ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ"

Transcript

1 ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!! Πατήστε το link Δημιουργία Συμπλήρωση φόρμας για δημιουργία Ιστοσελίδας Επιλέξτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει για το site σας Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας Δείτε το site σας έτοιμο στις σελίδες του Market-Place

2 Δημιουργία Βρισκόμαστε στην ιστοσελίδα του Market-place. Στο πάνω μέρος της σελίδα υπάρχει ένα μενού μόνιμα. Για να φτιάξετε το site σας πατήστε το link Δημιουργία. Συμπλήρωση φόρμας για δημιουργία Ιστοσελίδας Σε αυτή την φόρμα συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας. Πατώντας πάνω στο κάθε πεδίο, σε αυτή την φόρμα εγγραφής, υπάρχει αναλυτική περιγραφή για το τι πρέπει να συμπληρώσετε στο συγκεκριμένο πεδίο,όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

3 Ξεκινώντας να συμπληρώνουμε την φόρμα. Τα πρώτα πεδία που εμφανίζονται είναι τα ακόλουθα Όνομα Χρήστη: Συμπληρώνετε σαν username, ένα ψευδώνυμο, το οποίο πρέπει να το θυμόσαστε εύκολα για να το συμπληρώσετε όποτε σας ζητηθεί από την ιστοσελίδα. Διεύθυνση Συμπληρώνετε ένα για να μπορεί το marketplace να σας στέλνει ενημερώσεις σχετικά με την ιστοσελίδα σας. Το αυτό πρέπει να το παρακολουθείτε τακτικά. Δεν είναι απαραίτητο να έχει σχέση με το της εταιρείας ή του καταστήματος που έχετε. Κωδικός: Συμπληρώνετε τον κωδικό με τον οποίο θέλετε να μπαίνετε στον λογαριασμό σας. Επιλέξτε Θέμα Στην ενότητα Επιλογή Εμφάνισης βλέπετε μια λίστα με τις κατηγορίες θεμάτων. Πατώντας πάνω στην κατηγορία θεμάτων εμφανίζονται τα διαθέσιμα θέματα. Το κάθε θέμα περιλαμβάνει μια μικρή εικόνα και την περιγραφή του για να σας διευκολύνει στην επιλογή. Μόλις επιλέξουμε την εμφάνιση που θέλουμε πατάμε το κουμπί Επόμενο.

4 Στοιχεία Επιχείρησης Η φόρμα εισαγωγής στοιχείων είναι χωρισμένη σε 9 ενότητες, ανάλογα με το σκοπό τους. Περιγραφή Επωνυμία: Συμπληρώνεται το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται στην σελίδα σας Η επιχείρησή μας: Συμπληρώνεται μια περιγραφή για την επιχείρησή σας.

5 Στοιχεία Επιχείρησης Κατηγορία Επαγγέλματος : Επιλέγετε μέσα από τις κατηγορίες το είδος της επιχείρησης ή του καταστήματος που διατηρείτε. Αρχικά φαίνονται οι γενικές κατηγορίες. Πατώντας το σύμβολο του + εμφανίζονται οι υποκατηγορίες για περισσότερη εξειδίκευση. Τηλέφωνα Επιχείρησης : Εισάγετε τα τηλέφωνα της επιχείρησής σας. Μπορείτε να βάλετε όσα επιθυμείτε,πατώντας το κουμπί Προσθήκη. Fax Επιχείρησης : Εισάγετε τα fax της επιχείρησής σας. Μπορείτε να βάλετε όσα επιθυμείτε,πατώντας το κουμπί Προσθήκη. Site : Εισάγετε το url της ιστοσελίδας, αν έχετε. Αλλιώς αφήνετε το πεδίο κενό. επικοινωνίας επιχείρησης: Εισάγετε το της επιχείρησής σας ώστε να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι μαζί σας.

6 Τοποθεσία Επιχείρησης Στη ενότητα τοποθεσία επιχείρησης μπορείτε να εισάγετε, αν το επιθυμείτε την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Διεύθυνση : Εισάγετε την διεύθυνση της επιχείρησής σας, εφόσον το επιθυμείτε. Αλλιώς αφήνετε το πεδίο κενό. Περιοχή : Εισάγετε την περιοχή της επιχείρησής σας, εφόσον το επιθυμείτε. Αλλιώς αφήνετε το πεδίο κενό. Τ.Κ : Εισάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα της επιχείρησής σας, εφόσον το επιθυμείτε. Αλλιώς αφήνετε το πεδίο κενό. Χάρτης : Με την βοήθεια του χάρτη εντοπίζετε την τοποθεσία της επιχείρησης σας και τοποθετείτε κατάλληλα τον κέρσορα.

