΝΕΑ. με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά. γευστική µας πρόταση MEAT TRENDS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Η Άνοιξη θέλει χρώµα και γεύση οκιµάστε τη ΝΕΑ γευστική µας πρόταση Λουκάνικα με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά ΤΡΙΧΡΩΜΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Ξεχωρίστε

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΓΑΝΙΑ 1kg µοσχαράκι σε λωρίδεσ 200g Σάλτσα Mexico κωδ 55027 15g Καρύκευµα

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΓΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ 1kg γαλοπούλα στήθοσ Α/Ο 250g Γέµιση Εορταστική κωδ. 55068 80g Μαρινάτα Gold κωδ. 50623 50g Chutney

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80 ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΙΕΣ & ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ & ΘΥΜΑΡΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤAI ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΛEIMΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΒΟΔΙΝΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ ΑΥΓΟ ΨΑΡΙΑ ΣΟΓΙΑ ΓΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ

ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΒΟΔΙΝΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ ΑΥΓΟ ΨΑΡΙΑ ΣΟΓΙΑ ΓΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΒΟΔΙΝΟ 1 600000 ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ Βοδινό κρέας 57%, Νερό, Κρασί κόκκινο (ΘΕΙΩΔΗ) 4%, Σογιέλαιο, Κρεμμύδι, Καρότο, ΣΕΛΙΝΟ, Σάλτσα Demi glace (Φοινικέκλαιο, Δεξτρόζη, Χρωστική:

Διαβάστε περισσότερα

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr ορεκτικά τζατζίκι δροσερή γεύση με στραγγιστό γιαούρτι, αγγουράκι & σκόρδο μελιτζανοσαλάτα παραδοσιακή σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι. Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

MEAT TRENDS. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι. Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 MEAT TRENDS ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ 2 kg Xοιρινό µπούτι Α/Ο 60g Μαρινάτα Σχάρας (κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

handmade flavours

handmade flavours 1 TABLE OF CONTENTS Ταυτότητα-Ιστορία: Το DeliRoom ξεκιναέι την παρουσία του στον χώρο των τροφίμων το 2014 από τον Τεχνολόγο Τροφίμων (Ανέστης Ρουσόδημος) και την Ηλεκρολόγο Μηχανικό (Βούλα Γάλλου). Τα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων λογος Προϊόντων Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων Επεξήγηση σημάτων Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση NO PRESERVATIVES 75% LESS SALT MSG FREE No Colorings MSG Free Περιεχόμενα 08

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MAΙΟΣ 2017 (01-05/05) ΑΡΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MAΙΟΣ 2017 (01-05/05) ΑΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MAΙΟΣ 2017 (01-05/05) ΑΡΓΙΑ Μοσχάρι ραγού με κολοκύθια & μελιτζάνες 4,00 Μπιφτέκια σχάρας πατάτες φούρνου 3,80 Τορτελίνια με κρέμα τυριών & τραγανό μπέικον 3,25 Μπάμιες λαδερές 3,35

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10) ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10) Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο πουρές λαχανικών 3,90 Χοιρινά εσκαλόπ με σάλτσα μαυροδάφνης & μανιταριών πορτσίνι ρύζι πιλάφι 4,25 Πέννες γκρατινέ με μπέικον, λαχανικά,

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ "ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ" ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL

MEAT TRENDS ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL VIL A A.E..E E. ΠΑΣΧΑ ΧΑ 20 2017 017 17 "ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ" ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΑΣΧΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ KIMA 500g κιµά µοσχάρι 500g κιµά

Διαβάστε περισσότερα

Κρεμμύδι,Τομάτα,Μαϊντανός,Ελαιόλαδο,Δάφνη,Κόκκινο κρασί,κύμινο,μοσχαρίσια

Κρεμμύδι,Τομάτα,Μαϊντανός,Ελαιόλαδο,Δάφνη,Κόκκινο κρασί,κύμινο,μοσχαρίσια ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ Ανατολίτικο μοσχαράκι με πλιγούρι Κρεμμύδι,Τομάτα,Μαϊντανός,Ελαιόλαδο,Δάφνη,Κόκκινο κρασί,κύμινο,μοσχαρίσια Περιέχει: γλουτένη, θειώδεις ενώσεις. σπάλα,δυόσμος,κόλιανδρος,πλιγούρι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 (03-07/10)

