Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BIT 25

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BIT 25"

Transcript

1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BIT 25 Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή του οργάνου παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρών εγχειρίδιο χρήσης. Μόνο µετά από µία προσεκτική ανάγνωση είναι δυνατή η πλήρης εκµετάλλευση των δυνατοτήτων που µπορεί το συγκεκριµένο όργανο να προσφέρει. Έξοδος ρύθµισης θερµοκρασίας Έξοδος ανεµιστήρα Έξοδος απόψυξης Ενεργοποίηση της 2. οµάδας παραµέτρων Alarm Πλήκτρο Info / Set point. (Επιθυµητή τιµή) Πλήκτρο χειροκίνητης απόψυξης / Κάτω Πλήκτρο πάνω / χειροκίνητος τρόπος. Πλήκτρο εξόδου Exit / Κατάσταση εκτός λειτουργίας Stand-by.

2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Σε κατάσταση οµαλής λειτουργίας έχουµε στην οθόνη του οργάνου είτε την µετρήσιµη θερµοκρασία η µία από τις παρακάτω τιµές.: DEF Αποπάγωση σε εξέλιξη OFF Το όργανο βρίσκεται σε κατάσταση εκτός λειτουργίας (Stand-by- Modus) CL Καθαρισµός κοντεσερ DO Alarm ανοιχτής πόρτας hc Αλλάρµ υψηλής θερµοκρασίας στο κοντεσερν HI Alarm υψηλής θερµοκρασίας στον θάλαµο LO Alarm χαµηλής θερµοκρασίας στον θάλαµο E1 Βλάβη αισθητηρίου T1 E2 Βλάβη αισθητηρίου T2 E3 Βλάβη αισθητηρίου T2 Alr Alarm ΜΕΝΟΥ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Από το µενού-πληροφορίες µπορούµε να δούµε τα παρακάτω δεδοµένα: T1 Θερµοκρασία αισθητηρίου Τ1 TLO Ελάχιστη µετρηµένη θερµοκρασία αισθητηρίου Τ1 T2 Θερµοκρασία αισθητηρίου Τ2 T3 Θερµοκρασία αισθητηρίου Τ3 CND Χρόνος λειτουργίας σε εβδοµάδες του κοµπρεσέρ LOC Κατάσταση πλήκτρων (κλείδωµα) THI Μέγιστη µετρηµένη θερµοκρασία αισθητηρίου Τ1 Πρόσβαση στο µενού και παρουσίαση δεδοµένων στην οθόνη. Πιέζουµε στιγµιαία το πλήκτρο Με τα πλήκτρα ή επιλέγουµε τα δεδοµένα που θέλουµε να δούµε. Με το πλήκτρο εµφανίζουµε την τιµή. Βγαίνουµε από το µενού είτε πιέζοντας το πλήκτρο είτε αφήνοντας το όργανο για 10 δεύτερα σε πλήρη αδράνεια.

3 Πιστοποίηση των καταγεγραµµένων τιµών (Reset) THI, TLO, CND Με τα πλήκτρα ή επιλέγουµε την επιθυµητή παράµετρο Με το πλήκτρο εµφανίζουµε την τιµή. Κρατάµε πατηµένο το πλήκτρο και ταυτόχρονα πιέζουµε το πλήκτρο SETPOINT (Ένδειξη και αλλαγή της επιθυµητής θερµοκρασίας ) Πιέζουµε και κρατάµε πατηµένο για τουλάχιστον 2 δεύτερα το πλήκτρο προκειµένου να εµφανιστεί στην οθόνη η επιθυµητή τιµή του SETPOINT. Κρατάµε πατηµένο το πλήκτρο και µε τα πλήκτρα ή ρυθµίζουµε την σε εµάς επιθυµητή τιµή (η ρύθµιση δεν µπορεί να είναι εκτός των ορίων που έχουµε βάλει βάση των τιµών των παραµέτρων ελάχιστη τιµή SPL και µέγιστη τιµή SPH). Με το άφηµα του πλήκτρου αποθηκεύετε αυτόµατα η νέα τιµή.. STAND-BY Εάν κρατήσουµε το πλήκτρο για 3 δεύτερα πατηµένο έχουµε τη δυνατότητα µετάβασης είτε σε διάφορους τύπους λειτουργίας του οργάνου είτε σε εναλλαγή από τη θέση λειτουργίας στη θέση παύσης, (µόνο όταν SB=YES). Κλείδωµα πληκτρολογίου Το κλείδωµα των πλήκτρων µας προστατεύει από πιθανή µη επιθυµητή και ενδεχοµένως επιζήµια επέµβαση στις παραµέτρους του οργάνου σε περίπτωση όπου το όργανο είναι τοποθετηµένο σε ελεύθερα προσβάσιµο και για τρίτους χώρο. Για να κλειδώσουµε το πληκτρολόγιο ρυθµίζουµε την παράµετρο στο INFO-Menü σε LOC=YES; Για να ξεκλειδώσουµε πάλι το πληκτρολόγιο ρυθµίζουµε την παράµετρο LOC=NO. Επιλογή του δεύτερου SET παραµέτρων Υπάρχει δυνατότητα επιλογής παραµέτρων ελέγχου µεταξύ δύο διαφορετικών SET τιµών. Σε ελάχιστο χρονικό διάστηµα είναι δυνατή η µετάβαση από τη µία οµάδα παραµέτρων στην άλλη. Η µετάβαση από την οµάδα παραµέτρων I στην οµάδα παραµέτρων II µπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα έχοντας δώσει από πριν την παράµετρο IISM=MAN και πιέζοντας για 2 δεύτερα το πλήκτρο, είτε αυτόµατα µέσω του συστήµατος «προσαρµογής σε ιδιαιτέρες

