ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2000 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2000 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ."

Transcript

1 PE-5/CP/PV/ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2000 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6 B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα 1. Έγκριση σχεδίου ημερήσιας διάταξης Έγκριση των πρακτικών της 31ης Αυγούστου και της 7ης Σεπτεμβρίου Έγκριση του τελικού σχεδίου ημερήσιας διάταξης της περιόδου συνόδου του Οκτωβρίου I (2-6 Οκτωβρίου) Ανταλλαγή απόψεων για το Ευρωβαρόμετρο και το Euronews παρουσία του κ. VIDAL-QUADRAS ROCA, Αντιπροέδρου αρμοδίου για την ενημερωτική πολιτική Ανακοινώσεις της Προέδρου Επιστολή του κ. POETTERING με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου 2000 με την οποία προτείνεται να αποσταλεί ειδική αντιπροσωπεία προκειμένου να παρακολουθήσει τις ακροάσεις ενώπιον του Κογκρέσου των μελών της νέας αμερικανικής κυβέρνησης Επιστολές των κ.κ. MARTIN, PODESTÀ και MENDEZ DE VIGO σχετικά με την αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου στη διάσκεψη COSAC που θα πραγματοποιηθεί στις Οκτωβρίου 2000 στις Βερσαλλίες πρόγραμμα συνεδρίασης Ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων PV\423823EL.doc. 2/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

2 9. Ανταλλαγή απόψεων για τις ενδεχόμενες ακροάσεις υποψηφίων για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΤΕ Προτάσεις απόφασης χωρίς συζήτηση Επιστολή της κ. PALACIO VALLELERSUNDI σχετικά με την πραγματοποίηση φόρουμ εσωτερικής αγοράς 27 και 28 Νοεμβρίου 2000 στο Ημικύκλιο του Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες Επιστολή του κ. DI PIETRO σχετικά με την οργάνωση της δεύτερης συνάντησης διακοινοβουλευτικού διαλόγου με το Εθνικό Κογκρέσο της Χιλής, καθώς επίσης για επίσκεψη στη Βολιβία Επιστολή της κ. THEATO με την οποία ζητείται να επιτραπεί σε αντιπροσωπεία της επιτροπής ελέγχου του προϋπολογισμού να πραγματοποιήσει αποστολή για την εξέταση του προβλήματος της τελωνειακής απάτης Επιστολή του κ. NAPOLITANO με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2000 με την οποία ζητείται η έγκριση για τον ορισμό συνεισηγητών για την εκπόνηση της έκθεσης με θέμα την κατανομή των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επείγοντα και διάφορα θέματα Μελέτη σχετικά με την εθνική νομοθεσία και πρακτική σε σχέση με την πρόσβαση στην ενημέρωση Σημεία προς ενημέρωση Ημερομηνία και τόπος της προσεχούς συνεδρίασης PV\423823EL.doc. 3/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

3 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2000 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η κ. Nicole FONTAINE, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης στις 3.10 μ.μ. Παρόντες: η κ. Nicole FONTAINE, Πρόεδρος Πρόεδροι πολιτικών ομάδων: ο κ. POETTERING (ΕΛΚ-ΕΔ) ο κ. BARÓN CRESPO (ΕΣΚ) ο κ. HAARDER (ασκών χρέη) (ΦΙΛ) η κ. HAUTALA (ΠΡΣ/ΕΕΣ) ο κ. PUERTA (ασκών χρέη) (ΕΕΑ/ΑρΠρΒΧ) ο κ. BERTHU (ασκών χρέη) (ΕΕΕ) ο κ. DELL'ALBA (ΤΣΑΒ) ο κ. BLOKLAND (ασκών χρέη) (ΕΔΔ) Μη εγγεγραμμένα μέλη (1) η κ. GARAUD Επίσης παρόντες: ο κ. PRIESTLEY, Γενικός Γραμματέας (1) Παρόντες σύμφωνα με το άρθρο 23(2) του Κανονισμού του Κοινοβουλίου. PV\423823EL.doc. 4/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

4 Προσκλήθηκαν για το σημείο 3 : η κ. PALACIO VALLELERSUNDI, Πρόεδρος της Διάσκεψης Προέδρων Επιτροπών για το σημείο 4 : ο κ. VIDAL-QUADRAS ROCA, Αντιπρόεδρος Το Συμβούλιο εκπροσωπούμενο από Η Επιτροπή εκπροσωπούμενη από τον κ. WALL τον κ. ASANPER τον κ. EECKHOUT τον κ. LAU τον κ. BROWN Γραφείο του Προέδρου ο κ. ο κ. ο κ. ο κ. η κ. η κ. η κ. RØMER RIBERA HANZ NANCY DUCLOUX ALBANI-LIBERALI LANVERT Γραφείο του Γενικού Γραμματέα ο κ. AGUIRIANO Γραμματεία ΓΔ I ο κ. VANHAEREN/η κ. RINGELSTEIN/η κ. RATTI/ ο κ. PORTA/η κ. STENSBALLE/ο κ. SUAREZ MELLA ΓΔ II ο κ. NICKEL/ο κ. PERILLO/ο κ. DUNNE ΓΔ III ο κ. ROLVERING/οκ. HARLEY/ο κ. DUCH-GUILLOT Νομική Υπηρεσία ο κ. GARZÓN CLARIANA, Νομικός Σύμβουλος Πολιτικές ομάδες οι κ.κ. WELLE/LICANDRO/PEDERSEN (ΕΛΚ-ΕΔ) η κ. VERGER/η κ. RYAN/ο κ. COSTELLO (ΕΣΚ) ο κ. BEELS (ΦΙΛ) η κ. MEYER (ΠΡΣ/ΕΕΣ) ο κ. SERVELLON (ΕΕΑ/ΑρΠρΒΧ) ο κ. GAY (ΕΕΕ) η κ. O. RATTI/Ο κ. DESTOUCHES (ΤΣΑΒ) η κ. VANGRUNDERBEECK (ΕΔΔ) Χρέη γραμματείας στη συνεδρίαση είχαν αναλάβει οι κ.κ. KYST, LANE, SÁNCHEZ RODRÍGUEZ, DREXLER και η κ. VANDENBOSCH. PV\423823EL.doc. 5/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

5 1. Έγκριση σχεδίου ημερήσιας διάταξης - λαμβάνει υπόψη της το σχέδιο ημερήσιας διάταξης (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - εγκρίνει την ημερήσια διάταξη όπως αναφέρεται στα πρακτικά αυτά. PV\423823EL.doc. 6/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

6 2. Έγκριση των πρακτικών της 31ης Αυγούστου και της 7ης Σεπτεμβρίου λαμβάνει υπό σημείωση τα πρακτικά των συνεδριάσεων της 31ης Αυγούστου (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) και της 7ης Σεπτεμβρίου 2000 (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO ο οποίος εκφράζει ερωτηματικά για τη διατύπωση της απόφασης σχετικά με το σημείο όσον αφορά την Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εμπορίου στα πρακτικά της συνεδρίασης της 7ης Σεπτεμβρίου Παρατηρεί ότι το κείμενο θα έπρεπε να αντανακλά την επιθυμία της Διάσκεψης να υποστηριχθεί η διοργάνωση κοινοβουλευτικής συνάντησης. Προτείνει το κείμενο των πρακτικών να αναφέρει μια πρώτη "ενδεχόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ΠΟΕ - αποφασίζει να εξετάσει τις πρακτικές ρυθμίσεις όσον αφορά την πιθανή πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ΠΟΕ σε μελλοντική συνεδρίαση - εγκρίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων της 31ης Αυγούστου 2000 και της 7ης Σεπτεμβρίου 2000 όπως τροποποιήθηκαν. PV\423823EL.doc. 7/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

7 3. Έγκριση του τελικού σχεδίου ημερήσιας διάταξης της περιόδου συνόδου του Οκτωβρίου I (2-6 Οκτωβρίου) - εξετάζει το τελικό σχέδιο ημερήσιας διάταξης υπό το πρίσμα σημειώματος που συντάχθηκε από την ΓΔ I ως συνέχεια σε συνεδρίαση των Γενικών Γραμματέων των πολιτικών ομάδων και επιφέρει τις ακόλουθες αλλαγές: Τρίτη - αποφασίζει η συζήτηση για τις δηλώσειες του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την ανεπίσημη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Μπίαριτζ να μην καταλήξουν σε ψήφισμα Πέμπτη - αποφασίζει η συζήτηση για τα κατεπείγοντα να πραγματοποιηθεί από τις 3.00 έως τις 5.00μ.μ. - αποφασίζει να πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις του Ανώτατου Εκπροσώπου για την ΚΕΠΠΑ και της Επιτροπής για τις εκλογές στη Γιουγκοσλαβία από τις 5.00 έως τις 6.00μ.μ. - αποφασίζει οι ψηφοφορίες για τα κατεπείγοντα και οι άλλες ψηφοφορίες να πραγματοποιηθούν στις 6.00 μ.μ. PV\423823EL.doc. 8/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