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 (03-07/10) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 (03-07/10) Κοτόπουλο µπαρδουνιώτικο πουρές λαχανικών Χοιρινά εσκαλόπ µε σάλτσα µαυροδάφνης & µανιταριών πορτσίνι ρύζι πιλάφι Πέννες γκρατινέ µε µπέικον, λαχανικά, τοµάτα & τυρί Αρακάς λαδερός

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / /

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / / DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18:00 210 6858 870 / 6983 696516 / www.faitmaison.gr #ΣΑΛΑΤΕΣ #ΣΑΛΑΤΕΣ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ µε σως λαδολέµονο ή vinaigrette ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ µε φρέσκο κρεµµυδάκι, άνηθο και σως

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας.

Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας. Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας. Μέσα από σταθερές συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΑΛΑΤΕΣ Χωριάτικη 6.00 (Ντομάτα, αγγούρι, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη, φέτα, ελαιόλαδο) Ντάκος 5.50 (Κριθαροκούλουρο Κρήτης, ντομάτα τριμμένη, ξινομυζήθρα, κάπαρη,

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5 Τα κρασιά μας Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5 Ροζέ ημίξηρος μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5

Διαβάστε περισσότερα

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ MENU No 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Β έτους OTEK Αναβυσσου 2012 Kostas Athanasopoulos CEC Amuse Bouche (Ταρτάρ Ψαριού και Μπιφτέκι με Μυρωδικά Σαλάτα Mesclun) ΤΑΡΤΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Μπαχαρικά

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Μπαχαρικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Μπαχαρικά 1. ΑΝΘΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟΥ 2. ΒΑΝΙΛΙΑ FRUCTUS 3. ΒΑΝΙΛΛΙΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 4. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΠΥΡΙ & ΑΛΕΣΜΕΝΟ 5. ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΣΠΥΡΙ & ΑΛΕΣΜΕΝΟ 6. ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 7. ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ & ΑΛΕΣΜΕΝΗ 8. ΚΑΝΕΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Menu Σαλάτες CAESARS (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, τυρί, ζαμπόν, αυγό, σως) ΤΟΝΟΣ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως)

Διαβάστε περισσότερα

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr Σελίδα 1 από 5 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU 1 «Πανδαισία Χριστουγέννων» με πολύχρωμες πιπεριές, λιαστή τομάτα, ρόδι, flakes παρμεζάνας και vinegraite από μπαλσάμικο και μέλι Σαλάτα «Baby» με τρυφερά baby φύλλα ρόκας,

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ HACCP ISO 9001 ISO 22000 ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 1 Η υγιεινή αποτελεί προϋπόθεση για προϊόντα καλής ποιότητας. 2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 10 15 20 25 30 35 40 50 60

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς Σαλάτες Του Χωριού [παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με φρέσκια κάπαρη και ελιές] Η Αχόρταγη [ποικιλία φρέσκων λαχανικών εποχής με αρωματικά μπαλάκια λευκών τυριών παξιμάδι και σάλτσα

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνικός γύρος έχοντας. μακρόχρονη σχέση με το χώρο του. ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί. συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας. και υψηλής ποιότητας.