4 συνθήκες εργασίας» (παράµετρος IISM=HDD) είτε µε το κλείσιµο της βοηθητικής εισόδου DI2 (IISM=DI2). Με την ενεργοποίηση της οµάδας παραµέτρων II ανάβει ταυτόχρονα και το αντίστοιχο λαµπάκι LED στην οθόνη του οργάνου. Μέ IISM=NON αποκλείουµε την µετάβαση στη δεύτερη οµάδα παραµέτρων. Με την ενεργοποίηση της δεύτερης οµάδας παραµέτρων έχουµε ταυτόχρονα και ενεργοποίηση της αντίστοιχης φωτεινής ένδειξης στην οθόνη του οργάνου ΒΙΤ25. Ρύθµιση της επιθυµητής τιµής (SET POINT) βάση του ποτενσιόµετρου Με DI2=PSP >>>>>>>>>> ΑΠΟΠΑΓΩΣΗ Αυτόµατη αποπάγωση. Το σύστηµα αυτόµατης αποπάγωσης ενεργοποιείται αµέσως µόλις o χρονοδιακόπτης µετρήσει χρονικά την τιµή της παραµέτρου DFT. - Αποπάγωση βάση χρόνου: Όταν DFM=TIM έχουµε συνεχή λειτουργία του χρονοδιακόπτη και οι αποπαγώσης πραγµατοποιούνται ανά τακτά προσδιορισµένα χρονικά διαστήµατα. Όταν έχουµε π.χ. DFM=TIM και DFT=06 ο κύκλος εργασίας της αποπάγωσης πραγµατοποιείται κάθε 6 ώρες. - Καλυτέρευση της λειτουργίας της αποπάγωσης: Όταν DFM=FRO τότε ο χρονοδιακόπτης αποπάγωσης του οργάνου λειτουργεί σύµφωνα µε την ποσότητα πάγου που υπάρχει στο στοιχείο (αποπάγωση βάση θερµοστοιχείου Τ2). Ο κύκλος των αποπαγώσεων ακολουθεί την τιµή της παραµέτρου DFT. Εάν έχουµε λειτουργία του στοιχείου σε µία θερµοκρασία 0 C, η συχνότητα των αποπαγώσεων εξαρτάται από την επιβάρυνση σε ζέστη και από τις κλιµατολογικές συνθήκες που επικρατούν. Όταν η επιθυµητή τιµή λειτουργίας είναι αρκετά κάτω από τους 0 C εξαρτάται η συχνότητα των αποπαγώσεων κατά προτεραιότητα από τον χρόνο του κύκλου εργασίας του µηχανήµατος ψύξης. - Προγραµµατισµός χρόνου αποπάγωσης για την περίπτωση διακοπής ρεύµατος: Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύµατος εάν DFB=YES ο χρονοδιακόπτης της αποπάγωσης συνεχίζει να µετρά από το σηµείο που σταµάτησε κατά την πτώση της τάσης του ρεύµατος. Εάν DFB=NO ο χρονοδιακόπτης αποπάγωσης ξεκινά να µετρά από την αρχή (από το µηδέν) Όταν το όργανο είναι σε κατάσταση παύσης (εκτός λειτουργίας - Stand-by- Modus) δεν υπάρχει µέτρηση του χρόνου. Χειροκίνητη ή από απόσταση-αποπάγωση: Πιέζοντας για 2 δεύτερα το πλήκτρο έχουµε χειροκίνητη αποπάγωση ή όταν DI2=RDS (DI1=RDS), κλείσιµο της βοηθητικής επαφής DI2 (DI1) µπορούµε να έχουµε ενεργοποίηση µίας αποπάγωσης από απόσταση. Τύπος αποπάγωσης: Με την έναρξη της αποπάγωσης ελέγχονται οι έξοδοι του συµπιεστή και του DEFROST αποπάγωσης από την παράµετρο DTY. Όταν FID=YES οι ανεµιστήρες κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης είναι ενεργοί.

5 Τερµατισµός αποπάγωσης: Η καθαρή-πραγµατική διάρκεια της αποπάγωσης εξαρτάται από τις παρακάτω παραµέτρους. - Χρονικά ελεγχόµενη αποπάγωση: T2=NO η θερµοκρασία του στοιχείου δεν λαµβάνεται υπόψη, ο χρόνος της αποπάγωσης είναι αυτός που έχουµε δώσει µέσω της παραµέτρου DTO. - Έλεγχος-επιτήρηση αποπάγωσης χρονικά: T2=YES. Όταν το αισθητήριο Τ2 πιάσει την τιµή της θερµοκρασίας της παραµέτρου DLI µέσα στο χρονικό διάστηµα που ορίζεται από την παράµετρο DTO, έχουµε αυτόµατα πρόωρη διακοπή της λειτουργίας της αποπάγωσης. Επαναλειτουργία θερµοστατικού κύκλου: Μετά την αποπάγωση παραµένουν όλοι οι έξοδοι κλειστοί, στην περίπτωση όπου η παράµετρος DRN είναι µεγαλύτερη του µηδενός, (π.χ. DRN=3λεπτά) για τον DRN χρόνο, έτσι ώστε να µπορεί να λιώσει εντελώς ο πάγος και να γίνει η αποστράγγιση των νερών. Όταν έχουµε ενεργοποιηµένο το αισθητήριο T2 (T2=YES) έχουµε επανεκκίνηση των ανεµιστήρων αµέσως µόλις η θερµοκρασία στο στοιχείο είναι µικρότερη από την τιµή που έχουµε δώσει στην παράµετρο FDD ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν DFM=NON όλες οι λειτουργίες της αποπάγωσης είναι απενεργοποιηµένες; όταν DFT=0 δεν λειτουργεί η αυτόµατη αποπάγωση, κατά τη διάρκεια ενός αλλάρµ υψηλής πίεσης η ενός αλλάρµ στις εξόδους DI1(DI2) έχουµε αυτόµατα διακοπή της αποπάγωσης; κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης το αλλάρµ υψηλής θερµοκρασίας απενεργοποιείται.