8 4. Ανταλλαγή απόψεων για το Ευρωβαρόμετρο και το Euronews παρουσία του κ. VIDAL- QUADRAS ROCA, Αντιπροέδρου αρμοδίου για την ενημερωτική πολιτική - λαμβάνει υπό σημείωση τα ακόλουθα έγγραφα: Επιστολή με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2000 του κ. BARON CRESPO προς την Πρόεδρο σχετικά με το Ευρωβαρόμετρο (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) Επιστολή με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2000 από την Πρόεδρο προς τους κ.κ. MARTIN και VIDAL-QUADRAS ROCA, Αντιπροέδρους επιφορτισμένους με την ενημερωτική πολιτική (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) σημειώματα του Γενικού Γραμματέα με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2000, στη Διάσκεψη των Προέδρων σχετικά με το Ευρωβαρόμετρο (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) και το Euronews (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση της Προέδρου, η οποία αναφέρει ότι ο κ. MARTIN, ένας εκ των Αντιπροέδρων που είναι επιφορτισμένοι με την ενημερωτική πολιτική, αδυνατεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση - ακούει παρέμβαση του κ. VIDAL-QUADRAS ROCA, Αντιπροέδρου, ο οποίος αναφέρει ότι κατ' αρχήν, το Ευρωβαρόμετρο αποτελεί γενικά εργαλείο έρευνας και πολύ χρήσιμο μέσο για την κατανόηση της άποψης και των τάσεων της κοινής γνώμης έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ των ερωτημάτων που τίθενται κάθε έξι μήνες, κάποια αφορούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κρίνει ωστόσο ότι η ποιότητα των ερωτήσεων αυτών θα μπορούσε να βελτιωθεί και να μειωθεί η συχνότητα των σφυγμομετρήσεων. Στα πλαίσια της αναζήτησης των ποιοτικών βελτιώσεων, το Κοινοβούλιο συμβουλεύεται το Κέντρο Συγκριτικής Έρευνας για την Κοινή Γνώμη και την Πολιτική Συμπεριφορά, το οποίο εδρεύει στο Δουβλίνο. Ο κ. VIDAL-QUADRAS ROCA προτείνει τη σύσταση ομάδων, σε διάφορα κράτη μέλη, για την εξέταση των τάσεων της κοινής γνώμης έναντι του Κοινοβουλίου. Τα συμπεράσματά τους θα είναι πολύτιμα για τις εκλογές του Προκειμένου να είναι ακόμη μεγαλύτερες οι βελτιώσεις στο Ευρωβαρόμετρο, ο κ. Ο κ. VIDAL- PV\423823EL.doc. 9/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

9 QUADRAS ROCA προτείνει να αναλάβει ο ίδιος και ο κ.. MARTIN να συστήσουν ομάδα εργασίας από υπαλλήλους και εξωτερικούς ερευνητές που θα παρέχουν τη συνδρομή τους για το καθήκον αυτό. Αναφερόμενος στο Euronews, παρατηρεί ότι πρόκειται επίσης για ένα χρήσιμο όργανο το ακροατήριο του οποίου αυξάνεται αδιάκοπα, αλλά που θα μπορούσε επίσης να βελτιωθεί. Επισημαίνει ότι το Euronews έλαβε επιδότηση 3,2 εκατ. περίπου το χρόνο, από τον προϋπολογισμό της ΕΕ, στα πλαίσια σύμβασης που συνάφθηκε με την Επιτροπή για τη συμπαραγωγή ενημερωτικών προγραμμάτων για την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγραμμάτων που περιέχουν εκπομπές αφιερωμένες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επαφές με τους υπευθύνους του Euronews επέτρεψαν να καθοριστούν οι βελτιώσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στην υπηρεσία. Θα μπορούσε κυρίως να ανοίξει γραφείο με μόνιμο προσωπικό στις Βρυξέλλες, να αποσταλεί τηλεοπτική ομάδα σε κάθε περίοδο συνόδου και, από μια πιο γενική άποψη, να εξασφαλιστεί καλύτερη κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κοινοβουλίου. Ο κ. VIDAL-QUADRAS ROCA ολοκληρώνει ζητώντας από τη Διάσκεψη να υποστηρίξει τις προσπάθειες αυτές για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται από το Euronews - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος επισημαίνει ότι ήταν ο πρώτος που ζήτησε να εγγραφεί το θέμα αυτό στην ημερήσια διάταξη της Διάσκεψης. Υπογραμμίζει ότι το Ευρωβαρόμετρο και το Euronews θα πρέπει ν αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της πολιτικής του Κοινοβουλίου σε θέματα ενημέρωσης. Όσον αφορά το πρώτο, εγκρίνει τις προτάσεις του κ. VIDAL- QUADRAS ROCA, αλλά κρίνει ότι οι βελτιώσεις στο Ευρωβαρόμετρο θα μπορούσαν ήδη να είχαν θετική επίπτωση στον ρόλο του Κοινοβουλίου κατά την προσεχή Διακυβερνητική Διάσκεψη και όχι μόνο στις παραμονές των εκλογών του Όσον αφορά το Euronews, ο κ. BARON CRESPO εγκρίνει τις προτάσεις που διατυπώθηκαν στο σημείωμα του Γενικού Γραμματέα για το θέμα της αξιολόγησης της υπηρεσίας καθώς επίσης τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις π.χ. το άνοιγμα γραφείου Euronews στις Βρυξέλλες - ακούει παρέμβαση του κ. POETTERING, ο οποίος επισημαίνει ότι υπάρχουν επιφυλάξεις στην Επιτροπή όσον αφορά την αξία του συμβολαίου που υπογράφηκε PV\423823EL.doc. 10/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

10 με το Euronews. Συμμερίζεται την άποψη σύμφωνα με την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στην υπηρεσία, κυρίως όσον αφορά την κάλυψη των ευρωπαϊκών οργάνων και ιδιαίτερα του Κοινοβουλίου και των κυριοτέρων προσωπικοτήτων του. Κρίνει ότι αυτή η κάλυψη θα πρέπει να αποτελέσει τμήμα των τακτικών ενημερωτικών δελτίων των ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών και να μην περιορισθεί στα ειδικευμένα περιοδικά - ακούει παρέμβαση της κ. HAUTALA, η οποία επισημαίνει ότι το Ευρωβαρόμετρο μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για την κατανόηση της στάσης της κοινής γνώμης ενώπιον της εξέλιξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσον αφορά το Euronews, αυτό το όργανο παρουσιάζει το πλεονέκτημα της κάλυψης των ιδίων προβλημάτων, σε ευρωπαϊκή κλίμακα, σε πολλές χώρες και την ίδια στιγμή. Η κάλυψη των δραστηριοτήτων των οργάνων θα μπορούσε να ενισχυθεί αλλά το σημαντικότερο είναι να διατηρηθεί η εκδοτική και δημοσιογραφική ανεξαρτησία του Euronews, χωρίς την οποία το όργανο αυτό θα έχανε τάχιστα την αξιοπιστία του - ακούει παρέμβαση του κ. PUERTA, ο οποίος εγκρίνει τις προτάσεις του κ. VIDAL- QUADRAS ROCA προκειμένου οι ερωτήσεις όσον αφορά το Κοινοβούλιο να τίθενται κάθε χρόνο και όχι κάθε έξι μήνες όπως συμβαίνει σήμερα. Κρίνει ότι το Euronews θα πρέπει να διαθέτει περισσότερους πόρους για την κάλυψη των οργάνων και, όσον αφορά το Κοινοβούλιο, να μεριμνά στο να δίδεται περισσότερη προσοχή στα διάφορα πολιτικά ρεύματα που εκπροσωπούνται στα πλαίσιά του. Θα πρέπει ωστόσο το Euronews να προσέξει να μην εμφανίζεται ως το όργανο προπαγάνδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προοπτική της διεύρυνσης προσφέρει σημαντικές νέες δυνατότητες στο Euronews. Τέλος, αποτίει φόρο τιμής στην Πρόεδρο και υπογραμμίζει ότι η επίσκεψή της στην Ισπανία είχε μεγάλη πολιτική σημασία - ακούει παρέμβαση του κ. VIDAL-QUADRAS ROCA ο οποίος ευχαριστεί τους προηγούμενους ομιλητές για τις παρατηρήσεις τους και για το γεγονός ότι συντάχθηκαν με τη γενική του ανάλυση η οποία ήταν ότι τόσο το Ευρωβαρόμετρο όσο και το Euronews είναι εξαιρετικά χρήσιμα αλλά ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν σημαντικά. Σχετικά με το Euronews, συμφώνησε ότι θα μπορούσε να συνεισφέρει στο να γνωρίσουν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους στο PV\423823EL.doc. 11/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