Η Ελληνικός γύρος έχοντας. μακρόχρονη σχέση με το χώρο του. ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί. συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας. και υψηλής ποιότητας. Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας. Μέσα από σταθερές συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

Ψήσιμο στο grill ή ψησταριά Κοτομπουκίες. μπουκιές από ατόφιο στήθος κοτόπουλο πανέ

Ψήσιμο στο grill ή ψησταριά Κοτομπουκίες. μπουκιές από ατόφιο στήθος κοτόπουλο πανέ Τρόπος Ετοιμασίας Προϊόντα πανέ Σύμβολα Σκεύη Προετοιμασίας Τηγανίστε με φριτέζα η τηγάνι σε λάδι ζεστό στους 160 o C σύμφωνα με τις οδηγίες που βλέπετε στην συσκευασία και μέχρι το προϊόν να ανέβει και

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΣΑΛΑΤΕΣ 1. ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ 2. ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ Μαρούλι, κοτόπουλο, κρουτόν, τριμμένο τυρί, σως 3. ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ Λαχανικά εποχής με βαλσάμικο, ελαιόλαδο 4. ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ Λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά.

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά. ΣΟΥΠΕΣ LECKER Μικρή δόση δοκιµής για όλες τις σούπες : (αναλογία δόσης 60gr Υλικό + 500ml νερό) Ζεσταίνουµε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε µέτρια προς δυνατή φωτιά έως 90 & αναδεύουµε µέχρι να διασπαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές. Ψωμί ανά άτομο.....1,00 Χωριάτικη Σαλάτα....6,80 (Μαρούλι, Ντομάτα, Αγγουράκι, Βραστό Παντζάρι, Φέτα, Ελιές) Σαλάτα Νέα Διαγώνιος.....6,40 (Συνδυασμός Μαρούλι-Ρόκα, Ντομάτα, Ρόδι, Παρμεζάνα, με ντρέσιγκ

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας

κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας κατάλογος προϊόντων HO.RE.CA. από βουβαλίσιο & χοιρινό ελληνικό κρέας Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 (03-07/12)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 (03-07/12) ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 (03-07/12) Κοτόπουλο ψητό με σάλτσα πορτοκαλιού πατάτες με άρωμα πορτοκάλι 3,90 Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα από μέλι & θυμάρι ριζότο με πράσο & μπέικον 4,30 Πέννες

Διαβάστε περισσότερα

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου Mικρές Μπουκιές Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου 1,00 1,00 Απάκι με γραβιέρα Κρήτης και πιπεριά σουβλάκι 1,50

Διαβάστε περισσότερα

Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο ρύζι πιλάφι 3,90 Χοιρινό με πορτοκάλι, μέλι & κάρυ πουρές σελινόριζας 4,55 Πέννες au gratin 3,25 Σούπα ρεβίθια 2,85

Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο ρύζι πιλάφι 3,90 Χοιρινό με πορτοκάλι, μέλι & κάρυ πουρές σελινόριζας 4,55 Πέννες au gratin 3,25 Σούπα ρεβίθια 2,85 ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 (01-05/04) Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο ρύζι πιλάφι 3,90 Χοιρινό με πορτοκάλι, μέλι & κάρυ πουρές σελινόριζας 4,55 Πέννες au gratin 3,25 Σούπα ρεβίθια 2,85 Μπιφτέκια σχάρας

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδοµάδα 02/10-06/10 Μπουκίτσες ψαριού (µπακαλιάρο) µε ρύζι + σαλάτα καροτάκι βραστό Μπιφτέκι µοσχαρίσιο (µέσα στον κιµά προσθέτουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα Φρέσκες τυρομπουκιές Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά 60 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 100 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια Arla το Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια

Διαβάστε περισσότερα

τα...μακαλύτερα παραδοσιακά, πεντανόστιμα και εγγυημένα

τα...μακαλύτερα παραδοσιακά, πεντανόστιμα και εγγυημένα τα...μακαλύτερα παραδοσιακά, πεντανόστιμα και εγγυημένα Καβουρμάς παραδοσιακός. Καβουρμάς παραδοσιακός τριών κρεάτων (χοιρινό, βοδινό, πρόβειο) με πράσο και εκλεκτά μπαχαρικά. Ελληνικά και Παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

www.tonfronimontapedia.com

www.tonfronimontapedia.com www.tonfronimontapedia.com η αιθουσα διaτiθεται για εκδηλωσεις οπως βαφτίσια, γαμουσ και γενeθλια δωρεαν διανομη κατ οικον: κυριακη- πεμπτη 12.00-0.00 παρασκευη- σαββατο 12.00-01.00 δευτερα κλειστα φιλολαου