6 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BIT 25 Για είσοδο στο µενού παραµετροποίησης πιέζουµε και κρατάµε πατηµένα για 5 περίπου δεύτερα τα πλήκτρα + + Mέ τα πλήκτρα ή επιλέγουµε τις προς αλλαγή παραµέτρους. Με το πλήκτρο εµφανίζουµε την είδη υπάρχουσα τιµή. Κρατάµε πατηµένο το πλήκτρο και µε τα πλήκτρα ή ρυθµίζουµε την σε εµάς επιθυµητή τιµή. Σταµατώντας να πιέζουµε το πλήκτρο αυτόµατα αποθηκεύετε η νέα τιµή και στην οθόνη του οργάνου εµφανίζεται η επόµενη παράµετρος. Η έξοδος από το µενού παραµετροποίησης επιτυγχάνετε είτε πιέζοντας το πλήκτρο είτε αφήνοντας το όργανο για 30 δευτέρα σε πλήρη ηρεµία. ΠΑΡ. ΠΕΡΙΟΧΗ Μέτρησης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ SPL -50..SPH Κατώτατο όριο ρύθµισης της τιµής της παραµέτρου SP. SPH SPL.120 Ανώτατο όριο ρύθµισης της τιµής της παραµέτρου SP. SP SPL... SPH Θερµοκρασία παύσης κοµπρεσέρ (τιµή θερµοκρασίας η οποία θέλουµε να επικρατεί στο θάλαµο). HYS C OFF/ON-καθυστέρηση θερµοστάτη. CRT Min Χρόνος παύσης συµπιεστή. Η έξοδος του συµπιεστή ενεργοποιείται µετά τη λήξη του χρόνου που έχουµε δώσει στην παράµετρο CRT. Προτεινόµενη τιµή: CRT=03 καιi HYS<2.0. CT Min Χρόνος λειτουργίας κοµπρεσέρ µε χαλασµένο αισθητήριο Τ1. Όταν CT1=0 η έξοδος είναι πάντα κλειστή OFF. CT Min Χρόνος παύσης κοµπρεσέρ µε χαλασµένο αισθητήριο Τ1. Όταν CT2=0, CT1>0 η έξοδος είναι πάντα ανοιχτή ON. Παράδειγµα: CT1=4, CT2= 6: σε περίπτωση βλάβης του αισθητηρίου T1 ο συµπιεστής δουλεύει µε 4-λεπτά ON-κύκλο και 6-λεπτά OFF-κύκλο. CSD Min Καθυστέρηση παύσης του συµπιεστή όταν η πόρτα του ψυγείου είναι ανοιχτή. (ενεργό µόνο όταν DL1=DOR ή DL2 = DOR). DFM TIM; FRO Τύπος έναρξης λειτουργίας ενός κύκλου απόπαγωσης. NON: Η λειτουργία της αποπάγωσης είναι απενεργοποιηµένη. (η επόµενη παράµετρος είναι η FCM). TIM: Ο χρονοδιακόπτης της αποπάγωσης λειτουργεί κανονικά για τον χρόνο που προγραµµατίσαµε. FRO: Όταν DFM=FRO τότε ο χρονοδιακόπτης αποπάγωσης του οργάνου λειτουργεί σύµφωνα µε την ποσότητα πάγου που υπάρχει στο στοιχείο (αποπάγωση βάση θερµοστοιχείου Τ2). DFT h Χρόνος µεταξύ δυο αποπαγώσεων, µε την κάλυψη του χρόνου που έχουµε δώσει στην παράµετρο ξεκινά ένας νέος κύκλος αποπάγωσης. DFB NO/YES Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύµατος εάν DFB=YES ο χρονοδιακόπτης της αποπάγωσης συνεχίζει να µετρά από το σηµείο που σταµάτησε κατά την πτώση της τάσης του ρεύµατος µε απόκλιση +-30 λεπτών. Εάν DFB=NO ο χρονοδιακόπτης αποπάγωσης ξεκινά να µετρά από την αρχή (από το µηδέν) Όταν το όργανο είναι σε κατάσταση παύσης (εκτός λειτουργίας - Stand-by-Modus) δεν υπάρχει µέτρηση του χρόνου. DLI Θερµοκρασία τέλους αποπάγωσης. DTO Min Μέγιστος χρόνος αποπάγωσης. DTY OFF; ELE; GAS Τύπος αποπάγωσης. OFF: Κύκλοι της αποπάγωση σε παύση (συµπιεστής και αντιστάσεις σε παύση-off). ELE: Ηλεκτρική αποπάγωση (συµπιεστής OFF και αντιστάσεις ON). GAS: Αποπάγωση µε καυτό γκάζι (συµπιεστής και αντιστάσεις ON). DPD sec???????????????????????????

7 DRN Min ιάλλειµα µετά την αποπάγωση (Αποστράγγιση του εξατµιστή). DDM RT LT SP DEF Ένδειξη στην οθόνη κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης. RT: Τιµή πραγµατικής θερµοκρασίας LT: Τελευταίαµετρηµένη θερµοκρασία πριν την αποπάγωση SP: Ενεργό SETPOINT DEF: DEF DDY Min Καθυστέρηση της ένδειξης στην οθόνη κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης. Όταν DDY > 0 έχουµε κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης και µε το πέρας της λειτουργίας της αποπάγωσης για το χρόνο που έχουµε ορίσει DDY= λεπτά την ένδειξη που ορίζεται από την παράµετρο DDΜ. FID NO/YES Ενεργοποίηση των ανεµιστήρων κατά τη διάρκεια της αποπάγωσης. FDD Θερµοκρασία έναρξης της λειτουργίας των ανεµιστήρων του στοιχείου µετά από αποπάγωση (βάση τη τιµής του αισθητηρίου Τ2). FTO Min Μέγιστος χρόνος παύσης λειτουργίας των ανεµιστήρων του στοιχείου µετά από αποπάγωση. FCM NON TMP TIM Έλεγχος των βεντιλατερ κατά τη λειτουργία του οργάνου ΝΟΝ: Οι ανεµιστήρες παραµένουν σε συνεχεί λειτουργία ΤΜΡ: Οι ανεµιστήρες ελέγχονται θερµοστατικά. ηλαδή οι ανεµιστήρες είναι σε συνεχή λειτουργία παράλληλα µε τη συνεχή λειτουργία των κοµπρεσέρ. Όταν έχουµε παύση του κοµπρεσέρ τα βεντιλατερ παραµένουν σε λειτουργία όταν η διαφορά θερµοκρασία του αισθητηρίου Τ2-Τ1 είναι µεγαλύτερη από την τιµή της παραµέτρου FDT. (Τ1=ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ, Τ2=ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ) ΤΙΜ: Έλεγχος βεντιλατερ βάση χρόνου. Τα βεντιλατερ είναι σε συνεχή λειτουργία παράλληλα µε τη λειτουργία των κοµπρεσέρ. Όταν το κοµπρεσέρ είναι εκτός τότε τα βεντιλατερ λειτουργούνε βάση των παραµέτρων FT1, FT2, FT3. FDT C ιαφορά θερµοκρασίας µεταξύ αισθητηρίου µέτρησης θερµοκρασίας αέρα στο θάλαµο (Τ1) και θερµοστοιχείου µέτρησης της θερµοκρασίας του στοιχείου (Τ2) για το σταµάτηµα της λειτουργίας των βεντιλατέρ υπό την προϋπόθεση ότι το κοµπρεσέρ έχει σταµατήσει τη λειτουργία. FDH C ιαφορά θερµοκρασίας µεταξύ αισθητηρίου µέτρησης θερµοκρασίας αέρα στο θάλαµο (Τ1) και θερµοστοιχείου µέτρησης της θερµοκρασίας του στοιχείου (Τ2) για επαναλειτουργία των βεντιλατέρ. Π.χ. FDT=-1, FDH=3 σε αυτή την περίπτωση µετά την παύση της λειτουργίας του κοµπρεσέρ τα βεντιλατερ είναι κλειστά Τ2>Τ1, -1.0 (FDT). Όταν Τ2<Τ1 τότε τα βεντιλατέρ επαναλειτουργούν. FT sec Καθυστέρηση απενεργοποίησης ανεµιστήρων µετά το σταµάτηµα των συµπιεστών. FT Min Απενεργοποίηση ανεµιστήρων βάση χρόνου. Όταν FT2=0 παραµένουν οι ανεµιστήρες πάντα ενεργοί. FT Min Λειτουργία ανεµιστήρων βάση χρόνου. Όταν FT3=0 και FT2 > 0 παραµένουν οι ανεµιστήρες πάντα ανενεργοί (κλειστοί). ATM ABS; REL ιακύµανση αλλάρµ NON: Όλα τα αλλάρµ θερµοκρασίας είναι ανενεργά κλειστά. (Η επόµενη παράµετρος είναι η ADO). ABS: Στις παραµέτρους ALA AHA προγραµµατισµένες τιµές ορίζουµε και την πραγµατική δυνατότητα διακύµανσης των αλλαρµ. REL: Στις παραµέτρους ALR und AHR οι προγραµµατισµένες τιµές αποτελούν το διαφορικό του αλλαρµ για το SP και SP+HY.. ALA Εύρος αλλάρµ για αλλαρµ χαµηλών θερµοκρασιών. AHA Εύρος αλλάρµ για αλλαρµ υψηλών θερµοκρασιών ALR ιαφορικό αλλάρµ για αλλαρµ χαµηλών θερµοκρασιών