11 Κοινοβούλιο. Τέλος, όπως και ο κ. PUERTA, αναφέρθηκε στην τεράστια επίπτωση της επίσκεψης της Προέδρου στην Ισπανία - ζητεί από τους Αντιπροέδρουs MARTIN και VIDAL-QUADRAS ROCA να συστήσουν ομάδα εργασίας με τη συνδρομή εξωτερικών ερευνητών και του προσωπικού του Κοινοβουλίου, προκειμένου να καθοριστεί με ποιό τρόπο το Ευρωβαρόμετρο θα μπορούσε να παράσχει καλύτερη ενημέρωση για την κοινή γνώμη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - ζητεί από τους Αντιπροέδρουs MARTIN και VIDAL-QUADRAS ROCA να πραγματοποιήσουν λεπτομερή αξιολόγηση του Euronews ιδιαίτερα όσον αφορά τη μελλοντική του χρηματοδότηση και την εξασφάλιση καλύτερης κάλυψης του έργου των ευρωπαϊκών οργάνων, γενικά, και του Κοινοβουλίου ειδικότερα. PV\423823EL.doc. 12/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

12 5. Ανακοινώσεις της Προέδρου - ακούει παρέμβαση της Προέδρου, η οποία ενημερώνει τη Διάσκεψη για τα αποτελέσματα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Ισπανία στις αρχές της εβδομάδας, επίσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι VIDAL- QUADRAS ROCA, COLOM I NAVAL και PUERTA. Έχει την αίσθηση ότι η επίσκεψη ήταν αποδοτική και επέτρεψε στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα θύματα της τρομοκρατίας στην Ισπανία. PV\423823EL.doc. 13/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

13 6. Επιστολή του κ. POETTERING της 6ης Σεπτεμβρίου 2000 με την οποία προτείνεται να αποσταλεί ειδική αντιπροσωπεία προκειμένου να παρακολουθήσει τις ακροάσεις ενώπιον του Κογκρέσσου των μελών της νέας αμερικανικής κυβέρνησης - λαμβάνει υπό σημείωση την προαναφερθείσα επιστολή με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου 2000 του κ. POETTERING προς την Πρόεδρο (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος επισημαίνει ότι έχει επιφυλάξεις όσον αφορά την πρόταση αυτή, τόσο όσον αφορά τη διαδικασία - δεν υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση με την αντιπροσωπεία για τις Ηνωμένες Πολιτείες - όσο και όσον αφορά την ουσία - κρίνει ότι δεν μπορούν να ληφθούν μαθήματα από τους αμερικανούς στον τομέα αυτόν. Προτείνει, σε περίπτωση που αποσταλεί αντιπροσωπεία για την παρακολούθηση των ακροάσεων, να αποτελείται η αντιπροσωπεία αυτή από υπαλλήλους και όχι από βουλευτές - ακούει παρέμβαση του κ. POETTERING, ο ο ποίος εκφράζει την έκπληξή του για το γεγονός ότι πραγματοποιείται συζήτηση για το θέμα αυτό δεδομένου ότι είχε την εντύπωση ότι η πρότασή του είχε λάβει την ομόφωνη έγκριση των γενικών γραμματέων των πολιτικών ομάδων. Υπογραμμίζει ότι αναφερόταν σε μία μικρή μόνο αντιπροσωπεία βουλευτών. Η αποσταλή έχει ως αντικείμενο να παρακολουθήσει κάποιες ακροάσεις στην Ουάσιγκτον και να συναγάγει συμπεράσματα που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στο Κοινοβούλιο να βελτιώσει την οργάνωση των μελλοντικών ακροάσεων των υποψηφίων μελών της Επιτροπής. Αυτό είναι απαραίτητο δεδομένου ότι την τελευταία φορά, οι ακροάσεις χαρακτηρίστηκαν από μία έλλειψη εναρμόνισης, κυρίως όσον αφορά το θέμα εάν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στο τέλος κάθε ακρόασης - ακούει παρέμβαση της κ. HAUTALA η οποία επισημαίνει ότι θα ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το πως οι αμερικανοί οργανώνουν τις ακροάσεις τους στο Κογκρέσσο. Υπογραμμίζει επίσης τις δυνατότητες που προσφέρθηκαν από την εικονοδιάσκεψη και υπενθυμίζει τις πρόσφατες επαφές με τα μέλη του Κογκρέσσου PV\423823EL.doc. 14/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

14 για να συζητηθεί η πρόσβαση στην ενημέρωση - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος επισημαίνει ότι, έχοντας υπόψη τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι πεπεισμένος ότι η αποστολή αντιπροσωπείας επιφορτισμένης με την παρακολούθηση των ακροάσεων είναι σκόπιμη. Θα προτιμούσε να οργανωθεί παρόμοια επίσκεψη από τις πολιτικές ομάδες ή η μέριμνα της διοργάνωσης να αφεθεί στην αντιπροσωπεία για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την ευκαιρία αυτή, αναφέρεται σε συζήτηση που είχε με την πρόεδρο της αντιπροσωπείας η οποία διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν υπήρξε προηγούμενη διαβούλευση μ' αυτήν ή με την αντιπροσωπεία της για το θέμα αυτό. Όσον αφορά την παρατήρηση του κ. POETTERING σχετικά με την έλλειψη ομοιομορφίας στον τρόπο που πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες ακροάσεις για τους Επιτρόπους, υπογραμμίζει ότι η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στο τέλος των ακροάσεων αποτελούσε κοινή θέση όλων των προέδρων επιτροπών - ακούει παρέμβαση της κ. PALACIO, η οποία υπογραμμίζει τις παρατηρήσεις της κ. HAUTALA στα θέματα των δυνατοτήτων που προσφέρονται από την εικονοδιάσκεψη. Επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν διαφορές στον τρόπο που οι επιτροπές οργάνωσαν τις ακροάσεις τους για τους υποψηφίους για τις θέσεις των Επιτρόπων - ακούει παρέμβαση του κ. HAARDER, ο οποίος επισημαίνει ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Κοινοβούλιο οργανώνει τις ακροάσεις του. Αυτός είναι ο λόγο για τον οποίον εγκρίνει την αποστολή αντιπροσωπείας στην Ουάσιγκτον στις αρχές του επόμενου χρόνου. Ωστόσο, προς το συμφέρον της καλής διπλωματίας προτείνει να ενημερωθεί για την πρόταση αυτή η αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες - ακούει παρέμβαση του κ. BERTHU ο οποίος συμμερίζεται τις επιφυλάξεις του κ. BARON CRESPO. Κατά την άποψή του δεν είναι σαφές για ποιο λόγο το Κογκρέσσο των Ηνωμένων Πολιτειών, και όχι κάποια άλλα εθνικά κοινοβούλια, να θεωρηθεί ότι αξίζει ιδιαίτερης προσοχής στον τομέα αυτό. Αντιτίθεται στο να συμμετάσχουν οι βουλευτές σε παρόμοια αποστολή και θα προτιμούσε να πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτή με νομικούς της Γενικής Γραμματείας PV\423823EL.doc. 15/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

15 - ακούει παρέμβαση του κ. BLOKLAND, ο οποίος επισημαίνει ότι οι κ.κ. BARON CRESPO και POETTERING έχουν αμφότεροι δίκιο. Θα ήταν ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να συναχθούν μαθήματα από τις ακροάσεις του Κογκρέσου, αλλά παρόμοια αποστολή δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί χωρίς τη συμμετοχή της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες - ακούει παρέμβαση του κ. PUERTA, ο οποίος υπογραμμίζει ότι κατά την άποψή του οι ακροάσεις των υποψηφίων για τις θέσεις των Επιτρόπων σημείωσαν βελτίωση σε σχέση με εκείνες του Δεν είναι πεπεισμένος ότι θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα από τους αμερικανούς και αντιτίθεται ζωηρά στην εισαγωγή του αμερικανικού στιλ ερωτηματολογίου - ακούει παρέμβαση του κ. POETTERING ο οποίος υπενθυμίζει ότι η πρότασή του δεν αποσκοπούσε στη βελτίωση των ακροάσεων στο Κοινοβούλιο των υποψηφίων για τις θέσεις των Επιτρόπων. Επαναλαμβάνει την παρατήρησή του σχετικά με την έλλειψη εναρμόνισης που, κατά το παρελθόν, χαρακτήρισε την διοργάνωση των ακροάσεων. Αναγνωρίζει ωστόσο ότι πριν ληφθεί απόφαση θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα με την πρόεδρο της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες - αποφασίζει ότι, πριν ληφθεί απόφαση για την πρόταση αυτή, να ζητηθεί η γνώμη της προέδρου της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. PV\423823EL.doc. 16/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