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. απολαυστικό τραπέζι. Φθινοπωρινές συνταγές. για ένα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

MEAT TRENDS. απολαυστικό τραπέζι. Φθινοπωρινές συνταγές. για ένα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 MEAT TRENDS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Φθινοπωρινές συνταγές για ένα απολαυστικό τραπέζι ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ 1,5-2kg µοσχάρι στηθοπλευρά (Μ/Ο) 10g Decor Southern (κωδ. 40025-B)

Διαβάστε περισσότερα

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι

Callaloo Φυλλώδες λαχανικό που κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, είναι θρεπτικό Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να το δοκιμάσει κανείς είναι ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΖΑΜΑΙΚΑ Jerk Chicken To jerk πάει μπροστά από κάθε τύπο κρέατος στη Τζαμάικα και είναι ο τρόπος που ουσιαστικά μαρινάρουνε το κρέας. Το κοτόπουλο, όμως, φαίνεται πως είναι το αγαπημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα Επιλογές με έμπνευση από τη Ρένα Καλώς ήρθατε στη Ρένα της Φτελιάς! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις επιλογές με τα καλύτερα ελληνικά πιάτα, μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά με το μεράκι και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 (02-06/09)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 (02-06/09) ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 (02-06/09) Παραδοσιακό κοτόπουλο μπούτι νωπό παστιτσάδα 3,50 Παραδοσιακός μουσακάς με φρέσκο κιμά και αφράτη μπεσαμέλ 3,80 Χοιρινό νωπό σνίτσελ με τραγανή κρούστα ψωμιού

Διαβάστε περισσότερα

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σπανάκι & ρικότα Φωλιά σφολιάτας βουτύρου carbonara Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σολωμό και κρέμα γάλακτος Πλούσιες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ψωμί(κατ άτομο)...1 ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τζατζίκι...... 2.5 Σκορδαλιά...2.5 Πιπεριά τηγανητή... 3.5 Κολοκυθάκια τηγανητά... 3,5 Τυροσαλάτα πικάντικη...3.5 Φάβα.....2.5 Ντάκος Κρητικός....4,5

Διαβάστε περισσότερα

Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες

Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες Σήμερα θα φτιάξουμε ένα καταπληκτικό κοτόπουλο ινδικό με κάρυ. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και πολύ γευστική. Ιδανικά το ινδικό κοτόπουλο σερβίρεται με ρύζι βέβαια

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Κληματαριά. (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού

Νέα Κληματαριά. (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού Νέα Κληματαριά (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού Ορεκτικά Γιαπράκια αυγολέμονο (Με νωπό κιμά, ρύζι, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμυδάκι φρέσκο και δυόσμο, τυλιγμένα σε αμπελόφυλλα) 5,50 Γιαλαντζί

Διαβάστε περισσότερα

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 Για εµάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγµάτευτη και µόνο αυτή µπορεί να σας εξασφαλίσει ένα λαχταριστό πιάτο. Μαζί µε τη µαεστρία των ψηστών και των µαγείρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ DIAMOND Το Κτήμα DIAMOND διαθέτει όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την λειτουργία του χώρου και είναι πιστοποιημένο με ΗΑCCP - ISO 22000/2005. Ο chef μας ετοιμάζει όλα τα εδέσματα

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

MEAT TRENDS. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 MEAT TRENDS ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Τερίνα χοιρινή 1kg χοιρινό σνίτσελ 80g Μαρινάτα Μουστάρδα Πορτοκάλι (κωδ. 50634 CL) 300g Γέµιση

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε.