8 AHR ιαφορικό αλλάρµ για αλλαρµ υψηλών θερµοκρασιών ATI T1; T2; T3 Επιλογή του αισθητηρίου βάση του οποίου ελέγχονται τα αλλαρµ θερµοκρασίας. ATD Min Καθυστέρηση ειδοποίησης για αλλαρµ θερµοκρασίας. ADO Min Καθυστέρηση ειδοποίησης για αλλαρµ ανοιχτής πόρτας. AHM ALR; STP; Τρόπος λειτουργίας του αλλάρµ του κοντέσερ. NON: Αποκλεισµός του αλλαρµ του κοντέσερ. ALR: Σε περίπτωση αλλάρµ αναβοσβήνει στην οθόνη η ένδειξη HC και ενεργοποιείτε ακουστικό σήµα. STP: Η ένδειξη του αλλαρµ σταµατά τη λειτουργία του συµπιεστή και της αποπάγωσης. AHT Αλλαρµ θερµοκρασίας στον κοντέσερ. (Η µέτρηση της τιµής της θερµοκρασίας γίνετε από το αισθητήριο Τ3) Η παράµετρος είναι ενεργή µόνο ότα AHM=ALR ή AHM=STP ACC IISM weeks Περιοδικό αλλαρµ κοντέσερ. Μόλις ο χρόνος λειτουργίας του κοντέσερ (σε εβδοµάδες) καλύψει την τιµή της παραµέτρου ACC, αναβοσβήνη στην οθόνη η ένδειξη CL. MAN; DI2 Μετάβαση στο 2 SET παραµέτρων. NON: Αποκλεισµός του 2 SET παραµέτρων (η επόµενη παράµετρος είναι η SB). MAN: Ενεργοποίηση του πλήκτρου για την εναλλαγή µεταξύ των δύο SET παραµέτρων DI2: Μετάβαση στο 2 SET παραµέτρων µε το κλείσιµο του βοηθητικής ειδόδου DI2. IISL IISH Κατώτατο όριο ρύθµισης της τιµής της παραµέτρου IISP. IISH IISL C Ανώτατο όριο ρύθµισης της τιµής της παραµέτρου IISP. IISP IISL... IISH Θερµοκρασία παύσης κοµπρεσέρ στο 2 SET παραµέτρων. IIHY OFF/ON-καθυστέρηση θερµοστάτη στο 2 SET παραµέτρων.. IIFC NON TMP TIM Έλεγχος των ανεµιστήρων στο 2 SET παραµέτρων βλέπε παράµετρο FCM. IIDF h Χρόνος µεταξύ δύο αποπαγώσεων στο 2 SET παραµέτρων. SB DI1 NO/YES DOR ALR RDS Ενεργοποίηση του πλήκτρου λειτουργίας) (Stand-by-Modus) µετάβασης σε κατάσταση λειτουργικής αδράνειας (εκτός Λειτουργίες της ψηφιακής εισόδου DI2. NON: Ψηφιακή είσοδος 1 ανενεργή. DOR: Είσοδος πόρτας. ALR : Με το άνοιγµα της επαφής ακολουθεί αλλάρµ (όταν AHM=STP σταµατά τη λειτουργία ο συµπιεστής και παρακάµπτεται η αποπάγωση RDS: Με το κλείσιµο της επαφής έχουµε έναρξη αποπάγωσης (έλεγχος από απόσταση). IISM :Με το κλείσιµο της επαφής χρησιµοποιεί το όργανο ως βάση λειτουργίας το 2 SET παραµέτρων. DI2 T3M OS3 NON DOR ALR RDS IISM T3 PSP DSP CND Λειτουργίες της ψηφιακής εισόδου DI2 NON: Ψηφιακή είσοδος 2 ανενεργή. DOR: Είσοδος πόρτας. ALR : Με το άνοιγµα της επαφής ακολουθεί αλλάρµ (όταν AHM=STP σταµατά τη λειτουργία ο συµπιεστής και παρακάµπτεται η αποπάγωση RDS: Με το κλείσιµο της επαφής έχουµε έναρξη αποπάγωσης (έλεγχος από απόσταση). IISM : Με το κλείσιµο της επαφής χρησιµοποιεί το όργανο ως βάση λειτουργίας το 2 SET παραµέτρων. T3 : Λειτουργία ως είσοδος για το αισθητήριο Τ3 PSP : Είσοδος SETPOINT ποτενσιόµετρου. Λειτουργία του βοηθητικού αισθητηρίου DSP: Ένδειξη στην οθόνη της τιµής που έχει µετρηθεί από το αισθητήριο Τ3 CND: Μέτρηση της θερµοκρασίας του κοντέσερ C Καλυµπράρισµα αισθητηρίου T3 PLS C Ελάχιστη επιθυµητή τιµή, ρύθµιση βάση ποτενσιόµετρου PSR C Περιοχή επιθυµητής τιµής µε ρύθµιση από το ποτενσιόµετρο. Παράδειγµα: εάν PLS=2.0 και PSR=8.0 τότε η επιθυµητή τιµή (SET POINT) µπορεί να ρυθµιστή µεταξύ 2.0 C και 10.0C (PLS+PSR)