16 7. Επιστολές των κ.κ. MARTIN, PODESTÀ και MENDEZ DE VIGO σχετικά με την αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου στη Διάσκεψη COSAC που θα πραγματοποιηθεί στις Οκτωβρίου 2000 στις Βερσαλλίες πρόγραμμα συνεδρίασης - λαμβάνει υπό σημείωση τα ακόλουθα έγγραφα: επιστολή με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2000 προς την Πρόεδρο από τους κ.κ. MARTIN και PODESTÀ, Αντιπροέδρους επιφορτισμένους με τις σχέσεις με τα εθνικά κοινοβούλια, σχετικά με τη σύνθεση της αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου στην 23η συνεδρίαση της COSAC που θα πραγματοποιηθεί στις Βερσαλλίες τον Οκτώβριο η επιστολή συνοδεύεται με το πρόγραμμα της συνεδριάσης (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου 2000 προς την Πρόεδρο από τον κ. MENDEZ DE VIGO, Πρόεδρο της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Σύμβαση που είναι επιφορτισμένη για την κατάρτιση του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, σχετικά με το πρόγραμμα της συνεδρίασης της COSAC (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση της Προέδρου, η οποία προτείνει να εγκρίνει η Διάσκεψη την πρόταση σχετικά με τη σύνθεση της αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου στην 23η συνεδρίαση της COSAC και όσον αφορά τα προβλήματα που θίγονται στην επιστολή του κ. MENDEZ DE VIGO, να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της προπαρασκευαστικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο συνόδου του Οκτωβρίου I στο Στρασβούργο - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος εκφράζει ανάλογες επιφυλάξεις με εκείνες που εξετέθησαν στην επιστολή του κ. MENDEZ DE VIGO, κυρίως όσον αφορά τον έλεγχο της ευρωπαϊκής πολιτικής από τα εθνικά κοινοβούλια. Κρίνει ότι αυτό θα πρέπει να συνδεθεί με την αυξανόμενη ζήτηση για τη δημιουργία δεύτερης βουλής που θα αποτελείται από αντιπροσώπους των εθνικών κοινοβουλίων. Κρίνει ότι το Κοινοβούλιο θα πρέπει να επαγρυπνά και να παραμείνει αντίθετο προς παρόμοια πρόταση PV\423823EL.doc. 17/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

17 - ακούει την Πρόεδρο η οποία αναφέρει ότι το θέμα της δεύτερης βουλής δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της τρέχουσας Διακυβερνητικής Διάσκεψης - ακούει παρέμβαση της κ. HAUTALA η οποία κρίνει ότι ο έλεγχος της ευρωπαϊκής πολιτικής ασκείται από τα εθνικά κοινοβούλια έναντι των αντίστοιχων κυβερνήσεών τους και δεν παραβιάζει τις αρμοδιότητες του Κοινοβουλίου - ακούει παρέμβαση του κ. BLOKLAND ο οποίος επισημαίνει στη Διάσκεψη ότι η ολλανδική Κυβέρνηση εγκρίνει τη δημιουργία δεύτερης βουλής - αποφασίζει να εγκρίνει την πρόταση των Αντιπροέδρων MARTIN και PODESTÁ σχετικά με τη σύνθεση της αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου στην 23η συνεδρίαση της COSAC η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Οκτωβρίου 2000 στις Βερσαλλίες - λαμβάνει υπό σημείωση το πρόγραμμα της 23ης Διάσκεψης της COSAC και τις επιφυλάξεις του κ. MENDEZ DE VIGO και συνιστά να αναφερθούν κατά την προπαρασκευαστική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο συνόδου του Οκτωβρίου Ι στο Στρασβούργο. PV\423823EL.doc. 18/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

18 8. Ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων - λαμβάνει υπό σημείωση τα ακόλουθα έγγραφα: το παράρτημα στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Τάμπερε του Οκτωβρίου 1999 σχετικά με τη σύνθεση και τη μέθοδο εργασίας της Διάσκεψης που είναι επιφορτισμένη να συντάξει το Χάρτη (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) σημείωμα για τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα κατάρτισης του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση της Προέδρου, η οποία αναφέρεται στις γενικές γραμμές του χρονοδιαγράμματος που θα οδηγήσει στην διακήρυξη του Χάρτη από τους Προέδρους του Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Νίκαιας που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. Η Πρόεδρος διευκρινίζει ότι θα πρέπει να αναφερθεί ότι η έκθεση του Κοινοβουλίου για το Χάρτη, που θα εγκριθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου συνόδου του Νοεμβρίου ΙΙ, θα πρέπει να έχει τη μορφή έκθεσης σύμφωνης γνώμης - ακούει παρέμβαση του κ. BLOKLAND, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Χάρτης εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία, ώστε καμία πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη όσον αφορά τις ψήφους υπέρ και τις ψήφους κατά. Δεν είναι ικανοποιημένος με τη διαδικασία αυτή που θεωρεί λανθασμένη από πολιτική άποψη και επιζήμια για το καθεστώς του εγγράφου που θα εγκριθεί - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος επισημαίνει ότι εάν η διαδικασία έγκρισης του Χάρτη δεν ήταν τέλεια, ωστόσο ήταν αποδοτική. Κρίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για την κατάρτιση σημαντικών κοινοτικών εγγράφων στο μέλλον. Ενημερώνει τη Διάσκεψη ότι η πολιτική του ομάδα είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια PV\423823EL.doc. 19/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

19 της τελευταίας εβδομάδας για το κείμενο του Χάρτη. Η ομάδα είναι επί του παρόντος σε θέση να εγκρίνει ανεπιφύλακτα το έγγραφο. Εγκρίνει το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία έγκρισης του Χάρτη όπως εξετέθησαν από την Πρόεδρο, αλλά επισημαίνει ότι εάν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μπιαρίτς τροποποιήσει το Χάρτη θα πρέπει να επανασυγκληθεί η Διάσκεψη - ακούει παρέμβαση του κ. POETTERING, ο οποίος συμφωνεί ότι η Διάσκεψη εργάσθηκε πολύ καλά κατά τη διάρκεια των 9 μηνών και αποδείχθηκε αξιόλογο φόρουμ για την κατάρτιση σημαντικών εγγράφων. Επισημαίνει ότι η ομάδα ΕΛΚ- ΕΔ είναι ικανοποιημένη με την τελική διατύπωση του Χάρτη. Το Κοινοβούλιο δεν έχει άλλη επιλογή από το να εγκρίνει έκθεση τύπου "σύμφωνης γνώμης" όταν ο Χάρτης θα εξετασθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου συνόδου του Νοεμβρίου ΙΙ - ακούει παρέμβαση της κ. ΗΑUTALA, η οποία εγκρίνει τη μέθοδο και το χρονοδιάγραμμα όπως εξετέθησαν από την Πρόεδρο. Συμφωνεί ότι η Διάσκεψη αποτελεί καινοτομία για την κατάρτιση κειμένου Συνθήκης. Εκφράζει το ερώτημα εάν η Διάσκεψη θα πρέπει να επανασυγκληθεί σε περίπτωση που το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Νίκαιας αποφάσιζε ότι δεν είναι δεσμευτική από πολιτική άποψη. Κρίνει ότι υφίσταται ένα ερωτηματικό για την Επιτροπή Συνταγματικών Θεμάτων: το θέμα είναι το κατά πόσον οι κ.κ. DUFF και VOGGENHUBER θα είναι εισηγητές για την έκθεση που το Κοινοβούλιο πρέπει να εγκρίνει κατά τη διάρκεια της περιόδου συνόδου του Νοεμβρίου ΙΙ - εγκρίνει τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για το Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, κυρίως δε το γεγονός ότι η έκθεση του Κοινοβουλίου, η οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της περιόδου συνόδου του Νοεμβρίου II, θα λάβει τη μορφή έκθεσης σύμφωνης γνώμης. PV\423823EL.doc. 20/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

20 9. Ανταλλαγή απόψεων για την ενδεχόμενη ακρόαση υποψηφίων για τη θέση του του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων - λαμβάνει υπό σημείωση επιστολή του κ. BARON CRESPO με ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με τον ορισμό Αντιπροέδρου για την ΕΤΕ (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος επισημαίνει ότι, μετά από την πρόσφατη αμφισβήτηση όσον αφορά πρόταση διορισμού στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΕ, θα έπρεπε να εξετασθεί το πρόβλημα των ακροάσεων των υποψηφίων - αποφασίζει να προβεί σε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια προσεχούς συνεδρίασης. PV\423823EL.doc. 21/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

21 10. Προτάσεις απόφασης χωρίς συζήτηση Επιστολή της κ. PALACIO VALLELERSUNDI σχετικά με την πραγματοποίηση του φόρουμ Εσωτερική Αγορά στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2000 στο Ημικύκλιο του Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες - λαμβάνει υπό σημείωση τρεις επιστολές, με ημερομηνία 6 και 27 Ιουλίου και 8 Σεπτεμβρίου 2000, της κ. PALACIO VALLELERSUNDI, Προέδρου της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς, για το προαναφερθέν θέμα (PE /ΠΡΟΕΔΡ., PE /ΠΡΟΕΔΡ. + Παρ. PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - αποφασίζει, χωρίς συζήτηση, να εγκρίνει την πραγματοποίηση στο χώρο του Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, Φόρουμ Εσωτερικής Αγοράς στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2000 (έως τις 11 μ.μ.) υπό την αιγίδα της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς, της Γαλλικής Προεδρίας, του Συμβουλίου και της Επιτροπής, υπό την επιφύλαξη ότι το Προεδρείο θα εγκρίνει τη χρησιμοποίηση του Ημικυκλίου. PV\423823EL.doc. 22/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

22 10.2. Επιστολή του κ. DI PIETRO σχετικά με την οργάνωση της δεύτερης συνάντησης διακοινοβουλευτικού διαλόγου με το Εθνικό Κογκρέσο της Χιλής, καθώς επίσης για επίσκεψη στη Βολιβία - λαμβάνει υπό σημείωση την προαναφερθείσα επιστολή, του κ. DI PIETRO, Προέδρου της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τη Νότιο Αμερική και το Mercosur (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - αποφασίζει, χωρίς συζήτηση, να προσκαλέσει τον κ. DI PIETRO να προσθέσει την επίσκεψη αυτή στο ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων των διακοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών για το έτος PV\423823EL.doc. 23/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

23 10.3. Επιστολή της κ. THEATO με την οποία ζητείται να επιτραπεί σε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού να πραγματοποιήσει αποστολή για την εξέταση του προβλήματος της τελωνειακής απάτης - λαμβάνει υπό σημείωση την προαναφερθείσα επιστολή της κ. THEATO, Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - λαμβάνει υπό σημείωση, χωρίς συζήτηση, και υπό την προϋπόθεση ότι αυτό αποκλείει την είσοδο στην επικράτεια της Ελβετίας, πρόταση της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού να αποσταλεί η αντιπροσωπεία στα γερμανοαυστριακο-ελβετικά σύνορα στο πλαίσιο των εργασιών της σχετικά με την τελωνειακή απάτη. PV\423823EL.doc. 24/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

24 11. Επιστολή του κ. NAPOLITANO με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2000 με την οποία ζητείται η έγκριση για τον ορισμό συνεισηγητών για την εκπόνηση της έκθεσης με θέμα την κατανομή των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - λαμβάνει υπό σημείωση την προαναφερθείσα επιστολή του κ. NAPOLITANO, προέδρου της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) - ακούει τις παρεμβάσεις του κ. BLOKLAND, της κ. HAUTALA και του κ. POETTERING, οι οποίοι εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους όσον αφορά τη δυνατότητα να εγκρίνει το Κοινοβούλιο έκθεση για το θέμα αυτό την παρούσα στιγμή - ακούει παρέμβαση του κ. BARON CRESPO, ο οποίος υπενθυμίζει ότι η απόφαση για την κατάρτιση έκθεσης όσον αφορά την κατανομή των εδρών στο Κοινοβούλιο συνέβαλε στη διευκόλυνση της έγκρισης της έκθεσης LEINEN/ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ για τη Διακυβερνητική Διάσκεψη. Εύχεται θερμά να εξετάσει το θέμα αυτό το Κοινοβούλιο διότι διαφορετικά η μέριμνα για τον καθορισμό της σύνθεσης του Κοινοβουλίου θα αφεθεί στο Συμβούλιο - εκφράζει επιφυλάξεις όσον αφορά τη σκοπιμότητα κατάρτισης την παρούσα στιγμή έκθεσης για την κατανομή των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - αποφασίζει να μην εγκρίνει στην Επιτροπή Συνταγματικών Θεμάτων να ορίσει δύο συνεισηγητές για την κατάθεση έκθεσης σχετικά με την κατανομή των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. PV\423823EL.doc. 25/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

25 12. Διάφορα και επείγοντα θέματα Μελέτη σχετικά με την εθνική νομοθεσία και πρακτική σε σχέση με την πρόσβαση στην ενημέρωση - ακούει παρέμβαση του κ. POETTERING, ο οποίος ερωτά εάν παρόμοια μελέτη είναι διαθέσιμη επί του παρόντος - ακούει παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος αναφέρει ότι η μελέτη είναι επί του παρόντος διαθέσιμη και ότι θα διανεμηθεί χωρίς καθυστέρηση στους προέδρους των πολιτικών ομάδων. PV\423823EL.doc. 26/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

26 13. Σημεία προς ενημέρωση - λαμβάνει υπό σημείωση τα ακόλουθα έγγραφα: επιστολή του κ. BARON CRESPO με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με τις τροποποιήσεις στη σύνθεση των αντιπροσωπειών και των επιτροπών (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή του κ. BARON CRESPO με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με δύο ορισμούς της Ομάδας ΕΣΚ στη Συνέλευση Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή του κ. ΦΩΛΙΑ με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με την έκθεση της 4ης Διακοινοβουλευτικής Διάσκεψης της Αρκτικής Περιοχής που πραγματοποιήθηκε στην Φινλανδία στις 27, 28 και 29 Αυγούστου 2000 (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή της κ. D'ALIMONTE με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με τις τροποποιήσεις στη σύνθεση των αντιπροσωπειών (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή του Πρέσβη του Μεξικού, με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2000 ο οποίος εκφράζει τη λύπη του διότι δεν είναι σε θέση να παραστεί στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της 5ης Οκτωβρίου 2000 (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή του κ. JENSEN, με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με την αντικατάσταση του κ. CACCIARI, από τον κ. CAVERI (PE /ΠΡΟΕΔΡ.) επιστολή του κ. BARON CRESPO, με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2000, σχετικά με τις τροποποιήσεις στη σύνθεση των αντιπροσωπειών (PE /ΠΡΟΕΔΡ.). PV\423823EL.doc. 27/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

27 14. Ημερομηνία και τόπος της προσεχούς συνεδρίασης - αποφασίζει να πραγματοποιήσει την επόμενη συνεδρίασή της την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2000, από 3.00 μ.μ. έως 5.30 μ.μ., στο Στρασβούργο. * * * Η συνεδρίαση έληξε στις 5.45 μ.μ., στις 28 Σεπτεμβρίου 2000 * * * PV\423823EL.doc. 28/27 PE /ΠΡΟΕΔΡ.

της συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ.

της συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. PE-5/CP/PV/2001-32 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 Β 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Έγκριση του σχεδίου ημερήσιας διάταξης... 6...

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Έγκριση του σχεδίου ημερήσιας διάταξης... 6... PE-5/ΠΡΟΕΔΡ/PV/2001-15 ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2001 από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. και της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου 2001 από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8.30μ.μ. Κτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2001 από 3 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2001 από 3 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01 PE-5/CP/PV/2001-21 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2001 από 3 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. των συνεδριάσεων της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. των συνεδριάσεων της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 PE-5/CP/PV/2002-10 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και της Τετάρτης 11 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της 18ης Οκτωβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της 18ης Οκτωβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01 PE-5/CP/PV/2001-26 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της 18ης Οκτωβρίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, αίθουσα 6 B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2002 από ώρα έως ώρα Κτίριο Louise WEISS Αίθουσα R 1,1.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2002 από ώρα έως ώρα Κτίριο Louise WEISS Αίθουσα R 1,1. PE-5/CP/PV/2002-20 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2002 από ώρα 14.30 έως ώρα 17.00. Κτίριο Louise WEISS Αίθουσα R 1,1 Στρασβούργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της. Πέμπτης, 6 Ιουνίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri Spaak Αίθουσα 6 B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της. Πέμπτης, 6 Ιουνίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri Spaak Αίθουσα 6 B 01 PE-5/CP/PV/2002-18 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της Πέμπτης, 6 Ιουνίου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri Spaak Αίθουσα 6 B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και της Πέμπτης, 13 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 7 Οκτωβρίου 2010 PE-7/CPG/PV/2010-29 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της έκτακτης συνεδρίασης της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2010 Κτήριο PHS, Αίθουσα 6 B01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ PV\834100.doc PE446.962/CPGv01-00 Eνωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της. Τετάρτης 16 Ιουνίου 2004 από τις 5.15 μ.μ. έως 6.45 μ.μ. Κτίριο Paul-Henri SPAAK- Αίθουσα 6 B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της. Τετάρτης 16 Ιουνίου 2004 από τις 5.15 μ.μ. έως 6.45 μ.μ. Κτίριο Paul-Henri SPAAK- Αίθουσα 6 B 01 PE-5/CPG/PV/2004-16 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2004 από τις 5.15 μ.μ. έως 6.45 μ.μ. Κτίριο Paul-Henri SPAAK- Αίθουσα 6 B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και της συνεδρίασης της Πέμπτης 16 Μαΐου 2002

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης. της Πέμπτης 15 Απριλίου 2004 ώρα έως Κτίριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6 B 01.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης. της Πέμπτης 15 Απριλίου 2004 ώρα έως Κτίριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6 B 01. PV CPG 15-04-2004 PE-5/CPG/PV/2004-12 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 15 Απριλίου 2004 ώρα 15.00 έως 17.30 Κτίριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6 B 01 Bρυξέλλες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΕ-ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1 ΠΡΟΟΙΜΙΟ Κατά τη συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες στις 8 Νοεμβρίου 2006, οι Πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2001 από τις 3.05 μ.μ. έως τις 5.15 μ.μ.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2001 από τις 3.05 μ.μ. έως τις 5.15 μ.μ. PE-5/CP/PV/2001-11 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2001 από τις 3.05 μ.μ. έως τις 5.15 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri Spaak, αίθουσα 6 B 01 BΡΥΞΕΛΛΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2004 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2004 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6B 01 PE-5/CPG/PV/2004-04 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2004 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK Αίθουσα 6B 01 Βρυξέλλες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 11 Φεβρουαρίου 2013 (OR. en) 5752/1/13 REV 1 FIN 44 PE-L 4

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 11 Φεβρουαρίου 2013 (OR. en) 5752/1/13 REV 1 FIN 44 PE-L 4 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, Φεβρουαρίου 203 (OR. en) 5752//3 REV FIN 44 PE-L 4 ΣΗΜΕΙΩΜΑ της: προς: Θέμα: Επιτροπής Προϋπολογισμού την Επιτροπή των Μόνιμων Αντιπροσώπων / το Συμβούλιο Απαλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 01/00 ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2000 Στρασβούργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση του σχεδίου ημερήσιας διάταξης... 3 2. Έγκριση των πρακτικών των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 PE-5/CP/PV/2002-12 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2002 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Paul-Henri SPAAK, Αίθουσα 6B 01 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και της συνεδρίασης της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου 2001 από 2.30 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R1, 1

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου 2001 από 2.30 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R1, 1 PE-5/CP/PV/2001-25 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου 2001 από 2.30 μ.μ. έως 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R1, 1 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 4.8.2011 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 229/1 II (Ανακοινώσεις) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ. Βρυξέλλες. EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL. της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ. Βρυξέλλες. EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL. της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις PE-7/BUR/PV/2011-03 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισµένων των θυρών στις 09-02-2011 Κτήριο Paul-Henri Spaak Αίθουσα 6B001 - - - Βρυξέλλες PV\859029.doc PE457.884/ΠΡΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αθήνα, 22 Μαρτίου 2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που υπεβλήθη από τη συµπροεδρία της οµάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R 1, 1

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R 1, 1 PE-5/CP/PV/2001-20 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2001 από τις 3 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS, αίθουσα R 1, 1 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης. της Πέμπτης 22 Ιουλίου 2004 από τις 3.00μ.μ. έως τις 4.00 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1,1

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. της συνεδρίασης. της Πέμπτης 22 Ιουλίου 2004 από τις 3.00μ.μ. έως τις 4.00 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1,1 PE-6/CPG/PV/2004-02 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 22 Ιουλίου 2004 από τις 3.00μ.μ. έως τις 4.00 μ.μ. Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1,1 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 8 Μαΐου 2018 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 8 Μαΐου 2018 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 8 Μαΐου 2018 (OR. en) 8622/18 WTO 110 SERVICES 36 FDI 24 COMER 43 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Προεδρία Συμβούλιο Σχέδιο συμπερασμάτων του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ VI ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΕ

ΙΙΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ VI ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΕ L 348/130 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 24.12.2008 ΙΙΙ (Πράξεις εγκριθείσες δυνάμει της συνθήκης ΕΕ) ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ VI ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ 2008/976/ΔΕΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 2009 Επιτροπή Συνταγµατικών Υποθέσεων ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 2007/2169(INI) 5.9.2007 ΣΧΕ ΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την πρόταση τροποποίησης των διατάξεων της Συνθήκης που αφορούν τη σύνθεση του

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. σύμφωνα με τα άρθρα 212 και 214 του Κανονισμού

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. σύμφωνα με τα άρθρα 212 και 214 του Κανονισμού Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Έγγραφο συνόδου B8-0240/2019 11.4.2019 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ σύμφωνα με τα άρθρα 212 και 214 του Κανονισμού σχετικά με τον αριθμό των διακοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ STOA

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ STOA 5.1.2. ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ STOA ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ THΣ 15ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, - έχοντας υπόψη το άρθρο 25 παράγραφος 2 του Κανονισμού 1, - έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV PE/12/99 ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΠΡΑΚΙΙΚΑ της συνεδρίασης της 27ης Οκτωβρίου 1999 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα 1. Έγκριση του σχεδίου ημερήσιας διάταξης... 3 2. Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία των ερωτήσεων με αίτημα προφορικής απάντησης B8-0019/2019 και B8-0020/2019

Έγγραφο συνόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. εν συνεχεία των ερωτήσεων με αίτημα προφορικής απάντησης B8-0019/2019 και B8-0020/2019 Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Έγγραφο συνόδου B8-0238/2019 9.4.2019 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ εν συνεχεία των ερωτήσεων με αίτημα προφορικής απάντησης B8-0019/2019 και B8-0020/2019 σύμφωνα με το άρθρο 128 παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ (ASEAN)

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ (ASEAN) Γενική Διεύθυνση Εξωτερικών Πολιτικών της Ένωσης ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ (ASEAN) NT\790218EL.doc

Διαβάστε περισσότερα

7597/18 ΔΛ,ΔΛ/γομ/ΔΛ 1 DRI

7597/18 ΔΛ,ΔΛ/γομ/ΔΛ 1 DRI Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 12 Απριλίου 2018 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2015/0907 (APP) 7597/18 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: PE 41 INST 134 FREMP 40 JUR 160 AG 4 Επιτροπή των Μονίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων 26.1.2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σχετικά με μια ετήσια πανευρωπαϊκή συζήτηση στο πλαίσιο της νομοθετικής έκθεσης πρωτοβουλίας σχετικά με τη θέσπιση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με τη STOA

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με τη STOA 5.1.2. ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με τη STOA ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ THΣ 4ης MAΪOΥ 2009 1 ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, - έχοντας υπόψη το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Κανονισμού 2, - έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Συνεισηγητές: Malement Liahosoa (Μαδαγασκάρη) και David Martin

Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου. Συνεισηγητές: Malement Liahosoa (Μαδαγασκάρη) και David Martin ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΚΕ - ΕΕ Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εμπορίου 19.3.2015 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τη

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Κώδικας Δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σύσταση της Ομάδας εργασίας του Προεδρείου σχετικά με τους κώδικες δεοντολογίας προς τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων και το Προεδρείο Κώδικας Δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

13543/17 ΜΑΠ/σα/ΣΙΚ 1 DG G 3 B

13543/17 ΜΑΠ/σα/ΣΙΚ 1 DG G 3 B Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 24 Οκτωβρίου 2017 (OR. en) 13543/17 UD 239 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων / Συμβούλιο αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με το STOA

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με το STOA 5.1.2. ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σχετικά με το STOA ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 4 MAΪΟΥ 2009 Το Προεδρείο, - έχοντας υπόψη το άρθρο 23, παράγραφος 2 του Κανονισμού 1, - έχοντας υπόψη την απόφασή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2012/2020(REG)

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2012/2020(REG) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων 2012/2020(REG) 5.7.2012 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 15, παράγραφος 2, δεύτερο εδάφιο του κανονισμού του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Τροπολογία. Rainer Wieland, György Schöpflin εξ ονόματος της Ομάδας PPE

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Τροπολογία. Rainer Wieland, György Schöpflin εξ ονόματος της Ομάδας PPE 8.12.2016 A8-0344/305 305 Rainer Wieland, György Schöpflin Κεφάλαιο II άρθρο 73 α (νέο) Άρθρο 73δ Άρθρο 73α Διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων 1. Της διαπραγματευτικής ομάδας του Κοινοβουλίου ηγείται ο εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

10329/17 ΘΚ/μκρ 1 DRI

10329/17 ΘΚ/μκρ 1 DRI Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 20 Ιουνίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2016/0186 (COD) 10329/17 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου CODEC

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 1η Σεπτεμβρίου 2008 (OR.fr) 12594/08 CONCL 3

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 1η Σεπτεμβρίου 2008 (OR.fr) 12594/08 CONCL 3 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 1η Σεπτεμβρίου 2008 (OR.fr) 12594/08 CONCL 3 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της: Προεδρίας προς: τις αντιπροσωπίες Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός κανονισμός της Επιτροπής Προϋπολογισμού

Εσωτερικός κανονισμός της Επιτροπής Προϋπολογισμού Ευρωπαϊκά Σχολεία Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αριθ. : 2009-D-185-el-6 Πρωτότυπο : FR Εσωτερικός κανονισμός της Επιτροπής Προϋπολογισμού Εγκριθείς από το Ανώτατο Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 ««««««««««««Έγγραφο συνόδου 2009 15.2.2005 B6-.../2005 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ εν συνεχεία των ερωτήσεων για προφορική απάντηση B6-.../05 και B6-.../05 σύμφωνα με το άρθρο 108, παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2015/2040(INI) Σχέδιο γνωμοδότησης Michael Cramer (PE v01-00)

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2015/2040(INI) Σχέδιο γνωμοδότησης Michael Cramer (PE v01-00) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού 20.3.2015 2015/2040(INI) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ 1-19 Michael Cramer (PE549.387v01-00) σχετικά με τις διαδικασίες και πρακτικές για τις ακροάσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Περιγραφή της κατάστασης της ιακυβερνητικής ιάσκεψης από 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2000 πριν το Ευρωπαϊκό Συµβούλιο της Φέιρα στις 19 και 20 Ιουνίου Elmar

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «I/A» Γενικής Γραμματείας την ΕΜΑ / το Συμβούλιο αριθ. προηγ. εγγρ.:6110/11 FREMP 9 JAI 77 COHOM 34 JUSTCIV 16 JURINFO 4 Θέμα:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «I/A» Γενικής Γραμματείας την ΕΜΑ / το Συμβούλιο αριθ. προηγ. εγγρ.:6110/11 FREMP 9 JAI 77 COHOM 34 JUSTCIV 16 JURINFO 4 Θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 11 Φεβρουαρίου 2001 (14.02) (OR. en) 6387/11 FREMP 13 JAI 101 COHOM 44 JUSTCIV 19 JURINFO 5 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «I/A» της: Γενικής Γραμματείας προς: την ΕΜΑ / το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 1ης Δεκεμβρίου 2009 για τη θέσπιση του εσωτερικού του κανονισμού (2009/882/ΕΕ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 1ης Δεκεμβρίου 2009 για τη θέσπιση του εσωτερικού του κανονισμού (2009/882/ΕΕ) 2.12.2009 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 315/51 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 1ης Δεκεμβρίου 2009 για τη θέσπιση του εσωτερικού του κανονισμού (2009/882/ΕΕ) ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΞΕΔΩΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 17.8.2016 COM(2016) 508 final 2016/0248 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τον καθορισμό της θέσης που πρέπει να λάβει η Ένωση όσον αφορά τις τροποποιήσεις των παραρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 23 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2017/0308 (NLE) 14708/17 ADD 1 TRANS 506 COWEB 137 ELARG 85 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης:

Διαβάστε περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: οργάνωση και λειτουργία Η οργάνωση και η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διέπονται από τον Κανονισμό του. Τα πολιτικά όργανα, οι επιτροπές, οι αντιπροσωπείες και οι πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ 1 ooo ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ Προσωρινή έκδοση P8_TA-PROV(2018)0427 Καθορισμός της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων ***I Νομοθετικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en) Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 30 Οκτωβρίου 2015 (OR. en) 12742/15 LIMITE PUBLIC PV/CONS 50 ECOFIN 748 ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 1 Θέμα: 3413η σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

14166/16 ΧΜΑ/νικ 1 DG G 2B

14166/16 ΧΜΑ/νικ 1 DG G 2B Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 8 Νοεμβρίου 2016 (OR. en) 14166/16 FISC 187 ECOFIN 1014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Με ημερομηνία: 8 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

2. Η Επιτροπή του άρθρου 36 κατά τη συνεδρίασή της στις Μαΐου 2009 έλαβε υπό σημείωση το παρόν έγγραφο.

2. Η Επιτροπή του άρθρου 36 κατά τη συνεδρίασή της στις Μαΐου 2009 έλαβε υπό σημείωση το παρόν έγγραφο. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 28 Μαΐου 2009 (02.06) (OR. en) 10232/1/09 REV 1 ENFOPOL 148 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «Ι/Α» της : Γενικής Γραμματείας του Συμβουλίου προς : την ΕΜΑ / το Συμβούλιο αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1999 2004 Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, ικαιωµάτων του Ανθρώπου, Κοινής Ασφάλειας και Αµυντικής Πολιτικής 26 Νοεµβρίου 2001 PE 302.069/1-10 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ 1-10 ΣΧΕ ΙΟ ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. σχετικά με τη σύναψη της σύμβασης της Μιναμάτα για τον υδράργυρο

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. σχετικά με τη σύναψη της σύμβασης της Μιναμάτα για τον υδράργυρο ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.2.2016 COM(2016) 42 final 2016/0021 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τη σύναψη της σύμβασης της Μιναμάτα για τον υδράργυρο EL EL ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η σύμβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2016/2080(INI)

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2016/2080(INI) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Νομικών Θεμάτων 2016/2080(INI) 23.8.2016 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά με τις δηλώσεις συμφερόντων των μελών της Επιτροπής - κατευθυντήριες γραμμές (2016/2080(INI)) Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

8338/1/15 REV 1 ΕΚΜ/νικ 1 CAB SG

8338/1/15 REV 1 ΕΚΜ/νικ 1 CAB SG Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2016 (OR. en) 8338/1/15 REV 1 POLGEN 61 CODEC 604 PE 84 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Αντιπροσωπίες αριθ. προηγ.

Διαβάστε περισσότερα

SJ DIR 4 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρυξέλλες, 18 Νοεμβρίου 2015 (OR. en) 2011/0901 B (COD) PE-CONS 62/15 JUR 692 COUR 47 INST 378 CODEC 1434

SJ DIR 4 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρυξέλλες, 18 Νοεμβρίου 2015 (OR. en) 2011/0901 B (COD) PE-CONS 62/15 JUR 692 COUR 47 INST 378 CODEC 1434 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Βρυξέλλες, 18 Νοεμβρίου 2015 (OR. en) 2011/0901 B (COD) PE-CONS 62/15 JUR 692 COUR 47 INST 378 CODEC 1434 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Θέμα: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 22 Μαΐου 2017 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 22 Μαΐου 2017 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 22 Μαΐου 2017 (OR. en) XT 21023/17 BXT 31 INF 100 API 73 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Κατευθυντήριες αρχές για τη διαφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 9-IX-2004 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Bρυξέλλες. της συνεδρίασης της Πέμπτης. Κτήριο Paul-Henry SPAAK - Αίθουσα 6B01

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 9-IX-2004 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Bρυξέλλες. της συνεδρίασης της Πέμπτης. Κτήριο Paul-Henry SPAAK - Αίθουσα 6B01 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της Πέμπτης 9-IX-2004 Κτήριο Paul-Henry SPAAK - Αίθουσα 6B01 - - - Bρυξέλλες PE 346.376/CPG PE-6/CPG/PV/2004-03 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. για τη θέσπιση του εσωτερικού κανονισμού της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. για τη θέσπιση του εσωτερικού κανονισμού της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 28.10.2014 COM(2014) 668 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην Πρόταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη θέσπιση του εσωτερικού κανονισμού της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ I. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21.12.2016 COM(2016) 816 final ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Tρέχουσα κατάσταση και πιθανή μελλοντική πορεία όσον αφορά την κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ: Προτάσεις των Ομάδων PPE-DE και PSE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ: Προτάσεις των Ομάδων PPE-DE και PSE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ: Προτάσεις των Ομάδων PPE-DE και PSE ΣΧΕΔΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΡΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ 1 Καταχώρηση των αναφορών: Κάθε αναφορά που υποβάλλεται στο Κοινοβούλιο καταγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL EΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων 3.11.2011 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σχετικά με πιθανή τροποποίηση των διατάξεων του Κανονισμού για την εκλογή των Αντιπροέδρων (άρθρα 13, 15, 17

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισυνάπτεται για τις αντιπροσωπίες σημείωμα της Προεδρίας σχετικά με την πρόταση οδηγίας για τα δικαιώματα των καταναλωτών.

1. Επισυνάπτεται για τις αντιπροσωπίες σημείωμα της Προεδρίας σχετικά με την πρόταση οδηγίας για τα δικαιώματα των καταναλωτών. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 26 Νοεμβρίου 2009 (01.12) (ΟR. en) 16121/09 Διοργανικός φάκελος : 2008/0196 (COD) CONSOM 219 JUSTCIV 238 CODEC 1326 ΣΗΜΕΙΩΜΑ της : Επιτροπή των Μόνιμων Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όσον αφορά τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις

Τροποποίηση του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όσον αφορά τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις P7_TA(2014)0408 Τροποποίηση του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όσον αφορά τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 σχετικά με την τροποποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-7/QUAEST/PV/2012-07 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 07/2012 ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της τακτικής συνεδρίασης που διεξήχθη την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 στις 16.00 Αίθουσα S 3.4 του κτηρίου LOW Στρασβούργο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ( ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΒΔΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2009-2014) ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

PUBLIC /15 ΕΚΜ/σα 1 DG G 2B LIMITE EL. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρυξέλλες, 4 Δεκεμβρίου 2015 (OR. en) 14945/15 LIMITE

PUBLIC /15 ΕΚΜ/σα 1 DG G 2B LIMITE EL. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρυξέλλες, 4 Δεκεμβρίου 2015 (OR. en) 14945/15 LIMITE Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης PUBLIC Βρυξέλλες, 4 Δεκεμβρίου 2015 (OR. en) 14945/15 LIMITE FISC 182 ECOFIN 949 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Προεδρία Συμβούλιο Μέλλον του Κώδικα Δεοντολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 2009 Επιτροπή Ελέγχου των Προϋπολογισμών 2008/2256(DEC) 29.1.2009 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την απαλλαγή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ανασυγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Στρασβούργο. της συνεδρίασης. Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1, 1 PV CPG

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Στρασβούργο. της συνεδρίασης. Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1, 1 PV CPG ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-6/CPG/PV/2004-10 ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης 28-10-2004 Κτήριο Louise WEISS - Αίθουσα R1, 1 - - - Στρασβούργο PV\549715.doc PE 349.399/CPG PE-6/CPG/PV/2004-09

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2079(DEC)

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2014/2079(DEC) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014-2019 Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού 2014/2079(DEC) 2.2.2015 ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ σχετικά µε την απαλλαγή όσον αφορά την εκτέλεση του γενικού προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

Marco Valli, Laura Agea, Fabio Massimo Castaldo, Eleonora Evi εξ ονόματος της Ομάδας EFDD

Marco Valli, Laura Agea, Fabio Massimo Castaldo, Eleonora Evi εξ ονόματος της Ομάδας EFDD 26.3.2019 A8-0182/21 21 Παράγραφος 3 3. εγκρίνει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη συνεννόηση μεταξύ του Προεδρείου και της Επιτροπής Προϋπολογισμών στις 19 Μαρτίου 2019, όσον αφορά τον καθορισμό της αύξησης

Διαβάστε περισσότερα

9975/16 ΓΒ/ακι/ΕΚΜ 1 DRI

9975/16 ΓΒ/ακι/ΕΚΜ 1 DRI Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 10 Ιουνίου 2016 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2015/0906 (COD) 9975/16 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

10667/16 ΠΜ/γπ 1 DGG 2B

10667/16 ΠΜ/γπ 1 DGG 2B Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 27 Ιουνίου 2016 (OR. en) 10667/16 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Αντιπροσωπίες FSTR 35 FC 29 REGIO 42 SOC 434

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL. Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού 1.3.2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σχετικά με τον έλεγχο του μητρώου και της σύνθεσης των ομάδων εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής (2015/2319(INI))

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός κανονισμός της Μικτής Παιδαγωγικής Επιτροπής

Εσωτερικός κανονισμός της Μικτής Παιδαγωγικής Επιτροπής Ευρωπαϊκά Σχολεία Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Γενική Γραμματεία Αριθ. : 2009-D-295-el-6 Πρωτότυπο : FR Εσωτερικός κανονισμός της Μικτής Παιδαγωγικής Επιτροπής Εγκριθείς από το Ανώτατο Συμβούλιο κατά

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα.

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα

6052/16 ΔΑ/γπ 1 DG C 2A

6052/16 ΔΑ/γπ 1 DG C 2A Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 15 Φεβρουαρίου 2016 (OR. en) 6052/16 COEST 30 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου με ημερομηνία: 15 Φεβρουαρίου 2016 Αποδέκτης:

Διαβάστε περισσότερα

15520/08 ΣΜ/νμ 1 DGH4

15520/08 ΣΜ/νμ 1 DGH4 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 14 Νοεμβρίου 2008 (19.11) (OR. en) 15520/08 PROCIV 169 COCON 33 COSDP 1016 DEVGEN 217 ENV 799 FORETS 64 ONU 97 RECH 346 RELEX 887 SAN 256 TELECOM 188 ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-6/QUAEST/PV/2006-06 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 6/2006 ΟΙ ΚΟΣΜΗΤΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης της 17 ης Μαΐου 2006 στις 15.00 Αίθουσα S 3.4 Κτήριο Louise Weiss (LOW) ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. πρότασης ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. πρότασης ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της πρότασης ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη θέση που θα λάβει η Ένωση στην Επιτροπή GNSS Ευρωπαϊκής Ένωσης/Ελβετίας η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PE-7/QUAEST/PV/2012-04 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ PV 04/2012 ΤΟ ΣΩMA TΩN KOΣMHTOΡΩN ΠΡΑΚΤΙΚΑ της τακτικής συνεδρίασης της Πέµπτης, 19 Απριλίου 2012 στις 15.00 Αίθουσα S 3.4 του Κτιρίου LOW Στρασβούργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

15-18 Ιουλίου 2019 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

15-18 Ιουλίου 2019 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2019 2024 Έγγραφο συνόδου ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 15-18 Ιουλίου 2019 ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 17/07/19 EL Ενωμένη στην πολυμορφία EL Κατάλογος των διαδικασιών Εκτός από τις περιπτώσεις που το Κοινοβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή δήλωση σχετικά με τη διαδικασία απαλλαγής και την ημερομηνία έγκρισης των οριστικών λογαριασμών της ΕΕ:

Κοινή δήλωση σχετικά με τη διαδικασία απαλλαγής και την ημερομηνία έγκρισης των οριστικών λογαριασμών της ΕΕ: Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 9 Ιουλίου 2018 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2016/0282/A(COD) 10800/18 ADD 1 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «Ι/A» Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων

Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων Άρθρο 1 Κατευθυντήριες αρχές Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους οι βουλευτές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 24.7.2014 COM(2014) 491 final 2014/0225 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη θέση που πρέπει να υιοθετηθεί, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά την πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

13265/16 ΤΤ/μκ/ΚΚ 1 DGG 2B

13265/16 ΤΤ/μκ/ΚΚ 1 DGG 2B Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 21 Οκτωβρίου 2016 (OR. en) 13265/16 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ «Ι/A» Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου FIN 650 FSTR 70 FC 63 REGIO 91 AGRIFIN

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Νομικών Θεμάτων 9.5.2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ (0011/2016) Θέμα: Αρχές που ισχύουν σε υποθέσεις ασυλίας Η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων, έχοντας υπόψη τα άρθρα 7,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 8.4.2016 COM(2016) 183 final 2016/0094 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τη θέση που πρέπει να ληφθεί, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά το διεθνές

Διαβάστε περισσότερα

9317/17 ΚΑΛ/ακι/ΜΙΠ 1 D 2A

9317/17 ΚΑΛ/ακι/ΜΙΠ 1 D 2A Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 19 Μαΐου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2016/0190 (CNS) 9317/17 JUSTCIV 113 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Προεδρία αριθ. προηγ. εγγρ.: WK 5263/17 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. σχετικά με την τριμερή κοινωνική σύνοδο κορυφής για την ανάπτυξη και την απασχόληση

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. σχετικά με την τριμερή κοινωνική σύνοδο κορυφής για την ανάπτυξη και την απασχόληση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.10.2013 COM(2013) 740 final 2013/0361 (APP) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με την τριμερή κοινωνική σύνοδο κορυφής για την ανάπτυξη και την απασχόληση EL EL 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αριθ. L 329/34 Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκων Κοινοτήτων 30. 12. 93 ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 6ης Δεκεμβρίου 1993 για τις λεπτομέρειες άσκησης του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 31 Οκτωβρίου 2017 (OR. en) 13432/17 SPORT 78 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων / Συμβούλιο αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες η αποχαρακτηρισμένη έκδοση του προαναφερόμενου εγγράφου.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες η αποχαρακτηρισμένη έκδοση του προαναφερόμενου εγγράφου. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 9 Φεβρουαρίου 2018 (OR. en) 11314/02 DCL 1 COASI 20 CIREFI 48 WTO 92 AΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ του εγγράφου: ST11314/02 RESTREINT UE/EU RESTRICTED Με ημερομηνία: 30 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Bρυξέλλες, 14 Μαρτίου 2002 (18.03) (OR. en) CONV 9/02. ΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προεδρείου

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Bρυξέλλες, 14 Μαρτίου 2002 (18.03) (OR. en) CONV 9/02. ΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προεδρείου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Bρυξέλλες, 14 Μαρτίου 2002 (18.03) (OR. en) CONV 9/02 ΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του : Προεδρείου προς : τη Συνέλευση Θέµα : Σηµείωµα για τις µεθόδους εργασίας Το επισυναπτόµενο

Διαβάστε περισσότερα