7 Media Στην ενότητα των Media εισάγετε to λογότυπο της επιχείρησης, εικόνες από την επιχείρησής σας, video spot, και εικόνες για το κινούμενο banner. Αναλυτικότερα: Logo Επιχείρησης : Εισάγετε το λογότυπο της επιχείρησής σας. Πατάτε το κουμπί επιλογή αρχείου, βρίσκετε το αρχείο εικόνας στον υπολογιστή σας και έπειτα πατάτε Upload. Εικόνες : Σε αυτό το πεδίο μπορείτε να εισάγετε μέχρι 6 φωτογραφίες από την επιχείρησή σας πχ (έργα, ενδεικτικά προϊόντα κλπ). Αν δεν έχετε κάποιες φωτογραφίες,αφήστε το πεδίο κενό. Video : Στο πεδίο αυτό μπορείτε να εισάγετε στην ιστοσελίδα σας κάποιο διαφημιστικό σποτάκι που ίσως έχετε συμπληρώνοντας το url του video από το youtube που το έχετε ανεβάσει. Αρχεία : Στο πεδίο αυτό μπορείτε να ανεβάσετε κάποιο προσπέκτους ή διαφημιστικό φυλλάδιο. Εικόνες για κινούμενο banner: Στο πεδίο αυτό μπορείτε να ανεβάσετε ανιπροσωπευτικές φωτογραφίες της επιχείρησής σας ή κάποια διαφημιστικά banner ώστε να εμφανίζονται στην θέση του κινούμενου banner στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 6 φωτογραφίες.

8 Τίτλοι Μενού Στο σημείο αυτό μπορείτε να αλλάξετε το λεκτικό το οποίο θα εμφανίζεται σε κάθε πεδίο του menu. Social Media Στα πεδία των social media μπορείτε να εισάγετε τα url των σελίδων που έχετε σε κάθε social site. Αν δεν έχετε σελίδες τότε αφήστε τα πεδία κενά.

9 Στοιχεία Πληρωμών Στο πεδίο αυτό δηλώνετε το το οποίο έχετε συνδέσει με το paypal. Αν δεν έχετε προϊόντα προς πώληση τότε απλά βάλτε το σας. Προχωρημένες Επιλογές Στα πεδία αυτά μπορείτε να επιλέξετε κάποιες extra επιλογές για την σελίδα σας

10 Θέματα Αν έχετε επιλέξει θέμα παραβλέψτε αυτό το βήμα. Αν όμως δεν έχετε επιλέξει ή επεξεργάζεστε κ νέου το προφίλ σας μπορείτε να επιλέξετε θέμα από αυτό το σημείο. Πατάτε το κουμπί Δημιουργία νέας Ιστοσελίδας Αφού έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έχετε πατήσει το κουμπί Δημιουργία νέας Ιστοσελίδας, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα σας.

11 Επεξεργασία Ιστοσελίδας Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας και να εισάγετε το συνθηματικό σας. Στην ιστοσελίδα σας βλέπετε όλα τα στοιχεία που έχετε εισάγει και επίσης και περιεχόμενο που δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημα ώστε να έχετε μια πρώτη δομή για καλύτερη εμφάνιση του site σας. Σε κάθε τεστ περιεχόμενου στο site σας, υπάρχει ένα link Επεξεργασία. Πατώντας το link μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενό σας, να προσθέσετε εικόνα, βίντεο κλπ. Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας Αφού έχετε φτιάξει το site σας όπως επιθυμείτε, για να εμφανιστεί στις σελίδες του Market-Place θα πρέπει να αγοράσετε πακέτο φιλοξενίας. Πατώντας το link Φιλοξενία Site στην σελίδα του Market-Place, επιλέγετε το πακέτο που σας ταιριάζει και το αγοράζετε. Με το που γίνει η πληρωμή ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και εμφανίζεστε πλέον σε κάθε σελίδα του Market-Place.

12

13 Δείτε το site σας έτοιμο στις σελίδες του Market-Place

14 Διαχείριση της Ιστοσελίδας Διαχείριση του site σας. Μόλις συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο site σας θα δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας ένα μαύρο μενού που περιέχει όλες τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε στην ιστοσελίδα σας. Μετάβαση στην Ιστοσελίδα Με το link αυτό επιστρέφετε πάντα στην αρχική σελίδα του site σας. Επεξεργασία Λογαριασμού Με το πάτημα του link αυτού ανοίγει μια φόρμα για την επεξεργασία του λογαριασμού σας, δηλ το σας και τον κωδικό πρόσβασή σας. Επεξεργασία στοιχείων Πατώντας το link αυτό οδηγούμαστε στην αρχική φόρμα στοιχείων για να επεξεργαστούμε τα στοιχεία που έχουμε εισάγει.

15 Προσθήκη Νέου Πατώντας αυτό το link εμφανίζεται μπροστά σας η φόρμα για την δημιουργία Νέου /Ανακοίνωσης. Εισάγετε τίτλο, εικόνα, κείμενο και βίντεο αν επιθυμείτε και πατάτε Αποθήκευση.

16 Προσθήκη Προϊόντος Για να προσθέσετε ένα προϊόν πατάτε το link Προσθήκη Προϊόντος, συμπληρώνετε τον τίτλο του προϊόντος, προσθέτετε εικόνα και περιγραφή και έπειτα εισάγετε την τελική τιμή πώλησής του.

17 Επεξεργασία / Διαγραφή Περιεχομένου Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ότι περιεχόμενο έχετε φτιάξει μέχρι τώρα πατάτε το link Επεξεργασία / Διαγραφή Περιεχομένου. Εμφανίζεται ένας πίνακας με όλο το περιεχόμενο που υπάρχει στο site σας αυτή την στιγμή. Στον πίνακα εμφανίζεται ο τίτλος του κειμένου, το είδος του, αν είναι δηλ. Προϊόν ή Νέο, και 2 link, ένα για Διαγραφή και ένα για Επεξεργασία. Πατώντας τα κάνετε τις αντίστοιχες ενέργειες. Αναλυτικές Οδηγίες Στο link αυτό μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή αναλυτικές οδηγίες για την διαχείριση του site σας. Αναφορές Παραγγελιών Στο link αυτό μπορείτε να δείτε τις παραγγελίες προϊόντων που έχουν γίνει από το Market-Place και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται (Completed, Pending.. κλπ)

18 Αν έχετε απορίες για το οτιδήποτε συμβουλευτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις στο Market-Place ή στείλτε μας στο

Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες

Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες Δημιουργία ιστοσελίδας με Wordpress - Βασικές λειτουργίες Περιεχόμενα Εγγραφή και αρχικές ρυθμίσεις Διαχείριση Ιστοσελίδας Δημιουργία Menu Δημιουργία σελίδας Δημιουργία Αρχικής Σελίδας Δημιουργία Άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας Υπηρεσία Ανάρτησης και διαχείρισης Γραπτών Εργασιών Οδηγίες χρήσης για τους φοιτητές ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 11 Σελίδα 2 από

Διαβάστε περισσότερα

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0 SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 2.0 Περιεχόμενα 1. Οδηγίες πρόσβασης... 3 2. Οδηγίες Σχεδιασμού Website... 4 2.1. Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Η περίπτωση του WordPress. KΕΠΛΗΝΕΤ ΣΕΡΡΩΝ (Παραχώρηση διαφανειών Βασίλης Εφόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής)

Η περίπτωση του WordPress. KΕΠΛΗΝΕΤ ΣΕΡΡΩΝ (Παραχώρηση διαφανειών Βασίλης Εφόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής) Η περίπτωση του WordPress KΕΠΛΗΝΕΤ ΣΕΡΡΩΝ (Παραχώρηση διαφανειών Βασίλης Εφόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής) Θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα για την μονάδα μου. Πώς ξεκινάω; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. Οδηγός Διαχειριστή Το m-learning Toolkit είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει η δυνατότητα της πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείτε τα δείτε βιντεάκι με τη διαδικασία εδώ: http://www.greektuts.net/greek-in-joomla/

Μπορείτε τα δείτε βιντεάκι με τη διαδικασία εδώ: http://www.greektuts.net/greek-in-joomla/ 1) Εμφάνιση ιστοσελίδας Ανοίγουμε το πρόγραμμα πλοήγησης (Firefox, Chrome, Internet Explorer κτλ) και στη γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογούμε τη διεύθυνση http://localhost ή http://127.0.0.1. Αν δεν βλέπουμε

Διαβάστε περισσότερα

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Moneyfest ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Οδηγίες Χρήσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΑ... 4 ΜΕΝΟΥ... 4 Τιμολόγηση... 5 Καταχώρηση... 5 Στατιστικά... 6 Εργαλεία... 8 Θέματα... 9 Βοηθητικά... 9 Έξοδος...

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Ρόδου, Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών. Εγχειρίδιο χρήσης Διαδικτυακής Εφαρμογής της Δ/ΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Δήμος Ρόδου, Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών. Εγχειρίδιο χρήσης Διαδικτυακής Εφαρμογής της Δ/ΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δήμος Ρόδου, Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Εγχειρίδιο χρήσης Διαδικτυακής Εφαρμογής της Δ/ΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τμήμα Διαχείρισης Εξοπλισμού ΤΠΕ και Πληροφοριακών Συστημάτων Πληροφορίες: Ντρίτσος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βήμα 4 ο... 5. Βήμα 5 ο... 6 Τι πρέπει να προσέξουμε... 6. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Περιεχόμενα. Βήμα 4 ο... 5. Βήμα 5 ο... 6 Τι πρέπει να προσέξουμε... 6. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Σχετικά με την εφαρμογή... 3 Περιγραφή διαδικασίας... 3 Βήμα 1 ο... 4 Βήμα 2 ο... 4 Βήμα 3 ο...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Κωδικός Τίτλος Επίπεδο

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Κωδικός Τίτλος Επίπεδο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ενότητα: Υποενότητα: Διαδικτυακές Υπηρεσίες κι Εφαρμογές Υ8 - Δημοτικοί Ιστότοποι / Google Sites Λίστα Δραστηριοτήτων Κωδικός Τίτλος Επίπεδο Υ8.Δ1 Αναζήτηση δημοτικών ιστοτόπων και αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MODULE: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ VERSION CMS 4.0 ΕΚ ΟΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ 4.0.1-2009 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 Το παρόν εγχειρίδιο διατίθεται µαζί µε την πλατφόρµα ηλεκτρονικού επιχειρείν

Διαβάστε περισσότερα

Βάσεις δεδομένων (Access)

Βάσεις δεδομένων (Access) Βάσεις δεδομένων (Access) Όταν εκκινούμε την Access εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο: Για να φτιάξουμε μια νέα ΒΔ κάνουμε κλικ στην επιλογή «Κενή βάση δεδομένων» στο Παράθυρο Εργασιών. Θα εμφανιστεί το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP : 210 88 12 784, : 210 88 33 852, : info@ibhellas.gr, Url: www.ibhellas.gr Page 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 4 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII Moodle Στόχοι: Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Γνωρίσει τα βασικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου στο Moodle Κατανοήσει τη δομή ενός μαθήματος στο Moodle Δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή Η πλατφόρµα Open eclass είναι ένα ολοκληρωµένο Σύστηµα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθηµάτων και αποτελεί την πρόταση του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο joomla! 3. Διοργάνωση: Άλφα Εκπαιδευτική Εισηγητής: Μοτσενίγος Ιωάννης Ηλεκτρονικός Μηχανικός-Σύμβουλος Internet Marketing- Web Designer

Σεμινάριο joomla! 3. Διοργάνωση: Άλφα Εκπαιδευτική Εισηγητής: Μοτσενίγος Ιωάννης Ηλεκτρονικός Μηχανικός-Σύμβουλος Internet Marketing- Web Designer Σεμινάριο joomla! 3 Διοργάνωση: Άλφα Εκπαιδευτική Εισηγητής: Μοτσενίγος Ιωάννης Ηλεκτρονικός Μηχανικός-Σύμβουλος Internet Marketing- Web Designer Ξεκινώντας:Τι είναι τα CMS Η Joomla είναι λογισμικό κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle

Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle Συντάκτης: Γιάννης Σιακαβάρας Επιμέλεια: Μαρίνα Παπαστεργίου Moodle Ερευνητικό Έργο: Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς 182838 (με χρέωση αστικής κλήσης), 210 3288000 (από το κινητό ή το εξωτερικό), support@easypay.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης περιοδικών etwinning

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης περιοδικών etwinning Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης περιοδικών etwinning Εισαγωγή Η εφαρμογή των περιοδικών etwinning δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς που έχουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Οδηγός Χρήστη Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 3 2. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ 6 3. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 9 4. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. των. Επιτροπή.

Εγχειρίδιο. των. Επιτροπή. στοχασμός Εγχειρίδιο χρήσης του Μαθησιακού Περιβάλλοντος και του Περιβάλλοντος του Εκπαιδευτικού Η πλατφόρμα του ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των ερευνητικώνν προγραμμάτων «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΠΛΗΡΟ/0506,,

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Joomla 1. Στο Π.Σ.Δ. (www.sch.gr) 2. Τοπικά 3. Σε δωρεάν Server

Εγκατάσταση Joomla 1. Στο Π.Σ.Δ. (www.sch.gr) 2. Τοπικά 3. Σε δωρεάν Server Γεώργιος Χρ. Μακρής Εγκατάσταση Joomla 1. Στο Π.Σ.Δ. (www.sch.gr) 2. Τοπικά 3. Σε δωρεάν Server 2012 Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Χ ρ. Μ α κ ρ ή ς ( h t t p : / / u s e r s. s c h. g r / g m a k r i s ) Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Με την επιλογή του συνδέσμου βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής (Εικόνα 1). Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας στο νέο μητρώο

Διαβάστε περισσότερα

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis Table of Contents Εγχειρίδιο Χρήσης easy.gr... 2 DOMAIN... 3 Γρήγορη Κατοχύρωση... 4 Μαζική Κατοχύρωση... 12 Κατοχύρωση ληγμένου (Backorder)... 14 Κατοχύρωση

Διαβάστε περισσότερα