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε. Είσαι δεν είσαι κρητικός θέλω να το θυμάσαι η Κρήσσα γη είναι κοντά όσο μακριά και να σαι Καλώς ήρθατε www.krissagi.com /KrissaGi Ορεκτικά Μαραθόπιτα (στο τηγάνι)*... Καλτσούνια (μυζηθρένια, χορτάρινα,

Διαβάστε περισσότερα

Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες. Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι

Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες. Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι Φέτα τυλιγμένη σε παραδοσιακό φύλλο, ψημένη σε ελαιόλαδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ MENOY 1 Φρέσκος Καφές Φίλτρου Nescafe & Nescafe χωρίς Τσάι σε ποικιλία γεύσεων Χυμός Πορτοκάλι Αναψυκτικά κανονικά και light ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ποικιλία από μίνι σφολιατοειδή με χειροποίητο

Διαβάστε περισσότερα

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών Πλατό κυκλαδίτικων τυριών Επιλογή από τα καλύτερα κυκλαδίτικα τυριά Γραβιέρα Νάξου, γραβιέρα Ίου,αρσενικό Νάξου, σκοτύρι Ίου, γραβιέρα Κρήτης, κριτσίνια, μαρμελάδα σύκου 24,00 Πλατό Παλαιωμένων τυριών

Διαβάστε περισσότερα

Corner West Saloon. (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη)

Corner West Saloon. (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη) Corner West Saloon (Βασιλέως Γεωργίου 39, Θεσσαλονίκη) Pizza / Calzone (ΟΙΚΟΓ./NAPOLITANA/ΓΙΓΑΣ ΟΙΚΟΓ./CHAMPION/ΤΥΡΟΛΕΤΑ/CALZONE/ΑΤΟΜ.) Μαργαρίτα (ντομάτα, τυρί ή μοτσαρέλα) 6,80/5,00/9,00/12,00/9,50/9,90/4,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα ΣΟΥΒΛΑΚΙ BURGER ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ 6,40 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης:

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Για min 40 άτομα Για min 50 άτομα Για min 60 άτομα. -1- Menu 1β, buffet (min 40 άτομα) - Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους σας, με: o SANGRIA και φρέσκα φρούτα

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια ορεκτικά ντάκος κρίθινο παξιμάδι με τριμμένη φρέσκια ντομάτα, πηχτόγαλο χανίων, ελαιόλαδο και ελιές 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο μοσχαρίσιο φιλέτο, άγριες αγκινάρες

Διαβάστε περισσότερα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα DORIAN ZEST Exclusive Business Gifts Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Έτοιμες Συνθέσεις Δώρων Lunch Break..4 Taste and Colour..5 Tomato the Antioxidant..6 A Big Mediterranean

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα του Προγράμματος, θα πρέπει να τηρούνται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Golden Dragon. (Ευγενικού και Αγιοστεφανίτων 4, Ηράκλειο 712-02) Μενού

Golden Dragon. (Ευγενικού και Αγιοστεφανίτων 4, Ηράκλειο 712-02) Μενού Golden Dragon (Ευγενικού και Αγιοστεφανίτων 4, Ηράκλειο 712-02) Μενού Ορεκτικά Κινέζικο ψωμί στον ατμό 1,80 Σουβλάκι satay 4,80 Γαρίδες τυλιγμένες σε πατάτα 6,30 Τηγανητά spring rolls 2,80 Γεμιστές φτερούγες

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 30/10-03/11 Σούπα γιουβαρλάκια + σαλάτα μπρόκολο Ιδιαίτερα αγαπητή σούπα για τα παιδάκια, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΔΡΑΜΑΣ ΒΙΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΨΙΝ κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 1. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 2 ΤΕΜ 2. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ (250 γρμ) 2 ΤΕΜ 3. ΜΑΡΟΥΛΙ(ρόκα

Διαβάστε περισσότερα

Ακούγεται... νόστιμο!