9 POF NO/YES Ενεργοποίηση της κατάστασης λειτουργικής αδράνειας (Standby) µέσω του ποτενσιόµετρου Όταν POF=YES και το ποτενσιόµετρο ρυθµιστή στην ελάχιστη δυνατή τιµή τότε ακολουθεί µετάβαση του οργάνου σε κατάσταση λειτουργικής αδράνειας (Standby) LSM OA1 OA2 MAN; D1O : D20 : D2C : FAN : DEF : LGT : 0-1; AL0; ALC Έλεγχος λάµπας. NON: Έλεγχος λάµπας ανενεργός MAN: Έλεγχος εξόδου λάµπας µέσω του πλήκτρου D10: Με το άνοιγµα της επαφής DL1 ακολουθεί ενεργοποίηση της εξόδου για το φως. D20: Με το άνοιγµα της επαφής DL2 ακολουθεί ενεργοποίηση της εξόδου για το φως. D2C: Με το κλείσιµο της επαφής DL2 ακολουθεί ενεργοποίηση της εξόδου για το φως. Λειτουργίες της βοηθητικής εξόδου AUX 1. NON: Έξοδος ενενεργή (πάντα OFF). FAN: Ενεργοποίηση εξόδου για έλεγχο των ανεµιστήρων DEF: Ενεργοποίηση εξόδου για έλεγχο της αποπάγωσης (DEFROST) LGT Ενεργοποίηση εξόδου για έλεγχο της λάµπας. 0-1: Τα ρελλέ επαφής ακολουθούνε την ON-/Stand-by-κατάσταση του οργάνου. AL0: Άνοιγµα της επαφής σε περίπτωση αλλάρµ ALC: Κλείσιµο της επαφής σε περίπτωση αλλάρµ ΟΠΩΣ ΟΑ1 Λειτουργία βοηθητικής εξόδου OA2 όπως ΟΑ1 OS C Καλυµπράρισµα αισθητηρίου T1. T2 NO/YES Ενεργοποίηση αισθητηρίου Τ2 (στοιχείου) OS C Καλυµπράρισµα αισθητηρίου T2 TLD Min Καθυστέρηση αποθήκευσης της ελάχιστης TLO και της µέγιστης THΙ θερµοκρασίας. SCL 1 C; 2 C; F Σκάλα µέτρησης. 1 C Περιοχή µέτρησης C δεκαδική ένδειξη: περιοχή C. 2 C: Ακέραια ένδειξη περιοχή C. F: Φαρενάιτ περιοχή F. SIM Ταχύτητα ενναλαγής των ενδείξεων στην οθόνη. ADR Περιφερειακή διεύθυνση οργάνου AD3-5 για επικοινωνία µε PC.

AH1-5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

AH1-5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] AH1-5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούμε για την απόφαση σας να εμπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

BD1-28 + TU5S (ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ GR

BD1-28 + TU5S (ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ GR BD1-28 + TU5S (ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ GR Σας ευχαριστούμε για την απόφαση σας να εμπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρμογή του οργάνου

Διαβάστε περισσότερα

AD-32 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

AD-32 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AD-32 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή του οργάνου παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

AD2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

AD2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] AD2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤ2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΑΤ2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ΑΤ2-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Σε κατάσταση ομαλής λειτουργίας έχουμε στην οθόνη του οργάνου είτε την μετρήσιμη θερμοκρασία η μία από τις παρακάτω τιμές.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Σε κατάσταση ομαλής λειτουργίας έχουμε στην οθόνη του οργάνου είτε την μετρήσιμη θερμοκρασία η μία από τις παρακάτω τιμές. AC1-5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούμε για την απόφαση σας να εμπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρμογή του οργάνου παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤ1-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΑΤ1-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ [1] [2] [3] [6] [7] [8] [9] ΑΤ1-5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ LCD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ LCD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ LCD 32 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.1 Περιβαλλοντολογικές συνθήκες Θερµοκρασία περιβάλλοντος : από -10 έως +50 βαθµοί κε.λσίου Σχετική υγρασία; από 15% έως 80% Τροφοδοσία: 220V 2. Τύπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MS 27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝ ΕΙΞΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MS 27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝ ΕΙΞΗΣ MS 27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή του οργάνου παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ [OUT1] Έξοδος καναλιού 1 [OUT2] Έξοδος καναλιού 2 [L2] Αλλαγή επιθυµητής τιµής καναλιού 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AC1-27 ΡΑΓΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ [OUT1] Έξοδος καναλιού 1 [OUT2] Έξοδος καναλιού 2 [L2] Αλλαγή επιθυµητής τιµής καναλιού 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AC1-27 ΡΑΓΑΣ AC1-27 ΡΑΓΑΣ Σας ευχαριστούµε για την απόφαση σας να εµπιστευτείτε ένα προϊόν της εταιρίας LAE electronic. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση και εφαρµογή του οργάνου παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EASY/ EASY COMPACT

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EASY/ EASY COMPACT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EASY/ EASY COMPACT Γενικά χαρακτηριστικά easy Λειτουργίες πληκτρολογίου για τα μοντέλα easy 1. Για να ανοίξουμε και να κλείσουμε το όργανο ON / OFF πατάμε το πλήκτρο 1 πάνω από

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Αθηνών Λαμίας 97, Τ.Κ ,Ν.Φιλαδέλφεια Τηλ , Fax Θερμοστάτης PJEZS0H000.

Ε.Ο.Αθηνών Λαμίας 97, Τ.Κ ,Ν.Φιλαδέλφεια Τηλ , Fax Θερμοστάτης PJEZS0H000. Θερμοστάτης PJEZS0H000 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρολογικό σχέδιο 1-3 : Φορτίο 3 (Ν) : Ουδέτερος 2 (L) : Φάση (230V) 4-5 : Αισθητήριο χώρου 5-6 : Αισθητήριο απόψυξης (αν υπάρχει) Πληκτρολόγιο Λειτουργίες ON /

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ MASTERCELLA! Ρύθµιση Θερµοκρασίας του ψυγείου: Alarms µε Χειροκίνητο Reset:

ΝΕΟ MASTERCELLA! Ρύθµιση Θερµοκρασίας του ψυγείου: Alarms µε Χειροκίνητο Reset: ΝΕΟ MASTERCELLA! Ρύθµιση Θερµοκρασίας του ψυγείου: 1. Πατήστε το ( SET ), για περισσότερο από 1sec για να προβληθεί το set-point. 2. Αυξήστε ή µειώστε την τιµή του set-point πατώντας ή, µέχρι να φτάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFI-A605W RFO-A485W RFO-A605W 1.ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ Νο Ονοµασία πλήκτρου Λειτουργία 1 ON/OFF Πιέζοντας το, η συσκευή ανάβει ή σβύνει 2 MODE Πιέζοντας διαδοχικά επιλέγουµε το είδος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

VMV SYSTEMS. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΒ 4. 2 Τ Α Β Μαρτίου 64. Τ.Κ Λάρισα. Τηλ:(041) Fax: (041) Κιν:

VMV SYSTEMS. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΒ 4. 2 Τ Α Β Μαρτίου 64. Τ.Κ Λάρισα. Τηλ:(041) Fax: (041) Κιν: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΒ 4 2 Τ Α Β 42 25 Μαρτίου 64 ΤΚ 41221 Λάρισα Τηλ:(041)236125 Fax: (041)552756 Κιν: 0944744318 TAB 42 Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Το λογισµικό πρόγραµµα ΤΑΒ 42 επιτρέπει την παρακολούθηση µιας

Διαβάστε περισσότερα

CONTROLLER GH10RA ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α. Γ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΤΗΛ.: 22260 52043 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

CONTROLLER GH10RA ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α. Γ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΤΗΛ.: 22260 52043 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ CONTROLLER GH10RA ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α. Γ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΛ.: 22260 52043 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕΛ. 3 1.1 ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕΛ. 3 1.2 ΠΛΗΚΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Ελέγχου Καυστήρων Πετρελαίου. Ρύθμιση Επιθυμητής Θερμοκρασίας Νερών Έλεγχος Κυκλοφορητή. Αντιπαγοτική Προστασία

Μονάδα Ελέγχου Καυστήρων Πετρελαίου. Ρύθμιση Επιθυμητής Θερμοκρασίας Νερών Έλεγχος Κυκλοφορητή. Αντιπαγοτική Προστασία MYTHERM RB-30D Μονάδα Ελέγχου Καυστήρων Πετρελαίου. Ρύθμιση Επιθυμητής Θερμοκρασίας Νερών Έλεγχος Κυκλοφορητή. Αντιπαγοτική Προστασία 1. Προεπισκόπηση 1. Οθόνη Εμφανίζονται οι πληροφορίες του καυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα.

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από οθόνη, τρία σημεία ενδείξεων και τέσσερα πλήκτρα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MSK Το σύστημα ελέγχου της ροής του πρωτογενούς αέρα καύσης (MSK), έχει ως στόχο τη διατήρηση σταθερής απόδοσης του τζακιού καθ όλη τη διαδικασία καύσης του ξύλου. Το MSK ελέγχει

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

5.1 QAA75.. / QAA78 / AVS37..

5.1 QAA75.. / QAA78 / AVS37.. 5 Χειρισµός 5. QAA75.. / QAA78 / AVS37.. 5.. Λειτουργία Πλήκτρα λειτουργίας Τύπος µονάδας χώρου Επιλογή τρόπου λειτουργίας θέρµανσης χώρου Επιλογή θέρµανσης Ζνχ Έξοδος από τις ρυθµίσεις Επιβεβαίωση ρύθµισης

Διαβάστε περισσότερα

ECP200 BASE4 ECP200 BASE2 ECP200 BASE2A ECP200 BASE4A

ECP200 BASE4 ECP200 BASE2 ECP200 BASE2A ECP200 BASE4A Ο ΗΓΙΕΣ ECP 200 BASE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (κεφάλαιο 1.0) Σελίδα 3 1.1 Γενικά Σελίδα 3 1.2 Εκδόσεις του πίνακα- controller Σελίδα 4 1.3 ιαστάσεις Σελίδα 4 1.4 Πληροφορίες στην ετικέτα ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Fig. 1 ΑΚΡΟΔΕΚΤΗΣ Λειτουργία Χαρακτηριστικά 1 N Τάση Τροφοδοτικού 230 Vac ± 10% 50/60 Hz F1= Fuse T5,0 2 L

Fig. 1 ΑΚΡΟΔΕΚΤΗΣ Λειτουργία Χαρακτηριστικά 1 N Τάση Τροφοδοτικού 230 Vac ± 10% 50/60 Hz F1= Fuse T5,0 2 L Το εγχειρίδιο αυτό αφορά τις σόμπες Burnit Comfort 25 και 13 Plus. Έχει δημιουργηθεί με φροντίδα και προσοχή, ωστόσο οι πληροφορίες ενδέχεται να είναι ελλιπείς, ανολοκλήρωτες ή να περιέχουν λάθη. Για το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΗΛΙΑΚΩΝ BASIC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΗΛΙΑΚΩΝ BASIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΗΛΙΑΚΩΝ BASIC GR ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Θερμοκρασία λειτουργίας 0 ºC 50 ºC Ρυθμιζόμενο εύρος θερμοκρασίας: Dt (Διαφορικό θερμοκρασίας μεταξύ συλλέκτη Τ1 και δεξαμενής Τ2)

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac 1.-2.-3. ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac ΦΑΣΕΙΣ. 4. ΟΥ ΕΤΕΡΟΣ ΜΟΤΕΡ. 5. ΓΕΙΩΣΗ ΜΟΤΕΡ. ΕΙΣΟ ΟΣ ΙΚΤΥΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία.

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. AC-10S, AC- 10F Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένας τόνος (beep) και το πράσινο LED να ανάβει

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου

Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου Amico Remote Control Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου Το COMANDO AMICO REMOTO (CAR) είναι ένα σύστημα τηλεχειρισμού που επιτρέπει την ρύθμιση και τον έλεγχο συσκευών της IMMERGAS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ελεγκτής VARIO Air ελέγχει τα παρακάτω συστήματα του λέβητα και της εγκατάστασης:

Ο ελεγκτής VARIO Air ελέγχει τα παρακάτω συστήματα του λέβητα και της εγκατάστασης: VARIO air Ψηφιακός Ελεγκτής Αερόθερμων Τζακιών Γενικά Ο ελεγκτής VARIO Air προορίζεται να ελέγχει αερόθερμα τζάκια και να τροφοδοτεί με αποτελεσματικό, ασφαλή και ήσυχο τρόπο το θερμό αέρα της θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

MACON R70 Chiller με 1 ή 2 συμπιεστές

MACON R70 Chiller με 1 ή 2 συμπιεστές MACON R70 Chiller με 1 ή 2 συμπιεστές Γενικά Χαρακτηριστικά ΕΙΣΟΔΟΙ 5 αναλογικές είσοδοι μέτρησης θερμοκρασίας. Κλίμακα -50 99.9 C 3 για το πρώτο κύκλωμα. Nο1. Είσοδος Νερού κύκλωμα 1. Θερμοστάτης Λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα

TSA1233FW-00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝ ΕΣΗ:

TSA1233FW-00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝ ΕΣΗ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΙΑΧΕΙΡΗΣΗ FAN TSA1233FW-00 Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 1) Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξειδικευµένο

Διαβάστε περισσότερα

BIOMASS ELECTRONIC CONTROLLER PWC-2500. διαχείριση. συστημάτων θέρμανσης βιοκαυσίμων

BIOMASS ELECTRONIC CONTROLLER PWC-2500. διαχείριση. συστημάτων θέρμανσης βιοκαυσίμων BIOMASS ELECTRONIC CONTROLLER PWC-2500 διαχείριση συστημάτων θέρμανσης βιοκαυσίμων CONTROLLER PWC-2500 Ο CONTROLLER PWC-2500 κατασκευάσθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που απαιτούνται για τον έλεγχο την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ονοµαστική τάση: 230Vac Τροφοδοσία παρελκοµένων: 24V / 500mA Κατανάλωση εν ηρεµία: 3W Κατανάλωση µε παρελκόµενα : 15W max

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No Οδηγίες Χρήσης Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No. 7450 350 Επιλογή προγράµµατος θέρµανσης (χειµώνας, καλοκαίρι) Κεντρική θέρµανση και ζεστό νερό χρήσης Κεντρική θέρµανση µε εναλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό εγχειρίδιο. Χαλύβδινος λέβητας βιομάζας σειρά BMT

Τεχνικό εγχειρίδιο. Χαλύβδινος λέβητας βιομάζας σειρά BMT THERM LEV Τεχνικό εγχειρίδιο Χαλύβδινος λέβητας βιομάζας σειρά BMT ΨΣας ευχαριστούμε για την επιστοσύνη που δείχνετε στα προιόντα μας. ΨΓια την αποτελεσματική χρήση του λέβητα βιομάζας σειράς ΒΜΤ σας συνιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Di x e l l ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ r el.1.0 - cod.

Di x e l l ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ r el.1.0 - cod. Di x e l l ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ r el..0 - cod. XW40L XW40V. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Το εγχειρίδιο οδηγιών είναι μέρος του προϊόντος και πρέπει να παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορικός Θερµοστάτης TDC1 Συνοπτικος Οδηγος

Διαφορικός Θερµοστάτης TDC1 Συνοπτικος Οδηγος Διαφορικός Θερµοστάτης TDC1 Συνοπτικος Οδηγος Tεχνικα χαρακτηριστικά Διαφορικου Θερµοστατη Τάση τροφοδοσίας 230VAC +/- 10 % Συχνότητα τροφοδοσίας 50 εως 60Hz Κατανάλωση 2VA Μηχανικός ηλεκτρονόµος 460VA

Διαβάστε περισσότερα

THERMIS A.B.E.E. Pellet Controller 14400. www.thermis.gr e mail: info@thermis sa.gr

THERMIS A.B.E.E. Pellet Controller 14400. www.thermis.gr e mail: info@thermis sa.gr Pellet Controller 14400 Οδηγίες Χρήσης. Ο ελεγκτής περιλαμβάνει την αυτόματη διαδικασία της ανάφλεξης, καύσης και σβησίματος ενός λέβητα pellet ή βιομάζας. MENU Εγκαταστάτη. Για να εισέλθουμε στο menu

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 200NANO1CF**

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 200NANO1CF** ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 200NANO1CF** ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το μοντέλο Expert nano (200ΝΑΝΟ1CF) είναι ένας ηλεκτρονικός ελεγκτής με μικροεπεξεργαστή σχεδιασμένο για τον έλεγχο στατικών εγκαταστάσεων ψύξης με ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET Εγχειρίδιο εγκατάστασης, χρήσης & συντήρησης ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η συσκευή η οποία έχετε επιλέξει,

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Γενικές Οδηγίες. Μεταφορά/Εγκατάσταση της Συσκευής

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Γενικές Οδηγίες. Μεταφορά/Εγκατάσταση της Συσκευής ιεύθυνση Επικοινωνίας: Τ.Θ. 47, 19013 Ανάβυσσος Τ η λ. / f a x : 700-700-1530/1531 TM W e b : w w w. p h a r m a l i n e. g r email: info@pharmaline.gr M E D 2 8 8 / 3 4 0 / 4 6 8 Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ KIOUR ENT 24 V. AC/DC SET. Θερμοκρασία λειτουργίας : C Συνδεσμολογία με καλωδίωση 0,25 mm 2

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ KIOUR ENT 24 V. AC/DC SET. Θερμοκρασία λειτουργίας : C Συνδεσμολογία με καλωδίωση 0,25 mm 2 Συσκευή ελέγχου Chiller 1 ή 2 συμπιεστών. (ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ) Type MACON - Chiller Compact. V6.1 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΟΙ 5 αναλογικές είσοδοι μέτρησης θερμοκρασίας, κλίμακα -50-99,9 C 3 για το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας Μονάδα οροφής μονομπλόκ Μοντέλα: UATYQ20ABAY1 UATYQ25ABAY1 UATYQ30ABAY1 UATYQ45ABAY1 UATYQ50ABAY1 UATYQ55ABAY1 UATYQ65ABAY1 UATYQ75ABAY1 UATYQ90ABAY1 UATYQ110ABAY1 UATYQ115ABAY1

Διαβάστε περισσότερα

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης VS-2 Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης Σελ.2 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σελ.3,4,5 Σύνδεση - Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου OCD4/OCC4 Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου Εισαγωγή Ελληνικά Ο θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου OCD4/OCC4 προορίζεται για έλεγχο και προγραμματισμό της ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC13 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερµοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν µε µικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύντομες οδηγίες χρήσης Πίνακας ρυθμίσεων R1 Πίνακας ρυθμίσεων R2/R3 Μονάδα χειρισμού BM Wolf GmbH Ταχ. θυρίδα 1380 84048 Mainburg Τηλ. 08751/74-0 Φαξ 08751/741600 Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας Μονάδα οροφής μονομπλόκ Μοντέλα: UATYQ20ABAY1 UATYQ25ABAY1 UATYQ30ABAY1 UATYQ45ABAY1 UATYQ50ABAY1 UATYQ55ABAY1 UATYQ65ABAY1 UATYQ75ABAY1 UATYQ90ABAY1 UATYQ110ABAY1 UATYQ115ABAY1

Διαβάστε περισσότερα

Λίστα ελέγχου θέσης σε λειτουργία

Λίστα ελέγχου θέσης σε λειτουργία Λίστα ελέγχου θέσης σε λειτουργία V5.2 Daikin Altherma EHS(X/H)(B) - 04P30B - 08P30B - 08P50B - 16P50B Επιλέξτε τα μέτρα που έχουν εκτελεστεί! Ελληνικά Επιλέξτε τα μέτρα που έχουν εκτελεστεί! Ενεργοποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 24 240V AC/DC ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: 24 240V AC/DC, 50/60Hz ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΟΝΟΥ: 0.1sec 999hrs ΕΞΟΔΟΣ: 8Α, 240V AC / 24V DC ΠΡΟΤΥΠΑ: IEC 61000,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύστημα ρύθμισης R1 Σύστημα ρύθμισης R2/R3 Μονάδα χειρισμού BM Wolf GmbH Ταχ. θυρίδα 1380 84048 Mainburg Τηλ. 08751/74-0 Φαξ 08751/741600 Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης 1/9 Κατάλληλες εσωτερικές μονάδες *HBH4CB3V *HBH8CB3V *HBH11CB3V *HBH16CB3V *HBX4CB3V *HBX8CB3V *HBX11CB3V *HBX16CB3V *HBH8CB9W *HBH11CB9W *HBH16CB9W *HBX8CB9W *HBX11CB9W *HBX16CB9W *HVH4S18CB3V *HVH8S18CB3V

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. Θέλουμε όταν ενεργοποιήσουμε τον συναγερμό να καθυστερήσει η όπλιση του 10 δευτερόλεπτα (έως ότου φύγουμε από το σπίτι).έτσι αν μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

EKT5 Digital Temperature Controller

EKT5 Digital Temperature Controller EKT5 Digital Temperature Controller EKT511 EKT511 I ρελε 1 s-link s-link ρελε 1 2 3 5 6 7 8 9 2 3 4 5 6 7 8 9 Παροχή Sd1 ρεύµα sd1 input παροχή s-link ρελε 1 EKT512 s-link 1 2 3 5 6 7 8 9 ΕΚΤ512 Ι Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

RWD32S. No. 34X034el I/BT/ /HVP RWD32S

RWD32S. No. 34X034el I/BT/ /HVP RWD32S ΠΡΟΪΌΝΤΑ HVAC ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕ ΟΘΟΝΗ RWD32S Νοέµβριος 05, 2008 No. 34X034el Κοτταράς Γιώργος I/B/ /HVP Προϊόν No. (ASN): RWD32S Σε ποιους απευθύνεται: Τµήµα πωλήσεων Τµήµα

Διαβάστε περισσότερα

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης C11 Μετρητής Ενέργειας Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση προϊόντος... 2 2. Εγκατάσταση... 3 3. Έλεγχος του μετρητή... 4 3.1. Οθόνη και πλήκτρα...4 3.2. Δομή μενού...5 4. Ρυθμίσεις μετρητή... 7

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου pellets-βιομάζας με κοχλία χρησιμοποιείται σε κατοικίες με λέβητα στερεών καυσίμων και ελέγχει τον ηλεκτρομειωτήρα (κοχλία) και τον φυσητήρα του λέβητα για παροχή θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης 1/9 [6.8.2] =... ID66F2 Κατάλληλες εσωτερικές μονάδες *HBH4CB3V *HBH8CB3V *HBH11CB3V *HBH16CB3V *HBX4CB3V *HBX8CB3V *HBX11CB3V *HBX16CB3V *HBH8CB9W *HBH11CB9W *HBH16CB9W *HBX8CB9W *HBX11CB9W *HBX16CB9W

Διαβάστε περισσότερα

Ο χρόνος λειτουργίας του κοχλία 1. κατά Φάση 2 της έναυσης Επίπεδο 3 0 δευτ.

Ο χρόνος λειτουργίας του κοχλία 1. κατά Φάση 2 της έναυσης Επίπεδο 3 0 δευτ. 1. Μενού Ρύθμισης παραμέτρων του λέβητα PelleTech 15-50 (τεχνικό μενού) Το παρόν έντυπο αφορά τη ρύθμιση των παραμέτρων του λογισμικού για την λειτουργία του λέβητα. Συνεπώς η είσοδος και η τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

/2006 GR

/2006 GR 7746800095 12/2006 GR (el) Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB022-24/24K Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από τη θέση σε λειτουργία Σημαντικές γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης

Πίνακας ρυθμίσεων στο χώρο εγκατάστασης /8 Κατάλληλες μονάδες *BLQ5CAV3 *DLQ5CAV3 *BLQ7CAV3 *DLQ7CAV3 Σημειώσεις (*) *B* (*2) *D* 4P45542- - 25.3 2/8 Ρυθμίσεις χρήστη Προκαθορισμένες τιμές Θερμοκρασία χώρου 7.4.. Άνεση (θέρμανση) R/W [3-7]~[3-6],

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου

1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου 1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο - BRC1E51A Τηλεχειριστήριο σύγχρονου σχεδιασμού, φιλικό προς το χρήστη BRC1E51A BRC1D52 Εύκολο στη χρήση: όλες οι κύριες λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

BS-844/2 (5) (6) (8) Προγραμματιζόμενος χωνευτός θερμοστάτης για ξυλολέβητα με δυνατότητα 2 αισθητηρίων

BS-844/2 (5) (6) (8) Προγραμματιζόμενος χωνευτός θερμοστάτης για ξυλολέβητα με δυνατότητα 2 αισθητηρίων Ακολουθήστε μας Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Προγραμματιζόμενος χωνευτός θερμοστάτης για ξυλολέβητα με δυνατότητα 2 αισθητηρίων BS-844/2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑ Α ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ SELTRON PROMATIC D20 1. Οδηγίες συνδεσµολογίας του ελεγκτή 2. Επισκόπηση και βασικές ενδείξεις του ελεγκτή 3. Ρυθµίσεις του ελεγκτή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. www.geomechaniki.gr email info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης 2 Για τη σωστή λειτουργία του προγραµµατιστή πρέπει να τοποθετήσετε την µπαταρία των 9V. Η µπαταρία των 9 Volt ενεργοποιεί την οθόνη LCD. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 50 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ DIGITECH Mod. Honeywell SM 20019 - cod. Radiant 76677LA

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ DIGITECH Mod. Honeywell SM 20019 - cod. Radiant 76677LA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ DIGITECH Mod. Honeywell SM 209 - cod. Radiant 76677LA Documentazione Tecnica Radiant Bruciatori S.p.A. R &D ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Η νέα ενσωµατωµένη πλακέτα ρύθµισης SM 209 παρουσιάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter Οδηγίες Χρήσης Electrolux. Thinking of you. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς σκεφτόμαστε, επισκεφθείτε www.electrolux.com Πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών

Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών VARIO S-Max Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών Γενικά Ο ελεγκτής VARIO S-Max προορίζεται να ελέγχει υδροθερμικά τζάκια (καλοριφέρ) και βοηθάει στην ενσωμάτωσή τους στο υπάρχον σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ FS W

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ FS W ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ Ρυθμιστής στροφών για ωμικό ή επαγωγικό φορτίο έως 1,5 A rms και τάση έως 240 V AC. Για μεγαλύτερα φορτία παραδίδονται κατόπιν ζητήσεως. Με διακόπτη On/Off στο ξεκίνημα του ποτενσιομέτρου

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu

Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 6 2 Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κρατήστε το τηλεχειριστήριο σε κοντινή

Διαβάστε περισσότερα