Ακούγεται... νόστιμο! Hi φα G R I L L H O U S E Ακούγεται... νόστιμο! delivery 210 36 36 36 6 11.00 το πρωί έως 04.00 το άλλο πρωί Σκουφά 46 & Ομήρου, Κολωνάκι Σαλάτες Φρεσκοκομμένες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σαλάτα Hi Φαϊ

Διαβάστε περισσότερα

Wedding Buffet. Ποτό υποδοχής Kir Royal & Fruit Punch

Wedding Buffet. Ποτό υποδοχής Kir Royal & Fruit Punch Wedding Buffet Ποτό υποδοχς Kir Royal & Fruit Punch Περαστά Baby πατάτα με chorizo και μους πατάτας Κατίκι Δομοκού, chutney σύκου με τζίντζερ και δυόσμο Σαλάτες Σαλάτα ελληνικ με τομάτα, αγγούρι, φέτα,

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Υ ΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 01/10 05/10 Ψαροκροκέτες με καρότο βρασμένο Είναι απαραίτητο το ψάρι να υπάρχει στο διαιτολόγιο των παιδιών! Προσφέρει τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

Ψωμί 0,70. Ντάκος-Φωλιά 6,70. Μελιτζανοσαλάτα Μακεδονίτικη 5,80. Ελληνική σαλάτα 5,80

Ψωμί 0,70. Ντάκος-Φωλιά 6,70. Μελιτζανοσαλάτα Μακεδονίτικη 5,80. Ελληνική σαλάτα 5,80 Ψωμί 0,70 με ντιπάκι ημέρας Την κάναμε σαλάτα 8,40 Πανδαισία λαχανικών με φλέικς γραβιέρας, σύγκλινο Μάνης, ελαιόλαδο και βινεγκρέτ από αποξηραμένα φρούτα Ντάκος-Φωλιά 6,70 Φωλιά κριθαροκουλούρας με ντοματίνια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Finger foods Γεύματα Vegan foods

Κατάλογος Προϊόντων Finger foods Γεύματα Vegan foods Κατάλογος Προϊόντων Finger foods Γεύματα Vegan foods Ασιατικά...04 Spring rolls με λαχανικά Spring rolls με κοτόπουλο Baozi Samosas Ασιατικά...05 Hun Tun με λαχανικά Hun Tun με κοτόπουλο Baozi Hun Tun

Διαβάστε περισσότερα

Ασιατική κουζίνα: από τις διμοφιλέστερες κουζίνες σε όλο τον κόσμο!

Ασιατική κουζίνα: από τις διμοφιλέστερες κουζίνες σε όλο τον κόσμο! Ασιατική κουζίνα: από τις διμοφιλέστερες κουζίνες σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατη έρευνα του site Hotels.com σε 27.000 «περιηγητές», έδειξε ότι οι κλασικές ευρωπαϊκές γεύσεις δέχονται πια σκληρό ανταγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (απεριόριστα ανά άτομο) 0,50 ΣΑΛΑΤΕΣ ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ 4,50 διάφορα χόρτα εποχής ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ 6,70 ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, κάπαρη, ρίγανη &γνήσια φέτα ΟΡΕΙΝΗ 7,90

Διαβάστε περισσότερα

για να ξεκινήσουμε...

για να ξεκινήσουμε... για να ξεκινήσουμε... ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 3.50 ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΙΝΙΑ με ντομάτα, πάστα ελιάς και φέτα 4.50 ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ 3.50 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ 3.30 ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ 8τεμ. 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ 2.50

Διαβάστε περισσότερα

============================================================================

============================================================================ Γαρνιτούρες- Συνοδευτικά Δημοσιεύθηκε από Hlianna - 15/11/2010 12:02 Γαρνιτούρα για γαλοπούλα ή στην κατσαρόλα μισή κούπα μπασμάτι μισό κιλό κιμά χοιρινό μισή κούπα κρεμμύδια τριμ τα εντόσθια ψιλ/να 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 1 ΕΙΔΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ( ΝΩΠΑ ) ( ) ) ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΔΟΣ Μ.Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ 1 ΕΙΔΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ( ΝΩΠΑ ) ( ) ) ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΔΟΣ Μ.Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα